Σκορπιός χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10

Διάβασε Σκορπιός χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Σκορπιός χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Σκορπιός χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Σκορπιός χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα. Έχεις πολλά και έντονα συναισθήματα,αλλά στο πρόσωπό σου φαίνεται μια ψυχρότητα,μια παγερότητα,σα να μη νοιάζεσαι για κανέναν,παρά μόνο για τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι,πως θέλεις να νιώθεις ασφαλής για να μην πληγωθείς,γιατί γίνεσαι φοβερά εκδικητικός. Παρόλα αυτά,θέλεις σε όλα να έχεις την πρώτη θέση,που αυτή εξασφαλίζει και τη σιγουριά. Είσαι πολύ αινιγματικό ζώδιο και κανένας δε σε καταλαβαίνει πραγματικά,εσύ όμως ξέρεις πάντα,τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις. Έχεις ακόρεστη επιθυμία για τη γνώση σε κάθε επίπεδο. Σε επικίνδυνες καταστάσεις και ξαφνικές κρίσεις,παραμένεις πολύ αποφασιστικός. Έχεις κάποιες αντιφάσεις. Το καλύτερο και το χειρότερο,φαίνεται να βρίσκεται σε σύγκρουση μέσα σου. Είσαι ευσυνείδητος και ενάρετος,αλλά όταν ξεσηκωθείς συχνά ταλαντεύεσαι προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Είσαι σταθερός στις απόψεις σου. Επιβλητικός και απαιτητικός,θέλεις να ξέρεις τα πάντα,αλλά όχι τόσο από περιέργεια,αλλά για να προφυλαχθείς από εκείνα τα άτομα που μπορεί να σε πληγώσουν. Όταν όμως εκδηλωθείς πραγματικά και βγάλεις όλα αυτά τα συναισθήματα που σε πλημυρίζουν,δεν είσαι τόσο κακός όσο φαίνεσαι και οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό το πρόσωπο που βγάζεις,είναι γιατί θεωρείς ότι κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει. Έχεις μεγάλη μαγνητική δύναμη και ως ομιλητής,μπορείς να συγκινήσεις με τα συναισθήματά σου ένα ολόκληρο κοινό. Συχνά γίνεσαι εργασιομανής,δουλεύεις σκληρά και συνήθως οδηγείς τους άλλους. Περιφρονείς τους ανθρώπους που δείχνουν αδυναμία. Στις επιχειρήσεις έχεις έξυπνες ιδέες,αλλά είσαι καλύτερος ως σύμβουλος των άλλων. Ένα από τα βασικά προβλήματά σου,είναι ότι έχεις μια συνήθεια να «αναβάλεις τα πράγματα για αύριο».

Το σεξ,διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Οι σχέσεις,είναι ένα είδος μυστηρίου για σένα και πρέπει να προετοιμαστείς για βαθιές αλλαγές στον εαυτό σου. Συνήθως ενδιαφέρεσαι για γάμο και μακροπρόθεσμη δέσμευση. Η αγάπη για σένα είναι έντονα παθιασμένη και μια διαρκής συγκίνηση,που μπορεί να απευθύνεται σ’ ένα μόνο πρόσωπο. Σε γενικές γραμμές,θέλεις να κυριαρχείς στις σχέσεις σου και σπάνια δείχνεις τα αληθινά σου αισθήματα,ακόμα και στις πιο ανοιχτές και επικοινωνιακές στιγμές. Είσαι μυστηριώδης και αινιγματικός. Μισείς αυτούς που θέλουν να σε χειριστούν και μπορεί να αντιδράσεις με σαρκασμό και εκδικητικότητα. Δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον,για θέματα αποκρυφισμού και αναπτύσσεις εύκολα μαντικές ικανότητες και πολύ συχνά κερδίζεις τη φήμη και τη διάκριση ως συγγραφέας,ζωγράφος και ποιητής. Είσαι φιλόσοφος και εραστής της Φύσης. Μπορείς να παρατηρείς και να αναλύεις τους χαρακτήρες άλλων ατόμων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms