Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Νοέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κάντε κράτηση αποκλειστικά για δύο άτομα! Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και έχετε τη διάθεση να ντυθείτε και να σεργιανίσετε την πόλη σας, να ανταλλάξετε καυτά, γεμάτα μυστήριο, βλέμματα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α σε μια κοινωνική συνεστίαση, τώρα γίνεστε περισσότερο επιλεκτικοί.  Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει το έντονο πάθος και την ερωτική χημεία με κάποιον/α που θα μπορούσε να γίνει ο μακροχρόνιος σύντροφός σας. Αν μια παλιά αγάπη κάνει και πάλι την καρδιά σας να σκιρτήσει από πάθος, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας απαιτεί ενδελεχή έρευνα για τα κίνητρα αυτού του προσώπου. Μήπως ήρθε για να μοιραστείτε απλά μια νύχτα πάθους;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως έχετε ήδη αισθανθεί την ανάγκη να αποφασίσετε για την πορεία της σχέσης σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και για σας τώρα δεν υπάρχει μέση λύση, ή όλα ή τίποτα! Οι άνεμοι της αλλαγής αρχίζουν να φυσούν δυνατά, και τώρα παίρνουν μαζί τους κι εσάς. Έτσι, αν τα πράγματα πραγματικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν για σας τους δύο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να είστε κολλημένοι σε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της και να προσπαθείτε μόνοι σας να διατηρήσετε την ισορροπία. Βέβαια, μπορεί να έχετε αγωνιστεί για να δώσετε και να πάρετε αγάπη, αλλά η παραμονή σε ένα δυστυχισμένο σενάριο δεν αξίζει, στερεί την ευτυχία σας. Έχετε τη δύναμη να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας περνώντας αλώβητα από μια διάλυση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms