Υδροχόος χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 10

Διάβασε Υδροχόος χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Υδροχόος χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Υδροχόος χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Υδροχόος χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτες πλανήτες τον Ουρανό και τον Κρόνο. Είσαι καλός, συμπαθητικός, φιλικός, έξυπνος, φιλαλήθης και έχεις μεγάλη δημιουργικότητα και ανεκτικότητα. Το κυριότερό σου χαρακτηριστικό,είναι ότι έχεις κοινωνικά ιδανικά,δηλαδή θέλεις έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που ζεις μέχρι σήμερα και προσπαθείς να τον χτίσεις από την αρχή,όχι μόνο με λόγια,αλλά και με πράξεις. Έτσι τις περισσότερες φορές που συζητάς,μιλάς για την κοινωνία και πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε,στα δικά μας ιδανικά. Θα πρέπει και οι άλλοι να συμφωνούν μαζί σου και να δείχνουν ενδιαφέρον σ’ αυτά που λες,γιατί διαφορετικά,τους έκανες εχθρούς σου!!! Γίνεσαι αμέσως συμπαθής και πιστεύεις στις φιλίες,γι’ αυτό προσφέρεις αμέσως τη βοήθειά σου,μόλις σου ζητηθεί.

Γενικά,αισθάνεσαι πολύ μόνος στη ζωή. Είσαι υπερβολικά ευαίσθητος και εύκολα πληγώνονται τα συναισθήματά σου. Έχεις μεγάλη επιθυμία για υλικό κέρδος,αλλά δεν είσαι άπληστος. Είσαι ακούραστος εργαζόμενος και είσαι πρόθυμος να εργαστείς,γι’ αυτό που θέλεις και δεν απαιτείς περισσότερα,από το δίκαιο μερίδιό σου. Διαβάζεις το χαρακτήρα των άλλων,ενστικτωδώς και για το λόγο αυτό «βλέπεις μέσα» στους ανθρώπους. Χάνεις συχνά τον έλεγχο των νεύρων σου και στη συνέχεια λες ή κάνεις πράγματα,που αργότερα το μετανιώνεις. Είσαι καλός στοχαστής και έλκεις το θαυμασμό των άλλων,όταν πρόκειται για συζήτηση και επιχειρηματολογία και εύκολα τους πείθεις.

Είσαι αναζητητής της γνώσης,ορθολογιστής,με ανοιχτό πνεύμα και προικισμένος με οράματα. Είσαι άριστος στην επιχείρηση και τη χρηματοδότηση,αλλά συνήθως είσαι πιο επιτυχημένος για τους άλλους και κάνεις περισσότερα χρήματα για άλλους ανθρώπους,απ’ ότι για τον εαυτό σου. Αν έχεις χρήματα και κοινωνική θέση,σπάνια θα δείξεις ποιος είσαι. Είσαι γεμάτος εκπλήξεις. Απλά,δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος,εάν δεν είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις. Δεν έχει σημασία πόσο βαθειά αγαπάς,δεν είσαι ποτέ διατεθειμένος να θυσιάσεις την αυτονομία σου,αλλά βάζεις πάντα την ειλικρίνεια μπροστά στο ρομαντισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση