Χαρακτηριστικά ζωδίων αισθηματικά και επαγγελματικά ζωδίων.

Η ομάδα του e-zwdia.gr αναλύει τα Χαρακτηριστικά ζωδίων σε αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε πως συμπεριφέρονται τα ζώδια σύμφωνα πάντα με τα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά χαρακτηριστικά ζωδίων. Και ανακαλύψτε πτυχές του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε.

 

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και δείτε τα χαρακτηριστικά ζωδίων σε αισθηματικά επαγγελματικά:

Στην κατηγορία αυτή στα  αισθηματικά και επαγγελματικά χαρακτηριστικά ζωδίων μπορείτε να δείτε όλα τα γενικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει και να μάθετε πως λειτουργεί σε όλους τους τομείς της ζωής του. Τα βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν ένα ζώδιο και πως δρα σε όλες σου τις σχέσεις. Ας δούμε αναλυτικά ποιες κατηγορίες αναλύει η αστρολόγος στα χαρακτηριστικά:

 

Ζώδια και προσωπικότητα:

 

Όλα τα ζώδια ξεχωριστά, διαθέτουν κάποια χαρακτηριστικά που σχηματίζουν και διαμορφώνουν την προσωπικότητα τους. Στοιχεία δυναμικότητας, ευστροφίας και διπλωματίας μπορούν να κάνουν ένα ζώδιο να διαφέρει πολύ από ένα άλλο. Το αν είναι ομιλητικός, πρόσχαρος και συναισθηματικός ένας άνθρωπος, αν μπορεί να ενταχθεί εύκολα σε ένα κοινωνικό σύνολο. Σαφέστατα κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ξεχωριστός όμως κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα, σίγουρα στο άκουσμα ότι κάποιος-α είναι το ίδιο ζώδιο με εμάς, στην πράξη αποδεικνύεται ότι μοιάζουμε με αυτόν-ην αρκετά.

Κατηγορία συναισθηματικά και ερωτικά χαρακτηριστικά:

Σίγουρα αν ένας χαρακτήρας είναι συναισθηματικός, ρομαντικός ή πονάει πολύ όταν αγαπά, είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να προέρχονται κατά έναν τρόπο από το ζώδιό κάποιου. Σύμφωνα με το αν ανήκει κάποιος-α στα ζώδια του αέρα, της φωτιάς, του νερού ή της Γης μπορεί να χαρίσει σε ένα ζώδιο κάποια χαρακτηριστικά που τον κάνουν πιο ευάλωτο συναισθηματικά ή πιο εκφραστικό. Πως λειτουργεί λοιπόν στη σχέση του, στο γάμο του ή στις κοινωνικές επαφές, αν θα μπορούσε ένα άτομο να γίνει πιο δοτικός σε μια σχέση του, να διεκδικήσει μια θέση στην καρδιά κάποιου και πολλά άλλα στοιχεία. Διάβασε ποια τα αισθηματικά και επαγγελματικά χαρακτηριστικά ζωδίων

Κατηγορία χαρακτηριστικά στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα:

Εδώ στα αισθηματικά και επαγγελματικά χαρακτηριστικά ζωδίων μπορεί κάποιος να ανακαλύψει χαρακτηριστικά σύμφωνα με το ζώδιο του που σχετίζονται με την επαγγελματική καταξίωση και το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει κανείς. Δεν αναφέρονται τα χαρακτηριστικά στο αν θα επιτύχει το στόχο του αλλά την επιθυμία κάποιου, αν δηλαδή ενδιαφέρεται κάποιος πιο πολύ για τα επαγγελματικά του και όχι τόσο για παράδειγμα για την προσωπική του ζωή. Τι σχέση μπορεί να έχει κάποιος με τον οικονομικό τομέα. Αν ένας χαρακτήρας μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τα οικονομικά του ή αν είναι σπάταλος.

Τονίζουμε πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και επίσης τα χαρακτηριστικά αφορούν το ζώδιο κάποιου όχι έναν ολοκληρωμένο προσωπικό αστρολογικό χάρτη.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta