Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Τοξότης - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 140

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Αγαπητοί μου Τοξότες, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους ενδεχομένως να υπάρξουν επαγγελματικά διλήμματα, ωστόσο θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και συνετά, οι αποφάσεις που θα πάρετε, δε θα αποδειχτούν λανθασμένες. Πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειές σας, βρίσκετε λύσεις που θα ξεμπλοκάρουν στάσιμες καταστάσεις. Για εσάς που αναζητάτε εργασία καταφθάνει νέο άνοιγμα, πολύ καλά θα κάνετε και θα το αξιοποιήσετε. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να ενεργήσετε με σταθεροποιημένες επιθυμίες, τώρα θα ξέρετε τι ακριβώς αναζητάτε, δε θα πέσετε σε υπερβολές ή σπασμωδικές κινήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που είστε σε σχέση θα βρείτε ισορροπία και συνεννόηση, το ταίρι σας θα σας δείξει εμπιστοσύνη, ίσως να προχωρήσετε σε ενέργειες δέσμευσης. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας ωθήσει στο να ανοίξετε την καρδιά σας, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ακουστούν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Οι χωρισμένοι, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα επανασυνδεθείτε. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι