Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ετοιμαστείτε να γίνετε ζευγάρι. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, κι εσείς έχετε το μυαλό σας στη δέσμευση, ακόμα και το γάμο. Μήπως ήρθε η ώρα να απαρνηθείτε την ελευθερία σας, να γίνετε πιο σοβαροί; Ψάχνετε τώρα για μια σταθερή σχέση και η πανσέληνος θα μπορούσε να σας αποκαλύψει μια έντονη ερωτική έλξη για κάποιον/α που θα μπορούσε να κάνει πολλά για σας, κάποιον/α που ξέρει πως να σας κάνει να βάλετε στην άκρη την εγωπάθειά σας. Χρησιμοποιήστε την ευγένεια και τη διπλωματία σας για να κάνετε την επόμενη κίνησή σας, ο εγωισμός σίγουρα δεν έχει καμία θέση στην αγάπη. Τελικά, θέλετε κάποιον/α που μπορεί να επωμιστεί τις ευθύνες του αλλά και να σας κάνει να γελάτε ατελείωτα πριν το κρεβάτι. Δεν ζητάτε και τόσα πολλά …

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς στη σχέση σας και κάποιες αναπροσαρμογές καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Θα πρέπει να αποσαφηνίσετε αν μπορείτε να είστε μαζί, έτσι θα πρέπει να είστε περισσότερο ανοιχτοί. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο επιλύετε τις συγκρούσεις, ίσως τώρα κατανοήσετε ότι χρειάζεστε αυτό το πρόσωπο στη ζωή σας και είστε πρόθυμοι να κάνετε πίσω σε πολλά. Υπάρχετε εσείς, υπάρχει ο σύντροφός σας και η ίδια η σχέση σας. Αυτό το μήνα θα ενεργείτε με το «εμείς» και όχι με το «εγώ». Εάν διαπιστώσετε ότι η σχέση σας δεν έχει μέλλον, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και χωρισμό. Δεν μπορείτε τώρα να πνίγεστε, αναζητάτε μια σχέση επί ίσοις όροις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms