Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 15 11 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 239

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα είσαι πολύ απασχολημένος/η με θέματα που αφορούν το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να δώσεις προτεραιότητα κάπου αλλού. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη σου για αλλαγές στο χώρο που ζεις και έτσι θα αρχίσεις να τις σκέφτεσαι σοβαρά. Σε περίπτωση που δεν τις τόλμησες τις προηγούμενες ημέρες έφτασε η ώρα να το κάνεις! Αυτό που θα έχεις κατά νου είναι πως δεν χρειάζονται πολλά χρήματα προκειμένου να αλλάξεις τη διακόσμηση. Αρκούν κάποια μικρά πράγματα τα οποία όμως θα είναι ικανά να μεταμορφώσουν το χώρο σου.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση αν βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου σε ένα μέρος χωρίς αδιάκριτα βλέμματα, για αυτό προτίμησε το σπίτι σου ή κάποιο ήσυχο εστιατόριο. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος έρωτας του παρελθόντος θα αναζωπυρωθεί αλλά θα γίνει υπό άκρα μυστικότητα!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 23:18:23
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms