Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Υδροχόος - 26/06 - 02/07

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 97

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα και ψάχνετε τρόπο αντιμετώπισης, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη λύση και όσοι από εσάς έχετε τη διάθεση για νέες γνωριμίες, τώρα θα εμφανιστεί το σωστό πρόσωπο για να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή μπροστά. Απρόοπτο γεγονός και μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξουν καινούργιους ερωτικούς ορίζοντες.

Επανασύνδεση. Από ένα τηλεφώνημα θα αρχίσουν όλα και θα δημιουργηθούν τα κατάλληλα γεγονότα, με αποτέλεσμα εσείς και το παλιό σας ταίρι να καταφέρετε να σβήσετε το κακό παρελθόν, αναθεωρώντας αρχές και απόψεις. Θα εκφραστούν επιθυμίες, θα φανερωθούν αισθήματα και θα αποκαλυφθούν αλήθειες που θα στρώσουν τον δρόμο για ένα νέο ξεκίνημα.

Νέα γνωριμία. Νέο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του και θα υπάρξει δυνατή προοπτική να γίνει σταθερό ερωτικό ταίρι στη ζωή σας. Θα διαθέτει προτερήματα και προσόντα που θα καταφέρουν να σας κερδίσουν και επειδή θα είναι στο χέρι σας η εξέλιξη, γι' αυτό μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει άδοξα. Φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, θα σας βγει σε καλό.

Σχέση - γάμος. Αλλάζει το πλάνο μέσα στην σχέση σας, έρχεται συνεννόηση και θα υπάρξουν γεγονότα που θα επαναφέρουν την ψυχολογική σας ισορροπία τονώνοντας και πάλι την αισιοδοξία σας. Υποχωρεί ο εγωισμός και η αλληλοκατανόηση που ξαφνικά θα προκύψει μεταξύ σας θα σας βοηθήσει να τηρήσετε αποφάσεις, που θα αλλάξουν ριζικά όχι μόνο την καθημερινότητά σας αλλά και το μακρινό σας μέλλον. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-26T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι