Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/02 - 03/03/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 268

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Δία στον Ταύρο στην αρχή της εβδομάδας δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ορθολογικά σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές και εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα την οικογένεια και το ταίρι σου. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο ώστε να προστατεύσεις σχέσεις που είναι καθοριστικές για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ακόμα και σε ότι αφορά επαγγελματικές κινήσεις γιατί τα υπερφιλόδοξα σχέδια δεν αποκλείεται να πέσουν στο κενό και να απογοητευτείς από τις εξελίξεις.

Η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Κρόνου και Ερμή στους Ιχθύες στις 28/2 σε καλή να επαναπροσδιορίσεις τις οικονομικές σου προτεραιότητες και να προχωρήσεις σε ορθολογική διαχείριση των πόρων σου. Καλά θα κάνεις να λειτουργήσεις με ωριμότητα και να επιλέξεις τα επόμενα οικονομικά σου βήματα με ψυχραιμία και λογική. Ανασφάλειες και αμφιβολίες δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να αναγνωρίσεις τι μπορείς να προσφέρεις στους γύρω σου και τι σε ικανοποιεί απόλυτα ώστε να ισορροπήσεις μέσα σου.

Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου και να φύγεις από προσωπικές καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Σημαντικό είναι όμως να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις επιλογές σου για την εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη λόγω της υπερβολικής ανάγκης για ανεξαρτησίας που σε διακατέχει. Ξαφνικοί έρωτες δεν αποκλείεται να εισβάλλουν στη ζωή σου προκαλώντας μοναδικά συναισθήματα. 

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Ίσως να στηρίζεστε στην ακαταμάχητη γοητεία σας ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον άλλον, αλλά να είστε προσεκτικοί με τις υπερβολικά ανεξάρτητες και φιλελεύθερες τάσεις σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη πλανήτη σας τον Ουρανό ενισχύει την έντονη επιθυμία σας για ελευθερία και αυτονομία, ίσως ακόμα ανατρέψει ξαφνικά τα μεγάλα όνειρά σας και τους στόχους σας. Θυμηθείτε να περιορίσετε τις ανεξάρτητες τάσεις σας και να σκέφτεστε πολύ πριν ενεργήσετε. Οι απρόβλεπτες ενέργειές σας μόνο καλό δεν μπορούν να κάνουν στη σχέση σας. Δείξτε στον αγαπημένο σας ότι δεν φοβάστε να αγαπήσετε, με αυτό τον τρόπο θα παρακινήσετε την αγάπη σας να προσπαθήσει για τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τους υποψήφιους συντρόφους σας, ότι δεν επιθυμείτε τη δέσμευση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-02-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση