30
06
2016

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Οκτώβρη 2017.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 70

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

2 Οκτωβρίου 2017: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ισχυρή παρόρμηση να αλλάξουμε τα πράγματα και να εξαλείψουμε κάθε τι αρνητικό στη ζωή μας. Κάνουμε προσπάθειες να ενωθούμε με τους άλλους, να μεταμορφωθούμε και να μοιραστούμε την εξουσία. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα, είμαστε πειστικοί και έχουμε υψηλή απόδοση στην εργασία μας. Η δύναμή μας και η τεράστια ενέργειά μας, μας βοηθάνε να φέρουμε εις πέρας κάθε ζήτημα. Μπορεί να αποκαλύψουμε μυστικά και ό, τι είναι κρυμμένο.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, οι φιλοδοξίες σας συναντούν λιγότερη αντίσταση από τους άλλους, πράγμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχετε περισσότερη διορατικότητα στα κίνητρα των άλλων τώρα, και κατά συνέπεια μεγαλύτερη ικανότητα να τους πείσετε ή να τους εντυπωσιάσετε με τις δυναμικές αντιλήψεις σας και τις ενέργειές σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο έντονα σεξουαλικά από ότι συνήθως, έτσι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκδηλώσετε τη σεξουαλική δύναμή σας. Στην πραγματικότητα, αυτός ο συνδυασμός των πλανητών συμβολίζει τη μεταμόρφωση του εαυτού σας. Έχετε κυριολεκτικά περισσότερη δύναμη για να αναδιαμορφώσετε το σώμα σας τώρα, έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα και ένα πρόγραμμα άσκησης. Γίνεστε αμείλικτοι στην επίτευξη των στόχων σας και τίποτα δεν μπορεί να σας αποτρέψει να κάνετε αυτό που θέλετε.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

2 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία είναι μια ευοίωνη ημέρα για την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας. Οι χάρες και οι εύνοιες μας χορηγούνται πιο εύκολα και απολαμβάνουμε μια ασυνήθιστη χαρά. Απολαμβάνουμε ευτυχισμένες στιγμές και κάποιο άτομο μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας.

 

3 Οκτωβρίου 2017: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχούν τα έντονα συναισθήματα και η εμπιστοσύνη ενώ οι σχέσεις με τους άλλους γίνονται πιο οικείες. Υπάρχει κατανόηση και μια δυνατή μετασχηματιστική και ευεργετική δύναμη της αγάπης μέσω του σεβασμού και της αμοιβαιότητας των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα να μπορούμε να επωφεληθούμε από τους άλλους. Η σεξουαλικότητα είναι σημαντική για μας και λαμβάνουμε αγάπη και στοργή. Μπορούμε να απολαύσουμε τη δέσμευση, το πάθος και τον έρωτα στην αισθηματική μας ζωή.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, νιώθετε πολύ έντονα με το σύντροφό σας και ειδικά σεξουαλικά, αναζητώντας τη συναισθηματική επαφή διαμέσου της σεξουαλικής πράξης. Τα συναισθήματα που αισθάνεστε τώρα για το σύντροφό σας θα είναι ιδιαίτερα βαθιά και έντονα. Μπορεί να επιθυμείτε μια πιο ολοκληρωμένη ένωση και μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας και δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη ένωση και δέσμευση. Αν είστε μόνοι, δεν ψάχνετε επιφανειακούς ανθρώπους αλλά κάποιον που να μείνει για πάντα στη ζωή σας. Τονίζονται η ισχυρή συναισθηματική εξάρτηση και η εμπιστοσύνη καθώς επίσης και η έντονη επίδραση του συντρόφου σας στη ζωή σας. Μπορείτε τώρα να αγωνιστείτε και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Πιθανόν να ασχοληθείτε με τις τέχνες ή τη μουσική.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων.

 

4 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

4 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο μας προξενεί συναισθηματική αναταραχή και νιώθουμε απογοητευμένοι από τη ζωή. Νιώθουμε προσβεβλημένοι και θέλουμε να επιβληθούμε σε όσους βρίσκονται γύρω μας.

 

5 Οκτωβρίου 2017, ώρα Ελλάδας 21:40 μ.μ.: Πανσέληνος στις 12ο 42΄ του Κριού (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η πανσέληνος αυτή μας ενεργοποιεί για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, κάνοντας τολμηρά βήματα. Είμαστε ενεργητικοί, πνευματώδεις και πρόθυμοι να ενεργήσουμε για την υλοποίηση των στόχων μας. Κάνουμε τα πάντα προκειμένου να είμαστε ευχαριστημένοι, παρόλο που φοβόμαστε. Οι ενέργειές μας είναι πιο άμεσες, πιο τολμηρές και ανεξάρτητες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε συναισθηματικοί, πιο ενεργητικοί και μερικές φορές παρορμητικοί. Μπορεί να θρηνήσουμε για την απώλεια προσώπων ή πραγμάτων του παρελθόντος, αλλά μας βοηθά στο να πιστέψουμε στον εαυτό μας και τη δύναμή μας. Έχουμε ζωτικότητα και μια ανησυχία να θέλουμε να κάνουμε περισσότερα. Αισθανόμαστε διαφορετικά για τον εαυτό μας κι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τους άλλους και να τους δούμε ως ίσους. Αναλαμβάνουμε δημιουργική δράση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις δημιουργικές ιδέες μας για να αναπτύξουμε νέα πράγματα στη ζωή μας. Το θάρρος, η μαχητικότητα, η εφευρετικότητα και η αυτονομία του Κριού συγχωνεύονται με την κατανόηση, την αγάπη, τη συνεργασία, την αλήθεια και την ομορφιά του Ζυγού για να δημιουργήσουν έναν νέο εαυτό για τον καθένα μας, ο οποίος αναπόφευκτα θα επιφέρει ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Χρειάζεται να έχουμε δύναμη και θάρρος για να διατηρήσουμε ακέραιη την προσωπικότητά μας, εναρμονίζοντάς την με τους άλλους και έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

5 Οκτωβρίου 2017: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Έντονα πάθη και μια ισχυρή ερωτική έλξη εκφράζονται μέσω της σεξουαλικής επαφής. Αισθανόμαστε πιο γεμάτη τη ζωή μας και είμαστε πιο ενθουσιώδεις από το συνηθισμένο, θέλοντας να είμαστε παρέα με το αντίθετο φύλο αφού εκπέμπουμε έντονη σεξουαλικότητα. Μπορεί να συναντήσουμε ένα νέο ερωτικό σύντροφο και οποιαδήποτε σχέση ξεκινάει τώρα διέπεται από το πάθος. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της αγάπης και του σεξ, αφού έχουμε τεράστιο ενθουσιασμό και πόθο. Δεν είναι δυνατόν να μη σκεφτόμαστε το σεξ!

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Αφροδίτη μαλακώνει το άγριο θηρίο μέσα σας και σας κάνει πιο διαπραγματευτικούς και πρόθυμους να συμβιβαστείτε στις σχέσεις σας. Επιδιώκετε τώρα να έχετε έναν ερωτικό σύντροφο, καθώς αυξάνονται η σεξουαλικότητά σας και η ελκυστικότητά σας προς το αντίθετο φύλο. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα και είναι πιθανό να είναι έντονα σεξουαλική και παθιασμένη. Αν είστε δεσμευμένοι, γίνεστε περισσότερο ζεστοί και στοργικοί προς το σύντροφό σας. Είστε λιγότερο ανταγωνιστές, ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις ανάγκες του, κάνετε οτιδήποτε για να περάσετε ευχάριστα και δημιουργείτε αρμονία. Αυτή η αστρολογική όψη αποπνέει ισχυρό ζωικό μαγνητισμό και δεν σας είναι εύκολο να αντισταθείτε στη γοητεία, τη ζεστασιά και τον ερωτισμό. Σε κοινωνικό επίπεδο, δεν φοβάστε να δράσετε, αφού γνωρίζετε ότι επηρεάζετε τους άλλους. Να είστε όμως προσεκτικοί και στοργικοί, όχι επιθετικοί. Η καλλιτεχνική δημιουργικότητά σας αυξάνεται.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

6 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στην προσπάθειά μας να απελευθερωθούμε από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αποβάλει την εσωστρέφεια, την αρνητικότητα, την ακαμψία και το φόβο, ενώ μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

 

7 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

7 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ψάχνουμε για ευκαιρίες να επεκταθούμε και διεκδικούμε με απαιτητικό τρόπο την ελευθερία μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα γινόμαστε πιο συμπονετικοί, δίνοντας στους γύρω μας και μας διακατέχουν ευχάριστες, νοσταλγικές αναμνήσεις.

 

8 Οκτωβρίου 2017: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε να κάνουμε δύσκολες επιλογές που συσχετίζονται με την ανάγκη μας να εναρμονίσουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας με την επιθυμία μας να απολαύσουμε τις στιγμές, να συμμετέχουμε σε κοινωνικές δραστηριότητες και να ερωτευτούμε. Ενώ το ένα κομμάτι του εαυτού μας θέλει τον έρωτα, την αγάπη, τους φίλους και τη διασκέδαση, το άλλο μέρος επιδιώκει την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά και δεν επιτρέπει καμία επιπολαιότητα. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση, είτε με τον εαυτό μας, είτε με τους άλλους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ίσως δοκιμάσετε κάποια μικρή απογοήτευση στις σχέσεις σας με τους άλλους και πιο συγκεκριμένα στις ερωτικές σας σχέσεις. Εστιάζεστε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους και όχι στα ζεστά συναισθήματα. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε συναισθήματα και ίσως να αισθάνεστε μοναχικά και απομονωμένα από τους άλλους. Μπορεί και να σκέφτεστε να απομακρυνθείτε από το σύντροφό σας. Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται δύσκολες και δημιουργείται συναισθηματική απόσταση και μοναξιά. Τα συναισθήματά σας είναι τώρα ψυχρά και γίνεστε απαιτητικοί. Οικονομικά μπορεί να ανησυχείτε για τα χρέη που πρέπει να καταβληθούν ή την έλλειψη χρηματοδότησης. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, θα ανησυχείτε για την οικονομική της πορεία. Έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι για το μέλλον σας και θα είστε συγκρατημένοι, έχοντας αυτοπειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Οκτωβρίου 2017: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής. Υπάρχει αποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και κινητικότητα. Ευνοούνται τα ταξίδια και η γνώση. Μπορούμε να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, του ευνοείστε όσον αφορά την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεων σας. Λόγω της αυξημένης διαύγειας του νου σας, μπορείτε να υπογράψετε συμβάσεις ή να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε να λάβετε περισσότερες παραγγελίες από το συνηθισμένο. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Πλούτωνα ακολουθούμε τα ένστικτά μας και έχουμε δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της ζωής καθώς και να εκτονώσουμε θετικά το ερωτικό πάθος μας.

 

9 Οκτωβρίου 2017: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε έντονη ψυχική ένταση και το μυαλό μας είναι ταραγμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε πιεστικοί στην ομιλία και να σκεφτόμαστε με πονηριά. Έχουμε ισχυρή στρατηγική σκέψη αλλά πολλές φορές μπορεί να εκδηλώσουμε παράνοια! Τα επιχειρήματά μας είναι κάπως βίαια και επιμένουμε περισσότερο σε αυτά. Οποιαδήποτε λεκτική επίθεση θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Διακατεχόμαστε από αμφιβολίες και αναζητούμε την απομόνωση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία. Μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που προσπαθεί να αλλάξει το μυαλό σας και να σας πείσει, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτά που σας λέει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να σας αλλάξει γνώμη. Μπορεί επίσης να επιδιώξετε εσείς να πείσετε κάποιον άλλο για κάτι που πιστεύετε. Τα λόγια των άλλων έχουν μια ασυνήθιστα ισχυρή επίδραση στο μυαλό σας και μπορεί να σκέφτεστε με εμμονή, κυριευμένοι από τα λόγια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να ψάξετε στο βάθος των πραγμάτων, για έρευνα και σχολαστική εργασία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

9 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θέλουμε να είμαστε μόνοι μας ενώ το μυαλό μας και η ψυχή μας πετάνε στα σύννεφα.

 

10 Οκτωβρίου 2017: Ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 8 Νοεμβρίου 2018)

Ο μαγνητισμός και η θεραπευτική επίδραση του Δία στον Σκορπιό σας χαρίζει δύναμη και πάθος για αλλαγή. Έχετε τη δύναμη να μετακινήσετε βουνά, να διεισδύσετε στις βαθύτερες πτυχές της ύπαρξής σας και να μετασχηματίσετε το υποσυνείδητό σας και την ψυχή σας. Σας δίνονται ευκαιρίες για να νιώσετε σεξουαλική αποδοχή, οικονομικό όφελος, ηγεσία και προσωπικά επιτεύγματα, ανταμοιβές και αναγνώριση, αυξημένες δυνατότητες διαίσθησης και καλλιέργεια νέων μεταφυσικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τον εσωτερικό πλούτο που κρύβετε μέσα σας, τη διαίσθηση και την πνευματική σας δύναμη για το καλό των άλλων. Στην αρνητική του μορφή, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει εμμονές, απληστία, τεχνάσματα και δόλια μέσα για απόκτηση πλούτου και εξουσίας, χειραγώγηση και εκμετάλλευση των άλλων. Αν δεν υπάρξει έλεγχος αυτής της συμπεριφοράς, ο επεκτατικός πλανήτης μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες εξαιτίας των έντονων σεξουαλικών και αισθησιακών επιδιώξεων, ψυχαναγκαστική συμπεριφορά επιβολής των πεποιθήσεων και ιδεών, υπερβολικά φιλόδοξες ενέργειες και υπερεκτίμηση της δύναμης ή ακραία επιθυμία για έλεγχο και κατάχρηση εξουσίας. Το πιο σημαντικό καρμικό μήνυμα του Δία στον Σκορπιό είναι να σκάψετε βαθιά στην ψυχή σας προκειμένου να κατανοήσετε το ποιοι είστε και να αγωνιστείτε για την εξάλειψη των επίμονων, αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, αλλά επειδή ο Δίας είναι ευεργετικός, αυτή η διέλευση θα μπορούσε απλώς να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε κάποια μεγάλη πρόοδο στη ζωή σας. Όμως προσέξτε μην υπερβάλλετε και αυτό ισχύει για την υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και το τονισμένο εγώ σας. Μπορεί να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, αλλά πάρα πολύ ματαιόδοξοι και περιμένετε πάρα πολλά από τους άλλους, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, έχετε θετικά συναισθήματα και απολαμβάνετε την ευημερία και την καλή σας τύχη, χωρίς να κάνετε τίποτα, διότι οι συνήθεις προκλήσεις και πιέσεις της ζωής φαίνεται να εξαλείφονται. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται από αυτήν τη διέλευση του Δία να πάνε χαμένες, διότι μπορεί να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε μια καλή επένδυση ή μια ερωτική σχέση, ενώ οι προσωπικές σχέσεις σας εμπλουτίζονται με τη θετική σας στάση και την κοινωνικότητά σας και βελτιώνονται.

10 Οκτωβρίου 2017: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κάποια θέματα επιβολής εξουσίας μπορεί να είναι τώρα δυσάρεστα ενώ δημιουργούνται ισχυρός ανταγωνισμός και επιθετική συμπεριφορά, η οποία είναι συγκεκαλυμμένη. Η σεξουαλική έλξη, η ένταση και η ζήλια είναι τώρα έντονα. Υπάρχει ανάγκη να μοιραστούμε τον εαυτό μας και να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη αλλά θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Υπάρχει αδυναμία να εκφράσουμε ή να αποκαλύψουμε την πραγματική προσωπικότητά μας στους άλλους και νιώθουμε την ανάγκη να κρυφτούμε. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, υποφέρουμε από τους φόβους μας ότι κάτι θα γίνει και θα το αλλάξει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε εσωτερική ένταση και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις διαμάχες για την εξουσία και τα έντονα επιχειρήματα που πιθανόν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε οποιαδήποτε συγκρουσιακή κατάσταση με σύνεση. Μην αφήνετε τους άλλους να σας ασκήσουν κριτική. Κρυφές πτυχές μιας κατάστασης έρχονται στο φως ενώ κυριαρχούν κακή χρήση της προσωπικής σας δύναμης και κακός χειρισμός προς ή από τους άλλους. Είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να ασχοληθείτε με κάτι που είναι παλιό σε μια άρρωστη σχέση ή κατάσταση, προβάλλοντας μια βαθιά ριζωμένη, αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι αρνητικές σκέψεις σας, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο, μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία σας. Νιώθετε ότι έχετε τεράστια δύναμη και ότι θα είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αναδύονται τώρα και δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και κρατηθείτε μακριά από τη βία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή οι άλλοι άνθρωποι ενδιαφέρονται να ακούσουν πώς αισθανόμαστε και τι θέλουμε να πούμε. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Κρόνο προκαλεί πάθος στα συναισθήματα αλλά η βιασύνη και η ανυπομονησία μας διαταράσσουν τη συναισθηματική μας αρμονία. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο μπορεί να αποδειχθούν δύσκολες.

 

11 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

11 Οκτωβρίου 2017: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα καταβάλλουμε προσπάθειες ελέγχου, αισθανόμαστε άβολα και υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Η παρεμπόδιση ή η άρνηση των επιθετικών μας ενστίκτων οδηγεί σε απογοήτευση και εσωτερικό θυμό. Υπάρχουν τάσεις για ασθένεια ή τραυματισμό ενώ σε κάποιες δραστηριότητές μας προβάλλεται αντίσταση από τους άλλους. Παρά τις δοκιμασίες όμως, υπάρχει αυτοέλεγχος και ισχυρή ανάγκη για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας τώρα περισσότερο από το συνηθισμένο, καθώς θα είστε διστακτικοί σε οποιοδήποτε είδος δράσης απαιτείται. Τα συναισθήματα ανεπάρκειας και η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι εμφανή τώρα και παρεμποδίζουν τη δράση σας. Αισθάνεστε κάποιου είδους αναστολή και δεν μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας ή να αναλάβετε δράση για να προάγετε θετικά τους στόχους σας, καθώς νιώθετε μπλοκαρισμένοι στο να πάτε μπροστά. Ως αποτέλεσμα, αισθάνεστε αδύναμοι, ανίκανοι να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και αβοήθητοι. Είναι καλύτερο να ελαχιστοποιήσετε την επαφή σας με άτομα που φαίνεται ότι δεν σας κάνουν καλό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία αναζητάμε τη συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, το καλό φαγητό και τη διασκέδαση.

 

12 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη χαρίζει αύξηση της ευαισθητοποίησης και κατανόηση. Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες μας ικανοποιούνται, νιώθουμε άφθονη ζωτικότητα και έχουμε εξωστρέφεια. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή δημιουργούνται δυσκολίες και αποκαλύψεις κάτω από πίεση. Υπάρχει σεξουαλική ένταση, μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα. Νιώθουμε ότι ένα άτομο κυριαρχεί δυσμενώς στη ζωή μας.

 

13 Οκτωβρίου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε υπεύθυνοι, στοχαστικοί και σοβαροί και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας λογικά ενώ δεν ασχολούμαστε με επιφανειακά θέματα. Είμαστε καλοί ακροατές και προσεκτικοί όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας σε μια συνομιλία. Αντί να κάνουμε όνειρα, προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειές μας και λειτουργούμε καλύτερα αν μπορούμε να ορίσουμε το δικό μας ρυθμό. Τώρα είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς και επιμένουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είστε φιλόδοξοι και πρόθυμοι να δείξετε στους άλλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Δεν φοβάστε να μιλήσετε όταν έχετε μια καλή ιδέα. Λόγω του αέρα σας, οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές. Μπορεί να είστε αφηρημένοι κατά καιρούς. Ο ερωτισμός σας διεγείρεται από ένα άτομο που είναι ώριμο, τίμιο, ειλικρινές και υπεύθυνο. Τώρα αντιστέκεστε στις αλλαγές και θέλετε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε. Διστάζετε να αναλάβετε πρωτοβουλία, αλλά αναζητάτε την ασφάλεια και περιμένετε ήσυχα για να δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα. Στις συνομιλίες σας, φαίνεστε πολύ ήρεμοι και δεν είναι εύκολο να σας αλλάξουν τα μυαλά. Σε γενικές γραμμές προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας για να μη σας αποσπάται η προσοχή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

13 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία ξαφνικές αλλαγές διάθεσης, απρόβλεπτη συμπεριφορά και μία εκρηκτική, απροσδόκητη συνάντηση μπορεί να μας ξεσηκώσουν. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για μια προσωπική συνάντηση με την οικογένεια και τους φίλους μας. Καλλιεργούμε και ενθαρρύνουμε την φιλικότητα και την υποστήριξη.

 

14 Οκτωβρίου 2017: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 7 Νοεμβρίου)

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης στον Ζυγό και χαρίζει καλούς τρόπους και ισορροπημένη συμπεριφορά στον κοινωνικό μας περίγυρο και την ερωτική μας σχέση. Είμαστε γοητευτικοί, κομψοί και καλαίσθητοι. Επίσης, ο έντονος ρομαντισμός μας, μας κάνει να επιδιώκουμε τη δέσμευση, τον έρωτα και την αγάπη. Ακόμα κι αν φαινόμαστε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, είμαστε έτοιμοι στο να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση πάρα πολύ σύντομα. Ψάχνουμε για κάποιον με τον οποίο να είμαστε περισσότερο σε αρμονία και ενστικτωδώς το γνωρίζουμε αυτό. Θέλουμε ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Κερδίζουμε τις εντυπώσεις γιατί είμαστε πνευματώδεις, διανοητικά σαφείς και διακριτικοί. Ξέρουμε πότε να κινηθούμε και πότε να κρατήσουμε απόσταση. Έχουμε ρομαντική διάθεση και αναζητάμε από το σύντροφό μας κεριά, μουσική, μεταξωτά σεντόνια και λουλούδια. Θα ανταποκριθούμε στη δύναμη του πνεύματος του άλλου ατόμου και ερωτευόμαστε τους έξυπνους ανθρώπους. Ψάχνουμε για το συνολικό πακέτο και εντυπωσιαζόμαστε με τους καλούς τρόπους. Θαυμάζουμε εκείνους που υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη και απεχθανόμαστε τους κενόδοξους, παράτολμους ή αλαζόνες ανθρώπους. Έχουμε στυλ, ξέρουμε πώς να κάνουμε τους άλλους να αισθανθούν άνετα και αυτό μας κάνει να συνάπτουμε γρήγορα σχέση. Στο κρεβάτι, είμαστε προικισμένοι με μια ρομαντική διάθεση και η καλή εμφάνιση, η ευφυΐα, οι καλοί τρόποι, μας εξιτάρουν. Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι εξαιρετικά φιλική και ρομαντική, αλλά και πολύ απαιτητική. Αναζητάμε μια ρομαντική προσέγγιση στην αναζήτηση του έρωτα και προσπαθούμε να είμαστε όμορφοι. Γινόμαστε επίσης πολύ καλλιτεχνικοί, με μια εκλεπτυσμένη ομορφιά. Η προσέγγισή μας στην αγάπη είναι ρομαντική, αλλά όχι απαραίτητα σταθερή, δεδομένου ότι πολλά εξαρτώνται από την ικανότητα των θαυμαστών μας να εναρμονίζονται με τα ιδανικά μας για την ομορφιά και την ορθή συμπεριφορά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, ευχάριστοι και φιλικοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να κάνετε μια σταθερή σχέση ή μια νέα συνεργασία. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας και κάνετε τα πάντα προκειμένου να έχετε αρμονία. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας με αισθησιακό και ευγενικό τρόπο και προσελκύετε το αντίθετο φύλο με την ευγένεια και τη διπλωματία σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Ζυγό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μας χαρίζει εσωτερική αρμονία και υγιή έκφραση των συναισθημάτων μας ενώ παράλληλα μας προικίζει με θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και καλές αντιδράσεις για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή.

 

15 Οκτωβρίου 2017: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα αμφισβητούμε τους άλλους γιατί είμαστε πραγματικά σίγουροι για τις απόψεις  μας και θέλουμε να επιβεβαιωθούμε μέσω της σύγκρουσης. Θα πρέπει να ελέγχουμε πολύ τα λόγια μας, διαφορετικά θα νιώσουμε εξαντλημένοι από το άγχος. Η έλλειψη λεπτότητας και ευγένειας κάνουν τους άλλους να τραβιούνται μακριά μας. Είμαστε περισσότερο ανυπόμονοι και δεν έχουμε το χρόνο να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν οι άλλοι. Χάνουμε την υπομονή μας, με αποτέλεσμα ξαφνικές εκρήξεις οργής με κάποιο σχόλιο που εναντιώνεται στις απόψεις μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις στις σχέσεις σας. Δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε με ηρεμία με τους άλλους, καθώς έχετε δυσκολία για συμβιβασμό. Οι ευθύνες σας, σας κάνουν να αισθάνεστε περιοριστικά και έχετε την τάση να επιμένετε σε ό, τι λέτε, νομίζοντας ότι είναι σωστό, δηλώνοντας κατηγορηματικά τις δικές σας απόψεις και πηγαίνοντας κόντρα σε οποιαδήποτε αντίθετη στάση, ιδέα ή πεποίθηση. Εκτός από την έλλειψη διατήρησης της επικοινωνιακής αρμονίας, είναι επίσης δύσκολο να σας πιστέψει κανείς. Και ποτέ δεν παραδέχεστε ότι είστε λάθος καθώς προβάλετε την πεποίθηση ότι τα ξέρετε όλα. Προσέξτε γιατί η αγενής συμπεριφορά σας και η έλλειψη διπλωματίας μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

15 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ερμή και τον Δία είναι μια ευνοϊκή ημέρα για δημόσια ομιλία και παρουσίαση καθώς καθίσταται ευκολότερο να μεταδώσουμε τις ιδέες μας στους άλλους ανθρώπους χωρίς να παρεξηγηθούμε. Οι άλλοι δείχνουν ευαισθησία για τα συναισθήματά μας και επικροτούν τις απόψεις μας.

 

16 Οκτωβρίου 2017: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή + /-2 ημέρες)

Τώρα εμβαθύνει η κατανόησή μας, λειτουργούμε με τη λογική, την οργάνωση, τη σαφήνεια και τη σωστή αντίληψη ενώ έχουμε πρακτικές και μεθοδικές ικανότητες που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Ό, τι κάνουμε έχει ένα σκοπό και μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ζωής. Προτιμάμε να εργαζόμαστε ήσυχα και μπορεί να αισθανόμαστε άβολα να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας. Εκφράζουμε τις γνώσεις και τις ιδέες μας με έναν απτό και προσιτό τρόπο. Μπορεί να εμπλακούμε σε κοινωνικές δραστηριότητες ή να αγωνιστούμε για μια ηγετική θέση που συνδέεται με τις φιλοδοξίες μας.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις προτιμάτε τη συντροφιά ατόμων που έχουν παρόμοια ή συμβατή αντίληψη με τη δική σας και των οποίων η στάση δεν είναι αμφισβητήσιμη. Έχετε μεγάλο βάθος κατανόησης και βοηθάτε τώρα τους άλλους. Έχετε συνειδητοποίηση της αξίας σας και γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Δεν εκφράζετε τη γνώμη σας, εκτός αν σας ζητηθεί, και οι απόψεις σας είναι αυθεντικές και ειλικρινείς. Τώρα προτιμάτε να είστε στο περιθώριο και αφήνετε τους άλλους να κερδίσουν την προσοχή. Δεν χρειάζεστε την έγκριση για τις ενέργειές σας γιατί τηρείτε τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς. Αν έχετε μια φιλοδοξία στο μυαλό σας, θα βαδίσετε βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα κάνουμε όνειρα και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ευχάριστη σεξουαλική ένταση και έντονη ανταλλαγή συναισθημάτων.

 

17 Οκτωβρίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 5 Νοεμβρίου)

Με τον Ερμή στον Σκορπιό επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί επίσης να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας, συχνά ως αμυντικό ελιγμό, και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, είστε τώρα πιο μυστικοπαθείς και πιο συγκρατημένοι στην επικοινωνία σας με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε με συγκεκαλυμμένο τρόπο και προβάλετε ένα μυστήριο στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια αποκάλυψη μιας σημαντικής κρυφής πληροφορίας. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα του παρελθόντος, το σεξ και οικονομικά ζητήματα.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

17 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Άρη είμαστε ιδιαίτερα οξύθυμοι καθώς κάτι δυσάρεστο ή κάποιο επίφοβο καθήκον που θα πρέπει να αναλάβουμε μπορεί να μας βάλει σε κακή διάθεση.

 

18 Οκτωβρίου 2017: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μιλάμε μεγαλοπρεπώς και εκφραζόμαστε με ενθουσιασμό και έντιμα. Είμαστε ιδεαλιστές και αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Γινόμαστε ενθουσιώδεις κατά την ανταλλαγή πληροφοριών με τους άλλους και έχουμε δίψα για γνώση. Κάνουμε συναρπαστικές συζητήσεις οι οποίες έχουν ως επίκεντρο τη θρησκεία, την φιλοσοφία, τη νομοθεσία, την εκπαίδευση, τα ταξίδια και τις αξίες. Έχουμε εκφραστικότητα αλλά είμαστε επιρρεπείς στην υπερβολή και τον ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο όμως μπορεί να μας οδηγήσει στην εκπλήρωση μεγάλων έργων. Είμαστε ειλικρινείς και άμεσοι στον τρόπο που επικοινωνούμε και δεν έχουμε λεπτότητα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, βλέπετε το δάσος και αγνοείτε τα δέντρα! Δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες, αλλά βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για διαπραγματεύσεις, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον έλεγχο των πραγμάτων. Πιθανώς να διαπιστώσετε ότι είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους άλλους από ό, τι συνήθως. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να γράφετε ένα βιβλίο ή, αν το έχετε τελειώσει, μπορείτε να ασχοληθείτε με την έκδοση ή να ανακοινώσετε την εργασία σας στον κόσμο. Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις με τους δικηγόρους ή τους καθηγητές ή ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να ανταλλάξουμε τρυφερά συναισθήματα και να νιώσουμε αγάπη, στοργή και αρμονία.

 

19 Οκτωβρίου 2017, ώρα Ελλάδας 10:11 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 26ο 35΄ του Ζυγού (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ενδιαφερόμαστε να έχουμε πιο ισορροπημένες σχέσεις και μας δίνεται η ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας. Αυτό το διάστημα θα επωφεληθούμε από τις σχέσεις μας, γενικά με τους άλλους, και όχι μόνο από τις αισθηματικές. Καλούμαστε να αποδεχθούμε τη μοναδικότητα και τις διαφορές του άλλου προσώπου και επιθυμούμε την αρμονία και την ισορροπία, ενώ οι αντιδράσεις μας προς τους άλλους είναι πιο ήπιες. Μπορούμε τώρα να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλες τις σχέσεις μας, συμπεριλαμβανομένων του γάμου ή των σοβαρών αισθηματικών δεσμών ή των επιχειρηματικών σχέσεων ή των στενών φίλων. Για να προβούμε όμως σε υγιείς σχέσεις είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτογνωσία! Πρώτα θα πρέπει να έχουμε μια σαφή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε σε σχέση με το άλλο άτομο ή μια κοινωνική κατάσταση. Εάν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τους άλλους, όπως συμβαίνει συνήθως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το τι μπορούμε να προσφέρουμε και να λάβουμε. Αυτή είναι μια στιγμή που προσπαθούμε να διορθώσουμε ή να αφήσουμε σχέσεις που δεν μας δίνουν ικανοποίηση. Μαθαίνουμε να είμαστε διπλωμάτες και ευγενικοί με τους άλλους σε δύσκολες καταστάσεις και να συνεργαζόμαστε ομαλά.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον και αναδιοργάνωση στη ζωή σας. Θα είστε πολύ δυναμικοί, απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια φάση που θα κάνετε νέα ξεκινήματα είτε με την ερωτική σας σχέση, είτε με την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις.

19 Οκτωβρίου 2017: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε μια φλογερή ιδιοσυγκρασία και δεν θέλουμε να περιοριζόμαστε, αλλά ούτε θα προσπαθήσουμε να φυλακίσουμε τους άλλους. Η χαλάρωση είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο. Από μια αρνητική άποψη, καταλήγουμε να γίνουμε πεισματάρηδες και εκκεντρικοί. Είναι πιθανό να αισθανθούμε ανήσυχοι, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και ευερεθιστότητα. Οι συναισθηματικές και διανοητικές διαθέσεις μας είναι ακανόνιστες, απρόβλεπτες, δημιουργώντας σύγχυση στις σχέσεις μας και ξαφνικές αλλαγές ή ακόμη και ένταση από τις αντιφατικές δηλώσεις που μόλις κάναμε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε την ανάγκη για ανεξαρτησία και επαναστατείτε για τη διεκδίκηση της ελευθερίας σας προκειμένου να ξεφύγετε από όλους τους περιορισμούς. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως μια μανία ή επαναστατική και αντικοινωνική συμπεριφορά ή ως αντιδραστική έκρηξη ενέργειας. Νιώθετε ανασφαλείς και απογοητευμένοι τόσο με τον κόσμο όσο και με τον εαυτό σας. Μπορεί να είστε υπερευαίσθητοι, αλλά έχετε την τάση να το αρνείστε. Προσέξτε τον τρόπο που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Δεν κάνετε τώρα σωστή αξιολόγηση και έχετε την τάση να επιμένετε στις δικές σας απόψεις. Θα χρειαστεί να μετριάσετε τις υπερβολικές συναισθηματικές απαιτήσεις σας στις σχέσεις σας. Μην επιμένετε στις απόψεις σας να κάνετε ό, τι θέλετε, ειδικά όταν ξέρετε ότι είστε λάθος.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

20 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

20 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Δία μοιραζόμαστε τα συναισθήματά σας μέσω του γραπτού ή προφορικού λόγου και μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια με τους άλλους.

 

21 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας ωθεί να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, κάνοντας όνειρα και βλέποντας εξιδανικευμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Μπορεί να αποκαλύψουμε μια κρυμμένη αλήθεια μέσα από πολυμήχανες ενέργειες και να αναγεννηθούμε πνευματικά.

 

22 Οκτωβρίου 2017: Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 9 Δεκεμβρίου)

Με τον Άρη στον Ζυγό, ο οποίος σε αυτό το ζώδιο είναι σε αδυναμία, έχουμε την ικανότητα να ενεργούμε με αρμονία και έχουμε σκοπό την αποκατάσταση της ισορροπίας. Ενδιαφερόμαστε για την ομορφιά, την καλλιτεχνία, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Έχουμε ένα δυναμισμό και λειτουργούμε καλύτερα όταν αποτελούμε μέρος μιας ομάδας ή μιας συνεργατικής προσπάθειας. Ενεργοποιούμαστε καλύτερα, μέσω της έμπνευσης παρά μέσω της αντίδρασης και προσπαθούμε να αποφύγουμε τις διαμάχες και τη διχόνοια. Μπορεί να αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ του να είμαστε πολύ πιεστικοί, επιθετικοί, συγκρουσιακοί και επίμονοι στο να γίνουν τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο, και να παρακαλάμε, κάνοντας συμβιβασμούς. Αισθανόμαστε απογοητευμένοι όταν δεν μπορούμε να κάνουμε ό, τι θέλουμε, αλλά από την άλλη πλευρά, κάνουμε προσπάθειες να  εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Μπορεί να αισθανόμαστε διστακτικοί στο να ενεργήσουμε με έναν δυναμικό τρόπο, αν δεν έχουμε την υποστήριξη και την έγκριση των άλλων ανθρώπων. Η σεξουαλικότητά μας ξεκινά από το μυαλό και ψάχνουμε για μια σχέση που μας προσφέρει αρμονία. Τώρα είμαστε σε θέση να ξεκλειδώσουμε το σεξουαλικό πάθος του συντρόφου μας. Ο ρομαντισμός και ο έρωτας είναι σημαντικά για μας, προκειμένου να έλθουμε σε σεξουαλική επαφή με κάποιο άτομο και έχουμε την επιθυμία να ευχαριστήσουμε το σύντροφό μας. Τα πρότυπά μας είναι υψηλά και απομακρυνόμαστε από τους αγενείς και εκφοβιστικούς ανθρώπους. Υπάρχει μια ισχυρή έλξη για το αντίθετο φύλο αλλά μπορεί και να δημιουργηθεί αστάθεια στις ερωτικές σχέσεις.

Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Θα ρισκάρετε στον έρωτα και θα κάνετε τα πάντα, προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Αναζητάτε να προβληθείτε και είστε ανταγωνιστικοί με τους άλλους, αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

22 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη μας χαρίζει θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και γρήγορες αντιδράσεις.

 

23 Οκτωβρίου 2017: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 22 Νοεμβρίου)

Τώρα έχουμε πολλά και έντονα συναισθήματα αλλά στους άλλους δείχνουμε μια ψυχρότητα και παγερότητα σαν να μην νοιαζόμαστε για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό μας. Φοβόμαστε να μην πληγωθούμε γιατί μπορεί να γίνουμε φοβερά εκδικητικοί. Είμαστε πολύ αινιγματικοί, όμως ξέρουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε και κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας, επιβλητικοί, απαιτητικοί και θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα αλλά όχι τόσο από περιέργεια αλλά για να προφυλαχτούμε από εκείνα τα άτομα που μπορεί να μας πληγώσουν. Έχουμε ακόρεστη επιθυμία για τη γνώση και σε επικίνδυνες καταστάσεις και ξαφνικές κρίσεις παραμένουμε πολύ αποφασιστικοί. Τώρα γινόμαστε περισσότερο εργασιομανείς.

23 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη η έκφραση των προσωπικών αναγκών μας είναι αποδεκτές από τους άλλους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα έχουμε την επιθυμία να ξεφύγουμε από το περιβάλλον μας με κάθε τρόπο και δεν έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

24 Οκτωβρίου 2017: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή φαντασία και ακριβής διαισθητική σκέψη. Εκτιμάμε τα λεπτά πράγματα της ζωής και ενισχύεται η καλλιτεχνική ευαισθησία. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στη μουσική και την ποίηση ενώ κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας έχουν πολύ μεγάλη επιρροή στο μυαλό μας. Γενικότερα, αυτή η όψη προσθέτει ευφάνταστες, ιδεαλιστικές, διαισθητικές και πνευματικές ιδιότητες στην ψυχική μας διάθεση. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε έντονη διόραση και έμπνευση μιλώντας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, η φαντασία σας είναι πιθανό να είναι πολύ ενεργητική τώρα και θα έχετε μοναδικές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για κάποιους από σας, αυτή είναι μια περίοδος έντονης διανοητικής και ψυχικής ευαισθησίας, αφού το μυαλό σας είναι έντονα διαισθητικό. Είστε σε θέση να μιλήσετε γι’ αυτό που αισθάνεστε, δίνοντας στους άλλους να κατανοήσουν τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε πολύ αποτελεσματικά. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη δημιουργικότητα που αφορά την ποίηση και τη μουσική, αλλά όχι για σοβαρά ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση, λογική και πειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ουρανό οδηγεί σε ορθολογιστική αντιμετώπιση των παρορμήσεων και των συναισθημάτων. Είναι σχετικά εύκολο να πειθαρχήσουμε στους κανόνες και να δουλέψουμε σκληρά σήμερα.

 

25 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

25 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη παίρνουμε επικίνδυνα ρίσκα και μπορεί να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις η να συμμετέχουμε σε δύσκολες περιστάσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Δία μας δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθούμε και να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και τους ορίζοντές μας.

 

26 Οκτωβρίου 2017: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμησή μας για επέκταση είναι τώρα μεγάλη και επιδιώκουμε την ανάπτυξη. Έχουμε συνείδηση ​​των ηθικών ή θρησκευτικών αξιών και την επιθυμία να ταξιδέψουμε και να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας. Μας διακατέχει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη και έχουμε την προθυμία να πάρουμε ρίσκα. Έχουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, πράγμα το οποίο όμως μας οδηγεί σε υπερβολές. Επειδή έχουμε την τάση να υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας, μπορεί να υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να προσφέρουμε.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, πρόκειται να περάσετε μέρες αισιοδοξίας και χαράς, αυξημένης φιλοδοξίας και θετικής προοπτικής στη ζωή. Θα πρέπει όμως να προσέξετε την τάση σας προς την υπερβολή και την υπερβολική αισιοδοξία, γιατί μπορεί να προσπαθήσετε να αναλάβετε να φέρετε εις πέρας περισσότερα από όσα μπορείτε. Αυτές είναι εξαιρετικές ημέρες για να κάνετε καλή εντύπωση στους ανωτέρους σας ή να ζητήσετε αύξηση. Αυτή η όψη δείχνει μερικές φορές προαγωγή ή επαγγελματική εξέλιξη. Οικονομικά, ευνοείστε στο να κάνετε μια επένδυση, αρκεί να μην υπερβάλετε. Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους και να τους υποστηρίξετε. Τώρα γίνεστε περισσότερο δίκαιοι και ειλικρινείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα οι συνομιλίες μας γίνονται πιο συναισθηματικές και έχουμε ευαισθησία στον τρόπο που μιλάμε και ισχυρή διαίσθηση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Πλούτωνα επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από κάποιον ή κάτι που δημιουργεί εμπόδια στην εξέλιξή μας, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό για τη ζωή μας.

 

27 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

27 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη μας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες για να δραστηριοποιηθούμε για ένα στόχο μας.

 

28 Οκτωβρίου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα, διατηρώντας τα στη μνήμη μας. Το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και συνεπάγονται μια νέα αντίληψη των πραγμάτων.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Είστε αρκετά αποτελεσματικοί στις σκέψεις σας και άνετοι στην επικοινωνία, έτσι μπορείτε να κυριαρχήσετε λεκτικά σε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε άνετα τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τώρα τα πιο αόριστα και ασαφή θέματα αλλά και να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, αναμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς, όπως είστε κι εσείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Οκτωβρίου 2017: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή επιθυμία για να βιώσουμε το συναίσθημα μέσα από τη σεξουαλική πράξη στη σχέση μας. Κυριαρχεί η κτητικότητα και η ζήλια καθώς επίσης και έντονη σεξουαλική ένταση. Τα συναισθήματα είναι τώρα μυστικά και δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις. Διακατεχόμαστε από άστατες επιθυμίες και μεταβαλλόμενες προτιμήσεις, έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας ή τους γύρω μας. Είναι ίσως καλύτερα να περιμένουμε προτού δεσμευτούμε σε κάτι ή με κάποιο άτομο που ποθούμε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, θα παρατηρήσετε ότι η ένταση των συναισθημάτων σας στην ερωτική σας ζωή θα αυξηθεί. Στη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα κτητικότητας και ζήλιας ή συναισθηματική χειραγώγηση ή ακόμα και εκβιασμό. Θέματα εξουσίας και ελέγχου σας απασχολούν έντονα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθανθείτε περίεργες ερωτικές δονήσεις για κάποιο άτομο που σας φαίνεται πολύ γοητευτικός και ενδιαφέρον, για άγνωστους όμως λόγους. Εάν ξεκινάτε μια νέα σχέση τώρα, να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να είναι μια «μοιραία έλξη» που μπορεί να τελειώσει άσχημα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο δημιουργεί εντάσεις και συναισθηματική ανισορροπία. Εσωτερικές συγκρούσεις οδηγούν σε ενστικτώδεις αντιδράσεις και ασαφή συμπεριφορά.

 

29 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό μας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια και ενθουσιασμό και ίσως έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο ή μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ένας παλιός φίλος. Είναι πιθανό να στερούμαστε υπομονής και επιμονής, αλλά για λίγο. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί συναισθηματική πίεση και δεν θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα σε κανέναν! Επίσης, κάνουμε προσπάθεια να καταλάβουμε τους γύρω μας.

 

30 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

30 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία είμαστε γενναιόδωροι και οι άλλοι αντιδρούν θετικά απέναντί μας με τη χορήγηση ευκαιριών για ένα καλύτερο μέλλον. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 

31 Οκτωβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ερμή η ικανότητά μας να κρατάμε μυστικά τα συναισθήματά μας είναι μια στρατηγική η οποία αποδεικνύεται επιτυχημένη. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργούνται εντάσεις, δυσαρέσκειες και εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν τις προσδοκίες μας από τους άλλους και την καριέρα μας, οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι