Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/01 - 31/01/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 180

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Παρθένε, ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν αναταράξεις σε ψυχολογικό επίπεδο και στην καθημερινότητα. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αυτά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και αυτό τονίζεται ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 δημιουργώντας προβλήματα στο καθημερινό σου πρόγραμμα και δυσκολία στην επικοινωνία με πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον. 

Αισθηματικά

Βιώνει στιγμές χαράς και έντονου πάθους στην προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύπτουν και να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Το ταίρι σου θα στηρίξει απόλυτα επιλογές και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις αποτελώντας σημείο αναφοράς στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η φλερτάρεις και γοητεύει και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να σε προσεγγίσουν νέα πρόσωπα που εντυπωσιάζεις με την συμπεριφορά και την προσωπικότητά σου. Ο αισθησιασμός προκαλεί έντονα συναισθήματα που θα οδηγήσουν σε μία μοναδική σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που χρειάζεται να διεκπεραιώσει στα πρέπει να είσαι αυτή την εβδομάδα καθώς τόσο ο συναισθηματισμός όσο και οι δυσκολίες στην επικοινωνία μπορεί να δυσκολέψουν την ζωή σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο καθώς οι παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον θα έχουν κόστος συναισθηματικό. Το άγχος και η επικριτική σου διάθεση θα πρέπει να μείνουν στο περιθώριο.    

Ο Παρθενος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Αφήστε ό, τι και όποιον σας πονάει να φύγει μακριά. Η πανσέληνος στον Λέοντα και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, επουλώνει τις πληγές μιας παλιάς αγάπης και σας βοηθά να κλείσετε την πόρτα σε μια σχέση που έχει κάνει τη φυσική της πορεία. Έχετε βυθιστεί καιρό στην ανάλυση για την επίλυση αυτού του περίπλοκου θέματος σε σημείο να σας βασανίζει; Αισθάνεστε απογοητευμένοι από την ερωτική σας ζωή; Ώρα να δώσετε ένα τέλος. Βρείτε τη δύναμη και το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά. Το παρελθόν είναι εμπειρίες, απλά κάποια πράγματα έπρεπε να συμβούν για κάποιο λόγο και δεν μπορείτε να τα αλλάξετε. Μην τα αφήνετε να σας σέρνουν προς τα κάτω, απελευθερωθείτε και στραφείτε σε πιο ρεαλιστικές επιδιώξεις. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, έχετε κάνει ό, τι μπορείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms