Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 127

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Προσπερνάτε πλέον το μεταβατικό στάδιο και οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο, θα λυθούν προβλήματα και θα κλείσουν διαφόρων ειδών εμπόδια. Θα συμβεί μεγάλο ερωτικό άνοιγμα και θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση, αν θα δεχτείτε να προχωρήσετε σε σοβαρό δεσμό ή όχι. Εσείς θα είστε ο οδηγός της πορείας και εσείς θα φέρετε το τελικό αποτέλεσμα.

Επανασύνδεση. Μια τυχαία συνάντηση με πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα σας ανοίξει την προοπτική της επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως η έλξη σας διατηρήθηκε στην πάροδο του χρόνου και από εκεί και πέρα θα πρέπει να σκεφτείτε αν επιθυμείτε να δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Θα υπάρξουν μεταξύ σας επαφές που η κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

Νέα γνωριμία. Αν σας έλειψε το φλερτ και το μυστήριο, τότε ετοιμαστείτε, καταφθάνει η κατάλληλη στιγμή. Θα σας ιντριγκαρει πρόσωπο που θα διαθέτει χιούμορ, ζεστή συμπεριφορά και οικεία στάση. Τα γεγονότα θα ξεκινήσουν από φιλικά, θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις διαθέσεις σας και σύντομα θα εξελιχτούν σε ερωτικά. Αξιοποιήστε την έλξη που θα εκδηλωθεί, έρχονται ευχάριστα συμβάντα.

Σχέση - γάμος. Αυτή τη φορά ο καθοδηγητής της σχέσης σας θα είστε εσείς. Ο δικός σας τρόπος συμπεριφοράς θα είναι αυτός που θα φέρει το αποτέλεσμα και σας φανερώνω με σιγουριά πως οι δικές σας επιθυμίες θα είναι αυτές που θα υπερισχύσουν και τελικά θα εκπληρωθούν. Εκφράστε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε και πράξτε με αποφασιστικότητα, θα βγείτε κερδισμένοι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι