Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθενος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

4 των Ξιφών

Αυτή η κάρτα σας προσφέρει ηρεμία μετά την καταιγίδα, η οποία δεν ήταν καταστροφική, και ξεκινάτε να πλέετε σε ήρεμες θάλασσες. Η κάρτα αυτή δείχνει έναν άντρα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με τα ξίφη γύρω του, και αυτό σημαίνει κάποιο είδος άγχους. Αλλά αυτό το άγχος είναι που σας δίνει το πράσινο φως για να επιβραδύνετε και να ξεκουραστείτε. Ίσως έχετε δραματοποιήσει κάποια πράγματα στην ερωτική σας ζωή και το σώμα σας ζητά τη χαμένη του ενέργεια. Έρχεται κάτι όμορφο στη ζωή σας, γι’ αυτό αποδεχθείτε αυτή την πρόσκληση του σύμπαντος για μοναξιά και ξεκούραση. Εάν μπορείτε να πάτε έξω στη φύση ή μακριά από την οχλοβοή του γραφείου σας, έχετε πολλά να αποκαλύψετε μέσα από αυτή τη σιωπή. Αυτή η κάρτα σας καλεί σε περισυλλογή, λίγο πριν αναλάβετε δράση, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε και πάλι την αγάπη. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι