08
07
2020

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Μπορείτε να το νιώσετε; Είναι ένας αναστεναγμός ανακούφισης που βιώνετε καθώς ο Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Ο αγγελιοφόρος των θεών που είχε μπερδέψει την επικοινωνία, τις αποφάσεις σας και την τεχνολογία, ενισχύοντας το άγχος σας και καταστρέφοντας τα όνειρά σας και τα σχέδιά σας, επιστρέφει και πάλι στη συνήθη πορεία του αυτόν το μήνα.

Τι σημαίνει αυτό; Αρχικά, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου όλα τα μαθήματα που πήρατε κατά τις τελευταίες εβδομάδες της ανάδρομης κίνησής του. Ναι, πιθανότατα να αντιμετωπίσατε αρκετές προκλήσεις στην ερωτική σας ζωή αλλά έχετε κερδίσει στην εκμάθηση ενός σαφούς τρόπου επικοινωνίας και πώς να προσεγγίζετε τις καθυστερήσεις και εμπόδια.

Ήρθε η ώρα να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας με ανοιχτά χαρτιά. Τονίζοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας θα ωφεληθείτε στο τέλος, ακόμη και αν δεν λάβετε την απάντηση που θέλετε. Απελευθερώστε τον εαυτό σας και μιλήστε. Αν νιώθατε αναποφάσιστοι για μια κατάσταση στη σχέση σας ή μια παλιά αγάπη, τώρα το ένστικτό σας και η καρδιά σας ξέρουν τι συμβαίνει. Εμπιστευθείτε αυτό το συναίσθημα και στη συνέχεια τα πάντα θα αποσαφηνιστούν. Από εκεί και πέρα, θα ξέρετε τι να κάνετε.

Μόνο φροντίστε να εστιαστείτε στην αυτοεκτίμηση και την αξία σας. Ίσως τελικά συνειδητοποιήσετε ότι αξίζετε πολύ περισσότερα ή ότι έχετε πάρει πολύ λιγότερα από αυτά που έχετε λάβει. Το να είστε ο εαυτός σας και να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε είναι αυτό που θα σας βοηθήσει τώρα στην ευτυχία σας.

Γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί καθώς η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας προτρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για τα δικά σας συναισθήματα και να βοηθήσετε τους άλλους να αισθάνονται πιο άνετα με τις δικές τους αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις. Το φεγγάρι σας ζητά να κάνετε μια βαθιά βουτιά στα ύδατα της δικής σας ψυχής και να φανταστείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το πρόσωπο που αγαπάτε. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να αναγνωρίσετε αν αυτός ο άνθρωπος μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και ζεστασιά, αν σας κάνει να αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς.

Είστε αγαπημένοι ή όχι; Με τον Καρκίνο, πρέπει να ασχοληθείτε με εμπειρίες από το παρελθόν που έχουν δημιουργήσει βαθύτερα προβλήματα στη ζωή σας, τα οποία πρέπει να επιλυθούν, να θεραπευτούν και να απελευθερωθούν. Γιατί κρατάτε κάποια συναισθήματα μέσα σας; Μήπως πρέπει πρώτα να φροντίσετε τον εαυτό σας και ύστερα τους άλλους;

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

 

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms