Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 04/12 - 10/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 141

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα σας αποδειχτεί  πως οι δυσκολίες που περάσατε ήταν μεταβατικά στάδια μιας πορείας, με κατεύθυνση την ολοκλήρωση μιας μεγάλης σας ευχής. Τώρα κλείνει ο κύκλος της δοκιμασίας και ετοιμαστείτε να χαρείτε την πραγματοποίηση της πολυπόθητης σας επιθυμίας. Αυτό που περιμένατε έφτασε, απολαύστε την επιτυχία σας και χαρείτε χωρίς ανασφάλειες.
 

Επανασύνδεση. Μοιραίο γεγονός θα ωθήσει το παλιό σας ταίρι να κάνει το τολμηρό βήμα να ρίξει τον εγωισμό του και να εμφανιστεί μπροστά σας. Καταφθάνει με γρήγορες κινήσεις και μάλιστα με μια δυνατή απόδειξη αγάπης. Αν το ένστικτο σας, σας παρακινεί να το συγχωρέσετε, τότε εμπιστευτείτε το, γιατί αυτή την φορά τα λόγια που θα ειπωθούν θα έχουν ειλικρίνεια και θα υπάρξει προοπτική μόνιμου δεσμού.
 

Νέα γνωριμία. Δυναμικό και αισθησιακό θα είναι το  παρουσιαστικό σας, γεγονός που θα σας κάνει ελκυστικούς κι έντονα ερωτικούς. Η πρόταση για ραντεβού, είτε γίνει στην πρώτη σας επαφή, είτε στη δεύτερη, ένα μόνο αποτέλεσμα θα έχει, αυτό της ερωτικής σχέσης. Μια νέα ερωτική αρχή θα γίνει στη ζωή σας κι αυτή την φορά, όλα θα κινηθούν με κατάληξη επίσημη και απολύτως δεσμευτική.
 

Σχέση- γάμος. Όμορφα γεγονότα και ευχάριστα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε ένα ευτυχισμένο γεγονός που το προσμένατε εδώ και πολύ καιρό. Ανταμείβεται η υπομονή σας και οι προσπάθειές σας θα λάβουν αυτό ακριβώς που αναζητάτε. Μη βάλετε τον εαυτό σας σε επιπλέον δοκιμασίες και απλά απολαύστε με ηρεμία τα χαρούμενα γεγονότα που έρχονται.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms