Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Είναι καιρός να σταματήσετε να κρατάτε μέσα σας όλο αυτό τον πόνο του παρελθόντος, είναι το αίτημα της Αφροδίτης η οποία το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα κινείται στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας. Κάντε εκκαθάριση του χάους από την ψυχή σας, δείτε γύρω σας ότι η ζωή δεν είναι μόνο πόνος αλλά και χαρά.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας, νιώθετε χαρούμενοι και ζωντανοί, είστε πραγματικά αυθεντικοί. Μόνο όταν αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι (ή οι σωστοί άνθρωποι) θα έρθουν στη ζωή σας για να μοιραστούν τον πραγματικό εαυτό σας.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της φιλίας, και επεκτείνει τον κοινωνικό κύκλο σας. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος  κυβερνά τον αλτρουισμό, μπορεί να πάρετε την απόφαση να συμμετάσχετε σε έναν ανθρωπιστικό αγώνα περί κοινωνικής δικαιοσύνης πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε τους ομοϊδεάτες σας. Αισθάνεστε ιδιαίτερα προσηλωμένοι στην αποτελεσματικότητα και την  παραγωγικότητα στην εργασία σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον εργατικό έκτο οίκο σας. Είστε  έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ένα μακρύ κατάλογο υποχρεώσεων και ευθυνών και να κάνετε συνήθεια να ακολουθείτε τα καθήκοντα, τους στόχους και τις υποσχέσεις.

Βρίσκεστε στην αβεβαιότητα και τις αμφιβολίες για μια παλιά αγάπη ή την τρέχουσα σχέση σας; Κάντε μια παύση για να σκεφτείτε εάν δεν είστε βέβαιοι, καθώς στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Δώστε τελεσίγραφο σε αυτό το πρόσωπο που σας λέει «ίσως θα σε καλέσω» ή μια παλιά αγάπη που ποτέ δεν σας προσέφερε τίποτα. Αποφύγετε να βιαστείτε σε νέες σχέσεις και συνεργασίες, ίσως ξαφνικά όπως εμφανίστηκαν να εξαφανιστούν πριν το καταλάβετε. Εκτελέστε ελέγχους με τη δέουσα επιμέλεια πριν κάνετε οποιαδήποτε δέσμευση, ερωτική ή επαγγελματική. Και επειδή ο έβδομος οίκος διέπει και νομικά ζητήματα, προσέξτε τις αμοιβές των δικηγόρων ή όταν ασχολείστε με διαπραγματεύσεις.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι