30
06
2016

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Ιούνιο 2017.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 62

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα.

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Ιουνίου 2017: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχουν συναισθηματικές αναστολές που όμως επιτρέπουν τη διατήρηση της σταθερότητας. Υπάρχει πίστη, προσήλωση στο καθήκον και οικονομία στα χρήματα. Ενεργούμε διπλωματικά, έχουμε καλή κρίση και δίνουμε αξία σε ό, τι είναι πρακτικό και χρήσιμο. Είμαστε υπεύθυνοι στην αισθηματική μας ζωή και μπορούμε να επιτύχουμε επειδή αισθανόμαστε σιγουριά και ασφάλεια. Είμαστε έμπειροι στο χειρισμό δύσκολων κοινωνικών καταστάσεων και πολύ πιστοί και προστατευτικοί σε αυτούς που είναι κάτω από την εξουσία μας. Προσέχουμε την εμφάνισή μας, τη φήμη μας και την κοινωνική μας θέση.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, τα πάθη στις σχέσεις σας κάπως θα καταλαγιάσουν αφού θα έχετε την τάση να είστε νηφάλιοι και ρεαλιστικοί με το σύντροφό σας. Εάν μια νέα σχέση αρχίζει τώρα είναι πιθανό να οδηγείται από τη λογική και την πρακτικότητα, περισσότερο από τα συναισθήματα. Επίσης, σε οποιεσδήποτε ερωτικές σχέσεις ξεκινούν τώρα, ο ένας εκ των δυο συντρόφων έχει σημαντική διαφορά ηλικίας ή είναι κοινωνικά καταξιωμένος. Ο σκοπός αυτής της αστρολογικής όψης είναι η απόκτηση γνώσης και εμπειριών από το νεότερο άτομο. Αυτή είναι ευνοϊκή χρονική περίοδος για θέσπιση ημερομηνίας γάμου. Επίσης, θα είστε πειθαρχημένοι για οικονομικά θέματα. Ευνοούνται οι επιχειρηματικές συμφωνίες και έχετε συντηρητισμό στα έξοδά σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα δεν εμπιστευόμαστε τον κόσμο γύρω μας ενώ η φαντασία μας δημιουργεί σύγχυση και θόλωση της αίσθησης της πραγματικότητας.


2 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα μας ζητά να ακούσουμε την εσωτερική φωνή μας και να αφήσουμε τη διαίσθησή μας να μας καθοδηγήσει. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε την επιθυμία μας να διεκδικούμε και να επιδεικνύουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση στις σχέσεις μας.

 

3 Ιουνίου 2017: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμηση να κάνουμε πολλά πράγματα θα είναι μεγαλύτερη τώρα και επιδιώκουμε την ανάπτυξη. Υπάρχει ισχυρή συνείδηση ​​της ηθικής ή να ασχοληθούμε με θρησκευτικά ζητήματα. Η επιθυμία μας να ταξιδέψουμε ή να εφαρμόσουμε νέες ιδέες μέσω της εκπαίδευσης ή της μάθησης θα είναι ισχυρή τώρα. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθώς επίσης και προθυμία να προβούμε σε κερδοσκοπία ή να πάρουμε οικονομικά ρίσκα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, απολαμβάνετε μέρες επιτυχίας και ευτυχίας και θετικής εξέλιξης των επαγγελματικών σας στόχων. Ίσως και να προαχθείτε σε ανώτερο βαθμό ή θέση αυτές τις ημέρες. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας βελτιώνονται και είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Εάν έχετε επιχείρηση, να περιμένετε μεγαλύτερη επέκταση, διαφήμιση και επιτυχία. Επενδύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές θα πάνε καλά. Θα παρατηρήσετε ότι έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους γύρω σας από ό, τι πριν.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιουνίου 2017: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δείχνουμε την αγάπη μας με έναν αντισυμβατικό τρόπο και έχουμε  καλλιτεχνικά οράματα. Μπορεί να αγαπάμε το όραμα ενός καλύτερου κόσμου και δείχνουμε μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στους γύρω μας. Δίνουμε αξία στην ατομικότητα και την ελευθερία της έκφρασής μας, αλλά σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να ζήσει όπως θέλει. Υπάρχει τώρα ευερεθιστότητα στις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Έχουμε ενθουσιασμό και ευνοείται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την τάση να αναζητάτε τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό, ειδικά στις ερωτικές σχέσεις σας. Είναι πιθανό, είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας, να εκπλήξετε ο ένας τον άλλον ή μπορεί να θέλετε να κάνετε μια αλλαγή από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας στην ερωτική σας ζωή αυτές τις ημέρες. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι στα οικονομικά σας και συντηρητικοί στις δαπάνες σας, καθώς, μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα έξοδα. Αν η εργασία σας είναι καλλιτεχνικής φύσεως, αυτή μπορεί να είναι μια χρονική περίοδος μεγάλης δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας στο έργο σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

 

4 Ιουνίου 2017: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έλλειψη σαφήνειας και αόριστα και ασαφή θέματα προκαλούν κρίσεις. Ασχολούμαστε με την τέχνη και τη μουσική και θέλουμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα με κάθε τρόπο. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις και κάνουμε σχέδια που είναι ανέφικτα. Υπάρχουν λάθη στην αντίληψη και ομιχλώδεις συνθήκες. Θα πρέπει να προσέχουμε να μην υπονομεύσουμε οι ίδιοι την δική μας ευτυχία, καθώς υποφέρουμε από μια αίσθηση αναξιότητας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να γίνετε ασαφείς όσον αφορά το σκοπό σας στη ζωή. Δεν θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα για να κάνετε κάποια πράγματα και μπορεί να θέλετε να αποδράσετε από την πραγματικότητα διαμέσου της φαντασίας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε επιρρεπείς στο αλκοόλ για να ξεφύγετε. Νιώθετε κάπως αμήχανα λόγω του ότι οι προθέσεις σας παρεξηγούνται από τους άλλους. Από την πλευρά σας, είστε «τυφλοί» όσον αφορά τις προθέσεις των άλλων και ως εκ τούτου, καθίσταται δύσκολο να αντιδράσετε με λογικό τρόπο. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Οι επιθυμίες σας έρχονται σε σύγκρουση με τις ιδέες των άλλων και διαφωνείτε. Είστε σε αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δυο επιλογές. Το ένστικτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε επιτυχία και αναγνώριση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Ιουνίου 2017: Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή ως 20 Ιουλίου)

Ο Άρης είναι σε πτώση στο ζώδιο του Καρκίνου και η δράση είναι ορμώμενη από την καρδιά. Κίνητρο είναι τα συναισθήματα και το πάθος του. Ασχολούμαστε τώρα με δραστηριότητες που μας επιτρέπουν να κατευθύνουμε τα κύματα των συναισθημάτων μας. Είναι δύσκολο για μας να μας δείχνουν ψεύτικο ενδιαφέρον και η ζωτικότητά μας αναστέλλεται από την ανασφάλεια. Οι άλλοι δεν μπορούν να ξέρουν τι σχεδιάζουμε μέχρι να το κάνουμε πραγματικότητα. Προτιμάμε να παρακάμψουμε δύσκολες δραστηριότητες και ανθρώπους αντί να τους αντιμετωπίσουμε άμεσα. Παρακολουθούμε τις αντιδράσεις των άλλων προσεκτικά και ποθούμε τη συναισθηματική ειλικρίνεια. Θα ενεργήσουμε συναισθηματικά για να διατηρήσουμε την ασφάλεια στις σχέσεις μας. Η σεξουαλικότητά μας είναι σαγηνευτική και συναισθηματική και γινόμαστε υπερπροστατευτικοί με αυτούς που αγαπάμε. Εδώ το σεξ είναι πάντα συνδεδεμένο με την ασφάλεια. Θέλουμε αγάπη για να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας, άνετα και ζεστά και ζητάμε το συναίσθημα μέσα από το σεξ, περισσότερο από το πάθος. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να γίνουμε μανιωδώς επιπόλαιοι και ψάχνουμε για συναισθηματική τροφή μέσα από το σεξ. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να γίνουμε υπερβολικά απαιτητικοί λόγω της ακατάπαυστης επιθυμίας μας για συναισθηματική επιβεβαίωση. Είμαστε εξαρτημένοι στις σχέσεις μας και υπερβολικά προστατευτικοί και παθητικοί. Είμαστε επιρρεπείς στην αυτολύπηση και σε ένα μη ρεαλιστικό τρόπο σκέψης.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιεσδήποτε προκλήσεις ή ακόμα δύσκολες και ενδεχομένως επικίνδυνες καταστάσεις. Ρισκάρετε στον έρωτα και κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας ή την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ήλιο είναι κατάλληλη ημέρα για να ζητήσουμε χάρες, να προσφέρουμε ή να δεχτούμε δώρα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα οι συναισθηματικές ανάγκες μας για οικειότητα και ασφάλεια αμφισβητούνται από τους ανθρώπους γύρω μας.

 

5 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

5 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Άρη είμαστε πιο ανεξάρτητοι και λιγότερο απαιτητικοί προς τους άλλους, αισθανόμαστε λιγότερο άγχος και έχουμε την ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Ουρανό δημιουργεί συγκρούσεις  με τους αγαπημένους μας, απρόσμενη αλλαγή των σχεδίων και απερίσκεπτες ενέργειες.

 

6 Ιουνίου 2017: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 5 Ιουλίου)

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, στο ζώδιο το οποίο ο πλανήτης είναι κυβερνήτης, επιδιώκουμε τη σταθερότητα και την αποκλειστικότητα στην αγάπη και δεν σπεύδουμε αμέσως σε νέες σχέσεις. Θέλουμε το χρόνο μας για να νιώσουμε σίγουροι για τον άνθρωπο που αγαπάμε, και όταν το κάνουμε, είμαστε συνήθως πολύ πιστοί. Έχουμε νωθρή συμπεριφορά που μας κάνει να φαινόμαστε αισθησιακοί. Δεν θέλουμε το δράμα και γινόμαστε διστακτικοί σε αμφίβολους έρωτες. Επιθυμούμε μια σταθερή και ρομαντική ερωτική ζωή, αλλά με κάποιον που θεωρούμε ότι αξίζει να επενδύσουμε. Αναζητάμε τη δέσμευση και τη διάρκεια στη σχέση. Γινόμαστε έντονα κτητικοί και αν κάποιος μας προκαλέσει, τον αντιμετωπίζουμε με εξαγριωμένη οργή. Είμαστε μαζεμένοι, με μια διαρκή αφοσίωση, εφ’ όσον μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Θα εκπλήξουμε τους αγαπημένους μας με τα συναισθηματικά δώρα και τους χιλιάδες μικρούς τρόπους που εφευρίσκουμε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο ευχάριστη. Ο δρόμος για την καρδιά μας ανοίγει μέσω των αισθήσεων, ανταποκρινόμαστε στο άγγιγμα και στις διακριτικές χειρονομίες. Επιδιώκουμε μια ατμόσφαιρα άνεσης και σταθερότητας, σεβασμού και αξιοπιστίας, αναγνώρισης και εκτίμησης. Θέλουμε το χρόνο μας για να χαλαρώσουμε σε μια σχέση και βασιζόμαστε περισσότερο στα υλικά αγαθά από ό, τι στην αγάπη. Είμαστε πολύ πιστοί και δεν χωρίζουμε από μια σχέση ακόμα κι αν έχει γίνει στάσιμη. Η ποιότητα της σταθερότητάς μας, μας κάνει αφοσιωμένους συντρόφους.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, με το σταθερό, υπομονετικό και ευχάριστο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και φλερτάρετε με σοβαρότητα, αποπνέοντας αισθησιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη σταθερότητά σας και την εμπιστοσύνη σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

6 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η μουσική και οι τέχνες μας εμπνέουν ενώ έχουμε διαισθητικές ικανότητες.

 

7 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή ως 21 Ιουνίου)

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο της επικοινωνίας. Αυτός ο Ερμής έχει ταχύτητα στο μυαλό και επίγνωση του κόσμου των ιδεών. Με τον Ερμή στους Διδύμους γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί και αναζητάμε την πνευματική τόνωση με νέους ανθρώπους και καταστάσεις και τη γνώση. Απορροφάμε ταχύτατα τις πληροφορίες και κατέχουμε εγκυκλοπαιδική γνώση σε μια άπειρη ποικιλία θεμάτων. Εδώ ο Ερμής είναι ερωτευμένος με τη γνώση, είναι ο πνευματικός ερευνητής, που πάντα ψάχνει για τους πολύτιμους λίθους που συνδέουν δύο ιδέες. Ο Ερμής στους Διδύμους αγαπά να αξιοποιεί το μυαλό των άλλων και αναζητά την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της συνομιλίας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν επικοινωνούμε με γρήγορο ρυθμό και με νέους ανθρώπους από τους οποίους έχουμε να μάθουμε κάτι. Σπάνια βαριόμαστε, αφού υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για να ανακαλύψουμε στη ζωή. Γινόμαστε πιο χαρούμενοι με μία διανοητική γοητεία, αλλά προτιμούμε να ακούμε την επιφάνεια των πραγμάτων παρά να ψάξουμε εις βάθος. Λάμπουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο, επειδή είναι εύκολο για μας να σμίξουμε με τους άλλους και να έλξουμε κάθε νέο πρόσωπο που συναντάμε. Έχουμε μια λάμψη που προσελκύει και βλέπουμε ακόμα και αρνητικά πράγματα με χιούμορ. Όμως, θα πρέπει να μην παίρνουμε αποφάσεις που βασίζονται σε επιφανειακές πληροφορίες. Είμαστε επιρρεπείς σε παιχνίδια του μυαλού, χρησιμοποιώντας τις λέξεις ως όπλα, μόνο και μόνο για να κάνουμε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Μπορεί να κάνουμε τα χειρότερα κουτσομπολιά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε την αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη επικοινωνία με το σύντροφό σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και κάνοντας αστεία και χιούμορ. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία τώρα και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η οικονομική ισχύς.

 

8 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

8 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά. Συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε.

 

9 Ιουνίου 2017, ώρα Ελλάδας 16:09: Πανσέληνος στις 18ο 53΄ του Τοξότη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Ο Τοξότης συμβολίζει την πίστη, τις πεποιθήσεις και την επέκταση της συνείδησης. Μας βοηθά να φτάσουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας και να ελέγξουμε τις παλιές μας αντιλήψεις για να δούμε αν μπλοκάρουν το δρόμο μας ή μας είναι ακόμα χρήσιμες. Όταν μαθαίνουμε τα μαθήματά μας στη ζωή, τείνουμε να μην τα επαναλάβουμε. Θα πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους για τον πόνο μας και να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας, γιατί μόνο έτσι θα επουλωθούν οι πληγές μας, καθώς και να συνειδητοποιήσουμε ότι προτού απαιτήσουμε κάτι από τους άλλους, θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο συμπεριφοράς μας. Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε, τι μας λείπει, τι θέλουμε και πώς θα διαδώσουμε τις πληροφορίες που έχουμε ήδη συγκεντρώσει. Επίσης, θα πρέπει να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, να βγούμε πέρα από το άμεσο περιβάλλον μας, ώστε να διανύσουμε μεγάλες αποστάσεις, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να γνωρίσουμε ανθρώπους που προέρχονται από εντελώς διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό μας, να απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς της λογικής, έτσι ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας και να υιοθετήσουμε νέες πεποιθήσεις.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

9 Ιουνίου 2017: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα είμαστε σε θέση να επιφέρουμε την αρμονία στην ερωτική μας ζωή και να κάνουμε καλή εντύπωση στους άλλους. Δείχνουμε τρυφερότητα και στοργή και μπορούμε να κάνουμε ευχάριστες κοινωνικές επαφές. Η σεξουαλικότητα είναι κάτι σημαντικό για μας και πράγματι γευόμαστε κάθε μορφή αισθησιακής απόλαυσης. Εκδηλώνουμε αγάπη και είμαστε πολύ παθιασμένοι. Ο σύντροφός μας σημαίνει τα πάντα για μας και είμαστε έτοιμοι να αφοσιωθούμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο, αλλά από την άλλη πλευρά, αναμένουμε το ίδιο από τον αγαπημένο μας. Η ανάγκη να ενωθούμε με κάποιον (Αφροδίτη) βρίσκεται σε αρμονία με τη σεξουαλική επιθυμία μας (Άρης).

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου, η ροή της σεξουαλικής και συναισθηματικής σας ενέργειας είναι καλά ισορροπημένη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είστε ούτε υπερβολικά επιθετικοί αλλά ούτε και υπερβολικά παθητικοί στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, είστε βολικοί και μπορείτε να κάνετε μια ικανοποιητική σεξουαλική σχέση καθώς δείχνετε στοργή και χρειάζεστε μια σεξουαλική διέξοδο. Αν είστε δεσμευμένοι, είστε συνειδητοποιημένοι ότι είναι απαραίτητο να συμβιβαστείτε για να κερδίσετε την αγάπη. Επίσης, είστε διατεθειμένοι να κάνετε παραχωρήσεις και κατανοείτε τις ανθρώπινες αδυναμίες. Τώρα απολαμβάνετε την καλή μουσική, τις καλές τέχνες και τη λογοτεχνία και κάνετε ενδιαφέρουσες κοινωνικές επαφές και συμπαθείς φιλίες. Οι δημόσιες σχέσεις σας θα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικές για σας και οι άνθρωποι που συναντάτε σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Ιουνίου 2017: Ο Δίας στον Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 10 Οκτωβρίου 2017)

Μας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες προκειμένου να μελετήσουμε, να ταξιδέψουμε, να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας, να αναλάβουμε δράση με στόχο την βελτίωση των περιστάσεων ή να ξεκινήσουμε μια μεταφυσική αναζήτηση. Ο ορθόδρομος Δίας μας βοηθά να πάρουμε περισσότερα πράγματα από τη ζωή, δίνοντας νόημα στις εμπειρίες μας, βελτιώνοντας τη διάθεσή μας και εμπνέοντας εμπιστοσύνη. Η αρνητική πλευρά θα μπορούσε να είναι η υπερβολική αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εάν συμβεί αυτό, θα μπορούσαν να υπάρξουν δυσκολίες στην υλοποίηση των όσων έχουμε φανταστεί ή ελπίζαμε. Θα ήταν σοφό να κάνουμε μια συνειδητή προσπάθεια στο να είμαστε προσγειωμένοι, προκειμένου να μπορέσουμε να χειριστούμε την πληθωρικότητα του γιγαντιαίου πλανήτη. Από την άλλη πλευρά, καταστέλλουμε τους παλιούς φόβους μας που εμπόδιζαν την επίτευξη των στόχων μας στο παρελθόν.

 

10 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

10 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Άρη ερχόμαστε αντιμέτωποι με συγκρούσεις εξαιτίας τους εγωκεντρισμού μας και της έλλειψης υπομονής. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για έρωτα και ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας.

 

11 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα πρέπει να αποφύγουμε να είμαστε πολύ απαιτητικοί. Αν νιώθουμε αδικία, απαιτούμε τη δικαιοσύνη ή αισθανόμαστε ακόμα και μισαλλοδοξία. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο ονειρικούς, με συμπόνια και κατανόηση, και μας καθοδηγούν η διαίσθηση και η διορατικότητά μας.

 

12 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια, παράλληλα με την επιθυμία μας να ζήσουμε συναρπαστικά και την τάση μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία. Μπορεί να αποκαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, να έχουμε επίγνωση για τις προθέσεις των άλλων, να εκφράσουμε οργή, εκδίκηση ή καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.

 

13 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει καλή κρίση και έχουμε επίγνωση της πλήρους εικόνας των πραγμάτων. Κυριαρχούν η κερδοσκοπική σκέψη και το ενδιαφέρον για τη μάθηση. Μεγάλα σχέδια τίθενται σε λειτουργία και κάνουμε μεγάλα άλματα χάρη στην εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στην ικανότητά μας να προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς, αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό. Οι ιδέες ρέουν εύκολα και μπορούμε να προβάλουμε τη δημιουργικότητά μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για τη μάθηση, τη διδασκαλία, το γράψιμο και τη δημοσίευση. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι καλές και τυχόν νομικές διαδικασίες που έχετε, θα είναι επιτυχείς, ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή ενώ οι εμπορικές διαπραγματεύσεις θα είναι ασυνήθιστα κερδοφόρες. Είστε πιο δεκτικοί στις σκέψεις και τις απόψεις των άλλων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

13 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στα περίεργα συναισθήματά μας και την ανάγκη μας για έρωτα και ευχαρίστηση.

 

14 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει υπερδιέγερση και φαντασία, εσφαλμένη αντίληψη και σύγχυση. Προσοχή σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις γιατί ενέχει εξαπάτηση. Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να σκεφτούμε ξεκάθαρα και επίσης να μπορούμε να εκφράσουμε σωστά και με σαφήνεια τα λόγια μας και τις σκέψεις μας. Μας αρέσει να κάνουμε όνειρα και προβληματιζόμαστε όταν οι άλλοι εισβάλλουν στις σκέψεις μας,  προτιμώντας να μην μιλάμε γι’ αυτές. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πρακτικά και γινόμαστε αναποφάσιστοι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε τώρα θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα σημαντικές παραλείψεις ή παραποιήσεις ή θα είναι συνειδητά απατηλές. Είναι πιθανό να πείτε εσείς οι ίδιοι ψέματα. Καλύτερο θα ήταν να μην κάνετε διαπραγματεύσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή είναι μια περίοδος σύγχυσης όπου κάνετε λάθη προγραμματισμού και είναι δύσκολο να εντοπίσετε και να εκτιμήσετε σωστά τις λεπτομέρειες. Την περίοδο αυτή είναι καλύτερο να την χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε τη μουσική, την ποίηση ή την τέχνη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία δημιουργεί χαρούμενα συναισθήματα και την επιθυμία να κάνουμε κάτι καλό. Είμαστε πιο γενναιόδωροι με το χρόνο, την ενέργειά μας και τα χρήματα.

 

15 Ιουνίου 2017: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα νιώθουμε μια εσωτερική σύγκρουση που πηγάζει από τις κοντινές μας σχέσεις. Έχουμε μια κρυφή ανασφάλεια και φόβους και μπορεί να αισθανθούμε απογοητευμένοι από τον κόσμο ή από τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο μας. Είμαστε διεκδικητικοί και επιθετικοί και αυτό μπορεί να μας κάνει να χάσουμε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη ενώ οι άλλοι αγνοούν τα συναισθήματά μας και τις ευαισθησίες μας. Έχουμε μια υπερβολική αντίδραση σε κάποια άτομα και νιώθουμε άβολα. Μπορεί αντίθετα να υποχωρήσουμε κρατώντας μια στάση παθητικότητας στις προκλήσεις της ζωής.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ίσως νιώσετε ένα συναισθηματικό κενό και έλλειψη ζεστασιάς στις κοινωνικές επαφές σας και κάποιου είδους αποξένωση στη σχέση σας. Προβάλετε τις εσωτερικές σας ανασφάλειες και θέλετε να κρυφτείτε πίσω από τις ευθύνες. Είστε κάτω από την πίεση αυτο-επιβαλλόμενων περιορισμών και δεν μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή. Ίσως νιώσετε ότι δεν είστε άξιοι της αγάπης. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και χαλαρώστε, ερχόμενοι σε επαφή με τα συναισθήματα και τους φόβους σας και αναγνωρίστε τη συναισθηματική ευαισθησία των άλλων. Μέσω της ευαισθησίας μπορείτε να διαλύσετε τα εμπόδια στις σχέσεις σας. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αποβάλετε τον πόνο της απόρριψης και της απογοήτευσης για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

15 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό μας δίνει ικανοποίηση από τις πρωτότυπες ιδέες μας και τις προσπάθειές μας, ενώ μπορούμε να επωφεληθούμε παίρνοντας νηφάλιες και ρεαλιστικές αποφάσεις.

 

16 Ιουνίου 2017: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 23 Νοεμβρίου 2017)

Τώρα αισθανόμαστε ενοχές και τείνουμε να κατηγορούμε τον εαυτό μας όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι εσωτερικά και έτσι βάζουμε μια μάσκα προκειμένου να συγκαλύψουμε τα συναισθήματά μας. Η έλλειψη ορίων, η φαντασία και η επιθυμία μας να απολαύσουμε τις χαρές της στιγμής μας δίνουν τα καλύτερα και η λογική μας αντικαθίστανται από τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Έχουμε δημιουργικές δυνατότητες για να επιτύχουμε τα όνειρά μας, εάν παραγκωνίσουμε το εγώ μας και εστιαστούμε στην αγάπη και τη συμπόνια. Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα του φυσικού κόσμου και επιλέγουμε να περνούμε τον χρόνο μας μόνοι μας, στη δική μας φαντασία. Οι ονειροπολήσεις αντικαθιστούν την ενεργό συμμετοχή μας στη ζωή, αναστέλλοντας την ικανότητά μας να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας στους τομείς της ζωής που αντιπροσωπεύονται από τον οίκο όπου βρίσκεται ο Ποσειδώνας. Μπορεί να πέσουμε θύμα των δικών μας αυταπατών εάν δεν αποδεχόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι.

16 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα ακολουθούμε τα ένστικτά μας και έχουμε δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της ζωής καθώς και να εκτονώσουμε θετικά το ερωτικό πάθος μας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 

17 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

17 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Κρόνο απαιτείται προσοχή στις διαπραγματεύσεις με πρόσωπα κύρους, για να ξεπεράσουμε την κριτική και τους φόβους του να κάνουμε λάθη.

 

18 Ιουνίου 2017: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε τώρα πρόθυμοι να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τους άλλους και οι απόψεις μας είναι ειλικρινείς αλλά και άμεσες. Θέλουμε να ζήσουμε μια ζωή συναρπαστική, την κάθε στιγμή της ημέρας. Η πλήξη και η ανία δεν είναι τώρα για μας και μπορούμε να μετατρέψουμε ακόμη και τα αρνητικά γεγονότα σε θετικά, χάρη στην πρωτότυπη σκέψη μας. Μπορούμε να αξιολογήσουμε άμεσα τα γεγονότα και να πάρουμε μια απόφαση. Θέλουμε την αλήθεια και επιμένουμε σ’ αυτήν, δεν αποδεχόμαστε την ανεντιμότητα από οποιονδήποτε εμπλεκόμαστε συναισθηματικά. Μπορούμε να απομακρυνθούμε εύκολα από ένα ανειλικρινές άτομο, καθώς κι από οποιονδήποτε δεν είχαμε ποτέ συναισθήματα.
 
Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο και αναζητάτε το νέο, αμφισβητώντας το παλιό, καθώς έχετε την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Είστε εκκεντρικοί στον τρόπο με τον οποίον κατευθύνετε τη ζωή σας και κάνετε σοφότερες επιλογές. Είναι πιθανό να εισέλθετε σε ομάδες που υποστηρίζουν ένα ιδανικό, μεταδίδοντας θετικότητα και ενθουσιασμό στους γύρω σας. Είστε ευθείς και απομακρύνετε όσους σας λένε ψέματα. Θέλετε τώρα να ζήσετε τη δική σας ζωή, χωρίς κανέναν περιορισμό. Αναζητάτε ένα σύντροφο, αν είστε γυναίκα, ο οποίος δεν θα στερήσει την ελευθερία σας. Έχετε μια ποιότητα στον προσωπικό σας μαγνητισμό, φιλελεύθερες ιδέες και κατανόηση απέναντι των άλλων ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Ο ενθουσιασμός για την ανάπτυξη των δημιουργικών δυνατοτήτων μας είναι τώρα περιορισμένος. Ο φόβος του ανταγωνισμού μας κάνει να μη μπορούμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Έχουμε ένα αίσθημα αρνητικό για τα πάντα και αρνητικές σκέψεις που μπλοκάρουν τους στόχους μας και δεν μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε τις υποχρεώσεις μας με αισιοδοξία. Κοιτάμε στο παρελθόν και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε επαρκώς στα προβλήματα του παρόντος.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είστε αγανακτισμένοι και νιώθετε κάποια πικρία επειδή δεν παίρνετε αυτό που σας αξίζει. Μπορεί απλά να πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο από τους άλλους προκειμένου να κερδίσετε την αναγνώριση. Προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής και παραδεχτείτε ότι αν έχετε δυσκολία, ίσως δεν έχετε κάνει τόσο μεγάλες προσπάθειες. Μπορεί να γίνετε στενόμυαλοι στις απόψεις σας διότι νιώθετε μέσα σας φόβο για την αλλαγή και ανασφάλεια. Δεν είναι ότι είστε ανίκανοι, αλλά νωχελικοί, διανοητικά πεισματάρηδες και έντονα δογματικοί. Έχετε τάσεις απομόνωσης αλλά με αυτόν τον τρόπο προσέξτε μην αποξενώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με την κριτική σας και τις μεθοδεύσεις σας. Να διαβάζετε προσεκτικά τις συμφωνίες που κάνετε, ή ακόμα καλύτερα, να πάρετε τη συμβουλή ενός δικηγόρου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Δία θα πρέπει να περιορίσουμε τις υπερβολές και την αλαζονεία για να μη κλονιστεί η ισορροπία στις σχέσεις μας.

 

19 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

19 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από κάποιον ή κάτι που δημιουργεί εμπόδια στην εξέλιξή μας, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό για τη ζωή μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή έχουμε τη λεκτική επιδεξιότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και τις ιδέες μας ενώ έχουμε κοινωνική αποδοχή.

 

20 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε επιδεξιότητα τόσο στον προφορικό όσο και το γραπτό λόγο που εμφανίζει το εύρος των γνώσεών μας, αν και μερικές φορές μπορεί να μην υπάρχει κανένα πραγματικό βάθος στην έκφρασή μας. Επειδή θεωρούμε τις γνώσεις συναρπαστικές και διεγερτικές, θέλουμε να τις μοιραστούμε με τους άλλους. Έχουμε μια πραγματική κατανόηση για τον κόσμο γύρω μας, να τους βοηθήσουμε. Είμαστε ανυπόμονοι και καθόλου ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό μας. Είμαστε σε εγρήγορση, περίεργοι και καλά ενημερωμένοι σε πολλά θέματα. Με τα λόγια μας συναρπάζουμε το κοινό μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, θα καταπλήξετε τους άλλους με τις συζητήσεις σας και με την κατανόηση των δύσκολων θεμάτων. Η ελευθερία είναι απαραίτητη για σας, επιδιώκετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας με το δικό σας μοναδικό τρόπο και να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εφευρίσκετε τρόπους για να ανάψετε τη σπίθα του ενθουσιασμού στους άλλους ώστε να μπορούν να αναγνωρίσουν τις γνώσεις σας. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι με οτιδήποτε και οποιονδήποτε στερεί την πνευματική ελευθερία σας. Η απομόνωση σας φαίνεται τώρα σαν φυλακή, και είναι σημαντικό για σας να αισθάνεστε ελεύθεροι είτε σε πνευματικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα πρέπει να μάθετε πώς να χαλαρώσετε περισσότερο και να βρείτε τρόπους για την αποδέσμευση της εσωτερικής πίεσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Ιουνίου 2017: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε δημιουργική φαντασία, ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός διαποτίζουν τη ζωή μας. Τώρα προσβλέπουμε στο όραμα της ομορφιάς και της αρμονίας, της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης. Ασχολούμαστε περισσότερο με τη μουσική, την τέχνη, το γράψιμο, το χορό και το θέατρο. Έχουμε αυξημένη ευαισθητοποίηση και μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα των άλλων. Είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά καθώς η παρουσία μας είναι χαλαρωτική και θετική.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε έντονη φαντασία και νιώθετε την ονειρική αγάπη, με μια αίσθηση του «μοιραίου». Μέσω της ευαίσθητης και ρομαντικής φύσης σας, ανταποκρίνεστε στα συναισθήματα του συντρόφου σας. Τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε είναι διάχυτα και νιώθετε συμπόνια, με κατανόηση των ελαττωμάτων του συντρόφου σας. Εκφράζετε τώρα ρομαντικά ιδεώδη, είστε ευαίσθητοι αλλά και ευάλωτοι συναισθηματικά στον πόνο και την απογοήτευση των άλλων. Προτιμάτε να βλέπετε τις θετικές πτυχές της ζωής και της ανθρώπινης φύσης και είστε αισιόδοξοι. Έχετε συναισθηματική κατανόηση και οι άλλοι αισθάνονται ασφαλείς μαζί σας και σας εμπιστεύονται τα προβλήματά τους. Εκφράζετε τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά ταλέντα σας και προβάλετε τώρα μια εκλεπτυσμένη, ήρεμη και ευχάριστη προσωπικότητα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων.

 

21 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή ως 6 Ιουλίου)

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, η διάθεσή μας ή οι συναισθηματικές εντυπώσεις διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας. Είμαστε προσανατολισμένοι προς την επικοινωνία που έχει απήχηση σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Έχει να κάνει με τη ζεστή, ανθρώπινη προσέγγιση μέσω της καρδιάς και εκδηλωνόμαστε μέσα από τη συνομιλία, την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία. Γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί και αμυντικοί με τις απόψεις μας. Έχουμε μια ευαισθησία στην κριτική σχετικά με το πώς παρουσιάζονται οι ιδέες μας και μπορεί να αντιδράσουμε υπερβολικά σε περίπτωση αμφισβήτησης. Δεν ξεγελιόμαστε εύκολα από ψευδείς κολακείες, δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να διαβάσουμε το βάθος του τι λέγεται. Αυτό προέρχεται από μια ισχυρή διαίσθηση η οποία είναι ο σύμμαχός μας πριν εμπιστευτούμε. Προτιμάμε να μην εκδηλώνουμε τις σκέψεις μας και σπάνια κάνουμε προσωπικές συζητήσεις. Δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στην εξυπνάδα, αλλά υπερασπιζόμαστε τους κοινωνικά ευάλωτους. Είμαστε συντονισμένοι με το βαθύτερο νόημα της ζωής ή γράφουμε τα συναισθήματά μας. Ο Ερμής εδώ διαπλέκει τα συναισθήματα με τις σκέψεις, έτσι οι αναμνήσεις προκαλούν να εκδηλωθούν κάποια συναισθήματα. Αυτό μπορεί να είναι και ευλογία και κατάρα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να μας αναγκάσει να μη βλέπουμε καθαρά κάποια πράγματα, ειδικά εάν ανεπίλυτα ζητήματα αρχίζουν να συσσωρεύονται στο μυαλό μας. Η συγχώρεση τόσο του εαυτού μας, όσο και των άλλων, μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσουμε από τις επικίνδυνες ατραπούς του παρελθόντος.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, απολαμβάνετε τη συναισθηματική και ρομαντική επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας τρυφερές λέξεις αλλά θα προβάλετε έντονες ευαισθησίες στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα του παρελθόντος και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Ιουνίου 2017: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή ως 22 Ιουλίου)

Έχουμε ανάγκη από φροντίδα και να είμαστε με την οικογένειά μας, διαμέσου της οποίας αντλούμε συναίσθημα, πολλή αγάπη και ευαισθησία. Νιώθουμε προσκολλημένοι στους δικούς μας ανθρώπους. Όταν χρειαστεί να πάρουμε μια σοβαρή απόφαση θα την σκεφτούμε πάρα πολύ για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Πληγωνόμαστε εύκολα από τους άλλους και είμαστε υπερβολικά ανήσυχοι σε συναισθηματικά ή οικονομικά θέματα. Έχουμε ισχυρή φαντασία, είμαστε ρομαντικοί και πολύ τρυφεροί και στοργικοί. Κάποιες φορές πέφτουμε στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία.

21 Ιουνίου 2017: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής. Υπάρχει αποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και κινητικότητα. Ευνοούνται τα ταξίδια και η γνώση. Μπορούμε να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου ευνοείστε όσον αφορά την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεων σας. Λόγω της αυξημένης διαύγειας του νου σας, μπορείτε να υπογράψετε συμβάσεις ή να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε να λάβετε περισσότερες παραγγελίες από το συνηθισμένο. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα αναζητάμε το συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις με τους στενούς μας φίλους και τους αγαπημένους μας, μέσω ειλικρινών και φιλικών συζητήσεων για θέματα που ανάβουν τα πάθη μας.


22 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

22 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία μπορούμε να επωφεληθούμε από την αναζήτηση νέων γνωριμιών και την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το υποσυνείδητό μας δημιουργεί φόβους εξαιτίας της αυξημένης φαντασίας μας.

 

23 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργούνται εντάσεις, δυσαρέσκειες και εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν τις προσδοκίες μας από τους άλλους και την καριέρα μας, οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε στους άλλους.

 

24 Ιουνίου 2017, ώρα Ελλάδας 05:30 πμ: Νέα Σελήνη στις 2ο 47΄ του Καρκίνου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει την ψυχή μας, το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν, την παιδική ηλικία, την ανατροφή των παιδιών και τα συναισθήματα της ασφάλειας και της ανασφάλειας και κυβερνάται από τη Σελήνη. Το φεγγάρι υπόκειται σε αλλαγές, έτσι όπως και η συναισθηματική αντίδρασή μας ως άνθρωποι. Ο συναισθηματισμός του Καρκίνου μας βοηθά να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις σε συναισθηματική βάση. Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τα συναισθήματά μας και να τα τιμήσουμε, διότι τα συναισθήματα λειτουργούν ως μια άλλη γλώσσα, όταν δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστούμε. Ερχόμαστε αντιμέτωποι τώρα με τη συναισθηματική ασφάλεια ή με τη συναισθηματική ανασφάλειά μας. Αυτή η Νέα Σελήνη μας ωθεί να αισθανθούμε την αγάπη άνευ όρων. Σε περίπτωση που τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, αυτό θα μπορούσε να είναι το θεμέλιο μιας όμορφης σχέσης. Αν όχι, η αγάπη έρχεται πίσω στον εαυτό μας, ως μια άλλη όμορφη εμπειρία. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει στις σχέσεις μας, προχωράμε αργά και προσεκτικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μάθουμε και να συνειδητοποιήσουμε σε ένα βαθύ επίπεδο ότι είμαστε άξιοι της αγάπης, να κάνουμε το άνοιγμα να την βιώσουμε, εκτιμώντας όλες τις πτυχές του εαυτού μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο συναρπαστική.

24 Ιουνίου 2017: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχούν τα έντονα συναισθήματα και η εμπιστοσύνη ενώ οι σχέσεις με τους άλλους γίνονται πιο οικείες. Υπάρχει κατανόηση και μια δυνατή μετασχηματιστική και ευεργετική δύναμη της αγάπης μέσω του σεβασμού και της αμοιβαιότητας των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα να μπορούμε να επωφεληθούμε από τους άλλους. Η σεξουαλικότητα είναι σημαντική για μας και λαμβάνουμε αγάπη και στοργή. Μπορούμε να απολαύσουμε τη δέσμευση, το πάθος και τον έρωτα στην αισθηματική μας ζωή.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, νιώθετε πολύ έντονα με το σύντροφό σας και ειδικά σεξουαλικά, αναζητώντας τη συναισθηματική επαφή διαμέσου της σεξουαλικής πράξης. Τα συναισθήματα που αισθάνεστε τώρα για το σύντροφό σας θα είναι ιδιαίτερα βαθιά και έντονα. Μπορεί να επιθυμείτε μια πιο ολοκληρωμένη ένωση και μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας και δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη ένωση και δέσμευση. Αν είστε μόνοι, δεν ψάχνετε επιφανειακούς ανθρώπους αλλά κάποιον που να μείνει για πάντα στη ζωή σας. Τονίζονται η ισχυρή συναισθηματική εξάρτηση και η εμπιστοσύνη καθώς επίσης και η έντονη επίδραση του συντρόφου σας στη ζωή σας. Μπορείτε τώρα να αγωνιστείτε και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Πιθανόν να ασχοληθείτε με τις τέχνες ή τη μουσική.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

25 Ιουνίου 2017: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ένα μαχητικό πνεύμα και αγωνιζόμαστε για μια ηθική αιτία. Υπάρχει υπερβολικός ενθουσιασμός στις ενέργειές μας και υπερβολική εμπιστοσύνη. Οι ενέργειες και οι απόψεις μας είναι βιαστικές ενώ οι αντιδράσεις μας ανταγωνιστικές. Υπάρχει σύγκρουση στις φιλοσοφικές αντιλήψεις ή με τις αρχές. Δημιουργούνται προβλήματα με τη συμπεριφορά μας που οφείλονται στην αλαζονεία, στην υπεραισιοδοξία και στην ανήσυχη φύση μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε υπερβολική αισιοδοξία και απερίσκεπτη συμπεριφορά. Η συμπεριφορά σας αυτήν τη στιγμή έχει τη δυνατότητα να ξεσηκώσει διαμάχες και αντιδράσεις καθώς θα έχετε την τάση να νευριάζετε και να παρεξηγείστε με το παραμικρό. Οποιαδήποτε ανάληψη ριψοκίνδυνων ενεργειών δεν ευνοείται. Αισθάνεστε πιο δυνατοί από ό, τι συνήθως αλλά να είστε προσεκτικοί διότι θα επιδιώκετε να κυριαρχήσετε σε όλους τους άλλους γύρω σας. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε αντοχές τώρα αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολικές ώρες εργασίας ή να υπερβάλλετε με τις μετακινήσεις σας, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, αρκεί να μην το παρακάνετε.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που έχουν σκοπό την απελευθέρωση από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη εκτιμώνται η αγάπη και τα θετικά συναισθήματα και δείχνουμε στοργή στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αισθανόμαστε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό μας.


26 Ιουνίου 2017: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η προθυμία μας να αναλάβουμε δράση βασίζεται στην εσωτερική μας πίστη και στα ιδανικά μας. Οι ιδέες μας θα είναι άφθονες και στρεφόμαστε προς την πνευματική αναζήτηση. Έχουμε επίσης έντονη επιθυμία για περιπέτεια και για ρίσκα. Εμπλέκονται η ευαισθησία και η συμπόνια μαζί με τη δυναμικότητά μας και εκδηλώνονται ισχυρά συναισθήματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, τα προσωπικά κίνητρα των ενεργειών σας έχουν την αποδοχή των άλλων. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα κατανοούν τις ανάγκες σας πριν τις εκθέσετε και δεν νιώθετε παραγκωνισμένοι. Δεν είστε εγωιστές και διεκδικητικοί αυτές τις ημέρες, ούτε όμως και πολύ ενεργητικοί. Συναισθήματα χαλάρωσης, δεκτικότητα και παθητικότητα σας καταλαμβάνουν τώρα και έχετε την τάση να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις ή αγχωτικές καταστάσεις που απαιτούν πολλά από εσάς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσετε άτομα που σας έχουν ανάγκη. Είστε πολύ διαισθητικοί και οξυδερκείς όταν ασχολείστε με τους άλλους ανθρώπους, τους δείχνετε συμπάθεια και προσφέρετε χρήσιμες συμβουλές. Μερικοί από εσάς μπορεί να λάβετε οφέλη από κάποιον που ενδιαφέρεται για σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

26 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία βλέπουμε αισιόδοξα και χαρούμενα ακόμα και τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ δεν φοβόμαστε να πάρουμε ρίσκα στη ζωή.

 

27 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια και έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Ανεπιθύμητες ψυχικές πιέσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δημιουργήσουν επιπόλαιες συμπεριφορές, αμέλεια και αλαζονεία. Κυριαρχεί η υπερβολική αισιοδοξία στο μυαλό μας, με μια τάση για υπερβολή. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα ενοχλητικά σημάδια που απειλούν να ανατρέψουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας. Κυριαρχούν τάσεις ανεντιμότητας, απάτης, κακής επικοινωνίας ή αμέλειας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε πως προβάλετε τις ιδέες σας, τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες σκέψεις σας. Είστε πιο επιρρεπείς στο να δείτε τη μεγάλη εικόνα προσώπων και καταστάσεων και έχετε δυσκολία εστίασης στις λεπτομέρειες. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορεί να έχετε μια τάση να είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και οι άλλοι να σας θεωρήσουν αναιδείς και αλαζονικούς. Νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, γι’ αυτό και η επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Υπάρχει προχειρότητα στη διαχείριση των υποθέσεων σας και αφέλεια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί επίσης να έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τις λεπτομέρειες. Ευνοείστε αν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι, αλλά μπορεί επίσης να έχετε δυσκολία να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλετε ένα συγγραφικό έργο, αλλά να είστε σίγουροι ότι το έχετε διαβάσει λεπτομερώς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό έχουμε συνέπεια στα συναισθήματά μας και οι πρωτότυπες ιδέες μας, μας βοηθούν να επιφέρουμε την αρμονία και τη σταθερότητα στις σχέσεις μας.

 

28 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή φαντασία και ακριβής διαισθητική σκέψη. Εκτιμάμε τα λεπτά πράγματα της ζωής και ενισχύεται η καλλιτεχνική ευαισθησία. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στη μουσική και την ποίηση ενώ κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας έχουν πολύ μεγάλη επιρροή στο μυαλό μας. Γενικότερα, αυτή η όψη προσθέτει ευφάνταστες, ιδεαλιστικές, διαισθητικές και πνευματικές ιδιότητες στην ψυχική μας διάθεση. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε έντονη διόραση και έμπνευση μιλώντας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, η φαντασία σας είναι πιθανό να είναι πολύ ενεργητική τώρα και θα έχετε μοναδικές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για κάποιους από σας, αυτή είναι μια περίοδος έντονης διανοητικής και ψυχικής ευαισθησίας, αφού το μυαλό σας είναι έντονα διαισθητικό. Είστε σε θέση να μιλήσετε γι’ αυτό που αισθάνεστε, δίνοντας στους άλλους να κατανοήσουν τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε πολύ αποτελεσματικά. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη δημιουργικότητα που αφορά την ποίηση και τη μουσική, αλλά όχι για σοβαρά ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση, λογική και πειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι ανήσυχο και θέλουμε να πάρουμε νέες πληροφορίες αλλά αισθανόμαστε ότι οι απαντήσεις που παίρνουμε δεν είναι οι τελικές. Δεν έχουμε την υπομονή να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε ένα ενδιαφέρον, γινόμαστε επιτακτικοί στις απόψεις μας και πολύ επίμονοι στο να τις εκφράσουμε. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις με κάποιον που μας προκαλεί και πάντα νομίζουμε ότι έχουμε δίκιο και σωστή κρίση. Δεν θα είναι εύκολο τώρα να ζητήσουμε συγνώμη όταν κάνουμε λάθος.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου αισθάνεστε κάπως αδιάλλακτοι και οξύθυμοι. Αυτή μπορεί να μην είναι και η καλύτερη στιγμή για τη λήψη αποφάσεων, ακόμη και αν κληθείτε να το πράξετε. Είναι καλύτερο να είστε ευέλικτοι διότι οι συνθήκες είναι πιθανό να αλλάξουν σύντομα. Έχετε την τάση να διακόπτετε τους άλλους στις συζητήσεις σας και να προκαλείτε ανταγωνισμό με αυτά που λέτε. Δεν αποδέχεστε την απόρριψη από κάποιον που ενδιαφέρεστε συναισθηματικά, αλλά δεν παλεύετε για το άτομο αυτό καθώς πιστεύετε ότι μπορεί να βρείτε κάποιο άλλο, καλύτερο. Το μυαλό σας τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και γίνεστε πολύ νευρικοί. Να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση ή το χειρισμό αιχμηρών αντικειμένων, καθώς αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός σημαίνει κόψιμο στα χέρια ή τα πόδια. Μερικές φορές, αυτή η διέλευση δείχνει ένα πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για οποιαδήποτε διανοητική εργασία καθώς έχετε έντονη ενέργεια.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

28 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο χαρίζει αισιοδοξία στη θετική έκβαση των υποθέσεων μας και τόλμη στην ανάληψη ρίσκων.


29 Ιουνίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Άρη και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον  Πλούτωνα οι πράξεις μας προέρχονται από τα συναισθήματά μας. Έχουμε διεκδικητική δύναμη και θάρρος για να δραστηριοποιηθούμε για νέα πράγματα στη ζωή μας. Είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές.


30 Ιουνίου 2017: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αυτή η όψη δημιουργεί σημαντική εσωτερική πίεση και ένταση, διανοητικά και συναισθηματικά, και μπορεί να είναι δύσκολο να ασχοληθούμε με εποικοδομητικό τρόπο με τις υποχρεώσεις μας. Εξαιτίας της εσωτερικής αναταραχής και του άγχους μας, η αντίληψή μας για τους άλλους είναι έντονα επηρεασμένη από τα συναισθήματά μας. Νιώθουμε απαισιόδοξα, ακόμα και καταθλιπτικά, καθώς στεκόμαστε στον πόνο και νιώθουμε ότι τα προβλήματά μας πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς. Η ευαισθησία μας και η συναισθηματική δεκτικότητά μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε υπεύθυνοι για τα προβλήματα των αγαπημένων μας προσώπων, έτσι συμμετέχουμε στη βελτίωση της κατάστασης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε μια αίσθηση ανυπομονησίας που δημιουργεί μια απότομη σκληρότητα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Είστε αντιδραστικοί και οι ανακριτικές ερωτήσεις που κάνετε τείνουν να δημιουργήσουν απόσταση από τους άλλους. Θα πρέπει να μάθετε την τέχνη του συμβιβασμού και της μετριοπάθειας, δίνοντας προσοχή στις ανάγκες και τα συναισθήματα των αγαπημένων σας προσώπων. Στερήστε αυτοπεποίθησης και διακατέχεστε από εσωτερικές εμμονές. Η ψυχική και συναισθηματική ανησυχία σας, σας κάνει ευαίσθητους σε κάθε κοινωνικό πρόβλημα που παρατηρείτε. Είστε ανυπόμονοι με τον εαυτό σας και τους άλλους και θέλετε να γίνουν τα πράγματα αμέσως. Η μετριοπάθεια και ο συμβιβασμός είναι απαραίτητα αν θέλετε να αποτρέψετε τους άλλους από το να φύγουν μακριά σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Ιουνίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T 0:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι