06
03
2021

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

 

 

 

Αφήστε στην άκρη τη βαρετή ρουτίνα σας, κάντε πράγματα που διεγείρουν το μυαλό σας και σας ευχαριστούν. Στις 4 Μαρτίου, ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και κατευθύνει τη δράση σας σε πνευματώδεις δραστηριότητες, σε άφθονη επικοινωνία και κινητικότητα. Κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δραστηριοποιήστε στο διαδίκτυο, ίσως όμως και να εξοργιστείτε αν οι άλλοι σας σπρώξουν να κάνετε πράγματα ανιαρά.

Αναλυτικά:

Στις 13 Μαρτίου, η νέα Σελήνη στους Ιχθύς σας ζητά άνευ όρων αγάπη και συμπόνια, να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας χωρίς το φόβο της απόρριψης. Κάνετε νέα όνειρα για το μέλλον, αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν και ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Τώρα μπορείτε να συγχωρήσετε τα άτομα που σας έβλαψαν ή εσείς να ζητήσετε συγχώρεση από τους άλλους για τα λάθη του παρελθόντος.

Στις 16 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύς αυξάνει τη διαίσθηση και την φαντασία σας καθώς επίσης την ομίχλη στις σκέψεις σας και τις ψευδαισθήσεις σας. Είστε ιδιαίτερα διαισθητικοί και μπορείτε να αποσαφηνίσετε τις ενδόμυχες προθέσεις των άλλων ανθρώπων. Το μυαλό σας τρέχει σε έναν ονειρικό κόσμο, βλέπετε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν.

Στις 21 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Κριό προσδίδει πάθος στην αγάπη και τη ζωή, θέρμη στα συναισθήματα και ενθουσιασμό στο ερωτικό παιχνίδι. Έχετε αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, αμεσότητα και ευθύτητα στο να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Θέλετε να είστε εσείς οι ηγέτες στην αγάπη και αναζητάτε κάποιον με δυναμισμό και θάρρος στη ζωή.

Στις 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στον Ζυγό σας ζητά να εξισορροπήσετε το «εγώ» με το «εμείς», να αγωνιστείτε για την αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας στις σχέσεις σας. Μάχεστε για τη δικαιοσύνη και την ειρήνη, γίνεστε περισσότερο συμβιβαστικοί, θέλετε να παίρνετε και να δίνετε εξίσου.

 

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
6/3/2021