Κριός χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 9

Διάβασε Κριός χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Κριός χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Κριός χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Κριός χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και απεριόριστη ενέργεια,σου αρέσει η περιπέτεια και θέλεις να είσαι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εκείνο που θα πρέπει να μάθεις να ελέγχεις,είναι το πείσμα σου,γιατί τις περισσότερες φορές που δεν πετυχαίνει κάποιος το στόχο του με την πρώτη,ίσως θα ήταν καλύτερο να πάει παρακάτω,γιατί δεν ήταν γραφτό να γίνει ή δεν το ήθελε πολύ και το αποτέλεσμα συνεχώς θα τον πληγώνει. Έτσι προτιμότερο θα ήταν,να βάζεις καινούργιους στόχους και όχι να μένεις σε κάτι που σε στεναχωρεί και σου χαλάει τη διάθεση,γιατί θα γίνεις επιθετικός και στην πορεία της ζωής σου,θα κάνεις πολλές εχθρότητες.

Είσαι παρορμητικός και δυσκολεύεσαι να πάρεις μία απόφαση,αλλά μόλις καταλήξεις,είσαι έτοιμος να δεχθείς οποιαδήποτε απογοήτευση είναι αυτή,δεν το βάζεις όμως εύκολα κάτω. Μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια όσο γίνεται περισσότερο,μέχρι να πετύχεις το στόχο σου. Είσαι ο διοργανωτής των μεγάλων συστημάτων,είτε ο επικεφαλής των μεγάλων επιχειρήσεων. Φαίνεται να δυσανασχετείς σε κάθε επίκριση και είσαι συνήθως ανεξάρτητος,σε ότι κάνεις.

Είναι πολύ δύσκολο για σένα,να βρεις ένα άτομο του αντίθετου φύλου που θα σε κατανοήσει. Ωστόσο,είτε είσαι άνδρας,είτε γυναίκα,έχεις βαθιά και έντονη την επιθυμία για αγάπη και συμπάθεια,περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η επιτυχία,δε σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος. Έχεις έλλειψη σύνεσης,είσαι από τη φύση σου παρορμητικός και έχεις γρήγορο τρόπο σκέψης και δράσης. Έχεις την τάση,να κάνεις εχθρούς πολύ εύκολα. Είσαι πάρα πολύ φιλόδοξος και κατά κανόνα,πετυχαίνεις στη ζωή σου και κερδίζεις χρήματα και θέση. Είσαι ευχαριστημένος μόνο σε στιγμές που απορροφάσαι με την εργασία σου και όταν καταφέρνεις να ξεπερνάς τα εμπόδια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ