Quantcast

Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29/05 - 04/06/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 184

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 3/6 σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία νέα σχέση που σου ταιριάζει καθώς αναγνωρίζει το πρόσωπο που σε προσεγγίζει την ανάγκη σου για κοινή συμπόρευση και αντίληψη της ζωής. Φιλικά πρόσωπα δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα εκφράζοντας τα συναισθήματα τους, δημιουργείται ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό που απογειώνει τις αισθήσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 4/6 αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον με έντονο τρόπο. Αναδεικνύονται καταστάσεις στην οικογένεια που επηρεάζουν την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε επιλογές που θα σε αναγκάσουν να ωριμάσεις και να εξελιχθείς. Πιθανό είναι να προχωρήσεις στη δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή στη μετακόμιση σου από την πατρική ανοίγοντας τα φτερά σου. Νέες προτάσεις στον επαγγελματικό χώρο σου δίνουν ώθηση βοηθώντας να κλείσεις ένα κεφάλαιο που σου έχει προσφέρει τα μέγιστα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθά να απολαύσεις ξαφνικές προσκλήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές και να χάρη στην ανταλλαγή απόψεων διασκεδάζοντας με την ψυχή σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό και θα σου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία νέα επαγγελματική διαδρομή διευρύνοντας τους ορίζοντες σου. 

Ο Παρθενος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Ακολουθήστε τα σχέδια των φίλων σας και της οικογένειάς σας και δεν θα χάσετε. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να θέσετε τις ανάγκες των φίλων σας και των ανθρώπων στον κοινωνικό κύκλο σας πάνω από αυτές του αγαπημένου σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μικρή θυσία για κάποιον που σας έχει συμπαρασταθεί στο παρελθόν. Παρόλο που μπορεί να αλλάξετε το πρόγραμμα με τον αγαπημένο σας, θυμηθείτε τι σας έχει προσφέρει αυτός ο φίλος σας στις δύσκολες στιγμές σας. Εάν σας απασχολεί καιρό τώρα ένα αρνητικό ζήτημα στη σχέση σας, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με τη βοήθεια των φίλων σας. Είστε φιλικοί και συμπονετικοί, μαλακώνει η καρδιά σας, έτσι θα είναι ευκολότερο να επιτευχθεί γρήγορα ένας ευτυχισμένος συμβιβασμός. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κάνετε ένα μικρό εμπόδιο βουνό.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540