Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 13/08 - 19/08/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 101

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μερικές φορές το να επιμένετε πεισματικά στην άποψή σας δεν σας επιτρέπει να εντοπίσετε το σφάλμα, με αποτέλεσμα να παγιδευτείτε σε ένα εικονικό σκοτάδι. Για να μην παραμείνετε στην άγνοια και στα λανθασμένα συμπεράσματα, γι' αυτό σας συμβουλεύω να μη φανείτε εμμονικοί στα πιστεύω σας.  Καλό θα είναι να γίνετε πιο παρατηρητικοί, ίσως και κάπως πιο ανοιχτόμυαλοι.

Επανασύνδεση. Ένα γεγονός θα σας αποδείξει πως κάτι λάθος υπάρχει στον τρόπο σκέψης σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή, για την ώρα, να μην κινηθείτε, γιατί οι εικασίες που διατηρείτε θα αποδεχτούν άστοχες. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς βιαστικές πράξεις, γιατί σε λίγο θα λάβετε πληροφορίες που θα είναι απολύτως διαφωτιστικές για το πώς θα πρέπει να δράσετε προς την επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Σε περίπτωση που θα σας ενθουσιάσει η εξωτερική εμφάνιση του προσώπου που θα σας συστήσουν, σας θυμίζω πως καμιά φορά ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Προσοχή να μη γίνετε θύμα του ενθουσιασμού σας και μην παρασυρθείτε από λανθασμένα κριτήρια. Δείτε το θέμα σφαιρικά, αποφεύγοντας τα συναισθηματικά κολλήματα και πριν κατασταλάξετε ενώστε πρώτα όλα τα κομμάτια του πάζλ.

Σχέση- γάμος. Θα τυφλωθεί η κρίση σας, αν αφήσετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη να σας κατευθύνουν. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και θα διαπιστώσετε πως θα έρθουν αποδείξεις που θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα είστε πλέον σε θέση να περάσετε επιτυχώς στις αλλαγές που χρειάζεστε. Για την ώρα, αποφύγετε πεισματικές ενέργειες.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms