Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Καρκίνος - 26/06 - 02/07

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 70

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Με αφορμή έναν πολύ έντονο διάλογο που θα έχετε με συγκεκριμένο πρόσωπο, θα βρείτε τη δύναμη να μη μεταφέρετε στο παρόν τις αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος και η επιθυμία σας να δοθούν οριστικές λύσεις θα σας δώσει το κίνητρο να αποτινάξετε τις αδυναμίες σας. Έρχονται συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα και νέες προοπτικές.

Επανασύνδεση. Αποφασιστικά και με τρόπο δυναμικό θα περάσετε στο βήμα της επανασύνδεσης και δεν θα υπάρξει προοπτική αρνητικής απάντησης. Σε συνάντηση που θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να μιλήσετε ευθέως γι' αυτό που επιθυμείτε. Ανοίξτε την καρδιά σας, θα βρείτε θερμή και άμεση ανταπόκριση.

Νέα γνωριμία. Γοητεία και δυναμικό παρουσιαστικό θα είναι τα χαρακτηριστικά σας και η τυχαία συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας ανοίξει προοπτική ερωτικής εξέλιξης. Άμεση θα είναι η πρόταση για ραντεβού που θα σας κάνει, καλό θα είναι να μην αφήσετε το τρένο να σας φύγει γιατί το επόμενο δεν είναι σίγουρο αν θα είναι της αρεσκείας σας.

Σχέση - γάμος. Θα έχετε τη διάθεση και την ψυχική δύναμη να βάλετε κάτω τα υπέρ και τα κατά της συμπεριφοράς σας και να φέρετε αλλαγές, τόσο στη στάση σας, όσο και στη σχέση σας. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί τολμηρή συζήτηση με το ταίρι σας, που θα σας βοηθήσει τελικά να εντοπιστούν τα λάθη που έφεραν στασιμότητα και να περάσετε σε πιο δημιουργικές υποσχέσεις. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-26T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι