Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Κριός, Μάιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

Οκτώ των Ράβδων

Μπορεί να αισθάνεστε ότι τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα κι αυτό βέβαια σας κρατά σε εγρήγορση ως παρορμητικό ζώδιο που είστε. Το Οκτώ των Ράβδων αναφέρεται στην πρόοδο, την κινητικότητα και την ταχεία αλλαγή, συνήθως προς το καλύτερο. Φαίνεται ότι κάτι που περιμένατε πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. Είστε τώρα αποφασιστικοί και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας, ανταλλάσσετε ιδέες με τους ομοϊδεάτες σας, βρίσκετε κάποιον/α που μιλά πρώτα στο μυαλό και ύστερα στην καρδιά σας. Θα μπορούσατε να έχετε νέα από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και ζει μακριά σας ή να κάνετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας, ίσως απρογραμμάτιστο το οποίο σας μεταφέρει μακριά από την καθημερινή σας ρουτίνα και σε …αχαρτογράφητα εδάφη. Τουλάχιστον για τώρα, πάρτε την πρωτοβουλία να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή αντί να κάθεστε άβουλοι και αφήνοντας τη ζωή να σας προσπερνάει.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι