Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

Πεντάκτινα

Αυτή η κάρτα έρχεται να σας διδάξει πώς να ισορροπήσετε τον υλικό και τον πνευματικό σας κόσμο. Μπορεί ξαφνικά να αισθανθείτε λίγο εγκαταλελειμμένοι από τον αγαπημένο σας ή από το παιχνίδι του φλερτ και έτσι με τη σειρά σας να απομονωθείτε, όταν φυσικά θα πρέπει να κάνετε το εντελώς αντίθετο! Θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να σκεφτεί λογικά, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε και πάλι το φως. Να είστε προσεκτικοί και να μη νομίζετε ότι οι άλλοι γύρω σας περνούν  καλύτερα από σας, γιατί αυτό θα στραφεί εναντίον σας, αφήνοντάς σας θυμωμένους με το Σύμπαν ή το σύντροφό σας. Αφήστε κατά μέρος την επικριτική στάση που είναι πολύ αρνητική, αφού ακολουθείται από ζοφερές σκέψεις. Αλλάξτε τη μελωδία, καλλιεργήστε θετική σκέψη και στάση, εκφράστε ευγνωμοσύνη για όλα τα μικρά πράγματα που σας προσφέρει η ζωή και θα έχετε τον έρωτα που ονειρεύεστε! Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι