Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Αν ο προηγούμενος μήνας ήταν διασκέδαση για σας, τώρα απαιτείται να δώσετε προσοχή στα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ζητά από εσάς να στραφείτε στις πρακτικές πτυχές της ζωής σας (αυτές που έχετε αποφύγει), όπως την κατάρτιση ενός ισορροπημένου προϋπολογισμού και τον οικονομικό προγραμματισμό. Με τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε έναν υγιή τρόπο διαβίωσης. Δεσμευτείτε επίσης να τρώτε υγιεινά, το σώμα σας χρειάζεται καύσιμα για ενέργεια και ζωντάνια. Και αν αποφασίσετε να κάνετε ένα άθλημα με ένα φίλο σας τώρα, είναι πολύ πιο πιθανό να το συνεχίσετε καθ’ όλη την περίοδο του χειμώνα και πέραν αυτής.

Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, τονίζοντας την ευφυΐα σας και την εφευρετικότητά σας. Προβάλετε τις υπέροχες ιδέες σας γιατί αυτός ο μήνας σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή γνωριμίες με άτομα που έχουν εξουσία. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσετε να χειριστείτε ταυτόχρονα διαφορετικές εργασίες, διότι μπορεί να αποφασίσετε να αναλάβετε πολλά εγχειρήματα ταυτόχρονα τους επόμενους έξι μήνες. Μπορεί να έχετε μια ευκαιρία να γράψετε, να μιλήσετε δημόσια ή να διδάξετε αυτά που ξέρετε. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε συναρπαστικά νέα ή ένα μήνυμα που αλλάζει όλα την πορεία των γεγονότων της ζωής σας.

Έχετε κάνει τα πάντα για να φτάσετε ψηλά στην εργασία σας αλλά έχετε αρχίσει να αισθάνεστε ότι κτίζετε κάστρα στην άμμο; Μην φοβάστε, η Σεληνιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας προσγειώνεται στην αγκαλιά σας για να σας μεταφέρει πιο πάνω στη σκάλα της επιτυχίας. Εάν έχετε αφήσει τους άλλους ανθρώπους να επωφεληθούν από τον αγώνα και τον ιδρώτα που έχετε ρίξει, λέτε τώρα … αρκετά φτάνει πια! Αφήνετε τώρα το σημάδι σας, είστε ο ηγέτης σε όλα όσα κάνετε και προβάλετε τα ταλέντα σας και τις δυνάμεις σας για να πάρετε τα δώρα σας για όλη αυτή τη συνεισφορά των τελευταίων έξι μηνών. Είστε στο κυνήγι μιας καλύτερα αμειβόμενης εργασίας; Αναμείνετε κάποιες ειδήσεις σχετικά με μια νέα ευκαιρία εργασίας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι