Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εσείς που είστε χαρούμενοι και εξωστρεφείς, τώρα θα αισθάνεστε ασυνήθιστα εσωστρεφείς και μοναχικοί για να αναζητήσετε την παρέα ενός άλλου προσώπου στη ζωή σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον μοναχικό δωδέκατο οίκο σας. Η επιθυμία σας να αποφύγετε τη σκληρή πραγματικότητα ή τις σχέσεις είναι ακόμη ισχυρότερη αυτό το μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το καθήκον σας είναι απλό: Καταστήστε σαφές στον εαυτό σας ποια είναι η ψευδαίσθηση και ποια είναι η πραγματικότητα. Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας έναν/ μια πρώην τον οποίο έχετε εξιδανικεύσει ή ίσως να έχετε κάποιου είδους άρνηση στην αγάπη που μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε. Φροντίστε τον εαυτό σας με προσοχή και λιγότερη ανησυχία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον πλανήτη της αγάπης την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, της φαντασίας και της διαφυγής, κάνετε τολμηρά όνειρα στη σχέση σας, αλλά προσοχή: Τι στηρίζεται στην αλήθεια και τι στο ψέμα; Η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, έτσι μην αφήνετε τη φαντασία σας να καλπάζει. Ο αγαπημένος σας μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερη συναισθηματική υποστήριξη τώρα, έτσι προσφέρετε τη συμπόνια και την αγάπη σας. Μπορεί ακόμα κάποιος από τους δυο σας να έχει να μοιραστεί με τον άλλον κάποιες μυστικές ή ευαίσθητες πληροφορίες που ταρακουνούν τη σχέση σας. Ίσως να είστε εσείς που ζητήσετε την υποστήριξη ενός φίλου ο οποίος σάς βοηθά να συνειδητοποιήσετε κατά πόσο αυτό το άτομο αξίζει να είναι στη ζωή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι