07
04
2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Θέλετε να ανακαλύψετε την κρυμμένη αλήθεια; Στις 5 Απριλίου, ο Δίας θα βρεθεί σε μια ισχυρή σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια σπάνια διέλευση που πραγματοποιείται μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτός ο συνδυασμός των ενεργειών που θα έχει επιρροή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους συνενώνει τα αντίθετα άκρα. Ο Δίας συνδέεται με την αισιοδοξία, την επέκταση, την ελευθερία και την πνευματικότητα. Ο Πλούτωνας συνδέεται με την ένταση, την καταπίεση, την χειραγώγηση, την εξουσία και το θάνατο. Μαζί, οι δύο πλανήτες σας προκαλούν να φτάσετε στο υψηλότερο δυναμικό σας και να αποδεχθείτε τόσο το καλύτερο όσο και το χειρότερο στη ζωή.

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους: Αυτοί οι πλανήτες θα μπορούσαν να φέρουν έλλειψη αξιών, ανηθικότητα και παρανομία σε δύσκολες, ασταθείς και δυναμικές καταστάσεις. Για να επέλθει δικαιοσύνη απαιτείται μετασχηματισμός και βαθιά αλλαγή η οποία έχει σημαντικές επιπτώσεις στην μετέπειτα ζωή σας. Στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα είδος τυραννίας όπου πρέπει να είστε απολύτως σωστοί με κάθε κόστος. Ωστόσο, σας δίνεται η ευκαιρία για συναισθηματική και πνευματική κάθαρση. Ο Πλούτωνας είναι σε θέση να απογυμνώσει ό, τι κρυμμένο υπάρχει στην ψυχή σας, ξεπερασμένες πεποιθήσεις, φρούδες ελπίδες και φθαρμένες αξίες, δίνοντας στον Δία την ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα ζωή βρίσκοντας τη Μεγάλη Αλήθεια.

Αναλυτικά:

Στις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους σε μια μακρά περιοδεία, ως τις 7 Αυγούστου, καθώς θα βρεθεί σε ανάδρομη πορεία από τις 12 Μαΐου ως τις 25 Ιουνίου. Τώρα διασκεδάζετε και φλερτάρετε, αναζητάτε την ελαφρότητα και όχι τα έντονα συναισθήματα, εκδηλώνετε το πώς αισθάνεστε. Η επικοινωνία και η άνεση στην ανταλλαγή των ιδεών είναι σημαντικά για σας τώρα και σας αρέσει η ποικιλία και η ελευθερία.

Στις 8 Απριλίου, η πανσέληνος στον Ζυγό σας καλεί στην αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας στις σχέσεις σας, να συμβιβαστείτε και να ενεργήσετε με δικαιοσύνη. Σας δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστείτε για την ηρεμία και την ειρήνη στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας.

Στις 11 Απριλίου, ο Ερμής στον Κριό φέρνει μια αμεσότητα και ευθύτητα στα λόγια σας, είστε ειλικρινείς και μιλάτε με ωμότητα και σαφήνεια. Έχετε έναν γρήγορο τρόπο αντίληψης προσώπων και καταστάσεων, οι αποφάσεις λαμβάνονται γρήγορα και εμπνέετε τους άλλους να αποδεχτούν τις ιδέες σας.

Στις 23 Απριλίου, η νέα Σελήνη στον Ταύρο σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή βελτιώνοντας την οικονομική σας κατάσταση και πιστεύοντας στην αξία σας. Τώρα ενδιαφέρεστε για τα απλά πράγματα της ζωής, τις αισθησιακές απολαύσεις και την πολυτέλεια. Αλλάζετε αντιλήψεις όσον αφορά τις δαπάνες σας και τις επενδύσεις.

Στις 27 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο επιφέρει έναν αργό τρόπο σκέψης, τα λόγια σας είναι πρακτικά και σοβαρά, είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε. Συζητάτε τώρα περισσότερο για τα οικονομικά σας και τα αποκτήματά σας, είστε περισσότερο πεισματάρηδες και επίμονοι στις ιδέες σας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms