05
04
2020

Ζώδια Αύριο 6 Απριλίου 2020, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 06 Απριλίου 2020 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα. Καταφθάνουν δημιουργικά ανοίγματα, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συζητήσεις και συμφωνίες.

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο, η προσοχή θα είναι στραμμένη σε πρακτικά ζητήματα, ανάγκη θα είναι να τακτοποιηθούν τα τρέχοντα, να μπούνε σε μία τάξη υποθέσεις και υποχρεώσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε αφορούν οικογένεια και σπίτι. Αναγκαίο θα είναι να υπάρχει προσαρμοστικότητα, κάποιοι θα πρέπει να προσπαθήσουν να κινηθούν χαλαρά, δεν θα πρέπει να πιέσουν τον εαυτό τους αλλά ούτε και τους τρίτους. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα υγείας και φυσικής κατάστασης, καλό θα είναι να μην παραμεληθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τη διατροφή και γενικότερα με τη σωστή αντιμετώπιση της υγείας. Οι αγχωτικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσπαθήσουν να ρεγουλάρουν τις αντιδράσεις τους, δεν χρειάζεται να αγχωθούν και να πιέσουν τις καταστάσεις. Αν υπάρχει οργάνωση και τακτική όλα θα διεκπεραιωθούν και μάλιστα στον σωστό χρόνο.

Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, καλό θα είναι να αποφευχθεί η λήψη αποφάσεων, η κρίση ενδεχομένως να είναι θολή, τα συμπεράσματα ίσως να μην είναι εύστοχα, γενικότερα θα υπάρξει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και παραποιήσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις και για ριζικές αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά ή προσωπικά. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, στις συζητήσεις ίσως να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, γενικότερα θα εκδηλωθεί νευρικότητα και ισχυρογνωμοσύνη. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Δία θα διαφοροποιήσει το κλίμα, διαφορετικές θα είναι πλέον οι διαθέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν οι επαφές, για να γίνουν συζητήσεις και για να βρεθούν λύσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικά θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα κυλήσουν ομαλά.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms