24
06
2019

Ζώδια Αύριο 25 Ιουνίου 2019, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο, από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη. Διαβάστε τις Αυριανή Πρόβλεψη και μάθετε πως θα εξελιχθεί η μέρα σας. Όλες οι εξελίξεις και τα γεγονότα για την αυριανή ημέρα μέσα απο την Αυριανή Πρόβλεψη για να γνωρίζεις έγκαιρα τι θα συμβεί στην καθημερινότητα σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις. Διάβασε τα 12 Ζώδια Αύριο.

Ζώδια 25 Ιουνίου 2019, ημερήσιες προβλέψεις. Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή μπορούμε να χειριστούμε τα λόγια μας με δεξιοτεχνία, ενώ οι άλλοι επιδιώκουν να μας ακούνε να μιλάμε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο πιεζόμαστε να βρούμε εφαρμόσιμες λύσεις στα προβλήματά μας και να απομακρύνουμε τη δυσαρμονία στις σχέσεις μας και τις διαφωνίες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην κατηγορία αυτή μπορείς να διαβάσεις έγκυρα και έγκαιρα την αυριανή πρόβλεψη σου, να γνωρίζεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου τι θα συμβεί απο την προηγούμενη ημέρα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις κατηγορίες που θα αναπτυχθούν.

Για αισθηματικά θέματα:

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να ξέρεις πως να προετοιμαστείς κατάλληλα και σύμφωνα με τις όψεις να ξέρεις αν μπορείς να περιμένεις μια νέα γνωριμία, μια πολύ σημαντική εξέλιξη στη σχέση σου ή αν θα έχεις ενδεχομένως κάποια ένταση στον γάμο σου.

Οικονομικά και επαγγελματικά:

Το θετικό με την κατηγορία αυτή είναι πως αν μια όψη είναι ευνοϊκή για ένα οικονομικό ρίσκο ή έχεις τύχη σε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία το γνωρίζεις πολύ πριν γίνει. Γνωρίζεις από πριν πώς να συμπεριφερθείς ή πώς να κινηθείς για να αποσπάσεις ένα θετικότατο αποτέλεσμα.

Γενικού περιεχομένου πρόβλεψη:

Κατά καιρούς στην κατηγορία αυτή μπορεί να αναλυθεί γενικότερα η ψυχολογία κάποιου και η διάθεση του, αν είναι μια καλή ημέρα δηλαδή για να επισκεφτεί συγγενείς ή να συναντήσει φίλους. Αν θα έχει με λίγα λόγια το κάθε ζώδιο τις καλές ή τις μαύρες του. Αν γνωρίζει ένα ζώδιο ότι δεν είναι μια καλή ημέρα για συναντήσεις ή συζητήσεις οποιαδήποτε μορφής τότε να το αποφύγει ή να το αναβάλλει για μια άλλη μέρα. Επίσης μπορεί να γνωρίζει από πριν κατά πόσο θα έχει καλή διάθεση, αν είναι ανεβασμένο ένα ζώδιο ψυχολογικά και αν θα έχει αισιοδοξία. Πολλές φορές μας έχει τύχει να έχουμε νεύρα ή μια περίεργη πεσμένη διάθεση χωρίς απαραίτητα να έχει συμβεί κάτι ουσιαστικό. Αυτό λοιπόν μπορεί ένα ζώδιο να το γνωρίζει από πριν και γιατί όχι να μην το καταπολεμήσει ή αλλάξει.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι