Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17/02 - 23/02/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 179

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 δημιουργώντας προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία και την κατανόηση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις και να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχουν την απαιτούμενη εξέλιξη και τελικά να εντείνουν το πρόβλημα που θέλεις να λύσεις. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και θέλεις να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις και αυτό σε οδηγεί στο να προσέχεις τον εαυτό σου και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου. Οι ανασφάλειές σου μπορεί να δημιουργήσουν πλαίσιο ισορροπίας που τελικά δεν αφήνει περιθώρια για ισότιμη μεταχείριση ως προς τον εαυτό σου.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να υπάρξουν άκρως θετικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, καθώς τώρα ήρθε η στιγμή να κάνει στα όνειρά σου πραγματικότητα με το ταίρι σου. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να φέρει και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα που απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή και μπορείς να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο δυναμισμός, η αυτοπεποίθηση και η δημιουργική σου διάθεση θα παίξουν κομβικό ρόλο σε άκρως θετικές εξελίξεις αν το επιδιώξεις.

Ο Παρθένος το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms