02
12
2020

Ζώδια Αύριο 3 Δεκεμβρίου 2020, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 03 Δεκεμβρίου 2020 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη - Εκνευρισμοί, έλλειψη αυτοσυγκράτησης.

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές υποθέσεις και στις καθημερινές σχέσεις επαγγελματικές και συγγενικές. Αναγκαίο θα είναι οι αγχωτικοί χαρακτήρες να προσπαθήσουν να διατηρήσουν την εσωτερική τους ισορροπία, το άγχος και οι ανασφάλειες δεν θα είναι καλός οδηγός για αποφάσεις.

Έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές συναναστροφές, θα υπάρξει ανάγκη για σύσφιξη δεσμών, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συζητήσεις συναισθηματικής φύσης. Ζευγάρια που την προηγούμενη περίοδο είχαν τσακωθεί ή χωρίσει τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να επανεξετάσουν τις καταστάσεις και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό φέρνει ανοίγματα για θερμές επαφές. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν συμβάντα που θα βοηθήσουν στο να γίνουν καινούργιες γνωριμίες. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση, θα βοηθήσει στο να παρθούν σωστές αποφάσεις. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, ενδεχομένως να προκύψουν συμβάντα που θα δημιουργήσουν την ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις συμπεριφορές και στις εσωτερικές ανησυχίες που θα προκύψουν. Αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, ενδεχομένως να υπάρξει έντονη νευρικότητα, ίσως κάποιοι χαρακτήρες να προσπαθήσουν να επιβληθούν. Στις επαγγελματικές συζητήσεις δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις διαφωνίες, στις περιπτώσεις που προκύψουν ρήξεις θα είναι δύσκολο μετά να υπάρξει ομαλότητα στην εξέλιξη.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms