Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 24/06 - 30/06/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 79

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Δεν είναι κακό που και που να ακούτε και τις συμβουλές τρίτων, γιατί καμιά φορά ό, τι υπάρχει κάτω από τη μύτη μας, μπορούν να το δουν οι άλλοι κι όχι εμείς. Η άποψη που θα διατυπώσει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο για θέμα που σας αφορά, θα έχει την ικανότητα να σας γλυτώσει από ερωτικά μπερδέματα ή συναισθηματικά αδιέξοδα.

Επανασύνδεση. Η μεσολάβηση ενός φιλικού σας ατόμου θα σας φέρει πολύ κοντά με πρόσωπο από τα παλιά και δεν αποκλείεται αυτή η επανένωση να έχει κατάληξη οριστικής ερωτικής επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα είναι τυχαία κι όχι προγραμματισμένα και θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε την τύχη σας, γιατί θα υπάρξει προοπτική για μια πολύ σταθερή σχέση αγάπης. 
 
Νέα γνωριμία. Θα σας εντυπωσιάσει αυτή η νέα παρουσία που θα εμφανιστεί στο χώρο σας και σας ενημερώνω, εκ των πρότερων, πως το πεδίο θα είναι ελεύθερο να κινηθείτε όπως επιθυμείτε. Η συμβουλή που θα σας δώσω θα είναι τα βήματα σας να είναι σταθερά και ξεκάθαρα, αποφεύγοντας πράξεις υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Η συνταγή της επιτυχίας θα απαιτεί ειλικρίνεια και ώριμο αυθορμητισμό.
 
Σχέση - γάμος. Θα είναι λάθος αν υποτιμήσετε τη γνώμη που θα εκφράσει το ταίρι σας επάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας ταλαιπωρεί. Πολλές φορές έχετε δίκιο, όχι όμως πάντα, γι' αυτό ακούστε την εκδοχή που θα σας προτείνει το αγαπημένο σας ταίρι και περιορίστε την έλλειψη εμπιστοσύνης που ίσως να νιώθετε. Από κοινού θα βρεθεί η σωστή λύση και η συνεργάσιμη αντίληψη θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-06-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms