Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Υδροχόος - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

 

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο σταθερότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα, ίσως να αναβάλετε ενέργειες για θέματα επέκτασης. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να κάνετε αγορές, ωστόσο μην ξεχάσετε να τακτοποιήσετε και τις οφειλές σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας, ξεκινάτε την οργάνωση νέων προγραμμάτων και σχεδίων. Εσείς που είστε δυσαρεστημένοι με το επάγγελμά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε εργασία, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, έρχονται θετικά ανοίγματα. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να σας φέρει ένα είδος συναισθηματικής αστάθειας, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, προσοχή στα παρορμητικά ξεσπάσματα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας δημιουργήσει ανάγκη για ασφάλεια και εξασφαλισμένο μέλλον, στον ερωτικό σας τομέα δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι