Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν χρειάζεστε βοήθεια για να αφήσετε πίσω σας τα παλιά, η πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, αγκαλιά με τη νέα Σελήνη και τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας δίνουν την ώθηση. Το σύμπαν σας χαρίζει κάποιες σημαντικές επιφοιτήσεις για το τι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της αληθινής αγάπης. Θα μπορούσατε ακόμα να έχετε μια «θεία» αποκάλυψη, ξαφνικά βλέπετε μια δύσκολη παρελθούσα κατάσταση με ανωτερότητα. Το να είστε κολλημένοι στο παρελθόν, δεν συνιστάται, αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι. Όσο σκληρό κι αν είναι, μπορεί να χρειαστεί να τερματίσετε ένα δύσκολο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε εκ νέου. Πρέπει κι εσείς να κάνετε κάτι, αν θέλετε το φεγγάρι να σας φέρει στην αγκαλιά σας την αληθινή αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αν έχετε προσπαθήσει για τη σχέση σας, η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα σας δικαιώσει. Διαφορετικά, αν είστε τον τελευταίο καιρό σε ένα συναισθηματικό τέλμα, θα νιώσετε απομονωμένοι στο κάστρο σας, πνιγμένοι στο θυμό και την απογοήτευση. Αντί να είστε στη μοναξιά σας, καλέστε έναν αξιόπιστο φίλο για υποστήριξη. Εάν πάλι δεν μπορέσετε να διαχειριστείτε τον πόνο σας, ξεκλέψτε λίγο χρόνο για έναν περίπατο στην παραλία ή κάποιο άλλο απομονωμένο μέρος κοντά σε νερό. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας δύσκολης αποκάλυψης, αλλά σκεφτείτε ότι το σύμπαν σας ανοίγει τα μάτια. Επιπλέον, η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να φέρει στο φως κάποια κρυμμένα μυστικά ή κρυφές πληροφορίες που είναι για το καλό σας. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι