Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Αποχαιρετήστε το έτος με μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και θέτοντας νέους στόχους στα οικονομικά σας. Με την Αφροδίτη και την Ολική Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της πολυτέλειας, σχεδιάζετε γιορτινές βραδιές, ίσως και να υποδεχτείτε το νέο έτος σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Ή ίσως μπορεί να δειπνήσετε με τους αγαπημένους σας στο σπίτι σας καθώς εκεί νιώθετε περισσότερη άνεση και ασφάλεια. Με οδηγό την αλάνθαστη διαίσθησή σας χαρτογραφήστε τους νέους οικονομικούς στόχους σας για την επόμενη χρονιά κάνοντας αργά και σταθερά βήματα. Ίσως περιμένατε καιρό για να κάνετε οποιεσδήποτε μεγάλες αλλαγές ή να ξεκινήσετε οποιαδήποτε νέα οικονομικά προγράμματα. Οπότε επωφεληθείτε από αυτήν τη διπλή δόση της συμπαντικής ενέργειας.

Βάζετε σε τάξη την ακαταστασία. Ο Άρης βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, φέρνοντας νέους υπαλλήλους στην επιχείρησή σας ή ένα βοηθό στο σπίτι σας. Ίσως κάποιο άτομο γίνει η κινητήρια προσωπικότητα στην εργασία σας. Έχετε την επιθυμία να καθαρίσετε την ακαταστασία του σπιτιού και του γραφείου σας, κι αυτό σας ανανεώνει και σας αναζωογονεί. Υπάρχει μια έντονα ενεργητική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, είστε τώρα πιο οργανωμένοι και αποτελεσματικοί. Επισήμανση: Στη βιασύνη σας να αντιμετωπίσετε ένα έργο στην εργασία σας, θα μπορούσατε να νιώσετε άγχος και πίεση ή απλά να καταβάλετε υπέρμετρες προσπάθειες για να αποπερατώσετε αυτό το τεράστιο έργο, οπότε μην ξεχάσετε να αναθέσετε σε άλλους μέρος των καθηκόντων σας.

Πνευματική και μεταφυσική εξερεύνηση σας φέρνει η πανσέληνος στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, αναζητάτε ένα όραμα. Είστε ιδιαίτερα στοχαστικοί, ψάχνετε το βαθύ νόημα της ζωής και τον ανώτερο εαυτό σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε να κάνετε ένα μακρύ ταξίδι. Τί σημαίνει να είσαι άνθρωπος που σκέφτεται πως να φροντίσει τους άλλους; Οι αναζητήσεις σας έχουν μια πνευματική και φιλοσοφική χροιά, ίσως κάπου-κάπου πιάνετε τον εαυτό σας να θέλει να βρει τις απαντήσεις στις μεγάλες υπαρξιακές ερωτήσεις. Για να βρείτε το δρόμο σας, μπορείτε να κάνετε διαλογισμό ή να διαβάσετε ένα πνευματικό βιβλίο, θα σας βοηθήσουν να μάθετε πραγματικά αυτό που είναι σημαντικό για σας στη ζωή!

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms