Quantcast

Δίδυμος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/09 - 02/10/2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 92

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9 να σου δίνει σημαντική ώθηση, η εβδομάδα αρχίζει δυναμικά καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για πιθανές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή. Το πάθος κυριαρχεί και η ανάγκη να εκφράσει συναισθήματα με έντονο τρόπο είναι εντονότερη από πότε. Είναι εύκολο όμως να χάσεις το μέτρο και να υποθέσεις σε σφάλματα για αυτό φρόντισε να μετριάσεις κάθε υπερβολική αντίδραση και συμπεριφορά. Εξελίξεις θα υπάρξουν και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και να σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ζυγό στις 29/9 έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς στον άνθρωπό σου και να διαμορφώσεις ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον για δύο. Μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα με γενναιοδωρία και να φροντίσεις να διασκεδάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προσοχή σε εγωισμό και αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 2/10 και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ότι αφορά συμφωνίες ακίνητης περιουσίας. Αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς η επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον και μπορείς να ξεπεράσεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Είναι σημαντικό όμως να μην εγκλωβίζεσαι συναισθηματικά σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν φορτίζοντας την ψυχολογία σου. 

Ο Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δύδυμο

Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας στην αποπλάνηση! Η Αφροδίτη κινείται στον Ζυγό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνοντας το μαγνητισμό σας και το πάθος, είστε η χαρά της ζωής. Καθώς απολαμβάνετε την ευχάριστη παρέα των φίλων σας, κοιτάξτε τριγύρω, σίγουρα υπάρχει ένα ελκυστικό πρόσωπο φτιαγμένο για σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στείλετε ένα μήνυμα σε αυτόν/η που σας ενδιαφέρει, να πείτε το «ναι» σε μια καυτή ερωτική σχέση. Τα πλήθη των θαυμαστών σας θα αγαπήσουν την παιχνιδιάρικη, ερωτύλα πλευρά σας. Κι εσείς ως αντάλλαγμα, νιώθετε μεγάλη υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση, χάρη στη μοναδική ακτινοβολία σας, ζείτε τον έρωτα και τη ζωή. Μια γνωριμία έρχεται στη ζωή σας με μακροπρόθεσμο δυναμικό, κάποιος/α ο οποίος σας πλησιάζει με ευγένεια και ηρεμία και σας υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Απολαύστε το πάθος!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms