Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 22 07 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 243

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα στη σχέση σου και να προχωρήσεις με το ταίρι σου αισιόδοξα στο μέλλον. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου στην καθημερινότητα καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στη δουλειά και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Πρόσεξε γιατί η γκρίνια και η επίκριση μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν, ιδιαίτερα με συναδέλφους σου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μην χαλάσεις την αισιόδοξη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, άφησε την γκρίνια της καθημερινότητας στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία άμεσα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να σου θυμίσει το ενδιαφέρον.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 15:10:15
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι