Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Συναρπαστικές ειδήσεις: Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φουλάρει τον αισθησιασμό σας, το μαγνητισμό σας και το σεξαπίλ σας. Μαγεύετε με τη μυστηριώδη προσωπικότητά σας, είστε ο επικεφαλής σε έναν … άγριο ​ερωτικό χορό. Αν είστε καιρό μόνοι, βάλτε στην άκρη τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες σας και ανοίξτε την αγκαλιά σας στην αγάπη της ζωής σας. Επωφεληθείτε από τη θεά της αγάπης, εκδηλώστε το πάθος και το ρομαντισμό σας και κινηθείτε προς την αναζήτηση ενός νέου ειδυλλίου. Όσο όμως κι αν αναζητάτε το πάθος και τη σταθερότητα, φροντίστε να μη σας θεωρήσουν οι άλλοι πιεστικούς και δυναμικούς. Ίσως ρυθμίζοντας από την αρχή τις παραμέτρους γύρω από αυτό που επιθυμείτε (και τι δεν μπορείτε να ανεχθείτε), μπορέσετε πραγματικά να χαλαρώσετε. Αφήστε την αγάπη που ψάχνετε να σας βρει!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο με την αγάπη σας, να αποκαλύψετε ό, τι σας ενοχλεί, να συμφωνήσετε σε ό, τι διαφωνείτε. Κρατώντας τα χέρια κάνετε μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα και συζητάτε για το μακροπρόθεσμο μέλλον σας. Ευτυχώς για σας, ο πλανήτης της αγάπης βρίσκεται στο σταθερό Ταύρο και σταθεροποιεί τη σχέση σας, δεν θα βασανίζεστε πλέον από την καχυποψία και τις αμφιβολίες σας. Σας επιτρέπει να επιλύσετε ειρηνικά και διπλωματικά οποιαδήποτε αρνητικά ζητήματα έχουν προκύψει και να συμβιβαστείτε. Ξέρετε ότι για να νιώσετε οικειότητα και βαθιά ψυχική σύνδεση, θα πρέπει να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη σχέση σας, να εκφράσετε την ειλικρινή εκτίμησή σας, το τι επιθυμείτε (έναν εραστή/ερωμένη ή σύντροφο ζωής;) και ποια βήματα θα πρέπει να κάνετε για να είναι πάντα αναμμένη η φλόγα του πάθους. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι