22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Απρίλιο 2020.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 93

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

 

1 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο πρέπει να σκεφτούμε πριν ενεργήσουμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην ενεργούμε υπό την επήρεια της παρόρμησής μας η οποία μας ωθεί να κάνουμε οτιδήποτε παρασυρόμενοι από τα συναισθήματά μας, την αλαζονεία και τον εγωισμό μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή δημιουργεί αρμονία στο μυαλό και την καρδιά μας, ώστε να επωφεληθούμε και να ανοίξουμε τις γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους.

 

2 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

2 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη έχουμε ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας και την τάση να λέμε πράγματα που εναρμονίζονται με ό, τι πραγματικά αισθανόμαστε. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υπάρχει σπατάλη ενέργειας και εμμονές, ενώ προσπαθούμε να βρούμε την «αλήθεια», μέσα από τις υποψίες μας.

 

3 Απριλίου 2020: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή ως 7 Αυγούστου)

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θέλουμε να φλερτάρουμε περισσότερο και δεν διστάζουμε να πούμε πώς αισθανόμαστε. Μας έλκουν οι έξυπνοι ερωτικοί σύντροφοι και κάποιος που μας κάνει να γελάμε παίρνει επιπλέον πόντους. Αναζητάμε να ξεφύγουμε από τον περιορισμό ή τα υπερβολικά συναισθήματα, γινόμαστε περίεργοι και ερωτύλοι και επιδιώκουμε να απολαύσουμε μια πνευματική σχέση που βασίζεται στην επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Η επικοινωνία μέσα σε μια σχέση είναι σημαντικό πράγμα για μας. Γινόμαστε ανήσυχοι και μερικές φορές βαριόμαστε εύκολα. Δεν μας αρέσει η ρουτίνα, ειδικά στο κρεβάτι, και επιδιώκουμε ο σύντροφός μας να μας κάνει … πολλά τεχνάσματα και παιχνίδια, κι αυτό είναι που μας κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό. Δεν μας αρέσει η ανία και η πλήξη, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα. Έχουμε πολλά περίεργα πράγματα να πούμε και απομακρυνόμαστε από τους άκαμπτους ή δογματικούς ανθρώπους με τους οποίους αισθανόμαστε παγιδευμένοι. Μας αρέσουν οι ερωτικοί σύντροφοι που είναι απρόβλεπτοι και αυθόρμητοι. Εκτιμάμε την … ποικιλία σε ένα σύντροφο και έναν εραστή με πολλά κόλπα και παιχνίδια στο κρεβάτι. Γινόμαστε ένας διασκεδαστικός, ζωντανός φίλος που έχει πάντα κάτι να πει για τα … τελευταία κουτσομπολιά και το κοινωνικό μας δίκτυο είναι μεγάλο.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, ευχάριστοι και φιλικοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι η χαρούμενη και διασκεδαστική επικοινωνία. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας και ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας αυθόρμητα και έχετε διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τα αστεία και το χιούμορ σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό έχουμε δυναμισμό και παρακινούμε τους άλλους σε δράση. Έντονα συναισθήματα και ανυπόμονες απαντήσεις μπορεί να κάνουν τους γύρω μας να μην μπορούν να ανταποκριθούν. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο άνθρωποι και γεγονότα στηρίζουν τους μακροπρόθεσμους στόχους μας.

 

4 Απριλίου 2020: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η φαντασία μας και η διαίσθησή μας τώρα εντείνονται. Η λογική και η ψευδαίσθηση βρίσκονται σε σύγχυση και μας είναι δύσκολο να εκφράσουμε τις ευαισθησίες μας. Είμαστε τόσο εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των άλλων που μπορεί να γινόμαστε ευάλωτοι και μερικές φορές επηρεαζόμαστε πάρα πολύ εύκολα. Τώρα εκπέμπουμε εξαιρετική ευαισθησία και ρομαντισμό αλλά μπορεί να γίνουμε ασαφείς, παραπλανητικοί ή ακόμη και ανέντιμοι. Έχουμε έντονες καλλιτεχνικές ευαισθησίες και πνευματικά οράματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μια ομίχλη αυτήν τη στιγμή και ο κίνδυνος παρανόησης είναι μεγάλος. Η φαντασία σας είναι πολύ έντονη γι’ αυτό στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους να είστε προσεκτικοί ώστε να μη διαστρεβλώνετε τα γεγονότα. Υπάρχει μια τάση να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να δοκιμάσετε απογοήτευση. Επίσης δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξαπατήσετε τους άλλους αυτήν τη στιγμή και αποφύγετε κάθε πνευματική δραστηριότητα που απαιτεί ακρίβεια και καθαρή σκέψη. Μην υπογράφετε τώρα σημαντικά έγγραφα μέχρι να έχετε μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος. Είναι μια καλή στιγμή για την καλλιτεχνική δημιουργικότητα, την ποίηση και ειδικά τη μουσική.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Απριλίου 2020: H Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχουν συναισθηματικές αναστολές που όμως επιτρέπουν τη διατήρηση της σταθερότητας. Υπάρχει πίστη, προσήλωση στο καθήκον και οικονομία στα χρήματα. Ενεργούμε διπλωματικά, έχουμε καλή κρίση και δίνουμε αξία σε ό, τι είναι πρακτικό και χρήσιμο. Είμαστε υπεύθυνοι στην αισθηματική μας ζωή και μπορούμε να επιτύχουμε επειδή αισθανόμαστε σιγουριά και ασφάλεια. Είμαστε έμπειροι στο χειρισμό δύσκολων κοινωνικών καταστάσεων και πολύ πιστοί και προστατευτικοί σε αυτούς που είναι κάτω από την εξουσία μας. Προσέχουμε την εμφάνισή μας, τη φήμη μας και την κοινωνική μας θέση.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, τα πάθη στις σχέσεις σας κάπως θα καταλαγιάσουν αφού θα έχετε την τάση να είστε νηφάλιοι και ρεαλιστικοί με το σύντροφό σας. Εάν μια νέα σχέση αρχίζει τώρα είναι πιθανό να οδηγείται από τη λογική και την πρακτικότητα περισσότερο από τα συναισθήματα. Επίσης, σε οποιεσδήποτε ερωτικές σχέσεις ξεκινούν τώρα, ο ένας εκ των δυο συντρόφων έχει σημαντική διαφορά ηλικίας ή είναι κοινωνικά καταξιωμένος. Ο σκοπός αυτής της αστρολογικής όψης είναι η απόκτηση γνώσης και εμπειριών από το νεότερο άτομο. Αυτή είναι ευνοϊκή χρονική περίοδος για θέσπιση ημερομηνίας γάμου. Επίσης, θα είστε πειθαρχημένοι για οικονομικά θέματα. Ευνοούνται οι επιχειρηματικές συμφωνίες και έχετε συντηρητισμό στα έξοδά σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

 

5 Απριλίου 2020: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 1 μήνα)

Κάθε δώδεκα χρόνια, αυτοί οι δύο ισχυροί πλανήτες συναντώνται σε μια ισχυρή σύνοδο που δείχνει οικονομικές αλλαγές, έντονα παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης, κρυμμένα πράγματα που έρχονται στο φως, φανατισμό στις πεποιθήσεις και πιθανή μεταρρύθμιση. Τώρα το μέλλον στηρίζεται στο παρελθόν. Προηγούμενες δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στα παρασκήνια ή βρίσκονταν κάτω από την επιφάνεια γίνονται δημόσιες, για καλύτερα ή για χειρότερα. Αποκαλύψεις, σκάνδαλα, παιχνίδια εξουσίας και προσπάθειες χειραγώγησης έχουν νομικές επιπτώσεις και καταδικάζονται.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, που έχετε γεννηθεί στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου και/ή όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 22η ως την 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, έχετε βαθιές πεποιθήσεις που τις μεταδίδετε με δύναμη στους άλλους, έτσι όταν μιλάτε, οι άλλοι ακούνε. Είστε αμετάκλητοι σε αυτό που πιστεύετε κι όταν αποφασίσετε κάτι, δεν είναι πιθανό να αλλάξετε άποψη. Δεν σας αρέσει οι άλλοι να σας αμφισβητούν. Δεδομένου ότι επειδή και οι δύο πλανήτες σχετίζονται με τα χρήματα, αυτή είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να πάρετε οικονομικές αποφάσεις. Οι προσεκτικές και καλά διερευνημένες επενδύσεις ενδεχομένως να σας φέρουν πολλά χρήματα. Αυτή η διέλευση σας δίνει μεγάλη ώθηση για την επίτευξη όλων των στόχων σας. Νιώθετε ότι μπορείτε να μετακινήσετε βουνά για να επιτύχετε τους στόχους σας καθώς έχετε δύναμη και θάρρος για να διασχίσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα μονοπάτια. Είναι όμως σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας με θετικό τρόπο και να αποφύγετε τα παιχνίδια ελέγχου και χειραγώγησης. Θέλετε να πάρετε αυτό που θέλετε με δύναμη και ένταση αλλά πρέπει να θυμάστε ότι αυτό μπορεί να εκφοβίσει τους άλλους μερικές φορές. Ωστόσο, με τη συνετή και σοφή χρήση αυτής της ισχυρής πλανητικής όψης, μπορείτε να επιτύχετε μεγάλες αλλαγές και ανάπτυξη και να ανακαλύψετε τα πράγματα για τον εαυτό σας που ποτέ δεν ξέρατε ότι υπήρχαν.

5 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα πρέπει να αποφύγουμε την τάση για υπερβολική κατανάλωση τροφίμων ή ποτών και να έχουμε πειθαρχία και σύνεση. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί έντονα συναισθήματα, έμπνευση και νέες ιδέες εκδηλώνονται εντελώς ξαφνικά.

 

6 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

6 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή αισθανόμαστε έλλειψη θέλησης και δημιουργούμε κάποια σύγχυση στους άλλους με τα λόγια μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα αποκαλύπτουμε την αλήθεια και εξαλείφουμε ό, τι δεν θέλουμε, κοντρολάροντας την ένταση και έχοντας τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

7 Απριλίου 2020: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα, διατηρώντας τα στη μνήμη μας. Το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και συνεπάγονται μια νέα αντίληψη των πραγμάτων.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Είστε αρκετά αποτελεσματικοί στις σκέψεις σας και άνετοι στην επικοινωνία, έτσι μπορείτε να κυριαρχήσετε λεκτικά σε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε άνετα τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τώρα τα πιο αόριστα και ασαφή θέματα αλλά και να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, αναμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς, όπως είστε κι εσείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Απριλίου 2020: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες)

Θα πρέπει να προσέξουμε τον ατομικισμό μας ο οποίος μπορεί να επιφέρει έντονες συγκρούσεις. Έχουμε ισχυρή θέληση να παλέψουμε για την ελευθερία και να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς. Νιώθουμε εσωτερική ένταση και πίεση και οι ενέργειές μας προσανατολίζονται στο να ικανοποιηθούν οι προσωπικές μας ανάγκες και ενδιαφέροντα. Μπορεί να σημειωθούν κάποια τεχνικά και μηχανικά προβλήματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος μεγάλης ανησυχίας, ανυπομονησίας και εξέγερσης. Θα αισθάνεστε σαν να σας πιέζουν ή στερούν την ελευθερία σας και αντιστέκεστε σε αυτούς που προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω. Μπορεί να έχετε εκρηκτικά επιχειρήματα και να συμπεριφέρεστε απερίσκεπτα χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Να είστε προσεκτικοί με τα μηχανήματα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Η μοντέρνα τεχνολογία μπορεί να είναι αιτία ενόχλησης για σας, όπως για παράδειγμα οι ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές να χαλάσουν και να μη λειτουργούν. Είναι πιθανό να απολαύσετε την απελευθέρωση από τους προηγούμενους περιορισμούς, αλλά συνήθως είναι μια αποδιοργανωτική όψη για την ελευθερία σας, όπου το κόστος είναι η μη ομαλή λειτουργία της ζωής σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, την Αφροδίτη και τον Άρη ακολουθούμε τα ένστικτά μας και έχουμε δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της ζωής καθώς και να εκτονώσουμε θετικά το ερωτικό πάθος μας.

 

8 Απριλίου 2020, ώρα Ελλάδας 5:34 π.μ.: Πανσέληνος στις 18ο 43΄ του Ζυγού (επιρροή +/-7 ημέρες)

Οι σχέσεις όλων των ειδών μας προβληματίζουν και υπάρχει αναποφασιστικότητα και σύγχυση για να ενεργήσουμε. Κατά την διάρκεια αυτής της Πανσελήνου στον Ζυγό επιδιώκουμε την αρμονία και την αποκατάσταση της ισορροπίας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτή η πανσέληνος μας δίνει την ευκαιρία να επιφέρουμε ξανά την ισορροπία πίσω στη ζωή μας. Ο Ζυγός έχει να κάνει με την ισορροπία, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε ποιοι τομείς της ζωής μας πάσχουν από ανισορροπία. Θα μπορούσε να είναι μια σχέση, μια φιλία, τα οικονομικά, η εργασία, τα παιδιά και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να επαναφέρουμε την ειρήνη, την αρμονία, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη σε όλους αυτούς τους τομείς. Από την μία πλευρά έχουμε την παρορμητική φύση του Κριού που θέλει να ξεσηκωθεί και από την άλλη μεριά έχουμε την πολύ ισορροπημένη τάση του Ζυγού η οποία είναι αναποφάσιστη. Ίσως να ήμασταν πολύ απασχολημένοι για να επικοινωνήσουμε με τους πιο αγαπητούς φίλους μας ή κάποια στενά μας πρόσωπα γνωρίζοντας ότι είναι απλά εκεί για μας. Ή πάλι, να ήμασταν πάρα πολύ απασχολημένοι με όλους τους άλλους και ξεχάσαμε τον εαυτό μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

8 Απριλίου 2020: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει μια γενική αίσθηση ευημερίας που προέρχεται από το γεγονός ότι είμαστε αισιόδοξοι και δεν επιτρέπουμε στα προβλήματά μας να μας αποθαρρύνουν. Το μυαλό μας είναι σε κατάσταση ηρεμίας, έχουμε δίψα για γνώση και μια τρομερή ικανότητα συλλογισμού και καλής κρίσης. Μπορούμε να μιλάμε και να γράφουμε πειστικά. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και η γνώση είναι ένα όπλο στα χέρια μας, αφού είμαστε γρήγοροι να απαντήσουμε. Έχουμε την επιθυμία για γνώση και την αναζήτηση της αλήθειας και επιτρέπουμε στους γύρω μας την ελευθερία λόγου και έκφρασης. Γινόμαστε εγκάρδιοι, πρόσχαροι και ενθουσιώδεις όταν μιλάμε, και ως εκ τούτου πολύ συμπαθείς.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, έχετε ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης και έμπνευσης που σας παρέχει ιδέες για την εκπλήρωση των δημιουργικών δυνατοτήτων σας. Έχετε μια αισιόδοξη και χαρούμενη άποψη για τη ζωή, καθώς και την πίστη στην ικανότητά σας ότι θα πετύχετε. Είστε επιεικείς και μερικές φορές πομπώδεις στα λόγια σας, αλλά δεν επικρίνετε τους άλλους. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με ελάχιστη προσπάθεια και τώρα μπορεί να κληθείτε να δώσετε συμβουλές σε κάποια άτομα. Κερδίζετε την εκτίμηση προσώπων σε υψηλές θέσεις και ίσως σας αναθέσουν τη διεκπεραίωση ενός έργου. Βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας στους ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι είναι εντυπωσιασμένοι με τις ιδέες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

9 Απριλίου 2020: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό μας προξενεί συναισθηματική αναταραχή και νιώθουμε απογοητευμένοι από τη ζωή. Νιώθουμε προσβεβλημένοι και θέλουμε να επιβληθούμε σε όσους βρίσκονται γύρω μας. Δημιουργούνται εντάσεις, δυσαρέσκειες και εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν τις προσδοκίες μας από τους άλλους και την καριέρα μας, οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

 

10 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

10 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα επιδιώκουμε να ονειροπολήσουμε και να σκεφτούμε στη μοναξιά μας για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και να απομακρύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις συγκινήσεις.

 

11 Απριλίου 2020: Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 27 Απριλίου)

Με τον Ερμή στον Κριό, έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε νέες ιδέες στους άλλους με ευθύτητα και χωρίς να παρεξηγηθούμε. Μιλούμε με άμεσο ύφος που δεν αφήνει περιθώρια στους άλλους να αντιδράσουν. Μερικές φορές η ειλικρίνειά μας είναι τόσο ωμή, έτσι ώστε οι άλλοι δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσουν τα λόγια μας. Οι αποφάσεις λαμβάνονται γρήγορα και έχουν μια αίσθηση ορμής, πράγμα το οποίο μας κάνει δυναμικούς ηγέτες που μιλάμε με στόμφο και εμπνέουμε τους άλλους να ενεργήσουν. Το μυαλό μας είναι σαν ένας φακός, με μια συγκεντρωμένη εστίαση. Αναζητάμε πάντα εκείνη τη σημαντική ανακάλυψη, όταν μια λαμπρή ιδέα συλλαμβάνει το ενδιαφέρον μας. Το μυαλό μας διψάει για διέγερση και έντονη ανταλλαγή απόψεων. Η ανάγκη για μια λεκτική φιλική … κόντρα μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, αλλά πάντα με σαφή επιχειρήματα. Μπορούμε να προκαλέσουμε τους άλλους μέσω του λόγου, και σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να είμαστε αμείλικτοι με τα πειράγματά μας. Η ανάγκη μας για έντονες συζητήσεις μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τους άλλους ως αντιπάλους, ακόμα και αυτούς που αγαπάμε! Είμαστε ανήσυχοι αλλά απογοητευμένοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις. Γινόμαστε εγωκεντρικοί στο μυαλό αλλά και επιθετικοί σε περίπτωση αμφισβήτησης. Ο τρόπος που περιγράφουμε τα πράγματα επηρεάζει τους γύρω μας και η πρωτοτυπία μας, μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα έχετε τώρα ευθύτητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους άλλους. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και έχετε αμεσότητα και ειλικρίνεια στον τρόπο προσέγγισής σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τη ζωή και την καριέρα μας. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να θέσουμε υγιή όρια στις σχέσεις μας με τους άλλους. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη υπερβολικά συναισθήματα και μαλθακότητα οδηγούν σε μπερδέματα.

 

12 Απριλίου 2020: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε υπεύθυνοι, στοχαστικοί και σοβαροί και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας λογικά ενώ δεν ασχολούμαστε με επιφανειακά θέματα. Είμαστε καλοί ακροατές και προσεκτικοί όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας σε μια συνομιλία. Αντί να κάνουμε όνειρα, προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειές μας και λειτουργούμε καλύτερα αν μπορούμε να ορίσουμε το δικό μας ρυθμό. Τώρα είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς και επιμένουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είστε φιλόδοξοι και πρόθυμοι να δείξετε στους άλλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Δεν φοβάστε να μιλήσετε όταν έχετε μια καλή ιδέα. Λόγω του αέρα σας, οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές. Μπορεί να είστε αφηρημένοι κατά καιρούς. Ο ερωτισμός σας διεγείρεται από ένα άτομο που είναι ώριμο, τίμιο, ειλικρινές και υπεύθυνο. Τώρα αντιστέκεστε στις αλλαγές και θέλετε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε. Διστάζετε να αναλάβετε την πρωτοβουλία, αλλά αναζητάτε την ασφάλεια και περιμένετε ήσυχα για να δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα. Στις συνομιλίες σας, φαίνεστε πολύ ήρεμοι και δεν είναι εύκολο να σας αλλάξουν τα μυαλά. Σε γενικές γραμμές προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας για να μη σας αποσπάται η προσοχή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως ασχοληθούμε με απογοητεύσεις, απάτες, κουτσομπολιό ή κακολογίες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο αυτό που κάνουμε κι αυτό που πιστεύουμε είναι σε αρμονία και έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τους άλλους.

 

13 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

13 Απριλίου 2020: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί απογοήτευση, ενώ το θράσος δημιουργεί αρνητικές αντιδράσεις και καυστικές απαντήσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας χαρίζει αυθορμητισμό, πρωτοτυπία, θετικές απρόβλεπτες ενέργειες και αλλά και μια ονειρική και συμπονετική διάθεση.

 

14 Απριλίου 2020: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κάποια θέματα επιβολής εξουσίας μπορεί να είναι τώρα δυσάρεστα ενώ δημιουργούνται ισχυρός ανταγωνισμός και επιθετική συμπεριφορά, η οποία είναι συγκεκαλυμμένη. Η σεξουαλική έλξη, η ένταση και η ζήλια είναι τώρα έντονα. Υπάρχει ανάγκη να μοιραστούμε τον εαυτό μας και να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη αλλά θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Υπάρχει αδυναμία να εκφράσουμε ή να αποκαλύψουμε την πραγματική προσωπικότητά μας στους άλλους και νιώθουμε την ανάγκη να κρυφτούμε. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, υποφέρουμε από τους φόβους μας ότι κάτι θα γίνει και θα το αλλάξει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε εσωτερική ένταση και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις διαμάχες για την εξουσία και τα έντονα επιχειρήματα που πιθανόν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε οποιαδήποτε συγκρουσιακή κατάσταση με σύνεση. Μην αφήνετε τους άλλους να σας ασκήσουν κριτική. Κρυφές πτυχές μιας κατάστασης έρχονται στο φως ενώ κυριαρχούν κακή χρήση της προσωπικής σας δύναμης και κακός χειρισμός προς ή από τους άλλους. Είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να ασχοληθείτε με κάτι που είναι παλιό σε μια άρρωστη σχέση ή κατάσταση, προβάλλοντας μια βαθιά ριζωμένη, αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι αρνητικές σκέψεις σας, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο, μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία σας. Νιώθετε ότι έχετε τεράστια δύναμη και ότι θα είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αναδύονται τώρα και δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και κρατηθείτε μακριά από τη βία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

15 Απριλίου 2020: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμησή μας θα αυξηθεί με τέτοιο τρόπο που ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα. Οι προσπάθειες για να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί αυξάνονται. Έχουμε την επιθυμία να ταξιδέψουμε και τη διάθεση για γνώση που οδηγεί στην πνευματική μας ανάπτυξη. Επειδή βασιζόμαστε στην εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, θα πρέπει να προσέξουμε την υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων και να λάβουμε υπόψη μας ηθικά και νομικά ζητήματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, δεν έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και πιστεύετε ότι είστε πιο δυνατοί από ό, τι είστε πραγματικά. Οικονομικά, αυτή είναι μια χρονική περίοδος για πολλές ανεξέλεγκτες σπατάλες. Υπάρχει η τάση τώρα να παραβλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και πιστεύετε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά σε μακροπρόθεσμη βάση. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν το παρακάνετε! Η βασική αρχή που θα πρέπει να ακολουθήσετε τώρα είναι «μετριοπάθεια σε όλα». Εάν αισθάνεστε καταπιεσμένοι, είναι πιθανό να επαναστατήσετε και να γίνετε θρασείς, υπερόπτες, άδικοι και αυταρχικοί με τους άλλους. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις, αν επιτρέψετε να συμβεί αυτό. Αν είστε σε θέση να διατηρήσετε την ισορροπία, τότε θα αποκομίσετε πρόοδο και επιτυχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

15 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια παράλληλα με την επιθυμία μας να ζήσουμε συναρπαστικά και την τάση μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία.

 

16 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να δούμε τους φίλους μας, να εκφράσουμε την επιθυμία μας για έρωτα, να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική νέα σχέση ή να ανανεώσουμε την ήδη υπάρχουσα. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη διεγείρει τη σεξουαλικότητά μας ή την απότομη και εγωιστική συμπεριφορά.

 

17 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

17 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο έχουμε αρμονία μεταξύ του τι θέλουμε και του τι αισθανόμαστε γι’ αυτό έχουμε σωστή κρίση.

 

18 Απριλίου 2020: Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μας είναι εύκολο να κάνουμε κοινωνικές επαφές και να μιλήσουμε ευχάριστα και διπλωματικά. Ευνοούνται η διπλωματία, η γοητεία, οι διαπραγματεύσεις, τα ρομαντικά λόγια, η διδασκαλία, οι δημόσιες σχέσεις καθώς και η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιες ειδήσεις και πληροφορίες μας δίνουν ευχαρίστηση και είμαστε σε θέση να εκφραζόμαστε πιο γοητευτικά και αρμονικά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια ευχάριστη κοινωνική έκπληξη αυτές τις ημέρες. Θα υπάρχει καλή επικοινωνία στην αγάπη και τη φιλία, συζητάτε ανάλαφρα θέματα καθώς δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα προβλήματα αυτήν τη στιγμή. Αυτές είναι πολύ καλές ημέρες για να συζητήσετε για τη σχέση σας ή να πείτε σε κάποιον/α πώς τον αγαπάτε. Αναζητάτε την ψυχαγωγία και τις ερωτικές περιπέτειες, κι αν είστε σε σχέση, μπορείτε να απομακρύνετε τις παρεξηγήσεις και να επιφέρετε και πάλι την αρμονία και την ισορροπία μεταξύ σας. Οι επιχειρηματικές ή εμπορικές δραστηριότητες θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Απριλίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας ωθεί στο να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές χωρίς να έχουμε ανησυχία για το μέλλον. Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη δημιουργεί μεν πάθος στις σχέσεις αλλά ένταση στα συναισθήματα με αποτέλεσμα την απογοήτευση, τη συναισθηματική δυσφορία και τον εκνευρισμό.

 

19 Απριλίου 2020: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 20 Μαΐου)

Τώρα είμαστε αξιόπιστοι και σταθεροί και έχουμε μια ισχυρή ανάγκη για μια σταθερή ρουτίνα και ασφάλεια. Μπορεί να γίνουμε επίμονοι και πεισματάρηδες. Έχουμε αδυναμία στο καλό φαγητό και τις απολαύσεις της ζωής και δίνουμε σημασία στα υλικά αγαθά. Είμαστε περισσότερο υπομονετικοί, πρακτικοί και αφοσιωμένοι και έχουμε μεγάλη δύναμη αντοχής, τόσο σωματική όσο και ψυχική. Μας κατευθύνουν οι αισθήσεις μας, είμαστε στοργικοί και με έντονα πάθη, αλλά πολύ εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε από τα συναισθήματα και τα πάθη μας.

19 Απριλίου 2020: Ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα είμαστε αρκετά καλά ενημερωμένοι για τα θέματα που μας απασχολούν και ζητάμε έγκριση από τους ανθρώπους που μας μιλάνε. Ακόμη και αν οι απόψεις μας με κάποια άτομα διίστανται, καταφέρουμε να επιβληθούμε με τα εύστοχα επιχειρήματά μας. Δεν κάνουμε οποιοδήποτε άλμα ή βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να είμαστε σίγουροι για όλα τα γεγονότα. Είμαστε φιλικοί και απολαμβάνουμε να συνομιλούμε με τους άλλους.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, είστε πειστικοί ομιλητές αλλά και καλοί ακροατές. Όταν χρειάζεστε πληροφορίες, δεν φοβάστε να τις ζητήσετε από κάποιον που ξέρει. Η φιλική στάση σας μπορεί να σας φέρει επιτυχία σε πολλές προσπάθειές σας. Οι απαντήσεις σας είναι τόσο εύστοχες και διεισδυτικές αλλά χωρίς να προκαλείτε τους άλλους. Είστε ειλικρινείς και σε θέση να παραδεχτείτε τα σφάλματά σας και να γελάτε με τον εαυτό σας όταν κάνετε ένα ηλίθιο λάθος. Οι συνομιλίες σας είναι έντονες και ζωντανές, έχετε τώρα εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης και μπορείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας με ένα δυνατό επιχείρημα. Νιώθετε ελεύθεροι να εκφράσετε τις απόψεις σας για κάτι που θεωρείται σημαντικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα αισθανόμαστε συναισθήματα αγάπης για τους άλλους και έχουμε έντονη ευαισθησία και συμπόνια πράγμα που βοηθά στο μετασχηματισμό κάποιων σχέσεών μας.

 

20 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

20 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Κρόνο άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον μας μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να ανακουφιστούμε από τα προβλήματά μας.

 

21 Απριλίου 2020: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε την αίσθηση ότι δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε από τους άλλους και μπορεί να αισθανόμαστε άτυχοι. Κάνουμε προσπάθειες για έλεγχο του περιβάλλοντός μας και θέλουμε οι άλλοι να μας θεωρούν σημαντικούς. Παίρνουμε τις αποτυχίες κατάκαρδα και τα βάζουμε με τον εαυτό μας, πιστεύοντας ότι δεν αξίζουμε. Υπάρχει λογοκρισία και εκφράζουμε εγωισμό, αλλά αισθανόμαστε και ενοχές. Αντιμετωπίζουμε περιορισμούς που δημιουργούνται από την ηττοπαθή στάση μας και αρνούμαστε να απολαύσουμε τη ζωή. Τώρα έχουμε μια σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ, κοφτερό μυαλό και ικανότητα να ενεργούμε με σύνεση και στρατηγική. Η ζωτικότητά μας μπορεί να υποφέρει και αισθανόμαστε σωματικά καταπονημένοι.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή τείνει να δημιουργήσει ένταση και πίεση εξαιτίας των καθηκόντων και των υποχρεώσεων σας, αλλά και επειδή δεν μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε για τον εαυτό σας. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως καταπιεστικά ή μπορεί να αισθανθείτε σαν να θέλετε να αποφύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας, αλλά οι συνέπειες δεν θα είναι και οι καλύτερες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βρείτε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ της εκπλήρωσης των επιθυμιών σας και των υποχρεώσεων σας. Αν οι άλλοι σας δώσουν εντολές να κάνετε κάτι, τότε θα νιώθετε καταπιεσμένοι, με ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ανήσυχοι. Προσπαθήστε να αποβάλλετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης ή την αίσθηση της αποθάρρυνσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη και σύνοδο με τον Ερμή η δυνατότητά μας να καθορίσουμε τι ενέργειες χρειάζεται να κάνουμε και πως να μιλήσουμε για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

 

22 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

22 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα σηματοδοτούνται κρίσεις στις σχέσεις μας ή άλλες μετατροπές στην προσωπική μας ζωή.

 

23 Απριλίου 2020, ώρα Ελλάδας 5:25 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 3ο 24΄ του Ταύρου (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο διεγείρει τις αισθήσεις μας και εφιστά την προσοχή σας στα απλά πράγματα της ζωής. Αισθανόμαστε την επιθυμία να βιώσουμε τις γήινες απολαύσεις, έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τρόπο προσέγγισης στα οικονομικά μας και να αποδείξουμε την αξία μας με πολλούς τρόπους, χαρίζοντας το χρόνο μας, τα χρήματά μας, την αγάπη μας και παρέχοντας συναισθηματική υποστήριξη. Καλούμαστε συνειδητά να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε αυτό που εκτιμούμε. Τα συναισθήματά μας, μας παρέχουν πληροφορίες στα κάτωθι ερωτήματα: «Αισθάνεστε ότι δίνετε πολύ από το χρόνο σας σε πράγματα και ανθρώπους που δεν είναι σημαντικά για εσάς; Αισθάνεστε ότι τα χρήματά σας είναι καλύτερο να δαπανηθούν για τους αγαπημένους σας ή για την απόκτηση υλικών αντικειμένων; Μήπως τα αντικείμενα που έχετε αποκτήσει δεν έχουν τώρα νόημα για σας»; Στον Ταύρο οι απαντήσεις φαίνεται να είναι αργές αλλά το φεγγάρι μας καλεί να κάνουμε αργά και σταθερά βήματα προς την πραγματοποίηση βαθιών αλλαγών στον εαυτό μας οι οποίες θα είναι διαρκείς αλλά όχι γρήγορες. Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης αλλάζει την προοπτική μας για τα χρήματα και τα αποκτήματά μας. Μας ζητά να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας, καθώς όταν δίνουμε αξία στους εαυτούς μας, τότε και οι άλλοι θα μας δώσουν αξία.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο συναρπαστική.

 

24 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη ερχόμαστε αντιμέτωποι με συγκρούσεις εξαιτίας του εγωκεντρισμού μας και της έλλειψης υπομονής. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα εξαλείφουμε τη ζήλια, τη μνησικακία και τη δυσαρέσκεια και απομακρύνουμε όποιον και ό, τι δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς μας.

 

25 Απριλίου 2020: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε έντονη ψυχική ένταση και το μυαλό μας είναι ταραγμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε πιεστικοί στην ομιλία και να σκεφτόμαστε με πονηριά. Έχουμε ισχυρή στρατηγική σκέψη αλλά πολλές φορές μπορεί να εκδηλώσουμε παράνοια! Τα επιχειρήματά μας είναι κάπως βίαια και επιμένουμε περισσότερο σε αυτά. Οποιαδήποτε λεκτική επίθεση θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Διακατεχόμαστε από αμφιβολίες και αναζητούμε την απομόνωση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία. Μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που προσπαθεί να αλλάξει το μυαλό σας και να σας πείσει, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτά που σας λέει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να σας αλλάξει γνώμη. Μπορεί επίσης να επιδιώξετε εσείς να πείσετε κάποιον άλλο για κάτι που πιστεύετε. Τα λόγια των άλλων έχουν μια ασυνήθιστα ισχυρή επίδραση στο μυαλό σας και μπορεί να σκέφτεστε με εμμονή, κυριευμένοι από τα λόγια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να ψάξετε στο βάθος των πραγμάτων, για έρευνα και σχολαστική εργασία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

25 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Κρόνο είμαστε εστιασμένοι στη συναισθηματική μας κατάσταση και έχουμε ορθολογισμό για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας αλλά και τις υποχρεώσεις μας.

25 Απριλίου 2020: Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 5 Οκτωβρίου 2020)

Ο Πλούτωνας έχει την τάση να λειτουργεί πιο έντονα όταν είναι ανάδρομος. Διαθέτουμε υψηλότερο βαθμό συγκέντρωσης και ως εκ τούτου, εισερχόμαστε σε πιο έντονη επαφή με το υποσυνείδητό μας. Λόγω αυτής της έντασης που παρέχει αυτή η επιρροή, μπορούμε να δούμε πολύ περισσότερα από ό, τι συνήθως αλλά είναι ευκολότερο να γίνουμε περισσότερο καχύποπτοι για τα κίνητρα των άλλων. Οι δυνατότητες της αναγέννησης και της καταστροφής είναι πολύ μεγαλύτερες όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος. Η ανάδρομη κίνηση πάντα κατευθύνεται προς την εσωτερική δραστηριότητα, ενώ η ορθόδρομη κίνηση του πλανήτη από την άλλη πλευρά, κατευθύνεται προς τις εξωτερικές συνθήκες. Κάτω από τη διέλευση του ανάδρομου Πλούτωνα, νιώθουμε ότι πιεζόμαστε για να εξαλείψουμε και να απελευθερωθούμε από το παλιό, το τετριμμένο, το ξεπερασμένο και το παρωχημένο στη ζωή μας. Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω τις αρνητικές σκέψεις και πρότυπα επικοινωνίας, τις δικλείδες ασφαλείας, τα άκαμπτα συναισθήματά μας. Είναι μια καλή στιγμή για την έρευνα της δικής μας ψυχής, προκειμένου να προσδιορίσουμε ακριβώς τι κάνουμε ή δεν χρειαζόμαστε. Επειδή ο ανάδρομος Πλούτωνας προσδίδει μια έντονη δύναμη για έρευνα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια του πλανήτη για να αξιολογήσουμε ποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα στη ζωή μας, μας κάνουν να νιώθουμε εκτός ελέγχου, που και γιατί δίνουμε συνεχώς μάχες και κάτω από ποιες συνθήκες δεν αντιδρούμε τόσο αντιδραστικά όταν δεχόμαστε επιθέσεις από τους άλλους. Μας δείχνει που πρέπει να επιδιώξουμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή μας.

 

26 Απριλίου 2020: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δείχνουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες, γινόμαστε εφευρετικοί και έχουμε ενθουσιασμό για τη γνώση. Μπορεί να ενωθούμε μαζί με άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό. Γινόμαστε ατομιστές, επαναστατούμε σε όλους τους κανόνες και έχουμε μια τεράστια αποστροφή για τη ρουτίνα. Αποφεύγουμε τους ανθρώπους που μας λένε να κάνουμε αυτά που θέλουνε και νιώθουμε προσβεβλημένοι. Γινόμαστε προοδευτικοί, έχουμε ενθουσιασμό στη ζωή μας και επιδιώκουμε αλλαγές. Τίποτα δεν φαίνεται τώρα να απειλεί την ατομικότητά μας και είμαστε πολύ ειλικρινείς, ιδιαίτερα ανεξάρτητοι, διαισθητικοί αλλά κάπως ασταθείς και ασυνεπείς.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια περίοδος ενθουσιασμού για σας, έχετε ανοιχτό μυαλό, είστε εφευρετικοί και δημιουργικοί. Η ζωή μπορεί να σας χαρίσει τα πάντα! Κάτι απροσδόκητο έρχεται ξαφνικά το οποίο ανατρέπει τη μονοτονία της ζωής σας! Θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό, είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό. Έχει να κάνει με το πώς αισθάνεστε εσείς αυτήν την αλλαγή. Αν έχετε την τάση να προτιμάτε το καθιερωμένο status quo, τότε η περίοδος αυτή είναι πιθανό να είναι ανατρεπτική για σας. Ο στόχος σας είναι να προσφέρετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας έστω και για μια στιγμή. Μπορείτε να βρείτε έναν νέο τρόπο για να εκφράσετε τον εαυτό σας τώρα και το αποτέλεσμα είναι να αλλάξει σημαντικά η ζωή σας. Αν οι άλλοι προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω, τότε είναι πιθανό να γίνετε επαναστατικοί. Αποφύγετε να κάνετε νέα σχέδια επειδή είναι πιθανό να είναι χάσιμο χρόνου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Απριλίου 2020: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια και έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Ανεπιθύμητες ψυχικές πιέσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δημιουργήσουν επιπόλαιες συμπεριφορές, αμέλεια και αλαζονεία. Κυριαρχεί η υπερβολική αισιοδοξία στο μυαλό μας, με μια τάση για υπερβολή. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα ενοχλητικά σημάδια που απειλούν να ανατρέψουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας. Κυριαρχούν τάσεις ανεντιμότητας, απάτης, κακής επικοινωνίας ή αμέλειας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε πως προβάλετε τις ιδέες σας, τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες σκέψεις σας. Είστε πιο επιρρεπείς στο να δείτε τη μεγάλη εικόνα προσώπων και καταστάσεων και έχετε δυσκολία εστίασης στις λεπτομέρειες. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορεί να έχετε μια τάση να είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και οι άλλοι να σας θεωρήσουν αναιδείς και αλαζονικούς. Νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, γι’ αυτό και η επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Υπάρχει προχειρότητα στη διαχείριση των υποθέσεων σας και αφέλεια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί επίσης να έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τις λεπτομέρειες. Ευνοείστε αν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι, αλλά μπορεί επίσης να έχετε δυσκολία να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλετε ένα συγγραφικό έργο, αλλά να είστε σίγουροι ότι το έχετε διαβάσει λεπτομερώς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Άρη απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, το ερωτικό πάθος και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων.

 

27 Απριλίου 2020: Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 11 Μαΐου)

Με τον Ερμή στον Ταύρο, το μυαλό μας επιβραδύνεται στο να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, ενώ είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία μας. Μιλάμε αργά και επιλέγουμε προσεκτικά την κάθε μας λέξη. Αυτός ο Ερμής χάνει σε ταχύτητα, αλλά κερδίζει σε πληρότητα. Θέλουμε μια σταθερή βάση σε ό, τι λέμε ή αποφασίζουμε. Μας αρέσει να μαθαίνουμε στην πράξη και να κάνουμε αργά, σταθερά βήματα προς ένα πρακτικό στόχο. Εκείνο που θέλουμε είναι να δούμε απτά αποτελέσματα στο τέλος. Λειτουργούμε καλύτερα σε ένα αβίαστο περιβάλλον όπου δεν είμαστε πιεσμένοι και σχεδιάζουμε κάθε βήμα με προσοχή για να βεβαιωθούμε ότι πατάμε σε στέρεο έδαφος. Όπως και η χελώνα στο μύθο, προχωρούμε αργά προς τη γραμμή του τερματισμού. Επειδή κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, είμαστε δεξιοτέχνες στον τρόπο επικοινωνίας μας και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε πράγματα που είναι διαρκή, απτά και σταθερά. Υπάρχει ανάγκη να έχουμε κάτι να δείξουμε στους άλλους, όπως για παράδειγμα, πλούτο και αποκτήματα. Το μυαλό μας κατευθύνεται προς μια συνεπή και συνετή προσπάθεια, όπου με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε άφθονη συγκομιδή. Μπορεί να καθυστερούμε να αποφασίσουμε αλλά όταν το κάνουμε, ξεκινάμε προς την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου. Όταν μια ιδέα μπει στο μυαλό μας είναι βαθιά ριζωμένη, και γινόμαστε πεισματάρηδες και επίμονοι, αγωνιζόμενοι σκληρά για να κερδίσουμε την ικανοποίηση που ποθούμε. Η επιμονή ενισχύει την αποτελεσματικότητα, ιδίως όσον αφορά την παραγωγή χρημάτων.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, έχετε πρακτικότητα και ορθολογισμό στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Συζητάτε με τους άλλους έχοντας ένα πρακτικό πνεύμα στις συζητήσεις σας οι οποίες περιλαμβάνουν οικονομικά θέματα και επενδύσεις. Η σταθερότητα στις σκέψεις σας έχει ως αποτέλεσμα να περιβάλλεστε από άτομα που επιζητούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα οικονομικά και εκπέμπετε αισθησιασμό στις συζητήσεις σας.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

27 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα είναι ισχυρή σήμερα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή εφαρμόζουμε τη δύναμη της θέλησής μας, τη διπλωματία και την οξυδέρκειά μας για να διεκδικήσουμε ό, τι θέλουμε.

 

28 Απριλίου 2020: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και η έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας αποτελεί εμπόδιο για αποτελεσματική μάθηση. Η μελέτη και η συγκέντρωση είναι πολύ δύσκολες για μας τώρα. Μπορεί να περιοριζόμαστε σε ιδέες που είναι άσχετες ή μη πρακτικές. Μερικές από τις ιδέες μας δεν είναι ρεαλιστικές ή ενδεχομένως και ανεύθυνες. Μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και γινόμαστε αναλυτικοί.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι και δεν επιδιώκετε την επικοινωνία ή τα τηλεφωνήματα. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από τους άλλους ή ακόμα και από μια σημαντική σχέση σας. Είναι πιθανό να σας καταλαμβάνουν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η συνομιλία σας δεν έχει πειθαρχία και αυτό που λέτε, το λέτε τυχαία ή χωρίς προνοητικότητα πράγμα το οποίο σας δημιουργεί πρόβλημα. Η διέλευση αυτή είναι καλή για έντονη κριτική σκέψη και έντονη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες και την επίλυση των προβλημάτων. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την απαισιοδοξία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε διάθεση για ενθουσιασμό και περιπέτεια.

 

29 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απελευθερωνόμαστε από κάθε είδους συναισθηματικούς περιορισμούς, έχουμε εσωτερικά οράματα και μια έντονη συμπόνια για το συνάνθρωπό μας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τον Πλούτωνα οι συναισθηματικές ανάγκες μας για οικειότητα και ασφάλεια αμφισβητούνται από τους ανθρώπους γύρω μας.

 

30 Απριλίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

30 Απριλίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ουρανό η έλλειψη ψυχραιμίας και αυτοελέγχου έχει ως αποτέλεσμα τις αντιπαραθέσεις στις συναισθηματικές μας σχέσεις ή με τους ανωτέρους μας ή τις αρχές.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms