Λέων Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 26 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 460

Λέων Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Λέων Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Χρειάζεται να εξισορροπήσεις το χρόνο σου και να διαχειριστείς τις καθημερινές σου ευθύνες με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, να εναρμονίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και τις συναισθηματικές σου ανησυχίες, να αφιερώσεις ερωτικές και ζεστές στιγμές στο δεσμό σου, να σταθμίσεις τα θέλω και τα πρέπει στη σχέση σου. Με ευελιξία και προσαρμοστικότητα, με ζεστασιά και δοτικότητα, μπορείς να υπερπηδήσεις τις εκρήξεις και τις κόντρες με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, με συντροφικότητα και αμοιβαιότητα εξασφαλίζεις την αρμονία και τη γαλήνη στην καρδιά σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-06-2019 14:47:18
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι