Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 26 03 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 240

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους σκέψεις οι οποίες σε γεμίζουν ανασφάλεια. Αυτές θα γίνουν αφορμή για να στραφείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να τα διευθετήσεις εδώ και τώρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως δεν είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείς με μαθηματικές πράξεις, υπολογισμούς και οικονομικές διευθετήσεις. Σήμερα θα είναι εύκολο να παρασυρθείς και να συμφωνήσεις κάτι το οποίο τελικά δεν θα είναι προς όφελός σου για αυτό απόφυγε κάθε νέο οικονομικό άνοιγμα και κράτησε μία συντηρητική στάση.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να ακούσεις αυτό που θέλεις από το/η σύντροφό σου και φυσικά μπορείς να το καταφέρεις, όμως αν γίνεις πιεστικός/η να ξέρεις πως τα λόγια που θα ακούσεις μπορεί να μην είναι ειλικρινή. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολλές υποσχέσεις για αυτό κράτησε μικρό καλάθι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2019 12:30:37
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι