Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί να είστε επιτυχημένοι επαγγελματικά, σας έχουν στρώσει το κόκκινο χαλί, αλλά τι γίνεται με την αγάπη; Ο καυτός Άρης βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, ενώ η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σας παγιδεύει στην ομίχλη, νιώθετε να σας τραβάνε σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις. Μήπως έχετε πετύχει  σε βάρος της αγάπης; Ή νιώθετε ότι κανείς στο παρελθόν δεν σας προσέφερε συμπόνια και ασφάλεια; Ή ενδεχομένως να απομακρύνατε εσείς κάποιον/α για να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Τώρα παρά το γεγονός ότι περπατάτε σε ένα δρόμο περιορισμένης ορατότητας, βλέπετε αχνά στο βάθος το φως του φεγγαριού, συνειδητοποιείτε ότι η ζωή δεν είναι μόνο φιλοδοξίες. Ίσως επίσης να αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει στο απόγειό σας επαγγελματικά, και τώρα ήρθε η ώρα για οικογένεια. Θυμηθείτε … έχετε κι εσείς δικαιώματα, όχι μόνο υποχρεώσεις!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ένας δύσκολος μήνας έρχεται στην αγάπη καθώς ο Άρης και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, ενώ η πανσέληνος φωτίζει το δομημένο και φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Είστε παγιδευμένοι μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεών σας και της ανάγκης σας για φροντίδα και αγάπη, όμως βρίσκεστε σε μια θολή ατμόσφαιρα, περιπατάτε στην ομίχλη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα μεγάλα όνειρά σας είναι σε αντίθεση με αυτά του αγαπημένου σας. Απαιτήσεις και καθήκοντα που σχετίζονται με την εργασία θα μπορούσαν επίσης να περικόψουν τον ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Περιμένετε έως ότου φύγει η ομίχλη και μην κάνετε μεγάλες αλλαγές.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου!

Κάλεσε 14540 μόνο 0.96/λεπτό ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι