Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Η δύναμή σας δεν περνά απαρατήρητη καθώς τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας. Ίσως και να νιώσετε την ώθηση να κάνετε νέα πράγματα στη ζωή σας αλλά με τον ανάδρομο Ερμή δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για ριζικές αλλαγές, ακόμα κι αν αυτές περιλαμβάνουν την εμφάνισή σας, ούτε και να βγάλετε τα όπλα ρίχνοντας το δηλητήριό σας. Ακόμα κι αν νιώθετε τώρα να σας … πατούν, κάντε πίσω. Δοκιμάστε να είστε μυστηριώδεις, πράγμα εύκολο για σας, και αφήστε τους άλλους ανθρώπους να σας δείξουν τις προθέσεις τους. Με άλλα λόγια, να είστε ένας ακόμη πιο έντονος Σκορπιός από ότι ήδη είστε: Αινιγματικοί, συγκρατημένοι, παρατηρητικοί και λίγο … υπολογιστές.

Πόσο καιρό περιμένατε να γίνετε ζευγάρι ή να δώσετε τα χέρια σε αυτή τη συνεργασία ή συμφωνία; Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και συνεργασιών, όλος ο μήνας είναι προσανατολισμένος στις στενές σχέσεις σας και συνεργασίες σας. Εκδηλώστε την ανάγκη σας για συντροφιά και σίγουρα θα συναντήσετε το κατάλληλο άτομο, κάποιον/α που θα σας ενθαρρύνει στη ζωή και μπορεί να σας παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Έχετε θετικές σκέψεις και τολμήστε να προκαλέσετε εσείς μια συνομιλία, ένας απλός διάλογος μπορεί να καταλήξει στη μεγάλη αγάπη της ζωής σας.  Κι αν είχε κλονιστεί η σχέση σας, μη τη ρίξετε στο γκρεμό αλλά συνεργαστείτε!

Θα έχετε την ευκαιρία να φυτέψετε μερικούς σημαντικούς σπόρους γύρω από στόχους που αφορούν την εργασία σας και τα χρήματα, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως σάς έλθουν σημαντικά μετρητά στον τραπεζικό σας λογαριασμό εκεί που δεν το περιμένατε. Ή ίσως λάβετε μια προσφορά εργασίας που εναρμονίζεται με τις αξίες σας. Χρήσιμη υπενθύμιση: Θέλετε να κάνετε μια εργασία που σας κάνει να αισθάνεστε καλά και παράλληλα σας φέρνει χρήματα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Αυτός είναι μήνας που αναλαμβάνετε δράση, ίσως με την αποστολή ορισμένων βιογραφικών σε εταιρείες που μπορεί ακόμα και να εδρεύουν στο εξωτερικό.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms