Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 19 05 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 242

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στο ζώδιό σου, στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις σου εν γένει και ειδικότερα την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Πιθανές είναι αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν, καθώς η ένταση ανεβαίνει, θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς τις παρούσες συνθήκες και να επιδιώξεις ουσιαστικές συζητήσεις με τα πρόσωπα σε ενδιαφέρουν γιατί είναι αυτές που θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα δρομολογήσουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Περιόρισε τον υποκειμενισμό και πιθανό εγωισμό που μπορεί να υπάρξει για να αποφύγεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μόνο μέσω του ουσιαστικού διαλόγου θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα εντείνουν τις αισθήσεις και τον ερωτισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-05-2019 09:59:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι