Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 46

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Ταξίδια, περιπέτεια και πάθος για ζωή σας προσφέρει η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της περιπέτειας. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσω μιας νέας γνώσης, βλέπετε με αισιοδοξία τη ζωή. Όμως ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ομοίως στον ένατο οίκο σας και συνιστά να μην εμπιστεύεστε κάποιους ανθρώπους καθώς και να προσέχετε τα σχόλιά σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εάν έχετε προγραμματίσει διακοπές ή επαγγελματικά ταξίδια, λάβετε προφυλάξεις: Πηγαίνετε στο αεροδρόμιο νωρίς, ελέγξτε την εγκυρότητα του διαβατηρίου, επιβεβαιώστε τις κρατήσεις σας. Δεν θα είστε το πρώτο άτομο που θα εμφανιστεί στο αεροδρόμιο πολύ νωρίτερα από την πτήση, κάποιο λάθος ίσως συμβεί και να σας κοστίσει.

Κάντε μια λίστα με τις υποχρεώσεις σας για να μην αγχωθείτε. Ο Άρης κινείται στον καθημερινό έκτο οίκο σας, κι εσείς αναλώνεστε στις λεπτομέρειες, προσπαθείτε να οργανωθείτε. Βάλτε σε τάξη τα αρχεία σας, καθαρίστε το σπίτι και το γραφείο σας από τα άχρηστα αντικείμενα για να φέρετε θετική ενέργεια στο χώρο σας. Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, σας ζητά να στρέψετε την προσοχή σας στη δημιουργία περισσοτέρων χρημάτων, είτε μέσω παθητικού εισοδήματος ή διαδικτυακού μάρκετινγκ ή δικαιωμάτων ή επενδύσεων. Ίσως ακόμα νιώσετε άγχος με οικονομικά ζητήματα, ίσως προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να έχετε περισσότερα. Δείτε τη μεταφυσική πλευρά του χρήματος, προγραμματίστε και προετοιμάστε προσεκτικά τα πάντα πριν αναλάβετε δράση.

Εάν έχετε βαρεθεί με τα χρέη και την κακή οικονομική κατάστασή σας, βασιστείτε στην πρώτη πανσέληνο του μήνα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, η οποία βάζει τάξη στα οικονομικά σας. Πόσες φορές έχετε πει να περικόψετε κάποιες από τις πολυτελείς δαπάνες σας και να βελτιώσετε επιτέλους τα οικονομικά σας; Τώρα αναλαμβάνετε δράση. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και είναι ένας θαυμάσιος μήνας για να μαγνητίσετε τους γύρω σας με τη δύναμη του νου σας ή να στείλετε σε μια μεγάλη μάζα ανθρώπων το προσωπικό σας μήνυμα. Έχετε έμπνευση και ιδέες που ξεσηκώνουν τον κοινωνικό σας περίγυρο, λέτε αστείες ιστορίες, φλερτάρετε και παίζετε διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι