30
06
2016

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Αύγουστο 2018.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 85

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

1 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο μας συγκρατεί συναισθηματικά και τονίζει την αναγκαιότητα να μάθουμε να βασιζόμαστε στον εαυτό μας και όχι στους άλλους. Με τη Σελήνη εξάγωνο με τον Άρη έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν  πραγματικά θετικά για μας.

 

2 Αυγούστου 2018: Ο ανάδρομος Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες)

Θα πρέπει να προσέξουμε τον ατομικισμό μας ο οποίος μπορεί να επιφέρει έντονες συγκρούσεις. Έχουμε ισχυρή θέληση να παλέψουμε για την ελευθερία και να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς. Νιώθουμε εσωτερική ένταση και πίεση και οι ενέργειές μας προσανατολίζονται στο να ικανοποιηθούν οι προσωπικές μας ανάγκες και ενδιαφέροντα. Μπορεί να σημειωθούν κάποια τεχνικά και μηχανικά προβλήματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος μεγάλης ανησυχίας, ανυπομονησίας και εξέγερσης. Θα αισθάνεστε σαν να σας πιέζουν ή στερούν την ελευθερία σας και αντιστέκεστε σε αυτούς που προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω. Μπορεί να έχετε εκρηκτικά επιχειρήματα και να συμπεριφέρεστε απερίσκεπτα χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Να είστε προσεκτικοί με τα μηχανήματα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Η μοντέρνα τεχνολογία μπορεί να είναι αιτία ενόχλησης για σας, όπως για παράδειγμα οι ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές να χαλάσουν και να μη λειτουργούν. Είναι πιθανό να απολαύσετε την απελευθέρωση από τους προηγούμενους περιορισμούς, αλλά συνήθως είναι μια αποδιοργανωτική όψη για την ελευθερία σας, όπου το κόστος είναι η μη ομαλή λειτουργία της ζωής σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο άνθρωποι και γεγονότα στηρίζουν τους μακροπρόθεσμους στόχους μας. Οτιδήποτε επιθυμούμε πραγματοποιείται.

 

3 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

3 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα υπάρχει σπατάλη ενέργειας και εμμονές, ενώ προσπαθούμε να βρούμε την «αλήθεια», μέσα από τις υποψίες μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις.


4 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Άρη, αντίθεση με τον Δία και σύνοδο με τον Ουρανό κάποιες καταστάσεις μπορεί να μας αναγκάσουν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να μας δημιουργήσουν αγανάκτηση και θυμό. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον μας μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να ανακουφιστούμε από τα προβλήματά μας.

 

5 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα αποκαλύπτουμε την αλήθεια και εξαλείφουμε ό, τι δεν θέλουμε, κοντρολάροντας την ένταση και έχοντας τον έλεγχο των καταστάσεων. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά. Συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε.

 

6 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

6 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Άρη είναι μια καλή ημέρα για να δούμε τους φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, να εκφράσουμε την επιθυμία μας για έρωτα, να πάρουμε την πρωτοβουλία να πλησιάσουμε μια παλιά σχέση ή να ανανεώσουμε την ήδη υπάρχουσα.


7 Αυγούστου 2018: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 9 Σεπτεμβρίου)

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης στον Ζυγό και χαρίζει καλούς τρόπους και ισορροπημένη συμπεριφορά στον κοινωνικό μας περίγυρο και την ερωτική μας σχέση. Είμαστε γοητευτικοί, κομψοί και καλαίσθητοι. Επίσης, ο έντονος ρομαντισμός μας, μας κάνει να επιδιώκουμε τη δέσμευση, τον έρωτα και την αγάπη. Ακόμα κι αν φαινόμαστε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, είμαστε έτοιμοι στο να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση πάρα πολύ σύντομα. Ψάχνουμε για κάποιον με τον οποίο να είμαστε περισσότερο σε αρμονία και ενστικτωδώς το γνωρίζουμε αυτό. Θέλουμε ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Κερδίζουμε τις εντυπώσεις γιατί είμαστε πνευματώδεις, διανοητικά σαφείς και διακριτικοί. Ξέρουμε πότε να κινηθούμε και πότε να κρατήσουμε απόσταση. Έχουμε ρομαντική διάθεση και αναζητάμε από το σύντροφό μας κεριά, μουσική, μεταξωτά σεντόνια και λουλούδια. Θα ανταποκριθούμε στη δύναμη του πνεύματος του άλλου ατόμου και ερωτευόμαστε τους έξυπνους ανθρώπους. Ψάχνουμε για το συνολικό πακέτο και εντυπωσιαζόμαστε με τους καλούς τρόπους. Θαυμάζουμε εκείνους που υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη και απεχθανόμαστε τους κενόδοξους, παράτολμους ή αλαζόνες ανθρώπους. Έχουμε στυλ, ξέρουμε πώς να κάνουμε τους άλλους να αισθανθούν άνετα και αυτό μας κάνει να συνάπτουμε γρήγορα σχέση. Στο κρεβάτι, είμαστε προικισμένοι με μια ρομαντική διάθεση και η καλή εμφάνιση, η ευφυΐα, οι καλοί τρόποι, μας εξιτάρουν. Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι εξαιρετικά φιλική και ρομαντική, αλλά και πολύ απαιτητική. Αναζητάμε μια ρομαντική προσέγγιση στην αναζήτηση του έρωτα και προσπαθούμε να είμαστε όμορφοι. Γινόμαστε επίσης πολύ καλλιτεχνικοί, με μια εκλεπτυσμένη ομορφιά. Η προσέγγισή μας στην αγάπη είναι ρομαντική, αλλά όχι απαραίτητα σταθερή, δεδομένου ότι πολλά εξαρτώνται από την ικανότητα των θαυμαστών μας να εναρμονίζονται με τα ιδανικά μας για την ομορφιά και την ορθή συμπεριφορά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, ευχάριστοι και φιλικοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να κάνετε μια σταθερή σχέση ή μια νέα συνεργασία. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας και κάνετε τα πάντα προκειμένου να έχετε αρμονία. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας με αισθησιακό και ευγενικό τρόπο και προσελκύετε το αντίθετο φύλο με την ευγένεια και τη διπλωματία σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Ζυγό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Αυγούστου 2018: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμησή μας θα αυξηθεί με τέτοιο τρόπο που ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα. Οι προσπάθειες για να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί αυξάνονται. Έχουμε την επιθυμία να ταξιδέψουμε και τη διάθεση για γνώση που οδηγεί στην πνευματική μας ανάπτυξη. Επειδή βασιζόμαστε στην εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, θα πρέπει να προσέξουμε την υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων και να λάβουμε υπόψη μας ηθικά και νομικά ζητήματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, δεν έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και πιστεύετε ότι είστε πιο δυνατοί από ό, τι είστε πραγματικά. Οικονομικά, αυτή είναι μια χρονική περίοδος για πολλές ανεξέλεγκτες σπατάλες. Υπάρχει η τάση τώρα να παραβλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και πιστεύετε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά σε μακροπρόθεσμη βάση. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν το παρακάνετε! Η βασική αρχή που θα πρέπει να ακολουθήσετε τώρα είναι «μετριοπάθεια σε όλα». Εάν αισθάνεστε καταπιεσμένοι, είναι πιθανό να επαναστατήσετε και να γίνετε θρασείς, υπερόπτες, άδικοι και αυταρχικοί με τους άλλους. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις, αν επιτρέψετε να συμβεί αυτό. Αν είστε σε θέση να διατηρήσετε την ισορροπία, τότε θα αποκομίσετε πρόοδο και επιτυχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Αυγούστου 2018: Ο Ουρανός στον Ταύρο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 6 Νοεμβρίου 2018)

Αυτή τη χρονική περίοδο που ο Ουρανός κινείται σε ανάδρομη πορεία, μας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτούμε κάποια πράγματα σχετικά με την αντίδρασή μας στις αλλαγές. Επίσης τείνουμε να επανεξετάσουμε και να οργανώσουμε την ανάγκη μας
για αλλαγές. Τώρα επιθυμούμε περισσότερο την ελευθερία και την περιπέτεια ενώ η δημιουργικότητά μας είναι αυξημένη. Ασχολούμαστε με πράγματα που μας κάνουν δημιουργικούς και προβάλουν τις σκέψεις μας. Μεγάλες και πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν είναι καλή χρονική περίοδος για να απομακρυνθούμε από σχέσεις ή συνεργασίες.

7 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή καλά νέα και χαρούμενη επικοινωνία από κάποιο άτομο του παρελθόντος μπορεί να έρθουν μέσω τηλεφώνου ή του διαδικτύου ή μηνυμάτων. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε έλλειψη θέλησης και δημιουργούμε κάποια σύγχυση στους άλλους.

 

8 Αυγούστου 2018: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη (επιρροή +/7  ημέρες)

Τώρα κυριαρχούν υγιή πάθη και έντονη ερωτική έλξη. Υπάρχει ενθουσιασμός στην αισθηματική μας ζωή και έντονη σεξουαλικότητα. Ευνοούνται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα και η διακόσμηση. Είτε πρόκειται για μια αγάπη του παρελθόντος, είτε για χρήματα που περιμένουμε να έρθουν, τα πράγματα θα είναι καλά και υπάρχει ικανοποίηση. Μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη και μας δίνονται οι ανάλογες ευκαιρίες.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια στιγμή ισορροπίας στο «δούναι και λαβείν» στις ερωτικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα αν είχατε αντιμετωπίσει προκλήσεις στο παρελθόν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθετε σε επαφή με μια παλιά αγάπη και να ζήσετε και πάλι το ρομαντισμό και τη δύναμη του πάθους. Η ζωντάνια και η γοητεία σας, σας κάνουν δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για κοινωνικές δραστηριότητες και να δείτε τους φίλους σας, αν τους είχατε παραμελήσει. Η διέλευση αυτή διεγείρει επίσης την επιθυμία σας για διασκέδαση και παιχνίδια. Ίσως ακόμα επισκεφθείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί ή ίσως συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η δημιουργικότητά σας είναι αυξημένη, ειδικά αν είστε καλλιτέχνης και ασχολείστε με τις τέχνες και το θέαμα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

8 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Κρόνο μας κάνει να κρατάμε απόσταση από τους άλλους, να έχουμε αναστολές και απαιτήσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό απρόσμενες συναντήσεις και δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά.

 

9 Αυγούστου 2018: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα ενισχύονται η διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργούνται δυσκολίες και αποκαλύψεις κάτω από πίεση. Υπάρχει σεξουαλική ένταση, μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα. Νιώθουμε ότι ένα άτομο κυριαρχεί δυσμενώς στη ζωή μας.

 

10 Αυγούστου 2018: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε να κάνουμε δύσκολες επιλογές που συσχετίζονται με την ανάγκη μας να εναρμονίσουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας με την επιθυμία μας να απολαύσουμε τις στιγμές, να συμμετέχουμε σε κοινωνικές δραστηριότητες και να ερωτευτούμε. Ενώ το ένα κομμάτι του εαυτού μας θέλει τον έρωτα, την αγάπη, τους φίλους και τη διασκέδαση, το άλλο μέρος επιδιώκει την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά και δεν επιτρέπει καμία επιπολαιότητα. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση, είτε με τον εαυτό μας, είτε με τους άλλους.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, ίσως δοκιμάσετε κάποια μικρή απογοήτευση στις σχέσεις σας με τους άλλους και πιο συγκεκριμένα στις ερωτικές σας σχέσεις. Εστιάζεστε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους και όχι στα ζεστά συναισθήματα. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε συναισθήματα και ίσως να αισθάνεστε μοναχικά και απομονωμένα από τους άλλους. Μπορεί και να σκέφτεστε να απομακρυνθείτε από το σύντροφό σας. Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται δύσκολες και δημιουργείται συναισθηματική απόσταση και μοναξιά. Τα συναισθήματά σας είναι τώρα ψυχρά και γίνεστε απαιτητικοί. Οικονομικά μπορεί να ανησυχείτε για τα χρέη που πρέπει να καταβληθούν ή την έλλειψη χρηματοδότησης. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, θα ανησυχείτε για την οικονομική της πορεία. Έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι για το μέλλον σας και θα είστε συγκρατημένοι, έχοντας αυτοπειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

10 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε την επιθυμία μας να διεκδικούμε και να επιδεικνύουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση στις σχέσεις μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για την προσέλκυση χρημάτων και να είμαστε με ανθρώπους που μας φέρνουν χαρά και αρμονία.

 

11 Αυγούστου 2018, ώρα Ελλάδας 12:57 π.μ.: Μερική Ηλιακή έκλειψη στις 18ο 41΄ του Λέοντα (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Σε αυτή την έκλειψη θα αξιολογήσουμε οποιαδήποτε σχέση για τη μακροπρόθεσμη σταθερότητά της. Επιδιώκουμε να διαλευκάνουμε την αλήθεια και αποφασίζουμε το τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Οι δοκιμασίες και τα λάθη μας θα μας δώσουν την δυνατότητα να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε να δημιουργήσουμε και να αγαπήσουμε. Καλούμαστε να κάνουμε το πρώτο βήμα προς τη δημιουργικότητα, να μιλήσουμε μέσα από την καρδιά μας και με έναν παθιασμένο τρόπο. Ο Λέων συνδέεται επίσης με τα παιδιά και τον έρωτα, έτσι θα είμαστε πιο παιχνιδιάρικοι, χαρούμενοι και γενναιόδωροι προς το σύντροφό μας και τα παιδιά μας. Εκφράζουμε την αφοσίωση και την αγάπη στις σχέσεις μας, κάνουμε  προσαρμογές για ένα καλύτερο μέλλον. Προσδιορίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι και συνειδητοποιούμε τους λόγους για τους οποίους είμαστε φοβισμένοι να αγαπήσουμε. Προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη, σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που έχει καθηλώσει το δρόμο μας προς την αληθινή αγάπη προκαλώντας μας άγχος και τι θα μπορούσε να μας προστατεύσει πραγματικά. Μπορεί να υπάρξουν απότομες, ξαφνικές αλλαγές, συμπλήρωση ή και διάλυση καταστάσεων στη ζωή μας, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Το σύμπαν σας ζητά να πάρετε μια μοιραία απόφαση σχετικά με ένα οικείο σε εσάς πρόσωπο, ένα στενό συνεργάτη σας ή κάποιο επαγγελματικό ή ερωτικό ζήτημα. Πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια τις οποίες δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε και μερικές φορές η αποκάλυψη θα είναι τέτοια που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας βοηθά να κάνετε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στη ζωή σας.

11 Αυγούστου 2018: Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια αλλά έχουμε υπερβολική σύγχυση στις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Ανεπιθύμητες ψυχικές πιέσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δημιουργήσουν επιπόλαιες συμπεριφορές, αμέλεια και αλαζονεία. Κυριαρχεί η υπερβολική αισιοδοξία στο μυαλό μας, με μια τάση για υπερβολή. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα ενοχλητικά σημάδια που απειλούν να ανατρέψουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας. Κυριαρχούν τάσεις ανεντιμότητας, απάτης, κακής επικοινωνίας ή αμέλειας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε πως προβάλετε τις ιδέες σας, τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες σκέψεις σας. Είστε πιο επιρρεπείς στο να δείτε τη μεγάλη εικόνα προσώπων και καταστάσεων και έχετε δυσκολία εστίασης στις λεπτομέρειες. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορεί να έχετε μια τάση να είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και οι άλλοι να σας θεωρήσουν αναιδείς και αλαζονικούς. Νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, γι’ αυτό και η επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Υπάρχει προχειρότητα στη διαχείριση των υποθέσεων σας και αφέλεια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί επίσης να έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τις λεπτομέρειες. Ευνοείστε αν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι, αλλά μπορεί επίσης να έχετε δυσκολία να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλετε ένα συγγραφικό έργο, αλλά να είστε σίγουροι ότι το έχετε διαβάσει λεπτομερώς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.


12 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

12 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό και συνετό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση.

 

13 Αυγούστου 2018: Ο ανάδρομος Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 27 Αυγούστου)

Εξαναγκάζεστε από τις περιστάσεις να προβληματιστείτε σχετικά με τις φιλοδοξίες σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και νιώθετε ότι πρέπει να αγωνιστείτε  περισσότερο σε ό, τι αφορά την πρακτικότητα και την ευσυνειδησία, τις φιλόδοξες και επίμονες ενέργειές σας. Ίσως νιώσετε αγχωμένοι και εξαντλημένοι για να έχετε αποτελεσματικότητα στα νέα φιλόδοξα βήματα που κάνετε και απαιτείται οι κινήσεις σας να είναι ελεγχόμενες και σταθερές για να μην καταπονήσετε τον εαυτό σας. Θα υποχρεωθείτε να επανεξετάσετε ζητήματα ευθυνών και υποχρεώσεων, να ξεπεράσετε τις κοινωνικές αναστολές και τις επαγγελματικές ανησυχίες. Προσπαθώντας να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για τον εαυτό τους και για εκείνους που σας περιβάλλουν, απλώς θα καταλήξετε να νιώθετε πιεσμένοι και εκνευρισμένοι καθώς τώρα θα ασφυκτιάτε από τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Θα πρέπει να έχετε υπομονή ακόμα κι αν κάποια σχέδιά σας ανατραπούν ξαφνικά. Αυτή η αρετή είναι η πιο πολύτιμη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή στη ζωή σας, αλλά κυρίως τώρα που ο κόκκινος πλανήτης θα βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε προβλήματα με έναν επαγγελματικό συνεργάτη ή με το σύντροφό σας ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή οι περιστάσεις θα είναι τέτοιες που θα σας εμποδίσουν να απολαύσετε τη ζωή καθώς τώρα θα έχετε αυξημένη την επιθυμία να υπερισχύσετε αλλά θα νιώθετε ότι ο έλεγχος δεν είναι πλέον στα χέρια σας, με αποτέλεσμα να έχετε συγκρούσεις. Κάποιο άτομο από το παρελθόν (φίλος, συνεργάτης, εραστής) ίσως κάνει ξαφνικά την επανεμφάνισή του. Είναι όμως για το καλό σας; Αναλύστε και μετά αποφασίστε.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, θα διανύσετε μια χρονική περίοδο αναγκαστικής αδράνειας ή καθυστερήσεων που όμως θα σας επιτρέψει να επαναξιολογήσετε και να αναθεωρήσετε όλες τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, ερωτικές ή φιλικές. Μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις και αποφύγετε τη βιασύνη και την ανυπομονησία. Αργά και σταθερά κερδίζετε τον αγώνα. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει πίσω παλιούς φίλους, εραστές ή επαγγελματικούς συνεργάτες.

Σημείωση: Ο ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα προσπαθούμε να απελευθερωθούμε και να εξαλείψουμε ό, τι είναι άχρηστο ή δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς μας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θέλουμε να είμαστε μόνοι μας ενώ το μυαλό μας και η ψυχή μας πετάνε στα σύννεφα.

 

14 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

14 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη και σύνοδο με την Αφροδίτη απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, το ερωτικό πάθος και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν έχουμε υποστήριξη και μας είναι δύσκολο να εκφράσουμε τις ανάγκες μας στους άλλους.


15 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο καθιστά ευκολότερο να μιλήσουμε για δύσκολα συναισθήματα του παρελθόντος, γι’ αυτό είναι μια καλή ημέρα για να έχουμε σημαντικές συζητήσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας ζητά να δοκιμάσουμε έναν άλλον τρόπο προσέγγισης στα προβλήματά μας, αποβάλλοντας την κυριαρχία και τον έλεγχο.

 

16 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

16 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη και σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάθη μας και τα συναισθήματά μας έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε ό, τι ενέργειες κάνουμε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο έχουμε αυτοέλεγχο και συγκέντρωση, ιδιαίτερα στην εργασία μας, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λαμβάνουμε πρακτικές και θετικές επιβεβαιώσεις και αυξημένη εκτίμηση.

 

17 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργεί συναισθηματική πίεση καθώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε και καταβάλλουμε προσπάθειες να καταλάβουμε τους άλλους. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα απελευθερωνόμαστε από κάθε είδους συναισθηματικούς περιορισμούς, έχουμε εσωτερικά οράματα και μια έντονη συμπόνια για το συνάνθρωπό μας.

 

18 Αυγούστου 2018: Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μας είναι εύκολο να κάνουμε κοινωνικές επαφές και να βρεθούμε με άτομα από το παρελθόν. Ευνοούνται η διπλωματία, οι διαπραγματεύσεις, τα ρομαντικά λόγια, η διδασκαλία, οι δημόσιες σχέσεις καθώς και οι επιστροφή παλαιών ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάτι που ακούμε τώρα ή πληροφορίες από το παρελθόν μας δίνουν ευχαρίστηση, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την ορθότητά τους επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Επίσης, είμαστε σε θέση να εκφραζόμαστε πιο γοητευτικά και αρμονικά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση για μια ιδιαίτερη κοινωνική εκδήλωση αυτές τις ημέρες. Θα υπάρχει γενικά καλή επικοινωνία στην αγάπη και τη φιλία, αν και θα υπάρξουν κάποιες ανεπαίσθητες παρανοήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή. Αναζητάτε την ψυχαγωγία, συζητώντας ανάλαφρα θέματα του παρελθόντος καθώς δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα προβλήματα αυτήν τη στιγμή. Τώρα έρχονται στο μυαλό σας οι αναμνήσεις των παλιών καλών χρόνων. Οι επιχειρηματικές ή εμπορικές δραστηριότητες θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση, αν και θα υπάρξουν κάποιες μικρές ανατροπές ή καθυστερήσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να πάτε ένα ταξίδι σε έναν τόπο όπου έχετε ξαναπάει ή να επικοινωνήσετε με ένα άτομο από το παρελθόν καθώς οι φιλικές και ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν θα είναι αρμονικές τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

18 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο μας στέλνει το μήνυμα ότι μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα, μόνο αν συνδυάσουμε τις διπλωματικές ικανότητές μας και περιορίσουμε τον εγωισμό μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη έχουμε τη δύναμη να δραστηριοποιηθούμε προκειμένου να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος.

 

19 Αυγούστου 2018: Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 6 Σεπτεμβρίου)

Με τον Ερμή ορθόδρομο στον Λέοντα, γινόμαστε και πάλι ενθουσιώδεις στην προσπάθειά μας για τη γνώση. Είμαστε περήφανοι για τις ικανότητες μάθησης που έχουμε και η μάθηση είναι τώρα διασκεδαστική. Μπορεί να έχουμε την τάση να επιδεικνύουμε στους άλλους ότι τα ξέρουμε όλα. Όταν μιλάμε, εκπέμπουμε εξουσία, αλλά αγνοούμε τις λεπτομέρειες. Είμαστε ικανοί στο να προωθήσουμε τις ιδέες μας και έχουμε υπερηφάνεια στις πεποιθήσεις μας, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι ιδεαλιστικές. Έχουμε μια ιδιαίτερη επιθυμία να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Εκφραζόμαστε με πάθος, ακόμα και με δράμα. Γινόμαστε ενθουσιώδεις ομιλητές και περνάμε το μήνυμά μας με ζήλο, στυλ και ζεστασιά.

Όταν ο Ερμής εκφράζεται μέσα από ζώδιο της Φωτιάς, στον Λέοντα, το αποτέλεσμα είναι ένα μυαλό που φλέγεται από πάθος. Ενεργοποιούμε μια ιδέα και την μεταδίδουμε με λόγια που εμπνέουν τους άλλους. Καθηλώνουμε τους άλλους με τα λόγια μας, υπερέχουμε στη δημόσια ομιλία, την απόδοση και γνωρίζουμε πώς να κερδίσουμε τις καρδιές των άλλων. Η ζεστασιά μας είναι μεταδοτική και καθίστανται εύκολο για μας να κάνουμε νέους φίλους. Κάνουμε διαισθητικά άλματα στον τρόπο σκέψης μας και επενδύουμε σε αυτό που κάνουμε. Μπορεί όμως να δημιουργήσουμε διαφωνίες, ειδικά αν θεωρήσουμε ότι οι άλλοι μας κάνουν ανάκριση. Η υπερηφάνειά μας μπορεί να τραυματιστεί αν δεν γίνει αποδεκτή μια ιδέα μας. Θέλουμε και πρέπει να αναγνωριστούμε για τη μοναδικότητα των ιδεών μας. Γινόμαστε πολύ καλοί αφηγητές σε δραματικές ιστορίες, δεν είμαστε καθόλου βαρετοί και συνήθως έχουμε μια αστεία ιστορία να πούμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε την αυθόρμητη και γεμάτη πάθος επικοινωνία με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές λέξεις. Οι δημιουργικές σας ιδέες και ο αυθορμητισμός σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να πάτε ένα σύντομο ταξίδι ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο τώρα να συζητάτε για την ερωτική σας ζωή, τα παιδιά σας ή ένα δημιουργικό έργο σας.

Σημείωση: Ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Αυγούστου 2018: Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 20 ημέρες)

Αυτή η διέλευση διεγείρει την ιδεαλιστική και πνευματική πλευρά της προσωπικότητάς μας. Διερευνούμε τα μυστήρια της ζωής μέσα από θρησκευτικές, πνευματικές και μυστικιστικές μελέτες. Θετική πνευματική ανάπτυξη και πρόοδος δημιουργούν μια ευχάριστη ονειρική κατάσταση. Ξυπνάνε επίσης οι καλοπροαίρετες και ανθρωπιστικές παρορμήσεις μέσα μας. Θα έχουμε μεγάλη συμπόνια για τα βάσανα των άλλων και θέλουμε πολύ να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς. Είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσουμε υπερφυσικά γεγονότα και μεταφυσικά θέματα και να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, που είστε γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 13η ως την 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, θα νιώσετε ένα με τον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Ο διαλογισμός, η μουσική, η τέχνη, ο χορός, η φωτογραφία, οι πνευματικές ομάδες, τα ταξίδια και η επικοινωνία σας με τη φύση, σας προσφέρουν στιγμές γαλήνης και ηρεμίας. Αισθάνεστε δημιουργικοί και διαισθητικοί. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε και να εκφράσετε την πιο καλλιτεχνική και πνευματική πλευρά της φύσης σας. Θρησκευτικά, μεταφυσικά ή φιλοσοφικά θέματα είναι πιθανό να προσελκύσουν την προσοχή σας αυτήν τη στιγμή. Η καθημερινή σας ζωή δεν πρόκειται να σας ικανοποιήσει και είναι πιθανό να αναζητήσετε ένα βαθύτερο πνευματικό νόημα στην ύπαρξή σας. Κάποιες περιστάσεις μπορεί να σας ανοίξουν τα μάτια, σε βαθμό όπου θα αισθάνεστε ότι οι προηγούμενες επιδιώξεις σας ήταν άσκοπες. Μην ξεκινήσετε νέα έργα που απαιτούν πολλή κίνηση και προσπάθεια για να πετύχουν, καθώς είναι πιθανό να χάσετε το ενδιαφέρον σας.

19 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη έχουμε ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας και την τάση να λέμε πράγματα που εναρμονίζονται με ό, τι πραγματικά αισθανόμαστε.

 

20 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μας ωθεί στο να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα διαμέσου των ονείρων και προβάλλοντας τάσεις φυγής. Αυξάνεται η εσωτερική ένταση καθώς υπάρχει σύγχυση μεταξύ της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας και δημιουργούνται αυταπάτες. Ίσως ασχοληθούμε με απογοητεύσεις, απάτες, κουτσομπολιό ή κακολογίες.

 

21 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

21 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε διάθεση για ενθουσιασμό και περιπέτεια. Με τη Σελήνη σε σύνοδο  με τον Κρόνο απαιτείται προσπάθεια, συγκέντρωση και σαφή εστίαση σε ό, τι κάνουμε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

22 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Πλούτωνα εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά ή να χτίσουμε κάτι νέο. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία μας κάνει πιο συμπονετικούς και μας αγγίζουν τώρα πιο εύκολα τα συναισθήματα των άλλων. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που βασίζεται στη διαίσθησή μας.

 

23 Αυγούστου 2018: Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή ως 22 Σεπτεμβρίου)

Τώρα είμαστε περισσότερο αναλυτικοί και κάνουμε αυξημένη κριτική. Γινόμαστε πιο πρακτικοί, συντηρητικοί και σκεπτόμαστε με έναν περίεργο τρόπο. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να απολαμβάνουμε τα υλικά αγαθά. Αναζητάμε την οργάνωση και θέλουμε να βάλουμε σε τάξη τα πάντα στη ζωή μας, ακόμα και τους στόχους που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Μας αρέσει να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και παρέχουμε τη βοήθειά μας. Φοβόμαστε να ρισκάρουμε γιατί θεωρούμε πως δεν υπάρχει λόγος. Δεν απολαμβάνουμε και τόσο τη ζωή γιατί δεν θέλουμε να  πληγωθούμε και η ζωή μας είναι κάπως μονότονη και χωρίς ενδιαφέρον.

23 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

23 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό μας κάνει ευέξαπτους και δεν λαμβάνουμε υπόψη μας τις συνέπειες των πράξεών μας.

 

24 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δεν είναι η καλύτερη ημέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ενώ η συναισθηματική και διανοητική προσκόλληση στις δικές μας ιδέες μπορεί να θολώσει την αντίληψή μας. Τα θετικά αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τα λόγια που θα πούμε. Οι στόχοι μας μπορούν να επιτευχθούν αν βγάλουμε τα συναισθήματά μας έξω από το πρόβλημα, μέχρι να αποκατασταθεί η ισορροπία.

 

25 Αυγούστου 2018: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες και  ένα επιστημονικό και εφευρετικό μυαλό. Αμφισβητούμε τα καθιερωμένα και αναπτύσσουμε έντονο ενθουσιασμό. Αναλαμβάνουμε δράση η οποία αλλάζει τα πράγματα και φέρνει βελτίωση. Ενωνόμαστε με τους άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό και προωθούμε ό, τι είναι ανεξάρτητο και πρωτοποριακό. Η επικοινωνία, οι υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά είδη και οτιδήποτε πρωτότυπο είναι συναρπαστικό για μας τώρα. Μπορούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προώθησης της εργασίας μας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, τόσο οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας ή οι ερωτικοί στόχοι σας είναι πιθανό να προχωρήσουν πιο γρήγορα τώρα. Νέες εξελίξεις μπορεί να σας ανοίξουν εποικοδομητικές ευκαιρίες. Προβάλετε τις νέες και συναρπαστικές ιδέες σας και είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας και μια αλλαγή της ρουτίνας σας. Δεν θέλετε να χαλαρώσετε και αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για οποιαδήποτε επιστημονική ή τεχνική μελέτη και της γνώσης των υπολογιστών. Νέες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας εντελώς ξαφνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία η διάθεσή μας είναι ανοικτή και αισιόδοξη σε σημείο να υπερβάλουμε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη εκτιμώνται η αγάπη και τα θετικά συναισθήματα και δείχνουμε στοργή στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αισθανόμαστε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό μας.

 

26 Αυγούστου 2018. Ώρα Ελλάδας 1:56 μ.μ.: Πανσέληνος στις 3ο 12΄ των Ιχθύων (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Αυτή η Πανσέληνος στους Ιχθύς αγγίζει τον πνευματικό εαυτό μας, την ψυχολογία μας, το βασίλειο του υποσυνειδήτου μας, και αναζητάμε την αρμονία διαμέσου της λογικής. Οι Ιχθύς διέπουν το υποσυνείδητό μας και όλα αυτά που είναι κρυμμένα. Αυτή η πανσέληνος επιδιώκει την ισορροπία και την αρμονία με την πρακτικότητα και την οργάνωση. Δίνουμε τώρα σημασία στα όνειρα και την εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών μας. Η αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων μας αυξάνεται και έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη καλά προγραμματισμένων δράσεων και αποφασιστικών κινήσεων. Οι Ιχθύς, το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μας προτρέπουν να συνειδητοποιήσουμε τι δεν λειτουργεί σωστά και μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε χώρο για τις καταλυτικές αλλαγές που έρχονται. Εξερευνάμε τις δυνατότητές μας και προετοιμαζόμαστε να αφήσουμε καταστάσεις και σχέσεις που μας κρατάνε πίσω. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να μας κάνει να αισθανθούμε πιο ευάλωτοι και εύθραυστοι, να νιώσουμε βαθιά αγάπη, συμπόνια και μοναδικότητα. Θα πρέπει να προσέξουμε την τάση μας να είμαστε εσωστρεφείς γιατί μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη. Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε να μην γίνουμε τεμπέληδες, μη θέλοντας να κάνουμε τίποτα, αλλά να ονειροπολούμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε και να μην είμαστε πάρα πολύ σκληροί με τον εαυτό μας αλλά να είμαστε συμπονετικοί μαζί του. Ονειρευόμαστε, έχουμε ιδέες και έμπνευση, μόνο που οι σκέψεις μας μπορεί να είναι αφηρημένες. Αυξάνονται η κατανόησή μας και η προθυμία μας να ακούσουμε και να συμπάσχουμε με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην παρασυρθούμε και ενστερνιστούμε τον πόνο των άλλων.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

26 Αυγούστου 2018: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας ενώ με τον ορθολογισμό μας μπορούμε να έχουμε σταθερά επιτεύγματα. Υπάρχει επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις δημόσιες αρχές. Χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης είναι η διάρκεια σε ό, τι ξεκινάει και η υπομονή. Υπάρχει επίσης επιτυχία στην αντιμετώπιση των περιορισμών και μπορούμε να πάρουμε ορθές αποφάσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα προς οτιδήποτε παραδοσιακό, όπως τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις σας και τα κοινωνικά «πρέπει». Έχετε αυξημένη πειθαρχία και οι ανώτεροι σας στην εργασία σας, σας βλέπουν ως ένα σταθερό, υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο. Κατά συνέπεια, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν. Κάνετε σταθερή πρόοδο προς τους στόχους σας τώρα γιατί είστε υπομονετικοί, αναλυτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων. Είναι πιθανό να λάβετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τη συμβουλή των ηλικιωμένων και πιο σοφών ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Αυγούστου 2018: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή επιθυμία για να βιώσουμε το συναίσθημα μέσα από τη σεξουαλική πράξη στη σχέση μας. Κυριαρχεί η κτητικότητα και η ζήλια καθώς επίσης και έντονη σεξουαλική ένταση. Τα συναισθήματα είναι τώρα μυστικά και δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις. Διακατεχόμαστε από άστατες επιθυμίες και μεταβαλλόμενες προτιμήσεις, έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας ή τους γύρω μας. Είναι ίσως καλύτερα να περιμένουμε προτού δεσμευτούμε σε κάτι ή με κάποιο άτομο που ποθούμε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, θα παρατηρήσετε ότι η ένταση των συναισθημάτων σας στην ερωτική σας ζωή θα αυξηθεί. Στη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα κτητικότητας και ζήλιας ή συναισθηματική χειραγώγηση ή ακόμα και εκβιασμό. Θέματα εξουσίας και ελέγχου σας απασχολούν έντονα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθανθείτε περίεργες ερωτικές δονήσεις για κάποιο άτομο που σας φαίνεται πολύ γοητευτικός και ενδιαφέρον, για άγνωστους όμως λόγους. Εάν ξεκινάτε μια νέα σχέση τώρα, να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να είναι μια «μοιραία έλξη» που μπορεί να τελειώσει άσχημα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

27 Αυγούστου 2018: Ο Άρης στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 11 Σεπτεμβρίου)

Με τον Άρη ορθόδρομο στον Αιγόκερω νιώθουμε και πάλι τόλμη και δύναμη να κάνουμε προσπάθειες για να αναρριχηθούμε ψηλά στην κοινωνία. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση και επιδεικνύουμε τεράστια δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε αυτόνομοι και δεν θέλουμε να λαμβάνουμε εντολές από τους άλλους. Έχουμε έναν ηγετικό ρόλο και έναν αέρα εξουσίας. Το σύνθημά μας είναι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», πράγμα το οποίο όμως μπορεί να οδηγήσει στην απανθρωπιά. Έχουμε το στόχο να κυριαρχήσουμε στον τομέα της προτίμησής μας και είμαστε ισορροπημένοι, λεπτομερείς και επίμονοι. Οι ενέργειές μας στρέφονται προς μια ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία ενώ ο πλούτος και η βελτίωση της κοινωνικής μας θέσης είναι τα κίνητρα. Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας και ακολουθούμε τις παραδόσεις, έχοντας την ικανότητα να οραματιζόμαστε ένα ρεαλιστικό τελικό αποτέλεσμα και να εργαστούμε ακούραστα για την επίτευξή του. Η σεξουαλικότητά μας είναι προσγειωμένη αλλά και δυναμική. Παίρνουμε σοβαρά τις σχέσεις μας, αλλά αναζητάμε την αυτονομία από το σύντροφό μας. Δεν είμαστε και τόσο συναισθηματικοί ή στοργικοί, αλλά έχουμε έναν αισθησιασμό που είναι προφανής και ελκύουμε το αντίθετο φύλο. Η εξουσία είναι αφροδισιακό και μας ελκύουν άτομα που έχουν τον ίδιο δυναμισμό με τον δικό μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Ρισκάρετε στον έρωτα και κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο ορθόδρομος Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Πλούτωνα νιώθουμε μεγαλύτερη οικειότητα και εμπιστοσύνη προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είμαστε γενναιόδωροι τόσο με τα συναισθήματά μας όσο και με τα χρήματά μας.

 

28 Αυγούστου 2018: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε μια γόνιμη φαντασία και πολύ έμπνευση, αλλά στερούμαστε πρακτικότητας για να τις χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά. Δεν μας αρέσουν οι υπερβολικές ευθύνες, αλλά τις αναλαμβάνουμε με την προϋπόθεση ότι μπορούμε να επιτύχουμε με επιμελή και σκληρή δουλειά. Είμαστε καλά ενημερωμένοι για πολλά θέματα, αλλά μπορεί να αποξενώσουμε τους ανθρώπους γιατί νιώθουν ότι θέλουμε να τους επιβάλουμε τις απόψεις μας. Είμαστε απρόσεκτοι στις λεπτομέρειες κατά τη λήψη αποφάσεων, γεγονός που μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα αργότερα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, θα ήταν καλό να γίνετε καλύτεροι ακροατές και να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Έχετε μια ακόρεστη όρεξη για γνώση και είστε έντονα περίεργοι για το κάθε τι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στα κουτσομπολιά και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Νιώθετε την ανάγκη να είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες εξελίξεις. Προσέξτε τα οικονομικά ανοίγματα, καθώς μπορεί αργότερα να μην αντέξετε οικονομικά. Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις σας τείνουν να είναι λίγο ακατάστατες. Αδυνατείτε να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας καθώς επιδιώκετε να ικανοποιήσετε τις εγωιστικές επιθυμίες σας. Αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα είστε το θύμα της ανειλικρίνειας των συνεργατών σας ή των φίλων σας ή του συντρόφου σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

28 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη είμαστε πιο ανεξάρτητοι και λιγότερο απαιτητικοί προς τους άλλους, αισθανόμαστε λιγότερο άγχος και έχουμε την ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο απαιτείται προσοχή στις διαπραγματεύσεις με πρόσωπα κύρους, για να ξεπεράσουμε την κριτική και τους φόβους του να κάνουμε λάθη.


30 Αυγούστου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει όποιος και ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή σκεφτόμαστε πριν ενεργήσουμε και επικεντρωνόμαστε στην παροχή λύσεων στα προβλήματά μας με τους άλλους που ωφελούν τόσο τον εαυτό μας όσο και την άλλη πλευρά.

 

31 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

31 Αυγούστου 2018: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Ουρανό εφιστά την προσοχή μας όσον αφορά τον τρόπο έκφρασης της ατομικότητάς μας και την προβολή των νέων ιδεών μας, καθώς ο αυθορμητισμός, η ανάγκη για ελευθερία και η πειραματική διάθεση δημιουργούν προβλήματα στους γύρω μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο μας ωθεί να κάνουμε προσπάθειες για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, καθώς και  για την ολοκλήρωση ημιτελών έργων.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T0:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms