Quantcast

Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/10 - 31/10/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 90

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Τα παιχνίδια της Αφροδίτης από τον Τοξότη θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή άμεσα αυτή την εβδομάδα καθώς προσπαθείς να βρεις ισορροπία μεταξύ της απογοήτευσης και της απόλυτης αισιοδοξίας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 δεν αποκλείεται να σε φέρει αντιμέτωπο με καταστάσεις που θα επηρεάσουν την κρίση σου και θα οδηγήσουν σε αυταπάτες και εξιδανικεύσεις. Σημαντικό είναι να αποφύγεις τα συμπεράσματα τόσο στη σχέση σου όσο και σε οικονομικές υποθέσεις καθώς είναι εύκολο να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές που θα φέρουν την απογοήτευση.

Στις 28/10 οι συνθήκες αλλάζουν καθώς η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις πληγές και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον σύντροφό σου. Ξεχνάς όλα αυτά που σε στεναχώρησαν και επικεντρώνεσαι με αισιοδοξία σε ένα κοινό μέλλον που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή καθώς έρχονται στη ζωή σου για να σε ωθήσουν σε μία νέα προσωπική κοσμοθεωρία, σε νέους στόχους και νέες πνευματικές διαδρομές που εκφράζουν.

Σημαντική είναι η μετακίνηση του Άρη στον Σκορπιό για εσένα στις 30/10 αφού με την διέλευση του αυτή φροντίζει να αυξήσει κατακόρυφα τις απαιτήσεις σε καθημερινό επίπεδο. Στον εργασιακό χώρο δεν αποκλείεται να φορτωθείς περαιτέρω υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να δημιουργήσουν άγχος και ασφυξία. Αξιοποίηση των καλό προγραμματισμό αποφεύγοντας έτσι την στενοχώρια, την γκρίνια και την κυκλοθυμία που μπορεί να αναπτυχθούν στο εργασιακό περιβάλλον προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις. Εκτονώνοντας την ένταση σε ένα είδος άσκησης που σε ικανοποιεί θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να αποδώσεις τα μέγιστα διεκπεραιώνοντας καθετί που έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ο Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δύδυμο

Μήπως είστε σε μια υγιή αλλά λίγο βαρετή σχέση; Μήπως έχει σβήσει το πάθος εξαιτίας της ρουτίνας και νιώθετε να πατάτε σε αποσταθεροποιητικό έδαφος; Με τον Άρη στον Σκορπιό και στον έκτο οίκο σας, της ανάλυσης και της ρουτίνας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αγωνίζεστε περισσότερο από το συνηθισμένο να ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη. Μην υποτιμάτε τη δύναμή σας, ακόμα και όταν είστε αναστατωμένοι, οι άλλοι μπορούν να διαισθανθούν την ενέργειά σας. Εάν είστε μελαγχολικοί ή δεν μιλάτε, καταπίνοντας οποιαδήποτε συμπεριφορά του αγαπημένου σας, ο κόκκινος πλανήτης θα σας ενεργοποιήσει να ξεσπάσετε ενστικτωδώς. Μη φοβάστε τα μικρά κύματα στη θάλασσα της αγάπης, αν κινηθείτε διπλωματικά θα αποφύγετε μελλοντικά τις τρικυμίες.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms