Quantcast
03
06
2023

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Ζήστε το μεγαλύτερο ειδύλλιο όλων των εποχών! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του γάμου και της αγάπης, αναφλέγεται στο ζώδιο της Φωτιάς, στον Λέοντα, και νιώθετε ότι ο ρομαντισμός σας και το πάθος σας είναι μεγάλα, ισχυρά και βαθιά. Λαχταράτε σχέσεις που είναι τολμηρές, παθιασμένες και έντονες. Όταν η Αφροδίτη διέρχεται από τον Λέοντα, είστε πολύ περήφανοι για το πώς αγαπάτε και ποιον αγαπάτε. Θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, κυνηγάτε αυτόν/ήν που ποθείτε, όπως το πανίσχυρο και άγριο λιοντάρι που συμβολίζει τον Λέοντα. Επίσης λαχταράτε εξίσου να σας κυνηγήσουν, σαν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, καθώς γνωρίζετε ότι το πάθος και η αγάπη σας είναι μοναδικά και αναντικατάστατα. Αναζητάτε την προσοχή, αλλά θα προσφέρετε σε αυτόν που θαυμάζετε γενναιόδωρα, εκδηλώνοντας την αφοσίωσή σας, την πίστη σας και τη στοργή σας. Ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας!

Έτοιμοι για μια νέα αρχή; Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σας παρέχει χαρά και διασκέδαση, άφθονο φλερτ και ποικίλες συνομιλίες για να απολαύσετε την αρχή του καλοκαιριού. Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο ευδιάθετα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, επομένως αισθάνεστε χαλαρά, θετικά και ελπιδοφόρα, τρία πράγματα που όλοι μας χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Έχετε πολλές νέες ιδέες και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης των πραγμάτων, έτσι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να υιοθετήσετε νέες προσεγγίσεις στα παλιά σας προβλήματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πιο αρμονικό τρόπο επικοινωνίας με τον αγαπημένο σας.

Να είστε ανοιχτοί με αυτόν/ήν που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, τα καλά πράγματα θα έρθουν από την ειλικρίνεια, επομένως μην κρατάτε μέσα σας τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας ή ακόμα και τις ανησυχίες σας. Πάρτε λοιπόν μολύβι και χαρτί και καταχωρήστε τις ιδέες σας αλλά και τα βήματα που πρόκειται να κάνετε για να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο. Δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις ή ιδέες εδώ. Κάτω από αυτή τη νέα Σελήνη είναι σημαντικό να αρχίσετε να κινείστε.

Πείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια! Η πανσέληνος στο μεταβλητό ζώδιο της Φωτιάς, τον Τοξότη, που κυβερνάται από τον Δία (τον πλανήτη της επέκτασης και της τύχης), φέρνει μια πιο άμεση, αληθοφανή, αφιλτράριστη και φιλελεύθερη ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Προτιμάτε να εξερευνήσετε και να μάθετε ό,τι μπορείτε, να ζήσετε την περιπέτεια και τα ταξίδια. Το φεγγάρι πυροδοτεί τη δίψα για τη σοφία που μπορεί να αποκτηθεί μέσω εμπειριών που σας ανοίγουν τα μάτια.

Θα μπορούσατε να αισθάνεστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ταυτόχρονα να παθιάζεστε με τις πιο βαθιές πεποιθήσεις σας. Έχετε τώρα ένα συναισθηματικά φορτισμένο όραμα για την αγάπη και τη ζωή και επιδιώκετε να το μετατρέψετε σε ένα συγκεκριμένο είδος δράσης. Η ελπίδα σας για ένα καλύτερο αύριο μαζί με την αισιοδοξία σας είναι οι φάροι που φωτίζουν το δρόμο σας για να προχωρήσετε με θετικότητα και αυτοπεποίθηση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής