22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Αύγουστο 2019.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 91

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Αυγούστου 2019, ώρα Ελλάδας 6:11 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 8ο 36΄ του Λέοντα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, επιδιώκουμε να εκφράσουμε τη μοναδικότητα του εαυτού μας μέσα από τη δημιουργικότητά μας και την προβολή της προσωπικότητάς μας. Μπορούμε να εκφραστούμε άνετα για το ποιοι είμαστε και ακτινοβολούμε αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε στον εαυτό μας, έχοντας ενθουσιασμό και εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας και τη χαρά μας. Τώρα επικεντρωνόμαστε στους τομείς της ζωής μας, στους οποίους θα θέλαμε να αναπτύξουμε την αυτοέκφρασή μας. Είμαστε ρομαντικοί και ασχολούμαστε με τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να βρούμε έναν ερωτικό σύντροφο στη ζωή μας. Αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και είμαστε αυθεντικοί, προσελκύοντας το αντίθετο φύλο δίπλα μας. Είναι μια ευκαιρία για να διεκδικήσουμε αυτά που έχουν χαθεί και να ανατροφοδοτήσουμε τη δική μας εσωτερική φωτιά. Όντας ένα σταθερό ζώδιο ο Λέων, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να μας αποσπάσει από την παθητική σκιά του εαυτού μας, να κάνουμε μια νέα αρχή που μας ωθεί σε ένα πιο ενεργό, πιο δημιουργικό μονοπάτι. Το χάος της σύγχρονης ζωής μας δημιουργεί ανησυχία και τρέχουμε στο ξέφρενο ρυθμό της. Αυτό το άγχος της καθημερινής ζωής, μας έχει αποστραγγίσει, με αποτέλεσμα να καθιστά δύσκολο να βρούμε νόημα. Οι πραγματικοί στόχοι που είναι μέσα στην καρδιά μας, παραγκωνίζονται μέρα με τη μέρα. Όμως, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα εμπνέει τις πράξεις της δημιουργικότητας που αναδύονται από την καρδιά του εαυτού μας. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναζωογονήσουμε τον εσωτερικό μας καλλιτέχνη. Το να είμαστε ευτυχισμένοι πηγάζει από τη δική μας αυτοέκφραση, τις επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας. Και όταν βρούμε τον εαυτό μας, μπορούμε να μοιραστούμε στη συνέχεια το φως με τους άλλους.

Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

1 Αυγούστου 2019: Ο Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 11 Αυγούστου)

Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Καρκίνο, η διάθεσή μας ή οι συναισθηματικές εντυπώσεις διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας. Είμαστε προσανατολισμένοι προς την επικοινωνία που έχει απήχηση σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Έχει να κάνει με τη ζεστή, ανθρώπινη προσέγγιση μέσω της καρδιάς και εκδηλωνόμαστε μέσα από τη συνομιλία, την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία. Γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί και αμυντικοί με τις απόψεις μας. Έχουμε μια ευαισθησία στην κριτική σχετικά με το πώς παρουσιάζονται οι ιδέες μας και μπορεί να αντιδράσουμε υπερβολικά σε περίπτωση αμφισβήτησης. Δεν ξεγελιόμαστε εύκολα από ψευδείς κολακείες, δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να διαβάσουμε το βάθος του τι λέγεται. Αυτό προέρχεται από μια ισχυρή διαίσθηση και μπορεί να είναι ο σύμμαχός μας πριν εμπιστευτούμε.

Προτιμάμε να μην εκδηλώνουμε τις σκέψεις μας και σπάνια κάνουμε προσωπικές συζητήσεις. Δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στην εξυπνάδα, αλλά υπερασπιζόμαστε τους κοινωνικά ευάλωτους. Είμαστε συντονισμένοι με το βαθύτερο νόημα της ζωής ή γράφουμε τα συναισθήματά μας. Ο Ερμής εδώ διαπλέκει τα συναισθήματα με τις σκέψεις, έτσι οι αναμνήσεις προκαλούν να εκδηλωθούν κάποια συναισθήματα. Αυτό μπορεί να είναι και ευλογία και κατάρα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να μας αναγκάσει να μη βλέπουμε καθαρά κάποια πράγματα, ειδικά εάν ανεπίλυτα ζητήματα αρχίζουν να συσσωρεύονται στο μυαλό μας. Η συγχώρεση τόσο του εαυτού μας, όσο και των άλλων, μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσουμε από τις επικίνδυνες ατραπούς του παρελθόντος.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, απολαμβάνετε τη συναισθηματική και ρομαντική επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας τρυφερές λέξεις αλλά θα προβάλετε έντονες ευαισθησίες στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η σταθερή ροή των σκέψεων σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα του παρελθόντος και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο ορθόδρομος Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

2 Αυγούστου 2019: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε έντονη κοινωνικότητα και ενθουσιασμό και εκφράζουμε ασυνήθιστα και φλογερά συναισθήματα. Υπάρχει αντισυμβατική συμπεριφορά στις ερωτικές σχέσεις και ασταθή συναισθήματα. Έχουμε την τάση να αντιστεκόμαστε ή να απορρίπτουμε τις ιδέες των άλλων ή ακόμα και άτομα που είναι αντισυμβατικά. Θέλουμε η ζωή μας να είναι άνετη και με ποικιλία. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουμε γιατί τώρα δεν θα είμαστε και τόσο συντηρητικοί και θα κάνουμε απρόβλεπτες κινήσεις, ίσως ακόμη και ριζοσπαστικές ή προσβλητικές.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, αισθάνεστε λίγο δυσαρεστημένοι με τις ερωτικές σας σχέσεις και θα είστε με διαφορετικούς ανθρώπους αυτές τις μέρες. Το οικείο κοινωνικό περιβάλλον σας, σας φαίνεται κάπως βαρετό και θέλετε να είστε οπουδήποτε αλλού εκτός από το συνήθη χώρο σας. Θέλετε να σπάσετε τους κανόνες στην υπάρχουσα ερωτική σας σχέση, αλλά θα εισπράξετε αντίδραση από το σύντροφό σας, ο οποίος θα θεωρεί τη συμπεριφορά σας περίεργη ή ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου. Είναι επίσης πιθανό να είστε εσείς που θα αντιμετωπίσετε ασυνήθιστη συμπεριφορά από το ταίρι σας. Σε ακραίες περιπτώσεις, αυτή η όψη υποδεικνύει απιστία και διάλυση μιας σχέσης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιτρέψετε πολλή ελευθερία στις σχέσεις σας τώρα, ιδιαίτερα αν στο παρελθόν δείχνατε κτητικότητα ή είχαν τεθεί ζητήματα ορίων. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε ασταθή οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

 

3 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο μας ωθεί στο να κάνουμε σταθερές αλλαγές χωρίς να έχουμε ανησυχία για το μέλλον. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Ποσειδώνα αυξάνει την εσωτερική ένταση καθώς υπάρχει σύγχυση μεταξύ της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας και δημιουργούνται αυταπάτες.

 

4 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

4 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ερμή καθιστά ευκολότερο να μιλήσουμε για τα συναισθήματά μας, γι’ αυτό είναι μια καλή ημέρα για να έχουμε σημαντικές συζητήσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή μας.

 

5 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Δία είναι μια καλή ημέρα για την προσέλκυση χρημάτων και να είμαστε με ανθρώπους που μας φέρνουν χαρά και αρμονία. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να νιώθουμε το βάρος των ευθυνών και η αποφασιστικότητά μας δοκιμάζεται από τις αντιξοότητες.

 

6 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

6 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή δημιουργεί απογοήτευση, ενώ το θράσος δημιουργεί αρνητικές αντιδράσεις και καυστικές απαντήσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη είναι μια καλή ημέρα για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια ή οποιαδήποτε προσπάθεια απαιτεί πολλή ενέργεια καθώς έχουμε ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

 

7 Αυγούστου 2019: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμηση να κάνουμε πολλά πράγματα θα είναι μεγαλύτερη τώρα και επιδιώκουμε την ανάπτυξη. Υπάρχει ισχυρή συνείδηση ​​της ηθικής ή να ασχοληθούμε με θρησκευτικά ζητήματα. Η επιθυμία μας να ταξιδέψουμε ή να εφαρμόσουμε νέες ιδέες μέσω της εκπαίδευσης ή της μάθησης θα είναι ισχυρή τώρα. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθώς επίσης και προθυμία να προβούμε σε κερδοσκοπία ή να πάρουμε οικονομικά ρίσκα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, απολαμβάνετε μέρες επιτυχίας και θετικής εξέλιξης των επαγγελματικών σας στόχων. Ίσως και να προαχθείτε σε ανώτερο βαθμό ή θέση αυτές τις ημέρες. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας βελτιώνονται και είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Εάν έχετε επιχείρηση, να περιμένετε μεγαλύτερη επέκταση, διαφήμιση και επιτυχία. Επενδύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές θα πάνε καλά. Θα παρατηρήσετε ότι έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους γύρω σας από ό, τι πριν.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο κάποιος ή κάτι στη ζωή μας έχει ήδη υπηρετήσει το σκοπό του και επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από αυτό, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις εργασίες σχετικά με πρακτικά θέματα και τις σχέσεις με τα αφεντικά μας και τις αρχές.

 

8 Αυγούστου 2019: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν άνετες κοινωνικές συνθήκες, γενναιοδωρία και φιλικότητα. Οι κοινωνικές συναναστροφές μας προσφέρουν χαρά. Προσέχουμε την εξωτερική μας εμφάνιση και είμαστε πολύ γενναιόδωροι, δείχνοντας την αγάπη μας στους άλλους και θέλοντας να την μοιραστούμε. Τώρα μπορούμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια και τις προκλήσεις της ζωής και έχουμε αγάπη για τα ταξίδια και τις νέες περιπέτειες. Δεν αποθαρρυνόμαστε από τα προβλήματα και τα εμπόδια αλλά αντίθετα, απολαμβάνουμε τις προκλήσεις.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, ευνοείστε για γάμο, για ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, για πάρτι και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα περάσετε ευχάριστα, τόσο με τους φίλους σας όσο και με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για ρομαντικές αποδράσεις, όπως να κάνετε ένα ταξίδι με την αγάπη σας ή ακόμα και να κάνετε μαζί κάτι … υπερβολικό, να αλλάξετε τη συνήθη ρουτίνα σας. Το ταξίδι σας θα είναι πολύ ευχάριστο. Η προσωπικότητά σας λάμπει και η δημοτικότητά σας αυξάνεται, ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτήν τη στιγμή, αν δεν έχετε. Οι οικονομικές δοσοληψίες θα αποδειχθούν επιτυχείς, έτσι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσετε χρήματα ή να έχετε δοσοληψίες με τους δικηγόρους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

8 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα σκεφτόμαστε πριν ενεργήσουμε και επικεντρωνόμαστε στην παροχή λύσεων στα προβλήματά μας με τους άλλους που ωφελούν τόσο τον εαυτό μας όσο και την άλλη πλευρά. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί μια εσωτερική δυσαρέσκεια και βιασύνη στις ενέργειές μας.

 

10 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη είναι μια τυχερή ημέρα για την ενίσχυση των συναισθηματικών δεσμών με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έχουμε προσωπικό μαγνητισμό και πάθος και λαμβάνουμε ό, τι επιθυμούμε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αντιδρούμε στην πραγματικότητα και έχουμε ψευδαισθήσεις, μη μπορώντας να αποσαφηνίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.

 

11 Αυγούστου 2019: Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 29 Αυγούστου)

Με τον Ερμή στο Λέοντα, γινόμαστε ενθουσιώδεις στην προσπάθειά μας για τη γνώση. Είμαστε περήφανοι για τις ικανότητες μάθησης που έχουμε και η μάθηση είναι τώρα διασκεδαστική. Μπορεί να έχουμε την τάση να επιδεικνύουμε στους άλλους ότι τα ξέρουμε όλα. Όταν μιλάμε, εκπέμπουμε εξουσία, αλλά αγνοούμε τις λεπτομέρειες. Είμαστε ικανοί στο να προωθήσουμε τις ιδέες μας και έχουμε υπερηφάνεια στις πεποιθήσεις μας, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι ιδεαλιστικές. Έχουμε μια ιδιαίτερη επιθυμία να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Εκφραζόμαστε με πάθος, ακόμα και με δράμα. Γινόμαστε ενθουσιώδεις ομιλητές και περνάμε το μήνυμά μας με ζήλο, στυλ και ζεστασιά.

Όταν ο Ερμής εκφράζεται μέσα από ζώδιο της Φωτιάς, στον Λέοντα, το αποτέλεσμα είναι ένα μυαλό που φλέγεται από πάθος. Ενεργοποιούμε μια ιδέα και την μεταδίδουμε με λόγια που εμπνέουν τους άλλους. Καθηλώνουμε τους άλλους με τα λόγια μας, υπερέχουμε στη δημόσια ομιλία, την απόδοση και γνωρίζουμε πώς να κερδίσουμε τις καρδιές των άλλων. Η ζεστασιά μας είναι μεταδοτική και καθίστανται εύκολο για μας να κάνουμε νέους φίλους. Κάνουμε διαισθητικά άλματα στον τρόπο σκέψης μας και επενδύουμε σε αυτό που κάνουμε. Μπορεί όμως να δημιουργήσουμε διαφωνίες, ειδικά αν θεωρήσουμε ότι οι άλλοι μας κάνουν ανάκριση. Η υπερηφάνειά μας μπορεί να τραυματιστεί αν δεν γίνει αποδεκτή μια ιδέα μας. Θέλουμε και πρέπει να αναγνωριστούμε για τη μοναδικότητα των ιδεών μας. Γινόμαστε πολύ καλοί αφηγητές σε δραματικές ιστορίες, δεν είμαστε καθόλου βαρετοί και συνήθως έχουμε μια αστεία ιστορία να πούμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε την αυθόρμητη και γεμάτη πάθος επικοινωνία με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές λέξεις. Οι δημιουργικές σας ιδέες και ο αυθορμητισμός σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να πάτε ένα σύντομο ταξίδι ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο τώρα να συζητάτε για την ερωτική σας ζωή, τα παιδιά σας ή ένα δημιουργικό έργο σας.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Αυγούστου 2019: Ο Δίας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 2 Δεκεμβρίου)

Μας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες προκειμένου να μελετήσουμε, να ταξιδέψουμε, να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας, να αναλάβουμε δράση με στόχο την βελτίωση των περιστάσεων ή να ξεκινήσουμε μια μεταφυσική αναζήτηση. Ο ορθόδρομος Δίας μας βοηθά να πάρουμε περισσότερα πράγματα από τη ζωή, δίνοντας νόημα στις εμπειρίες μας, βελτιώνοντας τη διάθεσή μας και εμπνέοντας εμπιστοσύνη. Η αρνητική πλευρά θα μπορούσε να είναι η υπερβολική αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εάν συμβεί αυτό, θα μπορούσαν να υπάρξουν δυσκολίες στην υλοποίηση των όσων έχουμε φανταστεί ή ελπίζαμε. Θα ήταν σοφό να κάνουμε μια συνειδητή προσπάθεια στο να είμαστε προσγειωμένοι προκειμένου να μπορέσουμε να χειριστούμε την πληθωρικότητα του γιγαντιαίου πλανήτη. Από την άλλη πλευρά, καταστέλλουμε τους παλιούς φόβους μας που εμπόδιζαν την επίτευξη των στόχων μας στο παρελθόν.

11 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

11 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό απρόσμενες συναντήσεις και δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά.

 

12 Αυγούστου 2019: Ο Ουρανός γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 11 Ιανουαρίου 2020)

Αυτή τη χρονική περίοδο που ο Ουρανός κινείται σε ανάδρομη πορεία, μας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτούμε κάποια πράγματα σχετικά με την αντίδρασή μας στις αλλαγές. Επίσης τείνουμε να επανεξετάσουμε και να οργανώσουμε την ανάγκη μας
για αλλαγές. Τώρα επιθυμούμε περισσότερο την ελευθερία και την περιπέτεια ενώ η δημιουργικότητά μας είναι αυξημένη. Ασχολούμαστε με πράγματα που μας κάνουν δημιουργικούς και προβάλουν τις σκέψεις μας. Μεγάλες και πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν είναι καλή χρονική περίοδος για να απομακρυνθούμε από σχέσεις ή συνεργασίες.

12 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο μόνο με επιμονή και υπομονή θα επιφέρουμε βελτιώσεις στη ζωή μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα η μουσική και οι τέχνες μας εμπνέουν ενώ έχουμε διαισθητικές ικανότητες.

 

13 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

13 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ερμή δημιουργεί πάθος στις σχέσεις αλλά η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά.

 

14 Αυγούστου 2019: Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα τονίζονται τα συναισθήματα του έρωτα και της αγάπης και υπάρχει μία φιλική διάθεση. Αισθανόμαστε έντονες συγκινήσεις και ερωτισμό. Κυριαρχεί η επιθυμία μας να ενωθούμε με τους άλλους καθώς επίσης η σεξουαλική έλξη και τα ιδεαλιστικά κίνητρα. Λάμπει το φως της αγάπης στις ερωτικές σχέσεις μας και στη δημιουργικότητα. Δείχνουμε στους γύρω μας αγάπη και στοργή, πράγμα το οποίο κάνει τους άλλους να έλκονται από τη φιλική ζεστασιά μας. Τονίζονται η αισθητική, η αρμονία και η δημιουργικότητα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα σε ερωτικά ζητήματα και θέματα σχέσεων. Μπορεί να συναντήσετε έναν νέο ερωτικό σύντροφο ή να έχετε έντονα ρομαντικές στιγμές με τον υπάρχοντα σύντροφό σας. Ποθείτε την προσοχή του αντίθετου φύλου περισσότερο από το συνηθισμένο. Είναι πιθανό να προσελκύσετε άτομα που μοιράζονται κοινούς στόχους με σας. Απλά, απολαύστε την παρέα του αντίθετου φύλου αυτές τις ημέρες. Είστε πιο φιλικοί απ’ ότι συνήθως ενώ μια νέα αγάπη ή φιλία είναι πιθανό να αρχίσει τώρα η οποία μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά. Προσελκύετε γύρω σας πολλούς ανθρώπους, μπορεί όμως να γίνετε τεμπέληδες και επιεικείς με τον εαυτό σας, και παρασύρεστε σε αρκετές δαπάνες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για τη δημιουργικότητα, τις τέχνες και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Είστε υπερβολικοί και ξοδεύετε πολλά ή μπορεί να έχετε ματαιοδοξία και να ανησυχείτε υπερβολικά με την εμφάνισή σας. Οικονομικά είναι μια θετική χρονική περίοδος, αλλά δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε και πολλά χρήματα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό η έλλειψη ψυχραιμίας και αυτοελέγχου έχει ως αποτέλεσμα τις αντιπαραθέσεις στις συναισθηματικές μας σχέσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία αναζητάμε τη συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, το καλό φαγητό και τη διασκέδαση.

 

15 Αυγούστου 2019, ώρα Ελλάδας 3:29 μ.μ.: Πανσέληνος στις 22ο 24΄ του Υδροχόου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η Σελήνη στο εγκεφαλικό ζώδιο του Υδροχόου έχει μια συναισθηματική επιφυλακτικότητα και μια ικανότητα για αντικειμενικότητα όσον αφορά τα συναισθήματα. Βλέπει τις συναισθηματικές καταστάσεις λογικά, αλλά μπορεί να καταλήξει σε αστάθεια. Υπάρχει μία εσωτερική ένταση όσον αφορά την επιλογή που πρέπει να κάνει, στο τι είναι πιο σημαντικό για την προσωπική της επιθυμία. Μπορεί να προτιμά να διοχετεύσει την συναισθηματική ενέργειά της σε πνευματικές αναζητήσεις. Επίσης, αναζητά την παρέα των φίλων για συναισθηματική ικανοποίηση. Γαλουχεί τους άλλους, εκτιμώντας την ευφυΐα τους και αποδέχεται τις ιδιοτροπίες τους. Κάποιες φορές πάλι, γίνεται μελοδραματική και αφήνει τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους, χωρίς να αντιδρά! Μας δίνεται η δυνατότητα να πετύχουμε κάτι εντελώς καινούργιο στο μέλλον και να εκδηλώσουμε περισσότερη συμπόνια απέναντι στους άλλους ανθρώπους γύρω μας. Η Πανσέληνος αυτή φέρνει αποκαλυπτικά οράματα. Κάποιες ξαφνικές ιδέες θα μπορούσαν να μας προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

 

16 Αυγούστου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν διανοητική ένταση, εμμονή στις απόψεις μας και ακαμψία του μυαλού. Ο ριζοσπαστικές απόψεις μας αμφισβητούνται από τους άλλους. Ξαφνικές ιδέες εμφανίζονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται χωρίς να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε και να τις κάνουμε πράξη. Έχουμε κάποιες νοητικές … κρίσεις και σκαμπανεβάσματα. Είναι μια καλή στιγμή για να δούμε τις διαφορετικές πλευρές του θέματος που μας απασχολεί και να συλλέξουμε πληροφορίες. Μπορεί να δημιουργηθεί διακοπή στις επικοινωνίες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η διέλευση είναι διεγερτική για την πνευματική σας δραστηριότητα. Επειδή όμως το μυαλό σας επιταχύνεται τώρα, βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να εξετάσετε τα πράγματα εις βάθος, αλλά αυθόρμητα. Είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να μη σκέφτεστε και πολύ αυτήν τη στιγμή, διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθούν νευρικότητα και πονοκέφαλοι. Απλοποιήστε τη ζωή σας και πειθαρχήστε την ανυπομονησία σας, διότι θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε διανοητική εργασία. Νιώθετε ότι τα πάντα είναι βαρετά ή έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα, γι’ αυτό είναι καλύτερο να περιμένετε. Εάν έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα, τώρα είναι η στιγμή που θα αποκτήσετε διορατικότητα για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

16 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη ερχόμαστε αντιμέτωποι με συγκρούσεις εξαιτίας του εγωκεντρισμού μας και της έλλειψης υπομονής. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας χαρίζει αυθορμητισμό, πρωτοτυπία, θετικές απρόβλεπτες ενέργειες και πειραματική διάθεση.

 

17 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ποσειδώνα κάνουμε όνειρα για το μέλλον και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά στον έλεγχο των παρορμήσεων και τη σωστή έκφραση των συναισθημάτων ενώ υπάρχει διάρκεια σε ό, τι ξεκινάμε σήμερα και συνετή συμπεριφορά.

 

18 Αυγούστου 2019: Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή ως 4 Οκτωβρίου)

Με τον Άρη στην Παρθένο, απαιτούμε πολλά από τον εαυτό μας και τους άλλους. Είμαστε παραγωγικοί και δεν μας πειράζει η κουραστική εργασία, εφόσον αυτό εξυπηρετεί ένα μεγαλύτερο σκοπό. Υπάρχει μια επιθυμία να εξυπηρετήσουμε και το βρίσκουμε δύσκολο να είμαστε σε αδράνεια. Έχουμε επίσης την πρακτικότητα για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινή μας ζωή. Μας αρέσει η καθαριότητα και η τάξη, είμαστε σχολαστικοί και οργανώνουμε το χώρο μας. Θέτουμε στόχους, μέσα από την καθημερινή πειθαρχία και την ακρίβεια στις ενέργειές μας. Στο σεξ, η προσέγγισή μας είναι απλή, άμεση, με ευπρέπεια και ιδεαλισμό. Ο Άρης στην Παρθένο απολαμβάνει το σεξ πολύ, όποτε υπάρχει προσφορά. Όταν οι άλλοι άνθρωποι παραπονιούνται ότι η στάση αυτή είναι ανήθικη ή ζωώδης, ο Άρης αυτός σπάνια πτοείται. Δεν είναι ότι αντιτίθενται προς τα χρηστά ήθη ή τον ιδεαλισμό, απλά βλέπει το σεξ ως μια απλή σωματική λειτουργία και τίποτα περισσότερο. Φυσικά, το ευκαιριακό σεξ έχει τα μειονεκτήματά του. Ο Άρης στην Παρθένο απολαμβάνει το εύκολο σεξ που δεν απαιτεί αγώνα ή συναισθηματική κατάκτηση. Μερικές φορές αυτή η τάση του τον κάνει να μένει σε κακές σχέσεις μόνο και μόνο επειδή οι εν λόγω σχέσεις ικανοποιούν τις σωματικές ανάγκες του. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να επιλέξει το σεξ που είναι μηχανικό και ανώνυμο, παρά να μπει στην πολυπλοκότητα και τα μειονεκτήματα του σεξ με κάποιον που αγαπά. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο του κυνισμού, δεδομένου ότι ο Άρης αυτός δεν χρειάζεται ρομαντισμό, ιδεαλισμό ή συναισθηματικούς δεσμούς, προκειμένου να απολαύσει το σεξ και πείθει τον εαυτό του ότι δεν έχει αυτά τα πράγματα καθόλου ανάγκη.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιεσδήποτε προκλήσεις ή ακόμα δύσκολες και ενδεχομένως επικίνδυνες καταστάσεις. Ρισκάρετε στον έρωτα και κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύς πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας ή την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στην Παρθένο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

18 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα η ικανότητά μας να κρατάμε μυστικά τα συναισθήματά μας είναι μια στρατηγική η οποία αποδεικνύεται επιτυχημένη.

 

19 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία εφαρμόζουμε τη δύναμη της θέλησής μας, τη διπλωματία και την οξυδέρκειά μας για να διεκδικήσουμε ό, τι θέλουμε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο καλό θα ήταν να αναβάλουμε οποιαδήποτε σχέδια μέχρι να νιώσουμε σε καλύτερη διάθεση, έτσι ώστε να μη δημιουργήσουμε αρνητικές καταστάσεις.

 

20 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει όποιος και ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας. Παλιά συναισθηματικά ζητήματα που παραμένουν άλυτα οδηγούν σε μια πάλη για την εξουσία και δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε.

 

21 Αυγούστου 2019: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει καλή κρίση και έχουμε επίγνωση της πλήρους εικόνας των πραγμάτων. Κυριαρχούν η κερδοσκοπική σκέψη και το ενδιαφέρον για τη μάθηση. Μεγάλα σχέδια τίθενται σε λειτουργία και κάνουμε μεγάλα άλματα χάρη στην εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στην ικανότητά μας να προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς, αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό. Οι ιδέες ρέουν εύκολα και μπορούμε να προβάλουμε τη δημιουργικότητά μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για τη μάθηση, τη διδασκαλία, το γράψιμο και τη δημοσίευση. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι καλές και τυχόν νομικές διαδικασίες που έχετε, θα είναι επιτυχείς, ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή ενώ οι εμπορικές διαπραγματεύσεις θα είναι ασυνήθιστα κερδοφόρες. Είστε πιο δεκτικοί στις σκέψεις και τις απόψεις των άλλων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Αυγούστου 2019: Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή ως 14 Σεπτεμβρίου)

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, επιδιώκουμε ο σύντροφός μας να είναι ακριβής, συνεπής και αναμένουμε την τελειότητα. Απολαμβάνουμε τις λεπτομερείς και αναλυτικές συνομιλίες και αν και δεν εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας, είμαστε πολύ ευαίσθητοι. Ασκούμε κριτική σε εκείνους που μας ενδιαφέρουν, προσπαθώντας να τους βοηθήσουμε να βελτιωθούν οι ίδιοι. Μας έλκουν άτομα που είναι καθαρά και δεν έχουν πολύ άσχημες συνήθειες. Εκτιμάμε την ακρίβεια και προτιμούμε να χτίσουμε σιγά-σιγά μια σχέση που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, από το να ριχτούμε αμέσως στη φωτιά του πάθους. Η τάση μας να επικρίνουμε το σύντροφό μας μπορεί να μας προξενήσει άγχος και στο σεξ. Υπάρχει μια αίσθηση μυστηρίου και προστασίας της ιδιωτικής μας ζωής και θέλουμε να κρατάμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας. Αν και είμαστε συναισθηματικά απόμακροι, εν τούτοις κερδίζουμε σε αξιοπιστία και ευαίσθητη συμπεριφορά. Θέλουμε να νιώσουμε εκτίμηση και μας αρέσουν τα άτομα που φροντίζουν την εμφάνισή τους. Οι καλοί τρόποι και ένας υγιής τρόπος ζωής είναι ένα συν για μας. Εκτιμάμε την ακρίβεια και κάποιον που έχει ποιότητα και εξυπνάδα. Δεν θέλουμε να παίζει παιχνίδια και υπηρετούμε εκείνους που αγαπάμε. Παίρνουμε … υψηλή βαθμολογία για τις ικανότητές μας στο κρεβάτι, ακόμη και αν είμαστε συναισθηματικά απόμακροι κατά καιρούς.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, θα είστε τώρα συναισθηματικά πιο συγκρατημένοι και θα αναλύετε τη συμπεριφορά του αγαπημένου σας ή των υποψήφιων συντρόφων σας. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και φλερτάρετε με σοβαρότητα και κάπως συγκρατημένα και ντροπαλά. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη σταθερότητά σας και την εμπιστοσύνη σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στην Παρθένο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

21 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη είναι μια καλή ημέρα για να δούμε τους φίλους μας, να εκφράσουμε την επιθυμία μας για έρωτα, να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική νέα σχέση ή να ανανεώσουμε την ήδη υπάρχουσα. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό μας κάνει να αναζητάμε ανυπόμονα απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν δημιουργήσει στασιμότητα στη ζωή μας. Είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε ενθουσιασμό.

 

22 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας χαρίζει προσωπική δύναμη και αισθησιακό μαγνητισμό. Μπορούμε να πάρουμε σήμερα σημαντικές αποφάσεις και να αποκαλύψουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τον εσώτερο εαυτό μας και τα συναισθήματά μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή μας ωθεί να βγάλουμε στη φόρα πράγματα που αισθανόμαστε πραγματικά και δεν λαμβάνουμε υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας μας.

 

23 Αυγούστου 2019: Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή ως 23 Σεπτεμβρίου)

Τώρα είμαστε περισσότερο αναλυτικοί και κάνουμε αυξημένη κριτική. Γινόμαστε πιο πρακτικοί, συντηρητικοί και σκεπτόμαστε με έναν περίεργο τρόπο. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να απολαμβάνουμε τα υλικά αγαθά. Αναζητάμε την οργάνωση και θέλουμε να βάλουμε σε τάξη τα πάντα στη ζωή μας, ακόμα και τους στόχους που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Μας αρέσει να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και παρέχουμε τη βοήθειά μας. Φοβόμαστε να ρισκάρουμε γιατί θεωρούμε πως δεν υπάρχει λόγος. Δεν απολαμβάνουμε και τόσο τη ζωή γιατί δεν θέλουμε να πληγωθούμε και η ζωή μας είναι κάπως μονότονη και χωρίς ενδιαφέρον.

23 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

23 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη προκαλεί πάθος στα συναισθήματα αλλά η βιασύνη και η ανυπομονησία μας διαταράσσουν τη συναισθηματική μας αρμονία. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο μπορεί να αποδειχθούν δύσκολες.

 

24 Αυγούστου 2019: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Έντονα πάθη και μια ισχυρή ερωτική έλξη εκφράζονται μέσω της σεξουαλικής επαφής. Αισθανόμαστε πιο γεμάτη τη ζωή μας και είμαστε πιο ενθουσιώδεις από το συνηθισμένο, θέλοντας να είμαστε παρέα με το αντίθετο φύλο αφού εκπέμπουμε έντονη σεξουαλικότητα. Μπορεί να συναντήσουμε ένα νέο ερωτικό σύντροφο και οποιαδήποτε σχέση ξεκινάει τώρα διέπεται από το πάθος. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της αγάπης και του σεξ, αφού έχουμε τεράστιο ενθουσιασμό και πόθο. Δεν είναι δυνατόν να μη σκεφτόμαστε το σεξ!

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, η Αφροδίτη μαλακώνει το άγριο θηρίο μέσα σας και σας κάνει πιο διαπραγματευτικούς και πρόθυμους να συμβιβαστείτε στις σχέσεις σας. Επιδιώκετε τώρα να έχετε έναν ερωτικό σύντροφο, καθώς αυξάνονται η σεξουαλικότητά σας και η ελκυστικότητά σας προς το αντίθετο φύλο. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα και είναι πιθανό να είναι έντονα σεξουαλική και παθιασμένη. Αν είστε δεσμευμένοι, γίνεστε περισσότερο ζεστοί και στοργικοί προς το σύντροφό σας. Είστε λιγότερο ανταγωνιστές, ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις ανάγκες του, κάνετε οτιδήποτε για να περάσετε ευχάριστα και δημιουργείτε αρμονία. Αυτή η αστρολογική όψη αποπνέει ισχυρό ζωικό μαγνητισμό και δεν σας είναι εύκολο να αντισταθείτε στη γοητεία, τη ζεστασιά και τον ερωτισμό. Σε κοινωνικό επίπεδο, δεν φοβάστε να δράσετε, αφού γνωρίζετε ότι επηρεάζετε τους άλλους. Να είστε όμως προσεκτικοί και στοργικοί, όχι επιθετικοί. Η καλλιτεχνική δημιουργικότητά σας αυξάνεται.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία είμαστε πολύ αισιόδοξοι πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και απερισκεψία.

 

25 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

25 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή δίνουμε πνοή σε νέες σκέψεις και ευνοούνται οι επικοινωνίες όλων των ειδών.

 

26 Αυγούστου 2019: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έντονη συναισθηματική διέγερση πάνω στις σχέσεις μας με τους άλλους. Εκφράζουμε έντονα την αγάπη μας και τα συναισθήματά μας και έχουμε ενθουσιασμό. Ευνοείται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Δίνουμε μεγάλη αξία στην προσωπική μας ελευθερία και την ανεξάρτητη σκέψη. Εκφράζουμε συναισθήματα ιδεαλιστικά και πρωτότυπα και προσελκύουμε ασυνήθιστους ή εκκεντρικούς ανθρώπους.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη ερωτική έκπληξη. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι πιο συναρπαστική αυτές τις μέρες και θα έχετε την ευκαιρία για χαρούμενες ερωτικές συναντήσεις ή ενδιαφέρουσες συμπτώσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε την ψυχαγωγία, να κάνετε κάτι διαφορετικό, έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν την τάση να είναι απρόβλεπτες και ίσως λίγο ασταθείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μόνο αν επιβάλετε τις προσδοκίες σας στο σύντροφό σας. Διαφορετικά, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, δηλαδή αν δεν είστε υπερβολικά συντηρητικοί ή δεν ζητάτε τη δέσμευση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ουρανό μπορούμε να κατανοήσουμε τα αληθινά συναισθήματα και τις επιθυμίες μας στον έρωτα. Ευνοείται μια σχέση που εξυπηρετεί πραγματικά την ανάγκη μας για ελευθερία. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο υπάρχει αρνητικότητα, ακαμψία και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι τεταμένες.

 

27 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα γινόμαστε περισσότερο ονειροπόλοι, με ισχυρές διαισθητικές ικανότητες και μπορούμε να λάβουμε συναισθηματική υποστήριξη. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα υπάρχει σπατάλη ενέργειας και εμμονές, ενώ προσπαθούμε να βρούμε την «αλήθεια», μέσα από τις υποψίες μας.

 

28 Αυγούστου 2019: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα μπορούμε να πάρουμε σωστές αποφάσεις και έχουμε δημιουργικές επαναστατικές ιδέες. Η ισχυρή θέλησή μας, μας οδηγεί σε ταχεία δράση. Υπάρχει ορθή επίλυση των προβλημάτων και ισχυρή επιθυμία να κάνουμε πράξη αυτά που θέλουμε και να επιβάλουμε τις ενέργειές μας στους άλλους με άνεση. Η δυναμικότητά μας, μας κάνει ηγέτες ενώ δείχνουμε ενδιαφέρον σε τεχνολογικά θέματα.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα επιδιώξετε την ελευθερία σας από τον περιορισμό της καθημερινής σας ρουτίνας ή να ξεφύγετε από οτιδήποτε δεν είναι πολύ ικανοποιητικό για σας. Έχετε την τόλμη να απομακρύνετε τις αναστολές σας που σας κρατούσαν στάσιμους ή που προηγουμένως φοβόσασταν να αντιμετωπίσετε. Η έλλειψη της προβλεψιμότητάς σας, ο μοναδικός σας χαρακτήρας και η τολμηρή προσωπικότητά σας μπορεί να προσελκύσουν ανθρώπους σαν και σας, που είναι ενδιαφέροντες, είτε στον ερωτικό, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον κοινωνικό τομέα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Αυγούστου 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

28 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι νέο σε τομείς της ζωής μας που είναι καιρό στάσιμοι.

 

29 Αυγούστου 2019: Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή ως 14 Σεπτεμβρίου)

Με τον Ερμή στην Παρθένο, όπου ο Ερμής είναι κυβερνήτης, έχουμε οξυμμένο νου, αυξημένη κριτική και αναλυτικές ικανότητες. Μπορεί επίσης να έχουμε έμμονες ιδέες αλλά επωφελούμαστε από τη λεπτομερή γνώση. Αυτό μπορεί να είναι εις βάρος μας στην καθημερινή μας ζωή, αν και είναι πολύ ευεργετικό για οποιοδήποτε είδος έρευνας και εργασίας. Θέλουμε να είμαστε ακριβείς στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Ο τρόπος της ομιλίας μας είναι συγκρατημένος και είμαστε σε θέση να παρατηρούμε πράγματα που οι άλλοι δεν τα λαμβάνουν υπόψη τους. Δεν παρασυρόμαστε εύκολα από κούφια λόγια και είμαστε ειλικρινείς, πράγμα το οποίο κάνει τους άλλους να εμπιστεύονται τη γνώμη μας, δεδομένου ότι είμαστε ξεκάθαροι, απαλλαγμένοι από ιδιοτελή κίνητρα. Είμαστε παραγωγικοί στην εργασία μας, μας αρέσει να διαβάζουμε οτιδήποτε είναι καλογραμμένο και ό, τι πληροί τις προδιαγραφές της έρευνάς μας. Οι διαδικασίες της σκέψης μας είναι λεπτομερείς και αναλυτικές και έχουν τάξη. Προσεγγίζουμε τις νέες καταστάσεις με ανεξάρτητο τρόπο και βγάζουμε το δικό μας συμπέρασμα, αφού πρώτα έχουμε συλλέξει όλες τις πληροφορίες. Αυτό μας κάνει να έχουμε ορθή κρίση. Είμαστε ορθολογιστές, όταν οι άλλοι χάνουν τη σαφήνειά τους στα συναισθήματα ή τα πάθη τους. Εκφράζουμε τις απόψεις μας με ένα σεμνό τρόπο και δεν χρειαζόμαστε συνήθως τους άλλους για να επικυρώσουν τις απόψεις μας. Δεν παρασυρόμαστε από ό, τι ακούμε και είμαστε ειλικρινείς. Αυτό κάνει τους άλλους να μας εμπιστεύονται για συμβουλές.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, είστε τώρα πιο συγκρατημένοι αλλά πιο ορθολογιστές στην επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, θα είστε κάπως ντροπαλοί για να φλερτάρετε αλλά θα προβάλετε σταθερότητα και αναλυτική ικανότητα στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η παρατηρητικότητά σας, σας δημιουργούν την ανάγκη να είστε επιλεκτικοί στην επικοινωνία σας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για πρακτικά θέματα ή για ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

Σημείωση: Ο Ερμής στην Παρθένο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία ανοιγόμαστε στους άλλους συναισθηματικά και έχουμε αισιόδοξη διάθεση, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, θετική σκέψη και αυτοεκτίμηση.

 

30 Αυγούστου 2019, ώρα Ελλάδας 13:37 μ.μ.: Νέα Σελήνη στις 6ο 46΄ της Παρθένου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, είμαστε πιο προσεκτικοί και επιμελείς σε ό, τι θέλουμε να κάνουμε και δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάνουμε τις προσπάθειες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν τα πάντα σωστά. Δίνουμε σημασία σε πράγματα που φαίνονται ασήμαντα και η σχολαστικότητά μας γίνεται βασανιστική για μας και υποφέρουμε. Κάποια γεγονότα μας δημιουργούν συναισθηματικό στρες πράγμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την υγεία μας. Όταν διορθώσουμε ένα πρόβλημα στη ζωή μας, αυτό μπορεί να έχει μια πολύ ισχυρή θετική επίδραση σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής μας. Ασχολούμαστε με την οργάνωση της καθημερινής μας ζωής και μας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες με έναν συστηματικό και ουσιαστικό τρόπο. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά μας ή να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο. Επίσης, να επικεντρωθούμε στην υγεία μας ή να ξεκινήσουμε δίαιτα. Επειδή η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, ανοίγει το μυαλό μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τη μετατροπή της ζωής μας προς το καλύτερο. Μας επιτρέπει με ορθολογιστικό τρόπο, να ρίξουμε φως στα σκοτεινά, ασυνείδητα κίνητρά μας, ώστε να μπορούμε να αγκαλιάσουμε τη σκιά του εαυτού μας χωρίς φόβο. Το μυαλό μας μπορεί να μας βοηθήσει να αποδεχθούμε την αλήθεια και να απομακρύνουμε τους φόβους που μας κατακλύζουν έτσι ώστε να μην βασανιζόμαστε από τα προβλήματά μας, πράγμα το οποίο οδηγεί σε άγχος και αρνητική αυτοκριτική.

Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον και αναδιοργάνωση στη ζωή σας. Θα είστε πολύ δυναμικοί, απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια φάση που θα κάνετε νέα ξεκινήματα είτε με την ερωτική σας σχέση, είτε με την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις.

30 Αυγούστου 2019: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες και ένα επιστημονικό και εφευρετικό μυαλό. Αμφισβητούμε τα καθιερωμένα και αναπτύσσουμε έντονο ενθουσιασμό. Αναλαμβάνουμε δράση η οποία αλλάζει τα πράγματα και φέρνει βελτίωση. Ενωνόμαστε με τους άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό και προωθούμε ό, τι είναι ανεξάρτητο και πρωτοποριακό. Η επικοινωνία, οι υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά είδη και οτιδήποτε πρωτότυπο είναι συναρπαστικό για μας τώρα. Μπορούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προώθησης της εργασίας μας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, τόσο οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας ή οι ερωτικοί στόχοι σας είναι πιθανό να προχωρήσουν πιο γρήγορα τώρα. Νέες εξελίξεις μπορεί να σας ανοίξουν εποικοδομητικές ευκαιρίες. Προβάλετε τις νέες και συναρπαστικές ιδέες σας και είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας και μια αλλαγή της ρουτίνας σας. Δεν θέλετε να χαλαρώσετε και αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για οποιαδήποτε επιστημονική ή τεχνική μελέτη και της γνώσης των υπολογιστών. Νέες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας εντελώς ξαφνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

31 Αυγούστου 2019: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Ποσειδώνα έχουμε την επιθυμία να ξεφύγουμε από το περιβάλλον μας με κάθε τρόπο και δεν έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι