Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν και υπάρχει άφθονη διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη ενέργεια αυτό το μήνα, βλέπετε πιο λογικά και πρακτικά την αγάπη καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ψάχνετε την αξιοπιστία και τη συνέπεια, χαρακτηριστικά που προηγουμένως ήταν δύσκολο να τα βρείτε σε κάποιον/α. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι υπάρχει ερωτική χημεία με ένα συνεργάτη σας ή κάποιον/α που θα συναντήσετε στο γραφείο. Ή ίσως συναντήσετε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον μέσω μιας επαγγελματικής ή οικονομικής δραστηριότητας ή ακόμα και απλά καθώς παίρνετε το ασανσέρ στο γραφείο. Τώρα τολμάτε να φλερτάρετε περισσότερο ή ακόμα ίσως και να αλλάξετε εμφάνιση και στυλ. Όμως, αυτός δεν είναι μήνας για να φλερτάρετε χωρίς σκοπό και νόημα, σίγουρα σκέφτεστε την ποιότητα έναντι της ποσότητας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αισθάνεστε προσγειωμένοι για το τι μπορείτε να πετύχετε, καθορίζετε τις προτεραιότητές σας, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Θα θελήσετε να ξεσηκώσετε ερωτικά τον αγαπημένο σας καθώς αισθάνεστε περισσότερο ρομαντικοί και αισθησιακοί. Παίρνετε και δίνετε σταθερότητα και ασφάλεια και επειδή αισθάνεστε πιο προσγειωμένοι και λογικοί από το συνηθισμένο, σας είναι πολύ πιο εύκολο να εξομαλύνετε τυχόν συγκρούσεις γύρω από τα χρήματα ή γύρω από ζητήματα ασφάλειας και αξιών. Είστε σε θέση να επιλύσετε οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ σας, ειδικά αν κάτι έχει γίνει μια πληγή σχέση σας. Νιώθετε πιο κοντά ο ένας προς τον άλλον καθώς και οι δύο εργάζεστε προς το κοινό στόχο της σχέσης σας. Ειδικά εάν βάλετε την κοινή λογική, είναι σίγουρο ότι θα βαδίσετε μαζί στο μονοπάτι της αγάπης.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms