Quantcast

Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/09 - 02/10/2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 183

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα μπορεί να εξελιχθούν ευνοϊκά ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξαιρετικές εξελίξεις σε επιχειρηματικές δράσεις, φρόντισε όμως να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα γιατί οι πιθανές υπερβολές θα οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν αργότερα οικονομικό και ψυχολογικό κόστος.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό στις 29/9 δίνοντάς σου την δυνατότητα να αποκαταστήσεις τα οικονομικά σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να απολαύσεις στιγμές πολυτέλειας και ζεστασιάς με πρόσωπα που αγαπάς. Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και σε αυτά που σε ικανοποιούν καθώς ήρθε η στιγμή να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλλεις σε επίπεδο σπατάλης γιατί είναι βέβαιο πως μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα αν δεν διατηρήσεις το μέτρο και δεν είσαι προσεκτικός στον τρόπο που χρησιμοποιείς την ύλη.

Θετικό είναι το γεγονός πως ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 2/10 δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Επαγγελματικές κινήσεις εξελίσσονται μεγαλύτερη ομαλότητα καθώς βρίσκεις λύσεις σε πιθανά προβλήματα. Μετρίασε τον παρορμητισμό και τον αυθορμητισμό που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση και θα εκνευρίσει πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. 

Ο Παρθενος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Το μυαλό σας είναι σε πλούσιους πελάτες και τα χρήματα καθώς η Αφροδίτη κινείται στον Ζυγό και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Για τις επόμενες εβδομάδες, ασχολείστε με πρακτικές δραστηριότητες, όπως την κατάρτιση του προϋπολογισμού σας και σχέδια πληρωμών. Καθιερώστε ένα νέο πρόγραμμα αποταμίευσης και κόψτε τις ακριβές δαπάνες, θα συγκεντρώνετε χρήματα για να κάνετε τόσα πράγματα μαζί με τον αγαπημένο σας. Η σχέση σας γίνεται πιο σταθερή, καθώς νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Δεν χρειάζεται καν να δείξετε την αγάπη σας με ακριβά δώρα, αρκεί να εκδηλώσετε έμπρακτα την εκτίμησή σας και την ευγνωμοσύνη σας στο πρόσωπο που είναι αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Προχωρώντας αργά και σταθερά, μπορεί πραγματικά να σας ανοίξει τις πόρτες προς τη δέσμευση.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms