Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 57

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τώρα σημασία για εσάς θα έχει να ηρεμήσετε και να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ψυχική κούραση. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε, θα καταφέρετε να καθαρίσετε τη σκέψη σας και στο επόμενο στάδιο θα είστε έτοιμοι για σωστές αποφάσεις. Για την ώρα, μη δεχτείτε καμία μορφή καταπίεσης και μην προβείτε σε αναγκαστικές ενέργειες.

Επανασύνδεση. Θα αναζητήσετε τις πραγματικές αίτιες που σας οδήγησαν στον χωρισμό και μέσα από αυτό, θα προσπαθήσετε να καταλήξετε στο αν αξίζει η δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Για την ώρα, δεν θα έχετε διάθεση να περάσετε σε κινήσεις, προτεραιότητα για σας θα είναι να εντοπίσετε το πώς και το γιατί και όχι το αν και το πότε θα συμβεί η επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Σε έναν σχετικά άγνωστο χώρο, σε τελείως τυχαία χρονική στιγμή, θα βρεθείτε σε φιλική κουβέντα με πρόσωπο που σιγά - σιγά τα αισθήματά σας  θα ξεφύγουν από τα όρια της απλής συμπάθειας. Θα προκύψουν συναντήσεις που θα φέρουν απρόσμενο ερωτικό άνοιγμα και οι επαφές σας θα πάρουν διαστάσεις που τελικά θα σας εκπλήξουν!

Σχέση - γάμος. Αυτή τη φορά, θα έχετε σκοπό να ερευνήσετε και να εξακριβώσετε πριν κρίνετε ή καταδικάσετε. Ουσιαστικά θα αναζητήσετε αποδείξεις πριν φτάσετε στο σημείο να πάρετε οριστικές αποφάσεις, γεγονός που θα σας απομακρύνει από λάθη και άστοχα συμπεράσματα. Θα δοθεί φως σε θολές υποθέσεις ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας και θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει λόγος αμφισβητήσεων.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms