Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Η πόρτα της καρδιάς σας ανοίγει διάπλατα χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Γίνεστε άκρως ερωτικοί και παθιασμένοι, εκδηλώνετε τις κρυμμένες ευαισθησίες σας και τη συμπόνια σας. Αυτή η νέα Σελήνη γυρίζει σελίδα στην ερωτική σας ζωή, κάνετε μια νέα εκκίνηση στη μαγική χώρα της αγάπης. Ώρα να δώσετε προσοχή γύρω σας και να ερωτευθείτε. Ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας, τα ερωτικά δίχτυα είναι στο χέρι σας. Μήπως θα παίξετε για άλλη μια φορά το παιχνίδι και το κυνήγι της γάτας με το ποντίκι; Απολαύστε το παιχνίδι, αλλά μη δημιουργείτε σύννεφα και ομίχλη. Μπόνους: Όσο πιο χαλαροί είστε, τόσο πιο δεκτική θα είναι η αληθινή αγάπη!

Ο Άρης κινείται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και παίρνετε την πρωτοβουλία να κάνετε κάποιες σημαντικές και εξερευνητικές συνομιλίες προκειμένου να αποκαλύψετε την αλήθεια. Τα δυνατά σας συναισθήματα θα χρειαστούν μια υγιή διέξοδο τώρα, ειδικά αφού ο Άρης προσθέτει άγχος. Θαμμένη δυσαρέσκεια, φόβοι και ζηλοτυπίες θα μπορούσαν να αυξηθούν και θα χρειαστεί να αγωνιστείτε, να κάνετε κάτι για να τα απομακρύνετε. Ο διαλογισμός μπορεί να είναι η σωτηρία σας ή ακόμη και οι σύντομες, έντονες δραστηριότητες. Θα πρέπει να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί με την έξαρση του θυμού σας και να εξερευνήσετε τα δικά σας βάθη, ξεμπερδεύοντας τυχόν περίπλοκα συναισθήματα και τον ανταγωνισμό με ανθρώπους που είναι κοντά σας.

Αναζωογονηθείτε, απολαύστε τη μαγεία της μοναξιάς και της ηρεμίας. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας αναζητάτε την ησυχία σας, βλέπετε την ομορφιά στα απλά πράγματα της ζωής. Κάντε ένα διάλειμμα από την ενεργό κοινωνική ζωή, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αποφύγετε τις αγχωτικές καταστάσεις και τους τοξικούς ανθρώπους! Όσο μπορείτε. Μην υποτιμάτε τη δύναμη της ομορφιάς και του αισθησιασμού τώρα, η ευαισθησία σας στην αισθητική αυξάνεται. Συντονιστείτε με το περιβάλλον σας: Από χρώματα έως αρώματα και απαλό φωτισμό, ό, τι σας περιβάλλει, επηρεάζει τη διάθεσή σας. Τα άσχημα στη ζωή σας έχουν περάσει, δεν χρειάζεται να ασχολείστε άλλο με αυτά, δείτε ότι αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα.

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
6/3/2021