Quantcast

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 54

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Είστε υπέροχοι στην πειθώ και τη διπλωματία χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Κερδίζετε πόντους σε μια σημαντική συνάντηση για πωλήσεις ή στο μάρκετινγκ, επεξεργάζεστε πληροφορίες και έχετε έναν καταιγισμό ιδεών. Είστε νικητές στη διαμεσολάβηση και τις διαπραγματεύσεις. Οι φίλοι σας είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας και με τον Άρη που εξακολουθεί να κινείται στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας έχετε τα κίνητρα για νέες γνωριμίες και άφθονη διασκέδαση. Το βιογραφικό σας, η διαδικτυακή παρουσία σας και οτιδήποτε άλλο έχετε στο οπλοστάσιό σας, είναι τα καλύτερα τώρα. Χρησιμοποιήστε την ανάδρομη πορεία του πλανήτη μετά τις 30 του μήνα για να επανασυνδεθείτε με χαμένους φίλους από το παρελθόν.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα σχέδιά σας έχουν κάποιου είδους μακροπρόθεσμη ανταμοιβή. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον οραματικό ένατο οίκο σας, έχετε δύναμη και ενθουσιασμό να ρισκάρετε χωρίς όμως να υπολογίζετε τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Αν και είναι διασκεδαστικό να ονειρεύεστε και να δημιουργείτε, πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι η υπερβολική αυτοπεποίθηση δεν είναι πάντα για καλό. Θα μπορούσατε τώρα να ενθουσιαστείτε με γνωριμίες ανθρώπων που ζουν χιλιόμετρα μακριά σας, αλλά μη βιάζεστε να σχηματίσετε γνώμη καθώς η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Γι’ αυτό μην ξεχάσετε να προσέξετε τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, λόγω του επεκτατικού χαρακτήρα του ενάτου οίκου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σκέφτεστε επεκτατικά και βιαστικά.

Ο μήνας θα είναι πολύ δυνατός συναισθηματικά, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να ενωθείτε περισσότερο με τους οικείους σας, επιδιώκετε μια περισσότερο στενή σχέση με την οικογένειά σας. Θα μπορούσατε να βιώσετε έντονες στιγμές με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή ή μπορεί αντίθετα να αντιληφθείτε πόσο απεγνωσμένα χρειάζεται να κόψετε τον ομφάλιο λώρο! Μια ισχυρή γυναίκα θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στα επερχόμενα γεγονότα αυτής της έκλειψης. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε έντονα ότι το σπίτι σας δεν έχει θετική ενέργεια και ίσως νιώσετε έντονη την επιθυμία να πάτε αλλού. Ώρα για μια νέα κατοικία;

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms