Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 66

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ηγετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, φίλοι μου Λέοντες, στην παρούσα φάση, θα θελήσετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο όλων των καταστάσεων που περιβάλλουν την ερωτική σας ζωή. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε το στόχο σας, ωστόσο αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αποφασιστικότητα και σιγουριά σχετικά με το τι ακριβώς αναζητάτε.
 

Επανασύνδεση. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ενισχύσει την επιθυμία σας για επανασύνδεση και αν αξιοποιήσετε τα συμβάντα, τότε όντως το παλιό σας ταίρι θα επιστρέψει στη ζωή σας. Σιγουρευτείτε αν ο στόχος της επανένωσης είναι επιθυμία και όχι λύση ανάγκης και προχωρήστε με δυναμικές κινήσεις. Η οριστική σας κατάληξη θα εξαρτηθεί από το τι ακριβώς αναζητάτε.
 

Νέα γνωριμία. Από τη μια η ερωτική σας γοητεία θα βρίσκεται στα ύψη, από την άλλη θα εμφανιστεί πρόσωπο εντυπωσιακής παρουσίας, επομένως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να κινηθείτε. Κάντε το πρώτο βήμα και θα δείτε πως το δεύτερο θα έρθει από μόνο του, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση και δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο στην προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.
 

Σχέση- γάμος. Θα υπερισχύσετε μέσα στη σχέση σας, αυτή τη φορά θα περάσει το δικό σας, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα ξεδιπλώσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Για να μην υπάρξουν από το ταίρι σας πεισματικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να προχωρήσετε σιγά-σιγά, με βήματα σταθερά και κυρίως όχι αλαζονικά.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι