Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Δίδυμοι 15/07 - 21/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 88

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 δονεί για τα καλά τον τομέα υλικών και συναισθηματικών σου αναγκών, των ηθικών αξιών και της ερωτικής σου ζωής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις ή καταστάσεις που να προκύψουν και να σε οδηγήσουν στο να κλείσεις ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις κινήσεις που αφορούν επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Ο εκνευρισμός δεν δημιουργεί το καλύτερο δυνατό πλαίσιο, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις σου. Πιθανό επίσης είναι να νιώσεις ότι τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερα από αυτά που τους αναλογούν. Οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες καθώς χάνοντας το μέτρο δεν θα σε βοηθήσει στο να μπορέσεις να  δρομολογήσεις τις εξελίξεις με τον τρόπο που εσύ θέλεις

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω  κάνει εντονότερα από ποτέ τα συναισθήματα και μπορεί να δημιουργήσει έντονη καχυποψία και ζήλια σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος διαφορετικά θα την εκτονώσεις απότομα και εκρηκτικά και μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στις σχέσεις σου.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα τον αισθησιασμό και τον πόθο στην προσωπική σου ζωή, κάτι όμως που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Συναισθήματα ζήλιας πιθανά να έρθουν στην επιφάνεια και να ταλανίζουν τη σχέση σου. Πρόσεξε γιατί οι  αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές και οι συνέπειες  δυσάρεστες. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι