Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/10 - 01/11/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 267

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 μπορεί να βάλει φωτιά στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς επαναστατείς σε ότι σε καταπιέζει ή θεωρείς ότι σε εμποδίζει στην προσωπική σου εξέλιξη και αφορά την οικογένειά σου. Με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη να περνάνε στο Ζυγό στις 28.10 σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος και να βρεθείς με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό. Πιθανό είναι να σε βοηθήσουν στις πνευματικές αναζητήσεις.

Αισθηματικά

Καλό είναι να μην εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις από καταστάσεις που παράλληλα βιώνεις στη ζωή σου στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Μην αδικήσεις τη σχέση σου καθώς μπορεί να είναι πηγή χαράς και ανακούφισης σε όποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει σε αυτή την περίοδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να εμφυσήσεις σε μία νέα κουλτούρα. Οι επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να εξελιχθούν μοναδικά και να ανοίξουν μπροστά σου νέους ορίζοντες σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρίξεις με ανώτερους σου. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να επικεντρωθείς σε πρωτοποριακές και επαναστατικές προτάσεις που μπορεί να έχεις καθώς αυτές θα απογειώσουν την επαγγελματική σου πορεία. Οφείλεις να δείξεις αυτοσυγκράτηση για να προστατεύσεις την μέχρι τώρα προσπάθειά σου, διαφορετικά οι κόντρες θα είναι σκληρές και θα σου κοστίσουν ακριβά. 

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Οι ευκαιρίες για αγάπη δεν βρίσκονται μόνο στην πόλη σας. Εάν είστε καιρό μόνοι, διευρύνετε τις παραμέτρους αναζήτησής σας! Η Αφροδίτη στον Ζυγό και στον κοσμοπολίτικο ένατο οίκο σας, φέρνει στη ζωή σας πρόσωπα από διαφορετική πόλη ή χώρα ή από διαφορετικό υπόβαθρο. Μια διαπολιτισμική γνωριμία ή μια σχέση από μεγάλη απόσταση θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας τις προσεχείς εβδομάδες, έτσι έχετε έναν καλό λόγο για να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αν είστε σε σχέση, κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα με την αγάπη σας, όπως κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Μια αλλαγή σκηνικού θα αναθερμάνει το πάθος μεταξύ σας. Τολμήστε να ρισκάρετε, θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms