22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Νοέμβριο 2019.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 92

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Νοεμβρίου 2019: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 26 Νοεμβρίου)

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μας αρέσουν τα ταξίδια, απολαμβάνουμε τη νυχτερινή ζωή, συζητάμε για τους ξένους πολιτισμούς και ψάχνουμε την περιπέτεια στην ερωτική μας ζωή. Μπορεί να μας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να δεσμευτούμε με ένα άτομο και πειραματιζόμαστε στον έρωτα. Θα παίξουμε το ερωτικό παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ως μέρος της αναζήτησης της εμπειρίας. Έχουμε μια φιλική συμπεριφορά που ανοίγει τις πόρτες σε νέους ανθρώπους στη ζωή μας. Συνήθως είμαστε αστείοι και διασκεδαστικοί και οι άλλοι άνθρωποι θέλουν να μας πλησιάσουν. Είναι εύκολο να κάνουμε νέες γνωριμίες και αυτό οδηγεί στη δημιουργία γρήγορων ερωτικών δεσμών. Μπορεί βέβαια να είμαστε γρήγοροι για να συνάψουμε μια νέα σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για δέσμευση. Η ανάγκη μας για ελευθερία πηγάζει ως επί το πλείστον από συναισθηματικές εμπλοκές. Ψάχνουμε για κάποιον που μας διεγείρει με νέες εμπειρίες. Μπορεί και να κάνουμε ταξίδια με το σύντροφό μας ή να συνάψουμε σχέση με κάποιον που έχει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας. Έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε το σύντροφό μας, αλλά απογοητευόμαστε όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι τέλειος. Δεν είναι δύσκολο να κερδίσουμε έναν περιστασιακό σύντροφο, αλλά το να δεσμευτούμε συνήθως απαιτεί χρόνο. Είμαστε ιδεαλιστές και αποτελούμε πηγή έμπνευσης για τους άλλους, καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνειά μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, είστε τώρα κοινωνικοί, ενθουσιώδεις και βλέπετε την ερωτική σας ζωή σαν περιπέτεια. Είστε ευχάριστοι και φιλικοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να ζήσετε τις στιγμές χωρίς να ενδιαφέρεστε να κάνετε μια σταθερή σχέση. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, με τον ενθουσιασμό και το χιούμορ σας, προσελκύετε το αντίθετο φύλο και ίσως κάνετε μια σχέση με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή ένα άτομο που έχει εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

1 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ήλιο μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση.

 

2 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Άρη παλιά συναισθηματικά ζητήματα που παραμένουν άλυτα οδηγούν σε μια πάλη για την εξουσία και δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο ονειρικούς, με συμπόνια και κατανόηση, και μας καθοδηγούν η διαίσθηση και η διορατικότητά μας.

 

3 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

3 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος και να επιλύσουμε παρεξηγήσεις. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό οδηγεί σε ανεκπλήρωτες επιθυμίες που μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες και έχουμε την επιθυμία να αλλάξουμε την προκαθορισμένη ρουτίνα μας, ρισκάροντας να κάνουμε κάτι εντελώς έξω από το χαρακτήρα μας.

 

4 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο πρέπει να σκεφτούμε πριν ενεργήσουμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην ενεργούμε υπό την επήρεια της παρόρμησής μας η οποία μας ωθεί να κάνουμε οτιδήποτε παρασυρόμενοι από τα συναισθήματά μας, την αλαζονεία και τον εγωισμό μας.

 

5 Νοεμβρίου 2019: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν ισχυρές κινήσεις και ενέργειες που φτάνουν σε ακρότητες. Νιώθουμε μία ισχυρή ώθηση για έλεγχο και κυριαρχία και καταβάλουμε ακραίες προσπάθειες για την ικανοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και επιθυμία για ερωτική συνεύρεση. Οι προσπάθειές μας για μετασχηματισμό διέπονται από στρατηγική σκέψη και σχέδια για έλεγχο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις έντονες διαμάχες για την εξουσία που μερικές φορές μπορεί και να είναι ακραίες. Οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να ξεσηκώσουν αντιπαλότητα κι αντιπάθειες, και κατ’ επέκταση, να κάνετε νέους εχθρούς εάν δεν είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με τους αντιπάλους σας και να επιδείξετε την εξουσία σας. Μπορεί κάποια άτομα να σας προκαλέσουν και να προβείτε σε βίαιη επίθεση ή να την υποστείτε. Αποφύγετέ το όσο το δυνατόν. Ίσως πρέπει να εργάζεστε πολλές ώρες τώρα και αυτό μπορεί να σας εξαντλήσει. Έχετε τεράστια ενέργεια αλλά είναι πιθανό να νιώθετε ότι πρέπει να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε. Κατά συνέπεια, η υπερπροσπάθεια μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι το σημείο της εξάντλησης ή της κατάρρευσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Δία η τύχη είναι μαζί μας και νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο μας, κοινωνικά και συναισθηματικά. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε.

 

6 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

6 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα πρέπει να αποφύγουμε την τάση για υπερβολική κατανάλωση τροφίμων ή ποτών και να έχουμε πειθαρχία και σύνεση.

 

7 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα έχουμε αυτοέλεγχο και συγκέντρωση κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λαμβάνουμε πρακτικές και θετικές επιβεβαιώσεις και αυξημένη εκτίμηση. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 

8 Νοεμβρίου 2019: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα εμβαθύνει η κατανόησή μας, λειτουργούμε με τη λογική, την οργάνωση, τη σαφήνεια και τη σωστή αντίληψη ενώ έχουμε πρακτικές και μεθοδικές ικανότητες που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Ό, τι κάνουμε έχει ένα σκοπό και μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ζωής. Προτιμάμε να εργαζόμαστε ήσυχα και μπορεί να αισθανόμαστε άβολα να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας. Εκφράζουμε τις γνώσεις και τις ιδέες μας με έναν απτό και προσιτό τρόπο. Μπορεί να εμπλακούμε σε κοινωνικές δραστηριότητες ή να αγωνιστούμε για μια ηγετική θέση που συνδέεται με τις φιλοδοξίες μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις προτιμάτε τη συντροφιά ατόμων που έχουν παρόμοια ή συμβατή αντίληψη με τη δική σας και των οποίων η στάση δεν είναι αμφισβητήσιμη. Έχετε μεγάλο βάθος κατανόησης και βοηθάτε τώρα τους άλλους. Έχετε συνειδητοποίηση της αξίας σας και γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Δεν εκφράζετε τη γνώμη σας, εκτός αν σας ζητηθεί, και οι απόψεις σας είναι αυθεντικές και ειλικρινείς. Τώρα προτιμάτε να είστε στο περιθώριο και αφήνετε τους άλλους να κερδίσουν την προσοχή. Δεν χρειάζεστε την έγκριση για τις ενέργειές σας γιατί τηρείτε τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς. Αν έχετε μια φιλοδοξία στο μυαλό σας, θα βαδίσετε βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Νοεμβρίου 2019: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί η έντονη ευαισθησία και η διαίσθηση. Εστιαζόμαστε στο άυλο, στην τέχνη, στο δράμα, με τη διακόσμηση, με τα νοσοκομεία, με διάφορες κοινωφελείς υπηρεσίες και με τη θάλασσα. Κυριαρχούν ο ιδεαλισμός και η ισχυρή διαίσθηση. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς. Υπάρχει αγάπη και έντονα συναισθήματα και παρασυρόμαστε από την αισθησιακή πλευρά της ζωής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, οι προσωπικές απαιτήσεις σας υποχωρούν προς το παρόν και είστε περισσότερο διατεθειμένοι να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους αγαπημένους σας. Δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα την ανάγκη να κάνετε το δικό σας και δεν θέλετε να είστε μόνοι. Θα κατέχετε ξεχωριστή θέση στη ζωή των άλλων και θα βλέπετε τα πράγματα από μια πιο πνευματική άποψη. Ίσως συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή εθελοντική εργασία. Η διαισθητική σας ικανότητα και η ικανότητα να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό όφελος, όπως για παράδειγμα, στις επιχειρηματικές και χρηματιστηριακές επενδύσεις στην αγορά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

8 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή έχουμε μια νοσταλγία για το παρελθόν και επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε με χαμένα πρόσωπα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία η διάθεσή μας είναι ανοικτή και αισιόδοξη σε σημείο να υπερβάλουμε.

 

9 Νοεμβρίου 2019: Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 μήνες)

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να έχουμε επιτυχία στις δημιουργικές και πνευματικές επιδιώξεις μας. Μπορούμε να εναρμονίσουμε την πειθαρχία και τον ευφάνταστο τρόπο σκέψης και έχουμε δημιουργικότητα. Ίσως επίσης να επανεξετάσουμε τη ζωή μας προτού προχωρήσουμε προς μια νέα κατεύθυνση. Εκδηλώνουμε τα υψηλότερα ιδανικά μας και τα πιο αγαπημένα μας όνειρα χωρίς δυσκολία.

Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, που είστε γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 13η ως την 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, νιώθετε ψυχική και συναισθηματική ισορροπία και μπορείτε να εναρμονίσετε τη συμπόνια και την πνευματικότητα με την πρακτικότητα και την πραγματικότητα. Θα εξετάσετε αυτά τα θέματα βαθιά και αναζητάτε μια πραγματική διέξοδο στις πνευματικές σας ανάγκες. Ελπίζετε και ονειρεύεστε, αλλά δεν γεμίζετε τη ζωή σας με φαντασία και ουτοπία. Είστε πρόθυμοι να κάνετε θυσίες για να πάρετε αυτό που θέλετε και προτιμάτε έναν απλό τρόπο ζωής. Η συμπόνια σας ανάβει τη φλόγα της αγάπης στους άλλους, οι οποίοι με τη σειρά τους την προσφέρουν προς εσάς. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι αλλαγές που κάνατε στην πνευματική ζωή σας πριν από αρκετά χρόνια βλέπουν τώρα πραγματικά αποτελέσματα, ίσως με πρακτικούς τρόπους τους οποίους δεν είχατε προβλέψει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας επειδή σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες για την πορεία της ζωής σας. Αυτή η όψη είναι σπάνια, συμβαίνει μόνο μια φορά κάθε δεκατέσσερα ή δεκαπέντε χρόνια. Είναι δυνατή και τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι εκτεταμένα.

9 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη είναι μια εξαιρετική ημέρα για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και φλερτ αλλά είναι πιθανό να αφήσουμε τις ευκαιρίες να ξεφύγουν μέσα από τα χέρια μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να κρατάμε απόσταση από τους άλλους, να έχουμε αναστολές και απαιτήσεις.

 

10 Νοεμβρίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα του παρελθόντος, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την ορθότητά τους καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Το μυαλό μας θα είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας, έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Προσέξτε όμως τη σύγχυση που θα υπάρχει στις σκέψεις σας και στην επικοινωνία, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε με πάθος τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε επιτακτικά τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Κάποια ζητήματα μπορεί τώρα να σας φαίνονται αόριστα και ασαφή. Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα, αν και θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Στις προσωπικές σχέσεις σας, περιμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς όπως είστε κι εσείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη μας προξενεί συναισθηματική αναταραχή και νιώθουμε απογοητευμένοι από τη ζωή. Νιώθουμε προσβεβλημένοι και θέλουμε να επιβληθούμε σε όσους βρίσκονται γύρω μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία μας δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθούμε και να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και τους ορίζοντές μας.

 

11 Νοεμβρίου 2019: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

11 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες και τις νέες φιλίες ενώ απελευθερώνουμε ανυπομονησία, εξτρεμισμό και πείσμα.

 

12 Νοεμβρίου 2019, ώρα Ελλάδας 3:34 μ.μ.: Πανσέληνος στις 19ο 51΄ του Ταύρου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με την πανσέληνο στον Ταύρο προσπαθούμε να εναρμονίσουμε την πρακτικότητα με το συναίσθημα και συνειδητοποιούμε ότι οτιδήποτε βλέπουμε και είναι απτό έχει και βάθος. Είναι μια καλή στιγμή για να προσφέρουμε στον εαυτό μας κάτι ευχάριστο. Οι αισθησιακές απολαύσεις και οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μας, μας δημιουργούν ηρεμία και χαλάρωση. Μπορούμε να εκφράσουμε τώρα με πρακτικό τρόπο τα συναισθήματά μας. Θα πρέπει να προσέξουμε πόσο καλά διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας και να αγωνιστούμε για να οικοδομήσουμε τη σταθερότητα, βρίσκοντας τρόπους που μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομική αφθονία. Μπορούμε να απολαύσουμε τον αισθησιασμό, το σπίτι μας, το όμορφο περιβάλλον, τη μουσική και την τέχνη και οτιδήποτε μπορεί να καταπραΰνει και να θεραπεύσει το άγχος και την ανησυχία μας. Τώρα έχει προτεραιότητα η συναισθηματική και οικονομική μας ασφάλεια. Η πανσέληνος στον Ταύρο τείνει προς την υπομονή, την επιμονή, την προσοχή και τη διατήρηση των κεκτημένων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απομακρύνουμε τις εντάσεις ή να προγραμματίσουμε μια χαλαρή μέρα ξεκούρασης και αισθησιακής απόλαυσης. Είναι μια στιγμή για να εναρμονιστούμε με τον φυσικό κόσμο των αισθήσεων και να απολαύσουμε τον φυσικό κόσμο γύρω μας. Θα πρέπει όμως να αποφύγουμε την ξεροκεφαλιά, την απροθυμία να συμβιβαστούμε και την αδιαλλαξία καθώς επίσης τη μαλθακότητα, την υπερβολική ανησυχία ή την έντονη επιθυμία για υλικά αγαθά. Θα πρέπει να προσέξουμε την απληστία και τον εγωισμό μας και να γίνουμε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους.

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

12 Νοεμβρίου 2019: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους και έχουμε οφέλη από τα ταξίδια, το νόμο και τη γνώση. Οι επεκτατικές διαθέσεις μας οδηγούν στην επιτυχία και έχουμε την παρόρμηση να επιφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Με την ανάληψη πρωτοβουλίας διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα λειτουργούν προς όφελός μας. Παίρνουμε ρίσκα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας ή να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και με αυτόν τον τρόπο νέες πόρτες ανοίγουν για μας.

Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας! Είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία και με την τεράστια δύναμή σας αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Φαίνεται σαν να μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, ανεξάρτητα του πόσο μεγάλα είναι τα εμπόδια και έχετε μεγάλη πίστη στις ικανότητές σας. Έχετε καλή κρίση και αγωνίζεστε προκειμένου να υλοποιήσετε τα επεκτατικά σχέδιά σας. Έχετε ισορροπία μεταξύ της επιθυμίας σας να προωθήσετε τους στόχους σας και της ανάγκης σας να δράσετε αμερόληπτα και δίκαια, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων ανθρώπων. Έχετε έντονη ενεργητικότητα και δύναμη και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε επίπονη και δύσκολη σωματική εργασία ή να βγείτε νικητές αν ασχολείστε με τον αθλητισμό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

13 Νοεμβρίου 2019: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονες φιλοδοξίες και επιθυμίες οι οποίες μπορεί να επιτευχθούν μέσω της δύναμής μας. Μπορούμε τώρα να φτάσουμε τους στόχους μας, αλλά για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας. Ο Πλούτωνας προσφέρει τη δυνατότητα της αναγέννησης η οποία αντικατοπτρίζεται στην αλλαγή του εαυτού μας και του άμεσου περιβάλλοντός μας για να ταιριάζει με το σκοπό μας. Μπορεί να υπάρξουν τάσεις εξτρεμισμού, όπου οι πεποιθήσεις, οι ιδέες και οι απόψεις μας εκφράζονται με δύναμη και ένταση. Η στάση μας είναι «μαύρο /άσπρο», δεν αποδεχόμαστε μεσοβέζικες καταστάσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την τάση να επιδιώκετε την αλλαγή και είστε διεκδικητικοί, προσελκύοντας ανθρώπους με εξουσία. Έχετε την εσωτερική επιθυμία να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας στη ζωή, την ερωτική σας σχέση και την καριέρα σας. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη χειραγώγηση και ψυχολογικές τακτικές πίεσης για να πάρετε τη νίκη. Θα πρέπει να μάθετε ότι δεν είστε «το κέντρο του κόσμου»,  ότι οι άλλοι έχουν δικαιώματα και ότι θα πρέπει να τους λάβετε υπόψη σας για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας. Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα κατευθύνετε στη σεξουαλικότητα και θα είστε διεκδικητικοί και επιθετικοί ερωτικά. Οι ερωτικές σχέσεις σας θα είναι πολύ έντονες συναισθηματικά και θα έχουν πάθος.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Νοεμβρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε υπεύθυνοι, στοχαστικοί και σοβαροί και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας λογικά ενώ δεν ασχολούμαστε με επιφανειακά θέματα. Είμαστε καλοί ακροατές και προσεκτικοί όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας σε μια συνομιλία. Αντί να κάνουμε όνειρα, προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειές μας και λειτουργούμε καλύτερα αν μπορούμε να ορίσουμε το δικό μας ρυθμό. Τώρα είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς και επιμένουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είστε φιλόδοξοι και πρόθυμοι να δείξετε στους άλλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Δεν φοβάστε να μιλήσετε όταν έχετε μια καλή ιδέα. Λόγω του αέρα σας, οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές. Μπορεί να είστε αφηρημένοι κατά καιρούς. Ο ερωτισμός σας διεγείρεται από ένα άτομο που είναι ώριμο, τίμιο, ειλικρινές και υπεύθυνο. Τώρα αντιστέκεστε στις αλλαγές και θέλετε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε. Διστάζετε να αναλάβετε την πρωτοβουλία, αλλά αναζητάτε την ασφάλεια και περιμένετε ήσυχα για να δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα. Στις συνομιλίες σας, φαίνεστε πολύ ήρεμοι και δεν είναι εύκολο να σας αλλάξουν τα μυαλά. Σε γενικές γραμμές προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας για να μη σας αποσπάται η προσοχή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

 

14 Νοεμβρίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή φαντασία και ακριβής διαισθητική σκέψη. Εκτιμάμε τα λεπτά πράγματα της ζωής και ενισχύεται η καλλιτεχνική ευαισθησία. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στη μουσική και την ποίηση και κάποιες εμπειρίες του παρελθόντος στη ζωή μας έχουν πολύ μεγάλη επιρροή στο μυαλό μας. Γενικότερα, αυτή η όψη προσθέτει ευφάνταστες, ιδεαλιστικές, διαισθητικές και πνευματικές ιδιότητες στην ψυχική μας διάθεση. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε έντονη διόραση και έμπνευση μιλώντας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, η φαντασία σας είναι πιθανό να είναι πολύ ενεργητική τώρα και θα έχετε μοναδικές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για κάποιους από σας, αυτή είναι μια περίοδος έντονης ψυχικής ευαισθησίας, αφού το μυαλό σας είναι έντονα διαισθητικό. Είστε σε θέση να μιλήσετε γι’ αυτό που αισθάνεστε, δίνοντας στους άλλους να κατανοήσουν την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, αν και κάποιες στιγμές μπορεί να γίνετε κάπως δυσνόητοι ή ασαφείς λόγω του ανάδρομου Ερμή. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη δημιουργικότητα που αφορά την ποίηση και τη μουσική, αλλά όχι για σοβαρά ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση, λογική και πειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Νοεμβρίου 2019: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα τονίζεται η ευαισθησία στην αγάπη και στην τέχνη ενώ κυριαρχεί έντονη ρομαντική φαντασία. Έχουμε αδύναμη κρίση και μας αρέσει να εθελοτυφλούμε. Δημιουργούνται προβλήματα για μία αρμονική σχέση τα οποία προέρχονται από την τάση μας να εξιδανικεύουμε τον έρωτα, πράγμα το οποίο προκαλεί σύγχυση και παραπλάνηση. Τα συναισθήματά μας είναι σε σύγχυση και κυριαρχεί η ψευδαίσθηση. Υπάρχει ισχυρή τάση για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τίποτα και κανέναν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την τάση να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε στους ερωτικούς σας συντρόφους τώρα και δεν βλέπετε πραγματικά το ποιοι είναι. Είναι πιθανό κάποιο άτομο για το οποίο υπάρχει ερωτισμός να σας παραπλανήσει και δεν θα έχετε επίγνωση του γεγονότος τώρα, παρά αργότερα. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ο σύντροφός σας δεν συμμερίζεται τις προσδοκίες σας μπορεί να απογοητευτείτε. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να μην είστε και τόσο πρακτικοί σε σχέση με οικονομικά θέματα. Σας λείπει η κατάλληλη εκτίμηση της πραγματικής αξίας ενός αντικειμένου και κατά συνέπεια, να πληρώσετε πάρα πολλά. Η καλλιτεχνική φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αυξάνει την εσωτερική ένταση καθώς υπάρχει σύγχυση μεταξύ της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας και δημιουργούνται αυταπάτες στις σχέσεις μας.

 

15 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

15 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θέτουμε λογικούς στόχους και μπορούμε να τους ακολουθήσουμε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη αυξάνονται η δύναμη, η αυτοδυναμία και η ανεξαρτησία μας. Σήμερα μπορούμε να καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία με τους γύρω μας.

 

16 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα μας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια και ενθουσιασμό και ίσως έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο από το παρελθόν ή εμφανιστεί ξαφνικά ένας παλιός φίλος. Είναι πιθανό να στερούμαστε υπομονής και επιμονής, αλλά για λίγο.

 

17 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

17 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Άρη ερχόμαστε αντιμέτωποι με συγκρούσεις εξαιτίας του εγωκεντρισμού μας και της έλλειψης υπομονής. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο μας βοηθά να κατανοήσουμε τα συναισθήματα των άλλων, ενώ τα όνειρα και οι στόχοι μας έχουν την υποστήριξη των άλλων.

 

18 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή δημιουργεί διανοητική και συναισθηματική ασάφεια, ενώ κάνουμε προσπάθεια να κατανοήσουμε τους γύρω μας. Συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε. Η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά.

 

19 Νοεμβρίου 2019: Ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 3 Ιανουαρίου 2020)

Με τον Άρη στο Σκορπιό, στο ζώδιο το οποίο είναι κυβερνήτης, είμαστε πολύ παθιασμένοι και η ένταση σιγοκαίει μέσα μας ενώ έχουμε την τόλμη να κάνουμε επικίνδυνα πράγματα. Έχουμε μεγάλη συναισθηματική δύναμη και σεξουαλική ενέργεια και έτοιμοι να επιτεθούμε σε κάθε ευκαιρία. Κάνουμε στρατηγικές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε. Το ανταγωνιστικό πνεύμα μας, μας κρατά από το να μην τα παρατάμε εύκολα και αυτό μας ωθεί στο δρόμο της επιτυχίας. Υπάρχει ένας ζωικός μαγνητισμός και μεγάλη σεξουαλική ένταση. Τώρα γινόμαστε σεξουαλικά κτητικοί, και εκείνο που ζητάμε από την ερωτική μας ζωή, είναι όλα ή τίποτα. Δεν φοβόμαστε τίποτα και μπορούμε να επιβληθούμε με την απόλυτη δύναμη της θέλησής μας. Έχουμε την ικανότητα να εξερευνήσουμε ό, τι βρίσκεται στο βάθος προσώπων και καταστάσεων αλλά και τα πιο περίπλοκα πράγματα. Αντέχουμε στην μεγάλη πίεση και την μετατρέπουμε προς όφελός μας. Οι ενέργειές μας καθοδηγούνται από το ένστικτό μας ή από μια άγνωστη δύναμη και μπορεί να απελευθερωθούμε μια για πάντα από μια σχέση ή κατάσταση. Η θετική πλευρά του Άρη στο Σκορπιό είναι να αξιολογήσουμε εκ νέου κάποια πράγματα, να απολαύσουμε την έκσταση του πάθους και τη σεξουαλικότητα, να απομακρύνουμε από τη ζωή μας παλιές σχέσεις και φιλίες που δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό, να κάνουμε την πρώτη κίνηση αν μας ενδιαφέρει κάποιο άτομο. Ο Άρης στο Σκορπιό δημιουργεί, καταστρέφει και ανοικοδομεί, αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Θα ρισκάρετε στον έρωτα και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία απολαμβάνουμε την αγάπη και την εκτίμηση των άλλων και ο προσωπικός μαγνητισμός μας αυξάνεται με αποτέλεσμα να προσελκύουμε αυτούς που θέλουμε. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο μας στέλνει το μήνυμα ότι μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα, μόνο αν συνδυάσουμε τις διπλωματικές ικανότητές μας και περιορίσουμε τον εγωισμό μας.

 

20 Νοεμβρίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 9 Δεκεμβρίου)

Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορούμε και πάλι να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί επίσης να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας, συχνά ως αμυντικό ελιγμό, και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, είστε τώρα πιο μυστικοπαθείς και πιο συγκρατημένοι στην επικοινωνία σας με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε με συγκεκαλυμμένο τρόπο και προβάλετε ένα μυστήριο στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια αποκάλυψη μιας σημαντικής κρυφής πληροφορίας. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα του παρελθόντος, το σεξ και οικονομικά ζητήματα.

Σημείωση: Ο ορθόδρομος Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

20 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις πράγμα το οποίο μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι.

 

21 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με την Αφροδίτη αντιδρούμε στην πραγματικότητα και έχουμε ψευδαισθήσεις στις σχέσεις μας, μη μπορώντας να αποσαφηνίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα εξαλείφουμε τη ζήλια, τη μνησικακία και τη δυσαρέσκεια και απομακρύνουμε όποιον και ό, τι δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς μας.

 

22 Νοεμβρίου 2019: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 22 Δεκεμβρίου)

Έχουμε εκφραστικότητα, ειλικρίνεια και αισιοδοξία για τη ζωή. Διαθέτουμε δυναμικό χαρακτήρα, τόλμη και εξυπνάδα καθώς και γρήγορη αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρω μας. Επικρατεί πολύ χιούμορ και μας αρέσει να φιλοσοφούμε και να εξερευνούμε οτιδήποτε περίεργο υπάρχει στη φύση. Επιδιώκουμε να επιβάλλουμε τη γνώμη μας και μπορεί να μιλήσουμε απότομα σε εκείνον που θα φέρει διαφορετική άποψη. Δεν βάζουμε τις σκέψεις μας σε μια τάξη και έχουμε μια γενική αστάθεια. Συμπαραστεκόμαστε και δίνουμε όλη μας τη φροντίδα σε εκείνους που τη χρειάζονται και την έχουν ανάγκη.

22 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

22 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο γινόμαστε εξαιρετικοί ηγέτες και οι άλλοι έλκονται από εμάς εξαιτίας της ενέργειάς μας, του ενθουσιασμού και της πίστης στον εαυτό μας.

 

23 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα έχουμε δυσκολία να ξεφύγουμε από πρόσωπα και καταστάσεις που μας βαραίνουν ψυχολογικά ενώ κυριαρχούν η σεξουαλική ένταση, η μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα. Εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά ή να χτίσουμε κάτι νέο.

 

24 Νοεμβρίου 2019: Η Αφροδίτη σε σύνοδο  με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές και είμαστε γενναιόδωροι και φιλικοί. Προσέχουμε την εμφάνισή μας και λαμβάνουμε ευχαρίστηση από τις ερωτικές σχέσεις, τη διασκέδαση και τα χρήματα. Υπερβάλουμε στα συναισθήματά μας και γινόμαστε γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά και με τον εαυτό μας. Είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί και βλέπουμε τα θετικά γνωρίσματα στους άλλους, άσχετα εάν αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν ή όχι! Είμαστε πολύ στοργικοί και δίνουμε συναισθήματα αλλά και χρήματα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η διέλευση δημιουργεί επιτυχία στις ερωτικές υποθέσεις σας, γι’ αυτό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια νέα σχέση ή να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμους και γιορτές. Θα περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά και θα είστε πιο δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιο άτομο που μπορεί να προωθήσει τα συμφέροντά σας ή να βρεθείτε σε σημαντικούς κοινωνικούς κύκλους. Μπορεί επίσης να είστε ιδιαίτερα επιεικείς με τον εαυτό σας και τον ερωτικό σας σύντροφο τώρα. Η καρδιά σας είναι ανοιχτή και θέλετε να δώσετε πολλά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Λαμβάνετε αποδοχή και ζεστασιά, έχετε καλό χιούμορ, μια έντονη αποστροφή για την ανειλικρίνεια και δίνετε μεγάλη αξία στα άτομα με καλές προθέσεις και καλή καρδιά. Μερικές φορές αυτή η διέλευση σημαίνει τη λήψη ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, αλλά σας λείπει η πειθαρχία στην εξοικονόμηση χρημάτων. Ελέγξτε την τάση σας προς τις συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Νοεμβρίου 2019: Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες)

Αναπάντεχες και δυσάρεστες εκπλήξεις μας αναγκάζουν να σταθούμε στα πόδια μας και να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη ζωή μας. Ασταθείς συνθήκες δημιουργούν ενθουσιασμό και η επιθυμία μας για ελευθερία είναι έντονη τώρα, ειδικά εάν αισθανόμασταν περιορισμένοι. Συγκρούσεις εμφανίζονται ξαφνικά και με απρόσμενη δύναμη ενώ η παραμικρή ενόχληση αναφλέγει εντάσεις που οδηγούν σε διάσπαση των σχέσεών μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, έχετε έντονη νευρικότητα την οποία θα είναι πολύ δύσκολο να ελέγξετε. Φαίνεται ότι κάθε μικρό πράγμα σας ενοχλεί και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Αντιδράτε ανεξέλεγκτα καθώς δεν μπορείτε να κρύψετε την απογοήτευσή σας, κάνετε απότομα ξεσπάσματα ή γίνεστε ασυνήθιστα πεισματάρηδες, ακόμα και αν δεν είστε συνήθως επιρρεπείς σε αυτήν τη συμπεριφορά. Μπορεί να σοκάρετε τους άλλους ανθρώπους με τις ενέργειές σας, ακόμα και τον εαυτό σας, έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις ξαφνικές εκρήξεις για τις οποίες σίγουρα θα μετανιώσετε αργότερα. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να προγραμματίσετε σημαντικές διαπραγματεύσεις που απαιτούν συνεργασία και συμβιβασμό, δεδομένου ότι είναι πιθανό να είστε πιο πεισματάρηδες τώρα. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που είναι άκαμπτοι και σκληροί. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χειρίζεστε μηχανήματα, ηλεκτρικές συσκευές ή οδηγείτε καθώς είναι πιθανό να συμβούν αιφνίδια και απρόσμενα γεγονότα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

24 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία μπορούμε να επωφεληθούμε από την αναζήτηση νέων γνωριμιών και την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό κάποιες καταστάσεις μπορεί να μας αναγκάσουν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να μας δημιουργήσουν αγανάκτηση και θυμό.

 

25 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα οι συνομιλίες μας γίνονται πιο συναισθηματικές και σοβαρές και έχουμε ευαισθησία στον τρόπο που μιλάμε και ισχυρή διαίσθηση. Είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές.

 

26 Νοεμβρίου 2019, ώρα Ελλάδας 5:05 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 4ο 03΄ του Τοξότη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχουμε οράματα για το μέλλον, μπορούμε να δούμε πέρα από το συνηθισμένο, να δούμε τη ζωή σαν μια περιπέτεια όπου υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο να μάθουμε, να αποκομίσουμε εμπειρίες. Υπάρχει μια αλλαγή που δημιουργεί νέα ανοίγματα, τα οποία δεν υπήρχαν πριν. Αυτή η Νέα Σελήνη βάζει φωτιά στη φαντασία και την ελπίδα, μας πηγαίνει σε ένα ταξίδι για να δούμε αν τα εξιδανικευμένα οράματά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε σε μια ξένη χώρα ή να μάθουμε μια ξένη γλώσσα. Να εξερευνήσουμε μια νέα γνώση ή να ενισχύσουμε τις μαθησιακές εμπειρίες μας με ένα νέο σεμινάριο. Είναι συναρπαστικό να ανοίγουμε τις πόρτες σε μια νέα αντίληψη πραγμάτων, γιατί αυτό προσθέτει ελπίδα στο μέλλον. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί την αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας. Ξυπνάμε με ένα ευρύτερο όραμα για το ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Πεδία της γνώσης που ήταν κρυμμένα έρχονται στο φως. Αυτό που αποκαλύπτεται μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης για να κάνουμε πιο πλούσια πνευματικά τη ζωή μας. Αφήστε το πάθος σας για τη γνώση να σας καθοδηγήσει. Μιλήστε πιο ειλικρινά και ζήστε πιο αυθεντικά. Η φωτιά του Τοξότη μπορεί να … κάψει ό, τι είναι ψευδές και να σας απελευθερώσει, φέρνοντάς σας σε επαφή πιο γρήγορα προς τα όνειρά σας. Έχετε εμπιστοσύνη σε αυτά που έρχονται στο δρόμο σας. Δώστε προσοχή στα όνειρα και τα οράματά σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι μια νέα αρχή. Ας είναι μια νέα αρχή για την πνευματική αφύπνιση που ξέρετε ότι την έχετε μέσα σας.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

26 Νοεμβρίου 2019: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 13 Ιανουαρίου)

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ο τρόπος προσέγγισής μας στις σχέσεις είναι πιο σοβαρός γιατί θέλουμε να είμαστε με αξιόπιστα άτομα. Στον έρωτα είμαστε αρκετά διακριτικοί και μας ενδιαφέρουν άτομα που είναι κοινωνικά καταξιωμένα. Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια αυτοκρατορία με το σύντροφό μας. Δεν μας ενδιαφέρουν τα one night stand, γινόμαστε λίγο ντεμοντέ, με όνειρο να δημιουργήσουμε κάτι που διαρκεί. Μας παίρνει χρόνο πριν ανοιχτούμε συναισθηματικά, αλλά όταν γίνει, αποκαλύπτουμε έναν αισθησιασμό που έχει αντοχή. Κρατάμε μυστική την ερωτική μας ζωή γιατί θεωρούμε ότι είναι κάτι πολύ ιδιωτικό. Μπορούμε να κερδίσουμε το σεβασμό και ξέρουμε ότι αυτή είναι η βάση για μια διαρκή σχέση. Χειριζόμαστε τις σχέσεις μας με αξιοπρέπεια και η πίστη μας είναι ακλόνητη. Ψάχνουμε για κάποιον που μπορούμε να βασιστούμε, κάποιον ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος, άνδρας ή γυναίκα. Επιδιώκουμε τη σταθερότητα μέσα από τον πλούτο και την επιτυχία και θαυμάζουμε τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, τους πολυμήχανους, αυτούς που έχουν στόχους στη ζωή. Είμαστε ρεαλιστές και οτιδήποτε δημιουργούμε φαίνεται καλά δομημένο και έχει διάρκεια. Είμαστε αξιόπιστοι και περιμένουμε ο σύντροφός μας, οι στενοί φίλοι και οι συνεργάτες μας να έχουν υπευθυνότητα. Μπορεί να έχουμε κατά καιρούς μελαγχολία και είναι σημαντικό να έχουμε φίλους που να κατανοούν την ανάγκη μας για προστασία της ιδιωτικής μας ζωής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, με το σοβαρό αλλά και ώριμο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο υποχωρητικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας και συζητάτε το μακροπρόθεσμο μέλλον της. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον ερωτισμό σας και φλερτάρετε συγκρατημένα αλλά αποπνέοντας αισθησιασμό και σταθερότητα.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

27 Νοεμβρίου 2019: Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 22 Ιουνίου 2020)

Αυτή είναι μια χρονική περίοδος ρομαντισμού, ανταλλαγής συναισθημάτων και συμπόνιας του ενός προς τον άλλον. Η ψευδαίσθηση διαλύεται ώστε να μπορέσουμε να γνωρίσουμε τα πραγματικά κίνητρα των ατόμων γύρω μας και να αναγνωρίσουμε αν τους αγαπάμε ή όχι. Υπάρχει ανάγκη να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη και τις εγωιστικές απόψεις και τις ανασφάλειές μας αλλά και μια επιθυμία για πνευματική ανάπτυξη. Αυτή είναι μια στιγμή που απομακρυνόμαστε από τον υλισμό και στρεφόμαστε προς την πνευματικότητα, διαλύοντας τον εγωισμό μας και κατανοώντας ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με το ίδιο σύμπαν. Οι άνθρωποι θα δείχνουν περισσότερη καλοσύνη και αλτρουισμό και θα αναζητούν την ησυχία και την απομόνωση.

27 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως ασχοληθούμε με απογοητεύσεις, απάτες, κουτσομπολιό ή κακολογίες.

 

28 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

28 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό προσελκύουμε ανθρώπους και συνεργατικές ευκαιρίες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.

28 Νοεμβρίου 2019: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή φαντασία και ακριβής διαισθητική σκέψη. Εκτιμάμε τα λεπτά πράγματα της ζωής και ενισχύεται η καλλιτεχνική ευαισθησία. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στη μουσική και την ποίηση ενώ κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας έχουν
πολύ μεγάλη επιρροή στο μυαλό μας. Γενικότερα, αυτή η όψη προσθέτει
ευφάνταστες, ιδεαλιστικές, διαισθητικές και πνευματικές ιδιότητες στην ψυχική μας
διάθεση. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε έντονη διόραση και έμπνευση
μιλώντας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, η φαντασία σας είναι πιθανό να είναι πολύ ενεργητική τώρα και θα έχετε μοναδικές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για κάποιους από σας, αυτή είναι μια περίοδος έντονης διανοητικής και ψυχικής ευαισθησίας, αφού το μυαλό σας είναι έντονα διαισθητικό. Είστε σε θέση να μιλήσετε γι’ αυτό που αισθάνεστε, δίνοντας στους άλλους να κατανοήσουν τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε πολύ αποτελεσματικά. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη δημιουργικότητα που αφορά την ποίηση και τη μουσική, αλλά όχι για σοβαρά ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση, λογική και πειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Νοεμβρίου 2019: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έντονη συναισθηματική διέγερση πάνω στις σχέσεις μας με τους άλλους. Εκφράζουμε έντονα την αγάπη μας και τα συναισθήματά μας και έχουμε ενθουσιασμό. Ευνοείται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Δίνουμε μεγάλη αξία στην προσωπική μας ελευθερία και την ανεξάρτητη σκέψη. Εκφράζουμε συναισθήματα  ιδεαλιστικά και πρωτότυπα και προσελκύουμε ασυνήθιστους ή εκκεντρικούς ανθρώπους.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη ερωτική έκπληξη. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι πιο συναρπαστική αυτές τις μέρες και θα έχετε την ευκαιρία για χαρούμενες ερωτικές συναντήσεις ή ενδιαφέρουσες συμπτώσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε την ψυχαγωγία, να κάνετε κάτι διαφορετικό, έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν την τάση να είναι απρόβλεπτες και ίσως λίγο ασταθείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μόνο αν επιβάλετε τις προσδοκίες σας στο σύντροφό σας. Διαφορετικά, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, δηλαδή αν δεν είστε υπερβολικά συντηρητικοί ή δεν ζητάτε τη δέσμευση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

29 Νοεμβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα μας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες για να δραστηριοποιηθούμε για ένα στόχο μας. ανοίγουν οι γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους και μπορούμε, χωρίς καν να προσπαθήσουμε, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο μας κάνει να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους φόβους μας, μας απασχολούν πρακτικά θέματα και οι στόχοι μας καθυστερούν ή παραμένουν ανέφικτοι.

 

30 Νοεμβρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε υπεύθυνοι, στοχαστικοί και σοβαροί και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας λογικά ενώ δεν ασχολούμαστε με επιφανειακά θέματα. Είμαστε καλοί ακροατές και προσεκτικοί όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας σε μια συνομιλία. Αντί να κάνουμε όνειρα, προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειές μας και λειτουργούμε καλύτερα αν μπορούμε να ορίσουμε το δικό μας ρυθμό. Τώρα είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς και επιμένουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, είστε φιλόδοξοι και πρόθυμοι να δείξετε στους άλλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Δεν φοβάστε να μιλήσετε όταν έχετε μια καλή ιδέα. Λόγω του αέρα σας, οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές. Μπορεί να είστε αφηρημένοι κατά καιρούς. Ο ερωτισμός σας διεγείρεται από ένα άτομο που είναι ώριμο, τίμιο, ειλικρινές και υπεύθυνο. Τώρα αντιστέκεστε στις αλλαγές και θέλετε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε. Διστάζετε να αναλάβετε την πρωτοβουλία, αλλά αναζητάτε την ασφάλεια και περιμένετε ήσυχα για να δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα. Στις συνομιλίες σας, φαίνεστε πολύ ήρεμοι και δεν είναι εύκολο να σας αλλάξουν τα μυαλά. Σε γενικές γραμμές προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας για να μη σας αποσπάται η προσοχή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

30 Νοεμβρίου 2019: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δημιουργεί προβλήματα εξαιτίας της χειραγώγησης, του ελέγχου και της εξουσίας που προέρχονται από την τάση μας να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μπλοκάρει την ανάπτυξή μας.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms