Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Σκορπιός - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Ξεχάστε τις αμφιβολίες και την καχυποψία σας. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε την αγάπη του συντρόφου σας και εμποτίζει τη σχέση σας με αισθησιασμό και πάθος. Κυνηγάτε καιρό τώρα μια επικερδή συνεργασία; Βρίσκετε τον κατάλληλο συνεργάτη για να ενώσετε  τα ταλέντα σας και να ξεκινήσετε ένα οικονομικό εγχείρημα. Ο Άρης εισέρχεται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και ενισχύει το επιχειρηματικό πνεύμα σας και τη διάθεσή σας για εξερεύνηση και περιπέτειες. Είστε … φωτιά καθώς ξεκινάτε να αγωνίζεστε για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Ο ένατος οίκος κυβερνά τη δημοσίευση και την ανώτερη γνώση, έτσι ίσως ξεκινήσετε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα ή ίσως ήρθε η ώρα να δημοσιεύσετε τις ιδέες σας για να βελτιώσετε τον κόσμο.

Μήπως ονειρεύεστε καιρό τώρα να κάνετε αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι και να γυρίσετε όλον τον κόσμο; Η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί να βάλετε πρόγραμμα προκειμένου να συγκεντρώσετε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Κάνετε κάποιες μικροαλλαγές στα έξοδά σας και αγωνίζεστε για τη μελλοντική οικονομική επιτυχία σας, πιστεύοντας στην αξία σας. Ίσως στείλετε το βιογραφικό σας σε μια καλοπληρωμένη δουλειά και βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας προς τα εμπρός. Ακόμα κι αν αγαπάτε τη δουλειά σας, τώρα θέλετε να πληρώνεστε σύμφωνα με την αξία σας.

Η συναισθηματική καταιγίδα περνάει, η αισιοδοξία σας επιστρέφει, μαζί με μια ώθηση να εξερευνήσετε ό, τι υπάρχει γύρω σας χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό και χαρούμενο ένατο οίκο σας. Ξεκινήστε το σερφάρισμα στα ταξιδιωτικά blogs, βρείτε προσφορές για ονειρικούς προορισμούς. Ίσως ξαφνικά θελήσετε να εξερευνήσετε τα πέρατα της γης ή βρεθείτε να χαλαρώνετε σε μια αιώρα σε ένα τροπικό μέρος ή πάτε για σαφάρι στην Μποτσουάνα. Μπορεί ακόμα να κλείσετε εισιτήρια για να επισκεφτείτε ένα φίλο που ζει σε άλλη πόλη. Εντός της πόλης σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε τα λημέρια σας, αλλάζοντας σκηνικό. Αν τελικά δεν καταφέρετε να κλείσετε το εισιτήριό σας, απλά οραματίζεστε πως θα εξερευνήσετε τον ευρύτερο κόσμο. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι