Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 59

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αν οριοθετήσετε την παρορμητικότητά σας και ταυτόχρονα χρησιμοποιήσετε τη σωστή δόση λογικής, αποφεύγοντας την υπερβολή, τότε θα ανοιχτεί ο δρόμος προς την επιτυχία που αναζητάτε. Με λίγα λόγια, η αυτοσυγκράτηση, η σύνεση και ο σωστός συνδυασμός των προτερημάτων σας, θα σας οδηγήσουν στην πραγματοποίηση μιας ερωτικής σας επιθυμίας.
 

Επανασύνδεση. Ήρθε η ώρα να υπολογίσετε, να ζυγίσετε και να αποφασίσετε. Το αν πρέπει να γίνει επανασύνδεση, αυτό θα σας το πει το αποτέλεσμα που θα βγάλετε, αντισταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πρώην σχέσης. Αξιοποιήστε τα γεγονότα που θα συμβούν, εμπιστευτείτε τη διορατικότητα που θα σας διακατέχει κι αν ισοβαθμήσετε καρδιά και λογική, θα έχετε μια αποτελεσματική κατάληξη.
 

Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει με τρόπο εκδηλωτικό και πολύ ευγενικό. Δεν θα είναι στενά τα χρονικά περιθώρια, θα έχετε στη διάθεσή σας όσο χρόνο θέλετε για να αποφασίσετε αν θα ανταποκριθείτε ή όχι. Βασιστείτε στο ένστικτό σας, γιατί θα είναι ισχυρό και η συμβουλή είναι να μη γυρίσετε την πλάτη σας σε αυτή την ευκαιρία, γιατί θα υπάρχει η προοπτική σταθερού δεσμού.
 

Σχέση - Γάμος. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως αρνητικά στοιχεία δεν έχει μόνο το ταίρι σας αλλά και εσείς. Παρατηρώντας πως και τα δικά σας ελαττώματα προκαλούν καμία φορά τη ζημιά, θα καταφέρετε να εντοπίσετε ποια πράξη σας  προξένησε τη βλάβη και πολύ γρήγορα θα δώσετε λύση στο θέμα που σας ταλαιπωρεί. Επέρχεται περίοδος ισορροπίας και μάλιστα κατόπιν δικών σας κινήσεων.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms