Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πότε επιτέλους θα κάνετε οικογένεια; Η μαγνητική Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας, σας ωθούν να μείνετε στο σπίτι σας, εστιάζοντας στην προσωπική σας ζωή και στο παρελθόν. Ποιά μαθήματα λάβατε από τις παρελθούσες σχέσεις σας; Τί είναι αυτό που πρέπει να λειτουργεί καλύτερα για εσάς για να είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση; Το σύμπαν θα μπορούσε να ανοίξει τις πύλες των συναισθημάτων σας, η καρδιά σας είναι ανοιχτή, νιώθετε έτοιμοι να γκρεμίσετε τους τοίχους στην αγάπη, να είστε περισσότερο ευάλωτοι συναισθηματικά. Σίγουρα, μπορεί να νιώθετε πολύ έντονα και ίσως χρειαστεί να έχετε μαζί σας χαρτομάντιλα καθώς η αναπόληση του παρελθόντος θα σας κάνει ευσυγκίνητους. Μπορεί επίσης να δεσμευτείτε δείχνοντας επιτέλους κάποιο συναίσθημα σε αυτόν/ην που ενδιαφέρεστε, και το πιο σημαντικό, αποκαλύπτοντας τον αληθινό εαυτό σας. Δώστε επίσης προσοχή και στην φροντίδα του εαυτού σας, είναι απαραίτητο συστατικό στοιχείο για να έρθει η αγάπη που λαχταράτε τόσο πολύ.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Κατεβάστε λίγο τους τόνους και βάλτε στην άκρη τους φιλόδοξους στόχους σας. Η μαγνητική Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας, σας φέρνουν μια γλυκιά και συναισθηματική ενέργεια, νιώθετε πιο γεμάτοι συναισθηματικά, δίνετε και παίρνετε αγάπη, είστε πιο επιθυμητοί κι όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στα όρια της δικής σας κατοικίας. Περνάτε καυτές ερωτικές νύχτες με το δεσμό σας, ίσως ακόμα διαθέσετε χρόνο να δείτε ο ένας την οικογένεια του άλλου ή μπορεί να τους συναντήσετε για πρώτη φορά, αν πρόκειται για μια νέα σχέση. Το σύμπαν σας δίνει το κίνητρο να αναλάβετε δράση γύρω από τη δημιουργία της οικιακής ευδαιμονίας των ονείρων σας. Βάζετε στην άκρη την πολυάσχολη επαγγελματικά ζωή σας και τα χρονοδιαγράμματα στην εργασία σας και βρίσκετε χρόνο και χώρο για να συνδεθείτε βαθύτερα με το σύντροφό σας. Ίσως ακόμα χτυπήσει το βιολογικό σας ρολόι, οπότε συζητάτε για οικογενειακό προγραμματισμό.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms