Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Κριός, Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μεθυστικό άρωμα ανατρεπτικών αλλαγών ταράζουν ευχάριστα τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τις κοινωνικές σου επαφές το μήνα Γενάρη, χαρούμενες και ευχάριστες εναλλαγές της μοίρας στη συναισθηματική σου καθημερινότητα, φέρνουν στη μοναχική σου αγκαλιά μια ζεστή και ρομαντική γνωριμία, ένα καυτό και αρωματισμένο με τρυφερότητα ειδύλλιο, ο δεσμός σου μπορεί ν’ αποκτήσει τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια που λείπει απ’ τις αισθησιακές στιγμές, η σχέση σου στολίζεται με τα φτιασίδια μιας επίσημης πρότασης, το ταίρι σου ξαναζωντανεύει τον έρωτα στην καρδιά σου, η αλαζονεία και το πείσμα δίνουν τη θέση τους στην κατανόηση και την ομοψυχία! 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι