Λέων Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 182

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα

Λέοντα, με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία μέσα στην εβδομάδα, όμως να ξέρεις ότι πιθανό είναι να βρεις εμπόδια που θα εγείρουν ανασφάλειες. Τα τετράγωνα Ερμής στον Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δεν αφήνει περιθώρια για ομαλή εξέλιξη σε πιθανές συμφωνίες ή συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικά

Δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς υπάρχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και έντονες αμφιβολίες που κυριεύουν τις σκέψεις σου. Φρόντισε να αποφύγεις κόντρες που θα μπουν εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης και σε μελλοντικούς στόχους που μπορεί να έχετε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα, όμως στην πορεία δεν θα διστάσεις να δείξεις απολυτότητα ή να γίνεις χειριστικός. Φρόντισε να αποφύγεις τέτοιες συμπεριφορές που θα μπουν εμπόδιο σε σημαντικές νέες σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας και συμφωνίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επικοινωνιακό επίπεδο με πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και εμμονικός με την συμπεριφορά σου ενοχλώντας και δημιουργώντας προβλήματα. Είναι προτιμότερο να πάρεις χρόνο για να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς χωρίς οι φόβοι σου να σε επηρεάζουν. 

Ο Λέων αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Λέοντα

Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε σκληρά στον αγαπημένο σας, πράγμα που δεν είναι του χαρακτήρα σας, έτσι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συμπεριφερθείτε σοβαρά και ώριμα. Με τον Ερμή στον Ζυγό και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα μπορούσατε να χάσετε γρήγορα την υπομονή σας με κάποιον/α που είναι παιδαριώδης ή μη ρεαλιστικός για μια κατάσταση. Αφήστε αυτό το πρόσωπο να μιλήσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια διακόψτε τη συζήτηση. Υπενθυμίστε του/της ότι η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και θέλει αγώνα και προσπάθεια για να δείτε το  ουράνιο τόξο. Πρέπει ο καθένας σας να αναλάβει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες του ως ώριμος ενήλικας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms