Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 182

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα περιστατικό θα είναι η αφορμή που θα σας οδηγήσει σε βαθιές συναισθηματικές σκέψεις, θα σας ανοίξει μνήμες του παρελθόντος και θα σας βάλει να αναρωτηθείτε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Μην προσπαθήσετε να καμουφλάρετε τις επιθυμίες σας, γιατί θα καταλήξετε σε λάθος αποτελέσματα. Αναλογιστείτε τι θέλετε και τολμήστε να το διεκδικήσετε.

Επανασύνδεση. Θα στριφογυρίζει έντονα στη σκέψη σας η επιθυμία της επανασύνδεσης και προς έκπληξή σας, θα σας δοθεί σε ανυποψίαστο χρόνο η ευκαιρία να ξανασμίξετε με το παλιό σας ταίρι. Αν εκφράσετε ελεύθερα τα αισθήματά σας και φανείτε ειλικρινείς και προς εσάς και προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα μόνιμης ένωσης.

Νέα γνωριμία. Θα υπάρξει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει με ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά το θέμα είναι τι είδους διαθέσεις θα έχετε εσείς. Η εξέλιξη των συνομιλιών σας θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θέλετε να κάνετε μια νέα ερωτική αρχή στη ζωή σας ή όχι. Τώρα θα σας δοθεί το έναυσμα να συνειδητοποιήσετε αν θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν ή αν θέλετε να παραμείνετε στην ελπίδα της επανασύνδεσης.

Σχέση - γάμος. Αυτή τη φορά, θα τολμήσετε να κάνετε το βήμα να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε, όμως μην κάνετε το λάθος και επιλέξετε τον έμμεσο τρόπο έκφρασης. Αν θέλετε να φτάσετε στην επιτυχία, τότε το κλειδί θα είναι η άμεση ειλικρίνεια. Ξεκαθαρίστε στο ταίρι σας τι ακριβώς θέλετε και ζητήστε το, με λόγια απλά χωρίς ασάφειες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms