Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Δίδυμοι - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 82

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ανοίγματα, νέες προοπτικές και πολύ αισιόδοξα γεγονότα, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να φτάσετε επιτυχώς στους στόχους σας. Θα διανύσετε περίοδο επιτυχίας και κατάκτησης, που σημαίνει πως δεν πρέπει για κανέναν λόγο να υποχωρήσετε ή να παρασυρθείτε από απαισιόδοξες σκέψεις. Έρχονται δεσμευτικές καταστάσεις που θα ορίσουν μόνιμο ταίρι στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Μια τετ α τετ συνάντηση με το πρώην ταίρι σας, θα αποτελέσει αφετηρία επανασύνδεσης. Η τύχη θα σας δώσει άνοιγμα για προσωπική συνομιλία, θα έχετε την ευκαιρία πρόσωπο με πρόσωπο να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά μιλώντας με ειλικρίνεια. Θα σας φανερώσω πως η επανασύνδεση θα είναι καθαρά στο χέρι σας, γι' αυτό αποφύγετε εγωισμούς και δείξτε ξεκάθαρα  αυτό που αισθάνεστε.

Νέα γνωριμία. Τυχαίο συμβάν θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και αν αρπάξετε την ευκαιρία χωρίς καθυστερήσεις, τότε με γρήγορη ταχύτητα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού απρόσμενων και πολύ θετικών διαστάσεων. Θα σας ομολογήσω πως από τη μια στιγμή στην άλλη, θα ανοιχτεί προοπτική δεσμού, εμπιστευτείτε την τύχη σας και κινηθείτε άμεσα!

Σχέση - Γάμος. Καταφθάνουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα καταφέρουν να αλλάξουν τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας. Κάποια γεγονότα θα δώσουν καινούργια ροη στην καθημερινότητά σας, θα αλλάξει ο τρόπος που ζείτε, κινείστε και σκέπτεστε. Ζήτημα για το οποίο αναμένατε απάντηση ή λύση, κλείνει με ευτυχισμένη κατάληξη που θα ανανεώσει ριζικά όχι μόνο τη σχέση σας, αλλά και ολόκληρη τη ζωή σας. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι