Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 06/07 - 12/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 90

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Δίδυμε, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Στα μέσα της εβδομάδας καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς το πείσμα και η αδιαλλαξία μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές παρεξηγήσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και με αυτά που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Φωτίζεις με ευκολία τις ανάγκες σου και επιδιώκεις να τις εκφράσεις στο ταίρι σου, όμως είναι σημαντικό να περιορίσεις πιθανή εριστική και αλαζονική διάθεση που εκδηλώνεται πεισματικά από πλευράς σου. Το τέλος της εβδομάδας δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να απολαύσεις μοναδικές στιγμές για δύο όπου ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, είναι απαραίτητο όμως να ρίξεις τους τόνους καθώς ο εκνευρισμός που σε διακατέχει λόγω έντονων ανασφαλειών και φόβων που έρχεται στην επιφάνεια δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε ό τι αφορά οικονομικές συναλλαγές που θα σε προβληματίσουν μέσα στην εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις λόγω παρεξηγήσεων που μπορεί να προκύψουν. Το πείσμα δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν, φρόντισε να το περιορίσεις. Πιθανά εμπόδια σε οικονομικά σχέδια που έχεις απογειώνουν τη νευρικότητα, είναι απαραίτητο να περιορίσεις τα νεύρα για να δώσεις χώρο στον εαυτό σου ώστε να σκεφτεί λογικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δύδυμο

Δεν έχετε ποτέ έλλειψη από περιπετειώδεις ιδέες, οπότε μην ανησυχείτε. Αλλά με τον Άρη στον Κριό και στον φιλελεύθερο και μελλοντικό ενδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και στον ασφαλή δεύτερο οίκο σας, τα μελλοντικά σχέδιά σας χρειάζεται να τεθούν υπό έρευνα. Διερευνήστε τα πάντα χρησιμοποιώντας τη λογική σας κι αν κάτι σας ανησυχεί, φροντίστε να τεκμηριώσετε τους ισχυρισμούς σας. Επίσης, διερευνήστε κατά πόσον τα οράματά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αν είστε εσείς εκείνοι που προσπαθείτε για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της σχέσης σας, σταματήστε να αγωνίζεστε για να πείσετε το άλλο σας μισό σας να κάνει το δικό σας. Τώρα καθίσταται επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία σας στις κινήσεις σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms