Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Μάιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.3  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Χαλαρότητα και ηρεμία, μακριά απ’ την πολυκοσμία, την οχλαγωγία και τον θόρυβο της καθημερινότητας, είναι συναισθήματα που σου προκαλούνται τον μήνα Μάιο, για να ξεκαθαρίσεις τα εσωτερικά σου θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς σου, για να βρεις ένα ήρεμο απάγκιο και να ισορροπήσεις τις σκέψεις σου, για να μην πάρεις σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για τον δεσμό σου εν βρασμώ ψυχής και αργότερα μετανιώσεις, για να ξεδιαλύνεις με τον εαυτό σου τα βαθιά και καθάρια αισθήματα για το ταίρι σου, για να θωρακίσεις τη σχέση σου απ’ την ασάφεια και τη στασιμότητα, για να πάρεις τη σκυτάλη της ζωής στα χέρια σου και να δώσεις σάρκα και οστά στα όνειρά σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι