Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 192

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Φίλε Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από μία περίεργη διάθεση που έχεις αφού τόσο η νέα Σελήνη όσο και η Αφροδίτη από την Παρθένο βρίσκονται σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα και βγάζεις εκνευρισμό και καχυποψία. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό προς το τέλος της εβδομάδας η διάθεσή σου αλλάζει και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε πνευματικά και επιμορφωτικά θέματα που σε βελτιώνουν σαν προσωπικότητα.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου δίνει το έναυσμα για νέες οικονομικές συμφωνίες με τρίτους ή από συνεργασίες που μπορούν να βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και βγάζεις έντονα συναισθήματα, καχυποψία και ένα είδους ανασφάλειας, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς. Συναισθηματικά, θα ήταν προτιμότερο την ένταση που νιώθεις να προσπαθήσεις να την διοχετεύσεις σε έντονα αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου, γιατί είναι πολύ πιθανό διαφορετικά να εκφράσεις έντονη ζήλεια και κτητικότητα που θα φέρει προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανότατο να υπάρξει νέα γνωριμία που να σου κόψει την ανάσα, προσπάθησε όμως να περιορίσεις την καχυποψία και την εσωστρέφεια που σε διακρίνει γιατί θα λειτουργήσουν αρνητικά.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην πνευματική και φιλοσοφική πλευρά του εαυτού σου και πως θα καλύψεις αυτές σου τις αναζητήσεις. Συναισθηματικά, επιμορφωτικά σεμινάρια ή ταξίδια μπορεί να είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή για την σχέση σου αφού θα κάνετε από κοινού πράγματα που σας αρέσουν και σας προχωρούν σας προσωπικότητες σε άλλο πεδίο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσω παλιών φίλων ή συμφοιτητών που να φέρει πάλι την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι