Αιγόκερως Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 78

Αιγόκερως Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Αιγόκερως Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Αντιπάλεψε τις ατυχίες, τις κακουχίες και το δύσβατο διάστημα που πέρασε, με τα αισιόδοξα μηνύματα μιας ανατρεπτικής αλλαγής στην καθημερινότητά σου, το κλείσιμο ενός κύκλου που σβήνει, με το άνοιγμα ενός καινούργιου προσωπικού κύκλου ζωής. Μη διστάσεις να διαγράψεις σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες και κοινωνικές επαφές που προκαλούν θλίψη και βάρος, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που έρχονται. Μεταμόρφωσε τη συναισθηματική σου καθημερινότητα, με μια ανέγγιχτη σχέση, με το καινούργιο φλερτ που κοντοζυγώνει, με την ψυχική σου ανάταση από έναν χωρισμό, αναμόρφωσε τον τρόπο που καλοδέχεσαι τον έρωτα, κάνε ριζικές αλλαγές στην καρδιά σου. Μη φοβάσαι να ξεγυμνώσεις τον εαυτό σου, μπροστά στις αισθηματικές προκλήσεις, μη διστάζεις να ξαναβρείς τη χαμένη αυτοπεποίθησή σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 13:54:02
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι