30
06
2016

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Αύγουστο 2017.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 64

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

 

2 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα δημιουργεί διανοητική και συναισθηματική ασάφεια, ενώ κάνουμε προσπάθεια να κατανοήσουμε τους γύρω μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη μας βοηθά να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της θέλησής μας για να νικήσουμε τα εμπόδια και να αρχίσουμε τις αλλαγές, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

 

3 Αυγούστου 2017: Ο Ουρανός στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 3 Ιανουαρίου 2018)

Αυτήν τη χρονική περίοδο που ο Ουρανός κινείται σε ανάδρομη πορεία, μας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτούμε κάποια πράγματα σχετικά με την αντίδρασή μας στις αλλαγές. Επίσης τείνουμε να επανεξετάσουμε και να οργανώσουμε την ανάγκη μας
για αλλαγές. Τώρα επιθυμούμε περισσότερο την ελευθερία και την περιπέτεια ενώ η δημιουργικότητά μας είναι αυξημένη. Ασχολούμαστε με πράγματα που μας κάνουν δημιουργικούς και προβάλουν τις σκέψεις μας. Μεγάλες και πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν είναι καλή χρονική περίοδος για να απομακρυνθούμε από σχέσεις ή συνεργασίες.

3 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο αισθανόμαστε την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια. Απαισιοδοξία, συναισθήματα απομόνωσης σε συνδυασμό με την έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να επιφέρουν δυσκολίες στις σχέσεις μας.

 

4 Αυγούστου 2017: Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 20 ημέρες)

Ο Δίας σηματοδοτεί απλά την τύχη και την επέκταση ενώ ο Πλούτωνας από την άλλη πλευρά, στη καλύτερη περίπτωση είναι μετασχηματιστικός, στη χειρότερη περίπτωση, μιλάμε για ακραία δύναμη και χειραγώγηση. Επειδή ο Δίας επεκτείνει αυτήν την τάση του Πλούτωνα, αυτή η κοσμική όψη αυξάνει τη δύναμη και την ικανότητα να ξεπεράσουμε κάτι στη ζωή μας που μας ασκεί μια υπερβολικά ελεγκτική επιρροή. Από την άλλη πλευρά, σηματοδοτεί την ανάγκη μας να ελέγχουμε τα πάντα. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πάρει λάθος κατεύθυνση και έχουμε την επιθυμία να μεταρρυθμίσουμε τη ζωή μας. Υπάρχει μια τάση προς την αλαζονεία και τη βεβαιότητα ότι ο δικός μας τρόπος είναι σωστός, σε αντίθεση με τους τρόπους των άλλων. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στις πεποιθήσεις μας, τις απόψεις μας, τις στάσεις μας, τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 16η ως την 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, η ζωή σας μπορεί να πάρει μια εκρηκτική στροφή και θα αγωνίζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Φαίνεται ότι οι άλλοι άνθρωποι και τα εξωτερικά γεγονότα σκόπιμα συνωμοτούν για να ματαιώσουν κάθε σας κίνηση. Θα καταβάλετε αρκετή προσπάθεια για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Το πρόβλημα είναι ότι θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, αλλά δεν διαθέτετε την απαραίτητη επιμονή και την υπομονή για να τις κάνετε τη σωστή χρονική στιγμή. Η δύναμη και η κατάχρηση εξουσίας μπορεί να σας βλάψουν. Θα ήταν σοφό να συγκρατηθείτε στο μέτρο του δυνατού γιατί μπορεί να χάσετε τη μάχη. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα υπάρξει πιθανόν κάτι στη ζωή σας που θα το αμφισβητήσετε και θα το εξαλείψετε. Ενώ μπορεί να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε τους άλλους, θα υπάρξει ένα εμπόδιο εξαιτίας των εξωτερικών προκλήσεων που στρέφονται ενάντια στον εαυτό σας.

4 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

4 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ερμή βοηθά στην αυθόρμητη έκφραση συναισθημάτων αγάπης ενώ υπάρχει ειλικρίνεια στη συναισθηματική μας έκφραση.

 

5 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα απελευθερωνόμαστε από κάθε είδους συναισθηματικούς περιορισμούς, έχουμε εσωτερικά οράματα και μια έντονη συμπόνια για το συνάνθρωπό μας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία κάνουμε ενέργειες που σκοπό έχουν να ικανοποιήσουμε την υπερηφάνεια και το εγώ μας και οι οποίες συνοδεύονται από εμμονές, εθισμούς και καταναγκασμούς.

 

6 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

6 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση κρίσης στις σχέσεις μας προκειμένου να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε δεν λειτουργεί ομαλά για μας.

 

7 Αυγούστου 2017, ώρα Ελλάδας 21:10 μ.μ.: Μερική Σεληνιακή έκλειψη στις 15ο 25΄ του Υδροχόου (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο απρόβλεπτο και εγκεφαλικό ζώδιο του Υδροχόου φέρνει πολλές απροσδόκητες εκπλήξεις και σταδιακά μας βοηθά να ανακαλύψουμε τον κόσμο γύρω μας. Ο ενθουσιασμός, ο ιδεαλισμός και η δημιουργικότητα είναι ιδιαίτερα έκδηλα τώρα, έχουμε νέες και ξαφνικές ιδέες που οδηγούν σε μια βαθιά και καταλυτική αλλαγή διαμέσου της διάσπασης και της επανάστασης. Τώρα μιλάμε τη δική μας αλήθεια, δεν φοβόμαστε να δώσουμε τέλος σε μια σχέση ή μια δουλειά. Μπορεί να αισθανθούμε χαμένοι και μέσα στο χάος καθώς απρόβλεπτα και εντελώς αναπάντεχα γεγονότα μας αλλάζουν τη ζωή. Ο παλιός τρόπος ζωής δεν δουλεύει πλέον για μας, ανακαλύπτουμε νέες πτυχές του εαυτού μας καθώς το φεγγάρι φέρνει στο φως κρυμμένα συναισθήματα και τις ανάγκες μας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Αν ήμασταν πάρα πολύ επικεντρωμένοι στους άλλους, ώρα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Επειδή ο Ουρανός είναι κυβερνήτης αυτής της έκλειψης, ξαφνικά και απρόσμενα συναισθήματα, συγκινήσεις ή πληροφορίες μπορεί να έρθουν στο φως από το πουθενά, ή κάποιες φιλίες ή ομάδες μπορεί να μας κάνουν να εκραγούμε και να δώσουμε ένα τέλος.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να βγείτε από το χάος και το σκοτάδι που κρύβεται στις πιο σκοτεινές γωνιές του μυαλού σας. Είναι αυτό που φοβάστε περισσότερο, τους κακούς σας δαίμονες, που μολύνουν τον νου σας, στερεύουν τη μνήμη σας, σκοτώνουν την αγάπη και κλέβουν την ελπίδα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, αντιμετωπίστε το κενό μέσα σας, δείτε τις δυνατότητές σας.

 

8 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

8 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον μας μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά στη ζωή μας για να μας προσφέρουν σωστές συμβουλές προκειμένου να ανακουφιστούμε από τα προβλήματά μας.

 

9 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη είμαστε στοργικοί και σκεφτόμαστε τις καλές αναμνήσεις, απολαμβάνουμε την αίσθηση της αγάπης, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση νέων ανθρώπων στη ζωή μας. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή μας ωθεί να βγάλουμε στη φόρα πράγματα που αισθανόμαστε πραγματικά και δεν λαμβάνουμε υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας μας.

 

10 Αυγούστου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μας είναι εύκολο να κάνουμε κοινωνικές επαφές και να μιλήσουμε ευχάριστα και διπλωματικά. Ευνοούνται η διπλωματία, η γοητεία, οι διαπραγματεύσεις, τα ρομαντικά λόγια, η διδασκαλία, οι δημόσιες σχέσεις καθώς και η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιες ειδήσεις και πληροφορίες μας δίνουν ευχαρίστηση και είμαστε σε θέση να εκφραζόμαστε πιο γοητευτικά και αρμονικά.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια ευχάριστη πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση αυτές τις ημέρες. Θα υπάρχει καλή επικοινωνία στην αγάπη και τη φιλία, συζητάτε ανάλαφρα θέματα καθώς δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα προβλήματα αυτήν τη στιγμή. Αυτές είναι πολύ καλές ημέρες για να συζητήσετε για τη σχέση σας ή να πείτε σε κάποιον/α πώς τον αγαπάτε. Αναζητάτε την ψυχαγωγία και τις ερωτικές περιπέτειες, κι αν είστε σε σχέση, μπορείτε να απομακρύνετε τις παρεξηγήσεις και να επιφέρετε και πάλι την αρμονία και την ισορροπία μεταξύ σας. Οι επιχειρηματικές ή εμπορικές δραστηριότητες θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση, και ίσως πάτε ένα ταξίδι το οποίο θα είναι ευχάριστο και ανανεωτικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Αυγούστου 2017: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε τώρα άφθονο δημιουργικό δυναμικό, αλλά θα πρέπει να επωφεληθούμε από αυτήν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε. Είμαστε έξυπνοι, αισιόδοξοι και καλά ενημερωμένοι για πολλά θέματα, αποφεύγοντας τις προκλήσεις. Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τις οδυνηρές πιέσεις της ζωής και έχουμε θάρρος και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, γνωρίζοντας ότι έχουμε την ικανότητα να τα χειριστούμε. Ο αέρας μας και η αυτοπεποίθησή μας είναι παρήγορα σε όσους μας πλησιάζουν, γιατί τους κάνουμε να ξεφεύγουν από το άγχος και τις δυσκολίες.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την τάση να δώσετε σε όλους και οι άλλοι μπορεί να επωφεληθούν από την καλή σας θέληση. Είστε άμεσοι και ειλικρινείς στην αναζήτηση ενός ερωτικού συντρόφου και αναζητάτε την τιμιότητα και την καλή συμπεριφορά. Το μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο ενός ατόμου είναι σημαντικό για εσάς τώρα. Ξέρετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε επιεικείς με τον εαυτό σας και γενναιόδωροι προς τους άλλους. Η ζωή σας τώρα προστατεύεται και καθοδηγείται από την «τύχη» η οποία μπορεί να σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Ωστόσο, η πρόκληση είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα ταλέντα σας και τα φυσικά σας χαρίσματα για να ενεργοποιήσετε αυτήν την «ευλογία».

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα επιδιώκουμε τη μοναξιά μας για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και να απομακρύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις συγκινήσεις. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να νιώθουμε το βάρος των ευθυνών και η αποφασιστικότητά μας δοκιμάζεται από τις αντιξοότητες.

 

11 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

 

12 Αυγούστου 2017: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει ευαισθησία και αγάπη στην τέχνη. Ο έντονος αισθησιασμός και ο ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις. Ενδυναμώνεται η κοινωνική, φιλανθρωπική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα μας. Έχουμε κατανόηση και συμπάθεια και συμπεριφερόμαστε με έναν εκλεπτυσμένο και συναισθηματικό τρόπο. Αντλούμε έμπνευση από θρησκευτικές, μεταφυσικές ή μυστικιστικές μελέτες. Πιθανόν να έχουμε βαθιές ψυχικές εμπειρίες και κάποια αξιόλογα όνειρα και οράματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή για το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ιδανικά από ό, τι είναι πραγματικά τώρα. Θα σας είναι πιο εύκολο να παραβλέπετε τα λάθη του συντρόφου σας γιατί η ανοχή σας αυξάνεται. Δίνετε και λαμβάνετε καλοσύνη και έχετε ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα του προσώπου που αγαπάτε. Οι σχέσεις στις οποίες υπήρχε δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερες. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε σύγχυση ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Αν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, θα βασίζεται στο συναίσθημα και την αγάπη. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας εμπνεύσουν αφού θα έχετε ονειρική διάθεση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Κρόνο έχουμε τη δυνατότητα να καθορίσουμε τις σωστές ενέργειες που χρειάζεται να κάνουμε ενώ η αυτοπεποίθηση και το θάρρος μας, μας βοηθούν να ξεπεράσουμε εύκολα τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Δία παλιές δυσαρέσκειες με κάποια προσφιλή μας πρόσωπα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι παλιές λύσεις δεν φαίνεται να λειτουργούν.

 

13 Αυγούστου 2017: Ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 31 Αυγούστου)

Όταν ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου, θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά τι πρόκειται να πράξουμε γιατί οποιοδήποτε σχέδιο ή πρόγραμμα κάνουμε τώρα μπορεί και να το αναιρέσουμε αργότερα. Μπορούμε να ερευνήσουμε νέες μεθόδους οργάνωσης και να ανακαλύψουμε τρόπους για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας. Επίσης, μπορούμε να επανενταχθούμε σε ένα γυμναστήριο, να σκεφτούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να ξανακοιτάξουμε την υγεία μας κάνοντας ένα τσεκ απ. Ευνοείται η αναδιοργάνωση του σπιτιού μας και γενικά της ζωής μας. Καλή χρονική περίοδος για να αξιολογήσουμε εκ νέου τις εργασιακές μας συνήθειες ή ακόμα να ξαναδιαβάσουμε το αγαπημένο μας βιβλίο. Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την τελειομανία μας και να αξιολογήσουμε εκ νέου την κριτική μας στάση. Θα πρέπει να χαλαρώσουμε και να αποβάλουμε το άγχος μας ή την ψυχαναγκαστική μας συμπεριφορά, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Τώρα μπορούμε να ξαναγράψουμε και να επεξεργαστούμε κάποια πράγματα. Επίσης, να κάνουμε στα κατοικίδια ζώα μας ένα τσεκάπ, να κάνουμε backup στον υπολογιστή μας και γενικά να αφαιρέσουμε τα άχρηστα πράγματα από τη ζωή μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

Σημείωση: Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Αυγούστου 2017: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας ενώ με τον ορθολογισμό μας μπορούμε να έχουμε σταθερά επιτεύγματα. Υπάρχει επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις δημόσιες αρχές. Χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης είναι η διάρκεια σε ό, τι ξεκινάει και η υπομονή. Υπάρχει επίσης επιτυχία στην αντιμετώπιση των περιορισμών και μπορούμε να πάρουμε ορθές αποφάσεις.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα προς οτιδήποτε παραδοσιακό, όπως τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις σας και τα κοινωνικά «πρέπει». Έχετε αυξημένη πειθαρχία και οι ανώτεροι σας στην εργασία σας, σας βλέπουν ως ένα σταθερό, υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο. Κατά συνέπεια, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν. Κάνετε σταθερή πρόοδο προς τους στόχους σας τώρα γιατί είστε υπομονετικοί, αναλυτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων. Είναι πιθανό να λάβετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τη συμβουλή των ηλικιωμένων και πιο σοφών ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

13 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό μας ωθεί να πάρουμε ρίσκα προκειμένου να ξεφύγουμε από τη βαρετή ρουτίνα μας και να κάνουμε αλλαγές οι οποίες εκφράζουν την ανεξαρτησία μας.

 

14 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μπορεί να επικοινωνήσουμε με άτομα του παρελθόντος και να επιλύσουμε παλιές συγκρούσεις καθώς τώρα γινόμαστε περισσότερο συμπονετικοί και ανεκτικοί. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη κάποιες καταστάσεις μπορεί να μας αναγκάσουν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να μας δημιουργήσουν αγανάκτηση και θυμό.

 

15 Αυγούστου 2017: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα προσπαθούμε να εξαναγκάσουμε τους άλλους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θέλουμε να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε μια ερωτική σχέση, φοβούμενοι τη συναισθηματική προσκόλληση. Έτσι, αποξενώνουμε κάποια άτομα από τη ζωή μας και δεν αναζητάμε μόνιμη σχέση. Τα χρήματα μπορούν επίσης να γίνουν αιτία διαπληκτισμών. Μερικά άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να επωφεληθούν και να δημιουργήσουν προβλήματα στην εργασία μας. Θα αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε από κάποιο άτομο και δημιουργούνται προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μας, με διενέξεις και επιβολή ελέγχου και εξουσίας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε να κάνετε τώρα μια στενή σχέση με κάποιον μέχρι να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον εμπιστευθείτε. Κάθε συναισθηματική εμπλοκή θα περιπλέξει χωρίς λόγο τους στόχους σας. Ίσως να είστε τώρα το θύμα από ένα πρόσωπο για το οποίο αισθάνεστε ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο, διότι σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι», ακόμα και στις υπερβολικές απαιτήσεις του. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χρησιμοποιηθεί, έχετε πιθανότητες κατάχρησης εξουσίας και χειραγώγησης. Αποφύγετε τη ζήλια και την κτητική συμπεριφορά προς το σύντροφό σας γιατί θα στραφεί εναντίον σας. Θα πρέπει να εκτιμήσετε τα συναισθήματά σας ρεαλιστικά και να προσπαθήσετε να εξετάσετε τις δυνατότητες σταθερότητας της σχέσης σας προσεκτικά. Τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε μπορούν να επιλυθούν αν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, διαφορετικά θα συναντήσετε ορισμένες δυσκολίες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

15 Αυγούστου: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

15 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο μας στέλνει το μήνυμα ότι μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα, μόνο αν συνδυάσουμε τις διπλωματικές ικανότητές μας και περιορίσουμε τον εγωισμό μας.

 

16 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα δεν είναι η καλύτερη ημέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ενώ η συναισθηματική προσκόλληση μπορεί να θολώσει την αντίληψή μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη αυξάνονται η δύναμη, η αυτοδυναμία και η ανεξαρτησία μας. Σήμερα μπορούμε να καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία με τους γύρω μας.

 

17 Αυγούστου 2017: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δεν έχουμε σωστή κρίση και κάνουμε πράγματα που ξέρουμε ότι δεν θα οδηγήσουν πουθενά, αλλά είναι διασκεδαστικά να τα κάνουμε. Απαιτείται να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα μας ή τις σχέσεις μας οι οποίες είναι αντίθετες με το σύστημα αξιών που πρεσβεύουμε. Μπορεί να είμαστε αρκετά επιπόλαιοι όταν προσπαθούμε να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Δυσανασχετούμε με τις συμβουλές που μας δίνουν και αυτό κάνει τα πράγματα κάπως πιο περίπλοκα. Είναι σημαντικό για μας τώρα να πάρουμε τη συμβουλή ενός έμπιστου και έμπειρου ατόμου, κάποιου που μπορεί να μας συμβουλέψει ως προς τις καλύτερες επιλογές.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας τώρα και ίσως πιο τεμπέληδες απ’ ότι συνήθως και μπορεί να έχετε την τάση να μη βάζετε την κοινή λογική στις αγορές σας. Οι δαπάνες σας αυξάνονται και μπορεί να βάλετε μεγαλύτερο χρέος. Μερικές φορές αυτή η διέλευση συμπίπτει με αδέξιες κινήσεις στην ερωτική σας ζωή που μπορεί να οδηγήσουν σε αμηχανία, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα σχέδιά σας είναι ρεαλιστικά και ότι δεν θα βγείτε εκτός ελέγχου. Κυριαρχούν η υπερβολική κοινωνικότητα αλλά και τα υπερβολικά συναισθήματα. Είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα στον έρωτα και στην αρμονία των σχέσεων σας, λόγω της πολύ χαλαρής και απαθούς συμπεριφοράς σας. Έχετε υπερβολική αγάπη για την πολυτέλεια και υπερβολική αδυναμία στις αισθησιακές απολαύσεις. Η ανάγκη σας να θέλετε να αποσπάσετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, μπορεί να φέρει τάσεις απιστίας. Η χαρούμενη και φιλική διάθεσή σας φέρνει κοντά σας πολλούς φίλους. Έχετε υπερβολική κοινωνικότητα και επιθυμία για διασκέδαση και χαρά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές και η υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

17 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό έχουμε υψηλή αυτοεκτίμηση και μεγάλη όρεξη να ζήσουμε την κάθε στιγμή της ζωής. Η χαρούμενη διάθεσή μας και η γενναιοδωρία μας φέρνει κοντά μας τους άλλους. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο μας στέλνει το μήνυμα ότι μόνο με εσωτερική δύναμη και με σταθερή προσπάθεια μπορούμε να έχουμε μεγάλες ανταμοιβές.

 

18 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα καθιστά ευκολότερο να μιλήσουμε για τα συναισθήματά μας, γι’ αυτό είναι μια καλή ημέρα για να έχουμε σημαντικές συζητήσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή μας ή να προσεγγίσουμε πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μας ζητά να δοκιμάσουμε έναν άλλον τρόπο προσέγγισης στα προβλήματά μας, αποβάλλοντας την κυριαρχία και τον έλεγχο.

 

19 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

19 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό νέες γνωριμίες με ανθρώπους που παρουσιάζουν ασυνήθιστες συμπεριφορές μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές, αλλά είναι καλύτερο να αποφεύγονται σήμερα. 

 

20 Αυγούστου 2017: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους και έχουμε οφέλη από τα ταξίδια, το νόμο και τη γνώση. Οι επεκτατικές διαθέσεις μας οδηγούν στην επιτυχία και έχουμε την παρόρμηση να επιφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Με την ανάληψη πρωτοβουλίας διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα λειτουργούν προς όφελός μας. Παίρνουμε ρίσκα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας ή να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και με αυτόν τον τρόπο νέες πόρτες ανοίγουν για μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας! Είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία και με την τεράστια δύναμή σας αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Φαίνεται σαν να μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, ανεξάρτητα του πόσο μεγάλα είναι τα εμπόδια και έχετε μεγάλη πίστη στις ικανότητές σας. Έχετε καλή κρίση και αγωνίζεστε προκειμένου να υλοποιήσετε τα επεκτατικά σχέδιά σας. Έχετε ισορροπία μεταξύ της επιθυμίας σας να προωθήσετε τους στόχους σας και της ανάγκης σας να δράσετε αμερόληπτα και δίκαια, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων ανθρώπων. Έχετε έντονη ενεργητικότητα και δύναμη και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε επίπονη και δύσκολη σωματική εργασία ή να βγείτε νικητές αν ασχολείστε με τον αθλητισμό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

21 Αυγούστου 2017, ώρα Ελλάδας 21:30 μ.μ.: Ολική Ηλιακή έκλειψη στις 28ο και 52΄ του Λέοντα (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Σε αυτήν την έκλειψη θα αξιολογήσουμε οποιαδήποτε σχέση για τη μακροπρόθεσμη σταθερότητά της. Επιδιώκουμε να διαλευκάνουμε την αλήθεια και αποφασίζουμε το τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Οι δοκιμασίες και τα λάθη μας θα μας δώσουν την δυνατότητα να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε να δημιουργήσουμε και να αγαπήσουμε. Καλούμαστε να κάνουμε το πρώτο βήμα προς τη δημιουργικότητα, να μιλήσουμε μέσα από την καρδιά μας και με έναν παθιασμένο τρόπο. Ο Λέων συνδέεται επίσης με τα παιδιά και τον έρωτα, έτσι θα είμαστε πιο παιχνιδιάρικοι, χαρούμενοι και γενναιόδωροι προς το σύντροφό μας και τα παιδιά μας. Εκφράζουμε την αφοσίωση και την αγάπη στις σχέσεις μας, κάνουμε  προσαρμογές για ένα καλύτερο μέλλον. Προσδιορίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι και συνειδητοποιούμε τους λόγους για τους οποίους είμαστε φοβισμένοι να αγαπήσουμε. Προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη, σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που έχει καθηλώσει το δρόμο μας προς την αληθινή αγάπη προκαλώντας μας άγχος και τι θα μπορούσε να μας προστατεύσει πραγματικά. Μπορεί να υπάρξουν απότομες, ξαφνικές αλλαγές, συμπλήρωση ή και διάλυση καταστάσεων στη ζωή μας, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Το σύμπαν σας ζητά να πάρετε μια μοιραία απόφαση σχετικά με ένα οικείο σε εσάς πρόσωπο, ένα στενό συνεργάτη σας ή κάποιο επαγγελματικό ή ερωτικό ζήτημα. Πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια τις οποίες δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε και μερικές φορές η αποκάλυψη θα είναι τέτοια που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας βοηθά να κάνετε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στη ζωή σας.

21 Αυγούστου 2017: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες και  ένα επιστημονικό και εφευρετικό μυαλό. Αμφισβητούμε τα καθιερωμένα και αναπτύσσουμε έντονο ενθουσιασμό. Αναλαμβάνουμε δράση η οποία αλλάζει τα πράγματα και φέρνει βελτίωση. Ενωνόμαστε με τους άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό και προωθούμε ό, τι είναι ανεξάρτητο και πρωτοποριακό. Η επικοινωνία, οι υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά είδη και οτιδήποτε πρωτότυπο είναι συναρπαστικό για μας τώρα. Μπορούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προώθησης της εργασίας μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, τόσο οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας ή οι ερωτικοί στόχοι σας είναι πιθανό να προχωρήσουν πιο γρήγορα τώρα. Νέες εξελίξεις μπορεί να σας ανοίξουν εποικοδομητικές ευκαιρίες. Προβάλετε τις νέες και συναρπαστικές ιδέες σας και είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας και μια αλλαγή της ρουτίνας σας. Δεν θέλετε να χαλαρώσετε και αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για οποιαδήποτε επιστημονική ή τεχνική μελέτη και της γνώσης των υπολογιστών. Νέες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας εντελώς ξαφνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

 

22 Αυγούστου 2017: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η δύναμη αξιοποιείται με θετικό τρόπο και είναι ελεγχόμενη. Τώρα μπορούμε να ελέγξουμε και να καταστείλουμε το θυμό ή την εχθρότητα. Κυριαρχούν η πειθαρχία, η υπομονή, η διάρκεια και η εγκράτεια. Είναι καλή χρονική περίοδος για νέα επιτεύγματα και πρόοδο σε νέα εγχειρήματα. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις αποβαίνουν τυχερές. Υπάρχει οργανωτική ικανότητα, πρωτοποριακό πνεύμα, αντοχή και σωστή διεκπεραίωση οποιασδήποτε απαιτητικής εργασίας. Οι επαγγελματικοί στόχοι επιτυγχάνονται μέσα από σκληρή δουλειά.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είστε τώρα σε θέση να διοχετεύσετε τη δυναμική ενέργειά σας δημιουργικά και παραγωγικά. Όταν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εργαστείτε επίμονα προς τους στόχους σας, υπομένοντας τις σκληρές συνθήκες και τις αποτυχίες στο δρόμο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας, ακόμη και αν σας χρειάζεται χρόνος. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και τις υλοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην ικανότητά σας, και αναμένετε από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Η ψυχραιμία σας και ο θυμός σας είναι γενικά καλά ελεγχόμενα και αποδέχεστε τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι, με όλα τα ελαττώματά τους, έτσι δεν θυμώνετε ακόμα κι όταν κάποιος κάνει κάτι για να σας ενοχλήσει.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και αντίθεση με τον Ποσειδώνα αντιδρούμε στην πραγματικότητα και έχουμε ψευδαισθήσεις, μη μπορώντας να αποσαφηνίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.

 

23 Αυγούστου 2017: Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή ως 22 Σεπτεμβρίου)

Τώρα είμαστε περισσότερο αναλυτικοί και κάνουμε αυξημένη κριτική. Γινόμαστε πιο πρακτικοί, συντηρητικοί και σκεπτόμαστε με έναν περίεργο τρόπο. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να απολαμβάνουμε τα υλικά αγαθά. Αναζητάμε την οργάνωση και θέλουμε να βάλουμε σε τάξη τα πάντα στη ζωή μας, ακόμα και τους στόχους που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Μας αρέσει να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και παρέχουμε τη βοήθειά μας. Φοβόμαστε να ρισκάρουμε γιατί θεωρούμε πως δεν υπάρχει λόγος. Δεν απολαμβάνουμε και τόσο τη ζωή γιατί δεν θέλουμε να  πληγωθούμε και η ζωή μας είναι κάπως μονότονη και χωρίς ενδιαφέρον.

23 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη η σεξουαλική μας ζωή και οι δημιουργικές μας παρορμήσεις γεμίζουν την ημέρα μας. Μπορεί να βρούμε ένα χαμένο αντικείμενο ή ακόμα και ένα πρόσωπο. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο προσπαθούμε πολύ σκληρά για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

 

24 Αυγούστου 2017: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε έντονη κοινωνικότητα και ενθουσιασμό και εκφράζουμε ασυνήθιστα και φλογερά συναισθήματα. Υπάρχει αντισυμβατική συμπεριφορά στις ερωτικές σχέσεις και ασταθή συναισθήματα. Έχουμε την τάση να αντιστεκόμαστε ή να απορρίπτουμε τις ιδέες των άλλων ή ακόμα και άτομα που είναι αντισυμβατικά. Θέλουμε η ζωή μας να είναι άνετη και με ποικιλία. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουμε γιατί τώρα δεν θα είμαστε και τόσο συντηρητικοί και θα κάνουμε απρόβλεπτες κινήσεις, ίσως ακόμη και ριζοσπαστικές ή προσβλητικές.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, αισθάνεστε λίγο δυσαρεστημένοι με τις ερωτικές σας σχέσεις και θα είστε με διαφορετικούς ανθρώπους αυτές τις μέρες. Το οικείο κοινωνικό περιβάλλον σας, σας φαίνεται κάπως βαρετό και θέλετε να είστε οπουδήποτε αλλού εκτός από το συνήθη χώρο σας. Θέλετε να σπάσετε τους κανόνες στην υπάρχουσα ερωτική σας σχέση, αλλά θα εισπράξετε αντίδραση από το σύντροφό σας, ο οποίος θα θεωρεί τη συμπεριφορά σας περίεργη ή ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου. Είναι επίσης πιθανό να είστε εσείς που θα αντιμετωπίσετε ασυνήθιστη συμπεριφορά από το ταίρι σας. Σε ακραίες περιπτώσεις, αυτή η όψη υποδεικνύει απιστία και διάλυση μιας σχέσης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιτρέψετε πολλή ελευθερία στις σχέσεις σας τώρα, ιδιαίτερα αν στο παρελθόν δείχνατε κτητικότητα ή είχαν τεθεί ζητήματα ορίων. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε ασταθή οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

 

25 Αυγούστου 2017: Ο Κρόνος στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 20 Δεκεμβρίου)

Έχουμε την ωριμότητα και την ευκαιρία να αποκτήσουμε εσωτερική δύναμη, να γίνουμε πιο υπεύθυνοι σε ό, τι κάνουμε και λέμε και να μειώσουμε τη σπατάλη και τις υπερβολές στη ζωή μας. Ο Κρόνος έρχεται να μας διδάξει να αναλάβουμε την ευθύνη για τους εαυτούς μας αλλά και για τους άλλους γύρω μας. Επίσης, μας διδάσκει την αξία της μετριοπάθειας και της εγκράτειας και μας δίνει κάποια μαθήματα. Πρέπει οι ενέργειές μας να είναι πιο πρακτικές, πιο χρήσιμες και πιο ουσιαστικές. Αυτή η περίοδος στη ζωή μας είναι κατάλληλη για την οικοδόμηση δεδομένων σε μια σταθερή βάση. Η μετριοπάθεια σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη για την πνευματική ανάπτυξή μας. Δεν θα πρέπει να κατηγορούμε τους άλλους γι’ αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας τώρα, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε αισθήματα μελαγχολίας και θυμού. Θα πρέπει να μάθουμε τα προσωπικά μας όρια καθώς και την εσωτερική δύναμή μας.

25 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Δία έχουμε δυσκολία να ξεφύγουμε από πρόσωπα και καταστάσεις που μας βαραίνουν ψυχολογικά ενώ κυριαρχούν η σεξουαλική ένταση, η μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο μας δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας χωρίς να εξωθήσουμε τους άλλους στα άκρα.

 

26 Αυγούστου 2017: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 20 Σεπτεμβρίου)

Η Αφροδίτη στον Λέοντα εκπέμπει ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη, στοργική και παιχνιδιάρα. Τώρα είμαστε ευχάριστοι με τους ανθρώπους γύρω μας και εκπέμπουμε έναν αέρα ενθουσιασμού στις σχέσεις μας. Στον έρωτα θέλουμε βασιλική μεταχείριση και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπο που είμαστε μαζί, καθώς και να μας σέβεται γι’ αυτό που είμαστε. Μπορεί να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς θαυμαστές και αναζητάμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής. Είμαστε πολύ ρομαντικοί και εκφραστικοί στο κρεβάτι και θέλουμε να νιώθουμε πολύ ιδιαίτεροι. Είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, μας κάνουν πραγματικά διασκεδαστικούς και με αυθόρμητη συμπεριφορά. Είμαστε πολύ εντυπωσιακοί, ξεχωρίζουμε για τα καλά λόγια μας, περήφανοι, ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το αφροδισιακό μας και την έχουμε σε αφθονία. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και διασκεδάζουμε, δίνοντας αυθόρμητα την αγάπη μας. Θέλουμε να είμαστε μαζί με εντυπωσιακά άτομα, εκείνα που ξεχωρίζουν, να μας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιάδες και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες χειρονομίες. Αγαπάμε τους ανθρώπους που είναι μεγαλόψυχοι και μας δείχνουν ενδιαφέρον. Έχουμε αληθινό θάρρος, ανοιχτό μυαλό και κατανόηση και την ικανότητα να βλέπουμε πιο πέρα ​​από μια φαινομενική πράξη εχθρότητας, σε σημείο να αναγνωρίσουμε ένα «φοβισμένο παιδί», που κρύβεται πίσω από μια σκληρή συμπεριφορά. Ακόμα και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σκόπιμες πράξεις, κακής συμπεριφοράς, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να κατέβουμε στο ίδιο επίπεδο.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι με το ρομαντικό και γενναιόδωρο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ίσως με δραματικό τρόπο και φλερτάρετε με τόλμη και εντυπωσιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο καθώς τώρα κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Αυγούστου 2017: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

26 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με την Αφροδίτη η έλλειψη ψυχραιμίας και αυτοελέγχου έχει ως αποτέλεσμα τις αντιπαραθέσεις στις συναισθηματικές μας σχέσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με άτομα του παρελθόντος και να δώσουμε τέλος σε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις.

 

27 Αυγούστου 2017: Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 20 ημέρες)

Αυτή είναι μια χρονική περίοδος σταθερής προόδου, ​​όπου μπορούμε να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια και να αποβάλλουμε τις καθημερινές ανησυχίες μας. Είναι μια καλή στιγμή για να στραφούμε σε πρακτικά θέματα, καθώς θα είμαστε σε θέση να τα διεκπεραιώσουμε με τον ιδανικό τρόπο. Η επέκταση μιας επιχείρησης ή μια νέα κατεύθυνση στην καριέρα μας ευνοούνται. Έχουμε μια ισχυρή αίσθηση της υποχρέωσης, του καθήκοντος και της ευθύνης τώρα και καλύπτουμε τις ανάγκες των άλλων.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, που είστε γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 17η ως την 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ευτυχή ισορροπία μεταξύ της διασκέδασης και της εργασίας σας. Μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιείτε στο έπακρο τις νέες ευκαιρίες για την επέκταση των αναγκών σας. Αισθάνεστε σίγουροι σε πολλούς τομείς της ζωής σας και χρησιμοποιείτε την καλή κρίση σας προκειμένου να πάρετε αποφάσεις που έχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν μακροπρόθεσμη επιτυχία. Είναι μια στιγμή που μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δική σας σοφία. Οι επιχειρηματικές συναλλαγές και η εργασία σας μπορούν να ευημερήσουν. Δεν αισθάνεστε μοναξιά τώρα κι αν αμφιβάλλετε για την κατεύθυνση της ζωής σας, θα αποκρυσταλλώσετε τις σκέψεις και τις προθέσεις σας και δεν θα υπάρχει αμφιβολία. Το μόνο μειονέκτημα θα μπορούσε να είναι να θεωρήσετε κάποια πράγματα ως δεδομένα και να αφήσετε τις ευκαιρίες να γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια σας.

27 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνει πιο συμπονετικούς και μας αγγίζουν τώρα πιο εύκολα τα συναισθήματα των άλλων. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που βασίζεται στη διαίσθησή μας.

 

28 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

28 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη υπάρχει αρνητικότητα, ακαμψία και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι τεταμένες.

 

29 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα μπορεί να πούμε κάτι που ίσως να το μετανιώσουμε αργότερα και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα συναισθήματά μας. Σήμερα φαίνεται οι άλλοι να μη μπορούν να μας κατανοήσουν και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη μας βοηθά στο να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και στοργής προκειμένου να απομακρύνουμε τις παρανοήσεις.

 

30 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο μας ωθεί να κάνουμε προσπάθειες για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, καθώς και για την ολοκλήρωση ημιτελών έργων. Μόνο με επιμονή και υπομονή θα επιφέρουμε βελτιώσεις στη ζωή μας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία μας χαρίζει εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και θετική σκέψη για την αρμονική έκβαση των υποθέσεων μας και για την ανάληψη ρίσκων.

 

31 Αυγούστου 2017: Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή ως 5 Σεπτεμβρίου)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα, επανεξετάζουμε τις προσωπικές μας απόψεις και τις αντιλήψεις μας για τον έρωτα και τη ζωή και θέλουμε να επιβάλουμε τις προσωπικές μας ανάγκες και το «εγώ» μας. Έχουμε διανοητική σύγχυση λόγω του εγωισμού μας και του αδικαιολόγητου δράματος που προβάλουμε στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολές και τη στομφώδη ομιλία μας. Υπάρχει μια τάση να είμαστε φλύαροι και υπερβολικοί στα λόγια μας. Έχουμε υψηλά ιδανικά και φιλοδοξίες, αλλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι στόχοι μας είναι σαφείς και ότι έχουμε επισημάνει όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες. Οι δημόσιες προσωπικότητες και οι ηγέτες μπορεί τώρα να είναι  υπεροπτικοί, υπερήφανοι και εμπαθείς. Τα παιδιά ή/και ο σύντροφός μας μπορεί να είναι ευμετάβλητοι στις διαθέσεις τους και ασταθείς. Θα πρέπει να κρατήσουμε τις αισθησιακές επιθυμίες μας υπό έλεγχο, ειδικά εάν τις καταγράφουμε στο internet, γιατί μπορεί αργότερα να αντιμετωπίσουμε απροσδόκητες και ενοχλητικές καταστάσεις. Όλοι οι τομείς της επικοινωνίας που αφορούν θέματα ηγεσίας και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, το ερωτικό ειδύλλιο και γενικά τη δημιουργικότητα υπόκεινται σε ασάφεια και παρανοήσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

Σημείωση: Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα  επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

31 Αυγούστου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

31 Αυγούστου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Άρη και τον Ουρανό είμαστε πιο ανεξάρτητοι και λιγότερο απαιτητικοί προς τους άλλους, αισθανόμαστε λιγότερο άγχος για δυσμενείς καταστάσεις του παρελθόντος και έχουμε την ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι