Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι:

Ο Διάβολος

Κάνετε εκκαθάριση όλων όσων στέκονται εμπόδιο στη συναισθηματική σας πληρότητα και αναζητάτε να επουλωθούν οι πληγές της ψυχής σας. Ίσως κάνετε μια ξαφνική επίθεση στον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς οι μεγαλύτεροι φόβοι σας, σας ωθούν να τρέξετε μακριά ουρλιάζοντας. Ο Διάβολος δείχνει όλους τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στην ερωτική σας ζωή κι αυτό, από τη μία πλευρά, σας κάνει να είστε εντελώς εκτός ελέγχου, κι από την άλλη, σας δίνει τη δυνατότητα  να απελευθερωθείτε, αφού πλέον δεν ακούτε τη φωνή του φόβου. Ο Διάβολος θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει ένα άτομο με το οποίο «παλεύετε», κάποιον που πιέζει όλα τα κουμπιά σας και ενδόμυχα τον φοβάστε. Αυτή είναι και η πρόκληση του μήνα: να μην αφήσετε τους φόβους να έχουν δύναμη, να τους αναγνωρίσετε, να τους αφήσετε πίσω σας και να συνεχίσετε το ταξίδι σας, δίνοντας περισσότερη αγάπη και συμπόνια, ιδιαίτερα στον εαυτό σας. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι