Quantcast

Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 26

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Ενώ οι άλλοι έχουν ξεκινήσει να λιάζονται σε μια παραλία, εσείς σηκώνετε τα μανίκια και ξεκινάτε να δουλεύετε με τις ώρες στο γραφείο καθώς θέλετε περισσότερα χρήματα για τις διακοπές σας και τα ταξίδια σας! Το όνομα του παιχνιδιού; Επιτυχία και δόξα! Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, στο μυαλό σας στροβιλίζουν η δόξα και τα μεγαλεία, η αναγνώριση και η επαγγελματική επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συμπαντική επιρροή και προβάλετε τα δημιουργικά ταλέντα σας ( με τον λιγότερο ανταγωνισμό) κάνοντας μια δυναμική και αποφασιστική κίνηση. Με τον Άρη θα μπορούσατε να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας πηδώντας τρία σκαλοπάτια κάθε φορά. Η εργασιακή πίεση θα μπορούσε επίσης να αυξηθεί, επομένως να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πόσες ευθύνες αναλαμβάνετε, καθώς ένα απαιτητικό έργο ή πελάτης θα μπορούσε να σας αναλώσει το χρόνο ή να σας εκνευρίσει.

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, θα μπορούσε να φέρει μια ευκαιρία για μια ολοκαίνουργια συνεργασία ή επένδυση. Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε σενάρια win-win για εσάς και τους συνεργάτες σας. Αν τα πράγματα δεν είναι εκατό τοις εκατό ξεκάθαρα, διερευνήστε τα πάντα σε βάθος πριν προχωρήσετε. Δεν χρειάζεται να οπισθοχωρείτε για να ικανοποιήσετε τις απόψεις και τις ιδέες του άλλου. Μείνετε πιστοί στην προσωπική σας δύναμη και πιστέψτε ότι οι ευκαιρίες θα σας βρουν. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο δανεισμό χρημάτων από φίλους ή ακόμα και στη συγχώνευση περιουσιακών στοιχείων με τον αγαπημένο σας. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν πραγματικά να κολλήσουν και όχι απαραίτητα με καλό τρόπο.

Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, φέρνοντας τη μεγάλη αποπληρωμή των προσπάθειών σας σε σχέση με την ανάγκη σας για οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Οι προσπάθειές σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα - και να εξοικονομήσετε περισσότερα - θα μπορούσαν πραγματικά να καρποφορήσουν. Ίσως πάρετε μια νέα δουλειά, αποδεχτείτε μια προαγωγή ή κερδίσετε μια αξιοπρεπή αύξηση. Μπορεί επίσης να αναθεωρήσετε τις οικονομικές προτεραιότητές σας. Ίσως είναι καιρός να κάνετε κάποια περικοπή αγαθών για να εξοικονομήσετε περισσότερα ή πιάνετε μια δουλειά που σας αξίζει (άλλος ένας άλλος ορισμός της ασφάλειας). Τώρα είναι το αποκορύφωμα των οικονομικών προσπαθειών σας των τελευταίων έξι μηνών, έτσι είναι μια ισχυρή καμπή για την οικονομική σας κατάσταση. Συνεχίστε έτσι, γιορτάστε την οικονομική ανεξαρτησία που μόλις ανακαλύψατε.

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540