Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 988

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να βάλεις μια τάξη σε θέματα αισθηματικού και οικονομικού περιεχομένου προκειμένου να ανασυνταχθείς. Θα πρέπει να το κάνεις με προσοχή καθώς είναι πιθανό οι πεποιθήσεις σου να έρχονται σε αντίθεση με την πραγματικότητα και τα υπαρκτά γεγονότα. Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα κάνε το με σύνεση και όχι λόγω απωθημένων διαφορετικά θα προβείς σε λάθος ενέργειες.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Μια ιδιαίτερα ερωτική ημέρα θα είναι η σημερινή και αν έχεις βρει το ταίρι σου μπορείς να την εκμεταλλευτείς ώστε να έρθετε πολύ κοντά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δεν θα ήταν πρέπον να πεις πράγματα που δεν εννοείς προκειμένου να έχεις αυτόν/ην που θέλεις.

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-09-2017 10:24:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι