Συναστρία σχέσης, προσωπικός χάρτης σχέσης

Εδώ μπορείτε να δείτε σύμφωνα με την αστρολογία ο προσωπικός χάρτης σχέσης για το δεσμό σας. Συμπληρώνετε τους αστρολογικούς σας χάρτες και βλέπετε τις αστρολογικές όψεις που υπάρχουν στην συναστρία σχέσης ζωδίων. Ο αστρολογικός χάρτης σχέσης σας δείχνει το κατά πόσο ταιριάζετε, σε ποιους τομείς ταιριάζετε και υπάρχει καλή επικοινωνία, τις ενδεχόμενες όψεις γάμου, απιστίας και γενικότερα τη συμβατότητά σας. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε την ώρα γέννησης του συντρόφου μπορείτε να βάλετε 12 το μεσημέρι. 

Ο προσωπικός χάρτης σχέσης και συναστρία σχέσης ζωδίων, διάλεξε την ημερομηνία γέννησης σου και του-της συντρόφου σου:

 

ΕΓΩ

ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ

Στη δωρεάν αυτή υπηρεσία αναλύεται ο προσωπικός χάρτης σχέσης προκειμένου να διαπιστώσει αν αστρολογικά διαθέτει μια καλή σχέση ή έναν γάμο. Ποια τα σημεία που πρέπει να λάβει υπόψη του ώστε να μην έχει προστριβές με το ταίρι του και αναλυτικά η ερωτική συναστρία ζωδίων. Ας δούμε αναλυτικά ποιες κατηγορίες θα αναλυθούν όμως:

Όψεις ιδανικής σχέσης και χημείας:

Υπάρχουν πολλές όψεις και αναλυτικά ο προσωπικός χάρτης σχέσης όπου μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι ταιριάζουν δυο άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Αρκεί να γνωρίζει κάποιος την ημερομηνία γέννησης για το άτομο το οποίο ενδιαφέρεται, έτσι μπορεί να δει αν οι πλανήτες σχηματίζουν τρίγωνα ή συνόδους, όψεις οι οποίες μαρτυρούν απόλυτη συμβατότητα στην αγάπη. Επίσης η συναστρία ζωδίων δείχνει αν η σχέση αυτή μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Αν υπάρχουν κάποια πλανητικά τετράγωνα τα οποία ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέξει διότι θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επικοινωνία.

Όψεις γάμου:

Ο προσωπικός χάρτης σχέσης δείχνει διάφορες πλανητικές όψεις όπου κάποιος θα τολμούσε να πει ότι είναι ικανή μια σχέση να φτάσει στο γάμο. Το να αλληλοσυμπληρώνεστε και να διαθέτει ένα πρόσωπο ότι δεν έχεις εσύ είναι μια ένδειξη μιας αρμονικής συμβίωσης στο μέλλον, όπου μπορεί να έχει κάποιος διάρκεια.

Δυσαρμονικές όψεις, απιστίας ή ασυμβατότητας χαρακτήρων:

Υπάρχουν και κάποιες πλανητικές όψεις στην συναστρία ζωδίων, που δηλώνουν ότι μια σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον. Θέματα επικοινωνίας, εκδήλωση ενδιαφέροντος, εξωτερίκευσης συναισθημάτων και άλλα στοιχεία του χαρακτήρα κάποιου μπορούν να σταθούν αφορμή για να μην εξελιχθεί μια σχέση κατά πως επιθυμεί κάποιος. Φυσικά και είναι αναστρέψιμες οι αρνητικές όψεις αν τις δουλέψετε από κοινού και φυσικά αν υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο μεριές.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms