Quantcast
23
09
2021

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Γίνεστε σκληροί κριτές και δικαστές! Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθούν στο ζώδιο του Ζυγού που σηματοδοτεί τις σχέσεις, μια άβολη θέση ειδικά για τον Άρη. Η δικαιοσύνη, η τακτική και η διπλωματία βρίσκονται στο περιθώριο. Γίνεστε σκληροί διαπραγματευτές με τον αγαπημένο σας ή μια παλιά αγάπη, πολεμάτε μέχρι τέλους και δεν πρόκειται να υποχωρήσετε.

Επιστρέφετε δριμύτεροι σε μια σχέση του παρελθόντος για να δώσετε παλιές μάχες, με την ελπίδα ότι θα έρθει ένα νέο ξεκίνημα. Αλλά το σύμπαν σας θέτει ορισμένα ερωτήματα: Μπορείτε να επιλύσετε μια παλιά διαμάχη για πάντα; Μπορείτε να μάθετε να παλεύετε αποτελεσματικά και  με πιο ευγενικό τρόπο; Μπορείτε να δώσετε δίκαιες μάχες; Ποιές είναι οι απαντήσεις σας;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, βρίσκεται στον Σκορπιό, το πιο έντονα συναισθηματικό ζώδιο, και διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να είστε σε μια επιφανειακή σχέση. Γίνεστε αινιγματικοί και μυστηριώδεις, δεν μπορείτε να ξεχάσετε ποιοι σας άφησαν στη ζωή σας. Αυτή η διέλευση είναι επίσης ιδανική για τη σεξουαλική σας ζωή!

Ο Σκορπιός είναι ένα οικείο, ερωτικό ζώδιο με βαθύ συναισθηματικό πάθος, οπότε ετοιμαστείτε να ζήσετε έντονα παθιασμένες νύχτες. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να ξεκινήσετε μια πολύ ισχυρή συναισθηματικά σχέση. Αλλά μπορεί να κολλήσετε εντελώς σε αυτό το πρόσωπο και να αποκτήσετε εμμονές. Μάθετε πότε να κάνετε ένα βήμα πίσω ώστε να προστατέψετε τα συναισθήματά σας. Εάν υπάρχουν κρυμμένα συναισθήματα ή μυστικά που κρατάτε από τον αγαπημένο σας, θα εμφανιστούν τώρα, έτσι να είστε ειλικρινείς για να αποφύγετε το δράμα!

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας; Εάν όχι, έχετε την πανσέληνο στους Ιχθύς, που αν και θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη, θα σας ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε περισσότερο με τον εσώτερο εαυτό σας, το υποσυνείδητό σας και τα συναισθήματά σας. Αυτή η πανσέληνος σας ζητά να δημιουργήσετε μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας, ανάμεσα στη λογική και τις ενστικτώδεις επιθυμίες σας.

Θα πρέπει να εξισορροπήσετε το μυστικιστικό με το πρακτικό, το αιθέριο με το ουσιαστικό. Απαιτεί από εσάς να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια μέσα από τις ονειροπολήσεις σας και να σταματήσετε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας, αντιμετωπίζοντας τις σκιές σας. Το φεγγάρι θα ενισχύσει τις θετικές πνευματικές αλλαγές και την απελευθέρωση από οποιονδήποτε και οτιδήποτε παρεμποδίζει την προσωπική ανάπτυξή σας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube