Πόσο εύκολα λένε 'σ’ αγαπώ' τα 12 ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
26
05
2019

Πόσο εύκολα λένε 'σ’ αγαπώ' τα 12 ζώδια;

E-zwdia

«Σε αγαπώ και σε θέλω για πάντα κοντά μου. Αγάπη είναι να θες τον άλλο έτσι όπως είναι. Και εγώ σε λατρεύω!» Πόσο εύκολο είναι να το λέμε αυτό και πόσο δύσκολο να το κάνουμε στην πράξη. Είμαστε σε θέση να παρατήσουμε τα πάντα για ένα μεγάλο έρωτα και να δοθούμε με όλη μας την ψυχή στην αγάπη; Έχουμε τόσο μεγάλη δύναμη τελικά μέσα μας; Η μπορεί μερικές φορές ο ενθουσιασμός μας να μας κάνει να λέμε λέξεις που δεν τις εννοούμε, αλλά είναι τις στιγμής;

 

Το “σ’ αγαπώ” και τα 12 ζώδια

 

Μάθε ποια ζώδια δείχνουν τα συναισθήματα τους και ποια όχι. Ποια είναι αυτά που θα πούνε εύκολα το “σ’ αγαπώ”, ποια θα το εννοούν πραγματικά και ποια θα σε παιδέψουν πολύ μέχρι να το ακούσεις; Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τι να περιμένεις από αυτό!

 

ΚΡΙΟΣ

Δεν κάνει εύκολα δηλώσεις αγάπης και δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, όσο θα ήθελες. Νιώθει ότι εάν τα κάνει όλα αυτά, θα πάρεις θάρρος και μετά θα έχεις δικαιώματα. Έχει μεγάλο εγωισμό γενικά και αφήνει εσένα να κάνεις τις πρώτες εκδηλώσεις αγάπης. Όταν το πεις όμως, φρόντισε να το εννοείς και όχι να είναι ψεύτικο. Το δικό του “σ’ αγαπώ” θα το πει όταν νιώσει πραγματικά ότι μαζί σου κάτι σοβαρό πάει να γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο θα χρειαστείς αρκετό χρόνο, μέχρι να τον μάθεις και να σε μάθει καλά. Στη σχέση σας κάθε μέρα θα υπάρχει και κάτι καινούργιο να μάθει ο ένας για τον άλλο. Δε θα πει εύκολα “σ’ αγαπώ” και δε θα το κάνει και ποτέ, αν δεν το εννοεί. Ακόμα και τα συναισθήματά του θα τα εκδηλώσει μετά από καιρό και όταν νιώσει έτοιμος. Όταν φτάσει η στιγμή, θα σου τα αποκαλύψει σε ατμόσφαιρα ερωτική και θα είναι αληθινά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξέρει να λέει πολύ όμορφα ερωτικά λόγια, σε βαθμό που σε πείθει ότι σ’ αγαπά και ας μην είναι αλήθεια. Ακόμα και από την αρχή της σχέσης σας, θα σου πει ότι σ’ αγαπά, γιατί μπορεί να το ένιωσε εκείνη την στιγμή, αλλά στην ουσία ίσως να μην το εννοεί. Όπως το είπε, μπορεί και να το ξεχάσει αμέσως. Το έχει εύκολα όμως να το λέει συχνά. Όταν φτάσει η στιγμή που πραγματικά θα το νιώσει έντονα, θα σου το δείξει και με πράξεις. Τότε μόνο θα βεβαιωθείς…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος αγαπά αληθινά και σε βάθος και δένεται με το ταίρι του πολύ δυνατά. Αν νιώσει οικεία με το άτομο που έχει απέναντί του και αν καταλάβει ότι και εκείνο τρέφει βαθιά συναισθήματα γι’ αυτόν, τότε εκδηλώνει στον υπερθετικό βαθμό την αγάπη του. Αν όμως λάβει αρνητικότητα από εσένα και βρει κλειστές τις πόρτες της αγάπης, τότε θα κρατήσει στάση ψυχρή. Όταν χαλαρώσει και πει το “σ’ αγαπώ”, θα το εννοεί με όλη του την σημασία.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αφήνει το ελεύθερο σε εσένα να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις πραγματικά γι’ αυτόν και να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Γνωρίζει όμως από πριν τι ακριβώς θέλει και νιώθει. Επειδή είναι γενικά ενθουσιώδης τύπος, κάποιες φορές μπορεί να σου τάξει τον ουρανό με τα αστέρια, αλλά μέχρι εκεί. Αν δει ότι εσύ κρατάς ακόμα τα συναισθήματά σου μέσα σου και δεν τα εκδηλώνεις, τότε θα ξεκινήσει με πολύ ναζί να σε ρωτά εάν τον αγαπάς…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που θα περάσεις πολλές ώρες μαζί του (ίσως και στο κρεβάτι), θα λέτε τα πάντα μεταξύ σας, θα αναλύετε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και θα νιώσεις ότι δένεσαι σε βάθος με αυτόν, δε θα ακούσεις τόσο εύκολα από το στόμα του ότι σε αγαπά. Και αυτό γιατί έχει άλλη γνώμη για το θέμα αυτό. Μια λέξη δε σημαίνει κάτι, οι πράξεις μετράνε πάνω απ’ όλα. Θα σε προσέχει πάρα πολύ, αλλά ακόμα δε θα εκφράσει με λέξεις την αγάπη του. Σε περίπτωση που δε θα κρατηθείς και το πεις εσύ, δείξε το και με πράξεις αν θέλεις να τον πείσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν νιώσει από την αρχή της σχέσης σας ότι σ’ αγαπά, θα σου το πει και δεν τον σταματά τίποτα και κάνεις. Απλά το ένιωσε εκείνη τη στιγμή, το είπε. Το θέμα είσαι εσύ. Να μην το δέσεις κόμπο, γιατί την επομένη μέρα μπορεί και να… αλλάξει γνώμη. Έχει αυθορμητισμό μέσα στη σχέση και εκφράζεται όπως νιώθει. Δεν είναι ψέμα αυτό που θα σου πει, απλά είναι της στιγμής. Αν η σχέση σας κρατήσει καιρό, τότε θα είναι σίγουρα αλήθεια αυτό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όχι μόνο θα ακούσεις από τον Σκορπιό ότι σε αγαπά, αλλά θα το πει με μεγάλη δόση πάθους και έντασης. Ερωτεύεται με πάθος το ζώδιο αυτό και το εκδηλώνει σε κάθε φάση της ζωής του. Την ίδια όμως στιγμή που θα σε λατρέψει, μπορεί και να σε μισήσει, εάν τον αδικήσεις. Άρα πρέπει να τον πιστέψεις όταν σου το πει, αλλά όταν του το πεις εσύ, βρες και τον τρόπο να του το αποδείξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ δύσκολα ο Τοξότης θα πει αυτή την λέξη στο ταίρι του και αυτό το κάνει γιατί τρέμει στη ιδέα μιας σοβαρής σχέσης, που θα καταλήξει σε σταθερή δέσμευση. Για να εκφράσει έστω και λίγο τα συναισθήματά του, θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός μαζί σου και να σε μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Από την άλλη, καλό είναι να μην τον πιέσεις για τίποτα εσύ και να του δώσεις το χρόνο που χρειάζεται. Αν σε εμπιστευτεί, τότε θα ακούσεις την λέξη αυτή από το στόμα του, που τόσο πολύ λαχταρούσες να σου πει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως τα ελέγχει και τα παρακολουθεί όλα και η αλήθεια είναι ότι το θέμα της αγάπης δεν είναι και στις προτεραιότητές του. Αν… δαγκώσει όμως τη λαμαρίνα μαζί σου και είσαστε σε σχέση για πολύ καιρό, θα σου δείξει τα αισθήματά του με πράξεις και όχι με λόγια. Ίσως μάλιστα η άρνησή του να σου πει το “σ’ αγαπώ”, να σε κάνει να νιώσεις ότι πραγματικά δε σε αγαπά. Για να φτάσει στο σημείο να το πει, θα πρέπει να καταλάβει ότι είσαι σε θέση να ζήσεις μαζί του, για πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εκρήξεις του Υδροχόου είναι τόσο μεγάλες και απρόβλεπτες, που μπορεί να ακούσεις από το στόμα του ότι σ’ αγαπά, αλλά αυτό με βάση τη δική του λογική, όχι έτσι όπως θα ήθελες εσύ. Και αυτό γιατί γενικά αυτό το ζώδιο αγαπά τους πάντες και λατρεύει να τον αγαπούν. Άρα, ένα “σ’ αγαπώ” δεν είναι και τόσο δύσκολο να το πει. Σε περίπτωση όμως που δεν το έχεις ακούσει ακόμα, σημαίνει ότι δεν τον κέρδισες σαν άνθρωπος. Δεν είναι κακό να τον κάνεις και φίλο σου, να νιώσει οικεία μαζί σου και να εκφραστεί ελεύθερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια σχέση για τον Ιχθύ, ακόμα και από τη αρχή της, είναι πολύ σημαντική και δε βρίσκει τον λόγο γιατί δεν πρέπει να πει στο ταίρι του ότι το αγαπά. Το καλό είναι ότι το εννοεί και είναι σε θέση να κάνει τα πάντα για αυτό. Με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό το κάνει γιατί κάθε του σχέση είναι και η… μοναδική, πέφτει με τα μούτρα επάνω της. Έτσι όπως θα σου δώσει αγάπη, θα περιμένει και από εσένα να κάνεις το ίδιο, βέβαια… Κι αν νιώσει ότι δε λαμβάνει ό,τι δίνει, τότε θα έχεις να αντιμετωπίσεις τα ξεσπάσματά του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 9:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms