Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Δίδυμοι - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 79

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

 

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο επιφυλακτική θα είναι η στάση σας στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν, ενδεχομένως να απορρίψετε μια καινούργια πρόταση που θα σας κάνουν, δε θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε. Αλλαγές θα θελήσετε μετά τις 25 του μήνα, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, τότε θα είστε σε θέση να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε. Η διορατικότητα και η κοινωνικότητά σας θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέες διόδους επικοινωνίας, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή σας δυσκολεύουν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε και να δώσετε την απαιτούμενη λύση. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα επιτύχετε επανασύνδεση, οι ενέργειές σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Εσείς που ψάχνετε εργασία ή αναζητάτε μια καινούργια ερωτική αρχή, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, προμηνύεται νέο ξεκίνημα. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι