Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 16 02 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 246

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Σκορπιός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάμε εξετάσεις ζητήματα που αφορούν τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις αυτοπεποίθηση μέσω του εισοδήματός σου και των οικονομικών πόρων που μπορείς να εξασφαλίσεις. Αυτό βέβαια να ξέρεις ότι τελικά αδικεί τον εαυτό σου καθώς ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις στην προσωπική σου αξία μακριά από τα υλικά αγαθά που έχεις. Προσοχή πρέπει να δείξεις σε περιττές σπατάλες γιατί είναι αυτές που τελικά μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου εντείνοντας την ανασφάλεια σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Σήμερα πάθος και αισθησιασμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δίνουν σημαντική ώθηση στη σχέση σου για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ναι γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από πρόσωπα δικά σου που θα δείξουν πόσο μοναδικά νιώθουν για σένα.

Ο Σκορπιός το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Σκορπιέ μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-02-2020 21:39:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms