20
09
2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Θεραπεύστε τις πληγές της ψυχής σας, διεισδύστε βαθιά στο υποσυνείδητό σας. Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος στους Ιχθύς σας ζητά να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του νου και της ψυχής σας, να απομακρυνθείτε από σχέσεις και καταστάσεις που σας κρατούν πίσω από την πνευματική σας εξέλιξη. Τώρα νιώθετε συναισθηματικά πιο ευάλωτοι, προσφέρετε αγάπη και συμπόνια. Κάνετε όνειρα για το μέλλον, συμπάσχετε με τον πόνο των άλλων.

Αναλυτικά:

Στις 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό εμποτίζει την επικοινωνία με ευγένεια και διπλωματία, έχετε αίσθηση της δικαιοσύνης, προσπαθείτε να δείτε όλες τις πλευρές ενός ζητήματος. Αποφεύγετε τις συγκρούσεις και επιλύετε τα προβλήματά σας με διάλογο αγωνιζόμενοι για την ηρεμία και την ισορροπία.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στον Λέοντα δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας, έχετε ενθουσιασμό και γενναιοδωρία, είστε υπερήφανοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Η αυθόρμητη συμπεριφορά σας και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας προσελκύει γύρω σας πολλούς θαυμαστές, χαρίζετε σε όλους απλόχερα την αγάπη σας.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και περιορίζει τα «αρσενικά» χαρακτηριστικά του Άρη όπως τη δύναμη, το θάρρος, το σεξ και τη δράση. Οι σεξουαλικές σας ορμές μπορεί να μειωθούν ή στο χώρο εργασίας σας μπορεί να αισθάνεστε στάσιμοι, νιώθετε μια αδράνεια κάθε φορά που προσπαθείτε να προχωρήσετε μπροστά ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας κάνει πιο προσεκτικούς και αναλυτικούς σε πρόσωπα και καταστάσεις, τώρα διερευνάτε τα πάντα και δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Το φεγγάρι σας βοηθά να θέσετε μια νέα προοπτική στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας απομακρύνοντας οτιδήποτε σας δημιουργεί συναισθηματικό στρες το οποίο μπορεί να βλάψει την υγεία σας.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό σας βοηθά να αποκρυπτογραφήσετε το βάθος των λόγων των άλλων, γίνεστε περισσότερο διερευνητικοί, έχετε πνευματικές αναζητήσεις. Ίσως και να ρίξετε το δηλητήριό σας και να χειραγωγήσετε τους άλλους στην προσπάθειά σας να επιβληθείτε διανοητικά και να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms