Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 15/04 - 21/04/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 148

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ένα γεγονός πολύ ευχάριστο και αρκετά απρόοπτο, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα ζωηρέψει τη διάθεσή σας, σε βαθμό που με δική σας πρωτοβουλία θα φέρετε ανατρεπτικά αποτελέσματα. Θα περάσετε σε δυναμικές κινήσεις που θα δώσουν τέλος στη στασιμότητα, τώρα κινούνται τα νήματα, με κατάληξη κάποιο πρόσωπο να εγκατασταθεί σταθερά στη ζωή σας.
 

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πως επανασύνδεση θα συμβεί, μόνο εάν και εφόσον περάσετε εσείς οι ίδιοι σε προσωπική δράση. Θα υπάρξει το συμβάν που θα σας δώσει το έναυσμα να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, γι' αυτό αποφύγετε την αδράνεια, χρησιμοποιήστε τα δυνατά σας στοιχεία και περάστε σε δράση. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως!
 

Νέα γνωριμία. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας και τα γεγονότα θα κατευθυνθούν με βάση τις αποφάσεις σας. Αυτό σημαίνει πως το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από εσάς και κυρίως από το τι είδους ενδιαφέρον θα δείξετε. Επειδή το γεγονός θα δώσει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης, γι' αυτό μη σταυρώσετε τα χέρια, περάστε σε δυναμικές κινήσεις.
 

Σχέση - γάμος. Αυτή τη φορά, θα έχετε τη δύναμη να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας και να φανείτε συγκρατημένοι, γεγονός που δεν θα σας επιτρέψει να γίνετε θύμα του ίδιου σας του θύμου. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας, κρατήστε το έλεγχο των αντιδράσεών σας και αποφύγετε να μεγαλοποιήσετε θέματα που ξέρετε πως δεν αξίζει να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms