Quantcast
21
09
2023

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Ποιά καρμικά μαθήματα λάβατε από την αγάπη και τις σχέσεις; Ο πλανήτης που κυβερνά τον έρωτα και το χρήμα, η Αφροδίτη, ήταν σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα από τις 23 Ιουλίου πράγμα που μπορεί να έφερε σύννεφα βροχής στο καλοκαίρι σας. Τι σημαίνει όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη; Σημαίνει ότι σκέφτεστε την αγάπη, τι σημαίνει για εσάς, εάν είστε στη σωστή σχέση, τι είδους σχέση θέλετε, εάν θέλετε να είστε σε μια σχέση κ.λπ. Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, η ενέργειά του εξασθενεί. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να επιδιώξετε μανιωδώς θέματα που σχετίζονται με την Αφροδίτη, αλλά αντίθετα για να στρέψετε την προσοχή σας προς τα μέσα. Είναι η ώρα για προβληματισμό και όχι για αυθόρμητη δράση.

Μερικές φορές ο αγαπημένος σας είναι απών ή σιωπά ή εναλλακτικά είστε εσείς αυτοί που κάνετε πίσω. Όπως συμβαίνει με όλες τις ανάδρομες φάσεις των πλανητών, η ανάδρομη Αφροδίτη σας συνδέει με το παρελθόν και μπορεί να ακούσετε ή ακόμα και να επανασυνδεθείτε με έναν/μία πρώην. Είναι όμως η ιδανική στιγμή για να επαναξιολογήσετε τι εκτιμάτε στη ζωή, πού βρίσκονται οι επιθυμίες σας και να αναγνωρίσετε ποιος ή τι είναι σημαντικό για εσάς. Επωφελείστε από έναν πιο αργό ρυθμό, ειδικά όταν πρόκειται για αγάπη. Η ανάδρομη περίοδος μπορεί να αλλάξει την προοπτική σας, είναι μια στιγμή για να αποσαφηνίσετε τις ανάγκες σας και να μάθετε περισσότερα για το ποιον και τι πραγματικά αγαπάτε και επιθυμείτε.

Τί μπορείτε λοιπόν να περιμένετε τώρα που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία; Πρώτον, μπορείτε να αποσαφηνίσετε ξεκάθαρα αν αυτός/ή που αγαπάτε ή αγαπούσατε κάποτε τρέφει τα ίδια αισθήματα για σας. Μπορεί να βιώσετε ένα θεόρατο κύμα συναισθημάτων αγάπης, να νιώσετε έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη δήλωση ή να δείτε την τρέχουσα σχέση σας με σαφήνεια. Ο άνθρωπος που είναι κοντά σας μπορεί να είναι έτοιμος να σας ανοίξει την καρδιά του ή να σας αποκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα. Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, η αληθινή της φύση είναι κρυμμένη, αλλά η δοτική φύση της Αφροδίτης στον Λέοντα προκαλεί αγάπη και πάθος. Από την αντίθετη πλευρά, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε το τέλος, είτε με την παλιά αγάπη, είτε στην τρέχουσα σχέση σας. Ναι, η αγάπη μπορεί να ξαναξυπνήσει ή να ξαναγεννηθεί τώρα που η Αφροδίτη στρέφεται σε ορθόδρομη πορεία, αλλά και το αντίστροφο, κάτι ή κάποιος έχει χαθεί ή ξεχαστεί.

Καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα; Ναι, αυτό είναι το σωστό! Έχετε ασκήσει μεγάλη πίεση στον εαυτό σας για να είστε τέλειοι και τώρα διαπιστώνετε ότι τελειομανία δεν υπάρχει. Ο Ερμής στην Παρθένο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να σταματήστε να βάζετε ανέφικτους στόχους που είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν υπήρξε σύγχυση στη σχέση σας, τώρα διαπιστώνετε ότι οι λάθος λέξεις που βγήκαν από το στόμα σας δημιούργησαν αρνητικές στιγμές και ζητάτε συγγνώμη από τον αγαπημένο σας που δεν ήσασταν περισσότερο εγκρατείς και λογικοί. 

Αν πάλι ήσασταν σε σύγχυση με μια παλιά αγάπη, τώρα έχετε την επιλογή να αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε. Θέλετε να χωρίσετε οριστικά ή να επανορθώσετε; Θα διαλέξετε τον ανώτερο ή τον μικροπρεπή δρόμο για να πείτε την άποψή σας; Σκεφτείτε καλά τα πράγματα πριν πείτε και κάνετε οτιδήποτε. Μπορεί και να συμφιλιωθείτε με τον/την πρώην σας ή διαπιστώνετε ότι δεν υπάρχει πραγματικό ρομαντικό μέλλον μεταξύ σας. Ευτυχώς για εσάς, είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε χωρίς συναισθηματικό κόστος. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που έχετε μάθει με αυτούς τους δύο ανάδρομους πλανήτες, είναι η σημασία της θέσπισης ορίων. Αυτό το μάθημα είναι δύσκολο, αλλά είστε έτοιμοι να θέσετε όρια με το αντικείμενο του πόθου σας και να λέτε «όχι» μερικές φορές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS