Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Προσέξτε τις διατροφικές ατασθαλίες. Η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας βάζει να σκεφτείτε πως θα διάγετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αλλά δεν χρειάζεται να αρνηθείτε στον εαυτό σας τα γλυκίσματα των γιορτών, απλά απολαύστε τα με φειδώ. Υιοθετήστε περισσότερες δραστηριότητες μέσα στο γεμάτο κοινωνικά χρόνο σας, θα νιώσετε πιο ενεργητικοί και ζωντανοί. Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνοντας αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σας. Μετακινηθείτε από τη νοοτροπία του «εγώ» στο «εμείς» και θα δείτε θαύματα. Η σχέση σας βαίνει σε ένα βαθύτερο επίπεδο, φέρνοντάς σας αυξημένη συναισθηματική ασφάλεια.

Το κοινωνικό δίκτυό σας και οι φίλοι σας αντικατοπτρίζουν την αξία σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, παροτρύνοντάς σας να κάνετε μια εκκαθάριση από φίλους που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Παρόλο που μπορεί να μην χρειαστεί να εκδιώξετε κανέναν από τον κοινωνικό σας κύκλο, να είστε πιο επιλεκτικοί σχετικά με το ποιον προσκαλείτε στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, αναπτύσσετε νέες φιλίες, εισέρχεστε σε νέες ομάδες, ασχολείστε με ποικίλες δραστηριότητες, που είναι έξω από το συνηθισμένο. Θα μπορούσατε να συναντήσετε μια νέα ομάδα ανθρώπων που μιλούν την ίδια γλώσσα με τη δική σας, έχουν τις ίδιες ιδέες και δραστηριότητες.

Εάν αντιμετωπίσατε προβλήματα υγείας ή εργασίας, η Ηλιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, σας βοηθά να γυρίσετε μια νέα σελίδα στην ευεξία σας. Νέοι χρήσιμοι άνθρωποι και υπηρεσίες εμφανίζονται στη ζωή σας, θα μπορούσατε ακόμη να προσλάβετε κάποιον νέο βοηθό ή πάροχο υπηρεσιών για να σας βοηθήσει να κάνετε τη ζωή σας πιο ομαλή και λειτουργική. Η άσκηση και η υγιεινή διαβίωση δεν πρέπει να είναι τιμωρία ή ακραίες. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν θα λειτουργούσε ποτέ για το χαρούμενο ζώδιό σας. Αν κάτι δεν είναι διασκεδαστικό, δεν πρόκειται να κολλήσετε. Ξεχάστε λοιπόν ότι πρέπει καταναγκαστικά να κάνετε γυμναστική ή δίαιτα, θα χάσετε πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms