20
09
2020

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Γίνεστε περισσότερο εξωστρεφείς, είστε γενναιόδωροι και εκθαμβωτικοί, χάρη στην Αφροδίτη στο χαρούμενο και παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα. Η ερωτική σας ζωή γίνεται ξανά διασκεδαστική και συναρπαστική, νιώθετε μια έντονη ερωτική διάθεση και … τρέλα, προσελκύετε αβίαστα πολλούς θαυμαστές, εκπέμπετε μια λάμψη και ζωντάνια. Έχετε αυτοπεποίθηση, προβάλετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και όλα αυτά σας κάνουν να ξεχωρίζετε ως μοναδικό άτομο.

Ο πλανήτης της αγάπης σας βοηθά επίσης να μάθετε να αγαπάτε και τον εαυτό σας. Σας κάνει να νιώθετε άκρως παθιασμένοι και ρομαντικοί και να εκδηλώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Αλλά - και υπάρχει πάντα ένα «αλλά» - υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

Γνωρίζετε ότι ο Λέων διακατέχεται από φιλαυτία και εγωισμό, έτσι μπορεί να πιστέψετε ότι είστε μοναδικοί και οι άλλοι πρέπει πάντα να είναι διαθέσιμοι και να σας υπηρετούν. Ίσως και να παίξετε με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων μόνο για διασκέδαση. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά της σκοτεινής πλευράς του Λέοντα είναι απλώς να συμπεριφέρεστε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας φέρονται.

Με τί είστε στην πραγματικότητα ερωτευμένοι; Αυτή είναι μια ερώτηση όπου θα λάβετε κάποιο είδος «απάντησης» τώρα, είτε από μια εξωτερική πηγή, είτε από μια συνειδητοποίηση μέσα σας, καθώς η Πανσέληνος βρίσκεται στο ονειρικό αλλά ασαφές ζώδιο των Ιχθύων. Σε αυτή την Πανσέληνο, κάτι ή κάποιος/α μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση ή υπάρχει πιθανότητα να χάσετε εντελώς ή να θυσιάσετε τον εαυτό σας για ένα ερωτικό άπιαστο όνειρο ή πιστεύοντας σε μια αυταπάτη.

Ίσως σας αποκαλυφθεί μια κρυμμένη αλήθεια ή ένα μυστικό έρχεται στο φως, αλλά κατά πόσο είστε διατεθειμένοι να τα αποδεχτείτε; Λαχταράτε να πάρετε αγάπη, έχετε κάποιου είδους εμμονή με ένα όνειρο, ένα ιδανικό, αλλά τώρα πρέπει να συγκεράσετε τη λογική με το συναίσθημα. Το καρμικό μάθημα; Θα πρέπει να μάθετε να δίνετε αγάπη και φροντίδα και στον εαυτό σας (Παρθένος) αλλά και στους άλλους (Ιχθύς).

Θα χωρίσουμε με το σύντροφό μου; Ο Άρης στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και δημιουργεί υπερβολικό άγχος και απογοήτευση που οδηγούν σε άσκοπες διαμάχες. Νιώθετε μειωμένη τη σεξουαλική επιθυμία σας και μια αποθάρρυνση για το μέλλον. Αντί να βιώνετε πάθος και ορμή, ίσως ξαφνικά να αισθανθείτε μπερδεμένοι, ίσως αμφισβητείτε τη σχέση σας. Πώς θα αντιμετωπίσετε όλη αυτή την αβεβαιότητα και τη σύγχυση;

Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που πραγματικά δουλεύει για εσάς, αλλά αρχίζετε να την αμφισβητείτε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, μη λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Αντίθετα, προβληματιστείτε και αναλάβετε δράση μετά τη λήξη της ανάδρομης πορείας του κόκκινου πλανήτη.

Η σύγκρουση πιθανότατα δεν θα είναι παραγωγική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αντίθετα, αυτό που θα είναι παραγωγικό είναι η εσωτερική ενδοσκόπηση. Εάν διαλυθεί η σχέση σας τώρα, πιθανότατα δεν θα διαρκούσε ούτως ή άλλως. Το σύμπαν μόλις το φρόντισε για εσάς.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

 

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms