Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Πού στον κόσμο θα λάβετε ένα ηγετικό τίτλο; Με τη νέα Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό, μέχρι τα μέσα του μήνα, στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, όσο πιο μακριά πάτε, τόσο το καλύτερο. Εάν είστε δεμένοι σε μια περιοχή που δεν σας προσφέρει επαγγελματική ανέλιξη ή ευχαρίστηση, κάνετε σχέδια για μια μετακίνηση. Η δουλειά σας μπορεί επίσης να σας στείλει πέρα από τα εθνικά σύνορα, έτσι  προετοιμαστείτε για μια νέα αρχή στη ζωή σας. Μετά τις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, αναβαθμίζοντας το κοινωνικό προφίλ σας και την καριέρα σας. Ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση και μοιράζετε τις επαγγελματικές σας κάρτες. Μπορεί επίσης να κάνετε μια αλλαγή επωνυμίας της επιχείρησής σας και είναι σίγουρο ότι θα δείτε μεγάλη διαφορά στην τσέπη σας.

Απομακρύνετε από τη ζωή σας έναν κακό εθισμό, μια για πάντα. Μην εθελοτυφλείτε στη ζωή, η άρνηση της πραγματικότητας θα σας οδηγήσει στο χάος. Με τον Άρη στον Καρκίνο και στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σκέφτεστε πολύ και ψάχνετε να βρείτε ένα δρόμο διαφυγής. Ίσως ο τρόπος που αντιδράτε στις αρνητικές καταστάσεις της ζωής δεν είναι ο καλύτερος κι αυτό πρέπει να αλλάξει τώρα. Ωστόσο, είναι καλή στιγμή να απευθυνθείτε σε άτομα που μπορούν να σας παρέχουν υποστήριξη την οποία τώρα χρειάζεστε απεγνωσμένα. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να τα χειριστείτε όλα μόνοι σας. Χρειάζεστε την πνευματικότητα, τους καλύτερους φίλους σας και μάλλον χρειάζεστε ακόμη περισσότερο τη μητέρα σας (ή κάποιο άλλο οικείο προς εσάς πρόσωπο). Σβήστε το παρελθόν. Αν συνεχίσετε να ασχολείστε με αυτό, απλώς κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα.

Θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική ανακάλυψη στο σπίτι σας ή στην οικογένειά σας, καθώς η πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Ίσως έχετε συμπεριφερθεί σκληρά και άκαμπτα σε μια σημαντική σχέση σας, για να συνειδητοποιήσετε τώρα ότι αυτή η διαμάχη είναι κληρονομική και δεν χρειάζεται να συνεχιστεί. Ξέρετε ότι για να ξημερώσει μια καινούργια μέρα πρέπει να αφήσετε πίσω σας το ζοφερό παρελθόν. Ξεκινήστε βαθύτερες συνομιλίες με το πρόσωπο που σας πόνεσε και κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν, στο οικογενειακό ιστορικό σας και τα περιοριστικά μοτίβα σκέψης που δεν αφήνουν ελεύθερη την ψυχή σας. Ίσως θελήσετε να μιλήσετε με ένα συγγενή, ειδικά κάποιον που είχε χαθεί καιρό από τη ζωή σας.

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021