Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 06/07 - 12/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 84

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Σε περίπτωση που νιώθετε πως κυριαρχεί μονοτονία στην ερωτική σας ζωή και το κλίμα σας πέφτει βαρύ, τότε αρπάξτε, χωρίς δεύτερη σκέψη, τη νέα ευκαιρία που θα εμφανιστεί. Θα προκύψουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βάλετε περιπέτειες στη ζωή σας και να προκαλέσετε μυστήριο. Θα είναι καθαρά στη δική σας επιλογή αν θα τολμήσετε να αλλάξετε τα δεδομένα.

Επανασύνδεση. Αν επιθυμείτε την επανασύνδεση, τότε καλώς να την δεχτείτε, γιατί θα προκύψει κίνηση-έκπληξη από το πρώην ταίρι σας και θα έχει κατάληξη ερωτικής ένωσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή πριν αποφασίσετε να γυρίσετε στο παρελθόν, να έχετε κλείσει πρώτα τα ανοιχτά ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, γιατί αν παίξετε σε διπλό ταμπλό, θα αποκτήσετε μπελάδες που δύσκολα θα τους ξεφορτωθείτε.

Νέα γνωριμία. Θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα συνειδητοποιήσετε πως είναι τελείως διαφορετικό από εσάς και από τις μέχρι τώρα ερωτικές σας προτιμήσεις. Μπορεί οι διαφορές σας να είναι αρκετές, ωστόσο, αυτό που τελικά θα υπερισχύσει θα είναι τα αμοιβαία σας αισθήματα. Οι εξελίξεις θα σας αποδείξουν πως αξίζει να ρισκάρετε.

Σχέση - γάμος. Η σταθερότητα σας αρέσει και την θέλετε μέσα στη σχέση σας, αυτό που δεν θέλετε όμως είναι να σας θεωρούν δεδομένους, γι' αυτό και θα νιώσετε την ανάγκη να ταρακουνήσετε τα ερωτικά θεμέλια της σχέσης σας. Περάστε στη δοκιμασία που σκέπτεστε, αλλά αν θέλετε να σας βγει σε καλό, θυμηθείτε πως το καθετί πρέπει να έχει τον τρόπο του και το μέτρο του.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms