Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 18/01 - 24/01/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 268

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Υδροχόε, η ένταση στην οικογένεια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ανατροπές σε όλα τα πεδία της ζωής σου. Το τετράγωνο του Δία στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/9 γέννα την ανάγκη για ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς ανατρέπεις τα πάντα σε ότι αφορά τη νοοτροπία και τις προκαταλήψεις που σου έχει εμφυσήσει η οικογένεια. Σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καλείσαι να αξιοποιήσεις.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς στην υπερένταση που μπορεί να δημιουργηθεί μέσα στην εβδομάδα επηρεάζοντας την προσωπική σου ζωή. Η τρυφερότητα και ο συναισθηματισμός μπορούν να δώσουν διέξοδο μέσα στη σχέση καθώς αυξάνονται σημαντικά και σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθος με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα γεννήσουν την ανάγκη να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντι τους. Δεν θα διστάσουν να σου δείξουν ότι έχουν αντιληφθεί τα λάθη τους και ότι επιδιώκουν μία νέα ευκαιρία ώστε να είναι δίπλα σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23/1 ενισχύει πιθανές επανασυνδέσεις. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 20/1 και το τετράγωνο του Άρη με τον Δία στο ζώδιό σου στις 23/1 αναστατώνουν την επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια υπόγεια χτυπήματα και κινήσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την οργή που μπορεί να κρύβεις μέσα σου καθώς η απόλυτα συγκρουσιακή σου διάθεση δεν θα βοηθήσει να προχωρήσεις σε επαγγελματικές υποθέσεις και βλέπεις που μπορεί να έχεις. Από τις 19/1 ο Ήλιος περνάει το ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις παίρνοντας πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα δείχνει στα όριά σου εναντίον όλων ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας με την σύνοδο Ήλιου – Κρόνου στο ζώδιό σου στις 24/1.

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Βάλτε σε τάξη όλη αυτή την ακαταστασία! Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να κάνετε εκκαθάριση παλιών αναμνηστικών στο σπίτι σας που σας φέρνουν δυσάρεστα και εξοργιστικά συναισθήματα. Ενώ είστε στο Internet, γιατί να μην πουλήσετε μερικά από εκείνα τα ωραία πράγματα που απλά δεν σας λένε τίποτα; Θα βγάλετε και χρήματα. Ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενής μπορεί να ενεργεί απρόβλεπτα και καταπιεστικά για τις ερωτικές επιλογές σας. Απομακρυνθείτε προσωρινά από αυτό το άτομο αντί να παίρνετε τα πάντα προσωπικά και επιπλέον σκεφτείτε: Μήπως αυτό το πρόσωπο αναδεύει θαμμένα συναισθήματα της παιδικής σας ηλικίας τα οποία έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια;

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms