Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ψάχνετε καιρό μια πιο οικεία σχέση, αναζητάτε την αίσθηση της σταθερότητας, θέλετε να ανήκετε κάπου, να ζήσετε έντονο πάθος και συναισθήματα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον παθιασμένο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Αν είστε ερωτευμένοι με κάποιον/α μιλάτε έντονα! Και τολμάτε να αποκαλύψετε την κρυφή πλευρά του εαυτού σας! Ίσως αποσαφηνιστούν τα συναισθήματα κάποιου/ας που ήδη λατρεύετε και τα οποία μέχρι τώρα ήταν στο σκοτάδι, νιώθετε ότι η συνάντηση αυτή ήταν προσχεδιασμένη από τη μοίρα. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι έκπληξη, διότι αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει ένα χρόνο ήδη. Κοιτάξτε πίσω ένα χρόνο για να δείτε τι ξεκίνησε αυτή η έκλειψη και ετοιμαστείτε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έχετε έναν καλό λόγο να εστιαστείτε εις βάθος στη σχέση σας, δεδομένου ότι η Σεληνιακή έκλειψη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας ταρακουνά με καταλυτικά γεγονότα τη σχέση σας τα οποία μπορούν να σας προκαλέσουν να αλλάξετε ριζικά το status quo. Εστιάζεστε τώρα στους από κοινού οικονομικούς πόρους σας, στο αν υπάρχει οικειότητα και εμπιστοσύνη. Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορούν να φέρουν ένα αιφνίδιο τέλος ή ξαφνικές εκδηλώσεις γεγονότων που προοιωνίζονταν από καιρό, έτσι αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σάς ωθήσει στα άκρα: Σε μια επισημοποίηση ή σε ένα τέλος. Αν έλθει το τέλος είναι γιατί κανείς από τους δυο σας δεν έχει τη διάθεση να συμβιβαστεί, ή ακόμα και να δώσει μια ευκαιρία στον άλλον. Ωστόσο, θα πρέπει να συγκεράσετε τα πράγματα κατά κάποιον τρόπο, πως θα επέλθει ειρήνη μεταξύ σας;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι