21
06
2024

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Μεταμορφώστε το περιβάλλον και τη ζωή σας, πιστέψτε ότι τα μεγάλα οράματά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Στις 3 Ιουνίου, ο Δίας στους Διδύμους θα βρεθεί σε ένα ευμενές τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο κάνοντάς σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο οποιασδήποτε κατάστασης. Αισθάνεστε πιο ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι καθώς αποκαλύπτετε κάτι που ήταν κρυφό ή μυστήριο, οι γνώσεις σας, η προσωπική σας δύναμη και οι οικονομικοί πόροι σας μπορούν να βελτιωθούν με ελάχιστη έως καθόλου προσπάθεια. Εκφράζετε τη φιλοσοφία σας με άνεση ενώ η απίστευτη δημιουργικότητά σας μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Έχετε την ικανότητα και επιθυμείτε να ξεφύγετε από το παρελθόν σας και να ξεκινήσετε εκ νέου καθώς ξέρετε πώς να ενεργείτε σωστά και ηθικά. Τα επιφανειακά θέματα δεν σας αρκούν γιατί θέλετε να μπείτε πιο βαθιά και να δείτε τι κρύβεται, να ανακαλύψετε την αλήθεια σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το να έχετε ήθος και αξίες είναι σημαντικό για σας καθώς γνωρίζετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός σας χαρίζει πάθος και δύναμη, πνευματικότητα και καλή τύχη για να πετύχετε στη ζωή.

Αναλυτικά:

Στις 3 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους, στο ζώδιο το οποίο είναι κυβερνήτης, προσδίδει οξύνοια, διπλωματία και πειθώ στα λόγια σας. Η ταχύτητα στο μυαλό σας βοηθά στην άμεση αντίληψη και επίγνωση των καταστάσεων. Μεταδίδετε άφθονες πληροφορίες και συζητάτε μια ευρεία ποικιλία θεμάτων.

Στις 6 Ιουνίου, η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια χαρούμενη και ανέμελη νότα στις σχέσεις σας, έχετε ανάγκη για κοινωνικό πειραματισμό και κάνετε  οτιδήποτε για να απομακρύνετε την ανία και την πλήξη. Μπορείτε να βρείτε εύκολα λύσεις στα προβλήματά σας χάρη στην τέχνη της επικοινωνίας και την ικανότητά σας να ακούτε τις απόψεις του άλλου.

Στις 9 Ιουνίου, ο Άρης στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου προσδίδει στις ενέργειές σας επιμονή και υπομονή, δεν βιάζεστε να υλοποιήσετε το στόχο σας, κάνοντας αργά και προσεκτικά βήματα και όντας προσεκτικοί. Μπορεί όμως το πείσμα σας και η προσκόλλησή σας στα υλικά αγαθά να σταθούν εμπόδιο στην αρμονία των σχέσεών σας.

Στις 17 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο εμποτίζει τις σχέσεις με φροντίδα και έντονα συναισθήματα, ασφάλεια και οικειότητα. Νιώθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αναζητάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν της παιδικής σας ηλικίας και στις ρίζες σας. Διαισθητικά αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις των άλλων.

Στις 17 Ιουνίου, ο Ερμής στον Καρκίνο εμποτίζει τις συζητήσεις με έντονο  συναίσθημα, είστε πιο ζεστοί και τρυφεροί στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Έχετε υπερβολική ευαισθησία στην κριτική των γύρω σας ενώ με τη διαίσθησή σας μπορείτε να αντιληφθείτε το βάθος των λόγων του άλλου.

Στις 22 Ιουνίου, η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, τον αγώνα για επαγγελματική άνοδο και βελτίωση της κοινωνικής θέσης σας. Η ανταμοιβή αυτής της πανσελήνου είναι ευνοϊκότερες συνθήκες στη ζωή σας και επαγγελματική επιτυχία.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms