21
07
2024

Τα πάντα για τα ζώδια και χαρακτηριστικά ζωδίων.

Τα πάντα για 12 ζώδια και χαρακτηριστικά ζωδίων. Διαβάστε πως λειτουργούν και μάθετε Τα πάντα για τα ζώδια γενικά αλλά και τα γενικά χαρακτηριστικά ζωδίων στον έρωτα. Ποια χαρακτηριστικά τα καθιστούν μοναδικά και ξεχωριστά; Μάθετε τα πάντα για το ζώδιο που σας ενδιαφέρει. Η επικεφαλής της αστρολογικής ομάδας του e-zwdia.gr αναλύει τα γενικά χαρακτηριστικά των ζωδίων. Διαβάστε επίσης τα ερωτικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και άρθρα που αφορούν τα ζώδια. Οι διάσημοι αστρολόγοι του e-zwdia.gr αναλύουν και γράφουν άρθρα για τα 12 ζώδια. 

 

Διάλεξε την κατηγορία που επιθυμείς και δες την ανάλυση για τα ζώδιό σου ή του ατόμου που θες:

 

Στην κατηγορία «τα πάντα για τα ζώδια», θα βρεις ανάλυση για το ζώδιό σου σύμφωνα με την γενικότερη εικόνα και το πώς συμπεριφέρεσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η αστρολόγος σου έχει αναλυτικά πως κινείται ένα ζώδιο απέναντι σε άλλα άτομα, πως κινείτε στον έρωτα αλλά και στη δουλειά του. Ας δούμε αναλυτικά όμως ποιες κατηγορίες θα βρείτε.

 

Κατηγορία γενικά χαρακτηριστικά:

 

Εδώ θα βρεις πρώτα από όλα αν το ζώδιο σου ανήκει στα ζώδια του αέρα, γη, νερό ή φωτιά, πράγμα που μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητα σου. Ποια είναι τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα συμπεριφοράς σε έναν χώρο όπως για παράδειγμα επαγγελματικό. Ποια είναι εικόνα που προβάλει, πως διεκδικεί κάτι στα επαγγελματικά του και τι σχέση έχει με τα οικονομικά.

 

Κατηγορία ερωτικά:

Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά για το κάθε ζώδιο πως συμπεριφέρεται στον έρωτα. Πως αντιδρά στην αγάπη ή στο δεσμό του. Κάνε εύκολα μια σχέση; Αποζητά τη διάρκεια; Μπορεί ένα ζώδιο να μείνει πιστό; Όλα όσα θες να γνωρίζεις για το πώς δρας σε μια ερωτική σχέση ή σε μια νέα γνωριμία. Φυσικά και όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί αλλά, υπάρχουν κάποια γνωρίσματα που εμφανίζονται στα ίδια ζώδια. Το αν είναι ένα ζώδιο εκδηλωτικό, παρορμητικό ή ευαίσθητο.

 

Κατηγορία άρθρα σύμφωνα με τα γενική εικόνα τους:

 

Εδώ στην κατηγορία Τα πάντα για τα ζώδια μπορείτε να βρείτε άρθρα χιουμοριστικά, ποιες συνήθειες για παράδειγμα έχουν, πως οδηγούν, ποια η σχέση τους με την διακόσμηση του σπιτιού τους. Άρθρα που μιλούν σύμφωνα με το χαρακτήρα των ζωδίων, το ντύσιμο και η ομορφιά τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια γενικότερη άποψη για το ζώδιό σας, χωρίς να είμαστε απόλυτοι  για για αυτά μιας και ο ωροσκόπος αλλά και γενικότερα το προσωπικό ωροσκόπιο κάποιου.


E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ