Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 26

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Η μεθυστική ερωτική ένταση του προηγούμενου μήνα κατευνάζεται καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της οργάνωσης, αναδεικνύοντας την ανάγκη να εστιάσετε στην υγεία και την εργασία σας. Μετά από έναν ερωτικό και διασκεδαστικό μήνα, θα πρέπει να αισθάνεστε καλά και έτοιμοι για υγιεινό φαγητό, σωστή ξεκούραση και άσκηση, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πειθαρχημένο πλάνο! Ίσως όμως χρειαστεί να περιμένετε προτού ακολουθήσετε ένα αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα ή δεσμευτείτε να πάτε στο γυμναστήριο μέχρι να τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας. Αν είχατε έναν διαρκή σωματικό πόνο, μην εγκαταλείπετε τους γιατρούς σας και κάντε κάτι γι’ αυτό. Ίσως ακόμα κάνετε τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις σας, εστιάζοντας στην πρόληψη. Ακόμη, με τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να προβληματιστείτε για τους τρέχοντες επαγγελματικούς στόχους σας.

Η Ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό και στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, της υγείας και της ευεξίας, αλλάζει το παιχνίδι της καθημερινότητάς σας και εστιάζει στην υγεία σας. Φέρνει στο προσκήνιο τις κακές συνήθειές σας και σας εμπνέει να φροντίσετε καλύτερα το σώμα σας. Σκεφτείτε: Λιγότερα ανθυγιεινά τρόφιμα, περισσότερα βιολογικά και καθημερινή άσκηση. Η επαγγελματική σας ζωή επανεκκινείται επίσης από αυτήν την έκλειψη. Θα μπορούσατε να αποκτήσετε εμμονή με την ανανέωση των συστημάτων της επιχείρησής σας, την πρόσληψη νέων παρόχων υπηρεσιών ή τη μετακίνηση σε καλύτερη θέση στην υπάρχουσα εταιρεία σας. Έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά για απροσδόκητες ευκαιρίες εργασίας, καθώς οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν αλλαγές εντελώς ξαφνικά. Θα μπορούσατε επίσης να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο!

Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, που φωτίζει τον πρώτο σας οίκο, του εαυτού σας και της προσωπικότητάς σας, προδιαθέτει σε νέα ξεκινήματα. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή που προβάλετε σε όλους τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και αγωνίζεστε γι’ αυτό. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας, να πάρετε τα δώρα σας για όσα  κοπιάσατε. Το φεγγάρι σας βοηθά να εκφράσετε τη δική σας αλήθεια. Μιλήστε λοιπόν έξω από τα δόντια! Μπορεί να νιώθετε σαν να σας ακολουθεί ένας καλός άγγελος, οι άνθρωποι έλκονται από την αυτοπεποίθησή σας και την αξία σας. Ήρθε η ώρα να δείξετε στους ανθρώπους αυτό που θέλετε μόνο για εσάς. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να σας εμπνεύσει να αλλάξετε ριζικά την προσωπική σας εικόνα και να σας ωθήσει σε μεγάλη προσωπική ανάπτυξη. Αν λαχταρούσατε καιρό να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τώρα είναι η ώρα για τη μεγάλη σας αποκάλυψη!

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms