Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 266

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Υδροχόε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 05.06 ενισχύει πιθανές εντάσεις και ζητήματα που έχουν προκύψει στο φιλικό περιβάλλον καθώς αυξάνεται κατακόρυφα ο εκνευρισμός και υπάρχει αδιαλλαξία και απολυτότητα στην συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους που σε οδηγούν στο πείσμα καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα αντιληφθείς πως πραγματικά πρέπει να συμπεριφερθείς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στο φιλικό περίγυρο.

Αισθηματικά

Μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου καθώς αυτό θα κοστίσει σημαντικά στη σχέση. Η διάθεση να επιβάλεις τις επιθυμίες σου δεν θα γίνει αποδεκτή χωρίς έντονες αντιδράσεις που θα πληγώσουν την προσωπική σου ζωή και θα γεμίσουν με αμφιβολίες τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλεις από αυτόν και να ισορροπήσεις μία εσωτερική σύγκρουση επιθυμιών και αναγκών που δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο που αρχικά θα σου κεντρίσει έντονο το ενδιαφέρον. Πρόσεχε όμως καθώς οι ανασφάλειές σου σε οδηγούν σε λανθασμένα μονοπάτια και απολυταρχικές συμπεριφορές που δεν θα αρέσουν καθόλου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η ώρα να αναλογιστείς τι είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν οικονομικά ζητήματα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις φιλοδοξίες σου. Είναι στο χέρι σου να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και τις σφοδρές αντιπαραθέσεις καθώς δεν θα σου προσφέρουν τίποτα. Έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς γρήγορα πως θα κινηθείς μακριά από εγωισμούς και υπερβολικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Αυτή η σχέση ήταν πραγματικά να τελειώσει; Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Άρη στο σταθερό δεύτερο οίκο σας, αναλογίζεστε το παρελθόν, νιώθετε πυροτεχνήματα στο άκουσμα του ονόματος αυτής της παλιάς αγάπης. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να πλησιάσετε αυτόν/ήν που κάποτε σας χάρισε τον ουρανό με τ’ άστρα, έτσι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να πάρετε την πρωτοβουλία να τον /την πλησιάσετε. Μη θεωρήσετε όμως ότι είναι η μεγάλη σας ευκαιρία. Αυτή η ρομαντική και παθιασμένη όψη θα μπορούσε να φέρει ένα απρόσμενο φιλί. Αλλά αναλογιστείτε σε βάθος: Θεωρείτε ότι η επιστροφή σε αυτή την παλιά αγάπη είναι σοφή επιλογή; Μήπως αυτό το άτομο έχει κλονίσει ήδη την εμπιστοσύνη σας;

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms