Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας και θα μπορούσε να σας φέρει μια σχέση με κάποιον/α που ήταν απλώς φίλος ή θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πολύ ερωτική επικοινωνία, ίσως με κάποιον/α που απλά σας λέει, «Εσύ κι εγώ … είμαστε μαζί»! Παράλληλα, η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας, και σας επισημαίνει: Μην ξεκινήσετε να φαντάζεστε ονόματα μωρών ή κάνετε μελλοντικά σχέδια από τώρα. Και σίγουρα μην πιέζετε τον εαυτό σας και τον άλλον για να μάθετε πού πηγαίνει όλο αυτό. Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να αντιστραφεί γρήγορα. Μπορεί να έχετε κατά βάθος τη διαίσθηση ότι δεν υπάρχει μέλλον σε αυτό, έτσι προσπαθήστε απλώς να απολαύσετε τις στιγμές. Αν έχετε ήδη φτάσει στο μέλλον, επιστρέψτε στον πλανήτη Γη και διασκεδάστε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έχετε μια ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στην αγάπη, θέλετε να κρατήσετε τον αυθορμητισμό και την περιπέτεια ζωντανή, ακόμα κι αν είστε σε μια δεσμευμένη σχέση. Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας και σας φέρνει σε επαφή με τους φίλους σας, ίσως χρειαστείτε τώρα λίγο περισσότερο χρόνο έξω με την παρέα σας παρά με τον αγαπημένο σας, ειδικά αν νιώθατε τον τελευταίο καιρό μια βαριά ενέργεια να πλανάτε πάνω από τη σχέση σας. Η κοινωνικοποίηση θα σας κάνει καλό. Μιλήστε με τους φίλους σας, πάτε μαζί σε ένα πάρτι, ανταλλάξτε ιδέες. Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να ξεφορτωθείτε τη σχέση σας, απλά βεβαιώνεστε αν η σχέση σας είναι υγιής και μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί και χωριστά. Συμβουλή: Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μερικούς συμβιβασμούς για να πάρετε ό, τι ελπίζετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι