30
11
2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Πριν κλείσει το 2020, το σύμπαν προαναγγέλλει καταλυτικές αλλαγές χάρη στην είσοδο του Δία και του Κρόνου στον φιλελεύθερο και συλλογικό Υδροχόο και τη δυνατή σύνοδο μεταξύ τους στη μηδενική μοίρα, μια μοίρα που συνδέεται με μια νέα αρχή. Αυτή η σύνοδος, που συμβαίνει κάθε είκοσι χρόνια, έχει οριοθετήσει στο παρελθόν σημαντικά ιστορικά γεγονότα στην ανθρωπότητα. Υπάρχει τόσο η ένταση των παλαιών μορφών δομής και εξουσίας που πεθαίνουν όσο και η γονιμότητα της νέας ανάπτυξης που αρχίζει να διαμορφώνεται. Θα υπάρξει μια ατμόσφαιρα προσδοκίας να οικοδομηθεί και πάλι ό, τι βρίσκεται στο γκρεμό, ενώ ταυτόχρονα παλιά ζητήματα θα επανεμφανιστούν που χρειάζονται επίλυση.

Μαζί ο Δίας και ο Κρόνος συνδυάζουν το ευρύ και ευφάνταστο όραμα με τη δομή και την πειθαρχία που απαιτούνται για να απομακρύνουμε το μη απαραίτητο. Ενώ ο Δίας δηλώνει τη γενναιοδωρία και τις τυχερές ευκαιρίες, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εγωιστική απληστία και έπαρση η οποία με τη στοχαστική και ώριμη επιρροή του Κρόνου μετριάζεται. Ταυτόχρονα, χρειαζόμαστε την αισιοδοξία του Δία για να μετριάσουμε την αρνητική πλευρά του Κρόνου που μπορεί να φέρει φόβο για περιορισμούς και εμπόδια και να οδηγήσει σε καταθλιπτική στασιμότητα. Αυτή η σύνοδος μπορεί να επιφέρει επίσης μια ιδεολογική επανάσταση. Οι άνθρωποι μπορεί να βγουν στους δρόμους και να επαναστατήσουν ενάντια στο status quo σε ακόμη μεγαλύτερες ομάδες, πιέζοντας για αλλαγές που όλοι μας επιθυμούμε συνειδητά και ασυνείδητα.

Αναλυτικά:

Στις 1 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη σας κάνει αισιόδοξους και χαρούμενους στην επικοινωνία σας και έχετε τολμηρές ιδέες. Επιδιώκετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και φιλοσοφείτε τη ζωή. Έχετε μεγάλα οράματα για το μέλλον αλλά ίσως να μη μπορείτε να εστιαστείτε στα λόγια των άλλων.

Στις 14 Δεκεμβρίου, η Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη φέρνει ένα νέο παγκόσμιο όραμα και μια βαθύτερη κατανόηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στη ζωή σας. Δημιουργούνται αποκαλύψεις κάτω από πίεση όσον αφορά τους νόμους, τα ταξίδια και τη θρησκεία που οδηγούν σε αναταραχές, ηθικά ζητήματα τα οποία έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν ειλικρίνεια.

Στις 15 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει την αγάπη περισσότερο περιπετειώδη και φιλελεύθερη, ρισκάρετε στον έρωτα και πειραματίζεστε χωρίς να ενδιαφέρεστε για τη δέσμευση. Αναζητάτε τις εμπειρίες, είστε ενθουσιώδεις και διασκεδαστικοί, έτσι οι άλλοι σας πλησιάζουν με ευκολία.

Στις 21 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει λογική και πρακτικότητα στον τρόπο επικοινωνίας σας και αντίληψης των πραγμάτων, μιλάτε με σοβαρότητα και σιγουριά. Δεν θα εκφέρετε εύκολα τη γνώμη σας παρά μετά από προσεκτική έρευνα ενός ζητήματος.

Στις 30 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας κάνει ευαίσθητους και συναισθηματικούς, τώρα αναζητάτε να δώσετε και να πάρετε αγάπη και φροντίδα. Η ψυχή σας τρέχει στο παρελθόν σας ή στα βιώματα της παιδικής σας ηλικίας. Μπορεί να νιώσετε έντονη την ανάγκη να βρεθείτε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας και στη θαλπωρή του σπιτιού σας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms