Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Εάν σάς παρουσιαστεί μια ευκαιρία που ταιριάζει με τους προσωπικούς στόχους σας, αδράξτε την! Με την πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σας, έχετε έναν ηγετικό ρόλο, κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, λάμπετε στον περίγυρό σας, αναζητάτε τη φήμη και τη δόξα (τουλάχιστον για το πρώτο μισό του μήνα). Είστε στο επίκεντρο, εκφράζοντας τις επιθυμίες σας και τη μοναδική προσωπικότητά σας. Απολαύστε αυτό το μήνα, είναι μια περίοδος που μπορείτε πραγματικά να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας καθώς σάς δίνει τη δυνατότητα να θέσετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τους δικούς σας στόχους. Τώρα όλες οι επιθυμίες σας και οι ανάγκες σας υλοποιούνται, εσείς αποφασίσετε, προστάζετε και ορίζετε! Ίσως αλλάξετε την εμφάνισή σας κι αυτό μπορεί επίσης να αυξήσει την αίσθηση της αξίας σας.

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, ενεργοποιήστε για να έχετε απτά αποτελέσματα για μια σταθερά ευτυχισμένη ζωή. Η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, και σάς υποκινούν να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται τόσο λίγα για να μειώσετε το άγχος σας. Για παράδειγμα, αν γνωρίζετε κάποιον με τον οποίο είστε αποκομμένοι στη ζωή, δεν χρειάζεται να εστιάζετε εκεί την προσοχή σας. Δεν είναι ότι δεν είστε συναισθηματικοί, απλώς είστε ρεαλιστές και για το πώς και με ποιον αναλώνετε το χρόνο σας. Καθώς ασχολείστε με τις αξίες σας, η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται, γνωρίζετε ποιοι είστε και τι και ποιον εκτιμάτε.

Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ωθεί να είστε πιο ενεργητικοί στις σχέσεις σας. Το φεγγάρι σάς ενθαρρύνει να δείξετε ένα πιο εμφανές ενδιαφέρον στο αντικείμενο του πόθου σας. Αυτό εξυπηρετεί έναν διπλό σκοπό: Προφανώς θα έχετε μια πιο ρεαλιστική άποψη για το εάν αυτό το άτομο ξέρει ότι ενδιαφέρεστε. Επιπλέον, θα μάθετε εάν σάς θέλει πραγματικά και δεν είναι απλά στη φαντασία σας. (Εδώ μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη!) Αν είστε καιρό μόνοι, ρίξτε μια ματιά στο πόσο μεγάλη σημασία δίνετε στην εξεύρεση αυτής της μοναδικής αγάπης. Αυτό το φεγγάρι σάς καλεί να συγκεράσετε το ανεξάρτητο πνεύμα σας με τη συντροφικότητα, μπορείτε να βρείτε τη μέση λύση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι