Quantcast

Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 14/06 - 20/06/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 180

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Παρθένε, με τις εκλείψεις να είναι πια παρελθόν η επαγγελματική σου ζωή βιώνει αλλαγές που μπορεί να μην σε ευχαριστούν. Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 14 Ιουνίου δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση σε επαγγελματικές επιλογές και προτάσεις. Φρόντισε να μην εμπιστευτείς αυτούς που δεσμεύονται με μεγάλα λόγια γιατί αργότερα το πιθανότερο είναι να ανακαλύψεις ψέματα και παρανοήσεις που τελικά θα σε απογοητεύσουν

Αισθηματικά

Η ανάγκη να κινηθείς ομαδικά με το ταίρι σου σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να λειτουργήσετε από κοινού. Ο δεσμός γίνεται ισχυρότερος αρκεί να σέβεται ο ένας τον προσωπικό χώρο του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρχουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα. Σημαντικό είναι να υπάρχει κοινή προσέγγιση σε προσωπικό επίπεδο καθώς αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιλογές σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νιώθεις ότι βιώνεις μία περίοδο αστάθειας στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν είναι ευκρινές πώς θέλεις να κινηθείς. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14 Ιουνίου δημιουργεί συνθήκες ανατροπών στην καθημερινότητα. Οι πολλές απαιτήσεις και υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Αυτό σου δημιουργεί έντονο άγχος και νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθουν στον συναδελφικό περίγυρο. Προσοχή γιατί οι επιπτώσεις θα είναι έντονες και δυσάρεστες για εσένα. 

Ο Παρθενος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Ελέγξτε εκείνους τους ανθρώπους που κάνετε παρέα: Σας δίνουν σωστές συμβουλές; Είναι ευχάριστοι ή υπερπροστατευτικοί; Σας προτρέπουν σε θετικές ή εγωιστικές ενέργειες; Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι αναγκαίο να είστε με φίλους που σας παρέχουν υποστήριξη και συμπόνια. Προσπαθώντας όμως να τους κάνετε όλους ευτυχισμένους βάζετε τις ανάγκες σας στην άκρη. Εκτός αυτού ελέγξτε αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ανταποκρίνεται στα συναισθήματά σας. Φωτίζει τη διάθεσή σας ή νιώθετε να ασφυκτιείτε; Καλύτερα θα πρέπει να αποφεύγετε άτομα που έχουν ιδιοτελείς σκοπούς και δεν ανταποκρίνονται στα ιδανικά και τις αξίες σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πρώτα και στη συνέχεια συναντήστε τον αγαπημένο σας αργότερα, όταν θα λάμπετε μέσα σας.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-06-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms