Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/05 - 02/06/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 184

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες στις 28/5 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικές επιλογές που σχετίζονται με τη διαφήμιση, το εμπόριο και το εξωτερικό. Εντυπωσιάζεις με την ωριμότητα που σε διακρίνει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου και να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία. Στην προσωπική σου ζωή έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις το ταίρι σου με ωριμότητα και ψυχραιμία ότι μπορεί να σε απασχολεί καθώς αναγνωρίζεις ότι ήρθε η στιγμή να βάλεις στο περιθώριο πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεται.

Στις 31/5ου η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρος μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά ταξίδια που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την στείρα καθημερινότητα. Μην διστάσεις να αδράξεις την ευκαιρία και να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να χαρείς κάθε στιγμή και κάθε εμπειρία. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή αφού είναι πιθανό να προκύψουν ξαφνικά προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου και να προχωρήσεις σε επιλογές που έχουν ρίσκο όμως θα αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. 

Ο Παρθενος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Διευρύνετε τους γνωστικούς και κοινωνικούς σας ορίζοντες καθώς ο Ερμής στον Ταύρο και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σε σύνοδο με τον Ουρανό. Ξεκινάτε την πορεία σας στον παγκόσμιο χάρτη και ταξιδεύετε είτε για λόγους επαγγελματικούς ή για αναψυχή. Μπορεί να ανακαλύψετε κάπου μακριά κάποιον/α του οποίου η δίψα για γνώση και περιπέτεια σας εξιτάρει, νιώθετε ότι έχετε να μάθετε πολλά από αυτό το πρόσωπο. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε κάποιον/α από μια διαφορετική κουλτούρα ή πόλη και νιώθετε ότι μπορεί να σας προσφέρει μια νέα συναρπαστική ζωή. Ανοίγονται νέες θετικές προοπτικές για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, ίσως ακόμα γνωρίσετε κάποιον/α εντελώς ξαφνικά σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο. Μιλήστε με όλον τον κόσμο, ακόμα και με αγνώστους, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλετε τον εαυτό σας και την αξία σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση