Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

Ο Ιππότης των Ράβδων

Είναι κάτι που περιμένετε καιρό; Ίσως κάποιες ειδήσεις ή το αποτέλεσμα ενός προβλήματος που υπάρχει εδώ και καιρό στη σχέση σας; Μπορεί να έχει εξαντληθεί η υπομονή σας και χρειάζεστε τις απαντήσεις τώρα, αντί να περιμένετε και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Σε αυτή την κάρτα, ο Ιππότης των Ράβδων βρίσκεται σε μια φωτιά που απεικονίζει την ανυπομονησία και το πάθος και κρατά ένα σπαθί στο χέρι του που απεικονίζει τη δράση μέσα από τα λόγια και τις σκέψεις. Πολεμάτε γι’ αυτό που θέλετε να πάρετε και οι καταστάσεις σας πιέζουν να αναλάβετε δράση και να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε αλλά δεν θα πρέπει να επηρεαστείτε από την ανυπομονησία σας. Αν βιαστείτε, μπορεί και να χάσετε. Αν πιέζεστε ή αισθάνεστε λίγο ανυπόμονοι, προσπαθήστε να κάνετε κάτι άλλο για να αναπληρώσετε αυτή την έντονη και δυναμική ενέργειά σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι