Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/10 - 01/11/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 180

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Παρθένε, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 σε καλεί να αναθεωρήσεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία και να κάνεις ανατρεπτικές κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν το ευρύτερο περιβάλλον σου. Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη στις 28.10 περνούν στο Ζυγό και σε καλούν να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Μπορείς να τα λύσεις με αισιόδοξο τρόπο για εσένα αρκεί να φροντίσεις να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε κόντρες.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Φρόντισε βέβαια να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία καθώς αυτό θα δημιουργήσει ένταση που δεν θα επιτρέψει στη σχέση σου να εξελιχθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αναπτύσσεσαι. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς έρχονται για να ανατρέψουν την φιλοσοφία σου και να σε εντρυφήσουν σε νέες άκρως ενδιαφέρουσες πνευματικές καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα οικονομικά να κάνεις κινήσεις που θα σε ανακουφίσουν, καλά θα κάνεις όμως να περιορίσεις και τα έξοδα σου γιατί δεν θα βοηθήσουν να ισορροπήσεις τον προϋπολογισμό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις οικονομικές συμφωνίες αυτή την εβδομάδα και να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για εσένα ή αν χρειάζεται να αλλάξεις κάποια δεδομένα για να προχωρήσει σε αυτές. 

Ο Παρθενος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είχατε πατήσει το γκάζι στην ερωτική σας ζωή, ίσως και να επιδιώκατε να δεσμευτείτε ή αντίθετα βάλατε στόχο την εργένικη ζωή. Τώρα καθώς ο πλανήτης της αγάπης κινείται στον Ζυγό και στον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας πατάτε τα φρένα, επιβραδύνετε τις κινήσεις σας. Εκτιμάτε τα μικρά και αισθησιακά πράγματα που κάνετε μαζί, όπως ένα απλό δείπνο, τις συνομιλίες περπατώντας χέρι-χέρι. Παρατηρήστε τις λεπτομέρειες και αναγνωρίστε ότι αυτά τα απλά πράγματα είναι υπέροχα. Επίσης μην είστε τόσο μετριοπαθείς και υποβαθμίζετε την υπέροχη προσωπικότητά σας. Και όταν οι άνθρωποι σας συγχαρούν (όπως θα θέλατε), πείτε ένα απλό «ευχαριστώ» αντί να αναφέρετε όλους τους λόγους που δεν αξίζετε την αναγνώριση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms