Quantcast

Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 26

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Έρωτας και φήμη, διασκέδαση και δημιουργικότητα γεμίζουν τη ζωή σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε την αδελφή ψυχή σας, να προβάλετε τη δημιουργικότητά σας και τα ταλέντα σας. Διοργανώστε μια ρομαντική βραδιά υπό το φως των κεριών με τον αγαπημένο σας, μιλήστε και μοιραστείτε ό, τι μέχρι τώρα κρύβατε μέσα σας. Τώρα είναι η ώρα να ενημερώσετε τον κόσμο για τα εκπληκτικά ταλέντα σας. Δεν κάνει καλό όταν τα κρύβετε. Εάν είστε πολύ σεμνοί για να εκδηλωθείτε, συνδυάστε το ντεμπούτο σας με έναν καλό σκοπό: Δείξτε τους πίνακές σας σε μια γκαλερί για να συγκεντρώσετε χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κάντε ένα σόου, συνεργαζόμενοι με άλλους καλλιτέχνες και μουσικούς. Μπόνους: Μπορείτε να δείξετε τη δουλειά σας μεταξύ σας και όλοι μαζί να εισπράξετε επευφημίες!

Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας αποσυντονίζουν μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας, εκδηλώνονται άγχος και πίεση καθώς ο ενεργητικός Άρης στους Διδύμους κινείται στον κακεντρεχή και μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας. Η ατμόσφαιρα γύρω σας θα είναι αποπνικτική ενώ θα μπορούσε να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, ακόμα και κακεντρέχεια, αν δεν έχετε το πάνω χέρι. Μπορεί ένας παλιός αντίπαλος να γίνει ο νέος καλύτερος σύμμαχός σας; Θα μπορούσε να γίνει αν είναι προς το συμφέρον σας και μπορείτε να δουλέψετε μαζί για κοινά οικονομικά οφέλη. Η δύναμη της θέλησής σας είναι τόσο δυνατή γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την για καλούς σκοπούς. Η ομορφιά του Άρη εδώ είναι ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα για την μακροπρόθεσμη οικονομική σας ασφάλεια, ίσως μέσω συμφωνιών ακινήτων, έξυπνων επενδύσεων, κοινοπραξιών ή παθητικού εισοδήματος.

Προβάλετε τα μοναδικά ταλέντα σας και εισπράττετε αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας καθώς η πανσέληνος στον Λέοντα ακτινοβολεί στο δέκατο οίκο σας, της φήμης, της φιλοδοξίας και της επιτυχίας. Φορέστε τα καλά σας γιατί το φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει μια λαμπρή ευκαιρία να αφήσετε το στίγμα σας. Στην πραγματικότητα, η επαγγελματική σας ζωή θα μπορούσε να είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά που ίσως και να χρειαστείτε μερικές μέρες άδεια μετά, ελπίζουμε για να ανοίξετε σαμπάνια και να γιορτάσετε μια νίκη. Θα μπορούσε να σας προσφερθεί μια συναρπαστική επαγγελματική ευκαιρία ή μια ηγετική νέα θέση, για τα οποία είχατε εργαστεί σκληρά και σταθερά να πετύχετε τουλάχιστον έξι μήνες πριν. Λάμπετε και εντυπωσιάζετε στην εργασία σας, είναι η δική σας κορυφαία στιγμή αφού τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται σε αυτόν τον φιλόδοξο τομέα του χάρτη σας.

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής