Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 174

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και ήρθε η ώρα για εσένα να απολαύσεις μικρά πράγματα της ζωής που μπορεί να έχεις αφήσει στην άκρη. Γεγονός είναι ότι θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου για αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αγορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανές σπατάλες που δεν χρειάζονται. Ευνοϊκά μπορεί να εξελιχθούν οικονομικά ζητήματα για εσένα, μη χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις οικονομικούς στόχους ή σχέδια που μπορεί να έχεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα, κάτι που θα φανεί άμεσα σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή στον περίγυρο που θα βρεθείς. Προσπάθησε μόνο να μην χάσεις το μέτρο σε ότι εκφράζεις καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στρέφοντας όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε προβληματίσουν, σκέψου θετικά και δρομολόγησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες υποχρεώσεις υπάρχουν και στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Το πάθος κυριαρχεί και στο ερωτικό πεδίο, αυτό όμως μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε κτητικότητα και μαζί με την αδιαλλαξία να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι