Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 17/06 - 23/06/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 184

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Περνάτε σε  περίοδο αρμονίας, ικανοποίησης και καρποφορίας. Οι κόποι σας μπαίνουν σε στάδιο ολοκλήρωσης και όποια προσπάθεια έγινε ή θα γίνει, τώρα θα ευδοκιμήσει. Αν αναζητάτε σχέση, θα την έχετε, αν στοχεύετε στον γάμο θα ανοιχτεί προοπτική και αν κάποιοι από εσάς θέλετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, τώρα θα λάβετε ευχάριστα μαντάτα.
 

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση θα απαιτεί από εσάς προσπάθεια και στοχευμένες πράξεις. Αν θέλετε να ξαναδείτε το παλιό σας ταίρι να επιστρέφει στη ζωή σας, τότε θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τη θεωρία και να περάσετε ολοταχώς στην πράξη. Σας φανερώνω πως αν πλησιάσετε το πρόσωπο που σκέπτεστε, θα έχετε την ανάλογη ανταπόκριση, γι’ αυτό περάστε άφοβα σε αποφασιστικές πράξεις.
 

Νέα γνωριμία. Δώστε εσείς το πράσινο φως και θα δείτε πως από μια τυχαία συνομιλία θα βρεθείτε ξαφνικά μέσα σε σταθερή σχέση. Το γοητευτικό σας στυλ θα προσελκύσει δίπλα σας πρόσωπο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον κι αν αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο, τότε πολύ γρήγορα θα νιώσετε την ασφάλεια του σταθερού ερωτικού δεσμού.
 

Σχέση - γάμος. Στη δική σας απόφαση έγκειται το αν η σχέση σας θα προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. Οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην αποφασιστικότητά σας και το αποτέλεσμα θα είναι έργο των δικών σας ενεργειών. Αν υπάρχει κάτι που το ποθείτε μέσα από το βάθος της καρδιάς σας, τότε αναλάβετε δράση, γιατί είστε στην κατάλληλη στιγμή που η οποιαδήποτε προσπάθειά σας θα πιάσει τόπο

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-06-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta