Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Κριός, Αύγουστος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

Τέσσερα των Κυπέλλων

Υπάρχει κάτι που σκέπτεστε καιρό τώρα αλλά ακόμα δεν είστε σε θέση να καταλήξετε σε μια απόφαση ή επιθυμείτε να μην το συζητήσετε με τον αγαπημένο σας; Μπορεί να μην ξέρετε ακόμα τι θέλετε να κάνετε, έτσι θέλετε ένα time - out, προκειμένου να σκεφτείτε τα πράγματα. Μπορεί ο σύντροφός σας ή κάποιος που σας ενδιαφέρει να μη σας επιτρέψει να τον/την πλησιάσετε είτε επειδή έχει αλλού την προσοχή του είτε απλά κωλυσιεργεί να μιλήσει μαζί σας. Ίσως διαπιστώσετε ότι ακόμα και όταν προσπαθείτε να τον πλησιάσετε, αποτυγχάνετε. Αυτή η κάρτα σας λέει ότι δεν πρόκειται να μετακινηθεί από τη θέση αυτή και ότι εσείς πρέπει να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Ψάξτε σε βάθος τα πράγματα, συζητήστε με τον εαυτό σας, χωρίς να επηρεάζεστε από τις συμβουλές των άλλων. 

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms