Quantcast

Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Μαγνητισμό, σαγήνη και γοητεία σκορπάτε στο πέρασμά σας χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. έχετε ένα μοναδικό μυστηριώδη και αινιγματικό τρόπο για να αποπλανήσετε τους θαυμαστές σας, Μπορεί επίσης να θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Όσο πιο τολμηροί γίνετε, τόσο το καλύτερο, έτσι ξεκινήστε νέες επιλογές ενδυμάτων και παίξτε με αυτό το λάγνο βλέμμα σας. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, έρχεστε αντιμέτωποι με έντονα συναισθήματα του παρελθόντος, ίσως υπάρξουν στιγμές που θέλετε να εξαφανιστείτε από όλους, ίσως ακόμα νιώθετε μια ψυχική αναστάτωση και δεν γνωρίζετε το γιατί. Το σύμπαν θέλει να μεταμορφώσει την ψυχή σας, να ανακαλύψετε τον ανώτερο εαυτό σας.

Η ομαδική εργασία θα σας φέρει οφέλη χάρη στη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και των ομαδικών έργων. Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, θα επιτύχετε περισσότερα με τη συνδρομή των άλλων, προωθώντας νέα έργα και συναντώντας νέα πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε με κανένα πρόγραμμα - στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο είστε αληθινοί, είστε ο εαυτός σας, τόσο πιο εντυπωσιασμένοι θα είναι οι συνάδελφοί σας και οι συνεργάτες σας. Αυτή είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να ανανεώσετε τη συνεργασία σας με μια ομάδα. Αν έχετε χαθεί με κάποιους φίλους σας, πηγαίνετε σε τακτικές συναντήσεις και διασκεδάζετε μαζί.

Υπάρχουν κρυμμένα συναισθήματα τα οποία ίσως και να μη μπορείτε να τα αντιληφθείτε, ίσως υποβόσκει μια ένταση με τον αγαπημένο σας καθώς η πανσέληνος ταρακουνά τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε καταπιεσμένα συναισθήματα και ζήλια, ίσως γίνεστε υπερβολικοί και δραματικοί, επομένως προσέξτε για περιττές θεατρικές καταστάσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα. Σίγουρα, θέλετε να κάνετε κάτι αποφασιστικό, αλλά θα μπορούσατε να μεταβείτε σε κάποια λανθασμένα συμπεράσματα, που καταλήγετε να θέλετε να τα πάρετε πίσω, δημιουργώντας περιττές εκρήξεις χωρίς να είστε ενήμεροι για όλα τα γεγονότα. Μην παρασύρεστε από τις μπερδεμένες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και βάλτε τη λογική σε οποιαδήποτε ενέργειά σας.

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube