Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 170

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Επαναστατική διάθεση μπορεί να υπάρξει αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά τον επαγγελματικό χώρο και πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου, καλά θα κάνεις όμως να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία την κατάσταση γιατί οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23.04 σου δημιουργεί έντονη αντίδραση σε ότι αφορά καταπίεση ή πιθανή υποτίμηση που θεωρείς ότι δέχεσαι στην καριέρα σου και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς μετωπικά με ανώτερο σου αλλάζοντας άρδην την επαγγελματική σου πορεία. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα ήρεμος και να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις μέσα σου τις πραγματικές επιθυμίες.

Το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.04 μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και να κάνεις κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Αυταπάτες και ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων δημιουργούν το ιδανικό πλαίσιο όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και το πιθανότερο είναι εσύ να μην είναι εύκολο να τη δεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε φιλικές σχέσεις γιατί είτε μπορεί να τους αδικήσεις είτε να τους εξιδανικεύσεις και αυτό θα οδηγήσει το πιθανότερο σε απογοήτευση ή σε αντιπαραθέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι