Quantcast

Λέων Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 18/09 - 24/09/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 185

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα

Με την αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 19/9 δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα σε οικονομικό επίπεδο που θα σε προβληματίσουν έντονα. Είναι όμως επιτακτική ανάγκη να μην προχωρήσεις σε επιλογές και αποφάσεις που θα σε δεσμεύσουν γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν λάθη και παραλείψεις λόγω αυταπατών που αργότερα θα μετανιώσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις καθώς είναι πιθανό να σε προσελκύσουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν υποσχόμενοι πολλά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 21/9 σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάθε οικονομική δυνατότητα που σου δίνεται. Αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους στον χώρο της δουλειάς και δεν διστάζεις να προχωρήσεις σε απαιτήσεις και επιλογές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον θα σε στηρίξουν καθώς αναγνωρίζουν την προσπάθειά σου δίνοντάς σου την δυνατότητα να νιώσεις από την απόλυτη ικανοποίηση λόγω της εργατικότητας που σε διακρίνει.

Στις 23/9 ο Ήλιος μετά κινείται στον Ζυγό βοηθώντας σε και πάλι να βρεις την κοινωνική πλευρά του εαυτού σου. Απολαμβάνεις την επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον καθώς σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Μετακινήσεις και κοντινές αποδράσεις ανανεώνουν την καθημερινότητα και σε βοηθούν να μείνεις μακριά από την στείρα ρουτίνα που δεν σου ταιριάζει. Το εμπόριο και η επικοινωνία αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέα μονοπάτια στην καριέρα σου που σου ταιριάζουν απόλυτα. 

Ο Λέων αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Λέοντα

Δύσκολη εβδομάδα για τα οικονομικά σας. Ο Ήλιος στην Παρθένο και στο δεύτερο  οίκο σας, των χρημάτων, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσθέτει άγχος και αναλυτικές σκέψεις για την οικονομική σας κατάσταση. Θα μπορούσατε να έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν δείτε την πιστωτική σας κάρτα ή αρχίσετε να προγραμματίζετε τον προϋπολογισμό σας. Δεν χρειάζεται να φρικάρετε, κάντε αναπροσαρμογές. Σκεφτείτε δύο φορές πριν δώσετε τα χρήματά σας σε μια ακριβή αγορά ή αποδεχτείτε μια επικίνδυνη οικονομική πρόταση. Εάν η διαίσθησή σας ή ο αγαπημένος σας εφιστούν την προσοχή σας, ακούστε! Από την άλλη πλευρά, είναι τώρα εύκολο να αποπροσανατολιστείτε από τον πόνο και τη θλίψη κάποιου/ας που λατρεύετε και να τρέξετε να τον σώσετε δίνοντας χρήματα. Δεν λέμε ότι πρέπει να τον αφήσετε στη μοίρα του, αλλά δεν πρέπει να θυσιάσετε τις δικές σας εξίσου σημαντικές ανάγκες.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS