Παρθένος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 23 05 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 336

Παρθένος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Παρθένος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Ίσως βασανίζεσαι από γκρίζες και σκοτεινές σκέψεις, πιθανόν να ταλαιπωρεί και να εξουσιάζει το μυαλό και το νου σου, μία δύσκολη συναισθηματική κατάσταση που βιώνεις, μπορεί να χάνεις τον ύπνο σου απ’ την αγωνία και το άγχος για τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει και δεν ανταποκρίνεται στις ερωτικές σου ανησυχίες και τις προσδοκίες σου. Ξεκαθάρισε με τόλμη και αποφασιστικότητα το αμφίρροπο χθες, διώξε απ’ την ερωτική σου ζωή μια δέσμευση που δεν γεμίζει την καρδιά σου με σιγουριά, το αύριο σε περιμένει με μια καινούργια γνωριμία, μ’ ένα ελπιδοφόρο, τρυφερό ειδύλλιο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-05-2019 22:38:27
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι