Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Κριός, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

Έξι Πεντάκτινο

Ανοίγετε την καρδιά σας και χαλαρώνετε, δείχνοντας τη γενναιοδωρία σας και την καλή σας θέληση. Εκδηλώνετε την καλοσύνη σας, χαρίζετε στον αγαπημένο σας το χρόνο σας, τα χρήματά σας ή την ενέργειά σας. Αυτή η κάρτα μιλά για την κατανόηση της ισορροπίας του «δούναι και λαβείν», στο βαθμό που ίσως και να έχετε κάποιες κρυφές προσδοκίες ότι το καλό που κάνετε θα σας επιστραφεί. Δίνετε γιατί περιμένετε ευγνωμοσύνη και ανταμοιβή. Αυτή η κάρτα σας ζητά να δώσετε όλη σας την προσοχή στον αγαπημένο σας και να είστε ευγνώμονες στο σύμπαν για ό, τι έχετε, ακόμα κι αν παλεύετε για να το διατηρήσετε. Αντίθετα, μπορεί επίσης να ευεργετηθείτε από τον αγαπημένο σας, είτε υλικά, είτε συναισθηματικά. Ακόμη και τα μικρά πράγματα μετράνε τώρα για σας, δεν περνούν απαρατήρητα. Να θυμάστε: Ό, τι δίνετε, θα σας ανταμείψει περισσότερο από όσο φαντάζεστε στο τέλος.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms