Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 15 11 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 153

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΚΡΙΣΗ

Η συναισθηματική σου διαύγεια, η ορθότητα που βλέπεις τα πράγματα στα επαγγελματικά σου και η ορμητικότητα των σκέψεων και των πλάνων σου, σε φέρνει σε αντιμέτωπη θέση με το παρελθόν, με ξεχασμένα όνειρα, με σχέσεις που επιστρέφουν στην καθημερινότητά σου. Η σωστή αξιολόγηση των απόψεων της αντίθετης πλευράς, ομορφαίνουν τις προσωπικές σου σχέσεις και διευρύνουν τις μελλοντικές προσδοκίες σου. Το χθες δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα στην καρδιά σου, το ταίρι που σε ταλαιπώρησε για αρκετό διάστημα δίνει σημάδια επιστροφής και συγχώρεσης. Μην ενθαρρύνεις οποιαδήποτε προσπάθεια επανασύνδεσης, αν δεν καρπωθείς, εκτός από μαγικές, ερωτικές, παθιασμένες βραδιές, ειλικρινή συναισθήματα και πραγματική αγάπη!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 21:17:46
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms