Quantcast
22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Ιούνιο 2023.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 102

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

1 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Δία είμαστε ιδιαίτερα οξύθυμοι και κακεντρεχείς καθώς κάτι δυσάρεστο ή κάτι επίφοβο μπορεί να μας βάλει σε κακή διάθεση. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο οδηγεί σε ορθολογιστική αντιμετώπιση των παρορμήσεων και των συναισθημάτων.

 

2 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό δημιουργεί απογοήτευση, ενώ το θράσος δημιουργεί αρνητικές αντιδράσεις και καυστικές απαντήσεις. Μας κάνει να αναζητάμε ανυπόμονα απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν δημιουργήσει στασιμότητα στη ζωή μας. Είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και τις αποφάσεις μας.

 

3 Ιουνίου 2023: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και ο ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

3 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, γινόμαστε ευαίσθητοι και ρομαντικοί, αποκαλύπτουμε την αλήθεια και εξαλείφουμε ό, τι δεν θέλουμε, κοντρολάροντας την ένταση και έχοντας τον έλεγχο των καταστάσεων. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να νιώθουμε το βάρος των ευθυνών και η αποφασιστικότητά μας δοκιμάζεται από τις αντιξοότητες.

 

4 Ιουνίου 2023, ώρα Ελλάδας 6:41 π.μ: Πανσέληνος στις 13ο 18΄ του Τοξότη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Ο Τοξότης συμβολίζει την πίστη, τις πεποιθήσεις και την επέκταση της συνείδησης. Μας βοηθά να φτάσουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας και να ελέγξουμε τις παλιές μας αντιλήψεις για να δούμε αν μπλοκάρουν το δρόμο μας ή μας είναι ακόμα χρήσιμες. Όταν μαθαίνουμε τα μαθήματά μας στη ζωή, τείνουμε να μην τα επαναλάβουμε. Θα πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους για τον πόνο μας και να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας γιατί μόνο έτσι θα επουλωθούν οι πληγές μας, καθώς και να συνειδητοποιήσουμε ότι προτού απαιτήσουμε κάτι από τους άλλους, θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο συμπεριφοράς μας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε, τι μας λείπει, τι θέλουμε και πώς θα διαδώσουμε τις πληροφορίες που έχουμε ήδη συγκεντρώσει. Επίσης, θα πρέπει να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, να βγούμε πέρα από το άμεσο περιβάλλον μας, ώστε να διανύσουμε μεγάλες αποστάσεις, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να γνωρίσουμε ανθρώπους που προέρχονται από εντελώς διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό μας, να απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς της λογικής, έτσι ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας και να υιοθετήσουμε νέες πεποιθήσεις.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

4 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο διορατικοί και επιδιώκουμε τη γνώση. Η σκέψη μας είναι στραμμένη στο μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι και διαισθητικοί. Αυξάνεται η ικανότητά μας να βρίσκουμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματά μας και έχουμε δημιουργικές ιδέες, καταλήγοντας σε σωστά συμπεράσματα. Το μυαλό μας είναι γρήγορο και έχουμε έμπνευση. Γινόμαστε πιο έξυπνοι και ευφυείς από το συνηθισμένο και έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε αφηρημένες έννοιες πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα και έχουμε ετοιμότητα να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που μας κάνουν. Κάποιες φορές βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας επιταχύνεται! Κατακλύζεστε από έμπνευση και νέες ιδέες, αλλά η σκέψη σας μπορεί να είναι διάσπαρτη και ανοργάνωτη. Αποφύγετε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα γιατί αυτή η διέλευση θα σας κάνει να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Θα είστε πιο έξυπνοι απ’ ότι συνήθως και θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοείτε αφηρημένες έννοιες πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σας μπορεί να φέρει την επιτυχία. Σύντομα ταξίδια σας παρέχουν ενθουσιασμό και αναπάντεχες συναντήσεις.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

5 Ιουνίου 2023: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 9 Οκτωβρίου)

Η Αφροδίτη στον Λέοντα εκπέμπει ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη, στοργική και παιχνιδιάρα. Τώρα είμαστε ευχάριστοι με τους ανθρώπους γύρω μας και εκπέμπουμε έναν αέρα ενθουσιασμού στις σχέσεις μας. Στον έρωτα θέλουμε βασιλική μεταχείριση και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπο που είμαστε μαζί, καθώς και να μας σέβεται γι’ αυτό που είμαστε. Μπορεί να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς θαυμαστές και αναζητάμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής. Είμαστε πολύ ρομαντικοί και εκφραστικοί στο κρεβάτι και θέλουμε να νιώθουμε πολύ ιδιαίτεροι. Είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, μας κάνουν πραγματικά διασκεδαστικούς και με αυθόρμητη συμπεριφορά.

Είμαστε πολύ εντυπωσιακοί, ξεχωρίζουμε για τα καλά λόγια μας, περήφανοι, ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το αφροδισιακό μας και την έχουμε σε αφθονία. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και διασκεδάζουμε, δίνοντας αυθόρμητα την αγάπη μας. Θέλουμε να είμαστε μαζί με εντυπωσιακά άτομα, εκείνα που ξεχωρίζουν, να μας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιάδες και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες χειρονομίες. Αγαπάμε τους ανθρώπους που είναι μεγαλόψυχοι και μας δείχνουν ενδιαφέρον. Έχουμε αληθινό θάρρος, ανοιχτό μυαλό και κατανόηση και την ικανότητα να βλέπουμε πιο πέρα ​​από μια φαινομενική πράξη εχθρότητας, σε σημείο να αναγνωρίσουμε ένα «φοβισμένο παιδί», που κρύβεται πίσω από μια σκληρή συμπεριφορά. Ακόμα και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σκόπιμες πράξεις, κακής συμπεριφοράς, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να κατέβουμε στο ίδιο επίπεδο.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι με το ρομαντικό και γενναιόδωρο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ίσως με δραματικό τρόπο και φλερτάρετε με τόλμη και εντυπωσιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο καθώς τώρα κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Ιουνίου 2023: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα προσπαθούμε να εξαναγκάσουμε τους άλλους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θέλουμε να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε μια ερωτική σχέση, φοβούμενοι τη συναισθηματική προσκόλληση. Έτσι, αποξενώνουμε κάποια άτομα από τη ζωή μας και δεν αναζητάμε μόνιμη σχέση. Τα χρήματα μπορούν επίσης να γίνουν αιτία διαπληκτισμών. Μερικά άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να επωφεληθούν και να δημιουργήσουν προβλήματα στην εργασία μας. Θα αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε από κάποιο άτομο και δημιουργούνται προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μας, με διενέξεις και επιβολή ελέγχου και εξουσίας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, αποφύγετε να κάνετε τώρα μια στενή σχέση με κάποιον μέχρι να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον εμπιστευθείτε. Κάθε συναισθηματική εμπλοκή θα περιπλέξει χωρίς λόγο τους στόχους σας. Ίσως να είστε τώρα το θύμα από ένα πρόσωπο για το οποίο αισθάνεστε ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο, διότι σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι», ακόμα και στις υπερβολικές απαιτήσεις του. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χρησιμοποιηθεί, έχετε πιθανότητες κατάχρησης εξουσίας και χειραγώγησης. Αποφύγετε τη ζήλια και την κτητική συμπεριφορά προς το σύντροφό σας γιατί θα στραφεί εναντίον σας. Θα πρέπει να εκτιμήσετε τα συναισθήματά σας ρεαλιστικά και να προσπαθήσετε να εξετάσετε τις δυνατότητες σταθερότητας της σχέσης σας προσεκτικά. Τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε μπορούν να επιλυθούν αν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, διαφορετικά θα συναντήσετε ορισμένες δυσκολίες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

5 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν εμπιστευόμαστε τον κόσμο γύρω μας ενώ η φαντασία μας δημιουργεί σύγχυση και θόλωση της αίσθησης της πραγματικότητας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο μπορούμε να αναδιαρθρώσουμε τη ζωή μας βασιζόμενοι στη σοφία των εμπειριών μας από το παρελθόν.

 

6 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε στους άλλους. Ένα αναπάντεχο ταξίδι ή ξαφνικές ειδήσεις μας εκπλήσσουν και μπορεί να μας προσφέρουν τονωτικές εμπειρίες που αλλάζουν τη μονότονη καθημερινή ρουτίνα μας.

 

7 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

7 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας ωθεί να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, κάνοντας όνειρα και βλέποντας εξιδανικευμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Δία κάνουμε ενέργειες που σκοπό έχουν να ικανοποιήσουμε την υπερηφάνεια και το εγώ μας και οι οποίες συνοδεύονται από εμμονές, εθισμούς και καταναγκασμούς.

 

8 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό ξαφνικές αλλαγές διάθεσης, απρόβλεπτη συμπεριφορά και μία εκρηκτική, απροσδόκητη κατάσταση μπορεί να μας ξεσηκώσουν. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο μας χαρίζει εσωτερική αρμονία και υγιή έκφραση των συναισθημάτων μας ενώ παράλληλα μας προικίζει με θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και καλές αντιδράσεις για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή.

9 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δεν αντιμετωπίζουμε καμία δυσκολία για να διεγείρουμε το μυαλό των άλλων να ακολουθήσουν τις αποφάσεις και τις ιδέες μας. Η δημιουργική μας ικανότητα μπορεί να εκφράζεται μέσα από την τέχνη, τη μουσική και το γράψιμο. Στην κοινωνική ζωή μας ικανοποιούμε την ανάγκη μας για μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Κερδίζουμε εύκολα την προσοχή του ακροατηρίου μας, καθώς είμαστε πειστικοί και μπορούμε να συντονιστούμε με τις ιδέες των άλλων. Είμαστε αισιόδοξοι και ανταποκρινόμαστε στις αδικίες, κάνοντας οτιδήποτε για να διορθώσουμε τα πράγματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, έχετε ισχυρή έμπνευση και φαντασία οι οποίες είναι επωφελείς τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Μπορείτε να προσφέρετε λύσεις στα προβλήματα των άλλων, είστε σε θέση να διερευνήσετε κάτω από την επιφάνεια των φαινομένων και έχετε τώρα εξαιρετική ανοχή απέναντι των άλλων. Έχετε ένα ταλέντο για τον επηρεασμό της σκέψης τους, λόγω του έξυπνου χειρισμού των λόγων σας και λόγω της κατανόησης των κινήτρων τους. Έχετε αυξημένη διαίσθηση και τηλεπάθεια, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά στην καθημερινή σας ζωή. Η ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση και ευαισθητοποίηση καθώς και η συμπόνια σας, σας ωθούν να συνεισφέρετε με τις συμβουλές σας στα προβλήματα των άλλων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

9 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί συναισθηματική πίεση και δεν θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα σε κανέναν! Επίσης, κάνουμε προσπάθεια να καταλάβουμε τους γύρω μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία μπορούμε να επωφεληθούμε από την αναζήτηση νέων γνωριμιών και την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας.

 

10 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ήλιο αισθανόμαστε την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια. Απαισιοδοξία, συναισθήματα απομόνωσης σε συνδυασμό με την έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να επιφέρουν δυσκολίες στις σχέσεις μας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό συνδράμει θετικά στο να ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές ανάγκες μας για ανεξαρτησία και ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης μας γίνεται αποδεκτός από τους άλλους.

 

11 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή ως 27 Ιουνίου)

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο της επικοινωνίας. Αυτός ο Ερμής έχει ταχύτητα στο μυαλό και επίγνωση του κόσμου των ιδεών. Με τον Ερμή στους Διδύμους γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί και αναζητάμε την πνευματική τόνωση με νέους ανθρώπους και καταστάσεις και τη γνώση. Απορροφάμε ταχύτατα τις πληροφορίες και κατέχουμε εγκυκλοπαιδική γνώση σε μια άπειρη ποικιλία θεμάτων. Εδώ ο Ερμής είναι ερωτευμένος με τη γνώση, είναι ο πνευματικός ερευνητής, που πάντα ψάχνει για τους πολύτιμους λίθους που συνδέουν δύο ιδέες. Ο Ερμής στους Διδύμους αγαπά να αξιοποιεί το μυαλό των άλλων και αναζητά την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της συνομιλίας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν επικοινωνούμε με γρήγορο ρυθμό και με νέους ανθρώπους από τους οποίους έχουμε να μάθουμε κάτι.

Σπάνια βαριόμαστε, αφού υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για να ανακαλύψουμε στη ζωή. Γινόμαστε πιο χαρούμενοι με μία διανοητική γοητεία, αλλά προτιμούμε να ακούμε την επιφάνεια των πραγμάτων παρά να ψάξουμε εις βάθος. Λάμπουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο, επειδή είναι εύκολο για μας να σμίξουμε με τους άλλους και να έλξουμε κάθε νέο πρόσωπο που συναντάμε. Έχουμε μια λάμψη που προσελκύει και βλέπουμε ακόμα και αρνητικά πράγματα με χιούμορ. Όμως, θα πρέπει να μην παίρνουμε αποφάσεις που βασίζονται σε επιφανειακές πληροφορίες. Είμαστε επιρρεπείς σε παιχνίδια του μυαλού, χρησιμοποιώντας τις λέξεις ως όπλα, μόνο και μόνο για να κάνουμε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Μπορεί να κάνουμε τα χειρότερα κουτσομπολιά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε την αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη επικοινωνία με το σύντροφό σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και κάνοντας αστεία και χιούμορ. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία τώρα και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιουνίου 2023: Ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 21 Ιανουαρίου 2024)

Λίγο πριν υποδεχτούμε οριστικά την άφιξη του Πλούτωνα στον οραματιστή Υδροχόο, έρχεται ο Πλούτωνας για λίγους μήνες στον Αιγόκερω για να μας υπενθυμίσει ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε για να βγούμε από το σκοτάδι στο φως, από την κακεντρέχεια και τον πόνο. Κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα θα τελειώσουν οριστικά και θα αναγεννηθούν. Ερχόμαστε σε επαφή με τους μεγαλύτερους φόβους μας και τις ελλείψεις μας, κι όλα αυτά έρχονται έξω στο φως της ημέρας, έτσι ώστε τελικά να μπορούμε να δούμε ότι αυτά που φοβόμασταν δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο πιστεύαμε αρχικά. Τώρα υπάρχει αυξημένη ευαισθητοποίηση και ψυχολογική κάθαρση, ένα μυστικό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, μερικά κρυμμένα μυστήρια που αποκαλύπτονται, ενδεχομένως γύρω από τις αρχές και θεσμούς και τα οποία αφορούν τη σεξουαλικότητα ή τα χρήματα ή κληρονομικά θέματα. Μια σκοτεινή ενέργεια αποκαλύπτεται και βγαίνει επάνω στην επιφάνεια και συμβάλλει στην αναγέννηση, τη θεραπεία, την ανανέωση και την ευημερία.

11 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Οι συνομιλίες είναι έντονες και υπάρχει έντονη δύναμη σε αυτά που λέγονται καθώς επίσης και ισχυρή πειθώ. Οι αλλαγές γίνονται χωρίς αγωνία, ενώ είμαστε σε θέση να αποτινάξουμε τους περιορισμούς εύκολα. Αυτό που σκεφτόμαστε το πετυχαίνουμε και τα λόγια μας έχουν στόμφο, χωρίς όμως να θίγουμε με τον τρόπο της έκφρασής μας. Γίνονται συζητήσεις για αλλαγή, για τη σεξουαλικότητα και για ψυχολογικά θέματα. Υπάρχει ευελιξία και διανοητική δύναμη.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είστε σε θέση να έχετε τώρα βαθύτερη κατανόηση των δύσκολων θεμάτων. Η επικοινωνία σας θα είναι πιο βαθιά και σοβαρή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ανανεώσετε τους όρους μιας σύμβασης, να ασχοληθείτε με τη διαφήμιση και να προβάλετε αληθοφανή επιχειρήματα. Θα είστε πολύ πιο οξυδερκείς και ικανοί να δείτε αν ένα επιχείρημα είναι ψευδές ή να ανακαλύψετε ψευδείς δηλώσεις. Ευνοείστε στην ανάκτηση χαμένων αντικειμένων ή μπορεί να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη. Έχετε την ικανότητα να αλλάξετε την τακτική σας και με το ισχυρό και αναλυτικό μυαλό σας μπορείτε να εισχωρήσετε στο βάθος των πραγμάτων και να αναζητήσετε την αιτία των πραγμάτων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιουνίου 2023: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δεν έχουμε σωστή κρίση και κάνουμε πράγματα που ξέρουμε ότι δεν θα οδηγήσουν πουθενά, αλλά είναι διασκεδαστικά να τα κάνουμε. Απαιτείται να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα μας ή τις σχέσεις μας οι οποίες είναι αντίθετες με το σύστημα αξιών που πρεσβεύουμε. Μπορεί να είμαστε αρκετά επιπόλαιοι όταν προσπαθούμε να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Δυσανασχετούμε με τις συμβουλές που μας δίνουν και αυτό κάνει τα πράγματα κάπως πιο περίπλοκα. Είναι σημαντικό για μας τώρα να πάρουμε τη συμβουλή ενός έμπιστου και έμπειρου ατόμου, κάποιου που μπορεί να μας συμβουλέψει ως προς τις καλύτερες επιλογές.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα είστε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας τώρα και ίσως πιο τεμπέληδες απ’ ότι συνήθως και μπορεί να έχετε την τάση να μη βάζετε την κοινή λογική στις αγορές σας. Οι δαπάνες σας αυξάνονται και μπορεί να βάλετε μεγαλύτερο χρέος. Μερικές φορές αυτή η διέλευση συμπίπτει με αδέξιες κινήσεις στην ερωτική σας ζωή που μπορεί να οδηγήσουν σε αμηχανία, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα σχέδιά σας είναι ρεαλιστικά και ότι δεν θα βγείτε εκτός ελέγχου. Κυριαρχούν η υπερβολική κοινωνικότητα αλλά και τα υπερβολικά συναισθήματα. Είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα στον έρωτα και στην αρμονία των σχέσεων σας, λόγω της πολύ χαλαρής και απαθούς συμπεριφοράς σας. Έχετε υπερβολική αγάπη για την πολυτέλεια και υπερβολική αδυναμία στις αισθησιακές απολαύσεις. Η ανάγκη σας να θέλετε να αποσπάσετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, μπορεί να φέρει τάσεις απιστίας. Η χαρούμενη και φιλική διάθεσή σας φέρνει κοντά σας πολλούς φίλους. Έχετε υπερβολική κοινωνικότητα και επιθυμία για διασκέδαση και χαρά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές και η υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

11 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές.

 

12 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη μας βοηθά να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης, να έχουμε ειλικρίνεια στη συναισθηματική μας έκφραση και να νιώσουμε αγάπη, στοργή, χαλάρωση και επιείκεια. Η δυνατότητά μας να καθορίσουμε τι ενέργειες χρειάζεται να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

 

13 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

13 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο αυτό που κάνουμε κι αυτό που πιστεύουμε είναι σε αρμονία και έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τους άλλους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα παλιά θέματα τα οποία ήταν κρυμμένα στην ψυχή μας επανεμφανίζονται και δημιουργούν ανασφάλειες και φοβίες.

 

14 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά στο να πάρουμε ρεαλιστικές αποφάσεις για τους στόχους μας, είμαστε πιο αξιόπιστοι και πιο υπεύθυνοι απέναντι στους άλλους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη αισθανόμαστε την αγάπη προς τους αγαπημένους μας περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. γινόμαστε υπερβολικά κτητικοί κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

 

15 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και η έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας αποτελεί εμπόδιο για αποτελεσματική μάθηση. Η μελέτη και η συγκέντρωση είναι πολύ δύσκολες για μας τώρα. Μπορεί να περιοριζόμαστε σε ιδέες που είναι άσχετες ή μη πρακτικές. Μερικές από τις ιδέες μας δεν είναι ρεαλιστικές ή ενδεχομένως και ανεύθυνες. Μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και γινόμαστε αναλυτικοί.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι και δεν επιδιώκετε την επικοινωνία ή τα τηλεφωνήματα. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από τους άλλους ή ακόμα και από μια σημαντική σχέση σας. Είναι πιθανό να σας καταλαμβάνουν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η συνομιλία σας δεν έχει πειθαρχία και αυτό που λέτε, το λέτε τυχαία ή χωρίς προνοητικότητα πράγμα το οποίο σας δημιουργεί πρόβλημα. Η διέλευση αυτή είναι καλή για έντονη κριτική σκέψη και έντονη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες και την επίλυση των προβλημάτων. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την απαισιοδοξία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στην προσπάθειά μας να απελευθερωθούμε από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα νιώθουμε συναισθήματα έντονης αγάπης και συμπόνιας και έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε το παρελθόν.

 

16 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή +2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

16 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη είναι η κατάλληλη ημέρα για να απελευθερωθούμε από τυχόν τάσεις ζήλιας και κτητικότητας ή την ανειλικρίνεια. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ερμή μπορεί να πούμε κάτι που ίσως να το μετανιώσουμε αργότερα και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα συναισθήματά μας.

 

17 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μας είναι εύκολο να κάνουμε κοινωνικές επαφές και να μιλήσουμε ευχάριστα και διπλωματικά. Ευνοούνται η διπλωματία, η γοητεία, οι διαπραγματεύσεις, τα ρομαντικά λόγια, η διδασκαλία, οι δημόσιες σχέσεις καθώς και η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιες ειδήσεις και πληροφορίες μας δίνουν ευχαρίστηση και είμαστε σε θέση να εκφραζόμαστε πιο γοητευτικά και αρμονικά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια ευχάριστη πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση αυτές τις ημέρες. Θα υπάρχει καλή επικοινωνία στην αγάπη και τη φιλία, συζητάτε ανάλαφρα θέματα καθώς δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα προβλήματα αυτήν τη στιγμή. Αυτές είναι πολύ καλές ημέρες για να συζητήσετε για τη σχέση σας ή να πείτε σε κάποιον/α πώς τον αγαπάτε. Αναζητάτε την ψυχαγωγία και τις ερωτικές περιπέτειες, κι αν είστε σε σχέση, μπορείτε να απομακρύνετε τις παρεξηγήσεις και να επιφέρετε και πάλι την αρμονία και την ισορροπία μεταξύ σας. Οι επιχειρηματικές ή εμπορικές δραστηριότητες θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση, και ίσως πάτε ένα ταξίδι το οποίο θα είναι ευχάριστο και ανανεωτικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Ιουνίου 2023: Ο Κρόνος στους Ιχθύς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 5 Νοεμβρίου)

Ο ανάδρομος Κρόνος θα επιβραδύνει τον κανονικό ρυθμό της δραστηριότητάς μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε καλύτερες μεθόδους και στρατηγικές. Ο Κρόνος κυβερνά την οργάνωση και τις κοινωνικές δομές στη ζωή μας. Είναι οι κανόνες οι οποίοι καθοδηγούν τη ζωή μας, την αίσθηση της ευθύνης μας και τους περιορισμούς μας. Μας επιτρέπει να καθορίσουμε όρια για τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, λέγοντας «όχι»! Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος, αυτή η ικανότητα δεν λειτουργεί σωστά, μας κάνει ανασφαλείς και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τι μπορούμε να περιμένουμε ρεαλιστικά σε κάθε περίπτωση. Το πιο κοινό ελάττωμά μας είναι η τάση μας να λέμε «ναι», όταν πρέπει να πούμε «όχι». Καλό είναι να μην προβούμε σε επαγγελματικές δεσμεύσεις ή οικονομικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά είναι απαραίτητο να πάμε πίσω και να αξιολογήσουμε ό, τι δεσμεύσεις έχουν αναληφθεί, έργα που ξεκίνησαν και τις ευθύνες που έχουν αναληφθεί στο παρελθόν. Αυτό πρέπει να γίνει για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Μας παρέχει την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε ό, τι έχουμε αναλάβει και επιτέλους να πούμε «όχι» στις περιττές ευθύνες ή της μεγάλης εμβέλειας δεσμεύσεις. Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος μας δίνεται η ευκαιρία να πάμε πίσω και να αναδιοργανώσουμε ή να επαναδιαπραγματευθούμε δραστηριότητες ή δεσμεύσεις που φαίνεται να είναι πηγή απογοήτευσης.

17 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη ακολουθούμε το ένστικτό μας και έχουμε δύναμη ζωής και ερωτικό πάθος.

 

18 Ιουνίου 2023, ώρα Ελλάδας 7:36 π.μ: Νέα Σελήνη στις 26ο 43΄των Διδύμων (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δει ταυτόχρονα την «άλλη πλευρά» μιας κατάστασης. Όταν βλέπει τη σκοτεινή πλευρά, μπορεί να δει και το φως. Έτσι, έχουμε τη μοναδική ικανότητα να δούμε όλες τις πτυχές μιας κατάστασης αλλά η ευμετάβλητη φύση του ζωδίου, τονίζει την ανάγκη μας για πειραματισμό. Έχουμε μια ευμετάβλητη συμπεριφορά και ανάγκη για πειραματισμό πριν πάρουμε μια απόφαση, αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στο «ναι» και το «όχι». Είμαστε αρκετά έξυπνοι ώστε να βρούμε εύκολες λύσεις μέσα από μια εξαιρετική ικανότητα να αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας. Λειτουργούμε γρήγορα και με ευκολία βρίσκουμε απλές λύσεις ενώ συλλέγουμε πληροφορίες για κάθε θέμα που μας ενδιαφέρει. Οι Δίδυμοι είναι master στην επικοινωνία! Αν και αυτό το ζώδιο παράγει καλούς ομιλητές και συγγραφείς, αυτό που πραγματικά εκπλήσσει είναι η ικανότητά τους να ακούνε. Τώρα λοιπόν ακούμε τις ιστορίες των άλλων και περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των άλλων στα λόγια μας.

Όταν επικοινωνούμε με τους άλλους, μένουμε στην παρούσα στιγμή χωρίς να αναφερόμαστε στο παρελθόν ή το μέλλον και το δοκιμάζουμε όχι μόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά ακόμα και με αυτούς που συναντάμε σε περιστασιακή ή τυχαία βάση. Είναι μια χρονική περίοδος για κοινωνική δικτύωση και διασκέδαση. Η ζωή μας γίνεται ένα δίκτυο επικοινωνίας, μπορούμε να προσαρμοστούμε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιεχόμενο της ζωής, χάρη στην ευελιξία μας. Οι στόχοι και οι επιθυμίες αυτού του μήνα ενσωματώνουν τη λήψη αποφάσεων, τη βελτίωση των ικανοτήτων ακρόασης και της επικοινωνίας, την προσαρμοστικότητα, τις κοντινές εκδρομές, τη συμμετοχή σε ένα ευρύτερο κοινωνικό δίκτυο, τη γρήγορη σκέψη, την απόλαυση της παρούσας στιγμής, την κοινωνικότητα, την εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας, την εξεύρεση εύκολων λύσεων, το άνοιγμα στην αλλαγή.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

18 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

 

19 Ιουνίου 2023: Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 20 ημέρες)

Αυτή είναι μια χρονική περίοδος σταθερής προόδου, ​​όπου μπορούμε να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια και να αποβάλλουμε τις καθημερινές ανησυχίες μας. Είναι μια καλή στιγμή για να στραφούμε σε πρακτικά θέματα, καθώς θα είμαστε σε θέση να τα διεκπεραιώσουμε με τον ιδανικό τρόπο. Η επέκταση μιας επιχείρησης ή μια νέα κατεύθυνση στην καριέρα μας ευνοούνται. Έχουμε μια ισχυρή αίσθηση της υποχρέωσης, του καθήκοντος και της ευθύνης τώρα και καλύπτουμε τις ανάγκες των άλλων.

Ταύροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 4η ως την 10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ευτυχή ισορροπία μεταξύ της διασκέδασης και της εργασίας σας. Μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιείτε στο έπακρο τις νέες ευκαιρίες για την επέκταση των αναγκών σας. Αισθάνεστε σίγουροι σε πολλούς τομείς της ζωής σας και χρησιμοποιείτε την καλή κρίση σας προκειμένου να πάρετε αποφάσεις που έχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν μακροπρόθεσμη επιτυχία. Είναι μια στιγμή που μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δική σας σοφία. Οι επιχειρηματικές συναλλαγές και η εργασία σας μπορούν να ευημερήσουν. Δεν αισθάνεστε μοναξιά τώρα κι αν αμφιβάλλετε για την κατεύθυνση της ζωής σας, θα αποκρυσταλλώσετε τις σκέψεις και τις προθέσεις σας και δεν θα υπάρχει αμφιβολία. Το μόνο μειονέκτημα θα μπορούσε να είναι να θεωρήσετε κάποια πράγματα ως δεδομένα και να αφήσετε τις ευκαιρίες να γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια σας.

19 Ιουνίου 2023: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έλλειψη σαφήνειας και αόριστα και ασαφή θέματα προκαλούν κρίσεις. Ασχολούμαστε με την τέχνη και τη μουσική και θέλουμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα με κάθε τρόπο. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις και κάνουμε σχέδια που είναι ανέφικτα. Υπάρχουν λάθη στην αντίληψη και ομιχλώδεις συνθήκες. Θα πρέπει να προσέχουμε να μην υπονομεύσουμε οι ίδιοι την δική μας ευτυχία, καθώς υποφέρουμε από μια αίσθηση αναξιότητας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να γίνετε ασαφείς όσον αφορά το σκοπό σας στη ζωή. Δεν θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα για να κάνετε κάποια πράγματα και μπορεί να θέλετε να αποδράσετε από την πραγματικότητα διαμέσου της φαντασίας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε επιρρεπείς στο αλκοόλ για να ξεφύγετε. Νιώθετε κάπως αμήχανα λόγω του ότι οι προθέσεις σας παρεξηγούνται από τους άλλους. Από την πλευρά σας, είστε «τυφλοί» όσον αφορά τις προθέσεις των άλλων και ως εκ τούτου, καθίσταται δύσκολο να αντιδράσετε με λογικό τρόπο. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Οι επιθυμίες σας έρχονται σε σύγκρουση με τις ιδέες των άλλων και διαφωνείτε. Είστε σε αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δυο επιλογές. Το ένστικτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε επιτυχία και αναγνώριση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Κρόνο ανοιγόμαστε στους άλλους συναισθηματικά και έχουμε αισιόδοξη διάθεση, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, θετική σκέψη και αυτοεκτίμηση.

 

20 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα, έμπνευση και νέες ιδέες εκδηλώνονται εντελώς ξαφνικά. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει όποιος και ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας.

 

21 Ιουνίου 2023: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή ως 23 Ιουλίου)

Έχουμε ανάγκη από φροντίδα και να είμαστε με την οικογένειά μας, διαμέσου της οποίας αντλούμε συναίσθημα, πολλή αγάπη και ευαισθησία. Νιώθουμε προσκολλημένοι στους δικούς μας ανθρώπους. Όταν χρειαστεί να πάρουμε μια σοβαρή απόφαση θα την σκεφτούμε πάρα πολύ για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Πληγωνόμαστε εύκολα από τους άλλους και είμαστε υπερβολικά ανήσυχοι σε συναισθηματικά ή οικονομικά θέματα. Έχουμε ισχυρή φαντασία, είμαστε ρομαντικοί και πολύ τρυφεροί και στοργικοί. Κάποιες φορές πέφτουμε στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία.

21 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα είμαστε αρκετά καλά ενημερωμένοι για τα θέματα που μας απασχολούν και ζητάμε έγκριση από τους ανθρώπους που μας μιλάνε. Ακόμη και αν οι απόψεις μας με κάποια άτομα διίστανται, καταφέρουμε να επιβληθούμε με τα εύστοχα επιχειρήματά μας. Δεν κάνουμε οποιοδήποτε άλμα ή βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να είμαστε σίγουροι για όλα τα γεγονότα. Είμαστε φιλικοί και απολαμβάνουμε να συνομιλούμε με τους άλλους.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε πειστικοί ομιλητές αλλά και καλοί ακροατές. Όταν χρειάζεστε πληροφορίες, δεν φοβάστε να τις ζητήσετε από κάποιον που ξέρει. Η φιλική στάση σας μπορεί να σας φέρει επιτυχία σε πολλές προσπάθειές σας. Οι απαντήσεις σας είναι τόσο εύστοχες και διεισδυτικές αλλά χωρίς να προκαλείτε τους άλλους. Είστε ειλικρινείς και σε θέση να παραδεχτείτε τα σφάλματά σας και να γελάτε με τον εαυτό σας όταν κάνετε ένα ηλίθιο λάθος. Οι συνομιλίες σας είναι έντονες και ζωντανές, έχετε τώρα εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης και μπορείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας με ένα δυνατό επιχείρημα. Νιώθετε ελεύθεροι να εκφράσετε τις απόψεις σας για κάτι που θεωρείται σημαντικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

21 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία υπάρχει η τάση να είμαστε προσκολλημένοι, εγωιστές και απαιτητικοί προς τους γύρω μας.

 

22 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη και εξάγωνο με τον Ερμή έχουμε δυναμισμό και παρακινούμε τους άλλους σε δράση. Έντονα συναισθήματα και ανυπόμονες απαντήσεις μπορεί να κάνουν τους γύρω μας να ανταποκριθούν στις ανάγκες μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό τα συναισθήματά μας αντιστέκονται στην αλλαγή ενώ οι επαναστατικές διαθέσεις μας μπλοκάρουν εξαιτίας του φόβου.

 

23 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

23 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μας ωθεί να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπο μας προς τα εμπρός και να συνεργαστούμε με τους άλλους επειδή εσωτερικά δεν είμαστε σε σύγκρουση.

 

24 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο καλό θα ήταν να αναβάλουμε οποιαδήποτε σχέδια μέχρι να νιώσουμε σε καλύτερη διάθεση, έτσι ώστε να μη δημιουργήσουμε αρνητικές καταστάσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία η θετικότητά μας και η αισιοδοξία μας προσελκύει τους άλλους, είμαστε συντονισμένοι με τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και λιγότερο διατεθειμένοι να ανησυχούμε για τις λεπτομέρειες.

 

25 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια και ενθουσιασμό και ίσως έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο ή εμφανιστεί ξαφνικά ένας παλιός φίλος. Είναι πιθανό να στερούμαστε υπομονής και επιμονής, αλλά για λίγο. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Ποσειδώνα μπερδεμένα συναισθήματα και σκέψεις δημιουργούν αβεβαιότητα στον κοινωνικό μας περίγυρο.

 

26 Ιουνίου 2023: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Θα πρέπει να προσέξουμε τον ατομικισμό μας ο οποίος μπορεί να επιφέρει έντονες συγκρούσεις. Έχουμε ισχυρή θέληση να παλέψουμε για την ελευθερία και να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς. Νιώθουμε εσωτερική ένταση και πίεση και οι ενέργειές μας προσανατολίζονται στο να ικανοποιηθούν οι προσωπικές μας ανάγκες και ενδιαφέροντα. Μπορεί να σημειωθούν κάποια τεχνικά και μηχανικά προβλήματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος μεγάλης ανησυχίας, ανυπομονησίας και εξέγερσης. Θα αισθάνεστε σαν να σας πιέζουν ή στερούν την ελευθερία σας και αντιστέκεστε σε αυτούς που προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω. Μπορεί να έχετε εκρηκτικά επιχειρήματα και να συμπεριφέρεστε απερίσκεπτα χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Να είστε προσεκτικοί με τα μηχανήματα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Η μοντέρνα τεχνολογία μπορεί να είναι αιτία ενόχλησης για σας, όπως για παράδειγμα οι ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές να χαλάσουν και να μη λειτουργούν. Είναι πιθανό να απολαύσετε την απελευθέρωση από τους προηγούμενους περιορισμούς, αλλά συνήθως είναι μια αποδιοργανωτική όψη για την ελευθερία σας, όπου το κόστος είναι η μη ομαλή λειτουργία της ζωής σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

26 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα έχουμε δύναμη και πάθος για τη ζωή, καθώς επίσης και την ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή σε κάποιους προβληματικούς τομείς της ζωής μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα έχουμε την επιθυμία να ξεφύγουμε από το περιβάλλον μας με κάθε τρόπο και δεν έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

27 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή ως 11 Ιουλίου)

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, η διάθεσή μας ή οι συναισθηματικές εντυπώσεις διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας. Είμαστε προσανατολισμένοι προς την επικοινωνία που έχει απήχηση σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Έχει να κάνει με τη ζεστή, ανθρώπινη προσέγγιση μέσω της καρδιάς και εκδηλωνόμαστε μέσα από τη συνομιλία, την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία. Γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί και αμυντικοί με τις απόψεις μας. Έχουμε μια ευαισθησία στην κριτική σχετικά με το πώς παρουσιάζονται οι ιδέες μας και μπορεί να αντιδράσουμε υπερβολικά σε περίπτωση αμφισβήτησης. Δεν ξεγελιόμαστε εύκολα από ψευδείς κολακείες, δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να διαβάσουμε το βάθος του τι λέγεται. Αυτό προέρχεται από μια ισχυρή διαίσθηση και μπορεί να είναι ο σύμμαχός μας πριν εμπιστευτούμε.

Προτιμάμε να μην εκδηλώνουμε τις σκέψεις μας και σπάνια κάνουμε προσωπικές συζητήσεις. Δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στην εξυπνάδα, αλλά υπερασπιζόμαστε τους κοινωνικά ευάλωτους. Είμαστε συντονισμένοι με το βαθύτερο νόημα της ζωής ή γράφουμε τα συναισθήματά μας. Ο Ερμής εδώ διαπλέκει τα συναισθήματα με τις σκέψεις, έτσι οι αναμνήσεις προκαλούν να εκδηλωθούν κάποια συναισθήματα. Αυτό μπορεί να είναι και ευλογία και κατάρα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να μας αναγκάσει να μη βλέπουμε καθαρά κάποια πράγματα, ειδικά εάν ανεπίλυτα ζητήματα αρχίζουν να συσσωρεύονται στο μυαλό μας. Η συγχώρεση τόσο του εαυτού μας, όσο και των άλλων, μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσουμε από τις επικίνδυνες ατραπούς του παρελθόντος.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, απολαμβάνετε τη συναισθηματική και ρομαντική επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας τρυφερές λέξεις αλλά θα προβάλετε έντονες ευαισθησίες στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα του παρελθόντος και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη είναι μια καλή ημέρα για μια προσωπική συνάντηση με τον αγαπημένο σας μας, την οικογένεια και τους φίλους μας. Καλλιεργούμε και ενθαρρύνουμε την φιλικότητα και την υποστήριξη.

 

28 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

28 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα οι συναισθηματικές ανάγκες μας για οικειότητα και ασφάλεια αμφισβητούνται από τους ανθρώπους γύρω μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή καλά νέα και χαρούμενη επικοινωνία μπορεί να έρθουν μέσω τηλεφώνου ή του διαδικτύου ή μηνυμάτων.

 

29 Ιουνίου 2023: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας ενώ με τον ορθολογισμό μας μπορούμε να έχουμε σταθερά επιτεύγματα. Υπάρχει επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις δημόσιες αρχές. Χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης είναι η διάρκεια σε ό, τι ξεκινάει και η υπομονή. Υπάρχει επίσης επιτυχία στην αντιμετώπιση των περιορισμών και μπορούμε να πάρουμε ορθές αποφάσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα προς οτιδήποτε παραδοσιακό, όπως τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις σας και τα κοινωνικά «πρέπει». Έχετε αυξημένη πειθαρχία και οι ανώτεροι σας στην εργασία σας, σας βλέπουν ως ένα σταθερό, υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο. Κατά συνέπεια, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν. Κάνετε σταθερή πρόοδο προς τους στόχους σας τώρα γιατί είστε υπομονετικοί, αναλυτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων. Είναι πιθανό να λάβετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τη συμβουλή των ηλικιωμένων και πιο σοφών ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο είναι σχετικά εύκολο να πειθαρχήσουμε στους κανόνες και να δουλέψουμε σκληρά σήμερα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με την Αφροδίτη θα πρέπει να αποφύγουμε την τάση για υπερβολική κατανάλωση τροφίμων ή ποτών και να έχουμε πειθαρχία και σύνεση.

 

30 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε βαθιά στοχαστικοί και σοβαροί, έτοιμοι να συνεργαστούμε και να συλλάβουμε νέες ιδέες. Έχουμε πειθαρχία και εμφανίζουμε αξιόλογη υπομονή και βαθιά ανάλυση σε ό, τι επικεντρωθούμε να κάνουμε. Έχουμε την ικανότητα να σκεπτόμαστε με σύνεση και ορθολογιστικά, εξασφαλίζοντας την επιτυχία σε οτιδήποτε ξεκινήσουμε να κάνουμε. Η επιμονή μας δεν επιτρέπει σε καμία αδυναμία μας να σταθεί εμπόδιο στην τελική επιτυχία, ενώ η προσοχή και η διπλωματία φέρνουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα. Είμαστε ήσυχοι, συγκρατημένοι και σοβαροί στον τρόπο συμπεριφοράς μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, ευνοείστε στο να προβάλετε τις απόψεις σας με λογική και σαφήνεια. Η διανοητική πειθαρχία σας, σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε δύσκολα ή επίπονα προβλήματα με επιτυχία. Ασχολείστε με σοβαρά θέματα, με πρακτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες και ακριβείς μεθόδους. Επίσης, θα είστε σε θέση να διορθώσετε τα λάθη σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική χρονική περίοδο για να ασχοληθείτε με την εξισορρόπηση του τραπεζικού σας λογαριασμού. Στις επικοινωνίες σας, δεν θα λέτε πολλά και θα εμφανίζεστε στους άλλους σοβαροί και επιμελείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

30 Ιουνίου 2023: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 7 Δεκεμβρίου)

Τώρα αισθανόμαστε ενοχές και τείνουμε να κατηγορούμε τον εαυτό μας όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι εσωτερικά και έτσι βάζουμε μια μάσκα προκειμένου να συγκαλύψουμε τα συναισθήματά μας. Η έλλειψη ορίων, η φαντασία και η επιθυμία μας να απολαύσουμε τις χαρές της στιγμής μας δίνουν τα καλύτερα και η λογική μας αντικαθίστανται από τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Έχουμε δημιουργικές δυνατότητες για να επιτύχουμε τα όνειρά μας, εάν παραγκωνίσουμε το εγώ μας και εστιαστούμε στην αγάπη και τη συμπόνια. Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα του φυσικού κόσμου και επιλέγουμε να περνούμε τον χρόνο μας μόνοι μας, στη δική μας φαντασία. Οι ονειροπολήσεις αντικαθιστούν την ενεργό συμμετοχή μας στη ζωή, αναστέλλοντας την ικανότητά μας να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας στους τομείς της ζωής που αντιπροσωπεύονται από τον οίκο όπου βρίσκεται ο Ποσειδώνας. Μπορεί να πέσουμε θύμα των δικών μας αυταπατών εάν δεν αποδεχόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι.

30 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

30 Ιουνίου 2023: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη είμαστε τόσο γρήγοροι και απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις μας χωρίς να εξετάσουμε τις συνέπειες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540