Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 21 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1150

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Άλλη μία ημέρα κατά την οποία θα σε ταλαιπωρήσουν τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς τις τελευταίες ημέρες είσαι αποφασισμένος/η να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Η πληρωμή λογαριασμών θα γίνει η αγαπημένη σου δραστηριότητα σήμερα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς κάνει επιτακτική την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με αυτούς και να δεις τι σου μένει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως με κάποιο τρόπο θα βρεθείς κερδισμένος/η. Αυτό μπορεί να γίνει είτε άμεσα με μία εισροή χρημάτων στο ταμείο σου είτε έμμεσα μέσω μιας καλής οικονομικής διευθέτησης η οποία θα είναι υπέρ σου. Οτιδήποτε και αν κάνεις άκουσε και τη διαίσθησή σου καθώς θα παίξει μεγάλο ρόλο στα δρώμενα.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς ο ερωτισμός που υπάρχει διάχυτος την ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει πολύ να έρθετε κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που θα συναντήσεις σήμερα και ανήκει στις πρόσφατες γνωριμίες σου, θα σου δείξει τις προθέσεις του/ης.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2018 08:31:13
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms