Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Κριός, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.3  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Χαρούμενες εξελίξεις και ευχάριστα γεγονότα επιφυλάσσει για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες ο Ιούλιος. Tα σχέδια και οι ιδέες σου πιάνουν τόπο, οι φίλοι και η οικογένειά σου προκαλούν το ενδιαφέρον και την προσοχή σου, τα σχέδια για ενωτικές και ρομαντικές διακοπές με τον άνθρωπο που συντροφεύει τα συναισθηματικά σου όνειρα μοσχοβολούν φρεσκάδα και ζωντάνια, ο εγωισμός και το άκαρπο πείσμα απαλλάσσουν την σχέση σου από τις εκρήξεις και τους καβγάδες, το πάθος και η δοτικότητα στο άλλο σου μισό, φέρνουν ευτυχία και έρωτα στην αγκαλιά σου, μόνο οι γλυκιές θύμησες του παρελθόντος έχουν θέση στο μέλλον του δεσμού σου!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι