Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 133

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Αποφασιστικότητα και ψυχική δύναμη, ακεραιότητα στο χαρακτήρα και σταθερότητα στις απόψεις σου, είναι η μαγική συναισθηματική συνταγή τις μέρες που κοντοζυγώνουν για να ξεπεράσεις την αντιπαλότητα και τις εκρήξεις στις συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις, για να δικαιωθείς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου στον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, για να ζεστάνεις την αγκαλιά σου με τρυφερότητα και στοργή, αν δείξεις διαλλακτικότητα και διπλωματία στο δεσμό σου, αν ντύσεις με αμεροληψία και λογική την ερωτική σου καθημερινότητα. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T22:22:18
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι