Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 105

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Λέοντα, αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο και η έντονη ενασχόλησή σου με οικονομικά αλλά και συναισθηματικά ζητήματα συνεχίζεται. Στο τέλος της ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα της επικοινωνίας σου και των σχέσεων με το στενό σου περιβάλλον. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο.

 Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου σε ωθεί στο να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες ή να περάσεις σε νέα περίοδο στην ζωή σου αφού νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου.  Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στη Παρθένο που λειτουργεί πολύ ευνοϊκά για τα οικονομικά σου, δίνοντας ισορροπία ή και επιπλέον εισοδήματα, αλλά και στα συναισθηματικά σου αφού η αισθησιακή σου διάθεση είναι έντονη και επηρεάζει θετικά την συμπεριφορά σου. Συναισθηματικά, αυτό που επιθυμείς πολύ έντονα είναι να περάσεις ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου, κάτι που θα αναζωογονήσει την σχέση σας και θα σας κάνει να απολαύσει ο ένας την συντροφιά του άλλου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα βγάλει τον έντονο ρομαντισμό σου αλλά και την διάθεσή σου για να απολαύσεις την ζωή σου. Ένα ρομαντικό δείπνο είναι το ιδανικό για να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο κοντινό σου περιβάλλον, σε μικρά κοντινά ταξίδια που θα λειτουργήσουν ευεργετικά και στις σχέσεις με στενούς φίλους και συγγενείς. Συναισθηματικά, οι ερωτικές αποδράσεις με το ταίρι σου θα είναι ότι το καλύτερο αφού θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την διάθεσή σου και θα εκτονώσεις την έντονη ενέργειά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, μόνο που θα ήταν καλό να μην συμβιβαστείς επηρεαζόμενος από την ανασφάλεια που βγάζει η μοναξιά. 

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι