Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 168

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα γεγονός θα φέρει μεγάλο και θετικό αναποδογύρισμα τόσο στη σκέψη σας όσο και στα αισθήματά σας. Μια τυχαία συνάντηση θα ξεσκεπάσει κρυμμένα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς θα σας εκπλήξει. Έρχονται αιφνιδιαστικές εξελίξεις που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Επανασύνδεση. Αν δεν έχετε σκοπό να βάλετε την επανασύνδεση στο στόχαστρό σας, τότε σας πληροφορώ ότι θα μπει από μόνη της . Μια ανέλπιστη συνάντηση με το πρώην ταίρι σας και μια ξεκάθαρη κουβέντα ανάμεσά σας, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για αναθεωρήσεις και αλλαγή γνώμης. Θα δεχτείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και τελικά θα σας βγει σε καλό.

Νέα γνωριμία.  Για άλλο λόγο θα βρεθείτε εκεί που θα πάτε και τελικά με άλλη κατάληξη θα φύγετε. Κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, η γνωριμία που θα προκύψει ανάμεσα σε σας και σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα έχει πολύ γρήγορα ερωτικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσετε ως φίλοι ή ως επαγγελματικοί συνεργάτες, πάντως θα καταλήξετε εραστές και μάλιστα με πολύ δυναμική πορεία.

Σχέση- γάμος.  Ένα τυχαίο, ενδεχομένως και μοιραίο συμβάν, θα αποτελέσει τη γέφυρα που θα ενώσει τους τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες που έχετε εσείς με το ταίρι σας. Θα προκύψει χαρούμενο και ευτυχισμένο γεγονός, που θα κάνει πέρα τα ανούσια καβγαδάκια και θα περάσετε σε φάση ηρεμίας και συντροφικότητας. Έρχεται ευχάριστο συμβάν, αφεθείτε στα αμοιβαία σας αισθήματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι