26
05
2017

Ζώδια & Σχέσεις - Ερωτική συναστρία. Ζώδια ταιριάζουν.

Στην κατηγορία οι Ζώδια και σχέσεις μάθε ποια ζώδια ταιριάζουν ή κάνε την συναστρία με το ταίρι σου. Πως συμπεριφέρονται στον έρwτα και στις σχέσεις τους τα 12 ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία και τον αστρολογικό σας χάρτη. Aνακάλυψε στην κατηγορία Ζώδια και σχέσεις ποια ζώδια ταιριάζουν και μάθετε όλα όσα απασχολούν το ζώδιο σου στο θέμα του έρωτα και της αγάπης μέσα από την συναστρία.

Διάλεξε την κατηγορία που επιθυμείς και διάβασε την ανάλυση για το ζώδιό σου:

Όλα όσα απασχολούν ένα ζώδιο για τα ερωτικά του, την σχέση του και τα αισθήματα του, πως συμπεριφέρεται ή με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ. Ας δούμε τις κατηγορίες αναλυτικά:

Ερωτική συναστρία:

Διαβάστε στην κατηγορία αυτή τα πάντα για το ταίρι σας, συμπληρώστε τα στοιχεία γεννήσεών σας και δείτε σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες σας αν υπάρχει ερωτική συμβατότητα μεταξύ σας. Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να διαπιστώσετε αν ταιριάζετε και πόσο με έναν άνθρωπο, ποιες όψεις σας ενώνουν ή ποιες είναι ικανές να σας κρατήσουν σε απόσταση. Με τη βοήθεια της αστρολογίας και του αναλυτικού χάρτη μπορεί κάποιος να δει μόνο με την ημερομηνία γέννησης σε ποια σημεία ταιριάζει με τον αστρολογικό χάρτη κάποιου και να βγάλει αποτελέσματα για το αν θα κρατήσει η σχέση που διαθέτει.

Τα ζώδια στον έρωτα:

Διαβάστε στην κατηγορία "τα ζώδια στον έρωτα" πως πρέπει να κινηθείτε σύμφωνα με το ζώδιο του ατόμου που σας ενδιαφέρει αν θέλετε να παντρευτείτε, αν επιθυμείτε επανασύνδεση, τι πρέπει να κάνετε για να συνάψετε σχέση.  Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του στον έρωτα και στην αγάπη και πώς να το κερδίσετε και να το κάνετε δικό σας. Κάθε ζώδιο συμπεριφέρεται διαφορετικά στο πως προσεγγίζει τον έρωτα διάβασε λοιπόν στην κατηγορία αυτή όλα όσα μπορεί να αισθάνεται για την αγάπη.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε:

Αν γνωρίζετε το ζώδιο του προσώπου που σας ενδιαφέρει δείτε στην κατηγορία  αυτή διαβάστε όλη την ανάλυση σε ποια σημεία ταιριάζετε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά σας και πόσο συμβατά είναι στον έρωτα, μια μικρή γεύση για το αν μπορείτε να είστε μαζί ή ποια θέματα στην επικοινωνία σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Το κατά πόσο μπορείς να έχεις σχέση με ένα ζώδιο ή πως θα τα πάτε στο μέλλον, σε ποια σημεία έχετε ερωτική χημεία. Όλα όσα σε απασχολούν προκειμένου να σχηματίσεις μια πρώτη γνώμη για το άτομο αυτό που έχεις απέναντι σου.

Αστρολογικά άρθρα και αναλύσεις για σχέσεις και έρωτα:

Συμβουλευτείτε τα άρθρα της αστρολογικής μας ομάδας σχετικά με τα ζώδια τον έρωτα αλλά και τις σχέσεις.  Όλα τα άρθρα της κατηγορίας αυτής σχετίζονται με τον έρωτα και τις σχέσεις των 12 ζωδίων. Οι αρθογράφοι του e-zwdia.gr υπογράφουν είτε σε εβδομαδιαία βάση είτε επικαιρικά όλα όσα σε αφορούν για την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.


loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι