06
03
2021

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

 

Η αγάπη είναι ένα ρομαντικό παραμύθι! Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στους Ιχθύς κατά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα και σας κάνει έντονα συναισθηματικούς, με άπειρη κατανόηση, μεγάλη καρδιά και ευαισθησίες. Οι δονήσεις της είναι τέλειες για να ερωτευτείτε, να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με τον αγαπημένο σας και να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο ονειρική από ποτέ. Η ατμόσφαιρα είναι πνευματική, βαθιά και λίγο μυστηριώδης. Επικοινωνείτε κυρίως μέσω των συναισθημάτων, βάζετε στην άκρη τη λογική αφού κυριαρχεί το συναίσθημα.

Στις 21 Μαρτίου, η Αφροδίτη αφήνει τους ονειρικούς Ιχθύς και εισέρχεται στον δυναμικό Κριό. Τρέχετε με μεγάλη ταχύτητα, τολμάτε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Γίνεστε πιο επιθετικοί και δυναμικοί, η εγωκεντρική φύση του Κριού σας δυσκολεύει να δείτε τις ανάγκες του άλλου, θέλετε να κάνετε το δικό σας. Είστε επικεντρωμένοι στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, ο συμβιβασμός είναι σκληρός και δύσκολος, έτσι προσέξτε την ερωτική σας ζωή μην πέσει στις φλόγες!

Λένε ότι ο εγκέφαλος είναι το καλύτερο σεξουαλικό όργανο και αυτό είναι σίγουρα αλήθεια όταν ο πλανήτης του πάθους, ο Άρης, βρίσκεται στους Διδύμους! Αυτά είναι τα καλύτερα νέα που παίρνετε από τον Άρη καθώς τώρα έχετε την ενέργεια, την αντοχή και το πάθος να πετύχετε σχεδόν οτιδήποτε! Έτσι αναμείνατε άφθονο φλερτ και πολλές περιπέτειες! Έχετε μια παιδική περιέργεια και χιούμορ, λατρεύετε το γέλιο και την παιχνιδιάρικη διασκέδαση! Ο Άρης στους Διδύμους έχει όμως και μια σκιώδη πλευρά: Λόγια που κόβουν σαν μαχαίρι, απογοητευτικές συνομιλίες και επιτακτικές απόψεις. Κακόβουλες φήμες ενδεχομένως να αποπροσανατολίσουν τον τρόπο δράσης σας. Προβλήματα στο διαδίκτυο και τις συγκοινωνίες δημιουργούν οργή και άγχος.

Ειρήνη, αγάπη και ηρεμία σας φέρνει η πανσέληνος στο αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, αναζητάτε την εξισορρόπηση και τη δικαιοσύνη σε έναν κόσμο που τα πάντα ακροβατούν. Τώρα η συμπαντική ενέργεια αλλάζει από το «εγώ» στο «εμείς». Μπορεί να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι από σχέσεις που δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες σας, από καταστάσεις που σας έχουν φθείρει συναισθηματικά. Ποιός είναι ο αντίστοιχος ρόλος του καθενός σας στη σχέση; Πώς θα μοιραστείτε τα βάρη της ζωής; Ίσως χρειαστεί να αναδιαμορφώσετε τη σχέση σας έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία. Ευτυχώς, ο Ζυγός είναι ο διπλωμάτης του ζωδιακού και αυτή η πανσέληνος συμβάλει σε ειρηνικές διαπραγματεύσεις.

Ψάχνετε ακόμα το... κομμάτι του παζλ που σας λείπει; Ο Ζυγός γνωρίζει ότι τα αντίθετα έλκονται. Στην πραγματικότητα, κάποιος που είναι εντελώς αντίθετος από εσάς σας συμπληρώνει. Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της μόδας και των τεχνών. Η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να μην είναι το παν, αλλά γνωρίζετε ότι έχει ισχυρό αντίκτυπο η πρώτη καλή εντύπωση. Αφήστε λοιπόν αυτή την πανσέληνο να σας διδάξει πώς να στέκεστε στον κοινωνικό σας περίγυρο, πως να αφοπλίσετε τους θαυμαστές σας με την ευγένειά σας και την εντυπωσιακή εμφάνισή σας.

 

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

 

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
6/3/2021