Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 988

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα έφτασε η ημέρα που θα χαλαρώσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα σε βοηθήσει να το επιτύχεις. Μια επίσκεψη σε συγγενικά σου πρόσωπα, πεθερούς/ες και κουμπάρους είναι πιθανή καθώς μπορεί να θέλεις να χαλαρώσεις αλλά δεν θέλεις να περάσεις και όλη την ημέρα μόνος/η σου! Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου και μπορεί να γίνεις εριστικός/η ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Μη κάνεις σκέψεις για το ταίρι σου ορμώμενος/η από γεγονότα και φοβίες του παρελθόντος και εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε μια κοινωνική έξοδο και να περάσετε καλά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές σου και δε θα νιώσεις άνετα με αυτό.

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2017 09:51:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι