Quantcast

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 54

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Η εστίασή σας στην καριέρα σας και στο μελλοντικό προγραμματισμό επιταχύνεται καθώς μέχρι της 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Όλες αυτές οι συναρπαστικές ιδέες που αναπτύξατε τον προηγούμενο μήνα μπορούν τώρα να εφαρμοστούν με ένα στρατηγικό σχέδιο. Ίσως ακόμα και να λάβετε χρήματα από την εργασία σας με τη μορφή μπόνους. Μετά τις 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, κάνοντάς σας να επικοινωνείτε συχνότερα με τους φίλους σας και στα κοινωνικά δίκτυα. Ήρθε η ώρα να κάνετε νέους φίλους και σχέδια για δείπνο με όλους τους γνωστούς σας, που περίμεναν με ανυπομονησία την επιστροφή σας. Ευκαιρίες για συνεργασία αφθονούν, τόσο στο διαδίκτυο όσο και πρόσωπο με πρόσωπο.

Κάντε εκκαθάριση από τις συναισθηματικές, σωματικές και πνευματικές τοξίνες σας μια για πάντα. Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας δίνει την ώθηση να απαλλαγείτε από όποιον και ό, τι υπονομεύει την ευτυχία σας. Εγκαταλείψτε όποιον και ό,τι παρεμποδίζει την πνευματική σας ανάπτυξη και την ηρεμία σας. Εάν ακόμα μηρυκάζετε ένα δύσκολο ζήτημα του παρελθόντος, το φεγγάρι θα σας δώσει τη δύναμη να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι, πιο φωτεινό. Αντί να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν, θεραπεύεστε τις πληγές σας, λειτουργήστε με βάση τη φιλοσοφία ότι υπάρχει ένα Θεϊκό σχέδιο για όλους μας. Ανακαλύψτε τι θα επαναφέρει τη γαλήνη και την ηρεμία της ψυχής σας. Ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για να εντοπίσετε τη ρίζα μιας συναισθηματικής και ψυχικής ανισορροπίας.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων στην αγάπη και θα βγείτε κερδισμένοι. Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας φέρνοντας κοντά σας αναρίθμητους θαυμαστές, χάρη στο χιούμορ σας και την περιπετειώδη διάθεσή σας. Όχι μόνο μπορείτε να ξεπεράσετε τις παλιές περιοριστικές πεποιθήσεις σχετικά με την αγάπη, αλλά διασκεδάζετε και φλερτάρετε, ζείτε στο έπακρο τη ζωή. Ίσως να σημειώσετε πρόοδο σε ένα δημιουργικό έργο σας, καλλιτεχνικού, εκπαιδευτικού ή μεταφυσικού χαρακτήρα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική ενέργεια του φεγγαριού για να προβάλετε τον εαυτό σας στον ευρύτερο κόσμο, να αλλάξετε την εμφάνισή σας ή να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας ως ένα αστραφτερό, δημιουργικό άτομο. Όταν είστε απόλυτα ο εαυτός σας, λάμπετε!

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης