Τοξότης χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4

Διάβασε Τοξότης χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τοξότης χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Τοξότης χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Τοξότης χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Δία. Τα χαρακτηριστικά που σου ταιριάζουν είναι η εκφραστικότητα,η ειλικρίνεια και η αισιοδοξία για τη ζωή. Διαθέτεις δυναμικό χαρακτήρα,τόλμη και εξυπνάδα. Το βασικό όμως στοιχείο που σε χαρακτηρίζει,είναι η γρήγορη αντίληψη,για το τι συμβαίνει γύρω σου. Έχεις πολύ χιούμορ,γίνεσαι αμέσως συμπαθής,σου αρέσει να φιλοσοφείς και να εξερευνάς οτιδήποτε περίεργο υπάρχει στη φύση. Επιβάλλεις όμως άθελά σου,τη γνώμη σου και μπορεί να μιλήσεις απότομα,σε εκείνον που θα φέρει διαφορετική άποψη. Δε βάζεις τις σκέψεις σου,σε μια τάξη και ποτέ δε μένεις σταθερός στους στόχους σου,έχεις δηλαδή μια γενική αστάθεια.

Γίνεσαι πολύ καλός φίλος και συμπαραστέκεσαι με όλη σου την αγάπη. Μπορείς να δώσεις όλη σου τη φροντίδα σ’ εκείνους που θα τη χρειασθούν και θα την έχουν ανάγκη. Δε θέλεις να περιορίζουν τις κινήσεις σου,για τίποτα και για κανέναν. Έχεις μεγάλο βαθμό κινητικότητας και αν εμπλακείς σε μια σχέση,θα την κάνεις όσο πιο ευχάριστη και πιο διασκεδαστική γίνεται. Ποτέ δε φαίνεται να κουράζεσαι και προτιμάς να μαθαίνεις μόνος σου,μέσα από τα ταξίδια και την εμπειρία. Το ανοιχτό μυαλό σου και η διανοητική περιέργειά σου,σε κάνει πρόθυμο να μάθεις για άλλους ανθρώπους,σε μια προσπάθεια να τους κατανοήσεις,παρέχοντας εμπιστοσύνη. Είσαι αφοσιωμένος στη μουσική και καταπιάνεσαι με τις εκδόσεις,την τηλεόραση,τις επικοινωνίες και τις επιχειρήσεις.

Φτάνεις στα άκρα σε όλα τα πράγματα και παίρνεις απότομες αποφάσεις,για τις οποίες αργότερα μπορεί να μετανιώσεις,αλλά είσαι πάρα πολύ υπερήφανος για να αναγνωρίσεις το λάθος σου. Μια από τις μεγάλες δυσκολίες σου,βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων. Είσαι απολύτως σε θέση,να είσαι πιστός σε δύο άτομα ταυτόχρονα!!! Σχεδόν πάντα,παντρεύεσαι ξαφνικά και το μετανιώνεις αργότερα. Αρνείσαι όμως να αφήσεις τη σχέση και πάντα αναζητάς τρόπους,για να φέρεις ξανά τον ενθουσιασμό και την επικοινωνία. Δε διστάζεις να δώσεις μια ειλικρινή γνώμη και σέβεσαι το νόμο και την τάξη. Ακόμη κι αν πετύχεις,δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις να απασχολείσαι ενεργά,γιατί η αδράνεια για σένα θα σήμαινε,απελπισία και ταχεία φθορά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ