Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 58

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αν μερικοί από εσάς νιώθετε πως οι πράξεις σας παρεξηγήθηκαν και τα λόγια σας ερμηνευτήκαν λάθος, τώρα θα δοθεί το απαιτούμενο άνοιγμα για να βρείτε το δίκιο σας. Κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο τώρα θα κατανοήσει τους σκοπούς σας και θα περάσει σε πράξεις, αποδεικνύοντας πως εκτιμά πλέον όχι μόνο το χαρακτήρα σας αλλά και τον τρόπο σκέψης σας.

Επανασύνδεση. Το πρώην ταίρι σας αλλάζει διαθέσεις, δεν θα μείνει  στις άσχημες κουβέντες που ειπώθηκαν μεταξύ σας και θα περάσει σε κινήσεις επανασύνδεσης. Δεν αποκλείεται να σας πλησιάσει με μια πολύ θερμή συγγνώμη κι αν θέλετε πραγματικά να τα ξαναβρείτε τότε δεχτείτε την, θα αξίζει τον κόπο. Θα νιώσετε ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς είστε αρκετό καιρό μόνοι, ήρθε η ώρα να βάλετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Γοητευτικό παρουσιαστικό, θερμή συμπεριφορά και εκφραστικό χιούμορ, θα είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που θα έχει το πρόσωπο που θα σας εξιτάρει. Δεν θα βρείτε κάποιον λόγο που να μπορεί να χαλάσει τον ενθουσιασμό σας, γι' αυτό προχωρήσετε με αισιοδοξία και εκδηλωτική στάση.

Σχέση - γάμος. Μη βιαστείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις στηριζόμενοι στην απογοήτευση, γιατί τα γεγονότα θα αλλάξουν τελικά τα συναισθήματά σας. Το πρόσωπο που αγαπάτε κατανόησε, εμπέδωσε και ξέρει πλέον πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να σας κρατήσει κοντά του. Θα δείτε πράξεις που θα εξαφανίσουν την απαισιοδοξία σας και έρχονται πολύ θερμά αποτελέσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι