Quantcast
23
09
2021

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μηνιαίο ωροσκόπιο.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου μελετώντας τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε μήνα θα σας παρέχει τις μηνιαίες προβλέψεις και το μηνιαίο ωροσκόπιο σας.

Αναλύστε και διερευνήστε την καθημερινότητα της ζωής σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει στις 7 Σεπτεμβρίου η νέα Σελήνη στην Παρθένο. Δίνετε σημασία στα απλά πράγματα της ζωής αλλά υποφέρετε εξαιτίας της τελειομανίας σας και της σχολαστικότητάς σας. Γίνεστε πιο παραγωγικοί και συστηματικοί στην εργασία σας, ασχολείστε περισσότερο με την υγεία και την ευεξία σας.

Αναλυτικά:

Στις 10 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό χαρίζει πάθος και βαθιά, έντονα συναισθήματα, γνωρίζετε διαισθητικά τις προθέσεις του κάθε ατόμου. Είστε πολύ προσεκτικοί στις ερωτικές επιλογές σας και στόχος σας είναι μια σοβαρή δέσμευση. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα αλλά παράλληλα κτητικότητα και ζήλια όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, όπου σε αυτό το ζώδιο είναι σε αδυναμία, τονίζει τη διπλωματική και δίκαιη δράση και αντίδραση, ενεργείτε καλύτερα όταν είστε με τους άλλους. Αποφεύγετε τις διαμάχες και είστε πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς. Δεν θα μπορούσατε ποτέ να είστε με αγενείς και ασταθείς ανθρώπους.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος στους Ιχθύς σας ωθεί να διεισδύσετε στην ψυχή σας και στα βάθη του υποσυνειδήτου σας, να πιστέψετε ότι τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο με καλά προγραμματισμένες δράσεις και αποφασιστικές κινήσεις. Τώρα νιώθετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά, βαθιά αγάπη και συμπόνια για τους αδύναμους.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και σας ζητά να επαναξιολογήσετε όλες τις οικείες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας προκειμένου να διαπιστώσετε αν υπάρχουν ισορροπία, αρμονία και ισότητα. Αν κάποια πρόσωπα είναι αγενή και δεν εναρμονίζονται με τις αξίες σας, ώρα να απαιτήσετε σεβασμό.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος κάθε μήνα συγκεντρώνει και αναλύει τις βασικές και πιο σημαντικές όψεις που είναι ικανές να απασχολήσουν και επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθρογραφεί, ποιους τομείς αναλύει διεξοδικά:

Κατηγορία αισθηματικά:

Σε αυτή την κατηγορία στις μηνιαίες προβλέψεις ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για όλο το μήνα, για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση. Στην κατηγορία αυτή η αστρολόγος κάθε μήνα ετοιμάζει την πρόβλεψη για το ζώδιό σου και αποκαλύπτει ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να ερωτευθείς ή και ακόμη και να αγαπήσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για Επαγγελματικά:

Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές ποιες μέρες μέσα στο μήνα είναι κατάλληλες για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο για οικονομικά:

Πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Έχεις τύχη και εύνοια το μήνα αυτό; Μάθε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες σου ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστε δαπάνες ή λάθη. Επίσης αν μέσα στο μήνα υπάρχει κάποια όψη που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου διότι ενέχει κινδύνους να χάσεις χρήματα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube