22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Ιανουάριο 2020.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 92

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θέλουμε να είμαστε μόνοι μας ενώ το μυαλό μας και η ψυχή μας πετάνε στα σύννεφα. Τα συναισθήματα και το πάθος μας είναι αυξημένα. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα ενώ οι σχέσεις μας γίνονται πιο βαθιές και συγκινητικές.

 

2 Ιανουαρίου 2020: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μιλάμε μεγαλοπρεπώς και εκφραζόμαστε με ενθουσιασμό και έντιμα. Είμαστε ιδεαλιστές και αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Γινόμαστε ενθουσιώδεις κατά την ανταλλαγή πληροφοριών με τους άλλους και έχουμε δίψα για γνώση. Κάνουμε συναρπαστικές συζητήσεις οι οποίες έχουν ως επίκεντρο τη θρησκεία, την φιλοσοφία, τη νομοθεσία, την εκπαίδευση, τα ταξίδια και τις αξίες. Έχουμε εκφραστικότητα αλλά είμαστε επιρρεπείς στην υπερβολή και τον ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο όμως μπορεί να μας οδηγήσει στην εκπλήρωση μεγάλων έργων. Είμαστε ειλικρινείς και άμεσοι στον τρόπο που επικοινωνούμε και δεν έχουμε λεπτότητα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, βλέπετε το δάσος και αγνοείτε τα δέντρα! Δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες, αλλά βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για διαπραγματεύσεις, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον έλεγχο των πραγμάτων. Πιθανώς να διαπιστώσετε ότι είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους άλλους από ό, τι συνήθως. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να γράφετε ένα βιβλίο ή, αν το έχετε τελειώσει, μπορείτε να ασχοληθείτε με την έκδοση ή να ανακοινώσετε την εργασία σας στον κόσμο. Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις με τους δικηγόρους ή τους καθηγητές ή ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

2 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη είναι η κατάλληλη ημέρα για να απελευθερωθούμε από τυχόν τάσεις ζήλιας και κτητικότητας ή την ανειλικρίνεια. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ερμή το επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι συναισθηματικά θέματα, ταξίδια και ανταλλαγή εμπειριών καθώς επίσης και πράγματα που έχουμε από κοινού με τους αγαπημένους μας.

 

3 Ιανουαρίου 2020: Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 16 Φεβρουαρίου)

Με τον Άρη στον Τοξότη μας δίνονται τα κατάλληλα κίνητρα για να κάνουμε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας και να επιβάλλουμε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις μας. Αναζητούμε ό, τι είναι στην άκρη του ορίζοντα. Υπάρχουν μεγάλες εκρήξεις ενέργειας καθώς και ισχυρή αντοχή. Απολαμβάνουμε τον ανταγωνισμό και τα σπορ. Μπορεί να σκεφτόμαστε να ζήσουμε στο εξωτερικό ή να ταξιδέψουμε για τη δουλειά μας. Έχουμε ένα πάθος για τη μάθηση. Αυτό μας οδηγεί στην εκμάθηση νέων πραγμάτων και αναζητάμε οτιδήποτε διευρύνει τις γνώσεις μας. Σπάνια βαριόμαστε αφού είμαστε σε συνεχή κίνηση, ψάχνοντας για την επόμενη πρόκληση. Στην αισθηματική μας ζωή, αναζητάμε το ερωτικό παιχνίδι και πειραματιζόμαστε περισσότερο. Έχουμε μια ελαφρά στάση για το σεξ και δεν είναι εύκολο να ηρεμήσουμε. Το ελεύθερο πνεύμα μας και η έλλειψη αναστολών, μας ωθούν στο να απολαύσουμε κάθε νέα ερωτική περιπέτεια που συναντάμε. Το σεξ έρχεται αυθόρμητα και απρόβλεπτα και μας προσφέρει χαρά, ελευθερία και φυσική ενέργεια. Είμαστε πολύ γενναιόδωροι εραστές και επιδιώκουμε να ευχαριστήσουμε το σύντροφό μας. Μπορεί και να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιεσδήποτε προκλήσεις ή ακόμα δύσκολες και ενδεχομένως επικίνδυνες καταστάσεις. Θα ρισκάρετε στον έρωτα και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύς θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας ή την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο μπορούμε να αναδιαρθρώσουμε τη ζωή μας όταν έχουμε εμπιστοσύνη στη σοφία των εμπειριών μας από το παρελθόν. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη εκτιμώνται η αγάπη και τα θετικά συναισθήματα και δείχνουμε στοργή στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αισθανόμαστε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό μας.

 

4 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

4 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό δημιουργούνται δυσκολίες και αποκαλύψεις κάτω από πίεση. Υπάρχει σεξουαλική ένταση, μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα. Νιώθουμε ότι ένα άτομο κυριαρχεί δυσμενώς στη ζωή μας.

 

5 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, τον Ήλιο και τον Ερμή απελευθερώνονται παλιές δυσαρέσκειες, είμαστε γενναιόδωροι με τους γύρω μας με αποτέλεσμα οι άλλοι να αντιδρούν θετικά απέναντί μας. Μπορούμε να συζητήσουμε άνετα, είμαστε ενθουσιώδεις και πρόσχαροι στη μετάδοση των ιδεών μας.

 

6 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας χαρίζει προσωπική δύναμη και αισθησιακό μαγνητισμό. Μπορούμε να πάρουμε σήμερα σημαντικές αποφάσεις και να αποκαλύψουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τον εσώτερο εαυτό μας και τα συναισθήματά μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη δημιουργεί μεν πάθος στις σχέσεις αλλά ένταση στα συναισθήματα με αποτέλεσμα την απογοήτευση, τη συναισθηματική δυσφορία και τον εκνευρισμό.

 

7 Ιανουαρίου 2020: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε ενθουσιασμό και βαθιά κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Δεν υπολογίζουμε τις προκλήσεις αλλά μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και σε θέση να εκτελέσουμε σχεδόν όλες τις εργασίες που μας έχουν ανατεθεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ο χρόνος ή όταν τα χρονοδιαγράμματα πρέπει να τηρούνται. Τώρα μας ενδιαφέρουν περισσότερο η τέχνη, το θέατρο, η εκπαίδευση, η γραφή, η έρευνα σε ένα πεδίο δημιουργικής έκφρασης. Δεν έχουμε εγωιστικές διαθέσεις, αντίθετα είναι οι ανιδιοτελείς ενέργειες που επηρεάζουν τις αποφάσεις και τα κίνητρά μας. Η ισχυρή φαντασία μας είναι η πηγή της δημιουργικότητάς μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε τώρα ευαισθησία στον πόνο των άλλων και οι προσωπικές σας σχέσεις χαρακτηρίζονται από ανεκτικότητα. Υπάρχει μια μαγική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, μια ελευθερία που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές και να αφιερωθείτε στη σχέση σας η οποία θα είναι μια αστείρευτη πηγή χαράς. Έχετε έντονη ψυχική ευαισθησία και εκφράζετε τις δημιουργικές δυνατότητές σας. Ηρεμείτε τώρα μέσα από τη μουσική, την τέχνη και τη λογοτεχνία. Έχετε ανοχή με τους περισσότερους ανθρώπους και δεν επιβάλλεστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δεν είστε υπερβολικά απαιτητικοί και έχετε ένα ανθρωπιστικό πνεύμα, δίνοντας αξία σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που είναι πετυχημένοι κοινωνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

7 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη είμαστε τόσο γρήγοροι στις αντιδράσεις μας χωρίς να εξετάσουμε τις συνέπειες.

 

8 Ιανουαρίου 2020: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δεν αντιμετωπίζουμε καμία δυσκολία για να διεγείρουμε το μυαλό των άλλων να ακολουθήσουν τις αποφάσεις και τις ιδέες μας. Η δημιουργική μας ικανότητα μπορεί να εκφράζεται μέσα από την τέχνη, τη μουσική και το γράψιμο. Στην κοινωνική ζωή μας ικανοποιούμε την ανάγκη μας για μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Κερδίζουμε εύκολα την προσοχή του ακροατηρίου μας, καθώς είμαστε πειστικοί και μπορούμε να συντονιστούμε με τις ιδέες των άλλων. Είμαστε αισιόδοξοι και ανταποκρινόμαστε στις αδικίες, κάνοντας οτιδήποτε για να διορθώσουμε τα πράγματα.

Καρκίνοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε ισχυρή έμπνευση και φαντασία οι οποίες είναι επωφελείς τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Μπορείτε να προσφέρετε λύσεις στα προβλήματα των άλλων, είστε σε θέση να διερευνήσετε κάτω από την επιφάνεια των φαινομένων και έχετε τώρα εξαιρετική ανοχή απέναντι των άλλων. Έχετε ένα ταλέντο για τον επηρεασμό της σκέψης τους, λόγω του έξυπνου χειρισμού των λόγων σας και λόγω της κατανόησης των κινήτρων τους. Έχετε αυξημένη διαίσθηση και τηλεπάθεια, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά στην καθημερινή σας ζωή. Η ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση και ευαισθητοποίηση καθώς και η συμπόνια σας, σας ωθούν να συνεισφέρετε με τις συμβουλές σας στα προβλήματα των άλλων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος.

 

9 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

9 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό ένα αναπάντεχο ταξίδι ή μια ερωτική συνάντηση μπορεί να μας προσφέρουν τονωτικές εμπειρίες που αλλάζουν τη μονότονη καθημερινή ρουτίνα μας.

 

10 Ιανουαρίου 2020, ώρα Ελλάδας 9:21 μ.μ.: Σεληνιακή έκλειψη στις 20ο 00΄ του Καρκίνου (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Τι μας κάνει να αισθανόμαστε ανασφαλείς; Τι φοβόμαστε ότι θα χάσουμε; Τι και ποιός νομίζουμε ότι μας προστατεύει; Γιατί νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε προστασία; Με αυτήν την έκλειψη θα έχουμε προσωπικές και συναισθηματικές εμπειρίες δίνοντας έμφαση στη σταθερότητα και στην μακροπρόθεσμη ασφάλεια. Ίσως αυτές οι εμπειρίες να επισκιαστούν από ένα μεγάλο, μαύρο σύννεφο απογοήτευσης. Η ενέργεια του Καρκίνου πονάει, καθώς αυξάνει όλες τις ανασφάλειές μας και φέρνει στην επιφάνεια παλιές, θλιβερές αναμνήσεις. Θα πρέπει να είμαστε οπλισμένοι με θάρρος και αποφασιστικότητα για να συνθλίψουμε αυτό το συναίσθημα του βάρους και της αμφιβολίας. Συναισθήματα που είναι στο υποσυνείδητό μας βγαίνουν στην επιφάνεια για να τα δούμε κατάματα. Συναισθήματα και ανησυχίες, που έχουν αγνοηθεί για καιρό, θα παλέψουν να βγουν από το σκοτάδι στο φως και να ακουστούν. Είναι καιρός να εξετάσουμε τι έχει κρυφτεί. Είναι ώρα να διερευνήσουμε τους ανθρώπους, τα πράγματα και το συναισθηματικό σύνδεσμο που έχουν στη ζωή μας. Είναι θετικός ή αρνητικός; Οι προκλήσεις αυτές θα μας δημιουργήσουν άγχος γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτούμε λογικά και δίνουμε προσοχή σε σημαντικές λεπτομέρειες.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να βγείτε από το χάος και το σκοτάδι που κρύβεται στις πιο σκοτεινές γωνιές του μυαλού σας. Είναι αυτό που φοβάστε περισσότερο, τους κακούς σας δαίμονες, που μολύνουν τον νου σας, στερεύουν τη μνήμη σας, σκοτώνουν την αγάπη και κλέβουν την ελπίδα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, αντιμετωπίστε το κενό μέσα σας, δείτε τις δυνατότητές σας.

10 Ιανουαρίου 2020: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής. Υπάρχει αποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και κινητικότητα. Ευνοούνται τα ταξίδια και η γνώση. Μπορούμε να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, ευνοείστε όσον αφορά την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεων σας. Λόγω της αυξημένης διαύγειας του νου σας, μπορείτε να υπογράψετε συμβάσεις ή να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε να λάβετε περισσότερες παραγγελίες από το συνηθισμένο. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

11 Ιανουαρίου 2020: Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 15 Αυγούστου 2020)

Δημιουργούνται τώρα διάφορες ανατροπές και ριζικές αλλαγές, αλλά παράλληλα έχουμε αρκετό θάρρος και δυνατότητα για αποτελεσματική δράση. Τα γεγονότα έρχονται γρηγορότερα και επιταχύνεται ο ρυθμός της ζωής μας. Οι προκλήσεις είναι παρορμητικές και απότομες, με αποτέλεσμα την αναστάτωση, την αλλαγή σκηνικού και την ανυπομονησία. Μπορεί να υπάρξουν απότομες ανατροπές γιατί εύκολα δημιουργούνται διαφωνίες για ασήμαντες λεπτομέρειες. Έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια και είναι δύσκολο να καταστείλουμε την αγάπη μας για την ελευθερία. Γινόμαστε παράτολμοι, ασυνεπείς και επαναστατικοί κάτω από την επιρροή ξαφνικών και απότομων αλλαγών. Ενεργούμε με αλόγιστο και απότομο τρόπο καθώς η ενέργεια του πλανήτη μας διαταράσσει, μας αλλάζει και ανοικοδομεί ό, τι αγγίζει. Απελευθερωνόμαστε από οποιαδήποτε στενόμυαλη σκέψη και μας προσφέρονται ευκαιρίες για να δοκιμάσουμε κάτι εντελώς νέο. Αν δεν προσέξουμε, μπορεί να δημιουργηθούν ατυχήματα που οφείλονται στη βιασύνη.

11 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

11 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργούνται σπασμωδικές αντιδράσεις λόγω της απαίτησης της ελευθερίας και των τάσεων ελέγχου και επιβολής εξουσίας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη είναι μια καλή ημέρα για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια ή οποιαδήποτε προσπάθεια απαιτεί πολλή ενέργεια καθώς έχουμε ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

 

12 Ιανουαρίου 2020: Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 μήνες)

Η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα είναι μια σχετικά σπάνια αστρολογική όψη που συμβαίνει περίπου κάθε 33-38 χρόνια και διαρκεί περίπου δύο χρόνια. Σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός πλανητικού κύκλου σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών και δημιουργεί μια αργή αλλά σκληρή έκρηξη, όταν οι δομές που οικοδομήθηκαν από τον Κρόνο καταστρέφονται από τη βαθιά ηφαιστειακή φύση του Πλούτωνα. Οι δομές αυτές μπορούν να περάσουν τη δοκιμασία αν είναι δυνατές και ειλικρινείς. Αλλά οτιδήποτε ψεύτικο και επιφανειακό θα καταρρεύσει καθώς θα καεί στη δυνατή φωτιά που φέρνει ο Πλούτωνας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, που έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και/ή όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 20η ως την 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, τομείς της ζωής σας που θεωρήσατε ότι ήταν σταθεροί και αξιόπιστοι αρχίζουν να αλλάζουν ριζικά και αμετάκλητα. Αυτό μπορεί να είναι λίγο αποσταθεροποιητικό, ιδιαίτερα αν δεν είστε άτομα που αποδέχεστε την αλλαγή. Ωστόσο, εάν μπορείτε να κατευθυνθείτε σε μια θετική πορεία, τελικά θα ανταμειφθείτε. Αυτή η όψη σας ωθεί στην εκκαθάριση του παλιού, προκειμένου να φέρετε το νέο στο φως. Αλλά θα γίνει με έντονα σκληρό και δραματικό τρόπο. Αυτός ο μετασχηματισμός είναι αναπόφευκτος, δεν μπορείτε πλέον να βρίσκεστε στο σκοτάδι. Αμφισβητείτε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα μπορούσατε να το κάνετε. Νιώθετε απαισιοδοξία και απογοήτευση, ίσως ακόμα χάσετε την υπομονή και την ελπίδα σας, μην το επιτρέψετε όμως αυτό στον εαυτό σας. Τα γεγονότα και οι άνθρωποι γύρω σας θα σας αναγκάσουν να απελευθερωθείτε από ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας που δεν λειτουργεί πλέον καλά για σας. Θα μπορούσε να είναι η σχέση σας ή η καριέρα σας ή μια συγκεκριμένη πεποίθηση ή συμπεριφορά. Κάτι στη ζωή σας δεν είναι χρήσιμο και σας κρατά πίσω, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιήσετε στην αρχή. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιου είδους απώλεια, δυσκολία ή απογοήτευση, μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι ή επιβεβαρυμένοι από κάποιον σε θέση εξουσίας ή από τα οικονομικά σας ή οι συνθήκες της ζωής σας να είναι τέτοιες που θα σας εξαναγκάσουν να εγκαταλείψετε ένα χόμπι ή το οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν μπορείτε και δεν πρέπει να αφήσετε τα πράγματα όπως είναι και να αντισταθείτε στις ισχυρές δυνάμεις που βρίσκονται στο παιχνίδι. Πρέπει να ενεργήσετε υπεύθυνα, ίσως και αδίστακτα για να βγείτε και πάλι στο φως.

12 Ιανουαρίου 2020: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα κυριαρχεί ορθολογιστική και λογική σκέψη αλλά παράλληλα και δυσκολία στον τρόπο έκφρασης και μετάδοσης των ιδεών. Δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να εστιαστούμε σε αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε και έχουμε την αίσθηση της αποτυχίας. Οι επικοινωνίες τώρα είναι σοβαρές και αναζητάμε τη μοναξιά. Επιδιώκουμε το βάθος στη γνώση και τις συζητήσεις, σκεφτόμαστε στοχαστικά το παρελθόν και νιώθουμε ότι δεν έχουμε τη δύναμη να αντέξουμε τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας βρίσκεται στο χάος τώρα, δεν έχετε συγκέντρωση και η προσοχή σας επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες δημιουργώντας σας άγχος και πίεση. Κοινωνικά, μπορεί να υπάρχει απόσταση από τους άλλους. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια χρονική περίοδος που είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς προς την αρνητική σκέψη. Το καρμικό μάθημα του Κρόνου είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε και να αγωνιστείτε να γίνει πραγματικότητα. Μερικές φορές αυτή η διέλευση σημαίνει να πείτε «αντίο» σε κάποιον που είναι έτοιμος να φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και για πάντα, και αυτό θα μπορούσε να σας φέρει συναισθήματα λύπης και στεναχώριας. Υπάρχει μια προδιάθεση για κατάθλιψη, ανησυχία και έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Ιανουαρίου 2020: Ο Ερμής σε σύνοδο τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε βάθος σκέψης και συγκέντρωση. Είμαστε σοβαροί και αποφασιστικοί και έχουμε πνευματική δύναμη και βάθος αντίληψης. Ψάχνουμε για τα κρυμμένα νοήματα, επιθυμώντας να αποκαλύψουμε πλήρως τα κίνητρα των ατόμων. Γοητευόμαστε με όλα αυτά που είναι κρυμμένα, ταμπού ή μυστικά αλλά είμαστε προκλητικοί στις επικοινωνίες μας και σαρκαστικοί, όντας αποφασισμένοι να βρούμε τις κρυμμένες απαντήσεις με τη δύναμη του μυαλού μας. Έχουμε ένα στρατηγικό τρόπο σκέψης και είμαστε πολύ έξυπνοι και πονηροί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την ικανότητα να συγκεντρώνεστε, αλλά μπορεί να είστε επιρρεπείς σε εμμονές και φοβίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για έρευνα επειδή έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων και να αποσαφηνίσετε κάθε μυστήριο. Νιώθετε τώρα την ανάγκη να κρατήσετε κάποια μυστικά, τα οποία αν τα ανακοινώσετε θα έχουν σοβαρές συνέπειες. Η επιθυμία σας να κρατήσετε τις σκέψεις σας μέσα σας μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας, σε σημείο να έχετε εμμονή, καχυποψία και δυσπιστία. Η πλύση εγκεφάλου ή οι διαμάχες για την εξουσία θα είναι έντονες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

13 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

13 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε την παρέα των άλλων ανθρώπων αλλά δεν θέλουμε οι σχέσεις μας να έχουν βάθος, αναζητάμε επιφανειακές γνωριμίες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε διάθεση για ενθουσιασμό και περιπέτεια.

13 Ιανουαρίου 2020: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή ως 7 Φεβρουαρίου)

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς επανέρχεται η συμπονετική και ονειρική μας διάθεση, έχουμε ένα ιδανικό στο μυαλό μας και ψάχνουμε το ταίρι των ονείρων μας. Είναι εύκολο για μας να ερωτευτούμε, ή με μια ιδέα ή με ένα όνειρο, αλλά μπορεί επίσης να πληγωθούμε εύκολα. Είμαστε ευαίσθητοι και μπορούμε να προσαρμοστούμε στις διαθέσεις των άλλων. Είναι σημαντικό να μάθουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας, διαφορετικά, μπορεί να χαθούμε σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Είναι επίσης δύσκολο για μας να ορίσουμε προσωπικά όρια, γι’ αυτό είμαστε επιρρεπείς στον πόνο και τις απογοητεύσεις όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Η αγάπη είναι τώρα μια μυστικιστική εμπειρία με το ιδανικό πρόσωπο. Γινόμαστε ευαίσθητοι, γι’ αυτό είναι σημαντικό να απομακρύνουμε αυτούς που θέλουν να επωφεληθούν από την ευαίσθητη φύση μας. Έχουμε την τάση να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά, και ακόμα κι αν κάποιος μας αντιμετωπίζει άσχημα, κρατάμε τη σχέση επιλέγοντας να βλέπουμε μέσα από ροζ γυαλιά. Υπάρχει κάτι μυστικιστικό και ονειροπόλο στην αγάπη κι αυτό προσδίδει κάποια μαγεία στις σχέσεις μας. Η γνήσια ευγένειά μας κάνει τους ανθρώπους να μας εμπιστεύονται και να μας υποδέχονται με ανοιχτή καρδιά. Έχουμε μια χαριτωμένη συμπεριφορά και η φαντασία μας, μας κάνει ελκυστικούς συνομιλητές. Περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα και δεν ανεχόμαστε τώρα τους σκληρούς και αγενείς ανθρώπους.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, θα είστε τώρα πιο συναισθηματικοί και δείχνετε σε όλους την άνευ όρων αγάπη σας. Δεν σάς ενδιαφέρουν τα ελαττώματα του αγαπημένου σας ή των υποψήφιων συντρόφων σας τα οποία παραβλέπετε καθώς αναζητάτε να ζείτε στο όνειρο και τη φαντασία. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας με έναν εξιδανικευμένο ή κάπως ποιητικό τρόπο. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη σεμνή και ευγενική συμπεριφορά σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Ιανουαρίου 2020: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα βγάζουμε προς τα έξω μεγάλη δύναμη και εξουσία πράγμα το οποίο φοβίζει τους γύρω μας. Η παρουσία μας είναι πολύ δυναμική και μας αρέσει να επιβάλουμε τις επιθυμίες μας. Τείνουμε να αλλάξουμε τους άλλους μέσα από την επιβολή της εξουσίας μας. Δεν φοβόμαστε την αντιπαράθεση και μπορεί να τραβάμε τα άκρα. Ευνοείται η έρευνα ή οποιαδήποτε εργασία απαιτεί βάθος και αναζήτηση, καθώς και η αποκάλυψη οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Έχουμε έντονη προσωπική δύναμη και σεξουαλικό μαγνητισμό. Αποκαλύπτουμε τον εσώτερο εαυτό μας και λαμβάνουμε σεξουαλική αποδοχή.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε μεγάλη δύναμη και επιβολή εξουσίας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιον που παρεμβαίνει αρνητικά στη ζωή σας ή που προσπαθεί να καταστείλει τις φιλοδοξίες σας. Ή σε ένα άλλο επίπεδο, μπορεί να έρθετε σε επαφή με αμφισβητήσιμους ή μυστηριώδεις ανθρώπους. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός δείχνει πιθανές συναντήσεις με ισχυρά, αλλά όχι κατ’ ανάγκη ηθικά άτομα. Σε ένα άλλο επίπεδο, ό, τι κάνετε αυτήν τη στιγμή θα είναι πιο έντονο και πιο βαθιά μελετημένο από το συνηθισμένο. Έχετε την τάση να ψάχνετε βαθιά τις λεπτομέρειες και δεν θα είστε ικανοποιημένοι με επιφανειακές συζητήσεις. Να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί να έχετε επικίνδυνες ανακαλύψεις. Μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσετε την οικονομική σας δύναμη για να εξουσιάσετε τους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Ιανουαρίου 2020: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα προσπαθούμε να ελέγξουμε τη ζωή των ατόμων που είναι γύρω μας. Κυριαρχεί ο ορθολογισμός και υπάρχει θετική τάση ως προς σταθερά επιτεύγματα. Έχουμε επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις αρχές. Η επιμονή, η υπομονή, η συγκέντρωση και οι ορθές κινήσεις σε ό, τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε φέρνουν επιτυχία στην άρση των περιορισμών.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, τα καθήκοντα και οι ευθύνες σας τονίζονται αυτές τις ημέρες. Κάποια οικογενειακά θέματα ή οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και θα είναι κάπως βαριά για σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο κουρασμένοι από το συνηθισμένο. Μπορεί να είναι μια χρονική περίοδος σοβαρών δεσμεύσεων, όπου ξεκινάτε ένα νέο έργο που έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες για το μέλλον σας. Θα υπάρξει πρόοδος ή προώθηση, αλλά μπορεί να έχετε αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά σας ή ανασφάλειες για το μέλλον. Μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε χάσει την επαφή με τους άλλους, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την απομόνωσή σας. Αυτό ίσως οφείλεται στην επιδίωξη των φιλοδοξιών σας, αλλά και λόγω του ότι επιθυμείτε να είστε μόνοι. Όσο πιο αποστασιοποιημένοι γίνεστε, τόσο λιγότερο θα είστε αρεστοί στους άλλους ανθρώπους και υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσετε να αισθάνεστε αποξενωμένοι από όλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

14 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ενεργούμε παρορμητικά και παθιασμένα, κάνοντας λανθασμένες ενέργειες, μόνο και μόνο επειδή έχουμε την τάση να επιβληθούμε. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία μας χαρίζει εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και θετική σκέψη για την αρμονική έκβαση των υποθέσεων μας και για την ανάληψη ρίσκων.

 

15 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

15 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο η ικανότητά μας να κρατάμε μυστικά τα συναισθήματά μας και να τα ελέγχουμε είναι μια στρατηγική η οποία αποδεικνύεται επιτυχημένη.

 

16 Ιανουαρίου 2020: Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 2 Φεβρουαρίου)

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε περισσότερο διανοητικοί και προσανατολισμένοι προς τη λογική και αντικειμενική σκέψη. Ο Ερμής είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο του Αέρα, το οποίο σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι γρήγορη και εύκολη. Στον Υδροχόο, ο Ερμής έχει μια σταθερή εστίαση, είμαστε συντονισμένοι με μακρινές συχνότητες, οι ιδέες μας είναι εξαιρετικά πρωτότυπες ή μπροστά από την εποχή τους. Μένουμε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε συζήτηση και έχουμε το χάρισμα της ανάγνωσης του μυαλού των άλλων. Οι ιδέες μας έχουν το σήμα της ατομικότητας, ακόμη και εκκεντρικότητα, και έχουμε επίγνωση του παλμού της ομάδας. Η σκέψη μας είναι προοδευτική και αμφισβητούμε το status quo. Είμαστε πιστοί στις απόψεις μας και λέμε πάντα «την αλήθεια». Επειδή οι σκέψεις μας δεν κατευθύνονται από τα συναισθήματα, μπορούμε να παρουσιάσουμε τις διάφορες πλευρές ενός θέματος και να παίξουμε «το δικηγόρο του Διαβόλου», όταν είναι απαραίτητο. Οι ιδέες μας έρχονται εντελώς απροσδόκητα και μπορεί να είναι τολμηρές, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα είναι αρεστές στους άλλους. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί όμως να εγκλωβιστούμε στις δικές μας σκέψεις και να απορρίπτουμε τις άλλες απόψεις. Μας ενδιαφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία. Γινόμαστε στοχαστές με μυαλό που είναι ιδιοφυία!

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι έχετε ευθύτητα και αμεσότητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε και σαγηνεύετε το αντίθετο φύλο με την εξυπνάδα, την ευγλωττία σας και τις καινοτόμες ιδέες σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και ο αυθορμητισμός σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο αφού είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Θα υπάρξει ξαφνική επικοινωνία και συμμετέχετε σε απρόβλεπτες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Ιανουαρίου 2020: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις και την ικανότητα να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους άλλους, αφού τώρα γινόμαστε τίμιοι και ειλικρινείς. Έχουμε ένα ευρύ κύκλο φίλων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κοντά μας στα προβλήματά μας. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και εκφραστικοί και συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η δυνατότητά μας να νιώθουμε ελεύθεροι οδηγεί τη ζωή μας στην ανάπτυξη και στο να σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα. Τώρα μας έλκει το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο και το ανεξάρτητο. Ξέρουμε πώς να πάρουμε αυτό που θέλουμε, καθώς είμαστε ζωντανοί και έχουμε ανοιχτό μυαλό για τα πάντα.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, ψάχνετε για αλλαγή στη συναισθηματική σας ζωή αλλάζοντας το μοτίβο της συμπεριφοράς σας. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά και το ρομαντισμό με τον αγαπημένο σας. Κάνετε τα πάντα για να είναι η σχέση σας ενδιαφέρουσα και καθόλου ανιαρή ή πληκτική. Είστε τώρα περισσότερο ανθρωπιστές και έχετε κοινωνική ευαισθησία, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε ικανοποιητικές σχέσεις με τους άλλους, καθώς είστε ανεκτικοί. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε θα προσελκύσει ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Η διπλωματία και η ειλικρίνειά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση των διαφορών σας με τους γύρω σας. Θέλετε τώρα να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη μας χαρίζει θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και γρήγορες αντιδράσεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία υπάρχει η τάση να είμαστε προσκολλημένοι, εγωιστές και απαιτητικοί προς τους γύρω μας.

 

17 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

17 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας ωθεί να βγάλουμε στη φόρα πράγματα που δεν αισθανόμαστε πραγματικά, να πούμε σκληρά λόγια και δεν λαμβάνουμε υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας μας.

 

18 Ιανουαρίου 2020: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν διανοητική ένταση, εμμονή στις απόψεις μας και ακαμψία του μυαλού. Ο ριζοσπαστικές απόψεις μας αμφισβητούνται από τους άλλους. Ξαφνικές ιδέες εμφανίζονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται χωρίς να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε και να τις κάνουμε πράξη. Έχουμε κάποιες νοητικές … κρίσεις και σκαμπανεβάσματα. Είναι μια καλή στιγμή για να δούμε τις διαφορετικές πλευρές του θέματος που μας απασχολεί και να συλλέξουμε πληροφορίες. Μπορεί να δημιουργηθεί διακοπή στις επικοινωνίες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η διέλευση είναι διεγερτική για την πνευματική σας δραστηριότητα. Επειδή όμως το μυαλό σας επιταχύνεται τώρα, βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να εξετάσετε τα πράγματα εις βάθος, αλλά αυθόρμητα. Είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να μη σκέφτεστε και πολύ αυτήν τη στιγμή, διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθούν νευρικότητα και πονοκέφαλοι. Απλοποιήστε τη ζωή σας και πειθαρχήστε την ανυπομονησία σας, διότι θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε διανοητική εργασία. Νιώθετε ότι τα πάντα είναι βαρετά ή έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα, γι’ αυτό είναι καλύτερο να περιμένετε. Εάν έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα, τώρα είναι η στιγμή που θα αποκτήσετε διορατικότητα για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό ξαφνικές αλλαγές διάθεσης, απρόβλεπτη συμπεριφορά και μία εκρηκτική, απροσδόκητη συνάντηση μπορεί να μας ξεσηκώσουν. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Δία απολαμβάνουμε ευτυχισμένες στιγμές και κάποιο άτομο μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας.

 

19 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα αισθανόμαστε συναισθήματα αγάπης για τους άλλους και έχουμε έντονη ευαισθησία και συμπόνια. Μπορεί να αποκαλύψουμε μια κρυμμένη αλήθεια μέσα από πολυμήχανες ενέργειες και να αναγεννηθούμε πνευματικά.

 

20 Ιανουαρίου 2020: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 18 Φεβρουαρίου)

Είμαστε ακούραστοι εργαζόμενοι και διαβάζουμε τον χαρακτήρα των άλλων ενστικτωδώς. Χάνουμε τον έλεγχο των νεύρων μας και στη συνέχεια λέμε ή κάνουμε πράγματα που αργότερα το μετανιώνουμε. Είμαστε καλοί στη συζήτηση και την επιχειρηματολογία και εύκολα πείθουμε τους άλλους. Γινόμαστε αναζητητές της γνώσης, ορθολογιστές, με ανοιχτό πνεύμα και έχουμε οράματα για το μέλλον. Όταν συζητάμε, μιλάμε για την κοινωνία και πώς να την προσαρμόσουμε στα δικά μας ιδανικά. Πιστεύουμε στις φιλίες και προσφέρουμε τη βοήθειά μας μόλις μας ζητηθεί.

20 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

20 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή οι άλλοι άνθρωποι ενδιαφέρονται να ακούσουν πώς αισθανόμαστε και τι θέλουμε να πούμε. Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Άρη δημιουργεί μια εσωτερική δυσαρέσκεια και βιασύνη στις ενέργειές μας.

 

21 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα έχουμε την επιθυμία να ξεφύγουμε από το περιβάλλον μας με κάθε τρόπο και δεν έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Κάνουμε όνειρα και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις.

 

22 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

22 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό απρόσμενες συναντήσεις και δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά.

 

23 Ιανουαρίου 2020: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να ακολουθήσουμε το κοινωνικό κατεστημένο. Οι φιλοδοξίες μας μπορεί να επιτευχθούν, αλλά εις βάρος της πραγματικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας μας. Μπορεί να έχουμε από τη μια πλευρά πολύ συμβατική συμπεριφορά, αλλά από την άλλη να γινόμαστε ξαφνικά επαναστατικοί και αντικομφορμιστές. Η μη συμμόρφωση και η άρνησή μας να ακολουθήσουμε τα δεδομένα κοινωνικά πρότυπα μπορεί να επηρεάσει την υλοποίηση των στόχων μας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να πάμε μπροστά. Ερχόμαστε σε σύγκρουση με τους άλλους και αμφισβητούμε το status quo.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος ανατροπών και εκπλήξεων. Τα σχέδιά σας δεν πηγαίνουν όπως αναμενόταν και ίσως να αναγκαστείτε να προβείτε σε αλλαγές λόγω των περιστάσεων ή κάποιων γεγονότων που δεν είχατε λάβει πλήρως υπόψη. Οι ανώτεροί σας ή ένας άντρας στη ζωή σας μπορεί να φαίνεται να ενεργούν παράλογα ή έχοντας ασταθή συμπεριφορά. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο που είναι εντελώς αντίθετο από το συνηθισμένο τύπο σας, είτε φίλο, είτε εραστή/ερωμένη. Ή ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στις σχέσεις σας. Είναι επίσης πιθανό να αποφασίσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα πρέπει να προσέξετε τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Ιανουαρίου 2020: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε εξωστρεφείς και εκφράζουμε τον εαυτό μας, ξέροντας πώς να πούμε το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαστε γενναιόδωροι, δείχνουμε συμπάθεια και κατανόηση και βρίσκουμε πάντα χρόνο για όποιον μας ζητήσει βοήθεια. Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι άνθρωποι μπορούν να έρθουν κοντά μας και να βρουν μια λύση στα προβλήματά τους. Είμαστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο επειδή δεν έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και είμαστε ανεκτικοί στις αδυναμίες τους. Απολαμβάνουμε την «καλή ζωή», το άνετο περιβάλλον, τους καλούς φίλους και μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, καταπιάνεστε τώρα με πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ η μουσική, η τέχνη και το θέατρο είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα που σας δίνουν χαρά. Λαμβάνετε εντιμότητα και ειλικρίνεια από τον αγαπημένο σας ή τους γνωστούς σας και είστε πολύ εγκάρδιοι και φιλικοί. Αν είστε μόνοι, η αρμονία που εκπέμπετε σας βοηθά στη συνάντηση ενός σημαντικού προσώπου για σας, κι αν είστε δεσμευμένοι, νιώθετε απαλλαγμένοι από τα προβλήματα στη σχέση σας. Θα υπάρξει περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σας χάρη στην αφοσίωση και την αγάπη. Ίσως να δεχτείτε κάποιου είδους εύνοια ή δώρο. Έχετε μια αίσθηση ασφάλειας που σας επιτρέπει να έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε δημοτικότητα και συμπάθειες και επωφελείστε από οτιδήποτε διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία μας παροτρύνει να ομορφύνουμε το σπίτι μας και το περιβάλλον μας ή να καλλωπίσουμε τον εαυτό μας, και παράλληλα να έρθουμε πιο κοντά συναισθηματικά με τους αγαπημένους μας.

 

24 Ιανουαρίου 2020, ώρα Ελλάδας 11:41 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 4ο 21΄ του Υδροχόου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας βοηθά να αποκολληθούμε συναισθηματικά. Το ζώδιο του Υδροχόου είναι γνωστό για την ποιότητά του να είναι ανεξάρτητο και αντικειμενικό. Κρατάμε συναισθηματική απόσταση κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την επιλογή για το αν ή όχι θα αντιδράσουμε στις καταστάσεις συναισθηματικά ή όχι. Μερικές φορές, έχουμε μια θεραπευτική επίδραση στους γύρω μας. Μπορούμε να αποσπαστούμε από συναισθηματικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε περισσότερη αλήθεια, περισσότερη αντικειμενικότητα, περισσότερες πληροφορίες από το περιβάλλον μας. Τελικά με αυτό τον τρόπο μπορούμε να προβληματιστούμε σχετικά με το πώς θα αντιδράσουμε στην συνολική κατάσταση. Έτσι, διαφυλάσσουμε τον εαυτό μας από τον πόνο, την απογοήτευση ή ακόμη και τις ψεύτικες ελπίδες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω μας. Από αυτή την άποψη, μπορούμε να σκεφτούμε πιο εύκολα και καθαρά. Όταν προκύπτει μια κατάσταση, είμαστε σε θέση να την δούμε πιο ορθολογιστικά ή δημιουργικά, παρά αν είχαμε ενεργήσει σε ένα καθαρά συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για την προσωπική ανάπτυξή μας. Ο Υδροχόος κυβερνά τη διάνοια ή «το ανώτερο μυαλό». Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας βοηθά να δούμε τη ζωή από μια ευρύτερη προοπτική. Αυτή η ευρύτερη προοπτική μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα πέρα από τις ατομικές μας ανάγκες και να κοιτάζουμε τα πράγματα με έναν πιο «παγκόσμιο» τρόπο.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

 

25 Ιανουαρίου 2020: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα είμαστε αρκετά καλά ενημερωμένοι για τα θέματα που μας απασχολούν και ζητάμε έγκριση από τους ανθρώπους που μας μιλάνε. Ακόμη και αν οι απόψεις μας με κάποια άτομα διίστανται, καταφέρουμε να επιβληθούμε με τα εύστοχα επιχειρήματά μας. Δεν κάνουμε οποιοδήποτε άλμα ή βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να είμαστε σίγουροι για όλα τα γεγονότα. Είμαστε φιλικοί και απολαμβάνουμε να συνομιλούμε με τους άλλους.

Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε πειστικοί ομιλητές αλλά και καλοί ακροατές. Όταν χρειάζεστε πληροφορίες, δεν φοβάστε να τις ζητήσετε από κάποιον που ξέρει. Η φιλική στάση σας μπορεί να σας φέρει επιτυχία σε πολλές προσπάθειές σας. Οι απαντήσεις σας είναι τόσο εύστοχες και διεισδυτικές αλλά χωρίς να προκαλείτε τους άλλους. Είστε ειλικρινείς και σε θέση να παραδεχτείτε τα σφάλματά σας και να γελάτε με τον εαυτό σας όταν κάνετε ένα ηλίθιο λάθος. Οι συνομιλίες σας είναι έντονες και ζωντανές, έχετε τώρα εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης και μπορείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας με ένα δυνατό επιχείρημα. Νιώθετε ελεύθεροι να εκφράσετε τις απόψεις σας για κάτι που θεωρείται σημαντικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Ερμή μας δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη για να μιλήσουμε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας χωρίς να εξωθήσουμε τους άλλους στα άκρα.

 

27 Ιανουαρίου 2020: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα το έντονο ερωτικό πάθος και ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι σεξουαλικές ορμές είναι στο αποκορύφωμά τους και επιδιώκουμε τον αισθησιασμό. Πιθανά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της έντονης σεξουαλικής ζωής και του ανεξέλεγκτου πάθους που μπορεί να οδηγήσουν σε απιστία. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη φινέτσας και μια κάπως επιθετική προσέγγιση στον έρωτα. Υπάρχουν δυσκολίες εξαιτίας του υπερβολικού δυναμισμού με τους συνεργάτες μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη προσοχή στα συναισθήματα των άλλων και τη σεξουαλική δραστηριότητα. Υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σας για συναισθηματική ικανοποίηση και την ανάγκη σας να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να καταλήξετε σε ένα δίκαιο συμβιβασμό αυτήν τη στιγμή. Μη γίνεστε μικροπρεπείς και αποφύγετε τις διαμάχες στη σχέση σας. Η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να εμπλακείτε σε μια σεξουαλική σχέση, καθώς το πάθος σας θα είναι αυξημένο. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός σηματοδοτεί την έναρξη μιας σχέσης «αγάπης - μίσους». Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παρίστασθε τείνουν να είναι κάπως … θορυβώδεις και εκτός ελέγχου. Μερικές φορές θα μπορούσατε ακόμη να συναντήσετε και βία. Αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος για τους καλλιτέχνες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Ιανουαρίου 2020: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε πολύ ρομαντικοί και ζούμε στο όνειρο και την φαντασία. Είμαστε ευαίσθητοι και δημιουργικοί αλλά δεν έχουμε πρακτικότητα όσον αφορά την αγάπη και τα χρήματα. Θέλουμε να δώσουμε στις στενές προσωπικές μας σχέσεις, έτοιμοι να κάνουμε θυσίες για όποιον αγαπάμε. Είμαστε συναισθηματικοί και συμπονετικοί και συγκινούμαστε εύκολα από την ευγένεια των άλλων, τη μουσική, την ποίηση και τον χορό. Συγχωρούμε εύκολα γι’ αυτό μπορούμε να προσελκύσουμε ανθρώπους που μας εκμεταλλεύονται. Αντιπαθούμε την αγενή και χονδροειδή συμπεριφορά και εκπέμπουμε μια αιθέρια και μυστηριώδη γοητεία που είναι διακριτικά δελεαστική και πολύ ελκυστική.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ πρακτικοί ούτε και θα βλέπετε ξεκάθαρα τις προθέσεις του συντρόφου σας ή ζητήματα οικονομικά, έτσι δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, επειδή αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε είναι μια ψευδαίσθηση. Είστε ιδεαλιστές όσον αφορά τις σχέσεις σας και κατά συνέπεια, διατρέχετε τον κίνδυνο της απογοήτευσης αργότερα, όταν θα δείτε τελικά τους άλλους όπως είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας και να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε. Το ίδιο ισχύει και για τις αγορές σας, όπου μπορεί να αγοράσετε κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πραγματικά θέλετε να πάρετε. Υπάρχει επίσης μια τάση στην ονειροπόληση και μερικές φορές, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασάφεια κάποιων καταστάσεων, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Ευνοείστε στη καλλιτεχνική και μουσική έμπνευση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

27 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση.

 

28 Ιανουαρίου 2020: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Υπάρχει αναποφασιστικότητα και δημιουργούνται πολύπλοκες καταστάσεις που απαιτούν δύναμη και ευαισθησία. Οι ανταγωνιστικές ενέργειες είναι κρυμμένες ενώ συγκρούσεις πεποιθήσεων και ιδεολογιών οδηγούν σε απογοητεύσεις. Έχουμε τώρα την παρόρμηση να ξεφύγουμε από οτιδήποτε μας καταπιέζει. Αισθανόμαστε σωματική αδυναμία και έλλειψη ενέργειας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είναι πιθανό να αμφισβητήσετε την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σας. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να λάβετε συμβουλές από κανέναν, διότι είναι πιθανό να είναι εις βάρος σας ή να είναι παραπλανητικές. Οι άλλοι θα έχουν πιθανώς αρνητική επίδραση πάνω σας, γι’ αυτό αυτές οι μέρες είναι καλύτερες για μοναξιά και προβληματισμό. Προσέξτε οι άλλοι να μην παρεξηγήσουν τις ενέργειές σας και το αντίστροφο. Κάποια άτομα φαίνεται να σας εξαπατούν τώρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικές καταστάσεις. Οι ενέργειές σας δεν είναι και τόσο δυναμικές και η έλλειψη σαφήνειας των κινήτρων των άλλων οδηγεί σε ανικανότητα να δράσετε, σε έλλειψη βεβαιότητας και μείωση της αυτοπεποίθησής σας. Φροντίστε ώστε να προφυλαχθείτε από τις μολύνσεις και να ξεκουραστείτε, διαφορετικά μπορεί να νιώσετε καταβεβλημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία μπορούμε να επωφεληθούμε από την αναζήτηση νέων γνωριμιών και την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα το υποσυνείδητό μας δημιουργεί φόβους και εσωτερικές συγκρούσεις εξαιτίας των άλλων και της λανθασμένης φαντασίας μας.

 

29 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

29 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα έχουμε δύναμη και πάθος για τη ζωή, καθώς επίσης και την ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή σε κάποιους προβληματικούς τομείς της ζωής μας.

 

30 Ιανουαρίου 2020: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μας ωθεί να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπο μας προς τα εμπρός και να συνεργαστούμε με τους άλλους επειδή εσωτερικά δεν είμαστε σε σύγκρουση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα πρέπει να περιορίσουμε τις υπερβολές και την αλαζονεία για να μη κλονιστεί η ισορροπία στις σχέσεις μας.

 

31 Ιανουαρίου 2020: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Ερμή οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις πράγμα το οποίο μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να αποκαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, να έχουμε επίγνωση για τις προθέσεις των άλλων, να εκφράσουμε οργή, εκδίκηση ή καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms