Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 144

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Τοξότη, αυτή η εβδομάδα είναι έντονη σε επαγγελματικό επίπεδο αφού η νέα Σελήνη και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο εντείνουν αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους στόχους σου αλλά και στο φιλικό σου περιβάλλον αφού η επικοινωνία με αυτό είναι σημαντική.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει πιο έντονα τον γεννημένο στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, δίνει νέες ευκαιρίες και σημαντικές ενάρξεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και έχεις τον τρόπο να γοητεύεις τους πάντες επαγγελματικά, να διεκδικείς και να καταφέρνεις να διακριθείς για την προσπάθεια και την εργατικότητά σου. Συναισθηματικά, η έντονη ενασχόλησή σου με τα επαγγελματικά σου, αλλά και με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, μπορεί να φέρουν γκρίνια και ένταση με το ταίρι σου, αφού θα θεωρεί ότι δεν του δίνεις την πρέπουσα σημασία. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου ή να είναι τόσο σημαντική που θα αλλάξει την πορεία της ζωής σου δίνοντάς σου σταθερότητα.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και στα κοινωνικά θέματα που σε ακουμπάν. Φίλοι βρίσκονται στο πλάι σου για να στηρίξουν τυχόν νέους στόχους σου αφού εμπιστεύονται τις ιδέες και την προοδευτικότητά σου. Συναισθηματικά, μπες στην διαδικασία να κάνεις πράγματα μαζί με το ταίρι σου, αφού είναι κάτι που θα σας δέσει περισσότερο και θα σας ανοίξει νέους κοινούς ορίζοντες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, στο φιλικό σου περιβάλλον ή στις ομάδες που δραστηριοποιείσαι μπορεί να κρύβεται νέα γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι