Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Αιγόκερως - 26/06 - 02/07

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τυχερά γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, έρχεται βελτίωση συνθηκών και άνοιγμα νέας προοπτικής. Ένα πρόσωπο θα σας αλλάξει τα δεδομένα και θα πάρει φόρα η ερωτική σας ζωή, καταλήγοντας σε ευτυχισμένο γεγονός. Μη διακόψετε την πορεία των συμβάντων και μην αρνηθείτε καμία πρόταση, γιατί όλα θα δρομολογηθούν με κατεύθυνση έναν μεγάλο σας στόχο.

Επανασύνδεση. Θα έχετε στο πιάτο την ευκαιρία της επανασύνδεσης, το πρώην ταίρι σας έρχεται με ολοκληρωμένη σκέψη και με δελεαστικές προτάσεις. Τα λόγια που θα ακούσετε θα σας πείσουν να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και σε περίπτωση που αμφιβάλλετε για την τήρηση των υποσχέσεων που θα λάβετε, σας φανερώνω πως όσα ακούσετε, θα γίνουν όλα πράξη.

Νέα γνωριμία. Δώστε θετική απάντηση σε προτάσεις φίλων γιατί εν αγνοία σας θα υπάρξει γεγονός που θα ανοίξει την ερωτική σας τύχη.  Η τυχαία παρουσία ενός προσώπου όχι μόνο δεν θα σας αφήσει αδιάφορους αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθεί έρωτας κεραυνοβόλος. Μην καμουφλάρετε και μην αγνοήσετε τα αισθήματα που θα φανερωθούν, πρόκειται να υπάρξει έρωτας μοιραίος!

Σχέση - γάμος. Κοινή χαρά θα βιώσετε εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι, καταφθάνει ευχάριστο γεγονός που το αναμένατε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα σας, αλλάζοντας δεδομένα που σας είχαν κουράσει ψυχολογικά. Έρχεται συναισθηματική ανανέωση, ακόμα πιο δυνατή ερωτική ένωση και περνάτε σε καινούργια μελλοντικά σχέδια. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-26T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι