Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 16 01 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 240

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζονται ακάθεκτες και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για συζητήσεις και συναντήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα είναι πολύ βοηθητικό για να προβάλεις τη δική σου άποψη πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα και να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων. Αυτό το χάρισμα που θα έχεις σήμερα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για συζητήσεις σχετικές με νέες συνεργασίες, νέες συμφωνίες αλλά και για αισθηματικά ζητήματα! Μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια καθώς μπορείς να καταφέρεις να κάνεις νέους συμμάχους, πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε κάθε σχέδιο που έχεις κατά νου!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να δώσεις προσοχή στις ανάγκες του/ης, διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να τον/ην προσεγγίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει δείχνοντάς σου την πρόθεση της να σε προσεγγίσει!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-01-2019 01:57:51
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι