Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Παρθένος, Μάιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

ΙΕΡΕΙΑ

Είναι ένας πολύ καλός μήνας ο Μάιος, για να στήσεις τα δημιουργικά σχέδια και τους επαγγελματικούς σου στόχους και να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου, σβήνοντας απ’ την καθημερινότητά σου γεγονότα και πρόσωπα που με πισώπλατα μαχαιρώματα και επικριτικά σχόλια, ίσως σκάβουν το λάκκο της συναισθηματικής σου ζωής, επέλεξε τα κοντινά και αγαπημένα άτομα που θα σ’ ακολουθήσουν στο μέλλον, άνοιξε την αγκαλιά σου στην ιδανική σχέση που ζυγώνει με τη μορφή ενός ανέγγιχτου, ελπιδοφόρου ειδυλλίου, μαγνήτισε το άλλο σου μισό με τις πινελιές της απόλυτης αφοσίωσης και του πάθους, καλωσόρισε στην καρδιά σου την άδολη αγάπη και τον κρυστάλλινο έρωτα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι