Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Δίδυμοι, Μάιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι:

ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Απογοήτευση και συναισθηματική σύγχυση είναι η στενάχωρη διάθεση που δημιουργείται στην καρδιά σου τον Μάιο από κάποιες επαγγελματικές αποτυχίες, από τύψεις για μια φιλική σχέση που απομακρύνεται απ’ τον κοινωνικό σου περίγυρο και δεν άξιζε την εμπιστοσύνη σου, από έναν έρωτα που με τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες που δημιουργεί στον ψυχικό σου κόσμο, αμαυρώνει μέρα με τη μέρα την καρδιά σου, γι’ αυτό χρειάζεται να γυρίσεις σελίδα στην αγάπη με ολόφρεσκες, μυρωδάτες εμπειρίες, να καλωσορίσεις μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία που φλερτάρει με τακτ τη μοναχική σου αγκαλιά, να σβήσεις μόνιμα το ερωτικό χθες που τσάκισε τους πόθους σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι