Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2023

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες του πάθους μέσα στον χειμώνα! Όλοι γυρίζουν το κεφάλι τους να σας δουν καθώς μαγνητίζονται από τη μυστικιστική και αινιγματική αύρα σας, κι όλα αυτά χάρη στη μαγνητική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάτι που είναι μια πραγματική απόλαυση. Με τη γοητευτική Αφροδίτη έχετε έναν .. ζωώδη μαγνητισμό, μια γοητεία που οι άλλοι απλά δεν μπορούν να αντισταθούν, ξέρουν μόνο ότι θέλουν να είναι κοντά σας. Τώρα σας είναι πολύ πιο εύκολο να προβάλετε τον εαυτό σας και να ζητήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Τί νόημα έχει να είστε καχύποπτοι, όταν μπορείτε να κερδίσετε τους ανθρώπους όντας αληθινοί; Είναι το αυθεντικό στυλ σας που θα προσελκύσει τον θαυμασμό ούτως ή άλλως. Ανανεώστε λοιπόν την εμφάνισή σας ώστε να ταιριάζει με το νέο σας εαυτό. Κάντε κάτι δραστικό αν υπάρχει κάποιος/α που σας ενδιαφέρει, κάντε ξεκάθαρες τις επιθυμίες σας, η αρμονική Αφροδίτη θα μαλακώσει τον τρόπο προσέγγισής σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Επιστρέφετε στο αισθησιακό σας στοιχείο, αναζητάτε μια βαθύτερη ένωση ψυχής καθώς η μαγνητική Αφροδίτη μετακομίζει στο ζώδιό σας. Έχετε μια αρκετά έντονη διάθεση, αναζητώντας να δεθείτε με τον αγαπημένο σας ή να βιώσετε βαθύτερα επίπεδα εγγύτητας και οικειότητας. Συχνά, αυτού του είδους η απελευθέρωση ψυχής έχει το κόστος των φόβων σας αλλά εσείς μαθαίνετε τι σημαίνει να τους αντιμετωπίζετε κατάματα. Όσο κι αν δεν σας αρέσει, αυτή είναι η στιγμή σας να είστε γενναίοι, να μοιραστείτε τις περίεργες ιδιορρυθμίες σας ή τις χειρότερες ενοχλήσεις σας. Όταν αφήνετε τον αγαπημένο σας να εισέλθει στην ψυχή σας, θα βιώσετε ένα βάθος και ασφάλεια όσο ποτέ άλλοτε. Θα μπορούσατε επίσης να ασχοληθείτε με θέματα κοινών περιουσιακών στοιχείων, είτε συνενώνοντας τραπεζικούς λογαριασμούς είτε πραγματοποιώντας μια κοινή επένδυση, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας ακίνητης περιουσίας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms