06
03
2021

Ζώδια Αύριο 7 Μαρτίου 2021, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 07 Μαρτίου 2021 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω - Έμφαση σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης

 Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα καριέρας αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία καθώς και με οικονομικές υποθέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, ανάγκη για σταθεροποίηση και εξασφάλιση. Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέα εγχειρήματα, ωστόσο τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα και πολύ καλά σκεπτόμενα. Όσοι αναζητούν νέα εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο και δημιουργικό. 

Στον αισθηματικό τομέα αρκετά σοβαρές θα είναι οι βλέψεις, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν την εσωστρέφεια και την μελαγχολία, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διασκέδαση και στην εσωτερική τόνωση. 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αλλαγή και άμεση διαφοροποίηση. Όσοι βιώνουν συνθήκες δύσκολες ή ασφυκτικές θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα δεδομένα, άνοιγμα θα υπάρξει για διεκδικήσεις και για θετικά αποτελέσματα.

Οι αυθόρμητοι και παρορμητικοί χαρακτήρες θα εκδηλώσουν την ανάγκη να κινηθούν απελευθερωμένα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να υπάρξουν συνετά όρια. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, σε κοινωνικό επίπεδο θα δοθεί η δυνατότητα να διευρυνθεί ο κύκλος γνωριμιών, ευχάριστες θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν. Έμφαση θα δοθεί στην ανανέωση και στην ψυχολογική τόνωση, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι αισιόδοξες θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση στις εξελίξεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
6/3/2021