Τοξότης Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/10 - 01/11/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 156

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Τοξότη, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις σε σχέση με παρασκήνιο που σε επηρεάζει στη δουλειά. Η ένταση θα είναι μεγάλη και δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη για αυτό φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις. Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό και σου δίνουν την ευκαιρία να αφοσιωθείς στο φιλικό περιβάλλον. Προσοχή σε πιθανές παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Απολαμβάνεις τις κοινές προσπάθειες που μπορεί να ενδιαφέρουν εσένα και το ταίρι σου καθώς το να λειτουργείτε ομαδικά σας βοηθά να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζεις. Οι παρόμοιοι στόχοι θα σωθούν σε δράσεις που ικανοποιούν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψουν και να εκφράσουν συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας για εσένα. Είναι σημαντικό να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς αργότερα ίσως ανακαλύψεις ότι δεν είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές δονήσεις υπάρχουν στο επαγγελματικό περιβάλλον που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς έρχεται στην επιφάνεια παρασκήνιο που επηρεάζει την πορεία σου στον εργασιακό χώρο. Τα ξεσπάσματα από την πλευρά σου δεν θα ωφελήσουν, αντίθετα θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες και οριστικές ρήξεις με πρόσωπα εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα και τον έντονο συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά.

Ο Τοξότης αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Τοξότη

Αναζητάτε καιρό το άλλο σας μισό; Κοιτάξτε στον κοινωνικό κύκλο σας (ή το iPhone σας) τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, κινείται στον Ζυγό και στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων και της τεχνολογίας. Θα μπορούσατε να συναντήσετε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες σε μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών. Να είστε ανοιχτόμυαλοι, ίσως κάποιος/α από τον φιλικό ή κοινωνικό κύκλο σας έχει συναισθήματα για σας. Φροντίστε όμως να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας (και έντιμοι), είτε σας αρέσει αυτό το άτομο, είτε όχι, μιλήστε για τα αληθινά συναισθήματά σας. Αν είστε σε σχέση, ασχοληθείτε από κοινού με χαρούμενες δραστηριότητες ή αναλώνοντας περισσότερη ώρα με τους κοινούς φίλους σας απ’ ότι να είστε συνεχώς μαζί.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms