Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 15/04 - 21/04/2024

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 66

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αν υπάρχει μέσα σας το παράπονο πως αδικηθήκατε και πως αυτά που λάβατε δεν ήταν ισάξια με αυτά που προσφέρατε, τώρα θα υπάρξει το κατάλληλο γεγονός που θα φέρει τελικά συναισθηματική αποκατάσταση. Θα το βρείτε το δίκιο σας, θα ανταμειφθούν οι κόποι σας, και σε περίπτωση που εσείς αδικήσατ,ε θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε.

Επανασύνδεση. Τυχαίο γεγονός θα δημιουργήσει αφορμή συζήτησης ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, θα μιλήσετε τόσο για τις αιτίες που σας πάγωσαν όσο και για τους λόγους που σας ένωσαν. Επειδή στόχος σας θα είναι η ισορροπία και όχι η σύγκρουση, γι' αυτό θα καταφέρετε τελικά να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Έρχεται ένωση με επανεκτιμήσεις και ουσιαστικές αλλαγές.

Νέα γνωριμία. Ταιριαστό στον χαρακτήρα σας και στην προσωπικότητά σας θα είναι το νέο πρόσωπο που τυχαία θα σας συστήσουν, γι' αυτό και ίσως να νιώσετε πως βρήκατε επιτέλους αυτό που σας αναλογεί. Δείξτε ενδιαφέρον σε αυτή τη νέα γνωριμία που θα προκύψει, θα υπάρξουν αμοιβαία αισθήματα και κοινές επιθυμίες, δίνοντας μια πολύ όμορφη και θερμή κατάληξη.

Σχέση - γάμος. Αν πάρετε την απόφαση να ανοίξετε την καρδιά σας στο αγαπημένο σας ταίρι, να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρα λόγια για το τι θέλετε και τι νιώθετε, τότε θα βρείτε την αποδοχή που αναζητάτε. Ξεδιπλώστε σκέψεις, παράπονα και επιθυμίες, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να δώσετε λύση στο θέμα που σας απασχολεί. Έρχεται εμπιστοσύνη, κατανόηση και αλληλοεκτίμηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms