Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 138

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Πρόσωπα, καταστάσεις και συμβάντα, θα κινηθούν κατά έναν μαγικό τρόπο, ώστε να φτάσετε στην πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας ευχής. Μια ενδόμυχη επιθυμία σας περνά σε διαδικασία ολοκλήρωσης, αν επιθυμείτε μια σταθερή ερωτική σχέση με δεσμεύσεις και μέλλον, τώρα θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να το δείτε να γίνεται πράξη.

Επανασύνδεση. Τα συμβάντα θα σας αποδείξουν πως αν η μοίρα θέλει δύο πρόσωπα μαζί, τότε τίποτα δεν μπορεί να τους οδηγήσει σε χωρισμό. Τυχαία συνάντηση ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά και στη σκέψη σας, θα σας φέρει τόσο κοντά που θα είναι αδύνατον να απομακρυνθείτε ξανά. Έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές υποσχέσεις και με επίσημη πρόταση δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Περίεργη ροη γεγονότων θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που όχι μόνο θα σας γοητεύσει απ' την πρώτη στιγμή που θα αλληλοκοιταχτείτε, αλλά θα νιώσετε μέσα σας πως αυτό το άτομο είναι μοιραία ύπαρξη στη ζωή σας. Η διαίσθησή σας δεν θα είναι καθόλου απατηλή, θα ξεκινήσετε δεσμό και αυτή τη φορά θα νιώσετε πως βρήκατε όντως το άλλο σας μισό.

Σχέση - γάμος. Θα περάσω κατευθείαν στο θέμα και θα σας αποκαλύψω πως αν δεν υπάρχει δέσμευση στη σχέση σας, τώρα θα ακουστεί πρόταση επισημοποίησης ακόμα και γάμου. Για όσους από εσάς είστε ήδη παντρεμένοι, τότε ετοιμαστείτε για κάτι νέο που θα αποτελέσει ευτυχισμένο γεγονός. Έρχονται στιγμές ευτυχίας και έντονης χαράς.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms