Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 120

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ήρθε η ώρα να κυριαρχήσετε αλλά και να δικαιωθείτε. Η εξυπνάδα σας και ο τολμηρός σας χαρακτήρας επιτέλους θα βγει στην επιφάνεια. Μια σοβαρή και ξαφνική πρόταση έρχεται να αναστατώσει θετικά την ερωτική σας ζωή, φέρνοντας σας πάνω απ' όλα, ηθική ικανοποίηση. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν  περίτρανα πως οι κόποι σας έπιασαν τόπο.

Επανασύνδεση. Με δική σας πρωτοβουλία, θα δώσετε τέλος στις κόντρες και τα πείσματα. Η δυναμική σας τακτική θα υπερισχύσει, το πρώην ταίρι σας θα αποσύρει την πεισματική του στάση και μάλιστα με το ενδεχόμενο να ακούσετε και τη λέξη "συγγνώμη". Προχωρήστε στο νέο ξεκίνημα που θα δημιουργηθεί και προσοχή να μην πέσετε και πάλι στα ίδια λάθη.

Νέα γνωριμία. Από την πρώτη ματιά, θα γοητευτεί από την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας δώσω τη συμβουλή να μην φανείτε απρόσιτοι, γιατί θα χάσετε μια μεγάλη σχέση αγάπης. Η γοητεία σας θα είναι το μεγάλο σας αβαντάζ και αν την χειριστείτε με το σωστό τρόπο, τότε θα καταλήξετε στο ξεκίνημα ενός μακροχρόνιου ερωτικού δεσμού.

Σχέση - Γάμος. Θα έχετε τη δυνατότητα να κυριαρχήσετε και να επιβληθείτε με διακριτικό και επιτυχημένο τρόπο στο ταίρι σας, αλλά προσοχή, δεν θα πρέπει να το παρακάνετε. Θυμηθείτε πως το καθετί έχει και τα όριά του, διατηρήστε την απαιτουμένη ισορροπία, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να σπάσει το σκοινί. Περάστε τις απόψεις και τα θέλω σας, αλλά πάντα κατανοώντας και την πλευρά του αγαπημένου σας προσώπου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι