Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το σύμπαν σας φέρνει καλά νέα στην αγάπη. Αν καιρό τώρα προσπαθούσατε να βρείτε αυτόν/ην που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει, οι προσπάθειές σας ευοδώνονται, δεν θα είστε πια μόνοι! Η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας φέρνει μια σταθερή, προσηλωμένη σε σας σχέση, νιώθετε ότι είναι το άτομο που περιμένατε καιρό. Ως δυαδικό ζώδιο, πάντα αναζητάτε ούτως ή άλλως το άλλο σας μισό, και αυτό το ολόγιομο φεγγάρι θα μπορούσε να σας φέρει το πρόσωπο το οποίο σας συμπληρώνει τέλεια. Μια πλατωνική σχέση που ήδη έχει ανθήσει κατά τους τελευταίους έξι μήνες θα μπορούσε επίσης να γίνει πιο σταθερή. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε τα πράγματα επίσημα; Ή να κάνετε το μεγάλο επόμενο βήμα για να είστε μαζί;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Βρείτε τη δύναμη να πείτε «όχι» και μη δημιουργείτε υπερβολικά εξαρτώμενες σχέσεις. Η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει να την χαρείτε. Η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η Αφροδίτη στον μοναχικό δωδέκατο οίκο σας, σας συνιστούν να μη διακινδυνεύσετε τη χαρά και την ευτυχία σας όντας σε μια σχέση που πλέον δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα, θα υπάρξουν συνέπειες από την υπερβολική ενασχόληση και προσκόλληση. Προστατέψτε τον εαυτό σας τιμώντας τα όριά σας. Είναι πιθανό να δείτε τον αληθινό εαυτό του αγαπημένου σας, κάτι θα μπορούσε να αποκαλυφθεί που ίσως να μη σας αρέσει. Είχατε όμως αυτήν την αίσθηση για αυτό το άτομο, και τώρα οι υποψίες σας επιβεβαιώνονται για να δώσετε ένα τέλος. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι