Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 19 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1175

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα επιλέξεις να ξεκινήσεις ακόμα και ένα θέμα συζήτησης με την οικογένεια σου γιατί η μία κουβέντα μπορεί να φέρει κι άλλες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και ίσως να έχει δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα εντός οικίας το οποίο χρειάζεται σύνεση και προσοχή. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και αυτό θα είναι για καλό. Δεν αποκλείεται να βγεις κερδισμένος/η οικονομικά είτε από τη δουλειά σου είτε από τους δικούς σου ανθρώπους, όμως σίγουρα η ημέρα θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να απολαύσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου παρέα με τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτό είναι το μόνο που έχεις ανάγκη. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει κάποιος/α που δεν σε βλέπει τόσο φιλικά όσο εσύ φαντάζεσαι.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2018 00:55:58
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms