Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Αλλάξτε τις καθημερινές σας συνήθειες, ειδικά αν σας δημιουργούν πίεση και άγχος. Με τον ανάδρομο Άρη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, επαναξιολογείτε τις καθημερινές συναναστροφές σας, ίσως ακόμα δημιουργηθούν προστριβές με άτομα που έχουν υπερβολικές απαιτήσεις. Ίσως τώρα νιώθετε ότι δεν έχετε κίνητρα να πάτε στο γυμναστήριο και να ακολουθήσετε τις υποδείξεις του προπονητή σας. Εάν πιέζετε τον εαυτό σας στο γυμναστήριο, για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε γρήγορα, ο Άρης θα οδηγήσει σε τραυματισμούς στους μυς. Τώρα ίσως ασχολείστε περισσότερο με την εικόνα του σώματός σας, κάνετε αυστηρή αυτοκριτική. Ίσως αυτή να είναι η ώρα να χαλαρώσετε και να αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι. Εάν ανησυχείτε για κάθε θερμίδα που καταναλώνετε, σκάψτε βαθύτερα στην ψυχή σας και εξερευνήστε την υποκείμενη αιτία.

Σχεδιάζετε την επαγγελματική σας άνοδο, είστε εργατικοί και φιλόδοξοι, βάζετε όλη σας την ψυχή σε αυτούς τους στόχους χάρη στην Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Όλοι γύρω σας έχουν μια θετική στάση, θέλουν να σας εξυπηρετήσουν και να σας κάνουν χάρες κι εσείς ανταποδίδετε. Προβάλετε τα ταλέντα σας και εισπράττετε αναγνώριση και επευφημίες. Με τη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας, η ομαδική εργασία θα υλοποιήσει τα όνειρά σας. Οι φιλίες σας και ο κοινωνικός κύκλος σας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε ένα βίντεο, blog ή κάνετε μια κοινωνική εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης που έχει μεγάλη απήχηση.

Όχι, δεν θα είστε όλο δουλειές και χωρίς ερωτικό παιχνίδι. Μακριά από αυτό! Η πανσέληνος φωτίζει τον τολμηρό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, και σας χαρίζει απλόχερα αγάπη, χαρά και δημιουργικότητα. Ποιός λέει ότι η διασκέδαση της εποχής των διακοπών πρέπει να τελειώσει απότομα; Τώρα έχετε τη διάθεση να απολαύσετε τη ζωή και να φλερτάρετε, είστε … καταιγίδα στο πέρασμά σας. Ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε ένα καλλιτεχνικό έργο. Ίσως προβάλετε δημόσια τη δημιουργικότητά σας ή εξελίσσετε τη σχέση σας. Ό, τι κι αν κάνετε, βάλτε όλο το πάθος σας, δεν είναι ώρα να το συγκρατήσετε.

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms