02
12
2020

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Η διάθεσή σας γίνεται ανάλαφρη και χαρούμενη, τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο φωτεινά, καθώς, η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Σκορπιό (το ζώδιο που μισεί περισσότερο) και εισέρχεται στο αισιόδοξο, εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη. Ο καιρός γίνεται πιο κρύος, αλλά η ερωτική σας ζωή θερμαίνεται περισσότερο! Ενώ η Αφροδίτη βρισκόταν στο Σκορπιό, ήσασταν πιο κτητικοί, θέλατε βάθος, αφοσίωση και πάθος στην ερωτική σας ζωή.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη δεν θέλει κάτι τέτοιο, είναι αισιόδοξη, περιπετειώδης και παιχνιδιάρικη! Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της εξερεύνησης, της επέκτασης και της εκπαίδευσης, οπότε δεν ανησυχείτε πραγματικά για το αν θα κολλήσετε σε ένα άτομο. Είναι μια υπέροχη στιγμή για περιστασιακές γνωριμίες, ταξίδια και περιπέτειες! Το σεξ είναι διασκεδαστικό, η αγάπη μοιάζει με ένα παιχνίδι (ελπίζουμε όχι να παίζετε παιχνίδια). Διασκεδάστε, περάστε καλά και απολαύστε όλες τις νέες εμπειρίες που έρχονται στο δρόμο σας!

H Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στις αξίες της εξερεύνησης, της δικαιοσύνης, της σοφίας και της ελευθερίας που προσωρινά μπλοκάρουν, αλλά για να φωτιστούν αργότερα. Εναπόκειται σε εσάς να αναγνωρίσετε τα γεγονότα που απειλούν αυτές τις αξίες και να αποφασίσετε πώς θα αντισταθείτε σε αυτές. Σε μερικούς από εσάς, αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει σοκ και δράμα, για άλλους μπορεί να είναι μια ωραία έκπληξη. Είναι σημαντικό για την ερωτική σας ζωή να προσπαθήσετε για τη δέσμευσή σας στη δικαιοσύνη και τις ηθικές αξίες. Συμπεριφερθείτε με ανωτερότητα, ακόμα και αν η άλλη πλευρά δεν αποδέχεται τις πεποιθήσεις σας και τα οράματά σας. Γίνετε ο αγωνιστής που υπερασπίζεται το σωστό.

Έχετε αυξημένο το μητρικό ένστικτο, θέλετε να φροντίσετε τον αγαπημένο σας, να τον ηρεμήσετε και να δημιουργήσετε μαζί τη δική σας φωλιά. Με την πανσέληνο στον Καρκίνο επιθυμείτε να προστατεύσετε τους άλλους από τον πόνο, έχετε μια πολύ τρυφερή και συναισθηματική συμπεριφορά και δυσκολεύεστε να θέσετε όρια, λέγοντας «όχι»!

Όταν ο Καρκίνος πρέπει να είναι σταθερός, υποφέρει. Νιώθει πάρα πολλά καθώς κυβερνάται από τη Σελήνη και τις παλίρροιες των συναισθημάτων του, έτσι έχει εναλλαγές στη διάθεσή του. Ένα σύμβολο για τον καρκίνο είναι το καβούρι. Κρύβεται κάτω από το κέλυφός του και με τις δαγκάνες του κρατά σφιχτά την οικογένειά του, τις παλιές ιδέες του, τα παλιά τραύματά του. Δεν ξεχνάει ούτε συγχωρεί εύκολα. Τώρα όμως το φεγγάρι σας ζητά να απομακρύνετε το παρελθόν, να αγαπήσετε και να καλλιεργήσετε τη σχέση σας, ανοίγοντας την ψυχή σας στη φροντίδα και τη συμπόνια.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

 

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms