Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 142

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Βάλτε σε τάξη τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας, γιατί περνάτε σε στάδιο εκπλήρωσης. Θα νιώσετε πως ένα περίεργο νήμα ένωσε συμβάντα προηγούμενων περιόδων, με κατάληξη την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας ευχής. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πως αυτό που πραγματικά προσμένατε ήρθε! Την περαιτέρω πορεία θα την αποφασίσετε εσείς.
 

Επανασύνδεση. Κάτι θα σας πείσει πως η έλξη δεν χάθηκε ποτέ ανάμεσά σας και με έναν αυτόματο τρόπο θα υπάρξει πορεία σταθερών επαφών μεταξύ σας. Θα προκύψει επανασύνδεση που θα σας θυμίσει τα παλιά και θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας.
 

Νέα γνωριμία. Όταν το τυχαίο συναντά το μοιραίο, τότε η συμβουλή είναι μια: "πείτε ναι σε όλα". Μην απορρίψετε καμία πρόταση, μην ακυρώσετε κανένα γεγονός, γιατί εκεί που θα πάτε σε τυχαία χρονική στιγμή, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα αποτελέσει μοιραία ύπαρξη στη ζωή σας. Θα σημειωθεί η αρχή ενός μακροχρόνιου δεσμού που θα αλλάξει δεδομένα και θα χαράξει πορεία ζωής!
 

Σχέση – Γάμος. Μια σειρά γεγονότων είτε τα νιώσατε ως αρνητικά είτε ως θετικά, τώρα θα σας αποδειχτεί πως έγιναν για να φτάσετε σε τελικό σημείο ολοκλήρωσης. Τώρα είναι η χρονική στιγμή που θα καταλάβετε πως ό, τι έγινε, έγινε για καλό σας. Θα δείτε τους στόχους σας να γίνονται πράξη και καταφθάνει γεγονός που θα σας βοηθήσει να νιώσετε συνειδητά ευτυχισμένοι.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms