Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ποιός είναι ο ρόλος σας σε ό, τι έχει συμβεί στο παρελθόν; Ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, τώρα κατανοείτε κατά πόσο έχετε συμβάλει στην αποτροπή της αγάπης, ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιοι οι εχθροί σας. Κάνετε μια σοβαρή εσωτερική ενδοσκόπηση, για τις παρελθούσες σχέσεις σας και γενικά για την προοπτική σας στη ζωή, ίσως ακόμα νιώσετε πίεση και κατήφεια. Ο Άρης σας ξυπνά, δίνοντάς σας τα κίνητρα να ξεκινήσετε να απομακρύνετε αυτά τα …  «καταραμένα ενεργειακά βαμπίρ» που σας αποπροσανατολίζουν με τις λάθος συμβουλές τους και την επιθυμία τους να κατευθύνουν τη ζωή σας. Τώρα μιλάει το μυαλό σας και απομακρύνετε κάποια άτομα, τα οποία στην ουσία ποτέ δεν ήταν δίπλα σας. Κοιτάζοντας πίσω, δεν θα πιστεύετε γιατί είχατε επιτρέψει σε κάποιους να ορίζουν την ερωτική σας ζωή.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είστε δυναμικοί και δεν φοβάστε τίποτα, κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, και τώρα με τον κυβερνήτη σας τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, των συναισθημάτων και του παρελθόντος, νιώθετε πανέτοιμοι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Ίσως βρείτε το θάρρος να μιλήσετε επιτέλους για εκείνες τις προσβολές στον αγαπημένο σας με σκοπό να δώσετε ένα τέλος. Ή συζητάτε για ό, τι είχατε αποφύγει τόσο καιρό προκειμένου να βρείτε και πάλι τη γαλήνη και την ειρήνη στο μυαλό και την ψυχή σας. Ξέρετε ότι για να έχετε μια υγιή σχέση, θα πρέπει να απελευθερωθείτε από τα βαριά συναισθήματα. Ήρθε η ώρα να βγάλετε προς τα έξω πράγματα που είναι καιρό θαμμένα μέσα σας. Δυσαρέσκεια, φόβος, ντροπή, ενοχή … μην τα αφήσετε να αποκρυσταλλώσουν μέσα σας και να γίνουν μέρος των κυττάρων σας. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι