Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 168

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Είναι καιρός να αναρωτηθείτε τι ακριβώς θέλετε και με ποιον τρόπο πρέπει να δράσετε.  Ένα γεγονός θα ταράξει τη σκέψη σας, θα ταρακουνήσει κάπως την αυτοπεποίθησή σας, με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να θυμηθείτε, να συνειδητοποιήσετε και να κατασταλάξετε. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από αρνητικά πρόσωπα και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα.

Επανασύνδεση. Αυτή τη φορά, θα νιώσετε την ανάγκη να ζυγίσετε την κατάσταση και να αντισταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά του προσώπου που ταλαιπωρεί τη σκέψη σας. Βάλτε σε λειτουργία καρδιά και λογική, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς ζητάτε και δράστε αποφασιστικά χωρίς πισωγυρίσματα. Οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τις πράξεις σας.

Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα σας δείξει με ξεκάθαρο τρόπο το ερωτικό του ενδιαφέρον, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα έχετε τη διάθεση να πάρετε το ρίσκο να προχωρήσετε σε κάτι άγνωστο, ίσως και αβέβαιο. Επειδή αρκετές φορές νικά αυτός που τολμά και επειδή η πορεία σας με αυτό το άτομο δεν θα έχει δυσάρεστες εκπλήξεις, γι' αυτό θα σας συμβουλέψω να φανείτε προσιτοί.

Σχέση - γάμος. Ένα συμβάν θα ταρακουνήσει τα υπαρξιακά σας θεμέλια, θα αναρωτηθείτε ποιοι είστε, που βαδίζετε και ποιος τελικά αποφασίζει στη ζωή σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της σχέση σας, τότε συνειδητοποιήστε πως συνήθως θερίζουμε αυτό που σπέρνουμε, εντοπίστε που σφάλλατε και περάστε αποφασιστικά στις αλλαγές που επιθυμείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι