Τοξότης Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 24/06 - 30/06/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 164

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Με το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες στις 26/6 μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων στο οικογενειακό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την στάση σου εκφράζοντας βαθύτερες ανησυχίες και σκέψεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που σχετίζονται με οικονομικές συνεργασίες και επιχειρηματικές δράσεις. Με ωριμότητα και ψυχραιμία μπορείς να προχωρήσεις σε επιλογές που θα αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη αρκεί να δουλέψεις σκληρά για αυτό.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Άρη στον Ταύρο στις 29/6 βοηθά να ξεπεράσεις εμμονές και προκαταλήψεις που ταλαιπωρούν την σχέση σου. Απολαμβάνεις το πάθος καθώς η λίμπιντό σου απογειώνεται και αυτό βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που αγαπάς. Ακόμα δεν αποκλείεται μέσα από τον χώρο της δουλειάς να υπάρξει μία γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς έρχεται για να σου δώσει την δυνατότητα να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να βιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα και εμπειρίες.

Στις 30/6 ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο αναδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσεις σε διαπραγματεύσεις στον χώρο της δουλειάς. Οι πρωτοποριακές λύσεις που καταθέτεις αναγνωρίζονται από το περιβάλλον που κινείσαι και σου δίνουν την δυνατότητα να διεκδικήσεις στο καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου καθώς πρόσωπα στον επαγγελματικό περίγυρο λειτουργούν υποστηρικτικά στις προσπάθειες σου. 

Ο Τοξότης αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Τοξότη

Αισθάνεστε την παθιασμένη αγάπη! Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο και στον καθημερινό έκτο οίκο σας η αγάπη σας κλείνει το μάτι! Αν ψάχνετε καιρό την αδελφή ψυχή σας, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που μπορεί να σας προσφέρει πολλά. Αλλά δεν πρόκειται να κερδίσετε αν δεν τολμήσετε, έτσι βγείτε έξω και φλερτάρετε! Ο κοινωνικός σας κύκλος θα μπορούσε να διευρυνθεί χωρίς να προσπαθήσετε. Απλά ρωτήστε τους ανθρώπους που συναντάτε για τον εαυτό τους και δείτε ποιοι μπορούν να σας ανταμείψουν συναισθηματικά. Είστε σε σχέση; Το σύμπαν μπορεί να φέρει στο φως εντελώς ξαφνικά κάποια βαθιά καταχωνιασμένα συναισθήματα, έτσι φροντίστε να ελέγξετε τον εαυτό σας. Αποφύγετε τη ζήλεια και τη χειραγώγηση και επιλέξτε έναν πιο διπλωματικό τρόπο υπολογίζοντας την αγάπη του συντρόφου σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-06-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms