Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 182

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Περνάτε σε περίοδο χαράς, ικανοποίησης και εκπλήρωσης. Θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα που θα διαλύσουν εμπόδια ή τυχόν παρεξηγήσεις, και θα βγουν στο φως αλήθειες, φέρνοντας κατάληξη επανασύνδεσης για τους χωρισμένους και προοπτική νέας γνωριμίας για όσους από εσάς αναζητάτε νέο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιο επίσημο γεγονός.

Επανασύνδεση. Τα συμβάντα θα ανοίξουν δρόμο επανασύνδεσης, μια συνάντηση θα είναι το γεγονός που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα. Θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, να διορθώσετε λάθη και να προχωρήσετε με πιο συνειδητοποιημένες επιθυμίες. Κινηθείτε με ειλικρίνεια, γιατί θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο δεσμευτικής κατάληξης.

Νέα γνωριμία. Γενναιόδωρα θα σας φερθεί η τύχη και θα φέρει δίπλα σας πρόσωπο ικανό να ανάψει δυνατή ερωτική φλόγα από την πρώτη σας συνομιλία. Θα υπάρξουν συστηματικές επαφές μεταξύ σας που θα έχουν τη δυνατότητα να σας οδηγήσουν σε μια σταθερή ερωτική σχέση και μάλιστα με προοπτική δεσμευτικής κατάληξης. Ακολουθήστε τα γεγονότα και δείξτε εμπιστοσύνη στην τύχη σας.

Σχέση – Γάμος. Κλείνουν δυσάρεστες υποθέσεις, σβήνουν κακότυχες στιγμές και περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και συναισθηματικής γαλήνης. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα δώσει νέα προοπτική στη σχέση σας και κάποιοι από εσάς θα λάβετε πρόταση επισημοποίησης, ίσως και γάμου. Καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός που θα δημιουργήσει νέα θεμέλια στην ερωτική σας σχέση

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms