Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 18/02 - 24/02/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα προκύψουν συναντήσεις και συζητήσεις, όλες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, έρχονται τα ηνία της ερωτικής σας ζωής στα χέρια σας και από εκεί και πέρα εσείς θα αποφασίσετε αν θα επιστρέψετε στο παρελθόν ή αν θα ανοίξετε βήμα προς ένα ολοκαίνουριο μέλλον. Όποιος κι αν είναι ο δρόμος που θα διαβείτε, να θυμάστε πως θα είναι μια επιλογή καθαρά και μόνο δική σας.
 
Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που η επανασύνδεση σας έγινε σαράκι που σας τρώει, τότε μη χρονοτριβείτε και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για διεκδικήσεις, κινηθείτε δυναμικά και θα λάβετε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Το παλιό σας ταίρι θα δεχτεί το κάλεσμά σας και κανένα εμπόδιο δεν θα φράξει τη δεύτερη ευκαιρία που ζητάτε, προχωρήστε άφοβα!
 
Νέα γνωριμία. Εσείς ρίξτε το δόλωμα και το αγκίστρι θα σας επιστραφεί γεμάτο. Σας φανερώνω εκ των πρότερων πως το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, θα εντυπωσιαστεί εξίσου κι ας προσπαθήσει στην αρχή να το καμουφλάρει. Τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα και θα διαπιστώσετε πως το δεύτερο, θα γίνει από το πρόσωπο και μάλιστα με τόσο εκδηλωτικό τρόπο που πραγματικά θα σας εκπλήξει.
 
Σχέση - γάμος. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως η αδιαφορία που συχνά πυκνά χρησιμοποιείτε, αυτή τη φορά, όχι μόνο δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλά ενδέχεται και να το διπλασιάσει. Η χρονική στιγμή θα απαιτεί άμεση δραστικότητα και ριζικές αποφάσεις, γι' αυτό ξεκαθαρίστε στο ταίρι σας τη θέση σας και προβείτε σε δυναμικές ενέργειες, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε την ηρεμία που επιθυμείτε. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι