Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 20/01 - 26/01/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 178

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Με συνειδητή θέληση και συγκέντρωση στους στόχους σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Οι ευκαιρίες θα σας δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος και το αν τελικά θα φτάσετε στην κατάληξη που προσμένετε, θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών και των πράξεών σας. Χειριστείτε την κατάσταση με αυτοπεποίθηση και θα είστε οι μεγάλοι νικητές.


Επανασύνδεση. Πάνω στο δρόμο σας θα πέσει πρόσωπο από το παρελθόν σας και σας φανερώνω πως θα έχει την προθυμία να δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση γίνει από εσάς. Σε περίπτωση που νιώσετε την επιθυμία της επανασύνδεσης, τότε περάστε άφοβα σε πράξεις, γιατί η ανταπόκριση θα είναι πολύ θερμή και δεν θα υπάρξει προοπτική απόρριψης, τουλάχιστον στα πρώτα βήματα.


Νέα γνωριμία. Ανοιχτόκαρδο πρόσωπο με πολύ ζεστή συμπεριφορά θα σας βοηθήσει να νιώσετε δυνατή οικειότητα και δεν αποκλείεται να αισθανθείτε πως βρήκατε τον άνθρωπό σας. Οι συγκυρίες θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα επαφών, αξιοποιήστε τις συναντήσεις που θα προκύψουν μεταξύ σας, γιατί αυτό το πρόσωπο θα έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει για εσάς το άλλο σας μισό.


Σχέση - γάμος. Αν θέλετε να φέρετε τη σχέση σας στο επίπεδο που επιθυμείτε, τότε θα πρέπει να κινηθείτε δραστικά. Ξεκαθαρίστε στο ταίρι σας τι ζητάτε, φανερώστε τις προθέσεις σας και περάστε σε πράξεις, γιατί οι μεγάλες αλλαγές δεν μπορούν να στηριχτούν μόνο σε λόγια. Στην τρέχουσα περίοδο, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας, τότε θα πρέπει να αφήσετε τα λόγια τα παχιά και να περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms