Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η φλογερή και ενθουσιώδης διάθεσή σας έρχεται στο προσκήνιο χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον περιπετειώδη και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε έναν ακαδημαϊκό χώρο ή ενώ βρίσκεστε σε ταξίδι σε μια μακρινή περιοχή. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε τώρα κάποιον/α από διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο, έναν πολιτικό ιδεολόγο ή ένα μποέμ τύπο. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής τώρα για σας και οι διαφορές δεν σας φοβίζουν. Ίσως τώρα δεν θέλετε τη μονογαμία και αποφασίζετε να δοκιμάσετε μια ανοιχτή σχέση. Ή, ακόμη και αν γνωρίζετε κατά βάθος μέσα σας ότι έχετε βρει τον … ένα και μοναδικό, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε και με άλλα πρόσωπα προτού προχωρήσετε σε μια πλήρη δέσμευση. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά με το φεγγάρι σε αυτό τον περιπετειώδη και φιλελεύθερο τομέα του χάρτη σας, σας ταιριάζει το παράξενο και ελεύθερο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σας συμβουλεύουμε να πατάτε γερά τα πόδια σας στο έδαφος και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, της πολυτέλειας, σας ενδιαφέρει η καλαισθησία και η κομψότητα, στο πως παρουσιάζεστε στους γύρω σας. Πέρα από την οικονομική επιφάνεια, έχετε και μια επιθυμία για σταθερότητα και ασφάλεια, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς αυτήν τη στιγμή. Είναι αξιόπιστος ο αγαπημένος σας, τόσο στη σχέση σας όσο και στη δική του προσωπική ζωή; Η πανσέληνος φωτίζει τον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και σας ζητά να εκδηλώσετε τα κρυμμένα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα, δεν είναι ανάγκη να προσπαθείτε να συγκρατηθείτε! Και φυσικά, δεν μπορείτε να περιμένετε από το σύντροφό σας να διαβάσει το μυαλό σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms