22
09
2019

Ζώδια Αύριο 23 Σεπτεμβρίου 2019, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο, από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη. Διαβάστε τις Αυριανή Πρόβλεψη και μάθετε πως θα εξελιχθεί η μέρα σας. Όλες οι εξελίξεις και τα γεγονότα για την αυριανή ημέρα μέσα απο την Αυριανή Πρόβλεψη για να γνωρίζεις έγκαιρα τι θα συμβεί στην καθημερινότητα σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις. Διάβασε τα 12 Ζώδια Αύριο.

Ζώδια 23 Σεπτεμβρίου 2019, ημερήσιες προβλέψεις. Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 23 Οκτωβρίου)

Τώρα είμαστε πολύ κοινωνικοί, έχουμε πολύ καλή έκφραση του λόγου μας, μας αρέσουν οι συζητήσεις με καλή παρέα, έχουμε διπλωματία και είμαστε κοινωνικοί και γενναιόδωροι. Αναζητάμε την αρμονία, τη γαλήνη και το δίκαιο. Δεν μας αρέσει να πιεζόμαστε και τις υποχρεώσεις μας τις φέρνουμε εις πέρας την τελευταία στιγμή. Δε θέλουμε να αγχωνόμαστε για τίποτα στη ζωή μας και θέλουμε να έχουμε ηρεμία και γαλήνη. Υπάρχει δυσκολία στη λήψη γρήγορων αποφάσεων και έχουμε μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης και της ευγενούς άμιλλας. Δεν εκφράζουμε εύκολα την οργή μας, αλλά όταν θα το κάνουμε αυτό είναι μια καταιγίδα.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή και αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που έχουν σκοπό την απελευθέρωση από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα νιώθουμε συναισθήματα έντονης αγάπης και συμπόνιας και έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε το παρελθόν.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην κατηγορία αυτή μπορείς να διαβάσεις έγκυρα και έγκαιρα την αυριανή πρόβλεψη σου, να γνωρίζεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου τι θα συμβεί απο την προηγούμενη ημέρα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις κατηγορίες που θα αναπτυχθούν.

Για αισθηματικά θέματα:

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να ξέρεις πως να προετοιμαστείς κατάλληλα και σύμφωνα με τις όψεις να ξέρεις αν μπορείς να περιμένεις μια νέα γνωριμία, μια πολύ σημαντική εξέλιξη στη σχέση σου ή αν θα έχεις ενδεχομένως κάποια ένταση στον γάμο σου.

Οικονομικά και επαγγελματικά:

Το θετικό με την κατηγορία αυτή είναι πως αν μια όψη είναι ευνοϊκή για ένα οικονομικό ρίσκο ή έχεις τύχη σε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία το γνωρίζεις πολύ πριν γίνει. Γνωρίζεις από πριν πώς να συμπεριφερθείς ή πώς να κινηθείς για να αποσπάσεις ένα θετικότατο αποτέλεσμα.

Γενικού περιεχομένου πρόβλεψη:

Κατά καιρούς στην κατηγορία αυτή μπορεί να αναλυθεί γενικότερα η ψυχολογία κάποιου και η διάθεση του, αν είναι μια καλή ημέρα δηλαδή για να επισκεφτεί συγγενείς ή να συναντήσει φίλους. Αν θα έχει με λίγα λόγια το κάθε ζώδιο τις καλές ή τις μαύρες του. Αν γνωρίζει ένα ζώδιο ότι δεν είναι μια καλή ημέρα για συναντήσεις ή συζητήσεις οποιαδήποτε μορφής τότε να το αποφύγει ή να το αναβάλλει για μια άλλη μέρα. Επίσης μπορεί να γνωρίζει από πριν κατά πόσο θα έχει καλή διάθεση, αν είναι ανεβασμένο ένα ζώδιο ψυχολογικά και αν θα έχει αισιοδοξία. Πολλές φορές μας έχει τύχει να έχουμε νεύρα ή μια περίεργη πεσμένη διάθεση χωρίς απαραίτητα να έχει συμβεί κάτι ουσιαστικό. Αυτό λοιπόν μπορεί ένα ζώδιο να το γνωρίζει από πριν και γιατί όχι να μην το καταπολεμήσει ή αλλάξει.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι