22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Δεκέμβριο 2018.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 85

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

 

1 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στον Σκορπιό (επιρροή ως 6 Δεκεμβρίου)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, υπάρχει έντονος σκεπτικισμός αλλά και ένα είδος σύγχυσης όσον αφορά κάποια μυστικά. Καλούμαστε να ξεριζώσουμε οτιδήποτε δε μας χρησιμεύει πλέον και να συνειδητοποιήσουμε την κρυμμένη μας δύναμη. Είναι μια στιγμή που μπορούμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας, αλλά και να διερευνήσουμε τον εσώτερο εαυτό μας, το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, τις πεποιθήσεις και τις σκέψεις μας. Τώρα διερευνάμε τη σεξουαλικότητά μας και κάποια σεξουαλικά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο. Επίσης, επενδύσεις του παρελθόντος ή ζητήματα κληρονομικά μας απασχολούν τώρα και καλούμαστε να τα αποσαφηνίσουμε. Οι κρυμμένοι φόβοι και οι ανασφάλειές μας, μας παρεμποδίζουν να δούμε την αλήθεια των πραγμάτων. Κυριαρχεί έντονη δυσπιστία και καχυποψία και αναρωτιόμαστε σχετικά με τα απώτερα κίνητρα των πράξεων των άλλων. Μας δίνεται η ευκαιρία να προβληματιστούμε σχετικά με προδοσίες του παρελθόντος και να δούμε τι μας κρατά σε συναισθηματική απόσταση από τους άλλους. Βαθιές και διερευνητικές συνομιλίες διευκολύνουν και παράγουν έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με τους άλλους. Η αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων βοηθά στην αναγέννηση του εαυτού μας διαμέσου των άλλων. Κάποια αλαζονική τάση επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων και υπάρχει μια γενική έλξη προς τις απόκρυφες επιστήμες και την Αστρολογία.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

1 Δεκεμβρίου 2018: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε επαναστατικοί και αντικομφορμιστές και θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα για τον εαυτό μας επειδή αισθανόμαστε μοναδικοί. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει διχόνοια με τους άλλους. Νιώθουμε συναισθηματική ανασφάλεια και αστάθεια στα συναισθήματά μας απέναντι στους άλλους. Στις προσωπικές μας σχέσεις, αυτό θα εμφανίζεται με τη συμπεριφορά «μια ζέστη, μια κρύο». Η ένταση με την οποία εκφράζουμε τον εαυτό μας οδηγεί σε επικίνδυνες σχέσεις. Έχουμε πλήρη άγνοια για τους κινδύνους και ενεργούμε απερίσκεπτα και στη διαχείριση των χρημάτων, κάνοντας ίσως υπερβολικές δαπάνες για ρούχα ή για διασκέδαση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου, η στάση σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με τον αγαπημένο σας, ειδικά όταν προκύπτει ζήτημα δέσμευσης. Δεν θα είστε σίγουροι τι να κάνετε και ο αγαπημένος σας ίσως αμφισβητήσει τα πραγματικά συναισθήματά σας. Οι επιθυμίες σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και αναζητάτε τώρα έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής. Αν είστε μόνοι, οι επιλογές σας δεν θα είναι οι σωστές και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον σας. Το αντισυμβατικό στυλ σας και ο φιλικός χαρακτήρας σας, θα προσελκύσουν νέους φίλους. Αμφισβητείτε τα πάντα και νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Θα πρέπει να μάθετε να κάνετε συμβιβασμό και να είστε ανεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, εξετάζοντας τα αποτελέσματα των επιλογών στη ζωή σας. Διαφορετικά, θα αποξενώσετε τους πιο στενούς φίλους σας ή τους συνεργάτες σας ή το σύντροφό σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

1 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

1 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή έχουμε λαμπρές ιδέες και δημιουργική έκφραση ενώ βρίσκουμε εφευρετικές λύσεις στα προβλήματά μας.

 

2 Δεκεμβρίου 2018: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 7 Ιανουαρίου)

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, έχουμε έντονα συναισθήματα και είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ένας συνδυασμός που μας κάνει πολύ ελκυστικούς. Κατά την πρώτη συνάντηση με κάποιο άτομο, γινόμαστε πολύ προσεκτικοί και είμαστε διαισθητικοί,  ξέρουμε πότε κάποιος είναι για μας και πότε δεν είναι. Περιμένουμε μέχρι να ανταποκριθούμε σε μια σοβαρή δέσμευση. Έχουμε ζωικό μαγνητισμό και ξέρουμε πότε να τον ενεργοποιήσουμε για να τραβήξουμε την προσοχή. Δοκιμάζουμε και εξερευνούμε τον πιθανό σύντροφό μας και κάνουμε οτιδήποτε για να ταρακουνήσουμε τα πράγματα. Ο δεσμός που αισθανόμαστε είναι πολύ ισχυρός και επιδιώκουμε η σχέση μας να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε έντονη σεξουαλική δύναμη που προέρχεται από την ένταση των συναισθημάτων μας. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, χρησιμοποιούμε τον έλεγχο και τη χειραγώγηση για να κρατήσουμε το σύντροφό μας και μας διακατέχουν εμμονές καθώς και εκδίκηση.

Το παιχνίδι της αποπλάνησης ξεκινά με μια καυτή εμφάνιση ή ένα αισθησιακό άγγιγμα. Διατηρούμε την ιδιωτικότητά μας, πράγμα το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε σαν ένα βασανιστικό μυστήριο που πρέπει να διερευνηθεί. Είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε, έτσι επιδιώκουμε να συνάψουμε σχέση με κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή είναι ανειλικρινής. Η σεξουαλική πλευρά της σχέσης είναι πολύ σημαντική, έτσι ο σύντροφός μας θα πρέπει επίσης να έχει έντονη λίμπιντο. Μας αρέσει το σεξ και χρειαζόμαστε ένταση, βάθος και δύναμη. Ξέρουμε πώς να προάγουμε τα σχέδιά μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δυσκολία στο να μοιράσουμε την εξουσία στη σχέση μας. Έτσι μπορεί να αλλάζουμε συχνά συμπεριφορά για να βελτιώσουμε τη σχέση σας, αλλά θα την απορρίψουμε όταν δεν εξυπηρετεί πλέον το σκοπό μας. Μπορούμε να δούμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να διερευνήσουμε το μυστηριώδες και το άγνωστο.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς είστε τώρα ευαίσθητοι, συναισθηματικοί, ευχάριστοι και παθιασμένοι κι εκείνο που αναζητάτε είναι να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, να νιώσετε βαθύτερη οικειότητα στη σχέση σας και να ζήσετε την έκσταση του έρωτα. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας με έντονο συναισθηματισμό και πάθος. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με το μυστήριο και την αινιγματική συμπεριφορά σας. Ένα πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ήλιο μας δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθούμε και να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και τους ορίζοντές μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργεί κάποιου είδους συναισθηματική απογοήτευση και δυσφορία, λόγω του ότι αισθανόμαστε ανήμποροι στην επίλυση των προβλημάτων μας.

 

3 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Έχουμε μια έντονη παρόρμηση για εξουσία και ανταγωνιστικές αντιδράσεις. Η έντονη ενέργειά μας δημιουργεί άγχος και πίεση και ανταγωνιζόμαστε τους άλλους. Σπαταλάμε άσκοπα την ενέργειά μας επειδή παίρνουμε λάθος κατεύθυνση και έχουμε έλλειψη σχεδιασμού. Εκφράζουμε επιθετικότητα στα άτομα με εξουσία ή στο υπάρχον status quo. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας τώρα να συντονίσουμε τις φιλοδοξίες μας με τη δράση και τα συναισθήματά μας. Έχουμε να κάνουμε δύσκολες επιλογές.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, οι αντιδράσεις σας και η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά σας, σας φέρνουν αντιμέτωπους με άτομα που έχουν κύρος και εξουσία. Τώρα δημιουργούνται δυσάρεστες εκπλήξεις και ανατροπές, πράγμα το οποίο σας δημιουργεί μια νευρικότητα και ανησυχία. Οι προσπάθειές σας για αλλαγές αλλά και η αντισυμβατική συμπεριφορά σας δημιουργούν προκλήσεις. Να είστε προσεκτικοί όταν αισθάνεστε νευρικοί και ταραγμένοι, επειδή μπορεί να υποστείτε σωματική βλάβη λόγω παρορμητικών κινήσεων. Εκφράζετε παρορμητικότητα και γίνεστε πεισματάρηδες. Είναι μια χρονική περίοδος που οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας ή οποιονδήποτε άντρα στη ζωή σας δεν θα είναι καλές.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

3 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

3 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό οι συναισθηματικές ανάγκες μας για οικειότητα και ασφάλεια αμφισβητούνται από τους ανθρώπους γύρω μας.

 

4 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα η δυνατότητά μας να καθορίσουμε τι ενέργειες χρειάζεται να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα πρώην εμπόδια και δυσκολίες. Σήμερα γινόμαστε πιο συμπονετικοί, δίνοντας στους γύρω μας και μας διακατέχουν ευχάριστες, νοσταλγικές αναμνήσεις.

 

5 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ερμή μοιραζόμαστε τα συναισθήματά σας μέσω του γραπτού ή προφορικού λόγου και μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια με τους άλλους. Αυτή η όψη απελευθερώνει την πίεση, δίνει βάθος στα συναισθήματα και βοηθά στην επούλωση των πληγών του παρελθόντος.

 

6 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 13 Δεκεμβρίου)

Με τον Ερμή ορθόδρομο στον Σκορπιό επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί επίσης να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας, συχνά ως αμυντικό ελιγμό, και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, είστε τώρα πιο μυστικοπαθείς και πιο συγκρατημένοι στην επικοινωνία σας με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε με συγκεκαλυμμένο τρόπο και προβάλετε ένα μυστήριο στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια αποκάλυψη μιας σημαντικής κρυφής πληροφορίας. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα του παρελθόντος, το σεξ και οικονομικά ζητήματα.

Σημείωση: Ο ορθόδρομος Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

6 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έλλειψη σαφήνειας και αόριστα και ασαφή θέματα προκαλούν κρίσεις. Ασχολούμαστε με την τέχνη και τη μουσική και θέλουμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα με κάθε τρόπο. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις και κάνουμε σχέδια που είναι ανέφικτα. Υπάρχουν λάθη στην αντίληψη και ομιχλώδεις συνθήκες. Θα πρέπει να προσέχουμε να μην υπονομεύσουμε οι ίδιοι την δική μας ευτυχία, καθώς υποφέρουμε από μια αίσθηση αναξιότητας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να γίνετε ασαφείς όσον αφορά το σκοπό σας στη ζωή. Δεν θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα για να κάνετε κάποια πράγματα και μπορεί να θέλετε να αποδράσετε από την πραγματικότητα διαμέσου της φαντασίας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε επιρρεπείς στο αλκοόλ για να ξεφύγετε. Νιώθετε κάπως αμήχανα λόγω του ότι οι προθέσεις σας παρεξηγούνται από τους άλλους. Από την πλευρά σας, είστε «τυφλοί» όσον αφορά τις προθέσεις των άλλων και ως εκ τούτου, καθίσταται δύσκολο να αντιδράσετε με λογικό τρόπο. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Οι επιθυμίες σας έρχονται σε σύγκρουση με τις ιδέες των άλλων και διαφωνείτε. Είστε σε αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δυο επιλογές. Το ένστικτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε επιτυχία και αναγνώριση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

6 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

6 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία είναι η κατάλληλη ημέρα για να ζητήσουμε χάρες, να προσφέρουμε ή να δεχτούμε δώρα ή βοήθεια.

 

7 Δεκεμβρίου 2018, ώρα Ελλάδας 9:20 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 15ο 07΄ του Τοξότη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχουμε οράματα για το μέλλον, μπορούμε να δούμε πέρα από το συνηθισμένο, να δούμε τη ζωή σαν μια περιπέτεια όπου υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο να μάθουμε, να αποκομίσουμε εμπειρίες. Υπάρχει μια αλλαγή που δημιουργεί νέα ανοίγματα, τα οποία δεν υπήρχαν πριν. Αυτή η Νέα Σελήνη βάζει φωτιά στη φαντασία και την ελπίδα, μας πηγαίνει σε ένα ταξίδι για να δούμε αν τα εξιδανικευμένα οράματά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε σε μια ξένη χώρα ή να μάθουμε μια ξένη γλώσσα. Να εξερευνήσουμε μια νέα γνώση ή να ενισχύσουμε τις μαθησιακές εμπειρίες μας με ένα νέο σεμινάριο. Είναι συναρπαστικό να ανοίγουμε τις πόρτες σε μια νέα αντίληψη πραγμάτων, γιατί αυτό προσθέτει ελπίδα στο μέλλον. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί την αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας. Ξυπνάμε με ένα ευρύτερο όραμα για το ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Πεδία της γνώσης που ήταν κρυμμένα έρχονται στο φως. Αυτό που αποκαλύπτεται μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης για να κάνουμε πιο πλούσια πνευματικά τη ζωή μας. Αφήστε το πάθος σας για τη γνώση να σας καθοδηγήσει. Μιλήστε πιο ειλικρινά και ζήστε πιο αυθεντικά. Η φωτιά του Τοξότη μπορεί να … κάψει ό, τι είναι ψευδές και να σας απελευθερώσει, φέρνοντάς σας σε επαφή πιο γρήγορα προς τα όνειρά σας. Έχετε εμπιστοσύνη σε αυτά που έρχονται στο δρόμο σας. Δώστε προσοχή στα όνειρα και τα οράματά σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι μια νέα αρχή. Ας είναι μια νέα αρχή για την πνευματική αφύπνιση που ξέρετε ότι την έχετε μέσα σας.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

7 Δεκεμβρίου 2018: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες στην επιλογή του τρόπου δράσης μας και τον καθορισμό των πραγματικών στόχων μας. Δεν είμαστε αποφασιστικοί ούτε ενεργούμε με σαφήνεια, και επιπρόσθετα έχουμε την τάση να μην αποδεχόμαστε τις συνέπειες των επιλογών μας. Τώρα αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε τις ευθύνες μας όταν οι ενέργειές μας οδηγούν σε αποτυχία ή αρνητικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου έχετε αμυντική συμπεριφορά και βρίσκετε συνεχώς δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγετε τις προσωπικές σας ευθύνες. Οι περισσότερες δράσεις που αναλαμβάνετε σπάνια οδηγούν στην εκπλήρωση του αρχικού στόχου σας. Είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και εκπέμπετε ερωτισμό και γοητεία, αλλά τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι επιφανειακά ή ίσως … μεταμφιέζετε την προσωπικότητά σας, φοράτε μια μάσκα σε όλες τις σχέσεις σας, με τους ανθρώπους στην εργασία σας ή την ερωτική σας ζωή. Θα υπάρξουν απογοητευτικές αυταπάτες στην αγάπη διότι ο Άρης σας ενθαρρύνει να ζήσετε ένα ξαφνικό πάθος, το οποίο όμως κατευθύνεται καθαρά από τις αισθήσεις σας και έχει ως αποτέλεσμα τον πόνο και την εξαπάτηση. Έχετε την τάση να είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και να έχετε περίεργες συναισθηματικές ανάγκες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

 

8 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

8 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με την Αφροδίτη μας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια και ενθουσιασμό και ίσως έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο ή εμφανιστεί ξαφνικά ένας παλιός φίλος.

 

9 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο  με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Άρη απαιτείται προσπάθεια, συγκέντρωση και σαφή εστίαση σε ό, τι κάνουμε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχουμε μια αίσθηση αρμονίας με τους γύρω μας και θετικά συναισθήματα. Αξιοποιώντας τη δύναμη και το θάρρος μας, κερδίζουμε το σεβασμό και ισχυρούς συμμάχους.

 

10 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό προσπαθούμε να απελευθερωθούμε και να εξαλείψουμε ό, τι είναι άχρηστο ή δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή είναι μια ευνοϊκή ημέρα για δημόσια ομιλία και παρουσίαση καθώς καθίσταται ευκολότερο να μεταδώσουμε τις ιδέες μας στους άλλους ανθρώπους χωρίς να παρεξηγηθούμε. Οι άλλοι δείχνουν ευαισθησία για τα συναισθήματά μας.

 

11 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

11 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε την παρέα των άλλων ανθρώπων αλλά δεν θέλουμε οι σχέσεις μας να έχουν βάθος, αναζητάμε επιφανειακές γνωριμίες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία απελευθερώνονται παλιές δυσαρέσκειες, είμαστε γενναιόδωροι με τους γύρω μας με αποτέλεσμα οι άλλοι να αντιδρούν θετικά απέναντί μας.


12 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο έχουμε αρμονία μεταξύ του τι θέλουμε και του τι αισθανόμαστε γι’ αυτό έχουμε σωστή κρίση. Σήμερα μπορούμε να ζητήσουμε χάρες, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με το να έρθουμε πιο κοντά συναισθηματικά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ενισχύσουμε τους δεσμούς αγάπης.

 

13 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 5 Ιανουαρίου)

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε πτώση και επομένως, ο πλανήτης δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του στοιχεία. Υπάρχει μια βιασύνη για να μάθουμε και έχουμε παθιασμένη σκέψη, αλλά χάνουμε τις λεπτομέρειες και δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε μια κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο. Γινόμαστε ανήσυχοι και λέμε πολλά για να εξηγήσουμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε τολμηρές ιδέες. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας διαμέσου της φιλοσοφίας. Μαθαίνουμε καλύτερα όταν μας δίνεται η ελευθερία να σκεφτόμαστε και όταν τα πράγματα που μαθαίνουμε είναι διασκεδαστικά. Δεν έχουμε οργάνωση στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη στις σκέψεις μας. Οι άλλοι θαυμάζουν τον ενθουσιασμό μας και πιστεύουν ότι είμαστε πολύ ανοιχτόμυαλοι. Φιλοσοφούμε τα πράγματα και απολαμβάνουμε κάθε πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έχουμε νέες ιδέες και οράματα για το μέλλον. Οι συνομιλίες γίνονται τώρα με χαρούμενο τρόπο και επιδιώκουμε τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Είμαστε περίεργοι και ανοιχτόμυαλοι και ψάχνουμε την αλήθεια. Όμως, έχουμε την τάση να λέμε ό, τι έρχεται στο μυαλό μας με αποτέλεσμα τα καυστικά λόγια μας να πληγώνουν τους άλλους, όχι όμως σκόπιμα. Αυτό όμως από τη θετική πλευρά μας καθιστά εξαιρετικά τίμιους και ειλικρινείς, και ό, τι λέμε, γίνεται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής. Επίσης, διακόπτουμε το συνομιλητή μας, χωρίς να ακούμε τίποτα από αυτά που μας λέει, κι αυτό διότι πρέπει να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε χωρίς καμία καθυστέρηση!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε μια χαρούμενη και ενθουσιώδη επικοινωνία με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας το χιούμορ σας. Η ανάγκη σας για γνώση και νέες εμπειρίες σας φέρνει σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Η ειλικρίνειά σας και η εξυπνάδα σας προσελκύουν τους άλλους και μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Φιλοσοφείτε τη ζωή και έχετε προσκλήσεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

13 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί απογοήτευση, ενώ το θράσος δημιουργεί αρνητικές αντιδράσεις και καυστικές απαντήσεις.

 

14 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Κρόνο είμαστε εστιασμένοι στη συναισθηματική μας κατάσταση και έχουμε ορθολογισμό για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας αλλά και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στις σχέσεις μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορούμε να εμπνευστούμε από την αυξημένη ευαισθησία και τη δεκτικότητά μας στα συναισθήματα των άλλων γύρω μας.

 

15 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο μπορεί να γίνουμε μάρτυρες μιας διχόνοιας, αν δεν την υποστούμε, και υπάρχει έλλειψη αρμονίας στην καθημερινή μας ζωή. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα η σεξουαλική μας ζωή και οι δημιουργικές μας παρορμήσεις γεμίζουν την ημέρα μας. Μπορεί να βρούμε ένα χαμένο αντικείμενο ή ακόμα και ένα πρόσωπο.

 

16 Δεκεμβρίου 2018: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε ένα συμβιβασμό με τους άλλους προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του συντρόφου μας, προκειμένου να έχουμε μια ικανοποιητική σχέση. Κάνουμε το καλύτερο δίνοντας περισσότερα από το άλλο άτομο. Είμαστε πιστοί και ειλικρινείς, αλλά αναστέλλουμε την εκδήλωση των συναισθημάτων μας για να μην επωφεληθούν οι άλλοι από εμάς. Είμαστε πειθαρχημένοι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποπληρωμή ενός παλιού χρέους δίνοντάς μας ασφάλεια και κάποιες ανέσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, επαναξιολογείτε τώρα τη σχέση σας, αν είναι σοβαρή, ειλικρινής και έντιμη. Αν είστε δεσμευμένοι, περιμένετε το ταίρι σας να συνεργαστεί μαζί σας για την επίτευξη κοινών στόχων. Αν είχατε μια βαθιά ανησυχία για τη σταθερότητα του δεσμού σας, τώρα μπορείτε να πετύχετε μια πιο οικεία σχέση. Η ανάγκη σας για ζεστασιά και αγάπη εναρμονίζεται με την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αρμονία. Θα σας είναι λίγο δύσκολο να δείξετε την αγάπη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε συναισθήματα. Η στάση σας μπορεί να είναι πιο υποταγμένη, κάνετε τα πάντα για την ικανοποίηση του συντρόφου σας, αλλά μπορεί να είστε συγκρατημένοι. Αν είστε μόνοι, είστε τώρα περισσότερο επιλεκτικοί καθώς ψάχνετε για ένα πρόσωπο που να σας σέβεται και να σας παρέχει ασφάλεια, εκτός από την παροχή μιας καλής κοινωνικής θέσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

16 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

16 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία δίνουμε πνοή σε νέες σκέψεις και ευνοούνται οι επικοινωνίες όλων των ειδών. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να κρατάμε απόσταση από τους άλλους, να έχουμε αναστολές και απαιτήσεις.

 

17 Δεκεμβρίου 2018: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετωπίζουμε, έχουμε τώρα την ενέργεια και τη δύναμη να επιμείνουμε στην εκπλήρωση του στόχου μας. Παίρνοντας πρωτοβουλίες, εστιαζόμενοι στο στόχο μας και έχοντας αποφασιστική δράση, μας οδηγεί στην επιτυχία. Μπορούμε να ξεφύγουμε από οποιαδήποτε πίεση και να πάρουμε αυτό που θέλουμε χάρη στη δύναμή μας και την αποφασιστικότητά μας να πετύχουμε το στόχο μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και δεν θα αφήσετε τίποτα και κανέναν να εμποδίσει την πρόοδό σας. Δεν χρησιμοποιείτε πολύ πιεστικές τακτικές για να φέρετε στα νερά σας τους άλλους ανθρώπους και έχετε πάθος με οτιδήποτε νέο ξεκινάτε τώρα. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα βαθύτερα επίπεδα της σχέσης σας ή να κάνετε συνομιλίες που οδηγούν σε σημαντικές αποκαλύψεις. Μπορεί να βρείτε κρυμμένα χρήματα ή να ξεκινήσετε ένα έργο που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση ή ίσως επίσης επωφεληθείτε από τα χρήματα των άλλων ανθρώπων. Η διαίσθησή σας, σας βοηθά να αποκαλύψετε αθέμιτες και ανέντιμες συμπεριφορές και δεν υποτάσσεστε στη χειραγώγηση των άλλων. Η ενέργειά σας και η δύναμή σας είναι έντονες, αλλά μπορεί να εξαντληθείτε, έτσι αποφύγετε την υπερβολική εργασία και τις έντονες δραστηριότητες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

17 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αποκαλύπτουμε την αλήθεια και εξαλείφουμε ό, τι δεν θέλουμε, κοντρολάροντας την ένταση και έχοντας τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

18 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

18 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ουρανό ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες και τις νέες φιλίες ενώ απελευθερώνουμε ανυπομονησία, εξτρεμισμό και πείσμα.

 

19 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας βοηθά να κάνουμε ενδελεχή εξερεύνηση, βρίσκοντας κρυμμένες αλήθειες, και να συνειδητοποιήσουμε τι χρειάζεται να κρατήσουμε στη ζωή μας και τι πρέπει να απορρίψουμε. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στα περίεργα συναισθήματά μας και την ανάγκη μας για ευχαρίστηση.

 

20 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες και  ένα επιστημονικό και εφευρετικό μυαλό. Αμφισβητούμε τα καθιερωμένα και αναπτύσσουμε έντονο ενθουσιασμό. Αναλαμβάνουμε δράση η οποία αλλάζει τα πράγματα και φέρνει βελτίωση. Ενωνόμαστε με τους άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό και προωθούμε ό, τι είναι ανεξάρτητο και πρωτοποριακό. Η επικοινωνία, οι υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά είδη και οτιδήποτε πρωτότυπο είναι συναρπαστικό για μας τώρα. Μπορούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προώθησης της εργασίας μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου, τόσο οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας ή οι ερωτικοί στόχοι σας είναι πιθανό να προχωρήσουν πιο γρήγορα τώρα. Νέες εξελίξεις μπορεί να σας ανοίξουν εποικοδομητικές ευκαιρίες. Προβάλετε τις νέες και συναρπαστικές ιδέες σας και είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας και μια αλλαγή της ρουτίνας σας. Δεν θέλετε να χαλαρώσετε και αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για οποιαδήποτε επιστημονική ή τεχνική μελέτη και της γνώσης των υπολογιστών. Νέες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας εντελώς ξαφνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

20 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

20 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη ακολουθούμε το ένστικτό μας και έχουμε δύναμη ζωής και ερωτικό πάθος.

 

21 Δεκεμβρίου 2018: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και ο ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

21 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μιλάμε μεγαλοπρεπώς και εκφραζόμαστε με ενθουσιασμό και έντιμα. Είμαστε ιδεαλιστές και αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Γινόμαστε ενθουσιώδεις κατά την ανταλλαγή πληροφοριών με τους άλλους και έχουμε δίψα για γνώση. Κάνουμε συναρπαστικές συζητήσεις για το παρελθόν ή μιλάμε για τη θρησκεία, την φιλοσοφία, την νομοθεσία, την εκπαίδευση, τα ταξίδια και τις αξίες.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, βλέπετε το δάσος και αγνοείτε τα δέντρα! Δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες, αλλά βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για διαπραγματεύσεις, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις αποφάσεις που παίρνετε. Πιθανώς θα είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους άλλους από ό, τι συνήθως. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε προβλήματα του παρελθόντος και να τα επιλύσετε ή να επισκεφτείτε άτομα που βρίσκονται μακριά σας και έχετε να δείτε καιρό. Έχετε πνεύμα και εκφραστικότητα αλλά είστε επιρρεπείς στην υπερβολή και τον ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

21 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί διανοητική και συναισθηματική ασάφεια, ενώ κάνουμε προσπάθεια να κατανοήσουμε τους γύρω μας.

 

22 Δεκεμβρίου 2018, ώρα Ελλάδας 7:48 μ.μ.: Πανσέληνος στις 0ο 49΄ του Καρκίνου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι τώρα και εμφανίζουμε αυξημένη ανάγκη να αισθανόμαστε ασφαλείς αλλά και για να λάβουμε φροντίδα. Την ίδια στιγμή, μπορεί να αντιληφθούμε ότι αυτό μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία μας να επιβάλουμε την δύναμή μας στους άλλους. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και τις ανάγκες μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό δεν είναι μια αντανάκλαση της αδυναμίας μας αλλά της εσωτερικής μας δύναμης. Μπορεί να θέλουμε να συνδεθούμε με κάποιον από το παρελθόν μας ή κάποιος από το παρελθόν μας να έρθει έντονα στο μυαλό μας. Οτιδήποτε δεν μας χρησιμεύει τώρα στη ζωή μας θα το αφήσουμε να φύγει, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά στη ζωή μας, κάνοντας έναν απολογισμό των συναισθηματικών αναγκών μας. Η συναισθηματική πραγματικότητα μιας κατάστασης μπορεί να έρθει στο φως και είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερωθούμε και να επουλώσουμε τις πληγές μας. Μπορεί να αισθανθούμε επιπλέον μια έντονη συναισθηματική φόρτιση κατά την διάρκεια αυτής της πανσελήνου και να είμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι με πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι μια χρονική περίοδος για να αισθανθούμε ευγνωμοσύνη και παρηγοριά για ό, τι έχουμε στη ζωή μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

22 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 20 Ιανουαρίου)

Έχουμε έντονες φιλοδοξίες, αγχωνόμαστε συνέχεια και κάνουμε τα πάντα, όπως υποχωρήσεις και υπομονή, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε πολύ πειθαρχημένοι, θέλουμε να κάνουν οι άλλοι πάντα αυτό που λέμε και έχουμε πολλές απαιτήσεις. Γινόμαστε καχύποπτοι, επιφυλακτικοί και δύσκολα ανοιγόμαστε και στο πιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Έχουμε μια συγκροτημένη επιδίωξη των στόχων μας και θέτουμε ένα συγκεκριμένο στόχο, έχοντας μεγάλη πίστη στις ικανότητές μας. Είμαστε πολύ ανεξάρτητοι και μεγαλόψυχοι σε ό, τι κάνουμε και απεχθανόμαστε να  βρισκόμαστε υπό τον περιορισμό των άλλων.

 

23 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο απαιτείται προσοχή στις διαπραγματεύσεις με πρόσωπα κύρους, για να ξεπεράσουμε την κριτική και τους φόβους του να κάνουμε λάθη. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη νιώθουμε συναισθήματα έντονης αγάπης και συμπόνιας και έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε το παρελθόν.

 

24 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

24 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό έχουμε δυσκολία στο να αφήσουμε να φύγει ό, τι δεν εξυπηρετεί την ευτυχία μας. Μια ανακάλυψη δημιουργεί φόβους και πίεση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη μας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες για να δραστηριοποιηθούμε για ένα στόχο μας.

 

25 Δεκεμβρίου 2018: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει υπερδιέγερση και φαντασία, εσφαλμένη αντίληψη και σύγχυση. Προσοχή σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις γιατί ενέχει εξαπάτηση. Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να σκεφτούμε ξεκάθαρα και επίσης να μπορούμε να εκφράσουμε σωστά και με σαφήνεια τα λόγια μας και τις σκέψεις μας. Μας αρέσει να κάνουμε όνειρα και προβληματιζόμαστε όταν οι άλλοι εισβάλλουν στις σκέψεις μας,  προτιμώντας να μην μιλάμε γι’ αυτές. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πρακτικά και γινόμαστε αναποφάσιστοι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε τώρα θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα σημαντικές παραλείψεις ή παραποιήσεις ή θα είναι συνειδητά απατηλές. Είναι πιθανό να πείτε εσείς οι ίδιοι ψέματα. Καλύτερο θα ήταν να μην κάνετε διαπραγματεύσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή είναι μια περίοδος σύγχυσης όπου κάνετε λάθη προγραμματισμού και είναι δύσκολο να εντοπίσετε και να εκτιμήσετε σωστά τις λεπτομέρειες. Την περίοδο αυτή είναι καλύτερο να την χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε τη μουσική, την ποίηση ή την τέχνη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

25 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ερμή βοηθά στο να σκεφτόμαστε ορθολογιστικά και στην ειλικρινή και άμεση έκφραση των συναισθημάτων μας. Προβάλουμε τις ιδέες μας με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Με τη
Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη υπερβολικά συναισθήματα και μαλθακότητα οδηγούν σε μπερδέματα.

 

26 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

26 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας χαρίζει αυθορμητισμό, πρωτοτυπία, θετικές απρόβλεπτες ενέργειες και πειραματική διάθεση.

 

27 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο μας δίνει ικανοποίηση από τις προσπάθειές μας και μπορούμε να επωφεληθούμε παίρνοντας νηφάλιες και ρεαλιστικές αποφάσεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Ποσειδώνα οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος.

 

28 Δεκεμβρίου 2018: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και να αποκομίσουμε συναισθηματικά οφέλη από τις προσωπικές μας επαφές. Αναζητάμε τώρα τη δημιουργική έκφραση του πάθους μας και πώς να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Ξέρουμε πώς να σταθούμε στα πόδια μας και να αγαπάμε παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε ειλικρινείς και υπάρχει επιτυχία στις επενδύσεις, την ασφάλιση και τις πωλήσεις. Οι πωλήσεις θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, επειδή ενθαρρύνουμε τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν μας. Έχουμε κατανόηση, συμπάθεια και είμαστε δυναμικοί ώστε να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για το καλό τους.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα στην αγάπη, κι αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία. Νιώθετε τώρα ότι υπάρχει μια μοιραία ποιότητα στην ερωτική σας ζωή που αψηφά κάθε λογική. Αισθάνεστε μια εσωτερική ισορροπία και τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι κυριαρχούν και καθοδηγούν την ερωτική σας ζωή. Η κατανόηση σας δίνει δύναμη στην αγάπη. Η σχέση σας έχει τώρα υψηλή προτεραιότητα, κι αν είστε μόνοι, είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι κάποιον/α που θα σας σταθεί καθώς η σχέση ωριμάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, να έχετε συμβατά ενδιαφέροντα, καλή σεξουαλική ζωή και κοινή κατεύθυνση ζωής.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια

28 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

28 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Άρη τα θετικά αποτελέσματα των ενεργειών μας θα εξαρτηθούν από τα λόγια που θα πούμε. Οι στόχοι μας μπορούν να επιτευχθούν αν βγάλουμε τα συναισθήματά μας έξω από το πρόβλημα, μέχρι να αποκατασταθεί η ισορροπία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα εξαλείφουμε τη ζήλια, τη μνησικακία και τη δυσαρέσκεια και απομακρύνουμε όποιον και ό, τι δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς μας.

 

29 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο μας κάνει να νιώθουμε το βάρος των ευθυνών και η αποφασιστικότητά μας δοκιμάζεται από τις αντιξοότητες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία η θετικότητά μας και η αισιοδοξία μας προσελκύει τους άλλους, είμαστε συντονισμένοι με τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και λιγότερο διατεθειμένοι να ανησυχούμε για τις λεπτομέρειες.

 

30 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από κάποιον ή κάτι που δημιουργεί εμπόδια στην εξέλιξή μας, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό για τη ζωή μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή σκεφτόμαστε πριν ενεργήσουμε και επικεντρωνόμαστε στην παροχή λύσεων στα προβλήματά μας με τους άλλους που ωφελούν τόσο τον εαυτό μας όσο και την άλλη πλευρά.

 

31 Δεκεμβρίου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

31 Δεκεμβρίου 2018: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια παράλληλα με την επιθυμία μας να ζήσουμε συναρπαστικά και την τάση μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο άνθρωποι και γεγονότα στηρίζουν τους μακροπρόθεσμους στόχους μας. Οτιδήποτε επιθυμούμε πραγματοποιείται.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms