Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε ασυγκράτητοι στο πάθος σας, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Εξορμάτε στο κυνήγι και τη δράση, πιστεύετε στον εαυτό σας και την εντυπωσιακή παρουσία σας, έτσι ετοιμαστείτε για αμέτρητες παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις. Φροντίστε μόνο να μην έχετε υπερβολική έπαρση και εγωισμό, δεν θέλετε να απομακρύνετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν ήσασταν συγκρατημένοι συναισθηματικά ή απλώς καταπιέζατε τον αληθινό εαυτό σας, ήρθε η ώρα να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας, να αρχίσετε να λέτε την αλήθεια. Παραδεχτείτε το: Είτε θέλετε σχέση μιας νύχτας, είτε όχι, σίγουρα θα πρέπει να απολαύσετε τον αισθησιασμό σας και να εκτονώσετε το πάθος σας και το μαγνητισμό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εκδηλώστε επιτέλους τα κρυμμένα συναισθήματά σας, μη βασανίζεστε άλλο. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας έχετε έναν ασυνήθιστο τρόπο έκφρασης, τώρα δε μπορείτε να συγκρατηθείτε, πρέπει να βγουν όλα στο φως. Χρησιμοποιήστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια προς όφελός σας, είτε αυτό σημαίνει να μιλήσετε στον αγαπημένο σας για οτιδήποτε σας βασανίζει, είτε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Οι πιθανότητες είναι ότι η αγάπη σας θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, θα καταλάβει τις ανάγκες σας, ότι ό, τι κάνετε είναι σίγουρα μια ενέργεια που δείχνει ότι νοιάζεστε για το κοινό μέλλον σας. Μόνο φροντίστε μην κάνετε χαρούμενα σχέδια για το μέλλον, ακόμα κι αν έχετε αρχίσει να επιδιορθώνετε τα κακώς κείμενα. Αυτή η συνομιλία μεταξύ σας είναι απλά μια συνομιλία. Χαλαρώστε και απολαύστε το πάθος.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms