24
06
2024

Ζώδια Αύριο 25 Ιουνίου 2024, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 25 Ιουνίου 2024 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη: Εξάρσεις και εναντιώσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη βελτίωση και στην ουσιαστική αλλαγή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ο ενθουσιασμός θα δώσει την ώθηση για επιδιώξεις.

Οι διεκδικήσεις θα πρέπει να είναι οργανωμένες και σκεπτόμενες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό μεθοδικότητα και όχι ανυπομονησία. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα προκύψουν για νέες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Ενδεχομένως το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στις απρόσωπες ή χαλαρές σχέσεις και όχι προς τις δεσμευτικές.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία δύσκολη όψη, στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες ή αντικρουόμενα συμφέροντα κατά πάσα πιθανότητα θα χαθεί η ισορροπία, οι αντιδράσεις θα είναι παρορμητικές. Προσοχή στους εκνευρισμούς, καλό θα είναι αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, οι παρατραβηγμένες εναντιώσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις που στην πορεία θα είναι δύσκολο να λυθούν.

Στον επαγγελματικό τομέα έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, οι εντάσεις οι ανταγωνισμοί και οι αντιπαραθέσεις θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία. Τα ζευγάρια προσοχή στις ζήλιες και στα πείσματα, ίσως να προκύψουν καυγάδες, καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και συναισθηματικός έλεγχος.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms