Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 130

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μια πολύ θερμή περίοδο θα διανύσετ,ε με ευχάριστες προτάσεις και με γεγονότα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Διαλύεται η κακή διάθεση που σας δημιούργησαν αρνητικές κουβέντες, οι συζητήσεις σας θα είναι πλέον ξεκάθαρες και με απόλυτη συνεννόηση. Η εμφάνιση ενός απρόκλητου επισκέπτη θα αλλάξει τον τρόπο σκέψη σας, αλλά και το ρυθμό της ζωής σας.

Επανασύνδεση. Η ξαφνική παρουσία ένα παλιού αγαπημένου σας προσώπου, θα δώσει δυνατή ελπιδοφόρα πνοή στη ζωή σας και θα λάβετε απρόσμενες προτάσεις. Μη φοβηθείτε να ενδώσετε στην ερωτική έλξη που θα νιώσετε, γιατί κανένα αρνητικό συμβάν δεν θα φράξει την προοπτική δεσμού.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς αποφασίσατε να προχωρήσετε ορμητικά στο μέλλον, κλείνοντας παλιές σκοτεινές πόρτες, τότε σας φανερώνω ότι θα σας δοθεί η καταλληλότερη ευκαιρία. Καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί τυχαία, θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας πλησιάσει με ξεκάθαρες προθέσεις και ο δρόμος για δεσμό θα είναι ανοιχτός χωρίς εμπόδια, αγκάθια ή παγίδες.

Σχέση - γάμος. Καχυποψίες, αμφιβολίες και φοβίες μπαίνουν στο χρονοντούλαπο και δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσουν. Ένα γεγονός ευχάριστης κατάληξης, θα φέρει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σας και στο ταίρι σας και τα μελλοντικά σας όνειρα παίρνουν φόρα. Κάτι επιθυμείτε να αυξήσετε και σας φανερώνω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε μπρος τον πολυπόθητο στόχο σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι