Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα είναι τα όπλα σου για το μήνα Σεπτέμβριο, για να μάθεις αλήθειες που κρύβονται στις επαγγελματικές σου δοσοληψίες και τις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, για να βάλεις γερά το μαχαίρι στο κόκκαλο στις δυσκολίες και τα διλήμματα της συναισθηματικής σου καθημερινότητας, για να παντρέψεις τη λογική και την πρακτική πλευρά του εαυτού σου με το συναισθηματισμό και τον παρορμητισμό σου, για να πάψουν οι κακοήθειες και τα επικριτικά σχόλια να εμποδίζουν την ευτυχία του δεσμού σου, για να κάνεις μια ολόφρεσκη, ερωτική αρχή στη ζωή σου μ’ ένα απρόσμενο, ελπιδοφόρο ειδύλλιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι