22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Ιούλιο 2024.

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 145

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Κρόνο βοηθά στον έλεγχο των παρορμήσεων και τη σωστή έκφραση των συναισθημάτων ενώ υπάρχει διάρκεια σε ό, τι ξεκινάμε σήμερα και συνετή συμπεριφορά. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη έχουμε δυναμισμό και παρακινούμε τους άλλους σε δράση. Έντονα συναισθήματα και ανυπόμονες απαντήσεις μπορεί να κάνουν τους γύρω μας να μην μπορούν να ανταποκριθούν.

 

2 Ιουλίου 2024  Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 24 Ιουλίου)

Με τον Ερμή στο Λέοντα, γινόμαστε ενθουσιώδεις στην προσπάθειά μας για τη γνώση. Είμαστε περήφανοι για τις ικανότητες μάθησης που έχουμε και η μάθηση είναι τώρα διασκεδαστική. Μπορεί να έχουμε την τάση να επιδεικνύουμε στους άλλους ότι τα ξέρουμε όλα. Όταν μιλάμε, εκπέμπουμε εξουσία, αλλά αγνοούμε τις λεπτομέρειες. Είμαστε ικανοί στο να προωθήσουμε τις ιδέες μας και έχουμε υπερηφάνεια στις πεποιθήσεις μας, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι ιδεαλιστικές. Έχουμε μια ιδιαίτερη επιθυμία να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Εκφραζόμαστε με πάθος, ακόμα και με δράμα. Γινόμαστε ενθουσιώδεις ομιλητές και περνάμε το μήνυμά μας με ζήλο, στυλ και ζεστασιά.

Όταν ο Ερμής εκφράζεται μέσα από ζώδιο της Φωτιάς, στον Λέοντα, το αποτέλεσμα είναι ένα μυαλό που φλέγεται από πάθος. Ενεργοποιούμε μια ιδέα και την μεταδίδουμε με λόγια που εμπνέουν τους άλλους. Καθηλώνουμε τους άλλους με τα λόγια μας, υπερέχουμε στη δημόσια ομιλία, την απόδοση και γνωρίζουμε πώς να κερδίσουμε τις καρδιές των άλλων. Η ζεστασιά μας είναι μεταδοτική και καθίστανται εύκολο για μας να κάνουμε νέους φίλους. Κάνουμε διαισθητικά άλματα στον τρόπο σκέψης μας και επενδύουμε σε αυτό που κάνουμε. Μπορεί όμως να δημιουργήσουμε διαφωνίες, ειδικά αν θεωρήσουμε ότι οι άλλοι μας κάνουν ανάκριση. Η υπερηφάνειά μας μπορεί να τραυματιστεί αν δεν γίνει αποδεκτή μια ιδέα μας. Θέλουμε και πρέπει να αναγνωριστούμε για τη μοναδικότητα των ιδεών μας. Γινόμαστε πολύ καλοί αφηγητές σε δραματικές ιστορίες, δεν είμαστε καθόλου βαρετοί και συνήθως έχουμε μια αστεία ιστορία να πούμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε την αυθόρμητη και γεμάτη πάθος επικοινωνία με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές λέξεις. Οι δημιουργικές σας ιδέες και ο αυθορμητισμός σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να πάτε ένα σύντομο ταξίδι ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο τώρα να συζητάτε για την ερωτική σας ζωή, τα παιδιά σας ή ένα δημιουργικό έργο σας.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

2 Ιουλίου 2024: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 8 Δεκεμβρίου)

Τώρα αισθανόμαστε ενοχές και τείνουμε να κατηγορούμε τον εαυτό μας όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι εσωτερικά και έτσι βάζουμε μια μάσκα προκειμένου να συγκαλύψουμε τα συναισθήματά μας. Η έλλειψη ορίων, η φαντασία και η επιθυμία μας να απολαύσουμε τις χαρές της στιγμής μας δίνουν τα καλύτερα και η λογική μας αντικαθίστανται από τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Έχουμε δημιουργικές δυνατότητες για να επιτύχουμε τα όνειρά μας, εάν παραγκωνίσουμε το εγώ μας και εστιαστούμε στην αγάπη και τη συμπόνια. Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα του φυσικού κόσμου και επιλέγουμε να περνούμε τον χρόνο μας μόνοι μας, στη δική μας φαντασία. Οι ονειροπολήσεις αντικαθιστούν την ενεργό συμμετοχή μας στη ζωή, αναστέλλοντας την ικανότητά μας να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας στους τομείς της ζωής που αντιπροσωπεύονται από τον οίκο όπου βρίσκεται ο Ποσειδώνας. Μπορεί να πέσουμε θύμα των δικών μας αυταπατών εάν δεν αποδεχόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι.

2 Ιουλίου 2024: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή φαντασία και ακριβής διαισθητική σκέψη. Εκτιμάμε τα λεπτά πράγματα της ζωής και ενισχύεται η καλλιτεχνική ευαισθησία. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στη μουσική και την ποίηση ενώ κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας έχουν
πολύ μεγάλη επιρροή στο μυαλό μας. Γενικότερα, αυτή η όψη προσθέτει
ευφάνταστες, ιδεαλιστικές, διαισθητικές και πνευματικές ιδιότητες στην ψυχική μας
διάθεση. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε έντονη διόραση και έμπνευση
μιλώντας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, η φαντασία σας είναι πιθανό να είναι πολύ ενεργητική τώρα και θα έχετε μοναδικές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για κάποιους από σας, αυτή είναι μια περίοδος έντονης διανοητικής και ψυχικής ευαισθησίας, αφού το μυαλό σας είναι έντονα διαισθητικό. Είστε σε θέση να μιλήσετε γι’ αυτό που αισθάνεστε, δίνοντας στους άλλους να κατανοήσουν τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε πολύ αποτελεσματικά. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη δημιουργικότητα που αφορά την ποίηση και τη μουσική, αλλά όχι για σοβαρά ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση, λογική και πειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

2 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες και τις νέες φιλίες ενώ απελευθερώνουμε ανυπομονησία, εξτρεμισμό και πείσμα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα απελευθερωνόμαστε από κάθε είδους συναισθηματικούς περιορισμούς, έχουμε εσωτερικά οράματα και μια έντονη συμπόνια για το συνάνθρωπό μας.

 

3 Ιουλίου 2024: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αυτή η όψη δημιουργεί σημαντική εσωτερική πίεση και ένταση, διανοητικά και συναισθηματικά, και μπορεί να είναι δύσκολο να ασχοληθούμε με εποικοδομητικό τρόπο με τις υποχρεώσεις μας. Εξαιτίας της εσωτερικής αναταραχής και του άγχους μας, η αντίληψή μας για τους άλλους είναι έντονα επηρεασμένη από τα συναισθήματά μας. Νιώθουμε απαισιόδοξα, ακόμα και καταθλιπτικά, καθώς στεκόμαστε στον πόνο και νιώθουμε ότι τα προβλήματά μας πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς. Η ευαισθησία μας και η συναισθηματική δεκτικότητά μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε υπεύθυνοι για τα προβλήματα των αγαπημένων μας προσώπων, έτσι συμμετέχουμε στη βελτίωση της κατάστασης.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, έχετε μια αίσθηση ανυπομονησίας που δημιουργεί μια απότομη σκληρότητα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Είστε αντιδραστικοί και οι ανακριτικές ερωτήσεις που κάνετε τείνουν να δημιουργήσουν απόσταση από τους άλλους. Θα πρέπει να μάθετε την τέχνη του συμβιβασμού και της μετριοπάθειας, δίνοντας προσοχή στις ανάγκες και τα συναισθήματα των αγαπημένων σας προσώπων. Στερήστε αυτοπεποίθησης και διακατέχεστε από εσωτερικές εμμονές. Η ψυχική και συναισθηματική ανησυχία σας, σας κάνει ευαίσθητους σε κάθε κοινωνικό πρόβλημα που παρατηρείτε. Είστε ανυπόμονοι με τον εαυτό σας και τους άλλους και θέλετε να γίνουν τα πράγματα αμέσως. Η μετριοπάθεια και ο συμβιβασμός είναι απαραίτητα αν θέλετε να αποτρέψετε τους άλλους από το να φύγουν μακριά σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιουλίου 2024: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχουν συναισθηματικές αναστολές που όμως επιτρέπουν τη διατήρηση της σταθερότητας. Υπάρχει πίστη, προσήλωση στο καθήκον και οικονομία στα χρήματα. Ενεργούμε διπλωματικά, έχουμε καλή κρίση και δίνουμε αξία σε ό, τι είναι πρακτικό και χρήσιμο. Είμαστε υπεύθυνοι στην αισθηματική μας ζωή και μπορούμε να επιτύχουμε επειδή αισθανόμαστε σιγουριά και ασφάλεια. Είμαστε έμπειροι στο χειρισμό δύσκολων κοινωνικών καταστάσεων και πολύ πιστοί και προστατευτικοί σε αυτούς που είναι κάτω από την εξουσία μας. Προσέχουμε την εμφάνισή μας, τη φήμη μας και την κοινωνική μας θέση.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του  δευτέρου δεκαημέρου, τα πάθη στις σχέσεις σας κάπως θα καταλαγιάσουν αφού θα έχετε την τάση να είστε νηφάλιοι και ρεαλιστικοί με το σύντροφό σας. Εάν μια νέα σχέση αρχίζει τώρα είναι πιθανό να οδηγείται από τη λογική και την πρακτικότητα περισσότερο από τα συναισθήματα. Επίσης, σε οποιεσδήποτε ερωτικές σχέσεις ξεκινούν τώρα, ο ένας εκ των δυο συντρόφων έχει σημαντική διαφορά ηλικίας ή είναι κοινωνικά καταξιωμένος. Ο σκοπός αυτής της αστρολογικής όψης είναι η απόκτηση γνώσης και εμπειριών από το νεότερο άτομο. Αυτή είναι ευνοϊκή χρονική περίοδος για θέσπιση ημερομηνίας γάμου. Επίσης, θα είστε πειθαρχημένοι για οικονομικά θέματα. Ευνοούνται οι επιχειρηματικές συμφωνίες και έχετε συντηρητισμό στα έξοδά σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία χαρίζει χαρούμενες κοινωνικές επαφές, κοινωνική επέκταση, αισιοδοξία και θετική σκέψη.

 

4 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

4 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα δημιουργεί απογοήτευση, συναισθηματική δυσφορία και θλίψη από την ασάφεια που επικρατεί γύρω μας.

 

5 Ιουλίου 2024: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/-7 ημέρες)

Νέα σχέδια στέφονται με επιτυχία καθώς είμαστε ορθολογιστές και πειθαρχημένοι στη δράση μας, έχοντας θάρρος και αυτοπεποίθηση. Η ενέργειά μας είναι συγκροτημένη, πράγμα το οποίο είναι χρήσιμο για οποιαδήποτε λεπτομερή δουλειά πρέπει να κάνουμε τώρα. Οι συνομιλίες μας με τους άλλους ανθρώπους θα είναι σοβαρές και νηφάλιες και είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στις ευθύνες μας. Τώρα έχουμε περισσότερη δύναμη, αντοχή και συντονισμό.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, αναλαμβάνετε δράση για να επιλύσετε προβληματικά ζητήματα και κερδίζετε το σεβασμό των άλλων καθώς είστε συνεπείς στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Είστε αποτελεσματικοί ηγέτες τώρα και παίρνετε στα σοβαρά τις ευθύνες σας. Άτομα που βρίσκονται σε εξουσία μπορεί να σας βοηθήσουν στις ενέργειές σας και να σας παρακινήσουν σε δράση. Είστε αποτελεσματικοί και εστιασμένοι στους στόχους σας και οδεύετε προς μια σταθερή πρόοδο σε οποιοδήποτε νέο εγχείρημα αναλαμβάνετε καθώς έχετε θάρρος και αυτοπεποίθηση ότι θα πετύχετε. Είστε πειθαρχημένοι και σοβαροί για την επίτευξη των στόχων σας και μπορείτε να χειριστείτε κάθε λεπτομέρεια με τη δέουσα προσοχή. Η δύναμη και η αντοχή σας, σας βοηθούν να εργαστείτε σκληρά για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο. Απλά φροντίστε να ξεκουραστείτε, όταν το χρειάζεστε.

 

6 Ιουλίου 2024, ώρα Ελλάδας 1:57 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 14ο 23΄ του Καρκίνου (επιρροή +/-7 ημέρες)

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει την ψυχή μας, το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν, την παιδική ηλικία, την ανατροφή των παιδιών και τα συναισθήματα της ασφάλειας και της ανασφάλειας και κυβερνάται από τη Σελήνη. Το φεγγάρι υπόκειται σε αλλαγές, έτσι όπως και η συναισθηματική αντίδρασή μας ως άνθρωποι. Ο συναισθηματισμός του Καρκίνου μας βοηθά να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις σε συναισθηματική βάση. Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τα συναισθήματά μας και να τα τιμήσουμε, διότι τα συναισθήματα λειτουργούν ως μια άλλη γλώσσα, όταν δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστούμε. Ερχόμαστε αντιμέτωποι τώρα με τη συναισθηματική ασφάλεια ή με τη συναισθηματική ανασφάλειά μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη μας ωθεί να αισθανθούμε την αγάπη άνευ όρων. Σε περίπτωση που τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, αυτό θα μπορούσε να είναι το θεμέλιο μιας όμορφης σχέσης. Αν όχι, η αγάπη έρχεται πίσω στον εαυτό μας, ως μια άλλη όμορφη εμπειρία. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει στις σχέσεις μας, προχωράμε αργά και προσεκτικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μάθουμε και να συνειδητοποιήσουμε σε ένα βαθύ επίπεδο ότι είμαστε άξιοι της αγάπης, να κάνουμε το άνοιγμα να την βιώσουμε, εκτιμώντας όλες τις πτυχές του εαυτού μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο συναρπαστική.

 

7 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

7 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει διαίσθηση και διορατικότητα και μας ωθεί σε έναν ονειρικό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μας. Κυριαρχούν η συμπόνια και η κατανόηση. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ερμή απελευθερώνονται τα αρνητικά συναισθήματα και οι παλιές μνησικακίες.

 

8 Ιουλίου 2024: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει μια γενική αίσθηση ευημερίας που προέρχεται από το γεγονός ότι είμαστε αισιόδοξοι και δεν επιτρέπουμε στα προβλήματά μας να μας αποθαρρύνουν. Το μυαλό μας είναι σε κατάσταση ηρεμίας, έχουμε δίψα για γνώση και μια τρομερή ικανότητα συλλογισμού και καλής κρίσης. Μπορούμε να μιλάμε και να γράφουμε πειστικά. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και η γνώση είναι ένα όπλο στα χέρια μας, αφού είμαστε γρήγοροι να απαντήσουμε. Έχουμε την επιθυμία για γνώση και την αναζήτηση της αλήθειας και επιτρέπουμε στους γύρω μας την ελευθερία λόγου και έκφρασης. Γινόμαστε εγκάρδιοι, πρόσχαροι και ενθουσιώδεις όταν μιλάμε, και ως εκ τούτου  πολύ συμπαθείς.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, έχετε ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης και έμπνευσης που σας παρέχει ιδέες για την εκπλήρωση των δημιουργικών δυνατοτήτων σας. Έχετε μια αισιόδοξη και χαρούμενη άποψη για τη ζωή, καθώς και την πίστη στην ικανότητά σας ότι θα πετύχετε. Είστε επιεικείς και μερικές φορές πομπώδεις στα λόγια σας, αλλά δεν επικρίνετε τους άλλους. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με ελάχιστη προσπάθεια και τώρα μπορεί να κληθείτε να δώσετε συμβουλές σε κάποια άτομα. Κερδίζετε την εκτίμηση προσώπων σε υψηλές θέσεις και ίσως σας αναθέσουν τη διεκπεραίωση ενός έργου. Βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας στους ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι είναι εντυπωσιασμένοι με τις ιδέες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Ιουλίου 2024: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις και την ικανότητα να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους άλλους, αφού τώρα γινόμαστε τίμιοι και ειλικρινείς. Έχουμε ένα ευρύ κύκλο φίλων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κοντά μας στα προβλήματά μας. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και εκφραστικοί και συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η δυνατότητά μας να νιώθουμε ελεύθεροι οδηγεί τη ζωή μας στην ανάπτυξη και στο να σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα. Τώρα μας έλκει το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο και το ανεξάρτητο. Ξέρουμε πώς να πάρουμε αυτό που θέλουμε, καθώς είμαστε ζωντανοί και έχουμε ανοιχτό μυαλό για τα πάντα.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, ψάχνετε για αλλαγή στη συναισθηματική σας ζωή αλλάζοντας το μοτίβο της συμπεριφοράς σας. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά και το ρομαντισμό με τον αγαπημένο σας. Κάνετε τα πάντα για να είναι η σχέση σας ενδιαφέρουσα και καθόλου ανιαρή ή πληκτική. Είστε τώρα περισσότερο ανθρωπιστές και έχετε κοινωνική ευαισθησία, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε ικανοποιητικές σχέσεις με τους άλλους, καθώς είστε ανεκτικοί. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε θα προσελκύσει ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Η διπλωματία και η ειλικρίνειά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση των διαφορών σας με τους γύρω σας. Θέλετε τώρα να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία χαρίζει αισιοδοξία, θετική έκβαση των υποθέσεων μας και τόλμη στην ανάληψη ρίσκων. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολικές αντιδράσεις μας, την έξαρση του θυμού και τη βιασύνη.

 

9 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

9 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ξαφνικές αλλαγές διάθεσης, απρόβλεπτη συμπεριφορά και μία εκρηκτική, απροσδόκητη συνάντηση μπορεί να μας ξεσηκώσουν.

 

10 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία μπορούμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων αλλά είμαστε δεκτικοί σε υπερβολές και καταχρήσεις. Όταν προκύψουν εντάσεις δεν έχουμε προσαρμοστικότητα. Θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θέτουμε λογικούς και όχι ανέφικτους στόχους και μπορούμε να τους ακολουθήσουμε.

 

11 Ιουλίου 2024: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 5 Αυγούστου)

Η Αφροδίτη στον Λέοντα εκπέμπει ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη, στοργική και παιχνιδιάρα. Τώρα είμαστε ευχάριστοι με τους ανθρώπους γύρω μας και εκπέμπουμε έναν αέρα ενθουσιασμού στις σχέσεις μας. Στον έρωτα θέλουμε βασιλική μεταχείριση και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπο που είμαστε μαζί, καθώς και να μας σέβεται γι’ αυτό που είμαστε. Μπορεί να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς θαυμαστές και αναζητάμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής. Είμαστε πολύ ρομαντικοί και εκφραστικοί στο κρεβάτι και θέλουμε να νιώθουμε πολύ ιδιαίτεροι. Είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, μας κάνουν πραγματικά διασκεδαστικούς και με αυθόρμητη συμπεριφορά.

Είμαστε πολύ εντυπωσιακοί, ξεχωρίζουμε για τα καλά λόγια μας, περήφανοι, ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το αφροδισιακό μας και την έχουμε σε αφθονία. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και διασκεδάζουμε, δίνοντας αυθόρμητα την αγάπη μας. Θέλουμε να είμαστε μαζί με εντυπωσιακά άτομα, εκείνα που ξεχωρίζουν, να μας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιάδες και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες χειρονομίες. Αγαπάμε τους ανθρώπους που είναι μεγαλόψυχοι και μας δείχνουν ενδιαφέρον. Έχουμε αληθινό θάρρος, ανοιχτό μυαλό και κατανόηση και την ικανότητα να βλέπουμε πιο πέρα ​​από μια φαινομενική πράξη εχθρότητας, σε σημείο να αναγνωρίσουμε ένα «φοβισμένο παιδί», που κρύβεται πίσω από μια σκληρή συμπεριφορά. Ακόμα και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σκόπιμες πράξεις, κακής συμπεριφοράς, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να κατέβουμε στο ίδιο επίπεδο.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι με το ρομαντικό και γενναιόδωρο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ίσως με δραματικό τρόπο και φλερτάρετε με τόλμη και εντυπωσιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο καθώς τώρα κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιουλίου 2024: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας ενώ με τον ορθολογισμό μας μπορούμε να έχουμε σταθερά επιτεύγματα. Υπάρχει επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις δημόσιες αρχές. Χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης είναι η διάρκεια σε ό, τι ξεκινάει και η υπομονή. Υπάρχει επίσης επιτυχία στην αντιμετώπιση των περιορισμών και μπορούμε να πάρουμε ορθές αποφάσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα προς οτιδήποτε παραδοσιακό, όπως τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις σας και τα κοινωνικά «πρέπει». Έχετε αυξημένη πειθαρχία και οι ανώτεροι σας στην εργασία σας, σας βλέπουν ως ένα σταθερό, υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο. Κατά συνέπεια, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν. Κάνετε σταθερή πρόοδο προς τους στόχους σας τώρα γιατί είστε υπομονετικοί, αναλυτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων. Είναι πιθανό να λάβετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τη συμβουλή των ηλικιωμένων και πιο σοφών ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιουλίου 2024: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και ο ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο απελευθερώνει συναισθήματα ενοχής, ντροπής και λύπης. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό αυξάνονται η δύναμη, η αυτοδυναμία και η ανεξαρτησία μας. Σήμερα μπορούμε να καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία με τους γύρω μας.

 

12 Ιουλίου 2024: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα προσπαθούμε να εξαναγκάσουμε τους άλλους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θέλουμε να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε μια ερωτική σχέση, φοβούμενοι τη συναισθηματική προσκόλληση. Έτσι, αποξενώνουμε κάποια άτομα από τη ζωή μας και δεν αναζητάμε μόνιμη σχέση. Τα χρήματα μπορούν επίσης να γίνουν αιτία διαπληκτισμών. Μερικά άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να επωφεληθούν και να δημιουργήσουν προβλήματα στην εργασία μας. Θα αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε από κάποιο άτομο και δημιουργούνται προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μας, με διενέξεις και επιβολή ελέγχου και εξουσίας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, αποφύγετε να κάνετε τώρα μια στενή σχέση με κάποιον μέχρι να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον εμπιστευθείτε. Κάθε συναισθηματική εμπλοκή θα περιπλέξει χωρίς λόγο τους στόχους σας. Ίσως να είστε τώρα το θύμα από ένα πρόσωπο για το οποίο αισθάνεστε ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο, διότι σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι», ακόμα και στις υπερβολικές απαιτήσεις του. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χρησιμοποιηθεί, έχετε πιθανότητες κατάχρησης εξουσίας και χειραγώγησης. Αποφύγετε τη ζήλια και την κτητική συμπεριφορά προς το σύντροφό σας γιατί θα στραφεί εναντίον σας. Θα πρέπει να εκτιμήσετε τα συναισθήματά σας ρεαλιστικά και να προσπαθήσετε να εξετάσετε τις δυνατότητες σταθερότητας της σχέσης σας προσεκτικά. Τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε μπορούν να επιλυθούν αν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, διαφορετικά θα συναντήσετε ορισμένες δυσκολίες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

12 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον με παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα απολαμβάνουμε την αγάπη και την εκτίμηση των άλλων και ο προσωπικός μαγνητισμός μας αυξάνεται με αποτέλεσμα να προσελκύουμε αυτούς που θέλουμε.

 

13 Ιουλίου 2024: Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ερμή έχουμε τη λεκτική επιδεξιότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στους αγαπημένους μας και λαμβάνουμε ανταπόκριση. Είναι μια ευνοϊκή ημέρα για δημόσια ομιλία και παρουσίαση καθώς καθίσταται ευκολότερο να μεταδώσουμε τις ιδέες μας στους άλλους ανθρώπους χωρίς να παρεξηγηθούμε. Οι άλλοι δείχνουν ευαισθησία για τα συναισθήματά μας.

 

14 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

14 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από κάποιον ή κάτι που δημιουργεί εμπόδια στην εξέλιξή μας, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό για τη ζωή μας.

 

15 Ιουλίου 2024: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες)

Έχουμε μεγάλη ζωτικότητα και δύναμη, αλλά η ενεργητικότητά μας έχει ακανόνιστες εξάρσεις και υφέσεις και ενδεχομένως ξαφνικές εκρήξεις. Υπακούμε στους νόμους του εαυτού μας, δημιουργούμε τους δικούς μας κανόνες και ακολουθούμε μια ασυμβίβαστη ζωή με μεγάλη ενέργεια και ελευθερία. Η ιδιοσυγκρασία μας είναι φλογερή και απότομη με κάπως επιπόλαια και ασταθή χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, το απόλυτο πείσμα μας και η επιθυμία μας να είμαστε ελεύθεροι μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, είστε πολύ εκρηκτικοί στις αντιδράσεις σας. Έχετε τη διάθεση της εξέγερσης, απότομων δράσεων, κινήσεων ή εκπλήξεων. Οι άλλοι άνθρωποι σας θεωρούν απρόβλεπτους αυτήν τη στιγμή και οι σχέσεις σας με τους γύρω σας, και πιο συγκεκριμένα με πρόσωπα κύρους ή τους οικείους σας, δεν θα είναι καλές διότι νιώθετε θυμό. Είστε επιθετικοί στην επιδίωξη των στόχων σας και έχετε έντονη διορατικότητα σε ό, τι είναι νέο, διαφορετικό και έξω από τα συνηθισμένα. Δεν ανέχεστε την υποκρισία και τον έλεγχο και γίνεστε πολύ απρόβλεπτοι. Κάνετε τα πάντα για να φαίνεστε μοναδικοί και να ξεχωρίζετε από τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο και μοναδικό έργο. Να είστε όμως προσεκτικοί αν χρησιμοποιείτε μηχανήματα ή οτιδήποτε ηλεκτρικό. Θα πρέπει να μάθετε να συμβιβάζεστε και να ακολουθείτε τους κανόνες της κοινωνίας, διαφορετικά θα νιώσετε απομονωμένοι ή ακόμη και περιθωριοποιημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα πρέπει να αποφύγουμε την τάση για υπερβολική κατανάλωση τροφίμων ή ποτών και να έχουμε πειθαρχία και σύνεση.

 

16 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τη ζωή και την καριέρα μας. Αυτή είναι  κατάλληλη ημέρα για να θέσουμε υγιή όρια στις σχέσεις μας με τους άλλους. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Άρη και τον Ουρανό δημιουργεί συναισθηματική πίεση και έναν απρόβλεπτο τρόπο επικοινωνίας ενώ δεν θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα σε κανέναν! Επίσης, κάνουμε προσπάθεια να καταλάβουμε τους γύρω μας.

 

17 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

17 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας χαρίζει προσωπική δύναμη και αισθησιακό μαγνητισμό. Μπορούμε να πάρουμε σήμερα σημαντικές αποφάσεις και να αποκαλύψουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τον εσώτερο εαυτό μας και τα συναισθήματά μας.

 

18 Ιουλίου 2024: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα εμβαθύνει η κατανόησή μας, λειτουργούμε με τη λογική, την οργάνωση, τη σαφήνεια και τη σωστή αντίληψη ενώ έχουμε πρακτικές και μεθοδικές ικανότητες που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Ό, τι κάνουμε έχει ένα σκοπό και μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ζωής. Προτιμάμε να εργαζόμαστε ήσυχα και μπορεί να αισθανόμαστε άβολα να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας. Εκφράζουμε τις γνώσεις και τις ιδέες μας με έναν απτό και προσιτό τρόπο. Μπορεί να εμπλακούμε σε κοινωνικές δραστηριότητες ή να αγωνιστούμε για μια ηγετική θέση που συνδέεται με τις φιλοδοξίες μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις προτιμάτε τη συντροφιά ατόμων που έχουν παρόμοια ή συμβατή αντίληψη με τη δική σας και των οποίων η στάση δεν είναι αμφισβητήσιμη. Έχετε μεγάλο βάθος κατανόησης και βοηθάτε τώρα τους άλλους. Έχετε συνειδητοποίηση της αξίας σας και γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Δεν εκφράζετε τη γνώμη σας, εκτός αν σας ζητηθεί, και οι απόψεις σας είναι αυθεντικές και ειλικρινείς. Τώρα προτιμάτε να είστε στο περιθώριο και αφήνετε τους άλλους να κερδίσουν την προσοχή. Δεν χρειάζεστε την έγκριση για τις ενέργειές σας γιατί τηρείτε τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς. Αν έχετε μια φιλοδοξία στο μυαλό σας, θα βαδίσετε βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο μας συγκρατεί συναισθηματικά και τονίζει την αναγκαιότητα να μάθουμε να βασιζόμαστε στον εαυτό μας και όχι στους άλλους. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή μπορούμε να χειριστούμε τα λόγια μας με δεξιοτεχνία, ενώ οι άλλοι επιδιώκουν να μας ακούνε να μιλάμε.

 

19 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

19 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε έλλειψη θέλησης και δημιουργούμε κάποια σύγχυση στους άλλους.

 

20 Ιουλίου 2024: Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή ως 4 Σεπτεμβρίου)

Με τον Άρη στους Διδύμους, μας αρέσει η ποικιλία και έτσι απολαμβάνουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Υποκινούμαστε από ιδέες και την έμπνευσή μας. Γινόμαστε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε οποιαδήποτε αλλαγή πορείας και έχουμε έντονα πάθη που προέρχονται από το περίεργο μυαλό μας. Απεχθανόμαστε την επανάληψη στην καθημερινή ρουτίνα μας και θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέα παιχνίδια ή χόμπι, ειδικά αν εξιτάρουν το μυαλό μας. Μας προσελκύουν οι πνευματώδεις, εκλεκτικές προσωπικότητες που δε μας φορτίζουν με βαριά συναισθήματα. Εδώ το σεξ είναι μια βιολογική ανάγκη και περισσότερο μια εξαιρετική δικαιολογία για διασκέδαση χωρίς συναισθηματική σύνδεση. Με τον Άρη στους Διδύμους, το σεξ δεν είναι απαραίτητο, απλά όταν είναι διαθέσιμο μπορούμε να το απολαμβάνουμε χωρίς φραγμούς, αλλά όταν το σεξ γίνεται προβληματικό για κάποιο λόγο, τότε μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτό. Κι αυτό, επειδή βασίζουμε τις σχέσεις μας στην πνευματική συμβατότητα. Είναι πολύ πιθανό να αγαπάμε κάποιον με τον οποίο δεν έχουμε μοιραστεί ποτέ το σεξ. Στην ουσία ο Άρης στους Διδύμους είναι ιδεαλιστής και οι πιο τέλειες σεξουαλικές επαφές λαμβάνουν χώρα στο μυαλό. Και επειδή το σεξ δεν αποτελεί ουσιώδες στοιχείο στις περισσότερες σχέσεις, η σεξουαλική πίστη τείνει επίσης να αμφισβητείται.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Ρισκάρετε στον έρωτα και κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Ιουλίου 2024: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Ο έμμεσος τρόπος δράσης μας και η ευελιξία μας, μας βοηθούν να φτάσουμε ένα στόχο. Η δημιουργική φαντασία μας και η διαίσθησή μας επιφέρουν θετικά αποτελέσματα. Τώρα το να υπηρετούμε και να βοηθούμε τους άλλους μας είναι ευχάριστο καθώς νιώθουμε ικανοποίηση προσφέροντας τη βοήθειά μας. Μπορούμε να εμπνεύσουμε τους άλλους ανθρώπους μέσω της φαντασίας μας και τους παρακινούμε σε δράση, δείχνοντάς τους ότι δεν έχουμε κανένα συμφέρον από αυτούς.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ ενεργητικοί, ούτε και τρομερά φιλόδοξοι. Εκτιμάτε τώρα την πνευματική πτυχή της ζωής και έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσετε συναισθηματικά πιο κοντά με τους άλλους. Μπορεί να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με το να είστε υποστηρικτικοί και να τους ενθαρρύνετε στη ζωή ή κάνοντας φιλάνθρωπες πράξεις. Μπορεί επίσης εσείς να λάβετε βοήθεια για κάποιο πρόβλημά σας. Δεν είστε εγωιστές, ούτε και έχετε ανάγκη να προβάλετε τον εαυτό σας και δεν απαιτείτε την προσοχή των άλλων. Μπορεί να χρειαστεί να προβληματιστείτε για τη ζωή σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Θα πρέπει επίσης να ξεκουράσετε το σώμα σας καθώς η ενέργειά σας θα είναι λίγο χαμηλή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο αισθανόμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και απολαμβάνουμε ήρεμα και ήσυχα τις στιγμές.

 

21 Ιουλίου 2024, ώρα Ελλάδας 13:16 μ.μ.: Πανσέληνος στις 29ο 08΄ του Αιγόκερου (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι σε ένα ζώδιο της Γης και σηματοδοτεί την πρακτικότητα και τις ευθύνες. Στην πραγματικότητα, η Σελήνη είναι σε πτώση στον Αιγόκερω και η συγκινησιακή πλευρά της δεν μπορεί να εκφραστεί αλλά νιώθει περιορισμένη και καταπιεσμένη. Στον Αιγόκερω η ενέργεια επιβραδύνεται. Η ανταμοιβή αυτής της πανσελήνου είναι η δυνατότητα να μάθουμε από τα λάθη μας τα οποία μετατρέπονται σε γνώση και τα οποία στη συνέχεια συνεργάζονται με τη σοφία και τη διαίσθηση για να δημιουργήσουμε ευνοϊκότερες συνθήκες στη ζωή μας.

Από την στιγμή που θα αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, η δημιουργικότητα και η επιτυχία θα γίνει πραγματικότητα. Αν δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει τον εαυτό μας, αυτή η πανσέληνος μας ωθεί στο να τον εξερευνήσουμε. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε ότι οι εμπειρίες μας λαμβάνονται μέσα από ένα πεδίο μάχης και για να αποφύγουμε τις ατυχίες θα πρέπει να είμαστε οπλισμένοι με σοφία και διαίσθηση. Ανταμοιβές θα λάβουμε μόνο αν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ορισμένες από τις απογοητεύσεις, τα προβλήματα και τα εμπόδια στη ζωή μας οφείλονται αποκλειστικά σε μας τους ίδιους. Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι τα προβλήματα και οι απογοητεύσεις δημιουργούνται από τη δική μας κακή εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων και ότι αυτό μπορεί εύκολα να αλλάξει.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

21 Ιουλίου 2024: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε εξωστρεφείς και εκφράζουμε τον εαυτό μας, ξέροντας πώς να πούμε το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαστε γενναιόδωροι, δείχνουμε συμπάθεια και κατανόηση και βρίσκουμε πάντα χρόνο για όποιον μας ζητήσει βοήθεια. Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι άνθρωποι μπορούν να έρθουν κοντά μας και να βρουν μια λύση στα προβλήματά τους. Είμαστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο επειδή δεν έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και είμαστε ανεκτικοί στις αδυναμίες τους. Απολαμβάνουμε την «καλή ζωή», το άνετο περιβάλλον, τους καλούς φίλους και μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, καταπιάνεστε τώρα με πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ η μουσική, η τέχνη και το θέατρο είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα που σας δίνουν χαρά. Λαμβάνετε εντιμότητα και ειλικρίνεια από τον αγαπημένο σας ή τους γνωστούς σας και είστε πολύ εγκάρδιοι και φιλικοί. Αν είστε μόνοι, η αρμονία που εκπέμπετε σας βοηθά στη συνάντηση ενός σημαντικού προσώπου για σας, κι αν είστε δεσμευμένοι, νιώθετε απαλλαγμένοι από τα προβλήματα στη σχέση σας. Θα υπάρξει περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σας χάρη στην αφοσίωση και την αγάπη. Ίσως να δεχτείτε κάποιου είδους εύνοια ή δώρο. Έχετε μια αίσθηση ασφάλειας που σας επιτρέπει να έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε δημοτικότητα και συμπάθειες και επωφελείστε από οτιδήποτε διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

 

22 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία είναι η κατάλληλη ημέρα για να ζητήσουμε χάρες, να προσφέρουμε ή να δεχτούμε δώρα ή βοήθεια. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη μας κάνει λίγο πιο ευάλωτους συναισθηματικά από ό, τι συνήθως, πιθανότατα επειδή φαίνεται ότι δεν γνωρίζουμε τι θέλουμε προς το παρόν.

22 Ιουλίου 2024: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ισχυρή παρόρμηση να αλλάξουμε τα πράγματα και να εξαλείψουμε κάθε τι αρνητικό στη ζωή μας. Κάνουμε προσπάθειες να ενωθούμε με τους άλλους, να μεταμορφωθούμε και να μοιραστούμε την εξουσία. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα, είμαστε πειστικοί και έχουμε υψηλή απόδοση στην εργασία μας. Η δύναμή μας και η τεράστια ενέργειά μας, μας βοηθάνε να φέρουμε εις πέρας κάθε ζήτημα. Μπορεί να αποκαλύψουμε μυστικά και ό, τι είναι κρυμμένο.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, οι φιλοδοξίες σας συναντούν λιγότερη αντίσταση από τους άλλους, πράγμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχετε περισσότερη διορατικότητα στα κίνητρα των άλλων τώρα, και κατά συνέπεια μεγαλύτερη ικανότητα να τους πείσετε ή να τους εντυπωσιάσετε με τις δυναμικές αντιλήψεις σας και τις ενέργειές σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο έντονα σεξουαλικά από ό, τι συνήθως, έτσι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκδηλώσετε τη σεξουαλική δύναμή σας. Στην πραγματικότητα, αυτός ο συνδυασμός των πλανητών συμβολίζει τη μεταμόρφωση του εαυτού σας. Έχετε κυριολεκτικά περισσότερη δύναμη για να αναδιαμορφώσετε το σώμα σας τώρα, έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα και ένα πρόγραμμα άσκησης. Γίνεστε αμείλικτοι στην επίτευξη των στόχων σας και τίποτα δεν μπορεί να σας αποτρέψει να κάνετε αυτό που θέλετε.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Ιουλίου 2024: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί η έντονη ευαισθησία και η διαίσθηση. Εστιαζόμαστε στο άυλο, στην τέχνη, στο δράμα, με τη διακόσμηση, με τα νοσοκομεία, με διάφορες κοινωφελείς υπηρεσίες και με τη θάλασσα. Κυριαρχούν ο ιδεαλισμός και η ισχυρή διαίσθηση. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς. Υπάρχει αγάπη και έντονα συναισθήματα και παρασυρόμαστε από την αισθησιακή πλευρά της ζωής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, οι προσωπικές απαιτήσεις σας υποχωρούν προς το παρόν και είστε περισσότερο διατεθειμένοι να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους αγαπημένους σας. Δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα την ανάγκη να κάνετε το δικό σας και δεν θέλετε να είστε μόνοι. Θα κατέχετε ξεχωριστή θέση στη ζωή των άλλων και θα βλέπετε τα πράγματα από μια πιο πνευματική άποψη. Ίσως συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή εθελοντική εργασία. Η διαισθητική σας ικανότητα και η ικανότητα να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό όφελος, όπως για παράδειγμα, στις επιχειρηματικές και χρηματιστηριακές επενδύσεις στην αγορά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Ιουλίου 2024: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν διανοητική ένταση, εμμονή στις απόψεις μας και ακαμψία του μυαλού. Ο ριζοσπαστικές απόψεις μας αμφισβητούνται από τους άλλους. Ξαφνικές ιδέες εμφανίζονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται χωρίς να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε και να τις κάνουμε πράξη. Έχουμε κάποιες νοητικές … κρίσεις και σκαμπανεβάσματα. Είναι μια καλή στιγμή για να δούμε τις διαφορετικές πλευρές του θέματος που μας απασχολεί  και να συλλέξουμε πληροφορίες. Μπορεί να δημιουργηθεί διακοπή στις επικοινωνίες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η διέλευση είναι διεγερτική για την πνευματική σας δραστηριότητα. Επειδή όμως το μυαλό σας επιταχύνεται τώρα, βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να εξετάσετε τα πράγματα εις βάθος, αλλά αυθόρμητα. Είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να μη σκέφτεστε και πολύ αυτήν τη στιγμή, διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθούν νευρικότητα και πονοκέφαλοι. Απλοποιήστε τη ζωή σας και πειθαρχήστε την ανυπομονησία σας, διότι θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε διανοητική εργασία. Νιώθετε ότι τα πάντα είναι βαρετά ή έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα, γι’ αυτό είναι καλύτερο να περιμένετε. Εάν έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα, τώρα είναι η στιγμή που θα αποκτήσετε διορατικότητα για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Ιουλίου 2024: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 22 Αυγούστου)

Τώρα θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι παντού και γινόμαστε εγωιστές, βλέποντας τους άλλους μειονεκτικά, αλλά όταν μας ζητηθεί βοήθεια τη δίνουμε, δείχνοντας τη μεγαλοκαρδία και τη μεγαλοψυχία μας. Αντιπαθούμε τους ανθρώπους που μας  κριτικάρουν ή μας διατάζουν και γινόμαστε ειρωνικοί σε σημείο να πληγώνουμε την αξιοπρέπεια του άλλου ανεπανόρθωτα. Θέλουμε να επιβαλλόμαστε και να περνάει πάντα το δικό μας, έχοντας την πρωτοβουλία και το πάνω χέρι. Είμαστε ενθουσιώδεις, ενεργητικοί και αισιόδοξοι. Επιμένουμε σε πράγματα και θα τα κάνουμε.

 

23 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

23 Ιουλίου 2024: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα τα περισσότερα από τα προβλήματα θα προκύψουν στον τομέα των διαπροσωπικών μας σχέσεων και δημιουργούνται ή υποκινούνται από τη δική μας ασυνείδητη συμπεριφορά και την ανάγκη μας να επιβάλουμε την εξουσία μας και να έχουμε τον έλεγχο. Γινόμαστε διεκδικητικοί, επιθετικοί και εξτρεμιστικοί, χρησιμοποιώντας τη δύναμή μας για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Πιέζουμε τις καταστάσεις για να έχουμε το πλεονέκτημα, χωρίς να υπολογίζουμε πλήρως τις συνέπειες των πράξεων μας. Φαινόμαστε στους άλλους προκλητικοί και κυριαρχικοί, καθώς θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Δεν ακολουθούμε τους κανόνες, αλλά είμαστε επαναστατικοί.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, θέλετε τώρα να έχετε την εξουσία και αισθάνεστε την επιθυμία να αλλάξετε τη ζωή σας, καθώς δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο που νομίζετε ότι θα πρέπει να είναι. Η αδιάλλακτη στάση σας μπορεί να σας κάνει να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις με τους άλλους που δεν συμφωνούν με σας. Εάν επιχειρήσετε να υπαγορεύσετε στους άλλους τι να κάνουν, θα αποτύχετε και δεν θα πάρετε υποστήριξη. Χωρίς την κατάλληλη ευαισθητοποίηση και κατανόηση, αυτές οι τάσεις σας μπορούν να στραφούν τελικά εις βάρος σας. Ίσως χρησιμοποιήσετε ιδιοτελείς τρόπους για την ικανοποίηση των εγωιστικών αναγκών και επιθυμιών σας. Θα πετύχετε πιο αρμονικές και επιτυχημένες σχέσεις, αν η ανάγκη σας για αυτοπροβολή μειωθεί και έχετε εμπιστοσύνη στη δική σας αξία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ερμή επικοινωνούμε και ενεργούμε παρορμητικά και  παθιασμένα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε την τάση να επιβληθούμε.

 

24 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Κρόνο δημιουργεί κάποιου είδους συναισθηματική απογοήτευση και δυσφορία, λόγω του ότι αισθανόμαστε ανήμποροι στην επίλυση των προβλημάτων μας. Απαιτείται προσοχή στις διαπραγματεύσεις με πρόσωπα κύρους, για να ξεπεράσουμε την κριτική και τους φόβους του να κάνουμε λάθη.

 

25 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

25 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα,  σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Ήλιο μας δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας χωρίς να εξωθήσουμε τους άλλους στα άκρα. Μπορούμε να εμπνευστούμε από την αυξημένη ευαισθησία και τη δεκτικότητά μας στα συναισθήματα των άλλων γύρω μας.

 

26 Ιουλίου 2024: Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή ως 14 Αυγούστου και από 9 έως 26 Σεπτεμβρίου)

Με τον Ερμή στην Παρθένο, όπου ο Ερμής είναι κυβερνήτης, έχουμε οξυμμένο νου,  αυξημένη κριτική και αναλυτικές ικανότητες. Μπορεί επίσης να έχουμε έμμονες ιδέες αλλά επωφελούμαστε από τη λεπτομερή γνώση. Αυτό μπορεί να είναι εις βάρος μας στην καθημερινή μας ζωή, αν και είναι πολύ ευεργετικό για οποιοδήποτε είδος έρευνας και εργασίας. Θέλουμε να είμαστε ακριβείς στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Ο τρόπος της ομιλίας μας είναι συγκρατημένος και είμαστε σε θέση να παρατηρούμε πράγματα που οι άλλοι δεν τα λαμβάνουν υπόψη τους. Δεν παρασυρόμαστε εύκολα από κούφια λόγια και είμαστε ειλικρινείς, πράγμα το οποίο κάνει τους άλλους να εμπιστεύονται τη γνώμη μας, δεδομένου ότι είμαστε ξεκάθαροι, απαλλαγμένοι από ιδιοτελή κίνητρα.

Είμαστε παραγωγικοί στην εργασία μας, μας αρέσει να διαβάζουμε οτιδήποτε είναι καλογραμμένο και ό, τι πληροί τις προδιαγραφές της έρευνάς μας. Οι διαδικασίες της σκέψης μας είναι λεπτομερείς και αναλυτικές και έχουν τάξη. Προσεγγίζουμε τις νέες καταστάσεις με ανεξάρτητο τρόπο και βγάζουμε το δικό μας συμπέρασμα, αφού πρώτα έχουμε συλλέξει όλες τις πληροφορίες. Αυτό μας κάνει να έχουμε ορθή κρίση. Είμαστε ορθολογιστές, όταν οι άλλοι χάνουν τη σαφήνειά τους στα συναισθήματα ή τα πάθη τους. Εκφράζουμε τις απόψεις μας με ένα σεμνό τρόπο και δεν χρειαζόμαστε συνήθως τους άλλους για να επικυρώσουν τις απόψεις μας. Δεν παρασυρόμαστε από ό, τι ακούμε και είμαστε ειλικρινείς. Αυτό κάνει τους άλλους να μας εμπιστεύονται για συμβουλές.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, είστε τώρα πιο συγκρατημένοι αλλά πιο ορθολογιστές στην επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, θα είστε κάπως ντροπαλοί για να φλερτάρετε αλλά θα προβάλετε σταθερότητα και αναλυτική ικανότητα στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η παρατηρητικότητά σας, σας δημιουργούν την ανάγκη να είστε επιλεκτικοί στην επικοινωνία σας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για πρακτικά θέματα ή για ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

Σημείωση: Ο Ερμής στην Παρθένο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Ιουλίου 2024: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ηγετικές ικανότητες και την αυτοπεποίθηση να τις χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά και δίκαια. Το θάρρος και η αντοχή μας, μας επιτρέπουν να φέρουμε εις πέρας πολύ απαιτητικές εργασίες. Έχουμε ευγενή άμιλλα και ανταγωνισμό και είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους. Αν και μπορεί να συμπεριφερόμαστε αυθόρμητα, οι ενέργειές μας είναι αποτελεσματικές και έχουν στόχο την επιδίωξη ενός σκοπού. Μπορούμε να εκφράσουμε τις δημιουργικές ικανότητές μας με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθούμε από αυτές. Έχουμε άφθονη ενέργεια που στηρίζει τους στόχους μας και εκφράζει τα ταλέντα μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είστε αποτελεσματικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων σας και δεν σας αμφισβητούν ή σας απειλούν, οπότε και μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε την έγκριση και το θαυμασμό των άλλων και να ενθαρρύνετε μια σχέση με κάποιον, αν είστε γυναίκα, που πληροί όλες σας τις προσδοκίες για τον ιδανικό σύντροφο. Αποδέχεστε τους ανθρώπους για αυτό που είναι και αναμένετε την ίδια μεταχείριση. Είστε ευχαριστημένοι με τις φιλοδοξίες σας και εργάζεστε επιμελώς και με ενθουσιασμό. Είστε σε θέση τώρα να βρείτε τρόπους για την επίλυση προβληματικών καταστάσεων. Πιστεύετε στις ικανότητές σας, θέτοντας στόχους που κατευθύνονται στην επιτυχία. Η εντιμότητα και η ηθική ακεραιότητα είναι ιδιότητες που σέβονται οι άλλοι σε σας και το ίδιο αναμένετε κι εσείς από τους άλλους. Ευκαιρίες για νέες διαπροσωπικές επαφές σας επιτρέπουν να αποκτήσετε κοινωνική υπόληψη και σεβασμό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία είναι μια ευοίωνη ημέρα για την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας.

 

27 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

27 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη μοιραζόμαστε τα συναισθήματά σας μέσω του γραπτού ή προφορικού λόγου και μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια με τους άλλους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σηματοδοτούνται κρίσεις στις σχέσεις μας ή άλλες μετατροπές στην προσωπική μας ζωή.

 

28 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο πρέπει να σκεφτούμε πριν ενεργήσουμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην ενεργούμε υπό την επήρεια της παρόρμησής μας η οποία μας ωθεί να κάνουμε οτιδήποτε παρασυρόμενοι από τα συναισθήματά μας, την αλαζονεία και τον εγωισμό μας. Μπορούμε να αναδιαρθρώσουμε τη ζωή μας όταν έχουμε εμπιστοσύνη στη σοφία των εμπειριών μας από το παρελθόν.

 

29 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

29 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μας κάνει να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους φόβους μας, μας απασχολούν πρακτικά θέματα και έχουμε φαντασία για την υλοποίηση των στόχων μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Ουρανό νέες γνωριμίες με ανθρώπους που παρουσιάζουν ασυνήθιστες συμπεριφορές μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές, αλλά είναι καλύτερο να αποφεύγονται σήμερα. 

 

30 Ιουλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ήλιο η ικανότητά μας να κρατάμε μυστικά τα συναισθήματά μας είναι μια στρατηγική η οποία αποδεικνύεται επιτυχημένη. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Άρη παίρνουμε επικίνδυνα ρίσκα και μπορεί να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις η να συμμετέχουμε σε δύσκολες περιστάσεις που μας αναγκάζουν να είμαστε απότομοι στα λόγια μας και επιθετικοί.

 

31 Ιουλίου 2024: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν έχουμε υποστήριξη και μας είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ή τις ανάγκες μας στους άλλους. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για την προσέλκυση χρημάτων και να είμαστε με ανθρώπους που μας φέρνουν χαρά και αρμονία.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ