03
03
2024

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Αφεθείτε σε μια εποχή γεμάτη συναισθήματα, δημιουργικές ανακαλύψεις και φανταστική ενέργεια. Με τη νέα Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Άρη στο ονειρικό και ευφάνταστο ζώδιο των Ιχθύων η ερωτική σας ζωή γίνεται σαν μια ταινία φαντασίας. Το συναισθηματικό και εξαιρετικά διαισθητικό ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε έναν βαθύ προβληματισμό στην ερωτική ζωή σας, τους στόχους σας και τον εαυτό σας, να βουτήξετε βαθιά στα συναισθήματά σας και να ακούσετε τι σας λέει η καρδιά σας. Οι Ιχθύς κατανοούν το συναισθηματικό πόνο αφού συναισθάνονται τους άλλους.

Αυτό δίνει στο Stellium των Ιχθύων μια ισχυρή, βαθιά και εγκάρδια ενσυναίσθηση και συμπόνια. Αυτό μπορεί να είναι είτε μια δύναμη που ενισχύεται για να βοηθήσετε τους άλλους, είτε μπορεί να γίνει αδυναμία καθιστώντας σας ευάλωτους σε κάθε πονεμένη ιστορία που έχει σχεδιαστεί για να σας εκμεταλλεύεται. Εάν νιώθετε για πάρα πολύ καιρό αρνητική ενέργεια στη σχέση σας κι αυτό σας δυσκολεύει περισσότερο από ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτήν την συμπαντική ενέργεια για να φύγετε!

Σταματήστε για λίγο για να κάνετε έναν απολογισμό του σημείου που βρίσκεστε. Τί θέλετε να κάνετε μαζί με αυτόν τον άνθρωπο; Μπορούν τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν; Ή όλα είναι μια ουτοπία; Ονειρευτείτε πώς θέλετε να μοιάζει η ερωτική σας ζωή και χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να σας ωθήσει προς τα εμπρός. Αλλά προσέξτε περπατώντας μέσα στην ομίχλη, για να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα πρέπει να έχετε ένα σαφές σχέδιο δράσης και ένα ξεκάθαρο πλάνο για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Μπορεί να πνίγεστε στα συναισθήματα και μπορεί να υποφέρετε από αυταπάτες. Το πέπλο που χωρίζει την πραγματικότητα από τον κόσμο των ονείρων σας θα μπορούσε να σας κάνει να επιπλέετε στη θάλασσα χωρίς καθορισμένη πορεία και στο έλεος του ρεύματος. Το Stellium των Ιχθύων δημιουργεί την ανάγκη να αγαπηθείτε και τη μεγεθύνει. Αποτέλεσμα; Μπορεί να αποδεχτείτε σχέσεις που εκμεταλλεύονται τη στοργική σας φύση.

Η Σεληνιακή έκλειψη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού έχει τη δυνατότητα να ταρακουνήσει ή να διαλύσει σχέσεις. Οι εκλείψεις είναι γνωστές για την απρόβλεπτη και παρατεταμένη ενέργεια που δημιουργούν. Τα συναισθήματα κυριαρχούν και δημιουργούν γρήγορες αλλαγές σε ζητήματα αρμονίας και ισορροπίας, ενώ ταυτόχρονα εστιάζουν στο πόσο καλά μπορούν να συνεργαστούν δύο άνθρωποι. Ο συμβιβασμός θα είναι το κλειδί για την πλοήγηση σε αυτά τα τρικυμιώδη νερά, όσο  παλεύετε και οι δυο σας να βγείτε στην ακτή.

Η παρορμητική ομιλία απειλεί να προκαλέσει απρόβλεπτη ζημιά, καθιστώντας σημαντικό να προσέχετε τα λόγια σας, λαμβάνοντας υπόψη την αντίδραση του άλλου, διαφορετικά ετοιμαστείτε για τεταμένη σύγκρουση. Εάν αισθάνεστε ότι η ερωτική σας ζωή κατευθύνεται σε μια ολισθηρή πλαγιά, τώρα είναι η ώρα να εντοπίσετε αυτά τα ζητήματα ώστε να μπορέσετε να τα διορθώσετε. Εάν υπάρχουν αρμονία και ισορροπία, αναμείνατε αυτές οι καλές δονήσεις να αναπτυχθούν καθώς εσείς και ο σύντροφός σας δεσμεύεστε να χαρίσετε ο ένας στον άλλον την ευτυχία για πάντα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση