Quantcast

Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Η δύναμή σας και η επιθυμία σας για συντροφικότητα γίνονται ακόμη πιο ισχυρές καθώς μέχρι της 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Η έμφυτη ανάγκη σας για μοναξιά ηρεμεί λίγο και έχετε διάθεση για παρέα. Αυτή η διπλωματική ατμόσφαιρα είναι ευλογία για τη σχέση σας καθώς τείνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναλαμβάνοντας περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε ανθρώπινα. Μετά τις 23 του μήνα, η δελεαστική Αφροδίτη επισκέπτεται τους Διδύμους και τον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων, βοηθώντας σας να κάνετε μακροπρόθεσμες οικονομικές κινήσεις. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία του λόγου σας για να κλείσετε μια νικηφόρα οικονομική συμφωνία.

Ετοιμαστείτε για απογείωση! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και του ταξιδιού, και σας οδηγεί σε μια μεγάλη περιπέτεια και πνευματική ανακάλυψη. Σας δίνει ένα πιστοποιητικό άδειας για να αφήσετε τις υποχρεώσεις σας για λίγο, να φύγετε μακριά ή να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Δεν είναι μυστικό ότι σας αρέσει να προγραμματίζετε τα πάντα, αλλά τώρα θα αναπτυχθείτε περισσότερο αν κάνετε κάτι εντελώς παρορμητικά. Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μερικές συγκλονιστικές νέες εμπειρίες που πραγματικά διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Εάν δεν μπορείτε να φύγετε για ένα ταξίδι, μελετήστε κάτι που διευρύνει το μυαλό σας ή διαβάστε βιβλία από παγκόσμιους συγγραφείς. Κατά τη διάρκεια αυτού του περιπετειώδους, διαπολιτισμικού μήνα, θα εμπνευστείτε από μακρινούς ανθρώπους και μέρη.

Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και θα πραγματοποιήσετε αυτή τη μεγάλη αλλαγή που επιδιώκετε καιρό τώρα στην οικονομική σας κατάσταση. Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να αλλάξετε φιλοσοφία όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, με άλλα λόγια, η επιρροή της θα είναι θετική και χρήσιμη μόνο αν αλλάξετε τρόπο σκέψης. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει ένα παλιρροϊκό κύμα υποστηρικτικής ενέργειας και σας βγάζει από ένα οικονομικό τέλμα. Ίσως εγκαταλείψετε μια κακοπληρωμένη δουλειά και βρείτε μια νέα που ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθησή σας. Το υπέροχο είναι ότι όχι μόνο είστε έτοιμοι να αφήσετε μια εργασία που σας υποτιμά, αλλά έχετε ισχυρή αίσθηση της αξίας σας.

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης