Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τα γεγονότα θα σας πείσουν πως αν δεν κατανοήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που αναζητάτε, τότε δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ψυχικά και ερωτικά. Αν μπείτε στον κόπο να ψάξετε το υποσυνείδητό σας και τις κρυμμένες σας ανάγκες, τότε ο ίδιος σας ο εαυτός θα σας δώσει τη λύση που ζητάτε. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και επανεκτιμήσεις.

Επανασύνδεση. Το βασικό ερώτημα είναι την θέλετε την επανασύνδεση; Ή μήπως η επιστροφή στα παλιά δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα; Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας σε τάξη, για να μπορέσετε να δώστε τη σωστή απάντηση στην πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε. Παρατηρήστε τι συμβαίνει στην καρδιά σας και αποφασίστε με την ησυχία σας.

Νέα γνωριμία. Καινούργιο πρόσωπο θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, θα προκύψει γνωριμία από τυχαία συνάντηση και αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά. Θα ξεκινήσετε με οικειότητα και πολύ θερμή έλξη και θα υπάρξει η προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού. Απεγκλωβίστε την καρδιά σας από καταστάσεις του παρελθόντος και προχωρήσετε άφοβα σε αυτήν τη νέα αρχή.

Σχέση - γάμος. Από δεκτικότητα και συγκατάβαση θα χαρακτηρίζεστε και εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι, γεγονός που θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε ισορροπία και ερωτική σταθερότητα. Προχωρήστε σε μια αναλυτική συζήτηση σχετικά με το τι νιώθετε και τι αναζητάτε και  θα δείτε πως με ξεκάθαρα αισθήματα θα περάσετε σε πολύ θερμά αποτελέσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι