Quantcast
22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Ιανουάριο 2022.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 97

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Ιανουαρίου 2022: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες και ένα επιστημονικό και εφευρετικό μυαλό. Αμφισβητούμε τα καθιερωμένα και αναπτύσσουμε έντονο ενθουσιασμό. Αναλαμβάνουμε δράση η οποία αλλάζει τα πράγματα και φέρνει βελτίωση. Ενωνόμαστε με τους άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό και προωθούμε ό, τι είναι ανεξάρτητο και πρωτοποριακό. Η επικοινωνία, οι υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά είδη και οτιδήποτε πρωτότυπο είναι συναρπαστικό για μας τώρα. Μπορούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προώθησης της εργασίας μας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, τόσο οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας ή οι ερωτικοί στόχοι σας είναι πιθανό να προχωρήσουν πιο γρήγορα τώρα. Νέες εξελίξεις μπορεί να σας ανοίξουν εποικοδομητικές ευκαιρίες. Προβάλετε τις νέες και συναρπαστικές ιδέες σας και είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας και μια αλλαγή της ρουτίνας σας. Δεν θέλετε να χαλαρώσετε και αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για οποιαδήποτε επιστημονική ή τεχνική μελέτη και της γνώσης των υπολογιστών. Νέες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας εντελώς ξαφνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνουμε όνειρα και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις.

 

2 Ιανουαρίου 2022, ώρα Ελλάδας 8:33 μ.μ: Νέα Σελήνη στις 12ο 20΄ του Αιγόκερου (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μας διδάσκει πώς να αναρριχηθούμε στο βουνό της ζωής. Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του Αιγόκερου, μας ωθεί στο πώς να αλληλεπιδράσουμε με τους άλλους και να βρούμε μια θέση μέσα στον κόσμο ή την κοινωνία γενικότερα. Έχουμε μια θαυμάσια ευκαιρία για να μάθουμε πώς να ρυθμίσουμε και να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους για τον εαυτό μας, να δούμε τη «μεγάλη εικόνα» των πραγμάτων, να καθορίσουμε μακροπρόθεσμους στόχους που είναι ρεαλιστικοί, έχουν νόημα και είναι εφικτοί για μας. Τα όνειρά μας είναι ένα σημείο εκκίνησης με τη δύναμη του Αιγόκερου. Αφήνουμε τη φαντασία μας και τα συναισθήματά μας να μας δώσουν προτάσεις για το ποιά κατεύθυνση θα πάρει η ψυχή μας προκειμένου να τα εκπληρώσει. Κάθε μακροπρόθεσμος στόχος είναι το προσωπικό μας βουνό που ο καθένας μας αποφασίζει να ανέβει μέχρι να φτάσει στην κορυφή.

Ο Αιγόκερως χρειάζεται αργά και σταθερά βήματα μέχρις ότου ο στόχος επιτευχθεί. Μπορεί να υπάρξουν αναποδιές στην πορεία, αλλά ο στόχος της αναρρίχησης στην κορυφή του βουνού κερδίζεται μέσω της σκληρής δουλειάς, της υπομονής, της ακλόνητης πίστης και της επιμονής. Ο Κρόνος θεωρείται ένα σκληρό αφεντικό, αλλά πραγματικά, αυτός ο πλανήτης είναι ο ελεγκτής της πραγματικότητας. Ο Κρόνος απαιτεί οι δράσεις και τα σχέδιά μας να αντέξουν στη δοκιμασία του, αλλά από τη στιγμή που θα σταθεροποιηθούν, η επιτυχία μας θα είναι μεγαλύτερη και τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν!

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση και κάνετε νέα μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον και αναδιοργάνωση στη ζωή σας. Θα είστε πολύ δυναμικοί, απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια φάση που θα κάνετε νέα ξεκινήματα είτε με την ερωτική σας σχέση, είτε με την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις.

2 Ιανουαρίου 2022: Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 26 Ιανουαρίου και από 15 Φεβρουαρίου ως 10 Μαρτίου)

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε περισσότερο διανοητικοί και προσανατολισμένοι προς τη λογική και αντικειμενική σκέψη. Ο Ερμής είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο του Αέρα, το οποίο σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι γρήγορη και εύκολη. Στον Υδροχόο, ο Ερμής έχει μια σταθερή εστίαση, είμαστε συντονισμένοι με μακρινές συχνότητες, οι ιδέες μας είναι εξαιρετικά πρωτότυπες ή μπροστά από την εποχή τους. Μένουμε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε συζήτηση και έχουμε το χάρισμα της ανάγνωσης του μυαλού των άλλων. Οι ιδέες μας έχουν το σήμα της ατομικότητας, ακόμη και εκκεντρικότητα, και έχουμε επίγνωση του παλμού της ομάδας. Η σκέψη μας είναι προοδευτική και αμφισβητούμε το status quo.

Είμαστε πιστοί στις απόψεις μας και λέμε πάντα «την αλήθεια». Επειδή οι σκέψεις μας δεν κατευθύνονται από τα συναισθήματα, μπορούμε να παρουσιάσουμε τις διάφορες πλευρές ενός θέματος και να παίξουμε «το δικηγόρο του Διαβόλου», όταν είναι απαραίτητο. Οι ιδέες μας έρχονται εντελώς απροσδόκητα και μπορεί να είναι τολμηρές, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα είναι αρεστές στους άλλους. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί όμως να εγκλωβιστούμε στις δικές μας σκέψεις και να απορρίπτουμε τις άλλες απόψεις. Μας ενδιαφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία. Γινόμαστε στοχαστές με μυαλό που είναι ιδιοφυία!

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι έχετε ευθύτητα και αμεσότητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε και σαγηνεύετε το αντίθετο φύλο με την εξυπνάδα, την ευγλωττία σας και τις καινοτόμες ιδέες σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και ο αυθορμητισμός σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο αφού είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Θα υπάρξει ξαφνική επικοινωνία και συμμετέχετε σε απρόβλεπτες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

3 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε συναισθήματα αγάπης για τους άλλους και έχουμε έντονη ευαισθησία και συμπόνια. Η Σελήνη σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δημιουργεί προβλήματα από το παρελθόν στις σχέσεις μας, εξαιτίας της χειραγώγησης, του ελέγχου και της εξουσίας που προέρχονται από την τάση μας να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μπλοκάρει την ανάπτυξή μας.

 

4 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

4 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό η επικοινωνία με τους ανωτέρους μας ή τις αρχές ή με ανθρώπους που παρουσιάζουν ασυνήθιστες συμπεριφορές μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές, αλλά είναι καλύτερο να αποφεύγονται σήμερα.

 

5 Ιανουαρίου 2022: Η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε δημιουργική φαντασία, ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός διαποτίζουν τη ζωή μας. Τώρα προσβλέπουμε στο να επιφέρουμε ομορφιά και αρμονία σε δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος διαμέσου της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης. Ασχολούμαστε περισσότερο με τη μουσική, την τέχνη, το γράψιμο, το χορό και το θέατρο. Έχουμε αυξημένη ευαισθητοποίηση και μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα ατόμων με τους οποίους έχουμε να συναντήσουμε καιρό.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε έντονη φαντασία και νιώθετε την ονειρική αγάπη, με μια αίσθηση του «μοιραίου». Μέσω της ευαίσθητης και ρομαντικής φύσης σας, είναι πιθανόν να ανταποκριθείτε στα συναισθήματα κάποιας αγάπης από το παρελθόν. Τα συναισθήματά σας προς αυτό πρόσωπο είναι έντονα και διάχυτα και νιώθετε συμπόνια και κατανόηση, έχετε την καλή διάθεση να συγχωρήσετε τα παρελθοντικά λάθη του συντρόφου σας. Εκφράζετε τώρα ρομαντικά ιδεώδη, είστε ευαίσθητοι αλλά και ευάλωτοι συναισθηματικά στον πόνο και την απογοήτευση των άλλων. Προτιμάτε να βλέπετε τις θετικές πτυχές της ζωής και της ανθρώπινης φύσης και δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι παραβλέπετε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Έχετε συναισθηματική κατανόηση και με ευκολία αφήνετε πίσω σας το παρελθόν. Εκφράζετε τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά ταλέντα σας και προβάλετε μια εκλεπτυσμένη και ευφάνταστη προσωπικότητα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη είναι μια καλή ημέρα για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια ή οποιαδήποτε προσπάθεια απαιτεί πολλή ενέργεια καθώς έχουμε ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

 

6 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

6 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό προσελκύουμε ανθρώπους και ευκαιρίες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.

 

7 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και την ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για μια προσωπική συνάντηση με άτομα που έχουμε να δούμε καιρό. Καλλιεργούμε και ενθαρρύνουμε την φιλικότητα και την υποστήριξη. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Ποσειδώνα καλό θα ήταν να περιμένουμε για λίγο και να μην ασχοληθούμε με προβλήματα καθώς μπορεί να νιώσουμε εκνευρισμό, άγχος και κατάθλιψη.

 

8 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

8 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα μπορούμε να χειριστούμε τα λόγια μας με δεξιοτεχνία, ενώ οι άλλοι επιδιώκουν να μας ακούνε να μιλάμε.

 

9 Ιανουαρίου 2022: Ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τονίζονται τα συναισθήματα του έρωτα και της αγάπης και υπάρχει γύρω μας μία φιλική διάθεση. Αισθανόμαστε έντονες συγκινήσεις και ερωτισμό καθώς ξυπνάνε στο μυαλό μας παλιές αναμνήσεις. Κυριαρχεί η επιθυμία να ενωθούμε με τους άλλους καθώς επίσης και να διασκεδάσουμε. Λάμπει το φως της αγάπης σε μια ερωτική σχέση από το παρελθόν και τονίζεται η δημιουργικότητα. Η αγάπη και η στοργή στα προσφιλή μας πρόσωπα είναι συγκρατημένη κι αυτό κάνει τους άλλους να μη μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα συναισθήματά μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα σε ερωτικά ζητήματα του παρελθόντος και παλιά θέματα στις σχέσεις σας. Μπορεί να συναντήσετε έναν ερωτικό σύντροφο από το παρελθόν ή να έχετε ρομαντικές αναμνήσεις με τον υπάρχοντα σύντροφό σας. Ποθείτε την προσοχή του αντίθετου φύλου περισσότερο από το συνηθισμένο και μπορεί να προσελκύσετε άτομα τα οποία ανάβουν τον ερωτισμό σας, μόνο που αργότερα θα καταλάβετε ότι εκτιμήσατε λάθος. Αν μια νέα αγάπη ή φιλία αρχίσει τώρα, ίσως στο μέλλον να μη μπορέσει να λειτουργήσει πολύ καλά. Απλά, απολαύστε την παρέα του αντίθετου φύλου αυτήν τη στιγμή. Προσελκύετε γύρω σας πολλούς ανθρώπους, μπορεί όμως να γίνετε τεμπέληδες και επιεικείς με τον εαυτό σας και παρασύρεστε σε αρκετές δαπάνες. Γίνεστε υπερβολικοί και ξοδεύετε πολλά ή μπορεί να έχετε ματαιοδοξία, ανησυχώντας υπερβολικά για την εμφάνισή σας. Οικονομικά είναι μια θετική χρονική περίοδος, αλλά δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε και πολλά χρήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για τη δημιουργικότητα, τις τέχνες και τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Άρη μας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες για να δραστηριοποιηθούμε για ένα στόχο μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και την ανάδρομη Αφροδίτη αισθανόμαστε την αγάπη προς τους αγαπημένους μας περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Όμως γινόμαστε υπερβολικά κτητικοί κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

 

10 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

10 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα έχουμε δυσκολία στο να αφήσουμε να φύγει ό, τι δεν εξυπηρετεί την ευτυχία μας. Μια ανακάλυψη δημιουργεί φόβους και πίεση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία είναι η κατάλληλη ημέρα για να ζητήσουμε χάρες, να προσφέρουμε ή να δεχτούμε δώρα ή βοήθεια.

 

11 Ιανουαρίου 2022: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε ενθουσιασμό και βαθιά κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Δεν υπολογίζουμε τις προκλήσεις αλλά μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και σε θέση να εκτελέσουμε σχεδόν όλες τις εργασίες που μας έχουν ανατεθεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ο χρόνος ή όταν τα χρονοδιαγράμματα πρέπει να τηρούνται. Τώρα μας ενδιαφέρουν περισσότερο η τέχνη, το θέατρο, η εκπαίδευση, η γραφή, η έρευνα σε ένα πεδίο δημιουργικής έκφρασης. Δεν έχουμε εγωιστικές διαθέσεις, αντίθετα είναι οι ανιδιοτελείς ενέργειες που επηρεάζουν τις αποφάσεις και τα κίνητρά μας. Η ισχυρή φαντασία μας είναι η πηγή της δημιουργικότητάς μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε τώρα ευαισθησία στον πόνο των άλλων και οι προσωπικές σας σχέσεις χαρακτηρίζονται από ανεκτικότητα. Υπάρχει μια μαγική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, μια ελευθερία που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές και να αφιερωθείτε στη σχέση σας η οποία θα είναι μια αστείρευτη πηγή χαράς. Έχετε έντονη ψυχική ευαισθησία και εκφράζετε τις δημιουργικές δυνατότητές σας. Ηρεμείτε τώρα μέσα από τη μουσική, την τέχνη και τη λογοτεχνία. Έχετε ανοχή με τους περισσότερους ανθρώπους και δεν επιβάλλεστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δεν είστε υπερβολικά απαιτητικοί και έχετε ένα ανθρωπιστικό πνεύμα, δίνοντας αξία σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που είναι πετυχημένοι κοινωνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιανουαρίου 2022: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Υπάρχει αναποφασιστικότητα και δημιουργούνται πολύπλοκες καταστάσεις που απαιτούν δύναμη και ευαισθησία. Οι ανταγωνιστικές ενέργειες είναι κρυμμένες ενώ συγκρούσεις πεποιθήσεων και ιδεολογιών οδηγούν σε απογοητεύσεις. Έχουμε τώρα την παρόρμηση να ξεφύγουμε από οτιδήποτε μας καταπιέζει. Αισθανόμαστε σωματική αδυναμία και έλλειψη ενέργειας.

 

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου είναι πιθανό να αμφισβητήσετε την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σας. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να λάβετε συμβουλές από κανέναν, διότι είναι πιθανό να είναι εις βάρος σας ή να είναι παραπλανητικές. Οι άλλοι θα έχουν πιθανώς αρνητική επίδραση πάνω σας, γι’ αυτό αυτές οι μέρες είναι καλύτερες για μοναξιά και προβληματισμό. Προσέξτε οι άλλοι να μην παρεξηγήσουν τις ενέργειές σας και το αντίστροφο. Κάποια άτομα φαίνεται να σας εξαπατούν τώρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικές καταστάσεις. Οι ενέργειές σας δεν είναι και τόσο δυναμικές και η έλλειψη σαφήνειας των κινήτρων των άλλων οδηγεί σε ανικανότητα να δράσετε, σε έλλειψη βεβαιότητας και μείωση της αυτοπεποίθησής σας. Φροντίστε ώστε να προφυλαχθείτε από τις μολύνσεις και να ξεκουραστείτε, διαφορετικά μπορεί να νιώσετε καταβεβλημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ουρανό δημιουργεί συναισθηματική πίεση, άγχος και εκνευρισμό καθώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε και καταβάλλουμε προσπάθειες να καταλάβουμε τους άλλους.

 

12 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είμαστε στοργικοί και σκεφτόμαστε τις καλές αναμνήσεις, απολαμβάνουμε την αίσθηση της αγάπης, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση νέων ανθρώπων στη ζωή μας. Μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας.

 

13 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

13 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θέτουμε λογικούς και όχι ανέφικτους στόχους και ότι μπορούμε να τους ακολουθήσουμε.

 

14 Ιανουαρίου 2022: Ο Ερμής στον Υδροχόο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 26 Ιανουαρίου)

Ο ανάδρομος Ερμής στο διανοητικό ζώδιο του Υδροχόου έχει μια πολύ δυναμική ενέργεια καθώς ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, την υψηλότερη οκτάβα του Ερμή. Ο Ερμής κυβερνά τις σκέψεις και την επικοινωνία και ο Ουρανός δίνει σε αυτές τις σκέψεις και την επικοινωνία αστραπιαία ταχύτητα. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής ταρακουνά ολόκληρη την ύπαρξή μας με το να είμαστε ανοικτοί σε επαναστατικές και εξελικτικές ιδέες και σκέψεις. Επίσης μπορεί να είμαστε υπερβολικά λογικοί, ψυχροί ή σκληροί με τον εαυτό μας και τους άλλους. Πολλοί από εμάς θα βρεθούμε να αναπολούμε εποχές που ήμασταν αμέριμνοι και ελεύθεροι. Θα πρέπει να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας όσον αφορά τον τρόπο επικοινωνίας καθώς μπορεί να γίνουμε καυστικοί στα λόγια μας και είρωνες.

Δίνουμε έμφαση στην πρωτοτυπία και την ανεξαρτησία, την αγάπη στην πνευματική ελευθερία και την τάση να αντικρούσουμε το κοινωνικό κατεστημένο. Οι ιδεαλιστικές αντιλήψεις θα είναι υπό πίεση ενώ οι άνθρωποι θα έχουν την τάση να είναι πολύ πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες, ενώ την ίδια στιγμή θα προσπαθούν να ασκήσουν στους άλλους πίεση ώστε να αποδεχτούν τις απόψεις τους. Ασυνήθιστες ή ανορθόδοξες ιδέες θα έχουν δυσκολία εφαρμογής λόγω του ότι θα υπάρχει αντίσταση στις προτεινόμενες αλλαγές. Για όσους ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, οι διανοητικές ικανότητές σας θα κορυφωθούν, οπότε δώστε προσοχή! Δεν είναι όλες οι σκέψεις σας τυχαίες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

14 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο βοηθά στο να πάρουμε ρεαλιστικές αποφάσεις για τους στόχους μας, είμαστε πιο αξιόπιστοι και πιο υπεύθυνοι απέναντι στους άλλους. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον με παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα.

 

15 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

15 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη προκαλεί πάθος στα συναισθήματα αλλά η βιασύνη και η ανυπομονησία μας διαταράσσουν τη συναισθηματική μας αρμονία. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο μπορεί να αποδειχθούν δύσκολες.

 

16 Ιανουαρίου 2022: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα βγάζουμε προς τα έξω μεγάλη δύναμη και εξουσία πράγμα το οποίο φοβίζει τους γύρω μας. Η παρουσία μας είναι πολύ δυναμική και μας αρέσει να επιβάλουμε τις επιθυμίες μας. Τείνουμε να αλλάξουμε τους άλλους μέσα από την επιβολή της εξουσίας μας. Δεν φοβόμαστε την αντιπαράθεση και μπορεί να τραβάμε τα άκρα. Ευνοείται η έρευνα ή οποιαδήποτε εργασία απαιτεί βάθος και αναζήτηση, καθώς και η αποκάλυψη οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Έχουμε έντονη προσωπική δύναμη και σεξουαλικό μαγνητισμό. Αποκαλύπτουμε τον εσώτερο εαυτό μας και λαμβάνουμε σεξουαλική αποδοχή.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, έχετε μεγάλη δύναμη και επιβολή εξουσίας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιον που παρεμβαίνει αρνητικά στη ζωή σας ή που προσπαθεί να καταστείλει τις φιλοδοξίες σας. Ή σε ένα άλλο επίπεδο, μπορεί να έρθετε σε επαφή με αμφισβητήσιμους ή μυστηριώδεις ανθρώπους. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός δείχνει πιθανές συναντήσεις με ισχυρά, αλλά όχι κατ’ ανάγκη ηθικά άτομα. Σε ένα άλλο επίπεδο, ό, τι κάνετε αυτήν τη στιγμή θα είναι πιο έντονο και πιο βαθιά μελετημένο από το συνηθισμένο. Έχετε την τάση να ψάχνετε βαθιά τις λεπτομέρειες και δεν θα είστε ικανοποιημένοι με επιφανειακές συζητήσεις. Να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί να έχετε επικίνδυνες ανακαλύψεις. Μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσετε την οικονομική σας δύναμη για να εξουσιάσετε τους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό μας χαρίζει αυθορμητισμό, πρωτοτυπία, θετικές απρόβλεπτες ενέργειες και πειραματική διάθεση. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη υπερβολικά συναισθήματα που προέρχονται από το παρελθόν και μαλθακότητα οδηγούν σε μπερδέματα.

 

17 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας ωθεί να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, κάνοντας όνειρα και βλέποντας εξιδανικευμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργούνται δυσκολίες και αποκαλύψεις κάτω από πίεση. Υπάρχει σεξουαλική ένταση, μυστικότητα και παράξενα συναισθήματα. Νιώθουμε ότι ένα άτομο κυριαρχεί δυσμενώς στη ζωή μας.

 

18 Ιανουαρίου 2022, ώρα Ελλάδας 1:48 π.μ: Πανσέληνος στις 27ο 50΄ του Καρκίνου (επιρροή +/-7 ημέρες)

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι τώρα και εμφανίζουμε αυξημένη ανάγκη να αισθανόμαστε ασφαλείς αλλά και για να λάβουμε φροντίδα. Την ίδια στιγμή, μπορεί να αντιληφθούμε ότι αυτό μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία μας να επιβάλουμε την δύναμή μας στους άλλους. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και τις ανάγκες μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό δεν είναι μια αντανάκλαση της αδυναμίας μας αλλά της εσωτερικής μας δύναμης. Μπορεί να θέλουμε να συνδεθούμε με κάποιον από το παρελθόν μας ή κάποιος από το παρελθόν μας να έρθει έντονα στο μυαλό μας.

Οτιδήποτε δεν μας χρησιμεύει τώρα στη ζωή μας θα το αφήσουμε να φύγει, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά στη ζωή μας, κάνοντας έναν απολογισμό των συναισθηματικών αναγκών μας. Η συναισθηματική πραγματικότητα μιας κατάστασης μπορεί να έρθει στο φως και είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερωθούμε και να επουλώσουμε τις πληγές μας. Μπορεί να αισθανθούμε επιπλέον μια έντονη συναισθηματική φόρτιση κατά την διάρκεια αυτής της πανσελήνου και να είμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι με πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι μια χρονική περίοδος για να αισθανθούμε ευγνωμοσύνη και παρηγοριά για ό, τι έχουμε στη ζωή μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

18 Ιανουαρίου 2022: Ο Ουρανός στον Ταύρο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 24 Αυγούστου 2022)

Δημιουργούνται τώρα διάφορες ανατροπές και ριζικές αλλαγές, αλλά παράλληλα έχουμε αρκετό θάρρος και δυνατότητα για αποτελεσματική δράση. Τα γεγονότα έρχονται γρηγορότερα και επιταχύνεται ο ρυθμός της ζωής μας. Οι προκλήσεις είναι παρορμητικές και απότομες, με αποτέλεσμα την αναστάτωση, την αλλαγή σκηνικού και την ανυπομονησία. Μπορεί να υπάρξουν απότομες ανατροπές γιατί εύκολα δημιουργούνται διαφωνίες για ασήμαντες λεπτομέρειες. Έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια και είναι δύσκολο να καταστείλουμε την αγάπη μας για την ελευθερία. Γινόμαστε παράτολμοι, ασυνεπείς και επαναστατικοί κάτω από την επιρροή ξαφνικών και απότομων αλλαγών. Ενεργούμε με αλόγιστο και απότομο τρόπο καθώς η ενέργεια του πλανήτη μας διαταράσσει, μας αλλάζει και ανοικοδομεί ό, τι αγγίζει. Απελευθερωνόμαστε από οποιαδήποτε στενόμυαλη σκέψη και μας προσφέρονται ευκαιρίες για να δοκιμάσουμε κάτι εντελώς νέο. Αν δεν προσέξουμε, μπορεί να δημιουργηθούν ατυχήματα που οφείλονται στη βιασύνη.

18 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

 

19 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να αντιμετωπίσουμε μια απρόβλεπτη αρνητική συμπεριφορά που προκαλεί επαναστατικές διαθέσεις και διάσπαση.

 

20 Ιανουαρίου 2022: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 18 Φεβρουαρίου)

Είμαστε ακούραστοι εργαζόμενοι και διαβάζουμε τον χαρακτήρα των άλλων ενστικτωδώς. Χάνουμε τον έλεγχο των νεύρων μας και στη συνέχεια λέμε ή κάνουμε πράγματα που αργότερα το μετανιώνουμε. Είμαστε καλοί στη συζήτηση και την επιχειρηματολογία και εύκολα πείθουμε τους άλλους. Γινόμαστε αναζητητές της γνώσης, ορθολογιστές, με ανοιχτό πνεύμα και έχουμε οράματα για το μέλλον. Όταν συζητάμε, μιλάμε για την κοινωνία και πώς να την προσαρμόσουμε στα δικά μας ιδανικά. Πιστεύουμε στις φιλίες και προσφέρουμε τη βοήθειά μας μόλις μας ζητηθεί.

20 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

20 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη αυξάνονται η δύναμη, η αυτοδυναμία και η ανεξαρτησία μας. Σήμερα μπορούμε να καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία με τους γύρω μας.

 

21 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία μας παρασύρει σε υπερβολές που προέρχονται από τον εγωισμό και το δογματισμό μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την ανάδρομη Αφροδίτη μας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια και ενθουσιασμό και ίσως έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα παλιό αγαπημένο μας πρόσωπο ή εμφανιστεί ξαφνικά ένας παλιός φίλος. Είναι πιθανό να στερούμαστε υπομονής και επιμονής, αλλά για λίγο.

 

22 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη παίρνουμε επικίνδυνα ρίσκα και μπορεί να αντιμετωπίσουμε δύσκολες και χαοτικές καταστάσεις η να συμμετέχουμε σε περίεργες περιστάσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να αποκαλύψουμε μια κρυμμένη αλήθεια μέσα από πολυμήχανες ενέργειες και να αναγεννηθούμε πνευματικά.

 

23 Ιανουαρίου 2022: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

23 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή μας ζητά να ακούσουμε την εσωτερική φωνή μας και να αφήσουμε τη διαίσθησή μας να μας καθοδηγήσει. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη έλκουμε την προσοχή κάποιου προσώπου από το παρελθόν αλλά δεν νιώθουμε ευχαρίστηση και αποδοχή.

 

24 Ιανουαρίου 2022: Ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 6 Μαρτίου)

Με τον Άρη στον Αιγόκερω κάνουμε προσπάθειες για να αναρριχηθούμε ψηλά στην κοινωνία. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση και επιδεικνύουμε τεράστια δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε αυτόνομοι και δεν θέλουμε να λαμβάνουμε εντολές από τους άλλους. Έχουμε έναν ηγετικό ρόλο και έναν αέρα εξουσίας. Το σύνθημά μας είναι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», πράγμα το οποίο όμως μπορεί να οδηγήσει στην απανθρωπιά. Έχουμε το στόχο να κυριαρχήσουμε στον τομέα της προτίμησής μας και είμαστε ισορροπημένοι, λεπτομερείς και επίμονοι. Οι ενέργειές μας στρέφονται προς μια ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία ενώ ο πλούτος και η βελτίωση της κοινωνικής μας θέσης είναι τα κίνητρα.

Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας και ακολουθούμε τις παραδόσεις, έχοντας την ικανότητα να οραματιζόμαστε ένα ρεαλιστικό τελικό αποτέλεσμα και να εργαστούμε ακούραστα για την επίτευξή του. Η σεξουαλικότητά μας είναι προσγειωμένη αλλά και δυναμική. Παίρνουμε σοβαρά τις σχέσεις μας, αλλά αναζητάμε την αυτονομία από το σύντροφό μας. Δεν είμαστε και τόσο συναισθηματικοί ή στοργικοί, αλλά έχουμε έναν αισθησιασμό που είναι προφανής και ελκύουμε το αντίθετο φύλο. Η εξουσία είναι αφροδισιακό και μας ελκύουν άτομα που έχουν τον ίδιο δυναμισμό με τον δικό μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Ρισκάρετε στον έρωτα και κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο είναι σχετικά εύκολο να πειθαρχήσουμε στους κανόνες και να δουλέψουμε σκληρά σήμερα.

 

25 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

25 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή υπάρχει σπατάλη ενέργειας και εμμονές, ενώ προσπαθούμε να βρούμε την «αλήθεια», μέσα από τις υποψίες μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Δία απελευθερώνονται παλιές δυσαρέσκειες, είμαστε γενναιόδωροι με τους γύρω μας με αποτέλεσμα οι άλλοι να αντιδρούν θετικά απέναντί μας.

 

26 Ιανουαρίου 2022: Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 4 Φεβρουαρίου)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, το μυαλό μας είναι εξαιρετικά δραστήριο καθώς σκεφτόμαστε έντονα το παρελθόν και πώς να είμαστε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία μας. Ίσως να μην μπορούμε τώρα να αποσαφηνίσουμε τους στόχους μας και την πορεία της καριέρας μας, ούτε και να οργανώσουμε τα σχέδιά μας. Στην καριέρα μας θα χρειαστεί να επιδείξουμε περισσότερο υπομονή, επιμονή και σθένος, καθώς θα υπάρχει στασιμότητα στις φιλοδοξίες μας. Μπορεί να δουλεύουμε πιο σκληρά για να πετύχουμε το σκοπό μας. Ίσως επίσης υποφέρουμε από την απώλεια μιας εργασίας ή από το φόβο της απώλειας μιας θέσης εργασίας ή από σημαντικές μισθολογικές περικοπές.

Μας δίνεται όμως η ευκαιρία να δούμε αν επικοινωνούμε σωστά με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους μας, να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, να πάμε πίσω και να δούμε πόσο έχουμε προσπαθήσει στην καριέρα μας, τι πήραμε και τι χάσαμε. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος για να προβληματιστούμε σχετικά με το πώς θα θέλαμε να είναι οι συνθήκες στην εργασία μας και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Επίσης, να ολοκληρώσουμε ημιτελή έργα αλλά να περιμένουμε καθυστερήσεις και αναβολές στα ήδη υπάρχοντα. Δεν συνιστάται να ξεκινήσουμε νέα επαγγελματικά σχέδια και είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε αντίγραφα όλων των αρχείων του υπολογιστή μας, καθώς μπορεί να υπάρξουν διακοπές του δικτύου ή απώλεια των ψηφιακών δεδομένων.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Σκορπιοί και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

26 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να αναζητάμε ανυπόμονα απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν δημιουργήσει στασιμότητα στη ζωή μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων.

 

27 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

27 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα πρόσωπα του παρελθόντος και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα πρέπει να περιορίσουμε τις υπερβολές και την αλαζονεία για να μη κλονιστεί η ισορροπία στις σχέσεις μας.

 

28 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο μας δίνει ικανοποίηση από τις προσπάθειές μας και μπορούμε να επωφεληθούμε παίρνοντας νηφάλιες και ρεαλιστικές αποφάσεις. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή μας σε απατηλά όνειρα και σύγχυση, αβεβαιότητα για το μέλλον και μπερδεμένες καταστάσεις.
 

29 Ιανουαρίου 2022: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 6 Μαρτίου)

Με την ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, διαλύονται οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στις σχέσεις μας, ο τρόπος προσέγγισής μας στις σχέσεις είναι πιο σοβαρός γιατί θέλουμε να είμαστε με αξιόπιστα άτομα. Στον έρωτα είμαστε αρκετά διακριτικοί και μας ενδιαφέρουν άτομα που είναι κοινωνικά καταξιωμένα. Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια αυτοκρατορία με το σύντροφό μας. Δεν μας ενδιαφέρουν τα one night stand, γινόμαστε λίγο ντεμοντέ, με όνειρο να δημιουργήσουμε κάτι που διαρκεί. Μας παίρνει χρόνο πριν ανοιχτούμε συναισθηματικά, αλλά όταν γίνει, αποκαλύπτουμε έναν αισθησιασμό που έχει αντοχή. Κρατάμε μυστική την ερωτική μας ζωή γιατί θεωρούμε ότι είναι κάτι πολύ ιδιωτικό. Μπορούμε να κερδίσουμε το σεβασμό και ξέρουμε ότι αυτή είναι η βάση για μια διαρκή σχέση. Χειριζόμαστε τις σχέσεις μας με αξιοπρέπεια και η πίστη μας είναι ακλόνητη.

Ψάχνουμε για κάποιον που μπορούμε να βασιστούμε, κάποιον ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος, άνδρας ή γυναίκα. Επιδιώκουμε τη σταθερότητα μέσα από τον πλούτο και την επιτυχία και θαυμάζουμε τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, τους πολυμήχανους, αυτούς που έχουν στόχους στη ζωή. Είμαστε ρεαλιστές και οτιδήποτε δημιουργούμε φαίνεται καλά δομημένο και έχει διάρκεια. Είμαστε αξιόπιστοι και περιμένουμε ο σύντροφός μας, οι στενοί φίλοι και οι συνεργάτες μας να έχουν υπευθυνότητα. Μπορεί να έχουμε κατά καιρούς μελαγχολία και είναι σημαντικό να έχουμε φίλους που να κατανοούν την ανάγκη μας για προστασία της ιδιωτικής μας ζωής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, με το σοβαρό αλλά και ώριμο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο υποχωρητικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας και συζητάτε το μακροπρόθεσμο μέλλον της. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον ερωτισμό σας και φλερτάρετε συγκρατημένα αλλά αποπνέοντας αισθησιασμό και σταθερότητα.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Ιανουαρίου 2022: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε βάθος σκέψης και συγκέντρωση. Είμαστε σοβαροί και αποφασιστικοί και έχουμε πνευματική δύναμη και βάθος αντίληψης. Ψάχνουμε για τα κρυμμένα νοήματα, επιθυμώντας να αποκαλύψουμε πλήρως τα κίνητρα των ατόμων. Γοητευόμαστε με όλα αυτά που είναι κρυμμένα, ταμπού ή μυστικά αλλά είμαστε προκλητικοί στις επικοινωνίες μας και σαρκαστικοί, όντας αποφασισμένοι να βρούμε τις κρυμμένες απαντήσεις με τη δύναμη του μυαλού μας. Έχουμε ένα στρατηγικό τρόπο σκέψης και είμαστε πολύ έξυπνοι και πονηροί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την ικανότητα να συγκεντρώνεστε, αλλά μπορεί να είστε επιρρεπείς σε εμμονές και φοβίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για έρευνα επειδή έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων και να αποσαφηνίσετε κάθε μυστήριο. Νιώθετε τώρα την ανάγκη να κρατήσετε κάποια μυστικά, τα οποία αν τα ανακοινώσετε θα έχουν σοβαρές συνέπειες. Η επιθυμία σας να κρατήσετε τις σκέψεις σας μέσα σας μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας, σε σημείο να έχετε εμμονή, καχυποψία και δυσπιστία. Η πλύση εγκεφάλου ή οι διαμάχες για την εξουσία θα είναι έντονες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

29 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη καλό θα ήταν να κρατηθούμε μακριά από τον ανταγωνισμό και τις συγκρούσεις, κάνοντας συμβιβασμούς. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία ανοιγόμαστε στους άλλους συναισθηματικά και έχουμε αισιόδοξη διάθεση, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, θετική σκέψη και αυτοεκτίμηση.

 

30 Ιανουαρίου 2022: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να ακολουθήσουμε το κοινωνικό κατεστημένο. Οι φιλοδοξίες μας μπορεί να επιτευχθούν, αλλά εις βάρος της πραγματικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας μας. Μπορεί να έχουμε από τη μια πλευρά πολύ συμβατική συμπεριφορά, αλλά από την άλλη να γινόμαστε ξαφνικά επαναστατικοί και αντικομφορμιστές. Η μη συμμόρφωση και η άρνησή μας να ακολουθήσουμε τα δεδομένα κοινωνικά πρότυπα μπορεί να επηρεάσει την υλοποίηση των στόχων μας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να πάμε μπροστά. Ερχόμαστε σε σύγκρουση με τους άλλους και αμφισβητούμε το status quo.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος ανατροπών και εκπλήξεων. Τα σχέδιά σας δεν πηγαίνουν όπως αναμενόταν και ίσως να αναγκαστείτε να προβείτε σε αλλαγές λόγω των περιστάσεων ή κάποιων γεγονότων που δεν είχατε λάβει πλήρως υπόψη. Οι ανώτεροί σας ή ένας άντρας στη ζωή σας μπορεί να φαίνεται να ενεργούν παράλογα ή έχοντας ασταθή συμπεριφορά. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο που είναι εντελώς αντίθετο από το συνηθισμένο τύπο σας, είτε φίλο, είτε εραστή/ερωμένη. Ή ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στις σχέσεις σας. Είναι επίσης πιθανό να αποφασίσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα πρέπει να προσέξετε τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Ιανουαρίου 2022: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με την Αφροδίτη ένα αναπάντεχο ταξίδι ή μια ερωτική συνάντηση μπορεί να μας προσφέρουν έντονα συναισθήματα και τονωτικές εμπειρίες που αλλάζουν τη μονότονη καθημερινή ρουτίνα μας.

 

31 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

31 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα δημιουργεί μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και ευμετάβλητες διαθέσεις. Τώρα αναπολούμε το παρελθόν και τα ισχυρά συναισθήματά μας θολώνουν την κρίση μας.

 

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms