Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αισθάνεστε ένα τόσο έντονο πάθος! Η πανσέληνος στον Σκορπιό και η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, κατά το δεύτερο μισό του μήνα, αναδεικνύουν τη μυστηριώδη και αινιγματική φύση σας, υπάρχει ένας κρυφός θαυμαστής που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο μέλλον σας. Ξεχάστε την ηρεμία, αισθάνεστε πολύ πιο επιβλητικοί, οι θαυμαστές σας γίνονται σκλάβοι της δύναμης και της κυριαρχίας σας. Αυτή η σαγηνευτική και παθιασμένη διάθεσή σας σας προετοιμάζει για να βγείτε έξω στον κόσμο, έχοντας την ικανότητα να πάρετε αυτό που θέλετε. Ίσως αποφασίσετε να εκδηλώσετε το κρυφό ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο του πόθου σας και ανοίγετε σαμπάνια πίνοντας στο όνομα του έρωτα. Έχετε στραμμένα όλα τα μάτια πάνω σας, ίσως ακόμη και να αποφασίσετε να αλλάξετε εμφάνιση, ειδικά αν έχετε βαρεθεί στη ρουτίνα. Αυτή η αλλαγή αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και ικανοποιεί τη Σκορπίσια ανάγκη σας για μεταμόρφωση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η σταθερότητα και η ασφάλεια στη σχέση σας είναι σίγουρα στο μυαλό σας, καθώς η πανσέληνος στον Σκορπιό και η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, κατά το δεύτερο μισό του μήνα, σας ωθούν να εξετάσετε με ποιους τρόπους η σχέση σας θα έχει μακροπρόθεσμη σταθερότητα. Επιθυμείτε έντονη συναισθηματική και ψυχική σύνδεση και εμπιστοσύνη. Δεν θέλετε τώρα να είστε με άλλα άτομα, λαχταράτε πολύ πιο ιδιωτικές εμπειρίες. Εάν αληθινά αγαπάτε κάποιον/α, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, είτε πρόκειται για συμβίωση, αρραβώνα ή ακόμη και για εγκυμοσύνη. Δεδομένου ότι αυτή η συμπαντική επιρροή μπορεί να είναι ακραία, μπορεί ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να πάρει ο καθένας το δικό του δρόμο. Εάν συμβεί αυτό, δίνετε έμφαση στην κατανομή των περιουσιακών στοιχείων και την επιμέλεια των παιδιών.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021