Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Λέων - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 39

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Στοχεύετε υψηλότερα! Αν και οι άλλοι ήδη έχουν ξεκινήσει να πηγαίνουν στην παραλία, εσείς σκέφτεστε πως θα υλοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Η Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας κάνει να κινείστε με μεγάλη ταχύτητα, βάζετε αέρα στα πανιά σας, στόχος σας είναι περισσότερα χρήματα και σταθερότητα. Έχετε μαζί τις επαγγελματικές κάρτες σας, δεν πρέπει να χάσετε οικονομικά προσοδοφόρες ευκαιρίες. Ο Άρης κινείται στον ξεκούραστο δωδέκατο οίκο σας και μπορεί να θέλετε να κάνετε πίσω από την ενεργό κοινωνική ζωή, δίνετε τη σκυτάλη σε άλλους αποποιούμενοι των ευθυνών σας, θέλετε να βρίσκεστε πίσω από τα παρασκήνια. Από τη θετική πλευρά, μπορείτε να πατήσετε στη φιλανθρωπική πλευρά του δωδεκάτου οίκου και να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Το κάρμα είναι ανταποδοτικό!

Πάθος και αίγλη, ερωτικές περιπέτειες και τρελή διασκέδαση είναι τα δώρα σας από την πανσέληνο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα με κάποιον/α που ζει μακριά σας. Η χιλιομετρική απόσταση δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο πάθος σας. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη φήμη και τη γονιμότητα, έτσι το φεγγάρι γίνεται αρωγός σας για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας και ενδεχομένως, μιας εγκυμοσύνης. Εντείνονται τα πάθη σας, διαφημίζετε τον εαυτό σας, όλοι οι άνθρωποι ξέρουν τι είστε ικανοί να κάνετε. Εκδηλώνετε την έμφυτη δημιουργικότητά σας και την καλλιτεχνική φύση σας, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και σας κάνουν να λάμπετε από χαρά και ευτυχία.

Φτάνει πια! Πάρτε επιτέλους την απόφαση και αναλάβετε αποφασιστική δράση γύρω από κάποια παλιά άλυτα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, είναι το αίτημα της νέας Σελήνης στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου. Εάν είστε κολλημένοι σε ζοφερές αναμνήσεις ή πιστεύετε ότι τίποτα στη ζωή σας δεν πρόκειται να λειτουργήσει, αλλάξτε επειγόντως τον τρόπο σκέψης σας. Επειδή κάτι … κάποτε … δεν πήγε καλά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σαμποτάρετε τις προσπάθειές σας για την ευτυχία σας. Να είστε ειλικρινά ευγνώμονες στο σύμπαν για ό, τι μαθήματα πήρατε και κυρίως να έχετε αισιόδοξες και θετικές σκέψεις. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι