03
03
2024

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Ετοιμαστείτε να λάβετε πολλά καρμικά μαθήματα αυτόν το μήνα. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων θα έχετε αυξημένα συναισθήματα, υποχωρείτε στα βάθη του δικού σας εσωτερικού κόσμου για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Οι Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και μπορούν να δουν πέρα από αυτόν τον κόσμο, επομένως αυτή η σύνδεση με τον αιθέριο κόσμο δίνει στους Ιχθύς απίστευτες ψυχικές και διαισθητικές ικανότητες. Ενσυναίσθηση, συμπόνοια και άνευ όρων αγάπη κυριαρχούν αυτόν το μήνα, όμως συντριπτικά συναισθήματα και ουτοπικές αναζητήσεις μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά.

Αναλυτικά:

Στις 10 Μαρτίου, η νέα Σελήνη στους Ιχθύς σας ζητά να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας με τους αγαπημένους σας δείχνοντας συμπόνια και άνευ όρων αγάπη. Σας καλεί να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος, να εμπιστευθείτε αυτή την Ανώτερη δύναμη στη ροή των γεγονότων και να μην πιέζετε τα πράγματα να συμβούν με τον τρόπο που θέλετε εσείς.

Στις 10 Μαρτίου, ο Ερμής στον Κριό δίνει παρορμητισμό στις αποφάσεις και έναν γρήγορο τρόπο σκέψης,  επικοινωνείτε με ευθύτητα και αμεσότητα, έχετε δύναμη και στόμφο στα λόγια σας. Είστε επιβλητικοί και εγωκεντρικοί στον τρόπο που παρουσιάζετε τις ιδέες σας και επιθετικοί αν οι άλλοι σας αμφισβητήσουν.

Στις 11 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύς προσδίδει στην αγάπη μια ονειρική διάσταση, ερωτεύεστε με ευκολία αλλά μπορεί να πληγωθείτε εύκολα. Είστε τώρα περισσότερο ευαίσθητοι και καλοπροαίρετοι με αποτέλεσμα κάποιοι να θέλουν να εκμεταλλευτούν την γενναιόδωρη φύση σας καθώς είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε αγάπη άνευ όρων.

Στις 23 Μαρτίου, ο Άρης στους Ιχθύς σας ωθεί να δράσετε και να αντιδράσετε βασιζόμενοι στα συναισθήματα της στιγμής, κάποιες φορές οπισθοχωρείτε υπό τον φόβο της απόρριψης ή της απώλειας. Ίσως ακόμα και να κρύβετε τις ενέργειές σας ή δράτε με ασάφεια δημιουργώντας χάος και σύγχυση στους άλλους.

Στις 25 Μαρτίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό, στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Αν εδώ και καιρό κάποιες σχέσεις σας δεν βρίσκονταν σε αρμονία και ισορροπία θα διαλυθούν, διαφορετικά θα ενισχυθούν συναισθηματικά και θα διαρκέσουν καιρό.  Τονίζει την ανάγκη για διπλωματία, συμβιβασμό και υποχώρηση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση