24
06
2024

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Λαχταράτε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό, νιώθετε τα συναισθήματά σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο, σας διακατέχει μια γλυκιά νοσταλγία καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βρίσκεται στο τρυφερό ζώδιο του Καρκίνου. Η διαίσθησή σας είναι έντονη καθώς τα ζώδια του Νερού τείνουν να αισθάνονται τα πράγματα σε υποσυνείδητο επίπεδο, επιτρέποντάς σας να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όταν πρόκειται να επενδύσετε την καρδιά σας ή να δεσμευτείτε σε μια σχέση.

Είστε με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί και σας βλέπουν ως κάτι σημαντικό γι’ αυτούς. Δεν θα εκφράσετε με ευκολία την αγάπη σας, αυτό απαιτεί χρόνο και υπομονή, αλλά μόλις μιλήσετε, τα λόγια σας και τα συναισθήματά σας θα  είναι γνήσια και αληθινά. Ούτε και η οικειότητα κερδίζεται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά απαιτεί εμπιστοσύνη. Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να κρύβεστε στο καβούκι σας για να προστατεύσετε την καρδιά σας. Η αγάπη θέλει χρόνο.

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και του πάθους, αφήνει το αγαπημένο του φλογερό ζώδιο του Κριού και μπαίνει στον λογικό Ταύρο ο οποίος επιβραδύνει τις ενέργειές σας προσδίδοντας αγάπη για τα υλικά πράγματα της ζωής: Αναψυχή, χαλάρωση, διακοπές.. όλα τα καλά πράγματα. Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι οι ενέργειές σας καθοδηγούνται περισσότερο από οικονομικές αποφάσεις, από την ομορφιά, τις αξίες και μπορεί να είστε τώρα επιρρεπείς σε αισθησιακές απολαύσεις, αναζητάτε τις υλικές και φυσικές ανέσεις και σας ελκύουν οι όμορφοι άνθρωποι.

Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε οποιαδήποτε αλλαγή καθώς ο Άρης στον Ταύρο θέλει σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι ώρα για να πάρετε ρίσκα και να συνάψετε μια σχέση προτού αφιερώσετε χρόνο για να το σκεφτείτε καλά. Ο Άρης στον Ταύρο θα είναι λίγο ασταθής λόγω της συνάντησής του με τον Ουρανό όπου θα λειτουργήσει ως έναυσμα για καταλυτικές, απρόβλεπτες και αναπόφευκτες αλλαγές.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας ζητά να πάρετε αποφάσεις και να επικοινωνήσετε  με την καρδιά σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι που σας οδηγεί σε καλοκαιρινές περιπέτειες, να φυτέψετε σπόρους για αυτήν την καταπληκτική και φοβερή εποχή που είναι γεμάτη με ζέση και ενθουσιασμό. Είναι μια εποχή αλλαγής και σηματοδοτεί την αρχή του να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας μιλώντας, γράφοντας ημερολόγιο και πιστεύοντας πλήρως στα οράματά σας, τα οποία θα είναι εύκολο να τα πραγματοποιήσετε.

Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι η στιγμή σας να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, να χαρείτε τον έρωτα και τη ζωή. Η αμφιβολία για τον εαυτό σας είναι το μόνο πράγμα που σας κρατάει πίσω. Τώρα είναι η ώρα να αφήσετε πίσω τους φόβους σας, να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και να πιστέψετε στη δύναμη της αγάπης. Η πίστη στον εαυτό σας είναι το πιο σημαντικό μέρος για να κάνετε τα οράματά σας πραγματικότητα, ακόμα κι αν φαίνονται σαν όνειρο.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms