Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Οι αντιδράσεις σας θα προκαλέσουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας ζωή, ωστόσο η κυκλοθυμία με την οποία θα διακρίνεστε, θα βρει τρόπο να κάνει τον κύκλο της και στο τέλος θα καταλήξετε σε κλίμα αισιόδοξο, αξιοποιώντας σωστά τα τυχαία γεγονότα που θα προκύψουν. Θα έχετε την ευκαιρία  να απολαύσετε μια πολύ σταθερή ερωτική περίοδο.

Επανασύνδεση. Ενεργοποιούνται τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα σας και θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και όρεξη για αλλαγές, χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να φέρετε θετικές ανατροπές. Ένα γεγονός θα σας δώσει το πάτημα για αναθεωρήσεις, θα λυθεί μια παρεξήγηση που σας χώρισε με το παλιό σας ταίρι κι από εκεί και πέρα, ο δρόμος της επανασύνδεσης θα είναι ορθάνοικτος. 
 
Νέα γνωριμία. Αυθορμητισμός, ερωτικό ταπεραμέντο και άνεση κίνησης θα είναι τα προσωπικά σας εφόδια, και καλό θα είναι να μην τα αφήσετε ανεκμετάλλευτα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσελκύσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον κι αν αποφασίσετε να δράσετε χωρίς ενδοιασμούς, τότε το προσωπικό σας ραντεβού θα είναι ζήτημα ωρών.
 
Σχέση - γάμος. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να αλλάξετε τα δεδομένα μέσα στη σχέση σας και ταυτόχρονα η δυναμική σας θέληση, θα σας φέρει αποτελέσματα επιθυμητά. Μια φωνή μέσα σας θα σας παροτρύνει να μην καταθέσετε τα όπλα και πολύ καλά θα κάνετε να την ακούσετε, γιατί ο τολμών νικά. Θα σπάσετε τη ρουτίνα και θα κερδίσετε αυτό ακριβώς που αναζητάτε, διεκδικήστε με σταθερές απόψεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι