Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Είναι αληθινή αγάπη ή επιπόλαιη γνωριμία; Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον φιλελεύθερο και ιδεαλιστικό ενδέκατο οίκο σας και σας ζητά να σκεφτείτε: Υπάρχει κάτι βαθύ που σας ενώνει με αυτό το πρόσωπο ή ζείτε απλά κάποιες στιγμές μαζί; Εάν έχετε βγει μόνο τρία ραντεβού ή είστε μαζί μερικούς μήνες, σταματήστε να βασανίζετε τον εαυτό σας με ερωτήσεις όπως … είναι αυτός/ η ο ένας και μοναδικός; Με την ανάδρομη Αφροδίτη υπάρχει μια τάση να μη βλέπετε καθαρά κάποια πράγματα. Αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη μαζί με τη νέα Σελήνη στον ίδιο οίκο σας σας σπρώχνουν να αποσαφηνίσετε αν ακολουθείτε το σωστό δρόμο στο παιχνίδι της αγάπης. Μήπως ενδόμυχα επιθυμείτε να γνωρίσετε πολλούς ανθρώπους αντί να είστε μονογαμικοί;

Προσέξτε τους αγώνες δύναμης και εξουσίας σε σχέση με χρήματα και κοινά οικονομικά καθώς ο Άρης κινείται στους Ιχθύς και στο δυναμικό και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας. Καλό θα ήταν να μην δανειστείτε ή δανείσετε χρήματα. Η αγοροπωλησία ενός ακινήτου ή ένα νομικό ζήτημα θα μπορούσαν να επιταχυνθούν τώρα, αλλά θα μπορούσαν επίσης να σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση. Προσέξτε επιπλέον να μην πιέζετε τα πράγματα στη σχέση σας στην προσπάθειά σας να έχετε το πάνω χέρι. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα βήμα μπροστά και ένα βήμα πίσω, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε σύγχυση στον αγαπημένο σας. Από την άλλη πλευρά, η βιασύνη θα μπορούσε να δημιουργήσει αντίσταση και οδοφράγματα, για να μην αναφέρουμε τα σκληρά μαθήματα που θα ήταν καλύτερα να μην βιώσετε.

Υπάρχουν τόσο πολλά στη ζωή που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, κι αυτό σας το τονίζει η πανσέληνος η οποία φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Εστιάζεστε τώρα σε οικογενειακά ζητήματα που είναι σίγουρα ευθύνη σας, και ίσως επιδιώξετε να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες διαβίωσής σας. Μπορεί ακόμα να συμβούν καταλυτικά γεγονότα που τα αισθάνεστε μοιραία και τα οποία επιδρούν καταλυτικά στο σώμα σας, το μυαλό σας και την ψυχή σας. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, να πουλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητα ή να προσθέσετε νέα μέλη στην οικογένειά σας (συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων ζώων!) είναι ο καλύτερος μήνας για να το κάνετε.

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms