Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 180

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Παρθένε, φιλικά πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιδικίας μαζί τους λόγω συμπεριφορών που δεν σου αρέσουν. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 μπορεί να οδηγήσει σε άκρως συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που έχουν σημαντική θέση στη ζωή σου. Φρόντισε να απομακρυνθείς από πρόσωπα που προσπαθούν να σε χειριστούν κατά το δοκούν.

Αισθηματικά

Η επαναστατική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει το ταίρι σου στο να σε περιορίσει και να σε ελέγξει. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις μετωπικές αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου. Προσπάθησε να εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και ότι θέλεις τον χώρο σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν που θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις καθώς αργότερα θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον επαγγελματικό χώρο υπάρχουν πρόσωπα που δεν ικανοποιούνται με το ομαδικό πνεύμα που σε διακατέχει. Θα προσπαθήσουν να σε περιορίσουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπόγεια παιχνίδια θέλοντας να βάλουν εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη. Προσπάθησε να παραμελήσεις ανάλογες συμπεριφορές και να μην δώσεις σημασία γιατί οι συγκρούσεις θα είναι έντονες. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Αιγόκερω στις 14.07 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Παρθενος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Μήπως κάποιος/α που αγαπάτε σας κρύβει κάτι; Ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας σε αντίθεση με τον Δία και τον Πλούτωνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θολώνει το τοπίο της αγάπης καθώς θα μπορούσατε να προκαλέσετε το πρόσωπο που αγαπάτε, ίσως τον/την κάνετε να αισθάνεται σαν να είναι πιόνι στη δική σας σκακιέρα. Ίσως ο ένας από τους δυο σας προσπαθήσει να χειραγωγήσει τον άλλον κάνοντας συναισθηματικούς εκβιασμούς και χειρισμούς. Ο αγαπημένος σας ενεργεί εκφοβιστικά ή αβέβαια μαζί σας; Δείτε το ως σημάδι ότι ίσως είστε υπερβολικά μυστικοπαθείς σχετικά με τα δικά σας κίνητρα. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας, αλλά μπορείτε να είστε πολύ πιο διαλλακτικοί. Σταματήστε να γκρινιάζετε για τη συμπεριφορά των άλλων και κοιτάξτε μέσα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms