Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Παρθένος, Οκτώβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

ΕΡΗΜΙΤΗΣ

 

Φιλοσόφησε τις καταστάσεις και τα γεγονότα που επηρεάζουν την καριέρα σου και τις κοινωνικές σου συναναστροφές αυτόν το μήνα, απομακρύνσου από τη φασαρία και το θόρυβο της καθημερινότητας, απομόνωσε τα προσωπικά και συναισθηματικά σου όνειρα από παγίδες και προκλήσεις, πάρε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σου ζωής. Επικοινώνησε με τον εσωτερικό σου κόσμο, ανακάλυψε καινούριες ανάγκες και ανεκπλήρωτες επιθυμίες, συζήτησε με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει τις αμφιβολίες και τις αγωνίες σου, μη βγάζεις συμπεράσματα για το δεσμό σου εν βρασμώ ψυχής, δείξε υπομονετική και συγκαταβατική διάθεση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι