Τοξότης Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 155

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Τοξότη, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τους Διδύμους στις 05.06 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να σου προκαλούν έντονο θυμό. Έντονη θα είναι η επιρροή της και στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς απωθημένα και νευρικότητα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι μπορεί να σε προβληματίζει καθώς ο κίνδυνος οριστικών ρήξεων είναι υπαρκτός.

Αισθηματικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα που μπορεί να έχουν δημιουργήσει νευρικότητα και στους δύο. Παράλληλα μέσα σου δεν έχεις κατασταλάξει στο τι πραγματικά θέλεις από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου καθώς ανάγκες και επιθυμίες συγκρούονται μετωπικά. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις στη σχέση σου και δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως είναι σημαντικό παράλληλα να διαπιστώσεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί από μία σχέση και ύστερα να καταβάλεις την δική σου προσπάθεια χωρίς τα απωθημένα του παρελθόντος να κυριαρχούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κρίσεις με τους συνεργάτες σου είναι εμφανής καθώς μπαίνετε σε μία διαδικασία έντονων προστριβών που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν χωρίς ήρεμη διαχείριση και από τις δύο πλευρές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη μέση που να σε πληγώσουν, όμως πολύ πιθανό είναι και εσύ να έχεις ανάλογη στάση που θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή. Δείξε προσοχή, σύνεση και υπευθυνότητα για να μπορέσεις να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά θα ευνοήσει την καριέρα σου.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Τοξότης αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Τοξότη

Ο θεός Έρωτας σας έχει μπερδέψει! Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε τετράγωνο με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, θα αισθανθείτε τη δύναμη να επιβληθείτε στον αγαπημένο σας επειδή νιώθετε συναισθηματική ανασφάλεια και ασάφεια. Με τον νευρικό Άρη θα μπορούσατε να παίξετε το συνήγορο του διαβόλου και να ξεκινήσει ακούσια διαμάχη με ένα μέλος της οικογένειάς σας για τη σχέση σας. Ο Άρης είναι υποκινητής, οπότε αν είστε μόνοι παίρνετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε κάποιον/α που κάποτε ήταν ο βασιλιάς/βασίλισσα στο κάστρο σας. Βγείτε έξω και συζητήστε, απλά μην κάνετε όνειρα πριν δείτε το τέλος.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms