Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 20/05 - 26/05/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 141

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ένα γεγονός θα σας ανοίξει το δρόμο για νέες προοπτικές και καινούργιες περιπέτειες. Θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε την κατεύθυνση της σχέσης σας και τη ροη όλης της ερωτικής σας ζωής. Το αν θα παραμείνετε σε κάτι που δεν σας ικανοποίει ή αν θα ρισκάρετε να ακολουθήσετε νέους δρόμους, αυτό θα είναι μια απόφαση καθαρά δική σας, πάντως η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας.
 

Επανασύνδεση. Ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να παραιτηθείτε από την επιμονή σας να δίνετε μια γκρίζα όψη στις καταστάσεις που σε γυροφέρνουν και αρχίζετε να κατανοείτε πως το καθετί έχει τα υπέρ και τα κατά του. Η απόφασή σας να πιαστείτε από τα υπέρ, θα σας οδηγήσει σε πρόταση επανασύνδεσης που θα φέρει δυνατή ερωτική ένωση με το πρώην ταίρι σας.
 

Νέα γνωριμία. Η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα ανάψει το ενδιαφέρον σας και ίσως να προκύψει απρόσμενο ερωτικό δίλημμα. Επειδή θα υπάρξει προοπτική σταθερής σχέσης, γι' αυτό μην μπλεχτείτε σε λαβύρινθο σκέψεων και μη σπαταλήσετε χρόνο σε άτοπες ανασφάλειες. Ακολουθήστε άφοβα την καρδιά σας, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο απογοήτευσης.
 

Σχέση - γάμος. Δεν πρόκειται να δώσετε σημασία στην άρνηση που θα  προβάλλει το ταίρι σας σχετικά με αυτό που θα ζητήσετε και σε καμία περίπτωση δεν θα λακίσετε στα εμπόδια που θα εμφανιστούν.  Θα προχωρήσετε απτόητοι, κάνοντας του κεφαλιού σας και θα καταφέρετε να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε. Αυτή τη φορά,  η κάθετη και ανυποχώρητη στάση σας θα σας δικαιώσει.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms