Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η αγάπη σας μεταμορφώνει. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, αναζητάτε ένα σύντροφο ψυχής, θέλετε ισχυρή σεξουαλική χημεία που είναι επίσης βαθιά και ουσιαστική. Οπότε ετοιμαστείτε για μερικές περιπέτειες όλο το καλοκαίρι κάτω από τα αστέρια … δεν χρειάζεται να περιορίζετε τον εαυτό σας και να χάνεστε στη μετάφραση των λέξεων του αντικείμενου του πόθου σας. Με οδηγό τον αισθησιασμό σας, εξορμήστε στην εξεύρεση αυτού του μοναδικού προσώπου το οποίο μόνο εσείς μπορείτε να ανιχνεύσετε χάρη στην έμφυτη διαίσθησή σας. Απλώς προσέξτε την κτητικότητα και τη ζήλεια σας οι οποίες ενισχύονται τώρα, και μπορεί να καταστρέψουν σε μια στιγμή τις επιθυμίες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποδείξεις στις καχυποψίες σας πριν πετάξετε μια κατηγορία.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πείτε ξεκάθαρα τι εννοείτε και χωρίς υπονοούμενα. Είστε από τη φύση σας επιδέξιοι με τα λόγια, αλλά με τη Σεληνιακή έκλειψη να ταρακουνά τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και την Αφροδίτη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, τα λόγια σας ίσως ματώσουν την καρδιά του αγαπημένου σας. Ίσως πρέπει να σταματήσετε και να σκεφτείτε πριν μιλήσετε, καθώς κάποια ασήμαντα λόγια που ξεστομίζετε κάνουν την άλλη πλευρά να πονέσει. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τα πάρετε πίσω, ίσως είναι καλύτερο να μην πείτε τίποτα. Από την άλλη πλευρά, μήπως βρίσκετε συνεχώς δικαιολογίες και αποφεύγετε αυτή τη σημαντική συζήτηση; Το φεγγάρι σας ζητά να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας και σας δίνει τροφή για σκέψη. Κατά πόσο αποδέχεστε τον αγαπημένο σας;

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms