Quantcast

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 54

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Κινηθείτε μεθοδικά και με οδηγό τη διαίσθησή σας και θα στεφθείτε νικητές. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον όγδοο οίκο σας, της αποταμίευσης και των κοινών οικονομικών πόρων, κάνετε στρατηγικά και μελετημένα βήματα όσον αφορά τα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους. Θα μπορούσατε να κάνετε προγραμματισμένες κινήσεις για να ξεπληρώσετε ένα χρέος ή για να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητα. Το σύμπαν σας δίνει το έναυσμα για μια συναρπαστική και δυνητικά προσοδοφόρα επένδυση. Αφιερώστε χρόνο για να διερευνήσετε σε βάθος μια σημαντική σχέση σας. Τα στενότερα πρόσωπα στη ζωή σας και οι οικονομικοί σύμμαχοί σας βαδίζουν στον ίδιο δρόμο μαζί σας; Το να βεβαιωθείτε ότι είστε στην ίδια σελίδα μπορεί πραγματικά να σας εκτοξεύσει μακριά. Διερευνήστε λοιπόν τα πάντα προσεκτικά.

Ο Άρης στους Διδύμους και στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας, σας δίνει την ώθηση να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να κάνετε νέες φιλίες και ομάδες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προβάλετε τις πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες σας στο διαδίκτυο. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο και να κατακτήσετε τον ψηφιακό κόσμο. Με τον Άρη να ζεσταίνει αυτόν τον αυθεντικό και καινοτόμο τομέα του χάρτη σας, δεν πρέπει μόνο να αποδεχτείτε τις ιδιορρυθμίες σας, αλλά και να τις αξιοποιήσετε. Προβάλλοντας τον μοναδικό εαυτό σας (κάτι που θα πρέπει να σας έρχεται φυσικά τώρα) θα κάνετε φίλους και θα προσελκύσετε ομάδες που αποδέχονται τις ιδιαιτερότητές σας. Μπορεί ακόμα να γίνετε ο ηγέτης σε ένα ομαδικό έργο, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Εσείς είστε ο κυρίαρχος του εαυτού σας! Η σημαία σας κυματίζει ψηλά! Η ετήσια πανσέληνος στον Λέοντα ακτινοβολεί στον πρώτο σας οίκο, των νέων ξεκινημάτων και της ατομικότητας, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει να πιστεύετε στον εαυτό σας, στο θάρρος και τη δύναμή σας. Όχι μόνο βρίσκετε τη φωνή σας, αλλά θα τη χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά. Για όλα όσα έχετε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες θα λάβετε ανταμοιβές. Κάντε μια αναδρομή στην εποχή των γενεθλίων σας και στους στόχους που θέσατε κατά τη νέα Σελήνη στον Λέοντα το περασμένο καλοκαίρι. Όσο πιο άνετα νιώθετε με τον εαυτό σας, τόσο πιο πιθανό είναι να συναντήσετε την επιτυχία. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σε εσάς, εισπράττετε φιλοφρονήσεις για τις σκληρές προσπάθειές σας. Ετοιμαστείτε για κοντινό πλάνο και φροντίστε να είστε ο αληθινός εαυτός σας!

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής