Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 01/06 - 07/06/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 141

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Περνάτε στη χρονική φάση που δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, θα την έχετε και για σας που ήδη διατηρείτε μια σταθερή σχέση, τότε ετοιμαστείτε, γιατί θα περάσει ο δεσμός σας σε νέα βάση, θα φτάσετε σε σημείο μόνιμων όρκων και δεσμευτικών υποσχέσεων. Καταφθάνει δυνατή ερωτική επιτυχία!
 

Επανασύνδεση. Ένωση θα είναι η κατάληξη ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά και από εκεί και πέρα την εξέλιξή σας θα την αναλάβουν καθαρά και μόνο τα αισθήματα σας. Η λογική θα υποχωρήσει και πολύ καλά θα κάνετε και θα ακούσετε την καρδιά σας, γιατί αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει κάποια εγωιστική πράξη που να σταθεί εμπόδιο σε μια πιο δεσμευτική κατάληξη.
 

Νέα γνωριμία. Για να μη σας τρομάξω, θα αποφύγω να τον αποκαλέσω έρωτα κεραυνοβόλο, θα σας πω, όμως, πως θα είναι μια γνωριμία που από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε πως αυτό το πρόσωπο δεν θα έχει ασήμαντο πέρασμα στη ζωή σας. Ενστικτωδώς θα αισθανθείτε πως εσείς οι δύο θα γράψετε ιστορία και τα γεγονότα δεν θα σας διαψεύσουν. Έρχεται δυνατό και ευχάριστο ερωτικό χτύπημα!
 

Σχέση – Γάμος. Οι διαθέσεις ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι θα είναι τόσο θερμές και ερωτικές, που δεν θα σας αφήσουν περιθώριο για διαφωνίες και εγωιστικά κονταροχτυπήματα. Περνάτε σε περίοδο ερωτικής αρμονίας, που θα ανανεώσει τα αισθήματά σας και θα ενδυναμώσει τους κοινούς σας στόχους. Σε περίπτωση που περάσετε σε αποφάσεις, να ξέρετε πως θα υλοποιηθούν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms