Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 20/01 - 26/01/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 134

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Από αναπάντεχο κύμα έντονων αισθημάτων θα χτυπηθείτε και έρχεται έρωτας δίχως όρους και δίχως περιορισμούς. Θα περικυκλωθείτε από δυνατή ερωτική έλξη και αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά. Μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας ρίξουν σε αδράνεια, βάλτε τόλμη στις κινήσεις σας και θα διαπιστώσετε πως δεν πρόκειται να συμβεί κανένα απογοητευτικό συμβάν.


Επανασύνδεση. Αν ποθείτε την επιστροφή του παλιού σας ερωτικού συντρόφου, τότε όσο αδρανείτε, τόσο στρέφετε το χρόνο εναντίον σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβετε τα αισθήματά σας και να καμουφλάρετε το ενδιαφέρον σας, βρείτε την τόλμη να εκδηλωθείτε, γιατί η επανασύνδεση θα είναι ένα ευτυχισμένο γεγονός που περιμένει εσάς. Μη χρονοτριβείτε, κινηθείτε άμεσα.


Νέα γνωριμία. Η θερμή σας διάθεση και η ζεστή οικειότητα που θα έχει η στάση σας θα ανοίξουν δίοδο σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που ενώ εσείς θα το βλέπετε για πρώτη φορά, αυτό όμως θα σας αποδείξει στην πορεία  πως σας έχει ξαναδεί. Το φιλικό κλίμα θα μετατραπεί σε ερωτική έλξη, με διαστάσεις που θα οριστούν από το κατά πόσο δεχτικοί θα φανείτε.


Σχέση- γάμος. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ανεβασμένη ερωτική λίμπιντο που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, γι' αυτό καλό θα είναι να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις με πολλά λόγια, αλλά να περάσετε σε θερμές πράξεις. Το κλειδί της επιτυχίας σας θα είναι ο ερωτισμός σας, χρησιμοποιήστε τον αναλόγως και όλα θα βαδίσουν υπέρ σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms