Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 110

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Λέοντα, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, που είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσει σε μία νέα εργασία που θα θέλεις να κάνεις ή να εργαστείς και από το σπίτι σου. Αυτό το βήμα είναι πιθανό να σου φέρει εξαιρετικό οικονομικό όφελος. Συναισθηματικά, δεν θα είναι καθόλου κακή ιδέα να δημιουργήσεις όμορφες βραδιές για δύο στο σπίτι με το ταίρι σου, που μπορεί να εξελιχθεί σε έντονα ερωτική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειάς σου που θα σε ταράξει συθέμελα και θα νιώσει την ένταση ύψη.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και είναι η καλύτερη εποχή για εσένα αφού το κέφι σου εκτοξεύεται, θέλεις να φλερτάρεις, να διασκεδάζεις και βλέπεις τα πάντα με μία παιδικότητα. Θα είναι επίσης πολύ δημιουργική εποχή και είναι εξαιρετική ευκαιρία για να αναπτύξεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Συναισθηματικά, πετάς και θέλεις να περνάς καλά με το ταίρι σου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να ανανεώσεις την σχέση σου, διασκεδάζοντας και εκφράζοντας με έμφαση τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι εξαιρετικά πιθανή αφού λάμπεις και φλερτάρεις όπου πας και οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, εξαιρετική συγκυρία για εσένα αφού μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί την ανατροπή στο τρόπο σκέψης και ζωής.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι