Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Σκορπιός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 212

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ανάγκη σου να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι έκδηλη σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις εντυπωσιασμού προκειμένου να κερδίσεις την προσοχή των ανωτέρων σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις καθώς θα έχεις και τον τρόπο αλλά και το επικοινωνιακό ταλέντο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλλειμα και να πας για ένα ποτό με τους αγαπημένους σου φίλους!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι πιο ευνοϊκό για αισθηματικές επαφές καθώς θα έχεις χαλαρώσει και δεν θα έχεις το μυαλό σου στη δουλειά. Σε περίπτωση που έχεις βρει το ταίρι σου ήρθε η ώρα να του αφιερώσεις το χρόνο που του αξίζει!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:43:22
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι