07
04
2020

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

 

Χαρούμενα βλέμματα, αστεία και παιχνίδια, τηλεφωνικές κλήσεις που διαρκούν μέχρι τις 3 το πρωί! Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, σε μια μακρά περιοδεία, ως τις 7 Αυγούστου, καθώς θα βρεθεί σε ανάδρομη πορεία από τις 12 Μαΐου ως τις 25 Ιουνίου, τα λόγια σας μπορούν να μαγέψουν τους γύρω σας. Τα μηνύματα είναι τόσο καλά γραμμένα που αποτυπώνονται στο μυαλό του άλλου.

Με την Αφροδίτη σε αυτό το επικοινωνιακό, περιπετειώδες και διανοητικά παιχνιδιάρικο και μεταβλητό ζώδιο, είναι σίγουρο ότι θα ζήσετε χαρά και ενθουσιασμό. Εάν αισθάνεστε ανία και πλήξη, η Αφροδίτη θα επαναφέρει την ανεμελιά στις σχέσεις σας. Θα σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε κάτι νέο, να αφήσετε πίσω τη συνήθη ρουτίνα σας και να δελεαστείτε από το μυαλό του αγαπημένου σας.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα αναδείξει την ανάγκη σας για διανοητική διέγερση και ποικιλία. Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από ένα έξυπνο μυαλό, έτσι εκτιμάτε το πνεύμα και την ευφυΐα του άλλου. Αναμείνατε έντονο φλερτ και πλήθος θαυμαστών αλλά η ενέργεια των Διδύμων δεν είναι πολύ συναισθηματική και χρειάζεται πολύ χώρο για να αναπνεύσει, οπότε μην υπολογίζετε στην εξεύρεση της μίας και μοναδικής αγάπης.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να παίζουν παιχνίδια, οπότε μην παίρνετε και πολύ σοβαρά τις νέες γνωριμίες που κάνετε. Θα γνωρίσετε πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους αλλά καλύτερο θα ήταν να κρατήσετε τα πράγματα ανάλαφρα. Γιατί να έχετε εμμονή με τη δέσμευση; Γιατί να μην απολαύσετε μόνο την παρούσα στιγμή; Η Αφροδίτη στους Διδύμους πιστεύει ότι ο έρωτας πρέπει να είναι διασκεδαστικός και ελεύθερος, γι’ αυτό ζήστε το σήμερα.

Αν τον τελευταίο καιρό νιώθατε σαν να περπατάτε σε ένα λασπώδες έδαφος στην ερωτική σας ζωή, με κάθε βήμα σας να βυθίζεστε όλο και βαθύτερα, η πανσέληνος στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων, σηματοδοτεί το τέλος. Αλλά για να ξαναβρείτε τη χαμένη ισορροπία και την αρμονία, πρέπει να βρείτε το θάρρος και τη δύναμη να αγωνιστείτε. Μην ξεχνάτε ότι οι αλλαγές ξεκινούν πρώτα από τον ίδιο σας τον εαυτό, θα πρέπει να κάνετε εσωτερικές αλλαγές κι αυτό απαιτεί αυτογνωσία.

Εάν είστε ισχυρογνώμονες και έχετε μια αντιδραστική συμπεριφορά, είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Η Σελήνη στον Ζυγό επιδιώκει ισορροπία, διπλωματία και συμβιβασμό. Επιθυμεί την αρμονία, την αισθητική και την ανταλλαγή συναισθημάτων με τους άλλους. Αλλά αν αυτό το σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας δεν συμφωνεί με τις επιλογές σας, δεν πρέπει να ξεσπάσετε. Η διακριτικότητα, η υπομονή και η ευγένεια είναι σημαντικές για την αρμονία και την ισορροπία.

 

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

 

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms