22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Σεπτέμβριο 2020.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 94

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Οι συνομιλίες είναι έντονες και υπάρχει έντονη δύναμη σε αυτά που λέγονται καθώς επίσης και ισχυρή πειθώ. Οι αλλαγές γίνονται χωρίς αγωνία, ενώ είμαστε σε θέση να αποτινάξουμε τους περιορισμούς εύκολα. Αυτό που σκεφτόμαστε το πετυχαίνουμε και τα λόγια μας έχουν στόμφο, χωρίς όμως να θίγουμε με τον τρόπο της έκφρασής μας. Γίνονται συζητήσεις για αλλαγή, για τη σεξουαλικότητα και για ψυχολογικά θέματα. Υπάρχει ευελιξία και διανοητική δύναμη.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, είστε σε θέση να έχετε τώρα βαθύτερη κατανόηση των δύσκολων θεμάτων. Η επικοινωνία σας θα είναι πιο βαθιά και σοβαρή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ανανεώσετε τους όρους μιας σύμβασης, να ασχοληθείτε με τη διαφήμιση και να προβάλετε αληθοφανή επιχειρήματα. Θα είστε πολύ πιο οξυδερκείς και ικανοί να δείτε αν ένα επιχείρημα είναι ψευδές ή να ανακαλύψετε ψευδείς δηλώσεις. Ευνοείστε στην ανάκτηση χαμένων αντικειμένων ή μπορεί να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη. Έχετε την ικανότητα να αλλάξετε την τακτική σας και με το ισχυρό και αναλυτικό μυαλό σας μπορείτε να εισχωρήσετε στο βάθος των πραγμάτων και να αναζητήσετε την αιτία των πραγμάτων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

1 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο μας, κοινωνικά και συναισθηματικά.

 

2 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα Ελλάδας 8:21 π.μ.: Πανσέληνος στις 10ο 12΄ των Ιχθύων (επιρροή +/-7 ημέρες)

Αυτή η Πανσέληνος στους Ιχθύς αγγίζει τον πνευματικό εαυτό μας, την ψυχολογία μας, το βασίλειο του υποσυνειδήτου μας, και αναζητάμε την αρμονία διαμέσου της λογικής. Οι Ιχθύς διέπουν το υποσυνείδητό μας και όλα αυτά που είναι κρυμμένα. Αυτή η πανσέληνος επιδιώκει την ισορροπία και την αρμονία με την πρακτικότητα και την οργάνωση. Δίνουμε τώρα σημασία στα όνειρα και την εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών μας. Η αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων μας αυξάνεται και έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη καλά προγραμματισμένων δράσεων και αποφασιστικών κινήσεων. Οι Ιχθύς, το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μας προτρέπουν να συνειδητοποιήσουμε τι δεν λειτουργεί σωστά και μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε χώρο για τις καταλυτικές αλλαγές που έρχονται. Εξερευνάμε τις δυνατότητές μας και προετοιμαζόμαστε να αφήσουμε καταστάσεις και σχέσεις που μας κρατάνε πίσω.

Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να μας κάνει να αισθανθούμε πιο ευάλωτοι και εύθραυστοι, να νιώσουμε βαθιά αγάπη, συμπόνια και μοναδικότητα. Θα πρέπει να προσέξουμε την τάση μας να είμαστε εσωστρεφείς γιατί μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη. Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε να μην γίνουμε τεμπέληδες, μη θέλοντας να κάνουμε τίποτα, αλλά να ονειροπολούμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε και να μην είμαστε πάρα πολύ σκληροί με τον εαυτό μας αλλά να είμαστε συμπονετικοί μαζί του. Ονειρευόμαστε, έχουμε ιδέες και έμπνευση, μόνο που οι σκέψεις μας μπορεί να είναι αφηρημένες. Αυξάνονται η κατανόησή μας και η προθυμία μας να ακούσουμε και να συμπάσχουμε με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην παρασυρθούμε και ενστερνιστούμε τον πόνο των άλλων.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

2 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες και ένα επιστημονικό και εφευρετικό μυαλό. Αμφισβητούμε τα καθιερωμένα και αναπτύσσουμε έντονο ενθουσιασμό. Αναλαμβάνουμε δράση η οποία αλλάζει τα πράγματα και φέρνει βελτίωση. Ενωνόμαστε με τους άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό και προωθούμε ό, τι είναι ανεξάρτητο και πρωτοποριακό. Η επικοινωνία, οι υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά είδη και οτιδήποτε πρωτότυπο είναι συναρπαστικό για μας τώρα. Μπορούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προώθησης της εργασίας μας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, τόσο οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας ή οι ερωτικοί στόχοι σας είναι πιθανό να προχωρήσουν πιο γρήγορα τώρα. Νέες εξελίξεις μπορεί να σας ανοίξουν εποικοδομητικές ευκαιρίες. Προβάλετε τις νέες και συναρπαστικές ιδέες σας και είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας και μια αλλαγή της ρουτίνας σας. Δεν θέλετε να χαλαρώσετε και αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για οποιαδήποτε επιστημονική ή τεχνική μελέτη και της γνώσης των υπολογιστών. Νέες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας εντελώς ξαφνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Σεπτεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε την τάση να αμφισβητούμε τους άλλους και να υποτιμάμε τον εαυτό μας. Επίσης, νιώθουμε ότι ό, τι παίρνουμε δεν μας αξίζει και ότι πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις στους άλλους χωρίς να αξίζει τον κόπο. Μπορεί να υποφέρουμε από συναισθηματικές απογοητεύσεις ή στερήσεις που αντιμετωπίζουμε στην προσωπική ή ερωτική μας ζωή. Πιεζόμαστε από την υπευθυνότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια, και την κριτική των άλλων. Δεν έχουμε αίσθηση της αξίας μας και υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, καλύτερα να αναβάλετε μια δεσμευτική συνεργασία και να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή ενός νέου συντρόφου. Αν είστε δεσμευμένοι, δεν θα νιώθετε συναισθηματική ικανοποίηση και μπορεί να υπάρξουν στερήσεις και οικονομικές δυσκολίες. Δεν θα εκφράζετε την αγάπη σας (ή το αντίστροφο) και μπορεί να νιώθετε συναισθήματα μοναξιάς. Οι απαισιόδοξες σκέψεις σας για την αγάπη σας κάνουν να σκέφτεστε ότι είστε στερημένοι από το είδος της αγάπης που χρειάζεστε. Θα πρέπει να είστε συνεργάσιμοι και να κάνετε συμβιβασμούς στη σχέση σας, να μάθετε να δείχνετε εμπιστοσύνη στο σύντροφό σας και να βρείτε μια συμβιβαστική λύση χωρίς να υποφέρετε από το συναίσθημα της απώλειας. Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματά σας με κάποια άτομα και μη γίνεστε εριστικοί ή δύσκολοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

3 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

3 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή μπορεί να πούμε κάτι που ίσως να το μετανιώσουμε αργότερα και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα συναισθήματά μας.

3 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε βαθιά στοχαστικοί και σοβαροί, έτοιμοι να συνεργαστούμε και να συλλάβουμε νέες ιδέες. Έχουμε πειθαρχία και εμφανίζουμε αξιόλογη υπομονή και βαθιά ανάλυση σε ό, τι επικεντρωθούμε να κάνουμε. Έχουμε την ικανότητα να σκεπτόμαστε με σύνεση και ορθολογιστικά, εξασφαλίζοντας την επιτυχία σε οτιδήποτε ξεκινήσουμε να κάνουμε. Η επιμονή μας δεν επιτρέπει σε καμία αδυναμία μας να σταθεί εμπόδιο στην τελική επιτυχία, ενώ η προσοχή και η διπλωματία φέρνουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα. Είμαστε ήσυχοι, συγκρατημένοι και σοβαροί στον τρόπο συμπεριφοράς μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ευνοείστε στο να προβάλετε τις απόψεις σας με λογική και σαφήνεια. Η διανοητική πειθαρχία σας, σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε δύσκολα ή επίπονα προβλήματα με επιτυχία. Ασχολείστε με σοβαρά θέματα, με πρακτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες και ακριβείς μεθόδους. Επίσης, θα είστε σε θέση να διορθώσετε τα λάθη σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική χρονική περίοδο για να ασχοληθείτε με την εξισορρόπηση του τραπεζικού σας λογαριασμού. Στις επικοινωνίες σας, δεν θα λέτε πολλά και θα εμφανίζεστε στους άλλους σοβαροί και επιμελείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

4 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μας είναι εύκολο να κάνουμε κοινωνικές επαφές και να μιλήσουμε ευχάριστα και διπλωματικά. Ευνοούνται η διπλωματία, η γοητεία, οι διαπραγματεύσεις, τα ρομαντικά λόγια, η διδασκαλία, οι δημόσιες σχέσεις καθώς και η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιες ειδήσεις και πληροφορίες μας δίνουν ευχαρίστηση και είμαστε σε θέση να εκφραζόμαστε πιο γοητευτικά και αρμονικά.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια ευχάριστη πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση αυτές τις ημέρες. Θα υπάρχει καλή επικοινωνία στην αγάπη και τη φιλία, συζητάτε ανάλαφρα θέματα καθώς δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα προβλήματα αυτήν τη στιγμή. Αυτές είναι πολύ καλές ημέρες για να συζητήσετε για τη σχέση σας ή να πείτε σε κάποιον/α πώς τον αγαπάτε. Αναζητάτε την ψυχαγωγία και τις ερωτικές περιπέτειες, κι αν είστε σε σχέση, μπορείτε να απομακρύνετε τις παρεξηγήσεις και να επιφέρετε και πάλι την αρμονία και την ισορροπία μεταξύ σας. Οι επιχειρηματικές ή εμπορικές δραστηριότητες θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση, και ίσως πάτε ένα ταξίδι το οποίο θα είναι ευχάριστο και ανανεωτικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Σεπτεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα το έντονο ερωτικό πάθος και ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι σεξουαλικές ορμές είναι στο αποκορύφωμά τους και επιδιώκουμε τον αισθησιασμό. Πιθανά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της έντονης σεξουαλικής ζωής και του ανεξέλεγκτου πάθους που μπορεί να οδηγήσουν σε απιστία. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη φινέτσας και μια κάπως επιθετική προσέγγιση στον έρωτα. Υπάρχουν δυσκολίες εξαιτίας του υπερβολικού δυναμισμού με τους συνεργάτες μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη προσοχή στα συναισθήματα των άλλων και τη σεξουαλική δραστηριότητα. Υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σας για συναισθηματική ικανοποίηση και την ανάγκη σας να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να καταλήξετε σε ένα δίκαιο συμβιβασμό αυτήν τη στιγμή. Μη γίνεστε μικροπρεπείς και αποφύγετε τις διαμάχες στη σχέση σας. Η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να εμπλακείτε σε μια σεξουαλική σχέση, καθώς το πάθος σας θα είναι αυξημένο. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός σηματοδοτεί την έναρξη μιας σχέσης «αγάπης - μίσους». Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παρίστασθε τείνουν να είναι κάπως.. θορυβώδεις και εκτός ελέγχου. Μερικές φορές θα μπορούσατε ακόμη να συναντήσετε και βία. Αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος για τους καλλιτέχνες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

5 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 27 Σεπτεμβρίου)

Με τον Ερμή στον Ζυγό, γινόμαστε διπλωμάτες και ειρηνοποιοί και ενεργούμε για την αποκατάσταση της αρμονίας στις σχέσεις μας. Είμαστε εύγλωττοι, γοητευτικοί και με κατευναστική φωνή. Έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα θέμα από όλες τις πλευρές και να φέρουμε την αρμονία στο χάος. Επειδή έχουμε μια έμφυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, είναι ευκολότερο για τις αντιμαχόμενες πλευρές να εμπιστευτούν την κρίση μας. Η αναποφασιστικότητά μας γίνεται κάποιες φορές εξοργιστική για τους γύρω μας.

Η καθυστέρηση αυτή προέρχεται από την επιθυμία μας να σταθμίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προσεκτικά και να ακολουθήσουμε τον καλύτερο δρόμο. Αλλά εάν χρειαζόμαστε πάρα πολύ χρόνο για να αποφασίσουμε, τότε οι ευκαιρίες μας προσπερνάνε. Αποφεύγουμε τις συγκρούσεις αλλά έτσι δημιουργούμε σύγχυση στις σχέσεις μας με τους άλλους. Συγκρίνουμε τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων κι αυτό μας παρέχει μια αντικειμενική, δίκαιη και ισορροπημένη άποψη. Επιλύουμε τα προβλήματά μας με συζήτηση και διάλογο και μέσα σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Ακούμε τι έχουν να πουν οι γύρω μας, έχουμε διακριτικότητα και πειθώ σε μια συζήτηση. Γινόμαστε ο μεσολαβητής σε δυο αντιμαχόμενες πλευρές και τους βοηθάμε να καταλήξουν σε συμφωνία. Απεχθανόμαστε τις δυσάρεστες συζητήσεις και αντιπαθούμε τις αντιπαραθέσεις. Ακόμη και αν επικρίνουμε ένα πρόσωπο, δεν είμαστε προσβλητικοί και πάντα εξετάζουμε όλες τις πλευρές. Από την αρνητική πλευρά, μπορεί να είμαστε διστακτικοί στο να πάρουμε μια απόφαση και ο φόβος της σύγκρουσης μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολική αποδοχή των απόψεων των άλλων. Πολλές φορές αδυνατούμε να πάρουμε μια γρήγορη απόφαση και έτσι αναζητούμε τη συμβουλή των φίλων μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε μια αρμονική επικοινωνία με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και διπλωματικές φράσεις. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η συνεργατική ικανότητά σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία τώρα και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

5 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά ή να χτίσουμε κάτι νέο.

 

6 Σεπτεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 2 Οκτωβρίου)

Η Αφροδίτη στον Λέοντα εκπέμπει ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη, στοργική και παιχνιδιάρα. Τώρα είμαστε ευχάριστοι με τους ανθρώπους γύρω μας και εκπέμπουμε έναν αέρα ενθουσιασμού στις σχέσεις μας. Στον έρωτα θέλουμε βασιλική μεταχείριση και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπο που είμαστε μαζί, καθώς και να μας σέβεται γι’ αυτό που είμαστε. Μπορεί να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς θαυμαστές και αναζητάμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής. Είμαστε πολύ ρομαντικοί και εκφραστικοί στο κρεβάτι και θέλουμε να νιώθουμε πολύ ιδιαίτεροι. Είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, μας κάνουν πραγματικά διασκεδαστικούς και με αυθόρμητη συμπεριφορά. Είμαστε πολύ εντυπωσιακοί, ξεχωρίζουμε για τα καλά λόγια μας, περήφανοι, ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το αφροδισιακό μας και την έχουμε σε αφθονία. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και διασκεδάζουμε, δίνοντας αυθόρμητα την αγάπη μας. Θέλουμε να είμαστε μαζί με εντυπωσιακά άτομα, εκείνα που ξεχωρίζουν, να μας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιάδες και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες χειρονομίες.

Αγαπάμε τους ανθρώπους που είναι μεγαλόψυχοι και μας δείχνουν ενδιαφέρον. Έχουμε αληθινό θάρρος, ανοιχτό μυαλό και κατανόηση και την ικανότητα να βλέπουμε πιο πέρα ​​από μια φαινομενική πράξη εχθρότητας, σε σημείο να αναγνωρίσουμε ένα «φοβισμένο παιδί», που κρύβεται πίσω από μια σκληρή συμπεριφορά. Ακόμα και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σκόπιμες πράξεις, κακής συμπεριφοράς, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να κατέβουμε στο ίδιο επίπεδο.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι με το ρομαντικό και γενναιόδωρο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ίσως με δραματικό τρόπο και φλερτάρετε με τόλμη και εντυπωσιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο καθώς τώρα κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

6 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

6 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο και σύνοδο με τον Άρη μας προξενεί συναισθηματική αναταραχή και νιώθουμε απογοητευμένοι από τη ζωή. Νιώθουμε προσβεβλημένοι και θέλουμε να επιβληθούμε σε όσους βρίσκονται γύρω μας.

 

7 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες και τις νέες φιλίες ενώ απελευθερώνουμε ανυπομονησία, εξτρεμισμό και πείσμα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, βρισκόμαστε σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και προσελκύουμε τους γύρω μας με τις γενναιόδωρες πράξεις μας.

 

8 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

8 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας.

 

9 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμηση να κάνουμε πολλά πράγματα θα είναι μεγαλύτερη τώρα και επιδιώκουμε την ανάπτυξη. Υπάρχει ισχυρή συνείδηση ​​της ηθικής ή να ασχοληθούμε με θρησκευτικά ζητήματα. Η επιθυμία μας να ταξιδέψουμε ή να εφαρμόσουμε νέες ιδέες μέσω της εκπαίδευσης ή της μάθησης θα είναι ισχυρή τώρα. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθώς επίσης και προθυμία να προβούμε σε κερδοσκοπία ή να πάρουμε οικονομικά ρίσκα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, απολαμβάνετε μέρες επιτυχίας και θετικής εξέλιξης των επαγγελματικών σας στόχων. Ίσως και να προαχθείτε σε ανώτερο βαθμό ή θέση αυτές τις ημέρες. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας βελτιώνονται και είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Εάν έχετε επιχείρηση, να περιμένετε μεγαλύτερη επέκταση, διαφήμιση και επιτυχία. Επενδύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές θα πάνε καλά. Θα παρατηρήσετε ότι έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους γύρω σας από ό, τι πριν.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ερμή λαμβάνουμε θετικές επιβεβαιώσεις και προσελκύουμε την αγάπη, τον έρωτα, το χρήμα και την επιτυχία στις σχέσεις μας.

 

10 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Άρης στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 14 Νοεμβρίου)

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, το ζώδιο στο οποίο ο πλανήτης είναι κυβερνήτης, ίσως νιώσετε ότι οι μεγάλες προσδοκίες σας και οι πρωτοβουλίες σας ακολουθούνται από τεράστια απογοήτευση, σοκ και δυσπιστία. Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος μία φορά κάθε δύο χρόνια για περίπου 10 εβδομάδες, και ρίχνει την ενέργειά μας, περιορίζει τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μας. Και τώρα που ο Άρης κινείται ανάδρομος σε ένα ζώδιο της Φωτιάς, στον Κριό, νιώθετε περιορισμένες τις αντοχές σας και τη δράση σας, υπάρχει μια στασιμότητα στις σχέσεις σας και σε οτιδήποτε νέο επιδιώκετε να ξεκινήσετε. Καταλαμβάνεστε από υπερβολικό άγχος, δεν είστε διεκδικητικοί, ούτε και ενεργείτε με δύναμη και θάρρος.

Αν ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση τώρα, θα μπορούσε να τελειώσει άδοξα και χωρίς πάθος. Σίγουρα το να κάνετε τώρα ελεύθερο σεξ με αγνώστους δεν είναι καλή ιδέα! Οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα δεν θα τελειώσει ευνοϊκά τώρα, αντίθετα ο ανάδρομος Άρης είναι καλός για προβληματισμό, για να ανακαλύψετε κάποια κρυμμένα πράγματα, στην εργασία σας και τις σχέσεις σας. Μείνετε μακριά από τη λήψη αμετάκλητων αποφάσεων, ακόμη και άσκοπων συγκρούσεων. Αν ξεκινήσετε τώρα πόλεμο, θα τον χάσετε!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί να έχετε προβλήματα με έναν επαγγελματικό συνεργάτη ή με το σύντροφό σας ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή οι περιστάσεις θα είναι τέτοιες που θα σας εμποδίσουν να απολαύσετε τη ζωή καθώς τώρα θα έχετε αυξημένη την επιθυμία να υπερισχύσετε αλλά θα νιώθετε ότι ο έλεγχος δεν είναι πλέον στα χέρια σας, με αποτέλεσμα να έχετε συγκρούσεις. Κάποιο άτομο από το παρελθόν (φίλος, συνεργάτης, εραστής) ίσως κάνει ξαφνικά την επανεμφάνισή του. Είναι όμως για το καλό σας; Αναλύστε και μετά αποφασίστε.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι θα διανύσετε μια χρονική περίοδο αναγκαστικής αδράνειας ή καθυστερήσεων που όμως θα σας επιτρέψει να επαναξιολογήσετε και να αναθεωρήσετε όλες τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, ερωτικές ή φιλικές. Μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις και αποφύγετε τη βιασύνη και την ανυπομονησία. Αργά και σταθερά κερδίζετε τον αγώνα. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει πίσω παλιούς φίλους, εραστές ή επαγγελματικούς συνεργάτες.

Σημείωση: Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε έλλειψη θέλησης και δημιουργούμε κάποια σύγχυση στους άλλους.

 

11 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε μια διαστρεβλωμένη εικόνα για κάποιες σχέσεις μας και μια αυταπάτη, πράγμα το οποίο τείνει να δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα στη ζωή μας και τη λήψη αποφάσεων. Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνουμε σωστές επιλογές, διότι επικεντρωνόμαστε σε αυτό που θέλουμε να δούμε και όχι στα πραγματικά γεγονότα. Μερικές φορές μπορεί να υποφέρουμε από ενοχές που συνδέονται με βαθιά κρυμμένες επιθυμίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να ενεργούμε με έναν παράξενο τρόπο. Εξαιτίας της ανασφάλειάς μας, αμφιβάλλουμε για τις δυνατότητές μας και βλέπουμε τις ελλείψεις και τις αδυναμίες μας

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε τώρα μια αμυντική στάση ως μορφή προστασίας. Δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και οι αμυντικοί μηχανισμοί σας μπορεί να διαστρεβλώσουν την επικοινωνία στις σχέσεις σας. Μπορεί να απαιτηθεί να κάνετε μια θυσία και έχετε την τάση να αντιδράτε έντονα σε κάθε μορφή κυριαρχίας που σας επιβάλλεται από τους άλλους. Οι σχέσεις σας διέπονται από σύγχυση και παρεξηγήσεις, και μέσω των έντονων συναισθημάτων σας, είστε εκτεθειμένοι σε υπερβολικές φαντασιώσεις που είναι απατηλές. Δεν θα αποδέχεστε ότι κάνετε λάθος και θα αποποιείστε οποιαδήποτε ευθύνη, επιχειρώντας να την μεταθέσετε στους ώμους των άλλων. Προσπαθήστε να διακρίνετε την πραγματικότητα από το όνειρο και την φαντασία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

11 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη ελέγχουμε τις παρορμήσεις μας και τα συναισθήματά μας, πράγμα το οποίο μας οδηγεί σε μια σωστή συμπεριφορά.

 

12 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Δία μπορούμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και είμαστε δεκτικοί σε υπερβολές και καταχρήσεις. Όταν προκύψουν εντάσεις δεν έχουμε προσαρμοστικότητα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κάνουμε όνειρα για το μέλλον και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε την τάση να κάνουμε κάτι διαφορετικό για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας.

 

13 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Δίας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 19 Δεκεμβρίου)

Μας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες προκειμένου να μελετήσουμε, να ταξιδέψουμε, να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας, να αναλάβουμε δράση με στόχο την βελτίωση των περιστάσεων ή να ξεκινήσουμε μια μεταφυσική αναζήτηση. Ο ορθόδρομος Δίας μας βοηθά να πάρουμε περισσότερα πράγματα από τη ζωή, δίνοντας νόημα στις εμπειρίες μας, βελτιώνοντας τη διάθεσή μας και εμπνέοντας εμπιστοσύνη. Η αρνητική πλευρά θα μπορούσε να είναι η υπερβολική αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εάν συμβεί αυτό, θα μπορούσαν να υπάρξουν δυσκολίες στην υλοποίηση των όσων έχουμε φανταστεί ή ελπίζαμε. Θα ήταν σοφό να κάνουμε μια συνειδητή προσπάθεια στο να είμαστε προσγειωμένοι προκειμένου να μπορέσουμε να χειριστούμε την πληθωρικότητα του γιγαντιαίου πλανήτη. Από την άλλη πλευρά, καταστέλλουμε τους παλιούς φόβους μας που εμπόδιζαν την επίτευξη των στόχων μας στο παρελθόν.

13 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

13 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μας ωθεί να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπο μας προς τα εμπρός και να συνεργαστούμε με τους άλλους επειδή εσωτερικά δεν είμαστε σε σύγκρουση. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη παλιά συναισθηματικά ζητήματα που παραμένουν άλυτα οδηγούν σε μια πάλη για την εξουσία και δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε.

 

14 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ερμή είναι μια καλή ημέρα για να ανταλλάξουμε τρυφερά συναισθήματα και να νιώσουμε αγάπη, στοργή και αρμονία. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό κάποιος ή κάτι στη ζωή μας έχει ήδη υπηρετήσει το σκοπό του και επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από αυτό, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

15 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα ανακύπτουν θέματα εξουσίας και κυριαρχεί η προσωπική δύναμη και ο μαγνητισμός. Είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε τον εσώτερο εαυτό μας, μπορούμε να κατανοήσουμε ενστικτωδώς τους άλλους και έχουμε δύναμη. Τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή και η εμπιστοσύνη καθώς επίσης η δυναμική δημιουργική έκφραση. Μας δίνεται η δυνατότητα να αναγεννηθούμε και να εξαλείψουμε ό, τι δεν θέλουμε να υπάρχει πλέον στη ζωή μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, θα παρατηρήσετε ότι έχετε περισσότερη επιρροή τώρα απ’ ότι συνήθως πάνω στους άλλους. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι με επιφανειακές εξηγήσεις και θα ψάχνετε σε βάθος την αλήθεια. Αυτή είναι μια αποτελεσματική χρονική περίοδος για σας, προκειμένου να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να απαλλαγείτε από ό, τι δεν σας χρειάζεται. Μια αίσθηση αναγέννησης σας δίνει την ενέργεια για να προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να έχετε καλύτερη αναγνώριση για τις δημιουργικές σας προσπάθειες. Ένας άνθρωπος με επιρροή μπορεί να είναι σημαντικός για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Σεπτεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε έντονη κοινωνικότητα και ενθουσιασμό και εκφράζουμε ασυνήθιστα και φλογερά συναισθήματα. Υπάρχει αντισυμβατική συμπεριφορά στις ερωτικές σχέσεις και ασταθή συναισθήματα. Έχουμε την τάση να αντιστεκόμαστε ή να απορρίπτουμε τις ιδέες των άλλων ή ακόμα και άτομα που είναι αντισυμβατικά. Θέλουμε η ζωή μας να είναι άνετη και με ποικιλία. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουμε γιατί τώρα δεν θα είμαστε και τόσο συντηρητικοί και θα κάνουμε απρόβλεπτες κινήσεις, ίσως ακόμη και ριζοσπαστικές ή προσβλητικές.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, αισθάνεστε λίγο δυσαρεστημένοι με τις ερωτικές σας σχέσεις και θα είστε με διαφορετικούς ανθρώπους αυτές τις μέρες. Το οικείο κοινωνικό περιβάλλον σας, σας φαίνεται κάπως βαρετό και θέλετε να είστε οπουδήποτε αλλού εκτός από το συνήθη χώρο σας. Θέλετε να σπάσετε τους κανόνες στην υπάρχουσα ερωτική σας σχέση, αλλά θα εισπράξετε αντίδραση από το σύντροφό σας, ο οποίος θα θεωρεί τη συμπεριφορά σας περίεργη ή ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου. Είναι επίσης πιθανό να είστε εσείς που θα αντιμετωπίσετε ασυνήθιστη συμπεριφορά από το ταίρι σας. Σε ακραίες περιπτώσεις, αυτή η όψη υποδεικνύει απιστία και διάλυση μιας σχέσης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιτρέψετε πολλή ελευθερία στις σχέσεις σας τώρα, ιδιαίτερα αν στο παρελθόν δείχνατε κτητικότητα ή είχαν τεθεί ζητήματα ορίων. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε ασταθή οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

15 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη μας χαρίζει θάρρος, γενναιότητα και αποφασιστικότητα προκειμένου να δράσουμε για να επιλύσουμε ζητήματα του παρελθόντος.

 

16 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια και ενθουσιασμό και ίσως έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο ή εμφανιστεί ξαφνικά ένας παλιός φίλος. Είναι πιθανό να στερούμαστε υπομονής και επιμονής, αλλά για λίγο. Μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε στους άλλους.

 

17 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα Ελλάδας 14:00 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 25ο 00΄ της Παρθένου (επιρροή +/-7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, είμαστε πιο προσεκτικοί και επιμελείς σε ό, τι θέλουμε να κάνουμε και δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάνουμε τις προσπάθειες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν τα πάντα σωστά. Δίνουμε σημασία σε πράγματα που φαίνονται ασήμαντα και η σχολαστικότητά μας γίνεται βασανιστική για μας και υποφέρουμε. Κάποια γεγονότα μας δημιουργούν συναισθηματικό στρες πράγμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την υγεία μας. Όταν διορθώσουμε ένα πρόβλημα στη ζωή μας, αυτό μπορεί να έχει μια πολύ ισχυρή θετική επίδραση σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής μας.

Ασχολούμαστε με την οργάνωση της καθημερινής μας ζωής και μας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες με έναν συστηματικό και ουσιαστικό τρόπο. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά μας ή να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο. Επίσης, να επικεντρωθούμε στην υγεία μας ή να ξεκινήσουμε δίαιτα.

Επειδή η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, ανοίγει το μυαλό μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τη μετατροπή της ζωής μας προς το καλύτερο. Μας επιτρέπει με ορθολογιστικό τρόπο, να ρίξουμε φως στα σκοτεινά, ασυνείδητα κίνητρά μας, ώστε να μπορούμε να αγκαλιάσουμε τη σκιά του εαυτού μας χωρίς φόβο. Το μυαλό μας μπορεί να μας βοηθήσει να αποδεχθούμε την αλήθεια και να απομακρύνουμε τους φόβους που μας κατακλύζουν έτσι ώστε να μην βασανιζόμαστε από τα προβλήματά μας, πράγμα το οποίο οδηγεί σε άγχος και αρνητική αυτοκριτική.

Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον και αναδιοργάνωση στη ζωή σας. Θα είστε πολύ δυναμικοί, απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια φάση που θα κάνετε νέα ξεκινήματα είτε με την ερωτική σας σχέση, είτε με την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις.

17 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας ενώ με τον ορθολογισμό μας μπορούμε να έχουμε σταθερά επιτεύγματα. Υπάρχει επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις δημόσιες αρχές. Χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης είναι η διάρκεια σε ό, τι ξεκινάει και η υπομονή. Υπάρχει επίσης επιτυχία στην αντιμετώπιση των περιορισμών και μπορούμε να πάρουμε ορθές αποφάσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα προς οτιδήποτε παραδοσιακό, όπως τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις σας και τα κοινωνικά «πρέπει». Έχετε αυξημένη πειθαρχία και οι ανώτεροι σας στην εργασία σας, σας βλέπουν ως ένα σταθερό, υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο. Κατά συνέπεια, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν. Κάνετε σταθερή πρόοδο προς τους στόχους σας τώρα γιατί είστε υπομονετικοί, αναλυτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων. Είναι πιθανό να λάβετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τη συμβουλή των ηλικιωμένων και πιο σοφών ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια και έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Ανεπιθύμητες ψυχικές πιέσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δημιουργήσουν επιπόλαιες συμπεριφορές, αμέλεια και αλαζονεία. Κυριαρχεί η υπερβολική αισιοδοξία στο μυαλό μας, με μια τάση για υπερβολή. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα ενοχλητικά σημάδια που απειλούν να ανατρέψουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας. Κυριαρχούν τάσεις ανεντιμότητας, απάτης, κακής επικοινωνίας ή αμέλειας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε πως προβάλετε τις ιδέες σας, τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες σκέψεις σας. Είστε πιο επιρρεπείς στο να δείτε τη μεγάλη εικόνα προσώπων και καταστάσεων και έχετε δυσκολία εστίασης στις λεπτομέρειες. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορεί να έχετε μια τάση να είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και οι άλλοι να σας θεωρήσουν αναιδείς και αλαζονικούς. Νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, γι’ αυτό και η επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Υπάρχει προχειρότητα στη διαχείριση των υποθέσεων σας και αφέλεια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί επίσης να έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τις λεπτομέρειες. Ευνοείστε αν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι, αλλά μπορεί επίσης να έχετε δυσκολία να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλετε ένα συγγραφικό έργο, αλλά να είστε σίγουροι ότι το έχετε διαβάσει λεπτομερώς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

 

18 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη βελτιώνονται οι σχέσεις μας και μπορεί να έχουμε μια πρόσκληση σε ένα πάρτι ή να συμμετάσχουμε σε κοινωνικές δραστηριότητες ή να πάμε σε ένα ωραίο εστιατόριο. Είναι μια τυχερή ημέρα για την ενίσχυση των συναισθηματικών δεσμών με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έχουμε προσωπικό μαγνητισμό και λαμβάνουμε ό, τι επιθυμούμε.

 

19 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

19 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σύνοδο με τον Ερμή και αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει όποιος και ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας.

 

20 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με την Αφροδίτη είμαστε έτοιμοι για εκπλήξεις και θέλουμε να κάνουμε κάτι έξω από το συνηθισμένο, προβάλλοντας τα συναισθήματά μας αλλά σοκάροντας μερικούς ανθρώπους με τη συμπεριφορά μας. Ξαφνικές αλλαγές διάθεσης, απρόβλεπτη συμπεριφορά και μία εκρηκτική, απροσδόκητη συνάντηση μπορεί να μας ξεσηκώσουν.

 

21 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε έντονη ψυχική ένταση και το μυαλό μας είναι ταραγμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε πιεστικοί στην ομιλία και να σκεφτόμαστε με πονηριά. Έχουμε ισχυρή στρατηγική σκέψη αλλά πολλές φορές μπορεί να εκδηλώσουμε παράνοια! Τα επιχειρήματά μας είναι κάπως βίαια και επιμένουμε περισσότερο σε αυτά. Οποιαδήποτε λεκτική επίθεση θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Διακατεχόμαστε από αμφιβολίες και αναζητούμε την απομόνωση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία. Μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που προσπαθεί να αλλάξει το μυαλό σας και να σας πείσει, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτά που σας λέει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να σας αλλάξει γνώμη. Μπορεί επίσης να επιδιώξετε εσείς να πείσετε κάποιον άλλο για κάτι που πιστεύετε. Τα λόγια των άλλων έχουν μια ασυνήθιστα ισχυρή επίδραση στο μυαλό σας και μπορεί να σκέφτεστε με εμμονή, κυριευμένοι από τα λόγια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να ψάξετε στο βάθος των πραγμάτων, για έρευνα και σχολαστική εργασία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

21 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας βοηθά να κάνουμε ενδελεχή εξερεύνηση, βρίσκοντας κρυμμένες αλήθειες, και να συνειδητοποιήσουμε τι χρειάζεται να κρατήσουμε στη ζωή μας και τι πρέπει να απορρίψουμε.

 

22 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 23 Οκτωβρίου)

Τώρα είμαστε πολύ κοινωνικοί, έχουμε πολύ καλή έκφραση του λόγου μας, μας αρέσουν οι συζητήσεις με καλή παρέα, έχουμε διπλωματία και είμαστε κοινωνικοί και γενναιόδωροι. Αναζητάμε την αρμονία, τη γαλήνη και το δίκαιο. Δεν μας αρέσει να πιεζόμαστε και τις υποχρεώσεις μας τις φέρνουμε εις πέρας την τελευταία στιγμή. Δε θέλουμε να αγχωνόμαστε για τίποτα στη ζωή μας και θέλουμε να έχουμε ηρεμία και γαλήνη. Υπάρχει δυσκολία στη λήψη γρήγορων αποφάσεων και έχουμε μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης και της ευγενούς άμιλλας. Δεν εκφράζουμε εύκολα την οργή μας, αλλά όταν θα το κάνουμε αυτό είναι μια καταιγίδα.

 

23 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και η έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας αποτελεί εμπόδιο για αποτελεσματική μάθηση. Η μελέτη και η συγκέντρωση είναι πολύ δύσκολες για μας τώρα. Μπορεί να περιοριζόμαστε σε ιδέες που είναι άσχετες ή μη πρακτικές. Μερικές από τις ιδέες μας δεν είναι ρεαλιστικές ή ενδεχομένως και ανεύθυνες. Μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και γινόμαστε αναλυτικοί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι και δεν επιδιώκετε την επικοινωνία ή τα τηλεφωνήματα. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από τους άλλους ή ακόμα και από μια σημαντική σχέση σας. Είναι πιθανό να σας καταλαμβάνουν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η συνομιλία σας δεν έχει πειθαρχία και αυτό που λέτε, το λέτε τυχαία ή χωρίς προνοητικότητα πράγμα το οποίο σας δημιουργεί πρόβλημα. Η διέλευση αυτή είναι καλή για έντονη κριτική σκέψη και έντονη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες και την επίλυση των προβλημάτων. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την απαισιοδοξία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Άρη και εξάγωνο με τον Ερμή η δυνατότητά μας να καθορίσουμε τι ενέργειες χρειάζεται να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα πρώην εμπόδια και δυσκολίες. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος.

 

24 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

24 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να μας αναγκάσουν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να μας δημιουργήσουν αγανάκτηση και θυμό. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας και μας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, όπως μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό γνώριμο, μια κοινωνική πρόσκληση ή κάποια άλλη ενδιαφέρουσα κοινωνική εκδήλωση.

 

25 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει αύξηση της ευαισθητοποίησης και κατανόηση. Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες μας ικανοποιούνται, νιώθουμε άφθονη ζωτικότητα και έχουμε εξωστρέφεια. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να αποκαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, να έχουμε επίγνωση για τις προθέσεις των άλλων, να εκφράσουμε οργή, εκδίκηση ή καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.

 

26 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

26 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη και τον Ερμή υπάρχει αρνητικότητα, ακαμψία και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι τεταμένες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο μας βοηθά να κατανοήσουμε τα συναισθήματα των άλλων, ενώ τα όνειρα και οι στόχοι μας έχουν την υποστήριξη των άλλων.

 

27 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 28 Οκτωβρίου και από 10 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου)

Με τον Ερμή στον Σκορπιό επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί επίσης να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής.

Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας, συχνά ως αμυντικό ελιγμό, και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας.

Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, είστε τώρα πιο μυστικοπαθείς και πιο συγκρατημένοι στην επικοινωνία σας με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε με συγκεκαλυμμένο τρόπο και προβάλετε ένα μυστήριο στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια αποκάλυψη μιας σημαντικής κρυφής πληροφορίας. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα του παρελθόντος, το σεξ και οικονομικά ζητήματα.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό πυροδοτούνται εκρηκτικές καταστάσεις που δημιουργούν πίεση και ανατροπές και κλονίζουν τις σχέσεις μας.

 

28 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

28 Σεπτεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη δημιουργεί μεν πάθος στις σχέσεις αλλά ένταση στα συναισθήματα με αποτέλεσμα την απογοήτευση, τη συναισθηματική δυσφορία και τον εκνευρισμό. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη και τρίγωνο με τον Ερμή μας βοηθά να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του μυαλού μας και της θέλησής μας για να νικήσουμε παρελθοντικά εμπόδια και να αρχίσουμε τις αλλαγές, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

 

29 Σεπτεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα κυριαρχούν υγιή πάθη και έντονη ερωτική έλξη. Υπάρχει ενθουσιασμός στην αισθηματική μας ζωή και έντονη σεξουαλικότητα. Ευνοούνται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα και η διακόσμηση. Είτε πρόκειται για μια αγάπη του παρελθόντος, είτε για χρήματα που περιμένουμε να έρθουν, τα πράγματα θα είναι καλά και υπάρχει ικανοποίηση. Μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη και μας δίνονται οι ανάλογες ευκαιρίες.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είναι μια στιγμή ισορροπίας στο «δούναι και λαβείν» στις ερωτικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα αν είχατε αντιμετωπίσει προκλήσεις στο παρελθόν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθετε σε επαφή με μια παλιά αγάπη και να ζήσετε και πάλι το ρομαντισμό και τη δύναμη του πάθους. Η ζωντάνια και η γοητεία σας, σας κάνουν δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για κοινωνικές δραστηριότητες και να δείτε τους φίλους σας, αν τους είχατε παραμελήσει. Η διέλευση αυτή διεγείρει επίσης την επιθυμία σας για διασκέδαση και παιχνίδια. Ίσως ακόμα επισκεφθείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί ή ίσως συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η δημιουργικότητά σας είναι αυξημένη, ειδικά αν είστε καλλιτέχνης και ασχολείστε με τις τέχνες και το θέαμα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Σεπτεμβρίου 2020: Ο ανάδρομος Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα καταβάλλουμε προσπάθειες ελέγχου, αισθανόμαστε άβολα και υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Η παρεμπόδιση ή η άρνηση των επιθετικών μας ενστίκτων οδηγεί σε απογοήτευση και εσωτερικό θυμό. Υπάρχουν τάσεις για ασθένεια ή τραυματισμό ενώ σε κάποιες δραστηριότητές μας προβάλλεται αντίσταση από τους άλλους. Παρά τις δοκιμασίες όμως, υπάρχει αυτοέλεγχος και ισχυρή ανάγκη για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας τώρα περισσότερο από το συνηθισμένο, καθώς θα είστε διστακτικοί σε οποιοδήποτε είδος δράσης απαιτείται. Τα συναισθήματα ανεπάρκειας και η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι εμφανή τώρα και παρεμποδίζουν τη δράση σας. Αισθάνεστε κάποιου είδους αναστολή και δεν μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας ή να αναλάβετε δράση για να προάγετε θετικά τους στόχους σας, καθώς νιώθετε μπλοκαρισμένοι στο να πάτε μπροστά. Ως αποτέλεσμα, αισθάνεστε αδύναμοι, ανίκανοι να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και αβοήθητοι. Είναι καλύτερο να ελαχιστοποιήσετε την επαφή σας με άτομα που φαίνεται ότι δεν σας κάνουν καλό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 17 Δεκεμβρίου)

Έχουμε την ωριμότητα και την ευκαιρία να αποκτήσουμε εσωτερική δύναμη, να γίνουμε πιο υπεύθυνοι σε ό, τι κάνουμε και λέμε και να μειώσουμε τη σπατάλη και τις υπερβολές στη ζωή μας. Ο Κρόνος έρχεται να μας διδάξει να αναλάβουμε την ευθύνη για τους εαυτούς μας αλλά για και τους άλλους γύρω μας. Επίσης, μας διδάσκει την αξία της μετριοπάθειας και της εγκράτειας και μας δίνει κάποια μαθήματα. Πρέπει οι ενέργειές μας να είναι πιο πρακτικές, πιο χρήσιμες και πιο ουσιαστικές. Αυτή η περίοδος στη ζωή μας είναι κατάλληλη για την οικοδόμηση δεδομένων σε μια σταθερή βάση. Η μετριοπάθεια σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη για την πνευματική ανάπτυξή μας. Δεν θα πρέπει να κατηγορούμε τους άλλους γι’ αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας τώρα, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε αισθήματα μελαγχολίας και θυμού. Θα πρέπει να μάθουμε τα προσωπικά μας όρια καθώς και την εσωτερική δύναμή μας.

29 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό προσελκύουμε ανθρώπους και ευκαιρίες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.

 

30 Σεπτεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα η ικανότητά μας να κρατάμε μυστικά τα συναισθήματά μας και να μην αποκαλύπτουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας είναι μια στρατηγική η οποία αποδεικνύεται επιτυχημένη. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας ωθεί στο να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα διαμέσου των ονείρων και προβάλλοντας τάσεις φυγής.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms