Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Δεν ψάχνετε μια επιφανειακή σχέση, αλλά κάτι πιο οικείο και βαθύ. Η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, δημιουργώντας μια εσωτερική ένταση και την ανάγκη μιας μόνιμης σχέσης, δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες για να πάτε πολύ κάτω από την επιφάνεια με κάποιον/α που μπορεί να γνωρίσετε εντός των προσεχών έξι μηνών. Ενώ στο λογικό και προσγειωμένο ζώδιό σας αρέσει να βλέπει τα πράγματα με ορθή κρίση, τώρα το σύμπαν σάς στέλνει ένα σεληνιακό πράσινο φως για να διεισδύσετε βαθιά στην ύπαρξή σας: Σκεφτείτε τις στιγμές που νιώθατε σαν να … πεθαίνατε κάθε μέρα και τώρα που αναγεννηθήκατε, τον τρόπο που αντιμετωπίσατε αυτά τα δύσκολα συναισθήματα. Λοιπόν, τώρα έχετε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε κάποια απομεινάρια αυτών των συναισθημάτων, τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δεν είστε τώρα ικανοποιημένοι με επιφανειακές εξηγήσεις, τα θέλετε όλα ή τίποτα. Η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, κι εσείς διερευνάτε τον καλύτερο τρόπο συγκέντρωσης οικονομικών πόρων, ίσως ακόμα συνενώσετε τα χρήματά σας. Αλλά το κυριότερο είναι ότι θέλετε να γνωρίζετε τα αόρατα, τα ανείπωτα, τα κρυμμένα. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι βλέπετε τα πράγματα με πιο ευαίσθητο, συναισθηματικό τρόπο. Εάν αγωνίζεστε να ξεπεράσετε ζητήματα ζήλιας, εμπιστοσύνης και προδοσίας, χρησιμοποιήστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια για να τα εξετάσετε, καθώς αυτά τα χαμηλού επιπέδου συναισθήματα απλώς εμποδίζουν να έχετε μια υγιή σχέση. Τώρα, σε όλα τα θέματα, είτε θα βρείτε τη λύση, είτε όχι και θα χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι