Αστρολογικός χάρτης, πλανήτες και όψεις

Αστρολογικός χάρτης με δωρεάν ερμηνεία! Διαβάστε αναλυτικά την ερμηνεία του αστρολογικού σας χάρτη, δείτε σε ποια θέση βρίσκονταν οι πλανήτες και όψεις τη στιγμή της γέννησής σας. Μπορείτε να δείτε σε ποιο ζώδιο ακριβώς βρίσκονταν οι πλανήτες και όψεις στο προσωπικό σας ωροσκόπιο τη στιγμή που γεννηθήκατε. Επίσης ο αστρολογικός χάρτης του e-zwdia.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε σε ποιον οίκο είναι οι πλανήτες και όψεις που υπάρχουν στον αστρολογικό σας χάρτη δωρεάν. Για να δείτε την ερμηνεία του αστρολογικού σας χάρτη θα πρέπει να συμπληρώσετε την ημερομηνία γέννησής, την ώρα γέννησής σας καθώς και τον τόπο στον οποίο γεννηθήκατε. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε την ακριβή ώρα γέννησής σας, μπορείτε να συμπληρώσετε 12.00 το μεσημέρι.

Αστρολογικός χάρτης συμπληρώστε εδώ ημερομηνία γέννησης – ώρα και τόπο γέννησης σας και δείτε τους πλανήτες όψεις σας: 

Στον δωρεάν αστρολογικό χάρτη μπορείς να μάθεις όλες τις πλανητικές όψεις που υπήρχαν κατά την ημέρα γέννησης σου. Να δεις την ανάλυση κάθε όψης και να μάθεις πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα σου, ας δούμε αναλυτικά τι μπορείς να βρεις ή να μάθεις στην κατηγορία αυτή:

Ανάλυση των πλανητών και των οίκων:

Εδώ μπορείς να μάθεις όχι μόνο τη θέση των πλανητών αλλά και τις όψεις που σχηματίζουν στο προσωπικό ωροσκόπιο σου, ακόμη και σε ποιες μοίρες επιδρούν στον χάρτη σου και τι σημαίνει αυτό για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου.

Πλανήτες που επιδρούν στην ερwτική σου ζωή:

Πλανήτες όπως η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν την προσωπικότητα σου και πως ενεργείς στα αισθηματικά σου. Αποκτάς μια συγκεκριμένη ματιά και οπτική γωνία απέναντι στον έρωτα και στην αγάπη. Το πώς δρας στη σχέση σου, στο γάμο σου ή και ακόμη σε μια νέα γνωριμία. Αν είσαι χαρακτήρας που επιζητάς σταθερότητα, διάρκεια ή αν είσαι πιστός-ή.

Πλανήτες που δρουν στις κοινωνικές σου επαφές και το διάλογο:

Ο Ερμής, η Σελήνη αλλά και ο ωροσκόπος ανάλογα με τη θέση που βρίσκονται μας δείχνουν το πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους φίλους, την οικογένεια αλλά και γενικότερα στο περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε. Πως διεκδικούμε κάτι ή γενικότερα πως συναναστρεφόμαστε σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Πλανήτες που επηρεάζουν την επαγγελματική και οικονομική μας ζωή.

Εδώ υπάρχουν πλανήτες που μας δείχνουν τη σχέση μας με την επαγγελματική και οικονομική καταξίωση, ποια η σχέση μας με τη δουλειά ή τα χρήματα και πόσο ικανοί είμαστε να φτάσουμε στην επιτυχία. Ποιες οι δυνατότητες μας και τι τελικά μπορούνε να πραγματοποιήσουμε.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι