Πώς εκδηλώνουν την αγάπη τους οι άντρες του ζωδιακού;
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
18
09
2017

Πώς εκδηλώνουν την αγάπη τους οι άντρες του ζωδιακού;

E-zwdia

Κάθε ζώδιο εκδηλώνει τα συναισθήματά του με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο. Τι διαφορά έχει ένας άντρας Σκορπιός από έναν Υδροχόο στον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του; Διάβασε παρακάτω για να ξέρεις όλα τα σημάδια…

 

Οι άνδρες του ζωδιακού και η αγάπη

 

ΚΡΙΟΣ

Ο άντρας Κριός είναι μαχητικός και διεκδικητικός στον τρόπο που εκδηλώνεται. Θα πει άμεσα αυτό που θέλει και θα δράσει παρορμητικά όταν είναι ερωτευμένος. Ο κυβερνήτης του, ο Άρης, τον προικίζει με πυγμή και θάρρος, έντονη σεξουαλικότητα, ενώ είναι ενθουσιώδης σε σημείο υπερβολής. Οι αντιδράσεις του θα φανερώνουν πάθος και φλόγα και επειδή του αρέσει να είναι κυνηγός, θα σε κάνει να νιώθεις συνεχώς πως είσαι το θήραμά του… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, γι’ αυτό και αντιπροσωπεύει το αρχέτυπο του εραστή. Είναι τρυφερός και αισθαντικός με την συναισθηματική σταθερότητα να αποτελεί το κλειδί για να είναι ευτυχισμένος μέσα στη σχέση. Δε θα σου εκδηλώσει τον έρωτα του αμέσως, αφού είναι το ζώδιο που έχει την περισσότερη υπομονή από όλα τα υπόλοιπα, γι’ αυτό τα βήματά του προς την κατάκτηση θα είναι αργά και σταθερά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και ανοιχτόμυαλος στον τρόπο της ερωτικής προσέγγισης. Με κυβερνήτη του τον Ερμή και στοιχείο του τον αέρα, μπορείς να καταλάβεις αμέσως πότε σε έχει ερωτευτεί, επειδή απλώς θα σου το πει. Επικοινωνεί τα συναισθήματά του λεκτικά και χρησιμοποιεί το κοφτερό μυαλό του για να βρει τρόπους να σε… ρίξει. Δεν είναι ο τύπος του άντρα που θα έχει παθιασμένες αντιδράσεις, αλλά σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει με την ευφυΐα του. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι βαθιά συναισθηματικός και τρυφερός στον τρόπο που εκδηλώνει τον έρωτά του. Όμως, επειδή φοβάται πολύ μήπως ραγίσεις την καρδιά του, θα αργήσει να σου φανερώσει αυτό που αισθάνεται, μέχρι να νιώσει ασφαλής. Έχει οξυμένη φαντασία και διαίσθηση και θα προσπαθήσει ενστικτωδώς να σε προστατέψει, όμως είναι και αρκετά κυκλοθυμικός, γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν τη μια στιγμή είναι χαρούμενος και την αμέσως επόμενη είναι σαν να τον τσίμπησε… μύγα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι είναι ιδιαίτερα θερμό και παθιασμένο, γι’ αυτό και εκδηλώνεται αναλόγως. Κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια, ακριβά δώρα και θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σου με κάθε τρόπο. Όμως, μην περιμένεις να σε κυνηγήσει με τον τρόπο που το κάνει ένας Κριός, γιατί είναι αρκετά υπερήφανο ζώδιο και προτιμά να το κυνηγούν. Αποζητά κομπλιμέντα και επιβράβευση για να εκδηλώσει την γενναιόδωρη φύση του και τα θέλει όλα ή τίποτα. Οι μέτριοι έρωτες δεν ικανοποιούν αυτό τον άντρα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι παρεξηγημένα ζώδια στον έρωτα. Θεωρούνται υποχόνδριοι και αντι-sexual, όμως η πραγματικότητα βρίσκεται αλλού. Ως γήινο ζώδιο είναι πολύ αισθαντικοί και πιστοί στις σχέσεις τους, ενώ ως ζώδιο της προσφοράς, θα προσπαθήσουν να σε υπηρετήσουν με κάθε τρόπο. Απλώς, επειδή είναι ταπεινοί και μετριόφρονες, συχνά δίνουν την εντύπωση του ψυχρού ή του απόμακρου. Η αλήθεια είναι ότι είναι πρακτικό ζώδιο και γι’ αυτό από έναν άντρα Παρθένο θα δεις κυρίως πράξεις… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και αντιμετωπίζουν την ερωτική τους ζωή σαν ρομαντική νουβέλα. Με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, αγαπούν το σχετίζεσθαι και γι’ αυτό σπάνια θα τους δεις χωρίς σχέση, την οποία προσπαθούν να διατηρήσουν πάση θυσία. Θα κάνει υποχωρήσεις για σε κρατήσει κοντά του και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει την τέλεια, ισορροπημένη σχέση. Θα σε φλερτάρει και θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε γοητεύσει με την ομορφιά του, ενώ σε περίπτωση τσακωμού, θα τον δεις να συμπεριφέρεται διπλωματικά για να εκτονώσει την ένταση. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι δυναμικές προσωπικότητες και εκπέμπουν μαγνητισμό. Αυτός ο άντρας είναι αποφασιστικός στον έρωτα και πολλές φορές τόσο διορατικός, που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αμήχανα. Είναι όμως και αρκετά μυστικοπαθής, γι’ αυτό χρειάζεται χρόνο να εκδηλωθεί ερωτικά και χρειάζεται πρώτα να αναπτύξει εμπιστοσύνη. Είναι έντονα και βαθιά συναισθηματικός και θα καταλάβεις τι αισθάνεται απλώς και μόνο επειδή θα σου το μεταδώσει με ένα τρόπο σχεδόν μαγικό.. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι αρκετά ειλικρινείς άντρες και τις περισσότερες φορές, αυτό που βλέπεις, αυτό ισχύει και στην πραγματικότητα. Αγαπούν πολύ το χιούμορ και το γέλιο στη ζωή τους, γι’ αυτό και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα όταν προσεγγίζουν μια γυναίκα. Αυτό που χρειάζονται για να μπορέσουν να εκδηλωθούν είναι να είσαι ανοιχτή και να μην παρεξηγείσαι με τον αυθορμητισμό τους, για να μπορούν κι εκείνοι να νιώθουν άνετα μαζί σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ επιλεκτικοί και έχουν υψηλά στάνταρ στις σχέσεις τους. Είναι πιο κλειστοί τύποι και χρειάζονται χρόνο για να ανοιχτούν και να εκδηλωθούν. Δεν είναι ότι δεν αισθάνονται, απλώς προτιμούν να το κρατήσουν για τον εαυτό τους και να δοκιμάσουν τα συναισθήματά τους στον χρόνο. Είναι αρκετά ρεαλιστές και σοφοί, ανεξαρτήτως ηλικίας, γι’ αυτό δεν περιμένουν την τέλεια σχέση και ξέρουν πώς να προσφέρουν στο ταίρι τους, μέσα από απλές πρακτικές ενέργειες. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι αγαπούν την ανεξαρτησία περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και προτιμούν την ελευθερία τους. Είναι οραματιστές και συχνά δίνουν την εντύπωση ότι μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για την ανθρωπότητα σε ένα γενικό επίπεδο, παρά για τον υποψήφιο σύντροφο τους. Αυτό που ισχύει όμως, είναι ότι μπορούν να αποδεχτούν τα πάντα στον άλλο και γι’ αυτό μπορεί να κάνουν σχέσεις με άτομα που δεν εγκρίνει το κοινωνικό σύνολο. Είναι τόσο ανοιχτόμυαλος αυτός ο άντρας, που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες όταν σε ερωτευτεί. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο άντρας Ιχθύς είναι μια ρομαντική ύπαρξη, γεμάτη συναίσθημα και δοτικότητα. Όταν ερωτεύεται προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει την αγάπη του στο αντικείμενο του πόθου του, και με λόγια και με πράξεις. Εκπέμπει μια τρυφερότητα και μια ευαισθησία που δε μπορούν να σε αφήσουν ασυγκίνητη και πολλές φορές θα βάλει τον εγωισμό του στην άκρη και θα υποχωρήσει, για να σου δείξει και στην πράξη ότι ο έρωτας απαιτεί θυσίες… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 12:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι