Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αφήστε πίσω σας το παρελθόν που πονάει και την κακεντρέχεια, πώς θα νιώσετε την αληθινή αγάπη; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, μαζί με τον Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σας ζητούν να δείτε την πνευματική πλευρά της αγάπης και της ζωής, έτσι θα μπορούσατε να φυτέψετε τους σπόρους για μια πιο πνευματική αγάπη. Ακόμα κι αν η καρδιά σας χτυπάει δυνατά για κάποιον/α, μην κάνετε καμία κίνηση αν προηγουμένως δεν καθαρίσετε τα παλιά συναισθηματικά συντρίμμια. Εάν μεταφέρετε σε κάποιον άλλον τις τραυματικές εμπειρίες της προδοσίας, δεν πρόκειται να ευτυχήσετε. Και φυσικά μην κάνετε το λάθος να πάτε πίσω σε εκείνο το άτομο που σας εξαπάτησε. Αν δεν τον/την έχετε ξεπεράσει ακόμη απευθυνθείτε σε έναν ψυχολόγο που μπορεί να σας βοηθήσει να το επιλύσετε. Ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη για ένα πράγμα που έχετε απολύτως εσείς την ευθύνη, τη δική σας ευτυχία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είστε έτοιμοι για ένα βαθύ μετασχηματισμό στη σχέση σας; Λοιπόν, είτε σας αρέσει είτε όχι, η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, μαζί με τον Άρη στον απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας αλλάζουν ριζικά και αμετάκλητα την ποιότητα της σχέσης σας. Υπάρχουν εμπιστοσύνη και οικειότητα μεταξύ σας; Συναισθηματική δέσμευση σε επίπεδο ψυχής; Αν ναι, το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσετε με το σύντροφό σας. Μέρος της πορείας αυτής της σχέσης εξαρτάται από το να γίνετε συναισθηματικά αληθινοί, χωρίς να κρύβεστε. Μην φοβάστε να αφήσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, στην πραγματικότητα, ίσως να μην έχετε καν άλλη επιλογή, καθώς τα συναισθήματα που έχετε προσπαθήσει να συγκρατήσετε θα μπορούσαν να ξεσπάσουν χωρίς προειδοποίηση. Αν η σχέση αυτή είναι ήδη νεκρή, ο χωρισμός αρχίζει και γίνεται ευδιάκριτος τώρα, επισημαίνοντας τις αντιθέσεις μεταξύ σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms