Quantcast
25
06
2022

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Ανυπομονείτε να έρθουν οι καλοκαιρινές νύχτες με άφθονο φλερτ και διασκέδαση; Ο πλανήτης της αγάπης και του πόθου εισέρχεται στους φλύαρους και κοινωνικούς Διδύμους, ενισχύοντας τη διασκεδαστική και ανάλαφρη ενέργεια καλοκαιριού.

Σας έλκουν περισσότερο άτομα ελεύθερα που μπορούν να εξιτάρουν το μυαλό σας με μια τους λέξη. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας, δεν ανέχεστε τη ρουτίνα, ούτε και μια βαρετή σχέση. Απεχθάνεστε τους δογματικούς, προβλέψιμους ανθρώπους, επιδιώκετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Κάντε διασκεδαστικά, περιπετειώδη σχέδια με τους φίλους σας ή προσκαλέστε κάποιον αυθόρμητα για ραντεβού. Εάν είστε ήδη σε σχέση, η Αφροδίτη στους Διδύμους έχει να κάνει με την πνευματική διέγερση, οπότε το σεξ γίνεται πιο έξυπνο. Μια καλή συζήτηση ή ακόμα και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μπορεί να είναι το τέλειο προκαταρκτικό ερωτικό παιχνίδι.

Με την πανσέληνο στον Τοξότη αναζητάτε την ελευθερία σας, την περιπέτεια και τα ταξίδια, σας είναι πιο δύσκολο από ποτέ να δεσμευτείτε! Ως εκ τούτου, αυτή η πανσέληνος μπορεί να φέρει είτε μια προσωρινή διάσταση ή ακόμα κι ένα αμετάκλητο τέλος αν υπάρχει διάσταση απόψεων και πεποιθήσεων ή διαφορετική φιλοσοφία ζωής μεταξύ σας. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι στον τοίχο για να δείτε τι θα κάνετε με την αγάπη σας, είναι καλό να αφιερώσετε χρόνο προκειμένου να πάρετε μια οριστική απόφαση. Οπότε μη βιαστείτε να κάνετε επιλογές που θα μπορούσαν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Αλλά ως επί το πλείστον, το φεγγάρι σας υπόσχεται ένα μήνα γεμάτο περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Αγκαλιάστε λοιπόν τη χαρά και την ελευθερία, δείτε τη ζωή με αισιοδοξία και ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε γιατί το αξίζετε.

Θυμάστε εκείνη τη ζεστή αγκαλιά που νιώσατε τόση τρυφερότητα και θαλπωρή; Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο έχει μεγάλα σχέδια για σας. Αφιερώνετε χρόνο στον άνθρωπό σας και εκδηλώνετε κρυμμένα συναισθήματα. Φροντίζετε τον εαυτό σας και αυτόν που λατρεύετε, ορίζετε νέους στόχους. Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη που σηματοδοτεί τα συναισθήματα, τη διαίσθηση, τη φροντίδα, τα ένστικτα και την αίσθηση της ασφάλειάς μας.

Έτσι τώρα γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και προσανατολισμένοι στην οικογένεια, ενδιαφέρεστε να καλλιεργήσετε σχέσεις που σας κάνουν να αισθάνεστε γαλήνη και ηρεμία. Αναπολείτε το παρελθόν και ίσως να έρθει ξαφνικά στη ζωή σας μια μοιραία σχέση από προηγούμενες ζωές, για να σας αφήσει μπερδεμένους ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Από αυτόν το μήνα ανοίγετε την πρώτη σελίδα ενός ολόκληρου νέου κεφαλαίου στη ζωή σας που θα τελειώσει όταν θα υπάρξει η αντίστοιχη πανσέληνος στο ίδιο ζώδιο, σε έξι μήνες από τώρα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης