Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 24/06 - 30/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 172

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 27.06  και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και χαμένων σκέψεων. Τώρα δεν θα διστάσεις να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που πιστεύεις και να υπερασπιστείς με πάθος τις ιδέες σου, κάτι που θα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρορμητική σκέψη και γρήγορη αντίληψη θα σε οδηγήσει σε δυναμικές αποφάσεις και σε νέες συνεργασίες που μπορούν να δώσουν πολλά. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να  γίνεσαι έντονα υποκειμενικός και να παρεξηγείσαι με πράγματα που δεν πρέπει, καθώς παίρνεις προσωπικά ότι γίνεται γύρω σου ενώ δεν σε αφορά.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες στην εργασία όμως σου δίνει παράλληλα την ευκαιρία να τις εκμεταλλευτείς δεόντως και να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσένα. Ευκαιρίες και πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και μπορούν μπορεί να σηματοδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που Καλό είναι να εκμεταλλευτείς γιατί θα σε βοηθήσουν  στην προσωπική σου εξέλιξη.

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται έντονη και μπορεί να φέρει πολλά ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο, καθώς προετοιμάζεσαι για την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 02.07 και που θα φέρει στο φως διεργασίες και θέματα που μπορεί να μην είχες αντιληφθεί ή να σου απέκρυπταν ωθώντας σε σέ μία νέα αρχή μακριά από ότι σε καταπιέζει ψυχολογικά και σε οδηγούσε στη θλίψη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι