Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

Ο Τρελός

Αυτή η κάρτα σας δείχνει ότι μπορεί να μη γνωρίζετε σε ποια κατεύθυνση πηγαίνετε στην ερωτική σας ζωή. Ο Τρελός είναι η πρώτη κάρτα της μεγάλης Αρκάνας και σε αυτή την κάρτα η νέα Σελήνη που φαίνεται στο βάθος, σας παρουσιάζει μια νέα πορεία ή μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση στη σχέση σας. Δεν είναι σαφές αν είστε ήδη σε αυτή τη νέα πορεία ή αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Το σίγουρο είναι πάντως ότι υπάρχει μια αίσθηση περιπέτειας, ενθουσιασμού και έλλειψη ανησυχιών ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά, ενώ θα αγκαλιάσετε τη ζωή στο έπακρο, διασκεδάζετε και αναζητάτε την επόμενη περιπέτειά σας. Μόνο μια προειδοποίηση: θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα αλλά θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά σχετικά με τις επιλογές σας και σχετικά με το μέλλον της κάθε γνωριμίας που κάνετε. Μην έχετε τα μάτια σας στο φεγγάρι, όπως στην κάρτα, και μετά βρεθείτε στη μέση του χάους.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι