22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Ιούλιο 2020.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 94

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

 

1 Ιουλίου 2020: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Ιουλίου 2020: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε τώρα πρόθυμοι να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τους άλλους και οι απόψεις μας είναι ειλικρινείς αλλά και άμεσες. Θέλουμε να ζήσουμε μια ζωή συναρπαστική, την κάθε στιγμή της ημέρας. Η πλήξη και η ανία δεν είναι τώρα για μας και μπορούμε να μετατρέψουμε ακόμη και τα αρνητικά γεγονότα σε θετικά, χάρη στην πρωτότυπη σκέψη μας. Μπορούμε να αξιολογήσουμε άμεσα τα γεγονότα και να πάρουμε μια απόφαση. Θέλουμε την αλήθεια και επιμένουμε σ’ αυτήν, δεν αποδεχόμαστε την ανεντιμότητα από οποιονδήποτε εμπλεκόμαστε συναισθηματικά. Μπορούμε να απομακρυνθούμε εύκολα από ένα ανειλικρινές άτομο, καθώς κι από οποιονδήποτε δεν είχαμε ποτέ συναισθήματα.
 
Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου, το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο και αναζητάτε το νέο, αμφισβητώντας το παλιό, καθώς έχετε την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Είστε εκκεντρικοί στον τρόπο με τον οποίον κατευθύνετε τη ζωή σας και κάνετε σοφότερες επιλογές. Είναι πιθανό να εισέλθετε σε ομάδες που υποστηρίζουν ένα ιδανικό, μεταδίδοντας θετικότητα και ενθουσιασμό στους γύρω σας. Είστε ευθείς και απομακρύνετε όσους σας λένε ψέματα. Θέλετε τώρα να ζήσετε τη δική σας ζωή, χωρίς κανέναν περιορισμό. Αναζητάτε ένα σύντροφο, αν είστε γυναίκα, ο οποίος δεν θα στερήσει την ελευθερία σας. Έχετε μια ποιότητα στον προσωπικό σας μαγνητισμό, φιλελεύθερες ιδέες και κατανόηση απέναντι των άλλων ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Ιουλίου 2020: Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα σκεφτόμαστε έντονα το παρελθόν και εκφράζουμε ριζοσπαστικές και ασυνήθιστες απόψεις που έχουν σκοπό να ανατρέψουν τις ιδέες του παρελθόντος. Οι παρελθούσες εμπειρίες μας, μας δίνουν μεγάλη ευρηματικότητα ενώ μπορούμε να βρούμε νέες λύσεις στα προβλήματά μας. Έχουμε έντονη διορατικότητα και επιζητάμε την πρωτοτυπία. Είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους άλλους με τις σωστές συμβουλές μας που βασίζονται στις εμπειρίες του παρελθόντος Έχουμε εξαιρετική επιδεξιότητα και οι συνομιλίες μας γίνονται με γρήγορο ρυθμό.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου, αυτή είναι μια στιγμή μεγάλης έμπνευσης για σας. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη και είναι πιθανό να προβάλετε νέες ιδέες και μοναδικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του παρελθόντος. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποπερατώσετε μια ημιτελή γνώση, κυρίως σε σχέση με την τεχνολογία, ή να επισκεφτείτε ένα μέρος όπου σας έχει χαρίσει στο παρελθόν χαρά και ενθουσιασμό. Είναι πιθανό να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη, επειδή το μυαλό σας είναι πιο δεκτικό σε εκκεντρικούς τρόπους θεώρησης των πραγμάτων. Δεν θέλετε να κάνετε τώρα οποιαδήποτε δουλειά που απαιτεί προσεκτική και πειθαρχημένη σκέψη, αλλά ούτε και καμία αγγαρεία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα αναζητάμε το συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις με τους στενούς μας φίλους και τους αγαπημένους μας, μέσω ειλικρινών και φιλικών συζητήσεων για θέματα που ανάβουν τα πάθη μας.

 

2 Ιουλίου 2020: Ο Κρόνος εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 17 Δεκεμβρίου 2020)

Ο Κρόνος, ο οποίος επανέρχεται για λίγους μήνες στον Αιγόκερω, αντιπροσωπεύει την έλλειψη αυτοπεποίθησης, την ανεπάρκεια, την ανησυχία, το άγχος, το φόβο. Αν ο Κρόνος αντιπροσωπεύει αυτό που φοβόμαστε περισσότερο, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δηλώνει ένα γενικό φόβο αποτυχίας στη ζωή. Στη θετική του μορφή, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονη δύναμη και ικανότητα για επιτυχία, νιώθουμε ότι μπορούμε να φέρουμε εις πέρας τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Κρόνος στον Αιγόκερω μας θέτει κάποια εμπόδια στην πορεία της ζωής μας για να μας αναγκάσει να τα ξεπεράσουμε και να μας κάνει να δούμε ότι είμαστε ικανοί και αποτελεσματικοί. Ακόμα κι αν συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι δύσκολη και  αγχωτική, στο τέλος θα βγούμε από αυτές τις προκλήσεις με περισσότερη ωριμότητα και υπευθυνότητα. Θα πάρουμε ανταμοιβές και θα δούμε ότι ο αγώνας μας τελικά άξιζε τον κόπο. Οι παρελθούσες εμπειρίες μας θα μας χαρίσουν δύναμη και θα κατανοήσουμε ότι είμαστε ισχυροί και σημαντικοί. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μας  δείχνει ότι το μόνο πράγμα που πραγματικά φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος. Αλλά με τον αγώνα και τις εμπειρίες, θα καταλάβουμε πώς να κυριαρχήσουμε πάνω σε αυτόν το φόβο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, επαναξιολογείτε όλες τις σχέσεις σας (ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές) προκειμένου να διαπιστώσετε ποιες είναι σταθερές για να μείνουν και ποιες είναι χτισμένες σε σαθρά θεμέλια, αυτές θα καταρρεύσουν. Μπορεί να συναντήσετε αντίσταση στην εκπλήρωση των στόχων σας, περιορισμούς, απογοήτευση και απαισιοδοξία που σκοπό έχουν να σας ωριμάσουν και να σας κάνουν να δείτε ορθολογιστικά και ρεαλιστικά τη ζωή.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μια πιο ώριμη κατανόηση της ζωής και προβάλετε στους γύρω σας μια πιο υπεύθυνη και πιο σοβαρή προσωπικότητα που σας κάνει αποδεκτούς από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην καριέρα σας, θέτετε τα θεμέλια για τη μελλοντική ευτυχία, επιτυχία και την πρόοδό σας. Με τη δύναμή σας και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας εισπράττετε αναγνώριση από το σύντροφό σας ή/και για τη σκληρή δουλειά σας και τα επιτεύγματά σας.

Σημείωση: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

2 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Άρη έχουμε τη δυνατότητα να καθορίσουμε τις σωστές ενέργειες που χρειάζεται να κάνουμε κι αυτό μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη υπερβολικά συναισθήματα και μαλθακότητα οδηγούν σε μπερδέματα.

 

3 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα έχουμε την επιθυμία να ξεφύγουμε από το περιβάλλον μας με κάθε τρόπο και δεν έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Κάνουμε όνειρα και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις.

 

4 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

4 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή καλό θα ήταν να κρατηθούμε μακριά από τον ανταγωνισμό και τις συγκρούσεις, κάνοντας συμβιβασμούς.

 

5 Ιουλίου 2020, ώρα Ελλάδας 7:44 π.μ.: Σεληνιακή έκλειψη στις 13ο 37΄ του Αιγόκερου (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας ζητά να επικεντρωθείτε στην εξισορρόπηση της πρακτικής γήινης πλευράς σας (Αιγόκερως) με τη διαισθητική και συναισθηματική σας πλευρά (Καρκίνος). Τώρα υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί περισσότερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε αναγκασμένοι να εστιαστείτε περισσότερο στην επαγγελματική σας ζωή απ’ ότι στην οικογένειά σας και το σπίτι σας. Έχετε ισχυρή ώθηση να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας στην καριέρα σας και ίσως ένα δυναμικό και με καλή κοινωνική θέση πρόσωπο εισέλθει στη ζωή σας. Έχετε την επιθυμία να αναλάβετε την ευθύνη για την κατεύθυνση της ζωής σας. Εστιάζεστε στα χρήματα, στην εξουσία, στην κυβέρνηση και σε άτομα που έχουν μεγάλη δύναμη.

Το φεγγάρι σάς παροτρύνει επίσης να επανεξετάσετε κάποιες πτυχές της ζωής σας που έχετε αγνοήσει. Τι απειλεί την ασφάλειά σας και από τι ή ποιον πρέπει να απομακρυνθείτε; Πώς μπορείτε να νιώσετε πιο ασφαλείς στις σχέσεις σας; Αν αναζητάτε τόσο πολλή ασφάλεια από τους άλλους, μπορείτε να την προσφέρετε κι εσείς; (Ερωτήσεις σχετικά με τον Καρκίνο). Προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο στη ζωή σας αντί να αφήνετε τα πράγματα να ρέουν κανονικά; Είναι ο αυταρχικός τρόπος συμπεριφοράς σας που βλάπτει τις σχέσεις σας; Επιθυμείτε την επαγγελματική ασφάλεια, αλλά πώς πηγαίνει η συναισθηματική σας ασφάλεια; (Ερωτήσεις σχετικά με τον Αιγόκερω).

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να βγείτε από το χάος και το σκοτάδι που κρύβεται στις πιο σκοτεινές γωνιές του μυαλού σας. Είναι αυτό που φοβάστε περισσότερο, τους κακούς σας δαίμονες, που μολύνουν τον νου σας, στερεύουν τη μνήμη σας, σκοτώνουν την αγάπη και κλέβουν την ελπίδα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, αντιμετωπίστε το κενό μέσα σας, δείτε τις δυνατότητές σας.

 

6 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

6 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα κάνουμε ενέργειες που σκοπό έχουν να ικανοποιήσουμε την υπερηφάνεια και το εγώ μας και οι οποίες συνοδεύονται από εμμονές, εθισμούς και καταναγκασμούς. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη είμαστε πιο ανεξάρτητοι και λιγότερο απαιτητικοί προς τους άλλους, αισθανόμαστε λιγότερο άγχος και έχουμε την ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας.

 

7 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για την προσέλκυση χρημάτων και να είμαστε με ανθρώπους που μας φέρνουν χαρά και αρμονία. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό οδηγεί σε ανεκπλήρωτες επιθυμίες που μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες και έχουμε την επιθυμία να αλλάξουμε την προκαθορισμένη ρουτίνα μας, ρισκάροντας να κάνουμε κάτι εντελώς έξω από το χαρακτήρα μας.

 

8 Ιουλίου 2020: Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα ισχυρές παρορμητικές αντιδράσεις και οι ενέργειές μας κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς. Δημιουργούνται προβλήματα και συγκρούσεις εξαιτίας άστοχων ενεργειών και αποφάσεων. Γινόμαστε οξύθυμοι, υπερευαίσθητοι, αδιάλλακτοι, ισχυρογνώμονες και με τη συμπεριφορά μας αποξενώνουμε τους άλλους, προβάλλοντας καυστικά επιχειρήματα. Ενδεχομένως να υπάρξουν μηχανικές βλάβες ή ατυχήματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είστε αρκετά νευρικοί και επιρρεπείς σε αυθόρμητες ενέργειες, αιχμηρά και καυστικά λόγια. Αν δεν συγκρατηθείτε, να περιμένετε αντιπαραθέσεις και  εχθρότητα. Αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις τώρα αλλά και να προβάλλεστε στις συζητήσεις σας, διότι θα εκδηλώνετε σκληρά συναισθήματα. Έχετε την τάση να είστε αδιάλλακτοι και θα μπορούσατε να προσβάλετε ή να αποξενώσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Η γρήγορη και απότομη συμπεριφορά σας μπορεί να σας κάνει να μιλάτε χωρίς σκέψη και να πείτε πράγματα που δημιουργούν συγκρούσεις στη ζωή σας και που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση ή το χειρισμό αιχμηρών αντικείμενων. Ίσως έρθετε σε επαφή με κάποιο δημόσιο όργανο ή τις αρχές.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

 

9 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό ανοίγουν ξαφνικά οι γραμμές επικοινωνίας με άτομα με τα οποία έχουμε απομακρυνθεί και μπορούμε, χωρίς καν να προσπαθήσουμε, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη αισθανόμαστε την αγάπη προς τους αγαπημένους μας περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Γινόμαστε υπερβολικά κτητικοί κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

 

10 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με Δία και τον Πλούτωνα απελευθερώνονται τα αρνητικά συναισθήματα και οι παλιές μνησικακίες. Προσπαθούμε να απελευθερωθούμε και να εξαλείψουμε ό, τι είναι άχρηστο ή δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς μας. Κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 

11 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

11 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο οδηγεί σε ορθολογιστική αντιμετώπιση των παρορμήσεων και των συναισθημάτων. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και σύνοδο με τον Άρη κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να μας αναγκάσουν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να μας δημιουργήσουν αγανάκτηση και θυμό.

 

12 Ιουλίου 2020: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί η έντονη ευαισθησία και η διαίσθηση. Εστιαζόμαστε στο άυλο, στην τέχνη, στο δράμα, με τη διακόσμηση, με τα νοσοκομεία, με διάφορες κοινωφελείς υπηρεσίες και με τη θάλασσα. Κυριαρχούν ο ιδεαλισμός και η ισχυρή διαίσθηση. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς. Υπάρχει αγάπη και έντονα συναισθήματα και παρασυρόμαστε από την αισθησιακή πλευρά της ζωής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, οι προσωπικές απαιτήσεις σας υποχωρούν προς το παρόν και είστε περισσότερο διατεθειμένοι να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους αγαπημένους σας. Δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα την ανάγκη να κάνετε το δικό σας και δεν θέλετε να είστε μόνοι. Θα κατέχετε ξεχωριστή θέση στη ζωή των άλλων και θα βλέπετε τα πράγματα από μια πιο πνευματική άποψη. Ίσως συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή εθελοντική εργασία. Η διαισθητική σας ικανότητα και η ικανότητα να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό όφελος, όπως για παράδειγμα, στις επιχειρηματικές και χρηματιστηριακές επενδύσεις στην αγορά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Ιουλίου 2020: Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 5 Αυγούστου)

Είμαστε και πάλι προσανατολισμένοι προς την επικοινωνία που έχει απήχηση σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Έχει να κάνει με τη ζεστή, ανθρώπινη προσέγγιση μέσω της καρδιάς και εκδηλωνόμαστε μέσα από τη συνομιλία, την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία. Γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί και αμυντικοί με τις απόψεις μας. Έχουμε μια ευαισθησία στην κριτική σχετικά με το πώς παρουσιάζονται οι ιδέες μας και μπορεί να αντιδράσουμε υπερβολικά σε περίπτωση αμφισβήτησης. Δεν ξεγελιόμαστε εύκολα από ψευδείς κολακείες, δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να διαβάσουμε το βάθος του τι λέγεται. Αυτό προέρχεται από μια ισχυρή διαίσθηση και μπορεί να είναι ο σύμμαχός μας πριν εμπιστευτούμε. Προτιμάμε να μην εκδηλώνουμε τις σκέψεις μας και σπάνια κάνουμε προσωπικές συζητήσεις. Δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στην εξυπνάδα, αλλά υπερασπιζόμαστε τους κοινωνικά ευάλωτους. Είμαστε συντονισμένοι με το βαθύτερο νόημα της ζωής ή γράφουμε τα συναισθήματά μας.

Ο Ερμής εδώ διαπλέκει τα συναισθήματα με τις σκέψεις, έτσι οι αναμνήσεις προκαλούν να εκδηλωθούν κάποια συναισθήματα. Αυτό μπορεί να είναι και ευλογία και κατάρα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να μας αναγκάσει να μη βλέπουμε καθαρά κάποια πράγματα, ειδικά εάν ανεπίλυτα ζητήματα αρχίζουν να συσσωρεύονται στο μυαλό μας. Η συγχώρεση τόσο του εαυτού μας, όσο και των άλλων, μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσουμε από τις επικίνδυνες ατραπούς του παρελθόντος.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, απολαμβάνετε τη συναισθηματική και ρομαντική επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας τρυφερές λέξεις αλλά θα προβάλετε έντονες ευαισθησίες στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για οικογενειακά θέματα και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο ορθόδρομος Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στοργή και τρυφερότητα δημιουργούν συναισθηματική χαλάρωση.

 

13 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

13 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο θα πρέπει  να μάθουμε να ελέγχουμε την επιθυμία μας να διεκδικούμε και να επιδεικνύουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση στις σχέσεις μας.

 

14 Ιουλίου 2020: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε φιλόδοξοι και επιδιώκουμε την αναγνώριση, αλλά για να ανεβούμε στα ύψη της επιτυχίας χρειαζόμαστε σοφές συμβουλές. Στις ερωτικές μας σχέσεις ζητάμε και αναμένουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε συνεχώς σε κίνηση και ίσως σκεφτούμε να κάνουμε ένα ταξίδι. Θα πρέπει να είμαστε όμως σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή, διότι μέσω απροσδόκητων εξελίξεων, κινδυνεύουμε να χάσουμε όλα όσα έχουμε κερδίσει. Είμαστε υπερβολικοί στις ενέργειές μας και υπεραισιόδοξοι, διότι πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είστε ενεργητικοί και ενθουσιώδεις, και καλά ενημερωμένοι για το πώς θα χρησιμοποιήσετε τα δημιουργικά ταλέντα σας. Ξέρετε πώς να προβάλετε τον καλύτερο εαυτό σας για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι. Μπορεί να δώσετε υποσχέσεις, αλλά είστε ανεύθυνοι και αμελείς για να τις τηρήσετε. Ξέρετε πώς να ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας για να κερδίσετε την έγκριση αυτών που θέλετε. Ίσως όμως να μην είστε απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σας και τους άλλους, και δεν λέτε την αλήθεια για να κερδίσετε αυτό που έχετε βάλει στόχο. Στην πραγματικότητα είστε φοβισμένοι να μη σας ανατρέψουν από το θρόνο σας. Θα πρέπει να έχετε επίγνωση της πραγματικότητας διότι θα χάσετε πολύτιμους συμμάχους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή βοηθά στην αυθόρμητη έκφραση συναισθημάτων αγάπης ενώ υπάρχει ειλικρίνεια στη συναισθηματική μας έκφραση. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στην προσπάθειά μας να απελευθερωθούμε από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί.

 

15 Ιουλίου 2020: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα τα περισσότερα από τα προβλήματα θα προκύψουν στον τομέα των διαπροσωπικών μας σχέσεων και δημιουργούνται ή υποκινούνται από τη δική μας ασυνείδητη συμπεριφορά και την ανάγκη μας να επιβάλουμε την εξουσία μας και να έχουμε τον έλεγχο. Γινόμαστε διεκδικητικοί, επιθετικοί και εξτρεμιστικοί, χρησιμοποιώντας τη δύναμή μας για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Πιέζουμε τις καταστάσεις για να έχουμε το πλεονέκτημα, χωρίς να υπολογίζουμε πλήρως τις συνέπειες των πράξεων μας. Φαινόμαστε στους άλλους προκλητικοί και κυριαρχικοί, καθώς θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Δεν ακολουθούμε τους κανόνες, αλλά είμαστε επαναστατικοί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, θέλετε τώρα να έχετε την εξουσία και αισθάνεστε την επιθυμία να αλλάξετε τη ζωή σας, καθώς δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο που νομίζετε ότι θα πρέπει να είναι. Η αδιάλλακτη στάση σας μπορεί να σας κάνει να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις με τους άλλους που δεν συμφωνούν με σας. Εάν επιχειρήσετε να υπαγορεύσετε στους άλλους τι να κάνουν, θα αποτύχετε και δεν θα πάρετε υποστήριξη. Χωρίς την κατάλληλη ευαισθητοποίηση και κατανόηση, αυτές οι τάσεις σας μπορούν να στραφούν τελικά εις βάρος σας. Ίσως χρησιμοποιήσετε ιδιοτελείς τρόπους για την ικανοποίηση των εγωιστικών αναγκών και επιθυμιών σας. Θα πετύχετε πιο αρμονικές και επιτυχημένες σχέσεις, αν η ανάγκη σας για αυτοπροβολή μειωθεί και έχετε εμπιστοσύνη στη δική σας αξία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα απελευθερώνονται παλιές δυσαρέσκειες, είμαστε γενναιόδωροι με τους γύρω μας με αποτέλεσμα οι άλλοι να αντιδρούν θετικά απέναντί μας.

 

16 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

16 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αποβάλει την εσωστρέφεια, την αρνητικότητα, την ακαμψία και το φόβο, ενώ μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

 

17 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και σύνοδο με την Αφροδίτη έχουμε μια αίσθηση αρμονίας με τους γύρω μας και θετικά συναισθήματα. Αξιοποιώντας τη δύναμη και το θάρρος μας, κερδίζουμε το σεβασμό και ισχυρούς συμμάχους. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον με παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα.

 

18 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

 

19 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη σε σύνοδο  με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό συνδράμει θετικά στο να ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές ανάγκες μας για ανεξαρτησία και ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης μας γίνεται αποδεκτός από τους άλλους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε την επιθυμία μας να διεκδικούμε και να επιδεικνύουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση στις σχέσεις μας.

 

20 Ιουλίου 2020, ώρα Ελλάδας 8:32 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 28ο 26΄ του Καρκίνου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει την ψυχή μας, το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν, την παιδική ηλικία, την ανατροφή των παιδιών και τα συναισθήματα της ασφάλειας και της ανασφάλειας και κυβερνάται από τη Σελήνη. Το φεγγάρι υπόκειται σε αλλαγές, έτσι όπως και η συναισθηματική αντίδρασή μας ως άνθρωποι. Ο συναισθηματισμός του Καρκίνου μας βοηθά να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις σε συναισθηματική βάση. Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τα συναισθήματά μας και να τα τιμήσουμε, διότι τα συναισθήματα λειτουργούν ως μια άλλη γλώσσα, όταν δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστούμε. Ερχόμαστε αντιμέτωποι τώρα με τη συναισθηματική ασφάλεια ή με τη συναισθηματική ανασφάλειά μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη μας ωθεί να αισθανθούμε την αγάπη άνευ όρων. Σε περίπτωση που τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, αυτό θα μπορούσε να είναι το θεμέλιο μιας όμορφης σχέσης. Αν όχι, η αγάπη έρχεται πίσω στον εαυτό μας, ως μια άλλη όμορφη εμπειρία. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει στις σχέσεις μας, προχωράμε αργά και προσεκτικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μάθουμε και να συνειδητοποιήσουμε σε ένα βαθύ επίπεδο ότι είμαστε άξιοι της αγάπης, να κάνουμε το άνοιγμα να την βιώσουμε, εκτιμώντας όλες τις πτυχές του εαυτού μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο συναρπαστική.

20 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

 

21 Ιουλίου 2020: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα νιώθουμε μια εσωτερική σύγκρουση που πηγάζει από τις κοντινές μας σχέσεις. Έχουμε μια κρυφή ανασφάλεια και φόβους και μπορεί να αισθανθούμε απογοητευμένοι από τον κόσμο ή από τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο μας. Είμαστε διεκδικητικοί και επιθετικοί και αυτό μπορεί να μας κάνει να χάσουμε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη ενώ οι άλλοι αγνοούν τα συναισθήματά μας και τις ευαισθησίες μας. Έχουμε μια υπερβολική αντίδραση σε κάποια άτομα και νιώθουμε άβολα. Μπορεί αντίθετα να υποχωρήσουμε κρατώντας μια στάση παθητικότητας στις προκλήσεις της ζωής.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, ίσως νιώσετε ένα συναισθηματικό κενό και έλλειψη ζεστασιάς στις κοινωνικές επαφές σας και κάποιου είδους αποξένωση στη σχέση σας. Προβάλετε τις εσωτερικές σας ανασφάλειες και θέλετε να κρυφτείτε πίσω από τις ευθύνες. Είστε κάτω από την πίεση αυτο-επιβαλλόμενων περιορισμών και δεν μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή. Ίσως νιώσετε ότι δεν είστε άξιοι της αγάπης. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και χαλαρώστε, ερχόμενοι σε επαφή με τα συναισθήματα και τους φόβους σας και αναγνωρίστε τη συναισθηματική ευαισθησία των άλλων. Μέσω της ευαισθησίας μπορείτε να διαλύσετε τα εμπόδια στις σχέσεις σας. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αποβάλετε τον πόνο της απόρριψης και της απογοήτευσης για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό τα συναισθήματά μας αντιστέκονται στην αλλαγή. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη έχουμε τη δυνατότητα να καθορίσουμε τις σωστές ενέργειες που χρειάζεται να κάνουμε κι αυτό μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

 

22 Ιουλίου 2020: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 22 Αυγούστου)

Τώρα θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι παντού και γινόμαστε εγωιστές, βλέποντας τους άλλους μειονεκτικά, αλλά όταν μας ζητηθεί βοήθεια τη δίνουμε, δείχνοντας τη μεγαλοκαρδία και τη μεγαλοψυχία μας. Αντιπαθούμε τους ανθρώπους που μας  κριτικάρουν ή μας διατάζουν και γινόμαστε ειρωνικοί σε σημείο να πληγώνουμε την αξιοπρέπεια του άλλου ανεπανόρθωτα. Θέλουμε να επιβαλλόμαστε και να περνάει πάντα το δικό μας, έχοντας την πρωτοβουλία και το πάνω χέρι. Είμαστε ενθουσιώδεις, ενεργητικοί και αισιόδοξοι. Επιμένουμε σε πράγματα και θα τα κάνουμε.

22 Ιουλίου 2020: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε επιδεξιότητα τόσο στον προφορικό όσο και το γραπτό λόγο που εμφανίζει το εύρος των γνώσεών μας, αν και μερικές φορές μπορεί να μην υπάρχει κανένα πραγματικό βάθος στην έκφρασή μας. Επειδή θεωρούμε τις γνώσεις συναρπαστικές και διεγερτικές, θέλουμε να τις μοιραστούμε με τους άλλους. Έχουμε μια πραγματική κατανόηση για τον κόσμο γύρω μας, να τους βοηθήσουμε. Είμαστε ανυπόμονοι και καθόλου ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό μας. Είμαστε σε εγρήγορση, περίεργοι και καλά ενημερωμένοι σε πολλά θέματα. Με τα λόγια μας συναρπάζουμε το κοινό μας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου, θα καταπλήξετε τους άλλους με τις συζητήσεις σας και με την κατανόηση των δύσκολων θεμάτων. Η ελευθερία είναι απαραίτητη για σας, επιδιώκετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας με το δικό σας μοναδικό τρόπο και να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εφευρίσκετε τρόπους για να ανάψετε τη σπίθα του ενθουσιασμού στους άλλους ώστε να μπορούν να αναγνωρίσουν τις γνώσεις σας. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε στερεί την πνευματική ελευθερία σας. Η απομόνωση σας φαίνεται τώρα σαν φυλακή, και είναι σημαντικό για σας να αισθάνεστε ελεύθεροι είτε σε πνευματικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα πρέπει να μάθετε πώς να χαλαρώσετε περισσότερο και να βρείτε τρόπους για την αποδέσμευση της εσωτερικής πίεσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη υπάρχουν αρμονία, τρυφερά αισθήματα και εκτίμηση για την ομορφιά και ικανοποιούνται οι συναισθηματικές μας επιθυμίες.

 

23 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

23 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ερμή έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας.

 

24 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας κάνει λίγο πιο ευάλωτους συναισθηματικά από ό, τι συνήθως, πιθανότατα επειδή φαίνεται ότι δεν γνωρίζουμε τι θέλουμε προς το παρόν. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα μας χαρίζει προσωπική δύναμη και αισθησιακό μαγνητισμό. Μπορούμε να πάρουμε σήμερα σημαντικές αποφάσεις και να αποκαλύψουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τον εσώτερο εαυτό μας και τα συναισθήματά μας.

 

25 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

25 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ήλιο βοηθά να οργανώσουμε ένα σχέδιο καθώς είμαστε πιο σταθεροί και ρεαλιστές.

 

26 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, τον Δία και τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη γινόμαστε εγωιστές και αλαζόνες σε σημείο να επιδεικνύουμε μνησικακία, ακόμα και κακεντρέχεια. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη είναι μια εξαιρετική ημέρα για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και φλερτ αλλά είναι πιθανό να αφήσουμε τις ευκαιρίες να ξεφύγουν μέσα από τα χέρια μας.

 

27 Ιουλίου 2020: Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 20 ημέρες)

Αυτή η διέλευση διεγείρει την ιδεαλιστική και πνευματική πλευρά της προσωπικότητάς μας. Διερευνούμε τα μυστήρια της ζωής μέσα από θρησκευτικές, πνευματικές και μυστικιστικές μελέτες. Θετική πνευματική ανάπτυξη και πρόοδος δημιουργούν μια ευχάριστη ονειρική κατάσταση. Ξυπνάνε επίσης οι καλοπροαίρετες και ανθρωπιστικές παρορμήσεις μέσα μας. Θα έχουμε μεγάλη συμπόνια για τα βάσανα των άλλων και θέλουμε πολύ να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς. Είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσουμε υπερφυσικά γεγονότα και μεταφυσικά θέματα και να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, που είστε γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, θα νιώσετε ένα με τον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Ο διαλογισμός, η μουσική, η τέχνη, ο χορός, η φωτογραφία, οι πνευματικές ομάδες, τα ταξίδια και η επικοινωνία σας με τη φύση, σας προσφέρουν στιγμές γαλήνης και ηρεμίας. Αισθάνεστε δημιουργικοί και διαισθητικοί. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε και να εκφράσετε την πιο καλλιτεχνική και πνευματική πλευρά της φύσης σας. Θρησκευτικά, μεταφυσικά ή φιλοσοφικά θέματα είναι πιθανό να προσελκύσουν την προσοχή σας αυτήν τη στιγμή. Η καθημερινή σας ζωή δεν πρόκειται να σας ικανοποιήσει και είναι πιθανό να αναζητήσετε ένα βαθύτερο πνευματικό νόημα στην ύπαρξή σας. Κάποιες περιστάσεις μπορεί να σας ανοίξουν τα μάτια, σε βαθμό όπου θα αισθάνεστε ότι οι προηγούμενες επιδιώξεις σας ήταν άσκοπες. Μην ξεκινήσετε νέα έργα που απαιτούν πολλή κίνηση και προσπάθεια για να πετύχουν, καθώς είναι πιθανό να χάσετε το ενδιαφέρον σας.

27 Ιουλίου 2020: Ο Ερμής στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα είμαστε καυστικοί στα λόγια μας, επιτακτικοί και μαχητικοί και συναντάμε την αντίδραση των άλλων. Έχουμε περισσότερα νεύρα, είμαστε οξύθυμοι και χωρίς καθόλου ψυχραιμία. Τα λόγια μας είναι απότομα και όχι πάντα ελεγχόμενα. Υπάρχει μια τάση να κακολογούμε τους άλλους και πολλές φορές γινόμαστε άσκοπα ειλικρινείς. Αντιδρούμε στις αξίες και τις απόψεις των ατόμων που είναι διαφορετικές από τις δικές μας και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μερικές φορές λάθος.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να προκαλέσετε προβλήματα στις σχέσεις σας και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, επειδή δεν θέλετε να ακούσετε αυτό που σας λένε οι άλλοι. Το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, εάν μάθετε να εφαρμόζετε την αίσθηση του χιούμορ και λίγη ταπεινότητα. Αν δεν κάνετε μια ειλικρινή προσπάθεια να συμβιβαστείτε, θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Μην επιτίθεστε λεκτικά όταν προκαλείστε από κάποιον, συζητήστε τις διαφορές σας και την επίλυσή τους. Μπορεί να βρίσκετε σφάλματα στα πάντα, ενώ είστε σίγουροι για τη δική σας τελειότητα. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα μέχρι πραγματικά να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι άνθρωποι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Ιουλίου 2020: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα τονίζεται η ευαισθησία στην αγάπη και στην τέχνη ενώ κυριαρχεί έντονη ρομαντική φαντασία. Έχουμε αδύναμη κρίση και μας αρέσει να εθελοτυφλούμε. Δημιουργούνται προβλήματα για μία αρμονική σχέση τα οποία προέρχονται από την τάση μας να εξιδανικεύουμε τον έρωτα, πράγμα το οποίο προκαλεί σύγχυση και παραπλάνηση. Τα συναισθήματά μας είναι σε σύγχυση και κυριαρχεί η ψευδαίσθηση. Υπάρχει ισχυρή τάση για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τίποτα και κανέναν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την τάση να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε στους ερωτικούς σας συντρόφους τώρα και δεν βλέπετε πραγματικά το ποιοι είναι. Είναι πιθανό κάποιο άτομο για το οποίο υπάρχει ερωτισμός να σας παραπλανήσει και δεν θα έχετε επίγνωση του γεγονότος τώρα, παρά αργότερα. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ο σύντροφός σας δεν συμμερίζεται τις προσδοκίες σας μπορεί να απογοητευτείτε. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να μην είστε και τόσο πρακτικοί σε σχέση με οικονομικά θέματα. Σας λείπει η κατάλληλη εκτίμηση της πραγματικής αξίας ενός αντικειμένου και κατά συνέπεια, να πληρώσετε πάρα πολλά. Η καλλιτεχνική φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

27 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο δημιουργεί απογοήτευση, συναισθηματική δυσφορία και θλίψη.

 

28 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό νέες γνωριμίες με ανθρώπους που παρουσιάζουν ασυνήθιστες συμπεριφορές μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές, αλλά είναι καλύτερο να αποφεύγονται σήμερα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα χαρίζει διαίσθηση και διορατικότητα και μας ωθεί σε έναν ονειρικό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μας. Κυριαρχούν η συμπόνια και η κατανόηση. Τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η οικονομική και επαγγελματική ισχύς.

 

29 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

29 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ήλιο οδηγεί σε ορθολογιστική αντιμετώπιση των παρορμήσεων και των συναισθημάτων.

 

30 Ιουλίου 2020: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε μια γόνιμη φαντασία και πολύ έμπνευση, αλλά στερούμαστε πρακτικότητας για να τις χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά. Δεν μας αρέσουν οι υπερβολικές ευθύνες, αλλά τις αναλαμβάνουμε με την προϋπόθεση ότι μπορούμε να επιτύχουμε με επιμελή και σκληρή δουλειά. Είμαστε καλά ενημερωμένοι για πολλά θέματα, αλλά μπορεί να αποξενώσουμε τους ανθρώπους γιατί νιώθουν ότι θέλουμε να τους επιβάλουμε τις απόψεις μας. Είμαστε απρόσεκτοι στις λεπτομέρειες κατά τη λήψη αποφάσεων, γεγονός που μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα αργότερα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα ήταν καλό να γίνετε καλύτεροι ακροατές και να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Έχετε μια ακόρεστη όρεξη για γνώση και είστε έντονα περίεργοι για το κάθε τι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στα κουτσομπολιά και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Νιώθετε την ανάγκη να είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες εξελίξεις. Προσέξτε τα οικονομικά ανοίγματα, καθώς μπορεί αργότερα να μην αντέξετε οικονομικά. Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις σας τείνουν να είναι λίγο ακατάστατες. Αδυνατείτε να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας καθώς επιδιώκετε να ικανοποιήσετε τις εγωιστικές επιθυμίες σας. Αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα είστε το θύμα της ανειλικρίνειας των συνεργατών σας ή των φίλων σας ή του συντρόφου σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Ιουλίου 2020: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή φαντασία και ακριβής διαισθητική σκέψη. Εκτιμάμε τα λεπτά πράγματα της ζωής και ενισχύεται η καλλιτεχνική ευαισθησία. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στη μουσική και την ποίηση ενώ κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας έχουν
πολύ μεγάλη επιρροή στο μυαλό μας. Γενικότερα, αυτή η όψη προσθέτει
ευφάνταστες, ιδεαλιστικές, διαισθητικές και πνευματικές ιδιότητες στην ψυχική μας
διάθεση. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε έντονη διόραση και έμπνευση
μιλώντας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, η φαντασία σας είναι πιθανό να είναι πολύ ενεργητική τώρα και θα έχετε μοναδικές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για κάποιους από σας, αυτή είναι μια περίοδος έντονης διανοητικής και ψυχικής ευαισθησίας, αφού το μυαλό σας είναι έντονα διαισθητικό. Είστε σε θέση να μιλήσετε γι’ αυτό που αισθάνεστε, δίνοντας στους άλλους να κατανοήσουν τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε πολύ αποτελεσματικά. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη δημιουργικότητα που αφορά την ποίηση και τη μουσική, αλλά όχι για σοβαρά ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση, λογική και πειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη ακολουθούμε το ένστικτό μας και έχουμε δύναμη ζωής και ερωτικό πάθος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα είναι ισχυρή σήμερα.

 

31 Ιουλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

31 Ιουλίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε την παρέα των άλλων ανθρώπων αλλά δεν θέλουμε οι σχέσεις μας να έχουν βάθος, αναζητάμε επιφανειακές γνωριμίες.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms