Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Βγείτε έξω και κυκλοφορήστε, πάτε σε πάρτι, οργανώστε ταξίδια και ζήστε τη ζωή. Τώρα συμμετέχετε σε πολλά events χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και τη νέα Σελήνη στον έντονα ερωτικό όγδοο οίκο σας. Βρίσκεστε σε μια βαθιά αλλαγή μέσα στην ψυχή σας, ψάχνετε την ποιότητα και όχι ευκαιριακές καταστάσεις. Η συντροφικότητα, η οικειότητα και η εμπιστοσύνη είναι το «άλφα και το ωμέγα» πριν χαρίσετε την ψυχή σας. Αυτή είναι μια στιγμή που εξομοιώνετε την «δικαιοσύνη και την ισορροπία» με το «για πάντα». Εάν κάποιος/α θέλει τη σχέση με το δικό του τρόπο, γιατί πρέπει να είστε εσείς αυτοί που αγωνίζεστε για την αρμονία; Ετοιμαστείτε να δεχτείτε προτάσεις από περισσότερους από έναν ερωτικούς συντρόφους. Συμμετέχετε σε κοινωνικές προσκλήσεις και απολαύστε ένα θερμό καλοκαίρι.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως αισθάνεστε κάτι περισσότερο από μια απλή σεξουαλική συνεύρεση; Μια αληθινή και έντονη ένωση νου-σώματος-ψυχής ξεκινά να παίρνει σχήμα και μορφή χάρη στη νέα Σελήνη στον έντονα ερωτικό όγδοο οίκο σας και την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Η παροχή και η λήψη πρέπει να είναι ισορροπημένη και θα κάνετε ό, τι χρειάζεται για να βεβαιωθείτε ότι θα συμβεί. Πρώτο βήμα; Δοκιμάστε να κάνετε την ερώτηση … καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον αρκετά; Ή, κάνετε οτιδήποτε που θα πυροδοτήσει έναν ειλικρινή διάλογο; Εάν ήσασταν εσείς που είχατε απομακρυνθεί από τον αγαπημένο σας, μπορεί να χρειαστεί να επανορθώσετε. Επισήμανση: Όταν δεν περιστρέφεται η ζωή σας γύρω από ένα πρόσωπο και συνεχίσετε να ασχολείστε με τα ενδιαφέροντά σας, υπάρχουν και πολλά άλλα που μπορείτε να μοιραστείτε εκτός από το κρεβάτι.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms