Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 135

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θερμή περίοδο θα διανύσετε, με ευχάριστες προτάσεις και με γεγονότα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Διαλύεται η κακή διάθεση που σας δημιούργησαν αρνητικές κουβέντες, οι συζητήσεις σας θα είναι πλέον ξεκάθαρες και με απόλυτη συνεννόηση. Η εμφάνιση ενός απρόκλητου επισκέπτη θα αλλάξει τον τρόπο σκέψη σας αλλά και τον ρυθμό της ζωής σας.

Επανασύνδεση. Η ξαφνική παρουσία ένα παλιού αγαπημένου σας προσώπου, θα δώσει δυνατή ελπιδοφόρα πνοή στη ζωή σας και θα λάβετε απρόσμενες προτάσεις. Μη φοβηθείτε να ενδώσετε στην ερωτική έλξη που θα νιώσετε γιατί κανένα αρνητικό συμβάν δεν θα φράξει την προοπτική δεσμού.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς αποφασίσατε να προχωρήσετε ορμητικά στο μέλλον, κλείνοντας παλιές σκοτεινές πόρτες, τότε σας φανερώνω ότι θα σας δοθεί η καταλληλότερη ευκαιρία. Καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί τυχαία, θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας πλησιάσει με ξεκάθαρες προθέσεις και ο δρόμος για δεσμό θα είναι ανοιχτός χωρίς εμπόδια, αγκάθια  ή παγίδες.

Σχέση - γάμος. Καχυποψίες, αμφιβολίες και φοβίες μπαίνουν στο χρονοντούλαπο και δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσουν. Ένα γεγονός ευχάριστης κατάληξης θα φέρει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σας και στο ταίρι σας και τα μελλοντικά σας όνειρα παίρνουν φόρα. Κάτι επιθυμείτε να αυξήσετε και σας φανερώνω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε μπρος τον πολυπόθητο στόχο σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms