Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Λέων, Αύγουστος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Στηρίξου αποκλειστικά και μόνο στο ένστικτό σου αυτόν τον μήνα, για να πάρεις σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, μην κρατάς παθητική στάση απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που σε τριγυρίζουν, απόκτησε τον άνθρωπο που λαχταράς με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, κέντησε τον καμβά της σχέσης σου με πληθωρικές και εγκάρδιες πινελιές αληθινής αγάπης και καθάριου έρωτα, δείξε κατανόηση και συντροφικότητα στο άλλο σου μισό, ενθάρρυνε το φλερτ μιας υπέροχης, ελπιδοφόρας γνωριμίας ν’ αγκαλιάσει την μοναχική σου ψυχή, θωράκισε τον δεσμό σου από τρίτες παρεμβάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι