Quantcast

Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/10 - 31/10/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 268

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που δεν δείχνουν τα πραγματικά τους κίνητρα. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου καθώς είσαι ευάλωτος και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Οι συνθήκες βελτιώνονται στις 28/12 καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να ανακάμψεις και να αναγνωρίσεις ποια πρόσωπα μπορούν πραγματικά να αντιληφθούν την ανάγκη για προσωπικό βηματισμό και ποια όχι. Εξαιρετικές προσωπικές επιλογές μπορεί να προκύψουν μέσα από ομάδες ή συλλόγους καθώς σε ενδιαφέρει να έχεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο που αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης σου.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 30/10 και αυξάνει κατακόρυφα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Είναι πιθανόν να αναλάβεις καινούργια πράγματα καθώς φαίνεται ότι τα πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που κινείσαι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την δράση σου. Όμως θα πρέπει να περιορίσεις το άγχος και τη νευρικότητα καθώς αυτά θα οδηγήσουν σε κούραση και εξάντληση. Επιλέγοντας να ασχοληθείς με την καριέρα σου καλό είναι να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να βάζεις στο περιθώριο την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα στην σχέση σου.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου λειτουργεί πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις αναλάβει περισσότερα αντικείμενα από όσα μπορείς να αντέξεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς και να ξεκαθαρίσεις την θέση σου σε ανώτερους και συνεργάτες, προσπαθώντας έτσι να αποσυμπιεστείς και να ηρεμήσεις. Η σκληρή δουλειά δεν αποκλείεται να φέρει μία πρόταση που αρχικά μπορεί να σε απογοητεύσει όμως μακροχρόνια θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα προσόντα και τις δυνατότητές σου. 

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Η δουλειά σας και η πορεία της βρίσκονται στο μικροσκόπιο καθώς ο Άρης στον Σκορπιό πυροδοτεί το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της σταδιοδρομίας. Εάν είστε σε σχέση, εσείς και ο αγαπημένος σας θα μπορούσατε να θέσετε μερικούς επικούς στόχους μαζί. Έχετε ένα σχέδιο για να φτάσετε ακριβώς εκεί που θέλετε να είστε και είστε μεγάλη δύναμη ως ζευγάρι. Μόνο προσέξτε μην εκτροχιαστείτε αν διαπιστώσετε διάσταση απόψεων, είναι προσωρινή. Αν είστε μόνοι, να είστε στρατηγικοί και συνετοί στις ενέργειές σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στους στόχους που θέλετε να φτάσετε και όχι άτομα που είναι μεν επιβλητικά, με κύρος και καλή κοινωνική θέση, αλλά μπορούν με τον τρόπο τους να σας επιβληθούν και να σας χειριστούν.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms