Quantcast
26
09
2022

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Η αγάπη γίνεται πιο αναλυτική και προσεκτική καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στην Παρθένο, σας κάνει να αναζητάτε την τελειότητα και δημιουργεί αναλυτικές σκέψεις. Δίνετε τώρα περισσότερη σημασία στην εκτίμηση και στον αμοιβαίο σεβασμό, παρά στο πάθος. Οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς και η σταθερότητα είναι αυτά που σας μαγεύουν σε μια σχέση.

Αναλυτικά:

Στις 10 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος στους Ιχθύς σας ζητά να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος ερχόμενοι σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, να εναρμονίσετε τα όνειρα με τη λογική. Σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τα λάθη του παρελθόντος και να αφήσετε καταστάσεις και σχέσεις που δεν εξυπηρετούν την πνευματική σας ανάπτυξη.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και σας καλεί να επαναξιολογήσετε όλες τις σημαντικές σχέσεις σας, αν υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν». Θα πρέπει να απομακρυνθείτε από άτομα από τα οποία δεν λαμβάνετε τον απαιτούμενο σεβασμό και από σχέσεις στις οποίες υπάρχει έλλειψη αρμονίας και ισορροπίας.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο βοηθά στο να αναλύσετε διεξοδικά τι κάνετε για την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση. Μπορεί να κάνετε αναδιοργάνωση στο σπίτι και το γραφείο σας, ίσως αλλάξετε καθημερινές συνήθειες ή στη χειρότερη περίπτωση ασκείτε αρνητική κριτική.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, η νέα Σελήνη στον Ζυγό σας ζητά να κάνετε μια νέα αρχή στις σημαντικές σχέσεις σας, αγωνιζόμενοι για πιο ισορροπημένες και αρμονικές σχέσεις. Το φεγγάρι απαιτεί σεβασμό και συμβιβασμό αν επιθυμείτε αρμονία και ισορροπία, ενώ θα πρέπει να περιορίσετε τις αρνητικές αντιδράσεις σας. Η ευγένεια και η διπλωματία θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε δύσκολες καταστάσεις.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό σας ωθεί να συνάψετε μακροπρόθεσμες σχέσεις, στόχος σας είναι η δέσμευση, έλκεστε από τους ευγενικούς τρόπους και την ισορροπημένη συμπεριφορά. Γίνεστε περισσότερο αισθησιακοί και ρομαντικοί, σας εντυπωσιάζουν άτομα που υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη και αγωνίζονται για ισότιμες σχέσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms