Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 54

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Εάν δεν έχετε ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής, τώρα είναι η ώρα να την αποκτήσετε. Δεσμευτείτε να περνάτε μερικές χαλαρωτικές στιγμές την εβδομάδα στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας το δείπνο με τον αγαπημένο σας ή τους στενούς σας φίλους και συγγενείς, είναι το αίτημα της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ώρα να δώσετε προσοχή στην υγεία σας! Με τον ανάδρομο Ερμή στον έκτο οίκο σας, της υγείας, τα καλύτερα σχέδιά σας για να πάτε στο γυμναστήριο και να τρώτε σωστά μπορεί να ανατραπούν ή μπορεί να είναι δύσκολο να αποσαφηνίσετε όλες αυτές τις αντιφατικές πληροφορίες υγείας που διαβάζετε στο διαδίκτυο. Κινηθείτε αργά και επεξεργαστείτε ό, τι διαβάζετε, μην βιαστείτε. Όσον αφορά το γερό μυαλό και σώμα, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα!

Είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο άλμα στην αγάπη; Με τη νέα Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη και στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, τολμάτε να εκφραστείτε με πάθος, να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο πρόσωπο που θαυμάζετε. Κάντε ένα διάλειμμα από ό, τι σας δημιουργεί πλήξη και ανία και ακολουθήστε τη μούσα σας, τολμώντας να ρισκάρετε στην αγάπη ή προγραμματίζοντας με τον αγαπημένο σας ένα αυτοσχέδιο ταξίδι ή μια βόλτα το απόγευμα κάπου μακριά από την πόλη σας. Το σύμπαν πυροδοτεί επίσης τη δημιουργικότητα και τη φήμη σας, έτσι είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τους καλλιτέχνες καθώς βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα σε ένα έργο σας με τολμηρό και φλογερό τρόπο! Γιατί να κάνετε τα πράγματα όπως όλοι οι άλλοι όταν έχετε την ευρηματικότητα και την πρωτοτυπία να ξεχωρίζετε από το πλήθος;

Έντονα και χαοτικά συναισθήματα μπορούν να φουντώσουν με την πανσέληνο στον ασαφή και δωδέκατο οίκο σας η οποία σας προειδοποιεί για έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα συμβολικά τώρα και σας δείχνουν ποιο μονοπάτι θα πρέπει να επιλέξετε, ότι πρέπει να αφεθείτε στη βούληση του σύμπαντος για όσα έλθουν. Ωστόσο, μπορεί να φτάσετε σε οριακό σημείο στο πόσα μπορείτε να ανεχτείτε ανθρώπινα κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απομακρύνετε κάποια οικεία πρόσωπα από κοντά σας. Κάποιος στον οποίο βασιζόσασταν μπορεί ξαφνικά να φύγει ή να σας λυπήσει με τη συμπεριφορά του, αφήνοντάς σας με άγχος και ερωτηματικά. Μην κολλάτε σε αυτό το άτομο ή την κατάσταση, αφήστε το και εμπιστευτείτε το σύμπαν, ότι έχει κάτι καλύτερο στο μυαλό του για εσάς!

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms