Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Αύγουστος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

Άσσος των Ράβδων

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο; Να ανανεώσετε τη σχέση σας; Ο Άσσος των Ράβδων σας δείχνει ότι υπάρχει κάτι νέο που έρχεται στη ζωή σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι, σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα, που σας χαρίζει χαρά και ενθουσιασμό. Το μυαλό σας είναι φωτιά, γεμάτο με ιδέες για το πού μπορείτε να φθάσετε και τι μπορείτε να κάνετε με αυτή τη νέα κατάσταση που θα έρθει στη ζωή σας. Το ζώδιό σας είναι ευλογημένο με καλή τύχη αλλά δεν πρέπει να περιμένετε  κάτι να αλλάξει στη ζωή σας από μόνο του, πρέπει κι εσείς να το ωθήσετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή η νέα κατεύθυνση έρχεται από το παρελθόν σας, νιώθετε ότι έχετε μάθει τα καρμικά σας μαθήματα και δεν πρόκειται να τα παραβλέψετε. Μη φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα σας, οι αποχρώσεις αυτής της κάρτας είναι φωτεινές, ο Άσσος των Ράβδων ρίχνει φως στο δρόμο σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms