Quantcast

Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 14/06 - 20/06/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 268

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Υδροχόε, η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση που δεν μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία. Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές της εβδομάδας σε φορτίζει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις υπερβολικά σε σχέση με τον άνθρωπό σου δημιουργώντας προβλήματα. Παράλληλα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες καθώς να θυμάσαι πάντα ότι τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.

Αισθηματικά

Δείξε καλή διάθεση σε σχέση με το ταίρι σου καθώς μόνο με ηρεμία και αρμονία θα βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα τη σχέση σου που τόσο έντονα σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που αρχικά θα σε ενθουσιάσει, καλό είναι βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς είναι πολύ πιθανό να ωραιοποιείς το πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον. Προστάτευσε τον εαυτό σου από πληγές και απογοήτευση που μπορεί να προκύψει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14 Ιουνίου λειτουργεί ανατρεπτικά σε σχέση με επαγγελματικές επιδιώξεις που μπορεί να υπάρχουν. Δεν θα διστάσεις να αλλάξεις ραγδαία την προσωπική σου πορεία ξεκαθαρίζοντας την στάση σου σε συνεργάτες και ανώτερους σου. Γεγονός είναι ότι ανατρέπονται απόψεις και νοοτροπίες χρονών που μπορεί να σε εμπόδισαν στην εξέλιξή σου και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στον επαγγελματικό περίγυρο αφού θα εντυπωσιάσεις με την στάση σου. 

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια σωστή σχέση χωρίς πολλά εμπόδια, εξασκήστε τον εαυτό σας στο πνεύμα της ευγνωμοσύνης και της συμπόνιας και αναζητήστε πράγματα που εκτιμάτε στους άλλους αντί για τα ελαττώματά τους. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο στον αναλυτικό έκτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να απολαμβάνετε τα απλά πράγματα της ζωής και να μη δίνετε τόση σημασία στις αγχωτικές λεπτομέρειες. Γιατί όμως σπάτε το κεφάλι σας για να βρείτε τι λάθος κάνατε σε αυτή τη σχέση; Μην ξοδεύετε ούτε ένα δευτερόλεπτο κατηγορώντας τον εαυτό σας γι’ αυτές τις συνθήκες. Ναι, χρειάζονται δύο για να χορέψουν τανγκό, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να αγαπάτε τον εαυτό σας. Το θέμα είναι να είστε με τον αγαπημένο σας αλλά παράλληλα να ασχολείστε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν ευχαρίστηση και σπάνε τη μονοτονία σας.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-06-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms