Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1075

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Τα οικονομικά σου ζητήματα δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις καθώς τρέχεις ώστε να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά στην προσοχή σε νέες συμφωνίες καθώς ενδέχεται να είναι παραπλανητικές! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε παρασύρει και θα σε κάνει να ξοδέψεις αλόγιστα προκειμένου να κάνεις ένα δώρο σε κάποιο/α φίλο/η σου ή απλά να διασκεδάσεις! Μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να βρεθείς με άδειο πορτοφόλι αύριο!

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να γίνει η αφορμή για να δημιουργηθεί θέμα με τον/τη σύντροφό σου και ο τρόπος που θα διαχειριστείς τη διαφωνία θα κρίνει το αποτέλεσμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην πιστέψεις έτσι απλά τα μεγάλα λόγια που ενδέχεται να ακούσεις.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2018 23:30:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι