22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Δεκέμβριο 2020.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 95

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 21 Δεκεμβρίου)

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε πτώση και επομένως, ο πλανήτης δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του στοιχεία. Υπάρχει μια βιασύνη για να μάθουμε και έχουμε παθιασμένη σκέψη, αλλά χάνουμε τις λεπτομέρειες και δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε μια κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο. Γινόμαστε ανήσυχοι και λέμε πολλά για να εξηγήσουμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε τολμηρές ιδέες. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας διαμέσου της φιλοσοφίας. Μαθαίνουμε καλύτερα όταν μας δίνεται η ελευθερία να σκεφτόμαστε και όταν τα πράγματα που μαθαίνουμε είναι διασκεδαστικά. Δεν έχουμε οργάνωση στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη στις σκέψεις μας. Οι άλλοι θαυμάζουν τον ενθουσιασμό μας και πιστεύουν ότι είμαστε πολύ ανοιχτόμυαλοι. Φιλοσοφούμε τα πράγματα και απολαμβάνουμε κάθε πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έχουμε νέες ιδέες και οράματα για το μέλλον. Οι συνομιλίες γίνονται τώρα με χαρούμενο τρόπο και επιδιώκουμε τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Είμαστε περίεργοι και ανοιχτόμυαλοι και ψάχνουμε την αλήθεια. Όμως, έχουμε την τάση να λέμε ό, τι έρχεται στο μυαλό μας με αποτέλεσμα τα καυστικά λόγια μας να πληγώνουν τους άλλους, όχι όμως σκόπιμα. Αυτό όμως από τη θετική πλευρά μας καθιστά εξαιρετικά τίμιους και ειλικρινείς, και ό, τι λέμε, γίνεται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής. Επίσης, διακόπτουμε το συνομιλητή μας, χωρίς να ακούμε τίποτα από αυτά που μας λέει, κι αυτό διότι πρέπει να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε χωρίς καμία καθυστέρηση!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε μια χαρούμενη και ενθουσιώδη επικοινωνία με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας το χιούμορ σας. Η ανάγκη σας για γνώση και νέες εμπειρίες σας φέρνει σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Η ειλικρίνειά σας και η εξυπνάδα σας προσελκύουν τους άλλους και μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Φιλοσοφείτε τη ζωή και έχετε προσκλήσεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη με θάρρος, γενναιότητα και αποφασιστικότητα απελευθερώνουμε την πίεση, ενώ υπάρχει πάθος στα συναισθήματα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν εμπιστευόμαστε τον κόσμο γύρω μας ενώ η φαντασία μας δημιουργεί σύγχυση και θόλωση της αίσθησης της πραγματικότητας.

 

2 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

2 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση.

 

3 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα έχουμε ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας και την τάση να λέμε πράγματα που εναρμονίζονται με ό, τι πραγματικά αισθανόμαστε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολικές αντιδράσεις μας, την έξαρση του θυμού και τη βιασύνη.

 

4 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

4 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα έχουμε δυσκολία στο να ξεφύγουμε από πρόσωπα και καταστάσεις που μας βαραίνουν ψυχολογικά ενώ κυριαρχούν η σεξουαλική ένταση, η μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή εφαρμόζουμε τη δύναμη της θέλησής μας, τη διπλωματία και την οξυδέρκειά μας για να διεκδικήσουμε ό, τι θέλουμε.

 

5 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό ξαφνικές αλλαγές διάθεσης, απρόβλεπτη συμπεριφορά και μία εκρηκτική, απροσδόκητη συνάντηση μπορεί να μας ξεσηκώσουν. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο μας χαρίζει εσωτερική αρμονία και υγιή έκφραση των συναισθημάτων μας ενώ παράλληλα μας προικίζει με θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και καλές αντιδράσεις για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή.

 

6 Δεκεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και ο ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

6 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

6 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη μας δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας χωρίς να εξωθήσουμε τους άλλους στα άκρα.

 

7 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί έντονη επικοινωνία στις σχέσεις αλλά η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά.

 

8 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα αντιδρούμε στην πραγματικότητα και έχουμε ψευδαισθήσεις, μη μπορώντας να αποσαφηνίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων.

 

9 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έλλειψη σαφήνειας και αόριστα και ασαφή θέματα προκαλούν κρίσεις. Ασχολούμαστε με την τέχνη και τη μουσική και θέλουμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα με κάθε τρόπο. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις και κάνουμε σχέδια που είναι ανέφικτα. Υπάρχουν λάθη στην αντίληψη και ομιχλώδεις συνθήκες. Θα πρέπει να προσέχουμε να μην υπονομεύσουμε οι ίδιοι την δική μας ευτυχία, καθώς υποφέρουμε από μια αίσθηση αναξιότητας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να γίνετε ασαφείς όσον αφορά το σκοπό σας στη ζωή. Δεν θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα για να κάνετε κάποια πράγματα και μπορεί να θέλετε να αποδράσετε από την πραγματικότητα διαμέσου της φαντασίας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε επιρρεπείς στο αλκοόλ για να ξεφύγετε. Νιώθετε κάπως αμήχανα λόγω του ότι οι προθέσεις σας παρεξηγούνται από τους άλλους. Από την πλευρά σας, είστε «τυφλοί» όσον αφορά τις προθέσεις των άλλων και ως εκ τούτου, καθίσταται δύσκολο να αντιδράσετε με λογικό τρόπο. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Οι επιθυμίες σας έρχονται σε σύγκρουση με τις ιδέες των άλλων και διαφωνείτε. Είστε σε αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δυο επιλογές. Το ένστικτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε επιτυχία και αναγνώριση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

9 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ερμή μας δίνει ικανοποίηση από τις προσπάθειές μας και μπορούμε να επωφεληθούμε παίρνοντας νηφάλιες και ρεαλιστικές αποφάσεις.

 

10 Δεκεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και να αποκομίσουμε συναισθηματικά οφέλη από τις προσωπικές μας επαφές. Αναζητάμε τώρα τη δημιουργική έκφραση του πάθους μας και πώς να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Ξέρουμε πώς να σταθούμε στα πόδια μας και να αγαπάμε παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε ειλικρινείς και υπάρχει επιτυχία στις επενδύσεις, την ασφάλιση και τις πωλήσεις. Οι πωλήσεις θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, επειδή ενθαρρύνουμε τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν μας. Έχουμε κατανόηση, συμπάθεια και είμαστε δυναμικοί ώστε να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για το καλό τους.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα στην αγάπη, κι αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία. Νιώθετε τώρα ότι υπάρχει μια μοιραία ποιότητα στην ερωτική σας ζωή που αψηφά κάθε λογική. Αισθάνεστε μια εσωτερική ισορροπία και τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι κυριαρχούν και καθοδηγούν την ερωτική σας ζωή. Η κατανόησή σας δίνει δύναμη στην αγάπη. Η σχέση σας έχει τώρα υψηλή προτεραιότητα, κι αν είστε μόνοι, είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι κάποιον/α που θα σας σταθεί καθώς η σχέση ωριμάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, να έχετε συμβατά ενδιαφέροντα, καλή σεξουαλική ζωή και κοινή κατεύθυνση ζωής.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο αυτό που κάνουμε κι αυτό που πιστεύουμε είναι σε αρμονία και έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τους άλλους. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα υπάρχει σπατάλη ενέργειας και εμμονές, ενώ προσπαθούμε να βρούμε την «αλήθεια», μέσα από τις υποψίες μας.

 

11 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ηγετικές ικανότητες και την αυτοπεποίθηση να τις χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά και δίκαια. Το θάρρος και η αντοχή μας, μας επιτρέπουν να φέρουμε εις πέρας πολύ απαιτητικές εργασίες. Έχουμε ευγενή άμιλλα και ανταγωνισμό και είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους. Αν και μπορεί να συμπεριφερόμαστε αυθόρμητα, οι ενέργειές μας είναι αποτελεσματικές και έχουν στόχο την επιδίωξη ενός σκοπού. Μπορούμε να εκφράσουμε τις δημιουργικές ικανότητές μας με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθούμε από αυτές. Έχουμε άφθονη ενέργεια που στηρίζει τους στόχους μας και εκφράζει τα ταλέντα μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε αποτελεσματικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων σας και δεν σας αμφισβητούν ή σας απειλούν, οπότε και μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε την έγκριση και το θαυμασμό των άλλων και να ενθαρρύνετε μια σχέση με κάποιον, αν είστε γυναίκα, που πληροί όλες σας τις προσδοκίες για τον ιδανικό σύντροφο. Αποδέχεστε τους ανθρώπους για αυτό που είναι και αναμένετε την ίδια μεταχείριση. Είστε ευχαριστημένοι με τις φιλοδοξίες σας και εργάζεστε επιμελώς και με ενθουσιασμό. Είστε σε θέση τώρα να βρείτε τρόπους για την επίλυση προβληματικών καταστάσεων. Πιστεύετε στις ικανότητές σας, θέτοντας στόχους που κατευθύνονται στην επιτυχία. Η εντιμότητα και η ηθική ακεραιότητα είναι ιδιότητες που σέβονται οι άλλοι σε σας και το ίδιο αναμένετε κι εσείς από τους άλλους. Ευκαιρίες για νέες διαπροσωπικές επαφές σας επιτρέπουν να αποκτήσετε κοινωνική υπόληψη και σεβασμό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

11 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργούνται εντάσεις, δυσαρέσκειες και εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν τις προσδοκίες μας από τους άλλους και την καριέρα μας, οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

 

12 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Αφροδίτη αναζητάμε το συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις με τους στενούς μας φίλους και τους αγαπημένους μας, μέσω ειλικρινών και φιλικών συζητήσεων για θέματα που ανάβουν τα πάθη μας.

 

13 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει υπερδιέγερση και φαντασία, εσφαλμένη αντίληψη και σύγχυση. Προσοχή σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις γιατί ενέχει εξαπάτηση. Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να σκεφτούμε ξεκάθαρα και επίσης να μπορούμε να εκφράσουμε σωστά και με σαφήνεια τα λόγια μας και τις σκέψεις μας. Μας αρέσει να κάνουμε όνειρα και προβληματιζόμαστε όταν οι άλλοι εισβάλλουν στις σκέψεις μας,  προτιμώντας να μην μιλάμε γι’ αυτές. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πρακτικά και γινόμαστε αναποφάσιστοι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε τώρα θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα σημαντικές παραλείψεις ή παραποιήσεις ή θα είναι συνειδητά απατηλές. Είναι πιθανό να πείτε εσείς οι ίδιοι ψέματα. Καλύτερο θα ήταν να μην κάνετε διαπραγματεύσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή είναι μια περίοδος σύγχυσης όπου κάνετε λάθη προγραμματισμού και είναι δύσκολο να εντοπίσετε και να εκτιμήσετε σωστά τις λεπτομέρειες. Την περίοδο αυτή είναι καλύτερο να την χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε τη μουσική, την ποίηση ή την τέχνη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

13 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Κρόνο άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον μας μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να ανακουφιστούμε από τα προβλήματά μας.

 

14 Δεκεμβρίου 2020, ώρα Ελλάδας 6:16 μ.μ.: Ολική Ηλιακή έκλειψη στις 23ο 08΄ του Τοξότη (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Αυτή η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, φέρνει το όραμα, την έμπνευση και μια βαθύτερη κατανόηση στη ζωή μας. Κάτι ή κάποιος μπορεί να αλλάξει την προοπτική μας στη ζωή, οπότε οι εξωτερικές συνθήκες θα είναι τέτοιες που τα παλιά αρνητικά συναισθήματά μας θα πάψουν να υφίστανται και θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την απάθεια, την πλήξη και την απελπισία. Το μυαλό μας θα απελευθερωθεί προς νέες ιδέες και θα συνειδητοποιήσουμε δυνατότητες που ποτέ δεν είχαμε συνειδητοποιήσει στο παρελθόν. Η απελευθέρωση από την μετριότητα είναι μόνο η αρχή. Η έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη μας κάνει να σκεφτούμε πράγματα που θέλουμε να αναπτύξουμε ή να υλοποιήσουμε. Μπορεί να είναι ένα νέο έργο ή κάτι νέο που χρειάζεται να εισάγουμε στην εργασία μας ή μια νέα στάση συμπεριφοράς ή να κάνουμε νέους φίλους. Δεδομένου ότι αυτή η έκλειψη κυβερνάται από τον Δία, οι αποκαλύψεις και τα γεγονότα που προμηνύει θα αφορούν ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, τη θρησκεία, την φιλοσοφία, την τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και το νομικό σύστημα. Γενικά, είναι μια ανησυχητική έκλειψη που θα μπορούσε να προκαλέσει κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, μανία του όχλου, ζητήματα με τον νόμο, την ηθική και την τάξη, που θα μπορούσαν να προκύψουν απροσδόκητα λόγω της σιγοβράζουσας δυσαρέσκειας που έχει απωθηθεί στο υποσυνείδητο των ατόμων για πολύ καιρό.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Το σύμπαν σας ζητά να πάρετε μια μοιραία απόφαση σχετικά με ένα οικείο σε εσάς πρόσωπο, ένα στενό συνεργάτη σας ή κάποιο επαγγελματικό ή ερωτικό ζήτημα. Πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια τις οποίες δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε και μερικές φορές η αποκάλυψη θα είναι τέτοια που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας βοηθά να κάνετε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στη ζωή σας.

14 Δεκεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε εξωστρεφείς και εκφράζουμε τον εαυτό μας, ξέροντας πώς να πούμε το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαστε γενναιόδωροι, δείχνουμε συμπάθεια και κατανόηση και βρίσκουμε πάντα χρόνο για όποιον μας ζητήσει βοήθεια. Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι άνθρωποι μπορούν να έρθουν κοντά μας και να βρουν μια λύση στα προβλήματά τους. Είμαστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο επειδή δεν έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και είμαστε ανεκτικοί στις αδυναμίες τους. Απολαμβάνουμε την «καλή ζωή», το άνετο περιβάλλον, τους καλούς φίλους και μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, καταπιάνεστε τώρα με πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ η μουσική, η τέχνη και το θέατρο είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα που σας δίνουν χαρά. Λαμβάνετε εντιμότητα και ειλικρίνεια από τον αγαπημένο σας ή τους γνωστούς σας και είστε πολύ εγκάρδιοι και φιλικοί. Αν είστε μόνοι, η αρμονία που εκπέμπετε σας βοηθά στη συνάντηση ενός σημαντικού προσώπου για σας, κι αν είστε δεσμευμένοι, νιώθετε απαλλαγμένοι από τα προβλήματα στη σχέση σας. Θα υπάρξει περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σας χάρη στην αφοσίωση και την αγάπη. Ίσως να δεχτείτε κάποιου είδους εύνοια ή δώρο. Έχετε μια αίσθηση ασφάλειας που σας επιτρέπει να έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε δημοτικότητα και συμπάθειες και επωφελείστε από οτιδήποτε διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

15 Δεκεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 8 Ιανουαρίου)

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μας αρέσουν τα ταξίδια, απολαμβάνουμε τη νυχτερινή ζωή, συζητάμε για τους ξένους πολιτισμούς και ψάχνουμε την περιπέτεια στην ερωτική μας ζωή. Μπορεί να μας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να δεσμευτούμε με ένα άτομο και πειραματιζόμαστε στον έρωτα. Θα παίξουμε το ερωτικό παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ως μέρος της αναζήτησης της εμπειρίας. Έχουμε μια φιλική συμπεριφορά που ανοίγει τις πόρτες σε νέους ανθρώπους στη ζωή μας. Συνήθως είμαστε αστείοι και διασκεδαστικοί και οι άλλοι άνθρωποι θέλουν να μας πλησιάσουν. Είναι εύκολο να κάνουμε νέες γνωριμίες και αυτό οδηγεί στη δημιουργία γρήγορων ερωτικών δεσμών. Μπορεί βέβαια να είμαστε γρήγοροι για να συνάψουμε μια νέα σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για δέσμευση. Η ανάγκη μας για ελευθερία πηγάζει ως επί το πλείστον από συναισθηματικές εμπλοκές. Ψάχνουμε για κάποιον που μας διεγείρει με νέες εμπειρίες. Μπορεί και να κάνουμε ταξίδια με το σύντροφό μας ή να συνάψουμε σχέση με κάποιον που έχει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας. Έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε το σύντροφό μας, αλλά απογοητευόμαστε όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι τέλειος. Δεν είναι δύσκολο να κερδίσουμε έναν περιστασιακό σύντροφο, αλλά το να δεσμευτούμε συνήθως απαιτεί χρόνο. Είμαστε ιδεαλιστές και αποτελούμε πηγή έμπνευσης για τους άλλους, καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνειά μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, είστε τώρα κοινωνικοί, ενθουσιώδεις και βλέπετε την ερωτική σας ζωή σαν περιπέτεια. Είστε ευχάριστοι και φιλικοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να ζήσετε τις στιγμές χωρίς να ενδιαφέρεστε να κάνετε μια σταθερή σχέση. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, με τον ενθουσιασμό και το χιούμορ σας, προσελκύετε το αντίθετο φύλο και ίσως κάνετε μια σχέση με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή ένα άτομο που έχει εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Έχουμε μεγάλη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, υπάρχει εντιμότητα στις πράξεις μας και μπορούμε να δώσουμε πρακτικές λύσεις στα προβλήματά μας. Έχουμε την ικανότητα να φέρουμε εις πέρας γρήγορα την εργασία μας και να πετύχουμε ταχεία πρόοδο. Τα πράγματα βρίσκονται σε τάξη και αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά σε ό, τι χρειάζεται να διορθώσουμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είναι μια καλή στιγμή για διανοητική εργασία. Αυτή η όψη βοηθά στην όξυνση της πνευματικής σας εστίασης και να βρείτε σαφήνεια μέσα στο χάος. Έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια από ό, τι συνήθως, έτσι ώστε να εργάζεστε πολλές ώρες και να έχετε απόδοση. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους υπάρχει κατανόηση και καταφέρνετε να εστιάζετε και να επεξηγείτε την κάθε λεπτομέρεια. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έχετε τα πρωτεία σε μια συζήτηση. Ανακαλύπτετε λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν κι αυτό είναι προς όφελός σας. Έχετε σαφή επιχειρήματα και οι άλλοι πιστοποιούν την εγκυρότητα των ιδεών σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Δεκεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε ένα συμβιβασμό με τους άλλους προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του συντρόφου μας, προκειμένου να έχουμε μια ικανοποιητική σχέση. Κάνουμε το καλύτερο δίνοντας περισσότερα από το άλλο άτομο. Από τη θετική πλευρά ωστόσο, αυτό δείχνει ότι παίρνουμε τη σχέση μας στα σοβαρά. Είμαστε πιστοί και ειλικρινείς, αλλά αναστέλλουμε την εκδήλωση των συναισθημάτων μας για να μην επωφεληθούν οι άλλοι από εμάς. Είμαστε πειθαρχημένοι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων δίνοντάς μας ασφάλεια και κάποιες ανέσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα διεγείρονται από άτομα που είναι σοβαρά, ειλικρινή και έντιμα. Ψάχνετε για ένα πρόσωπο που να σας σέβεται και να σας παρέχει ασφάλεια, εκτός από την παροχή μιας καλής κοινωνικής θέσης. Αν είστε δεσμευμένοι, περιμένετε το ταίρι σας να συνεργαστεί  μαζί σας για την επίτευξη κοινών στόχων. Αν είχατε μια βαθιά ανησυχία για τη σταθερότητα του δεσμού σας, τώρα μπορείτε να πετύχετε μια πιο οικεία σχέση. Η ανάγκη σας για ζεστασιά και αγάπη εναρμονίζεται με την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αρμονία. Θα σας είναι λίγο δύσκολο να δείξετε την αγάπη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε συναισθήματα. Η στάση σας μπορεί να είναι πιο υποταγμένη, κάνετε τα πάντα για την ικανοποίηση του συντρόφου σας, αλλά μπορεί να είστε συγκρατημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

15 Δεκεμβρίου: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση.

 

16 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο  με τον Πλούτωνα επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από κάποιον ή κάτι που δημιουργεί εμπόδια στην εξέλιξή μας, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό για τη ζωή μας.

 

17 Δεκεμβρίου 2020: Ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 7 Μαρτίου 2023)

Στην παραδοσιακή αστρολογία, ο Κρόνος είναι κυβερνήτης στο ζώδιο του Υδροχόου του. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι ανθρωπιστική, γεμάτη από καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες για το πως θα βελτιώσει τη ζωή των άλλων αλλά και πώς οι κοινές προσπάθειες μπορούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Είναι το ζώδιο των οραματιστών, εφευρετών και δημιουργών. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όταν ο προσγειωμένος και πραγματιστής Κρόνος κινείται στον Υδροχόο, εστιαζόμαστε προς το καλό του κοινωνικού συνόλου, στις ομάδες, τις φιλίες και τα ιδανικά μας, με έναν τρόπο υπεύθυνο και σοβαρό. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί επίσης να ξεκινήσει ή να εμβαθύνει μια σχέση. Αυτή η διέλευση φέρνει τους ανθρώπους μαζί, έτσι οι σχέσεις ή γάμοι που γίνονται τώρα είναι δομημένα σε ισχυρά θεμέλια. Αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να τερματίσει αυτό που δεν μας εξυπηρετεί πλέον, να μας απομακρύνει από ανθρώπους που μας αποστραγγίζουν συναισθηματικά και δεν είχαμε πριν τη δύναμη να ξεφύγουμε. Αυτός ο καρμικός πλανήτης μας ζητά να στραφούμε προς τα μέσα μας και να δούμε λογικά και πρακτικά τη ζωή και να στηριχτούμε σε αυτή τη μοναδική εσωτερική δύναμη που έχουμε μέσα μας και η οποία μας βοηθά να φέρουμε εις πέρας τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι επαναξιολογείτε όλες τις σχέσεις σας (ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές) προκειμένου να διαπιστώσετε ποιες είναι σταθερές για να μείνουν και ποιες είναι χτισμένες σε σαθρά θεμέλια, αυτές θα καταρρεύσουν. Μπορεί να συναντήσετε αντίσταση στην εκπλήρωση των στόχων σας, περιορισμούς, απογοήτευση και απαισιοδοξία που σκοπό έχουν να σας ωριμάσουν και να σας κάνουν να δείτε ορθολογιστικά και ρεαλιστικά τη ζωή.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες θα έχετε μια πιο ώριμη κατανόηση της ζωής και προβάλετε στους γύρω σας μια πιο υπεύθυνη και πιο σοβαρή προσωπικότητα που σας κάνει αποδεκτούς από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην καριέρα σας, θέτετε τα θεμέλια για τη μελλοντική ευτυχία σας, την επιτυχία και την πρόοδό σας. Με τη δύναμή σας και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας εισπράττετε αναγνώριση από το σύντροφό σας ή/και για τη σκληρή δουλειά σας και τα επιτεύγματά σας.

Σημείωση: Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

17 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια παράλληλα με την επιθυμία μας να ζήσουμε συναρπαστικά και την τάση μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στοργή και τρυφερότητα δημιουργούν συναισθηματική χαλάρωση.

 

19 Δεκεμβρίου 2020: Ο Δίας εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 13 Μαΐου 2021 και από 28 Ιουλίου 2021 ως 29 Δεκεμβρίου 2021)

Ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει ένα νέο συλλογικό όραμα και απαιτεί από όλους μας να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Πρέπει  να επιτύχουμε την ενότητα και τον αλτρουισμό, πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να διασφαλίσουν όλα τα όντα στον πλανήτη γη τις βασικές ανάγκες τους. Είναι καιρός για αυξημένη διαφώτιση, για μεγαλύτερη ανακάλυψη, γνώση και κατανόηση, ιδιαίτερα στην επιστήμη και την τεχνολογία, τις παγκόσμιες επικοινωνίες και το Διαδίκτυο και μια νέα, πιο ηθική νοοτροπία στη ζωή. Υπάρχει έντονη ώθηση να βελτιώσουμε τα πράγματα, να υπάρχουν περισσότερη ελευθερία, ισότητα και ανθρώπινα δικαιώματα, και κατά συνέπεια επανάσταση και αντίθεση με τις συμβατικές συμπεριφορές, τις ξεπερασμένες ιεραρχίες και τις παλιές δομές που εμποδίζουν μια τέτοια πρόοδο. Είναι πιθανό οι άνθρωποι να αρχίσουν να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, να θέλουν μεταρρύθμιση και αλλαγή, αλλά και να πειραματιστούν με κάτι έξω από το συνηθισμένο, σε αναζήτηση μιας νέας, καλύτερης ζωής. Το σύνθημα του Δία στον Υδροχόο; Αν υποφέρεις, υποφέρω. Αν έχω πλούτο και δύναμη, μοιράζομαι αυτόν τον πλούτο και τη δύναμη. Είναι καιρός να ενωθούμε όλοι μαζί με συμπόνια και αγάπη για τον πλησίον και για το καλό της ανθρωπότητας.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, αλλά επειδή ο Δίας είναι ευεργετικός, αυτή η διέλευση θα μπορούσε απλώς να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε κάποια μεγάλη πρόοδο στη ζωή σας. Όμως προσέξτε μην υπερβάλλετε και αυτό ισχύει για την υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και το τονισμένο εγώ σας. Μπορεί να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, αλλά πάρα πολύ ματαιόδοξοι και περιμένετε πάρα πολλά από τους άλλους, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, έχετε θετικά συναισθήματα και απολαμβάνετε την ευημερία και την καλή σας τύχη, χωρίς να κάνετε τίποτα, διότι οι συνήθεις προκλήσεις και πιέσεις της ζωής φαίνεται να εξαλείφονται. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται από αυτή τη διέλευση του Δία να πάνε χαμένες, διότι μπορεί να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε μια καλή επένδυση ή μια ερωτική σχέση, ενώ οι προσωπικές σχέσεις σας εμπλουτίζονται με τη θετική σας στάση και την κοινωνικότητά σας και βελτιώνονται.

19 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

19 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ερμή μοναδικές ιδέες και νέες λύσεις στα προβλήματά μας εκπλήσσουν τους αγαπημένους μας και μας παροτρύνουν να δράσουμε.

 

20 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής. Υπάρχει αποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και κινητικότητα. Ευνοούνται τα ταξίδια και η γνώση. Μπορούμε να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, ευνοείστε όσον αφορά την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεων σας. Λόγω της αυξημένης διαύγειας του νου σας, μπορείτε να υπογράψετε συμβάσεις ή να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε να λάβετε περισσότερες παραγγελίες από το συνηθισμένο. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε την παρέα των άλλων ανθρώπων αλλά δεν θέλουμε οι σχέσεις μας να έχουν βάθος, αναζητάμε επιφανειακές γνωριμίες. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε στους άλλους.

 

21 Δεκεμβρίου 2020: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 00ο 29΄ του Υδροχόου (επιρροή +/- 1 μήνα)

Τώρα προκαλούνται αναταραχές στις καθιερωμένες δομές και εξουσίες και δραματικές αλλαγές στις συλλογικές ιδέες καθώς και στον τρόπο που επικοινωνούμε. Το σύμπαν όχι μόνο θα καταρρίψει τις παλιές κοινωνικές δομές, αλλά θα μας ωθήσει να αποκολληθούμε από παλιά προσωπικά όνειρα στα οποία έχουμε προσκολληθεί. Θα υπάρξουν νέες προκλήσεις αλλά και άγνωστοι παράμετροι που θα προκύψουν καθώς ξεκινάμε μια νέα εποχή την οποία θα χρειαστεί να αποδεχτούμε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και/ή όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 00η ως την 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, αναρωτηθείτε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας και πώς πραγματικά θέλετε να προχωρήσετε μπροστά. Αισθάνεστε ελπίδα και αισιοδοξία ότι θα εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας και μπορείτε να υπερπηδήσετε τα εμπόδια και τους περιορισμούς. Τώρα νιώθετε ότι έχετε την ικανότητα να επιτύχετε μια λογική ισορροπία στη ζωή σας αποκομίζοντας οφέλη από την προηγούμενη σκληρή δουλειά σας και φυτεύοντας σπόρους για το μέλλον. Αυτό μπορεί να έχει πολλές μορφές, όπως προώθηση της σταδιοδρομίας σας, κάποια μορφή αναγνώρισης της εργασίας σας και ευκαιρίες για σπουδές ή ταξίδια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να κάνετε αλλαγές στον τρέχοντα τρόπο ζωής σας για να καλύψετε την ανάγκη σας για επέκταση. Το μόνο εμπόδιο σε αυτήν τη διέλευση μπορεί να είναι ότι μπορεί να μην έχετε ανεκτικότητα σε όποιον σας εμποδίζει καθώς προσπαθείτε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Εάν συμβαίνει αυτό, μη τους στρέφετε εναντίον σας. Το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε συναρπαστικές νέες στιγμές και ενέργειες, αν και τρομακτικές και αβέβαιες. Ήρθε η ώρα να νιώσετε πιο ελεύθεροι, πιο απελευθερωμένοι από τις συνήθειές σας, ατομικά και συλλογικά.

21 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 8 Ιανουαρίου)

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω επικεντρωνόμαστε στις πρακτικές πλευρές της ζωής. Έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε απτά, πρόσωπα και καταστάσεις και απορροφόμαστε σε σκέψεις που οδηγούν σε ένα σκοπό, ένα τελικό αποτέλεσμα. Δίνουμε βάρος σε ό, τι λέμε και μιλάμε με σιγουριά. Θα πούμε τη γνώμη μας μετά από προσεκτική εξέταση ενός ζητήματος. Έχουμε υπομονή και επιμονή αλλά κολλάμε με ένα θέμα, και με την επινοητικότητά μας και το σαφές πνευματικό δυναμικό μας, ολοκληρώνουμε τους στόχους μας. Δεν είμαστε οπαδοί της αδράνειας και συζητάμε, είμαστε επικοινωνιακοί αλλά με μια δόση εγκράτειας, ενώ οι συζητήσεις μας κατευθύνονται προς ένα σκοπό. Είμαστε σοβαροί στοχαστές και όταν αναλάβουμε ένα έργο, ξεπερνάμε τα όριά μας. Θέλουμε να το ολοκληρώσουμε καθώς το μυαλό μας έχει θέσει ένα στόχο. Μπορεί να χαθούμε στην απαισιοδοξία και δεν πιστεύουμε εύκολα τους άλλους. Γοητευόμαστε από την ιστορία και τις πολιτιστικές παραδόσεις. Είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο σκέψης μας και έχουμε νέες ιδέες στις οποίες μπορούμε να δώσουμε μορφή, χρησιμοποιώντας μια προσγειωμένη προοπτική που στηρίζεται στις εμπειρίες του παρελθόντος. Προσπαθούμε να προβάλουμε ιδέες που βασίζονται στους κοινωνικούς θεσμούς και στην έρευνα και οι οποίες μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, απολαμβάνετε μια σοβαρή και ορθολογιστική επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Ίσως τώρα συζητάτε περισσότερο για την πορεία της σταδιοδρομίας σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και προβάλετε εύστοχα επιχειρήματα στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες γίνονται αποδεκτές από το περιβάλλον σας καθώς μαγεύετε τους γύρω σας διαμέσου της επικοινωνίας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή ένα ταξίδι ή θα έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Αιγόκερω επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 19 Ιανουαρίου)

Έχουμε έντονες φιλοδοξίες, αγχωνόμαστε συνέχεια και κάνουμε τα πάντα, όπως υποχωρήσεις και υπομονή, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε πολύ πειθαρχημένοι, θέλουμε να κάνουν οι άλλοι πάντα αυτό που λέμε και έχουμε πολλές απαιτήσεις. Γινόμαστε καχύποπτοι, επιφυλακτικοί και δύσκολα ανοιγόμαστε και στο πιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Έχουμε μια συγκροτημένη επιδίωξη των στόχων μας και θέτουμε ένα συγκεκριμένο στόχο, έχοντας μεγάλη πίστη στις ικανότητές μας. Είμαστε πολύ ανεξάρτητοι και μεγαλόψυχοι σε ό, τι κάνουμε και απεχθανόμαστε να  βρισκόμαστε υπό τον περιορισμό των άλλων.

21 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα επιδιώκουμε τη μοναξιά μας για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και να απομακρύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις συγκινήσεις.

 

22 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

22 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Δία και τρίγωνο με την Αφροδίτη βοηθά στο να πάρουμε ρεαλιστικές αποφάσεις για τους στόχους μας στις σχέσεις  μας, είμαστε πιο αξιόπιστοι και πιο υπεύθυνοι απέναντι στους άλλους. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή δημιουργεί συναισθηματική πίεση καθώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε και καταβάλλουμε προσπάθειες να καταλάβουμε τους άλλους.

 

23 Δεκεμβρίου 2020: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν ισχυρές κινήσεις και ενέργειες που φτάνουν σε ακρότητες. Νιώθουμε μία ισχυρή ώθηση για έλεγχο και κυριαρχία και καταβάλουμε ακραίες προσπάθειες για την ικανοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και επιθυμία για ερωτική συνεύρεση. Οι προσπάθειές μας για μετασχηματισμό διέπονται από στρατηγική σκέψη και σχέδια για έλεγχο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις έντονες διαμάχες για την εξουσία που μερικές φορές μπορεί και να είναι ακραίες. Οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να ξεσηκώσουν αντιπαλότητα κι αντιπάθειες, και κατ’ επέκταση, να κάνετε νέους εχθρούς εάν δεν είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με τους αντιπάλους σας και να επιδείξετε την εξουσία σας. Μπορεί κάποια άτομα να σας προκαλέσουν και να προβείτε σε βίαιη επίθεση ή να την υποστείτε. Αποφύγετέ το όσο το δυνατόν. Ίσως πρέπει να εργάζεστε πολλές ώρες τώρα και αυτό μπορεί να σας εξαντλήσει. Έχετε τεράστια ενέργεια αλλά είναι πιθανό να νιώθετε ότι πρέπει να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε. Κατά συνέπεια, η υπερπροσπάθεια μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι το σημείο της εξάντλησης ή της κατάρρευσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

24 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

24 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Άρη θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε την επιθυμία μας να διεκδικούμε και να επιδεικνύουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση στις σχέσεις μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο άνθρωποι και γεγονότα στηρίζουν τους μακροπρόθεσμους στόχους μας. Οτιδήποτε επιθυμούμε πραγματοποιείται.

 

25 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα σκεφτόμαστε έντονα και θέλουμε να πειραματιστούμε. Εκφράζουμε ριζοσπαστικές και ασυνήθιστες απόψεις και έχουμε μεγάλη ευρηματικότητα ενώ μπορούμε να βρούμε νέες λύσεις στα προβλήματά μας. Έχουμε έντονη διορατικότητα και επιζητάμε την πρωτοτυπία. Είμαστε σε θέση να διδάξουμε και να βοηθήσουμε τους άλλους να είναι πιο πρωτότυποι στα λόγια και τις σκέψεις τους. Έχουμε εξαιρετική επιδεξιότητα και οι συνομιλίες μας γίνονται με γρήγορο ρυθμό.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, αυτή είναι μια στιγμή μεγάλης έμπνευσης για σας. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη και είναι πιθανό να προβάλετε νέες ιδέες και μοναδικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προβάλετε την τεχνική ικανότητά σας και τις γνώσεις σας, και είναι πιθανό να βρείτε θέματα, όπως την επιστήμη των υπολογιστών, τη μηχανική και την αρχιτεκτονική, πιο ενδιαφέροντα. Αυτή η διέλευση αυξάνει το ρυθμό της καθημερινής ζωής σας και σας βοηθά να μη γίνει βαρετή. Είναι πιθανό να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη, επειδή το μυαλό σας είναι πιο δεκτικό σε εκκεντρικούς τρόπους θεώρησης των πραγμάτων. Δεν θέλετε να κάνετε τώρα οποιαδήποτε δουλειά που απαιτεί προσεκτική και πειθαρχημένη σκέψη, αλλά ούτε και καμία αγγαρεία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή ανοίγουν οι γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους και μπορούμε, χωρίς καν να προσπαθήσουμε, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε διάθεση για ενθουσιασμό και περιπέτεια.

 

26 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα μας ωθεί να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, κάνοντας όνειρα και βλέποντας εξιδανικευμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας.

 

27 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

27 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Κρόνο έχουμε αυτοέλεγχο και συγκέντρωση κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λαμβάνουμε πρακτικές και θετικές επιβεβαιώσεις και αυξημένη εκτίμηση.

 

28 Δεκεμβρίου 2020: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες και  ένα επιστημονικό και εφευρετικό μυαλό. Αμφισβητούμε τα καθιερωμένα και αναπτύσσουμε έντονο ενθουσιασμό. Αναλαμβάνουμε δράση η οποία αλλάζει τα πράγματα και φέρνει βελτίωση. Ενωνόμαστε με τους άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό και προωθούμε ό, τι είναι ανεξάρτητο και πρωτοποριακό. Η επικοινωνία, οι υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά είδη και οτιδήποτε πρωτότυπο είναι συναρπαστικό για μας τώρα. Μπορούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προώθησης της εργασίας μας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, τόσο οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας ή οι ερωτικοί στόχοι σας είναι πιθανό να προχωρήσουν πιο γρήγορα τώρα. Νέες εξελίξεις μπορεί να σας ανοίξουν εποικοδομητικές ευκαιρίες. Προβάλετε τις νέες και συναρπαστικές ιδέες σας και είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας και μια αλλαγή της ρουτίνας σας. Δεν θέλετε να χαλαρώσετε και αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για οποιαδήποτε επιστημονική ή τεχνική μελέτη και της γνώσης των υπολογιστών. Νέες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας εντελώς ξαφνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα έχουμε την επιθυμία να ξεφύγουμε από το περιβάλλον μας με κάθε τρόπο και δεν έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

29 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

29 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη είναι μια καλή ημέρα για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια ή οποιαδήποτε προσπάθεια  απαιτεί πολλή ενέργεια, αφού έχουμε ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

 

30 Δεκεμβρίου 2020, ώρα Ελλάδας 5:28 π.μ.: Πανσέληνος στις 8ο 53΄ του Καρκίνου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι τώρα και εμφανίζουμε αυξημένη ανάγκη να αισθανόμαστε ασφαλείς αλλά και για να λάβουμε φροντίδα. Την ίδια στιγμή, μπορεί να αντιληφθούμε ότι αυτό μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία μας να επιβάλουμε την δύναμή μας στους άλλους. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και τις ανάγκες μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό δεν είναι μια αντανάκλαση της αδυναμίας μας αλλά της εσωτερικής μας δύναμης. Μπορεί να θέλουμε να συνδεθούμε με κάποιον από το παρελθόν μας ή κάποιος από το παρελθόν μας να έρθει έντονα στο μυαλό μας. Οτιδήποτε δεν μας χρησιμεύει τώρα στη ζωή μας θα το αφήσουμε να φύγει, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά στη ζωή μας, κάνοντας έναν απολογισμό των συναισθηματικών αναγκών μας. Η συναισθηματική πραγματικότητα μιας κατάστασης μπορεί να έρθει στο φως και είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερωθούμε και να επουλώσουμε τις πληγές μας. Μπορεί να αισθανθούμε επιπλέον μια έντονη συναισθηματική φόρτιση κατά την διάρκεια αυτής της πανσελήνου και να είμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι με πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι μια χρονική περίοδος για να αισθανθούμε ευγνωμοσύνη και παρηγοριά για ό, τι έχουμε στη ζωή μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

30 Δεκεμβρίου 2020: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα τονίζεται η ευαισθησία στην αγάπη και στην τέχνη ενώ κυριαρχεί έντονη ρομαντική φαντασία. Έχουμε αδύναμη κρίση και μας αρέσει να εθελοτυφλούμε. Δημιουργούνται προβλήματα για μία αρμονική σχέση τα οποία προέρχονται από την τάση μας να εξιδανικεύουμε τον έρωτα, πράγμα το οποίο προκαλεί σύγχυση και παραπλάνηση. Τα συναισθήματά μας είναι σε σύγχυση και κυριαρχεί η ψευδαίσθηση. Υπάρχει ισχυρή τάση για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τίποτα και κανέναν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την τάση να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε στους ερωτικούς σας συντρόφους τώρα και δεν βλέπετε πραγματικά το ποιοι είναι. Είναι πιθανό κάποιο άτομο για το οποίο υπάρχει ερωτισμός να σας παραπλανήσει και δεν θα έχετε επίγνωση του γεγονότος τώρα, παρά αργότερα. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ο σύντροφός σας δεν συμμερίζεται τις προσδοκίες σας μπορεί να απογοητευτείτε. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να μην είστε και τόσο πρακτικοί σε σχέση με οικονομικά θέματα. Σας λείπει η κατάλληλη εκτίμηση της πραγματικής αξίας ενός αντικειμένου και κατά συνέπεια, να πληρώσετε πάρα πολλά. Η καλλιτεχνική φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

31 Δεκεμβρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

31 Δεκεμβρίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Άρη παλιά θέματα τα οποία ήταν κρυμμένα στην ψυχή μας επανεμφανίζονται και δημιουργούν ανασφάλειες και φοβίες.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms