Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Λέων, Απρίλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 5

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

ΠΥΡΓΟΣ

Μην τρομάξεις απ’ τις καθοριστικές και σημαντικές αλλαγές που ζυγώνουν τον μήνα Απρίλιο στις επαγγελματικές συνεργασίες και τις προσωπικές σου συναναστροφές, μη δειλιάσεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη συναισθηματική σου ζωή, αφήνοντας στο μακρινό χθες μια ερωτική δέσμευση που απομακρύνεται κάθε μέρα και περισσότερο απ’ την αγκαλιά σου, μη φοβηθείς να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση που δεν έχει ανοικοδομηθεί πάνω σε γερά και ατσάλινα θεμέλια, μην αφήνεις έναν ολόφρεσκο, ελπιδοφόρο έρωτα να περάσει απαρατήρητος απ’ την καρδιά σου, απογειώσου με τα φτερά της πραγματικής αγάπης, ακολουθώντας με πάθος ένα νέο, καυτό φλερτ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι