Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μια έκρηξη ρομαντισμού και πάθους σας χαρίζουν ο Άρης στο ζώδιό σας και η πανσέληνος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Είστε παρορμητικοί και απρόβλεπτοι στις ενέργειές σας, γεμάτοι δύναμη και πάθος να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας χάρη στον Άρη στον Κριό, στον πρώτο σας οίκο, του εαυτού σας και της προσωπικής ταυτότητάς σας. Σε μια ξαφνική έκρηξη ενθουσιασμού, θα μπορούσατε να μπείτε στην αρένα των γνωριμιών πιο σοβαρά και δυναμικά. Ίσως συναντήσετε κάποιον/α τυχαία και ξαφνικά … βλέπετε τα αστέρια στον ουρανό. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε καλή τύχη και στο διαδίκτυο ή ακόμα κάνοντας ένα ταξίδι σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως όμως να αισθάνεστε λίγο εγκλωβισμένοι, αναζητάτε νέες εμπειρίες και περιπέτειες, όπως να βγαίνετε με πολλά άτομα (απλώς επειδή δεν το έχετε ξανακάνει). Αυτή η πειραματική στάση σας θα μπορούσε πραγματικά να σας βοηθήσει, να σας βγάλει από τη μίζερη ρουτίνα σας, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να αισθάνεστε δεμένοι με αλυσίδες και δεσμευμένοι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δώστε μια ευκαιρία στη σχέση σας! Είτε αυτό σημαίνει να είστε πιο ειλικρινείς σχετικά με τις επιθυμίες σας, είτε με τα συναισθήματά σας ή να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, τίποτα και κανείς δεν σας εμποδίζει τώρα. Άλλωστε έχετε την αρωγή του Άρη στο ζώδιό σας και της πανσελήνου στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μπορεί και να αποφασίσετε να μοιραστείτε μερικές από τις πιο αντισυμβατικές ιδέες σας με τον αγαπημένο σας δηλώνοντας ότι θέλετε να έχετε μια ελεύθερη σχέση. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να επαναφέρετε τη σπίθα του πάθους, βάζοντας μπροστά το ανοιχτό και περιπετειώδες πνεύμα σας, ταξιδεύοντας, μαθαίνοντας, κάνοντας ένα δημιουργικό έργο μαζί, φιλοξενώντας φίλους στο σπίτι σας. Ανοίξτε τα σύνορα του κοινού σας κόσμου σε νέες και εμπνευσμένες δυνατότητες. Μερικοί του ζωδίου σας μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε βαρεθεί αυτή τη σχέση και ότι είναι καιρός να αναζητήσετε ένα πιο συμβατό ταίρι. Αν ναι, αυτός ο αισιόδοξος πλανητικός συνδυασμός θα σας βοηθήσει να χωρίσετε με αγάπη.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση