Quantcast
19
01
2022

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Καλή χρονιά σε όλους σας! Το 2021 επιτέλους έφτασε στο τέλος του και σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε ένα κεφάλαιο ζωής, να το αφήσετε πίσω σας μια και καλή, να πείτε αντίο σε σχέσεις και πράγματα που ήδη έχουν τελειώσει. Ναι, η χρονιά αυτή ξεκινά δυναμικά καθώς αυτός είναι ένας μήνας που έχει να κάνει με το παρελθόν και τα καρμικά διδάγματα που αποκομίσατε από αυτό. Η πανσέληνος στον Καρκίνο, το ζώδιο του παρελθόντος, ο ανάδρομος Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη δείχνουν το δρόμο για ένα ευπρόσδεκτο «αντίο» που μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς, οπότε φροντίστε πρωτίστως τον εαυτό σας καθώς μπαίνουμε σε μια νέα χρονιά.

Η πανσέληνος στον Καρκίνο, όπου σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη είναι κυβερνήτης, δημιουργεί συναισθηματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις, αυτή η εσωτερική ένταση μπορεί να σας κυριεύσει και θα μπορούσαμε να γίνετε ανυπόμονοι με τους άλλους. Ίσως σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε καθώς έρχονται στο μυαλό σας μνήμες από το παρελθόν. Το φεγγάρι υποδεικνύει την ανάγκη να δράσετε σχετικά με μια πληγή του παρελθόντος, που ίσως δεν ήσασταν σε θέση να θεραπεύσετε πλήρως, αλλά που πρέπει να αντιμετωπιστεί για να μπορέσετε τελικά να προχωρήσετε μπροστά.

Όλοι έχουμε χάσει κάτι το 2021: Χρόνο, δουλειές, αγαπημένα πρόσωπα, φιλίες, για να μην αναφέρουμε την αίσθηση της κανονικότητας. Κι αν δεν έχετε αφιερώσει χρόνο για να θεραπευτείτε σωστά από αυτές τις απώλειες, χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτής της πανσελήνου για να το κάνετε. Εάν χάσατε την επαφή με τον αγαπημένο σας ή ακόμα και την επαφή με τον εαυτό σας, οι θεραπευτικές δυνάμεις αυτού του φεγγαριού μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελός σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγεννηθείτε ψυχικά και συναισθηματικά.

Δεν θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά αν κοιτάζετε συνέχεια πίσω σας. Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της και αυτό το μήνα και σας ζητά να δείτε την αγάπη σοβαρά και στοχαστικά. Σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή από διαφορετική οπτική γωνία. Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς χορεύει πάνω σε απότομους βράχους και στις κορυφές του βουνού, προκαλώντας σας να αλλάξετε δρόμο αν αισθάνεστε ότι η σχέση σας δεν προχωρά καθόλου. Είστε τώρα περισσότερο δυσαρεστημένοι με την ερωτική σας ζωή και γενικά με την κατεύθυνση που παίρνει η ζωή σας, αλλά σας λείπει η ενέργεια και η προσπάθεια να κάνετε οτιδήποτε για να το αλλάξετε αυτό. Ενώ ψάχνετε την αγάπη για να νιώθετε καλά μέσα σας, εμπλέκεστε με λάθος ερωτικούς συντρόφους ή κάποιος από το παρελθόν επανέρχεται στη ζωή σας για να επαναληφθεί ένας όχι και τόσο ήρεμος τρόπος ζωής.

Προσοχή: Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να πείτε λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή, εξοργίζοντας τον αγαπημένο σας. Βεβαιωθείτε ότι είστε σαφείς και σταθεροί στα λόγια σας, διαφορετικά θα πληρώσετε το τίμημα. Όταν εκφράζετε τη δυσαρέσκειά σας, μπορεί να είστε πιο σκληροί στα λόγια σας ή ίσως οι επιθυμίες σας διαστρεβλωθούν από την άλλη πλευρά. Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητά να επανεκτιμήσετε τη σχέση σας ή αν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον από το παρελθόν, ειδικά αν αφορά μια σχέση η οποία ήταν νοσηρή και κουραστική. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος εκκαθάρισης, συνειδητοποιήσεων, αποχώρησης και υποχώρησης. Στο τέλος, θα έχετε την εσωτερική συνειδητοποίηση ότι ο τρόπος επικοινωνίας σας παίζει σημαντικό ρόλο στις διεκδικήσεις σας στην αγάπη.

Ξεκινά μια νέα χρονιά, υπάρχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στον ορίζοντα μόνο αν καταφέρετε να επιδιορθώσετε ζητήματα του παρελθόντος μέσα σας και με τους άλλους, κι αν αφήσετε το παρελθόν εκεί που ανήκει, στο παρελθόν.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
smarw-swthrakh-provlepseis-2022