Λέων Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 148

Λέων Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Λέων Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΠΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Αξιολόγησε τη μέχρι τώρα επαγγελματική σου πορεία, επανεκτίμησε τις προσωπικές φιλοδοξίες και τους κοινωνικούς σου στόχους, κάνε ένα βήμα πίσω, πριν πάρεις τελικές και οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σου ζωής, μη βιάζεσαι να δρέψεις τους καρπούς μιας επισημοποίησης, αν δεν βεβαιωθείς για τα αισθήματα του συντρόφου σου, αν δεν καρπωθείς έντονο ερωτισμό και τρυφερότητα στο δεσμό σου. Μίλησε με ηρεμία και νηφαλιότητα για τις ανησυχίες και τους φόβους σου, μην πνίγεις στην καρδιά σου καταστάσεις που γκριζάρουν το τοπίο στη σχέση σου. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T22:23:54
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι