Quantcast

Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/09 - 01/10/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 268

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Οι συζητήσεις οικονομικής φύσεως εξελίσσονται ιδανικά στην αρχή της εβδομάδας με το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο να πρωταγωνιστεί και να σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες. Μην διστάσεις να προχωρήσει στην επίλυση ζητημάτων που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες βασιζόμενος στο ένστικτό σου που θα σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε συμφωνίες που θα είναι επικερδείς για εσένα.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 29/9 έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα που επηρεάζουν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και ζητήματα που σε απασχολούν στον στενό περίγυρό ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Παράλληλα πιθανό είναι να κλείσεις συνεργασίες που σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία ανοίγοντας ένα νέο επαγγελματικό μονοπάτι στη ζωή σου. Ξαφνικές νέες γνωριμίες επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σου ζωή, φρόντισε μόνο να μην εμπλακείς σε παράλληλες καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε προβλήματα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 30/9 είναι πιθανόν να οδηγήσει σε ξαφνικές οικονομικές προτάσεις που μπορεί να προσδώσουν σημαντικά οφέλη. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει στις πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να έχεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που επιθυμείς να συνεργαστείς μαζί τους. Ανατροπές σε οικογενειακό επίπεδο δεν αποκλείεται να φέρουν στο προσκήνιο συζητήσεις που θα είναι άκρως ειλικρινής και εξομολογήσεις με πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου. 

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Αν πάτε τον αγαπημένο σας στο δικαστήριο νομίζετε ότι θα νικήσετε στη δίκη; Μην ποντάρετε σε αυτό. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον διασπαστικό Ουρανό, νομίζετε ότι είστε ο καλύτερος  συνήγορος του εαυτού σας καθώς τώρα δύσκολα θα κάνετε πίσω αν νιώθετε ότι ο άλλος έχει ως στόχο να περιορίσει την πολυπόθητη ελευθερία σας. Διαταράσσεται η ισορροπία μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς» καθώς ξαφνικά κάνετε γνωστό στον αγαπημένο σας ότι δεν μπορείτε να ανεχτείτε κάποια πράγματα. Ίσως ακόμα και μόνο η έννοια της συντροφικότητας σας εκνευρίζει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια επαναστατική διάθεση από την πλευρά σας, προκαλώντας σας να βγείτε από τη φυλακή σας. Εύκολο να το κάνετε, δεν θέλετε όμως μετά να μετανιώσετε. Ο εγωισμός, η αλαζονεία και η επαναστατική σας διάθεση δεν θα σας βγουν σε καλό.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-09-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms