24
02
2024

Ζώδια Αύριο 25 Φεβρουαρίου 2024, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 25 Φεβρουαρίου 2024 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία - Κίνδυνος για ωραιοποιήσεις και υπερβολές

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, θα υπάρχει ροπή προς τις επιπολαιότητες και τους παραπλανητικούς ενθουσιασμούς. Η σκέψη θα πρέπει να είναι αντικειμενική και συνετή, ελλοχεύει κίνδυνος για μη προσγειωμένες αποφάσεις. Οι ανυπόμονοι χαρακτήρες δεν θα είναι σε θέση να αντιληφθούν τα γεγονότα με ρεαλισμό, ενδεχομένως να μην καταφέρουν να ερμηνεύσουν σωστά και προνοητικά τις καταστάσεις.

Στις συζητήσεις ίσως να υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμοί, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά ίσως να υπάρξουν επαναστατικές αντιδράσεις, συγχύσεις και μπερδέματα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι ακραίες στάσεις και οι παρορμητικές επιλογές.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα προκύψουν ευνοϊκά συμβάντα. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν ιδέες πρωτοποριακές και καινοτόμες. Όσοι αναζητούν εργασία καλό θα είναι να εντείνουν τις προσπάθειές τους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά ανοίγματα. Οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να βγουν από τη ρουτίνα τους και θα το καταφέρουν, θα μπορέσουν να αποκτήσουν καινούργιες δραστηριότητες και να ανανεώσουν τις κοινωνικές τους επαφές.

Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις και οι επιδιώξεις, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι ασφυκτικές συνθήκες που δημιουργούν προβλήματα. Στην περίπτωση που προκύψουν ανατροπές θα είναι θετικές, ανεβαίνουν οι διαθέσεις, σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση