Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 153

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η επαγγελματική σου εξέλιξη, οι διαπροσωπικές σχέσεις και η καθημερινότητά σου κλονίζονται από δύσκολες καταστάσεις ή από τον τρόπο που αντιμετώπισες το τελευταίο διάστημα τα θέματα που σε απασχολούν. Δεν ήρθε η «συντέλεια του κόσμου», ωστόσο οι κινήσεις σου πρέπει να δείχνουν την αποστροφή σε άτομα που σε πλήγωσαν και σε καταστάσεις που σε πόνεσαν. Μια καινούργια αρχή σε περιμένει! Ζεις μία κατάσταση που ενώ σε πνίγει από καιρό, αφήνεις να σε ρίχνει και να σε γεμίζει με ανασφάλειες. Μην κοιτάζεις τα συντρίμμια μιας αγάπης που δεν άξιζε τον κόπο, άνοιξε τα φτερά σου με αισιοδοξία, τόλμη και δυναμισμό για το καινούργιο που έρχεται! Η παρορμητικότητα κι ο ερωτισμός σου θα σε κάνουν σύντομα να βρεις το κατάλληλο ταίρι!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:21:10
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms