Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/11 - 03/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 95

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος τον άξονα σου με τον Τοξότη στις 27/11 σε φέρνει στο προσκήνιο. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται υπό την εξέταση του Κρόνου από τους Ιχθύες και αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις και ολοκλήρωση κύκλων με πρόσωπα που νιώθεις ότι δεν μπορούν πια να ανταποκριθούν σε ότι σε ικανοποιεί. Εγωκεντρισμός και ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι εύκολο να οδηγήσουν την προσωπική σου ζωή στην κόψη του ξυραφιού και να προχωρήσεις σε επιλογές που δεν θα είναι εύκολες και θα προκαλέσουν πληγές. Απέφυγε τις ευθείες αντιπαραθέσεις για να υπάρχει αρμονία.

Με τον Ερμή να περνάει στον Αιγόκερω στις 1/12 μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψεων που δεν είναι εύκολο με εκφράσεις. Ντρέπεσαι στον εαυτό σου και παρατηρείς το περιβάλλον γύρω σου χωρίς να επικοινωνείς τα συναισθήματά σου. Οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και επιχειρηματικές προτάσεις θα σε απασχολήσουν. Καλό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθά να διεκδικήσεις με ορθολογική σκέψη και ωριμότητα το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο από τους ανωτέρους σου στον χώρο της καριέρας.

Με την Αφροδίτη από τον Ζυγό να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 3/12 είναι πιθανόν να έρθει στην επιφάνεια ζήλια και ανασφάλεια που θα προκαλέσει υπερένταση στην προσωπική σου ζωή. Οφείλεις να αφήσεις το περιθώριο την καχυποψία και τις αμφιβολίες που σε ωθούν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ήρεμα και ισορροπημένα στην σχέση σου. Καλό είναι ακόμα να έχεις στο νου σου ότι μία νέα γνωριμία μπορεί να εκτοξεύσει το καρδιοχτύπι και την ένταση. Οφείλεις όμως να αφήσεις κάθε φόβο και ανασφάλεια στο περιθώριο, διαφορετικά δεν θα μπορέσεις να την απολαύσεις. 

Ο Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δύδυμο

Η χαρά και η ευτυχία είναι για σας! Η πανσέληνος στους Διδύμους φωτίζει τις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας, αναζωογονώντας τη ζωή σας με κάθε τρόπο. Απελευθερώστε τις βαριές υποχρεώσεις και στείλτε τους τοξικούς ανθρώπους μακριά σας. Τώρα είναι η στιγμή να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι καλύτερο για τον εαυτό σας. Αξιολογήστε την ερωτική ζωή σας. Είστε σε μια σχέση που αξίζει τις προσπάθειές σας και καλύπτει τις προσδοκίες σας; Μη ζητάτε συγγνώμη που απαιτείτε για τον εαυτό σας, τώρα το φεγγάρι σας καλεί να διεκδικήσετε μόνο για σας. Μήπως είχατε βαρεθεί να φλερτάρετε με ανθρώπους που δεν σας κεντρίζουν το πνεύμα; Σταματήστε να κάνετε κάτι που κατά βάθος δεν σας αρέσει και αρχίστε να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας ευγενικά και με αγάπη. Ο θρόνος είναι δικός σας δικαιωματικά!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω