Αστρολογικός χάρτης

Αστρολογικός χάρτης με δωρεάν ερμηνεία! Διαβάστε αναλυτικά την ερμηνεία του αστρολογικού σας χάρτη, δείτε σε ποια θέση βρίσκονταν οι πλανήτες και οι όψεις τους τη στιγμή της γέννησής σας. Μπορείτε να δείτε σε ποιο ζώδιο ακριβώς βρίσκονταν οι πλανήτες και οι όψεις που σχηματίζουν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο τη στιγμή που γεννηθήκατε. Επίσης, ο αστρολογικός χάρτης του e-zwdia.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε σε ποιον οίκο είναι οι πλανήτες και ποιες όψεις υπάρχουν στον αστρολογικό σας χάρτη δωρεάν. Για να δείτε την ερμηνεία του αστρολογικού σας χάρτη θα πρέπει να συμπληρώσετε την ημερομηνία γέννησης, την ώρα γέννησης, καθώς και τον τόπο στον οποίο γεννηθήκατε. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε την ακριβή ώρα γέννησής σας, μπορείτε να συμπληρώσετε 12.00 το μεσημέρι.

Αστρολογικός χάρτης: Συμπληρώστε εδώ την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης σας και διαβάστε την ερμηνεία τους:

Στον δωρεάν αστρολογικό χάρτη μπορείς να βρεις όλες τις πλανητικές όψεις που υπήρχαν κατά την ημέρα γέννησης σου. Να δεις την ανάλυση κάθε όψης και να μάθεις πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα σου. Ας δούμε αναλυτικά τι μπορείς να βρεις ή να μάθεις στον γενέθλιο χάρτη σου.

Ανάλυση των πλανητών και των οίκων:

Εδώ μπορείς να μάθεις όχι μόνο τη θέση των πλανητών, αλλά και τις όψεις που σχηματίζουν στο προσωπικό ωροσκόπιο σου. Επιπλέον, δες  σε ποιες μοίρες επιδρούν στον χάρτη σου και τι σημαίνει αυτό για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου.

Πλανήτες που επιδρούν στα αισθηματικά σου:

Πλανήτες όπως η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν την προσωπικότητα σου και δείχνουν πως ενεργείς στα αισθηματικά σου. Ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζουν οι συγκεκριμένοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη, αποκτάς μια συγκεκριμένη ματιά και οπτική γωνία απέναντι στον έρωτα και στην αγάπη. Αποκαλύπτουν πώς δρας στη σχέση σου, στο γάμο σου ή και ακόμη σε μια νέα γνωριμία. Επιπλέον, δείχνουν αν είσαι χαρακτήρας που επιζητάς σταθερότητα, διάρκεια ή αν είσαι πιστός-ή.

Πλανήτες που δρουν στις κοινωνικές σου επαφές και το διάλογο:

Ο Ερμής, η Σελήνη αλλά και ο Ωροσκόπος ανάλογα με τη θέση που βρίσκονται στον γενέθλιο χάρτη, μας δείχνουν το πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους φίλους, την οικογένεια, αλλά και γενικότερα στο περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε. Πως διεκδικούμε κάτι ή γενικότερα πως συμπεριφερόμαστε σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Πλανήτες που επηρεάζουν την επαγγελματική και οικονομική μας ζωή.

Στον αστρολογικό γενέθλιο χάρτη υπάρχουν πλανήτες που δείχνουν τη σχέση μας με την επαγγελματική και οικονομική καταξίωση, ποια είναι η σχέση μας με τη δουλειά ή τα χρήματα και πόσο ικανοί είμαστε να φτάσουμε στην επιτυχία. Ποιες είναι οι δυνατότητες μας και τι τελικά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ