Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 90

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Δίδυμε, ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται άμεσα σε ταλέντα που μπορεί να έχεις και θέλεις να εξελίξεις. Προσοχή μέσα στην εβδομάδα γιατί η έπαρση και η διάθεση να επιβληθείς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα λόγω των σκληρών όψεων του Ερμή με Πλούτωνα και Κρόνος στον Αιγόκερω και ανάδρομο Άρη στον Κριό. Συγκράτησε παραλογές και καχύποπτες σκέψεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Δεν είναι η καλύτερη εβδομάδα για σημαντικές συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου. Αυτό θα είναι αρκετό να εγείρει εντάσεις και να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη της συντροφικότητας και των έντονων συναισθημάτων που σου προκαλούν. Η αλαζονεία και οι υπερβολές λόγω των έντονων ασφαλειών που νιώθεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις οποίες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και επικεντρώνει την σκέψη σου κυρίως στην καθημερινότητα και στο πως να δώσεις λύσεις σε εργασιακά ζητήματα που έχουν προκύψει. Η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσει να βρεις την κατάλληλη λύση καθώς μπορείς με αμεσότητα να διακρίνεις τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Προσοχή σε εμμονές και επικριτική διάθεση που θα κουράσουν στο εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. 

Ο Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δύδυμο

Κάντε κάτι για να αποφύγετε το δράμα. Ακόμα κι αν αυτό το αρνητικό ζήτημα σιγοβράζει συνέχεια στο μυαλό σας, παραμείνετε ήρεμοι. Ο Ερμής στον Ζυγό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και δημιουργεί σκληρές και σκοτεινές σκέψεις, παλεύετε με τις σκιές σας, δεν μπορείτε να λειτουργήσετε τώρα με την έμφυτη λογική σας και τη διπλωματία σας. Αλλά ο στρουθοκαμηλισμός δεν θα διώξει το πρόβλημα. Μιλήστε αλλά προσέξτε τα λόγια σας, μην κατηγορείτε τον αγαπημένο σας, ούτε και να προσποιήστε ανοίγοντας μια αδιάφορη συζήτηση. Απλά να θυμάστε: Εξίσου σημαντικό είναι να λάβετε υπόψη σας τις απόψεις της άλλης πλευράς, έτσι ακούστε τον άλλον χωρίς διακοπή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms