Quantcast
22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Φεβρουάριο 2023.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 101

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

1 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή μας σε απατηλά όνειρα και σύγχυση, αβεβαιότητα για το μέλλον και μπερδεμένες καταστάσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις εργασίες σχετικά με πρακτικά θέματα και τις σχέσεις με τα αφεντικά μας και τις αρχές.

 

2 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θέτουμε λογικούς και όχι ανέφικτους στόχους και μπορούμε να τους ακολουθήσουμε. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη μας ωθεί στο να εκφράσουμε συναισθήματα αγάπης και έχουμε ειλικρίνεια και τρυφερότητα στη συναισθηματική μας έκφραση.

 

3 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα συνδράμει θετικά στο να ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές ανάγκες μας για ανεξαρτησία και ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης μας γίνεται αποδεκτός από τους άλλους. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή τα θετικά αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τα λόγια που θα πούμε. Οι στόχοι μας μπορούν να επιτευχθούν αν προσέξουμε τις σκέψεις και τα λόγια μας, μέχρι να αποκατασταθεί η ισορροπία.

 

4 Φεβρουαρίου 2023: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να ακολουθήσουμε το κοινωνικό κατεστημένο. Οι φιλοδοξίες μας μπορεί να επιτευχθούν, αλλά εις βάρος της πραγματικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας μας. Μπορεί να έχουμε από τη μια πλευρά πολύ συμβατική συμπεριφορά, αλλά από την άλλη να γινόμαστε ξαφνικά επαναστατικοί και αντικομφορμιστές. Η μη συμμόρφωση και η άρνησή μας να ακολουθήσουμε τα δεδομένα κοινωνικά πρότυπα μπορεί να επηρεάσει την υλοποίηση των στόχων μας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να πάμε μπροστά. Ερχόμαστε σε σύγκρουση με τους άλλους και αμφισβητούμε το status quo.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος ανατροπών και εκπλήξεων. Τα σχέδιά σας δεν πηγαίνουν όπως αναμενόταν και ίσως να αναγκαστείτε να προβείτε σε αλλαγές λόγω των περιστάσεων ή κάποιων γεγονότων που δεν είχατε λάβει πλήρως υπόψη. Οι ανώτεροί σας ή ένας άντρας στη ζωή σας μπορεί να φαίνεται να ενεργούν παράλογα ή έχοντας ασταθή συμπεριφορά. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο που είναι εντελώς αντίθετο από το συνηθισμένο τύπο σας, είτε φίλο, είτε εραστή/ερωμένη. Ή ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στις σχέσεις σας. Είναι επίσης πιθανό να αποφασίσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα πρέπει να προσέξετε τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

4 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργούνται δυσκολίες και αποκαλύψεις κάτω από πίεση. Υπάρχει σεξουαλική ένταση, μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα. Νιώθουμε ότι ένα άτομο κυριαρχεί δυσμενώς στη ζωή μας.

 

5 Φεβρουαρίου 2023, ώρα Ελλάδας 8:28 μ.μ.: Πανσέληνος στις 16ο 40΄ του Λέοντα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Ο Λέων είναι ένα σταθερό ζώδιο, γνωστό για την προσπάθειά του να αποδώσει καρπούς, την επιμονή του και τη γενναιοδωρία του. Ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς και είναι παρορμητικός και ενθουσιώδης. Αυτή η Πανσέληνος αναδύει τις φιλοδοξίες, την ισχυρή βούληση, την εξωστρέφεια, την ακτινοβολία, την αυτοπεποίθηση, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα, τα παιχνίδια, τα χόμπι. Τονίζει τα έντονα συναισθήματα και τις ερωτικές μας επιθυμίες, μας καλεί να θέσουμε την προσωπική μας σφραγίδα σε ό, τι κάνουμε, να βιώσουμε τη συγκίνηση ενός ερωτικού ειδυλλίου, να εκφραστούμε με την καρδιά μας ή να παίξουμε με τα παιδιά.

Αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί τη μεγάλη φιλοδοξία, τη δύναμη της αγάπης, του πάθους και της απόλαυσης. Μπορεί να νιώσουμε έμπνευση και να αισθανθούμε ελεύθεροι. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση, να γίνουμε περισσότερο κοινωνικοί και να βοηθήσουμε τους άλλους. Αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση αλλά και λαχταράμε την έγκριση και την αναγνώριση. Κυνηγάμε τα φώτα της δημοσιότητας ή θέσεις ηγεσίας. Υπάρχει μια συναισθηματική ανάγκη να λάμψουμε και να λάβουμε τον έπαινο από τους άλλους.

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

5 Φεβρουαρίου 2023: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα το έντονο ερωτικό πάθος και ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι σεξουαλικές ορμές είναι στο αποκορύφωμά τους και επιδιώκουμε τον αισθησιασμό. Πιθανά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της έντονης σεξουαλικής ζωής και του ανεξέλεγκτου πάθους που μπορεί να οδηγήσουν σε απιστία. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη φινέτσας και μια κάπως επιθετική προσέγγιση στον έρωτα. Υπάρχουν δυσκολίες εξαιτίας του υπερβολικού δυναμισμού με τους συνεργάτες μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη προσοχή στα συναισθήματα των άλλων και τη σεξουαλική δραστηριότητα. Υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σας για συναισθηματική ικανοποίηση και την ανάγκη σας να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να καταλήξετε σε ένα δίκαιο συμβιβασμό αυτήν τη στιγμή. Μη γίνεστε μικροπρεπείς και αποφύγετε τις διαμάχες στη σχέση σας. Η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να εμπλακείτε σε μια σεξουαλική σχέση, καθώς το πάθος σας θα είναι αυξημένο. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός σηματοδοτεί την έναρξη μιας σχέσης «αγάπης - μίσους». Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παρίστασθε τείνουν να είναι κάπως … θορυβώδεις και εκτός ελέγχου. Μερικές φορές θα μπορούσατε ακόμη να συναντήσετε και βία. Αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος για τους καλλιτέχνες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

6 Φεβρουαρίου 2023: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δεν αντιμετωπίζουμε καμία δυσκολία για να διεγείρουμε το μυαλό των άλλων να ακολουθήσουν τις αποφάσεις και τις ιδέες μας. Η δημιουργική μας ικανότητα μπορεί να εκφράζεται μέσα από την τέχνη, τη μουσική και το γράψιμο. Στην κοινωνική ζωή μας ικανοποιούμε την ανάγκη μας για μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Κερδίζουμε εύκολα την προσοχή του ακροατηρίου μας, καθώς είμαστε πειστικοί και μπορούμε να συντονιστούμε με τις ιδέες των άλλων. Είμαστε αισιόδοξοι και ανταποκρινόμαστε στις αδικίες, κάνοντας οτιδήποτε για να διορθώσουμε τα πράγματα.

Καρκίνοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, έχετε ισχυρή έμπνευση και φαντασία οι οποίες είναι επωφελείς τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Μπορείτε να προσφέρετε λύσεις στα προβλήματα των άλλων, είστε σε θέση να διερευνήσετε κάτω από την επιφάνεια των φαινομένων και έχετε τώρα εξαιρετική ανοχή απέναντι των άλλων. Έχετε ένα ταλέντο για τον επηρεασμό της σκέψης τους, λόγω του έξυπνου χειρισμού των λόγων σας και λόγω της κατανόησης των κινήτρων τους. Έχετε αυξημένη διαίσθηση και τηλεπάθεια, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά στην καθημερινή σας ζωή. Η ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση και ευαισθητοποίηση καθώς και η συμπόνια σας, σας ωθούν να συνεισφέρετε με τις συμβουλές σας στα προβλήματα των άλλων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

6 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

6 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο μας συγκρατεί συναισθηματικά και τονίζει την αναγκαιότητα να μάθουμε να βασιζόμαστε στον εαυτό μας και όχι στους άλλους.

 

7 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη μας προξενεί συναισθηματική αναταραχή και νιώθουμε απογοητευμένοι από τη ζωή. Νιώθουμε προσβεβλημένοι και θέλουμε να επιβληθούμε σε όσους βρίσκονται γύρω μας. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με συγκρούσεις εξαιτίας του εγωκεντρισμού μας και της έλλειψης υπομονής.

 

8 Φεβρουαρίου 2023: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις και την ικανότητα να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους άλλους, αφού τώρα γινόμαστε τίμιοι και ειλικρινείς. Έχουμε ένα ευρύ κύκλο φίλων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κοντά μας στα προβλήματά μας. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και εκφραστικοί και συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η δυνατότητά μας να νιώθουμε ελεύθεροι οδηγεί τη ζωή μας στην ανάπτυξη και στο να σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα. Τώρα μας έλκει το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο και το ανεξάρτητο. Ξέρουμε πώς να πάρουμε αυτό που θέλουμε, καθώς είμαστε ζωντανοί και έχουμε ανοιχτό μυαλό για τα πάντα.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, ψάχνετε για αλλαγή στη συναισθηματική σας ζωή αλλάζοντας το μοτίβο της συμπεριφοράς σας. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά και το ρομαντισμό με τον αγαπημένο σας. Κάνετε τα πάντα για να είναι η σχέση σας ενδιαφέρουσα και καθόλου ανιαρή ή πληκτική. Είστε τώρα περισσότερο ανθρωπιστές και έχετε κοινωνική ευαισθησία, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε ικανοποιητικές σχέσεις με τους άλλους, καθώς είστε ανεκτικοί. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε θα προσελκύσει ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Η διπλωματία και η ειλικρίνειά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση των διαφορών σας με τους γύρω σας. Θέλετε τώρα να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μπερδεμένα συναισθήματα δημιουργούν αβεβαιότητα στον κοινωνικό μας περίγυρο. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε στους άλλους.

 

9 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

9 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα ανοίγουν οι γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους και μπορούμε, χωρίς καν να προσπαθήσουμε, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

 

10 Φεβρουαρίου 2023: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε βάθος σκέψης και συγκέντρωση. Είμαστε σοβαροί και αποφασιστικοί και έχουμε πνευματική δύναμη και βάθος αντίληψης. Ψάχνουμε για τα κρυμμένα νοήματα, επιθυμώντας να αποκαλύψουμε πλήρως τα κίνητρα των ατόμων. Γοητευόμαστε με όλα αυτά που είναι κρυμμένα, ταμπού ή μυστικά αλλά είμαστε προκλητικοί στις επικοινωνίες μας και σαρκαστικοί, όντας αποφασισμένοι να βρούμε τις κρυμμένες απαντήσεις με τη δύναμη του μυαλού μας. Έχουμε ένα στρατηγικό τρόπο σκέψης και είμαστε πολύ έξυπνοι και πονηροί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την ικανότητα να συγκεντρώνεστε, αλλά μπορεί να είστε επιρρεπείς σε εμμονές και φοβίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για έρευνα επειδή έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων και να αποσαφηνίσετε κάθε μυστήριο. Νιώθετε τώρα την ανάγκη να κρατήσετε κάποια μυστικά, τα οποία αν τα ανακοινώσετε θα έχουν σοβαρές συνέπειες. Η επιθυμία σας να κρατήσετε τις σκέψεις σας μέσα σας μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας, σε σημείο να έχετε εμμονή, καχυποψία και δυσπιστία. Η πλύση εγκεφάλου ή οι διαμάχες για την εξουσία θα είναι έντονες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ψάχνουμε για ευκαιρίες να επεκταθούμε και διεκδικούμε με απαιτητικό τρόπο την ελευθερία μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη μας χαρίζει θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και γρήγορες αντιδράσεις.

 

11 Φεβρουαρίου 2023: Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 2 Μαρτίου)

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε περισσότερο διανοητικοί και προσανατολισμένοι προς τη λογική και αντικειμενική σκέψη. Ο Ερμής είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο του Αέρα, το οποίο σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι γρήγορη και εύκολη. Στον Υδροχόο, ο Ερμής έχει μια σταθερή εστίαση, είμαστε συντονισμένοι με μακρινές συχνότητες, οι ιδέες μας είναι εξαιρετικά πρωτότυπες ή μπροστά από την εποχή τους. Μένουμε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε συζήτηση και έχουμε το χάρισμα της ανάγνωσης του μυαλού των άλλων. Οι ιδέες μας έχουν το σήμα της ατομικότητας, ακόμη και εκκεντρικότητα, και έχουμε επίγνωση του παλμού της ομάδας. Η σκέψη μας είναι προοδευτική και αμφισβητούμε το status quo. Είμαστε πιστοί στις απόψεις μας και λέμε πάντα «την αλήθεια».

Επειδή οι σκέψεις μας δεν κατευθύνονται από τα συναισθήματα, μπορούμε να παρουσιάσουμε τις διάφορες πλευρές ενός θέματος και να παίξουμε «το δικηγόρο του Διαβόλου», όταν είναι απαραίτητο. Οι ιδέες μας έρχονται εντελώς απροσδόκητα και μπορεί να είναι τολμηρές, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα είναι αρεστές στους άλλους. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί όμως να εγκλωβιστούμε στις δικές μας σκέψεις και να απορρίπτουμε τις άλλες απόψεις. Μας ενδιαφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία. Γινόμαστε στοχαστές με μυαλό που είναι ιδιοφυία!

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι έχετε ευθύτητα και αμεσότητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε και σαγηνεύετε το αντίθετο φύλο με την εξυπνάδα, την ευγλωττία σας και τις καινοτόμες ιδέες σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και ο αυθορμητισμός σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο αφού είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Θα υπάρξει ξαφνική επικοινωνία και συμμετέχετε σε απρόβλεπτες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

11 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο άνθρωποι ώριμοι και έμπειροι από το οικείο περιβάλλον μας μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να ανακουφιστούμε από τα προβλήματά μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα δεν είναι η καλύτερη ημέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ενώ η συναισθηματική προσκόλληση και η εμμονή μπορεί να θολώσουν την αντίληψή μας.
 

13 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο υπάρχει αρνητικότητα, επαναστατικότητα και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας ή τις αρχές μπορεί να είναι τεταμένες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μας ωθεί να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, κάνοντας όνειρα και βλέποντας εξιδανικευμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

 

14 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

14 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή και τρίγωνο με τον Δία είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές. Έχουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν θετικά στη ζωή μας.

 

15 Φεβρουαρίου 2023: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε πολύ ρομαντικοί και ζούμε στο όνειρο και την φαντασία. Είμαστε ευαίσθητοι και δημιουργικοί αλλά δεν έχουμε πρακτικότητα όσον αφορά την αγάπη και τα χρήματα. Θέλουμε να δώσουμε στις στενές προσωπικές μας σχέσεις, έτοιμοι να κάνουμε θυσίες για όποιον αγαπάμε. Είμαστε συναισθηματικοί και συμπονετικοί και συγκινούμαστε εύκολα από την ευγένεια των άλλων, τη μουσική, την ποίηση και τον χορό. Συγχωρούμε εύκολα γι’ αυτό μπορούμε να προσελκύσουμε ανθρώπους που μας εκμεταλλεύονται. Αντιπαθούμε την αγενή και χονδροειδή συμπεριφορά και εκπέμπουμε μια αιθέρια και μυστηριώδη γοητεία που είναι διακριτικά δελεαστική και πολύ ελκυστική.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ πρακτικοί ούτε και θα βλέπετε ξεκάθαρα τις προθέσεις του συντρόφου σας ή ζητήματα οικονομικά, έτσι δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, επειδή αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε είναι μια ψευδαίσθηση. Είστε ιδεαλιστές όσον αφορά τις σχέσεις σας και κατά συνέπεια, διατρέχετε τον κίνδυνο της απογοήτευσης αργότερα, όταν θα δείτε τελικά τους άλλους όπως είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας και να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε. Το ίδιο ισχύει και για τις αγορές σας, όπου μπορεί να αγοράσετε κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πραγματικά θέλετε να πάρετε. Υπάρχει επίσης μια τάση στην ονειροπόληση και μερικές φορές, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασάφεια κάποιων καταστάσεων, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Ευνοείστε στη καλλιτεχνική και μουσική έμπνευση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μας κάνει ευέξαπτους και δεν λαμβάνουμε υπόψη μας τις συνέπειες των πράξεών μας καθώς τώρα έχουμε σύγχυση και αυταπάτες.

 

16 Φεβρουαρίου 2023: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα προσπαθούμε να ελέγξουμε τη ζωή των ατόμων που είναι γύρω μας. Κυριαρχεί ο ορθολογισμός και υπάρχει θετική τάση ως προς σταθερά επιτεύγματα. Έχουμε επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις αρχές. Η επιμονή, η υπομονή, η συγκέντρωση και οι ορθές κινήσεις σε ό, τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε φέρνουν επιτυχία στην άρση των περιορισμών.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, τα καθήκοντα και οι ευθύνες σας τονίζονται αυτές τις ημέρες. Κάποια οικογενειακά θέματα ή οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και θα είναι κάπως βαριά για σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο κουρασμένοι από το συνηθισμένο. Μπορεί να είναι μια χρονική περίοδος σοβαρών δεσμεύσεων, όπου ξεκινάτε ένα νέο έργο που έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες για το μέλλον σας. Θα υπάρξει πρόοδος ή προώθηση, αλλά μπορεί να έχετε αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά σας ή ανασφάλειες για το μέλλον. Μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε χάσει την επαφή με τους άλλους, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την απομόνωσή σας. Αυτό ίσως οφείλεται στην επιδίωξη των φιλοδοξιών σας, αλλά και λόγω του ότι επιθυμείτε να είστε μόνοι. Όσο πιο αποστασιοποιημένοι γίνεστε, τόσο λιγότερο θα είστε αρεστοί στους άλλους ανθρώπους και υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσετε να αισθάνεστε αποξενωμένοι από όλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

16 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τη ζωή και την καριέρα μας. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να θέσουμε υγιή όρια στις σχέσεις μας με τους άλλους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία ό, τι φαίνεται είναι πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό.

 

17 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έχουμε τη διαίσθηση και τη διόραση να αλλάξουμε τις συνθήκες της ζωής μας και να αντιληφθούμε το ψέμα και την αλήθεια. Αισθανόμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας απολαμβάνοντας τα απρόβλεπτα και ενθουσιώδη συμβάντα στη ζωή μας.

 

18 Φεβρουαρίου 2023: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει μια γενική αίσθηση ευημερίας που προέρχεται από το γεγονός ότι είμαστε αισιόδοξοι και δεν επιτρέπουμε στα προβλήματά μας να μας αποθαρρύνουν. Το μυαλό μας είναι σε κατάσταση ηρεμίας, έχουμε δίψα για γνώση και μια τρομερή ικανότητα συλλογισμού και καλής κρίσης. Μπορούμε να μιλάμε και να γράφουμε πειστικά. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και η γνώση είναι ένα όπλο στα χέρια μας, αφού είμαστε γρήγοροι να απαντήσουμε. Έχουμε την επιθυμία για γνώση και την αναζήτηση της αλήθειας και επιτρέπουμε στους γύρω μας την ελευθερία λόγου και έκφρασης. Γινόμαστε εγκάρδιοι, πρόσχαροι και ενθουσιώδεις όταν μιλάμε, και ως εκ τούτου πολύ συμπαθείς.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, έχετε ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης και έμπνευσης που σας παρέχει ιδέες για την εκπλήρωση των δημιουργικών δυνατοτήτων σας. Έχετε μια αισιόδοξη και χαρούμενη άποψη για τη ζωή, καθώς και την πίστη στην ικανότητά σας ότι θα πετύχετε. Είστε επιεικείς και μερικές φορές πομπώδεις στα λόγια σας, αλλά δεν επικρίνετε τους άλλους. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με ελάχιστη προσπάθεια και τώρα μπορεί να κληθείτε να δώσετε συμβουλές σε κάποια άτομα. Κερδίζετε την εκτίμηση προσώπων σε υψηλές θέσεις και ίσως σας αναθέσουν τη διεκπεραίωση ενός έργου. Βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας στους ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι είναι εντυπωσιασμένοι με τις ιδέες σας.

18 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

18 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία είναι μια τυχερή ημέρα για την ενίσχυση των συναισθηματικών δεσμών με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έχουμε προσωπικό μαγνητισμό και λαμβάνουμε ό, τι επιθυμούμε. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να αποκαλύψουμε μια κρυμμένη αλήθεια μέσα από πολυμήχανες ενέργειες και να αναγεννηθούμε πνευματικά.

 

19 Φεβρουαρίου 2023: Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή ως 20 Μαρτίου)

Τώρα γινόμαστε πιο ευαίσθητοι, ανθρωπιστές και μπορούμε να στηρίξουμε τους άλλους σε μια δύσκολη στιγμή. Έχουμε μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και συμπόνια με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους άλλους. Μπορούμε να βρούμε διέξοδο από ό, τι νομίζουμε ότι μας πνίγει. Έχουμε πολλή αγάπη μέσα μας, αλλά τη δείχνουμε μόνο σε αυτούς που κρίνουμε ότι την αξίζουν. Μας αρέσει να φαντασιωνόμαστε για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να μένουμε μόνοι για να ηρεμούμε. Τώρα δεν εκφραζόμαστε εύκολα και δεν λέμε τι πραγματικά σκεφτόμαστε.

19 Φεβρουαρίου 2023: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και να αποκομίσουμε συναισθηματικά οφέλη από τις προσωπικές μας επαφές. Αναζητάμε τώρα τη δημιουργική έκφραση του πάθους μας και πώς να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Ξέρουμε πώς να σταθούμε στα πόδια μας και να αγαπάμε παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε ειλικρινείς και υπάρχει επιτυχία στις επενδύσεις, την ασφάλιση και τις πωλήσεις. Οι πωλήσεις θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, επειδή ενθαρρύνουμε τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν μας. Έχουμε κατανόηση, συμπάθεια και είμαστε δυναμικοί ώστε να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για το καλό τους.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα στην αγάπη, κι αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία. Νιώθετε τώρα ότι υπάρχει μια μοιραία ποιότητα στην ερωτική σας ζωή που αψηφά κάθε λογική. Αισθάνεστε μια εσωτερική ισορροπία και τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι κυριαρχούν και καθοδηγούν την ερωτική σας ζωή. Η κατανόηση σας δίνει δύναμη στην αγάπη. Η σχέση σας έχει τώρα υψηλή προτεραιότητα, κι αν είστε μόνοι, είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι κάποιον/α που θα σας σταθεί καθώς η σχέση ωριμάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, να έχετε συμβατά ενδιαφέροντα, καλή σεξουαλική ζωή και κοινή κατεύθυνση ζωής.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ουρανό οι εναλλαγές της διάθεσής μας μπορεί να μας δημιουργήσουν πίεση και νοητική υπερδιέγερση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη είναι μια καλή ημέρα για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια ή οποιαδήποτε προσπάθεια απαιτεί πολλή ενέργεια καθώς έχουμε ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

 

20 Φεβρουαρίου 2023, ώρα Ελλάδας 9:05 π.μ.: Νέα Σελήνη στην 1ο 22΄ των Ιχθύων (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μας μιλά για την κατανόηση και τη συμπόνια. Διαλύει τα εμπόδια που χωρίζουν τους ανθρώπους και τα έθνη, δείχνοντας αληθινή κατανόηση και ευγένεια προς τον άλλον και τον εαυτό μας. Αυτό δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αλλά απίστευτη εσωτερική δύναμη, πίστη και θάρρος. Ποια είναι αυτά τα εμπόδια; Είναι οι πεποιθήσεις, οι άμυνες που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή οι οποίες δημιουργούν μια απόσταση από τους άλλους ανθρώπους και τον εαυτό μας. Κρίνουμε πάρα πολύ αυστηρά υπό το φόβο της απόρριψης, πράγμα το οποίο μπλοκάρει την αλήθεια, τόσο από τους εαυτούς μας όσο και από τους άλλους.

Με αυτή τη Νέα Σελήνη, αισθανόμαστε πιο ευάλωτοι με τους άλλους και καλούμαστε να αφαιρέσουμε μερικά από αυτά τα εμπόδια για να βρούμε την εσωτερική μας αλήθεια, να σκεφτούμε, να διαλογιστούμε ή απλά να κάνουμε νέα όνειρα. Αποκαλύπτουμε έναν πιο αυθόρμητο και αληθινό εαυτό. Είμαστε πιο αυθεντικοί και συντονιζόμαστε με τον υποσυνείδητο εαυτό μας. Είναι μια καλή στιγμή για να συγχωρήσουμε τους άλλους που μας έχουν αδικήσει, να ζητήσουμε συγχώρεση από τους άλλους ή να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας για τα λάθη του παρελθόντος. Έχουμε υψηλότερα ιδανικά, όνειρα και εμπνεύσεις. Αφήνουμε ελεύθερες τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας, επιθυμούμε να αυξήσουμε την πνευματική γνώση μας και πιστεύουμε σε μια ανώτερη δύναμη, ψάχνοντας να βρούμε το σωστό πνευματικό μονοπάτι. Αυτή τη στιγμή ίσως μπορέσουμε να καταλήξουμε σε μια συνειδητοποίηση ότι όλα έχουν ένα σκοπό, ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας και ότι υπάρχει μια τέλεια τάξη στο σύμπαν. Είμαστε όλοι μέρος της εξέλιξης του σύμπαντος.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον και αναδιοργάνωση στη ζωή σας. Θα είστε πολύ δυναμικοί, απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια φάση που θα κάνετε νέα ξεκινήματα είτε με την ερωτική σας σχέση, είτε με την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις.

20 Φεβρουαρίου 2023: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 17 Μαρτίου)

Με την Αφροδίτη στον Κριό, έχουμε σφοδρή επιθυμία για ζωή, επιδιώκουμε την ανεξαρτησία μας και γινόμαστε θερμοί στα συναισθήματα και ενθουσιώδεις. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα με την προοπτική μιας νέας αγάπης. Όμως, η παρορμητικότητά μας μπορεί να γίνει πρόβλημα μερικές φορές γιατί χάνουμε το ενδιαφέρον μας εξίσου γρήγορα. Τώρα προτιμούμε κάποιου είδους ένταση στη σχέση. Δεν αντέχουμε έναν παθητικό ερωτικό σύντροφο ή κάποιον που μας βάζει σε ρουτίνα. Θέλουμε να κερδίσουμε το θαυμασμό, λόγω της ανεξαρτησίας, της αυτοπεποίθησης και της ζωτικότητάς μας. Φαινόμαστε δυναμικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί. Αυτό που μας κάνει ακαταμάχητους είναι ότι δεν μιλάμε γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αλλά το κάνουμε δίχως δεύτερη σκέψη.

Θέλουμε οι άνθρωποι να είναι πραγματικοί και όχι να παίζουν παιχνίδια, να είναι άμεσοι και να μην λένε πράγματα που δεν τα εννοούν. Θέλουμε εμείς να καθοδηγούμε τη σχέση και ποθούμε το δυναμισμό σε ένα σύντροφο και το σεξουαλικό πάθος. Δεν θέλουμε να αναλύουμε τη σχέση ή να διαβάζουμε το μυαλό του συντρόφου μας αλλά ζούμε τον έρωτα! Αυτό μας δίνει ζωή και θαυμάζουμε τους ισχυρούς, ανεξάρτητους τύπους που δεν έχουν αυτολύπηση η ανασφάλεια. Η ειλικρίνειά μας, μας κάνει αξιόπιστους, δεδομένου ότι οι άλλοι πάντα γνωρίζουν πού στέκονται μαζί μας. Τα γούστα μας είναι τολμηρά και εντυπωσιακά, γινόμαστε εύστοχοι, ακόμη και προκλητικοί.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, φιλικοί, αυθόρμητοι και παρορμητικοί στην αγάπη. Είστε ευχάριστοι και επικοινωνιακοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να ζήσετε τον έρωτα και τη ζωή αφού εκπέμπετε ένα ακαταμάχητο σεξουαλικό πάθος. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε τώρα πιο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, προσελκύετε το αντίθετο φύλο και παρασύρεστε από τα πάθη σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

21 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας χαρίζει αυθορμητισμό, πρωτοτυπία, θετικές απρόβλεπτες ενέργειες και πειραματική διάθεση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Ποσειδώνα ενεργούμε παρορμητικά και παθιασμένα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε την τάση να επιβληθούμε. Οι ενέργειές μας στερούνται πρακτικότητας και λογικής.

 

22 Φεβρουαρίου 2023: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν διανοητική ένταση, εμμονή στις απόψεις μας και ακαμψία του μυαλού. Ο ριζοσπαστικές απόψεις μας αμφισβητούνται από τους άλλους. Ξαφνικές ιδέες εμφανίζονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται χωρίς να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε και να τις κάνουμε πράξη. Έχουμε κάποιες νοητικές … κρίσεις και σκαμπανεβάσματα. Είναι μια καλή στιγμή για να δούμε τις διαφορετικές πλευρές του θέματος που μας απασχολεί και να συλλέξουμε πληροφορίες. Μπορεί να δημιουργηθεί διακοπή στις επικοινωνίες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η διέλευση είναι διεγερτική για την πνευματική σας δραστηριότητα. Επειδή όμως το μυαλό σας επιταχύνεται τώρα, βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να εξετάσετε τα πράγματα εις βάθος, αλλά αυθόρμητα. Είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να μη σκέφτεστε και πολύ αυτήν τη στιγμή, διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθούν νευρικότητα και πονοκέφαλοι. Απλοποιήστε τη ζωή σας και πειθαρχήστε την ανυπομονησία σας, διότι θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε διανοητική εργασία. Νιώθετε ότι τα πάντα είναι βαρετά ή έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα, γι’ αυτό είναι καλύτερο να περιμένετε. Εάν έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα, τώρα είναι η στιγμή που θα αποκτήσετε διορατικότητα για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Φεβρουαρίου 2023: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Έχουμε μεγάλη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, υπάρχει εντιμότητα στις πράξεις μας και μπορούμε να δώσουμε πρακτικές λύσεις στα προβλήματά μας. Έχουμε την ικανότητα να φέρουμε εις πέρας γρήγορα την εργασία μας και να πετύχουμε ταχεία πρόοδο. Τα πράγματα βρίσκονται σε τάξη και αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά σε ό, τι χρειάζεται να διορθώσουμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είναι μια καλή στιγμή για διανοητική εργασία. Αυτή η όψη βοηθά στην όξυνση της πνευματικής σας εστίασης και να βρείτε σαφήνεια μέσα στο χάος. Έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια από ό, τι συνήθως, έτσι ώστε να εργάζεστε πολλές ώρες και να έχετε απόδοση. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους υπάρχει κατανόηση και καταφέρνετε να εστιάζετε και να επεξηγείτε την κάθε λεπτομέρεια. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έχετε τα πρωτεία σε μια συζήτηση. Ανακαλύπτετε λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν κι αυτό είναι προς όφελός σας. Έχετε σαφή επιχειρήματα και οι άλλοι πιστοποιούν την εγκυρότητα των ιδεών σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

22 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Αφροδίτη βοηθά στο να σκεφτόμαστε ορθολογιστικά και στην ειλικρινή και άμεση έκφραση των συναισθημάτων μας. Προβάλουμε τις ιδέες και τα συναισθήματά μας με σαφήνεια και ειλικρίνεια.

 

23 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ερμή έχουμε υψηλή αυτοεκτίμηση και μεγάλη όρεξη να ζήσουμε την κάθε στιγμή της ζωής. Η χαρούμενη διάθεσή μας και η γενναιοδωρία μας φέρνει κοντά μας τους άλλους και μπορούμε να επικοινωνήσουμε με ευκολία. Νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο μας, κοινωνικά και συναισθηματικά.

 

24 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

24 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο είμαστε εστιασμένοι στις προσωπικές μας ανάγκες και έχουμε ορθολογισμό για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας αλλά και τις υποχρεώσεις μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα έχουμε δυσκολία στο να ξεφύγουμε από πρόσωπα και καταστάσεις που μας βαραίνουν ψυχολογικά ενώ κυριαρχούν η σεξουαλική ένταση, η μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα.

 

25 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στην προσπάθειά μας να απελευθερωθούμε από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί. Μας κάνει να νιώθουμε περιορισμό της ελευθερίας μας, ιδιορρυθμίες, εντάσεις και αλλαγές στα σχέδιά μας.

 

26 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

26 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν έχουμε υποστήριξη και μας είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ή τις ανάγκες μας στους άλλους. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα νιώθουμε μια ευχάριστη σεξουαλική ένταση και έντονη ανταλλαγή συναισθημάτων.

 

27 Φεβρουαρίου 2023: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο η ηγετική συμπεριφορά μας οδηγεί σε μπλοκάρισμα της έκφρασης των συναισθημάτων και κάποιου είδους ανησυχία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία μια νέα ερωτική σχέση θα μπορούσε να μπει στη ζωή μας αφού οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί στα συναισθήματά μας και εκπέμπουμε εμπιστοσύνη και μια χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση.

 

28 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αυξάνει την εσωτερική ένταση καθώς υπάρχει σύγχυση μεταξύ της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας και δημιουργούνται αυταπάτες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή σκεφτόμαστε πριν ενεργήσουμε και επικεντρωνόμαστε στην παροχή λύσεων στα προβλήματά μας με τους άλλους που ωφελούν τόσο τον εαυτό μας όσο και την άλλη πλευρά.

 

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής