Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Νιώθετε ένα βάρος στην ψυχή σας; Εάν εκκρεμεί ένα διαζύγιο ή οποιαδήποτε οικονομική ή συναισθηματική επιβάρυνση, η παρουσία της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σας, του τέλους και των κοινών οικονομικών, εξομαλύνει τυχόν συγκρούσεις και οποιαδήποτε αναστάτωση και δυσαρέσκεια. Καθιστά επίσης τη διαχώριση των περιουσιακών στοιχείων πιο εύκολη από ότι θα ήταν διαφορετικά. Αξιοποιήστε την κινητήρια δύναμη του Άρη στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας για να οργανώσετε μια ομάδα, διοχετεύοντας την πίεση που ίσως αισθάνεστε προς την επίτευξη ενός τελικού στόχου. Εάν τα πονταρίσματα είναι πολύ υψηλά, χαμηλώστε τις απαιτήσεις σας. Λειτουργήστε κάτω από την ιδέα ότι η ομάδα θα πετύχει περισσότερα στο σύνολό της, αν υπάρχει ηρεμία και όλοι αισθάνονται χαλαρά.

Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι, θα αποκομίσετε τόσες εμπειρίες. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, και τίποτα δεν σάς σταματά από το να κάνετε κάτι διαφορετικό, ξέρετε ότι όχι μόνο θα διασκεδάσετε αλλά θα μάθετε πολλά. Ίσως να αποφασίσετε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών ή να διευρύνετε την παγκόσμια γνώση σας ερχόμενοι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν πολιτισμικό και κοινωνικό υπόβαθρο πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Ίσως ακόμα τολμήσετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ανοίγοντας μια επιχείρηση που είναι σίγουρο ότι θα πάει καλά. Είστε δημιουργικοί από τη φύση σας, ξέρετε ότι αν κάποιος μπορεί να κάνει πράξη τα μεγάλα οράματά του, είστε μόνο εσείς! Κάντε λοιπόν αυτό το άλμα!

Η έμφυτη δημιουργικότητά σας είναι στο απόγειό της, ειδικά γύρω από τον προφορικό και γραπτό λόγο, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Δεδομένης της ανάγκης σας τόσο για επικοινωνία όσο και για πνευματική διέγερση, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπως ένα blog ή τα social media, προκειμένου να εξαπλώσετε μια μεγάλη ιδέα σας. Αν οι συνάδελφοί σας χρειάζονται βοήθεια για να κάνουν μια πώληση, μπορεί να έρθουν σε εσάς, καθώς οι ικανότητές σας στο μάρκετινγκ είναι πιο έντονες. Αν πρόκειται να κάνετε μια παρουσίαση ή δημόσια ομιλία, η αφηγηματική σας ροή είναι διορατική και διαφωτιστική.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι