Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 06/04 - 12/04/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 89

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Δίδυμε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού εντοπίζει ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα και να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Παράλληλα είναι σημαντικό να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες και καυγάδες που θα σε απογοητεύσουν. Εντόπισε τι είναι αυτό που σε ενοχλεί σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν σημαντικά.

Αισθηματικά

Ζητήματα που απασχολούν τις σχέσεις σου έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς ιδιαίτερη ψυχραιμία, διαφορετικά δεν αποκλείεται να αφήσουν αρνητικό αποτύπωμα στην προσωπική σου ζωή. Οι ισορροπίες που καλείσαι να κρατήσεις είναι λεπτές καθώς η ένταση είναι αυξημένη και δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική κρίση και ωριμότητα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αγάπη καθώς φαίνεται να γεννούν συναισθήματα και πάθος με την παρουσία τους. Να θυμάσαι μόνο ότι η συγκρουσιακή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για να επικρατήσει η αρμονία που απαιτείται και μπορεί να αποτρέψει την θετική έκβαση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από σημαντικές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο και ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα που σε απασχολούν με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς. Οφείλεις να εξαντλήσεις τις προσπάθειές σου για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως παράλληλα καλείσαι να αφήσεις πίσω σου συμπεριφορές και αντιδράσεις που δεν ωφελούν και δεν σε βοηθούν στις οποίες εξελίξεις. Το ένστικτο σε καθοδηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται και να μπορέσεις να έχεις σημαντικά κέρδη από συμφωνίες ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν σημαντικά.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δύδυμο

Αισθάνεστε πλήξη και μονοτονία στη ζωή σας; Λάβετε υπόψη σας την ώθηση της πανσελήνου στον Ζυγό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και αφήστε ελεύθερο το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας! Ίσως περιμένατε πολύ καιρό να εκφράσετε σε κάποιον/α το πάθος σας και τώρα είναι καιρός να πάρετε την πρωτοβουλία. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να βιαστείτε, διαφορετικά θα παραλείψετε σημαντικά βήματα. Απλά προς το παρόν μην πάρετε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Διασκεδάστε, φλερτάρετε, στείλτε ένα καυτό μήνυμα σε κάποιον/α και βάλτε αλατοπίπερο στη ζωή σας. Είστε τόσο απασχολημένοι που δεν έχετε χρόνο για τον αγαπημένο σας; Το φεγγάρι σάς ζητά να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας στο σύντροφό σας, διαφορετικά η αγάπη θα προσπεράσει.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες 10 μέρες του Απρίλη για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms