Quantcast

Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/09 - 02/10/2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 268

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στην αρχή της εβδομάδας ανοίγει νέες προοπτικές για μελλοντικούς στόχους και φιλοδοξίες. Μπορείς να επικεντρωθείς σε ότι σε εξελίσσει και σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με θέματα παιδείας και γνώσεων που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Σημαντικό είναι επίσης να επικεντρωθείς σε σχέσεις μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά καθώς θα σε φέρουν σε επαφή με φιλοσοφικά και πνευματικά αντικείμενα που θα σε ενθουσιάσουν. Νέες γνωριμίες είναι βέβαιο πώς θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αισιοδοξία και τον αισθησιασμό καθώς ενισχύουν την αυτοπεποίθηση την σιγουριά σου.

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό στις 29/9 σε βγάζει από μία περίοδο έντονων ασφαλειών και φόβων που επηρέασαν την σχέση σου. Τώρα μπορείς να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπό σου καθώς βλέπεις την αγάπη σαν μία περιπέτεια που θέλεις να βιώσεις μέχρι το μεδούλι. Νέα πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας θα σε προσεγγίσουν δίνοντάς σου την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με καινούργιες πληροφορίες που μπορεί να αλλάξουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 2/10 βλέπεις οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις να εξελίσσονται με μεγαλύτερη ευκολία. Αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά πως πρέπει να κινηθείς χωρίς να δημιουργήσεις προβλήματα στην εξέλιξη των συνεργασιών και των συμφωνιών σου. Φρόντισε επίσης να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες στο ταίρι σου που μπορεί να έγιναν εντονότερα το προηγούμενο χρονικό διάστημα καθώς αυτό θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η ισορροπία στη σχέση. 

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Η τύχη είναι μαζί σας! Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, θα έχετε καλή τύχη σε οποιοδήποτε ρίσκο πάρετε. Σκεφτείτε τρόπους που μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και την πλήξη σας. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε αυτό το ταξίδι στην ακτή Αμάλφι; Τολμήστε και σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Ίσως εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο και επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Για να έρθει όμως η μεγάλη αγάπη στη ζωή σας, σημασία έχει να μη χάσετε την ελπίδα και την αισιοδοξία σας. Όταν αισθάνεστε καλά μέσα σας το μεταδίδετε στους άλλους και βλέπετε τη ζωή σας να αλλάζει με τις νέες εμπειρίες που ζείτε. Ένα ειδύλλιο με κάποιον/α από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή από μεγάλη απόσταση είναι γραμμένο στα αστέρια, μια αξέχαστη περιπέτεια με μοναδικές εμπειρίες.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms