Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Παρθένε, αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται έντονα από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και το θέμα σχέσεων και συνεργασιών έρχεται στο προσκήνιο πολύ έντονα για ακόμα μία φορά. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου θέματα και προβλήματα αλλά και στις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, δίνει την δύναμη και την αποφασιστικότητα για να κάνεις νέα αρχή σε σχέσεις και σε συνεργασίες που θα σε προάξουν σαν προσωπικότητα και θα καλύπτουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου, βγάζεις έντονα και δυναμικά την προσωπικότητά σου και γοητεύεις. Συναισθηματικά, αυτό που θέλεις είναι το ταίρι σου να καταλάβει αυτά που επιθυμείς από την σχέση σας και να καλύψεις συναισθηματικές αλλά και παντός φύσεως ανάγκες. Προσοχή γιατί μπορεί να βγάλεις έντονες τάσεις εγωισμού που θα φέρουν συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει αφού η γοητεία και η αποφασιστικότητά σου είναι έντονη. Καλό θα ήταν όμως να μην γίνεσαι επικριτικός και πρακτικός σε συναισθηματικά θέματα γιατί θα επηρεάσει αρνητικά.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου ζητήματα όπου είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που θα πρέπει να ισορροπήσεις.  Συναισθηματικά, η έντονη διάθεσή σου να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου είναι εμφανής και θα λειτουργήσουν υπέρ της σχέσης σας, αφού θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσω των οικονομικών διακανονισμών που έχεις, που θα ανεβάζει την αισθησιακή διάθεσή σου και θα νιώσεις πιο ρομαντικά από ποτέ.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι