Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 26 09 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 239

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σου φαίνονται αδυσώπητες σήμερα και είναι πιθανόν να σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η ενέργεια της χθεσινής Πανσελήνου δεν έχει καταλαγιάσει με αποτέλεσμα να τα βλέπεις όλα πιο έντονα από ότι είναι, ακόμα και τις δουλειές της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που συγχρωτίζεσαι μαζί τους σε εργασιακό επίπεδο και να μη δείξεις την καχυποψία που έχεις απέναντί τους. Αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει ανενόχλητο σενάρια, τότε θα καταφέρεις να μην δημιουργήσεις θέματα ούτε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά ούτε και στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα προσπάθησε να αφήσεις τον εκνευρισμό που σου έχει δημιουργήσει η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της μακριά από τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να κρατήσεις το καλό κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια πρόσφατη γνωριμία χρειάζεται χρόνο και όχι πίεση.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2018 10:01:57
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms