Quantcast
03
02
2023

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Happy Valentine’s Day! Ήρθε η ώρα να ανοίξετε διάπλατα την καρδιά σας στην αγάπη! Η πανσέληνος στον ερωτικό και φλογερό Λέοντα σας καλεί να γιορτάσετε την αγάπη αφού προηγουμένως συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε και τι θέλετε. Όπως ο βρυχηθμός του λιονταριού, αυτό το φεγγάρι απαιτεί από εσάς να είστε θαρραλέοι να θέσετε μπροστά τον εαυτό σας και τις ανάγκες του.

Γενικά, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μέρα κατά την οποία λαμβάνουμε ερωτικά μηνύματα και λουλούδια αλλά φέτος, ο θεός Έρωτας στοχεύει να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον πιο αληθινό και βαθύτερο εαυτό σας, επιτρέποντάς σας να σφυρηλατήσετε μια ισχυρή σχέση με το πιο σημαντικό, πιο υπέροχο και καταπληκτικό άτομο στη ζωή σας: ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Αυτός ο ερωτικός μήνας του Αγίου Βαλεντίνου σας ζητά να κάνετε σοβαρές αλλαγές μέσα σας, να κάνετε ριζικά βήματα προς την αποδοχή του εαυτού σας και την αγάπη προς τον εαυτό σας. Άλλωστε, εσείς είστε οι σχεδιαστές του πεπρωμένου σας και όχι κάποιος άλλος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί: Το φεγγάρι θα σας εμπνεύσει να εκφράσετε το πάθος και το ρομαντισμό σας, να γελάσετε και να διασκεδάσετε. Δείτε αν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε πίσω σας τυχόν βαριές ή απογοητευτικές καταστάσεις είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Δείτε την αστεία πλευρά των πραγμάτων ή τουλάχιστον απελευθερωθείτε από το άγχος, την πίεση και το δράμα υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι όλα είναι προσωρινά. Το γέλιο είναι ένα ισχυρό φάρμακο στην αγάπη, οπότε δείτε μια αστεία ταινία, διαβάστε ένα αστείο βιβλίο, αφήστε το γέλιο να κυλήσει μέσα από την ύπαρξή σας.

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι η πανσέληνος έχει να κάνει με κάποιου είδους τέλος και αυτό το τέλος είναι απλώς η ολοκλήρωση μιας φάσης που θα οδηγήσει σε έναν νέο δρόμο προς τα εμπρός. Επομένως, εάν κάτι φαίνεται αρχικά σαν ένα τέλος, πιστέψτε ότι μια νέα αρχή είναι προ των πυλών. Χρησιμοποιήστε τη φλογερή ενέργεια της Σελήνης στον Λέοντα για να νιώσετε όμορφα και με αυτοπεποίθηση. Αφήστε τις δονήσεις του πάθους και της αγάπης να σας ανυψώσουν στον ουρανό.

Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τα μεγαλύτερα όνειρά σας στην αγάπη; Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι κοντά σας για να σας φέρει ηρεμία, συμπόνια και κατανόηση. Μπορείτε να αναπνεύσετε με ανακούφιση, να θέσετε νέα όνειρα. Αλλά προηγουμένως πρέπει να σκάψετε βαθιά στην ψυχή σας, να διαλογιστείτε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Οι Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και συνδέεται με την υπέρβαση και την πνευματικότητα.

Αφήστε την καρδιά σας και το φεγγάρι να σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο. Επιλέξτε την απομόνωση, αν αυτό λαχταρά η ψυχή σας. Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας καθώς η αποδοχή περισσότερων πραγμάτων από όσα αντέχετε αναπόφευκτα θα σας εξουθενώσει. Το βαθύ μήνυμα του φεγγαριού; Είναι σαν να πέφτει λίγο το πέπλο που χωρίζει αυτή την πραγματικότητα που ζούμε από τη μαγεία του σύμπαντος που δεν καταλαβαίνουμε, επιτρέποντας στα λόγια, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας να ρέουν χωρίς αντίσταση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής