Αιγόκερως Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 15 11 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 78

Αιγόκερως Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Αιγόκερως Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΞΙ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Μετά την καταστροφή, η νηνεμία, μετά τους λάθους χειρισμούς σε σημαντικά επαγγελματικά σχέδια και την ασάφεια στις προσωπικές σου σχέσεις, το επόμενο διάστημα φωλιάζει η ανάπαυλα, η ψυχική γαλήνη, οι ατέλειωτες ώρες συναισθηματικής αποφόρτισης που έχεις ανάγκη. Ξαστέρωσε το μυαλό και τις σκέψεις σου απ’ τις δυσκολίες, αναδίπλωσε το δυναμισμό και τη φαντασία σου, στήσε καινούργια όνειρα για το μέλλον. Η αγάπη επιστρέφει στην καρδιά σου, ο ερωτισμός με τον άνθρωπο που σε συντροφεύει, βάζει φωτιά στις θολές συναντήσεις σας, απελευθερώνει την καλή σου διάθεση, φωτίζει και πάλι την ψυχή σου. Αν οι δύσβατες προηγούμενες καταστάσεις σε αναγκάζουν ν’ αναζητήσεις μιαν άλλη αγκαλιά, τότε το επόμενο διάστημα οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται, οι γνωριμίες ευδοκιμούν επικίνδυνα!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 20:32:05
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms