22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Οκτώβριο 2019.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 91

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Οκτωβρίου 2019: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή επιθυμία για να βιώσουμε το συναίσθημα μέσα από τη σεξουαλική πράξη στη σχέση μας. Κυριαρχεί η κτητικότητα και η ζήλια καθώς επίσης και έντονη σεξουαλική ένταση. Τα συναισθήματα είναι τώρα μυστικά και δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις. Διακατεχόμαστε από άστατες επιθυμίες και μεταβαλλόμενες προτιμήσεις, έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας ή τους γύρω μας. Είναι ίσως καλύτερα να περιμένουμε προτού δεσμευτούμε σε κάτι ή με κάποιο άτομο που ποθούμε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα παρατηρήσετε ότι η ένταση των συναισθημάτων σας στην ερωτική σας ζωή θα αυξηθεί. Στη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα κτητικότητας και ζήλιας ή συναισθηματική χειραγώγηση ή ακόμα και εκβιασμό. Θέματα εξουσίας και ελέγχου σας απασχολούν έντονα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθανθείτε περίεργες ερωτικές δονήσεις για κάποιο άτομο που σας φαίνεται πολύ γοητευτικός και ενδιαφέρον, για άγνωστους όμως λόγους. Εάν ξεκινάτε μια νέα σχέση τώρα, να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να είναι μια «μοιραία έλξη» που μπορεί να τελειώσει άσχημα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει διαίσθηση και διορατικότητα και μας ωθεί σε έναν ονειρικό και παθιασμένο τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μας. Κυριαρχούν η συμπόνια και η κατανόηση, η σταθερότητα και η ωριμότητα, η οικειότητα και η εμπιστοσύνη.

 

2 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

2 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη ελέγχουμε τις παρορμήσεις μας και τα συναισθήματά μας, πράγμα το οποίο μας οδηγεί σε μια σωστή συμπεριφορά.

 

3 Οκτωβρίου 2019: Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 9 Δεκεμβρίου)

Με τον Ερμή στον Σκορπιό επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί επίσης να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας, συχνά ως αμυντικό ελιγμό, και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, είστε τώρα πιο μυστικοπαθείς και πιο συγκρατημένοι στην επικοινωνία σας με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε με συγκεκαλυμμένο τρόπο και προβάλετε ένα μυστήριο στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια αποκάλυψη μιας σημαντικής κρυφής πληροφορίας. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα του παρελθόντος, το σεξ και οικονομικά ζητήματα.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Οκτωβρίου 2019: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 25 Απριλίου 2020)

Τώρα βγαίνουμε από το σκοτάδι στο φως και μια λεπτή γραμμή χωρίζει τον πόνο από την ευχαρίστηση. Κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα θα τελειώσουν και θα αναγεννηθούν. Ερχόμαστε σε επαφή με τους μεγαλύτερους φόβους μας και τις ελλείψεις μας, κι όλα αυτά έρχονται έξω στο φως της ημέρας, έτσι ώστε τελικά να μπορούμε να δούμε ότι αυτά που φοβόμασταν δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο πιστεύαμε αρχικά. Τώρα υπάρχει αυξημένη ευαισθητοποίηση και ψυχολογική κάθαρση, ένα μυστικό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, μερικά κρυμμένα μυστήρια ενδεχομένως γύρω από τη σεξουαλικότητα ή τα χρήματα ή κληρονομικά θέματα. Μια σκοτεινή ενέργεια αποκαλύπτεται και βγαίνει επάνω στην επιφάνεια και συμβάλλει στην αναγέννηση, τη θεραπεία, την ανανέωση και την ευημερία.

3 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο έχουμε αρμονία μεταξύ του τι θέλουμε και του τι αισθανόμαστε γι’ αυτό έχουμε σωστή κρίση. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία εφιστά την προσοχή μας σε απατηλά όνειρα και σύγχυση, αβεβαιότητα για το μέλλον και μπερδεμένες καταστάσεις.

 

4 Οκτωβρίου 2019: Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 19 Νοεμβρίου)

Με τον Άρη στον Ζυγό, ο οποίος σε αυτό το ζώδιο είναι σε αδυναμία, έχουμε την ικανότητα να ενεργούμε με αρμονία και έχουμε σκοπό την αποκατάσταση της ισορροπίας. Ενδιαφερόμαστε για την ομορφιά, την καλλιτεχνία, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Έχουμε ένα δυναμισμό και λειτουργούμε καλύτερα όταν αποτελούμε μέρος μιας ομάδας ή μιας συνεργατικής προσπάθειας. Ενεργοποιούμαστε καλύτερα, μέσω της έμπνευσης παρά μέσω της αντίδρασης και προσπαθούμε να αποφύγουμε τις διαμάχες και τη διχόνοια. Μπορεί να αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ του να είμαστε πολύ πιεστικοί, επιθετικοί, συγκρουσιακοί και επίμονοι στο να γίνουν τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο και να παρακαλάμε, κάνοντας συμβιβασμούς. Αισθανόμαστε απογοητευμένοι όταν δεν μπορούμε να κάνουμε ό, τι θέλουμε, αλλά από την άλλη πλευρά, κάνουμε προσπάθειες να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Μπορεί να αισθανόμαστε διστακτικοί στο να ενεργήσουμε με έναν δυναμικό τρόπο, αν δεν έχουμε την υποστήριξη και την έγκριση των άλλων ανθρώπων. Η σεξουαλικότητά μας ξεκινά από το μυαλό και ψάχνουμε για μια σχέση που μας προσφέρει αρμονία. Τώρα είμαστε σε θέση να ξεκλειδώσουμε το σεξουαλικό πάθος του συντρόφου μας. Ο ρομαντισμός και ο έρωτας είναι σημαντικά για μας, προκειμένου να έλθουμε σε σεξουαλική επαφή με κάποιο άτομο και έχουμε την επιθυμία να ευχαριστήσουμε το σύντροφό μας. Τα πρότυπά μας είναι υψηλά και απομακρυνόμαστε από τους αγενείς και εκφοβιστικούς ανθρώπους. Υπάρχει μια ισχυρή έλξη για το αντίθετο φύλο αλλά μπορεί και να δημιουργηθεί αστάθεια στις ερωτικές σχέσεις.

Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Θα ρισκάρετε στον έρωτα και θα κάνετε τα πάντα, προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Αναζητάτε να προβληθείτε και είστε ανταγωνιστικοί με τους άλλους, αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

4 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή έχουμε ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας και την τάση να λέμε πράγματα που εναρμονίζονται με ό, τι πραγματικά αισθανόμαστε. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί συναισθήματα θυμού και ανυπομονησίας και πρέπει να βρούμε διεξόδους για τη διοχέτευση της επιθετικής ενέργειάς μας.

 

5 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε διάθεση για ενθουσιασμό και περιπέτεια. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Κρόνο επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από κάποιον ή κάτι που δημιουργεί εμπόδια στην εξέλιξή μας, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό για τη ζωή μας. Το σύμπαν μας ωθεί στο να ξεφύγουμε από την αποτελμάτωση και τη στασιμότητα προβάλλοντας τη δύναμη μας.

 

6 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα βοηθά στην ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων ενώ νιώθουμε την επιθυμία να προστατέψουμε τους άλλους επειδή ανησυχούμε για αυτούς. Υπάρχει διαίσθηση και διορατικότητα οι οποίες μας δείχνουν τη σωστή κατεύθυνση στις επιλογές μας. Η μουσική και η θάλασσα μπορούν να θεραπεύσουν τις συναισθηματικές πληγές μας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο Πλούτωνα δεν μπορούμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματα της ζήλειας και τις καχυποψίες μας.

 

7 Οκτωβρίου 2019: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε την αίσθηση ότι δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε από τους άλλους και μπορεί να αισθανόμαστε άτυχοι. Κάνουμε προσπάθειες για έλεγχο του περιβάλλοντός μας και θέλουμε οι άλλοι να μας θεωρούν σημαντικούς. Παίρνουμε τις αποτυχίες κατάκαρδα και τα βάζουμε με τον εαυτό μας, πιστεύοντας ότι δεν αξίζουμε. Υπάρχει λογοκρισία και εκφράζουμε εγωισμό, αλλά αισθανόμαστε και ενοχές. Αντιμετωπίζουμε περιορισμούς που δημιουργούνται από την ηττοπαθή στάση μας και αρνούμαστε να απολαύσουμε τη ζωή. Τώρα έχουμε μια σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ, κοφτερό μυαλό και ικανότητα να ενεργούμε με σύνεση και στρατηγική. Η ζωτικότητά μας μπορεί να υποφέρει και αισθανόμαστε σωματικά καταπονημένοι.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή τείνει να δημιουργήσει ένταση και πίεση εξαιτίας των καθηκόντων και των υποχρεώσεων σας, αλλά και επειδή δεν μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε για τον εαυτό σας. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως καταπιεστικά ή μπορεί να αισθανθείτε σαν να θέλετε να αποφύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας, αλλά οι συνέπειες δεν θα είναι και οι καλύτερες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βρείτε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ της εκπλήρωσης των επιθυμιών σας και των υποχρεώσεων σας. Αν οι άλλοι σας δώσουν εντολές να κάνετε κάτι, τότε θα νιώθετε καταπιεσμένοι, με ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ανήσυχοι. Προσπαθήστε να αποβάλλετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης ή την αίσθηση της αποθάρρυνσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Οκτωβρίου 2019: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα αμφισβητούμε τους άλλους γιατί είμαστε πραγματικά σίγουροι για τις απόψεις μας και θέλουμε να επιβεβαιωθούμε μέσω της σύγκρουσης. Θα πρέπει να ελέγχουμε πολύ τα λόγια μας, διαφορετικά θα νιώσουμε εξαντλημένοι από το άγχος. Η έλλειψη λεπτότητας και ευγένειας κάνουν τους άλλους να τραβιούνται μακριά μας. Είμαστε περισσότερο ανυπόμονοι και δεν έχουμε το χρόνο να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν οι άλλοι. Χάνουμε την υπομονή μας, με αποτέλεσμα ξαφνικές εκρήξεις οργής με κάποιο σχόλιο που εναντιώνεται στις απόψεις μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις στις σχέσεις σας. Δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε με ηρεμία με τους άλλους, καθώς έχετε δυσκολία για συμβιβασμό. Οι ευθύνες σας, σας κάνουν να αισθάνεστε περιοριστικά και έχετε την τάση να επιμένετε σε ό, τι λέτε, νομίζοντας ότι είναι σωστό, δηλώνοντας κατηγορηματικά τις δικές σας απόψεις και πηγαίνοντας κόντρα σε οποιαδήποτε αντίθετη στάση, ιδέα ή πεποίθηση. Εκτός από την έλλειψη διατήρησης της επικοινωνιακής αρμονίας, είναι επίσης δύσκολο να σας πιστέψει κανείς. Και ποτέ δεν παραδέχεστε ότι είστε λάθος καθώς προβάλετε την πεποίθηση ότι τα ξέρετε όλα. Προσέξτε γιατί η αγενής συμπεριφορά σας και η έλλειψη διπλωματίας μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

7 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να πούμε ξαφνικά και παρορμητικά κάτι που ίσως να το μετανιώσουμε αργότερα και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα συναισθήματά μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη με θάρρος, γενναιότητα και αποφασιστικότητα απελευθερώνουμε την πίεση, ενώ υπάρχει βάθος στα συναισθήματα.

 

8 Οκτωβρίου 2019: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 1 Νοεμβρίου)

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, έχουμε έντονα συναισθήματα και είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ένας συνδυασμός που μας κάνει πολύ ελκυστικούς. Κατά την πρώτη συνάντηση με κάποιο άτομο, γινόμαστε πολύ προσεκτικοί και είμαστε διαισθητικοί, ξέρουμε πότε κάποιος είναι για μας και πότε δεν είναι. Περιμένουμε μέχρι να ανταποκριθούμε σε μια σοβαρή δέσμευση. Έχουμε ζωικό μαγνητισμό και ξέρουμε πότε να τον ενεργοποιήσουμε για να τραβήξουμε την προσοχή. Δοκιμάζουμε και εξερευνούμε τον πιθανό σύντροφό μας και κάνουμε οτιδήποτε για να ταρακουνήσουμε τα πράγματα. Ο δεσμός που αισθανόμαστε είναι πολύ ισχυρός και επιδιώκουμε η σχέση μας να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε έντονη σεξουαλική δύναμη που προέρχεται από την ένταση των συναισθημάτων μας. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, χρησιμοποιούμε τον έλεγχο και τη χειραγώγηση για να κρατήσουμε το σύντροφό μας και μας διακατέχουν εμμονές καθώς και εκδίκηση.

Το παιχνίδι της αποπλάνησης ξεκινά με μια καυτή εμφάνιση ή ένα αισθησιακό άγγιγμα. Διατηρούμε την ιδιωτικότητά μας, πράγμα το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε σαν ένα βασανιστικό μυστήριο που πρέπει να διερευνηθεί. Είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε, έτσι επιδιώκουμε να συνάψουμε σχέση με κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή είναι ανειλικρινής. Η σεξουαλική πλευρά της σχέσης είναι πολύ σημαντική, έτσι ο σύντροφός μας θα πρέπει επίσης να έχει έντονη λίμπιντο. Μας αρέσει το σεξ και χρειαζόμαστε ένταση, βάθος και δύναμη. Ξέρουμε πώς να προάγουμε τα σχέδιά μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δυσκολία στο να μοιράσουμε την εξουσία στη σχέση μας. Έτσι μπορεί να αλλάζουμε συχνά συμπεριφορά για να βελτιώσουμε τη σχέση σας, αλλά θα την απορρίψουμε όταν δεν εξυπηρετεί πλέον το σκοπό μας. Μπορούμε να δούμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να διερευνήσουμε το μυστηριώδες και το άγνωστο.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς είστε τώρα ευαίσθητοι, συναισθηματικοί, ευχάριστοι και παθιασμένοι κι εκείνο που αναζητάτε είναι να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, να νιώσετε βαθύτερη οικειότητα στη σχέση σας και να ζήσετε την έκσταση του έρωτα. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας με έντονο συναισθηματισμό και πάθος. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με το μυστήριο και την αινιγματική συμπεριφορά σας. Ένα πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Δία μπορούμε να ζητήσουμε χάρες από άτομα με εξουσία και νιώθουμε ενθουσιασμό και χαρά.

 

9 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

9 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη υπάρχουν αρμονία, τρυφερά αισθήματα και εκτίμηση για την ομορφιά ενώ ικανοποιούνται οι συναισθηματικές μας επιθυμίες.

 

10 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο έχουμε τη λεκτική επιδεξιότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με σοβαρότητα και ωριμότητα στους αγαπημένους μας και λαμβάνουμε ανταπόκριση. Είμαστε εστιασμένοι στη συναισθηματική μας κατάσταση και έχουμε ορθολογισμό για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας αλλά και τις υποχρεώσεις μας.

 

11 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Δία επιδιώκουμε τη μοναξιά μας για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και να απομακρύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις συγκινήσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας βοηθά να κάνουμε ενδελεχή εξερεύνηση, βρίσκοντας κρυμμένες αλήθειες, και να συνειδητοποιήσουμε τι χρειάζεται να κρατήσουμε στη ζωή μας και τι πρέπει να απορρίψουμε.

 

12 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

12 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη δημιουργεί υπερβολικές αντιδράσεις, θυμό και βιασύνη. Εσωτερικές εντάσεις και ανισορροπία προέρχονται από ενστικτώδεις αντιδράσεις.

 

13 Οκτωβρίου 2019: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε τώρα άφθονο δημιουργικό δυναμικό, αλλά θα πρέπει να επωφεληθούμε από αυτήν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε. Είμαστε έξυπνοι, αισιόδοξοι και καλά ενημερωμένοι για πολλά θέματα, αποφεύγοντας τις προκλήσεις. Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τις οδυνηρές πιέσεις της ζωής και έχουμε θάρρος και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, γνωρίζοντας ότι έχουμε την ικανότητα να τα χειριστούμε. Ο αέρας μας και η αυτοπεποίθησή μας είναι παρήγορα σε όσους μας πλησιάζουν, γιατί τους κάνουμε να ξεφεύγουν από το άγχος και τις δυσκολίες.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την τάση να δώσετε σε όλους και οι άλλοι μπορεί να επωφεληθούν από την καλή σας θέληση. Είστε άμεσοι και ειλικρινείς στην αναζήτηση ενός ερωτικού συντρόφου και αναζητάτε την τιμιότητα και την καλή συμπεριφορά. Το μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο ενός ατόμου είναι σημαντικό για εσάς τώρα. Ξέρετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε επιεικείς με τον εαυτό σας και γενναιόδωροι προς τους άλλους. Η ζωή σας τώρα προστατεύεται και καθοδηγείται από την «τύχη» η οποία μπορεί να σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Ωστόσο, η πρόκληση είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα ταλέντα σας και τα φυσικά σας χαρίσματα για να ενεργοποιήσετε αυτήν την «ευλογία».

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Οκτωβρίου 2019: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε επαναστατικοί και αντικομφορμιστές και θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα για τον εαυτό μας επειδή αισθανόμαστε μοναδικοί. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει διχόνοια με τους άλλους. Νιώθουμε συναισθηματική ανασφάλεια και αστάθεια στα συναισθήματά μας απέναντι στους άλλους. Στις προσωπικές μας σχέσεις, αυτό θα εμφανίζεται με τη συμπεριφορά «μια ζέστη, μια κρύο». Η ένταση με την οποία εκφράζουμε τον εαυτό μας οδηγεί σε επικίνδυνες σχέσεις. Έχουμε πλήρη άγνοια για τους κινδύνους και ενεργούμε απερίσκεπτα και στη διαχείριση των χρημάτων, κάνοντας ίσως υπερβολικές δαπάνες για ρούχα ή για διασκέδαση.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, η στάση σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με τον αγαπημένο σας, ειδικά όταν προκύπτει ζήτημα δέσμευσης. Δεν θα είστε σίγουροι τι να κάνετε και ο αγαπημένος σας ίσως αμφισβητήσει τα πραγματικά συναισθήματά σας. Οι επιθυμίες σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και αναζητάτε τώρα έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής. Αν είστε μόνοι, οι επιλογές σας δεν θα είναι οι σωστές και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον σας. Το αντισυμβατικό στυλ σας και ο φιλικός χαρακτήρας σας, θα προσελκύσουν νέους φίλους. Αμφισβητείτε τα πάντα και νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Θα πρέπει να μάθετε να κάνετε συμβιβασμό και να είστε ανεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, εξετάζοντας τα αποτελέσματα των επιλογών στη ζωή σας. Διαφορετικά, θα αποξενώσετε τους πιο στενούς φίλους σας ή τους συνεργάτες σας ή το σύντροφό σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

14 Οκτωβρίου 2019, ώρα Ελλάδας 00:07: Πανσέληνος στις 20ο 13΄ του Κριού (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η πανσέληνος αυτή μας ενεργοποιεί για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, κάνοντας τολμηρά βήματα. Είμαστε ενεργητικοί, πνευματώδεις και πρόθυμοι να ενεργήσουμε για την υλοποίηση των στόχων μας. Κάνουμε τα πάντα προκειμένου να είμαστε ευχαριστημένοι, παρόλο που φοβόμαστε. Οι ενέργειές μας είναι πιο άμεσες, πιο τολμηρές και ανεξάρτητες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε συναισθηματικοί, πιο ενεργητικοί και μερικές φορές παρορμητικοί. Μπορεί να θρηνήσουμε για την απώλεια προσώπων ή πραγμάτων του παρελθόντος, αλλά μας βοηθά στο να πιστέψουμε στον εαυτό μας και τη δύναμή μας. Έχουμε ζωτικότητα και μια ανησυχία να θέλουμε να κάνουμε περισσότερα. Αισθανόμαστε διαφορετικά για τον εαυτό μας κι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τους άλλους και να τους δούμε ως ίσους. Αναλαμβάνουμε δημιουργική δράση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις δημιουργικές ιδέες μας για να αναπτύξουμε νέα πράγματα στη ζωή μας. Το θάρρος, η μαχητικότητα, η εφευρετικότητα και η αυτονομία του Κριού συγχωνεύονται με την κατανόηση, την αγάπη, τη συνεργασία, την αλήθεια και την ομορφιά του Ζυγού για να δημιουργήσουν έναν νέο εαυτό για τον καθένα μας, ο οποίος αναπόφευκτα θα επιφέρει ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Χρειάζεται να έχουμε δύναμη και θάρρος για να διατηρήσουμε ακέραιη την προσωπικότητά μας, εναρμονίζοντάς την με τους άλλους και έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

14 Οκτωβρίου 2019: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κάποια θέματα επιβολής εξουσίας μπορεί να είναι τώρα δυσάρεστα ενώ δημιουργούνται ισχυρός ανταγωνισμός και επιθετική συμπεριφορά, η οποία είναι συγκεκαλυμμένη. Η σεξουαλική έλξη, η ένταση και η ζήλια είναι τώρα έντονα. Υπάρχει ανάγκη να μοιραστούμε τον εαυτό μας και να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη αλλά θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Υπάρχει αδυναμία να εκφράσουμε ή να αποκαλύψουμε την πραγματική προσωπικότητά μας στους άλλους και νιώθουμε την ανάγκη να κρυφτούμε. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, υποφέρουμε από τους φόβους μας ότι κάτι θα γίνει και θα το αλλάξει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε εσωτερική ένταση και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις διαμάχες για την εξουσία και τα έντονα επιχειρήματα που πιθανόν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε οποιαδήποτε συγκρουσιακή κατάσταση με σύνεση. Μην αφήνετε τους άλλους να σας ασκήσουν κριτική. Κρυφές πτυχές μιας κατάστασης έρχονται στο φως ενώ κυριαρχούν κακή χρήση της προσωπικής σας δύναμης και κακός χειρισμός προς ή από τους άλλους. Είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να ασχοληθείτε με κάτι που είναι παλιό σε μια άρρωστη σχέση ή κατάσταση, προβάλλοντας μια βαθιά ριζωμένη, αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι αρνητικές σκέψεις σας, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο, μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία σας. Νιώθετε ότι έχετε τεράστια δύναμη και ότι θα είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αναδύονται τώρα και δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και κρατηθείτε μακριά από τη βία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Οκτωβρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε υπεύθυνοι, στοχαστικοί και σοβαροί και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας λογικά ενώ δεν ασχολούμαστε με επιφανειακά θέματα. Είμαστε καλοί ακροατές και προσεκτικοί όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας σε μια συνομιλία. Αντί να κάνουμε όνειρα, προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειές μας και λειτουργούμε καλύτερα αν μπορούμε να ορίσουμε το δικό μας ρυθμό. Τώρα είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς και επιμένουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είστε φιλόδοξοι και πρόθυμοι να δείξετε στους άλλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Δεν φοβάστε να μιλήσετε όταν έχετε μια καλή ιδέα. Λόγω του αέρα σας, οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές. Μπορεί να είστε αφηρημένοι κατά καιρούς. Ο ερωτισμός σας διεγείρεται από ένα άτομο που είναι ώριμο, τίμιο, ειλικρινές και υπεύθυνο. Τώρα αντιστέκεστε στις αλλαγές και θέλετε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε. Διστάζετε να αναλάβετε την πρωτοβουλία, αλλά αναζητάτε την ασφάλεια και περιμένετε ήσυχα για να δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα. Στις συνομιλίες σας, φαίνεστε πολύ ήρεμοι και δεν είναι εύκολο να σας αλλάξουν τα μυαλά. Σε γενικές γραμμές προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας για να μη σας αποσπάται η προσοχή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

 

15 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με την Αφροδίτη αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στην προσπάθειά μας να απελευθερωθούμε από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά στο να πάρουμε ρεαλιστικές αποφάσεις για τους στόχους μας, είμαστε πιο αξιόπιστοι και πιο υπεύθυνοι απέναντι στους άλλους.

 

16 Οκτωβρίου 2019: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή φαντασία και ακριβής διαισθητική σκέψη. Εκτιμάμε τα λεπτά πράγματα της ζωής και ενισχύεται η καλλιτεχνική ευαισθησία. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στη μουσική και την ποίηση ενώ κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας έχουν πολύ μεγάλη επιρροή στο μυαλό μας. Γενικότερα, αυτή η όψη προσθέτει ευφάνταστες, ιδεαλιστικές, διαισθητικές και πνευματικές ιδιότητες στην ψυχική μας διάθεση. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε έντονη διόραση και έμπνευση μιλώντας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, η φαντασία σας είναι πιθανό να είναι πολύ ενεργητική τώρα και θα έχετε μοναδικές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για κάποιους από σας, αυτή είναι μια περίοδος έντονης διανοητικής και ψυχικής ευαισθησίας, αφού το μυαλό σας είναι έντονα διαισθητικό. Είστε σε θέση να μιλήσετε γι’ αυτό που αισθάνεστε, δίνοντας στους άλλους να κατανοήσουν τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε πολύ αποτελεσματικά. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη δημιουργικότητα που αφορά την ποίηση και τη μουσική, αλλά όχι για σοβαρά ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση, λογική και πειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα κάνουμε όνειρα για το μέλλον και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή δημιουργεί διανοητική και συναισθηματική ασάφεια, ενώ κάνουμε προσπάθεια να κατανοήσουμε τους γύρω μας.

 

17 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

17 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη οι πράξεις μας προέρχονται από τα συναισθήματά μας. Έχουμε διεκδικητική δύναμη και θάρρος για να δραστηριοποιηθούμε για νέα πράγματα στη ζωή μας.

 

18 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον με παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα. Αυτή η όψη μας ωθεί να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, κάνοντας όνειρα και βλέποντας εξιδανικευμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

 

19 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

19 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Ουρανό απρόσμενες συναντήσεις και δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά.

 

20 Οκτωβρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα, διατηρώντας τα στη μνήμη μας. Το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και συνεπάγονται μια νέα αντίληψη των πραγμάτων.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Είστε αρκετά αποτελεσματικοί στις σκέψεις σας και άνετοι στην επικοινωνία, έτσι μπορείτε να κυριαρχήσετε λεκτικά σε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε άνετα τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τώρα τα πιο αόριστα και ασαφή θέματα αλλά και να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, αναμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς, όπως είστε κι εσείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Οκτωβρίου 2019: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε ένα συμβιβασμό με τους άλλους προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του συντρόφου μας, προκειμένου να έχουμε μια ικανοποιητική σχέση. Κάνουμε το καλύτερο δίνοντας περισσότερα από το άλλο άτομο. Από τη θετική πλευρά ωστόσο, αυτό δείχνει ότι παίρνουμε τη σχέση μας στα σοβαρά. Είμαστε πιστοί και ειλικρινείς, αλλά αναστέλλουμε την εκδήλωση των συναισθημάτων μας για να μην επωφεληθούν οι άλλοι από εμάς. Είμαστε πειθαρχημένοι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων δίνοντάς μας ασφάλεια και κάποιες ανέσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα διεγείρονται από άτομα που είναι σοβαρά, ειλικρινή και έντιμα. Ψάχνετε για ένα πρόσωπο που να σας σέβεται και να σας παρέχει ασφάλεια, εκτός από την παροχή μιας καλής κοινωνικής θέσης. Αν είστε δεσμευμένοι, περιμένετε το ταίρι σας να συνεργαστεί μαζί σας για την επίτευξη κοινών στόχων. Αν είχατε μια βαθιά ανησυχία για τη σταθερότητα του δεσμού σας, τώρα μπορείτε να πετύχετε μια πιο οικεία σχέση. Η ανάγκη σας για ζεστασιά και αγάπη εναρμονίζεται με την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αρμονία. Θα σας είναι λίγο δύσκολο να δείξετε την αγάπη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε συναισθήματα. Η στάση σας μπορεί να είναι πιο υποταγμένη, κάνετε τα πάντα για την ικανοποίηση του συντρόφου σας, αλλά μπορεί να είστε συγκρατημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργεί κάποιου είδους συναισθηματική απογοήτευση και δυσφορία, λόγω του ότι αισθανόμαστε ανήμποροι στην επίλυση των προβλημάτων μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μπορούμε να εμπνευστούμε από την αυξημένη ευαισθησία και τη δεκτικότητά μας στα συναισθήματα των άλλων γύρω μας.

 

21 Οκτωβρίου 2019: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και ο ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

21 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο οι συναισθηματικές ανάγκες μας για οικειότητα και ασφάλεια αμφισβητούνται από τους ανθρώπους γύρω μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή οι άλλοι άνθρωποι ενδιαφέρονται να ακούσουν πώς αισθανόμαστε και τι θέλουμε να πούμε.

 

22 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια παράλληλα με την επιθυμία μας να ζήσουμε συναρπαστικά και την τάση μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη έχουμε τη δυνατότητα να καθορίσουμε τις σωστές ενέργειες που χρειάζεται να κάνουμε κι αυτό μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

 

23 Οκτωβρίου 2019: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 22 Νοεμβρίου)

Τώρα έχουμε πολλά και έντονα συναισθήματα αλλά στους άλλους δείχνουμε μια ψυχρότητα και παγερότητα σαν να μην νοιαζόμαστε για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό μας. Φοβόμαστε να μην πληγωθούμε γιατί μπορεί να γίνουμε φοβερά εκδικητικοί. Είμαστε πολύ αινιγματικοί, όμως ξέρουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε και κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας, επιβλητικοί, απαιτητικοί και θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα αλλά όχι τόσο από περιέργεια αλλά για να προφυλαχτούμε από εκείνα τα άτομα που μπορεί να μας πληγώσουν. Έχουμε ακόρεστη επιθυμία για τη γνώση και σε επικίνδυνες καταστάσεις και ξαφνικές κρίσεις παραμένουμε πολύ αποφασιστικοί. Τώρα γινόμαστε περισσότερο εργασιομανείς.

23 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

23 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή μας ωθεί να βγάλουμε στη φόρα πράγματα που αισθανόμαστε πραγματικά και δεν λαμβάνουμε υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο είναι μια ευοίωνη ημέρα για την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας.

 

24 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο αισθανόμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και απολαμβάνουμε ήρεμα και ήσυχα τις στιγμές θέλοντας να κάνουμε κάτι πρωτότυπο και έξω από τα συνηθισμένα. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες και τις νέες φιλίες ενώ απελευθερώνουμε ανυπομονησία, εξτρεμισμό και πείσμα.

 

25 Οκτωβρίου 2019: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και να αποκομίσουμε συναισθηματικά οφέλη από τις προσωπικές μας επαφές. Αναζητάμε τώρα τη δημιουργική έκφραση του πάθους μας και πώς να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Ξέρουμε πώς να σταθούμε στα πόδια μας και να αγαπάμε παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε ειλικρινείς και υπάρχει επιτυχία στις επενδύσεις, την ασφάλιση και τις πωλήσεις. Οι πωλήσεις θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, επειδή ενθαρρύνουμε τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν μας. Έχουμε κατανόηση, συμπάθεια και είμαστε δυναμικοί ώστε να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για το καλό τους.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα στην αγάπη, κι αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία. Νιώθετε τώρα ότι υπάρχει μια μοιραία ποιότητα στην ερωτική σας ζωή που αψηφά κάθε λογική. Αισθάνεστε μια εσωτερική ισορροπία και τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι κυριαρχούν και καθοδηγούν την ερωτική σας ζωή. Η κατανόηση σας δίνει δύναμη στην αγάπη. Η σχέση σας έχει τώρα υψηλή προτεραιότητα, κι αν είστε μόνοι, είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι κάποιον/α που θα σας σταθεί καθώς η σχέση ωριμάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, να έχετε συμβατά ενδιαφέροντα, καλή σεξουαλική ζωή και κοινή κατεύθυνση ζωής.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

25 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Δία δεν εμπιστευόμαστε τον κόσμο γύρω μας ενώ η φαντασία μας δημιουργεί σύγχυση και θόλωση της αίσθησης της πραγματικότητας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή και τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές.

 

26 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο είμαστε ιδιαίτερα οξύθυμοι καθώς κάτι δυσάρεστο ή κάποιο επίφοβο καθήκον που θα πρέπει να αναλάβουμε μπορεί να μας βάλει σε κακή διάθεση. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν έχουμε υποστήριξη και μας είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ή τις ανάγκες μας στους άλλους.

 

27 Οκτωβρίου 2019: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα καταβάλλουμε προσπάθειες ελέγχου, αισθανόμαστε άβολα και υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Η παρεμπόδιση ή η άρνηση των επιθετικών μας ενστίκτων οδηγεί σε απογοήτευση και εσωτερικό θυμό. Υπάρχουν τάσεις για ασθένεια ή τραυματισμό ενώ σε κάποιες δραστηριότητές μας προβάλλεται αντίσταση από τους άλλους. Παρά τις δοκιμασίες όμως, υπάρχει αυτοέλεγχος και ισχυρή ανάγκη για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας τώρα περισσότερο από το συνηθισμένο, καθώς θα είστε διστακτικοί σε οποιοδήποτε είδος δράσης απαιτείται. Τα συναισθήματα ανεπάρκειας και η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι εμφανή τώρα και παρεμποδίζουν τη δράση σας. Αισθάνεστε κάποιου είδους αναστολή και δεν μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας ή να αναλάβετε δράση για να προάγετε θετικά τους στόχους σας, καθώς νιώθετε μπλοκαρισμένοι στο να πάτε μπροστά. Ως αποτέλεσμα, αισθάνεστε αδύναμοι, ανίκανοι να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και αβοήθητοι. Είναι καλύτερο να ελαχιστοποιήσετε την επαφή σας με άτομα που φαίνεται ότι δεν σας κάνουν καλό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

27 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σηματοδοτούνται κρίσεις στις σχέσεις μας ή άλλες μετατροπές στην προσωπική μας ζωή. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία είναι μια καλή ημέρα για συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και αυξημένη δημοτικότητα. Οι παρουσιάσεις έχουν καλή υποδοχή από τους άλλους.

 

28 Οκτωβρίου 2019, ώρα Ελλάδας 5:38 π.μ: Νέα Σελήνη στις 4ο 24΄ του Σκορπιού (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μας ζητά να βρούμε λύσεις σε συγκρούσεις και σε ζητήματα που είναι θαμμένα στα βάθη του υποσυνειδήτου μας. Τονίζει την έννοια του Φοίνικα που αναδύεται από τις στάχτες του δυνατότερος από ποτέ. Μας ζητά να σκάψουμε μέσα μας, στα βάθη της ψυχής μας, να αποδεχτούμε ότι στη ζωή υπάρχει το φως και το σκοτάδι και να κάνουμε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων μας, όντας άμεσοι και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Μας καλεί να αναζητήσουμε την βαθύτερη αλήθεια και να μην φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με τις σκιές μας, γιατί μόνο αυτό θα επιτρέψει την αλλαγή και κατ’ επέκταση να αναδυθεί ένας νέος εαυτός. Τώρα προσπαθούμε να διαλευκάνουμε το μυστήριο, να βρούμε τις απαντήσεις σε δύσκολα ζητήματα που μας απασχολούν. Αυτό το φεγγάρι μας ζητά να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να πιστέψουμε στην εσωτερική δύναμή μας. Επίσης φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και διάθεση για οικειότητα και εμπιστοσύνη στις σχέσεις. Πόσο μακριά θα πάμε για την αγάπη; Το σύμπαν θα υποστηρίξει μόνο ό, τι είναι καλό για μας, αυτό το φεγγάρι θα φέρει την αλήθεια στο φως. Αν μια σχέση βασίζεται στο σεξ, στο φόβο της μοναξιάς ή σε ιδιοτελή κίνητρα, θα διαλυθεί. Αν η σχέση βασίζεται στην αγάπη, θα γίνει πιο δυνατή.

Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

28 Οκτωβρίου 2019: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε μια φλογερή ιδιοσυγκρασία και δεν θέλουμε να περιοριζόμαστε, αλλά ούτε θα προσπαθήσουμε να φυλακίσουμε τους άλλους. Η χαλάρωση είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο. Από μια αρνητική άποψη, καταλήγουμε να γίνουμε πεισματάρηδες και εκκεντρικοί. Είναι πιθανό να αισθανθούμε ανήσυχοι, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και ευερεθιστότητα. Οι συναισθηματικές και διανοητικές διαθέσεις μας είναι ακανόνιστες, απρόβλεπτες, δημιουργώντας σύγχυση στις σχέσεις μας και ξαφνικές αλλαγές ή ακόμη και ένταση από τις αντιφατικές δηλώσεις που μόλις κάναμε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, νιώθετε την ανάγκη για ανεξαρτησία και επαναστατείτε για τη διεκδίκηση της ελευθερίας σας προκειμένου να ξεφύγετε από όλους τους περιορισμούς. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως μια μανία ή επαναστατική και αντικοινωνική συμπεριφορά ή ως αντιδραστική έκρηξη ενέργειας. Νιώθετε ανασφαλείς και απογοητευμένοι τόσο με τον κόσμο όσο και με τον εαυτό σας. Μπορεί να είστε υπερευαίσθητοι, αλλά έχετε την τάση να το αρνείστε. Προσέξτε τον τρόπο που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Δεν κάνετε τώρα σωστή αξιολόγηση και έχετε την τάση να επιμένετε στις δικές σας απόψεις. Θα χρειαστεί να μετριάσετε τις υπερβολικές συναισθηματικές απαιτήσεις σας στις σχέσεις σας. Μην επιμένετε στις απόψεις σας να κάνετε ό, τι θέλετε, ειδικά όταν ξέρετε ότι είστε λάθος.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

29 Οκτωβρίου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

29 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα είμαστε στοργικοί και σκεφτόμαστε τις καλές αναμνήσεις, απολαμβάνουμε την αίσθηση της αγάπης, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση νέων ανθρώπων στη ζωή μας.

 

31 Οκτωβρίου 2019: Ο Ερμής στον Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 21 Νοεμβρίου)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, υπάρχει έντονος σκεπτικισμός αλλά και ένα είδος σύγχυσης όσον αφορά κάποια μυστικά. Καλούμαστε να ξεριζώσουμε οτιδήποτε δε μας χρησιμεύει πλέον και να συνειδητοποιήσουμε την κρυμμένη μας δύναμη. Είναι μια στιγμή που μπορούμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας, αλλά και να διερευνήσουμε τον εσώτερο εαυτό μας, το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, τις πεποιθήσεις και τις σκέψεις μας. Τώρα διερευνάμε τη σεξουαλικότητά μας και κάποια σεξουαλικά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο. Επίσης, επενδύσεις του παρελθόντος ή ζητήματα κληρονομικά μας απασχολούν τώρα και καλούμαστε να τα αποσαφηνίσουμε. Οι κρυμμένοι φόβοι και οι ανασφάλειές μας, μας παρεμποδίζουν να δούμε την αλήθεια των πραγμάτων. Κυριαρχεί έντονη δυσπιστία και καχυποψία και αναρωτιόμαστε σχετικά με τα απώτερα κίνητρα των πράξεων των άλλων. Μας δίνεται η ευκαιρία να προβληματιστούμε σχετικά με προδοσίες του παρελθόντος και να δούμε τι μας κρατά σε συναισθηματική απόσταση από τους άλλους. Βαθιές και διερευνητικές συνομιλίες διευκολύνουν και παράγουν έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με τους άλλους. Η αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων βοηθά στην αναγέννηση του εαυτού μας διαμέσου των άλλων. Κάποια αλαζονική τάση επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων και υπάρχει μια γενική έλξη προς τις απόκρυφες επιστήμες και την Αστρολογία.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

31 Οκτωβρίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί, κάνουμε συζητήσεις για συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος, έχουμε αίσθηση του χιούμορ και καλή συνεργασία. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσουμε με ευκολία με κάποια παλιά αγάπη, λέγοντας το πώς αισθανόμαστε αλλά και για να διαπραγματευτούμε οτιδήποτε επιδιώκουμε, όχι όμως να πάρουμε τελικές αποφάσεις. Διανοητικά, δεν είμαστε και τόσο πειθαρχημένοι, όμως προτιμάμε να συζητάμε με τους άλλους και να σκεφτόμαστε τα ευχάριστα πράγματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση και ίσως συναντήσετε κάποια άτομα από το παρελθόν. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος, να επαναφέρετε την αγάπη, να αισθανθείτε τις αναμνήσεις των παλιών καλών στιγμών και να συζητήσετε ανάλαφρα για το παρελθόν. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε εμπορικές δραστηριότητες ή στην επιχείρησή σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να τις διευθετήσετε. Επίσης, ίσως κάνετε ένα ταξίδι κάπου όπου έχετε ξαναπάει. Θα δεχτείτε αρκετές φιλοφρονήσεις και ευχάριστη επικοινωνία. Επίσης, πληροφορίες ή γνώσεις από το παρελθόν θα σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

31 Οκτωβρίου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπερδεμένα συναισθήματα δημιουργούν αβεβαιότητα στον κοινωνικό μας περίγυρο. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Δία είναι μια καλή ημέρα για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια ή οποιαδήποτε προσπάθεια απαιτεί πολλή ενέργεια, αφού έχουμε ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι