Quantcast

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Το πάθος σας για έρωτα και ζωή καθώς και η δημιουργικότητά σας δίνουν ζωντάνια στη ζωή σας. Με την Αφροδίτη στον δημιουργικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας δεν περνάτε απαρατήρητοι από το αντίθετο φύλο, ξέρετε πως να κάνετε πιο αρμονική τη σχέσης σας χάρη στον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας. Μπορεί και να πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας, δοκιμάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας οι σκέψεις σας είναι χαοτικές και μπερδεμένες κι αυτό σας ωθεί να κάνετε λανθασμένες ενέργειες. Προσέξτε τα μηνύματα που στέλνετε στα κοινωνικά δίκτυα, ενδεχομένως να έχετε αρνητική φήμη. Δεν θέλετε να γίνετε γνωστοί ως ένα άτομο χωρίς σωστή κρίση.

Ο τρόπος της ομιλίας και της επικοινωνίας σας βρίσκονται στο προσκήνιο, χάρη στη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Τώρα είστε αυθόρμητοι και ζωντανοί αλλά δεν χάνετε τη λογική σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και φυτέψτε τους σπόρους για κάτι μεγάλο, είτε πρόκειται για ένα νέο βιβλίο ή μια διδασκαλία ή ένα συγγραφικό έργο ή μια νέα συνεργασία. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες και δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε. Λοιπόν, ξεκινήστε με αυτό που εκπληρώνει το πάθος σας. Εάν έχετε ως οδηγό την έμπνευσή σας και τη δημιουργικότητά σας, για να μην αναφέρουμε τα απώτερα κίνητρά σας, οι στόχοι σας θα ανθίσουν σε έξι μήνες από τώρα. Θα υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα γύρω σας, οπότε προγραμματίστε τυχόν σημαντικές συναντήσεις αυτόν το μήνα.

Κάντε μεγάλα όνειρα, ανακαλύψτε και πείτε την αλήθεια. Τώρα θα σας είναι δύσκολο να μείνετε στο σπίτι σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Εάν έχετε αγωνιστεί για ένα νέο ξεκίνημα (όπως, ας πούμε, ένα νομικό ή ψηφιακό έργο), αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να μοιραστείτε το επιχειρηματικό έργο σας με τον κόσμο, αν έχετε δουλέψει σκληρά. Ή θα μπορούσατε να λάβετε μια πρόσκληση για να μιλήσετε δημόσια, ειδικά για ένα θέμα που πραγματικά ανάβει τη φωτιά σας και είστε γνώστες του αντικειμένου. Να είστε επίσης ανοιχτοί σε νέα άτομα που ζουν μακριά σας ή άτομα των οποίων το κοινωνικό και πολιτιστικό υπόβαθρο είναι διαφορετικό από το δικό σας. Έχετε την επιθυμία να μάθετε και να παρακινήσετε τους άλλους (και να έχετε κίνητρα).

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms