Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 30 11 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 246

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού σήμερα για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Σκορπιός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Σκορπιέ, η μέρα αυξάνει φοβίες και υπερένταση. Δεν πρέπει να κυριαρχήσει η καχυποψία που θολώνει τη σκέψη σου. Είναι απαραίτητο να ακούσεις την διαίσθησή σου που δεν θα σε προδώσει και θα σε προστατεύσει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα σε οικονομικό επίπεδο. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως πιθανότατα αργότερα να σε πληγώσουν με τη συμπεριφορά τους.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να αφεθείς στο πάθος και στις όμορφες στιγμές που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου χωρίς δεσμεύσεις και μεγάλα λόγια που δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν εκατέρωθεν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σε ανανεώσει, όμως είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής για να μην απογοητευτείς αργότερα.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 22:32:23
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms