Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Ρομαντισμό, αισθησιασμό και πάθος σας υπόσχεται η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε μόνοι αυτό το μήνα. Άφθονο φλερτ και διασκέδαση σας πάνε στον έβδομο ουρανό. Μόνο φροντίστε να μείνετε μακριά από διατροφικές ατασθαλίες, το πολύ ξενύχτι και το ποτό δεν θα σας κάνουν καλό. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα για τα οικονομικά σας καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως διαπιστώσετε ότι το εισόδημά σας μειώνεται ή βλέπετε να υπάρχει ένα κενό ανάμεσα σε ορισμένους από τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και την τωρινή οικονομική σας κατάσταση. Προσέξτε το ρίσκο που παίρνετε όσον αφορά τις επενδύσεις που κάνετε, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Έχετε μεγάλα όνειρα, για ταξίδια και περιπέτειες! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον περιπετειώδη και διεθνή ένατο οίκο σας και παίρνετε το ρίσκο να αλλάξετε τη ζωή σας, αναζητάτε την εξερεύνηση και την περιπέτεια. Ίσως έχετε κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια, και τώρα είναι μια καλή στιγμή για να πατήσετε το γκάζι και να πάτε ένα μακρινό αεροπορικό ταξίδι ή να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που σχετίζεται με την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ένα εκατομμύριο ιδέες στο μυαλό σας και συνεχώς προστίθεται ακόμα μία. Ίσως ξαναεπισκεφτείτε ένα παλιό μέρος που σας δημιουργούσε ψυχική γαλήνη και ηρεμία ή ασχοληθείτε με ένα εκδοτικό έργο ή με την ιστορία ή με ένα φιλοσοφικό σεμινάριο.

Μια τέλεια στιγμή φτάνει για τη φροντίδα των αγαπημένων σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θα μπορούσατε να αποφασίσετε να αλλάξετε διαμέρισμα ή να ανανεώσετε το σπίτι σας. Ίσως κοιτάξετε να αγοράσετε ένα εξοχικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα ή αγοράσετε την πρώτη κατοικία σας. Ίσως απλώς διακοσμήσετε το σπίτι σας ή φρεσκάρετε τα χρώματα, κάνοντάς το πιο λειτουργικό και άνετο. Θέλετε να νιώθετε ευχάριστα μέσα σε αυτό και να ανταποκρίνεται στο πνεύμα σας. Αν ήσασταν υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας, αρχίζετε να εγκαταλείπετε αυτό το μονοπάτι, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ιδανική οικογενειακή σας ζωή.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms