20
09
2020

Ζώδια Αύριο 21 Σεπτεμβρίου 2020, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 21 Σεπτεμβρίου 2020 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Σελήνη εξάγωνο Κρόνος: Η επαγγελματική προσπάθεια ανταμείβεται.

Καλή εβδομάδα σε όλους. Σήμερα η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και από αυτή την αστρολογική όψη επηρεάζονται σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) μπαίνουν δυναμικά στην καθημερινότητα και στην ενέργεια.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθούμε με οικονομικά ζητήματα και με θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Η λογικότητα και η καλή διάθεση θα μας βοηθήσουν να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας και να έρθουμε σε επαφή με άτομα που θα μας βοηθήσουν στα επαγγελματικά μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε την υπερβολή να μας επηρεάσει και να κατανοήσουμε αυτά που μας λένε πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στη δουλειά μας γιατί θα είναι για το καλό μας.

Από την άλλη το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Αιγόκερω μετά τα μεσάνυχτα ανεβάζει την αισιοδοξία και μας φέρνει πιο κοντά στις ιδέες μας που θέλουμε να υλοποιήσουμε με κάθε τρόπο για αυτό και θα βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας θα υπάρξουν συνεργασίες και συζητήσεις που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που πρέπει να λυθούν για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε.

Τα ξημερώματα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βγάζει στην επιφάνεια τα αληθινά μας συναισθήματα που θα μας φέρουν κοντά στο ταίρι μας και θα περάσουμε μοναδικές στιγμές μαζί. Προσωπικά και συναισθήματα σε πρώτο πλάνο κατά την διάρκεια της μέρας θα γίνουν πιο έντονα και θα βοηθήσουν την ψυχολογική μας διάθεση να ανέβει.

Αργότερα το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα μέσα στο οποίο μπορούμε να δράσουμε με ασφάλεια και να κλείσουμε συμφωνίες που θα αφορούν συναλλαγές με τρίτα πρόσωπα. Πιο σημαντικό ρόλο θα παίξουν επαγγελματικές συμφωνίες που αφορούν την καριέρα μας. Οι επαφές που θα έχουμε με τρίτα πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στο περιβάλλον μας θα καθορίσουν και αποφάσεις που θα πάρουμε στα προσωπικά μας.

Μετά το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βάζει τις γερές βάσεις για να κλείσουμε συμφωνίες που σχετίζονται με επαγγελματικά ανοίγματα και προτάσεις που θα δεχτούμε. Η πορεία της επαγγελματικής μας επιτυχίας στηρίζεται στο ένστικτο στην λογική στην ωριμότητα και στην ορθή σκέψη, δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα και τίποτα να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Πιο μετά και αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και επανερχόμαστε στους κανονικούς ρυθμούς, η αισιοδοξία και η θετική διάθεση πρωταγωνιστούν. Άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην καλή μας διάθεση, θα μας προτείνουν να βγούμε και θα περάσουμε χαλαρές και όμορφες στιγμές μαζί τους, απαλλαγμένες από άγχη και εσωτερικές συγκρούσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms