Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα της ζωής. Η Αφροδίτη κινείται στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας, και σας βοηθά να νιώσετε περισσότερη ζωντάνια και ευεξία, βάζετε σε τάξη όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής. Με τον ανάδρομο Ερμή ομοίως στον έκτο οίκο σας είναι πιθανό να χάσετε κάποιες βασικές πληροφορίες στην εργασία σας, ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για την ολοκλήρωση ενός έργου σας. Δημιουργήστε αντίγραφα των δεδομένων του υπολογιστή σας και επιλέξτε προσεκτικά τα άτομα στα οποία αναθέτετε κάποια από τα καθήκοντά σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψετε από την εργασία σας, κάτι που είναι αρκετά πιθανό.

Χρειάζεστε μια απόδραση από τις υπερβολικές σκέψεις σας. Ο Άρης κινείται στον νοητικό τρίτο οίκο σας και το μυαλό σας τρέχει με μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Ίσως ακόμα μεταφέρετε κάποιες σημαντικές ειδήσεις, οι ιδέες σας έρχονται γρήγορα και ασυγκράτητα. Μέσα σε όλη αυτή την νοητική αναταραχή σας, θα μπορούσατε να αποστασιοποιηθείτε από τους ανθρώπους. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως ακόμα σκέπτεστε ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος αλλά τώρα γνωρίζετε ότι καθίσταται επιτακτική ανάγκη να γυρίσετε τη σελίδα σε ένα νέο, πιο συναρπαστικό κεφάλαιο στην ερωτική ζωή σας.

Ετοιμαστείτε να γιορτάσετε μια ομαδική νίκη. Η πρώτη πανσέληνος του μήνα ρίχνει το φως της στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και των ομαδικών δραστηριοτήτων, χαρίζοντάς σας μια εορταστική διάθεση. Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να κάνετε επαγγελματικές συναντήσεις, να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στο διαδίκτυο, να συμμετέχετε σε άφθονες κοινωνικές εκδηλώσεις. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να πείτε, «Αρκετά, φτάνει πια» σε κάποιον που αποστραγγίζει την ενέργειά σας ή σε μια κακή συνήθεια. Εάν αναλώνατε τις ώρες σας σκεπτόμενοι το παρελθόν, τώρα βλέπετε μπροστά σας το μέλλον.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι