Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Νοέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Για να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη θα πρέπει πρώτα να αναγεννηθείτε συναισθηματικά. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό και στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σάς ζητούν να καθαρίσετε (μεταφορικά) την ψυχή σας. Σίγουρα αναζητάτε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, αλλά προηγείται η αναγέννηση της ψυχής σας. Είναι ένας σπουδαίος μήνας για να ξεκινήσετε την απελευθέρωση από οποιοδήποτε συναισθηματικό βάρος μιας παλιάς αγάπης, η οποία ενδεχομένως να σας γίνει και εμμονή. Και μόλις νιώσετε καθαρή την ψυχή σας, θα δείτε τι εκρηκτική και παθιασμένη εμπειρία θα έχετε, τώρα που υπάρχει χώρος. Ένα μεγάλο πρώτο βήμα είναι να μάθετε πώς να ζείτε για τον εαυτό σας, επιτρέποντας στους άλλους να είναι μέρος της ζωής σας και όχι όλη σας η ζωή.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σημαντικά νέα σάς φέρνουν ο κυβερνήτης σας ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό και στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του πάθους. Τώρα σάς απασχολούν ζητήματα χρηματοδότησης, ζήλειας και εμπιστοσύνης. Ίσως η μείωση των αποταμιεύσεων σας ή ένα παρελθοντικό ανεξόφλητο χρέος σας κάνουν να εκραγείτε. Ή μια επένδυση που ελπίζατε ότι θα έφερνε επιπλέον χρήματα τώρα είναι ανώφελη. Το άγχος γύρω από τα καθημερινά σας οικονομικά αυξάνεται και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Γίνεστε απαιτητικοί με τον αγαπημένο σας, δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την οργή σας και βαθιά θαμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια για να τα διαλύσουν όλα σε μια στιγμή, καθώς ο έντονος Άρης ανεβάζει την πίεση. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά για να μη μετανιώσετε αργότερα για τις λανθασμένες παρορμητικές ενέργειές σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms