Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Υδροχόος 16/09 - 22/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 264

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε συζητήσεις για θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, κληρονομικά και επενδύσεις ή επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να κινηθείς. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά, αρκεί να την ακούσεις και να μην αφεθείς σε πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και ερωτισμού με το ταίρι σου ή νέα γνωριμία καθώς επικεντρώνεσαι στο να περάσεις μοναδικά αφήνοντας πιθανή καχυποψία ζήλια έξω από το κάδρο.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση και προστριβές στην επικοινωνία σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Καλά θα κάνεις να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς καλά πριν εκφραστείς σε παρέες που θα βρεθείς γιατί ο φανατισμός και η απολυτότητα που μπορεί να εκδηλώσεις θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και προβλήματα στις σχέσεις σου. Η αισιόδοξη διάθεση σου προσωρινά μπορεί να περιοριστεί, μην αφήνεις αρνητικές σκέψεις να κυριεύσουν το μυαλό σου και επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικά με την παρέα το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι