Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2023

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Χαρά, ενθουσιασμό και περιπέτεια σας προσφέρουν ο Άρης και η νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον περιπετειώδη και κοσμικό ένατο οίκο σας. Ίσως νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά για κάποιον/α από άλλη χώρα, κουλτούρα ή κοινωνικό υπόβαθρο και νιώθετε ότι έχετε τόσες πολλές επιλογές που σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε! Αν τύχει να κάνετε διακοπές τις μέρες των γιορτών, μπορεί να βρεθείτε στα αστέρια με μια αγάπη που δεν σας βάζει κανόνες και όρια. Το σύμπαν σας παρακινεί να πάρετε περισσότερα ρίσκα στον έρωτα, αλλά και στη ζωή. Μπορεί να αποδεχτείτε μια προσφορά για να ταξιδέψετε σε ένα συγκεκριμένο προορισμό, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό, και στη συνέχεια να καταλήξετε σε μια ρομαντική και παθιασμένη αγκαλιά. Ή ίσως ήρθε η ώρα να βρείτε κάποιον/α διαφορετικό από το συνήθη τύπο σας, π.χ. Αν προτιμάτε πάντα τους διανοούμενους, τώρα ίσως σας έλξει κάποιος που μιλά μια ξένη γλώσσα. Ο ιδανικός σύντροφός στο μυαλό σας μπορεί να μην είναι πραγματικά το τέλειο ταίρι σας στην πραγματική ζωή.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Απολαύσετε τη … φασαρία και την οχλοβοή των γιορτών με την αγάπη σας. Γελώντας και παίζοντας μαζί θα αφυπνίσει αυτή την έντονη παθιασμένη ενέργεια που σας ενώνει. Έχετε μια επεκτατική και ανοιχτόμυαλη άποψη για την αγάπη καθώς ο Άρης και η νέα Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιούν τον περιπετειώδη και κοσμικό ένατο οίκο σας. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να αποφασίσετε μαζί μια διασκεδαστική, χαλαρή απόδραση ή ίσως ακόμη και μια ημερήσια εκδρομή που θα φέρει λίγο φρέσκο αέρα στη σχέση σας. Έχετε τώρα ευελιξία στα σχέδια, είστε ανοιχτόμυαλοι, θέλετε να κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό. Το μυαλό σας είναι περίεργο και ξύπνιο, οπότε ξεφύγετε από τα γνωστά μοτίβα και τις συνήθειες. Όσο περισσότερο ελεύθερα και επεκτατικά νιώθετε, τόσο πιο πολύ γενναιόδωροι είστε. Ναι, τώρα θέλετε περισσότερο από ποτέ να είστε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, χωρίς περιορισμούς, άγχος και πίεση, και να έχετε παράλληλα δίπλα σας τον αγαπημένο σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms