Quantcast

Λέων Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/09 - 02/10/2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 184

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα

Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μπορεί να υπάρξουν με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στην αρχή της εβδομάδας. Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε ανοίγματα και συνεργασίες που μπορεί να σου προσφέρουν πολλά. Φρόντισε μόνο να μην είσαι υπέρμετρα αισιόδοξος επενδύοντας σε υποσχέσεις και λόγια που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά και να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Με την μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 29/9 η διάθεση για διασκέδαση και έντονη κοινωνική ζωή αυξάνεται κατακόρυφα. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν νέες πληροφορίες και γνώσεις. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να περάσεις μοναδικά και να επενδύσεις σε μία σχέση που μπορεί να σου προσφέρει πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν.

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 2/10 επαναπροσδιορίζει στα σχέδιά σου σε οικονομικό επίπεδο. Οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες προχωρούν με μεγαλύτερη ευκολία ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τα βήματα που θέλεις ώστε να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου. Αδιαλλαξία και πείσμα δεν θα βοηθήσουν σε πιθανές συνομιλίες για αυτό φρόντισε να δείξεις πώς μπορείς να προσαρμοστείς ανάλογα με τα δεδομένα που έχεις.

Ο Λέων αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Λέοντα

Μια κοινωνική λαίλαπα έρχεται στη ζωή σας καθώς η γοητευτική Αφροδίτη κινείται στον Ζυγό και στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Δεν σταματάτε να μιλάτε, αναζητάτε χώρους όπου μπορεί να συναντήσετε ποικίλα άτομα, ενθουσιάζεστε με την κινητικότητα που υπάρχει γύρω σας. Το smartphone σας δεν σταματά να χτυπά για να σας προσκαλέσουν σε βραδινές εξόδους και πάρτι. Σας έλκουν τώρα πνευματώδη άτομα που σας κάνουν να γελάτε μέχρι δακρύων και δίνουν έξυπνες απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Ο καθένας θέλει να συζητήσει μαζί σας. Έχετε τις ικανότητες της πειθούς και της διπλωματίας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ίσως ακόμα γνωρίσετε κάποιον/α μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα καθώς τώρα τα σχόλιά σας δεν περνούν απαρατήρητα. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με τη μάθηση ή ξεκινήσετε το δικό σας blog.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021