Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Νοέμβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχετε δύναμη και γοητεία καθώς ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μαζί με την πανσέληνο στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας εντείνουν τα πάθη σας και την αινιγματική προσωπικότητά σας. Και με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ασχολείστε λίγο περισσότερο με την προσωπική σας εικόνα, έχετε αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας προς τα εμπρός, αλλά προσέξτε τον εγωισμό και την αλαζονεία σας. Επισήμανση: Ένα αινιγματικό και παθιασμένο άτομο ίσως και να σας γίνει εμμονή! Μπορεί να είστε καλοί στο να ξεδιαλύνετε αυτό το μυστήριο, αλλά είστε επίσης επιρρεπείς στη γοητεία ενός καλού ομιλητή, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά! Δεν είστε σε θέση να αντισταθείτε στο να κάνετε ερωτήσεις τις οποίες ποτέ δεν είχατε σκεφτεί να τις κάνετε. Συγκρατηθείτε!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε στον αγαπημένο σας για την κυκλοθυμική και ασαφή συμπεριφορά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσετε εύκολα στο κάτω μέρος των πραγμάτων. Ο Άρης στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας ρίχνει σκιά στα συναισθήματά σας και μαζί με τη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των έντονων συναισθημάτων και μυστικών, μπορεί το άτομο που ενδιαφέρεστε να έχει έναν υπόγειο σκοπό ή να αισθανθείτε ότι προσπαθεί να σας χειραγωγήσει ή να μπερδέψει τις προθέσεις σας. Τώρα κάνετε ερωτήσεις για να διεισδύσετε στο κάτω μέρος των πραγμάτων, αλλά θυμηθείτε ότι μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα ακούσετε, οπότε πριν χύσετε το δηλητήριό σας, βεβαιωθείτε ότι είστε διατεθειμένοι να κρατήσετε αυτή τη σχέση. Επειδή τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλετε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ενεργήσετε σπασμωδικά, αν και αυτό μπορεί να είναι η δικαιολογία που χρειάζεστε για να τεντώσετε το σκοινί και να το σπάσετε.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms