Τοξότης Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 156

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Τοξότη, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα στις αρχές και τα μέσα της εβδομάδας καθώς η ένταση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συμπεριφορά σου και κατ επέκταση την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να επιμείνεις στην αισιοδοξία και στην χαρά που σου χαρίζει ο άνθρωπος που έχει στο πλευρό σου αφήνοντας στο περιθώριο πιθανές ανασφάλειες και αμφιβολίες που χαλάνε το κέφι σου.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να μην επηρεαστείς από κατώτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που σε οδηγούν σε εξουσιαστικές τάσεις. Οι αντιδράσεις του συντρόφου σου θα είναι έντονες και μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη. Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις την σχέση σου, διαφορετικά αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η σημαντικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, είναι απαραίτητο όμως να ξεφύγεις από πιθανές αμφιβολίες λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 16.08. Θα επηρεάσουν αρνητικά τις όποιες εξελίξεις αφού είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβληθείς με λανθασμένο τρόπο. Είναι επιτακτική ανάγκη να το αποφύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε σχέδια που αφορούν προτάσεις του εξωτερικού καθώς το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο τις 10.08 παίρνει τα πάνω κάτω και δημιουργεί υπερένταση. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις μπορεί να έρθουν αυτή την εβδομάδα δείχνοντας δυναμισμό και αυτοπεποίθηση για αυτά που μπορείς να προσφέρεις. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Ο Τοξότης αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Τοξότη

Αν αποφασίσετε να ανοίξετε την καρδιά σας, κρύψτε κάποια από τα συναισθήματά σας! Ο Άρης στον Κριό και στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση, ακόμα και δράμα. Σίγουρα από τη φύση σας είστε αδυσώπητα ειλικρινείς αλλά τώρα αν δεν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο την κρυμμένη κακεντρέχειά σας, θα δημιουργηθεί κάποια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Να μην εξαρτάστε από το σύντροφό σας για να νιώθετε ευτυχισμένοι, έχετε τόσους τρόπους να διασκεδάσετε. Ούτε και χρειάζεται να προσπαθείτε σκληρά για να σας θαυμάζουν!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms