Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο ρομαντισμός και τα πάθη σας απογειώνονται χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και τον Άρη στο ζώδιό σας. Αναζητάτε τη διασκέδαση και την πολυτέλεια, αλλά και ένα σύντροφο σταθερό και αξιόπιστο. Είναι πολύ σημαντικό για σας να είστε με κάποιον/α που μπορεί να αποδεχτεί τον αληθινό εαυτό σας αλλά και την ανάγκη σας για διασκέδαση και πολυτελείς νύχτες σε μπαρ ξενοδοχείων, εστιατόρια ή θέρετρα κάτι που είναι περισσότερο αναγκαίο για σας αυτή τη στιγμή. Θέλετε να ζήσετε την καλή ζωή και να απολαύσετε τη μαγεία του καλοκαιριού με φλερτ και διασκέδαση. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι ενδιαφέρεστε ξαφνικά για κάποιον/α τον οποίο δεν έχετε δει ποτέ με αυτόν τον τρόπο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ώρα να καθαρίσετε τον αέρα; Εάν τα πράγματα ήταν δύσκολα μεταξύ σας ή είχε μειωθεί το ενδιαφέρον της αγάπης σας, η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι κοντά σας για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Ίσως δεν έχετε πει κάτι επειδή δεν ήσασταν σίγουροι για τα συναισθήματά σας ή επειδή δεν θέλατε να βλάψετε τον αγαπημένο σας. Αλλά ένας συγκρατημένος Κριός είναι ένας δυστυχισμένος Κριός και πρέπει να είστε ο αληθινός εαυτός σας. Επιλέξτε ένα ήσυχο, ειδυλλιακό περιβάλλον για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Κοιτάζοντας την απεραντοσύνη της θάλασσας ή κάποια άλλη όμορφη θέα, θα βάλετε τα πάντα σε τάξη. Επανασυνδεθείτε μεταξύ σας μέσω ενός ειλικρινούς διαλόγου, αφιερώνοντας χρόνο για να ακούσετε πραγματικά τον αγαπημένο σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms