Quantcast

Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Δείτε τη ζωή με αισιοδοξία και έχετε ελπίδα για το μέλλον. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σας ζητά να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε ένα ταξίδι, ένα βιβλίο ή μια ομιλία που θα μπορούσε να κινήσει τις μάζες. Αλλάξτε την βαρετή καθημερινή σας ρουτίνα, όπως για παράδειγμα ακολουθώντας διαφορετική διαδρομή προς την εργασία σας και παρατηρώντας το περιβάλλον σας. Πράγματι, η χαρά είναι παντού. Η υποστήριξη από έναν φίλο ή ένα συνάδελφο θα μπορούσε πραγματικά να σας βοηθήσει να φέρετε τη νίκη στην καριέρα σας καθώς ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Μπορεί απροσδόκητα να ξεκινήσετε κάτι νέο στην καριέρα σας που σας οδηγεί σε μεγάλη φήμη και αναγνώριση. Συμβουλή: Ο άκρατος εγωισμός και η αλαζονεία θα κάνουν κακό στην καριέρα σας.

Βαδίζετε σε ένα νέο μονοπάτι ζωής, ίσως σε εκείνο στο οποίο τολμάτε άφοβα να εκφέρετε τις απόψεις σας καθώς τώρα αποβάλετε τα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος και τα ψυχολογικά συμπλέγματα χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας - το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας - θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας θα μπορούσατε να πάτε πίσω σε μια παλιά κακεντρέχεια ή προδοσία, ίσως ακόμα να επιδιώξετε να εξοντώσετε τον αντίπαλο. Αναγνωρίστε και αποδεχτείτε αυτά τα συναισθήματα, χωρίς όμως να κάνετε κάτι που θα σας καταστρέψει. Ρίξτε μια βαθιά ματιά πριν κάνετε οτιδήποτε, θα ευγνωμονείτε το σύμπαν που το κάνατε.

Καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, εσείς ανανεώνεστε ψυχολογικά και είναι πιθανό να λάβετε ειδήσεις και πληροφορίες που περιμένατε καιρό, μέσω των κοινωνικών δικτύων ή μέσω ανταλλαγής ιδεών και κοινωνικών συγκεντρώσεων. Θα μπορούσατε επίσης να είστε πολύ απασχολημένοι και ίσως αυτό είναι καλό γιατί σας αποσπά την προσοχή από όλες αυτές τις συναισθηματικές αλλαγές που εκτυλίσσονται. Έχετε μαζί σας τον φορτιστή σας, μπορεί να τον χρειαστείτε καθώς το smartphone σας θα χτυπά συνεχώς. Επιπλέον, δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος κυβερνά επίσης την τοπική δράση, μπορεί να συναντήσετε μερικούς υπέροχους ανθρώπους στη γειτονιά σας. Βγείτε έξω και κάντε νέους φίλους!

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms