30
06
2016

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Απρίλιο 2018.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 84

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Απριλίου 2018: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Απριλίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που έχουν σκοπό την απελευθέρωση από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί.

 

2 Απριλίου 2018: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε πολλή δύναμη και φιλοδοξία αλλά απογοητευόμαστε σχετικά με την επίτευξη των στόχων μας από μια κακή κατανομή του χρόνου ή κάνοντας πίσω λόγω του φόβου ή της έντασης. Όταν κάνουμε κάτι είμαστε υπεύθυνοι, αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις και πιέζοντας τον εαυτό μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αντί να τα αγνοούμε. Σε θέματα νομικά ή γραφειοκρατίας θα πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν αργότερα προβλήματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος που θα βιώσετε απογοητεύσεις. Αντιμετωπίζετε εμπόδια και προσπαθείτε να εξαναγκάσετε τα πράγματα. Θα πρέπει να ελέγξετε την επιθετικότητά σας και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία την ευερεθιστότητα και τους οξύθυμους ανθρώπους, αν και μπορεί να γίνετε ο θύτης ή το θύμα άδικων και σκληρών επιθέσεων. Θα υπάρχουν στιγμές όπου θα είστε θυμωμένοι, αλλά θα καταστέλλετε το θυμό σας για να μην τον δείξετε και υποφέρετε σιωπηλά. Αυτή η διέλευση ευνοεί την περίπλοκη ή λεπτομερή δουλειά και την προσοχή στη λεπτομέρεια καθώς έτσι η εργασία εξελίσσεται αργά και προσεκτικά. Μην προσπαθήσετε να βιάσετε τις καταστάσεις τώρα ή πάρετε εσπευσμένες αποφάσεις στην εργασία και τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε υπομονή με το σύντροφό σας και μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά και απομόνωση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

2 Απριλίου 2018: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο μας χαρίζει θάρρος, γενναιότητα και αποφασιστικότητα προκειμένου να απελευθερώσουμε την πίεση, ενώ υπάρχει βάθος στα συναισθήματα.

 

3 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Δία παίρνουμε και δίνουμε αγάπη και στοργή, αισθανόμαστε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό μας. έχουμε δύναμη και πάθος για τη ζωή, καθώς επίσης και την ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή σε κάποιους προβληματικούς τομείς της ζωής μας.

 

4 Απριλίου 2018: Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα ισχυρές παρορμητικές αντιδράσεις και οι ενέργειές μας κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς. Δημιουργούνται προβλήματα και συγκρούσεις εξαιτίας άστοχων ενεργειών και αποφάσεων. Γινόμαστε οξύθυμοι, υπερευαίσθητοι, αδιάλλακτοι, ισχυρογνώμονες και με τη συμπεριφορά μας αποξενώνουμε τους άλλους, προβάλλοντας καυστικά επιχειρήματα. Ενδεχομένως να υπάρξουν μηχανικές βλάβες ή ατυχήματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, είστε αρκετά νευρικοί και επιρρεπείς σε αυθόρμητες ενέργειες, αιχμηρά και καυστικά λόγια. Αν δεν συγκρατηθείτε, να περιμένετε αντιπαραθέσεις και  εχθρότητα. Αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις τώρα αλλά και να προβάλλεστε στις συζητήσεις σας, διότι θα εκδηλώνετε σκληρά συναισθήματα. Έχετε την τάση να είστε αδιάλλακτοι και θα μπορούσατε να προσβάλετε ή να αποξενώσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Η γρήγορη και απότομη συμπεριφορά σας μπορεί να σας κάνει να μιλάτε χωρίς σκέψη και να πείτε πράγματα που δημιουργούν συγκρούσεις στη ζωή σας και που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση ή το χειρισμό αιχμηρών αντικείμενων. Ίσως έρθετε σε επαφή με κάποιο δημόσιο όργανο ή τις αρχές.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

 

5 Απριλίου 2018: Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και η έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας αποτελεί εμπόδιο για αποτελεσματική μάθηση. Η μελέτη και η συγκέντρωση είναι πολύ δύσκολες για μας τώρα. Μπορεί να περιοριζόμαστε σε ιδέες που είναι άσχετες ή μη πρακτικές. Μερικές από τις ιδέες μας δεν είναι ρεαλιστικές ή ενδεχομένως και ανεύθυνες. Μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και γινόμαστε αναλυτικοί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι και δεν επιδιώκετε την επικοινωνία ή τα τηλεφωνήματα. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από τους άλλους ή ακόμα και από μια σημαντική σχέση σας. Είναι πιθανό να σας καταλαμβάνουν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η συνομιλία σας δεν έχει πειθαρχία και αυτό που λέτε, το λέτε τυχαία ή χωρίς προνοητικότητα πράγμα το οποίο σας δημιουργεί πρόβλημα. Η διέλευση αυτή είναι καλή για έντονη κριτική σκέψη και έντονη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες και την επίλυση προβλημάτων του παρελθόντος. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την απαισιοδοξία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα πρόσωπα του παρελθόντος και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το υποσυνείδητό μας δημιουργεί φόβους εξαιτίας της αυξημένης φαντασίας μας.

 

6 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

6 Απριλίου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας χαρίζει αυθορμητισμό, πρωτοτυπία, θετικές απρόβλεπτες ενέργειες και πειραματική διάθεση.

 

7 Απριλίου 2018: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχουν συναισθηματικές αναστολές που όμως επιτρέπουν τη διατήρηση της σταθερότητας. Υπάρχει πίστη, προσήλωση στο καθήκον και οικονομία στα χρήματα. Ενεργούμε διπλωματικά, έχουμε καλή κρίση και δίνουμε αξία σε ό, τι είναι πρακτικό και χρήσιμο. Είμαστε υπεύθυνοι στην αισθηματική μας ζωή και μπορούμε να επιτύχουμε επειδή αισθανόμαστε σιγουριά και ασφάλεια. Είμαστε έμπειροι στο χειρισμό δύσκολων κοινωνικών καταστάσεων και πολύ πιστοί και προστατευτικοί σε αυτούς που είναι κάτω από την εξουσία μας. Προσέχουμε την εμφάνισή μας, τη φήμη μας και την κοινωνική μας θέση.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, τα πάθη στις σχέσεις σας κάπως θα καταλαγιάσουν αφού θα έχετε την τάση να είστε νηφάλιοι και ρεαλιστικοί με το σύντροφό σας. Εάν μια νέα σχέση αρχίζει τώρα είναι πιθανό να οδηγείται από τη λογική και την πρακτικότητα περισσότερο από τα συναισθήματα. Επίσης, σε οποιεσδήποτε ερωτικές σχέσεις ξεκινούν τώρα, ο ένας εκ των δυο συντρόφων έχει σημαντική διαφορά ηλικίας ή είναι κοινωνικά καταξιωμένος. Ο σκοπός αυτής της αστρολογικής όψης είναι η απόκτηση γνώσης και εμπειριών από το νεότερο άτομο. Αυτή είναι ευνοϊκή χρονική περίοδος για θέσπιση ημερομηνίας γάμου. Επίσης, θα είστε πειθαρχημένοι για οικονομικά θέματα. Ευνοούνται οι επιχειρηματικές συμφωνίες και έχετε συντηρητισμό στα έξοδά σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Απριλίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη προκαλεί πάθος στα συναισθήματα αλλά η βιασύνη, η ανυπομονησία μας και η συναισθηματική πίεση διαταράσσουν την ψυχική μας αρμονία. Η επικοινωνία με τους άλλους μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη.

 

8 Απριλίου 2018: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία βοηθά στην ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων ενώ νιώθουμε την επιθυμία να προστατέψουμε τους άλλους επειδή ανησυχούμε για αυτούς. Υπάρχει διαίσθηση και διορατικότητα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Πλούτωνα έχουμε δυσκολία στο να αφήσουμε να φύγει ό, τι δεν εξυπηρετεί την ευτυχία μας. Μια ανακάλυψη δημιουργεί φόβους και πίεση.

 

9 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

9 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό σχέδια που ξεκινούν σήμερα είναι πιθανό να αλλάξουν με απροσδόκητους τρόπους. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με άτομα που έχουμε να δούμε καιρό.


10 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε την παρέα των άλλων ανθρώπων αλλά δεν θέλουμε οι σχέσεις μας να έχουν βάθος, αναζητάμε επιφανειακές γνωριμίες. Αισθανόμαστε την αγάπη προς τους αγαπημένους μας περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως αλλά γινόμαστε υπερβολικά κτητικοί κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Θα πρέπει να αποφύγουμε την τάση για υπερβολική κατανάλωση τροφίμων ή ποτών και να έχουμε πειθαρχία και σύνεση.

 

11 Απριλίου 2018: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κάποια θέματα επιβολής εξουσίας μπορεί να είναι τώρα δυσάρεστα ενώ δημιουργούνται ισχυρός ανταγωνισμός και επιθετική συμπεριφορά, η οποία είναι συγκεκαλυμμένη. Η σεξουαλική έλξη, η ένταση και η ζήλια είναι τώρα έντονα. Υπάρχει ανάγκη να μοιραστούμε τον εαυτό μας και να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη αλλά θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Υπάρχει αδυναμία να εκφράσουμε ή να αποκαλύψουμε την πραγματική προσωπικότητά μας στους άλλους και νιώθουμε την ανάγκη να κρυφτούμε. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, υποφέρουμε από τους φόβους μας ότι κάτι θα γίνει και θα το αλλάξει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε εσωτερική ένταση και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις διαμάχες για την εξουσία και τα έντονα επιχειρήματα που πιθανόν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε οποιαδήποτε συγκρουσιακή κατάσταση με σύνεση. Μην αφήνετε τους άλλους να σας ασκήσουν κριτική. Κρυφές πτυχές μιας κατάστασης έρχονται στο φως ενώ κυριαρχούν κακή χρήση της προσωπικής σας δύναμης και κακός χειρισμός προς ή από τους άλλους. Είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να ασχοληθείτε με κάτι που είναι παλιό σε μια άρρωστη σχέση ή κατάσταση, προβάλλοντας μια βαθιά ριζωμένη, αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι αρνητικές σκέψεις σας, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο, μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία σας. Νιώθετε ότι έχετε τεράστια δύναμη και ότι θα είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αναδύονται τώρα και δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και κρατηθείτε μακριά από τη βία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Απριλίου 2018: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα κυριαρχούν υγιή πάθη και έντονη ερωτική έλξη. Υπάρχει ενθουσιασμός στην αισθηματική μας ζωή και έντονη σεξουαλικότητα. Ευνοούνται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα και η διακόσμηση. Είτε πρόκειται για την αγάπη, είτε για τα χρήματα, τα πράγματα θα είναι καλά και υπάρχει ικανοποίηση. Μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη και μας δίνονται οι ανάλογες ευκαιρίες.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είναι μια στιγμή ισορροπίας στο «δούναι και λαβείν» στις ερωτικές σας σχέσεις. Εξαιτίας αυτού, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική και σεξουαλική σχέση. Και οι δύο μπορείτε να πάρετε ό, τι θέλετε ο ένας από τον άλλον και η σχέση φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Αν δεν έχετε επί του παρόντος σχέση, με αυτήν τη διέλευση μπορεί και να συμβεί. Η ζωντάνια και η γοητεία σας, σας κάνουν δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για κοινωνικές δραστηριότητες και τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Η διέλευση αυτή διεγείρει επίσης την επιθυμία σας για διασκέδαση και παιχνίδια. Ίσως ακόμα επισκεφθείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η δημιουργικότητά σας είναι αυξημένη, ειδικά αν είστε καλλιτέχνης και ασχολείστε με τις τέχνες και το θέαμα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.


11 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό απρόσμενες συναντήσεις και δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία μας παρασύρει σε υπερβολές που προέρχονται από τον εγωισμό και το δογματισμό μας.

 

12 Απριλίου 2018: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε δημιουργική φαντασία, ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός διαποτίζουν τη ζωή μας. Τώρα προσβλέπουμε στο όραμα της ομορφιάς και της αρμονίας, της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης. Ασχολούμαστε περισσότερο με τη μουσική, την τέχνη, το γράψιμο, το χορό και το θέατρο. Έχουμε αυξημένη ευαισθητοποίηση και μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα των άλλων. Είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά καθώς η παρουσία μας είναι χαλαρωτική και θετική.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε έντονη φαντασία και νιώθετε την ονειρική αγάπη, με μια αίσθηση του «μοιραίου». Μέσω της ευαίσθητης και ρομαντικής φύσης σας, ανταποκρίνεστε στα συναισθήματα του συντρόφου σας. Τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε είναι διάχυτα και νιώθετε συμπόνια, με κατανόηση των ελαττωμάτων του συντρόφου σας. Εκφράζετε τώρα ρομαντικά ιδεώδη, είστε ευαίσθητοι αλλά και ευάλωτοι συναισθηματικά στον πόνο και την απογοήτευση των άλλων. Προτιμάτε να βλέπετε τις θετικές πτυχές της ζωής και της ανθρώπινης φύσης και είστε αισιόδοξοι. Έχετε συναισθηματική κατανόηση και οι άλλοι αισθάνονται ασφαλείς μαζί σας και σας εμπιστεύονται τα προβλήματά τους. Εκφράζετε τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά ταλέντα σας και προβάλετε τώρα μια εκλεπτυσμένη, ήρεμη και ευχάριστη προσωπικότητα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Απριλίου 2018: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο οδηγεί σε ορθολογιστική αντιμετώπιση των παρορμήσεων και των συναισθημάτων.

 

13 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Δία ακολουθούμε τα ένστικτά μας και έχουμε δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της ζωής καθώς και να εκτονώσουμε θετικά το ερωτικό πάθος μας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θέλουμε να είμαστε μόνοι μας ενώ το μυαλό μας και η ψυχή μας πετάνε στα σύννεφα.

 

14 Απριλίου 2018: Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 20 ημέρες)

Βρίσκετε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της εμπιστοσύνης στον εαυτό σας και της επιμονής που απαιτούνται για να υλοποιήσετε τους στόχους σας στη ζωή. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και νιώθετε δυνατοί καθώς έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Μπορείτε να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας και να λάβετε αναγνώριση ή να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο, το οποίο θα διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο στη ζωή σας. Είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες για την πρόοδο και την ανάπτυξη που έρχονται στο δρόμο σας.

Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα παγκόσμια ζητήματα, όπως την πολιτική και τη θρησκεία, και έχετε μια ισχυρή επιρροή πάνω στις ζωές των άλλων ανθρώπων. Η ηθική και η νομοτέλεια είναι σημαντικά στη ζωή σας και αξιοποιείτε θετικά τη δύναμη και την εξουσία σας για να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας και το περιβάλλον σας. Το επιχειρηματικό πνεύμα σας και η δύναμή σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια εξέχουσα κοινωνική θέση και τον πλούτο. Μεγαλύτερα κέρδη θα έρθουν στη ζωή σας αν λειτουργείτε νομότυπα και με ήθος και δεν ενεργείτε εγωιστικά. Οι αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την προώθηση στην καριέρα σας, τη θεραπεία από ένα πρόβλημα υγείας και την αύξηση του πλούτου και της δύναμης. Βρίσκεστε σε μια πολύ ικανοποιητική και εξελισσόμενη φάση της ζωής σας.

14 Απριλίου 2018: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Ο έμμεσος τρόπος δράσης μας και η ευελιξία μας, μας βοηθούν να φτάσουμε ένα στόχο. Η δημιουργική φαντασία μας και η διαίσθησή μας επιφέρουν θετικά αποτελέσματα. Τώρα το να υπηρετούμε και να βοηθούμε τους άλλους μας είναι ευχάριστο καθώς νιώθουμε ικανοποίηση προσφέροντας τη βοήθειά μας. Μπορούμε να εμπνεύσουμε τους άλλους ανθρώπους μέσω της φαντασίας μας και τους παρακινούμε σε δράση, δείχνοντάς τους ότι δεν έχουμε κανένα συμφέρον από αυτούς.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ ενεργητικοί, ούτε και τρομερά φιλόδοξοι. Εκτιμάτε τώρα την πνευματική πτυχή της ζωής και έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσετε συναισθηματικά πιο κοντά με τους άλλους. Μπορεί να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με το να είστε υποστηρικτικοί και να τους ενθαρρύνετε στη ζωή ή κάνοντας φιλάνθρωπες πράξεις. Μπορεί επίσης εσείς να λάβετε βοήθεια για κάποιο πρόβλημά σας. Δεν είστε εγωιστές, ούτε και έχετε ανάγκη να προβάλετε τον εαυτό σας και δεν απαιτείτε την προσοχή των άλλων. Μπορεί να χρειαστεί να προβληματιστείτε για τη ζωή σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Θα πρέπει επίσης να ξεκουράσετε το σώμα σας καθώς η ενέργειά σας θα είναι λίγο χαμηλή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

14 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε.

 

15 Απριλίου 2018: Ο Ερμής στον Κριό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 13 Μαΐου)

Με τον Ερμή ορθόδρομο στον Κριό, έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε νέες ιδέες στους άλλους με ευθύτητα και χωρίς να παρεξηγηθούμε. Μιλούμε με άμεσο ύφος που δεν αφήνει περιθώρια στους άλλους να αντιδράσουν. Μερικές φορές η ειλικρίνειά μας είναι τόσο ωμή, έτσι ώστε οι άλλοι δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσουν τα λόγια μας. Οι αποφάσεις λαμβάνονται γρήγορα και έχουν μια αίσθηση ορμής, πράγμα το οποίο μας κάνει δυναμικούς ηγέτες που μιλάμε με στόμφο και εμπνέουμε τους άλλους να ενεργήσουν. Το μυαλό μας είναι σαν ένας φακός, με μια συγκεντρωμένη εστίαση. Αναζητάμε πάντα εκείνη τη σημαντική ανακάλυψη, όταν μια λαμπρή ιδέα συλλαμβάνει το ενδιαφέρον μας. Το μυαλό μας διψάει για διέγερση και έντονη ανταλλαγή απόψεων. Η ανάγκη για μια λεκτική φιλική … κόντρα μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, αλλά πάντα με σαφή επιχειρήματα. Μπορούμε να προκαλέσουμε τους άλλους μέσω του λόγου, και σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να είμαστε αμείλικτοι με τα πειράγματά μας. Η ανάγκη μας για έντονες συζητήσεις μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τους άλλους ως αντιπάλους, ακόμα και αυτούς που αγαπάμε! Είμαστε ανήσυχοι αλλά απογοητευμένοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις. Γινόμαστε εγωκεντρικοί στο μυαλό αλλά και επιθετικοί σε περίπτωση αμφισβήτησης. Ο τρόπος που περιγράφουμε τα πράγματα επηρεάζει τους γύρω μας και η πρωτοτυπία μας, μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα έχετε τώρα ευθύτητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους άλλους. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και έχετε αμεσότητα και ειλικρίνεια στον τρόπο προσέγγισής σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα υπάρχει αρνητικότητα, ακαμψία και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι τεταμένες.

 

16 Απριλίου 2018, ώρα Ελλάδας 4:57 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 26ο 02΄ του Κριού (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια εποχή με νέα ξεκινήματα και ενθουσιασμό. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί μια νέα αρχή και την ανανέωση της δύναμης της ζωής. Δεν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με την έναρξη της άνοιξης! Βιώνουμε έντονα συναισθήματα στο περιβάλλον μας με έναν πολύ ειλικρινή και αυθόρμητο τρόπο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φέρουμε τον ενθουσιασμό μας πίσω στη ζωή και να προβάλλουμε την προσωπικότητά μας με ένα πρωτότυπο και αυθεντικό τρόπο, έχοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα θετικό κλίμα στη ζωή μας. Η ενέργεια του Κριού μας κρατάει σε κίνηση και προσελκύει χαρούμενη ενέργεια στον εαυτό μας. Αυτή η ενέργεια λειτουργεί σαν μαγνήτης που προσελκύει ζωτική δύναμη μέσα μας. Παίρνουμε ρίσκα και αψηφούμε τους κινδύνους, τολμώντας με ενθουσιασμό στη ζωή και ενεργώντας σαν να μην δεχόμαστε να αποτύχουμε. Μπορούμε να πούμε κάτι σε κάποιον που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε το θάρρος να το πούμε. Τα πάντα στη ζωή έχουν μια αρχή. Υπό την επίδραση των νέων εξουσιών που μας παρέχει η Νέα Σελήνη στον Κριό, μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε! Αυτή είναι μια στιγμή που οι ενέργειές μας κάνουν νέα γεγονότα να συμβούν με ένα θετικό τρόπο. Ο Κριός μας διδάσκει να αγαπάμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας, θέτοντάς τον θεμέλιο για όλες τις άλλες σκέψεις ή ενέργειές μας. Είναι η στιγμή να οικοδομήσουμε μια νέα αρχή, να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον φόβο μας και να απαγκιστρωθούμε από το παρελθόν, απομακρυνόμενοι συναισθηματικά από εκείνους που αποστραγγίζουν την εσωτερική δύναμή μας, δοκιμάζοντας κάτι νέο.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο συναρπαστική.

16 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

 

17 Απριλίου 2018: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε ανοιχτοί με τους άλλους και αναζητάμε τον έρωτα και την ομορφιά, ενώ παράλληλα έχουμε την ικανότητα να κάνουμε νέες γνωριμίες. Αισθανόμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και ως εκ τούτου, προσπαθούμε να έχουμε ό, τι θέλουμε. Όμως έχουμε την τάση να προβάλουμε ένα διαφορετικό εαυτό, κάτω από τον οποίο κρύβεται αβεβαιότητα, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις μας, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε δυσκολία στο να πάρουμε τον έρωτα και το γάμο στα σοβαρά. Ίσως τώρα νιώσουμε ότι δεν εκτιμάμε ή δεν αγαπάμε τον αγαπημένο μας ή κάποιο προσφιλές πρόσωπο.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις στη σχέση σας και ίσως να μη μπορείτε να συμβιβαστείτε. Έχετε έναν εγωισμό που πρέπει να ξεπεράσετε γιατί θέλετε να ικανοποιήσετε τις εγωιστικές επιθυμίες σας, και το θέλετε τώρα! Είστε παρορμητικοί και προκαλείτε τον ανταγωνισμό. Θέλετε να πάρετε την έγκριση για ό, τι κάνετε και αναστατώνεστε όταν δεν αναγνωρίζουν οι άλλοι την αξία σας. Προσέξτε την αλαζονική συμπεριφορά σας γιατί θα αποξενώσετε τους αγαπημένους σας ή θα τους κάνετε να αισθάνονται βαρετά με τις ατελείωτες συζητήσεις για τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Ίσως να έχετε κάνει τα στραβά μάτια με τον αγαπημένο σας και τώρα έχετε την τάση να τον χρησιμοποιήσετε για να ικανοποιήσετε τους σκοπούς σας. Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια νέα σχέση, αλλά όμως θα χάσετε ξαφνικά το ενδιαφέρον σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Απριλίου. 2018: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχούν τα έντονα συναισθήματα και η εμπιστοσύνη ενώ οι σχέσεις με τους άλλους γίνονται πιο οικείες. Υπάρχει κατανόηση και μια δυνατή μετασχηματιστική και ευεργετική δύναμη της αγάπης μέσω του σεβασμού και της αμοιβαιότητας των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα να μπορούμε να επωφεληθούμε από τους άλλους. Η σεξουαλικότητα είναι σημαντική για μας και λαμβάνουμε αγάπη και στοργή. Μπορούμε να απολαύσουμε τη δέσμευση, το πάθος και τον έρωτα στην αισθηματική μας ζωή.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε πολύ έντονα με το σύντροφό σας και ειδικά σεξουαλικά, αναζητώντας τη συναισθηματική επαφή διαμέσου της σεξουαλικής πράξης. Τα συναισθήματα που αισθάνεστε τώρα για το σύντροφό σας θα είναι ιδιαίτερα βαθιά και έντονα. Μπορεί να επιθυμείτε μια πιο ολοκληρωμένη ένωση και μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας και δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη ένωση και δέσμευση. Αν είστε μόνοι, δεν ψάχνετε επιφανειακούς ανθρώπους αλλά κάποιον που να μείνει για πάντα στη ζωή σας. Τονίζονται η ισχυρή συναισθηματική εξάρτηση και η εμπιστοσύνη καθώς επίσης και η έντονη επίδραση του συντρόφου σας στη ζωή σας. Μπορείτε τώρα να αγωνιστείτε και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Πιθανόν να ασχοληθείτε με τις τέχνες ή τη μουσική.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Άρη,  εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία είναι η κατάλληλη ημέρα για να απελευθερωθούμε από τυχόν τάσεις ζήλιας και κτητικότητας ή την ανειλικρίνεια.


18 Απριλίου 2018: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δείχνουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες, γινόμαστε εφευρετικοί και έχουμε ενθουσιασμό για τη γνώση. Μπορεί να ενωθούμε μαζί με άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό. Γινόμαστε ατομιστές, επαναστατούμε σε όλους τους κανόνες και έχουμε μια τεράστια αποστροφή για τη ρουτίνα. Αποφεύγουμε τους ανθρώπους που μας λένε να κάνουμε αυτά που θέλουνε και νιώθουμε προσβεβλημένοι. Γινόμαστε προοδευτικοί, έχουμε ενθουσιασμό στη ζωή μας και επιδιώκουμε αλλαγές. Τίποτα δεν φαίνεται τώρα να απειλεί την ατομικότητά μας και είμαστε πολύ ειλικρινείς, ιδιαίτερα ανεξάρτητοι, διαισθητικοί αλλά κάπως ασταθείς και ασυνεπείς.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, είναι μια περίοδος ενθουσιασμού για σας, έχετε ανοιχτό μυαλό, είστε εφευρετικοί και δημιουργικοί. Η ζωή μπορεί να σας χαρίσει τα πάντα! Κάτι απροσδόκητο έρχεται ξαφνικά το οποίο ανατρέπει τη μονοτονία της ζωής σας! Θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό, είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό. Έχει να κάνει με το πώς αισθάνεστε εσείς αυτήν την αλλαγή. Αν έχετε την τάση να προτιμάτε το καθιερωμένο status quo, τότε η περίοδος αυτή είναι πιθανό να είναι ανατρεπτική για σας. Ο στόχος σας είναι να προσφέρετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας έστω και για μια στιγμή. Μπορείτε να βρείτε έναν νέο τρόπο για να εκφράσετε τον εαυτό σας τώρα και το αποτέλεσμα είναι να αλλάξει σημαντικά η ζωή σας. Αν οι άλλοι προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω, τότε είναι πιθανό να γίνετε επαναστατικοί. Αποφύγετε να κάνετε νέα σχέδια επειδή είναι πιθανό να είναι χάσιμο χρόνου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Απριλίου 2018: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 6 Σεπτεμβρίου 2018)

Ο ανάδρομος Κρόνος θα επιβραδύνει τον κανονικό ρυθμό της δραστηριότητάς μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε καλύτερες μεθόδους και στρατηγικές. Ο Κρόνος κυβερνά την οργάνωση και τις κοινωνικές δομές στη ζωή μας. Είναι οι κανόνες οι οποίοι καθοδηγούν τη ζωή μας, την αίσθηση της ευθύνης μας και τους περιορισμούς μας. Μας επιτρέπει να καθορίσουμε όρια για τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, λέγοντας «όχι»! Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος, αυτή η ικανότητα δεν λειτουργεί σωστά, μας κάνει ανασφαλείς και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τι μπορούμε να περιμένουμε ρεαλιστικά σε κάθε περίπτωση. Το πιο κοινό ελάττωμά μας είναι η τάση μας να λένε «ναι», όταν πρέπει να πούμε «όχι». Καλό είναι να μην προβούμε σε επαγγελματικές δεσμεύσεις ή οικονομικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά είναι απαραίτητο να πάμε πίσω και να αξιολογήσουμε ό, τι δεσμεύσεις έχουν αναληφθεί, έργα που ξεκίνησαν και τις ευθύνες που έχουν αναληφθεί στο παρελθόν. Αυτό πρέπει να γίνει για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Μας παρέχει την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε ό, τι έχουμε αναλάβει και επιτέλους να πούμε «όχι» στις περιττές ευθύνες ή της μεγάλης εμβέλειας δεσμεύσεις. Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος μας δίνεται η ευκαιρία να πάμε πίσω και να αναδιοργανώσουμε ή να επαναδιαπραγματευθούμε δραστηριότητες ή δεσμεύσεις που φαίνεται να είναι πηγή απογοήτευσης.

18 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

18 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ερμή οι συνομιλίες μας γίνονται πιο συναισθηματικές και έχουμε ευαισθησία στον τρόπο που μιλάμε και ισχυρή διαίσθηση.

 

19 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνουμε όνειρα και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις. Αυτή η όψη εφιστά την προσοχή μας σε απατηλά όνειρα και σύγχυση, αβεβαιότητα για το μέλλον και μπερδεμένες καταστάσεις.

 

20 Απριλίου 2018: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 21 Μαΐου)

Τώρα είμαστε αξιόπιστοι και σταθεροί και έχουμε μια ισχυρή ανάγκη για μια σταθερή ρουτίνα και ασφάλεια. Μπορεί να γίνουμε επίμονοι και πεισματάρηδες. Έχουμε αδυναμία στο καλό φαγητό και τις απολαύσεις της ζωής και δίνουμε σημασία στα υλικά αγαθά. Είμαστε περισσότερο υπομονετικοί, πρακτικοί και αφοσιωμένοι και έχουμε μεγάλη δύναμη αντοχής, τόσο σωματική όσο και ψυχική. Μας κατευθύνουν οι αισθήσεις μας, είμαστε στοργικοί και με έντονα πάθη, αλλά πολύ εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε από τα συναισθήματα και τα πάθη μας.

20 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

20 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό προσελκύουμε ανθρώπους και ευκαιρίες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.

 

21 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να πούμε κάτι που ίσως να το μετανιώσουμε αργότερα και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα συναισθήματά μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θέματα ή έργα που προηγουμένως ήταν σε σύγχυση, μπορούμε σήμερα να τα κατανοήσουμε πολύ πιο εύκολα.

 

22 Απριλίου 2018: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 2 Οκτωβρίου 2018)

Ο Πλούτωνας έχει την τάση να λειτουργεί πιο έντονα όταν είναι ανάδρομος. Διαθέτουμε υψηλότερο βαθμό συγκέντρωσης και ως εκ τούτου, εισερχόμαστε σε πιο έντονη επαφή με το υποσυνείδητό μας. Λόγω αυτής της έντασης που παρέχει αυτή η επιρροή, μπορούμε να δούμε πολύ περισσότερα από ό, τι συνήθως αλλά είναι ευκολότερο να γίνουμε περισσότερο καχύποπτοι για τα κίνητρα των άλλων. Οι δυνατότητες της αναγέννησης και της καταστροφής είναι πολύ μεγαλύτερες όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος. Η ανάδρομη κίνηση πάντα κατευθύνεται προς την εσωτερική δραστηριότητα, ενώ η ορθόδρομη κίνηση του πλανήτη από την άλλη πλευρά, κατευθύνεται προς τις εξωτερικές συνθήκες. Κάτω από τη διέλευση του ανάδρομου Πλούτωνα, νιώθουμε ότι πιεζόμαστε για να εξαλείψουμε και να απελευθερωθούμε από το παλιό, το τετριμμένο, το ξεπερασμένο και το παρωχημένο στη ζωή μας. Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω τις αρνητικές σκέψεις και πρότυπα επικοινωνίας, τις δικλείδες ασφαλείας, τα άκαμπτα συναισθήματά μας. Είναι μια καλή στιγμή για την έρευνα της δικής μας ψυχής, προκειμένου να προσδιορίσουμε ακριβώς τι κάνουμε ή δεν χρειαζόμαστε. Επειδή ο ανάδρομος Πλούτωνας προσδίδει μια έντονη δύναμη για έρευνα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια του πλανήτη για να αξιολογήσουμε ποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα στη ζωή μας, μας κάνουν να νιώθουμε εκτός ελέγχου, που και γιατί δίνουμε συνεχώς μάχες και κάτω από ποιες συνθήκες δεν αντιδρούμε τόσο αντιδραστικά όταν δεχόμαστε επιθέσεις από τους άλλους. Μας δείχνει που πρέπει να επιδιώξουμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή μας.

22 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

22 Απριλίου 2018: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό μας προξενεί συναισθηματική αναταραχή και νιώθουμε απογοητευμένοι από τη ζωή. Νιώθουμε προσβεβλημένοι και θέλουμε να επιβληθούμε σε όσους βρίσκονται γύρω μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη δίνουμε και παίρνουμε ευτυχία, διασκεδάζουμε και ζούμε στο έπακρο τη ζωή.

 

23 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή είναι μια ευνοϊκή ημέρα για δημόσια ομιλία και παρουσίαση καθώς καθίσταται ευκολότερο να μεταδώσουμε τις ιδέες μας στους άλλους ανθρώπους χωρίς να παρεξηγηθούμε. Οι άλλοι δείχνουν ευαισθησία για τα συναισθήματά μας ενώ η ειλικρινής ανησυχία μας για τους άλλους δημιουργεί εμπιστοσύνη και θετικότητα.

 

24 Απριλίου 2018: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή ως 19 Μαΐου)

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θέλουμε να φλερτάρουμε περισσότερο και δεν διστάζουμε να πούμε πώς αισθανόμαστε. Μας έλκουν οι έξυπνοι ερωτικοί σύντροφοι  και κάποιος που μας κάνει να γελάμε παίρνει επιπλέον πόντους. Αναζητάμε να ξεφύγουμε από τον περιορισμό ή τα υπερβολικά συναισθήματα, γινόμαστε περίεργοι και ερωτύλοι και επιδιώκουμε να απολαύσουμε μια πνευματική σχέση που βασίζεται στην επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Η επικοινωνία μέσα σε μια σχέση είναι σημαντικό πράγμα για μας. Γινόμαστε ανήσυχοι και μερικές φορές βαριόμαστε εύκολα. Δεν μας αρέσει η ρουτίνα, ειδικά στο κρεβάτι, και επιδιώκουμε ο σύντροφός μας να μας κάνει … πολλά τεχνάσματα και παιχνίδια, κι αυτό είναι που μας κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό. Δεν μας αρέσει η ανία και η πλήξη, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα. Έχουμε πολλά περίεργα πράγματα να πούμε και απομακρυνόμαστε από τους άκαμπτους ή δογματικούς ανθρώπους με τους οποίους αισθανόμαστε παγιδευμένοι. Μας αρέσουν οι ερωτικοί σύντροφοι που είναι απρόβλεπτοι και αυθόρμητοι. Εκτιμάμε την … ποικιλία σε ένα σύντροφο και έναν εραστή με πολλά κόλπα και παιχνίδια στο κρεβάτι. Γινόμαστε ένας διασκεδαστικός, ζωντανός φίλος που έχει πάντα κάτι να πει για τα … τελευταία κουτσομπολιά και το κοινωνικό μας δίκτυο είναι μεγάλο.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, ευχάριστοι και φιλικοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι η χαρούμενη και διασκεδαστική επικοινωνία. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας και ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας αυθόρμητα και έχετε διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τα αστεία και το χιούμορ σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Απριλίου 2018: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους και έχουμε οφέλη από τα ταξίδια, το νόμο και τη γνώση. Οι επεκτατικές διαθέσεις μας οδηγούν στην επιτυχία και έχουμε την παρόρμηση να επιφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Με την ανάληψη πρωτοβουλίας διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα λειτουργούν προς όφελός μας. Παίρνουμε ρίσκα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας ή να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και με αυτόν τον τρόπο νέες πόρτες ανοίγουν για μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας! Είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία και με την τεράστια δύναμή σας αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Φαίνεται σαν να μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, ανεξάρτητα του πόσο μεγάλα είναι τα εμπόδια και έχετε μεγάλη πίστη στις ικανότητές σας. Έχετε καλή κρίση και αγωνίζεστε προκειμένου να υλοποιήσετε τα επεκτατικά σχέδιά σας. Έχετε ισορροπία μεταξύ της επιθυμίας σας να προωθήσετε τους στόχους σας και της ανάγκης σας να δράσετε αμερόληπτα και δίκαια, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων ανθρώπων. Έχετε έντονη ενεργητικότητα και δύναμη και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε επίπονη και δύσκολη σωματική εργασία ή να βγείτε νικητές αν ασχολείστε με τον αθλητισμό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

24 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και την Αφροδίτη θα πρέπει να περιορίσουμε τις υπερβολές και την αλαζονεία για να μη κλονιστεί η ισορροπία στις σχέσεις μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας.

 

25 Απριλίου 2018: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και η έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας αποτελεί εμπόδιο για αποτελεσματική μάθηση. Η μελέτη και η συγκέντρωση είναι πολύ δύσκολες για μας τώρα. Μπορεί να περιοριζόμαστε σε ιδέες που είναι άσχετες ή μη πρακτικές. Μερικές από τις ιδέες μας δεν είναι ρεαλιστικές ή ενδεχομένως και ανεύθυνες. Μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και γινόμαστε αναλυτικοί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι και δεν επιδιώκετε την επικοινωνία ή τα τηλεφωνήματα. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από τους άλλους ή ακόμα και από μια σημαντική σχέση σας. Είναι πιθανό να σας καταλαμβάνουν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η συνομιλία σας δεν έχει πειθαρχία και αυτό που λέτε, το λέτε τυχαία ή χωρίς προνοητικότητα πράγμα το οποίο σας δημιουργεί πρόβλημα. Η διέλευση αυτή είναι καλή για έντονη κριτική σκέψη και έντονη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες και την επίλυση των προβλημάτων. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την απαισιοδοξία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο είναι σχετικά εύκολο να πειθαρχήσουμε στους κανόνες και να δουλέψουμε σκληρά σήμερα.

 

26 Απριλίου 2018: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα υπάρχει τεράστια σεξουαλική και συναισθηματική ενέργεια η οποία θα πρέπει να κατευθύνεται συνειδητά και να διοχετευτεί προς ουσιαστικούς στόχους. Χωρίς αυτό, περιπλανιόμαστε από τη μία εμπειρία στην άλλη, διαχέοντας την ενέργειά μας και χάνοντας την αίσθηση του εαυτού μας. Έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και να ανιχνεύσουμε ό, τι είναι κάτω από την επιφάνεια ή στο παρασκήνιο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, τώρα θα δυσανασχετείτε με κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις και θέλετε να απομακρύνετε με κάθε τρόπο τους περιορισμούς, ελέγχετε και ασκείτε εξουσία στους άλλους ή δέχεστε τον έλεγχο και την εξουσία τους ή βιώνετε μια ψυχαναγκαστική και υπνωτιστική σεξουαλική έλξη. Σε γενικές γραμμές, έχετε τη δυνατότητα ή του μετασχηματισμού του εαυτού σας ή της αυτοκαταστροφής, και ακόμα μπορεί αυτά τα δυο να εναλλάσσονται. Αποκαλύπτετε κρυμμένα μυστικά και έχετε τη δύναμη να χειριστείτε πολύπλοκα ζητήματα. Είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και σας διακατέχουν εμμονές. Υπάρχει τεράστιο δυναμικό για εξελικτική ανάπτυξη και δημιουργικότητα, μέσω της μεταστοιχείωσης της κατώτερης φύσης σας σε έναν ανώτερο σκοπό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα η σεξουαλική μας ζωή και οι δημιουργικές μας παρορμήσεις γεμίζουν την ημέρα μας. Μπορεί να βρούμε ένα χαμένο αντικείμενο ή ακόμα και ένα πρόσωπο.

 

27 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

27 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη υπάρχουν αρμονία, τρυφερά αισθήματα και εκτίμηση για την ομορφιά και ικανοποιούνται οι συναισθηματικές μας επιθυμίες. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή δημιουργεί απογοήτευση, ενώ το θράσος δημιουργεί αρνητικές αντιδράσεις και καυστικές απαντήσεις.

 

28 Απριλίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά ή να χτίσουμε κάτι νέο. Οι παρορμητικές ενέργειές μας και η απότομη συμπεριφορά μας δημιουργούταν αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε μνησικακία, ακόμα και σε εξάρσεις βίας και σκληρότητας.

 

29 Απριλίου 2018: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας ενώ με τον ορθολογισμό μας μπορούμε να έχουμε σταθερά επιτεύγματα. Υπάρχει επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις δημόσιες αρχές. Χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης είναι η διάρκεια σε ό, τι ξεκινάει και η υπομονή. Υπάρχει επίσης επιτυχία στην αντιμετώπιση των περιορισμών και μπορούμε να πάρουμε ορθές αποφάσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα προς οτιδήποτε παραδοσιακό, όπως τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις σας και τα κοινωνικά «πρέπει». Έχετε αυξημένη πειθαρχία και οι ανώτεροι σας στην εργασία σας, σας βλέπουν ως ένα σταθερό, υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο. Κατά συνέπεια, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν. Κάνετε σταθερή πρόοδο προς τους στόχους σας τώρα γιατί είστε υπομονετικοί, αναλυτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων. Είναι πιθανό να λάβετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τη συμβουλή των ηλικιωμένων και πιο σοφών ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Απριλίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

29 Απριλίου 2018: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό μας κάνει να νιώθουμε περιορισμό της ελευθερίας μας, ιδιορρυθμίες, εντάσεις και αλλαγές στα σχέδιά μας.

 

30 Απριλίου 2018, ώρα Ελλάδας 3:58 π.μ.: Πανσέληνος στις 9ο 38΄ του Σκορπιού (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η πανσέληνος στον Σκορπιό μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με την βαθύτερη, την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας. Όλοι έχουμε μια κρυφή σκιά και αυτή η πανσέληνος θα μας βοηθήσει να την φωτίσουμε και θα μας επιτρέψει να αγαπήσουμε βαθιά απελευθερώνοντας τον αρνητισμό. Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και έχει σχέση με τη γέννηση, το θάνατο, το μετασχηματισμό, τις σεξουαλικές σχέσεις και τις ψυχικές ικανότητες. Έχουμε την ευκαιρία με αυτή την Πανσέληνο να θεραπεύσουμε τις πληγές της ψυχής μας. Από πού έχουμε αποκοπεί; Ποιές σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές έχουμε αποκηρύξει; Η πανσέληνος στο Σκορπιό μας ζητάει να πάμε βαθιά προς τα μέσα, μας βοηθάει να αναζητήσουμε οτιδήποτε μας δημιουργεί φόβο και εμμονές. Τι ψέματα έχουμε πει στον εαυτό μας; Γιατί θέλουμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά; Μας βοηθά να επισημάνουμε αυτούς τους φόβους μας και να απελευθερωθούμε. Να μετατρέψουμε τους φόβους μας και να φωτίσουμε τα σημεία του εαυτού μας που βρίσκονται στο σκοτάδι. Να αναγεννηθούμε εκ νέου, να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να σταματήσουμε να ασκούμε εξουσία πάνω στους άλλους ανθρώπους. Μας δίνει μεγάλη ενέργεια για να αποδεσμευτούμε από τα πράγματα και τους ανθρώπους που δεν μας εξυπηρετούν πια.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι