17
07
2019

Ζώδια Αύριο 18 Ιουλίου 2019, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο, από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη. Διαβάστε τις Αυριανή Πρόβλεψη και μάθετε πως θα εξελιχθεί η μέρα σας. Όλες οι εξελίξεις και τα γεγονότα για την αυριανή ημέρα μέσα απο την Αυριανή Πρόβλεψη για να γνωρίζεις έγκαιρα τι θα συμβεί στην καθημερινότητα σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις. Διάβασε τα 12 Ζώδια Αύριο.

Ζώδια 18 Ιουλίου 2019, ημερήσιες προβλέψεις. Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και π ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

18 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη μας κάνει ευέξαπτους και δεν λαμβάνουμε υπόψη μας τις συνέπειες των πράξεών μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία οι χάρες μας χορηγούνται πιο εύκολα και απολαμβάνουμε μια ασυνήθιστη εύνοια.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην κατηγορία αυτή μπορείς να διαβάσεις έγκυρα και έγκαιρα την αυριανή πρόβλεψη σου, να γνωρίζεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου τι θα συμβεί απο την προηγούμενη ημέρα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις κατηγορίες που θα αναπτυχθούν.

Για αισθηματικά θέματα:

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να ξέρεις πως να προετοιμαστείς κατάλληλα και σύμφωνα με τις όψεις να ξέρεις αν μπορείς να περιμένεις μια νέα γνωριμία, μια πολύ σημαντική εξέλιξη στη σχέση σου ή αν θα έχεις ενδεχομένως κάποια ένταση στον γάμο σου.

Οικονομικά και επαγγελματικά:

Το θετικό με την κατηγορία αυτή είναι πως αν μια όψη είναι ευνοϊκή για ένα οικονομικό ρίσκο ή έχεις τύχη σε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία το γνωρίζεις πολύ πριν γίνει. Γνωρίζεις από πριν πώς να συμπεριφερθείς ή πώς να κινηθείς για να αποσπάσεις ένα θετικότατο αποτέλεσμα.

Γενικού περιεχομένου πρόβλεψη:

Κατά καιρούς στην κατηγορία αυτή μπορεί να αναλυθεί γενικότερα η ψυχολογία κάποιου και η διάθεση του, αν είναι μια καλή ημέρα δηλαδή για να επισκεφτεί συγγενείς ή να συναντήσει φίλους. Αν θα έχει με λίγα λόγια το κάθε ζώδιο τις καλές ή τις μαύρες του. Αν γνωρίζει ένα ζώδιο ότι δεν είναι μια καλή ημέρα για συναντήσεις ή συζητήσεις οποιαδήποτε μορφής τότε να το αποφύγει ή να το αναβάλλει για μια άλλη μέρα. Επίσης μπορεί να γνωρίζει από πριν κατά πόσο θα έχει καλή διάθεση, αν είναι ανεβασμένο ένα ζώδιο ψυχολογικά και αν θα έχει αισιοδοξία. Πολλές φορές μας έχει τύχει να έχουμε νεύρα ή μια περίεργη πεσμένη διάθεση χωρίς απαραίτητα να έχει συμβεί κάτι ουσιαστικό. Αυτό λοιπόν μπορεί ένα ζώδιο να το γνωρίζει από πριν και γιατί όχι να μην το καταπολεμήσει ή αλλάξει.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι