Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 06/04 - 12/04/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 84

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Κρίσιμα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα σας δώσουν το έναυσμα να κρίνετε το παρελθόν, να αξιολογήσετε το παρόν και να πάρετε νέες αποφάσεις σχετικά με θέματα μελλοντικά. Αν καταφέρετε να εξηγήσετε τα δεδομένα, να παραδεχτείτε λάθη και να συγχωρήσετε ανθρώπους, τότε θα διαπιστώσετε πως θα ξαναγεννηθούν σβησμένα αισθήματα και θα υπάρξουν νέες προοπτικές στη ζωή σας.
 

Επανασύνδεση. Ένα προσωπικό συναισθηματικό σας αδιέξοδο θα γίνει τελικά η βάση πάνω στην οποία θα στηρίξετε την απόφασή σας σχετικά με το αν θα γίνει επανασύνδεση ή όχι. Επάνω στην προσπάθειά σας να εξηγήσετε αισθήματα και να ερμηνεύσετε τους λόγους του χωρισμού, θα σας δοθεί το άνοιγμα που θα σας οδηγήσει στη σωστή απόφαση.
 

Νέα γνωριμία. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου μέσω διαδικτύου θα σας ωθήσει σε μια αναδρομή στο παρελθόν και αν αξιοποιήσετε τις εμπειρίες που σας έδωσε ως τώρα η ζωή σας, τότε θα είστε σε θέση να καταλάβετε αν αξίζει να προχωρήσετε σε αυτή τη νέα προοπτική σχέσης που θα σας ανοιχτεί. Εμπιστευτείτε την κρίση σας, βασιστείτε στο ένστικτό σας και προχωρήσετε άφοβα σε όποια απόφαση κι αν πάρετε.

Σχέση – Γάμος. Με αφορμή ένα συμβάν, θα δημιουργηθεί η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα σας βγει σε καλό. Η ανάγκη σας να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και σειρά, θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε με το ταίρι σας σε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε εξακριβώσεις και σε πειστήρια. Το αποτέλεσμα θα είναι η σχέση να συνεχιστεί με περισσότερη εμπιστοσύνη και πιο δυνατά αισθήματα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms