Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 26/08 - 01/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 129

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αισιόδοξα συμβάντα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα υπάρξουν συναισθηματικές εξομολογήσεις, που θα σας ενώσουν με πρόσωπο που αγαπάτε. Ισορροπία και ψυχική ηρεμία θα είναι η κατάληξη των γεγονότων που θα προκύψουν και η ολοκλήρωση μιας επιθυμίας σας θα σας ανοίξει δρόμο για νέες ερωτικές προοπτικές και για καινούργια όνειρα.

Επανασύνδεση. Αν την επανασύνδεση την επιθυμείτε, θα την έχετε, είτε την ζητήσετε εσείς, είτε όχι, θα γίνει το τυχερό συμβάν που θα ανοίξει το δρόμο της επανένωσης με το ταίρι που κυριαρχεί στην καρδιά σας. Ξεκινά νέος ερωτικός κύκλος με πολύ δυνατές προδιαγραφές, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φερθείτε με ειλικρίνεια και όχι με τάσεις υπεροχής.

Νέα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας τραβήξει την προσοχή και πολύ γρήγορα θα νιώσετε πως σας ταιριάζει απόλυτα. Από τις πρώτες σας επαφές, θα αισθανθείτε πως αυτός είναι ο τύπος του ανθρώπου που ψάχνατε χρόνια, γι' αυτό μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ανταποκριθείτε θερμά στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει. Καταφθάνει ερωτική σχέση που αξίζει να την ζήσετε!

Σχέση - Γάμος. Αφήστε τις αρνητικές σκέψεις στην άκρη και μη βιαστείτε να προδικάσετε ή να προκαθορίσετε. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως το ταίρι που έχετε δίπλα σας αξίζει και την προσοχή σας και την αγάπη σας, γι' αυτό δεχτείτε καλοπροαίρετα αυτό που θα σας προσφέρει αποφεύγοντας τις υπερβολικές απαιτήσεις. Έρχεται δεσμευτική πρόταση ευτυχισμένης κατάληξης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι