Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Ποθείτε την ηρεμία και τη μοναξιά σας, αλλά μην περιμένετε να είστε μόνοι για πολύ. Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσατε να σας εκπλήξει ευχάριστα με κάποιους φίλους από τα παλιά ή συγγενείς. Ίσως φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο σπίτι σας, περνάτε αξέχαστες βραδιές, τιμάτε τον Ξένιο Δία! Εξορμάτε στη δράση, είστε σε συνεχή κίνηση και επικοινωνία χάρη στον Άρη στον επικοινωνιακό και γνωστικό τρίτο οίκο σας. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να αγοράσετε επαγγελματικό εξοπλισμό της τελευταίας τεχνολογίας ή ασχοληθείτε με την εκπαίδευση, πράγμα το οποίο σας προσφέρει νέες γνωστικές δεξιότητες.

Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας αποσπάσει την προσοχή από τους επαγγελματικούς στόχους σας! Τώρα είστε προσανατολισμένοι στην καριέρα σας χάρη στην πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ενώ οι φίλοι σας μπορεί να σας παροτρύνουν σε ξέφρενη διασκέδαση κάνοντάς σας δελεαστικές προτάσεις, εσείς το ρίχνετε μέχρι τα μεσάνυχτα στη δουλειά. Αυτή είναι η στιγμή σας για να προβάλετε τα επιτεύγματά σας και να αναγνωριστείτε για τις προσπάθειες σας, επομένως μείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας! Σύντομα θα πάρετε τη μερίδα του λέοντος αν εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Δείξτε σε όλους ότι είστε ο άνθρωπος που αγαπά την εργασία του και αγωνίζεται.

Πόσο κοντά νιώθετε με τους οικείους σας; Μήπως έχετε καιρό να μάθετε νέα τους; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, οπότε θα νιώσετε την ανάγκη να παραμείνετε στο σπίτι σας, να πλησιάσετε περισσότερο την οικογένειά σας. Αφήστε στην άκρη τη διασκέδαση, φύγετε για λίγο μακριά στο εξοχικό σας με την οικογένειά σας ή διαβάστε μερικά πνευματικά βιβλία που θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να προσεγγίσετε τους αγαπημένους σας, να βελτιώσετε τη σχέση σας με τη μητέρα σας, ένα παιδί σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Το σπίτι σας θα είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα, ίσως ακόμα θελήσετε να μάθετε περισσότερα για τις ρίζες σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι