Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Καλώς ήρθατε σε μια ολοκαίνουργια ζωή! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγετε από τα συναισθήματά σας και αγκαλιάζετε τον έρωτα! Αυτή είναι μια πολύ θετική κάρτα και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τη ζωή μέσα από ένα πρίσμα αγάπης, συμπόνιας και κατανόησης. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι διατεθειμένη να σας βοηθήσει να βιώσετε και πάλι φλογερές ερωτικές στιγμές και αναζωπυρώνετε τη φωτιά με ένα καυτό ερωτικό φιλί. Ίσως και να παίξετε το ρόλο του θεραπευτή του αγαπημένου σας, να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, και αυτό σας ενθουσιάζει κατά κάποιο τρόπο. Βεβαιωθείτε μόνο ότι δεν έχετε ξεχάσει να θέσετε τα όριά σας. Κάθεστε ασφαλείς στο …θρόνο σας, είστε σίγουροι για τα συναισθήματα του αγαπημένου σας, απλά συνεχίζετε να ζείτε τη ζωή σας. Αυτή η κάρτα είναι ένα θετικό σημάδι για την ερωτική σας ζωή, σας δείχνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας, κάνοντας ένα άνοιγμα το νέο που θα έρθει. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι