Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Δεκέμβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

ΣΕΛΗΝΗ

Ακολουθώντας το ένστικτο και την εσωτερική σου φωνή, μπορείς να διερευνήσεις το διάστημα που έρχεται τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και τις κοινωνικές σου επαφές, να ξεχωρίσεις μια αληθινή φιλία από μια κάλπικη γνωριμία, δίχως να βιάζεσαι να πάρεις σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις, χωρίς να περιμένεις ν’ αλλάξουν όλα μονομιάς στη συναισθηματική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να διαχωρίσεις τα ερωτικά θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς σου, να οδηγηθείς μακριά από ασάφεια και δόλιες συμπεριφορές στην αγκαλιά που ποθείς, να εναρμονίσεις το πάθος και την καθάρια αγάπη στο δεσμό σου, να δημιουργήσεις αισθησιακές στιγμές στη σχέση σου, δίχως το φόβο της φυγής και της εγκατάλειψης.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms