Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Επικεντρώνεστε κυρίως στο μέλλον της εργασίας σας αλλά και γενικά της ζωής σας, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Ίσως το σύμπαν σας φέρει μια συναρπαστική ευκαιρία για σταδιοδρομία ή έναν επιβλητικό νέο τίτλο. Αν είστε ήδη ευχαριστημένοι από τη δουλειά σας, ίσως ασχοληθείτε με τη σχέση σας, σκεφτείτε πιθανώς σοβαρά να την κάνετε πιο επίσημη. Ο Άρης κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και δημιουργεί συγκρούσεις με κάποιους φίλους σας ή στα πλαίσια μιας ομαδικής εργασίας. Ένας συνεργάτης ή συνάδελφος θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα άσκοπα δύσκολα στην ομάδα σας και θα πρέπει να παλέψετε για την ισορροπία. Μην υψώσετε όμως τη φωνή σας ή καταλήξετε σε έντονη κριτική.

Ψάχνετε απελπιστικά την αγάπη; Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνει το πάθος σας, δεν θέλετε με τίποτα να είστε μόνοι αλλά μπορεί και να δημιουργήσετε δράμα. Εάν έλκεστε από ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι συναισθηματικά, δείτε το ως ένα σημάδι ότι θα πρέπει να παλέψετε με το δικό σας φόβο της δέσμευσης. Αν είστε σε σχέση, μην ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας παρασυρόμενοι από τις συγκινήσεις σας, αντίθετα σχεδιάστε μια περιπετειώδη νύχτα πηγαίνοντας σε ένα ρομαντικό μέρος. Είναι ένας καλός λόγος για να βγείτε και λίγο από το σπίτι σας και την άνεση του καναπέ σας και να γιορτάσετε τον έρωτα με δείπνο, χορό και … ποιος ξέρει τι άλλο …

Τολμήστε να προβληθείτε στο διαδίκτυο! Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, σας καλεί στην κοινωνική δικτύωση κι αυτό ισχύει τόσο σε πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις όσο και σε διαδικτυακές γνωριμίες. Αναβαθμίζετε τις ηλεκτρονικές συσκευές και το λογισμικό σας, κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες σας είναι πρόσφατες και εντυπωσιακές; Οι απόψεις σας είναι ενδιαφέρουσες; Ανταποκρίνεστε στα σχόλια των άλλων; Ή υπάρχει κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ενοχλητικό ή ακόμα και ακατάλληλο για επαγγελματικές διασυνδέσεις; Μην αποφύγετε να προωθήσετε τα επιτεύγματά σας και να ενημερώσετε τους άλλους για ό, τι σας ενδιαφέρει.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι