Ζυγός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ζυγός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ζυγός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ζυγέ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει σημαντικές εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε βοηθά να ξεφύγεις από τις εντάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που φροντίζουν να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να σε πληγώσουν. Ο θυμός και η ανασφάλεια θα οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν ρίξεις..

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ζυγός αύριο στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις πιθανές ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σου και φρόντισε να κρατήσει την ψυχραιμία σου σε περίπτωση το ταίρι σου είναι επιθετικό μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να θέτει σε μία γνωριμία καθώς είσαι επιφυλακτικός και καχυποψία σε κατακλύζει.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-08-2020 10:29:46
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms