22
10
2018

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Απρίλιο 2024.

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 143

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

1 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Άρη είναι η κατάλληλη ημέρα για να απελευθερωθούμε από τυχόν τάσεις ζήλιας και κτητικότητας ή την ανειλικρίνεια. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα είναι ισχυρή σήμερα.

 

2 Απριλίου 2024: Ο Ερμής στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 25 Απριλίου)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, δημιουργείται πνευματική σύγχυση μέσα από μια πύρινη παρορμητικότητα, αδικαιολόγητη βιασύνη στη σκέψη και την ομιλία και ανταγωνιστικότητα. Υπάρχει μια τάση να γινόμαστε φλύαροι και να υπερβάλλουμε. Παρόλο που μας χαρίζει έναν έξυπνο τρόπο σκέψης, δεν υπάρχει ειρμός σε αυτά που λέμε. Μπορεί να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα προτού να εξετάσουμε σε βάθος τα πράγματα και διακατεχόμαστε από μια νευρικότητα που προκαλεί συχνά ξεσπάσματα. Αν υποφέρουμε από πονοκεφάλους, αυτό οφείλεται στα νεύρα μας.

Ο Κριός σαν ζώδιο της Φωτιάς απεχθάνεται τις καθυστερήσεις, έτσι όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο σημαίνει ότι μπορεί να είναι παράτολμος, τυχοδιώκτης, ανυπόμονος και αυταρχικός. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε και ίσως θα πρέπει να κάνουμε πράγματα που βοηθούν να ηρεμήσει το μυαλό μας. Μπορεί να αισθανόμαστε απογοητευμένοι καθώς δεν μπορούμε να βρούμε την κατάλληλη διέξοδο. Θα πρέπει να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε και να ελέγξουμε όλες τις λεπτομέρειες πριν μιλήσουμε. Μια απλή κουβέντα μπορεί να παρερμηνευθεί και μάλιστα μπορεί να υπάρχουν περισσότερες φιλονικίες καθώς ο εγωισμός μπορεί να είναι ανεξέλεγκτος.

Ο Κριός κυβερνά τις νέες πρωτοβουλίες, έτσι μπορεί να μπούμε στον πειρασμό να κάνουμε ένα νέο σχέδιο ή πρόγραμμα, χωρίς να σκεφτούμε και να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους. Το κεφάλι, το πρόσωπο, τα μαλλιά και το μυαλό επίσης κυβερνώνται από τον Κριό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε όταν οδηγούμε ή περπατάμε, καθώς γινόμαστε επιρρεπείς στα ατυχήματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

2 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο η ηγετική συμπεριφορά μας οδηγεί σε μπλοκάρισμα της έκφρασης των συναισθημάτων και κάποιου είδους ανησυχία. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες και τις νέες φιλίες ενώ έχουμε αυτοσυγκράτηση και ωριμότητα στις ενέργειές μας.

 

3 Απριλίου 2024: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε πολύ ρομαντικοί και ζούμε στο όνειρο και την φαντασία. Είμαστε ευαίσθητοι και δημιουργικοί αλλά δεν έχουμε πρακτικότητα όσον αφορά την αγάπη και τα χρήματα. Θέλουμε να δώσουμε στις στενές προσωπικές μας σχέσεις, έτοιμοι να κάνουμε θυσίες για όποιον αγαπάμε. Είμαστε συναισθηματικοί και συμπονετικοί και συγκινούμαστε εύκολα από την ευγένεια των άλλων, τη μουσική, την ποίηση και τον χορό. Συγχωρούμε εύκολα γι’ αυτό μπορούμε να προσελκύσουμε ανθρώπους που μας εκμεταλλεύονται. Αντιπαθούμε την αγενή και χονδροειδή συμπεριφορά και εκπέμπουμε μια αιθέρια και μυστηριώδη γοητεία που είναι διακριτικά δελεαστική και πολύ ελκυστική.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ πρακτικοί ούτε και θα βλέπετε ξεκάθαρα τις προθέσεις του συντρόφου σας ή ζητήματα οικονομικά, έτσι δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, επειδή αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε είναι μια ψευδαίσθηση. Είστε ιδεαλιστές όσον αφορά τις σχέσεις σας και κατά συνέπεια, διατρέχετε τον κίνδυνο της απογοήτευσης αργότερα, όταν θα δείτε τελικά τους άλλους όπως είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας και να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε. Το ίδιο ισχύει και για τις αγορές σας, όπου μπορεί να αγοράσετε κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πραγματικά θέλετε να πάρετε. Υπάρχει επίσης μια τάση στην ονειροπόληση και μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασάφεια κάποιων καταστάσεων, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Ευνοείστε στη καλλιτεχνική και μουσική έμπνευση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

3 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να αποκαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, να έχουμε επίγνωση για τις προθέσεις των άλλων, να εκφράσουμε οργή, εκδίκηση ή καταπιεσμένη σεξουαλικότητα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, την ερωτική διέγερση και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων.

 

4 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μπορούμε να ζητήσουμε χάρες, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με το να έρθουμε πιο κοντά συναισθηματικά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ενισχύσουμε τους δεσμούς αγάπης. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό δεν μπορούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια με την επιθυμία μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία.

 

5 Απριλίου 2024: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 29 Απριλίου)

Με την Αφροδίτη στον Κριό, έχουμε σφοδρή επιθυμία για ζωή, επιδιώκουμε την ανεξαρτησία μας και γινόμαστε θερμοί στα συναισθήματα και ενθουσιώδεις. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα με την προοπτική μιας νέας αγάπης. Όμως, η παρορμητικότητά μας μπορεί να γίνει πρόβλημα μερικές φορές γιατί χάνουμε το ενδιαφέρον μας εξίσου γρήγορα. Τώρα προτιμούμε κάποιου είδους ένταση στη σχέση. Δεν αντέχουμε έναν παθητικό ερωτικό σύντροφο ή κάποιον που μας βάζει σε ρουτίνα. Θέλουμε να κερδίσουμε το θαυμασμό, λόγω της ανεξαρτησίας, της αυτοπεποίθησης και της ζωτικότητάς μας. Φαινόμαστε δυναμικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί. Αυτό που μας κάνει ακαταμάχητους είναι ότι δεν μιλάμε γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αλλά το κάνουμε δίχως δεύτερη σκέψη.

Θέλουμε οι άνθρωποι να είναι πραγματικοί και όχι να παίζουν παιχνίδια, να είναι άμεσοι και να μην λένε πράγματα που δεν τα εννοούν. Θέλουμε εμείς να καθοδηγούμε τη σχέση και ποθούμε το δυναμισμό σε ένα σύντροφο και το σεξουαλικό πάθος. Δεν θέλουμε να αναλύουμε τη σχέση ή να διαβάζουμε το μυαλό του συντρόφου μας αλλά ζούμε τον έρωτα! Αυτό μας δίνει ζωή και θαυμάζουμε τους ισχυρούς, ανεξάρτητους τύπους που δεν έχουν αυτολύπηση η ανασφάλεια. Η ειλικρίνειά μας, μας κάνει αξιόπιστους, δεδομένου ότι οι άλλοι πάντα γνωρίζουν πού στέκονται μαζί μας. Τα γούστα μας είναι τολμηρά και εντυπωσιακά, γινόμαστε εύστοχοι, ακόμη και προκλητικοί.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, φιλικοί, αυθόρμητοι και παρορμητικοί στην αγάπη. Είστε ευχάριστοι και επικοινωνιακοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να ζήσετε τον έρωτα και τη ζωή αφού εκπέμπετε ένα ακαταμάχητο σεξουαλικό πάθος. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε τώρα πιο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, προσελκύετε το αντίθετο φύλο και παρασύρεστε από τα πάθη σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

5 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις.

 

6 Απριλίου 2024: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και να αποκομίσουμε συναισθηματικά οφέλη από τις προσωπικές μας επαφές. Αναζητάμε τώρα τη δημιουργική έκφραση του πάθους μας και πώς να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Ξέρουμε πώς να σταθούμε στα πόδια μας και να αγαπάμε παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε ειλικρινείς και υπάρχει επιτυχία στις επενδύσεις, την ασφάλιση και τις πωλήσεις. Οι πωλήσεις θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, επειδή ενθαρρύνουμε τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν μας. Έχουμε κατανόηση, συμπάθεια και είμαστε δυναμικοί ώστε να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για το καλό τους.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα στην αγάπη, κι αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία. Νιώθετε τώρα ότι υπάρχει μια μοιραία ποιότητα στην ερωτική σας ζωή που αψηφά κάθε λογική. Αισθάνεστε μια εσωτερική ισορροπία και τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι κυριαρχούν και καθοδηγούν την ερωτική σας ζωή. Η κατανόηση σας δίνει δύναμη στην αγάπη. Η σχέση σας έχει τώρα υψηλή προτεραιότητα, κι αν είστε μόνοι, είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι κάποιον/α που θα σας σταθεί καθώς η σχέση ωριμάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, να έχετε συμβατά ενδιαφέροντα, καλή σεξουαλική ζωή και κοινή κατεύθυνση ζωής.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

6 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο είμαστε ιδιαίτερα οξύθυμοι καθώς κάτι δυσάρεστο ή κάποιο επίφοβο καθήκον που θα πρέπει να αναλάβουμε μπορεί να μας βάλει σε κακή διάθεση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε στους άλλους.

 

7 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

7 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας.

 

8 Απριλίου 2024, ώρα Ελλάδας 9:20 μ.μ: Ολική Έκλειψη Ηλίου στις 19ο 24΄ του Κριού (επιρροή +/-15 ημέρες)

Αυτή η έκλειψη στον Κριό φωτίζει τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας που έχουν σχέση με την ανεξαρτησία, τη δύναμη και το προσωπικό θάρρος. Έχετε τώρα αυτοπεποίθηση και αυτοκυριαρχία, ενδυνάμωση και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσετε ανθρώπους και πράγματα που σας υπονομεύουν. Κάτι αποκαλύπτεται για να ξεκινήσετε από την αρχή. Κάτι τελειώνει για να αρχίσει κάτι άλλο. Μπορεί να κληθείτε να εγκαταλείψετε κάποιον ή κάτι για να προχωρήσετε σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Αν και το «νέο» μπορεί να μην είναι τώρα αναγνωρίσιμο, είναι σημαντικό να αποδεχτείτε το άγνωστο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε δράση για έναν προσωπικό στόχο σας, να δοκιμάσετε κάτι νέο και καινοτόμο και να το κάνετε με όρεξη και αυτοπεποίθηση. Είναι ώρα να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας, να ανακαλύψετε τα οφέλη της ειλικρινούς έκφρασης του εαυτού σας και να μάθετε να βασίζεστε στον εαυτό σας και όχι στους άλλους. Οι περιστάσεις σας σπρώχνουν να ανακαλύψετε το θάρρος και τη δύναμή σας. Είστε τώρα σε θέση να καταλάβετε ότι οι αλλαγές ή τα τελειώματα είναι απαραίτητα για τη δική σας ανάπτυξη και πνευματική πρόοδο.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Το σύμπαν σας ζητά να πάρετε μια μοιραία απόφαση σχετικά με ένα οικείο σε εσάς πρόσωπο, ένα στενό συνεργάτη σας ή κάποιο επαγγελματικό ή ερωτικό ζήτημα. Πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια τις οποίες δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε και μερικές φορές η αποκάλυψη θα είναι τέτοια που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας βοηθά να κάνετε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στη ζωή σας.

 

9 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

9 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Πλούτωνα οι εναλλαγές της διάθεσής μας μπορεί να μας δημιουργήσουν πίεση και νοητική υπερδιέγερση.

 

10 Απριλίου 2024: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε πολλή δύναμη και φιλοδοξία αλλά απογοητευόμαστε σχετικά με την επίτευξη των στόχων μας από μια κακή κατανομή του χρόνου ή κάνοντας πίσω λόγω του φόβου ή της έντασης. Όταν κάνουμε κάτι είμαστε υπεύθυνοι, αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις και πιέζοντας τον εαυτό μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αντί να τα αγνοούμε. Σε θέματα νομικά ή γραφειοκρατίας θα πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν αργότερα προβλήματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος που θα βιώσετε απογοητεύσεις. Αντιμετωπίζετε εμπόδια και προσπαθείτε να εξαναγκάσετε τα πράγματα. Θα πρέπει να ελέγξετε την επιθετικότητά σας και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία την ευερεθιστότητα και τους οξύθυμους ανθρώπους, αν και μπορεί να γίνετε ο θύτης ή το θύμα άδικων και σκληρών επιθέσεων. Θα υπάρχουν στιγμές όπου θα είστε θυμωμένοι, αλλά θα καταστέλλετε το θυμό σας για να μη τον δείξετε και υποφέρετε σιωπηλά. Αυτή η διέλευση ευνοεί την περίπλοκη ή λεπτομερή δουλειά και την προσοχή στη λεπτομέρεια καθώς έτσι η εργασία εξελίσσεται αργά και προσεκτικά. Μην προσπαθήσετε να βιάσετε τις καταστάσεις τώρα ή πάρετε εσπευσμένες αποφάσεις στην εργασία και τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε υπομονή με το σύντροφό σας και μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά και απομόνωση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Απριλίου 2024: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που έχουν σκοπό την απελευθέρωση από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί.

 

11 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

11 Απριλίου 2024: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, να εκφράσουμε νέες πρωτότυπες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα κυριαρχούν η έντονη διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 

12 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να δούμε τους φίλους μας, να εκφράσουμε την επιθυμία μας για έρωτα, να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική νέα σχέση ή να ανανεώσουμε την ήδη υπάρχουσα. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο μας κάνει να νιώθουμε το βάρος των ευθυνών και η αποφασιστικότητά μας δοκιμάζεται από τις αντιξοότητες.

12 Απριλίου 2024: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

13 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

13 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή εφαρμόζουμε τη δύναμη της θέλησής μας, τη διπλωματία και την οξυδέρκειά μας για να διεκδικήσουμε ό, τι θέλουμε. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον με παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα.

 

14 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη αισθανόμαστε την αγάπη προς τους αγαπημένους μας περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Γινόμαστε υπερβολικά κτητικοί κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο είναι μια καλή ημέρα για να βρούμε πρακτικές λύσεις σε άλυτες συγκρούσεις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των ενεργειών μας.

 

15 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό παίρνουμε επικίνδυνα ρίσκα και μπορεί να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις η να συμμετέχουμε σε απρόβλεπτες περιστάσεις. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή δημιουργεί διανοητική και συναισθηματική ασάφεια, ενώ κάνουμε προσπάθεια να κατανοήσουμε τους γύρω μας.

 

16 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε.

Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

16 Απριλίου 2024: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο ονειρικούς, με συμπόνια και κατανόηση, και μας καθοδηγούν η διαίσθηση και η διορατικότητά μας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά ή να χτίσουμε κάτι νέο.

 

17 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή σκεφτόμαστε πριν ενεργήσουμε και επικεντρωνόμαστε στην παροχή λύσεων σε προβλήματα του παρελθόντος που ωφελούν τόσο τον εαυτό μας όσο και την άλλη πλευρά. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό μας κάνει να νιώθουμε περιορισμό της ελευθερίας μας, ιδιορρυθμίες, εντάσεις και αλλαγές στα σχέδιά μας.

 

18 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

18 Απριλίου 2024: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο μας ωθεί να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπό μας προς τα εμπρός και να συνεργαστούμε με τους άλλους επειδή εσωτερικά δεν είμαστε σε σύγκρουση.

 

19 Απριλίου 2024: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί, κάνουμε συζητήσεις για συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος, έχουμε αίσθηση του χιούμορ και καλή συνεργασία. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσουμε με ευκολία με κάποια παλιά αγάπη, λέγοντας το πώς αισθανόμαστε αλλά και για να διαπραγματευτούμε οτιδήποτε επιδιώκουμε, όχι όμως να πάρουμε τελικές αποφάσεις. Διανοητικά, δεν είμαστε και τόσο πειθαρχημένοι, όμως προτιμάμε να συζητάμε με τους άλλους και να σκεφτόμαστε τα ευχάριστα πράγματα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση και ίσως συναντήσετε κάποια άτομα από το παρελθόν. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος, να επαναφέρετε την αγάπη στη σχέση σας, να αισθανθείτε τις αναμνήσεις των παλιών καλών στιγμών και να συζητήσετε ανάλαφρα για το παρελθόν. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε εμπορικές δραστηριότητες ή στην επιχείρησή σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να τις διευθετήσετε. Επίσης, ίσως κάνετε ένα ταξίδι κάπου όπου έχετε ξαναπάει. Θα δεχτείτε αρκετές φιλοφρονήσεις και ευχάριστη επικοινωνία. Επίσης, πληροφορίες ή γνώσεις από το παρελθόν θα σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Απριλίου 2024: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους και έχουμε οφέλη από τα ταξίδια, το νόμο και τη γνώση. Οι επεκτατικές διαθέσεις μας οδηγούν στην επιτυχία και έχουμε την παρόρμηση να επιφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Με την ανάληψη πρωτοβουλίας διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα λειτουργούν προς όφελός μας. Παίρνουμε ρίσκα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας ή να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και με αυτόν τον τρόπο νέες πόρτες ανοίγουν για μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας! Είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία και με την τεράστια δύναμή σας αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Φαίνεται σαν να μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, ανεξάρτητα του πόσο μεγάλα είναι τα εμπόδια και έχετε μεγάλη πίστη στις ικανότητές σας. Έχετε καλή κρίση και αγωνίζεστε προκειμένου να υλοποιήσετε τα επεκτατικά σχέδιά σας. Έχετε ισορροπία μεταξύ της επιθυμίας σας να προωθήσετε τους στόχους σας και της ανάγκης σας να δράσετε αμερόληπτα και δίκαια, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων ανθρώπων. Έχετε έντονη ενεργητικότητα και δύναμη και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε επίπονη και δύσκολη σωματική εργασία ή να βγείτε νικητές αν ασχολείστε με τον αθλητισμό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Απριλίου 2024: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 20 Μαΐου)

Τώρα είμαστε αξιόπιστοι και σταθεροί και έχουμε μια ισχυρή ανάγκη για μια σταθερή ρουτίνα και ασφάλεια. Μπορεί να γίνουμε επίμονοι και πεισματάρηδες. Έχουμε αδυναμία στο καλό φαγητό και τις απολαύσεις της ζωής και δίνουμε σημασία στα υλικά αγαθά. Είμαστε περισσότερο υπομονετικοί, πρακτικοί και αφοσιωμένοι και έχουμε μεγάλη δύναμη αντοχής, τόσο σωματική όσο και ψυχική. Μας κατευθύνουν οι αισθήσεις μας, είμαστε στοργικοί και με έντονα πάθη, αλλά πολύ εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε από τα συναισθήματα και τα πάθη μας.

19 Απριλίου 2024: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο απαιτείται προσοχή στις διαπραγματεύσεις με πρόσωπα κύρους, για να ξεπεράσουμε την κριτική και τους φόβους του να κάνουμε λάθη.

 

20 Απριλίου 2024: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες)

Ενεργούμε με έναν πρωτότυπο και ασυνήθιστο τρόπο προκειμένου να επιφέρουμε στη ζωή μας μια αναζωογονητική αλλαγή. Παρακινούμενοι από την ελευθερία και την ανεξαρτησία, είμαστε πρόθυμοι να πάμε ενάντια στους κανόνες και δεν συμμορφωνόμαστε με ό, τι μας περιορίζει. Το σύμπαν μας παρέχει την ευκαιρία να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να αλλάξουμε τη ρουτίνα μας. Αν και τα αποτελέσματα μπορεί να μας εκπλήξουν, θα είναι προς όφελός μας.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την ανάγκη να επαναστατήσετε για να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Μπορεί να αναβαθμίσετε το σύστημα στην εργασία σας ή να εφαρμόσετε νέες τεχνικές για τη βελτίωση της παραγωγικότητάς σας. Αποδέχεστε τους άλλους ανθρώπους όπως είναι, ανεξάρτητα του πόσο διαφορετικοί είναι από εσάς και τους αντιμετωπίζετε ως ίσους. Είστε ανοικτοί στις απόψεις των άλλων και σέβεστε τη γνώμη τους, χωρίς να προσπαθείτε να την αλλάξετε. Αιφνίδια γεγονότα μπορεί να σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές τις οποίες θα είστε ευέλικτοι να τις χειριστείτε εύκολα. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και παίρνετε περισσότερα ρίσκα απ’ ότι συνήθως. Οι ασυνήθιστες ενέργειές σας και η πρωτοτυπία σας θα έχουν μια πολύ θετική επίδραση στο περιβάλλον σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη είμαστε τόσο γρήγοροι στις αντιδράσεις μας χωρίς να εξετάσουμε τις συνέπειες.

 

21 Απριλίου 2024: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 1 μήνα)

Αυτή η κοσμική όψη θα μας δώσει αισιοδοξία και πίστη, ενέργεια και ορμή για να οραματιστούμε και να οικοδομήσουμε ένα μέλλον βασισμένο στην ελευθερία και την αυτονομία. Θα υπάρξει περισσότερος ενθουσιασμός και αγάπη για τα μακρινά ταξίδια, την περιπέτεια, την επικοινωνία με άτομα από ξένες χώρες και την ανώτερη γνώση. Δείχνουμε ενδιαφέρον σε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, στη δικαιοσύνη και τις πνευματικές αξίες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που είστε γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, μπορεί αυτή τη στιγμή να νιώθετε ότι η ζωή σας είναι σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ, γεμάτη εκπληκτικές ανατροπές και στροφές που σας προσφέρουν τόσο φόβο όσο και ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια στιγμή που είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Στην πραγματικότητα μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή.

Κάτι σας αναγκάζει να πάρετε ρίσκα που ποτέ δεν πιστεύατε ότι θα το κάνατε. Και αλίμονο σε όποιον σταθεί εμπόδιο στη νέα σας ώθηση για την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Θέλετε να αφεθείτε στην τύχη σας παρόλο που μπορεί να φαίνεστε ιδιόρρυθμοι και παράξενοι σε όσους σας γνωρίζουν και σας αγαπούν. Θα ήταν φρόνιμο να μην σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας. Ωστόσο, θα ήταν επίσης συνετό να δείξετε κι εσείς κάποια αυτοσυγκράτηση όταν χρειάζεται. Η πλήρης παραβίαση των κανόνων και του status quo μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπορεί ακόμα να προκύψουν ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές, τεχνικές, εσωτερικές και επιστημονικές αναζητήσεις.

21 Απριλίου 2024: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κάποια θέματα επιβολής εξουσίας μπορεί να είναι τώρα δυσάρεστα ενώ δημιουργούνται ισχυρός ανταγωνισμός και επιθετική συμπεριφορά, η οποία είναι συγκεκαλυμμένη. Η σεξουαλική έλξη, η ένταση και η ζήλια είναι τώρα έντονα. Υπάρχει ανάγκη να μοιραστούμε τον εαυτό μας και να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη αλλά θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Υπάρχει αδυναμία να εκφράσουμε ή να αποκαλύψουμε την πραγματική προσωπικότητά μας στους άλλους και νιώθουμε την ανάγκη να κρυφτούμε. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, υποφέρουμε από τους φόβους μας ότι κάτι θα γίνει και θα το αλλάξει.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε εσωτερική ένταση και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις διαμάχες για την εξουσία και τα έντονα επιχειρήματα που πιθανόν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε οποιαδήποτε συγκρουσιακή κατάσταση με σύνεση. Μην αφήνετε τους άλλους να σας ασκήσουν κριτική. Κρυφές πτυχές μιας κατάστασης έρχονται στο φως ενώ κυριαρχούν κακή χρήση της προσωπικής σας δύναμης και κακός χειρισμός προς ή από τους άλλους. Είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να ασχοληθείτε με κάτι που είναι παλιό σε μια άρρωστη σχέση ή κατάσταση, προβάλλοντας μια βαθιά ριζωμένη, αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι αρνητικές σκέψεις σας, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο, μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία σας. Νιώθετε ότι έχετε τεράστια δύναμη και ότι θα είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αναδύονται τώρα και δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και κρατηθείτε μακριά από τη βία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

21 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές.

 

22 Απριλίου: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε. Μας ωθεί να βγάλουμε στη φόρα πράγματα που αισθανόμαστε πραγματικά αλλά δεν λαμβάνουμε υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας μας.

 

23 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

23 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα παλιά συναισθηματικά ζητήματα που παραμένουν άλυτα οδηγούν σε μια πάλη για την εξουσία και δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε.

 

24 Απριλίου 2024, ώρα Ελλάδας 2:48 π.μ: Πανσέληνος στις 4ο 17΄ του Σκορπιού (επιρροή +/-7 ημέρες)

Η πανσέληνος στον Σκορπιό μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με την βαθύτερη, την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας. Όλοι έχουμε μια κρυφή σκιά και αυτή η πανσέληνος θα μας βοηθήσει να την φωτίσουμε και θα μας επιτρέψει να αγαπήσουμε βαθιά απελευθερώνοντας τον αρνητισμό. Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και έχει σχέση με τη γέννηση, το θάνατο, το μετασχηματισμό, τις σεξουαλικές σχέσεις και τις ψυχικές ικανότητες. Έχουμε την ευκαιρία με αυτή την Πανσέληνο να θεραπεύσουμε τις πληγές της ψυχής μας. Από πού έχουμε αποκοπεί; Ποιές σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές έχουμε αποκηρύξει;

Η πανσέληνος στο Σκορπιό μας ζητάει να πάμε βαθιά προς τα μέσα, μας βοηθάει να αναζητήσουμε οτιδήποτε μας δημιουργεί φόβο και εμμονές. Τι ψέματα έχουμε πει στον εαυτό μας; Γιατί θέλουμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά; Μας βοηθά να επισημάνουμε αυτούς τους φόβους μας και να απελευθερωθούμε. Να μετατρέψουμε τους φόβους μας και να φωτίσουμε τα σημεία του εαυτού μας που βρίσκονται στο σκοτάδι. Να αναγεννηθούμε εκ νέου, να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να σταματήσουμε να ασκούμε εξουσία πάνω στους άλλους ανθρώπους. Μας δίνει μεγάλη ενέργεια για να αποδεσμευτούμε από τα πράγματα και τους ανθρώπους που δεν μας εξυπηρετούν πια.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

 

25 Απριλίου 2024: Ο Ερμής στον Κριό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 15 Μαΐου)

Με τον Ερμή ορθόδρομο στον Κριό, έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε νέες ιδέες στους άλλους με ευθύτητα και χωρίς να παρεξηγηθούμε. Μιλούμε με άμεσο ύφος που δεν αφήνει περιθώρια στους άλλους να αντιδράσουν. Μερικές φορές η ειλικρίνειά μας είναι τόσο ωμή, έτσι ώστε οι άλλοι δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσουν τα λόγια μας. Οι αποφάσεις λαμβάνονται γρήγορα και έχουν μια αίσθηση ορμής, πράγμα το οποίο μας κάνει δυναμικούς ηγέτες που μιλάμε με στόμφο και εμπνέουμε τους άλλους να ενεργήσουν. Το μυαλό μας είναι σαν ένας φακός, με μια συγκεντρωμένη εστίαση. Αναζητάμε πάντα εκείνη τη σημαντική ανακάλυψη, όταν μια λαμπρή ιδέα συλλαμβάνει το ενδιαφέρον μας. Το μυαλό μας διψάει για διέγερση και έντονη ανταλλαγή απόψεων.

Η ανάγκη για μια λεκτική φιλική... κόντρα μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, αλλά πάντα με σαφή επιχειρήματα. Μπορούμε να προκαλέσουμε τους άλλους μέσω του λόγου, και σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να είμαστε αμείλικτοι με τα πειράγματά μας. Η ανάγκη μας για έντονες συζητήσεις μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τους άλλους ως αντιπάλους, ακόμα και αυτούς που αγαπάμε! Είμαστε ανήσυχοι αλλά απογοητευμένοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις. Γινόμαστε εγωκεντρικοί στο μυαλό αλλά και επιθετικοί σε περίπτωση αμφισβήτησης. Ο τρόπος που περιγράφουμε τα πράγματα επηρεάζει τους γύρω μας και η πρωτοτυπία μας, μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα έχετε τώρα ευθύτητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους άλλους. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και έχετε αμεσότητα και ειλικρίνεια στον τρόπο προσέγγισής σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο ορθόδρομος Ερμής στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Απριλίου 2024: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο αποβάλει την εσωστρέφεια, την αρνητικότητα, την ακαμψία και το φόβο, ενώ μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό σχέδια που ξεκινούν σήμερα είναι πιθανό να αλλάξουν με απροσδόκητους τρόπους.

 

26 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

26 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να αποκαλύψουμε μια κρυμμένη αλήθεια μέσα από πολυμήχανες ενέργειες και να αναγεννηθούμε πνευματικά.

 

27 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή το επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι συναισθηματικά θέματα και πράγματα που έχουμε από κοινού με τους αγαπημένους μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργούνται εντάσεις, δυσαρέσκειες και εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν τις προσδοκίες μας από τους άλλους και την καριέρα μας, οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

 

28 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

28 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα αντιδρούμε στην πραγματικότητα και έχουμε ψευδαισθήσεις, μη μπορώντας να αποσαφηνίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη η έκφραση των συναισθηματικών αναγκών μας είναι αποδεκτές από τους άλλους.

 

29 Απριλίου 2024: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 23 Μαΐου)

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, στο ζώδιο το οποίο ο πλανήτης είναι κυβερνήτης, επιδιώκουμε τη σταθερότητα και την αποκλειστικότητα στην αγάπη και δεν σπεύδουμε αμέσως σε νέες σχέσεις. Θέλουμε το χρόνο μας για να νιώσουμε σίγουροι για τον άνθρωπο που αγαπάμε, και όταν το κάνουμε, είμαστε συνήθως πολύ πιστοί. Έχουμε νωθρή συμπεριφορά που μας κάνει να φαινόμαστε αισθησιακοί. Δεν θέλουμε το δράμα και γινόμαστε διστακτικοί σε αμφίβολους έρωτες. Επιθυμούμε μια σταθερή και ρομαντική ερωτική ζωή, αλλά με κάποιον που θεωρούμε ότι αξίζει να επενδύσουμε. Αναζητάμε τη δέσμευση και τη διάρκεια στη σχέση. Γινόμαστε έντονα κτητικοί και αν κάποιος μας προκαλέσει, τον αντιμετωπίζουμε με εξαγριωμένη οργή.

Είμαστε μαζεμένοι, με μια διαρκή αφοσίωση, εφ’ όσον μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Θα εκπλήξουμε τους αγαπημένους μας με τα συναισθηματικά δώρα και τους χιλιάδες μικρούς τρόπους που εφευρίσκουμε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο ευχάριστη. Ο δρόμος για την καρδιά μας ανοίγει μέσω των αισθήσεων, ανταποκρινόμαστε στο άγγιγμα και στις διακριτικές χειρονομίες. Επιδιώκουμε μια ατμόσφαιρα άνεσης και σταθερότητας, σεβασμού και αξιοπιστίας, αναγνώρισης και εκτίμησης. Θέλουμε το χρόνο μας για να χαλαρώσουμε σε μια σχέση και βασιζόμαστε περισσότερο στα υλικά αγαθά από ό, τι στην αγάπη. Είμαστε πολύ πιστοί και δεν χωρίζουμε από μια σχέση ακόμα κι αν έχει γίνει στάσιμη. Η ποιότητα της σταθερότητάς μας, μας κάνει αφοσιωμένους συντρόφους.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, με το σταθερό, υπομονετικό και ευχάριστο τρόπο συμπεριφοράς σας μπορείτε να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας, προσπαθώντας να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και φλερτάρετε με σοβαρότητα, αποπνέοντας αισθησιασμό. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη σταθερότητά σας και την εμπιστοσύνη σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Απριλίου 2024: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/-7 ημέρες)

Αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες στην επιλογή του τρόπου δράσης μας και τον καθορισμό των πραγματικών στόχων μας. Δεν είμαστε αποφασιστικοί ούτε ενεργούμε με σαφήνεια, και επιπρόσθετα έχουμε την τάση να μην αποδεχόμαστε τις συνέπειες των επιλογών μας. Τώρα αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε τις ευθύνες μας, όταν οι ενέργειές μας οδηγούν σε αποτυχία ή αρνητικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, έχετε αμυντική συμπεριφορά και βρίσκετε συνεχώς δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγετε τις προσωπικές σας ευθύνες. Οι περισσότερες δράσεις που αναλαμβάνετε σπάνια οδηγούν στην εκπλήρωση του αρχικού στόχου σας. Είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και εκπέμπετε ερωτισμό και γοητεία, αλλά τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι επιφανειακά ή ίσως … μεταμφιέζετε την προσωπικότητά σας, φοράτε μια μάσκα σε όλες τις σχέσεις σας, με τους ανθρώπους στην εργασία σας ή την ερωτική σας ζωή. Θα υπάρξουν απογοητευτικές αυταπάτες στην αγάπη διότι ο Άρης σας ενθαρρύνει να ζήσετε ένα ξαφνικό πάθος, το οποίο όμως κατευθύνεται καθαρά από τις αισθήσεις σας και έχει ως αποτέλεσμα τον πόνο και την εξαπάτηση. Έχετε την τάση να είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και να έχετε περίεργες συναισθηματικές ανάγκες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο αισθανόμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και απολαμβάνουμε ήρεμα και ήσυχα τις στιγμές. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά.

 

30 Απριλίου 2024: Ο Άρης εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 9 Ιουνίου)

Για τον Άρη στον Κριό δεν υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει μόνο πράξη! Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε δράση που κάνει τη ζωή μας να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Υποκινούμαστε από τη διαδικασία, όχι κατ’ ανάγκη από το τελικό στόχο. Ο ενθουσιασμός μας ανάβει φωτιά στους άλλους και κινούμαστε με ένα δυναμικό τρόπο. Η φυσική αντοχή μας είναι μεγάλη και μας είναι δύσκολο να κολλήσουμε σε μια δραστηριότητα που έχουμε βαρεθεί. Αναζητάμε τον ανταγωνισμό και ένας παθιασμένος αγώνας με έναν αντίπαλο μας εξιτάρει. Βιαζόμαστε να κάνουμε σχέσεις αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η παρορμητικότητά μας μπορεί να μας τυφλώσει και να μας βάλει σε κινδύνους. Η ισχυρή λίμπιντό μας μπορεί να μας οδηγήσει σε αρνητικές εμπλοκές.

Οι εντάσεις που δημιουργούνται μας απογοητεύουν εύκολα. Αλλά η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η αυτοπεποίθηση είναι αξιοθαύμαστες και αναλαμβάνουμε ρίσκα που αφήνουν τους άλλους με δέος. Είμαστε επιρρεπείς σε βιαστικές αποφάσεις και γινόμαστε πολύ ευέξαπτοι, λαμβάνοντας ευχαρίστηση με το να προβάλουμε τη δύναμή μας. Δεν έχουμε την υπομονή να κάνουμε επίμονες διαπραγματεύσεις, είτε για επαγγελματικούς λόγους ή για το σεξ. Έχουμε έντονο σεξουαλικό πάθος και αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση του αντικείμενου του πόθου μας και των επιθυμιών μας.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιεσδήποτε προκλήσεις ή ακόμα δύσκολες και ενδεχομένως επικίνδυνες καταστάσεις. Ρισκάρετε στον έρωτα και κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας ή την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Απριλίου 2024: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

30 Απριλίου 2024: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ένα αναπάντεχο ταξίδι ή μια αναπάντεχη συνάντηση μπορεί να μας προσφέρουν τονωτικές εμπειρίες που αλλάζουν τη μονότονη ρουτίνα μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Πλούτωνα δημιουργεί προβλήματα εξαιτίας της χειραγώγησης, του ελέγχου και της εξουσίας που προέρχονται από την τάση μας να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μπλοκάρει την ανάπτυξή μας.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2018-10-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms