Quantcast

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ξαναζείτε το πάθος και τη ζωή! Μέχρι τις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας χαρίζοντάς σας μια ενθουσιώδη, περιπετειώδη και εξωστρεφή ενέργεια, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, κάνετε οτιδήποτε ευχαριστεί τον εαυτό σας. Αυτές οι εβδομάδες είναι επίσημα αφιερωμένες μόνο σε εσάς. Βάλτε πρώτα τις δικές σας ανάγκες, σκεφτείτε ποιοι προσωπικοί στόχοι και άτομα αξίζουν περισσότερο την προσοχή σας. Μετά τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη μετακινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, και βάζετε τάξη στα οικονομικά σας, καθορίζετε τις αξίες σας, ξοδεύετε γι’ αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει εσάς και όχι τους άλλους. Ίσως κερδίσετε έξτρα εισόδημα ή βρείτε μια νέα εργασία ή προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας (ή τα χρήματά σας) σε μια φιλανθρωπική οργάνωση.

Αφήστε πίσω σας το παρελθόν για να ξεκινήσετε εκ νέου. Η νέα Σελήνη ανάβει το δωδέκατο οίκο σας, της διαίσθησης και του υποσυνειδήτου, βοηθώντας σας να κάνετε εκκαθάριση από οποιαδήποτε στατική ενέργεια για να νιώσετε πιο ανανεωμένοι και πιο συμπονετικοί με τον κόσμο γύρω σας. Αν νιώσετε ψυχολογική κατάρρευση στην προσπάθειά σας να απελευθερωθείτε από τον πόνο του παρελθόντος, ζητήστε θεϊκή καθοδήγηση. Σταματήστε να κολυμπάτε στα λασπώδη νερά και δείτε τη ζωή πιο πνευματικά λαμβάνοντας υπόψη σας τα «σημάδια» από ψηλά. Εμπιστευτείτε το θεϊκό σχέδιο και προχωρήστε βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας. Σε έξι μήνες από τώρα θα δείτε να συμβαίνουν θαύματα στη ζωή σας!

Συνεργαστείτε και συμβιβαστείτε. Η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο μια νέα αγάπη, μια σύμβαση ή μια συνεργατική προσφορά. Ίσως περιμένατε καιρό αυτή τη στροφή των γεγονότων και τώρα φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Μια συνεργασία ή η ερωτική σχέση σας θα μπορούσε επίσης να διαλυθεί, εάν είτε εσείς ή το άλλο μέρος δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται απότομο και ξαφνικό, μην ανησυχείτε. Για κάθε πόρτα που κλείνει, ανοίγει μια άλλη. Άλλωστε, όλες οι σχέσεις και οι συνεργασίες πρέπει να είναι ισότιμες. Εάν αυτή η σχέση δεν λειτουργούσε για έναν από εσάς, φυσικά δεν μπορεί να λειτουργήσει και για τον άλλο. Να είστε αισιόδοξοι, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα βρίσκονται στον ορίζοντα!

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube