Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Παρόλο που απολαμβάνετε το κυνήγι, μήπως είναι καιρός να ενώσετε με κάποιον/α την ψυχή σας; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, σας σπρώχνουν σε βαθιά συναισθηματικά νερά. Ίσως να σκέφτεστε ακόμα και το γάμο, ενώ κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να φέρετε στο μυαλό σας έναν παλιό πόνο από μια σχέση που θεωρούσατε ότι θα εξελιχθεί σε πιο σταθερή. Προειδοποίηση: Κάτω από αυτή την επιρροή, θα μπορούσατε να νιώσετε εμμονές με ένα … επικίνδυνο άτομο, ακόμα και κακεντρεχές. Οι συγκινήσεις θα είναι προσωρινές, σύντομα θα μεταστραφούν σε καταναγκασμό και παιχνίδια εξουσίας. Αποφύγετε την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά και επιλέξτε θετικούς ανθρώπους που θα βγάλουν προς τα έξω τον ανώτερο εαυτό σας!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Άρης, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αγκαλιά με τη νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, φέρνουν αντιμαχόμενες επιθυμίες και συμφέροντα, και σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να προκαλέσει ένταση, ακόμα και διάσπαση, με τον αγαπημένο σας. Έχετε μια σχέση που αναπτύσσεται λίγο αργά; Όσο κι αν επιθυμείτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, η υπερβολική ενασχόληση με το αντικείμενο του πόθου σας και λέγοντας συνέχεια «ναι» όταν θέλετε να πείτε «όχι», θα σβήσει τις φλόγες του πάθους. Από τη θετική πλευρά, το σίγουρο είναι ότι θα είστε τόσο ερωτικοί που θα απολαύσετε νέες σεξουαλικές εμπειρίες.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι