Quantcast

Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Ώρα για αποτοξίνωση; Με την Αφροδίτη στο νωχελικό και ονειρικό δωδέκατο οίκο σας στόχος σας είναι η φροντίδα του εαυτού σας και η μοναξιά σας. Περάστε τα βράδια σας χαλαρώνοντας στο σπίτι σας με ένα υπέροχο βιβλίο. Μη δώσετε όμως περισσότερα από όσα μπορείτε και μην προσποιείστε ότι δεν σας ενοχλεί που απαντάτε σε μια κλήση SOS από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Προέχουν η δική σας γαλήνη και ψυχική ισορροπία. Επιπλέον, θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο άγχος καθώς προσπαθείτε να οικοδομήσετε την προσωπική σας αυτοκρατορία, καθώς ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Το κλίμα θα μπορούσε να γίνει περισσότερο απογοητευτικό μετά τις 30 του μήνα όπου ο κόκκινος πλανήτης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Ίσως νιώθετε ότι πρέπει να βγάλετε τα μεγάλα όπλα ή γίνεστε υπερβολικά υπολογιστές και αδίστακτοι.

Εάν αισθάνεστε περιορισμένοι στην καθημερινή σας ρουτίνα και συνεχώς τρέχετε για τις υποχρεώσεις σας, μπορεί να επαναστατήσετε ενάντια σε ορισμένες ρουτίνες καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας. Προσέξτε μόνο να μη βιάζεστε ή σαμποτάρετε τον εαυτό σας, νομίζοντας ότι δεν θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Επίσης, το να ακολουθήσετε μια αυστηρή δίαιτα που σας φαίνεται περιοριστική, πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει για πολύ, οπότε βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε άσκηση ή πρόγραμμα διατροφής έχει πολλές ευελιξίες και επιλογές. Όπως είπε ο Όσκαρ Ουάιλντ, «Τα πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο, είναι απαραίτητη η μετριοπάθεια». Θα χρειαστεί να ελέγξετε τώρα περισσότερο τη μεγαλομανία σας και τον εγωισμό σας, δεν πρέπει να χαθεί η ανθρωπιά σας.

Εσείς κρατάτε το παιχνίδι. Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας νιώθετε αυτοπεποίθηση, ότι αξίζετε τα πάντα, δεν αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας εμποδίσει να ρισκάρετε. Γνωρίζετε ότι προβάλλοντας τον εαυτό σας θα σας φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Αλλά προσέξτε τους ζηλιάρηδες και φθονερούς ανθρώπους που θέλουν να κάνουν αμυδρό το φως σας και να σταματήσουν την ανερχόμενη πορεία σας. Αυτό το άτομο (ή οι άνθρωποι) μπορεί να σας χειροκροτούν δημόσια, αλλά να σας διαπομπεύουν όταν γυρίσετε την πλάτη σας. Ίσως έχετε πάρει πραγματικά μια γεύση από αυτήν τη συμπεριφορά, καθώς τώρα ο ανταγωνισμός βγαίνει άμεσα στο φως. Όπως και να 'χει, μη νιώσετε ένοχοι ούτε λεπτό. Κερδίσατε αυτές τις διακρίσεις με το σπαθί σας!

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms