22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Μάρτιο 2020.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 92

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

1 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα αυξάνει τα συναισθήματα και το πάθος μας. Υπάρχει αυξημένη σεξουαλικότητα ενώ οι σχέσεις μας γίνονται πιο σταθερές, οικείες και βαθιά συγκινητικές.

 

2 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε. Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ενώ η συναισθηματική και διανοητική ασάφεια μπορεί να θολώσει την αντίληψή μας.

 

3 Μαρτίου 2020: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε να κάνουμε δύσκολες επιλογές που συσχετίζονται με την ανάγκη μας να εναρμονίσουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας με την επιθυμία μας να απολαύσουμε τις στιγμές, να συμμετέχουμε σε κοινωνικές δραστηριότητες και να ερωτευτούμε. Ενώ το ένα κομμάτι του εαυτού μας θέλει τον έρωτα, την αγάπη, τους φίλους και τη διασκέδαση, το άλλο μέρος επιδιώκει την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά και δεν επιτρέπει καμία επιπολαιότητα. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση, είτε με τον εαυτό μας, είτε με τους άλλους.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, ίσως δοκιμάσετε κάποια μικρή απογοήτευση στις σχέσεις σας με τους άλλους και πιο συγκεκριμένα στις ερωτικές σας σχέσεις. Εστιάζεστε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους και όχι στα ζεστά συναισθήματα. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε συναισθήματα και ίσως να αισθάνεστε μοναχικά και απομονωμένα από τους άλλους. Μπορεί και να σκέφτεστε να απομακρυνθείτε από το σύντροφό σας. Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται δύσκολες και δημιουργείται συναισθηματική απόσταση και μοναξιά. Τα συναισθήματά σας είναι τώρα ψυχρά και γίνεστε απαιτητικοί. Οικονομικά μπορεί να ανησυχείτε για τα χρέη που πρέπει να καταβληθούν ή την έλλειψη χρηματοδότησης. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, θα ανησυχείτε για την οικονομική της πορεία. Έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι για το μέλλον σας και θα είστε συγκρατημένοι, έχοντας αυτοπειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή μας σε απατηλά όνειρα και σύγχυση, αβεβαιότητα για το μέλλον και μπερδεμένες καταστάσεις.

 

4 Μαρτίου 2020: Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 10 Μαρτίου)

Ο ανάδρομος Ερμής στο διανοητικό ζώδιο του Υδροχόου έχει μια πολύ δυναμική ενέργεια καθώς ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, την υψηλότερη οκτάβα του Ερμή. Ο Ερμής κυβερνά τις σκέψεις και την επικοινωνία και ο Ουρανός δίνει σε αυτές τις σκέψεις και την επικοινωνία αστραπιαία ταχύτητα. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής ταρακουνά ολόκληρη την ύπαρξή μας με το να είμαστε ανοικτοί σε επαναστατικές και εξελικτικές ιδέες και σκέψεις. Επίσης μπορεί να είμαστε υπερβολικά λογικοί, ψυχροί ή σκληροί με τον εαυτό μας και τους άλλους. Πολλοί από εμάς θα βρεθούμε να αναπολούμε εποχές που ήμασταν αμέριμνοι και ελεύθεροι. Θα πρέπει να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας όσον αφορά τον τρόπο επικοινωνίας καθώς μπορεί να γίνουμε καυστικοί στα λόγια μας και είρωνες. Δίνουμε έμφαση στην πρωτοτυπία και την ανεξαρτησία, την αγάπη στην πνευματική ελευθερία και την τάση να αντικρούσουμε το κοινωνικό κατεστημένο. Οι ιδεαλιστικές αντιλήψεις θα είναι υπό πίεση ενώ οι άνθρωποι θα έχουν την τάση να είναι πολύ πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες, ενώ την ίδια στιγμή θα προσπαθούν να ασκήσουν στους άλλους πίεση ώστε να αποδεχτούν τις απόψεις τους. Ασυνήθιστες ή ανορθόδοξες ιδέες θα έχουν δυσκολία εφαρμογής λόγω του ότι θα υπάρχει αντίσταση στις προτεινόμενες αλλαγές. Για όσους ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, οι διανοητικές ικανότητές σας θα κορυφωθούν, οπότε δώστε προσοχή! Δεν είναι όλες οι σκέψεις σας τυχαίες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

4 Μαρτίου 2020: Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μας είναι εύκολο να κάνουμε κοινωνικές επαφές και να βρεθούμε με άτομα από το παρελθόν. Ευνοούνται η διπλωματία, οι διαπραγματεύσεις, τα ρομαντικά λόγια, η διδασκαλία, οι δημόσιες σχέσεις καθώς και η επιστροφή παλαιών ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάτι που ακούμε τώρα ή πληροφορίες από το παρελθόν μας δίνουν ευχαρίστηση, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την ορθότητά τους επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Επίσης, είμαστε σε θέση να εκφραζόμαστε πιο γοητευτικά και αρμονικά.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση για μια ιδιαίτερη κοινωνική εκδήλωση αυτές τις ημέρες. Θα υπάρχει γενικά καλή επικοινωνία στην αγάπη και τη φιλία, αν και θα υπάρξουν κάποιες ανεπαίσθητες παρανοήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή. Αναζητάτε την ψυχαγωγία, συζητώντας ανάλαφρα θέματα του παρελθόντος καθώς δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα προβλήματα αυτήν τη στιγμή. Τώρα έρχονται στο μυαλό σας οι αναμνήσεις των παλιών καλών χρόνων. Οι επιχειρηματικές ή εμπορικές δραστηριότητες θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση, αν και θα υπάρξουν κάποιες μικρές ανατροπές ή καθυστερήσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να πάτε ένα ταξίδι σε έναν τόπο όπου έχετε ξαναπάει ή να επικοινωνήσετε με ένα άτομο από το παρελθόν καθώς οι φιλικές και ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν θα είναι αρμονικές τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

4 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή είμαστε στοργικοί και σκεφτόμαστε τις καλές αναμνήσεις, απολαμβάνουμε την αίσθηση της αγάπης, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση νέων ανθρώπων στη ζωή μας.

 

5 Μαρτίου 2020: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 2 Απριλίου)

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, στο ζώδιο το οποίο ο πλανήτης είναι κυβερνήτης, επιδιώκουμε τη σταθερότητα και την αποκλειστικότητα στην αγάπη και δεν σπεύδουμε αμέσως σε νέες σχέσεις. Θέλουμε το χρόνο μας για να νιώσουμε σίγουροι για τον άνθρωπο που αγαπάμε, και όταν το κάνουμε, είμαστε συνήθως πολύ πιστοί. Έχουμε νωθρή συμπεριφορά που μας κάνει να φαινόμαστε αισθησιακοί. Δεν θέλουμε το δράμα και γινόμαστε διστακτικοί σε αμφίβολους έρωτες. Επιθυμούμε μια σταθερή και ρομαντική ερωτική ζωή, αλλά με κάποιον που θεωρούμε ότι αξίζει να επενδύσουμε. Αναζητάμε τη δέσμευση και τη διάρκεια στη σχέση. Γινόμαστε έντονα κτητικοί και αν κάποιος μας προκαλέσει, τον αντιμετωπίζουμε με εξαγριωμένη οργή. Είμαστε μαζεμένοι, με μια διαρκή αφοσίωση, εφ’ όσον μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Θα εκπλήξουμε τους αγαπημένους μας με τα συναισθηματικά δώρα και τους χιλιάδες μικρούς τρόπους που εφευρίσκουμε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο ευχάριστη. Ο δρόμος για την καρδιά μας ανοίγει μέσω των αισθήσεων, ανταποκρινόμαστε στο άγγιγμα και στις διακριτικές χειρονομίες. Επιδιώκουμε μια ατμόσφαιρα άνεσης και σταθερότητας, σεβασμού και αξιοπιστίας, αναγνώρισης και εκτίμησης. Θέλουμε το χρόνο μας για να χαλαρώσουμε σε μια σχέση και βασιζόμαστε περισσότερο στα υλικά αγαθά από ό, τι στην αγάπη. Είμαστε πολύ πιστοί και δεν χωρίζουμε από μια σχέση ακόμα κι αν έχει γίνει στάσιμη. Η ποιότητα της σταθερότητάς μας, μας κάνει αφοσιωμένους συντρόφους.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, με το σταθερό, υπομονετικό και ευχάριστο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και φλερτάρετε με σοβαρότητα, αποπνέοντας αισθησιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη σταθερότητά σας και την εμπιστοσύνη σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Δία δημιουργεί υπερβολικές αντιδράσεις, θυμό και βιασύνη. Εσωτερικές εντάσεις και ανισορροπία προέρχονται από ενστικτώδεις αντιδράσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα τα όνειρά μας μπορεί να είναι ιδιαίτερα διορατικά ή ακόμη και προφητικά.

 

6 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

6 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό δεν ικανοποιείται η ανάγκη μας για σταθερότητα και ασφάλεια. Απαισιοδοξία, συναισθήματα απομόνωσης σε συνδυασμό με την έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να επιφέρουν δυσκολίες στις σχέσεις μας.

 

8 Μαρτίου 2020: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί και θέλουμε να θυσιαστούμε για τους άλλους, κάνοντας αλτρουιστικές πράξεις. Είμαστε συναισθηματικά ευάλωτοι και συγχέουμε την πραγματικότητα με την φαντασία. Δεν είναι εύκολο για μας να αποδεχτούμε την πραγματικότητα και επιδιώκουμε να χαθούμε στα όνειρά μας. Έχουμε ιδεαλιστικές εικόνες και μη ρεαλιστικές προσδοκίες, οι οποίες οδηγούν στην απογοήτευση. Τώρα μπορούμε να εκφραστούμε μέσω της τέχνης, της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου και της φωτογραφίας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να νιώθετε προσωρινά σύγχυση όσον αφορά την ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή. Δεν έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και μπορεί να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από το κοινωνικό προσκήνιο, θέλετε να αποδράσετε σε ένα φανταστικό κόσμο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναλώσετε υπερβολικό ποτό ή ακόμα και ναρκωτικά, επειδή πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Από τη θετική πλευρά, έχετε τώρα τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας πολύ βαθιά, αν είστε δεκτικοί σε αυτό. Είναι μια καλή στιγμή για να βοηθήσετε τους άλλους ή να συμμετέχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν περισσότερο τώρα τα μυστικιστικά ή απόκρυφα θέματα. Έχετε έμπνευση και επιδιώκετε να είστε κοντά στη θάλασσα και το νερό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Μαρτίου 2020: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δείχνουμε την αγάπη μας με έναν αντισυμβατικό τρόπο και έχουμε καλλιτεχνικά οράματα. Μπορεί να αγαπάμε το όραμα ενός καλύτερου κόσμου και δείχνουμε μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στους γύρω μας. Δίνουμε αξία στην ατομικότητα και την ελευθερία της έκφρασής μας, αλλά σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να ζήσει όπως θέλει. Υπάρχει τώρα ευερεθιστότητα στις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Έχουμε ενθουσιασμό και ευνοείται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την τάση να αναζητάτε τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό, ειδικά στις ερωτικές σχέσεις σας. Είναι πιθανό, είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας να εκπλήξετε ο ένας τον άλλον ή μπορεί να θέλετε να κάνετε μια αλλαγή από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας στην ερωτική σας ζωή αυτές τις ημέρες. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι στα οικονομικά σας και συντηρητικοί στις δαπάνες σας, καθώς, μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα έξοδα. Αν η εργασία σας είναι καλλιτεχνικής φύσεως, αυτή μπορεί να είναι μια χρονική περίοδος μεγάλης δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας στο έργο σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

8 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργεί ασάφεια και παρανοήσεις στην επικοινωνία μας με τους γύρω μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό μας ωθεί να πάρουμε ρίσκα προκειμένου να ξεφύγουμε από τη βαρετή ρουτίνα στις σχέσεις μας και να κάνουμε αλλαγές οι οποίες εκφράζουν την ανεξαρτησία μας.

 

9 Μαρτίου 2020, ώρα Ελλάδας 7:47 μ.μ.: Πανσέληνος στις 19ο 37΄ της Παρθένου (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η πανσέληνος αυτή ευνοεί τις δράσεις που αφορούν την καθημερινή μας ζωή και επίσης συμβάλει σε μια συνολική αίσθηση ψυχικής, σωματικής και πνευματικής αναγέννησης. Μας βοηθά στο να εξαγνίσουμε τις προθέσεις μας και να θέσουμε υψηλότερα οράματα στη ζωή μας. Πρέπει να δουλέψουμε για να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας για το παρελθόν και το παρόν και να κάνουμε τις επιθυμίες και τις ελπίδες μας πραγματικότητα στο μέλλον. Αυτή η πανσέληνος επιτρέπει τον εσωτερικό προβληματισμό στην ψυχή και το πνεύμα μας και μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να βασιστούμε στο δημιουργικό νου μας και στα συναισθήματά μας. Το άγχος μας θα είναι έντονο και τώρα σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε ή κάνουμε κάποια πράγματα. Ό, τι δεν λειτουργεί σωστά στη ζωή μας, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, πρόκειται να έρθει στην επιφάνεια και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην είμαστε υπερβολικά επικριτικοί. Χρειάζεται να έχουμε ισορροπία μέσα μας και να περιμένουμε σε ό, τι αποφασίζουμε να κάνουμε για να έχει διάρκεια. Υπάρχει ένταση μέσα μας καθώς εστιαζόμαστε στις μικρές λεπτομέρειες και δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα στο σύνολό τους.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

 

10 Μαρτίου 2020: Ο Ερμής στον Υδροχόο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 16 Μαρτίου)

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε περισσότερο διανοητικοί και προσανατολισμένοι προς τη λογική και αντικειμενική σκέψη. Ο Ερμής είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο του Αέρα, το οποίο σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι γρήγορη και εύκολη. Στον Υδροχόο, ο Ερμής έχει μια σταθερή εστίαση, είμαστε συντονισμένοι με μακρινές συχνότητες, οι ιδέες μας είναι εξαιρετικά πρωτότυπες ή μπροστά από την εποχή τους. Μένουμε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε συζήτηση και έχουμε το χάρισμα της ανάγνωσης του μυαλού των άλλων. Οι ιδέες μας έχουν το σήμα της ατομικότητας, ακόμη και εκκεντρικότητα, και έχουμε επίγνωση του παλμού της ομάδας. Η σκέψη μας είναι προοδευτική και αμφισβητούμε το status quo. Είμαστε πιστοί στις απόψεις μας και λέμε πάντα «την αλήθεια». Επειδή οι σκέψεις μας δεν κατευθύνονται από τα συναισθήματα, μπορούμε να παρουσιάσουμε τις διάφορες πλευρές ενός θέματος και να παίξουμε «το συνήγορο του Διαβόλου», όταν είναι απαραίτητο. Οι ιδέες μας έρχονται εντελώς απροσδόκητα και μπορεί να είναι τολμηρές, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα είναι αρεστές στους άλλους. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί όμως να εγκλωβιστούμε στις δικές μας σκέψεις και να απορρίπτουμε τις άλλες απόψεις. Μας ενδιαφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία. Γινόμαστε στοχαστές με μυαλό που είναι ιδιοφυία!

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι έχετε ευθύτητα και αμεσότητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε και σαγηνεύετε το αντίθετο φύλο με την εξυπνάδα, την ευγλωττία σας και τις καινοτόμες ιδέες σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και ο αυθορμητισμός σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο αφού είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Θα υπάρξει ξαφνική επικοινωνία και συμμετέχετε σε απρόβλεπτες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

10 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα βοηθά στον έλεγχο των παρορμήσεων και τη σωστή έκφραση των συναισθημάτων ενώ υπάρχει διάρκεια σε ό, τι ξεκινάμε σήμερα και συνετή συμπεριφορά.

 

11 Μαρτίου 2020: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε τώρα άφθονο δημιουργικό δυναμικό, αλλά θα πρέπει να επωφεληθούμε από αυτήν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε. Είμαστε έξυπνοι, αισιόδοξοι και καλά ενημερωμένοι για πολλά θέματα, αποφεύγοντας τις προκλήσεις. Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τις οδυνηρές πιέσεις της ζωής και έχουμε θάρρος και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, γνωρίζοντας ότι έχουμε την ικανότητα να τα χειριστούμε. Ο αέρας μας και η αυτοπεποίθησή μας είναι παρήγορα σε όσους μας πλησιάζουν, γιατί τους κάνουμε να ξεφεύγουν από το άγχος και τις δυσκολίες.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την τάση να δώσετε σε όλους και οι άλλοι μπορεί να επωφεληθούν από την καλή σας θέληση. Είστε άμεσοι και ειλικρινείς στην αναζήτηση ενός ερωτικού συντρόφου και αναζητάτε την τιμιότητα και την καλή συμπεριφορά. Το μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο ενός ατόμου είναι σημαντικό για εσάς τώρα. Ξέρετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε επιεικείς με τον εαυτό σας και γενναιόδωροι προς τους άλλους. Η ζωή σας τώρα προστατεύεται και καθοδηγείται από την «τύχη» η οποία μπορεί να σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Ωστόσο, η πρόκληση είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα ταλέντα σας και τα φυσικά σας χαρίσματα για να ενεργοποιήσετε αυτήν την «ευλογία».

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία ενεργούμε παρορμητικά και παθιασμένα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε την τάση να επιβληθούμε.

 

12 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

12 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό κάνουμε απρόβλεπτες ενέργειες που σκοπό έχουν να ικανοποιήσουμε την υπερηφάνεια και το εγώ μας και οι οποίες συνοδεύονται από εμμονές, εθισμούς και καταναγκασμούς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή έχουμε λαμπρές ιδέες και δημιουργική έκφραση ενώ βρίσκουμε εφευρετικές λύσεις στα προβλήματά μας.

 

13 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στα περίεργα συναισθήματά μας και την ανάγκη μας για ευχαρίστηση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων.

 

14 Μαρτίου 2020: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονες φιλοδοξίες και επιθυμίες οι οποίες μπορεί να επιτευχθούν μέσω της δύναμής μας. Μπορούμε τώρα να φτάσουμε τους στόχους μας, αλλά για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας. Ο Πλούτωνας προσφέρει τη δυνατότητα της αναγέννησης η οποία αντικατοπτρίζεται στην αλλαγή του εαυτού μας και του άμεσου περιβάλλοντός μας για να ταιριάζει με το σκοπό μας. Μπορεί να υπάρξουν τάσεις εξτρεμισμού, όπου οι πεποιθήσεις, οι ιδέες και οι απόψεις μας εκφράζονται με δύναμη και ένταση. Η στάση μας είναι «μαύρο /άσπρο», δεν αποδεχόμαστε μεσοβέζικες καταστάσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την τάση να επιδιώκετε την αλλαγή και είστε διεκδικητικοί, προσελκύοντας ανθρώπους με εξουσία. Έχετε την εσωτερική επιθυμία να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας στη ζωή, την ερωτική σας σχέση και την καριέρα σας. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη χειραγώγηση και ψυχολογικές τακτικές πίεσης για να πάρετε τη νίκη. Θα πρέπει να μάθετε ότι δεν είστε «το κέντρο του κόσμου», ότι οι άλλοι έχουν δικαιώματα και ότι θα πρέπει να τους λάβετε υπόψη σας για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας. Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα κατευθύνετε στη σεξουαλικότητα και θα είστε διεκδικητικοί και επιθετικοί ερωτικά. Οι ερωτικές σχέσεις σας θα είναι πολύ έντονες συναισθηματικά και θα έχουν πάθος.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Μαρτίου 2020: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Ο έμμεσος τρόπος δράσης μας και η ευελιξία μας, μας βοηθούν να φτάσουμε ένα στόχο. Η δημιουργική φαντασία μας και η διαίσθησή μας επιφέρουν θετικά αποτελέσματα. Τώρα το να υπηρετούμε και να βοηθούμε τους άλλους μας είναι ευχάριστο καθώς νιώθουμε ικανοποίηση προσφέροντας τη βοήθειά μας. Μπορούμε να εμπνεύσουμε τους άλλους ανθρώπους μέσω της φαντασίας μας και τους παρακινούμε σε δράση, δείχνοντάς τους ότι δεν έχουμε κανένα συμφέρον από αυτούς.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ ενεργητικοί, ούτε και τρομερά φιλόδοξοι. Εκτιμάτε τώρα την πνευματική πτυχή της ζωής και έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσετε συναισθηματικά πιο κοντά με τους άλλους. Μπορεί να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με το να είστε υποστηρικτικοί και να τους ενθαρρύνετε στη ζωή ή κάνοντας φιλάνθρωπες πράξεις. Μπορεί επίσης εσείς να λάβετε βοήθεια για κάποιο πρόβλημά σας. Δεν είστε εγωιστές, ούτε και έχετε ανάγκη να προβάλετε τον εαυτό σας και δεν απαιτείτε την προσοχή των άλλων. Μπορεί να χρειαστεί να προβληματιστείτε για τη ζωή σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Θα πρέπει επίσης να ξεκουράσετε το σώμα σας καθώς η ενέργειά σας θα είναι λίγο χαμηλή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

14 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα απελευθερώνει την πίεση, δίνει εσωτερική δύναμη και βάθος στα συναισθήματα και βοηθά στην επούλωση των πληγών του παρελθόντος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή τα θετικά αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τα λόγια που θα πούμε.

 

15 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οι στόχοι μας μπορούν να επιτευχθούν αν βγάλουμε τα συναισθήματά μας έξω από το πρόβλημα, μέχρι να αποκατασταθεί η ισορροπία. Γινόμαστε περισσότερο ονειροπόλοι, με ισχυρές διαισθητικές ικανότητες και δεν μπορούμε να λάβουμε συναισθηματική υποστήριξη.

 

16 Μαρτίου 2020: Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή ως 11 Απριλίου)

Είμαστε ιδιαίτερα διαισθητικοί με έντονη φαντασία και έχουμε τη δυνατότητα να συντονιστούμε με τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων. Μπορεί όμως να έχουμε δυσκολία στο να διακρίνουμε την πραγματικότητα από τη φαντασία και υπάρχουν χρονικές περίοδοι όπου επιδιώκουμε να εξαφανιστούμε σε έναν ονειρικό κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα. Έχουμε ισχυρή μνήμη, έντονη διαίσθηση και συναισθηματικές εκλάμψεις και αντιλαμβανόμαστε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Το μυαλό μας κατευθύνεται από τα συναισθήματά μας, περισσότερο από ό, τι με τη λογική. Είμαστε πολύ ευαίσθητοι με το περιβάλλον μας και το μυαλό μας απορροφά τα πάντα σαν σφουγγάρι, το οποίο είναι και δώρο και πρόκληση. Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να χαλαρώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας και να δημιουργήσουμε χώρο για να ακούσουμε τη δική μας εσωτερική φωνή. Έχουμε καλλιτεχνική αντίληψη και μας ενδιαφέρουν τώρα περισσότερο η μουσική, το θέατρο, τα εικαστικά, ο κινηματογράφος ή η φωτογραφία. Έχουμε φαντασία και νέα οράματα για το έργο μας. Μας αγγίζουν τα κοινωνικά ζητήματα και έχουμε εμπιστοσύνη, πιστεύοντας εύκολα ό, τι λένε οι άλλοι, και ως εκ τούτου, μπορεί να παρασυρθούμε από απατεώνες. Θα πρέπει να αναπτύξουμε την ικανότητα να διακρίνουμε την αλήθεια από την ψευδαίσθηση και να προσθέσουμε λογική στη λήψη αποφάσεων.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, θα υπάρχει αισθησιασμός και ρομαντισμός στην επικοινωνία με τους άλλους και το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε και θα σαγηνεύσετε το αντίθετο φύλο με την εξυπνάδα και το μυστήριο που εκπέμπετε. Οι δημιουργικές σας ιδέες και τα συμπονετικά λόγια σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο αφού θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Ίσως συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στους Ιχθύς επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

16 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο κάνει τα συναισθήματά μας πιο έντονα και αλλοπρόσαλλα, έτσι θα πρέπει να τα διοχετεύσουμε προς μια ευχάριστη δραστηριότητα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις και οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας.

 

17 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας στις σχέσεις μας και μας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, όπως μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό γνώριμο, μια κοινωνική πρόσκληση ή κάποια άλλη ενδιαφέρουσα κοινωνική εκδήλωση.

 

18 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θέλουμε να είμαστε μόνοι μας ενώ το μυαλό μας και η ψυχή μας πετάνε στα σύννεφα. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη, τον Δία και τον Πλούτωνα δημιουργεί μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και ευμετάβλητες διαθέσεις που οδηγούν σε ακρότητες και σκληρότητα. Τώρα ενεργούμε με κακεντρέχεια και εξουσία ενώ τα ισχυρά συναισθήματά μας θολώνουν την κρίση μας.

 

19 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

19 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μας βοηθά να κατανοήσουμε τα συναισθήματα των άλλων, ενώ τα όνειρα και οι στόχοι μας έχουν την υποστήριξη των άλλων. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό μας κάνει να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους φόβους μας, μας απασχολούν πρακτικά θέματα και θέλουμε να ξεφύγουμε από τις υποχρεώσεις μας.

 

20 Μαρτίου 2020: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 19 Απριλίου)

Τώρα είμαστε δυναμικοί και λατρεύουμε την ελευθερία, έχοντας μια ισχυρή ανάγκη για ανεξαρτησία. Εκδηλώνουμε μεγάλη δυναμικότητα και απεριόριστη ενέργεια και μας αρέσει η περιπέτεια. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Γινόμαστε παρορμητικοί και δυσκολευόμαστε να πάρουμε μία απόφαση, αλλά δεν το βάζουμε κάτω εύκολα, ακόμα κι αν αποτύχουμε, συνεχίζοντας την προσπάθεια μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον εγωισμό μας και το πείσμα μας. Θέτουμε καινούργιους στόχους και απομακρύνουμε ό, τι μας στεναχωρεί και μας χαλάει την διάθεση. Γινόμαστε στενόμυαλοι και επιθετικοί.

20 Μαρτίου 2020: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα εμβαθύνει η κατανόησή μας, λειτουργούμε με τη λογική, την οργάνωση, τη σαφήνεια και τη σωστή αντίληψη ενώ έχουμε πρακτικές και μεθοδικές ικανότητες που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Ό, τι κάνουμε έχει ένα σκοπό και μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ζωής. Προτιμάμε να εργαζόμαστε ήσυχα και μπορεί να αισθανόμαστε άβολα να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας. Εκφράζουμε τις γνώσεις και τις ιδέες μας με έναν απτό και προσιτό τρόπο. Μπορεί να εμπλακούμε σε κοινωνικές δραστηριότητες ή να αγωνιστούμε για μια ηγετική θέση που συνδέεται με τις φιλοδοξίες μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις προτιμάτε τη συντροφιά ατόμων που έχουν παρόμοια ή συμβατή αντίληψη με τη δική σας και των οποίων η στάση δεν είναι αμφισβητήσιμη. Έχετε μεγάλο βάθος κατανόησης και βοηθάτε τώρα τους άλλους. Έχετε συνειδητοποίηση της αξίας σας και γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Δεν εκφράζετε τη γνώμη σας, εκτός αν σας ζητηθεί, και οι απόψεις σας είναι αυθεντικές και ειλικρινείς. Τώρα προτιμάτε να είστε στο περιθώριο και αφήνετε τους άλλους να κερδίσουν την προσοχή. Δεν χρειάζεστε την έγκριση για τις ενέργειές σας γιατί τηρείτε τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς. Αν έχετε μια φιλοδοξία στο μυαλό σας, θα βαδίσετε βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Μαρτίου 2020: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή +/-7 ημέρες)

Έχουμε το θάρρος να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα επειδή νιώθουμε εμπιστοσύνη και αισιοδοξία για να πετύχουμε. Όμως υπάρχει ο κίνδυνος να ενεργούμε πολύ γρήγορα και παρορμητικά και κατά συνέπεια, να αφήσουμε τον ενθουσιασμό μας να μας οδηγήσει να πάρουμε ρίσκα, και ίσως αδικαιολόγητα, που να μην έχουν αίσια αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να ασχοληθούμε με την κερδοσκοπία και τα τυχερά παιχνίδια, απλά για να κερδίσουμε!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, είστε πολύ δυναμικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ωστόσο, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας ή τον πατέρα σας ή κάποιον άντρα στη ζωή σας μπορεί να είναι τεταμένες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σας θεωρήσουν ανυπότακτους, αν είστε υπερβολικά εγωιστές. Αισθάνεστε αρκετά ανήσυχοι επειδή θέλετε να εκφράσετε τον εαυτό σας κατά κάποιο τρόπο, κάνοντας κάτι. Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, καθώς είστε πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα λόγω της προθυμίας σας να πάρετε ρίσκα.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, έχετε μεγάλο ενθουσιασμό για τη ζωή και την ανάγκη να πετύχετε κάτι σημαντικό. Έχετε φιλοδοξία και είστε γενναιόδωροι με τους άλλους ανθρώπους, πρόθυμοι να τους βοηθήσετε. Έχετε την ικανότητα να είστε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, έτσι θα επωφεληθείτε από ευκαιρίες που οι άλλοι μπορεί να χάσουν. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως καλή τύχη, αλλά στην πραγματικότητα είναι η ικανότητά σας να δημιουργήσετε μόνοι σας τις ευκαιρίες που οι άλλοι τις βλέπουν στα όνειρά τους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη αισθανόμαστε την αγάπη προς τους αγαπημένους μας περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Γινόμαστε υπερβολικά κτητικοί κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

 

21 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

21 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό μοιραζόμαστε τα συναισθήματά σας μέσω του γραπτού ή προφορικού λόγου και μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια με τους άλλους.

 

22 Μαρτίου 2020: Ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή έως 2 Ιουλίου 2020 και από 17 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Μαρτίου 2023)

Στην παραδοσιακή αστρολογία, ο Κρόνος είναι κυβερνήτης στο ζώδιο του Υδροχόου του. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι ανθρωπιστική, γεμάτη από καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες για το πως θα βελτιώσει τη ζωή των άλλων αλλά και πώς οι κοινές προσπάθειες μπορούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Είναι το ζώδιο των οραματιστών, εφευρετών και δημιουργών. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όταν ο προσγειωμένος και πραγματιστής Κρόνος κινείται στον Υδροχόο, εστιαζόμαστε προς το καλό του κοινωνικού συνόλου, στις ομάδες, τις φιλίες και τα ιδανικά μας, με έναν τρόπο υπεύθυνο και σοβαρό. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί επίσης να ξεκινήσει ή να εμβαθύνει μια σχέση. Αυτή η διέλευση φέρνει τους ανθρώπους μαζί, έτσι οι σχέσεις ή γάμοι που γίνονται τώρα είναι δομημένα σε ισχυρά θεμέλια. Αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να τερματίσει αυτό που δεν μας εξυπηρετεί πλέον, να μας απομακρύνει από ανθρώπους που μας αποστραγγίζουν συναισθηματικά και δεν είχαμε πριν τη δύναμη να ξεφύγουμε. Αυτός ο καρμικός πλανήτης μας ζητά να στραφούμε προς τα μέσα μας και να δούμε λογικά και πρακτικά τη ζωή και να στηριχτούμε σε αυτή τη μοναδική εσωτερική δύναμη που έχουμε μέσα μας και η οποία μας βοηθά να φέρουμε εις πέρας τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι επαναξιολογείτε όλες τις σχέσεις σας (ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές) προκειμένου να διαπιστώσετε ποιες είναι σταθερές για να μείνουν και ποιες είναι χτισμένες σε σαθρά θεμέλια, αυτές θα καταρρεύσουν. Μπορεί να συναντήσετε αντίσταση στην εκπλήρωση των στόχων σας, περιορισμούς, απογοήτευση και απαισιοδοξία που σκοπό έχουν να σας ωριμάσουν και να σας κάνουν να δείτε ορθολογιστικά και ρεαλιστικά τη ζωή.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες θα έχετε μια πιο ώριμη κατανόηση της ζωής και προβάλετε στους γύρω σας μια πιο υπεύθυνη και πιο σοβαρή προσωπικότητα που σας κάνει αποδεκτούς από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην καριέρα σας, θέτετε τα θεμέλια για τη μελλοντική ευτυχία σας, την επιτυχία και την πρόοδό σας. Με τη δύναμή σας και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας εισπράττετε αναγνώριση από το σύντροφό σας ή/και για τη σκληρή δουλειά σας και τα επιτεύγματά σας.

Σημείωση: Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Μαρτίου 2020: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε επιδεξιότητα τόσο στον προφορικό όσο και το γραπτό λόγο που εμφανίζει το εύρος των γνώσεών μας, αν και μερικές φορές μπορεί να μην υπάρχει κανένα πραγματικό βάθος στην έκφρασή μας. Επειδή θεωρούμε τις γνώσεις συναρπαστικές και διεγερτικές, θέλουμε να τις μοιραστούμε με τους άλλους. Έχουμε μια πραγματική κατανόηση για τον κόσμο γύρω μας, να τους βοηθήσουμε. Είμαστε ανυπόμονοι και καθόλου ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό μας. Είμαστε σε εγρήγορση, περίεργοι και καλά ενημερωμένοι σε πολλά θέματα. Με τα λόγια μας συναρπάζουμε το κοινό μας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, θα καταπλήξετε τους άλλους με τις συζητήσεις σας και με την κατανόηση των δύσκολων θεμάτων. Η ελευθερία είναι απαραίτητη για σας, επιδιώκετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας με το δικό σας μοναδικό τρόπο και να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εφευρίσκετε τρόπους για να ανάψετε τη σπίθα του ενθουσιασμού στους άλλους ώστε να μπορούν να αναγνωρίσουν τις γνώσεις σας. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι με οτιδήποτε και οποιονδήποτε στερεί την πνευματική ελευθερία σας. Η απομόνωση σας φαίνεται τώρα σαν φυλακή, και είναι σημαντικό για σας να αισθάνεστε ελεύθεροι είτε σε πνευματικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα πρέπει να μάθετε πώς να χαλαρώσετε περισσότερο και να βρείτε τρόπους για την αποδέσμευση της εσωτερικής πίεσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

23 Μαρτίου 2020: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε δημιουργική φαντασία, ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός διαποτίζουν τη ζωή μας. Τώρα προσβλέπουμε στο όραμα της ομορφιάς και της αρμονίας, της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης. Ασχολούμαστε περισσότερο με τη μουσική, την τέχνη, το γράψιμο, το χορό και το θέατρο. Έχουμε αυξημένη ευαισθητοποίηση και μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα των άλλων. Είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά καθώς η παρουσία μας είναι χαλαρωτική και θετική.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε έντονη φαντασία και νιώθετε την ονειρική αγάπη, με μια αίσθηση του «μοιραίου». Μέσω της ευαίσθητης και ρομαντικής φύσης σας, ανταποκρίνεστε στα συναισθήματα του συντρόφου σας. Τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε είναι διάχυτα και νιώθετε συμπόνια, με κατανόηση των ελαττωμάτων του συντρόφου σας. Εκφράζετε τώρα ρομαντικά ιδεώδη, είστε ευαίσθητοι αλλά και ευάλωτοι συναισθηματικά στον πόνο και την απογοήτευση των άλλων. Προτιμάτε να βλέπετε τις θετικές πτυχές της ζωής και της ανθρώπινης φύσης και είστε αισιόδοξοι. Έχετε συναισθηματική κατανόηση και οι άλλοι αισθάνονται ασφαλείς μαζί σας και σας εμπιστεύονται τα προβλήματά τους. Εκφράζετε τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά ταλέντα σας και προβάλετε τώρα μια εκλεπτυσμένη, ήρεμη και ευχάριστη προσωπικότητα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Μαρτίου 2020: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα υπάρχει τεράστια σεξουαλική και συναισθηματική ενέργεια η οποία θα πρέπει να κατευθύνεται συνειδητά και να διοχετευτεί προς ουσιαστικούς στόχους. Χωρίς αυτό, περιπλανιόμαστε από τη μία εμπειρία στην άλλη, διαχέοντας την ενέργειά μας και χάνοντας την αίσθηση του εαυτού μας. Έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και να ανιχνεύσουμε ό, τι είναι κάτω από την επιφάνεια ή στο παρασκήνιο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, τώρα θα δυσανασχετείτε με κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις και θέλετε να απομακρύνετε με κάθε τρόπο τους περιορισμούς, ελέγχετε και ασκείτε εξουσία στους άλλους ή δέχεστε τον έλεγχο και την εξουσία τους ή βιώνετε μια ψυχαναγκαστική και υπνωτιστική σεξουαλική έλξη. Σε γενικές γραμμές, έχετε τη δυνατότητα ή του μετασχηματισμού του εαυτού σας ή της αυτοκαταστροφής, και ακόμα μπορεί αυτά τα δυο να εναλλάσσονται. Αποκαλύπτετε κρυμμένα μυστικά και έχετε τη δύναμη να χειριστείτε πολύπλοκα ζητήματα. Είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και σας διακατέχουν εμμονές. Υπάρχει τεράστιο δυναμικό για εξελικτική ανάπτυξη και δημιουργικότητα, μέσω της μεταστοιχείωσης της κατώτερης φύσης σας σε έναν ανώτερο σκοπό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Δία, τον Άρη και τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ποσειδώνα είναι η κατάλληλη ημέρα για να απελευθερωθούμε από τυχόν τάσεις ζήλιας και κτητικότητας ή την ανειλικρίνεια. Απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων.

 

24 Μαρτίου 2020, ώρα Ελλάδας 11:28 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 4ο 12΄ του Κριού (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια εποχή με νέα ξεκινήματα και ενθουσιασμό. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί μια νέα αρχή και την ανανέωση της δύναμης της ζωής. Δεν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με την έναρξη της άνοιξης! Βιώνουμε έντονα συναισθήματα στο περιβάλλον μας με έναν πολύ ειλικρινή και αυθόρμητο τρόπο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φέρουμε τον ενθουσιασμό μας πίσω στη ζωή και να προβάλλουμε την προσωπικότητά μας με ένα πρωτότυπο και αυθεντικό τρόπο, έχοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα θετικό κλίμα στη ζωή μας. Η ενέργεια του Κριού μας κρατάει σε κίνηση και προσελκύει χαρούμενη ενέργεια στον εαυτό μας. Αυτή η ενέργεια λειτουργεί σαν μαγνήτης που προσελκύει ζωτική δύναμη μέσα μας. Παίρνουμε ρίσκα και αψηφούμε τους κινδύνους, τολμώντας με ενθουσιασμό στη ζωή και ενεργώντας σαν να μην δεχόμαστε να αποτύχουμε. Μπορούμε να πούμε κάτι σε κάποιον που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε το θάρρος να το πούμε. Τα πάντα στη ζωή έχουν μια αρχή. Υπό την επίδραση των νέων εξουσιών που μας παρέχει η Νέα Σελήνη στον Κριό, μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε! Αυτή είναι μια στιγμή που οι ενέργειές μας κάνουν νέα γεγονότα να συμβούν με ένα θετικό τρόπο. Ο Κριός μας διδάσκει να αγαπάμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας, θέτοντάς τον θεμέλιο για όλες τις σκέψεις ή ενέργειές μας. Είναι η στιγμή να οικοδομήσουμε μια νέα αρχή, να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον φόβο μας και να απαγκιστρωθούμε από το παρελθόν, απομακρυνόμενοι συναισθηματικά από εκείνους που αποστραγγίζουν την εσωτερική δύναμή μας, δοκιμάζοντας κάτι νέο.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο συναρπαστική.

 

26 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

26 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία, τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που έχουν σκοπό την απελευθέρωση από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί και μπλοκάρουν την πνευματική εξέλιξή μας.

 

27 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό μας κάνει να αναζητάμε ανυπόμονα απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν δημιουργήσει στασιμότητα στη ζωή μας. Είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε ενθουσιασμό. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή βοηθά στο να σκεφτόμαστε ορθολογιστικά και στην ειλικρινή και άμεση έκφραση των συναισθημάτων μας. Προβάλουμε τις ιδέες μας με σαφήνεια και ειλικρίνεια.

 

28 Μαρτίου 2020: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν άνετες κοινωνικές συνθήκες, γενναιοδωρία και φιλικότητα. Οι κοινωνικές συναναστροφές μας προσφέρουν χαρά. Προσέχουμε την εξωτερική μας εμφάνιση και είμαστε πολύ γενναιόδωροι, δείχνοντας την αγάπη μας στους άλλους και θέλοντας να την μοιραστούμε. Τώρα μπορούμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια και τις προκλήσεις της ζωής και έχουμε αγάπη για τα ταξίδια και τις νέες περιπέτειες. Δεν αποθαρρυνόμαστε από τα προβλήματα και τα εμπόδια αλλά αντίθετα, απολαμβάνουμε τις προκλήσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ευνοείστε για γάμο, για ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, για πάρτι και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα περάσετε ευχάριστα, τόσο με τους φίλους σας όσο και με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για ρομαντικές αποδράσεις, όπως να κάνετε ένα ταξίδι με την αγάπη σας ή ακόμα και να κάνετε μαζί κάτι … υπερβολικό, να αλλάξετε τη συνήθη ρουτίνα σας. Το ταξίδι σας θα είναι πολύ ευχάριστο. Η προσωπικότητά σας λάμπει και η δημοτικότητά σας αυξάνεται, ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτήν τη στιγμή, αν δεν έχετε. Οι οικονομικές δοσοληψίες θα αποδειχθούν επιτυχείς, έτσι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσετε χρήματα ή να έχετε δοσοληψίες με τους δικηγόρους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Αφροδίτη τα συναισθήματα και το πάθος μας είναι αυξημένα. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα ενώ οι σχέσεις μας γίνονται πιο βαθιές και συγκινητικές.

 

29 Μαρτίου 2020: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχούν τα έντονα συναισθήματα και η εμπιστοσύνη ενώ οι σχέσεις με τους άλλους γίνονται πιο οικείες. Υπάρχει κατανόηση και μια δυνατή μετασχηματιστική και ευεργετική δύναμη της αγάπης μέσω του σεβασμού και της αμοιβαιότητας των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα να μπορούμε να επωφεληθούμε από τους άλλους. Η σεξουαλικότητα είναι σημαντική για μας και λαμβάνουμε αγάπη και στοργή. Μπορούμε να απολαύσουμε τη δέσμευση, το πάθος και τον έρωτα στην αισθηματική μας ζωή.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε πολύ έντονα με το σύντροφό σας και ειδικά σεξουαλικά, αναζητώντας τη συναισθηματική επαφή διαμέσου της σεξουαλικής πράξης. Τα συναισθήματα που αισθάνεστε τώρα για το σύντροφό σας θα είναι ιδιαίτερα βαθιά και έντονα. Μπορεί να επιθυμείτε μια πιο ολοκληρωμένη ένωση και μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας και δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη ένωση και δέσμευση. Αν είστε μόνοι, δεν ψάχνετε επιφανειακούς ανθρώπους αλλά κάποιον που να μείνει για πάντα στη ζωή σας. Τονίζονται η ισχυρή συναισθηματική εξάρτηση και η εμπιστοσύνη καθώς επίσης και η έντονη επίδραση του συντρόφου σας στη ζωή σας. Μπορείτε τώρα να αγωνιστείτε και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Πιθανόν να ασχοληθείτε με τις τέχνες ή τη μουσική.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

29 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ήλιο είναι σχετικά εύκολο να πειθαρχήσουμε στους κανόνες και να δουλέψουμε σκληρά σήμερα.

 

30 Μαρτίου 2020: Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 13 Μαΐου)

Με τον Άρη στον Υδροχόο, ενεργούμε βάση των παρορμήσεών μας και δεν φοβόμαστε να πάμε πέρα από τους κανόνες. Οι πράξεις μας είναι ακανόνιστες και δύσκολο για τους άλλους να βασιστούν πάνω μας. Αλλάζουμε τον τρόπο δράσης μας γρήγορα και ξαφνικά και είμαστε παθιασμένοι προκειμένου να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς και δεν μπορούμε να ανεχθούμε μια βαρετή ρουτίνα. Ενεργούμε με απρόβλεπτους τρόπους κι αν κάποιος προσπαθεί να μας επιβάλει τη συμπεριφορά μας, θα τον εκπλήξουμε με τις αντιδράσεις μας. Διακατεχόμαστε από ένα ισχυρό αίσθημα συμπόνιας και μας έλκουν η τεχνολογία και ό, τι είναι μοντέρνο. Ακολουθούμε το δικό μας μοναδικό δρόμο έμπνευσης, ακόμη κι αν παίρνουμε λάθος μονοπάτι. Σπάμε τα ταμπού κι αν υπάρχουν εμπόδια, τα ξεπερνάμε, υπερβαίνοντας τα όριά μας. Μας έλκουν άνθρωποι και δραστηριότητες που μπορεί να έχουν κάποια παράξενα χόμπι. Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε σεξουαλικά και μας προσελκύουν ασυνήθιστοι άνθρωποι που έχουν διαφορετική κουλτούρα ή πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό μας. Απαιτούμε την ελευθερία μας αλλά και την προσφέρουμε σε αντάλλαγμα στους φίλους και τους εραστές μας. Είμαστε αποδοτικοί μόνο αν εργαζόμαστε μόνοι μας και εργαζόμαστε για ώρες, και επίσης αναζητάμε την παρέα των φίλων μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Θα ρισκάρετε στον έρωτα και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Μαρτίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα μπερδεμένα συναισθήματα και σκέψεις δημιουργούν αβεβαιότητα στον κοινωνικό μας περίγυρο.

 

31 Μαρτίου 2020: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε πολλή δύναμη και φιλοδοξία αλλά απογοητευόμαστε σχετικά με την επίτευξη των στόχων μας από μια κακή κατανομή του χρόνου ή κάνοντας πίσω λόγω του φόβου ή της έντασης. Όταν κάνουμε κάτι είμαστε υπεύθυνοι, αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις και πιέζοντας τον εαυτό μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αντί να τα αγνοούμε. Σε θέματα νομικά ή γραφειοκρατίας θα πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν αργότερα προβλήματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος που θα βιώσετε απογοητεύσεις. Αντιμετωπίζετε εμπόδια και προσπαθείτε να εξαναγκάσετε τα πράγματα. Θα πρέπει να ελέγξετε την επιθετικότητά σας και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία την ευερεθιστότητα και τους οξύθυμους ανθρώπους, αν και μπορεί να γίνετε ο θύτης ή το θύμα άδικων και σκληρών επιθέσεων. Θα υπάρχουν στιγμές όπου θα είστε θυμωμένοι, αλλά θα καταστέλλετε το θυμό σας για να μη τον δείξετε και υποφέρετε σιωπηλά. Αυτή η διέλευση ευνοεί την περίπλοκη ή λεπτομερή δουλειά και την προσοχή στη λεπτομέρεια καθώς έτσι η εργασία εξελίσσεται αργά και προσεκτικά. Μην προσπαθήσετε να βιάσετε τις καταστάσεις τώρα ή πάρετε εσπευσμένες αποφάσεις στην εργασία και τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε υπομονή με το σύντροφό σας και μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά και απομόνωση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

31 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

31 Μαρτίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί έντονα συναισθήματα, έμπνευση και νέες ιδέες εκδηλώνονται εντελώς ξαφνικά.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms