Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 125

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ίσως να νιώσετε αμφιβολίες που δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε ανασφάλειες, ωστόσο θα βρείτε τη δύναμη να αναγνωρίσετε τις αδυναμίες σας και να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας. Θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις που τελικά θα σας ενδυναμώσουν και ύστερα από μια έντονη διαφωνία θα συμβεί μια πολύ δυνατή ερωτική ένωση.

Επανασύνδεση. Θα έχετε τη δύναμη να ξεχάσετε τις αρνητικές στιγμές και να εστιάσετε στα πραγματικά αισθήματα, γι' αυτό θα φανείτε δεχτικοί στη συγγνώμη που θα λάβετε από το παλιό σας ταίρι. Θα σας φανερώσω πως αυτό το νέο ξεκίνημα που θα υπάρξει μεταξύ σας, θα καταλήξει σε επιτυχία και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα περάσετε σε σταθερές μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Νέα γνωριμία. Η ερωτική σας γοητεία θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και η στάση σας θα εκπέμπει δυναμικότητα, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Επειδή θα υπάρξει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα σας δώσω τη συμβουλή να δώσετε το απαιτούμενο άνοιγμα, γιατί θα είστε πολύ κοντά στη προοπτική σχέσης, με δυνατότητες μελλοντικής εξέλιξης. Φανείτε προσιτοί και εκδηλώστε την έλξη σας.

Σχέση - γάμος. Αυτή τη φορά θα έχετε τη δύναμη να δείξετε αυτοσυγκράτηση και δεν θα παρασυρθείτε από εκνευρισμούς. Θα καταφέρετε να κρατήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας και θα είναι σωστή η επιλογή σας να μη μεγαλοποιήσετε θέματα που δεν αξίζουν να χαλάσουν τα αισθήματα και την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι