Ζυγός χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 11

Διάβασε Ζυγός χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ζυγός χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Ζυγός χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Ζυγός χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Είσαι πολύ ευχάριστος σαν χαρακτήρας,κοινωνικός,με πολλές γνωριμίες. Έχεις πολύ καλή έκφραση του λόγου σου και σου αρέσουν οι συζητήσεις με καλή παρέα. Έχεις διπλωματία,είσαι κοινωνικός και γενναιόδωρος. Τα βασικά όμως στοιχεία που πρέπει να ισορροπήσεις στη ζωή σου,είναι η αρμονία,η γαλήνη και το δίκαιο. Προσφέρεις αμέσως τη βοήθειά σου μόλις σου ζητηθεί,κυρίως στα άτομα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Είσαι δύσκολο άτομο για να σε πλησιάσει κάποιος,γιατί δεν ανοίγεσαι εύκολα και φοβάσαι να μην πληγωθείς. Δε σου αρέσει να πιέζεσαι και συνήθως τις υποχρεώσεις σου,τις φέρνεις σε πέρας την τελευταία στιγμή. Δε θέλεις να αγχώνεσαι για τίποτα στη ζωή σου,θέλεις να έχεις ηρεμία και να υπάρχει γαλήνη μέσα στην οικογένεια,γι’ αυτό σε μία διαμάχη προτιμάς να φύγεις,παρά να κάτσεις και να εμπλακείς στη συζήτηση αυτή.

Η αγάπη σου για τη δικαιοσύνη σε συνδυασμό,με την ανάγκη να είσαι ήρεμος και ισορροπημένος,συμβάλλει στο να συναντάς δυσκολία στη λήψη γρήγορων αποφάσεων. Είσαι σπάνια τεμπέλης. Εργάζεσαι σκληρά και απαιτείς επίσης από τους άλλους,να εργάζονται εξίσου σκληρά. Έχεις μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης και της ευγενούς άμιλλας. Δεν εκφράζεις εύκολα την οργή σου,αλλά όταν το κάνεις,αυτό είναι συνήθως μια καταιγίδα. Είσαι θετικός και αποφασιστικός σε όλες τις σκέψεις και τις ενέργειές σου. Συχνά είσαι πολύ πετυχημένος ως κερδοσκόπος,αλλά δε νοιάζεσαι τόσο για τα χρήματα και έχεις κατά κανόνα,μεγάλες διακυμάνσεις στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Σε περίπτωση διαφοράς,θα επιδιώξεις ένα συμβιβασμό. Η έμφυτη επιθυμία σου να επιδιώκεις την ισορροπία των πραγμάτων,σε κάνει να υιοθετείς νόμους για τη βελτίωση των καταστάσεων.

Έχεις μεγάλη διορατικότητα και διαίσθηση. Ο φόβος σου,είναι συνήθως καλά ελεγχόμενος και φαίνεσαι συνήθως ήρεμος. Καλός εκ φύσεως και αγαπητός,απολαμβάνεις να μιλάς με τους ανθρώπους και είσαι πολύ προσεκτικός ακροατής.Είσαι πολύ καλός στις επιστήμες και συχνά περνάς τη διάρκεια της ζωής σου,στη μελέτη και την έρευνα σε κάποια συγκεκριμένα θέματα,ζυγίζοντας και εξισορροπώντας από κάθε πλευρά το ζήτημα,με τον πιο ευσυνείδητο τρόπο. Για το λόγο αυτό,γίνεσαι εξαιρετικός σαν γιατρός. Σαν εραστής είσαι πολύ ρομαντικός και έχεις μια ιδεαλιστική άποψη της αγάπης και της συντροφικότητας. Μόλις ερωτευθείς,θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το γάμο. Από την άλλη πλευρά όμως,βρίσκεις σπάνια ευτυχία στο γάμο. Στην αγάπη φαίνεται να σταθμίζεις τα πάντα πάρα πολύ και είσαι έτοιμος να δώσεις στο σύντροφό σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ