Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσο ελεύθεροι νιώθετε να εκφέρετε τις ιδέες και τις απόψεις σας; Η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, και δημιουργεί μια ξαφνική αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεστε και εκφράζεστε. Οι σχέσεις απαιτούν πάντα συμβιβασμό, πρέπει να κάνετε λίγο πίσω, είναι η σωστή συνταγή για την επιτυχία. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να συγκεράσετε τις απόψεις σας αν θέλετε να έχετε μια σχέση με διάρκεια. Πρέπει να επικοινωνείτε άμεσα, συνειδητά και διπλωματικά. Πρέπει να εκφράσετε τον εαυτό σας, αλλά να επιλέξετε με σύνεση τα λόγια σας. Το να είστε σαρκαστικοί και εξουσιαστικοί δεν βοηθάει κανέναν, ειδικά όχι εσάς. Θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε την έμφυτη τάση σας του ελέγχου και της εξουσίας. Σκεφτείτε: Ενώ εσείς νομίζετε ότι μπορείτε να χειριστείτε μια κατάσταση, ο τρόπος σας εκλαμβάνεται από τους άλλους ως επιθετικός ή ακόμα και προσβλητικός.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μια αλλαγή σκέψεων και ιδεών δημιουργεί η Σεληνιακή έκλειψη στον νοητικό τρίτο οίκο σας, έτσι μπορεί να αφήσετε άναυδο τον αγαπημένο σας με την ξαφνική στροφή των απόψεων και των αντιλήψεών σας. Μπορεί επίσης να ακούσετε κάποιο γραφικό κουτσομπολιό που όμως φωτίζει ένα θέμα που σάς ανησυχούσε καιρό τώρα. Απλά προσέξτε τον εαυτό σας και την ισχυρή δύναμη που έχουν τα λόγια σας, καθώς αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας εμπλέξει σε μια δυσάρεστη ή ακόμα και διασπαστική συζήτηση. Εστιάστε την ενέργειά σας στο διάλογο και όχι στη ρητορική. Αν ήσασταν αναποφάσιστοι για κάτι τους τελευταίους έξι μήνες, μπορείτε τελικά να καταλήξετε κάπου. Επισήμανση: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να αναβάλει ή να καθυστερήσει κάποιες συναντήσεις σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι