Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 58

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τα γεγονότα θα φέρουν αγάπη, έρωτα, συναισθηματική ένωση, γεφυρωμένες επιθυμίες και νέες ερωτικές περιπλανήσεις. Κρατήστε την ψυχολογία σας σταθερή και ακμαία, γιατί έρχονται συμβάντα που θα απαιτούν από εσάς θερμή διάθεση, τολμηρή δράση και καθαρή σκέψη, ανεπηρέαστη από προκαταλήψεις ή κακές αναμνήσεις.

Επανασύνδεση. Περνάτε σε περίοδο επανασύνδεσης, μη σας απασχολεί το ποιος από τους δυο σας θα το προτείνει, αυτό πλέον δεν θα έχει καμία σημασία, αυτό που θα πρέπει να σας απασχολήσει είναι το πώς πρέπει να φερθείτε για να μην ξαναπέσετε στα ίδια λάθη. Θα σας αποδειχτεί πως υπάρχουν δυνατά αισθήματα μεταξύ σας, φερθείτε με ειλικρίνεια και απαιτήστε ανάλογη στάση.

Νέα γνωριμία. Θα σας συστήσουν πρόσωπο που ομολογουμένως θα συγκεντρώνει τόσα θετικά στοιχεία που θα είναι αδύνατον να μην το νιώσετε σαν το άλλο σας μισό. Από την αρχή θα αναπτυχθεί έντονη οικειότητα, θα νιώσετε έλξη ανεξέλεγκτη και η κατάληξη δεν θα σας απογοητεύσει. Καταφθάνει περίοδος έντονων ερωτικών αισθημάτων, καταλήγοντας σε έρωτα που θα αποδειχτεί μοιραίος!

Σχέση - Γάμος. Εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε περίοδο ερωτικής αρμονίας και αλληλοκατανόησης. Θα υπάρξουν θερμές ερωτικές διαθέσεις που θα φέρουν ανανεωμένο κλίμα στη σχέσης σας, έρχονται πολύ ευχάριστα γεγονότα και ξεκινά μεταξύ σας νέος προγραμματισμός και πολύ πιο δεσμευτικά σχέδια. Για τους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να ακουστεί επίσημη πρόταση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms