Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 12 11 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 245

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν έντονα. Σου δίνεται η ευκαιρία με ρεαλιστικούς όρους να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τις προτάσεις σου σε συνεργάτες και σύντροφο ανοίγοντας έτσι έναν νέο δρόμο για την επίλυση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον υποκειμενισμό και την δυσκολία να εκφράσεις ακριβώς αυτά που σκέφτεσαι καθώς αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 11 ως 17/11/2019. Δες ΕΔΩ το video!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα οριστικοποίησε θέματα που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει με το ταίρι σου εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες που έχουν ωριμάσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα σηματοδοτήσει για σένα το κλείσιμο οριστικά παρελθόντων καταστάσεων.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2019 03:14:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms