Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μη σας φάνει περίεργο, αν ξαφνικά αλλάξετε τακτική και αρχίσετε να αναζητάτε καινούργιους δρόμους ευτυχίας. Ένα ξαφνικό γεγονός θα αναστρέψει τα δεδομένα σας, δημιουργώντας επαναστατικές τάσεις, τόσο στη σκέψη σας, όσο και στις πράξεις σας. Οι αποφάσεις σας θα φέρουν νέα τροπή στις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής και καταφθάνει ευχάριστο ανέλπιστο γεγονός.

Επανασύνδεση. Ελαφριά ανυπομονησία θα σας διακατέχει, γι' αυτό δεν θα έχετε σκοπό να κάτσετε και να περιμένετε πότε θα γίνει το θαύμα. Από μόνοι σας, θα πλησιάσετε το παλιό σας ταίρι, θα έχετε πολύ έντονη τη διάθεση να μιλήσετε έξω απ' τα δόντια με στόχο την επανασύνδεση και όντως θα το πετύχετε. Η αποφασιστικότητα και η ειλικρίνειά σας θα εκτιμηθούν δεόντως και καταφθάνει νέα αρχή.

Νέα γνωριμία. Να μην ξαφνιαστείτε αν νιώσετε μια απρόσμενη ερωτική έλξη να κυριαρχεί στις αισθήσεις σας. Δεν θέλω να σας αγχώσω αλλά η καρδιά σας θα πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα και έρχονται γεγονότα που ίσως να χαθούν από τον έλεγχό σας. Απολαύστε τις δυνατές ερωτικές εκπλήξεις που καταφθάνουν και αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις πανικού.

Σχέση - Γάμος. Σε αναστάτωση, θα βρίσκεται η σκέψη σας και σε έξαρση θα βρίσκονται οι ενδόμυχες σας ανάγκες, χαρακτηριστικά που θα σας οδηγήσουν στο να προκαλέσετε ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας μια καθοριστική κουβέντα, γύρω από τα συναισθήματά σας και πολύ περισσότερο γύρω από τους στόχους σας. Θα σας βγει σε καλό το ξεκαθάρισμα που θα προκύψει, δείξτε ειλικρίνεια αποφεύγοντας ασάφειες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι