Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 54

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Είστε έτοιμοι να κάνετε την επόμενη επαγγελματική κίνησή σας; Στο μέτωπο της καριέρας, νιώθετε να σας οδηγούν η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλόδοξο  δέκατο οίκο σας, είναι η εποχή των επαγγελματικών σας επιτευγμάτων και της αναγνώρισης, βρίσκεστε στο επαγγελματικό προσκήνιο. Με λίγη σκληρή δουλειά και μερικές επιπλέον ώρες στο γραφείο σας μπορείτε να κάνετε αρκετά σοβαρά βήματα μπροστά, να ανεβείτε στο βουνό της επιτυχίας! Αυτή η νέα Σελήνη σας δίνει πάθος και φωτιά για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας ζωή σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Υπάρχουν περισσότερες από μια ελπιδοφόρες δυνατότητες. Στρέψτε το βλέμμα σας στους μακροπρόθεσμους στόχους σας και στη μεγαλύτερη φιλοδοξία σας, είτε είναι μια ηγετική θέση ή να γίνετε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας σας, θα πραγματοποιηθούν. Πάτε ψηλά; Νομίζουμε ότι ναι.

Μην ανησυχείτε θα έχετε το θάρρος να πείτε τη δική σας αλήθεια και να  δημιουργήσετε βελτίωση στις σχέσεις σας αντί να κάψετε γέφυρες. Ο Άρης στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας σας ωθεί σε μια ευθεία συζήτηση, βοηθώντας σας να εκφράσετε επιτέλους την αληθινή σας γνώμη και άποψη. Ίσως αυτό το πρόσωπο σας έκανε να αισθάνεστε ότι δεν ακολουθείτε την προσωπική σας πορεία στη ζωή. Τώρα, οι ορίζοντές σας διευρύνονται και βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, στρέφεστε στο μεγαλύτερο όραμά σας και τις δυνατότητες που υπάρχουν. Ταξιδιωτικά, εκδοτικά ή επιχειρηματικά σχέδια που ήταν σε αναμονή θα μπορούσαν να λάβουν ώθηση. Αφήστε στην άκρη τις ανησυχίες σας, ο κόκκινος πλανήτης σας βοηθά να προχωρήσετε μπροστά. Στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων είναι να προχωρήσετε στα μεγαλύτερα και στα καλύτερα.

Μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στην επιθυμία σας για σταθερότητα και ασφάλεια και την ανάγκη σας να παίξετε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, να ζήσετε λίγο (ή πολύ!) τη ζωή. Με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εάν η σχέση σας έχει βουλιάξει στη ρουτίνα και την ανία, σκεφτείτε τρόπους για να φέρετε λίγη ελαφρότητα, παιχνίδι και χρώμα στον κόσμο σας. Ίσως ένα μακρινό ταξίδι ή απλά κάνοντας κάτι διαφορετικό δείτε μεγάλη αλλαγή. Το φεγγάρι θα μπορούσε να απαιτήσει κάποιο συμβιβασμό και αναπροσαρμογή στα σχέδιά σας, δηλαδή να βρείτε τρόπους να κάνετε τη σχέση σας πιο διασκεδαστική, ενώ κινήστε παράλληλα με στρατηγική. Εξάλλου είστε από τη φύση σας δημιουργικοί και μπορείτε να αλλάξετε πολλά.

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms