Τα ερωτικά μυστικά του ενθουσιώδη και αισιόδοξου Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
21
11
2023

Τα ερωτικά μυστικά του ενθουσιώδη και αισιόδοξου Τοξότη.

E-zwdia

Ο Τοξότης προσεγγίζει την αγάπη με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζει τη ζωή, σαν περιπέτεια. Η αγάπη είναι σαν ένα ταξίδι για τον Τοξότη και ακριβώς όπως θα επιλέξει προσεκτικά πριν κάνει ένα ταξίδι, έτσι δεν αφήνει εύκολα την καρδιά του να παραδοθεί.

 

Πως συμπεριφέρεται στην αγάπη ο ενθουσιώδης και αισιόδοξος Τοξότης;

 

Είναι πολύ επιλεκτικός, θέλει η σχέση να είναι ενθουσιώδης και συναρπαστική, μια περιπέτεια και μια συνεχή ανακάλυψη. Σε συνδυασμό με την ανάγκη του για ελευθερία, αυτό κάνει τον Τοξότη να μένει για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνος, χωρίς σοβαρή σχέση ή δεσμεύεται σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία. Περιμένει μέχρι να βρεθεί ο σωστός σύντροφος και μέχρι τότε απλά ζει τη ζωή του, χωρίς να ανησυχεί γι’ αυτό.

Ο Τοξότης χρειάζεται ένα σύντροφο που θα του δώσει την ίδια ελευθερία και ανεξαρτησία που απολαμβάνει όταν είναι μόνος του, έτσι πρώτα δοκιμάζει το σύντροφό του, πριν κάνει σοβαρή σχέση και αν δεν είναι ο κατάλληλος γι’ αυτόν, δεν πρόκειται να κολλήσει στη σχέση. Για έναν Τοξότη η σεξουαλική έλξη έρχεται με την οικειότητα, με τη σύμπνοια του μυαλού και μιας κοινής φιλοσοφίας ζωής. Είναι ζώδιο πνευματικό και φιλοσοφημένο, ψάχνει τις απαντήσεις στα μεγάλα αινίγματα της ζωής, έτσι θα πρέπει να δελεαστεί από κάποιον που μοιράζεται την αγάπη για επικοινωνία, σε ένα υψηλότερο, πνευματικό επίπεδο. Παραδόξως, με αυτόν τον τρόπο, θα νιώσει οικειότητα και σεξουαλική έλξη, μιλώντας για βαθύτερα, πιο ουσιαστικά πράγματα.

Είναι πάντα χαρούμενος και αισιόδοξος και δεν αφήνει να τον εξουσιάζουν η αποτυχία και η απογοήτευση, τα βλέπει ως μια ευκαιρία για να μάθει και να αποκτήσει εμπειρία. Πολύ σπάνια θα δείτε έναν Τοξότη να μοιρολατρεί και να στεναχωριέται για μια αγάπη που τον πλήγωσε. Επειδή είναι διασκεδαστικός και με χιούμορ, περιστοιχίζεται από πολλούς θαυμαστές. Ο σύντροφός του δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθεί μαζί του, καθώς θα κάνει οτιδήποτε περιπετειώδες για να μην υπάρχει ρουτίνα. Τίποτα δεν είναι συνηθισμένο για έναν Τοξότη, έχει μια συνεχή ανάγκη να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα και όταν ερωτεύεται, είναι πιθανό να είναι με κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από τον ίδιον, είτε από διαφορετική χώρα, πολιτισμικό επίπεδο ή ηλικία. Έχει δίψα για γνώση και μάθηση και χρειάζεται ένα σύντροφο που είτε θα τον διδάξει, είτε θα συμβάλλει με τον τρόπο του στις πνευματικές αναζητήσεις του.

Μια καθαρά σεξουαλική σχέση είναι σημαντική για τον Τοξότη αλλά χωρίς πνευματική επαφή, από μόνη της, δεν έχει καμία τύχη. Θα πρέπει να υπάρχει κάτι βαθύτερο πνευματικά να μοιραστεί. Το πάθος και η συναισθηματική σύνδεση προέρχονται από την ικανότητα να μπορεί να μιλήσει με το σύντροφό του για τα πάντα. Η αγάπη έρχεται στη ζωή του στα πιο ασυνήθιστα μέρη και με τους πιο απροσδόκητους τρόπους.

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Για έναν Τοξότη, ο ιδανικός ερωτικός σύντροφος είναι τα άλλα ζώδια της Φωτιάς, ο Κριός και ο Λέων, τα οποία μπορούν να μοιραστούν την ανάγκη του για δράση, περιπέτεια και ενθουσιασμό. Όλη αυτή η ενεργητικότητα που δημιουργείται μπορεί να διοχετευτεί σε ένα δημιουργικό σκοπό. Με τον Κριό θα υπάρξει έντονος ρομαντισμός και συναισθήματα που δύσκολα θα ξεθωριάσουν με την πάροδο του χρόνου. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ηγετικές τάσεις του Κριού, καθώς περνούν απαρατήρητες. Κανείς βέβαια δεν πρόκειται να πει σε έναν Τοξότη τι να κάνει, αλλά με τον Κριό μπορεί να ελιχθεί. Ο Λέων θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και είναι ζηλιάρης. Με τη φιλικότητα και την ειλικρίνειά του, ο Τοξότης μπορεί να τον καθησυχάσει, αφού τον χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Η πιο καλή και δυνατή σχέση είναι με ένα Δίδυμο. Ως αντίθετο ζώδιο, μοιράζεται μαζί του την αγάπη για τα ταξίδια και την περιπέτεια, καθώς και οι δυο είναι πάντα έτοιμοι για δράση. Υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία, καθώς και οι δύο αγαπούν την ποικιλία και την αλλαγή, έτσι αυτή είναι μία από τις καλύτερες και πιο δυνατές σχέσεις. Επίσης, με έναν άλλο Τοξότη, θα τα πάνε καλά, καθώς και οι δύο θα καταλάβουν ο ένας τον άλλο και μοιράζονται την επιθυμία για ελευθερία και περιπέτεια. Επίσης τα γειτονικά ζώδια, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως θα μπορούσαν να ταιριάξουν, ιδίως αν έχουν κοινούς προσωπικούς πλανήτες.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να την κρατήσετε κοντά σας;

Κανονικά, μια γυναίκα Τοξότης είναι αυτή που σαγηνεύει έναν άνδρα κι αυτό γιατί της αρέσει η πρόκληση. Είναι γεμάτη ιδέες και …ακαταμάχητα κόλπα. Κύριο μέλημά σας θα είναι να την τονώσετε διανοητικά. Μπορεί να μιλήσει για τα πάντα, από την πολιτική, τα ταξίδια, τους ξένους πολιτισμούς, μέχρι τα τελευταία κουτσομπολιά. Επειδή βαριέται εύκολα, πρέπει συνεχώς να σκεφτείτε νέα πράγματα για να συζητήσετε και να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να την κρατήσετε κοντά σας. Αγαπά τη διασκέδαση και την περιπέτεια, τα ταξίδια και τον αθλητισμό. Ξέρει πώς να εκτιμά τα καλά πράγματα στη ζωή. Προσφέρετέ της πολυτελή διαμονή, διασκέδαση ή κάτι απλό, όπως ένα μπουκέτο λουλούδια, για να έχετε την προσοχή της, καθώς είναι πολύ ρομαντική. Να είστε σίγουροι ότι έχει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της, αλλά και ότι της λέτε την αλήθεια, καθώς αυτό θα την εμπνεύσει για να σας πει τι έχει στο μυαλό και την καρδιά της. Μπορεί να μη συμφωνήσει μαζί σας, αλλά σέβεται την ειλικρίνειά σας. Κερδίστε την καρδιά της με την υποστήριξη που θα της δώσετε, όταν έχει προβλήματα και όταν συναντά τη σκληρή πραγματικότητα.

Αναλυτικά οι σχέσεις του Τοξότη με όλα τα ζώδια

Τοξότης και Κριός: Αυτό το ζευγάρι είναι πιθανό να βιαστεί να κάνει σχέση και ερωτεύονται κεραυνοβόλα και αυθόρμητα. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες η σχέση αυτή να καταλήξει ακόμα και σε γάμο.

Τοξότης και Ταύρος: Ο Ταύρος θέλει τη δέσμευση ενώ ο Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα, αλλά αν η σεξουαλική έλξη είναι πολύ ισχυρή, δύσκολα θα αφήσει ο ένας τον άλλον και θα προσπαθήσουν να βρουν μια συμβιβαστική λύση.

Δίδυμοι και Τοξότης: Τα ετερώνυμα έλκονται για να φέρουν μια μεγάλη αγάπη και ένα πάθος για ζωή. Μια σχέση μεταξύ αυτών των δύο θα γίνει γρήγορα και ποτέ δεν θα γίνει βαρετή και ανιαρή.

Τοξότης και Καρκίνος: Με την πρώτη ματιά, αυτό το ζευγάρι δεν έχει τίποτα το κοινό και τα πάντα δείχνουν ότι η σχέση δεν θα διαρκέσει. Αλλά αν αφήσουν το χρόνο να περάσει, έχουν πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλον.

Τοξότης και Λέων: Εδώ υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας που οδηγεί στην πραγματική αγάπη. Ο καθένας είναι τρελά ερωτευμένος με τον άλλον. Το πρόβλημα μπορεί να προέλθει από την ανάγκη του Τοξότη για ελευθερία και την κτητική φύση του Λέοντα.

Τοξότης και Παρθένος: Αυτό το ζευγάρι θα απολαύσει μια πολυάσχολη κοινωνική ζωή και ενώ υπάρχουν πολλές διαφορές, ο καθένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλον. Αν υπάρχει ερωτική χημεία, θα ακολουθήσει και η αγάπη.

Τοξότης και Ζυγός: Πρόκειται για έναν έρωτα με την πρώτη ματιά, καθώς και οι δύο μοιράζονται μια βαθιά σχέση και κατανοούν ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αυτή θα είναι μια ευχάριστη και συναρπαστική σχέση.

Τοξότης και Σκορπιός: Και οι δύο είναι πιθανό να βιαστούν να δημιουργήσουν σχέση, χωρίς να ψάξουν τα πράγματα και πολύ. Έτσι, παρά το ότι η σεξουαλική έλξη είναι ισχυρή, θα μπορούσε η σχέση να αποτύχει, όταν εξασθενήσει το πάθος και δεν υπάρχει τίποτα κοινό μεταξύ τους.

Τοξότης και Τοξότης: Είναι μια σχέση ιδανική και για τους δύο, καθώς έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και μπορούν να καταλάβουν την ανάγκη τους για ελευθερία και περιπέτεια.

Τοξότης και Αιγόκερως: Εκ πρώτης όψεως, μπορεί να φαίνεται να έχουν ελάχιστα κοινά μεταξύ τους, αλλά με την πάροδο του χρόνου, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα κοινά και έχουν πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλον.

Τοξότης και Υδροχόος: Αυτό είναι ένα παράξενο ζευγάρι, καθώς είναι οι διαφορές τους και η απροθυμία του καθενός να ακολουθήσει το κατεστημένο που τους ενώνουν. Σέβονται ο ένας την ελευθερία και την ανεξαρτησία του άλλου.

Τοξότης και Ιχθύς: Εκ πρώτης όψεως, είναι ένα αταίριαστο ζευγάρι, αλλά και οι δύο είναι ονειροπόλοι και επιδιώκουν να κάνουν πράγματα που δεν είναι συμβατικά. Θα αποκομίσουν πολλές εμπειρίες μαζί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση