Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Παρθενος - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 145

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

 

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε και να υπερισχύσετε. Σε θέματα ερωτικής φύσης αναλαμβάνετε δυναμική δράση, αυτή τη φορά θα φλερτάρετε και θα εκδηλωθείτε χωρίς ανασφάλειες ή αναστολές. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία ετοιμαστείτε θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, έντονη έλξη θα νιώσετε, σας συμβουλεύω να μην την κρύψετε. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό απελευθερώνεται ο τρόπος σκέψης σας, τώρα θα τολμήσετε να περάσετε σε δυναμικές πράξεις, αλλάζετε σχέδια και τακτική δράσης. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τις οργανωτικές σας ικανότητες, τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες, βάζετε στα τάξη και σε πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό ενδεχομένως η σκέψη σας να εστιάσει στο πρώην ερωτικό σας ταίρι , σε περίπτωση που προχωρήσετε σε προτάσεις επανασύνδεσης οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι