Quantcast
21
09
2023

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Αφήστε την καρδιά σας να ανοίξει και την αγάπη να ανθίσει. Η Αφροδίτη στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 4 Σεπτεμβρίου, επομένως δίνετε τέλος στην ασάφεια και την απογοήτευση και καλωσορίζετε και πάλι το πάθος και την ευχαρίστηση. Γνωρίζετε τώρα αν θα προχωρήσετε ή όχι με εκείνη την παλιά αγάπη και διευθετείτε μια αρνητική κατάσταση στη σχέση σας που είχε αμαυρωθεί με κάποιου είδους απώλεια.

Αν μια δύσκολη κατάσταση δεν μπορεί να επιλυθεί από μόνη της, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να συμβιβαστείτε με αυτό που συνέβη ή πρέπει να τεθούν νέα όρια και κανόνες για να επιβιώσει η αγάπη αλλά και να ευδοκιμήσει η σχέση σας. Τώρα είστε πραγματικά σίγουροι για τα συναισθήματα τα δικά σας και του άλλου προσώπου, αποφασίζετε να επιστρέψετε στην αγκαλιά του ή αντίθετα να κλείσετε την πόρτα και να ξεκινήσετε από την αρχή. Να θυμάστε ότι όταν καταφέρετε να πιστέψετε στον εαυτό σας και ξεπεράσετε τον φόβο σας, η μεταμορφωτική δύναμη της αγάπης και της καλοσύνης κάνουν θαύματα.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η νέα Σελήνη στην Παρθένο προσδίδει την ανάγκη να εστιαστείτε στις λεπτομέρειες, γίνεστε πιο αναλυτικοί και προσεκτικοί στις σκέψεις σας και τις ενέργειές σας. Δίνετε σημασία σε πράγματα που αφορούν την καθημερινότητά σας και την εργασία σας, διευθετείτε ζητήματα με την υγεία σας. Βάζετε τάξη και οργάνωση στη ζωή σας, επιδιορθώνετε τα προβλήματα και αλλάζετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στην Παρθένο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία επαναφέροντας την αρμονία στην επικοινωνία και επιφέροντας βαθιά ανάλυση και προσήλωση στην λεπτομέρεια. Είστε τώρα περισσότερο παρατηρητικοί, δεν αφήνετε να σας παρασύρουν τα μεγάλα λόγια, έχετε τάξη και οργάνωση στις σκέψεις σας.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η πανσέληνος στον Κριό σας ωθεί προς νέα ξεκινήματα χάρη στη δύναμη, την τόλμη και το θάρρος σας. Οι ενέργειές σας είναι πιο άμεσες και με την αυτοπεποίθησή σας καταφέρνετε να νικήσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Μπορεί να απομακρυνθείτε από κάποιες σχέσεις αφού τώρα συνειδητοποιείτε ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην προσωπική σας εξέλιξη.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS