Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 27/11 - 03/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 148

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Εσώψυχοι προβληματισμοί θα σας απασχολήσουν. Από μόνοι σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδιαλύνετε τη σκοτεινή πλευρά των σκέψεων σας και ένα γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να βάλετε σε δοκιμασία τη σχέση σας και τα αισθήματά σας. Θα παρθούν αποφάσεις που θα είναι ριζικές και θα καταφέρουν να σας απαλλάξουν από καταστάσεις που σας βαραίνουν πολύ καιρό.

Επανασύνδεση. Ο χωρισμός σας θα αποδειχθεί γερό μάθημα, τόσο για εσάς, όσο και για το παλιό σας ταίρι, γι' αυτό η επανασύνδεση που θα προκύψει θα περιλαμβάνει αλλαγές και την κοινή επιθυμία να μη συμβούν ξανά τα ίδια λάθη. Θα υπάρξει κι από τους δυο σας ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης, θα προχωρήσετε σε αμετάκλητες αποφάσεις και δεν αποκλείεται να προκύψουν σταθερές δεσμεύσεις.

Νέα γνωριμία. Η απόφασή σας να κρατηθείτε μακριά από ό, τι σας πλήγωσε, θα σας κάνει δεκτικούς στο ενδεχόμενο νέων γνωριμιών. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που ο αποφασιστικός τρόπος με τον οποίο θα προσπαθήσει να περάσει στην ερωτική σας ζωή, δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να ερωτευτεί και μην αναλωθείτε ψάχνοντας παγίδες που δεν υπάρχουν.

Σχέση - Γάμος. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα συναισθήματα σας σε τάξη, να διαλύσετε αυταπάτες και να στηριχτείτε μόνο στα αποδεδειγμένα. Η συναισθηματική ισορροπία που θα προκύψει μέσα σας θα επεκταθεί και στη σχέση σας με το αγαπημένο σας ταίρι, με αποτέλεσμα να περάσετε σε αλλαγές που θα σας οδηγήσουν ένα στάδιο μπροστά, διαλύοντας ανασφάλειες και απωθημένα. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω