Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η θερμοκρασία του πάθους αυξάνεται επικίνδυνα καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Κάποιος/α αναζητά την αγάπη σας! Ίσως να ήρθε η ώρα να αφήσετε για λίγο στην άκρη τη μυστικοπαθή φύση σας και τις ανασφάλειές σας, εκφράζοντας όλα αυτά τα συναισθήματα που γεμίζουν την καρδιά σας. Πείτε το δυνατά και υπερήφανα! Η ζεστή και βαριά ατμόσφαιρα των προηγούμενων ημερών αντικαθίσταται από γαλήνιες και ρομαντικές στιγμές, λαμβάνετε στοργή και τρυφερότητα από κάποιον/α που εσείς επιλέγετε μεταξύ των αναρίθμητων θαυμαστών σας. Ανοίξτε την καρδιά σας! Μιλήστε για όλα όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε και μην κρύβεστε, μόνο η αλήθεια θα δημιουργήσει γερές βάσεις σε αυτή τη νέα γνωριμία σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σκέφτεστε τη συγκατοίκηση ή κάτι πιο επίσημο; Με την Αφροδίτη να κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, η έντονη αγάπη σας και ο ρομαντισμός σας, η οικειότητα και η φροντίδα, ίσως οδηγήσουν τη σχέση σας στη συγκατοίκηση. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ξοδέψτε λίγο χρόνο με άλλους φίλους στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας παράλληλα την ανεξαρτησία σας. Κάνοντας κι άλλα πράγματα για τον εαυτό σας θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα, συν του ότι θα έχετε και ιστορίες να πείτε όταν συναντηθείτε. Ή ίσως ενσωματωθείτε σε μεγαλύτερες ομάδες ως ζευγάρι. Αυτή η ανοιχτή προσέγγιση μπορεί να διευκολύνει τη δέσμευση επίσης. Μπορεί ακόμα και να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να το κάνετε πιο λειτουργικό και μοντέρνο.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms