Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο ουρανός έχει το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα κι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές, χαρίστε λοιπόν στους θαυμαστές σας … ό, τι θέλουν. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αφήστε ελεύθερη την ψυχή σας λέγοντας ένα σαφές «ναι» ή «όχι» σε αυτόν/ήν που σάς πολιορκεί καιρό τώρα και εξαλείψτε τη συναισθηματική υπερφόρτωση από τη ζωή σας. Σίγουρα νιώθετε καλά μόνο όταν ξέρετε που βαδίζουν τα πράγματα. Ακόμη και σε ένα απλό φλερτ, θέλετε τη σιγουριά και την ασφάλεια. Και τώρα το σύμπαν είναι πρόθυμο να υλοποιήσει τις επιθυμίες σας. Κάποιος/α που τον/την αισθάνεστε οικεία και μπορεί να σάς προσφέρει τη σιγουριά που χρειάζεστε σάς ανοίγει την πύλη του παραδείσου. Καλωσορίστε λοιπόν αυτόν/ήν που θα αλλάξει τη ζωή σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τώρα αισθάνεστε σαν να σας τραβάνε προς δύο πολύ διαφορετικούς μαγνητικούς πόλους. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας καλούν να εκδηλώσετε τη ζεστή και τρυφερή πλευρά σας, αλλά η πανσέληνος στο ζώδιό σας προσθέτει κάποια δυναμική ένταση στις δονήσεις αυτού του μήνα. Φυσικά, οι σχέσεις απαιτούν μια συνεχή προσπάθεια και τώρα θα είστε πρόθυμοι να ενεργήσετε με ευγένεια και να συμβιβαστείτε για να διατηρήσετε την ειρήνη στη σχέση σας αλλά και γιατί θέλετε ο σύντροφός σας να είναι ευτυχισμένος. Αλλά διακινδυνεύετε να θέσετε τις προσωπικές επιθυμίες και ενδιαφέροντα στην άκρη για χάρη του αγαπημένου σας. Επισήμανση: Το πόσο αγαπάτε δεν βασίζεται στο πόσο θυσιάζετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι