Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ήρθε η ώρα για μια επανάσταση στην ερωτική σας ζωή, να αναπνεύσετε φρέσκο αέρα, ταξιδεύοντας και βγαίνοντας από τη ζώνη της άνεσής σας. Ο Άρης στον Τοξότη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενισχύοντας το πάθος σας για εξερεύνηση και περιπέτεια και επεκτείνοντας τις ερωτικές επιλογές σας. Θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα αγάπη καθώς τώρα παίρνετε περισσότερα ρίσκα από το συνηθισμένο, ίσως ακόμη και να σας απομακρύνει από την πόλη σας και να σας ωθήσει σε νέα μέρη. Ακόμα κι αν είστε άτομα που ψάχνετε τα τετριμμένα, είναι τώρα καλύτερα να δείτε την πληθώρα των διαφορετικών ερωτικών επιλογών που υπάρχουν εκεί έξω. (Συν του ότι θα έχετε περισσότερα να θυμάστε από τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε).

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το πάθος μεταξύ σας αρχίζει να ξεθωριάζει επειδή η σχέση σας έχει κολλήσει σε μια ρουτίνα; Ο Άρης στον Τοξότη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας καλεί να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, ίσως ένα μακρινό ταξίδι το οποίο θα ανανεώσει το πάθος σας. Θα μπορούσε να υπάρξει επίσης κάποια ένταση λόγω του περιορισμού της ελευθερίας του ενός εκ των δυο σας και της ανάγκης του για περισσότερη ανεξαρτησία, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε τις περιττές διαμάχες, τον εγωκεντρισμό και την ανυπομονησία. Φυσικά, το αποτέλεσμα των περισσότερων συγκρούσεων είναι να καταλήξετε στο … κρεβάτι. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι να κάνετε μια δέσμευση που δεν είστε ακόμα έτοιμοι να πραγματοποιήσετε, σας αρκεί το γεγονός και μόνο ότι αγαπάτε με πάθος ο ένας τον άλλον.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms