Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Εάν κάτι φαίνεται ότι αξίζει το ρίσκο, ίσως θα ήταν καλύτερα να το ξανασκεφτείτε! Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, και μπορεί να έρθει στο δρόμο σας μια συναρπαστική προσφορά εργασίας, ίσως κάποια που απαιτεί ταξίδια ή μετεγκατάσταση. Δεδομένης όμως της βιαστικής φύσης του κόκκινου πλανήτη, μπορεί να μην έχετε πολύ χρόνο για να συλλογιστείτε. Έτσι ίσως κάνετε μια παράτολμη κίνηση την οποία αργότερα θα μετανιώσετε. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα, ίσως στο εξωτερικό, αλλά με ποιο τίμημα; Στην καλύτερη περίπτωση εξορμάτε προς την εξερεύνηση του άγνωστου ή αλλάζετε πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής.

Στέλνετε ένα αποχαιρετιστήριο φιλί στη μοναξιά σας, σκορπάτε παντού αισθησιακά και παθιασμένα χαμόγελα χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Ο πλανήτης της αγάπης σας παρασύρει σε έναν φρενήρη ερωτικό ρυθμό, είστε έτοιμοι να χαρίσετε την καρδιά σας και να διασκεδάσετε, τα πάντα γύρω σας είναι σαν παράδεισος για σας! Με τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ετοιμαστείτε για μια νέα αρχή στην οικονομική σας κατάσταση. Ίσως στείλετε ένα ανανεωμένο βιογραφικό και πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας. Κάνετε έναν ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό και παίρνετε οικονομικές ανταμοιβές από την έξτρα εργασία σας. Μπορεί ακόμα να ανακαλύψετε ένα νέο ενδιαφέρον που βάζει χρήματα στην τσέπη σας.

Έχετε μια φωτεινή ένδειξη για το πόσο πολύτιμη ήταν η συνεισφορά σας στους συναδέλφους σας και στον αγαπημένο σας, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του πλούτου. Ήρθε η ώρα σας να εισπράξετε χρήματα από μια μακροχρόνια επένδυση. Ίσως πάλι γνωρίσετε τη μεγάλη αγάπη ή ένα δυναμικό άτομο εισέρχεται στη ζωή σας και σας προσφέρει μια προσοδοφόρα συμφωνία για να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Τα χρήματα θα μπορούσαν να έλθουν γρήγορα στη ζωή σας, είτε από προμήθειες, δάνεια ή μπόνους, αλλά τόσο εύκολα θα μπορούσαν να εξανεμιστούν είτε από μια φορολογική υποχρέωση ή μια μεγάλη δαπάνη.

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms