Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ρομαντική ονειροπόληση και πάθος! Υπάρχουν πολλά καρμικά μαθήματα να πάρετε καθώς ο Άρης στους Ιχθύς κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας. Αναζητάτε το ψυχικό σεξ και την οικειότητα αλλά μέσα σας συγκρούεται η αληθινή αγάπη με το σεξουαλικό πόθο σας. Εάν αρνηθήκατε μια σχέση ή απομακρυνθήκατε από κάποιον/α παρά το ερωτικό ενδιαφέρον, το σύμπαν σας κάνει μια κλήση αφύπνισης. Είναι πιθανό να έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στο να κερδίσετε τη μάχη, να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τον πόνο, που πραγματικά δεν έχετε αφήσει ελεύθερο τον εαυτό σας να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Ίσως να αρνηθήκατε κάποιον/α πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σχέση και τώρα συνειδητοποιείτε ότι ποτέ δεν θέσατε ξεκάθαρους όρους μεταξύ σας. Λειτουργώντας με υποθέσεις μπορεί να σας αποσυντονίσει. Σίγουρα δεν χρειάζεται να ορίσετε τα πάντα μέχρι τις πιο μικρές λεπτομέρειες, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι προθέσεις του άλλου είναι ξεκάθαρες.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ποιός είναι αλήθεια στην κορυφή; Θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας κι αυτό εντείνει την ανάγκη για παιχνίδια δύναμης και εξουσίας καθώς η πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας. Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν αυταπατάστε, καθώς ο Άρης στους Ιχθύς κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μπορεί να κυριαρχήσετε αλλά μέσα στην ομίχλη και σε κρυφές πληροφορίες. Είναι η καρδιά του άλλου κοντά σας όσο και η δική σας; Η παλιά παροιμία που λέει «αν αγαπάς κάποιον, άφησέ τον ελεύθερο» μπορεί να είναι αληθινή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι απλώς αλλάζετε και του δίνετε την ίδια αυτονομία που απαιτείτε. (Ναι, μόνο εσείς μπορείτε να ελέγχετε τις σχέσεις σας ακόμα κι αν δεν επιτρέπεται σε κανέναν να σας ελέγχει). Όσο δύσκολο κι αν είναι να το αποδεχτείτε, η αγάπη απαιτεί σε ένα ορισμένο βαθμό εγκατάλειψη. Αλλά εμπιστεύεστε κάποιον/α ή τον εαυτό σας αρκετά για να το κάνετε αυτό; Αυτή η πανσέληνος σας δείχνει πόση πίστη έχετε στους ανθρώπους. Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσετε το σύμπαν να αποφασίσει για σας; Δεν θα έβλαπτε να ζητήσετε από τ’ αστέρια ένα θαύμα ή ένα σημάδι.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms