Quantcast
22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Οκτώβριο 2021.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 96

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Οκτωβρίου 2021: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δεν έχουμε σωστή κρίση και κάνουμε πράγματα που ξέρουμε ότι δεν θα οδηγήσουν πουθενά, αλλά είναι διασκεδαστικά να τα κάνουμε. Απαιτείται να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα μας ή τις σχέσεις μας οι οποίες είναι αντίθετες με το σύστημα αξιών που πρεσβεύουμε. Μπορεί να είμαστε αρκετά επιπόλαιοι όταν προσπαθούμε να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Δυσανασχετούμε με τις συμβουλές που μας δίνουν και αυτό κάνει τα πράγματα κάπως πιο περίπλοκα. Είναι σημαντικό για μας τώρα να πάρουμε τη συμβουλή ενός έμπιστου και έμπειρου ατόμου, κάποιου που μπορεί να μας συμβουλέψει ως προς τις καλύτερες επιλογές.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας τώρα και ίσως πιο τεμπέληδες απ’ ότι συνήθως και μπορεί να έχετε την τάση να μη βάζετε την κοινή λογική στις αγορές σας. Οι δαπάνες σας αυξάνονται και μπορεί να βάλετε μεγαλύτερο χρέος. Μερικές φορές αυτή η διέλευση συμπίπτει με αδέξιες κινήσεις στην ερωτική σας ζωή που μπορεί να οδηγήσουν σε αμηχανία, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα σχέδιά σας είναι ρεαλιστικά και ότι δεν θα βγείτε εκτός ελέγχου. Κυριαρχούν η υπερβολική κοινωνικότητα αλλά και τα υπερβολικά συναισθήματα.

Είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα στον έρωτα και στην αρμονία των σχέσεων σας, λόγω της πολύ χαλαρής και απαθούς συμπεριφοράς σας. Έχετε υπερβολική αγάπη για την πολυτέλεια και υπερβολική αδυναμία στις αισθησιακές απολαύσεις. Η ανάγκη σας να θέλετε να αποσπάσετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, μπορεί να φέρει τάσεις απιστίας. Η χαρούμενη και φιλική διάθεσή σας φέρνει κοντά σας πολλούς φίλους. Έχετε υπερβολική κοινωνικότητα και επιθυμία για διασκέδαση και χαρά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές και η υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Οκτωβρίου 2021: Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε έντονη ψυχική ένταση και το μυαλό μας είναι ταραγμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε πιεστικοί στην ομιλία και να σκεφτόμαστε με πονηριά. Έχουμε ισχυρή στρατηγική σκέψη αλλά πολλές φορές μπορεί να εκδηλώσουμε παράνοια! Τα επιχειρήματά μας είναι κάπως βίαια και επιμένουμε περισσότερο σε αυτά. Οποιαδήποτε λεκτική επίθεση θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Διακατεχόμαστε από αμφιβολίες και αναζητούμε την απομόνωση.

 

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία. Μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που προσπαθεί να αλλάξει το μυαλό σας και να σας πείσει, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτά που σας λέει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να σας αλλάξει γνώμη. Μπορεί επίσης να επιδιώξετε εσείς να πείσετε κάποιον άλλο για κάτι που πιστεύετε. Τα λόγια των άλλων έχουν μια ασυνήθιστα ισχυρή επίδραση στο μυαλό σας και μπορεί να σκέφτεστε με εμμονή, κυριευμένοι από τα λόγια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να ψάξετε στο βάθος των πραγμάτων, για έρευνα και σχολαστική εργασία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας.

Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

1 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο απελευθερώνει συναισθήματα ενοχής, ντροπής και λύπης. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη μας χαρίζει θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και γρήγορες αντιδράσεις.

 

2 Οκτωβρίου 2021: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και να αποκομίσουμε συναισθηματικά οφέλη από τις προσωπικές μας επαφές. Αναζητάμε τώρα τη δημιουργική έκφραση του πάθους μας και πώς να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Ξέρουμε πώς να σταθούμε στα πόδια μας και να αγαπάμε παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε ειλικρινείς και υπάρχει επιτυχία στις επενδύσεις, την ασφάλιση και τις πωλήσεις. Οι πωλήσεις θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, επειδή ενθαρρύνουμε τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν μας. Έχουμε κατανόηση, συμπάθεια και είμαστε δυναμικοί ώστε να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για το καλό τους.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα στην αγάπη, κι αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία. Νιώθετε τώρα ότι υπάρχει μια μοιραία ποιότητα στην ερωτική σας ζωή που αψηφά κάθε λογική. Αισθάνεστε μια εσωτερική ισορροπία και τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι κυριαρχούν και καθοδηγούν την ερωτική σας ζωή. Η κατανόηση σας δίνει δύναμη στην αγάπη. Η σχέση σας έχει τώρα υψηλή προτεραιότητα, κι αν είστε μόνοι, είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι κάποιον/α που θα σας σταθεί καθώς η σχέση ωριμάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, να έχετε συμβατά ενδιαφέροντα, καλή σεξουαλική ζωή και κοινή κατεύθυνση ζωής.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Δία σχέδια που ξεκινούν σήμερα είναι πιθανό να αλλάξουν με απροσδόκητους τρόπους. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή το επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος και πράγματα που έχουμε από κοινού με τους αγαπημένους μας.

 

3 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

3 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη αισθανόμαστε την αγάπη προς τους αγαπημένους μας περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Γινόμαστε όμως υπερβολικά κτητικοί κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Θα πρέπει να αποφύγουμε την τάση για υπερβολική κατανάλωση τροφίμων ή ποτών και να έχουμε πειθαρχία και σύνεση.

 

4 Οκτωβρίου 2021: Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει μια γενική αίσθηση ευημερίας που προέρχεται από το γεγονός ότι είμαστε αισιόδοξοι και δεν επιτρέπουμε στα προβλήματά μας να μας αποθαρρύνουν. Το μυαλό μας είναι σε κατάσταση ηρεμίας, έχουμε δίψα για γνώση και μια τρομερή ικανότητα συλλογισμού και καλής κρίσης όσον αφορά συζητήσεις για ζητήματα του παρελθόντος. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και η γνώση είναι ένα όπλο στα χέρια μας, αφού είμαστε γρήγοροι να απαντήσουμε. Έχουμε την επιθυμία για γνώση και την αναζήτηση της αλήθειας και επιτρέπουμε στους γύρω μας την ελευθερία λόγου και έκφρασης. Γινόμαστε εγκάρδιοι, πρόσχαροι και ενθουσιώδεις όταν μιλάμε, και ως εκ τούτου πολύ συμπαθείς.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, έχετε ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης και έμπνευσης, που σας παρέχει ιδέες για την εκπλήρωση των δημιουργικών δυνατοτήτων σας. Έχετε μια αισιόδοξη και χαρούμενη άποψη για τη ζωή καθώς και την πίστη στην ικανότητά σας ότι θα πετύχετε. Είστε επιεικείς και μερικές φορές πομπώδεις στα λόγια σας, αλλά δεν επικρίνετε τους άλλους. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με ελάχιστη προσπάθεια και τώρα μπορεί να κληθείτε να δώσετε συμβουλές σε κάποια άτομα. Μπορείτε να κερδίσετε την εκτίμηση των προσώπων σε υψηλές θέσεις, και ίσως αποπερατώσετε ένα έργο που ήταν σε εκκρεμότητα. Βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας στους ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι είναι εντυπωσιασμένοι με τις ιδέες σας. Περαιτέρω, αυτή η όψη σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον ή να αναλύσετε τις φιλοδοξίες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί έντονα συναισθήματα, έμπνευση και νέες ιδέες εκδηλώνονται εντελώς ξαφνικά. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως ασχοληθούμε με απογοητεύσεις, απάτες, κουτσομπολιό ή κακολογίες.

 

5 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας.

Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

5 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές.

 

6 Οκτωβρίου 2021, ώρα Ελλάδας 2:05 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 13ο 24΄ του Ζυγού (επιρροή +/-7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ενδιαφερόμαστε να έχουμε πιο ισορροπημένες σχέσεις και μας δίνεται η ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας. Αυτό το διάστημα θα επωφεληθούμε από τις σχέσεις μας, γενικά με τους άλλους, και όχι μόνο από τις αισθηματικές. Καλούμαστε να αποδεχθούμε τη μοναδικότητα και τις διαφορές του άλλου προσώπου και επιθυμούμε την αρμονία και την ισορροπία, ενώ οι αντιδράσεις μας προς τους άλλους είναι πιο ήπιες. Μπορούμε τώρα να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλες τις σχέσεις μας, συμπεριλαμβανομένων του γάμου ή των σοβαρών αισθηματικών δεσμών ή των επιχειρηματικών σχέσεων ή των στενών φίλων.

Για να προβούμε όμως σε υγιείς σχέσεις είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτογνωσία! Πρώτα θα πρέπει να έχουμε μια σαφή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε σε σχέση με το άλλο άτομο ή μια κοινωνική κατάσταση. Εάν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τους άλλους, όπως συμβαίνει συνήθως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το τι μπορούμε να προσφέρουμε και να λάβουμε. Αυτή είναι μια στιγμή που προσπαθούμε να διορθώσουμε ή να αφήσουμε σχέσεις που δεν μας δίνουν ικανοποίηση. Μαθαίνουμε να είμαστε διπλωμάτες και ευγενικοί με τους άλλους σε δύσκολες καταστάσεις και να συνεργαζόμαστε ομαλά.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον και αναδιοργάνωση στη ζωή σας. Θα είστε πολύ δυναμικοί, απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια φάση που θα κάνετε νέα ξεκινήματα είτε με την ερωτική σας σχέση, είτε με την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις.

6 Οκτωβρίου 2021: Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 29 Απριλίου 2022)

Τώρα βγαίνουμε από το σκοτάδι στο φως και μια λεπτή γραμμή χωρίζει τον πόνο από την ευχαρίστηση. Κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα θα τελειώσουν και θα αναγεννηθούν. Ερχόμαστε σε επαφή με τους μεγαλύτερους φόβους μας και τις ελλείψεις μας, κι όλα αυτά έρχονται έξω στο φως της ημέρας, έτσι ώστε τελικά να μπορούμε να δούμε ότι αυτά που φοβόμασταν δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο πιστεύαμε αρχικά. Τώρα υπάρχει αυξημένη ευαισθητοποίηση και ψυχολογική κάθαρση, ένα μυστικό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, μερικά κρυμμένα μυστήρια ενδεχομένως γύρω από τη σεξουαλικότητα ή τα χρήματα ή κληρονομικά θέματα. Μια σκοτεινή ενέργεια αποκαλύπτεται και βγαίνει επάνω στην επιφάνεια και συμβάλλει στην αναγέννηση, τη θεραπεία, την ανανέωση και την ευημερία.

 

7 Οκτωβρίου 2021: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 5 Νοεμβρίου)

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μας αρέσουν τα ταξίδια, απολαμβάνουμε τη νυχτερινή ζωή, συζητάμε για τους ξένους πολιτισμούς και ψάχνουμε την περιπέτεια στην ερωτική μας ζωή. Μπορεί να μας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να δεσμευτούμε με ένα άτομο και πειραματιζόμαστε στον έρωτα. Θα παίξουμε το ερωτικό παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ως μέρος της αναζήτησης της εμπειρίας.

Έχουμε μια φιλική συμπεριφορά που ανοίγει τις πόρτες σε νέους ανθρώπους στη ζωή μας. Συνήθως είμαστε αστείοι και διασκεδαστικοί και οι άλλοι άνθρωποι θέλουν να μας πλησιάσουν. Είναι εύκολο να κάνουμε νέες γνωριμίες και αυτό οδηγεί στη δημιουργία γρήγορων ερωτικών δεσμών. Μπορεί βέβαια να είμαστε γρήγοροι για να συνάψουμε μια νέα σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για δέσμευση. Η ανάγκη μας για ελευθερία πηγάζει ως επί το πλείστον από συναισθηματικές εμπλοκές. Ψάχνουμε για κάποιον που μας διεγείρει με νέες εμπειρίες. Μπορεί και να κάνουμε ταξίδια με το σύντροφό μας ή να συνάψουμε σχέση με κάποιον που έχει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας.

Έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε το σύντροφό μας, αλλά απογοητευόμαστε όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι τέλειος. Δεν είναι δύσκολο να κερδίσουμε έναν περιστασιακό σύντροφο, αλλά το να δεσμευτούμε συνήθως απαιτεί χρόνο. Είμαστε ιδεαλιστές και αποτελούμε πηγή έμπνευσης για τους άλλους, καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνειά μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, είστε τώρα κοινωνικοί, ενθουσιώδεις και βλέπετε την ερωτική σας ζωή σαν περιπέτεια. Είστε ευχάριστοι και φιλικοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να ζήσετε τις στιγμές χωρίς να ενδιαφέρεστε να κάνετε μια σταθερή σχέση. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, με τον ενθουσιασμό και το χιούμορ σας, προσελκύετε το αντίθετο φύλο και ίσως κάνετε μια σχέση με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή ένα άτομο που έχει εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα.

Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

7 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία η τύχη είναι μαζί μας και νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο μας, κοινωνικά και συναισθηματικά. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει όποιος και ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας.

 

8 Οκτωβρίου 2021: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα είμαστε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό μας αλλά ενεργούμε με επιθετικότητα και βιασύνη. Γινόμαστε πιο οξύθυμοι και ενοχλούμαστε πιο εύκολα. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε και μερικές φορές με κάπως επιθετικό τρόπο. Μπορεί επίσης να έχουμε υπερβολική ανησυχία και πίεση αλλά δεν φοβόμαστε να είμαστε ο εαυτός μας. Αγωνιζόμαστε για ό, τι θεωρούμε σωστό και είμαστε παθιασμένοι σε αυτό που κάνουμε. Γινόμαστε κάπως ανταγωνιστικοί και μπορεί να μας απασχολούν θέματα ζήλιας και ηγεσίας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, προβάλετε ανταγωνισμό και δείχνετε δύναμη στους γύρω σας. Πιθανώς δεν θέλετε να κάνετε πράγματα που απαιτούν πολλά και είστε διατεθειμένοι να κάνετε το δικό σας. Εάν αισθάνεστε ότι τα πράγματα πάνε καλά, αυτές τις μέρες θα αισθάνεστε ικανοποίηση και υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά σας. Αλλά αν νιώθετε πίεση, τότε είναι πιθανό να είστε μαχητικοί και αδιάλλακτοι και δεν θα υποχωρείτε με το άτομο που βρίσκεστε σε αντιπαράθεση. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας ή τον πατέρα σας ή το σύντροφό σας, (αν είστε γυναίκα) μπορεί να είναι τεταμένες αυτές τις μέρες. Επίσης, αν είστε γυναίκα, θα έλκεστε από δυναμικούς και νεαρότερους από εσάς ερωτικούς συντρόφους. Σε ό, τι αφορά την υγεία, αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός σηματοδοτεί πυρετό, εξανθήματα και μικροατυχήματα από χτυπήματα ή κοψίματα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση κρίσης στις σχέσεις μας προκειμένου να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε λειτουργεί καταπιεστικά για μας.

 

9 Οκτωβρίου 2021: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

9 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Αφροδίτη τα συναισθήματα και το πάθος μας είναι αυξημένα. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα ενώ οι σχέσεις μας γίνονται πιο βαθιές και συγκινητικές. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία ό, τι φαίνεται είναι πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό.

 

10 Οκτωβρίου 2021: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα είμαστε σε σύγχυση διανοητικά αλλά και πιο δογματικοί. Από τη μια πλευρά τείνουμε προς βαθιά ψυχολογική έρευνα και ανάλυση και αναζητούμε απαντήσεις σε ερωτήματα του παρελθόντος και να εξηγήσουμε το «γιατί». Από την άλλη όμως, οι επαναστατικές παρορμήσεις μας εντείνονται και στη συνέχεια εκτοξεύονται από το πουθενά. Αναζωπυρώνεται η ανάγκη μας για ελευθερία του λόγου και αυτό μας κάνει να ξυπνήσουμε ξαφνικά εναντίον οποιουδήποτε περιορισμού στη ζωή μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, ξαφνικά συνειδητοποιείτε τι σας έχει στερήσει την ελευθερία σας, αλλά δεν είναι σοφό να ενεργήσετε παρορμητικά. Αν είστε κολλημένοι σε μια κακή σχέση ή σε μια δουλειά που δεν σας αρέσει ή ζείτε σε ένα μέρος που νιώθετε να καταπιέζεστε ή αναλώνετε το χρόνο σας με τους λάθος ανθρώπους, τώρα επαναστατείτε και θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο. Βλέπετε τη ζωή σας μέσα από μια νέα προοπτική, επιδιώκετε να αλλάξετε τους παλιούς τρόπους συμπεριφοράς και να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ελεύθεροι. Προσέξτε όμως τις αναταραχές και προστριβές στις σχέσεις σας οι οποίες δημιουργούνται εξαιτίας ενός ψυχολογικού και διανοητικού αναβρασμού που υπήρχε καιρό στο μυαλό σας ή εξαιτίας εμπειριών του παρελθόντος.

 

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, τον Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη είμαστε εστιασμένοι στη συναισθηματική μας κατάσταση και έχουμε ορθολογισμό και συνετό τρόπο ενεργητικότητας για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας αλλά και τις υποχρεώσεις μας.

 

11 Οκτωβρίου 2021: Ο Κρόνος στον Υδροχόο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 4 Ιουνίου 2022)

Έχουμε την ωριμότητα και την ευκαιρία να αποκτήσουμε εσωτερική δύναμη, να γίνουμε πιο υπεύθυνοι σε ό, τι κάνουμε και λέμε και να μειώσουμε τη σπατάλη και τις υπερβολές στη ζωή μας. Ο Κρόνος έρχεται να μας διδάξει να αναλάβουμε την ευθύνη για τους εαυτούς μας αλλά για και τους άλλους γύρω μας. Επίσης, μας διδάσκει την αξία της μετριοπάθειας και της εγκράτειας και μας δίνει κάποια μαθήματα. Πρέπει οι ενέργειές μας να είναι πιο πρακτικές, πιο χρήσιμες και πιο ουσιαστικές. Αυτή η περίοδος στη ζωή μας είναι κατάλληλη για την οικοδόμηση δεδομένων σε μια σταθερή βάση. Η μετριοπάθεια σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη για την πνευματική ανάπτυξή μας. Δεν θα πρέπει να κατηγορούμε τους άλλους γι’ αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας τώρα, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε αισθήματα μελαγχολίας και θυμού. Θα πρέπει να μάθουμε τα προσωπικά μας όρια καθώς και την εσωτερική δύναμή μας.

11 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα.

Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

 

11 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον με παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία μπορούμε να εμπνεύσουμε στους άλλους την ελπίδα να αλλάξουν τη ζωή τους.

 

12 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να προσέξουμε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες με τους γύρω μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση.

 

13 Οκτωβρίου 2021: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε ένα συμβιβασμό με τους άλλους προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του συντρόφου μας, προκειμένου να έχουμε μια ικανοποιητική σχέση. Κάνουμε το καλύτερο δίνοντας περισσότερα από το άλλο άτομο. Από τη θετική πλευρά ωστόσο, αυτό δείχνει ότι παίρνουμε τη σχέση μας στα σοβαρά. Είμαστε πιστοί και ειλικρινείς, αλλά αναστέλλουμε την εκδήλωση των συναισθημάτων μας για να μην επωφεληθούν οι άλλοι από εμάς. Είμαστε πειθαρχημένοι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων δίνοντάς μας ασφάλεια και κάποιες ανέσεις.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα διεγείρονται από άτομα που είναι σοβαρά, ειλικρινή και έντιμα. Ψάχνετε για ένα πρόσωπο που να σας σέβεται και να σας παρέχει ασφάλεια, εκτός από την παροχή μιας καλής κοινωνικής θέσης. Αν είστε δεσμευμένοι, περιμένετε το ταίρι σας να συνεργαστεί  μαζί σας για την επίτευξη κοινών στόχων. Αν είχατε μια βαθιά ανησυχία για τη σταθερότητα του δεσμού σας, τώρα μπορείτε να πετύχετε μια πιο οικεία σχέση. Η ανάγκη σας για ζεστασιά και αγάπη εναρμονίζεται με την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αρμονία. Θα σας είναι λίγο δύσκολο να δείξετε την αγάπη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε συναισθήματα. Η στάση σας μπορεί να είναι πιο υποταγμένη, κάνετε τα πάντα για την ικανοποίηση του συντρόφου σας, αλλά μπορεί να είστε συγκρατημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

13 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και σύνοδο με τον Πλούτωνα μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που έχουν σκοπό την απελευθέρωση από την προσκόλλησή μας σε πιεστικές καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι μας χειραγωγούν. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θέλουμε να είμαστε μόνοι μας ενώ το μυαλό μας και η ψυχή μας πετάνε στα σύννεφα.

 

14 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό προσπαθούμε πολύ σκληρά για να απελευθερωθούμε από ό, τι μας πιέζει. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις.

 

15 Οκτωβρίου 2021: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμηση να κάνουμε πολλά πράγματα θα είναι μεγαλύτερη τώρα και επιδιώκουμε την ανάπτυξη. Υπάρχει ισχυρή συνείδηση ​​της ηθικής ή να ασχοληθούμε με θρησκευτικά ζητήματα. Η επιθυμία μας να ταξιδέψουμε ή να εφαρμόσουμε νέες ιδέες μέσω της εκπαίδευσης ή της μάθησης θα είναι ισχυρή τώρα. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθώς επίσης και προθυμία να προβούμε σε κερδοσκοπία ή να πάρουμε οικονομικά ρίσκα.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, απολαμβάνετε μέρες επιτυχίας και θετικής εξέλιξης των επαγγελματικών σας στόχων. Ίσως και να προαχθείτε σε ανώτερο βαθμό ή θέση αυτές τις ημέρες. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας βελτιώνονται και είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Εάν έχετε επιχείρηση, να περιμένετε μεγαλύτερη επέκταση, διαφήμιση και επιτυχία. Επενδύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές θα πάνε καλά. Θα παρατηρήσετε ότι έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους γύρω σας από ό, τι πριν.

 

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Ήλιο και τον Δία ελέγχουμε τις παρορμήσεις μας και τα συναισθήματά μας, πράγμα το οποίο μας οδηγεί σε μια σωστή συμπεριφορά.

 

16 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

16 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη υπερβολικά συναισθήματα και μαλθακότητα οδηγούν σε μπερδέματα.

 

17 Οκτωβρίου 2021: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κάποια θέματα επιβολής εξουσίας μπορεί να είναι τώρα δυσάρεστα ενώ δημιουργούνται ισχυρός ανταγωνισμός και επιθετική συμπεριφορά, η οποία είναι συγκεκαλυμμένη. Η σεξουαλική έλξη, η ένταση και η ζήλια είναι τώρα έντονα. Υπάρχει ανάγκη να μοιραστούμε τον εαυτό μας και να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη αλλά θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Υπάρχει αδυναμία να εκφράσουμε ή να αποκαλύψουμε την πραγματική προσωπικότητά μας στους άλλους και νιώθουμε την ανάγκη να κρυφτούμε. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, υποφέρουμε από τους φόβους μας ότι κάτι θα γίνει και θα το αλλάξει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε εσωτερική ένταση και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις διαμάχες για την εξουσία και τα έντονα επιχειρήματα που πιθανόν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε οποιαδήποτε συγκρουσιακή κατάσταση με σύνεση. Μην αφήνετε τους άλλους να σας ασκήσουν κριτική. Κρυφές πτυχές μιας κατάστασης έρχονται στο φως ενώ κυριαρχούν κακή χρήση της προσωπικής σας δύναμης και κακός χειρισμός προς ή από τους άλλους. Είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να ασχοληθείτε με κάτι που είναι παλιό σε μια άρρωστη σχέση ή κατάσταση, προβάλλοντας μια βαθιά ριζωμένη, αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι αρνητικές σκέψεις σας, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο, μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία σας. Νιώθετε ότι έχετε τεράστια δύναμη και ότι θα είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αναδύονται τώρα και δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και κρατηθείτε μακριά από τη βία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Οκτωβρίου 2021: Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μας είναι εύκολο να κάνουμε κοινωνικές επαφές και να βρεθούμε με άτομα από το παρελθόν. Ευνοούνται η διπλωματία, οι διαπραγματεύσεις, τα ρομαντικά λόγια, η διδασκαλία, οι δημόσιες σχέσεις καθώς και οι επιστροφή παλαιών ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάτι που ακούμε τώρα ή πληροφορίες από το παρελθόν μας δίνουν ευχαρίστηση, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την ορθότητά τους επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Επίσης, είμαστε σε θέση να εκφραζόμαστε πιο γοητευτικά και αρμονικά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση για μια ιδιαίτερη κοινωνική εκδήλωση αυτές τις ημέρες. Θα υπάρχει γενικά καλή επικοινωνία στην αγάπη και τη φιλία, αν και θα υπάρξουν κάποιες ανεπαίσθητες παρανοήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή. Αναζητάτε την ψυχαγωγία, συζητώντας ανάλαφρα θέματα του παρελθόντος καθώς δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα προβλήματα αυτήν τη στιγμή. Τώρα έρχονται στο μυαλό σας οι αναμνήσεις των παλιών καλών χρόνων. Οι επιχειρηματικές ή εμπορικές δραστηριότητες θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση, αν και θα υπάρξουν κάποιες μικρές ανατροπές ή καθυστερήσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να πάτε ένα ταξίδι σε έναν τόπο όπου έχετε ξαναπάει ή να επικοινωνήσετε με ένα άτομο από το παρελθόν καθώς οι φιλικές και ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν θα είναι αρμονικές τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Ποσειδώνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 

18 Οκτωβρίου 2021: Ο Ερμής στον Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 5 Νοεμβρίου)

Με τον ορθόδρομο Ερμή στο Ζυγό, γινόμαστε και πάλι διπλωμάτες και ειρηνοποιοί και ενεργούμε για την αποκατάσταση της αρμονίας στις σχέσεις μας. Είμαστε εύγλωττοι, γοητευτικοί και με κατευναστική φωνή. Έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα θέμα από όλες τις πλευρές και να φέρουμε την αρμονία στο χάος. Επειδή έχουμε μια έμφυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, είναι ευκολότερο για τις αντιμαχόμενες πλευρές να εμπιστευτούν την κρίση μας. Η αναποφασιστικότητά μας γίνεται κάποιες φορές εξοργιστική για τους γύρω μας. Η καθυστέρηση αυτή προέρχεται από την επιθυμία μας να σταθμίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προσεκτικά και να ακολουθήσουμε τον καλύτερο δρόμο.

Αλλά εάν χρειαζόμαστε πάρα πολύ χρόνο για να αποφασίσουμε, τότε οι ευκαιρίες μας προσπερνάνε. Αποφεύγουμε τις συγκρούσεις αλλά έτσι δημιουργούμε σύγχυση στις σχέσεις μας με τους άλλους. Συγκρίνουμε τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων κι αυτό μας παρέχει μια αντικειμενική, δίκαιη και ισορροπημένη άποψη. Επιλύουμε τα προβλήματά μας με συζήτηση και διάλογο και μέσα σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Ακούμε τι έχουν να πουν οι γύρω μας, έχουμε διακριτικότητα και πειθώ σε μια συζήτηση. Γινόμαστε ο μεσολαβητής σε δυο αντιμαχόμενες πλευρές και τους βοηθάμε να καταλήξουν σε συμφωνία.

Απεχθανόμαστε τις δυσάρεστες συζητήσεις και αντιπαθούμε τις αντιπαραθέσεις. Ακόμη και αν επικρίνουμε ένα πρόσωπο, δεν είμαστε προσβλητικοί και πάντα εξετάζουμε όλες τις πλευρές. Από την αρνητική πλευρά, μπορεί να είμαστε διστακτικοί στο να πάρουμε μια απόφαση και ο φόβος της σύγκρουσης μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολική αποδοχή των απόψεων των άλλων. Πολλές φορές αδυνατούμε να πάρουμε μια γρήγορη απόφαση και έτσι αναζητούμε τη συμβουλή των φίλων μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε μια αρμονική επικοινωνία με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και διπλωματικές φράσεις. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η συνεργατική ικανότητά σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία τώρα και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

18 Οκτωβρίου 2021: Ο Δίας στον Υδροχόο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 29 Δεκεμβρίου)

Μας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες προκειμένου να μελετήσουμε, να ταξιδέψουμε, να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας, να αναλάβουμε δράση με στόχο την βελτίωση των περιστάσεων ή να ξεκινήσουμε μια μεταφυσική αναζήτηση. Ο ορθόδρομος Δίας μας βοηθά να πάρουμε περισσότερα πράγματα από τη ζωή, δίνοντας νόημα στις εμπειρίες μας, βελτιώνοντας τη διάθεσή μας και εμπνέοντας εμπιστοσύνη. Η αρνητική πλευρά θα μπορούσε να είναι η υπερβολική αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εάν συμβεί αυτό, θα μπορούσαν να υπάρξουν δυσκολίες στην υλοποίηση των όσων έχουμε φανταστεί ή ελπίζαμε. Θα ήταν σοφό να κάνουμε μια συνειδητή προσπάθεια στο να είμαστε προσγειωμένοι προκειμένου να μπορέσουμε να χειριστούμε την πληθωρικότητα του γιγαντιαίου πλανήτη. Από την άλλη πλευρά, καταστέλλουμε τους παλιούς φόβους μας που εμπόδιζαν την επίτευξη των στόχων μας στο παρελθόν.

18 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

18 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα απελευθερώνονται τα αρνητικά συναισθήματα και οι παλιές μνησικακίες.

 

19 Οκτωβρίου 2021: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και θετική ενέργεια. Η καλή μας διάθεση και η νομότυπη συμπεριφορά μας δημιουργούν νικηφόρες καταστάσεις. Υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός που προτρέπει σε θετικές πράξεις. Ανησυχούμε για τη σωστή δράση και τα ηθικά ζητήματα. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και γενικά η εξαιρετική κρίση μας μπορεί να φέρει πραγματικά επιτεύγματα. Έχουμε άφθονη ενέργεια και ενθουσιασμό και φέρνουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, οι ενέργειές σας είναι ευλογημένες από αυτό που λέμε καλή τύχη! Είναι μια εξαιρετική στιγμή για σχεδόν οποιοδήποτε εγχείρημα αναλάβετε, καθώς μπορείτε να πετύχετε ό, τι θέλετε! Ως αποτέλεσμα, η εικόνα σας και η εμφανής καλή τύχη θα εντυπωσιάσει τους άλλους ανθρώπους. Θα έχετε προβολή και αναγνώριση, νιώθετε πιο σημαντικοί και ισχυροί από ό, τι πραγματικά είστε. Οι ηγετικές σας ικανότητες και οι προσπάθειές σας, σας βοηθούν στην επίτευξη των στόχων σας. Αυτή η διέλευση δείχνει ορθή κρίση έτσι ώστε μπορείτε και ψυχολογείτε σωστά τους γύρω σας. Αν έχετε νομικά προβλήματα, είναι πιθανό να έχετε εύνοια. Απολαμβάνετε επίσης τις φιλοσοφικές συζητήσεις και μεταδίδετε με πάθος στους άλλους τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη βοηθά να οργανώσουμε ένα σχέδιο στην ερωτική μας ζωή καθώς είμαστε πιο σταθεροί και ρεαλιστές. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά.

 

20 Οκτωβρίου 2021, ώρα Ελλάδας 5:56 μ.μ.: Πανσέληνος στις 27ο 26΄ του Κριού (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η πανσέληνος αυτή μας ενεργοποιεί για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, κάνοντας τολμηρά βήματα. Είμαστε ενεργητικοί, πνευματώδεις και πρόθυμοι να ενεργήσουμε για την υλοποίηση των στόχων μας. Κάνουμε τα πάντα προκειμένου να είμαστε ευχαριστημένοι, παρόλο που φοβόμαστε. Οι ενέργειές μας είναι πιο άμεσες, πιο τολμηρές και ανεξάρτητες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε συναισθηματικοί, πιο ενεργητικοί και μερικές φορές παρορμητικοί. Μπορεί να θρηνήσουμε για την απώλεια προσώπων ή πραγμάτων του παρελθόντος, αλλά μας βοηθά στο να πιστέψουμε στον εαυτό μας και τη δύναμή μας. Έχουμε ζωτικότητα και μια ανησυχία να θέλουμε να κάνουμε περισσότερα. Αισθανόμαστε διαφορετικά για τον εαυτό μας κι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τους άλλους και να τους δούμε ως ίσους. Αναλαμβάνουμε δημιουργική δράση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις δημιουργικές ιδέες μας για να αναπτύξουμε νέα πράγματα στη ζωή μας.

Το θάρρος, η μαχητικότητα, η εφευρετικότητα και η αυτονομία του Κριού συγχωνεύονται με την κατανόηση, την αγάπη, τη συνεργασία, την αλήθεια και την ομορφιά του Ζυγού για να δημιουργήσουν έναν νέο εαυτό για τον καθένα μας, ο οποίος αναπόφευκτα θα επιφέρει ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Χρειάζεται να έχουμε δύναμη και θάρρος για να διατηρήσουμε ακέραιη την προσωπικότητά μας, εναρμονίζοντάς την με τους άλλους και έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

20 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

 

21 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μπορούμε να αναδιαρθρώσουμε τη ζωή μας βασιζόμενοι στη σοφία των εμπειριών μας από το παρελθόν.

 

22 Οκτωβρίου 2021: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν ισχυρές κινήσεις και ενέργειες που φτάνουν σε ακρότητες. Νιώθουμε μία ισχυρή ώθηση για έλεγχο και κυριαρχία και καταβάλουμε ακραίες προσπάθειες για την ικανοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και επιθυμία για ερωτική συνεύρεση. Οι προσπάθειές μας για μετασχηματισμό διέπονται από στρατηγική σκέψη και σχέδια για έλεγχο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις έντονες διαμάχες για την εξουσία που μερικές φορές μπορεί και να είναι ακραίες. Οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να ξεσηκώσουν αντιπαλότητα κι αντιπάθειες, και κατ’ επέκταση, να κάνετε νέους εχθρούς εάν δεν είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με τους αντιπάλους σας και να επιδείξετε την εξουσία σας. Μπορεί κάποια άτομα να σας προκαλέσουν και να προβείτε σε βίαιη επίθεση ή να την υποστείτε. Αποφύγετέ το όσο το δυνατόν. Ίσως πρέπει να εργάζεστε πολλές ώρες τώρα και αυτό μπορεί να σας εξαντλήσει. Έχετε τεράστια ενέργεια αλλά είναι πιθανό να νιώθετε ότι πρέπει να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε. Κατά συνέπεια, η υπερπροσπάθεια μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι το σημείο της εξάντλησης ή της κατάρρευσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Δία ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες και τις νέες φιλίες ενώ απελευθερώνουμε ανυπομονησία, εξτρεμισμό και πείσμα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα μπορούμε να εμπνευστούμε από την αυξημένη ευαισθησία και τη δεκτικότητά μας στα συναισθήματα των άλλων γύρω μας.

 

23 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα.

Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

23 Οκτωβρίου 2021: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 22 Νοεμβρίου)

Τώρα έχουμε πολλά και έντονα συναισθήματα αλλά στους άλλους δείχνουμε μια ψυχρότητα και παγερότητα σαν να μην νοιαζόμαστε για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό μας. Φοβόμαστε να μην πληγωθούμε γιατί μπορεί να γίνουμε φοβερά εκδικητικοί. Είμαστε πολύ αινιγματικοί, όμως ξέρουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε και κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας, επιβλητικοί, απαιτητικοί και θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα αλλά όχι τόσο από περιέργεια αλλά για να προφυλαχτούμε από εκείνα τα άτομα που μπορεί να μας πληγώσουν. Έχουμε ακόρεστη επιθυμία για τη γνώση και σε επικίνδυνες καταστάσεις και ξαφνικές κρίσεις παραμένουμε πολύ αποφασιστικοί. Τώρα γινόμαστε περισσότερο εργασιομανείς.

 

24 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη δημιουργεί μεν πάθος στις σχέσεις αλλά ένταση στα συναισθήματα με αποτέλεσμα την απογοήτευση, τη συναισθηματική δυσφορία και τον εκνευρισμό.

 

25 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

 

25 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Άρη έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν  πραγματικά θετικά για μας.

 

26 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο βιώνουμε τη χαρά της δημιουργικότητας και της ικανοποίησης των προσωπικών επιθυμιών μας. Μπορούμε να ζητήσουμε χάρες, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με το να έρθουμε πιο κοντά συναισθηματικά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ενισχύσουμε τους δεσμούς αγάπης.

 

27 Οκτωβρίου 2021: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα τονίζεται η ευαισθησία στην αγάπη και στην τέχνη ενώ κυριαρχεί έντονη ρομαντική φαντασία. Έχουμε αδύναμη κρίση και μας αρέσει να εθελοτυφλούμε. Δημιουργούνται προβλήματα για μία αρμονική σχέση τα οποία προέρχονται από την τάση μας να εξιδανικεύουμε τον έρωτα, πράγμα το οποίο προκαλεί σύγχυση και παραπλάνηση. Τα συναισθήματά μας είναι σε σύγχυση και κυριαρχεί η ψευδαίσθηση. Υπάρχει ισχυρή τάση για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τίποτα και κανέναν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την τάση να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε στους ερωτικούς σας συντρόφους τώρα και δεν βλέπετε πραγματικά το ποιοι είναι. Είναι πιθανό κάποιο άτομο για το οποίο υπάρχει ερωτισμός να σας παραπλανήσει και δεν θα έχετε επίγνωση του γεγονότος τώρα, παρά αργότερα. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ο σύντροφός σας δεν συμμερίζεται τις προσδοκίες σας μπορεί να απογοητευτείτε. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να μην είστε και τόσο πρακτικοί σε σχέση με οικονομικά θέματα. Σας λείπει η κατάλληλη εκτίμηση της πραγματικής αξίας ενός αντικειμένου και κατά συνέπεια, να πληρώσετε πάρα πολλά. Η καλλιτεχνική φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απελευθερωνόμαστε από κάθε είδους συναισθηματικούς περιορισμούς, έχουμε εσωτερικά οράματα και μια έντονη συμπόνια για το συνάνθρωπό μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί διανοητική και συναισθηματική ασάφεια, ενώ κάνουμε προσπάθεια να κατανοήσουμε τους γύρω μας.

 

28 Οκτωβρίου 2021: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε εξωστρεφείς και εκφράζουμε τον εαυτό μας, ξέροντας πώς να πούμε το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαστε γενναιόδωροι, δείχνουμε συμπάθεια και κατανόηση και βρίσκουμε πάντα χρόνο για όποιον μας ζητήσει βοήθεια. Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι άνθρωποι μπορούν να έρθουν κοντά μας και να βρουν μια λύση στα προβλήματά τους. Είμαστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο επειδή δεν έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και είμαστε ανεκτικοί στις αδυναμίες τους. Απολαμβάνουμε την «καλή ζωή», το άνετο περιβάλλον, τους καλούς φίλους και μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, καταπιάνεστε τώρα με πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ η μουσική, η τέχνη και το θέατρο είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα που σας δίνουν χαρά. Λαμβάνετε εντιμότητα και ειλικρίνεια από τον αγαπημένο σας ή τους γνωστούς σας και είστε πολύ εγκάρδιοι και φιλικοί. Αν είστε μόνοι, η αρμονία που εκπέμπετε σας βοηθά στη συνάντηση ενός σημαντικού προσώπου για σας, κι αν είστε δεσμευμένοι, νιώθετε απαλλαγμένοι από τα προβλήματα στη σχέση σας. Θα υπάρξει περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σας χάρη στην αφοσίωση και την αγάπη. Ίσως να δεχτείτε κάποιου είδους εύνοια ή δώρο. Έχετε μια αίσθηση ασφάλειας που σας επιτρέπει να έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε δημοτικότητα και συμπάθειες και επωφελείστε από οτιδήποτε διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο.

Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

28 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Άρη και τον Ήλιο ερχόμαστε αντιμέτωποι με συγκρούσεις εξαιτίας του εγωκεντρισμού μας και της έλλειψης υπομονής, της ζήλιας και της καχυποψίας μας.  

 

29 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό απαιτείται προσοχή στις διαπραγματεύσεις με πρόσωπα κύρους, για να ξεπεράσουμε την κριτική και τους φόβους του να κάνουμε λάθη μέσα από τις παρορμητικές και επαναστατικές ιδέες μας.

 

30 Οκτωβρίου 2021: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε την αίσθηση ότι δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε από τους άλλους και μπορεί να αισθανόμαστε άτυχοι. Κάνουμε προσπάθειες για έλεγχο του περιβάλλοντός μας και θέλουμε οι άλλοι να μας θεωρούν σημαντικούς. Παίρνουμε τις αποτυχίες κατάκαρδα και τα βάζουμε με τον εαυτό μας, πιστεύοντας ότι δεν αξίζουμε. Υπάρχει λογοκρισία και εκφράζουμε εγωισμό, αλλά αισθανόμαστε και ενοχές. Αντιμετωπίζουμε περιορισμούς που δημιουργούνται από την ηττοπαθή στάση μας και αρνούμαστε να απολαύσουμε τη ζωή. Τώρα έχουμε μια σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ, κοφτερό μυαλό και ικανότητα να ενεργούμε με σύνεση και στρατηγική. Η ζωτικότητά μας μπορεί να υποφέρει και αισθανόμαστε σωματικά καταπονημένοι.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή τείνει να δημιουργήσει ένταση και πίεση εξαιτίας των καθηκόντων και των υποχρεώσεων σας, αλλά και επειδή δεν μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε για τον εαυτό σας. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως καταπιεστικά ή μπορεί να αισθανθείτε σαν να θέλετε να αποφύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας, αλλά οι συνέπειες δεν θα είναι και οι καλύτερες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βρείτε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ της εκπλήρωσης των επιθυμιών σας και των υποχρεώσεων σας. Αν οι άλλοι σας δώσουν εντολές να κάνετε κάτι, τότε θα νιώθετε καταπιεσμένοι, με ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ανήσυχοι. Προσπαθήστε να αποβάλλετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης ή την αίσθηση της αποθάρρυνσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Οκτωβρίου 2021: Ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή ως 13 Δεκεμβρίου)

Με τον Άρη στο Σκορπιό, στο ζώδιο το οποίο είναι κυβερνήτης, είμαστε πολύ παθιασμένοι και η ένταση σιγοκαίει μέσα μας ενώ έχουμε την τόλμη να κάνουμε επικίνδυνα πράγματα. Έχουμε μεγάλη συναισθηματική δύναμη και σεξουαλική ενέργεια και έτοιμοι να επιτεθούμε σε κάθε ευκαιρία. Κάνουμε στρατηγικές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε. Το ανταγωνιστικό πνεύμα μας, μας κρατά από το να μην τα παρατάμε εύκολα και αυτό μας ωθεί στο δρόμο της επιτυχίας. Υπάρχει ένας ζωικός μαγνητισμός και μεγάλη σεξουαλική ένταση.

Τώρα γινόμαστε σεξουαλικά κτητικοί, και εκείνο που ζητάμε από την ερωτική μας ζωή, είναι όλα ή τίποτα. Δεν φοβόμαστε τίποτα και μπορούμε να επιβληθούμε με την απόλυτη δύναμη της θέλησής μας. Έχουμε την ικανότητα να εξερευνήσουμε ό, τι βρίσκεται στο βάθος προσώπων και καταστάσεων αλλά και τα πιο περίπλοκα πράγματα. Αντέχουμε στην μεγάλη πίεση και την μετατρέπουμε προς όφελός μας. Οι ενέργειές μας καθοδηγούνται από το ένστικτό μας ή από μια άγνωστη δύναμη και μπορεί να απελευθερωθούμε μια για πάντα από μια σχέση ή κατάσταση.

Η θετική πλευρά του Άρη στο Σκορπιό είναι να αξιολογήσουμε εκ νέου κάποια πράγματα, να απολαύσουμε την έκσταση του πάθους και τη σεξουαλικότητα, να απομακρύνουμε από τη ζωή μας παλιές σχέσεις και φιλίες που δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό, να κάνουμε την πρώτη κίνηση αν μας ενδιαφέρει κάποιο άτομο. Ο Άρης στο Σκορπιό δημιουργεί, καταστρέφει και ανοικοδομεί, αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Θα ρισκάρετε στον έρωτα και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

30 Οκτωβρίου 2021: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Άρη και τρίγωνο με την Αφροδίτη η δυνατότητά μας να καθορίσουμε τι ενέργειες χρειάζεται να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ψάχνουμε για ευκαιρίες να επεκταθούμε και διεκδικούμε με απαιτητικό τρόπο την  ελευθερία μας.

 

31 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε στους άλλους. Μας κάνει να αναζητάμε ανυπόμονα απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν δημιουργήσει στασιμότητα στη ζωή μας. Είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε ενθουσιασμό.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube