Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η στάση σας απέναντι στον έρωτα παίρνει μια στροφή προς το σοβαρό καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Νιώθετε ότι έχετε ωριμάσει αρκετά από τις εμπειρίες του παρελθόντος και είστε έτοιμοι να ανοίξετε την αγκαλιά σας στην αληθινή αγάπη. Τώρα γνωρίζετε ότι το να πιέζετε κάποιον/α να σας αγαπήσει δεν βγάζει πουθενά και ότι το να θέτετε από την αρχή όρια σε μια συγκεκριμένη σχέση σας βοηθά πραγματικά να βυθιστείτε στο πάθος, ακόμα κι αν αυτό ακούγεται αντιφατικό. Μια περιστασιακή γνωριμία μπορεί να γίνει πιο έντονη συναισθηματικά ή έρχεστε πιο κοντά με κάποιον/α τον οποίον γνωρίζετε καιρό. Θα μπορούσατε επίσης να γνωρίσετε ένα άτομο υψηλής ποιότητας, πιθανώς ακόμη και κάποιον/α που είναι μεγαλύτερος ή πιο καταξιωμένος από εσάς. Αν στο παρελθόν βγαίνατε με ανασφαλείς τύπους, καλλιτέχνες, μπάρμαν, συναισθηματικά ασταθείς ανθρώπους, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τώρα. Εκπλήξτε τον εαυτό σας κινούμενοι τόσο με το κεφάλι όσο και με την καρδιά σας!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Όλοι μαζί στην οικογένεια; Με τη νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σκέφτεστε πιο ώριμα και σοβαρά τη σχέση σας, ίσως ακόμα αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε οικογένεια. Εσείς και ο αγαπημένος σας θα μπορούσατε να κάνετε σχέδια για να μετακομίσετε μαζί ή απλά να στηρίξετε ο ένας τον άλλον σε μια προσπάθεια που είναι πραγματικά εγκάρδια και σας φέρνει πιο κοντά, π.χ. ο σύντροφός σας έχει ένα πρόβλημα και έτσι είστε πολύ χαρούμενοι που τον φροντίζετε. Πραγματικά ηρεμεί την ψυχή σας να τον ακούτε με ενσυναίσθηση και συμπόνια. Μπορεί να συστήσετε τον αγαπημένο σας στην οικογένειά σας ή σε φίλους που τους αισθάνεστε σαν οικογένεια. Ίσως ακόμα περάσετε μαζί τον χρόνο σας οι δυο σας σε ένα παραθαλάσσιο, ήρεμο καταφύγιο. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή. Ίσως απλά αποφασίσετε να συμπεριφέρεστε πιο υπεύθυνα απέναντι στον αγαπημένο σας, δεν θεωρεί πλέον την αγάπη σας δεδομένη.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ