Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούνιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας; Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και την πανσέληνο στον απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας, προσέξτε ποιους βάζετε στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε … μαγικά με κάποιον/α, αλλά είναι αληθινός; Κάτω από αυτή την επιρροή, νομίζετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό, αλλά ίσως έχετε προσκαλέσει στη ζωή σας κάποιον/α που σάς κάνει να ζείτε ένα απατηλό όνειρο. Από τη θετική πλευρά, ίσως αισθανθείτε ότι υπάρχει κάτι μοιραίο στη ζωή σας, όπως μια καρμική επανένωση με κάποιον/α που σάς δένουν πολλά. Συμβουλή: Μην απογυμνώνετε την ψυχή σας, κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας. Εάν τα πράγματα είναι καλά, θα το δείξει ο χρόνος, προς το παρόν θα μπορούσατε να ζήσετε τις καλύτερες και πιο φανταστικές στιγμές του καλοκαιριού.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δεν μπορείτε να πάρετε τα πράγματα «ελαφρά τη καρδία». Θα πρέπει να βουτήξετε στα βαθιά αλλά προσέξτε μην πνιγείτε στον ωκεανό των συναισθημάτων σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον ασαφή και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, κι εσείς βρίσκεστε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, αλήθειας και ψευδαίσθησης. Πόσες θυσίες έχετε κάνει γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Φτάνει πια! Συνειδητοποιείτε ότι αυτός/ή που εξιδανικεύσατε δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται σε εκείνο το υψηλό βάθρο που τον βάλατε. Όσο κι αν τον/την αγαπάτε, βγάλτε τα ροζ γυαλιά και αντιμετωπίστε τα γεγονότα με λογική. Από τη θετική πλευρά, ίσως αισθανθείτε περισσότερο συμπονετικά για τον αγαπημένο σας, η συμπεριφορά σας είναι πιο ήπια και ευγενής, ίσως επειδή ήσασταν εκεί ο ένας για τον άλλο όταν η σχέση σας πέρασε από ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι