Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 90

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Δίδυμε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 30.11 παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και ανατροπές επηρεάζοντας σημαντικές σχέσεις για εσένα. Στις 01.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για συμφωνίες και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Δείξε προσοχή στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη. Η αντιδραστικότητα και η υποβόσκουσα νευρικότητα από την πλευρά σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα εάν δεν είσαι εγκρατής στη συμπεριφορά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που έρχονται αιφνιδιαστικά για να τονίσουν την ανάγκη για μία νέα κατάσταση στη ζωή σου. Προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν και δείξε διάθεση ώστε να ξεφύγεις από παλιότερες συμπεριφορές και προκαταλήψεις που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή και την εξέλιξή της.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στο πεδίο των συνεργασιών. Είναι απαραίτητο να ξεκολλήσεις από ανασφάλειες και αμφιβολίες που επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή και να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο με πρόσωπα που θεωρείς ότι μπορείς να εμπιστευτείς. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 06.12 σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο και να εξομαλύνεις τις σχέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε καθημερινό επίπεδο. 

Ο Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δύδυμο

Είναι η ακαταστασία του μυαλού σας που θολώνει την πορεία της σχέσης σας; Η αρμονική Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον οργανωμένο έκτο οίκο σας σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον μυστικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σας βοηθά να βάλετε τάξη στις αναλυτικές και χαώδεις σκέψεις σας. Εάν η εργασία σας ή/και τα οικονομικά σας παραπαίουν κι αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας, το πρώτο βήμα είναι να αντιμετωπίσετε τα πρακτικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας: Η διατήρηση αυτού του χάους στη ζωή σας είναι ένας βολικός τρόπος για να αποφύγετε βαθύτερα ζητήματα. Αλλά μπορείτε κάλλιστα να διαπιστώσετε ότι με την αντιμετώπιση των καθημερινών σας υποχρεώσεων θα νιώσετε ψυχική ηρεμία.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms