Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 25 02 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1241

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόο σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Υδροχόος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσει ζητήματα οικονομικής φύσεως του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος και ψυχολογική φόρτιση. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας το κέφι σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνική ζωή και ανταλλαγή απόψεων σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σηματοδοτήσουν επαγγελματικές εξελίξεις και συνεργασίες ή ακόμα και έντονες ερωτικές περιπέτειες.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Σήμερα η ανάγκη να διασκεδάσεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει μοναδικό εφαλτήριο για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να δεις την παιδική πλευρά της ζωής.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-02-2020 00:45:58
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms