Ταύρος χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 7

Διάβασε Ταύρος χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ταύρος χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Ταύρος χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Ταύρος χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Θέλεις να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και δύσκολα αλλάζεις παραστάσεις. Έχεις αδυναμία στο φαγητό και το μόνο που δεν πρόκειται να λείπει από το σπίτι σου,είναι τα υλικά αγαθά. Σου αρέσει να ντύνεσαι με καλά και ωραία ρούχα. Όταν κατακτήσεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ,θα κάνεις τα πάντα για να τα κρατήσεις,είτε αυτό αφορά τη δουλειά σου,είτε ένα αμάξι,μέχρι και το σύντροφό σου. Το βασικό στοιχείο σου είναι η σταθερότητα και έχεις βολευτεί με καταστάσεις,παρόλο που δε σου έχουν επιφέρει αυτό που επιθυμείς.

Δύσκολα θα βάλεις νέους στόχους,αλλά θα προσπαθήσεις να τους υλοποιήσεις. Αυτό γίνεται,γιατί θέλεις να έχεις την ασφάλειά σου και το κυριότερο,δε θέλεις να αναστατώνεσαι και να μπλέκεσαι σε μπελάδες. Είσαι εγωιστής και δύσκολα θα δείξεις τη ζήλεια σου. Είσαι πολύ υπομονετικός,πρακτικός και αφοσιωμένος στους ανθρώπους που αγαπάς. Είσαι συνήθως πολύ προσεκτικός,όταν ασχολείσαι με τους ανθρώπους,τη ζωή και τα χρήματα,είσαι εξαιρετικά πιστός με μια ισχυρή ανάγκη για ασφάλεια και άκρως ρομαντικός και ευαίσθητος,όταν πρόκειται για την αγάπη. Έχεις μεγάλη δύναμη αντοχής,τόσο σωματικής,όσο και ψυχικής. Διέπεσαι από τις αισθήσεις σου και είσαι στοργικός,με έντονα πάθη.

Ζεστός και αισθησιακός,έχεις ως κίνητρο την ανάγκη για ασφάλεια. Γίνεσαι πολύ ισχυρογνώμονας και συχνά είσαι αρκετά δημιουργικός,με μια ισχυρή αίσθηση της πίστης και της εμπιστοσύνης. Είσαι ευγενικός και γενναιόδωρος με τους φίλους σου. Επηρεάζεσαι εύκολα από το περιβάλλον σου και πολύ εύκολα παραπλανάσαι,από τα συναισθήματα και τις αισθήσεις σου. Κατά κανόνα,είσαι ζηλότυπος και η ζήλια σου σε οδηγεί συχνά σε πράξεις βίας,που αργότερα το μετανιώνεις όταν η θύελλα έχει τελειώσει. Έχεις μια έμφυτη αίσθηση της αρμονίας,του ρυθμού και του χρώματος και συχνά,είσαι πολύ επιτυχής όσον αφορά τη μουσική,την ποίηση και την τέχνη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms