Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 18/02 - 24/02/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μια σημαδιακή συνάντηση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνετε μια βαθιά συζήτηση με τον εαυτό σας, προκειμένου να κατασταλάξετε στο τι ακριβώς αναζητάτε ψυχικά και σωματικά. Αν φανείτε ειλικρινείς απέναντι στην καρδιά σας, θα μπορέσετε να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις και να αντιμετωπίσετε με σωστό τρόπο τις αλλαγές που θα προκύψουν στη ζωή σας.
 
Επανασύνδεση. Αξίζει να επαναφέρετε το παλιό σας ταίρι στη ζωή σας ή μήπως όχι; Ένα ξαφνικό και απρόσμενο γεγονός θα αποτελέσει το φανάρι που θα δώσει φως στο δίλημμα που θα εμφανιστεί στη σκέψη σας, σχετικά με το θέμα της επανασύνδεσης. Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες, σκεφτείτε χωρίς πίεση τι είδους ζωή θέλετε να ζήσετε και μη συμβιβαστείτε εις το όνομα των ανασφαλειών και της ηττοπάθειας.
 
Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο ερωτικό μονοπάτι θα εμφανιστεί μπροστά σας και θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση, αν θα το ακολουθήσετε ή αν θα το αγνοήσετε. Ευχάριστη παρουσία και πρόσχαρο χαρακτήρα θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και επειδή θα είναι πολύ ταιριαστό με το χιούμορ σας και την κοινωνικότητά σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε δεκτικοί και αυθόρμητοι.
 
Σχέση - γάμος. Αναζήτηση, σκέψη και συνειδητοποίηση, θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας δώσουν τη λύση που χρειάζεστε, προκειμένου να μη θέσετε σε αδιέξοδο τη σχέση σας. Θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, μια ήρεμη και εξονυχιστική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα αποσυρθούν οι υπερβολές και θα δημιουργηθούν νέες βάσεις ένωσης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι