Quantcast

Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29/05 - 04/06/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 95

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 3/6 επηρεάζει άμεσα οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις οικονομικής φύσεως που θα σε ενθουσιάσουν το πεδίο της καριέρας. Οφείλεις μόνο να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου αποφεύγοντας να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Παράλληλα καλό είναι οικονομικά να είσαι φειδωλός στις κινήσεις σου ώστε να μην υπάρξουν ζητήματα που θα ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Πάθος και φαντασία ανανεώνουν την σχέση σου και δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο σταθερότητας στη ζωή σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα με τον Τοξότη στις 4/6 αναδεικνύει ζητήματα που αγγίζουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα ακόμα βήμα στο οποίο θα ανοίξεις τα φτερά σου και θα λειτουργήσεις από κοινού με πρόσωπα που έχετε ίδια αντίληψη και διάθεση για εξέλιξη. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται ακόμα να φωτίσουν την προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται για να σε οδηγήσουν σε ένα νέο επίπεδο σύνδεσης και συντροφικότητας που σου ταιριάζει.

Ακόμα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά και παρασκηνιακές διεργασίες με εκβιαστικό τρόπο. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην χαθείς στον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου που θα σε οδηγήσουν σε εσφαλμένες επιλογές. Αφουγκράσου την διαίσθηση σου και βάλε στο περιθώριο πρόσωπα πού εμπιστευόσουν όμως τώρα αναγνωρίζεις πώς λειτουργούν εις βάρος σου στον χώρο της δουλειάς. 

Ο Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δύδυμο

Η ομορφιά και ο αισθησιασμός είναι πολύ σημαντικά τώρα για σας, αναζητάτε άτομα ποιοτικά τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα, ειδικά κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον αισθησιακό και ασφαλή δεύτερο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Βρείτε τρόπους για να απολαύσετε τον έρωτα με όλες τις αισθήσεις σας. Πάρτε ένα μπουκέτο λουλούδια και απολαύστε ένα γεύμα με τον αγαπημένο σας κάτω από το φως των κεριών, δίπλα στη θάλασσα. Αυτή η κοσμική πλανητική όψη σας καλεί να εκφράσετε τον εαυτό σας με σαφήνεια και σιγουριά και να μη στέλνετε αντιφατικά μηνύματα στους θαυμαστές σας και τον αγαπημένο σας. Κι αν μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει την αγάπη σας, κάντε το και θα λάβετε ανταπόκριση. Είναι τα μικρά πράγματα της ζωής που σας φέρνουν πιο κοντά!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540