Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 15 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1133

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα τα ταξίδια του μυαλού θα είναι εξίσου σημαντικά με αυτά του σώματος για αυτό θα αναζητήσεις τρόπους για να χαλαρώσεις και να ταξιδέψεις μέσα από βιβλία, φωτογραφίες και συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα προσδώσει μία υπερβολή στα συναισθήματα σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους που δεν θα κατανοήσουν την ανάγκη σου να ταξιδέψεις νοερά και να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να μην κινηθείς στα άκρα και να μην δώσεις έκταση σε τέτοιου είδους διαφωνίες.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα οι ανάγκες που έχεις εσύ με αυτές που έχει ο/η σύντροφός σου δεν θα ταυτίζονται και θα ξεκινήσει μία άτυπη υπόγεια διαμάχη ώστε να υπερισχύσει ο ένας από τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σου πει κάτι που θα σε εκνευρίσει καθώς ημέρα θα φέρει μικρό παρεξηγήσεις.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2018 05:46:59
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms