Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να προσποιείστε και να γίνετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Η πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και σας κάνει να θέλετε να καθαρίσετε τον αέρα με κάποιον/α που είναι έντονα στο μυαλό σας. Εάν υπάρχει μια μυστηριώδεις ατμόσφαιρα, είναι πιθανό να θέλετε να πάτε στα βαθιά, να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν ειλικρινή συναισθήματα κι αν αυτή η αγάπη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε οικειότητα και εμπιστοσύνη. Ίσως αυτό το πρόσωπο σας κάνει να νιώθετε σαν να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον από προηγούμενες ζωές, παρόλο που δεν είχατε συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν! Αλλά προτού κάνετε το μεγάλο άλμα, κάνετε ένα βήμα τη φορά και μη βιάζεστε. Το ανυπόμονο ζώδιό σας μπορεί να κάνει λάθη στη βιασύνη του και να καταστρέψει κάτι όμορφο πριν καλά-καλά ξεκινήσει.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εάν αισθάνεστε ζηλότυπα ή κτητικότητα στη σχέση σας, η πανσέληνος στον Σκορπιό και σον μεταμορφωτικό όγδοο οίκο σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε αυτά τα δύσκολα συναισθήματα, ειδικά εάν σας βασανίζουν χωρίς πρόκληση από την άλλη πλευρά. Ο όγδοος οίκος και ο Σκορπιός κυβερνούν τα άκρα, οπότε τώρα τα θέλετε «όλα ή τίποτα». Θα μπορούσατε να αναθεωρήσετε ορισμένα κοινά μακροπρόθεσμα σχέδια ή ζητήματα κοινών οικονομικών πόρων, ή ίσως ακόμη και να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο μαζί. Ίσως να μιλήσετε για συμβίωση, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, ή να πάτε πιο κοντά σε αυτό το βήμα. Μια δέσμευση ή μια εγκυμοσύνη μπορεί επίσης να συμβεί. Ακόμα κι αν μερικές φορές σας φαίνεται τρομακτικό, η ψυχή σας ζητά να είστε ανοιχτοί και να βρείτε νέους τρόπους προκειμένου να νιώσετε οικειότητα και εμπιστοσύνη με τον αγαπημένο σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021