Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 140

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Υποχωρεί ο σκοταδισμός και μπαίνει άπλετο φως στις υποθέσεις σας. Τυχαία συμβάντα θα βγάλουν στην επιφάνεια δυνατές αλήθειες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα λύσουν προβλήματα και θα φέρουν ερωτικό στέριωμα στη ζωή σας. Τα γεγονότα θα ενδυναμώσουν την εσωτερική σας δύναμη, θα ενισχύσουν τη ζωτικότητά σας και θα κρατήσουν την τύχη με το μέρος σας.
 

Επανασύνδεση. Ο τσακωμός θα γίνει συμφιλίωση, κλείνοντας για τα καλά το ενδεχόμενο του χωρισμού. Ετοιμαστείτε για επανασύνδεση που αυτή την φορά, θα ανοίξει την προοπτική μόνιμου δεσμού.
 

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμός θα κυριεύσει την καρδιά σας και θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τον περιορίσετε, γιατί δεν θα ακολουθήσει καμία απολύτως απογοήτευση. Θα σας εντυπωσιάσει το πρόσωπο που θα γνωρίσετε και θα αξίζει τον κόπο να προχωρήσετε γιατί θα υπάρξει έρωτας αμοιβαίος. Αυτή η νέα γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σας, δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό.
 

Σχέση – γάμος. Καταφθάνει ευχάριστο και ευτυχισμένο γεγονός μέσα στη σχέση σας. Μια πρόταση ή μια απάντηση που αναμένετε θα έχει θετική κατάληξη και θα φέρει σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας. Αν προσμένετε δέσμευση θα την έχετε, αν επιθυμείτε γάμο καταφθάνει πρόταση και σε περίπτωση που θέλετε να αυξήσετε τα μέλη της οικογενείας σας, τότε έρχεται ευχάριστο μαντάτο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms