22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Ιούλιο 2019.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 91

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία, τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με την Αφροδίτη η υπερβολική εκδήλωση των συναισθημάτων μας δημιουργεί μπερδεμένες καταστάσεις ενώ κάνουμε όνειρα τα οποία βασίζονται στις δικές μας φαντασιώσεις και όχι στην πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να αποσυρθούμε από την ενεργό κοινωνική ζωή και να μη λαμβάνουμε υπόψη μας τις απαιτήσεις των άλλων.

 

2 Ιουλίου 2019, ώρα Ελλάδας 9:16 μ.μ.: Ολική Ηλιακή έκλειψη στις 10ο 37΄ του Καρκίνου (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Σε αυτή την έκλειψη θα λειτουργήσει το ένστικτο προκειμένου να προστατεύσουμε την καρδιά μας και το σπίτι μας. Δεν θα ασχοληθούμε μόνο με τις δικές μας ανησυχίες, αλλά και με τις ασταθείς αντιδράσεις των γύρω μας. Αυτή η έκλειψη μας επιτρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή με τους αγαπημένους μας και τα μέλη της οικογένειάς μας και μας δίνει την ευκαιρία να ρυθμίσουμε τους στόχους μας σε σχέση με το σπίτι μας και τις επιθυμίες μας. Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου που κυβερνάται από τη Σελήνη, που σηματοδοτεί το σπίτι και όλες τις οικογενειακές υποθέσεις. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ανακαινίσουμε το σπίτι μας, να αλλάξουμε τα έπιπλα, να ανανεώσουμε την ενέργεια του σπιτιού μας. Η ανατροφή και η φροντίδα είναι της φύσης του Καρκίνου. Μπορεί να νιώθουμε ότι πρέπει να προστατέψουμε τους γύρω μας. Όπως και η Σελήνη, ο Καρκίνος αλλάζει διαθέσεις εύκολα. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να μην παίρνουμε τίποτα προσωπικά, γιατί γινόμαστε όλοι πιο ευαίσθητοι τώρα. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε θετικά τη συμπόνια και την φροντίδα μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Το σύμπαν σας ζητά να πάρετε μια μοιραία απόφαση σχετικά με ένα οικείο σε εσάς πρόσωπο, ένα στενό συνεργάτη σας ή κάποιο επαγγελματικό ή ερωτικό ζήτημα. Πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια τις οποίες δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε και μερικές φορές η αποκάλυψη θα είναι τέτοια που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας βοηθά να κάνετε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στη ζωή σας.

2 Ιουλίου 2019: Ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 18 Αυγούστου)

Με τον Άρη στο Λέοντα, κάνουμε μια ζωντανή εντύπωση και έχουμε εντυπωσιακή παρουσία και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το αριστοκρατικό ύφος μας δεν περνάει απαρατήρητο αλλά γινόμαστε απαιτητικοί απέναντι στους άλλους. Γινόμαστε δραματικοί και εκφραστικοί και ό, τι κάνουμε έχει τη μοναδική σφραγίδα μας. Υποκινούμαστε από μεγάλη πάθη, ενεργούμε γενναιόδωρα και έχουμε το χάρισμα να ενθαρρύνουμε τους άλλους να αναλάβουν δημιουργικά ρίσκα. Ξέρουμε πώς να βγάλουμε τους κρυμμένους θησαυρούς από τους ανθρώπους. Η ζεστασιά μας είναι μεταδοτική και η μεγάλη καρδιά μας εμφανής σε εκείνους που συναντάμε. Μπορεί να γίνουμε όμως αυταρχικοί, εξαιτίας του επίμονου δυναμισμού και του ηγετικού στυλ μας. Δουλεύουμε σκληρά για την επίτευξη των ονείρων μας. Μας προσελκύουν οι εκλεκτοί εραστές που μας ανεβάζουν στα ουράνια. Το σεξ δεν είναι μόνο μια μορφή ευχαρίστησης, αλλά επίσης μια μορφή τέχνης. Έχουμε έντονη σεξουαλική ενέργεια σαν εραστές και ένα χαρούμενο ενθουσιασμό που κόβει την ανάσα! Μεταδίδουμε το ένδοξο μεγαλείο της αγάπης σε κάθε σεξουαλική επαφή. Αλλά θέλουμε ο εραστής μας να μας έχει πάντα στην κορυφή, αν όχι σεξουαλικά, τότε σίγουρα συναισθηματικά. Ο Άρης στο Λέοντα αναζητά πάντα τις σχέσεις που του επιτρέπουν να είναι αρχηγός. Κυριαρχεί ο σεξουαλικός ενθουσιασμός, η ζεστασιά, η διάθεση για γέλιο και παιχνίδι, αλλά και μια εγωκεντρική στάση απέναντι στο σεξ. Όμως η ζεστασιά, ο ενθουσιασμός και η καλλιτεχνική προσέγγιση στον έρωτα, αντισταθμίζουν τον εγωισμό. Επίσης, κάνουμε τον εραστή μας να αισθάνεται προνομιούχος. Θεωρούμε το σεξ σημαντικό στη σχέση, ακόμη και ιερή δραστηριότητα. Το σεξ είναι μια προέκταση του εγώ μας, αγαπάμε να τραβάμε την προσοχή, αλλά φοβόμαστε την γελοιοποίηση και την αμηχανία.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Θα ρισκάρετε στον έρωτα και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στο Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

3 Ιουλίου 2019: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή ως 28 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αναζητά την φροντίδα, το συναίσθημα και θέλει να αισθάνεται ασφαλής. Στο σπίτι μας, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή, οικεία ατμόσφαιρα όπου όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα να αισθάνονται την αγάπη μας. Είμαστε ευάλωτοι συναισθηματικά γι’ αυτό και κρατάμε μια επιφυλακτική στάση στην αγάπη. Αυτή η ευαισθησία είναι η δύναμή μας, γιατί χρειαζόμαστε προστασία, δεδομένου ότι αν πληγωθούμε θέλουμε μεγάλο χρονικό διάστημα για να το ξεπεράσουμε. Είμαστε συντονισμένοι με ό, τι είναι κρυμμένο και διαισθητικά αντιλαμβανόμαστε την ψυχική αναταραχή των άλλων. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωρίσουμε κάποιον και να αναπτύξουμε εμπιστοσύνη γιατί η απόρριψη μας πληγώνει και μας κάνει να μαζευόμαστε. Μερικές φορές κρατάμε μέσα μας πληγωμένα συναισθήματα και δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε και πάλι. Αναζητάμε το σωστό πρόσωπο που θα μας κάνει να αισθανθούμε ασφαλείς. Ζεσταινόμαστε συναισθηματικά με κάποιον που δεν θα μας πλησιάσει πάρα πολύ άμεσα. Μπορεί να φαινόμαστε απόμακροι στην αρχή μιας σχέσης αλλά παρατηρούμε τα πάντα. Μας έλκουν αυτοί που μας προσφέρουν αγάπη και φροντίδα και χρειαζόμαστε ειλικρίνεια. Έχουμε τώρα την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, με τον ευχάριστο και συναισθηματικό τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και φλερτάρετε συγκρατημένα αλλά αποπνέοντας αισθησιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη γλυκύτητά σας και το συναισθηματισμό σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα κάνουμε σκληρές ενέργειες που σκοπό έχουν να ικανοποιήσουμε την υπερηφάνεια και το εγώ μας και οι οποίες συνοδεύονται από εμμονές, εθισμούς και καταναγκασμούς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τα όνειρά μας μπορεί να είναι ιδιαίτερα διορατικά ή ακόμη και προφητικά.

 

4 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

4 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ουρανό είμαστε τόσο γρήγοροι στα λόγια και τις αντιδράσεις μας χωρίς να εξετάσουμε τις συνέπειες.

 

5 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία δημιουργεί χαρούμενα συναισθήματα και την επιθυμία να κάνουμε κάτι καλό. Είμαστε πιο γενναιόδωροι με το χρόνο, την ενέργειά μας και τα χρήματα. Η θετικότητά μας και η αισιοδοξία μας προσελκύει τους άλλους, είμαστε συντονισμένοι με τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και λιγότερο διατεθειμένοι να ανησυχούμε για τις λεπτομέρειες.

 

6 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

6 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό ένα αναπάντεχο ταξίδι ή μια ερωτική συνάντηση μπορεί να μας προσφέρουν τονωτικές εμπειρίες που αλλάζουν τη μονότονη καθημερινή ρουτίνα μας.

 

7 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα αναζητάμε το συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις με τους στενούς μας φίλους και τους αγαπημένους μας, επιδεικνύοντας σταθερότητα και σεβασμό προς τους άλλους. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή μας σε απατηλά όνειρα και σύγχυση, αβεβαιότητα για το μέλλον και μπερδεμένες καταστάσεις.

 

8 Ιουλίου 2019: Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 19 Ιουλίου)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα, επανεξετάζουμε τις προσωπικές μας απόψεις και τις αντιλήψεις μας για τον έρωτα και τη ζωή και θέλουμε να επιβάλουμε τις προσωπικές μας ανάγκες και το «εγώ» μας. Έχουμε διανοητική σύγχυση λόγω του εγωισμού μας και του αδικαιολόγητου δράματος που προβάλουμε στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολές και τη στομφώδη ομιλία μας. Υπάρχει μια τάση να είμαστε φλύαροι και υπερβολικοί στα λόγια μας. Έχουμε υψηλά ιδανικά και φιλοδοξίες, αλλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι στόχοι μας είναι σαφείς και ότι έχουμε επισημάνει όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες. Οι δημόσιες προσωπικότητες και οι ηγέτες μπορεί τώρα να είναι υπεροπτικοί, υπερήφανοι και εμπαθείς. Τα παιδιά ή/και ο σύντροφός μας μπορεί να είναι ευμετάβλητοι στις διαθέσεις τους και ασταθείς. Θα πρέπει να κρατήσουμε τις αισθησιακές επιθυμίες μας υπό έλεγχο, ειδικά εάν τις καταγράφουμε στο internet, γιατί μπορεί αργότερα να αντιμετωπίσουμε απροσδόκητες και ενοχλητικές καταστάσεις. Όλοι οι τομείς της επικοινωνίας που αφορούν θέματα ηγεσίας και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, το ερωτικό ειδύλλιο και γενικά τη δημιουργικότητα υπόκεινται σε ασάφεια και παρανοήσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

8 Ιουλίου 2019: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις και την ικανότητα να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους άλλους, αφού τώρα γινόμαστε τίμιοι και ειλικρινείς. Έχουμε ένα ευρύ κύκλο φίλων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κοντά μας στα προβλήματά μας. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και εκφραστικοί και συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η δυνατότητά μας να νιώθουμε ελεύθεροι οδηγεί τη ζωή μας στην ανάπτυξη και στο να σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα. Τώρα μας έλκει το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο και το ανεξάρτητο. Ξέρουμε πώς να πάρουμε αυτό που θέλουμε, καθώς είμαστε ζωντανοί και έχουμε ανοιχτό μυαλό για τα πάντα.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, ψάχνετε για αλλαγή στη συναισθηματική σας ζωή αλλάζοντας το μοτίβο της συμπεριφοράς σας. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά και το ρομαντισμό με τον αγαπημένο σας. Κάνετε τα πάντα για να είναι η σχέση σας ενδιαφέρουσα και καθόλου ανιαρή ή πληκτική. Είστε τώρα περισσότερο ανθρωπιστές και έχετε κοινωνική ευαισθησία, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε ικανοποιητικές σχέσεις με τους άλλους, καθώς είστε ανεκτικοί. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε θα προσελκύσει ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Η διπλωματία και η ειλικρίνειά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση των διαφορών σας με τους γύρω σας. Θέλετε τώρα να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

8 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

8 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή μας ζητά να ακούσουμε την εσωτερική φωνή μας και να αφήσουμε τη διαίσθησή μας να μας καθοδηγήσει. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στα περίεργα συναισθήματά μας και την ανάγκη μας για ευχαρίστηση.

 

9 Ιουλίου 2019: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα νιώθουμε μια εσωτερική σύγκρουση που πηγάζει από τις κοντινές μας σχέσεις. Έχουμε μια κρυφή ανασφάλεια και φόβους και μπορεί να αισθανθούμε απογοητευμένοι από τον κόσμο ή από τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο μας. Είμαστε διεκδικητικοί και επιθετικοί και αυτό μπορεί να μας κάνει να χάσουμε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη ενώ οι άλλοι αγνοούν τα συναισθήματά μας και τις ευαισθησίες μας. Έχουμε μια υπερβολική αντίδραση σε κάποια άτομα και νιώθουμε άβολα. Μπορεί αντίθετα να υποχωρήσουμε κρατώντας μια στάση παθητικότητας στις προκλήσεις της ζωής.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως νιώσετε ένα συναισθηματικό κενό και έλλειψη ζεστασιάς στις κοινωνικές επαφές σας και κάποιου είδους αποξένωση στη σχέση σας. Προβάλετε τις εσωτερικές σας ανασφάλειες και θέλετε να κρυφτείτε πίσω από τις ευθύνες. Είστε κάτω από την πίεση αυτο-επιβαλλόμενων περιορισμών και δεν μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή. Ίσως νιώσετε ότι δεν είστε άξιοι της αγάπης. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και χαλαρώστε, ερχόμενοι σε επαφή με τα συναισθήματα και τους φόβους σας και αναγνωρίστε τη συναισθηματική ευαισθησία των άλλων. Μέσω της ευαισθησίας μπορείτε να διαλύσετε τα εμπόδια στις σχέσεις σας. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αποβάλετε τον πόνο της απόρριψης και της απογοήτευσης για να πετύχετε τους στόχους σας.

9 Ιουλίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε σε σύγχυση διανοητικά αλλά και πιο δογματικοί. Από τη μια πλευρά τείνουμε προς βαθιά ψυχολογική έρευνα και ανάλυση και αναζητούμε απαντήσεις σε ερωτήματα του παρελθόντος και να εξηγήσουμε το «γιατί». Από την άλλη όμως, οι επαναστατικές παρορμήσεις μας εντείνονται και στη συνέχεια εκτοξεύονται από το πουθενά. Αναζωπυρώνεται η ανάγκη μας για ελευθερία του λόγου και αυτό μας κάνει να ξυπνήσουμε ξαφνικά εναντίον οποιουδήποτε περιορισμού στη ζωή μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, ξαφνικά συνειδητοποιείτε τι σας έχει στερήσει την ελευθερία σας, αλλά δεν είναι σοφό να ενεργήσετε παρορμητικά. Αν είστε κολλημένοι σε μια κακή σχέση ή σε μια δουλειά που δεν σας αρέσει ή ζείτε σε ένα μέρος που νιώθετε να καταπιέζεστε ή αναλώνετε το χρόνο σας με τους λάθος ανθρώπους, τώρα επαναστατείτε και θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο. Βλέπετε τη ζωή σας μέσα από μια νέα προοπτική, επιδιώκετε να αλλάξετε τους παλιούς τρόπους συμπεριφοράς και να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ελεύθεροι. Προσέξτε όμως τις αναταραχές και προστριβές στις σχέσεις σας οι οποίες δημιουργούνται εξαιτίας ενός ψυχολογικού και διανοητικού αναβρασμού που υπήρχε καιρό στο μυαλό σας ή εξαιτίας εμπειριών του παρελθόντος.

9 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία μας χαρίζει εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και θετική σκέψη για την αρμονική έκβαση των υποθέσεων μας και για την ανάληψη ρίσκων. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας ζητά να δοκιμάσουμε έναν άλλον τρόπο προσέγγισης στα προβλήματά μας, αποβάλλοντας την κυριαρχία και τον έλεγχο.

 

10 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

10 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολικές αντιδράσεις μας, την έξαρση του θυμού και τη βιασύνη.

 

11 Ιουλίου 2019: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί η έντονη ευαισθησία και η διαίσθηση. Εστιαζόμαστε στο άυλο, στην τέχνη, στο δράμα, με τη διακόσμηση, με τα νοσοκομεία, με διάφορες κοινωφελείς υπηρεσίες και με τη θάλασσα. Κυριαρχούν ο ιδεαλισμός και η ισχυρή διαίσθηση. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς. Υπάρχει αγάπη και έντονα συναισθήματα και παρασυρόμαστε από την αισθησιακή πλευρά της ζωής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, οι προσωπικές απαιτήσεις σας υποχωρούν προς το παρόν και είστε περισσότερο διατεθειμένοι να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους αγαπημένους σας. Δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα την ανάγκη να κάνετε το δικό σας και δεν θέλετε να είστε μόνοι. Θα κατέχετε ξεχωριστή θέση στη ζωή των άλλων και θα βλέπετε τα πράγματα από μια πιο πνευματική άποψη. Ίσως συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή εθελοντική εργασία. Η διαισθητική σας ικανότητα και η ικανότητα να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό όφελος, όπως για παράδειγμα, στις επιχειρηματικές και χρηματιστηριακές επενδύσεις στην αγορά.

11 Ιουλίου 2019: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Θα πρέπει να προσέξουμε τον ατομικισμό μας ο οποίος μπορεί να επιφέρει έντονες συγκρούσεις. Έχουμε ισχυρή θέληση να παλέψουμε για την ελευθερία και να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς. Νιώθουμε εσωτερική ένταση και πίεση και οι ενέργειές μας προσανατολίζονται στο να ικανοποιηθούν οι προσωπικές μας ανάγκες και ενδιαφέροντα. Μπορεί να σημειωθούν κάποια τεχνικά και μηχανικά προβλήματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος μεγάλης ανησυχίας, ανυπομονησίας και εξέγερσης. Θα αισθάνεστε σαν να σας πιέζουν ή στερούν την ελευθερία σας και αντιστέκεστε σε αυτούς που προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω. Μπορεί να έχετε εκρηκτικά επιχειρήματα και να συμπεριφέρεστε απερίσκεπτα χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Να είστε προσεκτικοί με τα μηχανήματα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Η μοντέρνα τεχνολογία μπορεί να είναι αιτία ενόχλησης για σας, όπως για παράδειγμα οι ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές να χαλάσουν και να μη λειτουργούν. Είναι πιθανό να απολαύσετε την απελευθέρωση από τους προηγούμενους περιορισμούς, αλλά συνήθως είναι μια αποδιοργανωτική όψη για την ελευθερία σας, όπου το κόστος είναι η μη ομαλή λειτουργία της ζωής σας.

11 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα έχουμε ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας και την τάση να λέμε πράγματα που εναρμονίζονται με ό, τι πραγματικά αισθανόμαστε.

 

12 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

12 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή απελευθερώνει την πίεση, δίνει βάθος στα συναισθήματα και βοηθά στην επούλωση των πληγών του παρελθόντος.

 

13 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Δία μας βοηθά να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της θέλησής μας για να νικήσουμε τα εμπόδια και να αρχίσουμε τις αλλαγές, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Μπορούμε να επωφεληθούμε από την αναζήτηση νέων γνωριμιών και την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας.

 

14 Ιουλίου 2019: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα τα περισσότερα από τα προβλήματα θα προκύψουν στον τομέα των διαπροσωπικών μας σχέσεων και δημιουργούνται ή υποκινούνται από τη δική μας ασυνείδητη συμπεριφορά και την ανάγκη μας να επιβάλουμε την εξουσία μας και να έχουμε τον έλεγχο. Γινόμαστε διεκδικητικοί, επιθετικοί και εξτρεμιστικοί, χρησιμοποιώντας τη δύναμή μας για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Πιέζουμε τις καταστάσεις για να έχουμε το πλεονέκτημα, χωρίς να υπολογίζουμε πλήρως τις συνέπειες των πράξεων μας. Φαινόμαστε στους άλλους προκλητικοί και κυριαρχικοί, καθώς θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Δεν ακολουθούμε τους κανόνες και είμαστε επαναστατικοί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θέλετε τώρα να έχετε την εξουσία και αισθάνεστε την επιθυμία να αλλάξετε τη ζωή σας, καθώς δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο που νομίζετε ότι θα πρέπει να είναι. Η αδιάλλακτη στάση σας μπορεί να σας κάνει να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις με τους άλλους που δεν συμφωνούν με σας. Εάν επιχειρήσετε να υπαγορεύσετε στους άλλους τι να κάνουν, θα αποτύχετε και δεν θα πάρετε υποστήριξη. Χωρίς την κατάλληλη ευαισθητοποίηση και κατανόηση, αυτές οι τάσεις σας μπορούν να στραφούν τελικά εις βάρος σας. Ίσως χρησιμοποιήσετε ιδιοτελείς τρόπους για την ικανοποίηση των εγωιστικών αναγκών και επιθυμιών σας. Θα πετύχετε πιο αρμονικές και επιτυχημένες σχέσεις, αν η ανάγκη σας για αυτοπροβολή μειωθεί και έχετε εμπιστοσύνη στη δική σας αξία.

14 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα είναι ισχυρή σήμερα.

 

15 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

15 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση.

 

17 Ιουλίου 2019, ώρα Ελλάδας 00:38 μ.μ.: Μερική Σεληνιακή έκλειψη στις 24ο 04΄ του Αιγόκερου (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας ζητά να επικεντρωθείτε στην εξισορρόπηση της πρακτικής γήινης πλευράς σας (Αιγόκερως) με τη διαισθητική και συναισθηματική σας πλευρά (Καρκίνος). Τώρα υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί περισσότερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε αναγκασμένοι να εστιαστείτε περισσότερο στην επαγγελματική σας ζωή απ’ ότι στην οικογένειά σας και το σπίτι σας. Έχετε ισχυρή ώθηση να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας στην καριέρα σας και ίσως ένα δυναμικό και με καλή κοινωνική θέση πρόσωπο εισέλθει στη ζωή σας. Έχετε την επιθυμία να αναλάβετε την ευθύνη για την κατεύθυνση της ζωής σας. Εστιάζεστε στα χρήματα, στην εξουσία, στην κυβέρνηση και σε άτομα που έχουν μεγάλη δύναμη. Το φεγγάρι σάς παροτρύνει επίσης να επανεξετάσετε κάποιες πτυχές της ζωής σας που έχετε αγνοήσει. Τι απειλεί την ασφάλειά σας και από τι ή ποιον πρέπει να απομακρυνθείτε; Πώς μπορείτε να νιώσετε πιο ασφαλείς στις σχέσεις σας; Αν αναζητάτε τόσο πολλή ασφάλεια από τους άλλους, μπορείτε να την προσφέρετε κι εσείς; (Ερωτήσεις σχετικά με τον Καρκίνο). Προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο στη ζωή σας αντί να αφήνετε τα πράγματα να ρέουν κανονικά; Είναι ο αυταρχικός τρόπος συμπεριφοράς σας που βλάπτει τις σχέσεις σας; Επιθυμείτε την επαγγελματική ασφάλεια, αλλά πώς πηγαίνει η συναισθηματική σας ασφάλεια; (Ερωτήσεις σχετικά με τον Αιγόκερω).

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να βγείτε από το χάος και το σκοτάδι που κρύβεται στις πιο σκοτεινές γωνιές του μυαλού σας. Είναι αυτό που φοβάστε περισσότερο, τους κακούς σας δαίμονες, που μολύνουν τον νου σας, στερεύουν τη μνήμη σας, σκοτώνουν την αγάπη και κλέβουν την ελπίδα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, αντιμετωπίστε το κενό μέσα σας, δείτε τις δυνατότητές σας.

17 Ιουλίου 2019: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε την τάση να αμφισβητούμε τους άλλους και να υποτιμάμε τον εαυτό μας. Επίσης, νιώθουμε ότι ό, τι παίρνουμε δεν μας αξίζει και ότι πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις στους άλλους χωρίς να αξίζει τον κόπο. Μπορεί να υποφέρουμε από συναισθηματικές απογοητεύσεις ή στερήσεις που αντιμετωπίζουμε στην προσωπική ή ερωτική μας ζωή. Πιεζόμαστε από την υπευθυνότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια, και την κριτική των άλλων. Δεν έχουμε αίσθηση της αξίας μας και υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, καλύτερα να αναβάλετε μια δεσμευτική συνεργασία και να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή ενός νέου συντρόφου. Αν είστε δεσμευμένοι, δεν θα νιώθετε συναισθηματική ικανοποίηση και μπορεί να υπάρξουν στερήσεις και οικονομικές δυσκολίες. Δεν θα εκφράζετε την αγάπη σας (ή το αντίστροφο) και μπορεί να νιώθετε συναισθήματα μοναξιάς. Οι απαισιόδοξες σκέψεις σας για την αγάπη σας κάνουν να σκέφτεστε ότι είστε στερημένοι από το είδος της αγάπης που χρειάζεστε. Θα πρέπει να είστε συνεργάσιμοι και να κάνετε συμβιβασμούς στη σχέση σας, να μάθετε να δείχνετε εμπιστοσύνη στο σύντροφό σας και να βρείτε μια συμβιβαστική λύση χωρίς να υποφέρετε από το συναίσθημα της απώλειας. Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματά σας με κάποια άτομα και μη γίνεστε εριστικοί ή δύσκολοι.

17 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

 

18 Ιουλίου 2019: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και π ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

18 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη μας κάνει ευέξαπτους και δεν λαμβάνουμε υπόψη μας τις συνέπειες των πράξεών μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία οι χάρες μας χορηγούνται πιο εύκολα και απολαμβάνουμε μια ασυνήθιστη εύνοια.

 

19 Ιουλίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή ως 1 Αυγούστου)

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο έχουμε να κάνουμε με έναν πλανήτη της σκέψης τοποθετημένο σε ένα ζώδιο του συναισθήματος και της μη λεκτικής επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει ότι, για το καλύτερο ή για το χειρότερο, θα πρέπει να βασιζόμαστε στη διαίσθηση και το ένστικτό μας και θα αντιληφτούμε πολλά διαμέσου της οπτικής επαφής ή σωματικών εκφράσεων ή μέσω της μετάδοσης ψυχικών δονήσεων. Η απλή λογική και η απλή γλώσσα δεν έχουν θέση για τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο. Ο Καρκίνος είναι μια γενικά δύσκολη θέση για τον Ερμή, δεδομένου ότι επηρεάζεται εύκολα από το περιβάλλον και υποχωρεί. Αυθόρμητα μας έρχονται αναμνήσεις ή έντονες συναισθηματικές επιθυμίες. Έχουμε την επιθυμία να φύγουμε μακριά από το ρεαλισμό, κάνοντας πολλές και βαθιές σκέψεις. Δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε αυτό που σκεφτόμαστε ή αμφιταλαντευόμαστε ποιο δρόμο να ακολουθήσουμε. Ακολουθούμε αυτό που μας προσφέρει ασφάλεια και παρηγοριά και θέλουμε να είμαστε με εκείνους που αγαπάμε αλλά διακατεχόμαστε από σύγχυση και ψυχική υπερφόρτωση. Οι επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα που συσχετίζονται με ακίνητα, καθώς επίσης και ό, τι αφορά την οικογένεια ή πρόσωπα από το παρελθόν, υποφέρουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Διανύουμε μια γενικά κυκλοθυμική περίοδο και μπορεί να παρουσιαστούν πεπτικές διαταραχές. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφεύγουμε την υπερκατανάλωση τροφής που θεωρούμε ότι μας βοηθά να καλύψουμε τις συναισθηματικές ανάγκες μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

19 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

 

20 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε στους άλλους. Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας και μας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, όπως μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό γνώριμο, μια κοινωνική πρόσκληση ή κάποια άλλη ενδιαφέρουσα κοινωνική εκδήλωση.

 

21 Ιουλίου 2019: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

21 Ιουλίου 2019: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα προσπαθούμε να εξαναγκάσουμε τους άλλους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θέλουμε να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε μια ερωτική σχέση, φοβούμενοι τη συναισθηματική προσκόλληση. Έτσι, αποξενώνουμε κάποια άτομα από τη ζωή μας και δεν αναζητάμε μόνιμη σχέση. Τα χρήματα μπορούν επίσης να γίνουν αιτία διαπληκτισμών. Μερικά άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να επωφεληθούν και να δημιουργήσουν προβλήματα στην εργασία μας. Θα αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε από κάποιο άτομο και δημιουργούνται προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μας, με διενέξεις και επιβολή ελέγχου και εξουσίας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε να κάνετε τώρα μια στενή σχέση με κάποιον μέχρι να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον εμπιστευθείτε. Κάθε συναισθηματική εμπλοκή θα περιπλέξει χωρίς λόγο τους στόχους σας. Ίσως να είστε τώρα το θύμα από ένα πρόσωπο για το οποίο αισθάνεστε ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο, διότι σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι», ακόμα και στις υπερβολικές απαιτήσεις του. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χρησιμοποιηθεί, έχετε πιθανότητες κατάχρησης εξουσίας και χειραγώγησης. Αποφύγετε τη ζήλια και την κτητική συμπεριφορά προς το σύντροφό σας γιατί θα στραφεί εναντίον σας. Θα πρέπει να εκτιμήσετε τα συναισθήματά σας ρεαλιστικά και να προσπαθήσετε να εξετάσετε τις δυνατότητες σταθερότητας της σχέσης σας προσεκτικά. Τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε μπορούν να επιλυθούν αν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, διαφορετικά θα συναντήσετε ορισμένες δυσκολίες.

21 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ποσειδώνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα αλλά υπερβολές στα συναισθήματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τρίγωνο με την Αφροδίτη η σεξουαλική μας ζωή και οι δημιουργικές μας παρορμήσεις γεμίζουν την ημέρα μας. Μπορεί να βρούμε ένα χαμένο αντικείμενο ή ακόμα και ένα πρόσωπο.

 

22 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

22 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές.

 

23 Ιουλίου 2019: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 23 Αυγούστου)

Τώρα θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι παντού και γινόμαστε εγωιστές, βλέποντας τους άλλους μειονεκτικά, αλλά όταν μας ζητηθεί βοήθεια τη δίνουμε, δείχνοντας τη μεγαλοκαρδία και τη μεγαλοψυχία μας. Αντιπαθούμε τους ανθρώπους που μας κριτικάρουν ή μας διατάζουν και γινόμαστε ειρωνικοί σε σημείο να πληγώνουμε την αξιοπρέπεια του άλλου ανεπανόρθωτα. Θέλουμε να επιβαλλόμαστε και να περνάει πάντα το δικό μας, έχοντας την πρωτοβουλία και το πάνω χέρι. Είμαστε ενθουσιώδεις, ενεργητικοί και αισιόδοξοι. Επιμένουμε σε πράγματα και θα τα κάνουμε.

23 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Δία έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο απελευθερώνει συναισθήματα ενοχής, ντροπής και λύπης.

 

24 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

24 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή έχουμε δυσκολία να ξεφύγουμε από πρόσωπα και καταστάσεις που μας βαραίνουν ψυχολογικά ενώ κυριαρχούν η σεξουαλική ένταση, η μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα.

 

25 Ιουλίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί, κάνουμε συζητήσεις για συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος, έχουμε αίσθηση του χιούμορ και καλή συνεργασία. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσουμε με ευκολία με κάποια παλιά αγάπη, λέγοντας το πώς αισθανόμαστε αλλά και για να διαπραγματευτούμε οτιδήποτε επιδιώκουμε, όχι όμως να πάρουμε τελικές αποφάσεις. Διανοητικά, δεν είμαστε και τόσο πειθαρχημένοι, όμως προτιμάμε να συζητάμε με τους άλλους και να σκεφτόμαστε τα ευχάριστα πράγματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση και ίσως συναντήσετε κάποια άτομα από το παρελθόν. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος, να επαναφέρετε την αγάπη, να αισθανθείτε τις αναμνήσεις των παλιών καλών στιγμών και να συζητήσετε ανάλαφρα για το παρελθόν. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε εμπορικές δραστηριότητες ή στην επιχείρησή σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να τις διευθετήσετε. Επίσης, ίσως κάνετε ένα ταξίδι κάπου όπου έχετε ξαναπάει. Θα δεχτείτε αρκετές φιλοφρονήσεις και ευχάριστη επικοινωνία. Επίσης, πληροφορίες ή γνώσεις από το παρελθόν θα σας κάνουν να νιώθετε καλά.

25 Ιουλίου 2019: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και θετική ενέργεια. Η καλή μας διάθεση και η νομότυπη συμπεριφορά μας δημιουργούν νικηφόρες καταστάσεις. Υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός που προτρέπει σε θετικές πράξεις. Ανησυχούμε για τη σωστή δράση και τα ηθικά ζητήματα. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και γενικά η εξαιρετική κρίση μας μπορεί να φέρει πραγματικά επιτεύγματα. Έχουμε άφθονη ενέργεια και ενθουσιασμό και φέρνουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, οι ενέργειές σας είναι ευλογημένες από αυτό που λέμε καλή τύχη! Είναι μια εξαιρετική στιγμή για σχεδόν οποιοδήποτε εγχείρημα αναλάβετε, καθώς μπορείτε να πετύχετε ό, τι θέλετε! Ως αποτέλεσμα, η εικόνα σας και η εμφανής καλή τύχη θα εντυπωσιάσει τους άλλους ανθρώπους. Θα έχετε προβολή και αναγνώριση, νιώθετε πιο σημαντικοί και ισχυροί από ό, τι πραγματικά είστε. Οι ηγετικές σας ικανότητες και οι προσπάθειές σας, σας βοηθούν στην επίτευξη των στόχων σας. Αυτή η διέλευση δείχνει ορθή κρίση έτσι ώστε μπορείτε και ψυχολογείτε σωστά τους γύρω σας. Αν έχετε νομικά προβλήματα, είναι πιθανό να έχετε εύνοια. Απολαμβάνετε επίσης τις φιλοσοφικές συζητήσεις και μεταδίδετε με πάθος στους άλλους τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

25 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Ουρανό διεγείρει τον εγωισμό και την αλαζονεία μας καθώς και την απότομη συμπεριφορά.

 

26 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη κάποιες καταστάσεις μπορεί να μας αναγκάσουν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να μας δημιουργήσουν αγανάκτηση και θυμό. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Ερμή αποκαλύπτουμε την αλήθεια και εξαλείφουμε ό, τι δεν θέλουμε, κοντρολάροντας την ένταση του παρελθόντος και έχοντας τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

27 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

27 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο μπορούμε να κατανοήσουμε τα αληθινά συναισθήματα και τις επιθυμίες μας στον έρωτα. Ευνοείται μια σχέση που εξυπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες μας.

 

28 Ιουλίου 2019: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 21 Αυγούστου)

Η Αφροδίτη στον Λέοντα εκπέμπει ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη, στοργική και παιχνιδιάρα. Τώρα είμαστε ευχάριστοι με τους ανθρώπους γύρω μας και εκπέμπουμε έναν αέρα ενθουσιασμού στις σχέσεις μας. Στον έρωτα θέλουμε βασιλική μεταχείριση και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπο που είμαστε μαζί, καθώς και να μας σέβεται γι’ αυτό που είμαστε. Μπορεί να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς θαυμαστές και αναζητάμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής. Είμαστε πολύ ρομαντικοί και εκφραστικοί στο κρεβάτι και θέλουμε να νιώθουμε πολύ ιδιαίτεροι. Είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, μας κάνουν πραγματικά διασκεδαστικούς και με αυθόρμητη συμπεριφορά. Είμαστε πολύ εντυπωσιακοί, ξεχωρίζουμε για τα καλά λόγια μας, περήφανοι, ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το αφροδισιακό μας και την έχουμε σε αφθονία. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και διασκεδάζουμε, δίνοντας αυθόρμητα την αγάπη μας. Θέλουμε να είμαστε μαζί με εντυπωσιακά άτομα, εκείνα που ξεχωρίζουν, να μας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιάδες και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες χειρονομίες. Αγαπάμε τους ανθρώπους που είναι μεγαλόψυχοι και μας δείχνουν ενδιαφέρον. Έχουμε αληθινό θάρρος, ανοιχτό μυαλό και κατανόηση και την ικανότητα να βλέπουμε πιο πέρα ​​από μια φαινομενική πράξη εχθρότητας, σε σημείο να αναγνωρίσουμε ένα «φοβισμένο παιδί», που κρύβεται πίσω από μια σκληρή συμπεριφορά. Ακόμα και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σκόπιμες πράξεις, κακής συμπεριφοράς, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να κατέβουμε στο ίδιο επίπεδο.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι με το ρομαντικό και γενναιόδωρο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ίσως με δραματικό τρόπο και φλερτάρετε με τόλμη και εντυπωσιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο καθώς τώρα κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τον Ποσειδώνα ίσως ασχοληθούμε με απογοητεύσεις, απάτες, κουτσομπολιό ή κακολογίες. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη μας χαρίζει θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και γρήγορες αντιδράσεις.

 

29 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

 

30 Ιουλίου 2019: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να ακολουθήσουμε το κοινωνικό κατεστημένο. Οι φιλοδοξίες μας μπορεί να επιτευχθούν, αλλά εις βάρος της πραγματικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας μας. Μπορεί να έχουμε από τη μια πλευρά πολύ συμβατική συμπεριφορά, αλλά από την άλλη να γινόμαστε ξαφνικά επαναστατικοί και αντικομφορμιστές. Η μη συμμόρφωση και η άρνησή μας να ακολουθήσουμε τα δεδομένα κοινωνικά πρότυπα μπορεί να επηρεάσει την υλοποίηση των στόχων μας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να πάμε μπροστά. Ερχόμαστε σε σύγκρουση με τους άλλους και αμφισβητούμε το status quo.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος ανατροπών και εκπλήξεων. Τα σχέδιά σας δεν πηγαίνουν όπως αναμενόταν και ίσως να αναγκαστείτε να προβείτε σε αλλαγές λόγω των περιστάσεων ή κάποιων γεγονότων που δεν είχατε λάβει πλήρως υπόψη. Οι ανώτεροί σας ή ένας άντρας στη ζωή σας μπορεί να φαίνεται να ενεργούν παράλογα ή έχοντας ασταθή συμπεριφορά. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο που είναι εντελώς αντίθετο από το συνηθισμένο τύπο σας, είτε φίλο, είτε εραστή/ερωμένη. Ή ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στις σχέσεις σας. Είναι επίσης πιθανό να αποφασίσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα πρέπει να προσέξετε τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς.

30 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και απολαμβάνουμε ήρεμα και ήσυχα τις στιγμές. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορούμε να αναδιαρθρώσουμε τη ζωή μας βασιζόμενοι στη σοφία των εμπειριών μας από το παρελθόν.

 

31 Ιουλίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

31 Ιουλίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη παλιές δυσαρέσκειες βγαίνουν στην επιφάνεια και οι παλιές λύσεις δεν φαίνεται να λειτουργούν.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι