Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Υδροχόος 15/07 - 21/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 262

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 μπορεί να αλλάξει ριζικά το εργασιακό πλαίσιο που έχεις σήμερα και να τραβήξει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το παρελθόν και εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να μην σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στη ζωή σου  και να σου ξυπνήσουν μνήμες από γεγονότα και στιγμές που σε πλήγωσαν. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε ρίξει σε θλίψη και κατήφεια, παρά να το εκμεταλλευτείς και να αντλήσεις ψυχική δύναμη που αργά ή γρήγορα θα σε βγάλει στο φως πιο ισχυρό και ενδυναμωμένο από ποτέ. Οι αντιπαραθέσεις στη δουλειά δεν βοηθούν να ηρεμήσεις, προσπάθησε όμως να περιορίσεις το άγχος.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί να δεις σε βαθύτερο επίπεδο κατάματα ότι σε πονάει και σε έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής. Αυτή η διαδικασία δεν είναι εύκολη, όμως αν προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τα ψυχολογικά βαρίδια που δεν σε αφήνουν να πετάξεις θα αντιληφθείς άμεσα ότι περνάς σε μία μεταμορφωτική περίοδο για εσένα. Το σθένος και η ψυχική δύναμη κυριαρχούν

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις εργασιακό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, όμως υπάρχουν πρόσωπα που σε υποσκάπτουν ή σε υπονομεύουν. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και την ανάγκη να ελέγξεις ότι μπορεί να συμβαίνει, χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και κινήσου συναινετικά για να βρεις τη χρυσή τομή. Είναι βέβαιο θα είσαι ο κερδισμένος όλων. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι