Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

Ο Μάγος

Μετά από μια δύσκολη χρονική περίοδο, μπαίνετε και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι ή αναθερμαίνετε τη σχέση σας. Η κάρτα του Μάγου μιλά για τη δική σας δύναμη, την εφευρετικότητα και τον ενθουσιασμό να αλλάξετε και να αναγεννήσετε την ερωτική σας ζωή, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι. Μπορεί να έχετε αγωνιστεί στο παρελθόν για να έχετε τον έρωτα που σας αξίζει ή οι ενέργειές σας ήταν τέτοιες που σας απέτρεπαν να νιώσετε συναισθηματική σύνδεση με τον αγαπημένο σας. Έχετε όμως το σύμπαν σύμμαχό σας, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται από τα εργαλεία που υπάρχουν σε αυτή την κάρτα. Υπάρχει ένα ραβδί, ένα σπαθί, ένα κύπελλο και μια πεντάλφα και τα μάτια της γυναίκας σε αυτή την κάρτα είναι κλειστά. Είναι τόσο καλή σε αυτό που κάνει και στηρίζεται στην ικανότητά της να αξιοποιήσει τα πολλά ταλέντα της που είναι έμφυτα. Έχετε τις δυνατότητες για να βρείτε την αγάπη και να δείξετε σε όλο τον κόσμο τα χαρίσματά σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι