Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 50

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Αναζητάτε την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας, συντροφιά με εκείνες τις μοναδικές παλιές αναμνήσεις σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Ίσως ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή την κηπουρική ή βελτιώνονται οι σχέσεις με ένα συγκάτοικο ή απλά απολαμβάνετε τις ανέσεις του σπιτιού σας. Με τον Άρη στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας, θα μπορούσατε να έχετε συσσωρευμένο θυμό για κάποιον, ο οποίος πρέπει να απελευθερωθεί, χρειάζεστε οπωσδήποτε μια διέξοδο. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει τα κίνητρα για να δώσετε ένα τέλος και σας βοηθά στην αποβολή αυτών των αρνητικών συναισθημάτων και ενέργειας. Αλλάζοντας τρόπο αντίληψης της ζωής σας, θα νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς. Η δύναμη του προσωπικού μετασχηματισμού είναι στα χέρια σας.

Αυτός ο μήνας είναι χρωματισμένος με οτιδήποτε ζεσταίνει την καρδιά σας: Περιπέτεια, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα και καυτή ερωτική επιθυμία. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικοί, έτσι δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε να αιχμαλωτίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Θα νιώσετε μεγάλη χαρά παρευρισκόμενοι στις πολυάριθμες κοινωνικές προσκλήσεις που θα έχετε. Αποκαλύπτετε την τρυφερότητα και τη ζεστασιά σας στον αγαπημένο σας και σίγουρα τα αληθινά σας συναισθήματα. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι αυτή η σεληνιακή επιρροή εντείνει τη δραματική σας πλευρά, τα συναισθήματά σας ενδεχομένως να σας κατακλύσουν τόσο που να φτάσετε στο μελόδραμα!

Μην ψάχνετε να βρείτε την ασφάλεια και την αγάπη μέσα στους καπνούς. Η πανσέληνος φωτίζει τον ασαφή και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να κάνετε μια υποσυνείδητη επεξεργασία των αρνητικών συναισθημάτων σας τα οποία προέρχονται από κάποιους που κάποτε σας πρόδωσαν. Αντί να είστε προσκολλημένοι στο το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, δημιουργήστε τις συνθήκες για να απολαύσετε όλα όσα έρχονται σε λίγο. Θα μπορούσατε να έχετε ένα σαφές πνευματικό «σημάδι» αν αφήσετε το σύμπαν να σας καθοδηγήσει. Θυμηθείτε, η αποδοχή και η συγχώρεση είναι σημαντικά για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Δώστε ένα τέλος και πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι προφητικά, οπότε δώστε τη δέουσα σημασία.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms