Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Είστε έτοιμοι να αναδιοργανώσετε ολόκληρη τη ζωή σας; Βάλτε τάξη και πειθαρχία στην καθημερινή σας ρουτίνα, φροντίστε την υγεία σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνουν η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της οργάνωσης. Το σύμπαν σάς βοηθά να εντοπίσετε και να απομακρύνετε τις συνήθειες που επιδρούν αρνητικά στην υγεία σας και να ακολουθήσετε μια πιο ώριμη προσέγγιση που να επικεντρώνεται στην υγεία και την ασφάλεια. Είναι επίσης ένας καλός μήνας για νέες προσλήψεις στην επιχείρησή σας ή την αλλαγή οργανωτικών δομών. Ίσως ακόμα κάνετε ενδελεχή έλεγχο της αποδοτικότητας των εργαζομένων σας και των μισθών. Αν δείτε τα πάντα λογικά και πρακτικά, οτιδήποτε ξεκινάτε τώρα θα έχει διάρκεια.

Τολμήστε να ζητήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε στη δουλειά σας! Μια νέα θέση, μια νέα εργασία; Ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας ζητά να είστε τολμηροί με τις επιθυμίες σας. Όμως ο κόκκινος πλανήτης φέρνει και ανταγωνισμό, οπότε αν νιώσετε εξοργισμένοι στην εργασία σας και οι συνάδελφοί σας ή οι συνεργάτες σας σας προσβάλλουν, προσπαθήστε να είστε εγκρατείς για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας την επαγγελματική αποστολή σας. Για να εξαλείψετε την ένταση, σκεφτείτε τον κοινό στόχο, ίσως ακόμα και τα βραβεία που θα επακολουθήσουν. Φυσικά, μερικές από τις πιέσεις θα μπορούσαν να προέρχονται από την αποπεράτωση της εργασίας που πρέπει να κάνετε εντός κάποιας προθεσμίας. Εκπληρώστε αυτές τις προθεσμίες ακόμα κι αν χρειάζονται επιπλέον ώρες εργασίας.

Λάμπετε από μέσα προς τα έξω! Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας έχετε ιδιαίτερα κίνητρα για να αλλάξετε την προσωπικότητά σας και την εμφάνισή σας, κάτι που επιθυμείτε καιρό τώρα φτάνει στην αποκορύφωσή του. Το φεγγάρι σας στέλνει τις ευχές του για να δοκιμάσετε κάτι νέο ή να μπείτε σε μάχη για να διεκδικήσετε αυτό που αγαπάει η καρδιά σας, αυτή η πανσέληνος βάζει αέρα στα πανιά σας. Όμως σε ό, τι κι αν κάνετε, φροντίστε πρώτα να δείξετε αγάπη στον εαυτό σας και ύστερα στους άλλους. Αυτό είναι το βασικό συστατικό για οποιαδήποτε σχέση διαρκείας. Ίσως ακόμα αλλάξετε στυλ εμφάνισης και εντυπωσιάζετε τους γύρω σας. Δεν χρειάζεστε καμία υπόδειξη, νιώθετε απελευθερωμένοι και ανανεωμένοι.

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms