Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Στις συνεργασίες και την εργασία σας θα παίξετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο χάρη στον Άρη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αυτό σάς κάνει να νιώθετε αποδεικτοί, αφού εισπράττετε αναγνώριση και επαίνους, είστε ο ηγέτης. Αλλά τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής μπορούν να προκαλέσουν προστριβές από αντικρουόμενα  επιχειρήματα, οπότε φροντίστε να μην είστε εγωιστές και αλαζόνες. Σίγουρα, είναι σημάδι αλαζονείας αν δεν μπορείτε να δεχτείτε το «όχι» ως απάντηση, αλλά επίσης να θυμάστε ότι δεν είστε οι μόνοι που παίζετε στο παιχνίδι. Χαλιναγωγείστε την επιθετικότητά σας (την οποία ίσως να μην αντιλαμβάνεστε πλήρως) οπισθοχωρώντας και στη συνέχεια λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πράγματα πρέπει να εκτυλίσσονται για το καλό όλων των εμπλεκομένων μερών.

Είστε σπιτόγατοι ή αναζητάτε την περιπέτεια; Μάλλον έχετε κλίση προς το δεύτερο καθώς η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη ηλεκτρίζουν τον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας. Σχεδιάστε το ταξίδι που θα σάς αναζωογονήσει, εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια ενισχύει επίσης την επιχειρηματική σας πλευρά και θα μπορούσε να σας δώσει το θάρρος να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να επεκτείνετε μια υπάρχουσα επιχείρηση ή να αναπτύξετε ένα ανεξάρτητο έργο που χαίρει θαυμασμού. Ίσως έχετε νέα που προέρχονται από μακριά ή μια προσφορά οδηγεί τη ζωή σας σε ένα συναρπαστικό νέο μονοπάτι. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να χρειαστεί να μετεγκατασταθείτε (τουλάχιστον για έξι μήνες) για να ακολουθήσετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και αλλάζει το παιχνίδι της κοινωνικής σας ζωής, αλλά και τον τρόπο που σκέπτεστε. Θα μπορούσε να φέρει μια απροσδόκητη επικοινωνία, συνομιλία, μήνυμα ή πρόσκληση που αλλάζει εντελώς όλη την τροχιά της ζωής σας. Θέματα με έναν αδελφό ή γείτονα θα μπορούσαν επίσης να έλθουν στο προσκήνιο. Οι καινοτόμες ιδέες σας θα μπορούσαν επίσης να προσελκύσουν μεγάλη προσοχή. Ίσως ακόμα ολοκληρώσετε ένα ημιτελές έργο σας ή στείλετε το χειρόγραφό σας σε έναν εκδότη ή μια δημοσίευση σε ένα blog ξεσηκώνει τα πλήθη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι