Quantcast

Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 26

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Έχετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε στην ομάδα σας; Η Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας σας βοηθά να βρείτε χρήσιμους ανθρώπους για ένα ομαδικό έργο, έτσι εξετάστε ποιος κάνει για την ομάδα σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε έναν καλό φίλο που σας υποστηρίζει ή να βρείτε ένα σταθερό φίλο που είναι πάντα δίπλα σας. Τόλμη, δύναμη και πάθος σας χαρίζει ο Άρης στο ζώδιό σας προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε αλλά μπορεί επίσης να ενισχύσει την επιθετικότητά σας, έτσι προσέξτε να μην είστε ακραίοι και εμμονικοί με αυτό που θέλετε. Μερικές φορές, η αυτοπεποίθηση εξυπηρετεί πραγματικά την επίτευξη των στόχων σας, αλλά δεν θέλετε να σας δώσουν την ταμπέλα του «σκληρού και του περίπλοκου», αυτό θα είναι επιζήμιο για το σκοπό σας. Είστε αρκετά σοφοί και ξύπνιοι για να καταλάβετε τη διαφορά.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Η μαγεία είναι στα χέρια σας καθώς η έκλειψη Ηλίου ρίχνει το δυνατό φως της στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και της πνευματικότητας. Από τη φύση σας είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί και ακολουθείτε πάντα τη διαίσθησή σας που είναι αλάνθαστη. Ως εκ τούτου, μερικές φορές είναι δύσκολο για εσάς να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων. Τώρα όμως καλείστε να αξιοποιήσετε αυτό το ποτάμι της πνευματικής σοφίας που λάβατε στο παρελθόν, ενορχηστρώνετε όλα τα συμβάντα στη ζωή σας. Αυτόν το μήνα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ξαφνικές συμπτώσεις και σημάδια που αποδεικνύουν, ακόμη και χωρίς να γνωρίζετε, το «γιατί» συνέβησαν κάποια πράγματα στη ζωή σας κι αν  είστε ή όχι στο σωστό δρόμο.

Θα μπορούσατε να σημειώσετε μια μεγάλη νίκη σε μια σχέση, ερωτική ή/και επαγγελματική, χάρη στην Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Η σχέση σας ή μια συνεργασία σας θα μπορούσε να αρχίσει να διαμορφώνεται, να μετασχηματίζετε, για καλό ή για κακό. Αν νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη, ίσως προχωρήσετε σε κάτι πιο επίσημο, διαφορετικά πλησιάζει το τέλος. Τώρα είστε περισσότερο κοινωνικοί, οπότε αν έρθει στο δρόμο σας μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, σίγουρα αξίζει να την εξερευνήσετε. Θα μπορούσατε επίσης να συνεργαστείτε με κάποιον και να αποκομίσετε από κοινού πολλά οικονομικά οφέλη ή ίσως έχετε σίγουρη επιτυχία με μια τολμηρή ερωτική πρόταση εκεί που δεν το περιμένετε. Όταν πιστεύετε στην αξία σας και επικοινωνείτε με τόλμη και χωρίς φόβο, τ’ αστέρια θα σας βάλουν σίγουρα πλάτες.

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-09-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms