Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Τα χρήματά σας αυξάνονται! Με την Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, με ενδελεχή έρευνα και τη συμβολή της διαίσθησής σας φτάνετε στο τέλος μιας δύσκολης οικονομικής κατάστασης και βρίσκετε έξυπνους τρόπους να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και να προχωρήσετε. Αν η ρουτίνα έχει οδηγήσει τη σχέση σας σε μια αποτελμάτωση ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας βοηθά να επαναφέρετε τη χαρά και τον ενθουσιασμό. Η εξεύρεση ενός κοινού εδάφους μεταξύ σας είναι δυνατόν να συμβεί, αν δείτε με αισιοδοξία το κοινό μέλλον σας, όχι όμως όταν τα πάθη τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο κόκκινος πλανήτης μπορεί επιπλέον να σας βοηθήσει να προβάλετε τις δεξιότητές σας οι οποίες κατ’ επέκταση θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητά σας και την τσέπη σας.

Μήπως σκέφτεστε έντονα μια παλιά αγάπη που κάποτε ζήσατε παθιασμένες στιγμές; Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να αποσαφηνίσετε: Ποιά ήταν τα καρμικά μαθήματα που πήρατε, από αυτό το πρόσωπο αλλά και από τα λάθη σας; Τώρα νιώθετε γεμάτοι από γνώση αλλά και απελευθερωμένοι από τον πόνο του παρελθόντος. Αντί να κάνετε μια μεγάλη νέα εκτόξευση, χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για εσωτερική ενδοσκόπηση. Αν και τα φτερά σας θα είναι λίγο τσακισμένα, έχετε όλα τα φόντα για να κάνετε μια νέα αρχή που εγγυάται σίγουρη επιτυχία, αρκεί να μη βιαστείτε. Σε περίπτωση που συναντήσετε εμπόδια, θυμηθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα στο θεϊκό σχέδιο και ότι υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για τα πάντα.

Βάζετε το «εμείς» πάνω από το «εγώ» χάρη στη νέα Σελήνη που ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών. Αν ήσασταν καιρό στη μοναξιά σας, συναρμολογείτε ένα κομμάτι του πάζλ που έλειπε. Μια νέα αγάπη θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας εντός των προσεχών έξι μηνών ή ένα εκκολαπτόμενο πάθος ανθίζει σε μια σταθερή σχέση που δείχνει να έχει μέλλον. Είστε σε σχέση; Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, θα μπορούσατε να βάλετε δαχτυλίδι αρραβώνων, να συγκατοικήσετε, να ανακοινώσετε δημοσίως τη σχέση σας ή να κάνετε μια επίσημη επιχειρηματική συμφωνία. Προετοιμαστείτε: Το φεγγάρι θα φωτίσει την αλήθεια όσον αφορά τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σε εσάς. Ίσως πρέπει να απομακρυνθείτε από κάποιους, αν βλέπετε καιρό τώρα τις κόκκινες σημαίες.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms