Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Λέων - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 81

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

 

Φίλοι μου Λέοντες, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα παθητική θα είναι η στάση σας, δεν θα επιχειρήσετε νέα άλματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας, επιθυμία σας θα είναι να εντυπωσιάσετε, θα επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, ευγενική στάση θα κρατήσετε στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε. Προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία, εσείς που θέλετε να αποκτήσετε σταθερή σχέση θα σας παρουσιαστεί το κατάλληλο άνοιγμα. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα ανοίξετε αποκαλυπτικές συζητήσεις, εσείς που ταλαιπωρείστε από αμφιβολίες τώρα θα ηρεμήσετε και θα πειστείτε, ξεκαθαρίζει το ομιχλώδες τοπίο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας σε γονείς και αδέλφια, θα παρθούν αποφάσεις που θα ενισχύσουν τους συνδετικούς σας κρίκους. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι