Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αξίζει να είστε νοσηρά προσκολλημένοι στο παρελθόν; Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και μαζί με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς κάνουν να σκέφτεστε το χαμένο πάθος μιας παλιάς αγάπης. Ίσως κι εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία να προσεγγίσετε αυτό το άτομο, αλλά ποιό θα είναι το αποτέλεσμα; Νιώθετε να αναζωπυρώνει το ερωτικό πάθος, αλλά το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε δράμα, καθιστώντας δύσκολο να αποσαφηνίσετε αν πρόκειται για βαθιά συναισθήματα ή όχι. Βρίσκεστε στην αμφιβολία και την ασάφεια, έτσι μην πάρετε αποφάσεις τώρα. Ίσως ακόμα δεν έχετε καν την υπομονή να ασχοληθείτε με το φλερτ. Αλλά μην εγκαταλείπετε! Αφιερώστε αυτό το μήνα για να καθαρίσετε τους ιστούς της αράχνης και σκεφτείτε πολύ καλά πριν στείλετε μήνυμα σε έναν/μία πρώην πριν πατήσετε «Αποστολή».

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Προσέξτε το θυμό σας και τις αντιδράσεις σας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και μαζί με τον κυβερνήτη πλανήτη σας τον Άρη δημιουργούν άσκοπες εκρήξεις στη σχέση σας, υποκινώντας σας να ξεσπάσετε, ίσως ακόμα άνευ λόγου και αιτίας. Από τη φύση σας είστε παρορμητικοί και μιλάτε τόσο γρήγορα, που θα μπορούσατε να μειώσετε την αξιοπρέπεια ή να θίξετε τον αγαπημένο σας. Δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, έτσι αν έχετε καταπιεσμένη οργή, θα ξεσπάσετε. Αφιερώστε χρόνο για να απομακρύνετε αυτά τα κρυμμένα συναισθήματα καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα μπορούσε να τα κάνει πιο φλογερά από ό, τι συνήθως. Κάποια από αυτά τα συναισθήματα και ο θυμός σας μπορεί να προκύπτουν από την απογοήτευσή σας που δεν είχατε μιλήσει τόσο καιρό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι