Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Νοέμβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Σας πονάει το παρελθόν; Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον χαοτικό δωδέκατο οίκο σας, και αναδύονται δύσκολα συναισθήματα για έναν/μία πρώην. Μερικές φορές μια face to face συζήτηση αρκεί για να απαλύνει τη θλίψη σας, αλλά συχνά αυτό ενέχει και συναισθηματικούς κινδύνους. Δοκιμάστε να μιλήσετε σε αυτή την παλιά αγάπη και στη συνέχεια αφήστε το χρόνο να κυλίσει προκειμένου να αποφασίσετε αν θα πρέπει ή όχι να κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας, αποδεχόμενοι όμως αυτή τη δυνατή πράξη της συγχώρεσης. Μόνο τότε θα απελευθερωθείτε μια για πάντα και θα νιώσετε ασφάλεια για να προχωρήσετε μπροστά. Χρησιμοποιήστε αυτή την έντονη πλανητική ενέργεια του ανάδρομου Ερμή για να κάνετε μια εις βάθος έρευνα στην ψυχή σας προκειμένου να κατανοήσετε τα σφάλματά σας που έχουν αποτρέψει την αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αναζητάτε την αλήθεια; Ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, τον οίκο που κυβερνά τα μυστικά και τις αυταπάτες, και θα μπορούσε να φέρει στο φως κρυμμένες πληροφορίες για το πρόσωπο που λατρεύετε. Απλά προσέξτε τις φήμες. Σίγουρα, θα πρέπει να ακούσετε αυτά που σας λένε σχετικά με το παρελθόν ή τη φήμη ενός ατόμου, αλλά μην πιστεύετε τα πάντα μέχρι να τα επιβεβαιώσετε ως γεγονός. Κι αν χρειαστεί να πείτε «αντίο», μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι, απευθυνθείτε σε ανθρώπους γύρω σας που μπορούν να σας στηρίξουν έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο εύκολη τη φυγή σας. Δεν είστε βέβαιοι πώς να προχωρήσετε με κάποιον/α; Τώρα δυστυχώς δεν θα υπάρχει σαφήνεια αλλά μετά το πέρας του ανάδρομου Ερμή, θα δείτε ποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπός σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms