Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Σκορπιός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 217

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι ανησυχίες σου θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων σήμερα και θα ξεκινήσεις να κάνεις σενάρια που όχι μόνο δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά θα σε αγχώσουν και παραπάνω. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και αγγίζει ένα ευαίσθητο κομμάτι του υποσυνειδήτου σου που γεννάει σενάρια καταστροφών! Μείνε μακριά από δράσεις και αποφάσεις κυρίως από το απόγευμα και έπειτα που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτων από τον  Αιγόκερω. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν και εντάσεις με το συγγενικό σου περίγυρο για αυτό μείνε μακριά από θέματα που δεν σε αφορούν και κάνε υπομονή μια ημέρα είναι θα περάσει!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Η ημέρα θα είναι ένα τεστ για τη σχέση σου καθώς αν το ταίρι σου δεν αρχίσει να μαζεύει βαλίτσες τώρα τότε είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως σε αγαπάει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από αισθηματικά θέματα καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται!

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2017 09:51:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι