Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσο σίγουροι είστε γι’ αυτόν/ήν που είναι στο μυαλό σας; Με τον Άρη στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας και την πανσέληνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας ίσως δεν είστε σίγουροι για ένα νέο εκκολαπτόμενο ειδύλλιο. Ίσως σε μια προσπάθεια να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό, να υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα το αντικείμενο του πόθου σας να αμφιβάλλει για την αξιοπιστία σας. Ή είστε ειλικρινείς και μαχητικοί αλλά αποτυγχάνετε να αναλάβετε την ευθύνη για τα λόγια σας. Μπορεί και να χτυπάτε τον άλλον στο ευαίσθητο σημείο του ή είστε μια ζέστη και μια κρύο (τα συνηθισμένα παιχνίδια σας). Μην κάνετε κάποιον/α να πιστεύει ότι είστε τρελά ερωτευμένοι μαζί του, αν δεν είστε. Ή ίσως πιστεύετε αφελώς τις μεγάλες υποσχέσεις κάποιου/ας, σε αντίθεση με το να κοιτάτε τις αντίθετες ενέργειές του. Προσέξτε λοιπόν να μην παρασυρθείτε από μια έλξη για την οποία αργότερα θα έχετε δεύτερες σκέψεις, αφήνοντάς σας σε μια άβολη κατάσταση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τα παιχνίδια χειραγώγησης και εξουσίας δεν θα σας βγουν σε καλό. Με τον Άρη στον απόκρυφο και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας και την πανσέληνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας ετοιμαστείτε για δύσκολες καταστάσεις καθώς οι αντιθέσεις μεταξύ σας πυροδοτούν ένταση και μνησικακία στη σχέση σας. Το να είστε απότομοι, αναιδείς ή ανεύθυνοι σε όσα υπόσχεστε μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μια άλλη αγχωτική εκδήλωση των ανωτέρω πλανητών θα μπορούσε να είναι μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη, πράγμα που ανατρέπει τους στόχους και το τρέχον όραμά σας. Τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να αλλάζουν στο λεπτό, γι’ αυτό μην εκλαμβάνετε τις αντιδράσεις του αγαπημένου σας στα σοβαρά. Εάν έχετε κατά νου ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα στη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι και να μη βιάζεστε. Είτε είστε σε ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο ή σε μια μακροχρόνια σχέση, η υπομονή είναι αρετή.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ