Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 84

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Στην παρούσα φάση, μάλλον θα νιώσετε καταπιεσμένοι, γι’ αυτό θα αισθανθείτε την ανάγκη να λύσετε δεσμά που σας πνιγούν. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να δρομολογήσετε τα γεγονότα προς μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που κινείστε τώρα. Θα καταφέρετε να σπάσετε ρουτίνα και κατεστημένο και να απαλλαγείτε από τη στασιμότητα.
 

Επανασύνδεση. Μια πρόταση απ το παλιό σας ταίρι θα σας βάλει στη σκέψη της επανασύνδεσης, αλλά είναι όντως η επανένωση μια από τις επιθυμίες σας; Μήπως αυτό που χρειάζεστε είναι ανανέωση και όχι επαναφορά στα ίδια αδιέξοδα; Εντοπίστε τι ακριβώς αναζητάτε, ακολουθήστε το ένστικτό σας και αφήστε να οδηγήσουν τις αποφάσεις σας μόνο οι πραγματικές βαθιές σας επιθυμίες.
 

Νέα γνωριμία. Θα έχετε την τάση να διευρύνετε τον κύκλο των ερωτικών σας γνωριμιών και όχι να ανακυκλώσετε τα παλιά. Πρόσωπο που θα σας συστήσουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα σας δώσει ευκαιρία για ένα αναζωογονητικό ερωτικό ξεκίνημα, με απρόσμενο άνοιγμα σταθερής σχέσης.
 

Σχέση - γάμος. Κάπως αναστατωμένη θα είναι η διάθεσή σας, ζωηρή και αψυχολόγητη, γεγονός που μάλλον θα φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, γιατί θα αδυνατεί να σας καταλάβει. Αν ανοίξετε την καρδιά σας και ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους, περνώντας σε νέες καταστάσεις που θα σταθεροποιήσουν τη σχέση σας και θα ενδυναμώσουν τα αισθήματά σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms