Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 82

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Δίδυμε, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτείται από την νέα Σελήνη και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο και τα θέματα της οικογενείας στο σε απασχολούν για ακόμη μία φορά. Προς το τέλος της εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό φωτίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και των αισθηματικών σου και η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου και σε ωθεί να κάνεις νέες αρχές σε οικογενειακά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας. Η έντονη τάση να βρίσκεσαι στο οικείο περιβάλλον σου είναι χαρακτηριστική και αυτό που θέλεις είναι η ζεστασιά του σπιτιού σου και η συναναστροφή με τα άτομα της οικογενείας σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στη Παρθένο και είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με το σπίτι και την διακόσμηση του. Συναισθηματικά, θέλεις να περνάς αρκετές ώρες μόνο με το ταίρι σου στο δικό σου περιβάλλον και έχεις έντονη συναισθηματική αλλά και κυκλοθυμική τάση. Προσοχή σε τάσεις προσκόλλησης αλλά και κριτικής που μπορεί να φέρουν συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, καλό θα ήταν όμως να μην παρατηρείς μόνο τις λεπτομέρειες γιατί μπορεί να χάσεις την ουσία.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και η χαρά και η δημιουργία παίρνουν την σκυτάλη, με την διάθεσή σου να ανεβαίνει κατακόρυφα. Συναισθηματικά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο ταίρι σου και η έντονη αισθησιακή διάθεσή σου δίνει στην σχέση σου νέα ώθηση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κυκλοφορείς και κατακτάς τα πλήθη. Οι νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές αφού εντυπωσιάζεις με το κέφι και την αισιοδοξία σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι