Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 09/12 - 15/12/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 175

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 09.12 ανεβάζοντας το ηθικό σου κατακόρυφα καθώς γίνεσαι πιο εκφραστικός και γεμίζεις με αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς. Το να ασχοληθείς με ζητήματα δημιουργικής φύσεως είναι σημαντικό για εσένα καθώς έχεις τη δυνατότητα να τα προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε μόνο γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις έντονα εγωκεντρικός και υπερβολικός στην προσπάθειά σου να κεντρίσεις την προσοχή των άλλων, αυτό να ξέρεις θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στον περίγυρό σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και να θέλεις να προωθήσει σε αυτή την περίοδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις γιατί πρόσωπα που μπορεί να εμπλέκονται φαίνεται ότι δεν θα διστάσουν να προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν και να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα. Από την άλλη, έχεις τη διάθεση να ωραιοποιήσει στους γύρω σου και κυρίως φιλικά και ερωτικά πρόσωπα αυτό όμως θα σου στοιχίσει και μπορεί να οδηγήσει στην απογοήτευση. Προσοχή και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου γιατί δεν θα διστάσεις να γίνει σκληρός αρκεί να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν. 

Το τρίγωνο του Δία στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 13.12, θα βρίσκεται εν ισχύ για αρκετές μέρες, σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς πιθανές συγκυρίες που μπορεί να υπάρξουν γιατί δεν αποκλείεται να έρθουν μπροστά σου ξαφνικές προτάσεις που να αφορούν έναν εργασιακό τομέα που μπορεί να σε εκφράζει. Μην διστάσεις να πάρεις το ρίσκο και να κάνεις δυναμικά το επόμενο βήμα σε ότι αφορά τη δουλειά σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει πολλά και να οδηγήσει σε θετικές μόνο για εσένα περιστάσεις.  Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Δες το VIDEO και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-12-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms