Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 04/12 - 10/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 184

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 4/12 και σε βοηθάει να βγεις από την εσωστρέφεια και να απολαύσεις έντονες στιγμές κοινωνικότητας και φλερτ. Απολαμβάνεις την προσέγγιση από νέα πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό και την καρδιά σου. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν και να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθά να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα που θα ενισχύσουν τα θεμέλια της σχέσης σου και θα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις για το κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου.

Στις 7/12 ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο ανανεώνει την διάθεσή σου αφού απογειώνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Μπορείς να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες που σχετίζονται με τα ταλέντα σου ή με πρόσωπα από το εξωτερικό που επιδιώκουν να συνεργαστούν μαζί σου. Μην χάσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για την βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις την επιρροή σου και να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες εμπειρίες.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο δημιουργώντας την ανάγκη να υπερβάλλεις σε διασκέδαση και κοινωνική ζωή. Μπορεί όμως να περάσεις με την συμπεριφορά σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα με τον κοντινό περίγυρο και το σύντροφό σου. Μέτρον άριστον για να απολαύσεις στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς χωρίς να προκαλέσεις την έντονη δυσαρέσκειά τους. 

Ο Παρθενος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Μια κοινωνική εβδομάδα σας περιμένει καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας κάνει άκρως κοινωνικούς, αυθόρμητους και σαγηνευτικούς. Προσκλήσεις θα μπορούσαν να εμφανιστούν από το πουθενά, οπότε μην κάνετε αυστηρά σχέδια, να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε όλους και όλα. Μια συζήτηση με κάποιον/α που σας γοητεύει το πνεύμα του θα μπορούσε να προκαλέσει μια ακαταμάχητη ερωτική χημεία και δεν θα σκεφτείτε δύο φορές πριν ενεργήσετε. Μια κοντινή εκδρομή με τους φίλους σας θα μπορούσε να σας αποκαλύψει το πάθος που κρύβει κάποιος/α για σας, ακόμα κι αν όλα φαντάζουν  γέλια και διασκέδαση. Για τους δεσμευμένους, ένα ημερήσιο ταξίδι θα ενισχύσει συναισθηματικά το δεσμό σας και θα σας φέρει πιο κοντά. Θα μπορούσατε να πάτε μαζί για πικ-νικ, σε μια συναυλία ή να δείτε μια ταινία και στη συνέχεια να περάσετε μια άκρως παθιασμένη και ρομαντική νύχτα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms