Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μην προσπαθήσετε να μπείτε στο ερωτικό παιχνίδι, κατά βάθος δεν το θέλετε. Με την Αφροδίτη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και τη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, γίνεστε εξαιρετικά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Χρειάζεστε χώρο για να επεξεργαστείτε τα παλιά συναισθήματα που έρχονται στο μυαλό σας, ειδικά όσα σχετίζονται με παλιές σχέσεις. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας, τι χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι (σίγουρα την αυτοεκτίμησή σας) και τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας (πράγμα που περιορίζει μια υγιή σχέση). Αν ακόμα θρηνείτε μια τοξική σχέση, δεν θα είναι για πολύ ακόμα! Οι φτηνές συγκινήσεις που σας προσέφερε ένας αναξιόπιστος σύντροφος δεν θα έχουν καμία σημασία για σας τους προσεχείς έξι μήνες.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ενώ η Αφροδίτη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας σας ωθεί να τρέξετε να προσφέρετε βοήθεια στον αγαπημένο σας εκδηλώνοντας την αγάπη σας, μπορεί να μην έχετε τη συναισθηματική ενέργεια για να μιλήσετε μέχρι αργά τη νύχτα, ούτε και να τρέξετε την τελευταία στιγμή. Επιπλέον, η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σας κάνει να νιώθετε περισσότερο τον πόνο των άλλων. Το σύμπαν λέει όχι, δεν είναι καλό ούτε για σας, ούτε για εκείνους που είναι υπερβολικά εξαρτημένοι από εσάς. Η ενέργειά σας θα μπορούσε να είναι χαμηλή και οι σκέψεις σας ασαφείς, οπότε μην πιέζετε τον εαυτό σας να πάρει αποφάσεις αυτό το μήνα. Μια απλή συζήτηση θα μπορούσε να σας κάνει να παρεξηγηθείτε αλλά και να γίνετε πιο μοναχικοί. Αγκαλιάστε τη μοναξιά σας και τη ζεστασιά του σπιτιού σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms