Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Φεβρουάριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

ΚΡΙΣΗ

Ένας ούριος άνεμος καθολικής αναγέννησης μοσχοβολάει στην καθημερινότητά σου για όλο το μήνα Φεβρουάριο, τέτοιος που σε αναγκάζει να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες με το παρελθόν, να καλωσορίσεις την πολυπόθητη επανασύνδεση που προσδοκάς, να κάνεις συναισθηματικό απολογισμό της μέχρι τώρα κατάστασης στον δεσμό σου και να δεχτείς την τρυφερή αγκαλιά του συντρόφου σου, αφήνοντας στο χθες τις εκρήξεις και τις κόντρες, σβήνοντας μόνιμα τα μίση και τα πάθη. Μια καινούρια, ερωτική πραγματικότητα ανατέλλει στη σχέση σου, όπου οι ετερώνυμες απόψεις μπορούν να μεταμορφωθούν σε ομώνυμες αποφάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι