Λέων Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 184

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα

Λέοντα, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 δημιουργεί συνθήκες πόλωσης και φανατισμού σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο. Οφείλεις να κατευνάσεις την ένταση και να δεις με ωριμότητα και κατανόηση τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και πώς μπορείς να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 01.12 έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις μεγαλοπρέπως και γενναιόδωρα συναισθήματα και επιθυμίες σε προσωπικό επίπεδο. 

Αισθηματικά

Έντονη είναι η ανάγκη σου για ανεξαρτησία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις επηρεάζοντας δυσάρεστα την πορεία της σχέσης σου. Προσπάθησε να δεις σε βαθύτερο επίπεδο τι σου προσφέρει το ταίρι σου ώστε να αποφύγεις παρορμητικές συμπεριφορές και αποφάσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 06.12 δημιουργεί ένα έντονα τρυφερό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέα επαφή με πρόσωπο που προέρχεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Οφείλεις να μην φοβηθείς νιώθοντας ότι καταπιέζεσαι καθώς η αίσθηση ότι χάνεις την ελευθερία σου μπορεί να κυριαρχήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ζητήματα που αφορούν ακίνητα και αγοραπωλησίες κλείνοντας κεφάλαια που σε απασχολούν έντονα. Επικεντρώσου σε ομαδικούς στόχους και φιλοδοξίες μέσα από το χώρο της δουλειάς που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα καθώς μέσα από τη συλλογική προσπάθεια μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα επαγγελματικά σου όνειρα.

Ο Λέων αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Λέοντα

Βγαίνετε από τους ιστούς της αράχνης! Κάθεστε στο θρόνο σας και ανοίγετε την καρδιά σας σε αυτόν/ην που αγαπάτε χάρη στο ευμενές τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της συναισθηματικής Αφροδίτης στον Σκορπιό και στον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας με το συμπονετικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και νοσταλγικοί, ο χρόνος που περνάτε με την οικογένειά σας, τους συγγενείς ή τον αγαπημένο σας θα σας χαρίσει πλούσιες ανταμοιβές, έτσι ανοίξτε το σπίτι σας ή φιλοξενήστε κάποιον από τα παλιά. Ξεφυλλίστε παλιά άλμπουμ φωτογραφιών, θα χαλαρώσουν το μυαλό και η ψυχή σας. Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε με τον αγαπημένο σας να κάνετε οικογένεια ή να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του χώρου σας. Θέλετε να αισθάνεστε το σπίτι σας σαν παλάτι, έτσι απολαμβάνετε τη συνομιλία μεταξύ σας στη γαλήνη και θαλπωρή του σπιτιού σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms