Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Λέων - 26/06 - 02/07

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας μια τάση μοναχικότητας, θα νιώσετε ανάγκη περισυλλογής και ενδόμυχων ψυχικών ξεκαθαρισμάτων. Κάποιο πρόσωπο θα σταθεί δίπλα σας συναισθηματικά και ψυχολογικά και αν εκτιμήσετε τη διάθεση που θα έχει να σας ανοίξει την καρδιά του, τότε θα δοθεί νέα τροπή στη σχέση σας. Φιλικά συναισθήματα θα μετατραπούν σε αμοιβαία ερωτική έλξη!

Επανασύνδεση. Θα νιώσετε την ανάγκη να σας δοθεί χρόνος για να σκεφτείτε και να αποφασίσετε με την ησυχία σας, αν θέλετε να γυρίσετε στην παλιά σας σχέση ή όχι. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά με ηρεμία και χωρίς βιασύνη αποφάσεων και σε περίπτωση που δεν βγάλετε άκρη και μπλεχτείτε σε συναισθηματικά διλήμματα, τότε θα σας δώσω τη συμβουλή να ακολουθήσετε μόνο το ένστικτό σας.

Νέα γνωριμία. Ίσως να είναι κάπως απρόσιτη η συμπεριφορά σας, ωστόσο θα δημιουργηθεί το τυχαίο συμβάν που κάποιο πρόσωπο θα το αξιοποιήσει καταλλήλως και θα καταφέρει τελικά να πιάσει κουβέντα μαζί σας. Φιλικές κουβέντες θα εξελιχτούν σε προσωπική συζήτηση που σύντομα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις, αρκεί να το επιτρέψει η στάση σας!

Σχέση - γάμος. Κατόπιν ενός περιέργου συμβάντος θα σας γίνει κατανοητό πως για να τα βρείτε με το ταίρι σας, θα πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Συνειδητοποιήστε τι ακριβώς αναζητάτε, μιλήστε με ειλικρίνεια και στον εαυτό σας στο πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και θα διαπιστώσετε πως αν εκφράσετε ξεκάθαρα τις ανάγκες σας, τότε το αγαπημένο σας ταίρι θα γίνει σύμμαχος και όχι αντίπαλος. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-26T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι