Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας δίνει το έναυσμα να αναζητήσετε το σύντροφο ψυχής, κάποιον/α που μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και ζεστασιά και ο οποίος σας επιτρέπει να είστε ο αληθινός εαυτός σας, βοηθώντας σας στους στόχους της ζωής σας και αναγνωρίζοντας τους δικούς σας κανόνες αντί να σας πιέζει να ακολουθήσετε τους δικούς του. Ευτυχώς, παρά το γεγονός ότι καταπιάνεστε περισσότερο με την εργασία σας, ποτέ δεν θα παραιτηθείτε πραγματικά από το να ψάχνετε την αγάπη. Επειδή λατρεύετε τη δουλειά σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση που να εναρμονίζεται με τις επιθυμίες σας. Υπάρχει κάποιος/α μόνο για σας και αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να τον/την συναντήσετε, ή τουλάχιστον να ακολουθήσετε το σωστό δρόμο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολος στην αγάπη καθώς ο μαχητικός Άρης στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας και η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ταρακουνούν τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Αν έχετε συνεχείς συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας ή έχετε κρύψει τις βαθιές επιθυμίες σας, θα μπορούσε να υπάρξει μεγάλη έκρηξη. Παρόλο που η αγάπη σας μπορεί να είναι «τα πάντα» για σας, πρέπει επίσης κι εσείς να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Η σαφής επικοινωνία καθίσταται απαραίτητη πριν από την προαναφερθείσα έκρηξη. Αν νομίζετε ότι ο άλλος πρέπει να ξέρει διαισθητικά πώς να σας ευχαριστήσει ή ότι γνωρίζει τις αξίες σας για δικαιοσύνη και ισότητα, είστε γελασμένοι. Να είστε συμβιβαστικοί και ευγενικοί, όχι επιθετικοί.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι