22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Φεβρουάριο 2019.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 89

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

1 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας ωθεί στο να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές χωρίς να έχουμε ανησυχία για το μέλλον.

 

2 Φεβρουαρίου 2019: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν ισχυρές κινήσεις και ενέργειες που φτάνουν σε ακρότητες. Νιώθουμε μία ισχυρή ώθηση για έλεγχο και κυριαρχία και καταβάλουμε ακραίες προσπάθειες για την ικανοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και επιθυμία για ερωτική συνεύρεση. Οι προσπάθειές μας για μετασχηματισμό διέπονται από στρατηγική σκέψη και σχέδια για έλεγχο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις έντονες διαμάχες για την εξουσία που μερικές φορές μπορεί και να είναι ακραίες. Οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να ξεσηκώσουν αντιπαλότητα κι αντιπάθειες, και κατ’ επέκταση, να κάνετε νέους εχθρούς εάν δεν είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με τους αντιπάλους σας και να επιδείξετε την εξουσία σας. Μπορεί κάποια άτομα να σας προκαλέσουν και να προβείτε σε βίαιη επίθεση ή να την υποστείτε. Αποφύγετέ το όσο το δυνατόν. Ίσως πρέπει να εργάζεστε πολλές ώρες τώρα και αυτό μπορεί να σας εξαντλήσει. Έχετε τεράστια ενέργεια αλλά είναι πιθανό να νιώθετε ότι πρέπει να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε. Κατά συνέπεια, η υπερπροσπάθεια μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι το σημείο της εξάντλησης ή της κατάρρευσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε συναισθήματα αγάπης για τους άλλους και έχουμε έντονη ευαισθησία και συμπόνια. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Άρη δημιουργούνται σπασμωδικές αντιδράσεις λόγω της απαίτησης της ελευθερίας και των τάσεων ελέγχου και επιβολής εξουσίας.

 

3 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει μια γενική αίσθηση ευημερίας που προέρχεται από το γεγονός ότι είμαστε αισιόδοξοι και δεν επιτρέπουμε στα προβλήματά μας να μας αποθαρρύνουν. Το μυαλό μας είναι σε κατάσταση ηρεμίας, έχουμε δίψα για γνώση και μια τρομερή ικανότητα συλλογισμού και καλής κρίσης. Μπορούμε να μιλάμε και να γράφουμε πειστικά. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και η γνώση είναι ένα όπλο στα χέρια μας, αφού είμαστε γρήγοροι να απαντήσουμε. Έχουμε την επιθυμία για γνώση και την αναζήτηση της αλήθειας και επιτρέπουμε στους γύρω μας την ελευθερία λόγου και έκφρασης. Γινόμαστε εγκάρδιοι, πρόσχαροι και ενθουσιώδεις όταν μιλάμε, και ως εκ τούτου  πολύ συμπαθείς.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης και έμπνευσης που σας παρέχει ιδέες για την εκπλήρωση των δημιουργικών δυνατοτήτων σας. Έχετε μια αισιόδοξη και χαρούμενη άποψη για τη ζωή, καθώς και την πίστη στην ικανότητά σας ότι θα πετύχετε. Είστε επιεικείς και μερικές φορές πομπώδεις στα λόγια σας, αλλά δεν επικρίνετε τους άλλους. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με ελάχιστη προσπάθεια και τώρα μπορεί να κληθείτε να δώσετε συμβουλές σε κάποια άτομα. Κερδίζετε την εκτίμηση προσώπων σε υψηλές θέσεις και ίσως σας αναθέσουν τη διεκπεραίωση ενός έργου. Βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας στους ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι είναι εντυπωσιασμένοι με τις ιδέες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Φεβρουαρίου 2019: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έντονη συναισθηματική διέγερση πάνω στις σχέσεις μας με τους άλλους. Εκφράζουμε έντονα την αγάπη μας και τα συναισθήματά μας και έχουμε ενθουσιασμό. Ευνοείται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Δίνουμε μεγάλη αξία στην προσωπική μας ελευθερία και την ανεξάρτητη σκέψη. Εκφράζουμε συναισθήματα  ιδεαλιστικά και πρωτότυπα και προσελκύουμε ασυνήθιστους ή εκκεντρικούς ανθρώπους.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη ερωτική έκπληξη. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι πιο συναρπαστική αυτές τις μέρες και θα έχετε την ευκαιρία για χαρούμενες ερωτικές συναντήσεις ή ενδιαφέρουσες συμπτώσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε την ψυχαγωγία, να κάνετε κάτι διαφορετικό, έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν την τάση να είναι απρόβλεπτες και ίσως λίγο ασταθείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μόνο αν επιβάλετε τις προσδοκίες σας στο σύντροφό σας. Διαφορετικά, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, δηλαδή αν δεν είστε υπερβολικά συντηρητικοί ή δεν ζητάτε τη δέσμευση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

3 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

 

4 Φεβρουαρίου 2019, ώρα Ελλάδας 11:03 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 15ο 45΄ του Υδροχόου (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας βοηθά να αποκολληθούμε συναισθηματικά. Το ζώδιο του Υδροχόου είναι γνωστό για την ποιότητά του να είναι ανεξάρτητο και αντικειμενικό. Κρατάμε συναισθηματική απόσταση κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την επιλογή για το αν ή όχι θα αντιδράσουμε στις καταστάσεις συναισθηματικά ή όχι. Μερικές φορές, έχουμε μια θεραπευτική επίδραση στους γύρω μας. Μπορούμε να αποσπαστούμε από συναισθηματικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε περισσότερη αλήθεια, περισσότερη αντικειμενικότητα, περισσότερες πληροφορίες από το περιβάλλον μας. Τελικά με αυτό τον τρόπο μπορούμε να προβληματιστούμε σχετικά με το πώς θα αντιδράσουμε στην συνολική κατάσταση. Έτσι, διαφυλάσσουμε τον εαυτό μας από τον πόνο, την απογοήτευση ή ακόμη και τις ψεύτικες ελπίδες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω μας. Από αυτή την άποψη, μπορούμε να σκεφτούμε πιο εύκολα και καθαρά. Όταν προκύπτει μια κατάσταση, είμαστε σε θέση να την δούμε πιο ορθολογιστικά ή δημιουργικά, παρά αν είχαμε ενεργήσει σε ένα καθαρά συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για την προσωπική ανάπτυξή μας. Ο Υδροχόος κυβερνά τη διάνοια ή «το ανώτερο μυαλό». Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας βοηθά να δούμε τη ζωή από μια ευρύτερη προοπτική. Αυτή η ευρύτερη προοπτική μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα πέρα από τις ατομικές μας ανάγκες και να κοιτάζουμε τα πράγματα με έναν πιο «παγκόσμιο» τρόπο.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

4 Φεβρουαρίου 2019: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 2 Μαρτίου)

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ο τρόπος προσέγγισής μας στις σχέσεις είναι πιο σοβαρός γιατί θέλουμε να είμαστε με αξιόπιστα άτομα. Στον έρωτα είμαστε αρκετά διακριτικοί και μας ενδιαφέρουν άτομα που είναι κοινωνικά καταξιωμένα. Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια αυτοκρατορία με το σύντροφό μας. Δεν μας ενδιαφέρουν τα one night stand, γινόμαστε λίγο ντεμοντέ, με όνειρο να δημιουργήσουμε κάτι που διαρκεί. Μας παίρνει χρόνο πριν ανοιχτούμε συναισθηματικά, αλλά όταν γίνει, αποκαλύπτουμε έναν αισθησιασμό που έχει αντοχή. Κρατάμε μυστική την ερωτική μας ζωή γιατί θεωρούμε ότι είναι κάτι πολύ ιδιωτικό. Μπορούμε να κερδίσουμε το σεβασμό και ξέρουμε ότι αυτή είναι η βάση για μια διαρκή σχέση. Χειριζόμαστε τις σχέσεις μας με αξιοπρέπεια και η πίστη μας είναι ακλόνητη. Ψάχνουμε για κάποιον που μπορούμε να βασιστούμε, κάποιον ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος, άνδρας ή γυναίκα. Επιδιώκουμε τη σταθερότητα μέσα από τον πλούτο και την επιτυχία και θαυμάζουμε τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, τους πολυμήχανους, αυτούς που έχουν στόχους στη ζωή. Είμαστε ρεαλιστές και οτιδήποτε δημιουργούμε φαίνεται καλά δομημένο και έχει διάρκεια. Είμαστε αξιόπιστοι και περιμένουμε ο σύντροφός μας, οι στενοί φίλοι και οι συνεργάτες μας να έχουν υπευθυνότητα. Μπορεί να έχουμε κατά καιρούς μελαγχολία και είναι σημαντικό να έχουμε φίλους που να κατανοούν την ανάγκη μας για προστασία της ιδιωτικής μας ζωής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, με το σοβαρό αλλά και ώριμο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο υποχωρητικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας και συζητάτε το μακροπρόθεσμο μέλλον της. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον ερωτισμό σας και φλερτάρετε συγκρατημένα αλλά αποπνέοντας αισθησιασμό και σταθερότητα.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

5 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη και σύνοδο με τον Ερμή είμαστε πιο ανεξάρτητοι και λιγότερο απαιτητικοί προς τους άλλους, αισθανόμαστε λιγότερο άγχος και έχουμε την ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας. Καθίσταται ευκολότερο να μιλήσουμε για τα συναισθήματά μας, γι’ αυτό είναι μια καλή ημέρα για να έχουμε σημαντικές συζητήσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή μας.

 

6 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

6 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη προσελκύουμε ανθρώπους και ευκαιρίες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.

 

7 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Κρόνο επιδιώκουμε τη μοναξιά μας για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και να απομακρύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις συγκινήσεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε την επιθυμία μας να διεκδικούμε και να επιδεικνύουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση στις σχέσεις μας.

 

8 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε τώρα άφθονο δημιουργικό δυναμικό, αλλά θα πρέπει να επωφεληθούμε από αυτήν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε. Είμαστε έξυπνοι, αισιόδοξοι και καλά ενημερωμένοι για πολλά θέματα, αποφεύγοντας τις προκλήσεις. Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τις οδυνηρές πιέσεις της ζωής και έχουμε θάρρος και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, γνωρίζοντας ότι έχουμε την ικανότητα να τα χειριστούμε. Ο αέρας μας και η αυτοπεποίθησή μας είναι παρήγορα σε όσους μας πλησιάζουν, γιατί τους κάνουμε να ξεφεύγουν από το άγχος και τις δυσκολίες.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την τάση να δώσετε σε όλους και οι άλλοι μπορεί να επωφεληθούν από την καλή σας θέληση. Είστε άμεσοι και ειλικρινείς στην αναζήτηση ενός ερωτικού συντρόφου και αναζητάτε την τιμιότητα και την καλή συμπεριφορά. Το μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο ενός ατόμου είναι σημαντικό για εσάς τώρα. Ξέρετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε επιεικείς με τον εαυτό σας και γενναιόδωροι προς τους άλλους. Η ζωή σας τώρα προστατεύεται και καθοδηγείται από την «τύχη» η οποία μπορεί να σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Ωστόσο, η πρόκληση είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα ταλέντα σας και τα φυσικά σας χαρίσματα για να ενεργοποιήσετε αυτήν την «ευλογία».

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα είμαστε αρκετά καλά ενημερωμένοι για τα θέματα που μας απασχολούν και ζητάμε έγκριση από τους ανθρώπους που μας μιλάνε. Ακόμη και αν οι απόψεις μας με κάποια άτομα διίστανται, καταφέρουμε να επιβληθούμε με τα εύστοχα επιχειρήματά μας. Δεν κάνουμε οποιοδήποτε άλμα ή βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να είμαστε σίγουροι για όλα τα γεγονότα. Είμαστε φιλικοί και απολαμβάνουμε να συνομιλούμε με τους άλλους.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είστε πειστικοί ομιλητές αλλά και καλοί ακροατές. Όταν χρειάζεστε πληροφορίες, δεν φοβάστε να τις ζητήσετε από κάποιον που ξέρει. Η φιλική στάση σας μπορεί να σας φέρει επιτυχία σε πολλές προσπάθειές σας. Οι απαντήσεις σας είναι τόσο εύστοχες και διεισδυτικές αλλά χωρίς να προκαλείτε τους άλλους. Είστε ειλικρινείς και σε θέση να παραδεχτείτε τα σφάλματά σας και να γελάτε με τον εαυτό σας όταν κάνετε ένα ηλίθιο λάθος. Οι συνομιλίες σας είναι έντονες και ζωντανές,  έχετε τώρα εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης και μπορείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας με ένα δυνατό επιχείρημα. Νιώθετε ελεύθεροι να εκφράσετε τις απόψεις σας για κάτι που θεωρείται σημαντικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

8 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα η ικανότητά μας να κρατάμε μυστικά τα συναισθήματά μας είναι μια στρατηγική η οποία αποδεικνύεται επιτυχημένη.

 

9 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε την παρέα των άλλων ανθρώπων αλλά δεν θέλουμε οι σχέσεις μας να έχουν βάθος, αναζητάμε επιφανειακές γνωριμίες. Αισθανόμαστε έντονη την αγάπη προς τους αγαπημένους μας, περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Γινόμαστε όμως υπερβολικά κτητικοί κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

 

10 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε επιδεξιότητα τόσο στον προφορικό όσο και το γραπτό λόγο που εμφανίζει το εύρος των γνώσεών μας, αν και μερικές φορές μπορεί να μην υπάρχει κανένα πραγματικό βάθος στην έκφρασή μας. Επειδή θεωρούμε τις γνώσεις συναρπαστικές και διεγερτικές, θέλουμε να τις μοιραστούμε με τους άλλους. Έχουμε μια πραγματική κατανόηση για τον κόσμο γύρω μας, να τους βοηθήσουμε. Είμαστε ανυπόμονοι και καθόλου ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό μας. Είμαστε σε εγρήγορση, περίεργοι και καλά ενημερωμένοι σε πολλά θέματα. Με τα λόγια μας συναρπάζουμε το κοινό μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, θα καταπλήξετε τους άλλους με τις συζητήσεις σας και με την κατανόηση των δύσκολων θεμάτων. Η ελευθερία είναι απαραίτητη για σας, επιδιώκετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας με το δικό σας μοναδικό τρόπο και να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εφευρίσκετε τρόπους για να ανάψετε τη σπίθα του ενθουσιασμού στους άλλους ώστε να μπορούν να αναγνωρίσουν τις γνώσεις σας. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε στερεί την πνευματική ελευθερία σας. Η απομόνωση σας φαίνεται τώρα σαν φυλακή, και είναι σημαντικό για σας να αισθάνεστε ελεύθεροι είτε σε πνευματικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα πρέπει να μάθετε πώς να χαλαρώσετε περισσότερο και να βρείτε τρόπους για την αποδέσμευση της εσωτερικής πίεσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή ως 28 Μαρτίου)

Είμαστε ιδιαίτερα διαισθητικοί, με έντονη φαντασία και έχουμε τη δυνατότητα να συντονιστούμε με τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων. Μπορεί όμως να έχουμε δυσκολία στο να διακρίνουμε την πραγματικότητα από τη φαντασία και υπάρχουν χρονικές περίοδοι όπου επιδιώκουμε να εξαφανιστούμε σε έναν ονειρικό κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα. Έχουμε ισχυρή μνήμη, έντονη διαίσθηση και  συναισθηματικές εκλάμψεις και αντιλαμβανόμαστε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Το μυαλό μας κατευθύνεται από τα συναισθήματά μας, περισσότερο από ό, τι με τη λογική. Είμαστε πολύ ευαίσθητοι με το περιβάλλον μας και το μυαλό μας απορροφά τα πάντα σαν σφουγγάρι, το οποίο είναι και δώρο και πρόκληση. Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να χαλαρώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας και να δημιουργήσουμε χώρο για να ακούσουμε τη δική μας εσωτερική φωνή. Έχουμε καλλιτεχνική αντίληψη και μας ενδιαφέρουν τώρα περισσότερο η μουσική, το θέατρο, τα εικαστικά, ο κινηματογράφος ή η φωτογραφία. Έχουμε φαντασία και νέα οράματα για το έργο μας. Μας αγγίζουν τα κοινωνικά ζητήματα και έχουμε εμπιστοσύνη, πιστεύοντας εύκολα ό, τι λένε οι άλλοι, και ως εκ τούτου, μπορεί να παρασυρθούμε από απατεώνες. Θα πρέπει να αναπτύξουμε την ικανότητα να διακρίνουμε την αλήθεια από την ψευδαίσθηση και να προσθέσουμε λογική στη λήψη αποφάσεων.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, θα υπάρχει αισθησιασμός και ρομαντισμός στην επικοινωνία με τους άλλους και το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε και θα σαγηνεύσετε το αντίθετο φύλο με την εξυπνάδα και το μυστήριο που εκπέμπετε. Οι δημιουργικές σας ιδέες και τα συμπονετικά λόγια σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο αφού θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Ίσως συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στους Ιχθύς επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Άρη μας κάνει σκληρούς, αυταρχικούς και ευέξαπτους και δεν λαμβάνουμε υπόψη μας τις συνέπειες των πράξεών μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, βρισκόμαστε σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και προσελκύουμε τους γύρω μας με τις γενναιόδωρες πράξεις μας.

 

11 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

11 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε διάθεση για ενθουσιασμό και περιπέτεια. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη μας βοηθά να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης, να έχουμε ειλικρίνεια στη συναισθηματική μας έκφραση και να νιώσουμε αγάπη, στοργή, χαλάρωση και επιείκεια.

 

12 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων. Εξαλείφουμε τη ζήλια, τη μνησικακία και τη δυσαρέσκεια και απομακρύνουμε όποιον και ό, τι δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς μας.

 

13 Φεβρουαρίου 2019: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες)

Έχουμε μεγάλη ζωτικότητα και δύναμη, αλλά η ενεργητικότητά μας έχει ακανόνιστες εξάρσεις και υφέσεις και ενδεχομένως ξαφνικές εκρήξεις. Υπακούμε στους νόμους του εαυτού μας, δημιουργούμε τους δικούς μας κανόνες και ακολουθούμε μια ασυμβίβαστη ζωή με μεγάλη ενέργεια και ελευθερία. Η ιδιοσυγκρασία μας είναι φλογερή και απότομη με κάπως επιπόλαια και ασταθή χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, το απόλυτο πείσμα μας και η επιθυμία μας να είμαστε ελεύθεροι μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, είστε πολύ εκρηκτικοί στις αντιδράσεις σας. Έχετε τη διάθεση της εξέγερσης, απότομων δράσεων, κινήσεων ή εκπλήξεων. Οι άλλοι άνθρωποι σας θεωρούν απρόβλεπτους αυτή τη στιγμή και οι σχέσεις σας με τους γύρω σας, και πιο συγκεκριμένα με πρόσωπα κύρους ή τους οικείους σας, δεν θα είναι καλές διότι νιώθετε θυμό. Είστε επιθετικοί στην επιδίωξη των στόχων σας και έχετε έντονη διορατικότητα σε ό, τι είναι νέο, διαφορετικό και έξω από τα συνηθισμένα. Δεν ανέχεστε την υποκρισία και τον έλεγχο και γίνεστε πολύ απρόβλεπτοι. Κάνετε τα πάντα για να φαίνεστε μοναδικοί και να ξεχωρίζετε από τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο και μοναδικό έργο. Να είστε όμως προσεκτικοί αν χρησιμοποιείτε μηχανήματα ή οτιδήποτε ηλεκτρικό. Θα πρέπει να μάθετε να συμβιβάζεστε και να ακολουθείτε τους κανόνες της κοινωνίας, διαφορετικά θα νιώσετε απομονωμένοι ή ακόμη και περιθωριοποιημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

13 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή δημιουργεί συναισθηματική πίεση και δεν θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα σε κανέναν! Επίσης, κάνουμε προσπάθεια να καταλάβουμε τους γύρω μας.

 

14 Φεβρουαρίου 2019: Ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 31 Μαρτίου)

Ο Άρης στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου προσδίδει σταθερότητα και υπομονή. Επιμένουμε μέχρι να πάρουμε αυτό που θέλουμε και είμαστε προσεκτικοί σχετικά με οτιδήποτε δεσμευτούμε, επειδή κολλάμε σε ένα σχέδιο μέχρι να ολοκληρωθεί. Είμαστε μερικές φορές αργοί στις κινήσεις μας αλλά πιο εμπεριστατωμένοι σε ό, τι κάνουμε. Μπορεί να γίνουμε άκαμπτοι και πεισματάρηδες, ακόμη και όταν δεν είναι απαραίτητο. Δεν αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε δράση η οποία δεν βασίζεται σε ορατά αποτελέσματα, αλλά είμαστε πειθαρχημένοι και έχουμε αυτοκυριαρχία. Ίσως να ασχοληθούμε τώρα με τη συλλογή παλαιών αντικειμένων, την ανακαίνιση σπιτιού ή να κάνουμε μια σημαντική αγορά. Θα εργαστούμε σκληρά, αλλά και σοβαρά, καθιστώντας δύσκολο να χαλαρώσουμε. Αισθανόμαστε ευτυχία όταν απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας. Ο Άρης στον Ταύρο μας δίνει πάθος για σταθερά, όμορφα πράγματα. Στον έρωτα είμαστε αισθησιακά ελκυστικοί και αναζητάμε την ευχαρίστηση, στη ψυχή και το σώμα. Απολαμβάνουμε τα εκτεταμένα, οικεία ερωτικά παιχνίδια, με όλες τις αισθήσεις μας να συμμετέχουν, αυξημένες στην αφή, την όσφρηση, τη γεύση και την ακοή. Είμαστε συναισθηματικά σταθεροί και πιστοί μέχρι το τέλος και ικανοποιούμαστε με την ευχαρίστηση του συντρόφου μας. Δεν περιπλέκουμε τα πράγματα με φαντασία και αφήνουμε το χρόνο να δείξει. Μπορεί να γίνουμε πολύ ζηλιάρηδες αν δούμε ότι κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για το σύντροφό μας. Δεν μπορούμε να απέχουμε από το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα, το βλέπουμε σημαντικό στη ζωή μας και το απολαμβάνουμε στο έπακρο.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Ρισκάρετε στον έρωτα και κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Θέλετε να προβάλλεστε στους άλλους και είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Ταύρο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία αισθανόμαστε έλλειψη θέλησης και δημιουργούμε κάποια σύγχυση στους άλλους.

 

15 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

15 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας.

 

16 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα μπορούμε να εμπνευστούμε από την αυξημένη ευαισθησία και τη δεκτικότητά μας στα συναισθήματα των άλλων γύρω μας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο αισθανόμαστε την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια. Απαισιοδοξία, συναισθήματα απομόνωσης σε συνδυασμό με την έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να επιφέρουν δυσκολίες στις σχέσεις μας.

 

17 Φεβρουαρίου 2019: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε δημιουργική φαντασία, ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός διαποτίζουν τη ζωή μας. Τώρα προσβλέπουμε στο όραμα της ομορφιάς και της αρμονίας, της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης. Ασχολούμαστε περισσότερο με τη μουσική, την τέχνη, το γράψιμο, το χορό και το θέατρο. Έχουμε αυξημένη ευαισθητοποίηση και μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα των άλλων. Είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά καθώς η παρουσία μας είναι χαλαρωτική και θετική.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα δεκαημέρου, έχετε έντονη φαντασία και νιώθετε την ονειρική αγάπη, με μια αίσθηση του «μοιραίου». Μέσω της ευαίσθητης και ρομαντικής φύσης σας, ανταποκρίνεστε στα συναισθήματα του συντρόφου σας. Τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε είναι διάχυτα και νιώθετε συμπόνια, με κατανόηση των ελαττωμάτων του συντρόφου σας. Εκφράζετε τώρα ρομαντικά ιδεώδη, είστε ευαίσθητοι αλλά και ευάλωτοι συναισθηματικά στον πόνο και την απογοήτευση των άλλων. Προτιμάτε να βλέπετε τις θετικές πτυχές της ζωής και της ανθρώπινης φύσης και είστε αισιόδοξοι. Έχετε συναισθηματική κατανόηση και οι άλλοι αισθάνονται ασφαλείς μαζί σας και σας εμπιστεύονται τα προβλήματά τους. Εκφράζετε τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά ταλέντα σας και προβάλετε τώρα μια εκλεπτυσμένη, ήρεμη και ευχάριστη προσωπικότητα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

17 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από κάποιον ή κάτι που δημιουργεί εμπόδια στην εξέλιξή μας, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό για τη ζωή μας.

 

18 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε τώρα πρόθυμοι να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τους άλλους και οι απόψεις μας είναι ειλικρινείς αλλά και άμεσες. Θέλουμε να ζήσουμε μια ζωή συναρπαστική, την κάθε στιγμή της ημέρας. Η πλήξη και η ανία δεν είναι τώρα για μας και μπορούμε να μετατρέψουμε ακόμη και τα αρνητικά γεγονότα σε θετικά, χάρη στην πρωτότυπη σκέψη μας. Μπορούμε να αξιολογήσουμε άμεσα τα γεγονότα και να πάρουμε μια απόφαση. Θέλουμε την αλήθεια και επιμένουμε σ’ αυτήν, δεν αποδεχόμαστε την ανεντιμότητα από οποιονδήποτε εμπλεκόμαστε συναισθηματικά. Μπορούμε να απομακρυνθούμε εύκολα από ένα ανειλικρινές άτομο, καθώς κι από οποιονδήποτε δεν είχαμε ποτέ συναισθήματα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο και αναζητάτε το νέο, αμφισβητώντας το παλιό, καθώς έχετε την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Είστε εκκεντρικοί στον τρόπο με τον οποίον κατευθύνετε τη ζωή σας και κάνετε σοφότερες επιλογές. Είναι πιθανό να εισέλθετε σε ομάδες που υποστηρίζουν ένα ιδανικό, μεταδίδοντας θετικότητα και ενθουσιασμό στους γύρω σας. Είστε ευθείς και απομακρύνετε όσους σας λένε ψέματα. Θέλετε τώρα να ζήσετε τη δική σας ζωή, χωρίς κανέναν περιορισμό. Αναζητάτε ένα σύντροφο, αν είστε γυναίκα, ο οποίος δεν θα στερήσει την ελευθερία σας. Έχετε μια ποιότητα στον προσωπικό σας μαγνητισμό, φιλελεύθερες ιδέες και κατανόηση απέναντι των άλλων ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Φεβρουαρίου 2019: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε αναστολές που όμως επιτρέπουν τη διατήρηση της σταθερότητας. Η διπλωματία και η καλή κρίση βοηθούν στο να κλείσουμε νέες επιχειρηματικές συμφωνίες. Ενεργούμε με συντηρητισμό στα συναισθήματά μας και προβαίνουμε σε παραχωρήσεις για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πολλές από τις σχέσεις μας δεν είναι ικανοποιητικές ή μας περιορίζουν κατά κάποιο τρόπο. Αισθανόμαστε ότι μας χρησιμοποιούν ή ότι ίσως να πρέπει να δώσουμε περισσότερα από ό, τι το άλλο πρόσωπο. Η απαισιοδοξία είναι διάχυτη στις προσωπικές μας σχέσεις. Σε οικονομικά θέματα, έχουμε αυτοπειθαρχία στη διαχείριση των χρημάτων.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως να μη νιώθετε συναισθηματική ικανοποίηση και αισιοδοξία. Θα είστε πιο σοβαροί με το σύντροφό σας και δεν θα έχετε εγκάρδιες συνομιλίες. Τα πρακτικά ζητήματα και τα κοινωνικά καθήκοντα είναι πιο σημαντικά από τη συναισθηματική εγγύτητα. Μπορεί να είστε διστακτικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας και πιθανόν να αισθάνεστε μόνοι. Εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα σε μια ερωτική σχέση, αυτή η όψη δείχνει έναν περιστασιακό χωρισμό ή μπορεί να υπάρξει μια χρονική περίοδος υπαναχώρησης, όπου μπορεί να πείτε προσωρινά «αντίο» ο ένας στον άλλον. Μερικές φορές αυτή η όψη δείχνει μια κοινωνική ευθύνη που πρέπει να αναλάβετε, κι αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη σας. Θα βρίσκεστε τώρα με άτομα πολύ μεγαλύτερα από εσάς, κυρίως για λόγους συμβουλών ή καθοδήγησης. Οικονομικά, είστε αρκετά πειθαρχημένοι και συντηρητικοί στις δαπάνες σας. Η ενοχή μπορεί να συνοδεύει τα συναισθήματα της ευχαρίστησης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

19 Φεβρουαρίου 2019, ώρα Ελλάδας 5:53 μ.μ.: Πανσέληνος στις 0ο 42΄ της Παρθένου (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η πανσέληνος αυτή ευνοεί τις δράσεις που αφορούν την καθημερινή μας ζωή και επίσης συμβάλει σε μια συνολική αίσθηση ψυχικής, σωματικής και πνευματικής αναγέννησης. Μας βοηθά στο να εξαγνίσουμε τις προθέσεις μας και να θέσουμε υψηλότερα οράματα στη ζωή μας. Πρέπει να δουλέψουμε για να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας για το παρελθόν και το παρόν και να κάνουμε τις επιθυμίες και τις ελπίδες μας πραγματικότητα στο μέλλον. Αυτή η πανσέληνος επιτρέπει τον εσωτερικό προβληματισμό στην ψυχή και το πνεύμα μας και μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να βασιστούμε στο δημιουργικό νου μας και στα συναισθήματά μας. Το άγχος μας θα είναι έντονο και τώρα σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε ή κάνουμε κάποια πράγματα. Ό, τι δεν λειτουργεί σωστά στη ζωή μας, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, πρόκειται να έρθει στην επιφάνεια και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην είμαστε υπερβολικά επικριτικοί. Χρειάζεται να έχουμε ισορροπία μέσα μας και να περιμένουμε σε ό, τι αποφασίζουμε να κάνουμε για να έχει διάρκεια. Υπάρχει ένταση μέσα μας καθώς εστιαζόμαστε στις μικρές λεπτομέρειες και δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα στο σύνολό τους.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

19 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή ως 21 Μαρτίου)

Τώρα γινόμαστε πιο ευαίσθητοι, ανθρωπιστές και μπορούμε να στηρίξουμε τους άλλους σε μια δύσκολη στιγμή. Έχουμε μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και συμπόνια με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους άλλους. Τώρα μπορούμε να βρούμε διέξοδο από ό, τι νομίζουμε ότι μας πνίγει. Έχουμε πολλή αγάπη μέσα μας, αλλά τη δείχνουμε μόνο σε αυτούς που κρίνουμε ότι την αξίζουν. Μας αρέσει να φαντασιωνόμαστε για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να μένουμε μόνοι για να ηρεμούμε. Τώρα δεν εκφραζόμαστε εύκολα και δεν λέμε τι πραγματικά σκεφτόμαστε.

19 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η φαντασία μας και η διαίσθησή μας τώρα εντείνονται. Η λογική και η ψευδαίσθηση βρίσκονται σε σύγχυση και μας είναι δύσκολο να εκφράσουμε τις ευαισθησίες μας. Είμαστε τόσο εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των άλλων που μπορεί να γινόμαστε ευάλωτοι και μερικές φορές επηρεαζόμαστε πάρα πολύ εύκολα. Τώρα εκπέμπουμε εξαιρετική ευαισθησία και ρομαντισμό αλλά μπορεί να γίνουμε ασαφείς, παραπλανητικοί  ή ακόμη και ανέντιμοι. Έχουμε έντονες καλλιτεχνικές ευαισθησίες και πνευματικά οράματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μια ομίχλη αυτήν τη στιγμή και ο κίνδυνος παρανόησης είναι μεγάλος. Η φαντασία σας είναι πολύ έντονη γι’ αυτό στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους να είστε προσεκτικοί ώστε να μη διαστρεβλώνετε τα γεγονότα. Υπάρχει μια τάση να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να δοκιμάσετε απογοήτευση. Επίσης δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξαπατήσετε τους άλλους αυτήν τη στιγμή και αποφύγετε κάθε πνευματική δραστηριότητα που απαιτεί ακρίβεια και καθαρή σκέψη. Μην υπογράφετε τώρα σημαντικά έγγραφα μέχρι να έχετε μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος. Είναι μια καλή στιγμή για την καλλιτεχνική δημιουργικότητα, την ποίηση και ειδικά τη μουσική.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

20 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε υπεύθυνοι, στοχαστικοί και σοβαροί και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας λογικά ενώ δεν ασχολούμαστε με επιφανειακά θέματα. Είμαστε καλοί ακροατές και προσεκτικοί όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας σε μια συνομιλία. Αντί να κάνουμε όνειρα, προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειές μας και λειτουργούμε καλύτερα αν μπορούμε να ορίσουμε το δικό μας ρυθμό. Τώρα είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς και επιμένουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε φιλόδοξοι και πρόθυμοι να δείξετε στους άλλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Δεν φοβάστε να μιλήσετε όταν έχετε μια καλή ιδέα. Λόγω του αέρα σας, οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές. Μπορεί να είστε αφηρημένοι κατά καιρούς. Ο ερωτισμός σας διεγείρεται από ένα άτομο που είναι ώριμο, τίμιο, ειλικρινές και υπεύθυνο. Τώρα αντιστέκεστε στις αλλαγές και θέλετε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε. Διστάζετε να αναλάβετε την πρωτοβουλία, αλλά αναζητάτε την ασφάλεια και περιμένετε ήσυχα για να δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα. Στις συνομιλίες σας, φαίνεστε πολύ ήρεμοι και δεν είναι εύκολο να σας αλλάξουν τα μυαλά. Σε γενικές γραμμές προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας για να μη σας αποσπάται η προσοχή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον με παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη έχουμε αυτοέλεγχο και συγκέντρωση κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λαμβάνουμε πρακτικές και θετικές επιβεβαιώσεις και αυξημένη εκτίμηση από τους αγαπημένους μας.

 

21 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

21 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα αυξάνει τα συναισθήματα και το πάθος μας. Υπάρχει αυξημένη σεξουαλικότητα ενώ οι σχέσεις μας γίνονται πιο οικείες και βαθιά συγκινητικές.

 

22 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια και έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Ανεπιθύμητες ψυχικές πιέσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δημιουργήσουν επιπόλαιες συμπεριφορές, αμέλεια και αλαζονεία. Κυριαρχεί η υπερβολική αισιοδοξία στο μυαλό μας, με μια τάση για υπερβολή. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα ενοχλητικά σημάδια που απειλούν να ανατρέψουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας. Κυριαρχούν τάσεις ανεντιμότητας, απάτης, κακής επικοινωνίας ή αμέλειας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του  δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε πως προβάλετε τις ιδέες σας, τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες σκέψεις σας. Είστε πιο επιρρεπείς στο να δείτε τη μεγάλη εικόνα προσώπων και καταστάσεων και έχετε δυσκολία εστίασης στις λεπτομέρειες. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορεί να έχετε μια τάση να είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και οι άλλοι να σας θεωρήσουν αναιδείς και αλαζονικούς. Νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, γι’ αυτό και η επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Υπάρχει προχειρότητα στη διαχείριση των υποθέσεων σας και αφέλεια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί επίσης να έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τις λεπτομέρειες. Ευνοείστε αν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι, αλλά μπορεί επίσης να έχετε δυσκολία να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλετε ένα συγγραφικό έργο, αλλά να είστε σίγουροι ότι το έχετε διαβάσει λεπτομερώς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας στέλνει το μήνυμα ότι μόνο με εσωτερική δύναμη και με σταθερή προσπάθεια μπορούμε να έχουμε μεγάλες ανταμοιβές.

 

23 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα, διατηρώντας τα στη μνήμη μας. Το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και συνεπάγονται μια νέα αντίληψη των πραγμάτων.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Είστε αρκετά αποτελεσματικοί στις σκέψεις σας και άνετοι στην επικοινωνία, έτσι μπορείτε να κυριαρχήσετε λεκτικά σε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε άνετα τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τώρα τα πιο αόριστα και ασαφή θέματα αλλά και να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, αναμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς, όπως είστε κι εσείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Φεβρουαρίου 2019: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε πολύ παθιασμένοι και έχουμε έντονα συναισθήματα στις ερωτικές μας σχέσεις, ίσως ακόμη και ψυχαναγκαστικά. Η ζήλια και η κτητικότητα θα μπορούσαν να γίνουν μεγάλο πρόβλημα για την πορεία των σχέσεων μας. Οι επιφανειακές σχέσεις δεν μας ικανοποιούν. Ίσως χρειαστεί να αντλήσουμε καρμικά διδάγματα από την αγάπη μέσω της απώλειας. Τώρα είμαστε σε θέση να εκφράσουμε το μεγάλο βάθος της ψυχής μας και την ευαισθησία μας, αποκαλύπτοντας τα πιο βαθιά συναισθήματά μας. Μας έλκει οτιδήποτε είναι απόκρυφο ή οποιοδήποτε θέμα είναι μυστηριώδες και κρυμμένο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος που σε όλες τις σχέσεις σας θα αυξηθεί η ένταση, και ειδικά στις ερωτικές. Υπάρχει η τάση να αναζητάτε μεγαλύτερη δέσμευση, σοβαρότητα και αύξηση της οικειότητας από το σύντροφό σας. Θα πρέπει να προσέξετε την τάση είτε εσείς ή ο σύντροφός σας, να γίνετε ζηλιάρηδες ή κτητικοί ή να ασκήσετε έλεγχο και εξουσία, στην προσπάθειά σας να χειραγωγήσετε τον άλλον. Αν δεν είστε ερωτευμένοι, μπορεί κάποιο άτομο να σας προσελκύσει ή κάποιος άλλος μπορεί να σας θέλει έντονα. Μερικές φορές αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός δείχνει μια μανία καταδίωξης. Οποιοσδήποτε νέος έρωτας έρχεται τώρα στη ζωή σας δεν θα είναι αμοιβαίος και μπορεί ξαφνικά να μεταστραφεί σε μίσος. Αυτός ο συνδυασμός δείχνει μια καρμική και μοιραία σχέση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

23 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία είμαστε γενναιόδωροι και οι άλλοι αντιδρούν θετικά απέναντί μας με τη χορήγηση ευκαιριών για ένα καλύτερο μέλλον. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει όποιος και ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας.

 

24 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και απολαμβάνουμε ήρεμα και ήσυχα τις στιγμές δίνοντας και παίρνοντας στοργή και τρυφερότητα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη ενεργούμε παρορμητικά και  παθιασμένα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε την τάση να επιβληθούμε.

 

25 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

25 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η οικονομική ισχύς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη η έκφραση των προσωπικών αναγκών μας γίνεται αποδεκτή από τους άλλους

 

26 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο πρέπει να σκεφτούμε πριν ενεργήσουμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην ενεργούμε υπό την επήρεια της παρόρμησής μας η οποία μας ωθεί να κάνουμε οτιδήποτε, παρασυρόμενοι από τα συναισθήματά μας, την αλαζονεία και τον εγωισμό μας. Αυτή η όψη δημιουργεί εντάσεις και συναισθηματική ανισορροπία. Εσωτερικές συγκρούσεις οδηγούν σε ενστικτώδεις αντιδράσεις και ασαφή συμπεριφορά.

 

27 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία έχουμε υψηλή αυτοεκτίμηση και μεγάλη όρεξη να ζήσουμε την κάθε στιγμή της ζωής. Η χαρούμενη διάθεσή μας και η γενναιοδωρία μας φέρνει κοντά μας τους άλλους. Αυτή η όψη μας ωθεί να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, κάνοντας όνειρα και βλέποντας εξιδανικευμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

 

28 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ηγετικές ικανότητες και την αυτοπεποίθηση να τις χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά και δίκαια. Το θάρρος και η αντοχή μας, μας επιτρέπουν να φέρουμε εις πέρας πολύ απαιτητικές εργασίες. Έχουμε ευγενή άμιλλα και ανταγωνισμό και είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους. Αν και μπορεί να συμπεριφερόμαστε αυθόρμητα, οι ενέργειές μας είναι αποτελεσματικές και έχουν στόχο την επιδίωξη ενός σκοπού. Μπορούμε να εκφράσουμε τις δημιουργικές ικανότητές μας με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθούμε από αυτές. Έχουμε άφθονη ενέργεια που στηρίζει τους στόχους μας και εκφράζει τα ταλέντα μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είστε αποτελεσματικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων σας και δεν σας αμφισβητούν ή σας απειλούν, οπότε και μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε την έγκριση και το θαυμασμό των άλλων και να ενθαρρύνετε μια σχέση με κάποιον, αν είστε γυναίκα, που πληροί όλες σας τις προσδοκίες για τον ιδανικό σύντροφο. Αποδέχεστε τους ανθρώπους για αυτό που είναι και αναμένετε την ίδια μεταχείριση. Είστε ευχαριστημένοι με τις φιλοδοξίες σας και εργάζεστε επιμελώς και με ενθουσιασμό. Είστε σε θέση τώρα να βρείτε τρόπους για την επίλυση προβληματικών καταστάσεων. Πιστεύετε στις ικανότητές σας, θέτοντας στόχους που κατευθύνονται στην επιτυχία. Η εντιμότητα και η ηθική ακεραιότητα είναι ιδιότητες που σέβονται οι άλλοι σε σας και το ίδιο αναμένετε κι εσείς από τους άλλους. Ευκαιρίες για νέες διαπροσωπικές επαφές σας επιτρέπουν να αποκτήσετε κοινωνική υπόληψη και σεβασμό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Φεβρουαρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

28 Φεβρουαρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί έντονα συναισθήματα, έμπνευση και νέες ιδέες εκδηλώνονται εντελώς ξαφνικά.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι