Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 26/02 - 03/03/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 184

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Αυτή τη φορά, θα διαθέτετε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε και να αναγνωρίσετε τα ελαττώματά σας, γεγονός που θα σας γλυτώσει από επιπλέον παρεξηγήσεις. Συνειδητοποιήστε που υστερείτε και ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σας είναι αυτό που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε και πολύ γρήγορα θα φτάσετε στις αλλαγές που αναζητάτε.

Επανασύνδεση. Η δυναμικότητα που θα σας διακατέχει δεν θα σας αφήσει να γίνετε θύμα εγωιστικών παγίδων, συνεπώς θα κάνετε πέρα το ανούσιο πείσμα και θα λάβετε δράση που θα σας βγει σε καλό. Η απόφασή σας να στηριχτείτε στα πραγματικά αισθήματα και να απομακρυνθείτε από πράξεις ψεύτικης υπεροχής, θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης που αυτή τη φορά δεν θα πέσει σε αποτυχία.

Νέα γνωριμία. Θα πάρετε δυναμικά την απόφαση να αναζητήσετε νέο ταίρι, γι' αυτό η έλξη που θα εκπέμπετε θα σας ανοίξει τελικά την τύχη. Με την ψυχική σας αυτοπεποίθηση και το θερμό σας παρουσιαστικό, πολύ γρήγορα θα βρεθεί δίπλα σας πρόσωπο που θα σας φανερώσω πως δεν θα στοχεύει σε κάτι περαστικό αλλά σε μια συνομιλία με προοπτική σχέσης.

Σχέση - γάμος. Αμοιβαία υποχώρηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, δίνοντας σας την ευκαιρία να ειπωθούν συγγνώμες και να διαγράψετε λάθη. Θα βρείτε τη δύναμη να παραβλέψετε κουβέντες κακιάς στιγμής, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη στασιμότητα και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Θα υπάρξει ειλικρίνεια και κατανόηση, φανείτε διαλλακτικοί.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-02-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση