Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Μάιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Ένας ευτυχισμένος και χαρούμενος μήνας είναι αυτός για εσάς, και σας φέρνει καλά νέα, πιθανόν από μακριά. Ο Ιππότης των Κυπέλλων μπορεί να είναι ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, κάποιος που γνωρίζει τα συναισθήματά του και δεν φοβάται να τα εκφράσει. Μπορεί να εμφανιστεί κυριολεκτικά ένα άτομο στη ζωή σας, ως ιππότης σε λευκό άλογο ο οποίος έρχεται να σας σώσει από το τέλμα της συνηθισμένης και ανιαρής ζωής σας. Η καρδιά σας είναι ορθάνοιχτη και ώριμη να αποδεχτεί μια καταλυτική αλλαγή. Είστε έτοιμοι να αισθανθείτε κάτι μαγικό, να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με μια άλλη ψυχή. Ο Ιππότης των Κυπέλλων όμως δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα, αναζητά τα όνειρα και τις φαντασιώσεις προκειμένου να ξεφύγει από τη ρουτίνα, έστω και αν αυτό σημαίνει διαφυγή σε ένα ρομαντικό ιντερλούδιο. Το σύμπαν σας στέλνει μια πρόσκληση σε ένα ερωτικό παραλήρημα, θα ήσασταν ανόητοι να μη την αποδεχτείτε.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι