21
07
2024

ημερήσιο ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις και ταρώ για τα 12 ζώδια.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia καθημερινά γράφει για εσάς τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις και ταρώ σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις κάρτες ταρώ. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σας από την επίλεκτη ομάδα μας Διαβάστε το ημερήσιο ωροσκόπιο επίσης τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας καθώς και μηνιαίες, ετήσιες προβλέψεις.

Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να επιλέξετε τα ακόλουθα:

 

Αν θέλετε να δείτε τι θα γίνει μόνο στα ερωτικά σας μπορείτε να διαβάσετε τις μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις σας καθώς και τις ετήσιες ερωτικές προβλέψεις. Συμβουλευτείτε το αστρολογικό ημερολόγιο και δείτε μέρα μέρα τα αστρολογικά γεγονότα και πως σας επηρεάζουν. Συνομιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr μέσω sms ή mail για γραπτές προσωπικές προβλέψεις για το θέμα που σας απασχολεί.

Ημερήσιες προβλέψεις:

Καθημερινά διάβασε το ημερήσιο ωροσκόπιο σου και δες αναλυτικά πως θα κυλήσει η μέρα σου σε έρωτα, χρήμα και δουλειά. Αναλυτική πρόβλεψη και πως επηρεάζεται το ζώδιό σου σύμφωνα με τις κινήσεις τον πλανητών.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις:

Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος μας αρθρογραφεί και υπογράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις. Επισημαίνει τα πιο σημαντικά πράγματα και τομείς που θα μας απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα, πως επηρεάζεται το ζώδιο σου και τι εξελίξεις να περιμένεις.

Μηνιαίες προβλέψεις:

Μάθε πως θα κυλήσει ο μήνας σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις του μήνα, πως θα σε επηρεάσει και τι γεγονότα και εξελίξεις να περιμένεις.  Θα αποδειχθεί ένας ευχάριστος και τυχερός μήνας; Ποια σημεία πρέπει να προσέξεις και σε ποιο τομέα να εστιάσεις προκειμένου να έχεις επιτυχία.

Ετήσιες προβλέψεις:  

Στην κατηγορία αυτή, αναλύεται μια ολόκληρη χρονιά και μπορείτε να ενημερωθείτε κατά πόσο θα είναι ένα τυχερό έτος, σε ποιους τομείς θα έχετε εύνοια και πως θα επιτύχετε τους προσωπικούς στόχους σε έρωτα και επαγγελματικά.

Κατηγορία έρωτας:

Μέσα από την κατηγορία αυτή, θα διαβάσετε συγκεκριμένα για όλα τα ερωτικά θέματα που σας απασχολούν. Είτε είστε σε μια σχέση, είτε αποζητάτε μια επανασύνδεση είτε ακόμη βρίσκεστε σε γάμο. Οι εβδομαδιαίες ερωτικές συμβουλές, η ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία ερωτική πρόβλεψη ταρώ και την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη σύμφωνα με τις όψεις.


E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ