Όταν τα 12 ζώδια έχουν ακεφιές, πως συμπεριφέρονται.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 4
14
07
2016

Όταν τα 12 ζώδια έχουν ακεφιές, πως συμπεριφέρονται.

E-zwdia

Το άτομο που έχεις δίπλα σου δεν είναι καλά; Κάτι συμβαίνει στη ζωή του; Διανύει μια περίοδο ψυχολογικής κατάπτωσης και δεν ξέρεις τι του συμβαίνει, καθώς δεν σου μιλά για το πρόβλημά του; Μάθε λοιπόν, τα κουμπιά των 12 ζωδίων όταν έχουν ακεφιές και δράσε ανάλογα. Ανάλαβε το πηδάλιο εσύ, για να του ανεβάσεις ξανά τη διάθεση και να κάνεις την παρουσία σου σημαντική δίπλα του, τα 12 ζώδια έχουν ακεφιές μάθε πως αντιδρούν..

 

Πώς θα φτιάξεις τη διάθεση του κάθε ζωδίου;

 

ΚΡΙΟΣ

O Κριός βρίσκεται σε κατάσταση πτώσης; Δε θέλει να κάνει τίποτα; Δεν είναι στα πάνω του; Φρόντισε να του αλλάξεις τη διάθεση, προτείνοντας του να κάνετε κάτι μαζί, που τον εξιτάρει. Και επειδή είναι ένα ζώδιο που λατρεύει το ρίσκο, πηγαίνετε για θαλάσσιο σκι και στη συνέχεια κάντε και ελεύθερη κατάδυση. Εφόσον γνωρίζεις κολύμπι φυσικά. Κράτησε τα όλα αυτά, μέχρι να ξαναβρεί τη διάθεσή του. Και μετά πήγαινέ τον για πεζοπορία στο βουνό. Με τόση κούραση πια, δεν θα έχει λόγο να έχει άλλο τις μαύρες του. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Έχει ακεφιές ο Ταύρος; Κι εσύ τι κάνεις δηλαδή; Βρίσκεσαι κοντά του για να του ανεβάσεις τη διάθεση και να φροντίσεις να τον κάνεις να χαρεί ξανά και να βρει τη δυνατή φόρμα του. Αυτός τόσα κάνει για εσένα, τώρα είναι η δική σου σειρά. Κάνε και εσύ κάτι για αυτόν. Κλείσε τραπέζι σε ένα ήσυχο μέρος και με καλοκαιρινή διάθεση πρόσφερέ του το αγαπημένο του φαγητό (ότι έχει σχέση με μακαρόνια) και κουβεντούλα ρομαντική… Και φυσικά, φρόντισε να του συμπαρασταθείς και να πάρεις το μέρος του, σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την κακοκεφιά ενός Διδύμου, συνήθως την αντιλαμβανόμαστε όταν χάσει το ενδιαφέρον του για ό,τι συμβαίνει στον κοινωνικό του περίγυρο και στο πολιτικό σκηνικό. Άρα τι κάνεις για να τον ανεβάσεις; Ένα βράδυ έντονης κουβέντας σε θέματα υπαρξιακά που θα καταλήξουν σε διαμάχη μεταξύ σας, για να μπορέσει να νιώσει ότι υπάρχει λόγος να υπερασπιστεί τις απόψεις του. Στο τέλος όμως, οφείλεις να παραδεχτείς ότι αυτός έχει δίκιο σε ό,τι λέει. Κάνε τον να νοιώσει ότι πέτυχε μια νίκη! Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακεφιές για τον Καρκίνο; Και εμείς γιατί είμαστε εδώ; Για να ανεβάσουμε τη διάθεσή του και να τον κάνουμε να νιώσει… σημαντικό μέλος της κοινωνίας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τον βάλεις κάτω και να τον υποχρεώσεις (χωρίς πίεση φυσικά) να σου αφηγηθεί τις πιο έντονες στιγμές από το παρελθόν του. Πάρε μέρος σε αυτό και συμφώνησε ότι θα ζήσει ανάλογες και στο μέλλον. Και ότι εσύ θα τον αγαπάς για πάντα και θα είσαι δίπλα του όποτε σε χρειαστεί. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Μα είναι δυνατόν ακόμα και στις άσχημες στιγμές του, ένας Λέοντας να έχει στο μυαλό του την εξωτερική του εικόνα, την εξυπνάδα του και κυρίως τη… μετριοφροσύνη του; Και όμως είναι. Γιατί ναι μεν είμαστε σε ψυχολογική κατάπτωση, αλλά να μη χάσουμε και το κύρος μας. Άρα εκεί θα παίξεις το δικό σου παιχνίδι. Τόνισε του όλα αυτά στον υπερθετικό βαθμό. Κάνε τον να νιώσει ξανά μοναδικός. Νούμερο ένα. Η επιτυχία θα είναι σίγουρη… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος όταν έχει τις μαύρες του, αφήνει ακόμα και την τάξη που έχει στη ζωή του να πάει περίπατο. Σε καμία άλλη περίπτωση δε θα βρεις το σπίτι του σε ακαταστασία. Τότε θα καταλάβεις ότι χρειάζεται πραγματικά βοήθεια. Τι κάνεις για να τον ανεβάσεις; Ασχολήσου εσύ με τον χώρο του, τακτοποίησε τα πάντα, ταυτόχρονα κάνε του δώρο το αγαπημένο του άρωμα και χαλάρωσε μαζί του με πνευματικές ή και με σωματικές ασκήσεις… Έτσι, για να βρει ξανά τη χαμένη του φόρμα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να βγάλεις τον Ζυγό από το ψυχολογικό αδιέξοδο που βρίσκεσαι και στην περίοδο που τα βλέπει όλα μαύρα; Τότε μπες και εσύ σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δείξε του ότι έχει απόλυτο δίκιο που είναι έτσι και ότι εσύ στη θέση του θα έκανες και χειρότερα. Να καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα στο πρόβλημα του. Ότι έφτασε στο πάτο. Μέσα από όλα αυτά, θα δεις ότι θα ξεκινήσει ο ίδιος να βγαίνει από όλο αυτό που ζει και χωρίς να το καταλάβεις, θα έχει λύσει το πρόβλημα του, σε χρόνο μηδέν. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχει ο Σκορπιός τις μαύρες του; Καλύτερα στην αρχή κράτα μια απόσταση από αυτόν, για να μην ακούσεις τα… γαλλικά του. Άφησε να περάσει η μεγάλη ένταση και δράσε ανάλογα. Το καλύτερο είναι να παραμείνεις στο πρόβλημά του, που τον κατάντησε σε τέτοια χάλια (κρίμα δεν είναι;) και δημιούργησε ένα πέπλο μυστήριου για τα αληθινά αίτια της κατάπτωσής του. Φτιάξε ένα σενάριο τρόμου και μυστήριου, στο τι κρύβεται πίσω από το πρόβλημα του. Έτσι, θα τον κάνεις να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει από μόνος του. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει τις μαύρες του; Δεν είναι καλά; Απέχει από όλα και από όλους; Εδώ κάτι παίζει πολύ σοβαρό. Κάποιος ή κάποιοι θέλουν να τον εγκλωβίσουν και να του στερήσουν την ελευθερία του, γεγονός που σημαίνει καταπάτηση των προσωπικών του επιλογών. Εδώ είναι που η βοήθειά σου, θα φέρει ξανά τη χαρά στη ζωή του. Πηγαίνετε στη παράλια και τρέξτε πάνω στην αμμουδιά, να νιώσει ξανά “γειωμένος” και άφησε τον να τερματίσει και πρώτος. Έτσι, θα αισθανθεί ότι ακόμα έχει την ελευθερία του. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ο Αιγόκερως δεν έχει κέφια, δε θέλει να δει κανέναν και αυτό σημαίνει ότι δε θέλει να δει μάλλον ούτε κι εσένα. Κλείνεται στον εαυτό του, κατεβάζει ρολά και ζει στο δικό του κόσμο. Είναι αλήθεια ότι το θέλει πραγματικά αυτό όμως; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις στην περίπτωσή του, είναι να πιάσεις το θέμα του από τις “ρίζες” και με ερωτήσεις (όχι όμως σε στυλ ανάκρισης) να εστιάσεις στα αληθινά γεγονότα που προκάλεσαν την πτώση του. Ρώτα ταυτόχρονα και τη γνώμη του σε όλο αυτό: «Πιστεύεις ότι υπάρχει λύση; Και αν ναι, ποια;»… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος όταν έχει τις άσχημες στιγμές του, βασικά δε θέλει να κάνει τίποτα απολύτως και αρκείται να δει τα πράγματα με θετικό μάτι. Στην κατάσταση που βρίσκεται, τα βλέπει όλα μαύρα. Ότι δεν υπάρχει μέλλον για αυτόν, τέλειωσαν όλα και γεια σας. Σε αυτή τη περίπτωση θα πάρεις δραστικά μέτρα και θα του υπενθυμίσεις ότι η ανθρωπότητα τον έχει ανάγκη. Και αν αυτός είναι πεσμένος και στις κακοκεφιές του, τότε και όλος ο πλανήτης συμπάσχει μαζί του. Το βάρος του… κόσμου που θα νοιώσει στους ώμους του, τον ανεβάζει! Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Για να βγάλεις ένα Ιχθύ από τη… μαύρη δυστυχία που βιώνει και τα βλέπει όλα μαύρα, καλύτερα να δείξεις ότι συμπάσχεις και εσύ με το πρόβλημα του. Γιατί αλλιώς, όποια προσπάθεια και να κάνεις να τον βγάλεις από τον λήθαργο, θα πέσει στο κενό και θα σου προσάψει και κατηγορίες ότι δε τον καταλαβαίνεις. Φτιάξε ένα ποτάκι και κάθισε υπομονετικά να ακούσεις όλη την κλάψα του. Όταν φτάσει στα όριά του και δεν έχει άλλα δάκρυα, τότε πηγαίνετε μια βόλτα και κέρασέ τον… ένα παγωτό! Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-07-2016 16:21
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι