Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 23 09 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 245

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ. Γνώσεις, δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό σε απασχολούν έντονα καθώς θεωρείς ότι μπορεί να σου προσφέρουν πολλά για τους μελλοντικούς του στόχους. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό εντείνει νευρικότητα και το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου δημιουργώντας πρόβλημα στη σχέση σας. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου, κάτι που θα γίνει αισθητό σε παρέες που θα βρεθείς και τα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα συνδύασε διασκέδαση και αισθησιασμό για να τονώσεις τη σχέση σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με αρνητικές προεκτάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, η ανάγκη χειρισμού που εκδηλώνεις θα ενοχλήσει σφόδρα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 02:05:08
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι