08
07
2020

Ζώδια Αύριο 9 Ιουλίου 2020, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 09 Ιουλίου 2020 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή: Θετικά ανοίγματα για συζητήσεις, λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς ενισχύοντας τη διάθεση, τη φαντασία και τον συναισθηματισμό. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να οριοθετήσουν τη σκέψη τους και να μείνουν εντός πραγματικότητας. Την εμφάνισή τους θα κάνουν τάσεις ονειροπόλησης, οι πιεσμένοι ενδεχομένως να βρουν διαφυγή στις φαντασιώσεις.

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα καλλιτεχνικά ή πνευματικά, θα υπάρξει έμπνευση, η φαντασία θα έχει έκταση και βάθος. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να εστιάσουν στην αντικειμενική όψη των καταστάσεων, θα πρέπει να προσπαθήσουν να αποφύγουν τις υπερβολές και τις αρνητικές σκέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί άνοιγμα επανασύνδεσης, θα υπάρξει δυνατότητα να γίνουν συζητήσεις για παρελθοντικά θέματα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο η μια θετική όψη, θα βοηθήσει στο να επανεξεταστούν και να ξανά συζητηθούν ζητήματα που κατά την προηγούμενη περίοδο δεν είχε δοθεί αποτέλεσμα. Οι οικογενειακές υποθέσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, θα υπάρξει η δυνατότητα να βρεθούν λύσεις, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Δεν αποκλείεται να ξαναβγούν στο προσκήνιο υποθέσεις σχετικά με το σπίτι ή με την ακίνητη περιουσία, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εποικοδομητικές συμφωνίες. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, ίσως να υπάρξει  εσωτερική και συναισθηματική σύγχυση, για κάποιους θα είναι δύσκολο να πάρουν αποφάσεις. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα πισωγυρίσματα, οι συμπεριφορές κυρίως σε αισθηματικό επίπεδο ενδεχομένως να γίνουν αλλοπρόσαλλες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνει ευχάριστα απρόοπτα. Για κάποιους θα υπάρξουν θετικές εκπλήξεις, τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα για αλλαγές και διαφοροποιήσεις τόσο σε θέματα αισθηματικά, όσο και οικονομικά.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms