Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 968

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς θα ταυτιστείς μαζί τους με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις χωρίς τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε παρακινήσει να συζητήσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου και να συσφίξετε τις σχέσεις σας ή να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις νέες συμφωνίες ή να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα γίνεις αρκετά εσωστρεφής και αγχώδης.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μια καλή ιδέα είναι να καλοπιάσεις το ταίρι σου και να του κάνεις τα χατίρια καθώς από το απόγευμα και μετά μπορεί να γίνεις ευέξαπτος/η! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:41:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι