Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 17/12 - 23/12/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 116

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Υποσυνείδητες ανάγκες θα βγουν στην επιφάνεια, θα υπάρξουν κάποια γεγονότα που θα σας δώσουν το έναυσμα να διεισδύσετε στον ψυχικό σας κόσμο, προσπαθώντας να καταλάβετε τι ακριβώς χρειάζεστε. Σε  περίπτωση που νιώσετε ένα θετικό και ιδιαιτέρως αισιόδοξο προαίσθημα, μην προσπαθήσετε να το αγνοήσετε, στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, το ένστικτό σας θα είναι απολύτως σωστό.

Επανασύνδεση. Αν δεν μπορείτε να διαγράψετε το παρελθόν σας, τότε μην ταλαιπωρείστε άλλο, καμιά φορά η καρδιά προαισθάνεται πολλά και καλό θα είναι να την ακολουθούμε. Αν το ένστικτό σας, σας λέει να γυρίσετε στο παλιό σας ταίρι, να το κάνετε, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα σας φανερώσουν πως είναι εκεί και σας περιμένει, πάρτε τον δρόμο της επιστροφής, ακούστε τα αισθήματά σας.

Νέα γνωριμία. Μια απρόσμενη πρόταση θα σας οδηγήσει σε ένα τυχαίο συμβάν και αυτό με τη σειρά του θα σας φέρει μοιραία κατάληξη. Σε φιλική παρέα που θα  βρίσκεστε, θα εμφανιστεί εντελώς τυχαία πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή που θα σας συστήσουν θα ξεκινήσει βήμα-βήμα πορεία με κατάληξη τον σταθερό δεσμό. Αυτό το άτομο θα είναι μοιραία ύπαρξη στη ζωή σας.

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που νιώθετε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που σας πνιγούν και αναζητάτε λύση, τότε αυτή θα εμφανιστεί μπροστά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα διευρύνει τη σκέψη σας και θα ανακαλύψετε τι πρέπει να κάνετε, τι πρέπει να δώσετε και τι να ζητήσετε, προκειμένου να καταφέρετε να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε μέσα στη σχέση σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms