Quantcast

Τοξότης Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29/05 - 04/06/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 162

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Στις 3/6 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αναδεικνύει το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή. Νιώθεις πως μόνο με κατανόηση και ενσυναίσθηση μπορείς να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να συγχωνευτείς μαζί του. Σημαντικό είναι να διοχετεύσεις κάθε αρνητική διάθεση αποτελεσματικά μέσω της έξαψης και του πόθου που θα απογειώσει την σχέσεις σου και θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που αγαπάς. Οικονομικά, καλό είναι να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου αποφεύγοντας αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

Η Πανσέληνος στον άξονα με τους Διδύμους στις 4/6 αναδεικνύει σημαντικά ζητήματα σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Πιθανό είναι να οδηγηθεί στην ολοκλήρωση μιας συνεργασίας πού θεωρείς πως δεν έχει τίποτα πια να σου προσδώσει καθώς αφουγκράζεσαι τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να εισβάλλει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο που θα δώσει άλλη διάσταση στην αγάπη και θα οδηγήσει σε μία καινούργια κατάσταση στην προσωπική σου ζωή. Μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στον εαυτό σου, δώσε χώρο και χρόνο σε κάτι καινούργιο που μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό σημείο για εσένα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέπει τον προγραμματισμό σε καθημερινό επίπεδο. Πιθανό είναι να προκύψουν αλλαγές στον χώρο της δουλειάς που αρχικά θα σου δημιουργήσουν ένταση και άγχος. Η ευκολία με την οποία διακρίνει στη λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά και οι πρωτοποριακές σου ιδέες θα δώσουν λύσεις και θα βοηθήσουν να αναγνωριστεί η προσφορά και η εργατικότητα σου στον επαγγελματικό περίγυρο. 

Ο Τοξότης αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Τοξότη

Το να κρατάτε μυστικά έχει τα προνόμιά του, όσο τουλάχιστον δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις και τα συναισθήματα του άλλου. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δεν νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε για τον εαυτό σας, θέλετε πρώτα να σιγουρευτείτε και να αισθανθείτε την αγάπη. Ίσως πάλι νιώθετε να περπατάτε στην ομίχλη, δεν ξέρετε αν αξίζει να εμπιστευτείτε αυτό το πρόσωπο ή όχι. Αλλά λάβετε υπόψη σας ότι πίσω από το πέπλο, υπάρχουν πάντα … ανθρώπινα όντα και προσωπικά δράματα. Το ερώτημα είναι αν έχετε πράγματι την καλή διάθεση να είστε με αυτόν τον άνθρωπο, με τα προτερήματα και τις αδυναμίες του. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις αναπόφευκτες συγκρούσεις που προκύπτουν; Προσπαθείτε να επιβάλετε την εξουσία σας; Ή ζείτε στο δικό σας ονειρικό κόσμο αποφεύγοντας την αλήθεια; Επιλέξτε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση της τελειότητας.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540