Quantcast
03
02
2023

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Ανοίξτε την καρδιά σας στην αγάπη και απελευθερωθείτε από τα συναισθηματικά εμπόδια. Αυτό είναι το μήνυμα που σας στέλνει στις 5 Φεβρουαρίου η πανσέληνος στο φλογερό και δυναμικό ζώδιο του Λέοντα αναδεικνύοντας την αυτοπεποίθηση, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα. Είστε περισσότερο γενναιόδωροι και ενθουσιώδεις, εκδηλώνετε τα έντονα συναισθήματά σας και λάμπετε. Το φεγγάρι σας καλεί να θέσετε σε προτεραιότητα τις ατομικές σας ανάγκες και να αφεθείτε στο πάθος και τη δύναμη της αγάπης.

Στις 11 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Υδροχόο δημιουργεί ευστροφία και οξύνοια στον τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων, είστε ικανοί στο να βλέπετε πρόσωπα και καταστάσεις λογικά και αντικειμενικά. Είστε ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί στον τρόπο επικοινωνίας σας, οι ιδέες σας είναι πρωτότυπες και εκκεντρικές. Η τεχνολογία είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας στη διάδοση των απόψεών σας.

Στις 20 Φεβρουαρίου η νέα Σελήνη στους Ιχθύς εμποτίζει την ψυχή σας με άδολα συναισθήματα και συμπόνια. Τώρα δείχνετε κατανόηση προς τους γύρω σας και προσφέρετε άνευ όρων την αγάπη σας. Κατανοείτε τα λάθη του παρελθόντος και διαμέσου των εμπειριών σας είστε σε θέση να άρετε τα εμπόδια προς την πνευματική εξέλιξή σας.

Στις 20 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στον Κριό τονίζει την έντονη επιθυμία για πάθος και ζωή, γίνεστε παρορμητικοί και ενθουσιώδεις. Μπορεί και να βιάζεστε στην προοπτική μιας νέας αγάπης. Το θάρρος και η δύναμή σας, σας βοηθούν να κατακτήσετε γρήγορα το αντικείμενο του πόθου σας και να ζήσετε στο εδώ και τώρα! Κερδίζετε στην αγάπη χάρη στην αυτοπεποίθησή σας, την τόλμη σας και την αμεσότητά σας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής