Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

Δύο των Κυπέλλων

Ο αισθησιασμός σας απελευθερώνεται και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω, ενώ παράλληλα διερευνάτε όχι μόνο τα δικά σας συναισθήματα αλλά και τα συναισθήματα του αγαπημένου σας. Τώρα δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, θέλετε να ζήσετε τις στιγμές. Τα κύπελλα δείχνουν μια εσωτερική ισορροπία καθώς σε αυτήν την εικόνα τόσο ο Ήλιος (αρσενικό στοιχείο), όσο και η Σελήνη (θηλυκό στοιχείο) ενώνονται μεταξύ τους και αναβλύζει από μέσα σας μια θετική ενέργεια, βλέπετε τον έρωτα να φωτίζει την ψυχή σας και να την αναγεννά. Δεν έχετε μάτια για κανέναν άλλον εκτός από τον αγαπημένο σας. Αν είστε μόνοι, θέλετε να είστε οπωσδήποτε με κάποιον/α χωρίς δεύτερη σκέψη. Ίσως κάποιοι από εσάς να τρέχετε πίσω από το αντικείμενο της αγάπης σας, δεν θέλετε καν να σκεφτείτε ότι ίσως αργότερα να νιώσετε περιορισμένη την ελευθερία σας. Συμβουλή: Μη σκέφτεστε μόνο με την καρδιά σας αλλά και με το κεφάλι σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι