Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι:

Τρία Πεντάκτινα

Aυτή η κάρτα αναφέρεται στην ένωση με τους άλλους και ξεκινά για σας μια φιλία που σταδιακά θα μετατραπεί σε ερωτική σχέση. Ενώνοντας τις ιδέες σας και το χαρούμενο πνεύμα σας, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από οτιδήποτε έχετε ποτέ ονειρευτεί για τη ζωή σας. Ίσως γνωρίζετε τον τρόπο να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά δεν έχετε την ικανότητα να μετατραπεί σε κάτι απτό. Ή ίσως έχετε τις ικανότητες αλλά δεν έχετε την τόλμη ή τη σαφήνεια των προθέσεων του ατόμου για να δείτε το όραμά σας να πραγματοποιείται. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να καλέσετε την υποστήριξη των φίλων σας και, το κυριότερο, να βάλετε στην άκρη το εγώ σας αλλά και το ζοφερό παρελθόν σας. Τώρα δεν δίνετε τόση σημασία στην ηλικία ή την κοινωνική θέση των νέων σας γνωριμιών. Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει την ανάγκη σας να κοινωνικοποιηθείτε για να βρείτε την αγάπη.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι