Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Παρθένος, Αύγουστος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

ΥΛΙΣΜΟΣ

Αντιμετώπισε τα λάθη και τα πάθη σου τον μήνα Αύγουστο, μη διεκδικείς την προσωπική καταξίωση και την οικονομική επιφάνεια με δόλιους και υπόγειους τρόπους, πρόσεξε τα πρόσωπα που κινούνται γύρω σου, γιατί ίσως υπονομεύουν τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Μη ζηλεύεις τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, απότρεψε τις εντάσεις και τις εκρήξεις στην συναισθηματική σου ζωή, ζήσε με πάθος τις κοινές διακοπές, ξεδίψασε την καρδιά και την αγκαλιά σου με μεθυστικές, σεξουαλικές στιγμές. Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να φλερτάρεις ανεπιφύλακτα με το αντίθετο φύλο, να γευτείς την χαρά και την ευτυχία κάθε στιγμής με πρωτόγνωρες, αισθησιακές γνωριμίες…

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι