Λέων Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 20/05 - 26/05/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 185

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 20/5 δίνοντάς σου την αίσθηση ότι μπορείς να λειτουργήσεις ομαδικά και να πετύχεις προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους που επιθυμείς. Έχεις την ευκαιρία ακόμα να συναναστραφείς φιλικά πρόσωπα που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα όνειρά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 23/5 φέρνει στη ζωή σου μία νέα γνωριμία που αλλάζει άρδην τον τρόπο που σχετίζεσαι. Παράλληλα φέρνει στο πλευρό σου πρόσωπα που εμπιστεύονται τα όνειρά σου και θαυμάζουν την αποφασιστικότητά σου.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους την ίδια μέρα λειτουργεί ανανεωτικά για την σχέση σου καθώς σου δίνει τη δυνατότητα και κινηθείς μαζί με τον σύντροφό σου σε ότι ικανοποιεί και τους δύο σας. Σημαντικό είναι όμως να μην παρασυρθείς από την υπερβολική ανάγκη για ανεξαρτησία σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον και δίνει ώθηση σε όνειρα και επιθυμίες.

Ο Δίας περνάει στους Διδύμους στις 26/5 βοηθώντας σε για τον επόμενο χρόνο να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο και να γνωρίσεις πρόσωπα που έχουν κοινές απόψεις μαζί σου. Θετικά θα εξελιχθούν προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια καθώς είναι βέβαιο ότι η αισιοδοξία και η ευρηματικότητά σου θα βοηθήσουν να πάρεις τις ιδανικότερες αποφάσεις. Νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

Ο Λέων αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Λέοντα

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να παίξει. Η καριέρα σας είχε την πλήρη προσοχή σας τον τελευταίο μήνα, αλλά τώρα καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους ταξιδεύει στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας στόχος σας είναι η διασκέδαση, οι νέες φιλίες και το άφθονο φλερτ. Οι ψηφιακές επικοινωνίες ευνοούνται επίσης κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, έτσι μπορεί να ανακαλύψετε τον μεγάλο έρωτα μέσα από μια αυθόρμητη επικοινωνία στο διαδίκτυο. Βελτιώστε το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, ξεκινήστε ένα blog, αναπτύξτε νέες ιδέες και θα δείτε τους θαυμαστές σας να συρρέουν αφού θαυμάζουν το πρωτότυπο και καινοτόμο μυαλό σας. Φροντίστε όμως να αφήσετε αρκετό ελεύθερο χρόνο και χώρο στο πρόγραμμά σας για ομαδικά hangouts και αυθόρμητες προσκλήσεις. Με την Αφροδίτη σε αυτόν τον ασυνήθιστο τομέα του χάρτη σας, μπορεί να γίνετε εντελώς ανεξάρτητοι και αντικομφορμιστές.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms