Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είναι καλό να αναμίξετε τη δουλειά με την αγάπη; Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που σας δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε ένα μπαρ ενός ακριβού ξενοδοχείου ή στη δουλειά σας ή ακόμα και σε μια επιχειρηματική συνδιάσκεψη. Ωστόσο, σκεφτείτε δύο φορές προτού τα μπλέξετε με ένα συνάδελφο ή το αφεντικό σας! Κάτι όμως σας … λείπει, κάτι που στερεί την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια που επιδιώκετε. Μήπως δεν εκτιμάτε τόσο τον εαυτό σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ίσως θα πρέπει να μάθετε πρώτα να μην επιτρέπετε στους άλλους να σας μιλούν με μισόλογα ή να έχουν την τελευταία λέξη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Βρίσκεστε σε σύγχυση και έχετε εσωτερικές συγκρούσεις καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Αγαπάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά τώρα το φεγγάρι αυξάνει τις ανησυχίες σας και τις αμφιβολίες σας στη σχέση σας. Ή, μπορεί να θέλετε να τεκνοποιήσετε, διευκρινίζετε τις προτεραιότητές σας αλλά δεν παίρνετε μια άμεση απάντηση από τον αγαπημένο σας. Ίσως υπάρχουν μερικά άλυτα παλιά ζητήματα που κουβαλάτε καιρό μέσα σας και τα οποία δημιουργούν φοβερές αντιδράσεις μεταξύ σας. Εν τω μεταξύ, το φεγγάρι θα μπορούσε να τροφοδοτήσει το άγχος σας, αποδεικνύοντας περαιτέρω, ότι οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για τη λήψη μεγάλων αποφάσεων. Ένας θετικός τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια είναι να μιλήσετε για τους στόχους σας σοβαρά και ξεκάθαρα.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου!

Κάλεσε 14540 μόνο 0.96/λεπτό ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι