Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η αγάπη κρύβει αρκετά μυστικά. Ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη μαζί με την Ηλιακή έκλειψη στον απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας αναγκάζουν να περάσετε μέσα από σκιές και ομίχλη. Είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από τη δημόσια κοινωνική σας ζωή για να ζήσετε το ρομαντισμό που τροφοδοτείται όμως από τη φαντασία σας, τώρα βάζετε στην άκρη τη λογική σας για ένα όνειρο (ίσως και άπιαστο). Χρησιμοποιήστε αυτή τη συμπαντική επιρροή με θετικό τρόπο, προσπαθώντας να πατάτε που και που τα πόδια σας στη γη, χωρίς να χαθείτε στην ομίχλη της αγάπης. Μια παράνομη ή κρυφή ερωτική σχέση θα μπορούσε επίσης να σας δελεάσει τώρα, ίσως ακόμα και μια παλιά αγάπη κάνει και πάλι την εμφάνισή της. Προσοχή όμως: Αυτό το έντονο πάθος μπορεί να χάσει γρήγορα τη λάμψη του.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο τη σχέση σας. Με την πανσέληνο στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσατε να κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον, είτε να συγκατοικήσετε, είτε να παντρευτείτε ή ακόμα και να ανακαινίσετε το σπίτι σας εάν ζείτε ήδη μαζί. Μπορεί ακόμα ένα άτομο της οικογένειάς σας να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων της σχέσης σας χαρίζοντάς σας τη φροντίδα του και τη σοφή εμπειρία του. Μια υπενθύμιση από την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον απόκρυφο και ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας: Μην παρασύρεστε από τις αυταπάτες και τη φαντασία σας, βγάλτε τα … ροζ γυαλιά για κάποιον/α που έχετε ανυψώσει στο βάθρο. Μην εξιδανικεύετε τον αγαπημένο σας, είναι ένας κοινός θνητός με προτερήματα και ελαττώματα όπως κι εσείς, όχι αυτή η άψογη εικόνα που οραματίζεστε.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms