Quantcast
20
05
2022

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Δύναμη και ενθουσιασμό, αισιοδοξία και γενναιοδωρία σας χαρίζει ο Δίας που από τις 11 Μαΐου θα εισέλθει στον Κριό. Ο πόθος σας για μια συναρπαστική ζωή σας οδηγεί στο να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες. Έχετε επίσης την ικανότητα να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι τις δικές σας ευκαιρίες. Η ανεκτικότητα, η γενναιοδωρία και ο οπορτουνισμός είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Δία στον Κριό. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και δεν φοβάστε να δράσετε προς τους στόχους σας. Γίνεστε αξιόπιστοι, ειλικρινείς, αισιόδοξοι και επιδιώκετε συνέχεια να βελτιώνεστε. Δεν πτοείστε από τις προκλήσεις, ωστόσο  μπορεί να έχετε λίγο υπερβολική αυτοπεποίθηση πράγμα το οποίο σας κάνει απρόσεκτους και ανυπόμονους. Μπορεί να γίνετε άπληστοι, σνομπ και να αισθάνεστε ανώτεροι από τους άλλους. Ο πλούτος και η δύναμη θα έρθουν όταν μάθετε να συμπεριφέρεστε με σύνεση.

Αναλυτικά:

Στις 2 Μαΐου, η Αφροδίτη στον Κριό χαρίζει ορμητικότητα και πάθος στα συναισθήματα, γίνεστε δυνατοί και ενθουσιώδεις στην αγάπη. Έχετε αυτοπεποίθηση και έντονη ενεργητικότητα προκειμένου  να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Εσείς είστε αυτοί που καθοδηγείτε τη σχέση και ποθείτε ένα σύντροφο δυναμικό και με πάθος.

Στις 10 Μαΐου, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους σας ζητά να επανεξετάσετε τον τρόπο σκέψης σας και τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους γείτονές σας. Δημιουργούνται παρανοήσεις από ασάφεια στα λόγια, αλλαγή σχεδίων και λανθασμένες φήμες και πληροφορίες.

Στις 16 Μαΐου, η Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει στο φως τους κακούς σας δαίμονες, τη ζήλια και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Κάποιες σχέσεις φτάνουν στο απόγειό τους και είτε θα γίνουν πιο δυνατές είτε θα τελειώσουν, δεν υπάρχει τώρα μέση λύση. Το φεγγάρι σας ωθεί προς μια βαθιά αλλαγή στηριζόμενοι στη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας.

Στις 23 Μαΐου, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας καλεί να επανεξετάσετε την οικονομική σας κατάσταση και τις αξίες σας. Σας επισημαίνει να προσέχετε πολύ τις νέες οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Από τη θετική πλευρά, ίσως καταφέρετε να αποπληρώσετε ένα οικονομικό χρέος ή τυχόν εκκρεμείς πληρωμές.

Στις 25 Μαΐου, ο Άρης στον Κριό χαρίζει δύναμη και πάθος για δράση προς νέα ξεκινήματα, έχετε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση για την υλοποίηση του στόχου σας. Παράλληλα δημιουργεί έντονο εγωισμό και αλαζονεία που δημιουργούν ανταγωνισμό και συγκρούσεις.

Στις 28 Μαΐου, η Αφροδίτη στον Ταύρο εμποτίζει τις σχέσεις με σταθερότητα και ασφάλεια, τώρα δεν βιάζεστε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Χαρίζετε την καρδιά σας σε πρόσωπα που έχουν τις ίδιες αξίες με τις δικές σας και επιδιώκουν τη δέσμευση.

Στις 30 Μαΐου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τονίζει την αναγκαιότητα για μια νέα αρχή με τ’ αδέλφια σας και τους συγγενείς σας και την αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας και επικοινωνίας σας. Με την πειθώ και την ευγλωττία σας μεταδίδετε με ευκολία τις ιδέες σας και συλλέγετε σημαντικές πληροφορίες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση