Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 919

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις προσγειωμένος/η καθώς η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων θα σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να «πετάξεις»! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου για να ασχοληθείς με τις χαρές της ζωής, όπως οι βόλτες με φίλους, τα ποτά, τα ξενύχτια και το φλερτ! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου προκαλέσει μια συναισθηματική αναταραχή που δεν θα είναι βοηθητική καθώς θα σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις ανθρώπων και καταστάσεων.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί προς το ταίρι σου και ο ενθουσιασμός σου θα το παρασύρει στην ίδια διάθεση με τη δική σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Υδροχόε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-26T15:59:12
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι