25
09
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Οκτώβριο 2018.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 85

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Οκτωβρίου 2018: Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 24 Απριλίου 2019)

Τώρα βγαίνουμε από το σκοτάδι στο φως και μια λεπτή γραμμή χωρίζει τον πόνο από την ευχαρίστηση. Κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα θα τελειώσουν και θα αναγεννηθούν. Ερχόμαστε σε επαφή με τους μεγαλύτερους φόβους μας και τις ελλείψεις μας, κι όλα αυτά έρχονται έξω στο φως της ημέρας, έτσι ώστε τελικά να μπορούμε να δούμε ότι αυτά που φοβόμασταν δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο πιστεύαμε αρχικά. Τώρα υπάρχει αυξημένη ευαισθητοποίηση και ψυχολογική κάθαρση, ένα μυστικό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, μερικά κρυμμένα μυστήρια ενδεχομένως γύρω από τη σεξουαλικότητα ή τα χρήματα ή κληρονομικά θέματα. Μια σκοτεινή ενέργεια αποκαλύπτεται και βγαίνει επάνω στην επιφάνεια και συμβάλλει στην αναγέννηση, τη θεραπεία, την ανανέωση και την ευημερία.

1 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

1 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση.

 

2 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο δημιουργεί κάποιου είδους συναισθηματική απογοήτευση και δυσφορία, λόγω του ότι αισθανόμαστε ανήμποροι στην επίλυση των προβλημάτων μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μας χαρίζει προσωπική δύναμη και αισθησιακό μαγνητισμό. Μπορούμε να πάρουμε σήμερα σημαντικές αποφάσεις και να αποκαλύψουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τον εσώτερο εαυτό μας και τα συναισθήματά μας.

 

3 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε έντονη ψυχική ένταση και το μυαλό μας είναι ταραγμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε πιεστικοί στην ομιλία και να σκεφτόμαστε με πονηριά. Έχουμε ισχυρή στρατηγική σκέψη αλλά πολλές φορές μπορεί να εκδηλώσουμε παράνοια! Τα επιχειρήματά μας είναι κάπως βίαια και επιμένουμε περισσότερο σε αυτά. Οποιαδήποτε λεκτική επίθεση θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Διακατεχόμαστε από αμφιβολίες και αναζητούμε την απομόνωση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία. Μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που προσπαθεί να αλλάξει το μυαλό σας και να σας πείσει, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτά που σας λέει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να σας αλλάξει γνώμη. Μπορεί επίσης να επιδιώξετε εσείς να πείσετε κάποιον άλλο για κάτι που πιστεύετε. Τα λόγια των άλλων έχουν μια ασυνήθιστα ισχυρή επίδραση στο μυαλό σας και μπορεί να σκέφτεστε με εμμονή, κυριευμένοι από τα λόγια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να ψάξετε στο βάθος των πραγμάτων, για έρευνα και σχολαστική εργασία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

3 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί συναισθηματική πίεση καθώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε και καταβάλλουμε προσπάθειες να καταλάβουμε τους άλλους. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία είναι μια ευοίωνη ημέρα για την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας.


4 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Άρη μας προξενεί μια αναπάντεχη και ξαφνική συναισθηματική αναταραχή και νιώθουμε απογοητευμένοι από τη ζωή. Νιώθουμε προσβεβλημένοι και θέλουμε να επιβληθούμε σε όσους βρίσκονται γύρω μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο βιώνουμε τη χαρά της δημιουργικότητας και της ικανοποίησης των προσωπικών επιθυμιών μας.

 

5 Οκτωβρίου 2018: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 31 Οκτωβρίου)

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, κρυφά ζητήματα ζήλιας και δυσαρέσκειας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζητώντας έναν βαθύ μετασχηματισμό των σχέσεων σας. Τι χρειάζεστε για να συγχωρέσετε και να αφήσετε να φύγει η κρυμμένη μνησικακία; Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να θεραπεύσετε ζητήματα εμπιστοσύνης, να αναλάβετε την ευθύνη στις σχέσεις σας και να απελευθερώσετε περιοριστικές πεποιθήσεις και αρνητικά συναισθήματα που παρεμποδίζουν την αγάπη. Καθώς ο Σκορπιός είναι ζώδιο του «όλα ή τίποτα», εναπόκειται εξ ολοκλήρου σε εσάς ως προς το πώς θα χειριστείτε τις ενέργειες. Όταν ο Σκορπιός λειτουργεί στη χαμηλότερη έκφρασή του, οι ενέργειες βασίζονται αποκλειστικά στην εκπλήρωση των προσωπικών επιθυμιών, ανεξάρτητα από τις ανάγκες των άλλων. Όταν όμως εκφράζει τον ανώτερο εαυτό του, όπως ο Φοίνικας, οι ενέργειες βασίζονται στην προθυμία να γίνει μεταμορφωτικός μέσα στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται με τρόπο που προσφέρει ελευθερία και φώτιση. Αν και αυτό το μονοπάτι δεν είναι και το πιο εύκολο να επιδιωχθεί, εάν τελικά το επιλέξετε, θα αποκαλύψετε ανυπολόγιστης αξίας θησαυρούς. Η αναγέννηση απαιτεί θάρρος και δύναμη, πολλή αγάπη για τον εαυτό σας και την επιθυμία να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς του παρελθόντος.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είναι καιρός να επανεξετάσετε και να αξιολογήσετε όλες τις σχέσεις σας (ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές) για να δείτε αν αξίζουν να μείνουν στη ζωή σας. Τώρα θα αποσαφηνίσετε τις προσδοκίες σας στις σχέσεις σας και θα απομακρύνετε άτομα που δεν χρειάζεστε δίπλα σας. Ίσως να είστε ψυχροί συναισθηματικά ή το αντίστροφο: Οι άλλοι γύρω σας να είναι απόμακροι και αδιάφοροι. Ένας παλιός εραστής/ερωμένη μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας και να την περιπλέξει.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς μπορεί να γνωρίσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους, αλλά αυτά τα άτομα δεν θα σας ικανοποιούν απόλυτα. Έντονες συναισθηματικές μνήμες από το παρελθόν σας κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητους αλλά και μοναχικούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια επαναξιολόγηση όλων των σχέσεων σας, αν σας προσφέρουν ζεστασιά και υποστήριξη και να σκεφτείτε ποιοί θέλετε να είναι πραγματικά κοντά σας και ποιοί όχι. Ερωτικοί σύντροφοι ή συνεργάτες ή φίλοι από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν στη ζωή σας.

5 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Δία βοηθά στο να σκεφτόμαστε ορθολογιστικά και στην ειλικρινή και άμεση έκφραση των συναισθημάτων μας. Προβάλουμε τις ιδέες μας με σαφήνεια και ειλικρίνεια αλλά και με υπερβολή.


6 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

6 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο και εξάγωνο με την Αφροδίτη μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με σύνεση και αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε συναισθηματικά στους άλλους.

 

7 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία αυξάνει τα συναισθήματα και το πάθος μας. Υπάρχει αυξημένη σεξουαλικότητα ενώ οι σχέσεις μας γίνονται πιο οικείες και βαθιά συγκινητικές.

 

8 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

8 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο απελευθερώνει συναισθήματα ενοχής, ντροπής και λύπης. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη μας χαρίζει θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και γρήγορες αντιδράσεις.


9 Οκτωβρίου 2018, ώρα Ελλάδας 4:56 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 15ο 48΄ του Ζυγού (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ενδιαφερόμαστε να έχουμε πιο ισορροπημένες σχέσεις και μας δίνεται η ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας. Αυτό το διάστημα θα επωφεληθούμε από τις σχέσεις μας, γενικά με τους άλλους, και όχι μόνο από τις αισθηματικές. Καλούμαστε να αποδεχθούμε τη μοναδικότητα και τις διαφορές του άλλου προσώπου και επιθυμούμε την αρμονία και την ισορροπία, ενώ οι αντιδράσεις μας προς τους άλλους είναι πιο ήπιες. Μπορούμε τώρα να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλες τις σχέσεις μας, συμπεριλαμβανομένων του γάμου ή των σοβαρών αισθηματικών δεσμών ή των επιχειρηματικών σχέσεων ή των στενών φίλων. Για να προβούμε όμως σε υγιείς σχέσεις είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτογνωσία! Πρώτα θα πρέπει να έχουμε μια σαφή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε σε σχέση με το άλλο άτομο ή μια κοινωνική κατάσταση. Εάν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τους άλλους, όπως συμβαίνει συνήθως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το τι μπορούμε να προσφέρουμε και να λάβουμε. Αυτή είναι μια στιγμή που προσπαθούμε να διορθώσουμε ή να αφήσουμε σχέσεις που δεν μας δίνουν ικανοποίηση. Μαθαίνουμε να είμαστε διπλωμάτες και ευγενικοί με τους άλλους σε δύσκολες καταστάσεις και να συνεργαζόμαστε ομαλά.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον και αναδιοργάνωση στη ζωή σας. Θα είστε πολύ δυναμικοί, απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια φάση που θα κάνετε νέα ξεκινήματα είτε με την ερωτική σας σχέση, είτε με την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις.

 

10 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 31 Οκτωβρίου)

Με τον Ερμή στον Σκορπιό επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί επίσης να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας, συχνά ως αμυντικό ελιγμό, και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, είστε τώρα πιο μυστικοπαθείς και πιο συγκρατημένοι στην επικοινωνία σας με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε με συγκεκαλυμμένο τρόπο και προβάλετε ένα μυστήριο στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια αποκάλυψη μιας σημαντικής κρυφής πληροφορίας. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα του παρελθόντος, το σεξ και οικονομικά ζητήματα.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα αμφισβητούμε τους άλλους γιατί είμαστε πραγματικά σίγουροι για τις απόψεις μας και θέλουμε να επιβεβαιωθούμε μέσω της σύγκρουσης. Θα πρέπει να ελέγχουμε πολύ τα λόγια μας, διαφορετικά θα νιώσουμε εξαντλημένοι από το άγχος. Η έλλειψη λεπτότητας και ευγένειας κάνουν τους άλλους να τραβιούνται μακριά μας. Είμαστε περισσότερο ανυπόμονοι και δεν έχουμε το χρόνο να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν οι άλλοι. Χάνουμε την υπομονή μας, με αποτέλεσμα ξαφνικές εκρήξεις οργής με κάποιο σχόλιο που εναντιώνεται στις απόψεις μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις στις σχέσεις σας. Δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε με ηρεμία με τους άλλους, καθώς έχετε δυσκολία για συμβιβασμό. Οι ευθύνες σας, σας κάνουν να αισθάνεστε περιοριστικά και έχετε την τάση να επιμένετε σε ό, τι λέτε, νομίζοντας ότι είναι σωστό, δηλώνοντας κατηγορηματικά τις δικές σας απόψεις και πηγαίνοντας κόντρα σε οποιαδήποτε αντίθετη στάση, ιδέα ή πεποίθηση. Εκτός από την έλλειψη διατήρησης της επικοινωνιακής αρμονίας, είναι επίσης δύσκολο να σας πιστέψει κανείς. Και ποτέ δεν παραδέχεστε ότι είστε λάθος καθώς προβάλετε την πεποίθηση ότι τα ξέρετε όλα. Προσέξτε γιατί η αγενής συμπεριφορά σας και η έλλειψη διπλωματίας μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

10 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Ουρανό μας ωθεί να βγάλουμε στη φόρα πράγματα που αισθανόμαστε πραγματικά και δεν λαμβάνουμε υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο είναι μια καλή ημέρα για να βρούμε πρακτικές λύσεις σε άλυτες συγκρούσεις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των ενεργειών μας.

 

11 Οκτωβρίου 2018: Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα το έντονο ερωτικό πάθος και ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι σεξουαλικές ορμές είναι στο αποκορύφωμά τους και επιδιώκουμε τον αισθησιασμό. Πιθανά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της έντονης σεξουαλικής ζωής και του ανεξέλεγκτου πάθους που μπορεί να οδηγήσουν σε απιστία, πιθανόν με άτομο του παρελθόντος. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη φινέτσας και μια κάπως επιθετική προσέγγιση στον έρωτα. Υπάρχουν δυσκολίες εξαιτίας του υπερβολικού δυναμισμού με τους συνεργάτες μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη προσοχή στα συναισθήματα των άλλων και τη σεξουαλική δραστηριότητα. Υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σας για συναισθηματική ικανοποίηση και την ανάγκη σας να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να καταλήξετε σε ένα δίκαιο συμβιβασμό αυτήν τη στιγμή. Μη γίνεστε μικροπρεπείς και αποφύγετε τις διαμάχες στη σχέση σας. Η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να εμπλακείτε σε μια σεξουαλική σχέση με κάποιον/α από το παρελθόν, αλλά πιθανόν να είναι μια σχέση «αγάπης - μίσους». Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παρίστασθε τείνουν να είναι κάπως … θορυβώδεις και εκτός ελέγχου. Μερικές φορές θα μπορούσατε ακόμη να συναντήσετε και βία. Αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος για τους καλλιτέχνες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί μια εσωτερική δυσαρέσκεια και βιασύνη στις ενέργειές μας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές.


12 Οκτωβρίου 2018: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κάποια θέματα επιβολής εξουσίας μπορεί να είναι τώρα δυσάρεστα ενώ δημιουργούνται ισχυρός ανταγωνισμός και επιθετική συμπεριφορά, η οποία είναι συγκεκαλυμμένη. Η σεξουαλική έλξη, η ένταση και η ζήλια είναι τώρα έντονα. Υπάρχει ανάγκη να μοιραστούμε τον εαυτό μας και να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη αλλά θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Υπάρχει αδυναμία να εκφράσουμε ή να αποκαλύψουμε την πραγματική προσωπικότητά μας στους άλλους και νιώθουμε την ανάγκη να κρυφτούμε. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, υποφέρουμε από τους φόβους μας ότι κάτι θα γίνει και θα το αλλάξει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε εσωτερική ένταση και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις διαμάχες για την εξουσία και τα έντονα επιχειρήματα που πιθανόν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε οποιαδήποτε συγκρουσιακή κατάσταση με σύνεση. Μην αφήνετε τους άλλους να σας ασκήσουν κριτική. Κρυφές πτυχές μιας κατάστασης έρχονται στο φως ενώ κυριαρχούν κακή χρήση της προσωπικής σας δύναμης και κακός χειρισμός προς ή από τους άλλους. Είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να ασχοληθείτε με κάτι που είναι παλιό σε μια άρρωστη σχέση ή κατάσταση, προβάλλοντας μια βαθιά ριζωμένη, αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι αρνητικές σκέψεις σας, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο, μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία σας. Νιώθετε ότι έχετε τεράστια δύναμη και ότι θα είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αναδύονται τώρα και δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και κρατηθείτε μακριά από τη βία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε υπεύθυνοι, στοχαστικοί και σοβαροί και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας λογικά ενώ δεν ασχολούμαστε με επιφανειακά θέματα. Είμαστε καλοί ακροατές και προσεκτικοί όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας σε μια συνομιλία. Αντί να κάνουμε όνειρα, προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειές μας και λειτουργούμε καλύτερα αν μπορούμε να ορίσουμε το δικό μας ρυθμό. Τώρα είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς και επιμένουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είστε φιλόδοξοι και πρόθυμοι να δείξετε στους άλλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Δεν φοβάστε να μιλήσετε όταν έχετε μια καλή ιδέα. Λόγω του αέρα σας, οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές. Μπορεί να είστε αφηρημένοι κατά καιρούς. Ο ερωτισμός σας διεγείρεται από ένα άτομο που είναι ώριμο, τίμιο, ειλικρινές και υπεύθυνο. Τώρα αντιστέκεστε στις αλλαγές και θέλετε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε. Διστάζετε να αναλάβετε την πρωτοβουλία, αλλά αναζητάτε την ασφάλεια και περιμένετε ήσυχα για να δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα. Στις συνομιλίες σας, φαίνεστε πολύ ήρεμοι και δεν είναι εύκολο να σας αλλάξουν τα μυαλά. Σε γενικές γραμμές προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας για να μη σας αποσπάται η προσοχή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

12 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία χαρίζει χαρούμενες κοινωνικές επαφές, κοινωνική επέκταση, αισιοδοξία και θετική σκέψη.


13 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη μας δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας χωρίς να εξωθήσουμε τους άλλους στα άκρα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν εμπιστευόμαστε τον κόσμο γύρω μας ενώ η φαντασία μας δημιουργεί σύγχυση και θόλωση της αίσθησης της πραγματικότητας.


14 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

14 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ουρανό προσελκύουμε ανθρώπους και ευκαιρίες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.

 

15 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί, κάνουμε συζητήσεις για συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος, έχουμε αίσθηση του χιούμορ και καλή συνεργασία. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσουμε με ευκολία με κάποια παλιά αγάπη, λέγοντας το πώς αισθανόμαστε αλλά και για να διαπραγματευτούμε οτιδήποτε επιδιώκουμε, όχι όμως να πάρουμε τελικές αποφάσεις. Διανοητικά, δεν είμαστε και τόσο πειθαρχημένοι, όμως προτιμάμε να συζητάμε με τους άλλους και να σκεφτόμαστε τα ευχάριστα πράγματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση και ίσως συναντήσετε κάποια άτομα από το παρελθόν. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος, να επαναφέρετε την αγάπη, να αισθανθείτε τις αναμνήσεις των παλιών καλών στιγμών και να συζητήσετε ανάλαφρα για το παρελθόν. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε εμπορικές δραστηριότητες ή στην επιχείρησή σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να τις διευθετήσετε. Επίσης, ίσως κάνετε ένα ταξίδι κάπου όπου έχετε ξαναπάει. Θα δεχτείτε αρκετές φιλοφρονήσεις και ευχάριστη επικοινωνία. Επίσης, πληροφορίες ή γνώσεις από το παρελθόν θα σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο προσπαθούμε πολύ σκληρά για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη εκδηλώνονται κρυμμένα συναισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και στοργής, πιθανόν σε άτομα που έχουμε να δούμε καιρό.

 

16 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία κάνουμε όνειρα για το μέλλον και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο δημιουργεί προβλήματα εξαιτίας της χειραγώγησης, του ελέγχου και της εξουσίας που προέρχονται από την τάση μας να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μπλοκάρει την ανάπτυξή μας.

 

17 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

17 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί συγκρούσεις με τους αγαπημένους μας, απρόσμενη αλλαγή των σχεδίων και απερίσκεπτες ενέργειες.

 

18 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή και σύνοδο με τον Άρη μας κάνει λίγο πιο ευάλωτους συναισθηματικά από ό, τι συνήθως, πιθανότατα επειδή φαίνεται ότι δεν γνωρίζουμε τι θέλουμε προς το παρόν. Κάτι κρυμμένο έρχεται στο φως και δημιουργεί συναισθηματική πίεση, ενώ κάποιες καταστάσεις μπορεί να μας αναγκάσουν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να μας δημιουργήσουν αγανάκτηση και θυμό.

 

19 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή φαντασία και ακριβής διαισθητική σκέψη. Εκτιμάμε τα λεπτά πράγματα της ζωής και ενισχύεται η καλλιτεχνική ευαισθησία. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στη μουσική και την ποίηση ενώ κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας έχουν πολύ μεγάλη επιρροή στο μυαλό μας. Γενικότερα, αυτή η όψη προσθέτει ευφάνταστες, ιδεαλιστικές, διαισθητικές και πνευματικές ιδιότητες στην ψυχική μας διάθεση. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε έντονη διόραση και έμπνευση μιλώντας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, η φαντασία σας είναι πιθανό να είναι πολύ ενεργητική τώρα και θα έχετε μοναδικές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για κάποιους από σας, αυτή είναι μια περίοδος έντονης διανοητικής και ψυχικής ευαισθησίας, αφού το μυαλό σας είναι έντονα διαισθητικό. Είστε σε θέση να μιλήσετε γι’ αυτό που αισθάνεστε, δίνοντας στους άλλους να κατανοήσουν τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε πολύ αποτελεσματικά. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη δημιουργικότητα που αφορά την ποίηση και τη μουσική, αλλά όχι για σοβαρά ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση, λογική και πειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα ισχυρές παρορμητικές αντιδράσεις και οι ενέργειές μας κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς. Δημιουργούνται προβλήματα και συγκρούσεις εξαιτίας άστοχων ενεργειών και αποφάσεων. Γινόμαστε οξύθυμοι, υπερευαίσθητοι, αδιάλλακτοι, ισχυρογνώμονες και με τη συμπεριφορά μας αποξενώνουμε τους άλλους, προβάλλοντας καυστικά επιχειρήματα. Ενδεχομένως να υπάρξουν μηχανικές βλάβες ή ατυχήματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε αρκετά νευρικοί και επιρρεπείς σε αυθόρμητες ενέργειες, αιχμηρά και καυστικά λόγια. Αν δεν συγκρατηθείτε, να περιμένετε αντιπαραθέσεις και εχθρότητα. Αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις τώρα αλλά και να προβάλλεστε στις συζητήσεις σας, διότι θα εκδηλώνετε σκληρά συναισθήματα. Έχετε την τάση να είστε αδιάλλακτοι και θα μπορούσατε να προσβάλετε ή να αποξενώσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Η γρήγορη και απότομη συμπεριφορά σας μπορεί να σας κάνει να μιλάτε χωρίς σκέψη και να πείτε πράγματα που δημιουργούν συγκρούσεις στη ζωή σας και που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση ή το χειρισμό αιχμηρών αντικείμενων. Ίσως έρθετε σε επαφή με κάποιο δημόσιο όργανο ή τις αρχές.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

19 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα πρέπει να αποφύγουμε να είμαστε πολύ απαιτητικοί. Αν νιώθουμε αδικία, απαιτούμε τη δικαιοσύνη ή αισθανόμαστε ακόμα και μισαλλοδοξία. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Ουρανό μας ωθεί στο να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές χωρίς να έχουμε ανησυχία για το μέλλον.

 

20 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια εξαιρετική ημέρα για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος αλλά είναι πιθανό να αφήσουμε τις ευκαιρίες να ξεφύγουν μέσα από τα χέρια μας. Το σύμπαν μας βοηθά να αποβάλουμε την εσωστρέφεια, την αρνητικότητα, την ακαμψία και το φόβο, ενώ μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

 

21 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων. Είναι μια ευνοϊκή ημέρα για δημόσια ομιλία και παρουσίαση καθώς καθίσταται ευκολότερο να μεταδώσουμε τις ιδέες μας στους άλλους ανθρώπους χωρίς να παρεξηγηθούμε. Οι άλλοι δείχνουν ευαισθησία για τα συναισθήματά μας.

 

22 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα, διατηρώντας τα στη μνήμη μας. Το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και συνεπάγονται μια νέα αντίληψη των πραγμάτων.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Είστε αρκετά αποτελεσματικοί στις σκέψεις σας και άνετοι στην επικοινωνία, έτσι μπορείτε να κυριαρχήσετε λεκτικά σε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε άνετα τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τώρα τα πιο αόριστα και ασαφή θέματα αλλά και να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, αναμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς, όπως είστε κι εσείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

22 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία η τύχη είναι μαζί μας και νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο μας, κοινωνικά και συναισθηματικά. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να νιώθουμε το βάρος των ευθυνών και η αποφασιστικότητά μας δοκιμάζεται από τις αντιξοότητες.


23 Οκτωβρίου 2018: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 22 Νοεμβρίου)

Τώρα έχουμε πολλά και έντονα συναισθήματα αλλά στους άλλους δείχνουμε μια ψυχρότητα και παγερότητα σαν να μην νοιαζόμαστε για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό μας. Φοβόμαστε να μην πληγωθούμε γιατί μπορεί να γίνουμε φοβερά εκδικητικοί. Είμαστε πολύ αινιγματικοί, όμως ξέρουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε και κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας, επιβλητικοί, απαιτητικοί και θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα αλλά όχι τόσο από περιέργεια αλλά για να προφυλαχτούμε από εκείνα τα άτομα που μπορεί να μας πληγώσουν. Έχουμε ακόρεστη επιθυμία για τη γνώση και σε επικίνδυνες καταστάσεις και ξαφνικές κρίσεις παραμένουμε πολύ αποφασιστικοί. Τώρα γινόμαστε περισσότερο εργασιομανείς.

23 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη είναι μια καλή ημέρα για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια ή οποιαδήποτε προσπάθεια απαιτεί πολλή ενέργεια καθώς έχουμε ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργούνται σπασμωδικές αντιδράσεις λόγω της απαίτησης της ελευθερίας και των τάσεων ελέγχου και επιβολής εξουσίας.

 

24 Οκτωβρίου 2018, ώρα Ελλάδας 6:45 μ.μ.: Πανσέληνος στις 1ο 13΄ του Ταύρου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με την πανσέληνο στον Ταύρο προσπαθούμε να εναρμονίσουμε την πρακτικότητα με το συναίσθημα και συνειδητοποιούμε ότι οτιδήποτε βλέπουμε και είναι απτό έχει και βάθος. Είναι μια καλή στιγμή για να προσφέρουμε στον εαυτό μας κάτι ευχάριστο. Οι αισθησιακές απολαύσεις και οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μας, μας δημιουργούν ηρεμία και χαλάρωση. Μπορούμε να εκφράσουμε τώρα με πρακτικό τρόπο τα συναισθήματά μας. Θα πρέπει να προσέξουμε πόσο καλά διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας και να αγωνιστούμε για να οικοδομήσουμε τη σταθερότητα, βρίσκοντας τρόπους που μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομική αφθονία. Μπορούμε να απολαύσουμε τον αισθησιασμό, το σπίτι μας, το όμορφο περιβάλλον, τη μουσική και την τέχνη και οτιδήποτε μπορεί να καταπραΰνει και να θεραπεύσει το άγχος και την ανησυχία μας. Τώρα έχει προτεραιότητα η συναισθηματική και οικονομική μας ασφάλεια. Η πανσέληνος στον Ταύρο τείνει προς την υπομονή, την επιμονή, την προσοχή και τη διατήρηση των κεκτημένων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απομακρύνουμε τις εντάσεις ή να προγραμματίσουμε μια χαλαρή μέρα ξεκούρασης και αισθησιακής απόλαυσης. Είναι μια στιγμή για να εναρμονιστούμε με τον φυσικό κόσμο των αισθήσεων και να απολαύσουμε τον φυσικό κόσμο γύρω μας. Θα πρέπει όμως να αποφύγουμε την ξεροκεφαλιά, την απροθυμία να συμβιβαστούμε και την αδιαλλαξία καθώς επίσης τη μαλθακότητα, την υπερβολική ανησυχία ή την έντονη επιθυμία για υλικά αγαθά. Θα πρέπει να προσέξουμε την απληστία και τον εγωισμό μας και να γίνουμε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους.

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

24 Οκτωβρίου 2018: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε μια φλογερή ιδιοσυγκρασία και δεν θέλουμε να περιοριζόμαστε, αλλά ούτε θα προσπαθήσουμε να φυλακίσουμε τους άλλους. Η χαλάρωση είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο. Από μια αρνητική άποψη, καταλήγουμε να γίνουμε πεισματάρηδες και εκκεντρικοί. Είναι πιθανό να αισθανθούμε ανήσυχοι, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και ευερεθιστότητα. Οι συναισθηματικές και διανοητικές διαθέσεις μας είναι ακανόνιστες, απρόβλεπτες, δημιουργώντας σύγχυση στις σχέσεις μας και ξαφνικές αλλαγές ή ακόμη και ένταση από τις αντιφατικές δηλώσεις που μόλις κάναμε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, νιώθετε την ανάγκη για ανεξαρτησία και επαναστατείτε για τη διεκδίκηση της ελευθερίας σας προκειμένου να ξεφύγετε από όλους τους περιορισμούς. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως μια μανία ή επαναστατική και αντικοινωνική συμπεριφορά ή ως αντιδραστική έκρηξη ενέργειας. Νιώθετε ανασφαλείς και απογοητευμένοι τόσο με τον κόσμο όσο και με τον εαυτό σας. Μπορεί να είστε υπερευαίσθητοι, αλλά έχετε την τάση να το αρνείστε. Προσέξτε τον τρόπο που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Δεν κάνετε τώρα σωστή αξιολόγηση και έχετε την τάση να επιμένετε στις δικές σας απόψεις. Θα χρειαστεί να μετριάσετε τις υπερβολικές συναισθηματικές απαιτήσεις σας στις σχέσεις σας. Μην επιμένετε στις απόψεις σας να κάνετε ό, τι θέλετε, ειδικά όταν ξέρετε ότι είστε λάθος.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Οκτωβρίου 2018: Η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε ένα συμβιβασμό με τους άλλους προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του συντρόφου μας, προκειμένου να έχουμε μια ικανοποιητική σχέση. Κάνουμε το καλύτερο δίνοντας περισσότερα από το άλλο άτομο. Είμαστε πιστοί και ειλικρινείς, αλλά αναστέλλουμε την εκδήλωση των συναισθημάτων μας για να μην επωφεληθούν οι άλλοι από εμάς. Είμαστε πειθαρχημένοι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποπληρωμή ενός παλιού χρέους δίνοντάς μας ασφάλεια και κάποιες ανέσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, επαναξιολογείτε τώρα τη σχέση σας, αν είναι σοβαρή, ειλικρινής και έντιμη. Αν είστε δεσμευμένοι, περιμένετε το ταίρι σας να συνεργαστεί μαζί σας για την επίτευξη κοινών στόχων. Αν είχατε μια βαθιά ανησυχία για τη σταθερότητα του δεσμού σας, τώρα μπορείτε να πετύχετε μια πιο οικεία σχέση. Η ανάγκη σας για ζεστασιά και αγάπη εναρμονίζεται με την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αρμονία. Θα σας είναι λίγο δύσκολο να δείξετε την αγάπη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε συναισθήματα. Η στάση σας μπορεί να είναι πιο υποταγμένη, κάνετε τα πάντα για την ικανοποίηση του συντρόφου σας, αλλά μπορεί να είστε συγκρατημένοι. Αν είστε μόνοι, είστε τώρα περισσότερο επιλεκτικοί καθώς ψάχνετε για ένα πρόσωπο που να σας σέβεται και να σας παρέχει ασφάλεια, εκτός από την παροχή μιας καλής κοινωνικής θέσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

25 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τη ζωή και την καριέρα μας. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να θέσουμε υγιή όρια στις σχέσεις μας με τους άλλους. Γινόμαστε περισσότερο ονειροπόλοι, με ισχυρές διαισθητικές ικανότητες και μπορούμε να λάβουμε συναισθηματική υποστήριξη.

 

26 Οκτωβρίου 2018: Ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τονίζονται τα συναισθήματα του έρωτα και της αγάπης και υπάρχει γύρω μας μία φιλική διάθεση. Αισθανόμαστε έντονες συγκινήσεις και ερωτισμό καθώς ξυπνάνε στο μυαλό μας παλιές αναμνήσεις. Κυριαρχεί η επιθυμία να ενωθούμε με τους άλλους καθώς επίσης και να διασκεδάσουμε. Λάμπει το φως της αγάπης σε μια ερωτική σχέση από το παρελθόν και τονίζεται η δημιουργικότητα. Η αγάπη και η στοργή στα προσφιλή μας πρόσωπα είναι συγκρατημένη κι αυτό κάνει τους άλλους να μη μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα συναισθήματά μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα σε ερωτικά ζητήματα του παρελθόντος και παλιά θέματα στις σχέσεις σας. Μπορεί να συναντήσετε έναν ερωτικό σύντροφο από το παρελθόν ή να έχετε ρομαντικές αναμνήσεις με τον υπάρχοντα σύντροφό σας. Ποθείτε την προσοχή του αντίθετου φύλου περισσότερο από το συνηθισμένο και μπορεί να προσελκύσετε άτομα τα οποία ανάβουν τον ερωτισμό σας, μόνο που αργότερα θα καταλάβετε ότι εκτιμήσατε λάθος. Αν μια νέα αγάπη ή φιλία αρχίσει τώρα, ίσως στο μέλλον να μη μπορέσει να λειτουργήσει πολύ καλά. Απλά, απολαύστε την παρέα του αντίθετου φύλου αυτήν τη στιγμή. Προσελκύετε γύρω σας πολλούς ανθρώπους, μπορεί όμως να γίνετε τεμπέληδες και επιεικείς με τον εαυτό σας και παρασύρεστε σε αρκετές δαπάνες. Γίνεστε υπερβολικοί και ξοδεύετε πολλά ή μπορεί να έχετε ματαιοδοξία, ανησυχώντας υπερβολικά για την εμφάνισή σας. Οικονομικά είναι μια θετική χρονική περίοδος, αλλά δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε και πολλά χρήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για τη δημιουργικότητα, τις τέχνες και τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

26 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ερμή και αντίθεση με τον Δία δημιουργεί συναισθήματα θυμού και ανυπομονησίας και πρέπει να βρούμε διεξόδους για τη διοχέτευση της επιθετικής ενέργειάς μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας.

 

27 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αντιδρούμε στην πραγματικότητα και έχουμε ψευδαισθήσεις, μη μπορώντας να αποσαφηνίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Έχουμε την επιθυμία να ξεφύγουμε από το περιβάλλον μας με κάθε τρόπο και δεν έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων, ούτε και μπορούμε να διακρίνουμε τις προθέσεις των άλλων.

 

28 Οκτωβρίου 2018: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα εμβαθύνει η κατανόησή μας, λειτουργούμε με τη λογική, την οργάνωση, τη σαφήνεια και τη σωστή αντίληψη ενώ έχουμε πρακτικές και μεθοδικές ικανότητες που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Ό, τι κάνουμε έχει ένα σκοπό και μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ζωής. Προτιμάμε να εργαζόμαστε ήσυχα και μπορεί να αισθανόμαστε άβολα να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας. Εκφράζουμε τις γνώσεις και τις ιδέες μας με έναν απτό και προσιτό τρόπο. Μπορεί να εμπλακούμε σε κοινωνικές δραστηριότητες ή να αγωνιστούμε για μια ηγετική θέση που συνδέεται με τις φιλοδοξίες μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις προτιμάτε τη συντροφιά ατόμων που έχουν παρόμοια ή συμβατή αντίληψη με τη δική σας και των οποίων η στάση δεν είναι αμφισβητήσιμη. Έχετε μεγάλο βάθος κατανόησης και βοηθάτε τώρα τους άλλους. Έχετε συνειδητοποίηση της αξίας σας και γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Δεν εκφράζετε τη γνώμη σας, εκτός αν σας ζητηθεί, και οι απόψεις σας είναι αυθεντικές και ειλικρινείς. Τώρα προτιμάτε να είστε στο περιθώριο και αφήνετε τους άλλους να κερδίσουν την προσοχή. Δεν χρειάζεστε την έγκριση για τις ενέργειές σας γιατί τηρείτε τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς. Αν έχετε μια φιλοδοξία στο μυαλό σας, θα βαδίσετε βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη ελέγχουμε τις παρορμήσεις μας και τα συναισθήματά μας, πράγμα το οποίο μας οδηγεί σε μια σωστή συμπεριφορά.

 

29 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μιλάμε μεγαλοπρεπώς και εκφραζόμαστε με ενθουσιασμό και έντιμα. Είμαστε ιδεαλιστές και αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Γινόμαστε ενθουσιώδεις κατά την ανταλλαγή πληροφοριών με τους άλλους και έχουμε δίψα για γνώση. Κάνουμε συναρπαστικές συζητήσεις οι οποίες έχουν ως επίκεντρο τη θρησκεία, την φιλοσοφία, τη νομοθεσία, την εκπαίδευση, τα ταξίδια και τις αξίες. Έχουμε εκφραστικότητα αλλά είμαστε επιρρεπείς στην υπερβολή και τον ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο όμως μπορεί να μας οδηγήσει στην εκπλήρωση μεγάλων έργων. Είμαστε ειλικρινείς και άμεσοι στον τρόπο που επικοινωνούμε και δεν έχουμε λεπτότητα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, βλέπετε το δάσος και αγνοείτε τα δέντρα! Δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες, αλλά βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για διαπραγματεύσεις, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον έλεγχο των πραγμάτων. Πιθανώς να διαπιστώσετε ότι είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους άλλους από ό, τι συνήθως. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να γράφετε ένα βιβλίο ή, αν το έχετε τελειώσει, μπορείτε να ασχοληθείτε με την έκδοση ή να ανακοινώσετε την εργασία σας στον κόσμο. Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις με τους δικηγόρους ή τους καθηγητές ή ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

29 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας και μας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, όπως μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό γνώριμο, μια κοινωνική πρόσκληση ή κάποια άλλη ενδιαφέρουσα κοινωνική εκδήλωση. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο μας στέλνει το μήνυμα ότι μόνο με εσωτερική δύναμη και με σταθερή προσπάθεια μπορούμε να έχουμε μεγάλες ανταμοιβές.

 

30 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας ωθεί να εκδηλώσουμε συμπονετικά συναισθήματα στους αγαπημένους μας, να κάνουμε όνειρα για το μέλλον και να δούμε ιδεαλιστικά τους άλλους. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργούνται δυσκολίες και αποκαλύψεις κάτω από πίεση. Υπάρχει σεξουαλική ένταση, μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα. Νιώθουμε ότι ένα άτομο κυριαρχεί δυσμενώς στη ζωή μας.

 

31 Οκτωβρίου 2018: Η ανάδρομη Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 16 Νοεμβρίου)

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό, ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τις αξίες σας και τις σχέσεις σας. Είστε συνδεδεμένοι με τους σωστούς ανθρώπους; Οι σχέσεις σας εξυπηρετούν τις ανάγκες σας; Πώς συσχετίζεστε με τους άλλους; Καλείστε να επαναξιολογήσετε τι θέλετε στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε. Επειδή δεν μπορείτε τώρα να σκεφτείτε καθαρά, δεν είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να κάνετε σχέδια για γάμο, να αγοράσετε ακριβά είδη πολυτελείας, να επενδύσετε ή να ξεκινήσετε νέες οικονομικές δραστηριότητες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ένας βαθύς προβληματισμός για το παρελθόν, να πάτε πίσω και να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις σας, αφήνοντας πίσω τα πρότυπα του παρελθόντος, προσκολλήσεις που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε συναισθηματική σταθερότητα και να κάνετε επιλογές που επιβεβαιώνουν και αντανακλούν τις αξίες σας. Τώρα συνειδητοποιείτε σε ποια άτομα αποδίδετε πολύ αξία και χαρίζετε το χρόνο και την ενέργειά σας, αποσαφηνίζετε τι έχει αποβεί εκτός ισορροπίας στη ζωή σας και πως θα επαναφέρετε την αρμονία και την ειρήνη στις σχέσεις σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είναι καιρός να επανεξετάσετε και να αξιολογήσετε όλες τις σχέσεις σας (ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές) για να δείτε αν αξίζουν να μείνουν στη ζωή σας. Τώρα θα αποσαφηνίσετε τις προσδοκίες σας στις σχέσεις σας και θα απομακρύνετε άτομα που δεν χρειάζεστε δίπλα σας. Ίσως να είστε ψυχροί συναισθηματικά ή το αντίστροφο: οι άλλοι γύρω σας να είναι απόμακροι και αδιάφοροι. Ένας παλιός εραστής/ερωμένη μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας και να την περιπλέξει.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, μπορεί να γνωρίσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους, αλλά αυτά τα άτομα δεν θα σας ικανοποιούν απόλυτα. Έντονες συναισθηματικές μνήμες από το παρελθόν σας κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητους αλλά και μοναχικούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια επαναξιολόγηση όλων των σχέσεων σας, αν σας προσφέρουν ζεστασιά και υποστήριξη και να σκεφτείτε ποιοί θέλετε να είναι πραγματικά κοντά σας και ποιοί όχι. Ερωτικοί σύντροφοι ή συνεργάτες ή φίλοι από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν στη ζωή σας.

31 Οκτωβρίου 2018: Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 1 Δεκεμβρίου και από 13 Δεκεμβρίου ως 5 Ιανουαρίου 2019 )

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε πτώση και επομένως, ο πλανήτης δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του στοιχεία. Υπάρχει μια βιασύνη για να μάθουμε και έχουμε παθιασμένη σκέψη, αλλά χάνουμε τις λεπτομέρειες και δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε μια κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο. Γινόμαστε ανήσυχοι και λέμε πολλά για να εξηγήσουμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε τολμηρές ιδέες. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας διαμέσου της φιλοσοφίας. Μαθαίνουμε καλύτερα όταν μας δίνεται η ελευθερία να σκεφτόμαστε και όταν τα πράγματα που μαθαίνουμε είναι διασκεδαστικά. Δεν έχουμε οργάνωση στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη στις σκέψεις μας. Οι άλλοι θαυμάζουν τον ενθουσιασμό μας και πιστεύουν ότι είμαστε πολύ ανοιχτόμυαλοι. Φιλοσοφούμε τα πράγματα και απολαμβάνουμε κάθε πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έχουμε νέες ιδέες και οράματα για το μέλλον. Οι συνομιλίες γίνονται τώρα με χαρούμενο τρόπο και επιδιώκουμε τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Είμαστε περίεργοι και ανοιχτόμυαλοι και ψάχνουμε την αλήθεια. Όμως, έχουμε την τάση να λέμε ό, τι έρχεται στο μυαλό μας με αποτέλεσμα τα καυστικά λόγια μας να πληγώνουν τους άλλους, όχι όμως σκόπιμα. Αυτό όμως από τη θετική πλευρά μας καθιστά εξαιρετικά τίμιους και ειλικρινείς, και ό, τι λέμε, γίνεται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής. Επίσης, διακόπτουμε το συνομιλητή μας, χωρίς να ακούμε τίποτα από αυτά που μας λέει, κι αυτό διότι πρέπει να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε χωρίς καμία καθυστέρηση!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε μια χαρούμενη και ενθουσιώδη επικοινωνία με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας το χιούμορ σας. Η ανάγκη σας για γνώση και νέες εμπειρίες σας φέρνει σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Η ειλικρίνειά σας και η εξυπνάδα σας προσελκύουν τους άλλους και μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Φιλοσοφείτε τη ζωή και έχετε προσκλήσεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

31 Οκτωβρίου 2018: Η ανάδρομη Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε επαναστατικοί και αντικομφορμιστές και θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα για τον εαυτό μας επειδή αισθανόμαστε μοναδικοί. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει διχόνοια με τους άλλους. Νιώθουμε συναισθηματική ανασφάλεια και αστάθεια στα συναισθήματά μας απέναντι στους άλλους. Στις προσωπικές μας σχέσεις, αυτό θα εμφανίζεται με τη συμπεριφορά «μια ζέστη, μια κρύο». Η ένταση με την οποία εκφράζουμε τον εαυτό μας οδηγεί σε επικίνδυνες σχέσεις. Έχουμε πλήρη άγνοια για τους κινδύνους και ενεργούμε απερίσκεπτα και στη διαχείριση των χρημάτων, κάνοντας ίσως υπερβολικές δαπάνες για ρούχα ή για διασκέδαση.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, η στάση σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με τον αγαπημένο σας, ειδικά όταν προκύπτει ζήτημα δέσμευσης. Δεν θα είστε σίγουροι τι να κάνετε και ο αγαπημένος σας ίσως αμφισβητήσει τα πραγματικά συναισθήματά σας. Οι επιθυμίες σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και αναζητάτε τώρα έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής. Αν είστε μόνοι, οι επιλογές σας δεν θα είναι οι σωστές και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον σας. Το αντισυμβατικό στυλ σας και ο φιλικός χαρακτήρας σας, θα προσελκύσουν νέους φίλους. Αμφισβητείτε τα πάντα και νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Θα πρέπει να μάθετε να κάνετε συμβιβασμό και να είστε ανεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, εξετάζοντας τα αποτελέσματα των επιλογών στη ζωή σας. Διαφορετικά, θα αποξενώσετε τους πιο στενούς φίλους σας ή τους συνεργάτες σας ή το σύντροφό σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

31 Οκτωβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

31 Οκτωβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ερμή έχουμε τη λεκτική επιδεξιότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στους αγαπημένους μας και λαμβάνουμε ανταπόκριση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Ουρανό και την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να αντιμετωπίσουμε μια απρόβλεπτη αρνητική συμπεριφορά που προκαλεί επαναστατικές διαθέσεις και διάσπαση.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-09-25T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms