Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 182

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Κάπως ηγετικές θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, γι' αυτό και θα αποφασίσετε να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία της ερωτική σας ζωής. Η αποφασιστικότητα που θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε υπέρ σας τα συμβάντα που θα προκύψουν και με δική σας πρωτοβουλία θα καταλήξετε σε μια σταθερή ερωτική σχέση, που αυτή την φορά δεν πρόκειται να στραβώσει.
 

Επανασύνδεση. Η απόφασή σας να καθίσετε, να σκεφτείτε και να συνειδητοποιήσετε, αν όντως θέλετε επανασύνδεση με το παλιό σας ταίρι ή όχι, θα σας βγει σε καλό. Θα σας φανερώσω εκ των πρότερων πως όπως κι αν αποφασίσετε να κινηθείτε, θα έχετε την κατάληξη που επιθυμείτε. Τα συμβάντα θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την υπόθεση προς τη δική σας κατεύθυνση.
 

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς είστε έτοιμοι να βαδίσετε μπροστά, διαγράφοντας οριστικά τα παλιά, τότε ντυθείτε, στολιστείτε και αρωματιστείτε, γιατί η νέα γνωριμία θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σας. Η επιτυχία θα έγκειται στην ταχύτητα, όσο πιο γρήγορα ανταποκριθείτε, τόσο πιο σύντομα θα ανοιχτεί προοπτική σχέσης. Φανείτε αποφασιστικοί και διατηρήστε σε υψηλό επίπεδο την αυτοπεποίθησή σας.
 

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κάποια διαφωνία με το ταίρι σας, τότε να ξέρετε πως η δική σας άποψη θα υπερισχύσει και τελικά θα καταφέρετε να περάσετε το δικό σας. Επιλέξτε τη σαφήνεια, την αμεσότητα και κυρίως την ηρεμία και θα διαπιστώστε πως πολύ γρήγορα το αγαπημένο σας ταίρι θα υποχωρήσει και θα δείξει εμπιστοσύνη, τόσο στις απόψεις σας, όσο και στις ικανότητες σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms