Quantcast
26
09
2022

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Διαβάστε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα Νικολάου γράφει για εσάς το μηνιαίο αισθηματικό ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις.

Ο σύντροφός σας ικανοποιεί τις πραγματικές σας ανάγκες κι εσείς τις δικές του; Πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν στη σχέση σας; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της απόλαυσης, κατευθύνεται στην ψυχρή και σχολαστική Παρθένο, έτσι το πάθος τίθεται κατά κάποιο τρόπο στο περιθώριο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη και ρομαντισμός. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι λιγότερο επιδεικτική και περισσότερο επιλεκτική. Γίνεστε επίσης και κάπως επικριτικοί και τελειομανείς. Η καλή πλευρά της Αφροδίτης στην Παρθένο είναι ότι μπορείτε να εκδηλώσετε έμπρακτα ότι νοιάζεστε για τον αγαπημένο σας, φροντίζοντας αυτόν που αγαπάτε. Βλέπετε την αγάπη με πρακτικότητα και λογική, και παρόλο που αυτό μπορεί να μην είναι το πιο ερωτικό πράγμα σε μια σχέση, εν τούτοις είναι απαραίτητο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, δημιουργώντας μια πιο παραγωγική σχέση.

Η πανσέληνος στους Ιχθύς προειδοποιεί όμως για λίγη ομίχλη και χάος στην ερωτική σας ζωή. Παρασύρεστε από τις ψευδαισθήσεις και τη φαντασία σας, κάνοντας όνειρα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τη λογική της Αφροδίτης στην Παρθένο κι αν καταλήξετε σε κάποιο σταυροδρόμι, σχεδιάστε μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του ανθρώπου. Αν καταφέρετε να ξεφύγετε από τις αυταπάτες σας, η σχέση σας μπορεί να γίνει ισχυρότερη καθώς το φεγγάρι εμβαθύνει τον αμοιβαίο σεβασμό, βελτιώνει την κατανόηση και ανυψώνει την επικοινωνία. Κι αν είστε ελεύθεροι, είναι αναγκαίο να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά. Ωστόσο, προσέξτε να είστε εξαιρετικά επιλεκτικοί και να μην αφήσετε την φαντασία σας να σας παρασύρει σε επικίνδυνες ατραπούς με αναξιόπιστα άτομα.

Ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο με τον αγαπημένο σας ή μια νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σας για να την εμποτίσει με αγάπη και αρμονία χάρη στη νέα Σελήνη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού. Είστε τώρα περισσότερο κοινωνικοί, διπλωματικοί, γοητευτικοί και ιδεαλιστές, έχετε την επιθυμία για ισορροπία, γαλήνη και ομορφιά στην ερωτική σας ζωή. Στοχεύετε στο να ξεριζώσετε την αδικία, ώστε να κυριαρχήσει η ισορροπία και η δικαιοσύνη. Όμως, όσο σκληρά κι αν προσπαθείτε να υπερασπιστείτε την ειρήνη και τη δικαιοσύνη, έρχεται ο ανάδρομος Ερμής και ανατρέπει τα πάντα.

Αυτή η νέα Σελήνη που αγαπά τη διπλωματία και την ισορροπία θα μπορούσε στην πραγματικότητα να προκαλέσει περισσότερο ξαφνικές ανατροπές και παρεξηγήσεις παρά γαλήνη. Ο ανάδρομος Ερμής αυξάνει τις εντάσεις λόγω παρανοήσεων, προκαλώντας ανησυχία, κακή επικοινωνία, τεχνολογικές δυσλειτουργίες και ζητήματα που πυροδοτούν ή επιδεινώνουν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Κι αν μια παλιά αγάπη κάνει την επανεμφάνισή της, μη θεωρήσετε ότι θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο, ειδικά αν δεν υπήρχαν ποτέ αρμονία και ισορροπία. Αυτή η σχέση είναι από τώρα καταδικασμένη.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολόγος αναλύει όλα τα αισθηματικά θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μέσα στο μήνα. Θέματα καρδιάς μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην πρόβλεψη αυτή μπορείς να διαβάσεις πότε είναι καλή μια περίοδος για να επενδύσεις σε μια αγάπη. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες που θα προσεγγίζει κάθε μήνα η αστρολόγος.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν μέρες μέσα στο μήνα που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση:

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο μήνα. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Γάμος:

Μάθε σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο μήνα.

Πορεία σχέσης:

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms