Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17/02 - 23/02/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 88

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 δημιουργώντας εμπόδια και ασυνεννοησία σε ότι αφορά τα ζητήματα της καριέρας σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Φρόντισε να μην ξεκινήσεις νέα πράγματα γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που επιθυμείς. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες επικεντρώνοντας ποια όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την καριέρα και την ανάγκη να καταξιωθεί της στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο σου. Η δημόσια εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο και είναι αυτή που σε ενδιαφέρει κυρίαρχα καθώς θέλεις να ανέβεις επαγγελματικά σκαλιά διακαώς.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες και να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και κυρίως σε υποθέσεις σε σχέση με τρίτους. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να επανέρχονται προτάσεις από το παρελθόν που σε αφορούν και να τις επανεξετάζεις. Σκέψου καλά πως θα χειριστείς την οποία υπόθεση γιατί μπορεί να έχεις και οικονομικό όφελος από τις εξελίξεις.

Ο Δίδυμος το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms