Quantcast
12
06
2021

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Εάν νιώθετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη, γεμάτη από έντονο ρομαντισμό, θαλπωρή και τρυφερότητα, τότε πάρτε θέση, η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο και θα αυξήσει το συναίσθημα και τη στοργή. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο αναζητάτε περισσότερη άνεση, συναισθηματική ασφάλεια και ευγένεια στις σχέσεις σας. Η οικοδόμηση σταθερής εμπιστοσύνης με κάποιον και η αμοιβαία φροντίδα γίνονται προτεραιότητα αυτόν το μήνα, οπότε αναμείνατε περισσότερες ρομαντικές βραδιές στο σπίτι, με αγκαλιές, ρομαντικά δείπνα και βαθιές συνομιλίες.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θέλει να αγαπήσει με ένα βαθύ, συναισθηματικό και ασφαλή τρόπο, αλλά αν δεν αισθανθεί ασφαλής, θα βάλει τοίχους για να προστατευτεί. Προσπαθήστε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα ασφαλές και ανοιχτό συναισθηματικό τοπίο και τολμήστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

Ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας, της δράσης και της σεξουαλικότητας, κινείται στον Λέοντα και σας κάνει να αισθάνεστε ενεργητικοί, με πάθος και αυτοπεποίθηση, θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας όπως θέλετε, είστε το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό! Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν παρουσιάζετε τον εαυτό σας με έπαρση, αλαζονεία και εγωισμό, διαφορετικά θα απομακρύνετε τους δυνητικούς θαυμαστές σας.

Ο Άρης στον Λέοντα σας βοηθά να κατανοήσετε αυτό που θέλετε στην αγάπη. Ποιός ανάβει το πάθος σας; Ποιές είναι οι επιθυμίες σας; Οι προσωπικοί σας στόχοι; Είστε πιο ανεξάρτητοι τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλετε κάτι είστε αποφασισμένοι να το πάρετε. Εάν έχετε νευρικότητα και οργή όμως, ο Άρης στον Λέοντα σας κάνει να νιώθετε δύναμη και τόλμη για να πυροβολήσετε την αγάπη σας! Είναι εύκολο για εσάς να μετατρέψετε κάτι ασήμαντο σε δράμα που οδηγεί σε κολοσσιαία διαμάχη, έτσι προσπαθήστε να μην ενεργείτε εγωιστικά.

Μήπως το μυαλό σας έχει κατακλυστεί από αναπάντητα ερωτήματα; Ο αγαπημένος σας χάθηκε σε μια κακιά στιγμή; Ή μήπως κάποια παλιά αγάπη σας έχει κάνει να μην κοιμάστε το βράδυ; Τώρα με τον ορθόδρομο Ερμή στους Διδύμους, από τις 22 Ιουνίου, κανένα από αυτά τα ερωτήματα δεν θα μείνει αναπάντητο. Αν είχατε απομακρυνθεί από τον αγαπημένο σας γιατί παρεξήγησε τα λόγια σας ή ακυρώθηκε μία συνάντησή σας, επανέρχεται η αρμονία στην επικοινωνία αφού τώρα έχετε πειθώ και διπλωματία στα λόγια σας. Και αν περιπέσατε σε περισυλλογή για μια παλιά αγάπη, τώρα αποφασίζετε οριστικά αν αξίζει να δώσετε και πάλι μια δεύτερη ευκαιρία. Απολαμβάνετε μια χαρούμενη και διασκεδαστική ερωτική ζωή, ξέρετε πώς να πάρετε αυτό που θέλετε.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms