Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Γιατί τόσο άγχος και πίεση; Με τον Άρη στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, ίσως νιώσετε μια έντονη συναισθηματική ένταση και ψυχική δυσφορία που είστε μόνοι, μπορεί ακόμα να βιάζεστε να κάνετε μια πραγματική δέσμευση ή ίσως είστε εσείς που πιέζετε την καινούργια γνωριμία σας προκειμένου να κάνετε το επόμενο βήμα. Από την άλλη πλευρά, ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει τα κίνητρα για να βρείτε ένα σύντροφο ζωής ή πνίγεστε στη θλίψη που δεν έχετε κανέναν. Δείτε τα πράγματα πνευματικά και αναλογιστείτε ότι δεν πρέπει να βιάσετε την αγάπη. Ίσως να αισθάνεστε ανήσυχοι και δεν ξέρετε πως να αντιμετωπίσετε τις ανακρίσεις της οικογένειάς σας που σας λένε πότε θα βρείτε επιτέλους κάποιον/α για να παντρευτείτε ή απλώς φοβάστε αν ο μέλλων σύντροφός σας θα τους είναι αρεστός. Λάβετε υπόψη σας την επιρροή του Άρη και μην υποκύψετε στην πίεση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Συνεργαστείτε και μη μάχεστε. Με τον καυτό Άρη στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί αλλά και επιθετικοί, σας είναι δύσκολο να συνεργαστείτε. Ακόμα κι αν κάποιοι στην οικογένειά σας σας εκνευρίσουν, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξεσπάσετε στον αγαπημένο σας (και θα το κάνετε με έναν περίεργο τρόπο). Εναλλακτικά, εάν βλέπετε κάποιον/α για κάποιο διάστημα, θα μπορούσατε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι είστε τολμηροί, θαρραλέοι και δυναμικοί για να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Ο Άρης όμως μπορεί να φέρει ένταση, επομένως προσέξτε τις διαμάχες και την ανυπομονησία σας. Πριν το καταλάβετε, θα μπορούσατε να πετάξετε τον αγαπημένο σας έξω ​​από το δωμάτιο. Ελέγξτε την επιθετικότητά σας και, γιατί όχι, διοχετεύστε όλη αυτή την έντονη ενέργεια που έχετε σε μια υγιή διέξοδο, όπως στο κρεβάτι ή την αναδιάταξη των επίπλων του καθιστικού σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021