Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 26/08 - 01/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 170

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Καταπιεσμένες ανάγκες και συναισθηματικές αποτυχίες θα είναι ο λόγος που θα σας αναγκάσει να συνειδητοποιήσετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί για την πορεία που πήρε η ερωτική σας ζωή. Η απόφαση σας να παραδεχτείτε και να επαναπροσδιορίσετε θα σας βγει σε καλό. Η νέα προσέγγιση των γεγονότων θα σας φέρει δυνατές επιτυχίες.

Επανασύνδεση. Η απόφασή σας να ξεχάσετε τα πικρά λόγια και να εστιάσετε  μόνο στις πράξεις αγάπης, θα σας βοηθήσει να καταλαγιάσετε το θυμό σας και να δεχτείτε την πρόταση της δεύτερης ευκαιρίας που θα σας ζητηθεί. Το πρώην ταίρι σας θα έχει τη διάθεση να μην ξαναπέσει στα παλιά σφάλματα, γεγονός που θα φέρει νέα προοπτική στην επανασύνδεσή σας.

Νέα γνωριμία. Η κίνηση ενός κοντινού σας προσώπου να σας εκφράσει επιτέλους το κρυμμένο ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς, θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα με προοπτική τη σταθερή σχέση. Σας παροτρύνω να μην αφήσετε αυτή την ερωτική έκπληξη να πάει χαμένη, γιατί προμηνύεται σταθερός δεσμός ζωής!

Σχέση – Γάμος. Η ανάγκη σας για συναισθηματικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, θα βάλει τάξη σε άτοπες ανασφάλειες και θα λύσει ανούσιες παρεξηγήσεις. Θα καταφέρετε να διαχωρίσετε τις αλήθειες από τις αυταπάτες, καταλήγοντας σε ισορροπία και εμπιστοσύνη που θα αποτελέσουν βάση για μελλοντικά σχέδια. Έρχονται δυνατά αισθήματα και καινούργιες επιθυμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι