Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.1  Ψήφοι: 154

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Πάρε βαθιές ανάσες απ’ τα καθημερινά προβλήματα, διώξε για λίγο το άγχος και την υπερβολική κινητικότητα στις κοινωνικές σου επαφές, επαναπροσδιόρισε τους στόχους και τα επιτεύγματά σου, οπλίσου με φρέσκια ενέργεια στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, αναδιάρθρωσε το πρόγραμμά σου για να βρεις χρόνο για σένα! Εξάλειψε τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις με κοντινά σου πρόσωπα. Αξιολόγησε με προσοχή την κατάσταση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή, ακολούθησε το ένστικτο και τη φωνή της καρδιάς σου, μείνε μακριά από τις σοβαρές αποφάσεις και τις βιαστικές επιλογές, δώσε χρόνο στον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει να δει τα πράγματα ξεκάθαρα. Απομακρύνσου απ’ τις έριδες, τους καυγάδες και τις έντονες εκρήξεις, σιώπησε για να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 14:50:54
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι