Quantcast
03
06
2023

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Εναρμονίζετε την χαρά και τη διασκέδαση με την επιθυμία σας να αγωνιστείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Στις 19 Ιουνίου, ο Δίας στον Ταύρο θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, προαναγγέλλοντας μια αργή αλλά σταθερή ανάπτυξη και πρόοδο όσον αφορά τα υλικά αγαθά και τα χρήματα, την εργασία και τη διεκπεραίωση των ευθυνών. Ασχολείστε με πρακτικά θέματα και φέρνετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες σας, ο αγώνας σας στέφεται με επιτυχία.  Αισθάνεστε σίγουροι ότι κάνετε τις σωστές κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου να έχετε μακροπρόθεσμα επιτυχία.

Αναλυτικά:

Στις 4 Ιουνίου, η πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στο φως την επιθυμία σας για την αλήθεια, αλλάζει τις πεποιθήσεις σας και επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Σας ωθεί να ελέγξετε τις αντιλήψεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας προκειμένου να δείτε αν σας εξυψώνουν πνευματικά ή μπλοκάρουν το δρόμο της πνευματικής σας ανάπτυξης. Άτομα που προέρχονται από εντελώς διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό σας και ταξίδια έρχονται για να σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα σας.

Στις 5 Ιουνίου, η Αφροδίτη ξεκινά την περιήγησή της στον Λέοντα, σε μια μακρά πορεία καθώς θα βρεθεί σε ανάδρομη κίνηση, φέρνοντας στην ερωτική σας ζωή γενναιοδωρία και αγάπη, άφθονο ερωτικό παιχνίδι και γέλια. Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας, σας κάνουν εντυπωσιακούς και πραγματικά διασκεδαστικούς.

Στις 11 Ιουνίου, ο Ερμής στους Διδύμους αυξάνει την επικοινωνία, γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και αναζητάτε ανθρώπους με γνώσεις και οξύνοια πνεύματος. Έχετε μια άπειρη ποικιλία θεμάτων να συζητήσετε, είστε χαρούμενοι και εκφραστικοί, κάνετε αστεία και έχετε χιούμορ.

Στις 18 Ιουνίου, η νέα Σελήνη στους Διδύμους σας ζητά να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας κινούμενοι με διπλωματία και ελισσόμενοι στην εκάστοτε αρνητική κατάσταση. Έχετε ανάγκη για πειραματισμό και διασκέδαση και είστε αρκετά έξυπνοι για να διακρίνετε τι σας συμφέρει και τι όχι.

Στις 27 Ιουνίου, ο Ερμής στον Καρκίνο αυξάνει το συναισθηματικό τρόπο σκέψης σας η διάθεσή σας είναι ευσυγκίνητη και εκφράζεστε μέσα από την καρδιά σας. Όταν επικοινωνείτε έχετε μια ευαισθησία και παρουσιάζετε τις ιδέες σας βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής