Quantcast
22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Ιούνιο 2021.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 95

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

1 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Δία μπορεί να έχουμε μια χαρούμενη επικοινωνία με πρόσωπα του παρελθόντος.

 

2 Ιουνίου 2021: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή ως 27 Ιουνίου)

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αναζητά την φροντίδα, το συναίσθημα και θέλει να αισθάνεται ασφαλής. Στο σπίτι μας, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή, οικεία ατμόσφαιρα όπου όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα να αισθάνονται την αγάπη μας. Είμαστε ευάλωτοι συναισθηματικά γι’ αυτό και κρατάμε μια επιφυλακτική στάση στην αγάπη. Αυτή η ευαισθησία είναι η δύναμή μας, γιατί χρειαζόμαστε προστασία, δεδομένου ότι αν πληγωθούμε θέλουμε μεγάλο χρονικό διάστημα για να το ξεπεράσουμε. Είμαστε συντονισμένοι με ό, τι είναι κρυμμένο και διαισθητικά αντιλαμβανόμαστε την ψυχική αναταραχή των άλλων. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωρίσουμε κάποιον και να αναπτύξουμε εμπιστοσύνη γιατί η απόρριψη μας πληγώνει και μας κάνει να μαζευόμαστε. Μερικές φορές κρατάμε μέσα μας πληγωμένα συναισθήματα και δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε και πάλι. Αναζητάμε το σωστό πρόσωπο που θα μας κάνει να αισθανθούμε ασφαλείς. Ζεσταινόμαστε συναισθηματικά με κάποιον που δεν θα μας πλησιάσει πάρα πολύ άμεσα. Μπορεί να φαινόμαστε απόμακροι στην αρχή μιας σχέσης αλλά παρατηρούμε τα πάντα. Μας έλκουν αυτοί που μας προσφέρουν αγάπη και φροντίδα και χρειαζόμαστε ειλικρίνεια. Έχουμε τώρα την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, με τον ευχάριστο και συναισθηματικό τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και φλερτάρετε συγκρατημένα αλλά αποπνέοντας αισθησιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη γλυκύτητά σας και το συναισθηματισμό σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο μας στέλνει το μήνυμα ότι μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα, μόνο αν συνδυάσουμε τις διπλωματικές ικανότητές μας και περιορίσουμε τον εγωισμό μας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια και ενθουσιασμό και ίσως έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο ή εμφανιστεί ξαφνικά ένας παλιός φίλος. Είναι πιθανό να στερούμαστε υπομονής και επιμονής, αλλά για λίγο.

 

3 Ιουνίου 2021: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας ενώ με τον ορθολογισμό μας μπορούμε να έχουμε σταθερά επιτεύγματα. Υπάρχει επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις δημόσιες αρχές. Χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης είναι η διάρκεια σε ό, τι ξεκινάει και η υπομονή. Υπάρχει επίσης επιτυχία στην αντιμετώπιση των περιορισμών και μπορούμε να πάρουμε ορθές αποφάσεις.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα προς οτιδήποτε παραδοσιακό, όπως τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις σας και τα κοινωνικά «πρέπει». Έχετε αυξημένη πειθαρχία και οι ανώτεροι σας στην εργασία σας, σας βλέπουν ως ένα σταθερό, υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο. Κατά συνέπεια, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν. Κάνετε σταθερή πρόοδο προς τους στόχους σας τώρα γιατί είστε υπομονετικοί, αναλυτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων. Είναι πιθανό να λάβετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τη συμβουλή των ηλικιωμένων και πιο σοφών ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

3 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη επιδιώκουμε τη μοναξιά μας για να ξεφύγουμε από το παρελθόν και να απομακρύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις συγκινήσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας βοηθά να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της θέλησής μας για να νικήσουμε τα εμπόδια και να αρχίσουμε ριζικές αλλαγές, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

 

4 Ιουνίου 2021: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν άνετες κοινωνικές συνθήκες, γενναιοδωρία και φιλικότητα. Οι κοινωνικές συναναστροφές μας προσφέρουν χαρά. Προσέχουμε την εξωτερική μας εμφάνιση και είμαστε πολύ γενναιόδωροι, δείχνοντας την αγάπη μας στους άλλους και θέλοντας να την μοιραστούμε. Τώρα μπορούμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια και τις προκλήσεις της ζωής και έχουμε αγάπη για τα ταξίδια και τις νέες περιπέτειες. Δεν αποθαρρυνόμαστε από τα προβλήματα και τα εμπόδια αλλά αντίθετα, απολαμβάνουμε τις προκλήσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, ευνοείστε για γάμο, για ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, για πάρτι και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα περάσετε ευχάριστα, τόσο με τους φίλους σας όσο και με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για ρομαντικές αποδράσεις, όπως να κάνετε ένα ταξίδι με την αγάπη σας ή ακόμα και να κάνετε μαζί κάτι … υπερβολικό, να αλλάξετε τη συνήθη ρουτίνα σας. Το ταξίδι σας θα είναι πολύ ευχάριστο. Η προσωπικότητά σας λάμπει και η δημοτικότητά σας αυξάνεται, ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτήν τη στιγμή, αν δεν έχετε. Οι οικονομικές δοσοληψίες θα αποδειχθούν επιτυχείς, έτσι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσετε χρήματα ή να έχετε δοσοληψίες με τους δικηγόρους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά στον έλεγχο των παρορμήσεων και τη σωστή έκφραση των συναισθημάτων ενώ υπάρχει διάρκεια σε ό, τι ξεκινάμε σήμερα και συνετή συμπεριφορά.

 

5 Ιουνίου 2021: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει υπερδιέγερση και φαντασία, εσφαλμένη αντίληψη και σύγχυση. Προσοχή σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις γιατί ενέχει εξαπάτηση. Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να σκεφτούμε ξεκάθαρα και επίσης να μπορούμε να εκφράσουμε σωστά και με σαφήνεια τα λόγια μας και τις σκέψεις μας. Μας αρέσει να κάνουμε όνειρα και προβληματιζόμαστε όταν οι άλλοι εισβάλλουν στις σκέψεις μας, προτιμώντας να μην μιλάμε γι’ αυτές. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πρακτικά και γινόμαστε αναποφάσιστοι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε τώρα θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα σημαντικές παραλείψεις ή παραποιήσεις ή θα είναι συνειδητά απατηλές. Είναι πιθανό να πείτε εσείς οι ίδιοι ψέματα. Καλύτερο θα ήταν να μην κάνετε διαπραγματεύσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή είναι μια περίοδος σύγχυσης όπου κάνετε λάθη προγραμματισμού και είναι δύσκολο να εντοπίσετε και να εκτιμήσετε σωστά τις λεπτομέρειες. Την περίοδο αυτή είναι καλύτερο να την χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε τη μουσική, την ποίηση ή την τέχνη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Ιουνίου 2021: Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Γινόμαστε ανένδοτοι στις ενέργειές μας και δεν υποχωρούμε με τίποτα. Ασκούμε εξουσία και πίεση προς τους άλλους καθώς νιώθουμε ότι έχουμε τη δύναμη να επιδιώξουμε το στόχο μας. Δημιουργούνται συγκρούσεις και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας καθώς τώρα θέλουμε να επιβληθούμε και να ανταγωνιστούμε τους άλλους. Ξεσπάμε με μεγάλη δύναμη και τους προσβάλλουμε, δημιουργώντας αντιδράσεις και διασπαστικές συνθήκες στις σχέσεις μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, η δύναμή σας και η εξουσία σας είναι πολύ έντονες τώρα και αντιδράτε επικίνδυνα χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας τις συνέπειες των ενεργειών σας. Έχετε την τάση να είστε παθιασμένοι με αυτό που κάνετε σε σημείο που δεν θα ανεχθείτε οποιαδήποτε παρεμβολή από τους άλλους ανθρώπους. Μπορεί να αντιδράσετε με δύναμη και μερικές φορές με τη βία αν αισθάνεστε καταναγκασμό ή εξουσιαστική συμπεριφορά. Αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να δοκιμάσει κάποιες σχέσεις σας και οι προσπάθειές σας θα αμφισβητηθούν από τους άλλους ανθρώπους. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας και να μην προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε ή να δημιουργήσετε διαμάχες για την εξουσία που είναι αντιπαραγωγικές και επικίνδυνες. Οι εχθροί σας θα έχουν δύναμη τώρα, έτσι μην τους προκαλείτε.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή έχουμε το θάρρος και τη δύναμη να επιλύσουμε παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

 

6 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

6 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα δημιουργεί υπερβολικές αντιδράσεις, θυμό και βιασύνη. Εσωτερικές εντάσεις και ανισορροπία προέρχονται από ενστικτώδεις αντιδράσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και την Αφροδίτη αναζητάμε τη συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, το καλό φαγητό και τη διασκέδαση.

 

7 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να αναζητάμε ανυπόμονα απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν δημιουργήσει στασιμότητα στη ζωή μας. Είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε ενθουσιασμό. Δημιουργούνται εντάσεις, δυσαρέσκειες και εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν τις προσδοκίες μας από τους άλλους και την καριέρα μας, οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

 

8 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

8 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα χαρίζει διαίσθηση και διορατικότητα και μας ωθεί σε έναν ονειρικό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μας. Κυριαρχούν η συμπόνια και η κατανόηση, το πάθος και η δύναμη.

 

9 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία μπορούμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και είμαστε δεκτικοί σε υπερβολές και καταχρήσεις. Όταν προκύψουν εντάσεις δεν έχουμε προσαρμοστικότητα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αποβάλει την εσωστρέφεια, την αρνητικότητα, την ακαμψία και το φόβο, ενώ μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

 

10 Ιουνίου 2021, ώρα Ελλάδας 13:52 μ.μ.: Ηλιακή έκλειψη στις 19΄47΄ των Διδύμων (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Με αυτή την έκλειψη Ηλίου, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που χρειαζόμαστε, είναι να μάθουμε, να συγκεντρώσουμε πληροφορίες και να σκεφτούμε λογικά, όταν πρόκειται για διαπραγματεύσεις, για την κοινωνική δικτύωση και τα ταξίδια. Αυτά τα ζητήματα θα γίνουν πηγή συναισθηματικού στρες. Για παράδειγμα, μπορεί να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να μάθουμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες από ό, τι συνήθως κάναμε στο παρελθόν

 Αυτή η έκλειψη εστιάζεται στις επικοινωνίες που θα είναι δύσκολες και εντείνει τις συναισθηματικές μας ενέργειες. Τα συναισθήματά μας και το στρες μπορεί επίσης να αυξηθούν, ως αποτέλεσμα της ανάγκης μας να έχουμε σημαντική επικοινωνία με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον μας, όπως είναι οι στενοί συγγενείς, οι γείτονες και τα αδέλφια μας. Πράγματα που κάναμε μαζί με κάποια άτομα ενδεχομένως να καταρρεύσουν ή κάποιες σχέσεις να διαλυθούν και να αισθανθούμε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω τους.

Μερικές φορές θα πρέπει να εμβαθύνουμε και να βρούμε ένα νέο τρόπο για να αναιρέσουμε τα εμπόδια. Πρέπει να αποκαλύψουμε τα συναισθήματά μας, να αλλάξουμε τον παλαιό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και στη συνέχεια να έχουμε μια ειλικρινή συζήτηση ή έρευνα με τον εαυτό μας, προκειμένου να διευκολυνθεί η διατήρηση των αλλαγών.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Το σύμπαν σας ζητά να πάρετε μια μοιραία απόφαση σχετικά με ένα οικείο σε εσάς πρόσωπο, ένα στενό συνεργάτη σας ή κάποιο επαγγελματικό ή ερωτικό ζήτημα. Πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια τις οποίες δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε και μερικές φορές η αποκάλυψη θα είναι τέτοια που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας βοηθά να κάνετε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στη ζωή σας.

 

11 Ιουνίου 2021: Ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 29 Ιουλίου)

Με τον Άρη στο Λέοντα, κάνουμε μια ζωντανή εντύπωση και έχουμε εντυπωσιακή παρουσία και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το αριστοκρατικό ύφος μας δεν περνάει απαρατήρητο αλλά γινόμαστε απαιτητικοί απέναντι στους άλλους. Γινόμαστε δραματικοί και εκφραστικοί και ό, τι κάνουμε έχει τη μοναδική σφραγίδα μας. Υποκινούμαστε από μεγάλη πάθη, ενεργούμε γενναιόδωρα και έχουμε το χάρισμα να ενθαρρύνουμε τους άλλους να αναλάβουν δημιουργικά ρίσκα. Ξέρουμε πώς να βγάλουμε τους κρυμμένους θησαυρούς από τους ανθρώπους.

Η ζεστασιά μας είναι μεταδοτική και η μεγάλη καρδιά μας εμφανής σε εκείνους που συναντάμε. Μπορεί να γίνουμε όμως αυταρχικοί, εξαιτίας του επίμονου δυναμισμού και του ηγετικού στυλ μας. Δουλεύουμε σκληρά για την επίτευξη των ονείρων μας. Μας προσελκύουν οι εκλεκτοί εραστές που μας ανεβάζουν στα ουράνια. Το σεξ δεν είναι μόνο μια μορφή ευχαρίστησης, αλλά επίσης μια μορφή τέχνης. Έχουμε έντονη σεξουαλική ενέργεια σαν εραστές και ένα χαρούμενο ενθουσιασμό που κόβει την ανάσα! Μεταδίδουμε το ένδοξο μεγαλείο της αγάπης σε κάθε σεξουαλική επαφή. Αλλά θέλουμε ο εραστής μας να μας έχει πάντα στην κορυφή, αν όχι σεξουαλικά, τότε σίγουρα συναισθηματικά.

Ο Άρης στο Λέοντα αναζητά πάντα τις σχέσεις που του επιτρέπουν να είναι αρχηγός. Κυριαρχεί ο σεξουαλικός ενθουσιασμός, η ζεστασιά, η διάθεση για γέλιο και παιχνίδι, αλλά και μια εγωκεντρική στάση απέναντι στο σεξ. Όμως η ζεστασιά, ο ενθουσιασμός και η καλλιτεχνική προσέγγιση στον έρωτα, αντισταθμίζουν τον εγωισμό. Επίσης, κάνουμε τον εραστή μας να αισθάνεται προνομιούχος. Θεωρούμε το σεξ σημαντικό στη σχέση, ακόμη και ιερή δραστηριότητα. Το σεξ είναι μια προέκταση του εγώ μας, αγαπάμε να τραβάμε την προσοχή, αλλά φοβόμαστε την γελοιοποίηση και την αμηχανία.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Θα ρισκάρετε στον έρωτα και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιουνίου 2021: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

11 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία έχουμε μια χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση και βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

 

12 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό μια νέα ερωτική σχέση θα μπορούσε να μπει ξαφνικά στη ζωή μας αφού οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί στα συναισθήματά μας και εκπέμπουμε εμπιστοσύνη και μια ενθουσιώδη και αισιόδοξη διάθεση.

 

13 Ιουνίου 2021: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις και την ικανότητα να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους άλλους, αφού τώρα γινόμαστε τίμιοι και ειλικρινείς. Έχουμε ένα ευρύ κύκλο φίλων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κοντά μας στα προβλήματά μας. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και εκφραστικοί και συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η δυνατότητά μας να νιώθουμε ελεύθεροι οδηγεί τη ζωή μας στην ανάπτυξη και στο να σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα. Τώρα μας έλκει το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο και το ανεξάρτητο. Ξέρουμε πώς να πάρουμε αυτό που θέλουμε, καθώς είμαστε ζωντανοί και έχουμε ανοιχτό μυαλό για τα πάντα.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ψάχνετε για αλλαγή στη συναισθηματική σας ζωή αλλάζοντας το μοτίβο της συμπεριφοράς σας. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά και το ρομαντισμό με τον αγαπημένο σας. Κάνετε τα πάντα για να είναι η σχέση σας ενδιαφέρουσα και καθόλου ανιαρή ή πληκτική. Είστε τώρα περισσότερο ανθρωπιστές και έχετε κοινωνική ευαισθησία, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε ικανοποιητικές σχέσεις με τους άλλους, καθώς είστε ανεκτικοί. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε θα προσελκύσει ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Η διπλωματία και η ειλικρίνειά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση των διαφορών σας με τους γύρω σας. Θέλετε τώρα να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

13 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάθη μας και τα συναισθήματά μας έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε ό, τι ενέργειες κάνουμε.

 

14 Ιουνίου 2021: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έλλειψη σαφήνειας και αόριστα και ασαφή θέματα προκαλούν κρίσεις. Ασχολούμαστε με την τέχνη και τη μουσική και θέλουμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα με κάθε τρόπο. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις και κάνουμε σχέδια που είναι ανέφικτα. Υπάρχουν λάθη στην αντίληψη και ομιχλώδεις συνθήκες. Θα πρέπει να προσέχουμε να μην υπονομεύσουμε οι ίδιοι την δική μας ευτυχία, καθώς υποφέρουμε από μια αίσθηση αναξιότητας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να γίνετε ασαφείς όσον αφορά το σκοπό σας στη ζωή. Δεν θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα για να κάνετε κάποια πράγματα και μπορεί να θέλετε να αποδράσετε από την πραγματικότητα διαμέσου της φαντασίας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε επιρρεπείς στο αλκοόλ για να ξεφύγετε. Νιώθετε κάπως αμήχανα λόγω του ότι οι προθέσεις σας παρεξηγούνται από τους άλλους. Από την πλευρά σας, είστε «τυφλοί» όσον αφορά τις προθέσεις των άλλων και ως εκ τούτου, καθίσταται δύσκολο να αντιδράσετε με λογικό τρόπο. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Οι επιθυμίες σας έρχονται σε σύγκρουση με τις ιδέες των άλλων και διαφωνείτε. Είστε σε αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δυο επιλογές. Το ένστικτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε επιτυχία και αναγνώριση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο είμαστε έτοιμοι να ξεφύγουμε από τους κανόνες και θέλουμε να κάνουμε κάτι έξω από το συνηθισμένο, προβάλλοντας τα συναισθήματά μας αλλά σοκάροντας μερικούς ανθρώπους με τη συμπεριφορά μας.

 

15 Ιουνίου 2021: Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 μήνες)

Η ανάγκη μας για απελευθέρωση από την καταπιεστική εξουσία και τους κανόνες δημιουργεί μια ξαφνική ανατροπή στο υπάρχον status quo αλλά μέσα από δυσκολίες που προκύπτουν όταν προσπαθούμε να επιλύσουμε προβλήματα εφαρμόζοντας καθιερωμένους τρόπους οι οποίοι τώρα δεν φαίνεται να λειτουργούν. Ο Κρόνος δημιουργεί ακαμψία και φόβο ενώ ο Ουρανός επαναστατεί στην καταπίεση, έτσι κάποια παραδοσιακά, αλλά ανασταλτικά, μοτίβα ζωής αρχίζουν να διαβρώνονται και να καταστρέφονται. Προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τους κανόνες και τον εξαναγκασμό, γινόμαστε ασυμβίβαστοι, θέλουμε να απελευθερωθούμε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και/ή όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 10η ως την 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, θέλετε να απελευθερωθείτε από ό, τι σας δημιουργεί πίεση, φόβο και έλεγχο, αλλά ίσως να νιώθετε άβολα με τις νέες συνθήκες της ζωής σας. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας επιβληθεί στη ζωή σας, μπορεί να γίνετε πολύ δικτατορικοί και αυταρχικοί, επιμένοντας ότι ο δικός σας τρόπος σκέψης και δράσης είναι ο σωστός. Αναζητάτε την κοινωνική έγκριση για να έχετε αυτοεκτίμηση. Η άρνηση των αλλαγών του Ουρανού μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα προσαρμογής στη ζωή σας και εσωτερικές εντάσεις, καθώς υπάρχει μέσα σας ένας αγώνας μεταξύ του να διατηρήσετε τα παραδοσιακά μοτίβα αλλά και φόβος για το νέο που έρχεται στη ζωή σας.

Η κατάρρευση των υπαρχόντων προτύπων χωρίς πραγματική κατανόηση του τρόπου οικοδόμησης μιας ελεύθερης ζωής, δημιουργεί ένα εσωτερικό κενό και φόβο. Στο παρασκήνιο του μυαλού σας κρύβονται οι πιο εκκεντρικές ιδέες, σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα που δημιουργούν ένα νέο οικοδόμημα. Εάν έχετε αφήσει τη ζωή σας να είναι κολλημένη σε μια κουραστική και ανιαρή ρουτίνα, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική. Οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας έχει κολλήσει στη ρουτίνα θα αντιμετωπίσει προκλήσεις, έτσι είναι καλύτερα να αποδεχτείτε την αλλαγή των παλιών μοτίβων και να αγκαλιάσετε το νέο.

15 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή καθιστά ευκολότερο να μιλήσουμε για το παρελθόν, γι’ αυτό είναι μια καλή ημέρα για να έχουμε σημαντικές συζητήσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή μας.

 

16 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

16 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία υπάρχει η τάση να είμαστε προσκολλημένοι, εγωιστές και απαιτητικοί προς τους γύρω μας.

 

17 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με την Αφροδίτη απρόσμενες συναντήσεις και δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και αντίθεση με τον Ποσειδώνα συγκεχυμένα συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε ομαλά.

 

18 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

18 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη έχουμε μια αίσθηση αρμονίας με τους γύρω μας και θετικά συναισθήματα. Αξιοποιώντας τη δύναμη και το θάρρος μας, κερδίζουμε το σεβασμό και ισχυρούς συμμάχους. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο κάνει τα συναισθήματά μας πιο έντονα και αλλοπρόσαλλα, έτσι θα πρέπει να τα διοχετεύσουμε προς μια ευχάριστη δραστηριότητα.

 

19 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή έχουμε σταθερές ιδέες και δημιουργική έκφραση ενώ βρίσκουμε εφευρετικές λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα πρέπει να αποφύγουμε την τάση για υπερβολική κατανάλωση τροφίμων ή ποτών και να έχουμε πειθαρχία και σύνεση.

 

20 Ιουνίου 2021: Ο Δίας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 18 Οκτωβρίου)

Τώρα δίνουμε έμφαση στις αξίες μας και ευαισθητοποιούμαστε στην εσωτερική μας ανάπτυξη. Αξιολογούμε γιατί δεν είμαστε τίμιοι με τον εαυτό μας και προσπαθούμε να αποσαφηνίσουμε τους λόγους. Όταν προκύπτουν ευκαιρίες ενώ ο Δίας είναι ανάδρομος, είναι το αποτέλεσμα των σπόρων που φυτεύσαμε στο παρελθόν από ανθρώπους που συναντήσαμε στο παρελθόν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ολοκληρώσουμε έργα που αφορούν τον Δία, όπως το να ασχοληθούμε με μια παλιά γνώση ή να ολοκληρώσουμε την εκπαίδευσή μας ή να κάνουμε ένα μακρύ ταξίδι που είχαμε αναβάλει ή να επανασυνδεθούμε με κάποιον που είχαμε χάσει προ πολλού. Είναι καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με πνευματικά ή φιλοσοφικά ζητήματα με στόχο να δούμε με καλύτερη προοπτική τη ζωή. Λόγω της πνευματικής φύσης του ανάδρομου Δία, δεν είναι καιρός να αρχίσουμε ουσιαστικές δραστηριότητες.

20 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

20 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα μας προξενεί συναισθηματική αναταραχή και νιώθουμε απογοητευμένοι από τη ζωή. Νιώθουμε προσβεβλημένοι και θέλουμε να επιβληθούμε σε όσους βρίσκονται γύρω μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, έχουμε μεγάλα οράματα και προσελκύουμε τους γύρω μας με τις γενναιόδωρες πράξεις μας.

 

21 Ιουνίου 2021: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή ως 22 Ιουλίου)

Έχουμε ανάγκη από φροντίδα και να είμαστε με την οικογένειά μας, διαμέσου της οποίας αντλούμε συναίσθημα, πολλή αγάπη και ευαισθησία. Νιώθουμε προσκολλημένοι στους δικούς μας ανθρώπους. Όταν χρειαστεί να πάρουμε μια σοβαρή απόφαση θα την σκεφτούμε πάρα πολύ για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Πληγωνόμαστε εύκολα από τους άλλους και είμαστε υπερβολικά ανήσυχοι σε συναισθηματικά ή οικονομικά θέματα. Έχουμε ισχυρή φαντασία, είμαστε ρομαντικοί και πολύ τρυφεροί και στοργικοί. Κάποιες φορές πέφτουμε στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία.

21 Ιουνίου 2021: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και ο ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ουρανό τονίζει ότι μόνο με επιμονή και υπομονή θα επιφέρουμε βελτιωτικές αλλαγές στη ζωή μας.

 

22 Ιουνίου 2021: Ο Ερμής στους Διδύμους γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 11 Ιουλίου)

Με τον ορθόδρομο Ερμή στους Διδύμους γινόμαστε και πάλι περισσότερο κοινωνικοί και αναζητάμε την πνευματική τόνωση με νέους ανθρώπους και καταστάσεις και τη γνώση. Απορροφάμε ταχύτατα τις πληροφορίες και κατέχουμε εγκυκλοπαιδική γνώση σε μια άπειρη ποικιλία θεμάτων. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο της επικοινωνίας, έτσι έχει ταχύτητα στο μυαλό και επίγνωση του κόσμου των ιδεών. Εδώ ο Ερμής είναι ερωτευμένος με τη γνώση, είναι ο πνευματικός ερευνητής, που πάντα ψάχνει για τους πολύτιμους λίθους που συνδέουν δύο ιδέες.

Ο Ερμής στους Διδύμους αγαπά να αξιοποιεί το μυαλό των άλλων και αναζητά την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της συνομιλίας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν επικοινωνούμε με γρήγορο ρυθμό και με νέους ανθρώπους από τους οποίους έχουμε να μάθουμε κάτι. Σπάνια βαριόμαστε, αφού υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για να ανακαλύψουμε στη ζωή. Γινόμαστε πιο χαρούμενοι με μία διανοητική γοητεία, αλλά προτιμούμε να ακούμε την επιφάνεια των πραγμάτων παρά να ψάξουμε εις βάθος.

Λάμπουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο, επειδή είναι εύκολο για μας να σμίξουμε με τους άλλους και να έλξουμε κάθε νέο πρόσωπο που συναντάμε. Έχουμε μια λάμψη που προσελκύει και βλέπουμε ακόμα και αρνητικά πράγματα με χιούμορ. Όμως, θα πρέπει να μην παίρνουμε αποφάσεις που βασίζονται σε επιφανειακές πληροφορίες. Είμαστε επιρρεπείς σε παιχνίδια του μυαλού, χρησιμοποιώντας τις λέξεις ως όπλα, μόνο και μόνο για να κάνουμε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Μπορεί να κάνουμε τα χειρότερα κουτσομπολιά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε την αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη επικοινωνία με το σύντροφό σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και κάνοντας αστεία και χιούμορ. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία τώρα και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο ορθόδρομος Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

22 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας χαρίζει προσωπική δύναμη και αισθησιακό μαγνητισμό. Μπορούμε να πάρουμε σήμερα σημαντικές αποφάσεις και να αποκαλύψουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τον εσώτερο εαυτό μας και τα συναισθήματά μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία ό, τι φαίνεται είναι πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό.

 

23 Ιουνίου 2021: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμηση να κάνουμε πολλά πράγματα θα είναι μεγαλύτερη τώρα και επιδιώκουμε την ανάπτυξη. Υπάρχει ισχυρή συνείδηση ​​της ηθικής ή να ασχοληθούμε με θρησκευτικά ζητήματα. Η επιθυμία μας να ταξιδέψουμε ή να εφαρμόσουμε νέες ιδέες μέσω της εκπαίδευσης ή της μάθησης θα είναι ισχυρή τώρα. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθώς επίσης και προθυμία να προβούμε σε κερδοσκοπία ή να πάρουμε οικονομικά ρίσκα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, απολαμβάνετε μέρες επιτυχίας και θετικής εξέλιξης των επαγγελματικών σας στόχων. Ίσως και να προαχθείτε σε ανώτερο βαθμό ή θέση αυτές τις ημέρες. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας βελτιώνονται και είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Εάν έχετε επιχείρηση, να περιμένετε μεγαλύτερη επέκταση, διαφήμιση και επιτυχία. Επενδύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές θα πάνε καλά. Θα παρατηρήσετε ότι έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους γύρω σας από ό, τι πριν.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Κρόνο είναι σχετικά εύκολο να πειθαρχήσουμε στους κανόνες και να δουλέψουμε σκληρά σήμερα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά.

 

24 Ιουνίου 2021, ώρα Ελλάδας 9:39 μ.μ.: Πανσέληνος στις 3ο 27΄ του Αιγόκερου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι σε ένα ζώδιο της Γης και σηματοδοτεί την πρακτικότητα και τις ευθύνες. Στην πραγματικότητα, η Σελήνη είναι σε πτώση στον Αιγόκερω και η συγκινησιακή πλευρά της δεν μπορεί να εκφραστεί αλλά νιώθει περιορισμένη και καταπιεσμένη. Στον Αιγόκερω η ενέργεια επιβραδύνεται. Η ανταμοιβή αυτής της πανσελήνου είναι η δυνατότητα να μάθουμε από τα λάθη μας τα οποία μετατρέπονται σε γνώση και τα οποία στη συνέχεια συνεργάζονται με τη σοφία και τη διαίσθηση για να δημιουργήσουμε ευνοϊκότερες συνθήκες στη ζωή μας. Από τη στιγμή που θα αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, η δημιουργικότητα και η επιτυχία θα γίνει πραγματικότητα.

Αν δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει τον εαυτό μας, αυτή η πανσέληνος μας ωθεί στο να τον εξερευνήσουμε. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε ότι οι εμπειρίες μας λαμβάνονται μέσα από ένα πεδίο μάχης και για να αποφύγουμε τις ατυχίες θα πρέπει να είμαστε οπλισμένοι με σοφία και διαίσθηση. Ανταμοιβές θα λάβουμε μόνο αν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ορισμένες από τις απογοητεύσεις, τα προβλήματα και τα εμπόδια στη ζωή μας οφείλονται αποκλειστικά σε μας τους ίδιους. Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι τα προβλήματα και οι απογοητεύσεις δημιουργούνται από τη δική μας κακή εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων και ότι αυτό μπορεί εύκολα να αλλάξει.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

24 Ιουνίου 2021: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα προσπαθούμε να εξαναγκάσουμε τους άλλους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θέλουμε να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε μια ερωτική σχέση, φοβούμενοι τη συναισθηματική προσκόλληση. Έτσι, αποξενώνουμε κάποια άτομα από τη ζωή μας και δεν αναζητάμε μόνιμη σχέση. Τα χρήματα μπορούν επίσης να γίνουν αιτία διαπληκτισμών. Μερικά άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να επωφεληθούν και να δημιουργήσουν προβλήματα στην εργασία μας. Θα αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε από κάποιο άτομο και δημιουργούνται προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μας, με διενέξεις και επιβολή ελέγχου και εξουσίας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε να κάνετε τώρα μια στενή σχέση με κάποιον μέχρι να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον εμπιστευθείτε. Κάθε συναισθηματική εμπλοκή θα περιπλέξει χωρίς λόγο τους στόχους σας. Ίσως να είστε τώρα το θύμα από ένα πρόσωπο για το οποίο αισθάνεστε ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο, διότι σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι», ακόμα και στις υπερβολικές απαιτήσεις του. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χρησιμοποιηθεί, έχετε πιθανότητες κατάχρησης εξουσίας και χειραγώγησης. Αποφύγετε τη ζήλια και την κτητική συμπεριφορά προς το σύντροφό σας γιατί θα στραφεί εναντίον σας. Θα πρέπει να εκτιμήσετε τα συναισθήματά σας ρεαλιστικά και να προσπαθήσετε να εξετάσετε τις δυνατότητες σταθερότητας της σχέσης σας προσεκτικά. Τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε μπορούν να επιλυθούν αν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, διαφορετικά θα συναντήσετε ορισμένες δυσκολίες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

25 Ιουνίου 2021: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 1 Δεκεμβρίου)

Τώρα αισθανόμαστε ενοχές και τείνουμε να κατηγορούμε τον εαυτό μας όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι εσωτερικά και έτσι βάζουμε μια μάσκα προκειμένου να συγκαλύψουμε τα συναισθήματά μας. Η έλλειψη ορίων, η φαντασία και η επιθυμία μας να απολαύσουμε τις χαρές της στιγμής μας δίνουν τα καλύτερα και η λογική μας αντικαθίστανται από τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Έχουμε δημιουργικές δυνατότητες για να επιτύχουμε τα όνειρά μας, εάν παραγκωνίσουμε το εγώ μας και εστιαστούμε στην αγάπη και τη συμπόνια.

Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα του φυσικού κόσμου και επιλέγουμε να περνούμε τον χρόνο μας μόνοι μας, στη δική μας φαντασία. Οι ονειροπολήσεις αντικαθιστούν την ενεργό συμμετοχή μας στη ζωή, αναστέλλοντας την ικανότητά μας να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας στους τομείς της ζωής που αντιπροσωπεύονται από τον οίκο όπου βρίσκεται ο Ποσειδώνας. Μπορεί να πέσουμε θύμα των δικών μας αυταπατών εάν δεν αποδεχόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι.

25 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό προσελκύουμε ανθρώπους και ευκαιρίες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.

 

26 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

26 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα η μουσική και οι τέχνες μας εμπνέουν ενώ έχουμε διαισθητικές ικανότητες. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη δημιουργεί προβλήματα εξαιτίας της χειραγώγησης, του ελέγχου και της εξουσίας που προέρχονται από την τάση μας να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μπλοκάρει την ανάπτυξή μας.

27 Ιουνίου 2021: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 22 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη στον Λέοντα εκπέμπει ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη, στοργική και παιχνιδιάρα. Τώρα είμαστε ευχάριστοι με τους ανθρώπους γύρω μας και εκπέμπουμε έναν αέρα ενθουσιασμού στις σχέσεις μας. Στον έρωτα θέλουμε βασιλική μεταχείριση και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπο που είμαστε μαζί, καθώς και να μας σέβεται γι’ αυτό που είμαστε. Μπορεί να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς θαυμαστές και αναζητάμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής.

Είμαστε πολύ ρομαντικοί και εκφραστικοί στο κρεβάτι και θέλουμε να νιώθουμε πολύ ιδιαίτεροι. Είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, μας κάνουν πραγματικά διασκεδαστικούς και με αυθόρμητη συμπεριφορά. Είμαστε πολύ εντυπωσιακοί, ξεχωρίζουμε για τα καλά λόγια μας, περήφανοι, ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το αφροδισιακό μας και την έχουμε σε αφθονία. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και διασκεδάζουμε, δίνοντας αυθόρμητα την αγάπη μας.

Θέλουμε να είμαστε μαζί με εντυπωσιακά άτομα, εκείνα που ξεχωρίζουν, να μας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιάδες και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες χειρονομίες. Αγαπάμε τους ανθρώπους που είναι μεγαλόψυχοι και μας δείχνουν ενδιαφέρον. Έχουμε αληθινό θάρρος, ανοιχτό μυαλό και κατανόηση και την ικανότητα να βλέπουμε πιο πέρα ​​από μια φαινομενική πράξη εχθρότητας, σε σημείο να αναγνωρίσουμε ένα «φοβισμένο παιδί», που κρύβεται πίσω από μια σκληρή συμπεριφορά. Ακόμα και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σκόπιμες πράξεις, κακής συμπεριφοράς, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να κατέβουμε στο ίδιο επίπεδο.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι με το ρομαντικό και γενναιόδωρο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ίσως με δραματικό τρόπο και φλερτάρετε με τόλμη και εντυπωσιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο καθώς τώρα κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη, σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια παράλληλα με την επιθυμία μας να ζήσουμε συναρπαστικά και την τάση μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή οι άλλοι άνθρωποι ενδιαφέρονται να ακούσουν πώς αισθανόμαστε και τι θέλουμε να πούμε.

 

28 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

28 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ήλιο χαρίζει χαρούμενες κοινωνικές επαφές, κοινωνική επέκταση, αισιοδοξία και θετική σκέψη.

 

29 Ιουνίου 2021: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας ωθεί να πάρουμε ρίσκα προκειμένου να ξεφύγουμε από τη βαρετή ρουτίνα μας και να κάνουμε αλλαγές οι οποίες εκφράζουν την ανεξαρτησία μας. Είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε διάθεση για ενθουσιασμό και περιπέτεια.

 

30 Ιουνίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Ποσειδώνα κάνουμε όνειρα και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας βοηθά να κάνουμε ενδελεχή εξερεύνηση, βρίσκοντας κρυμμένες αλήθειες, και να συνειδητοποιήσουμε τι χρειάζεται να κρατήσουμε στη ζωή μας και τι πρέπει να απορρίψουμε.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms