Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ποιός νοιάζεται για την κοινωνική θέση και την ιστορία του παρελθόντος όταν αυτό το μοναδικό πρόσωπο είναι μπροστά σας και σας κάνει να νιώθετε τόσο έντονα συναισθήματα; Η πανσέληνος στέλνει το έντονο φως της στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και του ρομαντισμού, έτσι η χημεία είναι πραγματικά εύφλεκτη, δεν μπορείτε να το βάλετε στα πόδια, είναι το ένστικτό σας που σας οδηγεί. Έχετε την προσοχή των θαυμαστών σας αφού τώρα το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο το φλογερό ρομαντισμό σας, τη δύναμή σας και το μυστηριώδες πάθος σας. Αν κάποιος/α φοβάται να σας πλησιάσει και διαισθάνεστε το ενδιαφέρον του/της, τολμήστε εσείς. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη, φροντίστε να είστε ανοιχτοί και εκφραστικοί. Πιάστε το χέρι του/της και δώστε του μια αγκαλιά. Οι δυο σας μπορεί και να ζήσετε το θαύμα!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είναι το σωστό άτομο; Με την πανσέληνο να φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυτές οι σκέψεις θα σας βασανίζουν αλλά τώρα θα μάθετε την αλήθεια. Ίσως μέχρι τώρα νιώθατε ότι κοιτούσατε από ένα παράθυρο τους καπνούς και την ομίχλη, ίσως πάλι δεν τολμούσατε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας υπό τον φόβο να μη χάσετε τον έλεγχο. Εάν είχατε αποκρύψει κάποια πράγματα, τώρα με αυτή την πανσέληνο θα μπορούσε να προκύψει πλημμύρα συναισθημάτων. Ίσως πρέπει να τα εκφράσετε, ακόμα κι αν είναι δραματικά. Μιλήστε με ειλικρίνεια, ακόμα κι αν κλάψετε ή φανείτε συναισθηματικά ευάλωτοι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα νιώσετε περήφανοι που καταφέρατε να εκφράσετε την παθιασμένη φύση σας αλλά και ανακουφισμένοι. Δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, μια εγκυμοσύνη είναι πιθανό να συμβεί.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms