Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1202

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και τα ζητήματα των άλλων θα σε απασχολήσουν περισσότερο από τα δικά σου. Η προσοχή σου θα στραφεί στους αγαπημένους σου ανθρώπους, τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφό σου και οι ώρες που θα περάσεις μαζί τους θα ενδυναμώσουν τις μεταξύ σας σχέσεις. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να συζητήσεις για μία νέα συμφωνία επαγγελματικής φύσεως. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφήσεις τη γνώμη που θα έχουν οι άλλοι για δικά σου προσωπικά ζητήματα, να σε παρασύρει σε αποφάσεις που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπαιρνες.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με το/η σύντροφό σου και να συνειδητοποιήσεις τη σημασία που έχει η σχέση σας στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποια πράγματα έχουν δικό τους χρόνο για να εξελιχθούν και αυτό θα πρέπει να το φέρεις στο μυαλό σου για την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 13:53:21
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι