Παρθένος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 15 11 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 336

Παρθένος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Παρθένος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές σου αρετές, οι δεξιότητες και τα ταλέντα σου, βοηθούν το επόμενο διάστημα να χαλαρώσεις απ’ τις έγνοιες και τις ευθύνες στα επαγγελματικά σου σχέδια και να γαληνέψεις τις σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα. Καρπώνεσαι υλικά αγαθά και προετοιμάζεις το γόνιμο έδαφος, για νέες συνεργασίες κι ολόφρεσκους στόχους για τη μετέπειτα πορεία σου! Η σχέση σου περνάει τις καλύτερες μέρες της, το ταίρι που σ’ ενδιαφέρει πλουτίζει τα συναισθήματά σου, γεμίζει την καρδιά με χαρούμενα μαντάτα και τις νύχτες σου με φλογερά ξεσπάσματα έρωτα! Ίσως είναι η καλύτερη συναισθηματική περίοδος των τελευταίων μηνών για σένα, απόλαυσε την αληθινή αγάπη με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά της...

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 21:27:51
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms