Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 50

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Αναλώνοντας το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας καταπραΰνει την ψυχή σας. Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας καλεί να βρεθείτε με τους φίλους σας και τα μέλη της οικογένειάς σας, σίγουρα θα έχετε μια ωραία συνομιλία και θα φέρετε στην επιφάνεια τις παλιές καλές αναμνήσεις. Προσκαλέστε τα μέλη της οικογένειάς σας ή/και τους φίλους σας στο σπίτι σας, καλλιεργήστε τις σχέσεις σας. Αν νιώθατε προσκολλημένοι σε κάποιον/α που δεν σας αξίζει, ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, απλουστεύει τα πράγματα για να αναλάβετε δράση να απομακρυνθείτε. Τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια, έτσι, αν δεν σχεδιάζετε πραγματικά για το μέλλον ή βλέπετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε, βρίσκετε τελικά τη δύναμη και το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά.

Τα χρήματα θα είναι ένα σημαντικό θέμα αυτό το μήνα, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως απευθυνθείτε σε κάποιον για χρηματοδότηση, ίσως πάλι αποπληρώσετε ένα χρέος σας. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να μιλήσετε σε δυνητικούς πελάτες και να κάνετε δημόσιες επαφές ή συναντήσεις προκειμένου να διαπραγματευτείτε μια οικονομική συμφωνία. Δεδομένου ότι σας αρέσει η πολυτελής ζωή, τώρα δεν διστάζετε να ξοδέψετε για την καλοπέρασή σας. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα απροσδόκητο επίδομα ή χρηματικό ποσό ή έχετε τα κότσια να ζητήσετε καλύτερες οικονομικές απολαβές στην εργασία σας. Γνωρίζετε την αξία σας και πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας.

Αυτός ο μήνας είναι ο ιδανικός για να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι ή μια εκδρομή, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Ακολουθείτε το δικό σας δρόμο, κάνετε οτιδήποτε είναι έξω από τα συνηθισμένα, θέλετε να φύγετε μακριά από τη ρουτίνα. Έχετε ποικιλία ευκαιριών για να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις από τις δικές σας και διευρύνουν το μυαλό σας με τις εμπειρίες τους. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να μάθετε μια νέα γνώση ή ακόμα και να πάτε ένα ταξίδι μόνοι σας. Οτιδήποτε εκτός των συνηθισμένων αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς σας και σας γεμίζει δύναμη και ενέργεια. Η ειλικρίνεια του ζωδίου σας θα είναι τώρα εμφανής για να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει βαθιά.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms