Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 22/10 - 28/10/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 112

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μια πληροφορία που θα λάβετε, θα σας κάνει να νιώσετε ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό και έντονη αισιοδοξία. Ένα τυχαίο συμβάν που θα εξελιχθεί μπροστά σας σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή, θα ξεσκεπάσει αλήθειες που τελικά θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα βάλει τάξη στον συναισθηματικό σας κόσμο. Καταφθάνει εξομολόγηση που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές.

Επανασύνδεση. Ο έρωτας με το πρώην ταίρι σας δεν τέλειωσε και θα σας αποδειχθεί εμπράκτως. Η τύχη θα σας βοηθήσει να συναντηθείτε και από εκεί και πέρα τα αισθήματά σας θα κάνουν από μόνα τους τη δουλειά τους. Εσείς και το παλιό σας ταίρι θα περάσετε σε περίοδο δυνατής ερωτικής έλξης, έρχεται σταθερή σχέση.

Νέα γνωριμία. Ελκυστική και αεράτη θα είναι η παρουσία σας και η πρόσχαρη διάθεσή σας θα σας κάνει δεχτικούς στα ερωτικά βέλη που θα σας στείλει συγκεκριμένο πρόσωπο. Προμηνύεται έρωτας από την πρώτη συνομιλία! Διατηρήστε τον ενθουσιασμό που θα νιώσετε, ακολουθήστε τα αισθήματά σας, γιατί αυτή η γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να γίνει δεσμός ζωής.

Σχέση - γάμος. Τυχαία συμβάντα, ξεκάθαρες κουβέντες και αποκαλύψεις, θα εξαλείψουν αμφιβολίες και θα περάσετε ολοταχώς σε στάδιο καθοριστικών αποφάσεων. Δύο ευχάριστα γεγονότα θα σας πείσουν πως υπάρχουν σταθερές και ακλόνητες βάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να είστε πλέον έτοιμοι να υλοποιήσετε ένα μεγάλο κοινό σας όνειρο

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-10-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms