30
06
2016

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Νοέμβρη 2017.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 72

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

1 Νοεμβρίου 2017: H Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη δημιουργεί υπερβολικές αντιδράσεις, θυμό και βιασύνη. Εσωτερικές εντάσεις και ανισορροπία προέρχονται από ενστικτώδεις αντιδράσεις.

 

2 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει όποιος και ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας. Οι συναισθηματικές ανάγκες μας για οικειότητα και ασφάλεια αμφισβητούνται από τους ανθρώπους γύρω μας.

 

3 Νοεμβρίου 2017: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί η έντονη ευαισθησία και η διαίσθηση. Εστιαζόμαστε στο άυλο, στην τέχνη, στο δράμα, με τη διακόσμηση, με τα νοσοκομεία, με διάφορες κοινωφελείς υπηρεσίες και με τη θάλασσα. Κυριαρχούν ο ιδεαλισμός και η ισχυρή διαίσθηση. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς. Υπάρχει αγάπη και έντονα συναισθήματα και παρασυρόμαστε από την αισθησιακή πλευρά της ζωής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, οι προσωπικές απαιτήσεις σας υποχωρούν προς το παρόν και είστε περισσότερο διατεθειμένοι να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους αγαπημένους σας. Δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα την ανάγκη να κάνετε το δικό σας και δεν θέλετε να είστε μόνοι. Θα κατέχετε ξεχωριστή θέση στη ζωή των άλλων και θα βλέπετε τα πράγματα από μια πιο πνευματική άποψη. Ίσως συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή εθελοντική εργασία. Η διαισθητική σας ικανότητα και η ικανότητα να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό όφελος, όπως για παράδειγμα, στις επιχειρηματικές και χρηματιστηριακές επενδύσεις στην αγορά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Νοεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε ένα συμβιβασμό με τους άλλους προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του συντρόφου μας, προκειμένου να έχουμε μια ικανοποιητική σχέση. Κάνουμε το καλύτερο δίνοντας περισσότερα από το άλλο άτομο. Από τη θετική πλευρά ωστόσο, αυτό δείχνει ότι παίρνουμε τη σχέση μας στα σοβαρά. Είμαστε πιστοί και ειλικρινείς, αλλά αναστέλλουμε την εκδήλωση των συναισθημάτων μας για να μην επωφεληθούν οι άλλοι από εμάς. Είμαστε πειθαρχημένοι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων δίνοντάς μας ασφάλεια και κάποιες ανέσεις.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα διεγείρονται από άτομα που είναι σοβαρά, ειλικρινή και έντιμα. Ψάχνετε για ένα πρόσωπο που να σας σέβεται και να σας παρέχει ασφάλεια, εκτός από την παροχή μιας καλής κοινωνικής θέσης. Αν είστε δεσμευμένοι, περιμένετε το ταίρι σας να συνεργαστεί  μαζί σας για την επίτευξη κοινών στόχων. Αν είχατε μια βαθιά ανησυχία για τη σταθερότητα του δεσμού σας, τώρα μπορείτε να πετύχετε μια πιο οικεία σχέση. Η ανάγκη σας για ζεστασιά και αγάπη εναρμονίζεται με την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αρμονία. Θα σας είναι λίγο δύσκολο να δείξετε την αγάπη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε συναισθήματα. Η στάση σας μπορεί να είναι πιο υποταγμένη, κάνετε τα πάντα για την ικανοποίηση του συντρόφου σας, αλλά μπορεί να είστε συγκρατημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

3 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Δία και σύνοδο με τον Ουρανό εφιστά την προσοχή μας όσον αφορά τον τρόπο έκφρασης της ατομικότητάς μας και των συναισθημάτων μας, καθώς ο αυθορμητισμός, η ανάγκη για ελευθερία και η πειραματική διάθεση δημιουργούν προβλήματα στους γύρω μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο είναι μια καλή ημέρα για να βρούμε πρακτικές λύσεις σε άλυτες συγκρούσεις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των ενεργειών μας.

 

4 Νοεμβρίου 2017, ώρα Ελλάδας 7:22 π.μ.: Πανσέληνος στις 11ο 58΄ του Ταύρου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με την πανσέληνο στον Ταύρο προσπαθούμε να εναρμονίσουμε την πρακτικότητα με το συναίσθημα και συνειδητοποιούμε ότι οτιδήποτε βλέπουμε και είναι απτό έχει και βάθος. Είναι μια καλή στιγμή για να προσφέρουμε στον εαυτό μας κάτι ευχάριστο. Οι αισθησιακές απολαύσεις και οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μας, μας δημιουργούν ηρεμία και χαλάρωση. Μπορούμε να εκφράσουμε τώρα με πρακτικό τρόπο τα συναισθήματά μας. Θα πρέπει να προσέξουμε πόσο καλά διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας και να αγωνιστούμε για να οικοδομήσουμε τη σταθερότητα, βρίσκοντας τρόπους που μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομική αφθονία. Μπορούμε να απολαύσουμε τον αισθησιασμό, το σπίτι μας, το όμορφο περιβάλλον, τη μουσική και την τέχνη και οτιδήποτε μπορεί να καταπραΰνει και να θεραπεύσει το άγχος και την ανησυχία μας. Τώρα έχει προτεραιότητα η συναισθηματική και οικονομική μας ασφάλεια. Η πανσέληνος στον Ταύρο τείνει προς την υπομονή, την επιμονή, την προσοχή και τη διατήρηση των κεκτημένων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απομακρύνουμε τις εντάσεις ή να προγραμματίσουμε μια χαλαρή μέρα ξεκούρασης και αισθησιακής απόλαυσης. Μπορούμε να εναρμονιστούμε με τον φυσικό κόσμο των αισθήσεων και να απολαύσουμε τον φυσικό κόσμο γύρω μας. Θα πρέπει όμως να αποφύγουμε την ξεροκεφαλιά, την απροθυμία να συμβιβαστούμε και την αδιαλλαξία καθώς επίσης τη μαλθακότητα, την υπερβολική ανησυχία ή την έντονη επιθυμία για υλικά αγαθά. Θα πρέπει να προσέξουμε την απληστία και τον εγωισμό μας και να γίνουμε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους.

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

4 Νοεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε επαναστατικοί και αντικομφορμιστές και θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα για τον εαυτό μας επειδή αισθανόμαστε μοναδικοί. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει διχόνοια με τους άλλους. Νιώθουμε συναισθηματική ανασφάλεια και αστάθεια στα συναισθήματά μας απέναντι στους άλλους. Στις προσωπικές μας σχέσεις, αυτό θα εμφανίζεται με τη συμπεριφορά «μια ζέστη, μια κρύο». Η ένταση με την οποία εκφράζουμε τον εαυτό μας οδηγεί σε επικίνδυνες σχέσεις. Έχουμε πλήρη άγνοια για τους κινδύνους και ενεργούμε απερίσκεπτα και στη διαχείριση των χρημάτων, κάνοντας ίσως υπερβολικές δαπάνες για ρούχα ή για διασκέδαση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, η στάση σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με τον αγαπημένο σας, ειδικά όταν προκύπτει ζήτημα δέσμευσης. Δεν θα είστε σίγουροι τι να κάνετε και ο αγαπημένος σας ίσως αμφισβητήσει τα πραγματικά συναισθήματά σας. Οι επιθυμίες σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και αναζητάτε τώρα έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής. Αν είστε μόνοι, οι επιλογές σας δεν θα είναι οι σωστές και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον σας. Το αντισυμβατικό στυλ σας και ο φιλικός χαρακτήρας σας, θα προσελκύσουν νέους φίλους. Αμφισβητείτε τα πάντα και νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Θα πρέπει να μάθετε να κάνετε συμβιβασμό και να είστε ανεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, εξετάζοντας τα αποτελέσματα των επιλογών στη ζωή σας. Διαφορετικά, θα αποξενώσετε τους πιο στενούς φίλους σας ή τους συνεργάτες σας ή το σύντροφό σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

5 Νοεμβρίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 11 Ιανουαρίου 2018)

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε πτώση και επομένως, ο πλανήτης δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του στοιχεία. Υπάρχει μια βιασύνη για να μάθουμε και έχουμε παθιασμένη σκέψη, αλλά χάνουμε τις λεπτομέρειες και δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε μια κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο. Γινόμαστε ανήσυχοι και λέμε πολλά για να εξηγήσουμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε τολμηρές ιδέες. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας διαμέσου της φιλοσοφίας. Μαθαίνουμε καλύτερα όταν μας δίνεται η ελευθερία να σκεφτόμαστε και όταν τα πράγματα που μαθαίνουμε είναι διασκεδαστικά. Δεν έχουμε οργάνωση στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη στις σκέψεις μας. Οι άλλοι θαυμάζουν τον ενθουσιασμό μας και πιστεύουν ότι είμαστε πολύ ανοιχτόμυαλοι. Φιλοσοφούμε τα πράγματα και απολαμβάνουμε κάθε πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έχουμε νέες ιδέες και οράματα για το μέλλον. Οι συνομιλίες γίνονται τώρα με χαρούμενο τρόπο και επιδιώκουμε τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Είμαστε περίεργοι και ανοιχτόμυαλοι και ψάχνουμε την αλήθεια. Όμως, έχουμε την τάση να λέμε ό, τι έρχεται στο μυαλό μας με αποτέλεσμα τα καυστικά λόγια μας να πληγώνουν τους άλλους, όχι όμως σκόπιμα. Αυτό όμως από τη θετική πλευρά μας καθιστά εξαιρετικά τίμιους και ειλικρινείς, και ό, τι λέμε, γίνεται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής. Επίσης, διακόπτουμε το συνομιλητή μας, χωρίς να ακούμε τίποτα από αυτά που μας λέει, κι αυτό διότι πρέπει να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε χωρίς καμία καθυστέρηση!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε μια χαρούμενη και ενθουσιώδη επικοινωνία με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας το χιούμορ σας. Η ανάγκη σας για γνώση και νέες εμπειρίες σας φέρνει σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Η ειλικρίνειά σας και η εξυπνάδα σας προσελκύουν τους άλλους και μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Φιλοσοφείτε τη ζωή και έχετε προσκλήσεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

5 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή μας ωθεί να βγάλουμε στη φόρα πράγματα που αισθανόμαστε πραγματικά και δεν λαμβάνουμε υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας μας.

 

6 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη η δυνατότητά μας να καθορίσουμε τι ενέργειες χρειάζεται να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα πρώην εμπόδια και δυσκολίες. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα είναι ισχυρή σήμερα.

 

7 Νοεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 1 Δεκεμβρίου)

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό έχουμε έντονα συναισθήματα και είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ένας συνδυασμός που μας κάνει πολύ ελκυστικούς. Κατά την πρώτη συνάντηση με κάποιο άτομο, γινόμαστε πολύ προσεκτικοί και είμαστε διαισθητικοί,  ξέρουμε πότε κάποιος είναι για μας και πότε δεν είναι. Περιμένουμε μέχρι να ανταποκριθούμε σε μια σοβαρή δέσμευση. Έχουμε ζωικό μαγνητισμό και ξέρουμε πότε να τον ενεργοποιήσουμε για να τραβήξουμε την προσοχή. Δοκιμάζουμε και εξερευνούμε τον πιθανό σύντροφό μας και κάνουμε οτιδήποτε για να ταρακουνήσουμε τα πράγματα. Ο δεσμός που αισθανόμαστε είναι πολύ ισχυρός και επιδιώκουμε η σχέση μας να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε έντονη σεξουαλική δύναμη που προέρχεται από την ένταση των συναισθημάτων μας. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, χρησιμοποιούμε τον έλεγχο και τη χειραγώγηση για να κρατήσουμε το σύντροφό μας και μας διακατέχουν εμμονές καθώς και εκδίκηση.

Το παιχνίδι της αποπλάνησης ξεκινά με μια καυτή εμφάνιση ή ένα αισθησιακό άγγιγμα. Διατηρούμε την ιδιωτικότητά μας, πράγμα το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε σαν ένα βασανιστικό μυστήριο που πρέπει να διερευνηθεί. Είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε, έτσι επιδιώκουμε να συνάψουμε σχέση με κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή είναι ανειλικρινής. Η σεξουαλική πλευρά της σχέσης είναι πολύ σημαντική, έτσι ο σύντροφός μας θα πρέπει επίσης να έχει έντονη λίμπιντο. Μας αρέσει το σεξ και χρειαζόμαστε ένταση, βάθος και δύναμη. Ξέρουμε πώς να προάγουμε τα σχέδιά μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δυσκολία στο να μοιράσουμε την εξουσία στη σχέση μας. Έτσι μπορεί να αλλάζουμε συχνά συμπεριφορά για να βελτιώσουμε τη σχέση σας, αλλά θα την απορρίψουμε όταν δεν εξυπηρετεί πλέον το σκοπό μας. Μπορούμε να δούμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να διερευνήσουμε το μυστηριώδες και το άγνωστο.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς είστε τώρα ευαίσθητοι, συναισθηματικοί, ευχάριστοι και παθιασμένοι κι εκείνο που αναζητάτε είναι να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, να νιώσετε βαθύτερη οικειότητα στη σχέση σας και να ζήσετε την έκσταση του έρωτα. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας με έντονο συναισθηματισμό και πάθος. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με το μυστήριο και την αινιγματική συμπεριφορά σας. Ένα πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

7 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο μας κάνει να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους φόβους μας, μας απασχολούν πρακτικά θέματα και οι στόχοι μας καθυστερούν ή παραμένουν ανέφικτοι. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία μια νέα ερωτική σχέση θα μπορούσε να μπει στη ζωή μας αφού οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί στα συναισθήματά μας και εκπέμπουμε εμπιστοσύνη και μια χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση.

 

8 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Πλούτωνα θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε την επιθυμία μας να διεκδικούμε και να επιδεικνύουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση στις σχέσεις μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα θέματα ή έργα που προηγουμένως ήταν σε σύγχυση, μπορούμε σήμερα να τα κατανοήσουμε πολύ πιο εύκολα.

 

9 Νοεμβρίου 2017: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονες φιλοδοξίες και επιθυμίες οι οποίες μπορεί να επιτευχθούν μέσω της δύναμής μας. Μπορούμε τώρα να φτάσουμε τους στόχους μας, αλλά για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας. Ο Πλούτωνας προσφέρει τη δυνατότητα της αναγέννησης η οποία αντικατοπτρίζεται στην αλλαγή του εαυτού μας και του άμεσου περιβάλλοντός μας για να ταιριάζει με το σκοπό μας. Μπορεί να υπάρξουν τάσεις εξτρεμισμού, όπου οι πεποιθήσεις, οι ιδέες και οι απόψεις μας εκφράζονται με δύναμη και ένταση. Η στάση μας είναι «μαύρο /άσπρο», δεν αποδεχόμαστε μεσοβέζικες καταστάσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την τάση να επιδιώκετε την αλλαγή και είστε διεκδικητικοί, προσελκύοντας ανθρώπους με εξουσία. Έχετε την εσωτερική επιθυμία να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας στη ζωή, την ερωτική σας σχέση και την καριέρα σας. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη χειραγώγηση και ψυχολογικές τακτικές πίεσης για να πάρετε τη νίκη. Θα πρέπει να μάθετε ότι δεν είστε «το κέντρο του κόσμου»,  ότι οι άλλοι έχουν δικαιώματα και ότι θα πρέπει να τους λάβετε υπόψη σας για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας. Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα κατευθύνετε στη σεξουαλικότητα και θα είστε διεκδικητικοί και επιθετικοί ερωτικά. Οι ερωτικές σχέσεις σας θα είναι πολύ έντονες συναισθηματικά και θα έχουν πάθος.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

9 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη σχέδια ή σχέσεις που ξεκινούν σήμερα είναι πιθανό να αλλάξουν με απροσδόκητους τρόπους.

 

10 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Άρη έχουμε μια αίσθηση αρμονίας με τους γύρω μας και θετικά συναισθήματα και επικοινωνία. Αξιοποιώντας τη δύναμη και το θάρρος μας, κερδίζουμε το σεβασμό και ισχυρούς συμμάχους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Δία ό, τι φαίνεται είναι πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό.

 

11 Νοεμβρίου 2017: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/ 1 μήνας)

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να εξισορροπήσουμε τις ευθύνες και τα καθήκοντα και να τα φέρουμε εις πέρας υιοθετώντας νέες και συναρπαστικές ιδέες. Οι τομείς της ζωής μας που είχαν γίνει λίγο μονότονοι και βαρετοί, τώρα ζωντανεύουν και μας προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό. Αν στο παρελθόν είχαμε βιώσει εμπόδια στο να κινηθούμε προς μια νέα κατεύθυνση, τώρα κάνουμε ξαφνικές ανακαλύψεις που μας οδηγούν στην επιτυχία. Αυτή η κοσμική όψη ευνοεί επίσης την τεχνολογία και την  ομαδική δραστηριότητα. Μπορεί να γνωρίσουμε ανθρώπους από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα με τους οποίους έχουμε κοινούς μακροπρόθεσμους στόχους.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου και/ή όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 22η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και ενδιαφέροντα, να αποκομίσετε νέες εμπειρίες μέσα από συναρπαστικές νέες δραστηριότητες. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική φάση στη ζωή σας, κάνετε θετικές αλλαγές οι οποίες σας αναστατώνουν ευχάριστα. Θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να είστε υπομονετικοί, σχεδιάζοντας κάθε βήμα σας μεθοδικά. Θα μπορούσατε να πάρετε το προβάδισμα στην καριέρα σας και να κερδίσετε το σεβασμό και την αναγνώριση από το αφεντικό σας. Μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, αλλά σας δίνεται αρκετή ελευθερία για να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας. Η μεταφυσική, η επιστήμη και ο κόσμος των υπολογιστών είναι μερικά μόνο από τα ενδιαφέροντά σας. Ίσως μάθετε επίσης θέματα σχετικά με την τεχνολογία, ακόμη και η απόκρυφη γνώση, όπως η Αστρολογία, θα είναι πιο εύκολο να γίνει κατανοητή τώρα.

11 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

11 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον μας και φίλοι μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να ανακουφιστούμε από τα προβλήματά μας.

 

12 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία είναι μια καλή ημέρα για συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και αυξημένη δημοτικότητα. Έχουμε καλή υποδοχή από τους άλλους. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Ποσειδώνα κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον με παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα.

 

13 Νοεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές και είμαστε γενναιόδωροι και φιλικοί. Προσέχουμε την εμφάνισή μας και λαμβάνουμε ευχαρίστηση από τις ερωτικές σχέσεις, τη διασκέδαση και τα χρήματα. Υπερβάλουμε στα συναισθήματά μας και γινόμαστε γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά και με τον εαυτό μας. Είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί και βλέπουμε τα θετικά γνωρίσματα στους ανθρώπους που αγαπάμε, άσχετα εάν αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν ή όχι! Είμαστε πολύ στοργικοί και δίνουμε συναισθήματα αλλά και χρήματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η διέλευση δημιουργεί επιτυχία στις ερωτικές υποθέσεις σας, γι’ αυτό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια νέα σχέση ή να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμους και γιορτές. Θα περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά και θα είστε πιο δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιο άτομο που μπορεί να προωθήσει τα συμφέροντά σας ή να βρεθείτε σε σημαντικούς κοινωνικούς κύκλους. Μπορεί επίσης να είστε ιδιαίτερα επιεικείς με τον εαυτό σας και τον ερωτικό σας σύντροφο τώρα. Η καρδιά σας είναι ανοιχτή και θέλετε να δώσετε πολλά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Λαμβάνετε αποδοχή και ζεστασιά, έχετε καλό χιούμορ, μια έντονη αποστροφή για την ανειλικρίνεια και δίνετε μεγάλη αξία στα άτομα με καλές προθέσεις και καλή καρδιά. Μερικές φορές αυτή η διέλευση σημαίνει τη λήψη ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, αλλά σας λείπει η πειθαρχία στην εξοικονόμηση χρημάτων. Ελέγξτε την τάση σας προς τις συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ήλιο έχουμε δύναμη και πάθος για τη ζωή, καθώς επίσης και την ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή σε κάποιους προβληματικούς τομείς της ζωής μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο απελευθερώνει συναισθήματα ενοχής, ντροπής και λύπης.

 

14 Νοεμβρίου 2017: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει υπερδιέγερση και φαντασία, εσφαλμένη αντίληψη και σύγχυση. Προσοχή σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις γιατί ενέχει εξαπάτηση. Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να σκεφτούμε ξεκάθαρα και επίσης να μπορούμε να εκφράσουμε σωστά και με σαφήνεια τα λόγια μας και τις σκέψεις μας. Μας αρέσει να κάνουμε όνειρα και προβληματιζόμαστε όταν οι άλλοι εισβάλλουν στις σκέψεις μας,  προτιμώντας να μην μιλάμε γι’ αυτές. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πρακτικά και γινόμαστε αναποφάσιστοι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε τώρα θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα σημαντικές παραλείψεις ή παραποιήσεις ή θα είναι συνειδητά απατηλές. Είναι πιθανό να πείτε εσείς οι ίδιοι ψέματα. Καλύτερο θα ήταν να μην κάνετε διαπραγματεύσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή είναι μια περίοδος σύγχυσης όπου κάνετε λάθη προγραμματισμού και είναι δύσκολο να εντοπίσετε και να εκτιμήσετε σωστά τις λεπτομέρειες. Την περίοδο αυτή είναι καλύτερο να την χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε τη μουσική, την ποίηση ή την τέχνη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

 

15 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που έχουν σκοπό την απελευθέρωση από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί.

 

16 Νοεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και ο ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

16 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν μπορούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια με την επιθυμία μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις εργασίες σχετικά με πρακτικά θέματα και τις σχέσεις με τα αφεντικά μας και τις αρχές.

 

17 Νοεμβρίου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα είμαστε αρκετά καλά ενημερωμένοι για τα θέματα που μας απασχολούν και ζητάμε έγκριση από τους ανθρώπους που μας μιλάνε. Ακόμη και αν οι απόψεις μας με κάποια άτομα διίστανται, καταφέρουμε να επιβληθούμε με τα εύστοχα επιχειρήματά μας. Δεν κάνουμε οποιοδήποτε άλμα ή βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να είμαστε σίγουροι για όλα τα γεγονότα. Είμαστε φιλικοί και απολαμβάνουμε να συνομιλούμε με τους άλλους.

Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε πειστικοί ομιλητές αλλά και καλοί ακροατές. Όταν χρειάζεστε πληροφορίες, δεν φοβάστε να τις ζητήσετε από κάποιον που ξέρει. Η φιλική στάση σας μπορεί να σας φέρει επιτυχία σε πολλές προσπάθειές σας. Οι απαντήσεις σας είναι τόσο εύστοχες και διεισδυτικές αλλά χωρίς να προκαλείτε τους άλλους. Είστε ειλικρινείς και σε θέση να παραδεχτείτε τα σφάλματά σας και να γελάτε με τον εαυτό σας όταν κάνετε ένα ηλίθιο λάθος. Οι συνομιλίες σας είναι έντονες και ζωντανές,  έχετε τώρα εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης και μπορείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας με ένα δυνατό επιχείρημα. Νιώθετε ελεύθεροι να εκφράσετε τις απόψεις σας για κάτι που θεωρείται σημαντικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία, τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα αισθανόμαστε συναισθήματα αγάπης για τους άλλους και έχουμε έντονη ευαισθησία και συμπόνια. Τα συναισθήματα και το πάθος μας είναι αυξημένα. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα ενώ οι σχέσεις μας γίνονται πιο βαθιές και συγκινητικές.

 

18 Νοεμβρίου 2017, ώρα Ελλάδας 1:42 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 26ο 19΄ του Σκορπιού (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μας ζητά να βρούμε λύσεις σε συγκρούσεις και σε ζητήματα που είναι θαμμένα στα βάθη του υποσυνειδήτου μας. Τονίζει την έννοια του Φοίνικα που αναδύεται από τις στάχτες του δυνατότερος από ποτέ. Μας ζητά να σκάψουμε μέσα μας, στα βάθη της ψυχής μας, να αποδεχτούμε ότι στη ζωή υπάρχει το φως και το σκοτάδι και να κάνουμε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων μας, όντας άμεσοι και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Μας καλεί να αναζητήσουμε την βαθύτερη αλήθεια και να μην φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με τις σκιές μας, γιατί μόνο αυτό θα επιτρέψει την αλλαγή και κατ’ επέκταση να αναδυθεί ένας νέος εαυτός. Τώρα προσπαθούμε να διαλευκάνουμε το μυστήριο, να βρούμε τις απαντήσεις σε δύσκολα ζητήματα που μας απασχολούν. Αυτό το φεγγάρι μας ζητά να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να πιστέψουμε στην εσωτερική δύναμή μας. Επίσης φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και διάθεση για οικειότητα και εμπιστοσύνη στις σχέσεις. Πόσο μακριά θα πάμε για την αγάπη; Το σύμπαν θα υποστηρίξει μόνο ό, τι είναι καλό για μας, αυτό το φεγγάρι θα φέρει την αλήθεια στο φως. Αν μια σχέση βασίζεται στο σεξ, στο φόβο της μοναξιάς ή σε ιδιοτελή κίνητρα, θα διαλυθεί. Αν η σχέση βασίζεται στην αγάπη, θα γίνει πιο δυνατή.

Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

18 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

 

19 Νοεμβρίου 2017: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν ισχυρές ενέργειες που φτάνουν σε ακρότητες. Νιώθουμε μία ισχυρή ώθηση για έλεγχο και κυριαρχία και καταβάλουμε ακραίες προσπάθειες για την ικανοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και επιθυμία για ερωτική συνεύρεση. Οι προσπάθειές μας για μετασχηματισμό διέπονται από στρατηγική σκέψη και σχέδια για έλεγχο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις έντονες διαμάχες για την εξουσία που μερικές φορές μπορεί και να είναι ακραίες. Οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να ξεσηκώσουν αντιπαλότητα κι αντιπάθειες, και κατ’ επέκταση, να κάνετε νέους εχθρούς εάν δεν είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με τους αντιπάλους σας και να επιδείξετε την εξουσία σας. Μπορεί κάποια άτομα να σας προκαλέσουν και να προβείτε σε βίαιη επίθεση ή να την υποστείτε. Αποφύγετέ το όσο το δυνατόν. Ίσως πρέπει να εργάζεστε πολλές ώρες τώρα και αυτό μπορεί να σας εξαντλήσει. Έχετε τεράστια ενέργεια αλλά είναι πιθανό να νιώθετε ότι πρέπει να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε. Κατά συνέπεια, η υπερπροσπάθεια μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι το σημείο της εξάντλησης ή της κατάρρευσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως ασχοληθούμε με απογοητεύσεις, απάτες, κουτσομπολιό ή κακολογίες.

 

20 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη, σύνοδο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ουρανό έχουμε λαμπρές ιδέες και δημιουργική έκφραση ενώ βρίσκουμε εφευρετικές λύσεις στα προβλήματά μας. Έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας.

 

21 Νοεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και να αποκομίσουμε συναισθηματικά οφέλη από τις προσωπικές μας επαφές. Αναζητάμε τώρα τη δημιουργική έκφραση του πάθους μας και πώς να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Ξέρουμε πώς να σταθούμε στα πόδια μας και να αγαπάμε παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε ειλικρινείς και υπάρχει επιτυχία στις επενδύσεις, την ασφάλιση και τις πωλήσεις. Οι πωλήσεις θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, επειδή ενθαρρύνουμε τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν μας. Έχουμε κατανόηση, συμπάθεια και είμαστε δυναμικοί ώστε να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για το καλό τους.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα στην αγάπη, κι αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία. Νιώθετε τώρα ότι υπάρχει μια μοιραία ποιότητα στην ερωτική σας ζωή που αψηφά κάθε λογική. Αισθάνεστε μια εσωτερική ισορροπία και τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι κυριαρχούν και καθοδηγούν την ερωτική σας ζωή. Η κατανόηση σας δίνει δύναμη στην αγάπη. Η σχέση σας έχει τώρα υψηλή προτεραιότητα, κι αν είστε μόνοι, είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι κάποιον/α που θα σας σταθεί καθώς η σχέση ωριμάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, να έχετε συμβατά ενδιαφέροντα, καλή σεξουαλική ζωή και κοινή κατεύθυνση ζωής.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

21 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο βοηθά να οργανώσουμε ένα σχέδιο καθώς είμαστε πιο σταθεροί και ρεαλιστές.

 

22 Νοεμβρίου 2017: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 21 Δεκεμβρίου)

Έχουμε εκφραστικότητα, ειλικρίνεια και αισιοδοξία για τη ζωή. Διαθέτουμε δυναμικό χαρακτήρα, τόλμη και εξυπνάδα καθώς και γρήγορη αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρω μας. Επικρατεί πολύ χιούμορ και μας αρέσει να φιλοσοφούμε και να εξερευνούμε οτιδήποτε περίεργο υπάρχει στη φύση. Επιδιώκουμε να επιβάλλουμε τη γνώμη μας και μπορεί να μιλήσουμε απότομα σε εκείνον που θα φέρει διαφορετική άποψη. Δεν βάζουμε τις σκέψεις μας σε μια τάξη και έχουμε μια γενική αστάθεια. Συμπαραστεκόμαστε και δίνουμε όλη μας τη φροντίδα σε εκείνους που τη χρειάζονται και την έχουν ανάγκη.

22 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα γινόμαστε περισσότερο ονειροπόλοι, με ισχυρές διαισθητικές ικανότητες και μπορούμε να λάβουμε συναισθηματική υποστήριξη. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα απελευθερώνονται τα αρνητικά συναισθήματα και οι παλιές μνησικακίες.

 

23 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

23 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε την αγάπη και την εκτίμηση των άλλων και ο προσωπικός μαγνητισμός μας αυξάνεται με αποτέλεσμα να προσελκύουμε αυτούς που θέλουμε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο  με τον Άρη και τον Ουρανό θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολικές αντιδράσεις μας, την έξαρση του θυμού και τη βιασύνη.

 

24 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μας χαρίζει εσωτερική αρμονία και υγιή έκφραση των συναισθημάτων μας ενώ παράλληλα μας προικίζει με θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και καλές αντιδράσεις για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία μπορούμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και είμαστε δεκτικοί σε νέες γνωριμίες. Όταν προκύψουν εντάσεις δεν έχουμε προσαρμοστικότητα.

 

25 Νοεμβρίου 2017: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα σκεφτόμαστε έντονα και θέλουμε να πειραματιστούμε. Εκφράζουμε ριζοσπαστικές και ασυνήθιστες απόψεις και έχουμε μεγάλη ευρηματικότητα ενώ μπορούμε να βρούμε νέες λύσεις στα προβλήματά μας. Έχουμε έντονη διορατικότητα και επιζητάμε την πρωτοτυπία. Είμαστε σε θέση να διδάξουμε και να βοηθήσουμε τους άλλους να είναι πιο πρωτότυποι στα λόγια και τις σκέψεις τους. Έχουμε εξαιρετική επιδεξιότητα και οι συνομιλίες μας γίνονται με γρήγορο ρυθμό.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, αυτή είναι μια στιγμή μεγάλης έμπνευσης για σας. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη και είναι πιθανό να προβάλετε νέες ιδέες και μοναδικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προβάλετε την τεχνική ικανότητά σας και τις γνώσεις σας, και είναι πιθανό να βρείτε θέματα, όπως την επιστήμη των υπολογιστών, τη μηχανική και την αρχιτεκτονική, πιο ενδιαφέροντα. Αυτή η διέλευση αυξάνει το ρυθμό της καθημερινής ζωής σας και σας βοηθά να μη γίνει βαρετή. Είναι πιθανό να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη, επειδή το μυαλό σας είναι πιο δεκτικό σε εκκεντρικούς τρόπους θεώρησης των πραγμάτων. Δεν θέλετε να κάνετε τώρα οποιαδήποτε δουλειά που απαιτεί προσεκτική και πειθαρχημένη σκέψη, αλλά ούτε και καμία αγγαρεία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη μας προικίζει με θάρρος, γενναιότητα και αποφασιστικότητα προκειμένου να απελευθερώσουμε την πίεση, ενώ υπάρχει βάθος στα συναισθήματα.

 

26 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

26 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον Ερμή εφαρμόζουμε τη δύναμη της θέλησής μας, τη διπλωματία και την οξυδέρκειά μας για να διεκδικήσουμε ό, τι θέλουμε. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο κάνει τα συναισθήματά μας πιο έντονα και αλλοπρόσαλλα, έτσι θα πρέπει να τα  διοχετεύσουμε προς μια ευχάριστη δραστηριότητα.

 

27 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας ωθεί στο να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα διαμέσου των ονείρων και προβάλλοντας τάσεις φυγής.

 

28 Νοεμβρίου 2017: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα κυριαρχεί ορθολογιστική και λογική σκέψη. Με τη συγκέντρωση και την εστίαση σε αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Οι επικοινωνίες τώρα είναι σοβαρές και απολαμβάνουμε μια ευχάριστη μοναξιά. Αναζητούμε το βάθος στη γνώση και δεν μας αρέσει τώρα η επιφανειακή μάθηση. Σκεφτόμαστε στοχαστικά, σοβαρά, συντηρητικά και έχουμε βαθιά συγκέντρωση. Έχουμε επίσης τη δύναμη να αντέξουμε τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες. Από την αρνητική πλευρά, υπάρχει μια προδιάθεση για κατάθλιψη, ανησυχία και έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, επικεντρώνεστε στα δέντρα, αλλά χάνετε το δάσος. Το μυαλό σας είναι πιο πειθαρχημένο τώρα, η συγκέντρωση βελτιώνεται και η προσοχή σας επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες. Κοινωνικά, μπορεί να υπάρχει απόσταση από τους άλλους. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια χρονική περίοδος που είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς προς την αρνητική σκέψη. Το καρμικό μάθημα του Κρόνου είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε και να αγωνιστείτε να γίνει πραγματικότητα. Μερικές φορές αυτή η διέλευση σημαίνει να πείτε «αντίο» σε κάποιον που είναι έτοιμος να φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και για πάντα, και αυτό θα μπορούσε να σας φέρει συναισθήματα λύπης και στεναχώριας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

28 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη μπορούμε να κατανοήσουμε τα αληθινά συναισθήματα και τις επιθυμίες μας στον έρωτα. Ευνοείται μια σχέση που εξυπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε.

 

29 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο μας ωθεί να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπό μας προς τα εμπρός και να συνεργαστούμε με τους άλλους επειδή εσωτερικά δεν είμαστε σε σύγκρουση. Αυτό που κάνουμε κι αυτό που πιστεύουμε είναι σε αρμονία και έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τους άλλους.

 

30 Νοεμβρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

30 Νοεμβρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Άρη ενεργούμε παρορμητικά και  παθιασμένα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε την τάση να επιβληθούμε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι