Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Σκορπιός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 221

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποια οικονομικά ζητήματα σε εκκρεμότητα που είτε έχεις ξεχάσει είτε θέλεις να ξεχάσεις!  Αυτά είναι πιθανό να σε αγχώσουν και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια με αποτέλεσμα οτιδήποτε και να σκεφτείς ή οτιδήποτε και να συζητήσεις στο τέλος όλα να καταλήγουν γύρω από τα οικονομικά σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις αποταμίευση προκειμένου να μειώσεις το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθεις ή να επιδιώξεις να διευθετήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες σου για να έχεις θετικά αποτελέσματα στη διάθεση σου!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα προκειμένου να νιώσεις πως το ταίρι σου ανήκει σε εσένα μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός απέναντι του και αυτό δεν θα του είναι ευχάριστο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα σε μια τράπεζα!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-12-2017 09:12:29
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι