Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Συνεχίστε να ονειρεύεστε μέχρι τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Με τον Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, οι ορίζοντές σας επεκτείνονται, είτε μέσω μιας νέας γνώσης ή ενός μακρινού ταξιδιού. Έτσι, αν μπορείτε, μπείτε σε ένα αεροπλάνο και πάτε κάπου μακριά, ακόμα και στο εξωτερικό ή απλώς καλλιεργείστε το πνεύμα σας. Ίσως ακόμα συναντήσετε τη μεγάλη αγάπη ή έναν επιχειρηματικό συνεταίρο ο οποίος εκτιμά την ειδική δεξιότητά σας και την λανσάρει στην αγορά. Ή θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε ότι ο δρόμος προς τη συναισθηματική εκπλήρωση σάς οδηγεί στη … Γη του Πυρός ή απλά λάβετε ένα πιστοποιητικό ή εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών.

Προορισμός της ζωής σας; Ασφάλεια και σταθερότητα. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δεν είναι καιρός να πνίγεστε στη μοναξιά σας και τις ανασφάλειές σας. Ενώστε τις δυνάμεις σας και δημιουργείστε την τέλεια σχέση και συνεργασία. Προσπαθήστε να εμψυχώσετε τον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας για να δημιουργήσετε ένα ακόμη ισχυρότερο δίδυμο. Μην αναλαμβάνετε όμως εσείς όλο το βαρύ φορτίο, (ειδικά εάν αισθάνεστε ένα βαθύτερο συναισθηματικό υπόγειο ρεύμα.) Ήρθε η ώρα να αφήσετε το φως σας να λάμψει και αυτό θα γίνει όταν οι σχέσεις σας είναι πλήρως λειτουργικές. Εάν έχετε ένα αφεντικό ή ερωτικό σύντροφο που υποσυνείδητα (ή όχι τόσο υποσυνείδητα) σας ζητά να τον φροντίσετε, θέστε καλύτερα όρια, στο όνομα της δημιουργίας μιας υγιούς σχέσης.

Έτοιμοι να προβάλετε τις επιθυμίες σας; Η πανσέληνος στον Σκορπιό και στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, σάς βοηθά να παρουσιάσετε στους άλλους τον αληθινό εαυτό σας. Για ποια όνειρα έχετε αγωνιστεί; Τώρα θα έχετε τη συγκομιδή των προσπάθειών σας, βάζετε όλο το πάθος σας σε ό, τι κι αν κάνετε. Είστε ο επικεφαλής, ίσως ακόμη και να εκπλαγείτε από την προσοχή που έχετε από τους γύρω σας. Απολαύστε το, καθώς αυτή η σεληνιακή ενέργεια σάς χαρίζει δύναμη ζωής, δεν είναι κάτι επιφανειακό. Ως ζώδιο του θανάτου, του μετασχηματισμού και της αναγέννησης, εκπέμπετε μια βαθύτερη γνώση (ακόμη και όταν μιλάτε, για παράδειγμα) και οι άνθρωποι έλκονται από αυτή την εσωτερική και μαγνητική δύναμή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι