Λέων Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 177

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα

Λέοντα, εκκρεμότητες του παρελθόντος σε απασχολούν έντονα και αυτή την εβδομάδα καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που σου προκαλούν φόβους και ανασφάλειες. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 σε οδηγεί σε μεταμορφωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα που μπορεί να έχουν κόστος και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τις οποίες αμφιβολίες δίνοντας όλη σου την προσοχή στα ζητήματα που θέλεις να κλείσεις.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονές που δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τις στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η το παρελθόν έχει επανέλθει εντονότερο από ποτέ και καλεί να κλείσεις κεφαλαία που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Οι επιλογές σου θα είναι καθοριστικής σημασίας καθώς από αυτές θα κριθεί η μετέπειτα πορεία σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να λειτουργήσεις ρεαλιστικά στην καθημερινότητα και αυτό έχει κόστος. Πιθανές συναισθηματικές υπερβολές επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και τις σχέσεις σου στο εργασιακό περιβάλλον. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Αιγόκερω στις 14.07 μπορεί να φέρει μπροστά σου ευκαιρίες που θα σε αναστατώσουν. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και να πάρεις αποφάσεις μακριά από έντονο συναισθηματισμούς που δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί εργασιακά και τι όχι.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Λέων αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Λέοντα

Αποδεχτείτε το φόβο, τις εμμονές και τις ανασφάλειές σας, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτ’ άλλο έτσι κι αλλιώς. Ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας σε αντίθεση με τον Δία και τον Πλούτωνα στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, σάς υπενθυμίζει ότι αν σκέφτεστε και αναλύετε ακόμα το παρελθόν, αυτό θα σας κρατήσει πίσω, τρέχοντας να ξεφύγετε από τις σκιές σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δυναμική κοσμική ενέργεια για να ανοίξετε το παράθυρο στο φως και να αποβάλετε το άγχος σας. Ποιές πτυχές της ζωής σας παρεμποδίζουν την αγάπη; Τί στήνει οδοφράγματα στην ευτυχία σας; Μην κολλάτε στα παλιά και θυσιάσετε τα όνειρά σας. Επίσης, εξετάστε αν υπάρχει ακόμα μνησικακία για μια παρελθούσα σχέση. Μόνο η συγχώρεση θα ελαφρύνει το φορτίο σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms