Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχετε απομακρυνθεί από το ερωτικό παιχνίδι; Με τη Σεληνιακή έκλειψη να ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, η τύχη είναι με το μέρος σας. Ίσως ακόμα συνειδητοποιήσετε ότι ήταν οι περιστάσεις που σας απομακρύναν από μια ερωτική σχέση, ίσως λόγω της δύσκολης εργασίας σας ή των απαιτητικών οικογενειακών αναγκών και υποχρεώσεων ή ακόμα και το ζοφερό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ίσως προσπαθήσετε να ξαναβρεθείτε μαζί με έναν/μία πρώην, αφού η Σεληνιακή έκλειψη γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου που σηματοδοτεί το παρελθόν. Αυτή τη φορά, κάνετε την εσωτερική διεργασία που απαιτείται για να επιστρέψουν τα πράγματα σε σταθερό έδαφος, αντί να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι ή να κρύβετε τα πραγματικά θέματα που σας χώρισαν.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δράμα έναντι σταθερότητας … πόσο θα αντέξετε; Με τη Σεληνιακή έκλειψη να ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε μια δύσκολη κλήση από το σύμπαν. Ναι, μπορεί να είναι σκληρό να βγουν τα πάντα στο φως, αλλά πρέπει να μάθετε την αλήθεια. Έρχεστε αντιμέτωποι με τις σκιές σας και τα κρυμμένα πάθη σας, πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Αν η σχέση σας ήταν δραματική και ενοχλητική για σας, ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε κάποιους βαθύς φόβους σας γύρω από την ασφάλεια και τη δέσμευση. Μέσα σας θα βρείτε τους λόγους της στασιμότητας ή της αποτελμάτωσης. Επισήμανση: Η απελευθέρωση από αυτό το πρόσωπο δεν ισοδυναμεί πάντοτε με την απελευθέρωση της ψυχής σας. Μην προβάλλετε μέρος της δικής σας ανασφάλειας στο σύντροφό σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms