08
07
2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Για μια τελευταία φορά το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται καρτερικότητα, υπομονή και επιμονή για την εκπλήρωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας και την επαγγελματική καταξίωσή σας.

Από τις 2 Ιουλίου ως τις 17 Δεκεμβρίου, ο Κρόνος θα βρίσκεται και πάλι στον Αιγόκερω πριν επισκεφτεί το ζώδιο του Υδροχόου. Έρχεστε και πάλι αντιμέτωποι με εμπόδια και δυσκολίες που δημιουργούν ανησυχία, άγχος και φόβο για την αποτυχία, ίσως νιώσετε ένα βάρος στους ώμους σας εξαιτίας της επιπρόσθετης ανάληψης ευθυνών και υποχρεώσεων. Αν αγωνιστείτε, στο τέλος θα βγείτε από αυτές τις προκλήσεις πιο ώριμοι και πιο υπεύθυνοι.

Αναλυτικά:

Στις 5 Ιουλίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σας ζητά να επικεντρωθείτε στην εξισορρόπηση της οικογενειακής σας ζωής και της καριέρας σας, της λογικής και των συναισθημάτων. Το φεγγάρι σας δίνει τα κίνητρα να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας με υπομονή και επιμονή, χωρίς όμως να παραγκωνίζετε την οικογένειά σας και το σπίτι σας.

Στις 12 Ιουλίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και επαναφέρει τη σαφήνεια στην επικοινωνία μετά το συναισθηματικό χάος που έχει προκαλέσει. Βάζετε σε τάξη αρνητικά γεγονότα σε σχέση με το σπίτι, την οικογένειά σας και το παρελθόν σας, η ισχυρή διαίσθησή σας είναι ο σύμμαχός σας πριν πάρετε αποφάσεις.

Στις 20 Ιουλίου, η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας ζητά να κάνετε μια νέα αρχή σε σχέση με το σπίτι, την οικογένειά σας και το παρελθόν σας, προσπαθώντας να πλησιάσετε συναισθηματικά τους αγαπημένους σας, αποβάλλοντας την ανασφάλεια και τους φόβους σας και γκρεμίζοντας τα τείχη με το ζοφερό παρελθόν.

Στις 27 Ιουλίου, ο Δίας στον Αιγόκερω θα βρεθεί σε ένα ευμενές, αλλά ασθενές, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καλώντας σας να συγκεράσετε την πρακτικότητα και τη λογική με το συναίσθημα και τη συμπόνια. Τώρα βλέπετε τη ζωή πιο πνευματικά, γίνεστε ανθρωπιστές, η προσφορά προς τους άλλους, υλικά και ηθικά, σας κάνει να νιώθετε εσωτερική γαλήνη και ηρεμία.

Το δώρο που σας φέρνει αυτή η όψη, η οποία θα έχει επιρροή και τον επόμενο μήνα, είναι μια αυξημένη συνειδητοποίηση των παλιών πεποιθήσεων που χρειάζεται να απελευθερώσετε και οι οποίες παρεμποδίζουν την βαθύτερη κατανόηση της χαράς της ζωής σας. Είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή κάθε φορά που αισθάνεστε απογοήτευση και να την χρησιμοποιήσετε ως οδηγό για να έρθετε σε μια βαθύτερη επαφή με την προσωπική σας αλήθεια, αναπροσανατολίζοντας τις πεποιθήσεις σας, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms