Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

 Άσσος Πεντάκτινα

Το σύμπαν έχει έρθει κοντά σας! Σας προσδίδει νέες ιδέες και ευκαιρίες για να πάτε μπροστά στην ερωτική σας ζωή. Οι Άσσοι αντιπροσωπεύουν πάντα την αρχή ενός νέου κύκλου, έτσι κινηθείτε λίγο περισσότερο για να ατενίσετε τη χρυσή λάμψη της ευτυχίας. Τα πάντα λάμπουν γύρω σας και σας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι νέο, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας για όλα όσα σας προσφέρει το Σύμπαν και να είστε έτοιμοι για τα καλύτερα. Μια συμβουλή: Κάντε σαφείς τις προθέσεις σας στον αγαπημένο σας και για το τι πραγματικά θέλετε. Πώς αισθάνεστε; Μιλήστε για τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, αλλά να είστε εγκρατείς και συμπονετικοί στα «θέλω» σας. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν είστε σε θέση να προσφέρετε και μην τιμωρείτε τον εαυτό σας! Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι