Quantcast
12
06
2021

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Αντίσταση και επανάσταση έρχονται στο προσκήνιο καθώς στις 15 Ιουνίου ο Κρόνος στον Υδροχόο θα βρεθεί για δεύτερη φορά μέσα στο έτος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ένας αστρολογικός συνδυασμός που θα έχει επιρροή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτή η δεσπόζουσα αστρολογική όψη του 2021 υποδηλώνει σύγκρουση και ένταση μεταξύ της εξουσίας και των κανόνων από τη μια πλευρά και της ανάγκης για ελευθερία και άρση των περιορισμών από την άλλη.

Ο Κρόνος κυβερνά τα όρια, το υπάρχον status quo, τη θέσπιση νόμων και κανόνων. Ο Ουρανός είναι η συλλογική αφύπνιση και η ανακάλυψη, ο επαναστάτης, η καινοτομία στην τεχνολογία. Σε τετράγωνο μεταξύ τους δημιουργούνται συγκρούσεις στην κοινωνία, την πολιτική, τους περιοριστικούς κανόνες και την ασφάλεια. Έντονες, ίσως και βίαιες, διαμαρτυρίες έχουν σκοπό να ανατρέψουν το υπάρχουν κοινωνικό κατεστημένο, η γη σείεται, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με σεισμούς και κλιματικές ανατροπές. Αυτή η όψη εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα κοινωνικά μέσα και την εξάπλωση της παραπληροφόρησης, επαναστατούμε ενάντια των περιορισμών για την διεκδίκηση της ελευθερίας μας.

Αναλυτικά:

Στις 2 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο τονίζει την ανάγκη για θαλπωρή και φροντίδα, θέλετε να νιώθετε σίγουροι για την αγάπη των άλλων και ασφαλείς. Γίνεστε περισσότερο νοσταλγικοί και ευαίσθητοι, έχετε ανάγκη από προστασία και ασφάλεια.

Στις 10 Ιουνίου, η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους δημιουργεί μια νέα αρχή σε σχέση με την επικοινωνία, τις διαπραγματεύσεις, την κοινωνική δικτύωση και τα ταξίδια. Κατακλύζεστε από διάφορες πληροφορίες, ίσως οι επικοινωνίες είναι δύσκολες όπως επίσης οι σχέσεις με τους συγγενείς σας, τους γείτονες και τα αδέλφια σας.

Στις 11 Ιουνίου, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει έναν ενθουσιασμό στη ζωή, έχετε διάθεση για γέλιο και παιχνίδι, αλλά και μια εγωκεντρική τάση να επιβληθείτε και να είστε οι ηγέτες. Έχετε μια εντυπωσιακή παρουσία και μεγάλη αυτοπεποίθηση, η δράση σας εστιάζεται στο φλερτ και τα παιδιά και είναι γεμάτη πάθος και ζεστασιά.

Στις 22 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και επαναφέρει την αρμονία στην επικοινωνία, την ομαλή μετάδοση γνώσεων και ιδεών, την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της συνομιλίας. Αν υπήρξαν παρεξηγήσεις με κάποιους, τώρα είστε πρόθυμοι να τις επιλύσετε με χιούμορ και διπλωματία.

Στις 24 Ιουνίου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει ανταμοιβές στον αγώνα σας στη ζωή, στην καριέρα σας αλλά και τη σχέση σας με τους ανωτέρους σας και τις αρχές. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και αναγνωρίζετε ότι μέσω των εμπειριών και των καρμικών μαθημάτων στη ζωή θα πάτε μπροστά.

Στις 27 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Λέοντα αυξάνει το πάθος στην ερωτική σας ζωή, είστε γενναιόδωροι και στοργικοί, έχετε την ανάγκη για ενθουσιασμό και διασκέδαση. Γίνεστε περισσότερο ρομαντικοί και γενναιόδωροι, η αυθόρμητη και διασκεδαστική συμπεριφορά σας μαγνητίζει.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms