Θα είναι ο τέλειος σύντροφος για σένα;
Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 16
11
06
2019

Θα είναι ο τέλειος σύντροφος για σένα;

E-zwdia

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί ο τέλειος σύντροφος κι αν γίνει αυτό, θα σας έχει βοηθήσει η τύχη, αφού έχετε βγει με πολλά άτομα. Πώς θα καταλάβετε όμως ποιος σας ταιριάζει περισσότερο; Μπορεί να είστε σε μια σχέση που νιώθετε ότι είναι πολύ κοντά στο τέλειο ή μπορεί να έχετε βγει από μια σχέση που δεν πήγε καλά. Η αναζήτηση για τον τέλειο σύντροφο δεν είναι απελπιστική, αλλά θα πρέπει να είστε ρεαλιστές για το τι μπορείτε να περιμένετε. Ποιός είναι, λοιπόν, ο καλύτερος σύντροφος για σας; Ποια χαρακτηριστικά έχει το κάθε ζώδιο που τον κάνει τον καλύτερο σύντροφο;

 

Διαβάστε το ζώδιο του προσώπου που αγαπάτε και μάθετε αν μπορεί να αγγίξει την ψυχή σας!

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ειλικρινής και αρνείται να κρύψει οτιδήποτε από το σύντροφό του, αλλά είναι μάλλον απαιτητικός σεξουαλικά και αν δεν είναι ικανοποιημένος, τότε θα κοιτάξει κάπου αλλού. Γενικά, όμως, μισεί τις παράλληλες σχέσεις. Είναι φλογερός, περήφανος, με έντονη και δυναμική προσωπικότητα και είναι πολύ ρομαντικός ως προς το πρόσωπο που θα επιλέξει για σχέση. Το πιο δύσκολο πρόβλημα στις σχέσεις του Κριού είναι η ικανοποίηση των ρομαντικών ιδεών του και του πάθους του. Έχει μια ακόρεστη σεξουαλική όρεξη και είναι αφοσιωμένος, όταν ο σύντροφός του τον ικανοποιεί. Για να μπορέσετε να κερδίσετε την αιώνια πίστη του και την αγάπη του, θα πρέπει να εναρμονίζεστε μαζί του σεξουαλικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πολύ φιλόδοξος και θέλει να εδραιωθεί κοινωνικά, γιατί η ευτυχία του εξαρτάται από το πόσο επιτυχημένος είναι. Η κυβερνήτης του, η Αφροδίτη, τον κάνει να εκτιμάει την ομορφιά και για να τον κρατήσετε σαν σύντροφο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας, θα πρέπει να είστε καλαίσθητοι και να συμπεριφέρεστε με αγάπη και ευγένεια. Λατρεύει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την εξάρτηση και πάντα θέλει να αισθάνεται ότι είναι ο μοναδικός που χαρίζει την ευτυχία στο  σύντροφό του. Η οικογενειακή ζωή δεν είναι ποτέ κουραστική για τον Ταύρο. Από τη στιγμή που θα παντρευτεί, δεν επιζητεί την εργένικη ζωή, ούτε καν βλέπει το γάμο ως περιορισμό της ελευθερίας του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και έχει λογική σκέψη, αλλά η αγάπη του για την ποικιλία τον κάνει να μη σκέφτεται πολύ σοβαρά τις μόνιμες σχέσεις και το γάμο, ειδικά αν ξέρει ότι θα κλείσει ένα ρομαντικό κεφάλαιο στη ζωή του αμετάκλητα, δηλαδή ότι θα χάσει το φλερτ και την ελευθερία του. Ψάχνει να βρει κάποιον που θα του δώσει σωστή κατεύθυνση στη ζωή του και να έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Αγαπάει την οικογένεια αλλά δεν αντέχει τις υπερβολικές απαιτήσεις και την γκρίνια. Είναι πολύ επιλεκτικό άτομο, ταλαντούχος, πνευματικός και κοινωνικός. Αν δεν τον περιορίσετε και έχετε σωστή επικοινωνία, τότε θα τον κάνετε πιο ευτυχισμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ως σύντροφος αγαπά το σπίτι του και την οικογένειά του αλλά είναι απαιτητικός και ιδιότροπος. Είναι πολύ συναισθηματικός, ώστε να δεσμευτεί ή να παντρευτεί για τα λεφτά ή την κοινωνική θέση, αλλά αγαπάει πραγματικά την οικογένεια. Ξοδεύει περισσότερο χρόνο στο σπίτι του και την οικογένειά του απ’ ό, τι τα άλλα ζώδια. Ο σύντροφος του Καρκίνου πρέπει να είναι αφοσιωμένος σ’ αυτόν με την ψυχή και το μυαλό του, να αγαπάει την οικογένεια, να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του και να φροντίζει το σπίτι. Συνεπώς, ενώ οι αισθήσεις του θα μπορούσαν να τον παρασύρουν σε νέους έρωτες, είναι απρόθυμος να δημιουργήσει κρυφές καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να επιφέρουν επιπλοκές, κυρίως στην ψυχολογία του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων επιθυμεί τις μακροχρόνιες σχέσεις και εντάσσεται στην οικογενειακή ζωή αρκετά ομαλά. Είναι πολύ γενναιόδωρος και τρυφερός και αναζητά έναν ερωτικό σύντροφο για να λάμψουν μαζί. Θέλει να είναι περήφανος γι’ αυτόν, θέλει να επιδεικνύει σε όλους ότι έχει τον καλύτερο σύντροφο. Για τον εαυτό του απαιτεί η ζωή στο σπίτι να περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Η στάση του απέναντι στη ζωή είναι χαρούμενη και δημιουργική και ποτέ δεν θα ανεχόταν ένα σύντροφο που θα του συμπεριφερόταν περιοριστικά ή με αγένεια. Επιζητά έναν όμορφο ερωτικό σύντροφο με γενναιοδωρία, καλοσύνη, αγάπη, καλή διάθεση και πάθος στη ζωή, καθώς και να έχει καλή κοινωνική θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι τόσο εγκρατής που αντιστέκεται στη δημιουργία μιας σοβαρής ερωτικής σχέσης ή ακόμα και στο θεσμό του γάμου. Υπάρχουν πολλοί Παρθένοι οι οποίοι θα προτιμούσαν να είναι άγαμοι και αυτό το ζώδιο έχει μία φυσική κλίση προς την εργένικη ζωή. Ως σύντροφος, δίνει πολλά στο ταίρι της και την οικογένειά της, προσφέροντας μία άνετη και οργανωμένη ζωή. Αν είναι ιδιότροπη και δύστροπη, ασκεί έντονη κριτική και διαμαρτύρεται συνέχεια, ιδιαίτερα για την υγεία και τα έξοδα, είναι γιατί σκέφτεται τα πάντα αναλυτικά και είναι συνειδητοποιημένη με το πρακτικό μέρος της ζωής. Θέλει να διασφαλίσει στο σύντροφό της τα πάντα και να τον προστατεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός σαν σύντροφος δεν είναι και τόσο εύκολος άνθρωπος. Η μονοτονία και η ρουτίνα στη σχέση και την έγγαμη ζωή δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας του, αλλά είναι πολύ παθιασμένος και αναζητά τη συντροφικότητα και την αρμονία, με αποτέλεσμα να σέβεται τις ανάγκες του συντρόφου του αλλά και τις παραδόσεις. Ως εκ τούτου, ο γάμος είναι το λογικό αποτέλεσμα μιας ερωτικής σχέσης. Είναι δίκαιος και προσπαθεί να επιφέρει ισορροπία στη σχέση του και στην οικογενειακή του ζωή, χρησιμοποιώντας το μυαλό του και τη διπλωματία του. Ο Ζυγός παρέχει τα πάντα στο σύντροφό του και στην οικογένειά του και επιζητεί κάποιον που να είναι καλαίσθητος και κομψός και στον οποίον αρέσει η πολυτέλεια και η ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός σαν ερωτικός σύντροφος είναι αρκετά δύσκολος και θέλει αρκετή υπομονή για να ζήσει με ειρήνη και αρμονία κάποιος μαζί του. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να επιτευχθεί αυτό είναι ο σύντροφος του Σκορπιού να ακολουθεί τις οδηγίες του με πλήρη υπακοή! Μπορεί να γίνει τυραννικός και απαιτητικός στη σχέση του, αν δεν νιώθει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, όπως είναι και σε άλλες εκφάνσεις της ζωής του. Θεωρείται ότι ο Σκορπιός είναι πάρα πολύ ακραίος στις αντιδράσεις του, στην ερωτική του ζωή. Εάν δεν λειτουργεί ακραία, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ευτυχίας στη σχέση. Όταν επιθυμεί βαθιά και έντονα κάποιον, τον υποστηρίζει και του δίνει τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης σαν ερωτικός σύντροφος απαιτεί κάποιον που είναι σοφός, διανοούμενος και διακριτικός. Έχει πολλά να δώσει στο σύντροφό του και στην οικογένειά του και συνήθως βλέπει την καλή πλευρά των πραγμάτων. Βέβαια δεν έλκεται και ιδιαίτερα από την οικογενειακή ζωή. Τα ενδιαφέροντά του επεκτείνονται προς όλο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα ανθρωπιστής. Δεν είναι ζηλιάρης ή καχύποπτος και μπορεί να μείνει σε μια ερωτική σχέση ή στο γάμο, αρκεί να του επιτρέψετε την ελευθερία του και να μην τον περιορίζετε. Ο Τοξότης δεν θέλει να αγκιστρώνεται και να καταπιέζεται στο γάμο, διαφορετικά θα αναζητά την περιπέτεια. Αν δεν έχει ισχυρές πεποιθήσεις σχετικά με το θεσμό του γάμου, τότε προτιμά να μείνει μόνος του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως σαν ερωτικός σύντροφος δίνει πολλά στο σύντροφό του και την οικογένειά του, όσον αφορά την παροχή χρημάτων και υλικών αγαθών, είναι φιλόδοξος και επιτυχημένος τις περισσότερες φορές. Δεν επιτρέπει μεγάλη ελευθερία δράσης στο σύντροφό του, έτσι ώστε ακόμη και αν υπάρχει αφθονία χρημάτων, δεν είναι και τόσο ελεύθερος να τα ξοδέψει. Είναι πολύ δικτατορικός καθώς και συντηρητικός και θεσπίζει αυστηρούς και απαράβατους κανόνες για τη δαπάνη των χρημάτων και την οργάνωση και διευθέτηση των υποχρεώσεων. Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το νοικοκυριό κατευθύνεται από αυτόν και ο σύντροφός του μπορεί και να αισθάνεται λίγο μειονεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ενδιαφέρον του Υδροχόου προς όλο τον κόσμο, τον κάνει να μην είναι και τόσο ευτυχισμένος, αν δεν έχει έναν εγκεφαλικό σύντροφο δίπλα του ο οποίος να κατανοεί τις ανάγκες του, να μοιράζεται τα ενδιαφέροντά του και να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του. Το μόνο μειονέκτημα στη σχέση του φαίνεται να είναι το απρόσωπο του χαρακτήρα του. Πολλές φορές, ο σύντροφός του μεταφράζει αυτή την απρόσωπη συμπεριφορά του ως έλλειψη ενδιαφέροντος και ως εγωκεντρισμό. Από τη δική του πλευρά, τις περισσότερες φορές, απαιτεί την προσοχή του συντρόφου του στα όρια, όμως της διατήρησης της  προσωπικής ελευθερίας και ανεξαρτησίας του.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς αναλώνει τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι αλλά δεν είναι και τόσο καλός οικονομικός πάροχος, αν και δίνει στο σύντροφό του συναίσθημα και αγάπη. Του είναι αδύνατο να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα της ζωής και να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως τις οικογενειακές υποχρεώσεις του και ζει με τα όνειρά του, αρνούμενος να δει τις δυσκολίες της ζωής και να τις αντιμετωπίσει, γι’ αυτό προτιμά να ζει σε ένα φανταστικό κόσμο. Αυτές οι ιδιότητες του χαρακτήρα του τον κάνουν να μην μπορεί να δώσει πρακτικά πράγματα στη σχέση του και την οικογένειά του, εκτός κι αν άλλοι πλανήτες στο ωροσκόπιό του τον κάνουν πιο προσγειωμένο και οργανωμένο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-06-2019 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms