Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 22 05 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 226

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε κάποια ομάδα ή σε κάποιο σύλλογο. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως μαζί με παρέα θα περάσεις καλύτερα οτιδήποτε και αν κάνεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου μία φιλική σχέση και να τοποθετήσεις τον κάθε άνθρωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον στη θέση που του αρμόζει. Αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα καθώς θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις πιο εύκολα σε ποιους μπορείς να στηριχθείς.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις με τον/τη σύντροφό σου το πιο πιθανό είναι να νιώσεις πως έβαλες ακόμα ένα λιθαράκι για να αποκτήσετε πιο γερές βάσεις μεταξύ σας και αυτό θα σε χαροποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου είναι πιθανό να σου γνωρίσει έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα άνθρωπο.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-05-2018 22:38:18
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι