Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 26

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Είστε υπερβολικά παραγωγικοί στη δουλειά σας, αισθάνεστε την επιθυμία να εργαστείτε ακόμα και υπερωρίες για να λάβετε τις ανταμοιβές σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αν και μπορεί να είστε συνέχεια απασχολημένοι, αυτό είναι στην πραγματικότητα καλό σημάδι, οι συνάδελφοί σας εξαρτώνται από εσάς για να φέρουν εις πέρας τη δουλειά. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να θέσετε προτεραιότητες στις εργασίες και να μην αναλάβετε πολλά νέα έργα ή καθήκοντα για να χαρείτε το καλοκαίρι σας. Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, της αποταμίευσης, αφιερώστε λίγο χρόνο για να απεικονίσετε πώς θα αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Το ενδιαφέρον σας για την εξουσία, πώς να την χειριστείτε και πώς να την αποκτήσετε, θα είναι επίσης στο μυαλό σας. Επικεντρωθείτε στην δύναμη της θέλησής σας (μην το συγχέετε με τη χειραγώγηση και τον έλεγχο) και πώς να την εφαρμόσετε στην ζωή σας. Τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν!

Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό και οραματιστή ένατο οίκο σας αναδεικνύει την ανάγκη να ανακαλύψετε τον ανώτερο εαυτό σας και το σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή, ειδικά αν η τρέχουσα ερωτική ή/και επαγγελματική σας ζωή έχει μείνει λίγο στάσιμη. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε έναν ήσυχο περίπατο (κατά προτίμηση δίπλα σε νερό) και σκεφτήκατε τι κάνετε εδώ στον πλανήτη γη; Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε check-in με τον εαυτό σας και τα μεγαλύτερα όνειρά σας. Μπορεί επίσης να αδράξετε την ευκαιρία για μια νέα γνώση, εκπληρώνοντας μια δια βίου επιθυμία για ένα πτυχίο. Μπορεί να πάτε ένα μακρινό ταξίδι και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες σε νέες γωνιές του κόσμου. Οποιαδήποτε ευκαιρία έχετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μπορεί να σας φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Όταν βάζετε την καρδιά και την ψυχή σας σε ό, τι κάνετε, τίποτα δεν σας εμποδίζει!

Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν μιλήσετε. Η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας χαρίζοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και σοβαρότητα στην επικοινωνία σας. Ανεξάρτητα από το πόσο έμπνευση αισθάνεστε ή θέλετε να προβάλετε τις ιδέες σας, πρέπει να τηρείτε τα όριά σας. Μην υποσχεθείτε πράγματα εάν πιστεύετε ότι θα δώσετε λιγότερα. Να είστε προσεκτικοί όταν ενώνετε τις δυνάμεις σας με κάποιον μόνο και μόνο για να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές. Οι άνθρωποι (κι εσείς) μπορεί να φαίνονται αρχικά ενθουσιασμένοι, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε; Απολαύστε την παρέα τους, ακούστε τις ιδέες τους αλλά μην δεσμευτείτε σε τίποτα μέχρι να δείτε τι είναι πραγματικά αυτό το άτομο. Μπορεί επίσης να αφήσετε τώρα ημιτελή έργα και η ανάληψη μιας ακόμα υποχρέωσης θα μπορούσε να είναι επιζήμια, για τη λογική και τη φήμη σας. Ολοκληρώστε πρώτα ό,τι ξεκινήσατε, ώστε να ελευθερώσετε χώρο γι’ αυτά τα συναρπαστικά νέα σχέδιά σας.

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ