Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 142

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Περνάτε σε περίοδο έντονων ερωτικών γεγονότων, συνομιλίες και συναντήσεις με παλιά ή καινούργια πρόσωπα θα αλλάξουν την ερωτική σας πορεία, ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας αλλά και τους πρωταρχικούς σας στόχους. Θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές, γι' αυτό  φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και κυρίως μην κλειστείτε στον εαυτό σας.

Επανασύνδεση. Έντονη ερωτική έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρώην ταίρι σας επάνω σε συνάντηση που θα την προκαλέσει απλά και μόνο η τύχη. Τα αισθήματά σας θα είναι αυτά που θα καθοδηγήσουν την κατάσταση, γι' αυτό δεν θα χρειαστούν και πολλά λόγια. Θα καταλήξετε σε προσωπικό ραντεβού, θα προχωρήσετε σε δεύτερο ξεκίνημα και αυτή τη φορά θα διαπιστώσετε πως όλα θα πάνε πολύ καλά.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει δυνατός έρωτας, όχι περαστικός, όχι εφήμερος, αλλά μακροχρόνιας πορείας με συναισθήματα που εμφανίζονται σπάνια και δεν διαγράφονται ποτέ. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν, γιατί πίσω από ένα τυχαίο συμβάν θα κρύβεται γεγονός δυνατής ερωτικής σχέσης, απ' αυτές που τελικά για κάποιον ευχάριστο λόγο, καταφέρνουν και μένουν αξέχαστες.

Σχέση – Γάμος. Θερμά αισθήματα, έλξη και έντονος ερωτισμός θα παρατηρηθεί ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις στιγμές που θα προκύψουν, χωρίς ανασφάλειες και απαισιόδοξες σκέψεις. Ένα συμβάν θα ενώσει ακόμα περισσότερο τις ζωές σας, φέρνοντας ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις μεταξύ σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms