Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 1022

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια οι βαθύτερες σου ανάγκες, οι ανησυχίες και οι φοβίες σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω τις αναμοχλεύει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει υπερβολές και είναι πολύ πιθανό οτιδήποτε σκεφτείς σήμερα να πάρει τεράστιες διαστάσεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να επικαλεστείς τη λογική σου και θα συνειδητοποιήσεις πως δε χρειάζεται να φέρνεις την καταστροφή! Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει εριστική ακόμα και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα δημιουργώντας προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Οι ανησυχίες που έχεις και ο τρόπος που θα τις εκφράσεις όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις αλλά θα εκνευρίσουν και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει τον/ην κατάλληλο/η κάνε υπομονή μια ημέρα και από αύριο θα έχεις ξανά τη διάθεση να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2017 20:19:39
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι