Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Παρακολουθήστε τα πάντα γύρω σας, έχετε δαιμόνιο μυαλό! Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η πανσέληνος στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας ίσως γίνουν αιτία να σφηνώσει στην καρδιά σας κάποιος/α ο οποίος είναι ένα απατηλό όνειρο. Κάποιος/α μπορεί να σας παρασύρει με τα σαγηνευτικά κόλπα του και τις δελεαστικές υποσχέσεις σας. Μπορεί να προσελκύσετε μια παθιασμένη σχέση, αλλά όχι απαραίτητα αυτή που θα σας δώσει μακροπρόθεσμη ασφάλεια (μάλλον το αντίθετο στην πραγματικότητα). Προσοχή: Μη βλέπετε ρηχά τα πράγματα και παρασύρεστε από το ερωτικό πάθος σας, κοιτάζοντας μόνο το πόσο ελκυστικό ή οικονομικά ευκατάστατο είναι το άλλο άτομο, θα προσγειωθείτε απότομα στη γη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μακριά από την κακεντρέχεια και το δράμα, την επίδειξη δύναμης και εξουσίας. Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η πανσέληνος στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας προκαλούν κτητικότητα και ζήλια, έλλειψη εμπιστοσύνης και ασάφεια για το μέλλον. Μην αφήσετε την … παράλογη ερωτική χημεία που νιώθετε να θολώσει την κρίση σας και τη λογική σας. Θέλετε τα ίδια πράγματα μακροπρόθεσμα; Εάν όχι, είναι ωραία να απολαύσετε αυτά τα … ερωτικά πυροτεχνήματα γι’ αυτό που είναι. Απλά να έχετε επίγνωση για ό, τι είναι αληθινό και ψεύτικο. Ελέγξτε τη ζήλεια σας καθώς μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς και καχύποπτοι. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν απτά γεγονότα που σας έχουν διαταράξει την ηρεμία σας, προτού εκτοξεύσετε κατηγόριες και ξεκινήσετε τη χειραγώγηση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms