Παρθένος Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Παρθένος αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Παρθένος αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Παρθένε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την καχυποψία και τις αμφιβολίες σε οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους αυξάνοντας κατακόρυφα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν επιπλέον άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς η καχυποψία και οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε περίεργες σκέψεις και παράλογες συμπεριφορές. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Παρθένος αύριο στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου σήμερα μπορεί να είναι το ιδανικό καταφύγιο για εσένα ώστε να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από μία δύσκολη μέρα με πολλές υποχρεώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με την ώριμη προσέγγισή του.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-08-2020 10:28:37
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms