Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Σκορπιός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 209

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ανάγκη σου να αποδράσεις θα γίνει έντονη σήμερα και θα επιλέξεις να το κάνεις είτε μέσα από μια κοντινή εξόρμηση είτε μέσα από ένα βιβλίο ή μια ταινία. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αγνοήσεις. Είναι πολύ πιθανό τα βλέμματα των άλλων- κυρίως αυτών που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περίγυρο- να στραφούν πάνω σου σήμερα γι αυτό πρόσεξε οτιδήποτε πεις και κάνεις!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου είναι πιθανό να μην καταλάβει τη μανία που σε έπιασε για τη δουλειά και αν δεν θέλεις να ξεκινήσει τα παράπονα, προτίμησε να το δεις το πρωί που τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες θα είναι ως επί το πλείστον επαγγελματικές σήμερα! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Σκορπιέ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T05:04:24
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι