Quantcast

Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 16/05 - 22/05/2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 91

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αναδεικνύονται καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς που οφείλεις να διαχειριστείς με ωριμότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και εμποδίζουν την προσωπική σου εξέλιξη. Βρες την χρυσή τομή μεταξύ διαίσθησης και απολύτου ρεαλισμού καθώς αυτά θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ορθολογικά και να πάρεις αποφάσεις που θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα. Μείνε μακριά από εμμονές και επικριτική διάθεση που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας του καθώς θολώνει το τοπίο και δεν σου επιτρέπει να έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να παρασυρθείς από τις αυταπάτες ή από πρόσωπα που προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου ενώ θέλουν να επωφεληθούν από τις επαγγελματικές σου επιλογές. Κάνε υπομονή και δώσε χρόνο σε προτάσεις και ευκαιρίες καθώς θα φανεί άμεσα αν πραγματικά σου ταιριάζουν.

Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 21/5 έχεις την ευκαιρία να βγεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και να διεκδικήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Απαραίτητο είναι να αξιοποιήσεις την ενεργητικότητά παίρνοντας θετικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μείνε μακριά από τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν έντονα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. 

\

Ο Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δύδυμο

Ρίξτε μια ματιά στις λεπτομέρειες αλλά μην το παρακάνετε. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό και στον αναλυτικό έκτο οίκο σας θα μπορούσε να σας βάλει σε δύσκολη θέση. Θέλετε να κάνετε ευγενή σχέδια και να μοιραστείτε την καθημερινότητά σας με τον αγαπημένο σας, αλλά εκείνα τα ενοχλητικά στοιχεία της προσωπικότητάς του πραγματικά επιβραδύνουν τις οριστικές αποφάσεις σας. Για να μπορέσετε να ενώσετε τις ζωές σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα, όπως τα οικονομικά και την κατανομή των καθημερινών υποχρεώσεων. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται και τόσο ρομαντικό, αλλά δίνοντας σημασία στα πρακτικά ζητήματα θα βοηθήσει πραγματικά τη σχέση σας να αντέξει σε μακροπρόθεσμη βάση. Θέτει τα θεμέλια για διαρκή ανάπτυξη και την ευτυχία.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-05-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση