Quantcast
04
12
2021

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Πάει ο παλιός ο χρόνος… κι εμείς θα γιορτάσουμε ένα μήνα πλούσιο σε γεγονότα. Βαθιά καρμικά μηνύματα και διδάγματα έρχονται για να αλλάξουν την ψυχοσύνθεσή μας και τον τρόπο δράσης μας.

Αναλυτικά:

Στις 4 Δεκεμβρίου, η Ολική έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη σας ζητά να απαλλαγείτε από τις παλιές πεποιθήσεις σας και να απελευθερωθείτε από όποιον και ό, τι σας καταπιέζει. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που νέες πρωτοποριακές ιδέες οδηγούν στη βαθιά γνώση και την ανάπτυξη. Από την αρνητική πλευρά μπορεί να δημιουργήσει κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές λόγω παρακώλυσης της ελευθερίας ή νομικά ζητήματα ή απροσδόκητα προβλήματα με άτομα ξένης εθνικότητας.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει τον τρόπο επικοινωνίας πιο ώριμο και σοβαρό, σκέφτεστε λογικά και πρακτικά, οι στόχοι σας έχουν ένα απτό αποτέλεσμα. Δεν εκφράζετε εύκολα τη γνώμη σας, εκφέρετε τα επιχειρήματά σας μετά από προσεκτική σκέψη.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη ευνοεί τη δράση που σχετίζεται με το νόμο, την ανώτερη γνώση και τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας αλλά θα αντιδράσετε σε όποιον προσπαθήσει να περιορίσει την ελευθερία σας ή την έκφραση των πεποιθήσεών σας. Παίρνετε ρίσκα καθώς τώρα υποκινείστε από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας.

Στις 19 Δεκεμβρίου, η πανσέληνος στους Διδύμους, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σας ζητά να επαναφέρετε τη διασκέδαση και τη χαρά τη ζωή σας, να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που φέρνουν θετική ενέργεια στη ζωή σας. Είστε περισσότερο ευέλικτοι και διπλωμάτες κι αυτό είναι θετικό για την ισορροπία των σχέσεών σας.

Στις 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και σας ζητά να επαναξιολογήσετε όλες τις σχέσεις σας, την οικονομική σας κατάσταση, την καριέρα σας και τις αξίες σας. Τώρα βλέπετε με ωριμότητα και σοβαρότητα την ερωτική σας ζωή, παίρνετε την ευθύνη των πράξεών σας και αγωνίζεστε για τη βελτίωση της σχέσης σας. Άτομα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σας για να σας προσφέρουν κάποια καρμικά διδάγματα.

Στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα βρεθεί για τρίτη και τελευταία φορά σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας την ανάγκη για απελευθέρωση από τις αλυσίδες που περιορίζουν την ελευθερία σας αλλά και τους κανόνες που λειτουργούν ανασταλτικά για ένα καλύτερο μέλλον. Ενώ μπορεί να έχετε φόβο και άγχος, γίνεστε ασυμβίβαστοι και επαναστάτες, αποδεχόμενοι την αλλαγή και το νέο που έρχεται.

Στις 29 Δεκεμβρίου, ο Δίας εγκαταλείπει οριστικά το φιλελεύθερο και αλτρουιστικό ζώδιο του Υδροχόου και εισέρχεται στους συμπονετικούς και ευαίσθητους Ιχθύς. Γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι στα προβλήματα των άλλων, θέλετε να τους βοηθήσετε προσφέροντας άνευ όρων την αγάπη σας. Διεισδύετε βαθιά στην ψυχή σας και κατανοείτε ότι για την προσωπική σας ανάπτυξη απαιτείται να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος.

Η ιδέα ενός νέου οράματος για το μέλλον γίνεται ακόμα πιο εμφανής καθώς τελειώνει ο χρόνος. Καθώς ολοκληρώνεται το 2021 - μια χρονιά που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τις πολλαπλές δυσκολίες και τις αδικίες - αφήστε το σύμπαν να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο βαθιά δέσμευση στις αξίες σας και πολεμήστε για τα μεγάλα ιδανικά σας. Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms