Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Η ζωή είναι τόσο ωραία! Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη φλόγα και το πάθος σας για ζωή, σχεδιάζετε ταξίδια, φλερτάρετε με όλο τον κόσμο! Επιδιώκετε να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς, να μάθετε για νέα θέματα, φιλοσοφικά και μεταφυσικά (όπως π.χ. για το αν υπάρχουν ή όχι παράλληλα σύμπαντα). Περνάτε δύσκολες μέρες στο σπίτι σας και/ή με την οικογένειά σας καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Προβάλετε ανεξέλεγκτα τη δύναμή σας και την εξουσία σας, αλλά ποιο θα είναι το τίμημα; Αντίθετα, αν είχατε απομακρυνθεί από κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, ο κόκκινος πλανήτης σας υπενθυμίζει ότι έχετε τη θέληση, τη δύναμη και την ενέργεια για να άρετε τη συναισθηματική απόσταση. Κάντε το γρήγορα πριν αλλάξετε γνώμη!

Δεν θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μόνοι σας! Με τη νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έφτασε ο σωστός χρόνος για να βρείτε την αγάπη που ψάχνετε τόσο καιρό, κάποιον/α που θα σας προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και υποστήριξη. Χρειάζεστε κάποιον/α που θα σας ενθουσιάζει και να σας δελεάζει στο κρεβάτι, και σίγουρα θα τον έχετε δίπλα σας, αν όχι αυτόν το μήνα, σίγουρα μέσα στους προσεχείς έξι μήνες.  Έχοντας κάποιον που μπορείτε να εμπιστευθείτε ανοίγει το δρόμο για να κυνηγήσετε και άλλους στόχους στη ζωή σας. Ίσως δημιουργήσετε μια νέα συνεργασία ή κάνετε μια οικονομική συμφωνία που την περιμένατε αρκετούς μήνες.

Μετά από ένα συναρπαστικό μήνα αναγέννησης και μετασχηματισμού, αισθάνεστε την ανάγκη να επεκταθείτε οικονομικά καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, προσπαθείτε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά σας αυτόν το μήνα. Δεδομένου ότι ο δεύτερος οίκος κυβερνά τις αξίες, μπορεί να αναρωτηθείτε εάν η δουλειά ή ο τρόπος ζωής σας εναρμονίζονται με αυτό που εκτιμάτε περισσότερο στον εαυτό σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να είστε το πιο λαμπερό αστέρι στην εργασία σας, αλλά εάν δεν κερδίζετε χρήματα ανάλογα με την αξία σας, ίσως να αρχίσετε να κινείστε σε μια νέα κατεύθυνση. Όταν έχετε αυτοεκτίμηση ανεβαίνει και η αξία σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι