Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/05 - 02/06/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 268

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Με το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες στις 28/5 να επηρεάζει άμεσα τις συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρεις πρωτοβουλίες και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα απαλλάσσοντας την οικογένεια από δυσκολίες και έντονες καταστάσεις. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν συμφωνίες και συναλλαγές που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Δεν θα διστάσεις να διαπραγματευτής ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα καθώς αναγνωρίζεις ότι ήρθε η στιγμή να εξασφαλίσεις οικονομικά των εαυτό σου και τα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου.

Στις 31/5 η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνική υπερένταση στον χώρο της οικογένειας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα που έρχονται αιφνιδιαστικά και προκαλούν αναταράξεις. Φρόντισε να διαχειριστής με ψυχραιμία και ωριμότητα αποκαλύψεις μυστικών και συμπεριφορών που μπορεί να σε ενοχλήσουν και να έχουν άμεση σχέση με πρόσωπα που αγαπάς. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα αρκεί να πάρεις το ρίσκο.

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Υπάρχουν κάποια αρνητικά ζητήματα του παρελθόντος που παρεμποδίζουν το φωτεινό μέλλον της σχέσης σας; Ο Ερμής στον Ταύρο και στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, βοηθά στην εξομάλυνση των διαφορών με τον αγαπημένο σας και στην διευθέτηση ζητημάτων του παρελθόντος. Χρησιμοποιήστε αυτή τη συμπαντική ενέργεια για να ξεκαθαρίσετε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις μεταξύ σας αλλά μη σχεδιάζετε τίποτα τώρα. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε έντονη την επιθυμία να είστε μόνοι σας τώρα, προτιμάτε την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας και όχι ένα χώρο με πολύ κόσμο. Αναζητάτε την άνεση του σπιτιού σας και όχι την τρελή διασκέδαση με τους φίλους σας. Βρείτε χρόνο για  ανάπαυση και ξεκούραση, μόνο έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε την αγάπη ακόμα περισσότερο.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση