Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Λέων, Οκτώβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

ΥΛΙΣΜΟΣ

Μην επιτρέπεις στα πάθη και τα λάθη σου να εξουσιάζουν τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες τον μήνα Οκτώβριο, μην προσπαθήσεις να αποκτήσεις τη δικαίωση και την αναγνώριση με ύπουλο και πονηρό τρόπο, μην προκαλείς ίντριγκες και εντάσεις στη συναισθηματική σου ζωή. Αν δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα γεμίσει με έρωτα και πάθος την καθημερινότητά σου, αυτός ο μήνας είναι τυχερός και εύφορος για καινούριες γνωριμίες, για μια κεραυνοβόλα σχέση, για να ζήσεις έντονα την αγάπη και το πάθος. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους πειρασμούς που ίσως επηρεάσουν αρνητικά το κλίμα στο δεσμό σου, προκαλώντας ζήλεια και αψιμαχίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι