Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 125

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ηρεμία και ισορροπία θα επέλθει στην καρδιά σας και θα έχετε τη δύναμη να το μεταδώσετε και στους γύρω σας. Έρχονται ερωτικά ξεκαθαρίσματα και όρκοι που δεν πρόκειται να καταπατηθούν. Θα είστε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε την ασφάλεια της αγάπης, με δυναμικές διαθέσεις θα καλοδεχτείτε ξαφνικά ερωτικά συμβάντα που θα έχουν αίσιο τέλος.

Επανασύνδεση.  Θα είστε εφοδιασμένοι με ψυχική δύναμη και επειδή τα γεγονότα προς την επανασύνδεση θα κινηθούν υπέρ σας, γι' αυτό μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει ανεκμετάλλευτο. Θα βρεθείτε σε προσωπική συνάντηση με το πρώην ταίρι σας και για να μη σας βρει ο χρόνος απροετοίμαστους, σκεφτείτε από τώρα και αποφασίστε τους όρους που θα θέσετε. Διεκδικείστε και θα βγείτε κερδισμένοι.

Νέα γνωριμία. Η δύναμη της έλξης θα έρθει στη δική σας πλευρά και θα έχετε την ικανότητα να προσελκύσετε όποιο πρόσωπο καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας. Εμπιστευτείτε την ερωτική σας δύναμη, στηριχτείτε στη γοητεία της παρουσίας σας και ξεδιπλώστε άφοβα τον αυθορμητισμό σας, γιατί η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σας δώσει τη δυνατότητα ενός πολύ σοβαρού και επιτυχημένου δεσμού.

Σχέση – γάμος. Άγχος και ανασφάλεια είναι τα δύο στοιχεία που δύσκολα μπορείτε να αποτινάξετε, ωστόσο αυτή τη φορά θα καταφέρετε να τα περιορίσετε. Ο δυναμικός και συγκρατημένος τρόπος που θα φάνει στη συμπεριφορά σας, θα βοηθήσει το ταίρι σας να συνειδητοποιήσει πως ήρθε η ώρα να προβεί σε σοβαρές προτάσεις και  υπεύθυνες πράξεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι