Quantcast

Λέων Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 16/05 - 22/05/2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 184

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα

Η έκλειψη σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες και σύντροφο που θα οδηγήσουν σε αλλαγές χωροταξικά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σου χώρο. Η οικογένεια θα παίξει καταλυτικό ρόλο καθώς αναδεικνύονται περιορισμοί και ευθύνες που μπορεί να σε βαραίνουν. Δεν αποκλείεται να αντιδράσεις έντονα μπαίνοντας σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 δεν αποκλείεται να διογκώσει ανασφάλειες και φόβους που θα εκδηλωθούν στην προσωπική σου ζωή. Αφουγκράσου το πάθος και μην επιτρέψεις στην καχυποψία και την αμφιβολία να σε καθοδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Απέφυγε επίσης να εμπλακείς σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 21/5 έχεις την ευκαιρία να αφήσεις στο παρελθόν μία έντονη περίοδο σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα πια να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να επικοινωνήσεις μαζί τους κάνουν τα σχέδια για το μέλλον που σας αφορούν από κοινού. Σημαντικό είναι να περιορίσεις την αλαζονεία και την έπαρση που μπορεί να ενοχλήσει κάποιες φορές και να προκαλέσει τριβές με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Νέα σχέδια και φιλοδοξίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να εμπλακείς με καινούργιες καταστάσεις που σε αφορούν άμεσα. 

\

Ο Λέων αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Λέοντα

Πώς πρέπει να ενεργήσετε; Ακούγοντας το κεφάλι σας ή την καρδιά σας; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό και στον ευαίσθητο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας θα μπορούσατε να αισθάνεστε αρκετά διχασμένοι και αναποφάσιστοι σε ένα φλέγον ζήτημα στη σχέση σας. Ένα μέρος της ψυχής σας θέλει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο, ωστόσο, ένα άλλο κομμάτι θέλει τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Ίσως έρθουν στο φως κάποια πληγωμένα συναισθήματα που πρέπει να συζητηθούν για να νιώσετε καθησυχαστικά. Αν αισθάνεστε εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά του αγαπημένου σας, σταματήστε τον πόλεμο και ακούστε τι έχει να σας πει. Μην κάψετε τις γέφυρες από εγωισμό και μόνο και αφήνετε τις εμμονές σας να δηλητηριάζουν τη σχέση σας, λέγοντας πράγματα που ίσως αργότερα μετανιώσετε.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-05-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms