Quantcast
22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Σεπτέμβριο 2022.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 100

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

 

1 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους και έχουμε οφέλη από τα ταξίδια, το νόμο και τη γνώση. Οι επεκτατικές διαθέσεις μας οδηγούν στην επιτυχία και έχουμε την παρόρμηση να επιφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Με την ανάληψη πρωτοβουλίας διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα λειτουργούν προς όφελός μας. Παίρνουμε ρίσκα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας ή να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και με αυτόν τον τρόπο νέες πόρτες ανοίγουν για μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας! Είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία και με την τεράστια δύναμή σας αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Φαίνεται σαν να μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, ανεξάρτητα του πόσο μεγάλα είναι τα εμπόδια και έχετε μεγάλη πίστη στις ικανότητές σας. Έχετε καλή κρίση και αγωνίζεστε προκειμένου να υλοποιήσετε τα επεκτατικά σχέδιά σας. Έχετε ισορροπία μεταξύ της επιθυμίας σας να προωθήσετε τους στόχους σας και της ανάγκης σας να δράσετε αμερόληπτα και δίκαια, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων ανθρώπων. Έχετε έντονη ενεργητικότητα και δύναμη και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε επίπονη και δύσκολη σωματική εργασία ή να βγείτε νικητές αν ασχολείστε με τον αθλητισμό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μας ωθεί να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπό μας προς τα εμπρός και να συνεργαστούμε με τους άλλους επειδή εσωτερικά δεν είμαστε σε σύγκρουση.

 

2 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο δημιουργεί απογοήτευση, συναισθηματική δυσφορία και θλίψη. Κάποιος ή κάτι στη ζωή μας έχει ήδη υπηρετήσει το σκοπό του και επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από αυτό, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 

3 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε μια γόνιμη φαντασία και πολύ έμπνευση, αλλά στερούμαστε πρακτικότητας για να τις χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά. Δεν μας αρέσουν οι υπερβολικές ευθύνες, αλλά τις αναλαμβάνουμε με την προϋπόθεση ότι μπορούμε να επιτύχουμε με επιμελή και σκληρή δουλειά. Είμαστε καλά ενημερωμένοι για πολλά θέματα, αλλά μπορεί να αποξενώσουμε τους ανθρώπους γιατί νιώθουν ότι θέλουμε να τους επιβάλουμε τις απόψεις μας. Είμαστε απρόσεκτοι στις λεπτομέρειες κατά τη λήψη αποφάσεων, γεγονός που μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα αργότερα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα ήταν καλό να γίνετε καλύτεροι ακροατές και να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Έχετε μια ακόρεστη όρεξη για γνώση και είστε έντονα περίεργοι για το κάθε τι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στα κουτσομπολιά και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Νιώθετε την ανάγκη να είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες εξελίξεις. Προσέξτε τα οικονομικά ανοίγματα, καθώς μπορεί αργότερα να μην αντέξετε οικονομικά. Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις σας τείνουν να είναι λίγο ακατάστατες. Αδυνατείτε να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας καθώς επιδιώκετε να ικανοποιήσετε τις εγωιστικές επιθυμίες σας. Αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα είστε το θύμα της ανειλικρίνειας των συνεργατών σας ή των φίλων σας ή του συντρόφου σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

3 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ερμή έχουμε τη λεκτική επιδεξιότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στους αγαπημένους μας και λαμβάνουμε ανταπόκριση. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο είμαστε ιδιαίτερα οξύθυμοι καθώς κάτι δυσάρεστο μπορεί να μας βάλει σε κακή διάθεση.

 

4 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τη ζωή και την καριέρα μας. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να θέσουμε υγιή όρια στις σχέσεις μας με τους άλλους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν εμπιστευόμαστε τον κόσμο γύρω μας ενώ η φαντασία μας δημιουργεί σύγχυση και θόλωση της αίσθησης της πραγματικότητας.

 

5 Σεπτεμβρίου 2022: Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή ως 29 Σεπτεμβρίου)

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, επιδιώκουμε ο σύντροφός μας να είναι ακριβής, συνεπής και αναμένουμε την τελειότητα. Απολαμβάνουμε τις λεπτομερείς και αναλυτικές συνομιλίες και αν και δεν εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας, είμαστε πολύ ευαίσθητοι. Ασκούμε κριτική σε εκείνους που μας ενδιαφέρουν, προσπαθώντας να τους βοηθήσουμε να βελτιωθούν οι ίδιοι. Μας έλκουν άτομα που είναι καθαρά και δεν έχουν πολύ άσχημες συνήθειες. Εκτιμάμε την ακρίβεια και προτιμούμε να χτίσουμε σιγά-σιγά μια σχέση που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, από το να ριχτούμε αμέσως στη φωτιά του πάθους.

Η τάση μας να επικρίνουμε το σύντροφό μας μπορεί να μας προξενήσει άγχος και στο σεξ. Υπάρχει μια αίσθηση μυστηρίου και προστασίας της ιδιωτικής μας ζωής και θέλουμε να κρατάμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας. Αν και είμαστε συναισθηματικά απόμακροι, εν τούτοις κερδίζουμε σε αξιοπιστία και ευαίσθητη συμπεριφορά. Θέλουμε να νιώσουμε εκτίμηση και μας αρέσουν τα άτομα που φροντίζουν την εμφάνισή τους. Οι καλοί τρόποι και ένας υγιής τρόπος ζωής είναι ένα συν για μας. Εκτιμάμε την ακρίβεια και κάποιον που έχει ποιότητα και εξυπνάδα. Δεν θέλουμε να παίζει παιχνίδια και υπηρετούμε εκείνους που αγαπάμε. Παίρνουμε … υψηλή βαθμολογία για τις ικανότητές μας στο κρεβάτι, ακόμη και αν είμαστε συναισθηματικά απόμακροι κατά καιρούς.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, θα είστε τώρα συναισθηματικά πιο συγκρατημένοι και θα αναλύετε τη συμπεριφορά του αγαπημένου σας ή των υποψήφιων συντρόφων σας. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και φλερτάρετε με σοβαρότητα και κάπως συγκρατημένα και ντροπαλά. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη σταθερότητά σας και την εμπιστοσύνη σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στην Παρθένο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

5 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη μας ωθεί στο να εκφράσουμε συναισθήματα αγάπης και έχουμε ειλικρίνεια και τρυφερότητα στη συναισθηματική μας έκφραση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολικές αντιδράσεις μας και την έξαρση του θυμού στην επικοινωνία μας.

 

6 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα απελευθερωνόμαστε από κάθε είδους συναισθηματικούς περιορισμούς, έχουμε εσωτερικά οράματα και μια έντονη συμπόνια για το συνάνθρωπό μας. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δημιουργεί προβλήματα εξαιτίας της χειραγώγησης, του ελέγχου και της εξουσίας που προέρχονται από την τάση μας να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μπλοκάρει την ανάπτυξή μας.

 

7 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

7 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ερμή και τον Άρη αυξάνονται η δύναμη, η αυτοδυναμία και η ανεξαρτησία μας. Σήμερα μπορούμε να καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία με τους γύρω μας. Εφαρμόζουμε τη δύναμη της θέλησής μας, τη διπλωματία και την οξυδέρκειά μας για να διεκδικήσουμε ό, τι θέλουμε.

 

8 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Κρόνο οδηγεί σε ανεκπλήρωτες επιθυμίες που μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες και έχουμε την επιθυμία να αλλάξουμε την προκαθορισμένη ρουτίνα μας, ρισκάροντας να κάνουμε κάτι εντελώς έξω από το χαρακτήρα μας. Δημιουργούνται εντάσεις, δυσαρέσκειες και εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν τις προσδοκίες μας από τους άλλους και την καριέρα μας, οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

 

9 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

9 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη αισθανόμαστε την αγάπη προς τους αγαπημένους μας περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Γινόμαστε όμως υπερβολικά κτητικοί κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

 

10 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα Ελλάδας 12:58 π.μ.: Πανσέληνος στις 17ο 41΄ των Ιχθύων (επιρροή +/-7 ημέρες)

Αυτή η Πανσέληνος στους Ιχθύς αγγίζει τον πνευματικό εαυτό μας, την ψυχολογία μας, το βασίλειο του υποσυνειδήτου μας, και αναζητάμε την αρμονία διαμέσου της λογικής. Οι Ιχθύς διέπουν το υποσυνείδητό μας και όλα αυτά που είναι κρυμμένα. Αυτή η πανσέληνος επιδιώκει την ισορροπία και την αρμονία με την πρακτικότητα και την οργάνωση. Δίνουμε τώρα σημασία στα όνειρα και την εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών μας. Η αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων μας αυξάνεται και έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη καλά προγραμματισμένων δράσεων και αποφασιστικών κινήσεων. Οι Ιχθύς, το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μας προτρέπουν να συνειδητοποιήσουμε τι δεν λειτουργεί σωστά και μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε χώρο για τις καταλυτικές αλλαγές που έρχονται.

Εξερευνάμε τις δυνατότητές μας και προετοιμαζόμαστε να αφήσουμε καταστάσεις και σχέσεις που μας κρατάνε πίσω. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να μας κάνει να αισθανθούμε πιο ευάλωτοι και εύθραυστοι, να νιώσουμε βαθιά αγάπη, συμπόνια και μοναδικότητα. Θα πρέπει να προσέξουμε την τάση μας να είμαστε εσωστρεφείς γιατί μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη. Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε να μην γίνουμε τεμπέληδες, μη θέλοντας να κάνουμε τίποτα, αλλά να ονειροπολούμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε και να μην είμαστε πάρα πολύ σκληροί με τον εαυτό μας αλλά να είμαστε συμπονετικοί μαζί του. Ονειρευόμαστε, έχουμε ιδέες και έμπνευση, μόνο που οι σκέψεις μας μπορεί να είναι αφηρημένες. Αυξάνονται η κατανόησή μας και η προθυμία μας να ακούσουμε και να συμπάσχουμε με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην παρασυρθούμε και ενστερνιστούμε τον πόνο των άλλων.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

10 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Ερμής στον Ζυγό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 23 Σεπτεμβρίου)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών, καλούμαστε να δούμε τις διαφορετικές πλευρές μιας κατάστασης και να επαναξιολογήσουμε όλες τις σχέσεις μας, το σύντροφό μας, τους συνεργάτες μας, τα άτομα με τα οποία συμβιώνουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε το πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους, τι κάνουμε για να έχουμε ισορροπία, αρμονία και ισότητα στις σχέσεις μας. Κάνουμε μια εσωτερική ενδοσκόπηση για να αποτιμήσουμε τις σχέσεις μας και αν ζούμε σύμφωνα με τις αξίες μας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μας ζητά να σκεφτούμε αν δίνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στις σχέσεις μας με τους άλλους και στον εαυτό μας. Μας καλεί να εξετάσουμε εάν δημιουργούμε νοσηρά εξαρτώμενες σχέσεις ή ανισορροπία και έλλειψη αρμονίας.

Μας θυμίζει πως πρέπει οι ανάγκες μας στις προσωπικές μας σχέσεις να πληρούνται και να αξιολογήσουμε πώς μπορούμε να επιφέρουμε την ισορροπία μεταξύ των δικών μας αναγκών και των άλλων και να διακρίνουμε την ανάγκη για υγιείς και αμοιβαία ικανοποιητικές διασυνδέσεις με τους άλλους. Οι σχέσεις είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό ο οποίος μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε την ισορροπία, την ασφάλεια και την οικειότητα στις σχέσεις μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι σχέσεις μας είναι οι καθρέφτες του εαυτού μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

 

11 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες και ένα επιστημονικό και εφευρετικό μυαλό. Αμφισβητούμε τα καθιερωμένα και αναπτύσσουμε έντονο ενθουσιασμό. Αναλαμβάνουμε δράση η οποία αλλάζει τα πράγματα και φέρνει βελτίωση. Ενωνόμαστε με τους άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό και προωθούμε ό, τι είναι ανεξάρτητο και πρωτοποριακό. Η επικοινωνία, οι υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά είδη και οτιδήποτε πρωτότυπο είναι συναρπαστικό για μας τώρα. Μπορούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προώθησης της εργασίας μας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, τόσο οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας ή οι ερωτικοί στόχοι σας είναι πιθανό να προχωρήσουν πιο γρήγορα τώρα. Νέες εξελίξεις μπορεί να σας ανοίξουν εποικοδομητικές ευκαιρίες. Προβάλετε τις νέες και συναρπαστικές ιδέες σας και είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας και μια αλλαγή της ρουτίνας σας. Δεν θέλετε να χαλαρώσετε και αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για οποιαδήποτε επιστημονική ή τεχνική μελέτη και της γνώσης των υπολογιστών. Νέες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας εντελώς ξαφνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

11 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα η ικανότητά μας να κρατάμε μυστικά τα συναισθήματά μας είναι μια στρατηγική η οποία αποδεικνύεται επιτυχημένη. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή μας ωθεί να βγάλουμε στη φόρα πράγματα που αισθανόμαστε πραγματικά αλλά δεν λαμβάνουμε υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας μας.
 

12 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο η δυνατότητά μας να καθορίσουμε τι ενέργειες χρειάζεται να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα πρώην εμπόδια και δυσκολίες. Είναι σχετικά εύκολο να πειθαρχήσουμε στους κανόνες και να δουλέψουμε σκληρά σήμερα.

 

13 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

13 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά ή να χτίσουμε κάτι νέο.

 

14 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για μια προσωπική συνάντηση με τον αγαπημένο σας μας, την οικογένεια και τους φίλους μας. Καλλιεργούμε και ενθαρρύνουμε την φιλικότητα και την υποστήριξη. Είναι μια τυχερή ημέρα για την ενίσχυση των συναισθηματικών δεσμών με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έχουμε προσωπικό μαγνητισμό και λαμβάνουμε ό, τι επιθυμούμε.

 

15 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

15 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο υπάρχει αρνητικότητα, ακαμψία και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι τεταμένες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας.

 

16 Σεπτεμβρίου 2022: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα το έντονο ερωτικό πάθος και ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι σεξουαλικές ορμές είναι στο αποκορύφωμά τους και επιδιώκουμε τον αισθησιασμό. Πιθανά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της έντονης σεξουαλικής ζωής και του ανεξέλεγκτου πάθους που μπορεί να οδηγήσουν σε απιστία. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη φινέτσας και μια κάπως επιθετική προσέγγιση στον έρωτα. Υπάρχουν δυσκολίες εξαιτίας του υπερβολικού δυναμισμού με τους συνεργάτες μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη προσοχή στα συναισθήματα των άλλων και τη σεξουαλική δραστηριότητα. Υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σας για συναισθηματική ικανοποίηση και την ανάγκη σας να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να καταλήξετε σε ένα δίκαιο συμβιβασμό αυτήν τη στιγμή. Μη γίνεστε μικροπρεπείς και αποφύγετε τις διαμάχες στη σχέση σας. Η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να εμπλακείτε σε μια σεξουαλική σχέση, καθώς το πάθος σας θα είναι αυξημένο. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός σηματοδοτεί την έναρξη μιας σχέσης «αγάπης - μίσους». Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παρίστασθε τείνουν να είναι κάπως … θορυβώδεις και εκτός ελέγχου. Μερικές φορές θα μπορούσατε ακόμη να συναντήσετε και βία. Αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος για τους καλλιτέχνες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή μας ζητά να ακούσουμε την εσωτερική φωνή μας και να αφήσουμε τη διαίσθησή μας να μας καθοδηγήσει.

 

17 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε μια διαστρεβλωμένη εικόνα για κάποιες σχέσεις μας και μια αυταπάτη, πράγμα το οποίο τείνει να δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα στη ζωή μας και τη λήψη αποφάσεων. Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνουμε σωστές επιλογές, διότι επικεντρωνόμαστε σε αυτό που θέλουμε να δούμε και όχι στα πραγματικά γεγονότα. Μερικές φορές μπορεί να υποφέρουμε από ενοχές που συνδέονται με βαθιά κρυμμένες επιθυμίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να ενεργούμε με έναν παράξενο τρόπο. Εξαιτίας της ανασφάλειάς μας, αμφιβάλλουμε για τις δυνατότητές μας και βλέπουμε τις ελλείψεις και τις αδυναμίες μας

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, έχετε τώρα μια αμυντική στάση ως μορφή προστασίας. Δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και οι αμυντικοί μηχανισμοί σας μπορεί να διαστρεβλώσουν την επικοινωνία στις σχέσεις σας. Μπορεί να απαιτηθεί να κάνετε μια θυσία και έχετε την τάση να αντιδράτε έντονα σε κάθε μορφή κυριαρχίας που σας επιβάλλεται από τους άλλους. Οι σχέσεις σας διέπονται από σύγχυση και παρεξηγήσεις, και μέσω των έντονων συναισθημάτων σας, είστε εκτεθειμένοι σε υπερβολικές φαντασιώσεις που είναι απατηλές. Δεν θα αποδέχεστε ότι κάνετε λάθος και θα αποποιείστε οποιαδήποτε ευθύνη, επιχειρώντας να την μεταθέσετε στους ώμους των άλλων. Προσπαθήστε να διακρίνετε την πραγματικότητα από το όνειρο και την φαντασία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα προκαλεί πάθος στα συναισθήματα αλλά η βιασύνη και η ανυπομονησία μας διαταράσσουν τη συναισθηματική μας αρμονία. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο μπορεί να αποδειχθούν δύσκολες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά να οργανώσουμε ένα σχέδιο καθώς είμαστε πιο σταθεροί και ρεαλιστές.

 

18 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

18 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Δία υπερβολικά συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε.

 

19 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα ανακύπτουν θέματα εξουσίας και κυριαρχεί η προσωπική δύναμη και ο μαγνητισμός. Είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε τον εσώτερο εαυτό μας, μπορούμε να κατανοήσουμε ενστικτωδώς τους άλλους και έχουμε δύναμη. Τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή και η εμπιστοσύνη καθώς επίσης η δυναμική δημιουργική έκφραση. Μας δίνεται η δυνατότητα να αναγεννηθούμε και να εξαλείψουμε ό, τι δεν θέλουμε να υπάρχει πλέον στη ζωή μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, θα παρατηρήσετε ότι έχετε περισσότερη επιρροή τώρα απ’ ότι συνήθως πάνω στους άλλους. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι με επιφανειακές εξηγήσεις και θα ψάχνετε σε βάθος την αλήθεια. Αυτή είναι μια αποτελεσματική χρονική περίοδος για σας, προκειμένου να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να απαλλαγείτε από ό, τι δεν σας χρειάζεται. Μια αίσθηση αναγέννησης σας δίνει την ενέργεια για να προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να έχετε καλύτερη αναγνώριση για τις δημιουργικές σας προσπάθειες. Ένας άνθρωπος με επιρροή μπορεί να είναι σημαντικός για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Σεπτεμβρίου 2022: Ο ανάδρομος Ερμής σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε μια γόνιμη φαντασία και πολύ έμπνευση, αλλά στερούμαστε πρακτικότητας για να τις χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά. Δεν μας αρέσουν οι υπερβολικές ευθύνες, αλλά τις αναλαμβάνουμε με την προϋπόθεση ότι μπορούμε να επιτύχουμε με επιμελή και σκληρή δουλειά. Είμαστε καλά ενημερωμένοι για πολλά θέματα, αλλά μπορεί να αποξενώσουμε τους ανθρώπους γιατί νιώθουν ότι θέλουμε να τους επιβάλουμε τις απόψεις μας. Είμαστε απρόσεκτοι στις λεπτομέρειες κατά τη λήψη αποφάσεων, γεγονός που μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα αργότερα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα ήταν καλό να γίνετε καλύτεροι ακροατές και να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Έχετε μια ακόρεστη όρεξη για γνώση και είστε έντονα περίεργοι για το κάθε τι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στα κουτσομπολιά και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Νιώθετε την ανάγκη να είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες εξελίξεις. Προσέξτε τα οικονομικά ανοίγματα, καθώς μπορεί αργότερα να μην αντέξετε οικονομικά. Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις σας τείνουν να είναι λίγο ακατάστατες. Αδυνατείτε να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας καθώς επιδιώκετε να ικανοποιήσετε τις εγωιστικές επιθυμίες σας. Αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα είστε το θύμα της ανειλικρίνειας των συνεργατών σας ή των φίλων σας ή του συντρόφου σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό απρόσμενες συναντήσεις και δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά.

 

20 Σεπτεμβρίου 2022: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έντονη συναισθηματική διέγερση πάνω στις σχέσεις μας με τους άλλους. Εκφράζουμε έντονα την αγάπη μας και τα συναισθήματά μας και έχουμε ενθουσιασμό. Ευνοείται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Δίνουμε μεγάλη αξία στην προσωπική μας ελευθερία και την ανεξάρτητη σκέψη. Εκφράζουμε συναισθήματα ιδεαλιστικά και πρωτότυπα και προσελκύουμε ασυνήθιστους ή εκκεντρικούς ανθρώπους.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη ερωτική έκπληξη. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι πιο συναρπαστική αυτές τις μέρες και θα έχετε την ευκαιρία για χαρούμενες ερωτικές συναντήσεις ή ενδιαφέρουσες συμπτώσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε την ψυχαγωγία, να κάνετε κάτι διαφορετικό, έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν την τάση να είναι απρόβλεπτες και ίσως λίγο ασταθείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μόνο αν επιβάλετε τις προσδοκίες σας στο σύντροφό σας. Διαφορετικά, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, δηλαδή αν δεν είστε υπερβολικά συντηρητικοί ή δεν ζητάτε τη δέσμευση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

20 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο μας ωθεί στο να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα διαμέσου των ονείρων και προβάλλοντας τάσεις φυγής. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσπαθούμε να απελευθερωθούμε και να εξαλείψουμε ό, τι είναι άχρηστο ή δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς μας.

 

21 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με τον Δία οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις.

 

22 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη είναι μια καλή ημέρα για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια ή οποιαδήποτε προσπάθεια απαιτεί πολλή ενέργεια καθώς έχουμε ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο οι συναισθηματικές ανάγκες μας για οικειότητα και ασφάλεια αμφισβητούνται από τους ανθρώπους γύρω μας.

 

23 Σεπτεμβρίου 2022: Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή ως 2 Οκτωβρίου)

Όταν ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου, θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά τι πρόκειται να πράξουμε γιατί οποιοδήποτε σχέδιο ή πρόγραμμα κάνουμε τώρα μπορεί και να το αναιρέσουμε αργότερα. Μπορούμε να ερευνήσουμε νέες μεθόδους οργάνωσης και να ανακαλύψουμε τρόπους για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας. Επίσης, μπορούμε να επανενταχθούμε σε ένα γυμναστήριο, να σκεφτούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να ξανακοιτάξουμε την υγεία μας κάνοντας ένα τσεκ απ. Ευνοείται η αναδιοργάνωση του σπιτιού μας και γενικά της ζωής μας. Καλή χρονική περίοδος για να αξιολογήσουμε εκ νέου τις εργασιακές μας συνήθειες ή ακόμα να ξαναδιαβάσουμε το αγαπημένο μας βιβλίο. Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την τελειομανία μας και να αξιολογήσουμε εκ νέου την κριτική μας στάση. Θα πρέπει να χαλαρώσουμε και να αποβάλουμε το άγχος μας ή την ψυχαναγκαστική μας συμπεριφορά, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Τώρα μπορούμε να ξαναγράψουμε και να επεξεργαστούμε κάποια πράγματα. Επίσης, να κάνουμε στα κατοικίδια ζώα μας ένα τσεκάπ, να κάνουμε backup στον υπολογιστή μας και γενικά να αφαιρέσουμε τα άχρηστα πράγματα από τη ζωή μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

23 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 23 Οκτωβρίου)

Τώρα είμαστε πολύ κοινωνικοί, έχουμε πολύ καλή έκφραση του λόγου μας, μας αρέσουν οι συζητήσεις με καλή παρέα, έχουμε διπλωματία και είμαστε κοινωνικοί και γενναιόδωροι. Αναζητάμε την αρμονία, τη γαλήνη και το δίκαιο. Δεν μας αρέσει να πιεζόμαστε και τις υποχρεώσεις μας τις φέρνουμε εις πέρας την τελευταία στιγμή. Δε θέλουμε να αγχωνόμαστε για τίποτα στη ζωή μας και θέλουμε να έχουμε ηρεμία και γαλήνη. Υπάρχει δυσκολία στη λήψη γρήγορων αποφάσεων και έχουμε μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης και της ευγενούς άμιλλας. Δεν εκφράζουμε εύκολα την οργή μας, αλλά όταν θα το κάνουμε αυτό είναι μια καταιγίδα.

23 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

 

24 Σεπτεμβρίου 2022: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η φαντασία μας μπορεί να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια αν κάποιος φαίνεται να μας αμφισβητεί. Δεν είναι εύκολο να δούμε τα πράγματα καθαρά και είμαστε απερίσκεπτοι, βάζοντας παρωπίδες που μπλοκάρουν τις αλήθειες που δεν θέλουμε να αποδεχτούμε. Γινόμαστε υπερβολικά ευαίσθητοι με τους ανθρώπους αλλά κάποιοι μπορεί να μας δημιουργήσουν πολύ άγχος και στρες. Επειδή δεν μπορούμε να ελιχθούμε, είναι αμφίβολο αν μπορούμε να πετύχουμε σε οποιαδήποτε ενέργειά μας. Η υπερβολική καχυποψία μας οφείλεται στο γεγονός ότι φοβόμαστε μην πέσουμε θύμα παραπλάνησης και εξαπάτησης ή όταν βλέπουμε ότι οι άλλοι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε μια έντονη συναισθηματική ευαισθησία και ευπάθεια ενώ η δύναμη της φαντασίας σας είναι πολύ ισχυρή, δημιουργώντας φαντασιώσεις που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον αγαπημένο σας ή κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο ή να τους προσάψετε κατηγόριες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τώρα έχετε την τάση να ενθαρρύνετε τους άλλους να επωφεληθούν από εσάς και να είστε το θύμα. Ή στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να αξιοποιήσετε τη δύναμη της σεξουαλικής αποπλάνησης που διαθέτετε για τη δική σας ικανοποίηση. Προσέξτε τις εθιστικές τάσεις σας με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το σεξ καθώς επίσης και τους κρυφούς έρωτες. Η σχέση σας μπορεί να γίνει πεδίο μάχης και να σας δημιουργήσει εσωτερική πίεση και άγχος. Θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τη στάση σας και τη συμπεριφορά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε την ενοχή ή την καταδίκη του αγαπημένου σας προσώπου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη ενεργούμε παρορμητικά και παθιασμένα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε την τάση να επιβληθούμε. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας ωθεί στο να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές χωρίς να έχουμε ανησυχία για το μέλλον.

 

25 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

25 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη ίσως ασχοληθούμε με απογοητεύσεις, απάτες, κουτσομπολιό ή κακολογίες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα έχουμε δύναμη και πάθος για τη ζωή, καθώς επίσης και την ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή σε κάποιους προβληματικούς τομείς της ζωής μας.

 

26 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα Ελλάδας 00:54 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 2ο 48΄ του Ζυγού (επιρροή +/-7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ενδιαφερόμαστε να έχουμε πιο ισορροπημένες σχέσεις και μας δίνεται η ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας. Αυτό το διάστημα θα επωφεληθούμε από τις σχέσεις μας, γενικά με τους άλλους, και όχι μόνο από τις αισθηματικές. Καλούμαστε να αποδεχθούμε τη μοναδικότητα και τις διαφορές του άλλου προσώπου και επιθυμούμε την αρμονία και την ισορροπία, ενώ οι αντιδράσεις μας προς τους άλλους είναι πιο ήπιες. Μπορούμε τώρα να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλες τις σχέσεις μας, συμπεριλαμβανομένων του γάμου ή των σοβαρών αισθηματικών δεσμών ή των επιχειρηματικών σχέσεων ή των στενών φίλων.

Για να προβούμε όμως σε υγιείς σχέσεις είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτογνωσία! Πρώτα θα πρέπει να έχουμε μια σαφή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε σε σχέση με το άλλο άτομο ή μια κοινωνική κατάσταση. Εάν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τους άλλους, όπως συμβαίνει συνήθως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το τι μπορούμε να προσφέρουμε και να λάβουμε. Αυτή είναι μια στιγμή που προσπαθούμε να διορθώσουμε ή να αφήσουμε σχέσεις που δεν μας δίνουν ικανοποίηση. Μαθαίνουμε να είμαστε διπλωμάτες και ευγενικοί με τους άλλους σε δύσκολες καταστάσεις και να συνεργαζόμαστε ομαλά.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον και αναδιοργάνωση στη ζωή σας. Θα είστε πολύ δυναμικοί, απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια φάση που θα κάνετε νέα ξεκινήματα είτε με την ερωτική σας σχέση, είτε με την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις.

26 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε φιλόδοξοι και επιδιώκουμε την αναγνώριση, αλλά για να ανεβούμε στα ύψη της επιτυχίας χρειαζόμαστε σοφές συμβουλές. Στις ερωτικές μας σχέσεις ζητάμε και αναμένουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε συνεχώς σε κίνηση και ίσως σκεφτούμε να κάνουμε ένα ταξίδι. Θα πρέπει να είμαστε όμως σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή, διότι μέσω απροσδόκητων εξελίξεων, κινδυνεύουμε να χάσουμε όλα όσα έχουμε κερδίσει. Είμαστε υπερβολικοί στις ενέργειές μας και υπεραισιόδοξοι, διότι πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είστε ενεργητικοί και ενθουσιώδεις, και καλά ενημερωμένοι για το πώς θα χρησιμοποιήσετε τα δημιουργικά ταλέντα σας. Ξέρετε πώς να προβάλετε τον καλύτερο εαυτό σας για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι. Μπορεί να δώσετε υποσχέσεις, αλλά είστε ανεύθυνοι και αμελείς για να τις τηρήσετε. Ξέρετε πώς να ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας για να κερδίσετε την έγκριση αυτών που θέλετε. Ίσως όμως να μην είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους και δεν λέτε την αλήθεια για να κερδίσετε αυτό που έχετε βάλει στόχο. Στην πραγματικότητα είστε φοβισμένοι να μη σας ανατρέψουν από το θρόνο σας. Θα πρέπει να έχετε επίγνωση της πραγματικότητας διότι θα χάσετε πολύτιμους συμμάχους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Σεπτεμβρίου 2022: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί, κάνουμε συζητήσεις για συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος, έχουμε αίσθηση του χιούμορ και καλή συνεργασία. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσουμε με ευκολία με κάποια παλιά αγάπη, λέγοντας το πώς αισθανόμαστε αλλά και για να διαπραγματευτούμε οτιδήποτε επιδιώκουμε, όχι όμως να πάρουμε τελικές αποφάσεις. Διανοητικά, δεν είμαστε και τόσο πειθαρχημένοι, όμως προτιμάμε να συζητάμε με τους άλλους και να σκεφτόμαστε τα ευχάριστα πράγματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση και ίσως συναντήσετε κάποια άτομα από το παρελθόν. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος, να επαναφέρετε την αγάπη στη σχέση σας, να αισθανθείτε τις αναμνήσεις των παλιών καλών στιγμών και να συζητήσετε ανάλαφρα για το παρελθόν. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε εμπορικές δραστηριότητες ή στην επιχείρησή σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να τις διευθετήσετε. Επίσης, ίσως κάνετε ένα ταξίδι κάπου όπου έχετε ξαναπάει. Θα δεχτείτε αρκετές φιλοφρονήσεις και ευχάριστη επικοινωνία. Επίσης, πληροφορίες ή γνώσεις από το παρελθόν θα σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Σεπτεμβρίου 2022: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχούν τα έντονα συναισθήματα και η εμπιστοσύνη ενώ οι σχέσεις με τους άλλους γίνονται πιο οικείες. Υπάρχει κατανόηση και μια δυνατή μετασχηματιστική και ευεργετική δύναμη της αγάπης μέσω του σεβασμού και της αμοιβαιότητας των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα να μπορούμε να επωφεληθούμε από τους άλλους. Η σεξουαλικότητα είναι σημαντική για μας και λαμβάνουμε αγάπη και στοργή. Μπορούμε να απολαύσουμε τη δέσμευση, το πάθος και τον έρωτα στην αισθηματική μας ζωή.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε πολύ έντονα με το σύντροφό σας και ειδικά σεξουαλικά, αναζητώντας τη συναισθηματική επαφή διαμέσου της σεξουαλικής πράξης. Τα συναισθήματα που αισθάνεστε τώρα για το σύντροφό σας θα είναι ιδιαίτερα βαθιά και έντονα. Μπορεί να επιθυμείτε μια πιο ολοκληρωμένη ένωση και μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας και δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη ένωση και δέσμευση. Αν είστε μόνοι, δεν ψάχνετε επιφανειακούς ανθρώπους αλλά κάποιον που να μείνει για πάντα στη ζωή σας. Τονίζονται η ισχυρή συναισθηματική εξάρτηση και η εμπιστοσύνη καθώς επίσης και η έντονη επίδραση του συντρόφου σας στη ζωή σας. Μπορείτε τώρα να αγωνιστείτε και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Πιθανόν να ασχοληθείτε με τις τέχνες ή τη μουσική.

 

27 Σεπτεμβρίου 2022: Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα του παρελθόντος, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την ορθότητά τους καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Το μυαλό μας θα είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας, έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Προσέξτε όμως τη σύγχυση που θα υπάρχει στις σκέψεις σας και στην επικοινωνία, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε με πάθος τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε επιτακτικά τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Κάποια ζητήματα μπορεί τώρα να σας φαίνονται αόριστα και ασαφή. Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Στις προσωπικές σχέσεις σας, περιμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς όπως είστε κι εσείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο έχουμε μια αίσθηση αρμονίας με τους γύρω μας και θετικά συναισθήματα. Αξιοποιώντας τη δύναμη και το θάρρος μας, κερδίζουμε εκτίμηση και σεβασμό και ισχυρούς συμμάχους. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας ζητά να δοκιμάσουμε έναν άλλον τρόπο προσέγγισης στα προβλήματά μας, αποβάλλοντας την κυριαρχία και τον έλεγχο.

 

28 Σεπτεμβρίου 2022: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η δύναμη αξιοποιείται με θετικό τρόπο και είναι ελεγχόμενη. Τώρα μπορούμε να ελέγξουμε και να καταστείλουμε το θυμό ή την εχθρότητα. Κυριαρχούν η πειθαρχία, η υπομονή, η διάρκεια και η εγκράτεια. Είναι καλή χρονική περίοδος για νέα επιτεύγματα και πρόοδο σε νέα εγχειρήματα. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις αποβαίνουν τυχερές. Υπάρχει οργανωτική ικανότητα, πρωτοποριακό πνεύμα, αντοχή και σωστή διεκπεραίωση οποιασδήποτε απαιτητικής εργασίας. Οι επαγγελματικοί στόχοι επιτυγχάνονται μέσα από σκληρή δουλειά.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε τώρα σε θέση να διοχετεύσετε τη δυναμική ενέργειά σας δημιουργικά και παραγωγικά. Όταν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εργαστείτε επίμονα προς τους στόχους σας, υπομένοντας τις σκληρές συνθήκες και τις αποτυχίες στο δρόμο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας, ακόμη και αν σας χρειάζεται χρόνος. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και τις υλοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην ικανότητά σας, και αναμένετε από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Η ψυχραιμία σας και ο θυμός σας είναι γενικά καλά ελεγχόμενα και αποδέχεστε τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι, με όλα τα ελαττώματά τους, έτσι δεν θυμώνετε ακόμα κι όταν κάποιος κάνει κάτι για να σας ενοχλήσει.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

29 Σεπτεμβρίου 2022: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 23 Οκτωβρίου)

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης στον Ζυγό και χαρίζει καλούς τρόπους και ισορροπημένη συμπεριφορά στον κοινωνικό μας περίγυρο και την ερωτική μας σχέση. Είμαστε γοητευτικοί, κομψοί και καλαίσθητοι. Επίσης, ο έντονος ρομαντισμός μας, μας κάνει να επιδιώκουμε τη δέσμευση, τον έρωτα και την αγάπη. Ακόμα κι αν φαινόμαστε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, είμαστε έτοιμοι στο να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση πάρα πολύ σύντομα. Ψάχνουμε για κάποιον με τον οποίο να είμαστε περισσότερο σε αρμονία και ενστικτωδώς το γνωρίζουμε αυτό. Θέλουμε ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Κερδίζουμε τις εντυπώσεις γιατί είμαστε πνευματώδεις, διανοητικά σαφείς και διακριτικοί. Ξέρουμε πότε να κινηθούμε και πότε να κρατήσουμε απόσταση. Έχουμε ρομαντική διάθεση και αναζητάμε από το σύντροφό μας κεριά, μουσική, μεταξωτά σεντόνια και λουλούδια.

Θα ανταποκριθούμε στη δύναμη του πνεύματος του άλλου ατόμου και ερωτευόμαστε τους έξυπνους ανθρώπους. Ψάχνουμε για το συνολικό πακέτο και εντυπωσιαζόμαστε με τους καλούς τρόπους. Θαυμάζουμε εκείνους που υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη και απεχθανόμαστε τους κενόδοξους, παράτολμους ή αλαζόνες ανθρώπους. Έχουμε στυλ, ξέρουμε πώς να κάνουμε τους άλλους να αισθανθούν άνετα και αυτό μας κάνει να συνάπτουμε γρήγορα σχέση. Στο κρεβάτι, είμαστε προικισμένοι με μια ρομαντική διάθεση και η καλή εμφάνιση, η ευφυΐα, οι καλοί τρόποι, μας εξιτάρουν. Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι εξαιρετικά φιλική και ρομαντική, αλλά και πολύ απαιτητική. Αναζητάμε μια ρομαντική προσέγγιση στην αναζήτηση του έρωτα και προσπαθούμε να είμαστε όμορφοι. Γινόμαστε επίσης πολύ καλλιτεχνικοί, με μια εκλεπτυσμένη ομορφιά. Η προσέγγισή μας στην αγάπη είναι ρομαντική, αλλά όχι απαραίτητα σταθερή, δεδομένου ότι πολλά εξαρτώνται από την ικανότητα των θαυμαστών μας να εναρμονίζονται με τα ιδανικά μας για την ομορφιά και την ορθή συμπεριφορά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, ευχάριστοι και φιλικοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να κάνετε μια σταθερή σχέση ή μια νέα συνεργασία. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας και κάνετε τα πάντα προκειμένου να έχετε αρμονία. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας με αισθησιακό και ευγενικό τρόπο και προσελκύετε το αντίθετο φύλο με την ευγένεια και τη διπλωματία σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Ζυγό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο δεν μπορούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια με την επιθυμία μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα θέματα ή έργα που προηγουμένως ήταν σε σύγχυση, μπορούμε σήμερα να τα κατανοήσουμε πολύ πιο εύκολα καθώς η διαίσθησή μας είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

 

30 Σεπτεμβρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

30 Σεπτεμβρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία είναι μια εξαιρετική ημέρα για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και φλερτ αλλά είναι πιθανό να αφήσουμε τις ευκαιρίες να ξεφύγουν μέσα από τα χέρια μας.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021